Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg."

Transkript

1 Beretning 2011

2 Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2011 haft følgende medlemmer: Ole Olesen Ordførende formand Jan Højgård Næstformand Pia Krøjgård Kasserer Torben Hagelskjær Jørn Sørensen Anders Knudsen Jesper Lauridsen Jens Kock 1. suppleant Anders Frederiksen 2. suppleant Økonomi og retning i Sunds IF Bestyrelsen har fortsat en helt fast holdning til, at der skal være balance i økonomien også med virkeliggørelse af vision 2015 og Vi arbejder derfor stadig med den dagsorden, hvor budgetterne i Sunds IF skal holde og at vi, som udgangspunkt, ikke må være afhængige af indtægter fra Eventafdelingen. Bestyrelsen har dog de seneste år oplevet en kraftig udvikling i Eventafdelingen, der gør, at vi indtil videre har valgt at tilbyde de enkelte afdelinger 50 % af indtjeningen ved aktiv deltagelse i løsning af opgaverne. Derudover har de enkelte afdelinger fortsat mulighed for indtjening af midler ved mindre aktiviteter, som ikke henhører under Eventafdelingen. Uanset om det er fra fællespuljen af aktiviteter eller mindre aktiviteter i afdelingerne gælder det, at alle penge er indtjent i foreningens navn også skal bruges i foreningens navn. Hjemmesiden Det er stadig bestyrelsens mål, at kommunikation internt som eksternt i vides muligt omfang skal ske over vores hjemmeside. De seneste års udfordringer med drift af hjemmesiden kom endelige på plads i 2011 med hjælp fra EDB Guiden i Sunds. Organisering og mål for hjemmesiden er et af fokusområderne i 2012, hvor lederudvalget har fået ansvaret for opgaven.

3 Beretning fra styregruppen: Sunds IF sport Formand Ole Olesen Torben Hagelskjær Jesper Bangsgaard Henrik Mortensen Kitt Kok Thomas Jensen Christian Clausen Søren Peder Jensen Tovholder: Centerleder Per V. Nielsen Medlemstal Medlemmer Under 19 år Mellem 19 og år Over 25 år Total Antal hold Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom Senior Senior Motion Motion Indendørs Total Ledere Total Sportsudvalget er meget stolt over, at det er lykkes os at fastholde en position i toppen blandt Jyllands fodboldklubber og fortsat den største fodboldklub i Herning kommune. Et medlemstal på næsten 650 er mere end flot i en by med ca indbygger. Det giver efter vores mening retning på, at medlemmerne er godt tilfredse og dermed ønsker at være en del af Sunds IF. Det er altid rart, at blive belønnet med trofasthed. Nu kommer trofasthed, som regel ikke af ingenting. Den gode udvikling i Sunds IF er kommet ved målrettet og hårdt arbejde gennem mange år. Rigtig mange ledere har aktier i det arbejde, som vi fra sportsudvalget gerne vil takke for. Det er særligt målrettet arbejde med flytning af fokus fra resultater til udvikling af den enkelte spiller, som har givet retning for ungdomsarbejdet gennem de seneste. DBUs holdninger og handlinger er i dag grundpiller i vores arbejde med børne- og ungdomsfodbold.

4 Vision 2015 udvikling frem for resultater Vi gør arbejdet på en anden måde Visionsarbejdet har gennem de seneste år ændret retning fra en vision båret på målinger af givne resultater til en udviklingstankegang. Den markante ændring er en naturlig følge af, at vi i sportsudvalget har valgt at DBUs holdninger og handlinger skal være bærende for ungdomsarbejdet. Holdninger og handlinger der understøtter udvikling af den enkelte spiller frem for fokus på resultater i de enkelte afdelinger. Med det i sigte har sportsudvalget målrettet arbejdet på organisering og handlinger der skulle understøtte udviklingstankegangen. Omorganisering af sportsudvalget og nye lederjobprofiler i ungdomsafdelingen blev indført med det formål, at skabe rammer for en fladere struktur med øget fokus på udvikling samt grundlag for en større sammenhæng mellem de enkelte afdelinger, ved årsplaner over flere årgange og med træning over flere årgange. Flere fodboldtimer giver udvikling Gennem de seneste år har vi arbejdet for at få DBUs fodboldskoler til Sunds. Det er nu på 5. år lykkes os at få Mikrofodboldskole, sommerfodboldskole og pigeraket til byen. Hertil kommer en række andre aktiviteter gennem FCM fodboldsamarbejdet og frivillig træning med ekstern konsulent. Endelig og ikke mindst deltager de enkelte afdelinger, hvert år i forskellige DBU og stævnetilbud i ind- og udland. Det er hele er med til, at den enkelte spiller får mulighed for at spille mere fodbold og dermed udvikle sig en i god retning. Dygtigere ledere giver udvikling Hvis det skal give mening med fokus på udvikling skal vi også vide noget om udvikling. Derfor har sportsudvalget også afsat flere penge end nogensinde til uddannelse og kurser. Vi stiller krav om uddannelse til vore ledere på forskellige niveauer. Den røde tråd i vores kompetencer er DBUs kurser med B1 kursus som grundlag for chef- og afdelingstrænere. Men også kursus om holdninger og handlinger samt aldersrelateret træningskoncept er obligatoriske for chef- og afdelingstrænere. Hertil kommer afdelingsrelevante kurser og klubbens eget kursus i regler og forretningsgange. Det kan lyde af meget men sådan opleves det heldigvis ikke. Tilbagemeldinger fra vore ledere er nemlig, at de ønsker at dygtiggøre sig til jobbet som ungdomsleder. I 2011 har haft to ledere på FCM Akademiuddannelse og i starten af 2012 har vi afviklet et B1 kursus i egne lokaler for 10 ledere. Hertil kommer, at mange af vore ledere også er frivillige trænere på fodboldskolerne og dermed får ekstra træning og viden til værktøjskassen.

5 Hvad er status Målrettet udvikling af den enkelte spiller giver også resultater. I sæsonen 2010/2011 lykkedes det U13 drenge at spille sig op i Mesterrækken, som det første ungdomshold i klubbens historie. Deltagelse på FCM fodboldskole i 2011 vidner også om flotte udviklingstendenser. Følgende spillere fra Sunds IF var udtaget til FCM Fodboldskole i 2011: Årgang 98: Frederik Østergaard Jonas Kølbæk Christensen (Nu i FCM) Søren Nygaard (Nu i FCM) Christian Kudsk Mortensen (Nu i FCM) Årgang 99: Robin Harushimana Christian Lauritsen Mads Middelhede Sandgaard Anders Nielsen (Nu i FCM) Mads Engsig (Nu i Ikast FS) Det gør Sunds IF til en af de klubber, der har flest spillere på områdehold under FCM Klubsamarbejdet Men også på pigesiden ses der klare signaler om udvikling. U15 piger A vandt suverænt rækken og skal her i foråret spille i den næstebedste pigerække. Hvad skal der ske i 2012? Sportsudvalget vil også i 2012 sikre, at der er spændende aktiviteter for alle tre afdelinger - ungdom, senior og motion. Aktiviteterne vil fremgå af årsplaner for styregrupper men vil også fremgå af kalenderen på hjemmesiden. Derudover vil vi have fokus på følgende områder: Tydeliggørelse af Vision 2015 Begynderfodboldskole Udvikling af seniorfodbold Udvikling af pigefodbold Uddannelsesplaner for ungdomsledere

6 Beretning fra styregruppen: Sunds IF center Formand: Anders Knudsen Jens Kock Erik Dalbjerg Pia Krøjgaard Peder Vestergaard Ronald Boysen Centeret Vi er stadig meget tilfreds med Pers virke som centerleder. Han er blevet en central person i klubben, som klubbens ledere har stor glæde af. Per har yderligere påtaget sig ekstra opgaver fra sporten, hvor han bliver tovholder på forskellige opgaver. Vi har brugt 2011 til at evaluere på hvordan vi bedst kan udnytte pavillonen. Det er blevet besluttet at vi laver et møderum, hvor man kan holde taktik- og spillermøder. Samtidig vil holdskabene blive flyttet ud i pavillonen. Vi forventer at pavillonen vil kunne tages i brug i april måned. Baner Vi fik i efteråret lov at bruge de 3 nye baner mod nord, som vi har fået som erstatning for de baner som er inddraget til omfartsvejen. Som det ser ud nu er det nogle fine baner, som primær vil blive brugt til kampe Vi har i princippet også fået lov at etablere en bane med lys, dog med begrænset betaling fra Kommunen, resten skal finansieres af klubben. Vi afventer i øjeblikket Kommunen at de skal godkende den endelig placering på bane mod Skalmejevej. Vi forventer dog at den skulle være klar til efteråret Vi vil forsøge at skåne nuværende lysbane, når vi ikke har behov for lys mere. Jeg vi samtidig benytter lejligheden til at opfordre, at man ikke benytter målene på 11 mands kampbaner til skudtræning samt privat træning. Omfartsvej Man har ændret linjeføring på cykelstien, således at der bliver lavet en sløjfe ind over den vestlige del af banen, uden at det vil gå ud over kampbanen. Dette betyder at vi derved undgår volden ud for klubhuset. Vi afventer stadig kommunens udspil vedrørende trekantsområdet mod syd.

7 Beretning fra styregruppen: Økonomiudvalg Formand Jørn Sørensen Pia Krøjgård Anders Frederiksen Jan Højgaard Lene Jacobsen Økonomi Det samlede resultat for Sunds IF udviser et positivt beløb på , som er fordelt således: Sunds IF Sport Sunds IF Center Sunds IF Event Total Bestyrelsen er meget tilfreds med resultatet, som er kommet i hus ved stor ansvarlighed i de enkelte styregrupper. Økonomiudvalgets opgave har de seneste år været en sparring til den daglige driftsopgave for kassereren. En driftsopgave, som med stadighed varetages af Pia Krøjgaard med stort engagement og kompetent hånd. Årsplanen for Økonomiudvalget for 2012 vil omfatte dels en visions- og driftsplan for sponsorarbejdet og dels en kortlægning af arbejdsopgaverne i økonomiudvalget herunder et servicetjek på økonomistyring af aktiviteter i foreningens navn. Sponsorer i Sunds IF I en økonomisk svær tid er det lykkedes os at fastholde sponsorindtægterne i klubben. Vi er dybt taknemmelig for støtten fra det lokale erhvervsliv, som her anerkender det arbejde vi laver for byens børn, unge og ældre. Vi er også godt klar over det forpligter en i tid med sparsomme ressourcer. Derfor vil vi også være økonomisk ansvarlige men samtidig sikre, at de penge der bliver givet til drift af foreningens kerneydelse også brugt i den henseende. Det skulle gerne fremgå at årsregnskabet, hvor kontingenter, tilskud fra det offentlige og sponsorindtægter alle er brugt til drift af foreningsaktiviteten fodbold. Til sikring af et godt samarbejde og netværk blandt vore sponsorer inviterer vi hvert år til et sponsorarrangement var ingen undtagelse, hvor arrangementet indeholdt spisning i klubhuset med efterfølgende superligakamp på MCH Arena.

8 Beretning fra styregruppen: Lederudvalg Formand: Ole Olesen Jan Højgaard Kitt Kok Ole Petersen Lederudvalget har til formål til understøtte foreningens opgave med rekruttering, fastholdelse og honorering af frivillige ledere. Eller sagt på en anden måde - Sunds Ifs HR afdeling. Som en naturlig konsekvens af, at bestyrelsen har besluttet at kommunikationen i vides muligt omfang skal ske elektronisk via hjemmesiden, er det besluttet at ansvaret for IT overgår til lederudvalget. Årsplanen for lederudvalget i 2012 vil omfatte dels et servicetjek på årshjulet for frivillige ledere med rekruttering, fastholdelse og honorering og dels kortlægning af opgaver i udvalget. Rekruttering af frivillige ledere Lederudvalget har til ansvar at styre processen med rekruttering af ledere fra bestyrelsen, styregrupper og til trænere og ledere i sportsafdelingen. Det bærende for rekruttering af er, at forældre inddrages så tidlig som muligt og på alle niveauer. Organisering med styregrupper gør, at vi målrettet rekrutterer i forhold til kompetencer og interesseområder. Det har vi med stor succes arbejdet med de seneste år. Fastholdelse og honorering af frivillige ledere Det er klubbens holdning og opfattelse, at det ikke er honorering i penge der er afgørende af et job som frivillig. Vi tror mere på klare holdninger, rammer og et godt socialt netværk er medvirkende til, at man siger ja til et job som frivillig. Med det som rammen arbejder vi i to spor. Vi stiller krav - kompetenceudvikling af den enkelte ledere med stor fokus på sportslig uddannelse og kurser samt personlig udvikling i form af foredrag og ledermøder i klubben Vi hygger os der skabes rum og plads for sociale aktiviteter i klubben i form af ledertur, sommerfest og lignende 2011 vidner igen om rigtig mange aktiviteter. Sportsafdelingen har haft mange trænere og ledere på uddannelse og kurser. Socialt gik årets ledertur til Ørre Skydebane med efterfølgende spisning og hygge i klubhuset. Sommerfesten blev afviklet i 80 ernes tegn og efterårets ledermøde var med information om det kommende Multicenter ved Sunds Hallerne.

9 Beretning fra styregruppen: Sunds IF event Formand: Jesper Lauridsen Per Kjær Erik Dalbjerg Bo Mortensen Kaj Jørgensen Per Vallebæk Eventafdelingen har igen i år fundet nye indtægtsmuligheder til fælleskassen i Sunds IF. Pengene er indtjent gennem masser af arbejdskraft af frivillige på MCH Arena, Jyske Bank Boxen DR Sports kavalkade, Kylie Minogue, We Will Rock You, Justin Bieber, Helene Fischer, Erik Clapton, Roger Waters, George Michael, Red Hot Chilli, Rihana, Grøn Koncert i Esbjerg samt Sports og Byfesten i Sunds, hvor de store indtægtskilder er på Tour de Sif samt salg af T-Shirt og samt reklamer i Byfest folderen. Endelig fik Sunds IF opgaven med afvikling af Jule Disko mellem Jul og nytår. Arbejdet på MCH/Jyske Bank Boxen er hovedsagligt folk som ikke normalt har deres daglige gang i Sunds IF, dette gør at vi ikke trækker på de samme frivillige til flere opgaver. Det vil sige at vores dygtige ledere og instruktører helt og holdent næsten kun skal koncentrer sig om at dygtiggøre deres spillere. Det er en succes, at eventafdelingen har kunnet dele lidt ud af aktiviteterne til afdelingerne. De gode resultater de seneste år har nemlig gjort, at der igen i år har været mulighed for at tjene ekstra penge med en 50 / 50 % fordeling. Denne ordning burde flere afdelinger benytte sig af, da det er en god indtægtskilde til den respektive afdeling. Derudover er vi i Event meget stolte over at der igen er blevet tildelt en hæder til en person som hører under Sunds IF Event. Sunds Borgerforenings initiativ pris er nemlig blevet tildelt Willy Bager som hører under Event.

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2012 Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2010 Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2014 Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2013 Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer: Beretning 2018 Indledning: Beretningen for 2018 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2007 INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Foreningens struktur

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer: Beretning 2016 Indledning: Beretningen for 2016 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2009 INDLEDNING: Beretningen for 2009 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer: Beretning 2015 Indledning: Beretningen for 2015 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018 Skjold Birkerød Fodbold Infomøde 23. august 2018 Agenda [19.30-19.35] Velkomst samt vision og organisation Henrik Sloth, Formand [19.35-19.50] De sportslige visioner og tiltag Troels Munck, Sportsudvalg

Læs mere

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt SIF-Fodbold - Sport Organisation Overordnede opgaver/ansvar Sport Ansvarlig for området Mogens Schuldt Birger M. Nielsen ass. Mogens Schuldt Ungsenior: U21 Herre- og kvindesenior Old Boys - Veteran Mogens

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer: Beretning 2017 Indledning: Beretningen for 2017 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Værdier i Randers Herre Håndbold

Værdier i Randers Herre Håndbold Værdier i Randers Herre Håndbold Værdier i Randers Herre Håndbold, RHH I Randers Herre Håndbold tager vi vores eget ansvar og klubbens værdier alvorligt. Med værdier menes også det at fremme spillernes

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Lidt baggrund om Sundby

Lidt baggrund om Sundby Beretning 2018 Lidt baggrund om Sundby På 15 år er vi gået fra 30 ungdomsmedlemmer til 800 spillere under 25, heraf 709 under 18 år. Det er lykkedes at fastholde de unge mellem 13-18 år. Vi er kommet over

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE

FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE FODBOLD EN FODBOLDKLUB FOR ALLE Velkommen som sponsor i Gødvad GIF Fodbold Sammen gør vi en forskel Vi er en fodboldklub for alle - med tilbud til alle, uanset aldersgruppe, køn, økonomi, familiesituation

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Rekruttering af nye frivillige ledere Tirsdag, den 12. marts Snekkersten Idrætscenter

Rekruttering af nye frivillige ledere Tirsdag, den 12. marts Snekkersten Idrætscenter Rekruttering af nye frivillige ledere Tirsdag, den 12. marts 2013 - Snekkersten Idrætscenter Rekrutterings- og Fastholdelsespolitik Målgruppe Alle ledere, trænere, hjælpere, spillere, samt forældre, børn,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplan 2020 Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplanen indeholder: Vision Mission Værdier Strategi Mål og Handlinger Vision Odder IGF Fodbold vil være det bedste idrætstilbud i Odder

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til det gratis arrangement. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplan 2020 Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplanen indeholder: Vision Mission Værdier Strategi Mål og Handlinger Vision Vi vil være det bedste idrætstilbud i Odder Kommune Vi satser

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

DBU København. En introduktion til klubrådgiverne og deres nytte for din klub. København, 2014. DBU København

DBU København. En introduktion til klubrådgiverne og deres nytte for din klub. København, 2014. DBU København En introduktion til klubrådgiverne og deres nytte for din klub København, 2014 nu med klubrådgiver? Hvad er det? DBU har på tværs af landet ønsket at tilbyde de samme støttevilkår for klubberne. Derfor

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30 HUI Generalforsamling 2012 onsdag, den 22. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden (Bestyrelsen) aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren fremlægger

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Tid: 22. Marts 2014 kl. 17:00 20:30 Sted: Hos Jette Deltagere: Jette Degn (JD) Michael Mikkelsen (MM) Thomas Majgaard-Byrsing () Vibeke Krigslund (VK) Thomas Sørensen (TS)

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Fra fodboldklub til boligafdeling - kan vi lære nogle fællesskabsfinter?

Fra fodboldklub til boligafdeling - kan vi lære nogle fællesskabsfinter? Fra fodboldklub til boligafdeling - kan vi lære nogle fællesskabsfinter? DBU EN DEL AF NOGET STØRRE DBU Mission og Vision Mission - At fremme og udvikle dansk fodbold - Fra leg til landshold, fra bredde

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi 18. august 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) Ikke afholdt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FFI-fodbold

Bestyrelsesmøde i FFI-fodbold Dato: 22. marts 2017 Tid: 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde i FFI-fodbold Sted: Ordstyrer: Referent: Fodboldvej Anders Brandt Sørensen Poul Beck Referat Deltagere: Lindy Wiis, Anders Brandt, Pauli Jørgensen,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere