Generalforsamling 17. juni 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 17. juni 2015"

Transkript

1

2

3 Punkt 1: Forslag til dirigent Generalforsamling 17. juni 2015 Bilag 1 Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for PTU.

4 Bilag 2 Punkt 2: Forslag til dagsorden Godkendelse af dagsorden. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Regnskab for det seneste regnskabsår (årsberetning) 6. Bestyrelsens forslag til handlingsplan for det kommende år, herunder afrapportering vedr. sidste års handlingsplan 7. Indkomne forslag a. Forslag om ny 2, litra f (om værdipapirer) b. Forslag om ny 4, stk. 2 (om anvendelse af den nyeste og tilgængelige kommunikationsteknologi) c. Forslag om ny 4, stk. 6 (om elektronisk stemmeafgivning) 8. Budget for det kommende kalenderår, herunder fastsættelse af kontingent 9. Valg af formand 10. Valg af næstformand (ikke på valg) 11. Valg af bestyrelsesmedlemmer 12. Valg af suppleanter 13. Eventuelt

5 Bilag 3 Punkt 3: Forslag til stemmetællere Generalforsamlingen godkender 2 medarbejdere fra sekretariatet som stemmetællere.

6 Bilag 4 Punkt 4: Bestyrelsens beretning Generalforsamlingen godkender formandens mundtlige beretning. Beretningen fremlægges af. Den omdeles på Generalforsamlingen og offentliggøres på LOBPAs hjemmeside umiddelbart efter generalforsamlingen.

7 Bilag 5 Punkt 5: Forslag til regnskab for det seneste regnskabsår (årsberetning) Generalforsamlingen godkender vedlagte regnskab. Regnskab for det seneste regnskabsår inkl. årsberetning (se særskilt bilag).

8 Bilag 6 Punkt 6: Forslag til handlingsplan for det kommende år, herunder afrapportering vedr. sidste års handlingsplan Generalforsamlingen godkender vedlagte handlingsplan Afrapportering vedr. sidste års handlingsplan er mundtlig og tages til efterretning. Susanne Olsen vil på generalforsamlingen præsentere handlingsplanen. Handlingsplanen.

9 Punkt 6: Forslag til handlingsplan Bilag 6 Tilbud til LOBPA s kunder og medlemmer Temamøder. Med temaet Ledelse og kommunikation. Der er afholdt fire temamøder i foråret et temamøde på Sjælland og tre på Fyn/Jylland. Temamøder. Der afholdes fire temamøder i efteråret et temamøde på Sjælland og tre temamøder på Fyn/Jylland. Temaet er endnu ikke fastlagt. LOBPA-netværksmøder afholdes løbende over året. Der er planlagt afholdt 31 møder 9 netværksmøder afholdes på Sjælland og 24 netværksmøder på Fyn/Jylland. LOBPA-net ung. Der afholdes flere møder. Bl.a. kan nævnes mødet Knus konflikten. Der er udsendt 400 invitationer i samarbejde med Ungdomskredsen i Dansk Handicap Forbund. Mødet afholdes i Middelfart. Bruger- og hjælpergrupper. LOBPA afholder en del møder med bruger- og hjælpergrupper i hele Danmark. Mentorordning. Ordningen fungerer og vi har mange, som gerne vil være mentorer. Dog er der meget få, som ønsker sparring og dermed vil være mentees. Ordningen skal konsolideres. Jobtavlen eksisterer, men skal forbedres og blive til et reelt redskab til formidling af jobs inden for BPA. LOBPA s konsulenter kommer meget gerne på besøg hos vores kunder og medlemmer. Tilbud alene for LOBPAs kunder Kursustilbud om forflytning og førstehjælp gennemføres i Sønderjylland med to kurser i foråret og to kurser i efteråret. Desværre er deltagerantallet meget begrænset. Målrettet forflytningskursus er under overvejelse. Altså forflytningskurser i eget hjem. Kunde- og hjælper-web. Udviklingsarbejde er igangsat på stor forbedring af AXP. Udover forbedret tilgang via Ipad, smartphone og computer indeholder projektet bl.a. forbedring af arbejdsgange, herunder vagtplanlægningsværktøj og et forbedret overblik over vagtplaner og timeforbrug. Afløserlisten fungerer mange steder og er et godt alternativ til et vikarbureau i de mange tilfælde, hvor kommunen ikke vil bevilge til vikardækning. Afløserlisten er under forbedring, idet vores målsætning er en fordobling af antallet af kundeaccepterede hjælperdeltagelse på afløserlisten. Venligst hjælp jer selv og os med det. Vikarordning eksisterer i LOBPA på landsplan under forudsætning af, at kommunen har bevilget vikardækning. Juridisk rådgivning herunder ansættelsesret er alene for LOBPAs kunder. Kommunikationsstrategi LOBPAs kommunikationsstrategi er under forandring. Klar kommunikationslinje. LOBPA Mener. Vi vil have en holdning om og stillingtagen til væsentlig lovpraksis. LOBPAs nye hjemmeside er åbnet i efteråret Målrettet markedsføring ud fra noget-for-noget princippet. Det betyder, at LOBPA skal have fordele ud af markedsføringen. Nyhedsbreve udsendes til omkring 500 personer. Facebook nærmer sig 500 likes. Samarbejde og politisk påvirkning Samarbejdet med de øvrige betydende handicaporganisationer inden for BPA skal øges. Arbejdsgiverforeningen Dansk Industri er byttet ud med Dansk Erhverv. FOA er overenskomstpartner. Samarbejdet med disse to parter er styrket meget over den sidste tid.

10 LOBPA har indgået en arbejdsmarkeds overenskomst. Den giver ordnede forhold for hjælperne og mulighed for 24-timers vagter. LOBPA arbejder for bedre forhold inden for BPA-området. Målet er at påvirke kommunerne, politikkerne og ministeren. Målet er et ændret takstudmålingssystem. LOBPA s indtjening og omkostninger LOBPA s indsatser og omkostninger er målrettet vores kundefordeling. Faktuelt er LOBPA s indsatser og omkostninger derfor fordelt på følgende måde på landsplan: 70 % til Fyn/Jylland 30 % til Sjælland Eller synliggjort ved: Sjælland Fyn/Jylland Kundekonsulenter 1 3 Temamøder 2 6 Netværksmøder m.m Generalforsamling 1 (2015) 2 (2014 og 2013) Flere kunder og flere medlemmer LOBPA vil styrke kundeantal og medlemsantallet. Her må vi hjælpe hinanden.

11 Bilag 7 Punkt 7: Indkomne forslag Bestyrelsen har tre forslag til ændring af vedtægterne. Se bilag 7a, 7b og 7c.

12 Bilag 7a Punkt 7a: Ny paragraf 2, litra f Der tilføjes et nyt punkt (litra) f til 2, således: Investering i værdipapirer. Den overordnede risikoprofil skal godkendes af bestyrelsen. Nuværende tekst, 2: LOBPAs overordnede formål er a) at være en medlemsorganisation, der organiserer arbejdsledere med borgerstyret personlig assistance, BPA b) at varetage arbejdsgiveransvaret for borgere, der har en BPA-ordning c) at udvikle services inden for personale- og lønadministration, rekruttering, vikarassistance, rådgivning, vejledning og uddannelse mv. d) at arbejde organisatorisk og via interessevaretagelse for at sikre borgere med BPA et uafhængigt liv på lige vilkår med andre borgere e) at tilbyde personlig pleje- og ledsageassistance generelt for mennesker med funktionsnedsættelser under uddannelse, i hjemmet og i job. Forslag til ny tekst, 2: LOBPAs overordnede formål er a) at være en medlemsorganisation, der organiserer arbejdsledere med borgerstyret personlig assistance, BPA. b) at varetage arbejdsgiveransvaret for borgere, der har en BPA-ordning. c) at udvikle services inden for personale- og lønadministration, rekruttering, vikarassistance, rådgivning, vejledning og uddannelse mv. d) at arbejde organisatorisk og via interessevaretagelse for at sikre borgere med BPA et uafhængigt liv på lige vilkår med andre borgere. e) at tilbyde personlig pleje- og ledsageassistance generelt for mennesker med funktionsnedsættelser under uddannelse, i hjemmet og i job. f) Investering i værdipapirer. Den overordnede risikoprofil skal godkendes af bestyrelsen. Begrundelse: LOBPA har betydelige likvide indlånsmidler. Disse indlån har tidligere givet LOBPA en indtægt. Det nuværende renteniveau er desværre således, at vores indlån i pengeinstitutterne ikke bliver forrentet længere. Indlånsrenten er i øjeblikket nul, og de større pengeinstitutter har endda indført negativ rente på indlån. Derfor bør LOBPA have mulighed for investering i værdipapirer efter en bestyrelsesgodkendelse af investeringsprofilen. Bankerne kræver, at muligheden for investering er til stede i vedtægterne.

13 Punkt 7b: Ny paragraf 4, stk. 2 Bilag 7b Forslag til ny 4, stk. 2, hvor sætningen og med hensyn til anvendelse af den nyeste og tilgængelige kommunikationsteknologi er fjernet. Nuværende tekst, 4, stk. 2 Generalforsamlingen skal tilrettelægges således, at den er maksimalt inddragende i forhold til alle medlemmer under hensyntagen til deres nedsatte funktionsevne, herunder geografisk og med hensyn til anvendelse af den nyeste og tilgængelige kommunikationsteknologi. Forslag til ny tekst, 4, stk. 2 Generalforsamlingen skal tilrettelægges således, at den er maksimalt inddragende i forhold til alle medlemmer under hensyntagen til deres nedsatte funktionsevne, herunder geografisk. Begrundelse: Sætningen bør udgå, så LOBPA ikke er forpligtet til at bruge den nyeste og tilgængelige kommunikationsteknologi, men tilrettelægger generalforsamlingen efter, hvad der giver mening.

14 Punkt 7c: Ny paragraf 4, stk. 6 Bilag 7c Forslag til ny 4, stk. 6, hvor sætningen eller via elektronisk stemmeafgivning fjernes. Nuværende tekst, 4, stk. 6 Medlemmer har hver én stemme, der kan udøves ved fysisk tilstedeværelse, via en fuldmagt til et andet medlem, der er fysisk til stede under generalforsamlingen, eller via elektronisk stemmeafgivning. Et medlem kan kun have fuldmagt fra ét andet medlem. Forslag til ny tekst, 4, stk. 6 Medlemmerne har hver én stemme, der kan udøves ved fysisk tilstedeværelse eller via en skriftlig fuldmagt til et andet medlem. Et medlem kan kun have fuldmagt fra ét andet medlem. Begrundelse: Med forslaget kan alle medlemmer stemme på generalforsamlingen enten ved at møde op til generalforsamlingen eller ved at afgive sin fuldmagt til et andet medlem. Elektronisk stemmeafgivning ønsket fjernet fra vedtægterne, sådan at LOBPA ikke er forpligtet til at udbyde elektronisk stemmeafgivning, der i dag er en meget dyr løsning og i praksis kun anvendt én gang til generalforsamling.

15 Bilag 8 Punkt 8: Forslag til budget for det kommende år, herunder fastsættelse af kontingent Generalforsamlingen godkender vedlagte budget og et uændret medlemskontingent på 100 kr. pr. år. Vedlagte budget suppleres mundtligt på generalforsamlingen af LOBPAs direktør, Steen Pihl Sørensen. Medlemskontingentet foreslås at fortsætte uændret på 100 kr. pr. år. Kontingentet gælder fra generalforsamling til generalforsamling. Budget for det kommende år.

16 Punkt 8: Budget 2015 Bilag 8 Budget 2015 Regnskab 2014 Budget 2015 Omsætning Hjælperne Andre eksterne omkostninger Bruttofortjeneste Administrative omkostninger Medlemsindtægter Kunde- og medlemsomkostninger Driftsresultat Renter Resultat før henlæggelser Henlæggelser netto Årets resultat Forudsætninger: Uændret lovgivning og kun meget svagt faldende administrationshonorar. Kundeantal stigende. Medarbejder ressourcer kan holdes uændret. Omkostninger forventes kun svagt stigende. Kontingent foreslås uændret for 2015 dvs. medlemskontingent fastsættes til kr. 100,00.

17 Punkt 9: Forslag til valg af formand Generalforsamling 17. juni 2015 Bilag 9 Der vælges en formand. Formanden er på valg i Jf. vedtægterne 5, stk. 2 vælges formand og næstformand direkte på generalforsamlingen for 2 år ad gangen, formanden i ulige år og næstformanden i lige år. Der er indkommet ét forslag til posten som formand fra Janne Sander (modtaget ). Opstilling fra.

