Referat fra Generalforsamling marts 2017 kl Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Generalforsamling marts 2017 kl Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg"

Transkript

1 Referat fra Generalforsamling marts 2017 kl Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg 44 stemmeberettigede medlemmer var mødt op, desuden var en repræsenteret ved fuldmagt. Særligt indbudt: Havnemester Erling Jensen og havneassistent Helle Gram Jensen. Jørgen Thomsen bød velkommen og gik derefter over til første punkt på dagsordenen: 1. Valg at dirigent Bestyrelsen foreslog Tommy Due Jensen, som blev valgt uden modkandidat. Tommy konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt med de varsler som er beskrevet i vedtægterne. Dagsordenen var også udformet efter vedtægterne og dermed var generalforsamlingen beslutningsdygtig. Han gav derefter ordet til formanden, Jørgen Thomsen: 2. Formandens og udvalgenes beretning Den skriftlige version af formandens beretning er indsat her: Siden sidste generalforsamling er der afholdt 8 bestyrelsesmøder og nogle møder i forbindelse med de nye havnemestre der blev ansat til sæsonens start. Noget af det første var generalforsamling i Dansk Sejlunion, da Willy var meget engageret i Gråsten sagen, deltog han i generalforsamlingen, men uden det ønskede resultat. Da bestyrelsen fik ny formand var der også forandringer på vej. Dialogen mellem formand og den ny havnemester kom dårligt fra start og gjorde samarbejde meget svært. For at gøre en lang historie kort, opsagde hun sin stilling d. 31 maj til aftrædelse 30 juni. Hun valgte derefter at sygemelde sig midt i juni. Et forsøg på at få en ny havnemester og hjælper begyndte godt og Anke og Henrik blev ansat. Anke blev hurtig dus med havnen og dens gæster. Henrik derimod magtede ikke opgaven med butikken og stoppede efter tre uger. Da ting ikke altid er som det ser ud, gik det heller ikke længe inden Anke måtte smide håndklædet i ringen, en af grundene var arbejdspresset uden fast hjælper, men også en kontant overfusning af både medlemmer og gæster, gjorde at hun sygemeldte sig i starten af juli og kom aldrig ovenpå igen. Da sæsonen var godt i gang, blev løsningen for den manglende havnemester at få Vivi til at passe butikken, havnepenge automat og rengøring med hjælp fra frivillige medlemmer. Desværre udeblev kritikken ikke.!!!!!! Som resultat af 2016 gik vi gang med at løse havnemester problemet ved at kontakte Erling og Helle på opfordring af nogle medlemmer.

2 Resultatet af mange forhandlinger er at vi har ansat Erling og Helle som havnemester og medhjælper, de forpagter også butikken. Dermed er butikken Helle og Erlings og ikke medlemmernes. Det kan også nævnes at vores nøglepolitik er, at B nøgle kan låse nogle døre op, A nøgle nogle flere og at der er døre, som alle ikke kan åbne. Og ja, man kan ikke komme ind i kajakklubben hvis man ikke er kajakmedlem og det vil sige at man er frisejlet og må sejle kajak. Som ny formand er der mange ting man ikke ved eller glemmer. Så er det godt at medlemmerne er gode til at hjælpe og huske på. Derfor er der mange som skal ha en tak og ingen nævnt, ingen glemt. Da havnemester jobbet har fyldt en del er der ikke sket ret meget i sæsonen 2016; men vi har sat nogle ting i gang: John har endevendt klubhuset, skiftet borde og stole, smidt ting ud af bruserummene og mange andre ting som gør rengøringen noget nemmere. Sammen med Leif flytter de døren fra bagsiden om som hoveddør. Lamper på land var Palle mand for. Nyt Wi-Fi Ny containerplads Ny grillplads Ny legeplads Der skal lyde en stor tak til Linak og Nørulf for et sponsorat til legepladsen, som vi flytter ned oppe fra den gamle placering og hen til grillpladsen så børn og voksne kan se hinanden. Den ny containerplads er resultatet af den noget kaotiske affalds håndtering, hvor vi skulle flytte de tomme container fra P-pladsen. Nu bliver der støbt underlag og sat hegn op, så vi får skjult pladsen hvor containerne og affald er. Der bliver lavet en ny aftale om afhentningen. Klubaktiviteter. Der har været nogle aktiviteter så som fællestur til Åbenrå, Visens skib, onsdags kapsejlsejladser, Last Fight. Pinsetur og Als fjord dag. Jeg er en smule i tvivl om hvem står for div. ture ud over hvad bestyrelse, sejladsudvalg og festudvalg står for. Da vi begyndte at planlægge generalforsamlingen bad Jeg alle fra bestyrelsen om at skrive lidt om hvordan de oplever de opgaver der følger med og her er nogle af kommentarerne: Erik Petz, havneformand: Medlemstallet er steget i årets løb med tilgang 19 som er fordelt på A-medlemmer og J-medlemmer, og P medlemmer. Der er 101 faste pladser, og ca. 33 jollepladser ved broerne Det har været lidt af et puslespil, at få pladserne fordelt.

3 G. Thurm legede kispus med pladserne. Jens Riegel (kedde) Vore fastliggere. - Der er et par der ikke fik betalt, men det blev der styr på. Englænderen Mc Gregor på land Moster på land Den bliver afhentet og sejlet tilbage til England, Københavnerbåden blev afhændet til nyt medlem. Som nævnt er medlemstallet steget fra 700 til 719. nr. 720 er på vej. 19 nye 16 handler/ændringer - - Med x antal rokeringer for at få pladserne til at gå op. Der har i årets løb været mere end der plejer at være, men jeg har forsøgt, at køre det så gnidningsløst som muligt. I året 2017 er der nye på vej og der må forventes rokeringer også som følge af bådhandler Bjarne Jepsen, pladsformand: Året starter med søsætning. Nogle er hurtige, andre tager lidt lægere tid. Men når dagen er gået passer tiden. Oprydning på pladsen og masteskur, har altid en fin opbakning, og der sluttes med pølser og vand/øl. Tak til alle for hjælpen. Placering af master på hylderne er ikke nemt at styre. Når først en mast ligger forkert, vælter hele korthuset. Det hele løser sig i sidste ende. Der er plads til alle. Optagning af både gik fint. Til start er der mange hjælpere, men til de sidste både er det sløjt med hjælpere. Det er ikke alle der kan huske hvornår de skriver sig på, så jeg må ringe til dem og gøre dem opmærksom på, at det er nu. Det hele har dog løst sig inden dagen er omme. Kent Münch, sekretær og webmaster: 2016 blev det første år hvor Dyvig Bådelaug ikke havde noget klubblad. Det gav mig som webmaster lidt mere arbejde, som dog ikke kan sammenlignes med det store antal timer som den gamle E-Gaf redaktion har brugt. Resultatet har været at medlemmerne er blevet informeret om dato og tid for de begivenheder, som bådelauget har afholdt. Derimod har der ikke været indlæg fra medlemmerne, som f.eks. har fortalt om deres sejlerferier. I stedet for indlæg fra den gamle formand i E-Gaf, har jeg lavet en underside på hjemmesiden, som informerer om de beslutninger bestyrelsen tager blev året hvor vi skulle vende os til en ny formand. Det har for mit vedkommende gået helt fint, og bestyrelsen har som tidligere fungeret rigtigt godt. Hvert medlem har ansvar for en specifikt del af driften, og alle har udført arbejdet effektivt. uden utidig indblanding fra Jørgen. Det har været en fornøjelse at være en del af en så velfungerende bestyrelse. Som afslutning på min beretning har jeg nogle punkter til eventuelt: Ting som jeg gerne vil diskutere: Fastholdelse af gæstesejlere Behandle hinanden bedre Hvad gør vi ved klubhuset? Jeg kan se tilbage på mit første år som formand for Dyvig Bådelaug med de fejl og mangler der nu er, med troen på at det gik.

4 Det har været en fornøjelse at være en del af en så velfungerende bestyrelse. Her slutter formandens skriftlige beretning. Jørgen ønsker Erling Jensen og Helle Gram Jensen velkommen til Dyvig Bådelaug og overrækker en buket blomster til Helle. Bemærkninger til formandens beretning: Jørgen Sørensen synes at brobizzerne skal have en hånd for det store arbejde de udfører, og det blev kvitteret med et stort bifald. Herefter blev beretningen taget til efterretning. Udvalgenes beretninger. Junior udvalget ved Gert Lumbye Hansen junior afdelingen har 10 medlemmer. I 2016 blev der ikke arrangeret større kapsejlads stævner, men i stedet blev der afviklet Sejlersjov som er et alternativt arrangement, både til vands og på land. Der blev således lavet snobrød på stranden ved Lønsemade. 606 bådene står til udskiftning og i stedet søges der efter en anden bådtype med 3-4 mands besætning. I slutningen af august måned i år afholdes Sejlersjov igen. Sejladsudvalg ved Benny Wikke Madsen Vi har afviklet 13 onsdagssejladser hvor der i gennemsnit deltog 7 både. Der er plads til flere, så mød bare op! Last Fight havde fremgang igen i Der deltog 43 både. Fremgangen skyldes blandt andet at der er indført nye løb: Tur løb og 2Star, hvor der kun må være 2 personer ombord. Kajakklubben ved Christina Engkær Matthies Der er nu blevet opsat et skilt så man kan se hvor vi holder til. Der er uddannet 3 nye kajak instruktører. DGI gav havkajakker, og vi har selv købt 5. Så nu er der kajakker til flere og Christina sluttede af med at opfordre medlemmerne i bådelauget om at møde op til den ny sæson. Havkajakker er stabile og kan sejles af alle. Festudvalget ved Doris Harvest Festudvalget har stået for standerhejsning og standerstrygning, Sankt Hans samt Visens skib. Afrigger festen blev desværre aflyst på grund af manglende tilslutning. 3. Regnskab Erhard gennemgår regnskabet, som kan ses på bådelaugets hjemmeside. Kontingent fra aktive medlemmer er steget pga. bortfald af pensionist rabat. Tilskuddene kommer fra Mads Clausen fond, Linak og Sydbank. Den store stigning på Medlems aktiviteter skyldes at der blev købt kajakker for kr.

5 Stigningen i lønudgifter skyldes de lange sygdomsperioder hvor der er udbetalt dobbelt løn. Under Aktiver står kajanlæg og mastekran uændret til kr. og samme værdi har været brugt siden Erling undrede sig selv over dette. Der var kun få bemærkninger fra salen og derefter blev regnskabet godkendt. 4. Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag, så punktet bortfaldt. 5. Fastsættelse af kontingent og indskud Bestyrelsen foreslår uændrede kontingenter og indskud, og det blev vedtaget. 6. Valg af formand Jørgen Thomsen modtog genvalg. 7. Valg af bestyrelse og suppleanter På valg er: Ebbe Enøe Erik Petz Erhard Thomsen John Jørgensen Alle 4 modtog genvalg uden modkandidater Valg af suppleanter: Keld Bonde Benny Jensen Begge blev genvalgt. Valg af revisor: Benny Vikke Madsen Jens Kristensen Begge blev genvalgt 8. Valg til udvalg: Juniorudvalget: Gert Lumbye Hansen (kontaktperson) forsætter

6 Sejladsudvalg: Benny Vigge Madsen (kontaktperson) Bjarne Jepsen Kent Munch John Jørgensen Alle 4 medlemmer forsætter. Kajakklubben: Christina Engkær Matthies (kontaktperson) forsætter Festudvalg: Doris Harvest (kontaktperson) Else og Jørgen Sørensen. Knobet: Edith Nielsen Jytte Thomsen Inge Skov Pedersen (Alle 3 forsætter). 9. Eventuelt Jens Kristensen: angående Daglig drift, det må være en fejl at der 2 steder er nævnt at hunde skal holdes i snor! Erik Petz svarer, at det hellere må stå en gang for meget end at ingen ser det. Daglig drift skal i nær fremtid revideres så vil vi se dette også. Anders Bruun: vi skal have broen ved grillpladsen lagt, hvem vil være med? Flere fra salen opfordrede til at det blev annonceret på hjemmesiden og Facebook når der er brug for hjælp. (Der bliver brug for hjælp lørdag den 6 maj med at flytte legepladsen.) Jens K: Print af Takster for 2017 giver 3 sorte sider. Kent M: det vil jeg se på! Jens K: Husk at handicappede skal have nem adgang når i udskifter hoveddøren. John: Det er vi med på! Jørgen T: vi skal have flere gæstesejlere, hvad kan vi gøre bedre? Benny Wikke: Vi må gøre reklame for vores nye havnemester og medhjælper, så det bliver tydeligt at rodet fra sidste år er løst. Willy S: Det bør være muligt at bestille pladser til sommerturen. Jørgen T: Det har været vendt i bestyrelsen, men det er ikke noget vi umiddelbart vil indføre. Erling J: Hvis det indføres, er det nødvendigt med tidsfrist for ankomst, så pladsen ikke kommer til at lægge tom.

7 Der udspandt sig en længere diskussion om reservationer, som endte med at vi forsøge med at gæstepladserne ved brohoveder kan reserveres i år. Det vil være op til havnemesteren hvordan det skal administreres. Det er vigtigt at alle husker at vende skiltet til grønt når der sejles på ferie. Man kan ringe til Erling inden klokken 18 for at få vendt sit skilt fra grønt til rødt. Grillen skal igen tændes hver dag, det er god PR for havnen. Fenger: Det giver god stemning hvis vi alle er behjælpelige med fortøjning når både ankommer. Erik: Ja det kan give en dram!! Palle: Lad ankerlæggere bruge vores containere, det er bedre end affaldet smides et andet sted. Jørgen T: Hvad skal vi gøre med Klubhuset? Klubhuset er nedslidt og trænger til kraftig renovering: Træbeklædningen er rådnet, (de værste brædder bliver skiftet inden sæsonen). Emaljen på fliserne er slidt af i baderum. Ventilation suger kun. Etc. Hvad gør vi? Skal vi forsætte med lappeløsninger? Gert: Vores klubhus er mørkt og kedeligt, lad os bygge nyt og få 1 sal på. John: Et nyt hus vil nok koste 2 mill. Ebbe E: Det er meget billigt at låne penge nu, lad os gå i gang med at undersøge mulighederne. Spørgsmål fra salen, kan vi ikke leje klubhuset ud og tjene lidt penge på det? John: Det gør vi allerede og det er noget jeg vil arbejde på at få udvidet. Jørgen T. Hvad gør vi med de pladser som bliver tomme når medlemmer sælger deres både? Erik P: Det er ikke noget problem for der kommer løbende nye medlemmer og tyskere har fast sommerplads. Alle pladser er fyldt op. Kristian Bramming savner budget for Bestyrelsen vil tage det op, det er ikke et punkt til dagsordenen ifølge vedtægterne. Slut 21:30. Dirigent Referent Tommy Due Jensen Kent Münch

Referat fra Generalforsamling 2018

Referat fra Generalforsamling 2018 Referat fra Generalforsamling 2018 13. marts 2018 kl. 19.00 på Havnbjerg skole (HR Udviklingshuset) 48 stemmeberettigede medlemmer var mødt op. Hertil kom 1 som var repræsenteret ved fuldmagt. 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Formandens beretning: Udvalgenes beretning er indfattet i beretningen fra formanden. Beretningerne godkendt

Formandens beretning: Udvalgenes beretning er indfattet i beretningen fra formanden. Beretningerne godkendt Generalforsamlingen Dyvig Bådelaug 060313 Antal Fremmødte: 91 Antal stemmeberettigede:79 Fuldmagter: 2 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gravers Graversen Gravers valgt! Generalforsamlingen er lovlig

Læs mere

Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole).

Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole). Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl. 19.00 i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole). Der deltog 40 stemmeberettigede medlemmer, samt en del pårørende.

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

Generalforsamling 18.november 2015

Generalforsamling 18.november 2015 Generalforsamling 18.november 2015 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent. Dagsorden i henhold til vedtægterne: 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Ad 1) Valg af ordstyrer og prøvelser af mandater Finn B Nielsen blev foreslået og valgt som ordstyrer. Der var 10 stemmeberettigede medlemmer på generalforsamlingen.

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling Nordals Landsbylaug PAK Afholdt på Nordals skolen d. 21. februar kl. 19

Generalforsamling Nordals Landsbylaug PAK Afholdt på Nordals skolen d. 21. februar kl. 19 Til stede: 21 stemmeberettigede borgere Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Troels Andersen Referent: Sabrina Bruhn Generalforsamling Nordals Landsbylaug PAK 2017 Afholdt på Nordals skolen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Generalforsamling 2014, referat

Generalforsamling 2014, referat Generalforsamling 2014, referat Rønnerhavnsforeningen Generalforsamling 19/3-2014 kl. 19.00 Maskinhallen Frederikshavn Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Grundejerforeningen Ketteholm 4. marts 2010

Grundejerforeningen Ketteholm 4. marts 2010 Referat af s ordinære generalforsamling, der blev afholdt onsdag den 3. marts 2010 kl. 19:00 i klasselokale B6 på Gungehusskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Haderslev Sejl-Club`s ordinære Generalforsamling. Lørdag, den 23. november 2013 kl. 15:00 i HSC`s klubhus.

Referat fra Haderslev Sejl-Club`s ordinære Generalforsamling. Lørdag, den 23. november 2013 kl. 15:00 i HSC`s klubhus. Referat fra Haderslev Sejl-Club`s ordinære Generalforsamling Lørdag, den 23. november 2013 kl. 15:00 i HSC`s klubhus. Formanden bød velkommen til de 71 fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Mødet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Torsdag den 23. februar 2017, kl. 19.00 i Tåsingehallens cafeteria Velkomst af formanden. Formand Leif Clausen, bød de fremmødte velkommen til foreningens

Læs mere