Carport / cykelskur. Få mere inspiration på flexwood.dk og se de muligheder, vi stiller til din rådighed.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Carport / cykelskur. Få mere inspiration på flexwood.dk og se de muligheder, vi stiller til din rådighed."

Transkript

1 Carport / cykelskur Flexwoods buer og koniske buer er som skabt til at indgå i tagkonstruktionen af carporte, cykelskure og lignende. Buerne skaber et elegant og luftigt udtryk, der gør at tilbygningen ikke blot skaber merværdi for din bolig, men også mere glæde i hverdagen. Alle standardbuerne er velegnede til gængse tagbelægninger, enten for lysgennemstrømning eller den klassiske listepapdækning, så du kommer væk fra det mest brugte, og skaber din egen identitet. Kombinér gerne buerne med vores flotte affasede søjler, og gør det hele nemmere for dig selv ved at tjekke vores brede sortiment af beslag: top- og fodbeslag til søjler, samlebeslag i en række varianter, mm. Få mere inspiration på flexwood.dk og se de muligheder, vi stiller til din rådighed.

2 Buer Type 1 Type 2 Type 3 Type 4 Conus 2 Conus 3 Buer Dimension Indv. radius Kordegd. Udv. buehøjde Type 1 60x166 mm 4000 mm 3712 mm 623 mm Type 2 60x200 mm 6000 mm 4728 mm 685 mm Type 3 90x200 mm 6000 mm 5632 mm 902 mm Type 4 90x200 mm 6000 mm 6500 mm 1156 mm Conus 2 60x200 mm 6000 mm 4728 mm 685 mm Conus 3 90x200 mm 6000 mm 5632 mm 902 mm Data: CE-mærket limtræ Kvalitet GL32 Max. c/c afstand = 1000 mm ved let tag max. 20 kg/m2. Øvrige buer efter opgave.

3 Farum Svømmebad Flexwood kan producere stort set enhver krumning på limtræ buer. I Farum Svømmebad har man valgt at bruge dem som over- og underflanger kombineret med træk- og trykstænger, samlet med indslidsede stålplader. Det giver et let og elegant udtryk, og cigar formen sikrer stabilitet i konstruktionen. Bebyggelsen indeholder et 25 meter træningsbad med tilhørende omklædnings- og wellness-faciliteter. Limtræ har oplagte fordele i klormiljø, og de nødvendige stålbeslag er gemt i limtræet, så konstruktionen ikke kollapser under brand. Halbyggeri i limtræ er både lettere og billigere end den gamle, tunge beton- og stålhal. Samtidig er anvendelsen af træ på alle måder et mere bære dygtigt byggeri og produktionen af materialerne mere skånsom for miljøet.

4 Gangbro - Thisted Denne Flexwood gangbro er en teknisk bedrift... de 30 meter lange limtræ vanger er formet i vores specialspænde bænk, der kan stilles op til de mest udfordrende opgaver. Understøtningerne er udført i massiv Azobe, og forankret i rabatten langs vejbanen. Det smukt udførte gelænder oplyses om natten af indbyggede spots, så både fodgængere og cyklister kan krydse vejen sikkert på alle tider af døgnet. Broen binder to bydele sammen på fornemste vis og smelter ind i landskabet som en skulptur, der ikke er til at undvære... hverken af praktiske eller æstetiske årsager.

5 Japansk inspireret buebro Knuthenborg Safaripark er kendt af enhver... lige fra de tunge og til tider iltre næsehorn til de smukke røde broer, der kan fremkalde minder om japanske haver. Knuthenborgs røde broer varsler nye muligheder for Flexwoods kunder. Gennem 3 generationer har håndværket været i højsædet på vores fabrik i Ø. Kippinge på Nordfalster, og i de seneste år har vi tilføjet endnu element - nemlig design. Det betyder, at sortimentet af elegante, færdige løsninger fra Flexwood øges, og navnlig indenfor broer kommer der hele tiden nye muligheder for vores kunder... bl.a. fordi vi gerne går i dialog for at imødekomme specielle ønsker og design.

6 Fodgængerbro Denne buebro fra Flexwood er en af to over den trafikerede Avedøre Havnevej i København. Broen er et stykke rationelt, ingeniørmæssigt bygningsværk, hvis 2 x 22 meter lange vanger år efter år forbinder de monotome boligblokke med en levende skole, til glæde for børn og voksne. Limtræ er en reproducerbar resurse og dermed det mest miljøvenlige byggemateriale, man kan tænke sig til bærende konstruktioner... og samtidig holdbart. Efter 20 år var to håndlister det eneste, der trængte til udskiftning - bl.a. fordi alle vandrette træflader er teknisk beskyttet med rustfri plade. Stabiliteten klares ved spinkle stålkryds under brodækket.

7 Naturbro Arkitekt Peter Holsøe har tegnet den enkle og smukke bro til VKR Holdings hovedkvarter i Hørsholm. Et tidligere moseområde er omdannet til naturreservat med søanlæg, plæner og stier, hvor medarbejderne i den store Velux koncern kan tage et break, når tiden tillader det. Broen er lavet af Superwood, der er imprægneret nænsomt med gasser, så træet er mere modstandsdygtigt overfor vejr og vind. Efter 3-4 år opnår træet den eftertragtede silkegrå overflade, der sammen med den flotte natur skaber et spændende visuelt indtryk. Hoveddragernes elegante koniske form og fastgørelse i hver ende gør, at broen nærmest svæver over søen. Den gør på samme tid opmærksom på sig selv og falder flot i ét med naturen. Alt i alt en spændende opgave med mange tekniske udfordringer.

8 Walk n Talk Design Ole Pedersen. Flexwood har gennem årene leveret broer til en lang række formål... lige fra havebroer over broer til parker og golf baner til gang- og cykelbroer til trafikale løsninger. Nu har Flexwood for første gang sat en egen-designet bro-serie i produktion. Walk n Talk er en have- og parkbro, hvor der er lagt vægt på det visuelle indtryk. Med enkelthed og elegance fremhæves detaljen i hånd værket, så Walk n Talk skiller sig ud fra, hvad der tidligere er set på markedet. Walk n Talk serien består af en række moduler, så du kan kombinere dig frem til en bro, der dækker præcis dit behov. Vangerne er CE-mærkede, og trædefladerne fås i flere varianter. Der alle garanterer en smuk bro gennem hele dens lange levetid.

9 Walk n Talk Type 1 Type 2 Type 3 Type 4 Type 5 Walk n Talk Længde Bredde Type 1 3,7 m 1,36 m Type 2 6,5 m 1,36 m Type 3 3,7 m 1,36 m Type 4 6,5 m 1,36 m Type 5 4,22/3,18 m 1,36 m Grundmodel som tegning Mulige tilkøb: Gelænder - flere forskellige typer Ramper Fundament Farve m.v. Data: Vanger CE-mærket limtræ, kvalitet GL32 Samlet med Flexwood universal beslag Dækbrædder som lpe brædder Grundimprægning af limtræ med solignum Øvrige broer efter opgave

10 Ridehal Heste- Herregårdspension Aggersvold. Flexwood på Falster har leveret limtræbuer til en række af Danmarks smukke ridehaller... bl.a. denne lyse og venlige ridehal på godset Aggersvold. Rådgiveren valgte Flexwood på troværdighed og kvalitet, og vi glæder os over samarbejdet med en bygherre, hvor træ er i højsædet. Se for eksempel banderne rundt om ridebanen, der er i massiv eg og ovenlysrammen i limtræ, der giver den helt rigtige stemning med indirekte lysindfald året rundt! Buerammerne er en traditionel 3 charnier konstruktion med stolpe/stikspær for væg og tag, og en lille 3m krumningsradius spændt op af tynde lameller for at opnå en acceptabel fritrumsprofil af hensyn til springrytternes sikkerhed. Spændvidden på 25m og en samlet længde på 50m rummer ridebane på 20 x 40m og en rytterstue samt tilskuerrepos.

11 Svømmehal Præstø Sydsjælland Danmarks smukkeste ord der mange gange er sagt 9973 om svømmehallen med det blanke vand, der spejler sig med den sydsjællandske bøgeskov i baggrunden. Som den bærende konstruktion spænder de raffinerede limtrærammer med syrefaste rustfri sko og bolte der fixerer benene Hele konstruktionen er bundet sammen med limtræåse og bevidst valgte synlige beslag hallen er stadig som 120 ny efter næsten 20 år Længste lamel = b=4086 b=3142 R= D6 SKABELON UDARBEJDES EFTER FÆRDIGT FODBESLAG

12 Beslag 1. klasses løsninger. Flexwood har i de senere år arbejdet hen imod at kunne levere mere komplette løsninger. Bolte og beslag er derfor blevet en naturlig del af den samlede løsning til bærende søjler og bjælker. Vi har næsten en hel skoleklasse af specialudviklede standardbeslag, som f.eks. Ejnar, Carlo, Frede, Anna og Gudrun. Men også længde-, kryds- og hjørnesamlingsbeslag, bolte, franske skruer, indlimede bolte, Larsen dorne, skiver, møtrikker mv. i den tunge ende af klassen. Mange af vores kunder har glæde af at sammensætte deres helt personlige løsning, når de klikker ind på Prøv det - eller ring og få en snak med os. Vi viser her blot et udsnit af de beslag, du kan benytte, når du skal samle og opstille dine limtræløsninger.

13 20 20 Judohal (kun i top) A Limtræ - en god sparringspartner. En hal bygget specielt til den tusinde år gamle kampsport hvad mere kan udøverne ønske sig, når der er et miljø med limtræ, der favner og samler på èn gang. Buerne er udvendig fyldt ud, så de matcher både væg og tagprofil. Dermed tager konstruktionen opmærksomhed SNIT A 1:10med en unik facon og D1 et 1:10 elegant ydre med limtræåse for modstand mod vejr og vind ligesom udøverne har B deres 17,07 at kæmpe imod. BEREGNINGSGRUNDLAG DS 409 Sikkerhedsbestemmelser DS 410 Last på konstruktioner DS 413 Norm for trækonstruktioner DS 1118 Limede trækonstruktioner Trækvalitet T 30 Limtræsstyrkeklasse L 40 Fugtighedsklasse U STATISK SYSTEM Statisk bestemt tre-charnier-ramme Simpelt understøttet bjælke Ramme-bjælke afstand... m Spændevidde... m BELASTNINGER Egenlast af trækonstruktion... B , A b= b= R=

14 Skole Stege Skole er tegnet af KHR Arkitekter. Flexwood og skoler hænger uadskilleligt sammen - der bliver brugt limtræ i næsten 75% af landets skolebyggerier. Mest pga. miljø, men også af hensyn til lyd, brand og stabilitet. På billedet ses en sideportal til aulaen på Stege Skole - et byggeri med et samlet forbrug på ca. 100 m3 limtræ. Inden for de senere år har Flexwood bidraget med limtræ til Kingo-skolen i Slangerup (250 m3 limtræ), Bækkegårdsskolen i Ølstykke (350 m3 limtræ) og mange andre. Alt limtræ er leveret med forarbejdning og beslag fra fabrik lige til at skrue sammen på byggepladsen.

15 Carport med søjler Idyllisk landhus - bygherre Klaus Winther. Her ser du runde limtræsøjler monteret med Ejnar beslag i bund og Anna i top alt sammen fra Flexwood s egen designlinie. Løsningen opfylder alle konstruktive krav mht. stabilitet og friholdelse fra jord, såvel som arkitektoniske med remmen svævende på toppen og søjlen smukt affaset fra den store diameter på Ø250 mm. I andre tilfælde vil standard-buer være løsningen til taget så klik ind på og mix DIN løsning.

16 Svømmecenter Svømmecenter Falster er tegnet af arkitekt Henrik Sørensen, MAA. Centeret består af hoved-sportsbassin med en kompleks asymmetrisk gitterkonstruktion, der spænder 31 meter. I hver sin ende af gitterspærene er koblet 30 meter lange og 1,2 meter høje limtræ bjælker, der overdækker hhv. varmtvandsbassin og morskabsbassin. Disse dragere bryder gennem facaden, for derefter at ende på udendørs fundamenter, der så at sige stabiliserer hele bygningen.

17 Én-families hus Design Ole Pedersen tegnet af Dietrich Rohrbech Dette spændende hus er i sin grundform opført som en 15 x 15 meter pyramide med en taghældning på 45º. Huset omfatter en integreret vinterhave med lavenergi glas kombineret med stue og køkkenmiljø. Førstesalen rummer et studio til de store tanker, avisen og et kig til stjernerne eller palmehaven. Efter nyopførelsen blev dekonstruktivismen populær - nogle tanker, der tiltalte bygherren og som medførte en udtrukket skuffe med spa afdeling bag på huset. 2 år senere kom en mere pompøs hovedindgang til, der med sin entré giver mulighed for kig til førstesalen og adgang via den special designede trappe. Huset er i øvrigt navngivet efter Guden PTAH, der står for håndværk og kunst.

18 Sportshal A Sportshal på Tokai International Boarding School i Præstø ved arkitekt Carstensen Hovedkonstruktionen er i Flexwood limtræ. Rammerne er opspændt i tynde lameller med 3 meters krumningsradius, samlet med bevidst synlige knude punkter i sortlakeret stål Hovedrammen mod valm er dobbelt af hensyn til den store belastning, og er ligesom sekundære skifter med fuldt udfyldt hjørne, i stedet for som traditionelt A med stolpe og stikspær Åsene er ligeledes massivt limtræ pga. den store D3, 1:10 centerafstand og nedbøjning ved 45 taghældning. Læg MANGLENDE SPIDS UNDR R1b OG R1c TILDANNES IOG MONTERES PÅ PLADSEN. mærke til muligheden for dagslys, der er atypisk for sportshaller i Danmark b=4086 b=3142 R= Længste lamel =

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion En verden af træ Udvikling Samarbejde Produktion HISTORIE Gennem 3 generationer har arbejdspladsen på Falster, summet af snakken om træ og genlydt af savene, der suser gennem træet. Flexwood har fulgt

Læs mere

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker Projektbjælker Lige bjælker Lige bjælker er produceret med et konstant tværsnit og finder bl.a. anvendelse som tagbjælker, remme og bjælkelag i etageadskillelser. Lige limtræsbjælker er fremstillet med

Læs mere

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker

Limtræ Made in Denmark. Projektbjælker Projektbjælker Lige bjælker Lige bjælker er produceret med et konstant tværsnit og finder bl.a. anvendelse som tagbjælker, remme og bjælkelag i etageadskillelser. Lige limtræsbjælker er fremstillet med

Læs mere

Beregningstabel - juni 2009. - en verden af limtræ

Beregningstabel - juni 2009. - en verden af limtræ Beregningstabel - juni 2009 - en verden af limtræ Facadebjælke for gitterspær / fladt tag Facadebjælke for hanebåndspær Facadebjælke for hanebåndspær side 4 u/ midterbjælke, side 6 m/ midterbjælke, side

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

Forhandler. Pro-File A/S Skånevej 2 6230 Rødekro Tlf.: 73 63 10 00 Fax: 73 63 10 01 info@profile.dk www.profile.dk

Forhandler. Pro-File A/S Skånevej 2 6230 Rødekro Tlf.: 73 63 10 00 Fax: 73 63 10 01 info@profile.dk www.profile.dk Limtræ brochure 0208 - der tages forbehold for trykfejl Forhandler Pro-File A/S Skånevej 2 6230 Rødekro Tlf.: 73 63 10 00 Fax: 73 63 10 01 info@profile.dk www.profile.dk Hüttemann Limtræ Lige bjælker Bjælkespær

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

POLYFORM ARKITEKTER ApS Kigkurren 8M, 1. sal DK-2300 København S. info@polyformarkitekter.dk Tlf 33 32 08 74

POLYFORM ARKITEKTER ApS Kigkurren 8M, 1. sal DK-2300 København S. info@polyformarkitekter.dk Tlf 33 32 08 74 Skyen POLYFORM ARKITEKTER ApS Kigkurren 8M, 1. sal DK-2300 København S info@polyformarkitekter.dk Tlf 33 32 08 74 2 Skitseforslag byggefelt 1C// Aalborg Godsbaneareal // 21.12.212 // POLYFORM Arkitekter

Læs mere

Carportens konstruktionsplatform giver mulighed for en række modeller der opfylder individuelle ønsker og krav.

Carportens konstruktionsplatform giver mulighed for en række modeller der opfylder individuelle ønsker og krav. System-carporte Firmaet BASES har i samarbejde med Christian Bjørn Design udviklet en serie af carporte. Målet har været at skabe et fleksibelt, smukt og meget holdbart produkt, der individuelt kan tilpasses

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

dit personlige GARDEROBESKAB

dit personlige GARDEROBESKAB dit personlige GARDEROBESKAB Farve 49/uu 20001/225 Garderobeskab indrettes efter det PERSONLIGE ØNSKE Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 3 forskellige højder

Læs mere

Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ

Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ Hüttemann Limtræ - meget mere end standardlimtræ Profile - din sikre leverandør af byggematerialer Hüttemann Hüttemann er meget mere end standardlimtræ. En stor del af produktionen ligger i dag på dæk-

Læs mere

Statiske beregninger. Børnehaven Troldebo

Statiske beregninger. Børnehaven Troldebo Statiske beregninger Børnehaven Troldebo Juni 2011 Bygherre: Byggeplads: Projekterende: Byggesag: Silkeborg kommune, Søvej 3, 8600 Silkeborg Engesvangvej 38, Kragelund, 8600 Silkeborg KLH Architects, Valdemar

Læs mere

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på Beton Bænke FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM BETON BÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Ber egningstabel Juni 2017

Ber egningstabel Juni 2017 Beregningstabel Juni 2017 Beregningstabeller Alle tabeller er vejledende overslagsdimensionering uden ansvar og kan ikke anvendes som evt. myndighedsberegninger, som dog kan tilkøbes. Beregningsforudsætninger:

Læs mere

STATISKE BEREGNINGER. A164 - Ørkildskolen Øst - Statik solceller Dato: 15.05.2014 20140513#1_A164_Ørkildskolen Øst_Statik

STATISKE BEREGNINGER. A164 - Ørkildskolen Øst - Statik solceller Dato: 15.05.2014 20140513#1_A164_Ørkildskolen Øst_Statik STATISKE BEREGNINGER Sag: A164 - Ørkildskolen Øst - Statik solceller Dato: 15.05.2014 Filnavn: 20140513#1_A164_Ørkildskolen Øst_Statik Status: UDGIVET Sag: A164 - Ørkildskolen Øst - Statik solceller Side:

Læs mere

STATISKE BEREGNINGER. A164 - Byhaveskolen - Statik solceller Dato: 15.05.2014 20140515#1_A164_Byhaveskolen_Statik_revA

STATISKE BEREGNINGER. A164 - Byhaveskolen - Statik solceller Dato: 15.05.2014 20140515#1_A164_Byhaveskolen_Statik_revA STATISKE BEREGNINGER Sag: A164 - Byhaveskolen - Statik solceller Dato: 15.05.2014 Filnavn: 20140515#1_A164_Byhaveskolen_Statik_revA Status: REVISION A Sag: A164 - Byhaveskolen - Statik solceller_reva Side:

Læs mere

2013 Byvandring - Kunst i Skjern. Ny Skjern Borger kåret. Billeder fra oprydning i anlægget. Gelænderet til K.T. Nielsens Bro

2013 Byvandring - Kunst i Skjern. Ny Skjern Borger kåret. Billeder fra oprydning i anlægget. Gelænderet til K.T. Nielsens Bro 2013 Byvandring - Kunst i Skjern I forsommeren satte Skjern UdviklingsForum Qr. koder op ved alle kunst og minde sten i Skjern by. Derfor havde Skjern UdviklingsForum lørdag den 24/8-13 inviteret til en

Læs mere

Projekt-bjælker Lige bjælker

Projekt-bjælker Lige bjælker Projekt-bjælker Lige bjælker Lige bjælker er produceret med et konstant tværsnit og finder oftest anvendelse som tagbjælker, murremme og bjælkelag i etageadskillelser. Lige limtræsbjælker er fremstillet

Læs mere

NOTAT. 1. Indledning. 2. Tjørnelyskolen

NOTAT. 1. Indledning. 2. Tjørnelyskolen NOTAT Projekt Tjørnelyskolen, Stabilitet af tag over svømmehallen Kunde Greve Kommune, Ejendomsafdelingen Notat nr. 02 Dato 2015-04-20 Til Annette Sia Christensen, Jesper Nimgård, Fra Jens Brandt Kopi

Læs mere

Norman Foster. Kendte Bygningsværker:

Norman Foster. Kendte Bygningsværker: Norman Foster Kendte Bygningsværker: Millau Viaduct Broen ligger i det sydlige Frankrig og har skabt en direkte vej mellem Paris og Barcelona. Den spænder 2460 meter, den store udfordring var ikke at ødelægge

Læs mere

Carporte og garager.

Carporte og garager. Bolius Fakta nr. 1135 Carporte og garager. Havens små og mindre bygninger omfatter bl.a. garage og carport. Her kan du læse om kravene til deres placering, størrelse og brug. Hvad er en carport og en garage?

Læs mere

Lars Christensen Akademiingeniør.

Lars Christensen Akademiingeniør. 1 Lars Christensen Akademiingeniør. Benny Nielsen Arkitektfirma m.a.a. Storskovvej 38 8260 Viby 24. juni 1999, LC Enfamiliehus i Malling, Egeskellet 57. Hermed de forhåbentlig sidste beregninger og beskrivelser

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Kontaktinformation. Navn: Navn: Martin Nielsen. Morten Jensen. Stilling: Stilling: Bygningskonstruktør. Direktør. Tlf.: 60 68 53 63. Tlf.

Kontaktinformation. Navn: Navn: Martin Nielsen. Morten Jensen. Stilling: Stilling: Bygningskonstruktør. Direktør. Tlf.: 60 68 53 63. Tlf. Kontaktinformation Martin Nielsen Morten Jensen Direktør Bygningskonstruktør Tlf.: 60 68 53 63 Tlf.: 23 83 37 85 Mn@Bygcom.com Mj@Bygcom.com Jacob Levsen Olesen Inja Langanin Bygningskonstruktør Sælger

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

Statisk redegørelse. Nedenstående punktliste angiver undertegnedes forudsætninger for udarbejdelse af projektet samt hvilke normer, der er anvendt.

Statisk redegørelse. Nedenstående punktliste angiver undertegnedes forudsætninger for udarbejdelse af projektet samt hvilke normer, der er anvendt. Side 1 af 5 Statisk redegørelse Sagsnr.: 16-001 Sagsadresse: Traneholmen 28, 3460 Birkerød Bygherre: Henrik Kaltoft 1. Projektet I forbindelse med forestående etablering af ny 1.sal på eksisterende ejendom

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

dit personlige garderobeskab

dit personlige garderobeskab dit personlige garderobeskab 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 220 cm. højde. Save

Læs mere

Gyproc Brandsektionsvægge

Gyproc Brandsektionsvægge Gyproc Brandsektionsvægge Lovgivning I BR 95, kap. 6.4.1 stk. 2 står der: En brandsektionsvæg skal udføres mindst som BSvæg 60, og den skal under brand bevare sin stabilitet, uanset fra hvilken side væggen

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING JABO Type V J1003 Art.-nr 6502 Type V Medfølgende dele x2 x4 9x9 90 9x9 90 x2 505 210 9x9 90 x2 507 2x19,5 x2 600 x1 11,5x11,5 x6 2x19,5 604 80 x1 x4 2x19,5 596 4,5x16 x7 2x19,5 501

Læs mere

MFS - MONIER FORSTÆRKNINGSSYSTEM TIL GITTER-SPÆR

MFS - MONIER FORSTÆRKNINGSSYSTEM TIL GITTER-SPÆR MFS - MONIER FORSTÆRKNINGSSYSTEM TIL GITTER-SPÆR Vejledning Denne vejledning skal anvendes som hjælp til at udfylde formularen på side 4 og 5 med korrekte oplysninger. Som en forudsætning for at spærene

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage.

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage. -HUS KONCEPT MED TTS-ELEMENTER 2 ELEMENTER DER MATCHER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS Nyt koncept med TTS-elementer Nogle af de væsentligste krav til et parkeringshus er en hensigtsmæssig indretning, lavt

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes EN VERDEN AF BETON Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Forside: IBF SoftLine fliser 2 Verdens bedste

Læs mere

Den flotte vej. Landskabsarkitekt Preben Skaarup. Rampen fly-overen fører bilerne fra øst i en flot bue ind mod centrum af Silkeborg.

Den flotte vej. Landskabsarkitekt Preben Skaarup. Rampen fly-overen fører bilerne fra øst i en flot bue ind mod centrum af Silkeborg. Den flotte vej Rampen fly-overen fører bilerne fra øst i en flot bue ind mod centrum af Silkeborg. Smuk tur gennem land og by Turen på motorvejen bliver en stor oplevelse for trafikanterne. På de 29 km

Læs mere

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI DEN INTELLIGENTE LØSNING TIL MODERNE LANDBRUGSBYGGERI ENKLE OG ANERKENDTE PRODUKTER EXPAN Byggesystem består af skræddersyede væg- og facadeelementer, der er støbt

Læs mere

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle Side 1 OKKERHYTTE Okkerhytten er en udstillingspavillon udformet som et træskrin, som hænger svævende over Vestermølles lille okkerdam. En stabil trebuktømmerkonstruktion,

Læs mere

SG2000 DiStance SG LiGht / SG DiStanceD LinK / SG POint FiX

SG2000 DiStance SG LiGht / SG DiStanceD LinK / SG POint FiX SG2000 Distance SG Light / SG DISTANCED LINK / SG POINT FIX SG2000 Distance Formålet med facadekonceptet Distance er at skabe et luftigt, let og transparent udtryk på facader og tag. Man kan opnå dette

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

Solcelle overdækning - Hvidovre hovedbibliotek og medborgerhus

Solcelle overdækning - Hvidovre hovedbibliotek og medborgerhus Solcelle overdækning - Hvidovre hovedbibliotek og medborgerhus Huset fremstår som et solitært, skarpt afgrænset volume, der elegant nærmest svæver over landskabet. 2 Tiltag skal have respekt for bygningens

Læs mere

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD

FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD FREMHÆV FACADEN MED STENI COLOUR INDHOLD 02 Fremtidens facadeplade 06 En skole, som skiller sig ud fra mængden 08 Vores produktfordele 14 Find inspiration 2 FREMTIDENS FACADEPLADE Vandbestandig Miljøvenlig

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO GLASRÆKVÆRK Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt

Læs mere

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER DEN VÆGMONTEREDE CARPORT TAG Uanset tagtype garanteres en sne/vindlast på min. 125kg/m2 VÆGMONTERING Carport fastgøres i smart muranker

Læs mere

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning Systemer til forbedring af byrum og landskab vægbeplantning Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk Walgerholm 13-15

Læs mere

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist Monter loftet i en fart med Gyproc GK systemet Gyproc GK er et bæresystem af stål til nedhængte

Læs mere

CITY SWAN Fremtidens arkitekttegnede lysmast er landet

CITY SWAN Fremtidens arkitekttegnede lysmast er landet CITY SWAN Fremtidens arkitekttegnede lysmast er landet Giv byrummet luft under vingerne med arkitekttegnede lysmaster CITY SWAN Filosofien hos DAV NORDIC er, at armaturet starter ved jorden, og det lever

Læs mere

Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper

Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper Indhold I denne brochure har vi samlet en række standardprodukter, som henvender sig til omtrent samme målgruppe. Vi fremstiller desuden lignende produkter

Læs mere

Grand Vue Holtegaard

Grand Vue Holtegaard Grand Vue Holtegaard Grand Vue Holtegaard indfinder sig arkitektonisk midt i symmetrien i Gl. Holtegaard komplekset, nærmere betegnet placeret imellem hovedbygningen og det barokke haveanlæg. Med forslaget

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

B-INOX. Glasværn Gelændersystemer

B-INOX. Glasværn Gelændersystemer B-INOX Glasværn Gelændersystemer INDHOLD Side 4 B-Inox serie 100 Side 6 B-Inox serie 00 Side 8 B-Inox serie 300 Side 10 B-Inox serie 310 Side 1 B-Inox serie 30 Side 14 B-Inox serie 400 Side 16 B-Inox Kubic

Læs mere

Kvalitet der kan mærkes

Kvalitet der kan mærkes Kvalitet der kan mærkes Velkommen til kvalitet, udvikling og håndværk Trehøje Døre A/S leverer glatte indvendige trædøre og glaspartier til private, erhvervsog offentligt byggeri. Trehøje Døres produkter

Læs mere

Troldtekt Produktnyheder

Troldtekt Produktnyheder Troldtekt Produktnyheder 2 TROLDTEKT PRODUKTNYHEDER Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik Troldtekt lancerer nu en løsning til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Vægge og tag. 103 ApS Anette Krog, Byggesagkyndig 1 H.P. Simonsens alle 21, Odense : GPS ,

Vægge og tag. 103 ApS Anette Krog, Byggesagkyndig 1 H.P. Simonsens alle 21, Odense : GPS , 6:0 - Status på projektet er, at bagmure og skillevægge er rejst og tagkonstruktionen er under opbygning. Vægge er opført i 0 cm tykkelse på elementer. Ok. 6:03 - Dampspærre over bagmurselement og dampspærre

Læs mere

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual HANG ON Kontorvægge Teknisk manual Hang On - Generelt Hang On væggen - - er et eksklusivt vægsystem, som med succes kan anvendes i kontorer, receptioner, direktions- og mødelokaler. Væggen er designet

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp M 16 BSH 12/(4-36) Finnforest Kerto Kerto Q 69 indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke Bulldog 75 Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp 100 69 60 Stålrør 42/3,2 Finnforest højteknologi i

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning

TERRASSE Standard-terrasse. Montagevejledning TERRASSE Standard-terrasse Montagevejledning R1-96975 / 28-05-2014 / Rev. 11-10-2017 Indholdsfortegnelse 1 Disponering 2 Komponentliste 3 Værktøjsliste 4 Montering af vægskinne 5 Montering af understøtning

Læs mere

Statisk analyse ETAGEBOLIGER BORGERGADE

Statisk analyse ETAGEBOLIGER BORGERGADE Indhold BESKRIVELSE AF BYGGERIET... 2 BESKRIVELSE AF DET STATISKE SYSTEM... 2 LODRETTE LASTER:... 2 VANDRETTE LASTER:... 2 OMFANG AF STATISKE BEREGNINGER:... 2 KRÆFTERNES GENNEMGANG IGENNEM BYGGERIET...

Læs mere

SmartWood Bjælkesystem Detaljer

SmartWood Bjælkesystem Detaljer SmartWood Bjælkesystem Detaljer Oversigt med positioner T-02 T-03 T-01 V-04 V-03 V-02 V-01 Detalje T-01 type A Detalje T-01 type B Detalje T-01 type C Detalje T-02 type A Detalje T-02 type B Detalje T-03

Læs mere

Når du skal fjerne en væg

Når du skal fjerne en væg Når du skal fjerne en væg Der skal både undersøgelser og ofte beregninger til, før du må fjerne en væg Før du fjerner en væg er det altid en god idé at rådføre dig med en bygningskyndig. Mange af væggene

Læs mere

rammekonstruktioner BOFLEX Design og energioptimering med et fleksibelt byggesystem

rammekonstruktioner BOFLEX Design og energioptimering med et fleksibelt byggesystem rammekonstruktioner i træ BOFLEX Design og energioptimering med et fleksibelt byggesystem kerto rammerne omfatter HELE løsningen DE ENKELTE KERTO DELE SAMLES FRA FABRIKKEN SÅLEDES, AT DE LEVERES SOM ET

Læs mere

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset...

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset... Bjælkehuse Byg-selv i naturens eget materiale Har du grunden, så har vi huset... Velkommen Stemningen i et Nynorm bjælkehus er noget helt specielt. Kombinationen af de naturlige materialer og et godt indeklima,

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

Store termoruder og andre problemer med vinduer

Store termoruder og andre problemer med vinduer Store termoruder og andre problemer med vinduer Revnede termoruder: Termiske revner Kantskader fra produktion eller montage Svigt i opklodsning af ruden Svigt i montage af karme Konstruktive forhold i

Læs mere

Fredningsnævnet for København Lyngby Hovedgade 96 2800 Kongens Lyngby. Ansøgning om opsætning af badebro i Lodsparken

Fredningsnævnet for København Lyngby Hovedgade 96 2800 Kongens Lyngby. Ansøgning om opsætning af badebro i Lodsparken Fredningsnævnet for København Lyngby Hovedgade 96 2800 Kongens Lyngby Hvidovre Kommune Teknisk Forvaltning Høvedstensvej 19-21 2650 Hvidovre Vej- og Parkafdelingen Sagsbehandler: Paula Meldgaard E-mail:

Læs mere

Praktisk design. Per Goltermann. Det er ikke pensum men rart at vide senere

Praktisk design. Per Goltermann. Det er ikke pensum men rart at vide senere Praktisk design Per Goltermann Det er ikke pensum men rart at vide senere Lektionens indhold 1. STATUS: Hvad har vi lært? 2. Hvad mangler vi? 3. Klassisk projekteringsforløb 4. Overordnet statisk system

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

TAG- OG FACADESYSTEMER. tag- og facadesystem. - klassisk nytænkning i zink

TAG- OG FACADESYSTEMER. tag- og facadesystem. - klassisk nytænkning i zink TAG- OG FACADESYSTEMER tag- og facadesystem - klassisk nytænkning i zink - en smagfuld løsning VMZ Adeka er en ny stilfuld mulighed for tag og facade til både ny og bestående arkitektur. På grund af dens

Læs mere

Udarbejdet af: Kasper Woetmann Sahl. HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium. Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20.

Udarbejdet af: Kasper Woetmann Sahl. HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium. Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20. Udarbejdet af: HTX 1. Y Silkeborg tekniske Gymnasium Udarbejdet i Tidsperioden: 8. november til 20. december 2006 Udarbejdet med udgangspunkt i faget: Design Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Underkonstruktion til nordlys

Underkonstruktion til nordlys ovenlysmoduler Underkonstruktion til nordlys Underkonstruktion til nordlys med 40-90 hældning ovenlysmoduler monteres i en nordlysløsning på en underkonstruktion udført i stål, træ eller beton, som afsluttes

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt imens du bevarer udsigten. Glasrækværket

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Dobbelt carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast -eksklusiv boligakustik Løsningen til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige varme. Med kombinationen af klassiske

Læs mere

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER 1 2 3 TVIS GARDEROBER Søger du en løsning til garderobe eller opbevaring, så se vores inspirerende løsninger her. Tvis Køkkener er ikke kun køkkener og bad, Tvis Køkkener er

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Entrédøre og Klimadøre

Entrédøre og Klimadøre Entrédøre og Klimadøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S »Entrédøre med og uden klimagodkendelse«entré- og klimadøre Vi tilstræber at have et bredt sortiment af døre, der matcher tidens fremherskende

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO GLASRÆKVÆRK Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt

Læs mere

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR TERRASSEPLANK SERIE: NATUR ANVENDELSE OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Om produktet: Under produktionen tilsættes fibre. Det bedste fra naturen kombineret med ren Polymeren moderne byggemateriale. Kombinationen

Læs mere

DEKO PF. den profilfrie systemvæg

DEKO PF. den profilfrie systemvæg DEKO PF den profilfrie systemvæg 2 DEKO PF alternativet til den traditionelle gipsvæg Selv om glasvægge for længst er blevet en fast bestanddel af nutidige indretninger, er efterspørgslen efter den klassiske

Læs mere