18 KANDIDAT TIL FORMAND: JANNE SANDER Bilag 9 Gadekærvej 28, 2.t.v Valby Telefon: Mail: janne@post5.tele.dk Har overdraget sit arbejdsgiveransvar til LOBPA (jf. vedtægterne 5, stk. 4 skal det oplyses) Motivation fra derfor genopstiller jeg som formand Jeg genopstiller som formand for LOBPA. Da vi begyndte vores rejse i 2009, var det umuligt at forudse, hvilken indviklet og udfordrende rute, vi havde valgt. Vores glade optimisme om fællesskab og fælles fodslag, hvor retten til det individuelle og frie valg stod lysende klart sammen med intensionen om gode og ordentlige arbejdsvilkår til vore hjælpere, skulle vise sig mindre oplagt end vores fantasi kunne række. Ikke desto mindre kan vi efter 6 år med stolthed konstatere, at vi har fat i den lange ende. Trods de politiske benspænd og trods kommunernes stadige forsøg på tilbageslag, er LOBPA i stand til at holde fast på vores vigtigste værdigrundlag, at BPA er et unikt redskab for den enkelte til at leve sit liv præcist, som man ønsker. I respekt for de overordnede rammer alle i samfundet skal efterleve, og i respekt for at de hjælpere vi har ansat, fremstår LOBPA i dag som en veldrevet forening med gode dygtige medarbejdere, som alle understøtter de valg, vi hver især træffer. Jeg har med mine mangeårige erfaringer fra handicappolitik bl.a. i Muskelsvindfonden og Handicaprådet i København opsamlet viden og kunnen, der gør mig i stand til at varetage opgaven som formand for Danmarks eneste landsdækkende forening for mennesker med en BPA. Jeg er stolt af det, vi har skabt og opnået. Mit fokus vil ikke alene være at fastholde den positive udvikling vi er inde i. Men at sikre, at der også i morgen findes en BPA i lovens forstand. At den BPA vi kender i dag ikke forringes, men forbedres. Jeg vil have fokus på, at LOBPAs økonomi er sund og i vækst med nye tiltag, der øger vores stabilitet. Jeg vil medvirke til, at vores fællesskab udvides. At vi forstår at værne om hinanden og skabe rum for udvikling hos den enkelte. Jeg vil arbejde for, at LOBPA fastholder sin position som en forening, hvor det altid er borgerens selvbestemmelse, der er vigtigst. ***

19 Punkt 10: Valg af næstformand er ikke på valg Generalforsamling 17. juni 2015 Bilag 10 Næstformanden er ikke på valg i Jf. vedtægterne 5, stk. 2 vælges formand og næstformand direkte på generalforsamlingen for 2 år ad gangen, formanden i ulige år og næstformanden i lige år. Bente Rey har været næstformand for LOBPA i tre år og har ydet en stor indsats for BPA-området, ikke mindst i Sønderborg, hvor Bente kommer fra. Bente har af personlige årsager valgt at træde ud af LOBPAs bestyrelse i april måned. Bestyrelsen besluttede derfor at konstituere sig med Susanne Olsen som næstformand. Der skal næste gang vælges næstformand i 2016.

20 Bilag 11 Punkt 11: Valg af bestyrelsesmedlemmer Generalforsamlingen vælger to medlemmer til bestyrelsen. Der er i 2015 to ledige pladser som medlemmer i bestyrelsen, idet Peter Skov Jørgensen er på valg og Susanne Olsens plads er ledig (var på valg i 2015). Der er modtaget fire forslag, der alle er modtaget rettidigt jf. vedtægternes 4, stk. 3, nemlig 28 dage før generalforsamlingen. Følgende ønsker at opstille: 1. Amalie Riis (modtaget ) 2. Jørgen Knudsen (modtaget ) medlem af bestyrelsen og ønsker genvalg 3. Peter Skov Jørgensen (modtaget ) medlem af bestyrelsen og ønsker genvalg 4. Ole Hjorth Mortensen (modtaget ) Den øvrige bestyrelse ser således ud: Formand (på valg i 2015) Susanne Olsen, næstformand (på valg i 2016) Merete Fredsted (på valg i 2016) Børge Larsen (på valg i 2016) Følgende organisationer udpeger ét medlem for en ét-årig periode: Muskelsvindfonden Spastikerforeningen Dansk Handicap Forbund Kandidaternes motivation.

21 Kandidater til medlem af bestyrelsen Bilag 11 Kandidat: Amalie Riis Amalie Riis Husum Vænge 6, 2th 2700 Brønshøj Mail: Telefon: Har overdraget sit arbejdsgiveransvar til LOBPA (jf. vedtægterne 5, stk. 4 skal det oplyses) Motivation fra Amalie Riis derfor stiller jeg op Jeg stiller op til bestyrelsen i LOBPA, fordi jeg synes LOBPA gør et godt og vigtigt stykke arbejde. Det vil jeg gerne bidrage mere til. Jeg har allerede i et praktikforløb arbejdet for LOBPAs sag, og jeg har fået et godt kendskab til foreningens arbejde. Jeg arbejdede her med forskellige projekter som for eksempel vores nye ungdomsnetværk. For mig er det at have min BPA-ordning et spørgsmål om livskvalitet. Det betyder ALT for mig, at jeg med BPA-ordningen kan gøre, hvad jeg vil, og at jeg kan leve et så selvstændigt liv som muligt på trods af mit handicap. Jeg ønsker aktivt at arbejde for at fastholde, men også forbedre BPA-ledernes vilkår og muligheder. Jeg ønsker, at vi som BPA-ledere bliver set som personer, der bidrager med noget i stedet for at blive betegnet som brugere. Vi tager et ansvar og skaber gode arbejdspladser, og det syn vil jeg gerne arbejde for at fremme som bestyrelsesmedlem i LOBPA. Jeg ønsker sammen med LOBPA: At skabe tryghed for alle parter gennem tydelig ansvarsfordeling. At kombinere fleksibilitet for borgeren med ordnede arbejdsvilkår for hjælperen. At arbejde politisk for at fastholde og forbedre BPA-ordningen. ***

22 Bilag 11 Kandidat: Jørgen Knudsen Jørgen Knudsen Asgårdvej 11, 7800 Skive Telefon: Mail: Er medlem og har til hensigt at overdrage arbejdsgiveransvar til LOBPA (jf. vedtægterne 5, stk. 4 skal det oplyses). Motivation fra Jørgen Knudsen derfor genopstiller jeg Jeg har haft døgn-bpa kombineret med AF- /Jobcenter Sekretærbistand siden primo januar 1989 med bl.a. egen varetagelse af lønberegning/-udbetaling til mine hjælpere. Jeg var den første i Skive og var med i 1987 til at spore kommunen ind på 48.4-Hjælperordning, som den hed dengang. Desuden har jeg haft erfaring med ca. 100 hjælpere, som jeg har haft igennem hos mig på de nu i alt 25 år. Herudover har jeg rådgivet nye BPA-borgere under opstarten af deres ordninger. Jeg har en fortid som medlem af Landsorganisationen for modtagere af Personlig og Praktisk Hjælp, LPPH, fra Desuden har jeg siddet som ressourceperson i LOBPA for Spastikerforeningen siden ultimo februar Jeg har haft eget IT-firma i 20 år. I august 2013 startede jeg på socialrådgiveruddannelsen i Holstebro. Desuden er jeg aktiv indenfor handicappolitik i diverse bestyrelser og udvalg i Spastikerforeningen og under Danske Handicaporganisationer (DH). Jeg vil fortsat bestræbe mig på at gøre LOPBA til en meget veldrevet og solid borgerstyret forening, der skal være den toneangivende aktør på markedet blandt de nuværende og kommende udbydere på området indenfor BPA. Jeg vil yderligere bidrage med at bidrage med at konsolidere LOBPAs økonomiske fundament. Samtidig skal LOBPA medvirke til konstant at forbedre og udbygge BPA-ordningen i Danmark! Jeg vurderer, at jeg med min baggrund i erhvervslivet kan bidrage til, at der fortsat kan blive truffet velovervejede beslutninger, som er nødvendige for LOBPA. ***

23 Bilag 11 Kandidat: Peter Skov Jørgensen Peter Skov Jørgensen Grydevangen Vejle Øst Telefon: Mail: Er medlem og varetager selv arbejdsgiveransvaret (jf. vedtægterne 5, stk. 4 skal det oplyses). Motivation fra Peter Skov Jørgensen derfor genopstiller jeg Det er min overbevisning, at der ikke er noget alternativ til LOBPA som medlemsforening. Som BPA-bruger har vi brug for en landsdækkende forening, hvor vi som arbejdsledere og arbejdsgivere kan være organiseret. Uden LOBPA har vi intet landsdækkende netværk på tværs af de forskellige handicaporganisationer, hvor vi kan mødes, erfaringsudveksle med andre BPA-brugere og arbejde med at udvikle vores arbejdslederkompetencer. Vi er hver især med vores BPA-bevilling blevet udstyret med et personaleansvar som i et middelstort firma, og er vi seriøse omkring de pligter, der ligger i det, er det noget, vi prioriterer og mødes og erfaringsudveksler med andre BPA-brugere. Det kan vi i LOBPA! Jeg har siddet to år i LOBPA s bestyrelse, og jeg har bl.a. arbejdet med at få sat LOBPA s netværksmøder på skinnerne. Derudover er jeg en af de mentorer, som LOBPA tilbyder til de arbejdsledere og selvstændige arbejdsgivere, der er medlem af LOBPA, der vil arbejde med at udvikle deres arbejdslederkompetencer. Skulle jeg blive betroet endnu en periode i LOBPA s bestyrelse vil jeg fortsat arbejde med at få sat fokus på udviklingen af medlemstilbud til LOBPA s medlemmer. Udover mit arbejde i LOBPA, er jeg dybt engageret i handicappolitik, hvor jeg bl.a. sidder i Muskelsvindfondens bestyrelse, er formand for Handicaprådet i Vejle Kommune samt formand for Patientinddragelsesudvalget i Region Syddanmark. ***

24 Bilag 11 Kandidat: Ole Hjorth Mortensen Ole Hjorth Mortensen Seglen Viborg Telefon: Mail: Har overdraget sit arbejdsgiveransvar til LOBPA (jf. vedtægterne 5, stk. 4 skal det oplyses). Motivation fra Ole Hjorth Mortensen derfor stiller jeg op Jeg har haft schlerose i 14 år og har haft et par firmaer til at køre det for mig, der har snydt mig og mine medarbejdere. Mine undersøgelser af hvad der er på markedet, så har jeg fundet ud af, at LOBPA er det bedste for mig og derfor vil jeg gerne være med til at have hånd i hanke med, hvad der sker. For at have en så god fremtid som muligt som handicappet. Mit cv: jeg er uddannet maskinmester og har sejlet på store skibe verdenen over og har haft kommandoen over meget personale. Derfor mener jeg, at jeg er egnet til at være bestyrelsesmedlem, hvor jeg kan følge retningen for LOBPA. Jeg har selv været en del af skibsledelser og har taget personale- og ledelsesbeslutninger på topplan. Derfor er jeg egnet til at tage beslutninger som bestyrelsesmedlem for LOBPA. Min fremtid er, at jeg gerne vil leve et værdigt liv, og det mener jeg, at det skal gøres udenfor det offentlige. Jeg er meget godt tilfreds med den måde, som LOBPA behandler mine medarbejdere på, så vi kan se en fremtid. Jeg vil også arbejde for, at LOBPA kan køre kommercielt rigtigt godt. ***

25 Bilag 12 Punkt 12: Valg af suppleanter Der vælges en suppleant. Der er kommet følgende forslag til suppleanter se deres motivation under punkt 11: Amalie Riis Jørgen Knudsen Peter Skov Jørgensen Ole Hjorth Mortensen

26 Bilag 13 Punkt 13: Eventuelt Generalforsamlingen i 2016 afholdes på Musholm Feriecenter lørdag den 18. juni. Afholdte generalforsamlinger: 2009 Odense Congress Center 2010 Odense Congress Center 2011 Fredericia, Trinity Hotel & Conference Centre 2012 Korsør, Musholm Bugt Feriecenter 2013 Odense, Odence Congress Center 2014 Fredericia, Trinity Hotel & Conference Centre 2015 Høje Taastrup, Handicaporganisationernes Hus 16. juni 2016 Korsør, Musholm Bugt Feriecenter

Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015

Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015 Referat af LOBPAs generalforsamling onsdag den 17. juni 2015 Sted: Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent Philip Rendtorff,

Læs mere

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance

Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance Vedtægter for LOBPA Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Stk. 1. Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance, i det følgende benævnt LOBPA, er stiftet

Læs mere

Generalforsamling den. 11. juni 2016. MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE.

Generalforsamling den. 11. juni 2016. MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE. Generalforsamling den 11. juni 2016 MUSHOLM FERIE, SPORT OG KONFERENCECENTER Musholmvej 100 4220 Korsør MØDEMATERIALE Generalforsamling 2016 Bilag 1 Punkt 1 Forslag til dirigent Indstilling: Generalforsamlingen

Læs mere

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for PTU.

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for PTU. Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 11. juni 2016 Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference Musholmvej 100 4220 Korsør Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent,

Læs mere

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Indstilling: Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til dagsorden Bilag 2 Indstilling: Godkendelse

Læs mere

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Indstilling: Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til dagsorden Bilag 2 Indstilling: Godkendelse

Læs mere

Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling

Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling Referat af LOBPAs ordinære generalforsamling Lørdag, den 16. juni 2012 Musholm Bugt Feriecenter Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen er overholdt jævnfør LOBPAs vedtægter.

Dirigenten konstaterer, at fristerne for varsling af generalforsamlingen er overholdt jævnfør LOBPAs vedtægter. Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 5. juni 2019 Sted: Musholm Musholmvej 100 4220 Korsør Velkomst ved LOBPAs formand, Janne Sander, der efter en kort introduktion præsenterede en ny video for

Læs mere

1970 erne. LOBPA er tillid og tryghed. Kort om BPA. LOBPA gør BPA lettere ved at:

1970 erne. LOBPA er tillid og tryghed. Kort om BPA. LOBPA gør BPA lettere ved at: Medlemskab for alle 1950 erne 1970 erne 1989 1998 Aarhus Kommune indfører BPAordningens forgænger i kølvandet på polioepidemien. Cirka 30 poliopatienter får bevilliget døgnhjælp. Det bliver muligt for

Læs mere

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen.

1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent, Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Referat af LOBPAs generalforsamling lørdag den 10. juni 2017 Sted: Musholm, Ferie - Sport - Konference Musholmvej 100 4220 Korsør Dagsorden: 1. Valg af dirigent Generalforsamlingen vælger som dirigent,

Læs mere

Kundetiltag konsolideres og forbedres. LOBPA er med andre ord ved at blive voksen og finde sine helt særegne ben at stå på og der står vi stabilt.

Kundetiltag konsolideres og forbedres. LOBPA er med andre ord ved at blive voksen og finde sine helt særegne ben at stå på og der står vi stabilt. Bestyrelsens beretning 2014 2015 LOBPA har vokseværk. Fra dag til dag styrkes vores sammenhold og fællesskab. Det er jeg utrolig glad for og stolt af. Ikke alene er vi den eneste landsdækkende organisation

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Generalforsamling. 17. juni. Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. Invitation til.

Generalforsamling. 17. juni. Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. Invitation til. Invitation til 17. juni den Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2630 Taastrup Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. 2015 Kære alle Her er et par

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre Hvidovre den 31. maj 2011 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag den 28. maj 2011 Trinity Hotel & Conference Centre Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLINGEN Musholm - 5. juni 2019 Punkt 1 Forslag til dirigent Bilag 1 Generalforsamlingen godkender Philip Rendtorff, direktør for UlykkesPatientForeningen. Punkt 2: Forslag til

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 2015 2016 Kære alle sammen. Lad mig sige det med det samme: Det går godt for LOPBA. LOBPA har i 2015 og i den første del af 2016 været præget af meget stor tilslutning, som tilsammen

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd 1 NAVN OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Erhvervsråd med hjemsted i Ringkøbing Skjern kommune. 2. Formålet med Ringkøbing Fjord Erhvervsråds arbejde

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne. Foreningens hjemsted er København. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter. for. UdviklingVejen

Vedtægter. for. UdviklingVejen VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 vejen@advodan.dk sikkermail6600@advodan.dk CVR-nr. 25 57 52 88 Sag nr. 670-17625-JWN Vedtægter for UdviklingVejen Navn og hjemsted UdviklingVejen er

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub Holger indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 11. februar 2017 kl. 10.00 i Slangerup

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Nyreforeningen

Vedtægt for Nyreforeningen 1 Vedtægt for Nyreforeningen 1 Foreningens navn er Nyreforeningen. 2 Foreningen er landsdækkende inkl. Færøerne og Grønland 3 Foreningens formål er at varetage nyresyges, herunder urinvejssyges, nyredonorers

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Nordsjælland

Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Nordsjælland Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Nordsjælland Nyhedsbrev 2. Årgang nummer 3 - oktober 2008 Ligesom os har blomster sommetider en svær tilværelse, hvis de ikke finder støtte og hjælp. Lad os hjælpe

Læs mere

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab.

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab. Vedtægter Dato: 15/11-2012 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN Stk. 2: Foreningen er tilsluttet Paraplyorganisationen Kommunale Chefforeninger

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening

Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Danske Sportsfaciliteters Brancheforening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Danske Sportsfaciliteters Brancheforening, i daglig tale Sportsfaciliteter.dk. Over for udlandet benævnes foreningen Danish

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Tidspunkt: 12. november 2009, kl. 15.45 Sted: Hotel Trinity, Fredericia 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Rune Jönsson, Glostrup Kommune, som dirigent.

Læs mere

3. OVERORDNEDE VÆRDIER

3. OVERORDNEDE VÆRDIER Kolding Krisecenter Basagerhus, Nr. Bjertvej 89, 6000 Kolding Tlf. 75 53 17 81 mail: info@koldingkrisecenter.dk www.koldingkrisecenter.dk VEDTÆGTER 1. NAVN Den selvejende institutions navn er Kolding Krisecenter.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Mentornetværk Q 4400 Foreningen har hjemsted i Kalundborg Kommune og er registreret i Erhverv

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

3.1 Foreningen har hjemsted på den til enhver tid af bestyrelsen fastsatte adresse for sekretariatet.

3.1 Foreningen har hjemsted på den til enhver tid af bestyrelsen fastsatte adresse for sekretariatet. Vedtægter for DSRS Sagsnr. 047290-0001 jam/lek VEDTÆGT FOR FORENINGEN DANSK SØREDNINGSSELSKAB (DSRS) 1. Navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Søredningsselskab. 2. Formål 2.1 Foreningens formål er på ideelt

Læs mere

UUUC og UU47 Lederforsamlingen To foreninger som knytter Danmarks UU centre sammen

UUUC og UU47 Lederforsamlingen To foreninger som knytter Danmarks UU centre sammen & UUUC og UU47 Lederforsamlingen To foreninger som knytter Danmarks UU centre sammen Formålet med de to foreninger er at skabe klarhed mellem UU-ledernes politiske arbejde i Lederforsamlingen af de 47

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved.

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FrivilligCenter Næstved. Hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Dagsorden til 4Hs Landsmøde

Dagsorden til 4Hs Landsmøde Til: Postmodtager I 4H klubber, 4H områdeformænd, IFYE, 4H konsulenter og 4Hs landsledelse Cc: Sven-Aage Steenholdt Århus, den 7. april 2016 Dagsorden til 4Hs Landsmøde 4H afholder Landsmøde lørdag den

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning 2015 PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til Dansk Transport og Logistiks arbejdsgiverforenings generalforsamling 2015 Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning PROGRAM GENERALFORSAMLING

Læs mere

BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN. Hjælp og pleje til børn og voksne

BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN. Hjælp og pleje til børn og voksne BRUGER - HJÆLPER FORMIDLINGEN Hjælp og pleje til børn og voksne OM OS Bruger - Hjælper Formidlingen er Danmarks største private leverandør af hjælp og pleje til børn og voksne med behov for støtte på grund

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100%

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% GENERELLE BESTEMMELSER 1.1 Foreningens navn er Foreningen FORUM100%. 1. Bestyrelsen for FORUM100% har ret, men ikke pligt til at beskytte navnet

Læs mere

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016]

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling 16.12.15 [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] 1. Navn Stk. 1. Organisationens danske navn er Oxfam

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR Vedtægter for biografforeningen DAGMAR 1 Navn Stk1. Foreningens navn er Biografforeningen DAGMAR, Ribe Foreningens hjemsted er Ribe Biograf, 6760 Ribe 2 Formål Foreningens formål er: At give børn, unge

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR.

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Forkortet DMR. Vedtægter for Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN Side 1 af 7 Dagsorden til generalforsamling i Torsdag kl. 19:00 i TaB Nørrebys Fælleshus, Timianhaven 3, 2630 Taastrup Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent 3 2) Valg af stemmetællere 3 3)

Læs mere

BPA administration og vejledning. til sagsbehandlere i kommunen. Personlig og professionel hjælp til handicappede

BPA administration og vejledning. til sagsbehandlere i kommunen. Personlig og professionel hjælp til handicappede D A N M A R K BPA administration og vejledning til sagsbehandlere i kommunen Personlig og professionel hjælp til handicappede Hvem er HandicapHjælp Danmark? HandicapHjælp Danmark er en privat virksomhed,

Læs mere

Vedtægter for VikarBranchen i DI

Vedtægter for VikarBranchen i DI Vedtægter for VikarBranchen i DI Foreningens navn er VikarBranchen. Foreningens hjemsted er København. Foreningens formål er, at fremme vikar- og rekrutteringsvirksomhed markedsforhold og medvirke til

Læs mere

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Årets hovedtema: Projektrådgivningen under forandring: Ny lov, ny udviklingsstrategi, nye støtteformer: I

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl

Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne apr kl Dagsorden til generalforsamling i Journalisterne 2016 14. apr. 2016 kl. 20.04 Generalforsamlingen afholdes den 18. april 2016 kl. 14.00 på First Hotel i Sydhavnen i København på adressen Molestien 11,

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. I henhold til 109-110 i lov om social service

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB

VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB Godkendt på ekstraordinær generalforsamling 22. november 2017. 1. Foreningens navn er RIBE HÅNDBOLDKLUB. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed Vedtægter for Dansk Selskab for Patientsikkerhed 1 - Navn og hjemsted Selskabets navn er: Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Over for udlandet er selskabets navn: Danish Society for Patient Safety. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning Vedtægter for Indre Mission i Herning Indre Mission i Herning VEDTÆGTER FOR INDRE MISSION I HERNING 1 navn og hjemsted 1.1 Samfundets navn er Indre Mission i Herning, kaldet IM Herning. 1.2 Samfundets

Læs mere

Vedtægter for OK-Odense

Vedtægter for OK-Odense Vedtægter for OK-Odense 1. Hjemsted. Omsorgsklubben OK-Odense er en selvejende institution med hjemsted i Odense kommune. 2. Formål. OK-Odense har på et upolitisk grundlag og inden for den sociale lovsgivnings

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE. 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm.

VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE. 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm. 20.04.2017 VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm. 2 Formål Aktivitetscentret Sophielund har til

Læs mere

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 8. maj 2019) Hjemsted og formål 1. Investering Danmarks hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 2. Investering

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere