Proceslederuddannelsen. Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Proceslederuddannelsen. Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed."

Transkript

1 Proceslederuddannelsen Bliv professionel proceskonsulent og mærk suset, når du får processer og mål til at gå op i en højere enhed.

2 Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. - Louise Bruun Christensen

3 Løber du stærkt nok? Vi har løsningen Der er ingen vej uden om - i dag skal de daglige opgaver på enhver arbejdsplads løses så hurtigt som muligt. Og halve hovsa-løsninger slipper næppe gennem nåleøjet. Der bliver råbt på kvalitet - men det må ikke koste mere. Det kræver sin kvinde eller mand at løbe hurtigt nok til at kunne indfri så høje kvalitetskrav. Faktisk er det en fysisk umulighed. Men der er en anden vej til øget kvalitet med lavere omkostninger og arbejdstid, der sparer dig for både stress, sved og udtrådte løbesko. Nøglen ligger i arbejdspladsens processer, og vi har designet en uddannelse, der gør dig til proceskonsulent med overblik, overskud og omtanke! Du får hele pakken på Proceslederuddannelsen gennemslagskraft som procesleder, så du for alvor kan løfte opgaven som nøglefigur et unikt blik for processer i flere niveauer helt essentiel viden om processers mekanik og natur nøglen til planlægningen af et holdbart udviklingsforløb evne til at håndtere de personlige udfordringer, som daglige forandringer kan fremkalde formlen for, hvordan ægte procesledelse skaber reel udvikling. Og så får du ikke mindst: effektive kompetencer til procesoptimering der virker!

4 Du vil møde en af vores passionerede undervisere Vores undervisere er selvsagt faglige eksperter med et godt renommé inden for deres faglige felt. Men de er også passionerede! De brænder for deres faglighed, og de brænder for at give den videre. Det vil du kunne mærke på kurset. Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2 Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master og Belbin. Som underviser er Jacob en dygtig formidler, og han forstår at gøre det tunge teoretiske stof tilgængeligt på en måde, der gør det spændende at være kursist. Jacob evner at koble teorien med sine kursisters hverdag, og det giver en unik hands-on tilgang til procesledelse. På den måde er hans kursister klar til at gå direkte igang med procesoptimering og procesledelse efter kurset! Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West.

5 Program for de seks kursusdage Dag 1 Dag 2 Modul 1 Intro til processer Forretningsprocesser/mentale processer Forandringstilgang Lean principper for optimering Spild i processer Udviklingsprofil, hvor kan jeg optimere min egen tid? Kortlægning af processer værdistrømsanalyse Analyse af processen lær at se spild Dag 3 Diagnose og design Kunde -analyse Kompetenceafklaring og fleksibilitet Aktivitetsanalyse/takttid Spild/forbedringskatalog Dag 4 Vision for en fremtidig proces Implementeringsplan Løbende forbedring Kommisorium/projektbeskrivelse Modul 2 Dag 5 Udvikling af samarbejdet i gruppen Opgaveorganisering - prioritering og kapacitet Standarder og samarbejdsaftaler Kompetenceudvikling Dag 6 Konflikthåndtering Kommunikation Ledelsesadfærd og personprofiler Motivation og faldgruber Opfølgningsplaner og målstyring Modul 3

6 Arbejde, læring og forandring Vi er ret stolte af vores ProceslederUddannelsen, hvis vi selv skal sige det for som noget helt særligt i forhold til mange andre proceslederkurser, så ser vores uddannelses processer i flere niveauer arbejdsprocesser, læringsprocesser og menneskelige forandringsprocesser, og i midten af det hele står du som procesleder og skal have det hele til at gå op i en højere enhed i forhold til virksomhedens eller organisationens strategiske mål. Effektive processer kan aflæses direkte på bundlinjen En virksomhed eller organisation er lige så (lidt) effektiv som sine processer. Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI er Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med processer. Denne uddannelse giver dig et detaljeret indblik i procesledelse og introducerer en holistisk tilgang til en virksomheds eller organisations arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Uddannelsen giver dig desuden en konkret model for, hvordan du kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse, og du får viden om, hvordan processer kan implementeres.

7 Modul 1 Kender du processen? Modul 1 giver dig en grundlæggende procesforståelse. Det er nemlig essentielt at du forstår processen, for at du kan træde ind og ændre den, og at du kan formidle den som en kompetent proceskonsulent. En proces er et komplekst og dynamisk forløb, som er sammensat af forskellige komponenter. Ændrer du en proceskomponent, ændrer du derfor hele processen - nye processer træder i kraft, og de gamle komponenter forskydes. Det er altså ikke bare lige til at mestre procesledelsens kunst! Vi giver dig redskaberne til at få det store forkromede overblik over sammenhængen i netop de processer, du skal håndtere i din hverdag. Du får helt konkrete principper, du skal arbejde efter for at forbedre arbejdspladsens forskellige processer - heriblandt LEAN-principper.

8 Modul 2 Lær at ændre processen i praksis Modul 2 bygger oven på dine essentielle komponenter fra modul 1. Det er her, du for alvor lærer at ændre i processerne. Fokus ligger på procesoptimering og de efterfølgende konkrete ændringer i arbejdsgangene, der giver dig mulighed for at ændre og styre processerne helt praktisk. Du lærer procesanalysens kunst, som er et must, når du skal vurdere, hvordan en proces skal ændres eller justeres for at blive mest effektiv. Du får samtidig de værktøjer du skal bruge for at kunne udpege og reducere stederne i dine processer, hvor der er spild! Som noget helt unikt for Proceslederuddannelsen udfordrer vi dig også på dine visioner for forandring - et ofte overset aspekt af procesledelsen, der rummer betydeligt potentiale for mere effektive arbejdsprocesser!

9 Modul 3 Bliv procesleder På modul 3 går vi helt tæt på din rolle som leder af processen. Vi arbejder med, hvad det kræver af dig som leder at optimere en proces med succes! En af de vigtigste elementer af procesledelsen er, at du får involveret medarbejdere og kolleger i forandringsprocessen. Lykkes det for dig, betyder det nemlig, at dit udbytte af forandringerne bliver endnu større! Men formår du på den anden side ikke at koble forandringsprocesser og mennesker, kommer din forandring næppe til at slå igennem. Heldigvis giver vores proceslederuddannelse dig ledelsesværktøjerne til at skabe motivation og engagement omkring processen, og du lærer samtidig at tackle de tidspunkter, hvor processen ikke kører optimalt. Det er vigtigt, at du lærer at agere som en proceskonsulent, der kan formidle processens forskellige faser og tage vigtige beslutninger, når du møder forandringer og forhindringer.

10 Er du ambitiøs? Tag en overbygning Hvis du virkelig er ambitiøs omkring din rolle som procesleder, har vi en god nyhed til dig; når du har gennemført Proceslederuddannelsen, har du nemlig mulighed for at tilføje to moduler til uddannelsen! Begge moduler er af to kursusdages varighed og kan tilkøbes for kun kr. ekskl. moms pr. modul. Grafisk facilitering i praksis: Hvad skal man med et 7 meter langt (tegnet!) referat? Og hvordan kan post-its og plancher motivere og skabe retning? Svaret er simpelt: grafisk facilitering skaber overblik, synliggør, motiverer og begejstrer! Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering! Konflikthåndtering og kommunikation: Hverdagens konflikter er noget, der virkelig kan skabe et dårligt arbejdsmiljø på jobbet. På dette kursus lærer du at tackle konflikter konstruktivt, inden de når at skabe ineffektivitet, stress eller tab af arbejdsglæde. Du får også styr på konstruktiv og proaktiv forebyggelse.

11 Dit udbytte af Proceslederuddannelsen Du får en unik forståelse for, at god procesledelse kun kan ske med blik for, at processerne skal spille sammen på flere niveauer for at de for alvor kan optimeres. På den måde bliver du så at sige en naturlig proceskonsulent, med en forståelse for procesledelse du selv kan videreudvikle længe efter kurset Du får et stærkt lederaspekt til din rolle som procesleder. Du får en bred vifte af effektive ledelsesværktøjer, som du kan bruge i andre sammenhænge end lige netop til procesledelse. Du bliver dygtig til at koble procesoptimering sammen med organisationens samlede mål og retning. Og det betyder, at du med langt mindre besvær kan skabe forandringer, der faktisk batter i det lange løb.

12 Din arbejdsgivers udbytte Som komplet procesleder kan du simpelthen optimere alle arbejdsgange, reducere spildfaktorer og øge udbyttet af de forskellige processer hvad end der er tale om produktion eller administration Din arbejdsplads bliver beriget med en procesleder, der formår at koble procesoptimeringen med virksomhedens samlede mål. Det skaber varige forandringer for din arbejdsplads, der både giver udslag på bundlinjen og i den samlede medarbejdertilfredshed Din arbejdsgiver får en medarbejder, der sidder med en lang række kompetencer, der kan bruges i et meget bredt perspektiv. I kraft af dine nye kompetencer, kan også virksomheden udvikle sig mod nye områder.

13 Som deltager på kurset får du automatisk adgang til vores læringsunivers Din læringsbank. Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset.

14 Hvad koster en plads på det åbne kursus? og hvad får du for pengene? Tag dine kolleger med på kurset og spar alle 15 %! Prisen er kr. ekskl. moms og inkluderer: Seks hele kursusdage fra kl E-kursus: Få det maksimale ud af dit kursus Tilpasning til dig og dine behov Kursusmateriale Adgang til Din læringsbank Fuld forplejning under kurset Diplom Se datoer, og tilmeld dig lige her: Proceslederuddannelsen Interesseret i et kursus hos jer? Se næste side...

15 Underviseren kan også komme til jer! I stedet for at deltage på et åbent kursus hos os, kan I få underviseren ud til jer selv. Her vil vi skræddersy et kursus eller kursusforløb til jeres specifikke behov, forudsætninger og situation. Lad os tage en indledende snak om mulighederne! Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf Eller send en mail til info@arosbusinessacademy.dk. Gør som disse virksomheder (og mange andre):

16 Du får også et gratis e-kursus om effektiv læring! Som kursist hos os får du adgang til vores lille e-kursus med tips til, hvordan du maksimerer udbyttet af dit kursus. Og vores gode råd er du selvfølgelig velkommen til at bruge til alle andre kurser, du skal på fremover.

17 Mange andre har deltaget på dette kursus - her har du et lille udpluk af udtalelserne Martin Professional, Ivan Simonsen Man kan virkelig mærke, at underviseren har bekendt med sit stof, og han var hurtig til at sætte ind, hvor han følte der var behov. Jeg har lært at se det hele oppefra og finde start og stop i processer. Tinna Grubbe, Falck Teknik Jeg var rigtig tilfreds med kurset! Det vil have stor indflydelse på mit fremtidige arbejde, hvor jeg har lært vigtigheden af at få tegnet processen detaljeret og at sætte fokus på spildområder samtidig med, at man ikke glemmer mennesket i processen.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle!

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i

Læs mere

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Skriv bedre tekster Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende.

Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende. Assertiv kommunikation Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle!

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber.

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes.

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse.

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet!

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Præsentationsteknik med gennemslagskraft Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops Facilitering Nu er det slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops. På de+e kursus lærer du at bestyre møder med effek6vitet, samarbejde og mærkbare resultater for øje Det er helt utroligt, hvordan

Læs mere

Personlig udvikling og positiv psykologi

Personlig udvikling og positiv psykologi Personlig udvikling og positiv psykologi Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Det er helt utroligt, hvordan alle AROS

Læs mere

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer.

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Digital Markedsføring Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Konflikthåndtering fra kaos til kontrol

Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Konflikthåndtering fra kaos til kontrol Få værktøjerne til effektivt at forebygge og løse konflikter med konceptet Have A Nice Conflict Få værktøjer til effektiv

Læs mere

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor.

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor. Effektive samtaler Skab mere effektive samtaler At have effektive samtaler på din arbejdsplads er essentiel for jeres trivsel, effektivitet og sammenhængskraft. På kurset får du en introduktion til muligheder

Læs mere

Informationsteknologiløsninger

Informationsteknologiløsninger Informationsteknologiløsninger Hvem er center for Trivsel og Motivation? Vi motiverer, begejstrer og inspirerer indenfor: Værdier og holdninger. Egen identitet. Egen Styrke og udviklings-områder. Gruppe

Læs mere

Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik)

Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik) Skriv gode artikler (lynkursus i journalistik) På de&e kursus lærer du, hvordan du med en række kneb kan fange og fastholde din læser og fortælle lige præcis den historie, du gerne vil. Det er helt utroligt,

Læs mere

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR ØG KVALITETEN OG SPAR TID LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG DIN TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt

Læs mere

Konflikthåndtering forebyg og løs konflikter effektivt

Konflikthåndtering forebyg og løs konflikter effektivt Konflikthåndtering forebyg og løs konflikter effektivt Få værktøjerne til effektivt at forebygge og løse konflikter med konceptet Have A Nice Conflict Få værktøjer til effektiv konflikthåndtering Enhver

Læs mere

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme.

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Spar kr. ved tilm1.000,inden 1 elding. februa r 2 dage med fokus på INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Sådan

Læs mere

Systemisk projektlederuddannelse

Systemisk projektlederuddannelse Systemisk projektlederuddannelse En kombination af klassiske og nye projektstyringsfærdigheder og relationelle forståelser Giv din projektpraksis et løft Kan du navigere i de mange komplekse projektopgaver?

Læs mere

Uddannelse i Lean. Implement Consulting Group

Uddannelse i Lean. Implement Consulting Group Uddannelse i Lean Implement Consulting Group Information om uddannelsen Målgruppe Uddannelsen henvender sig til interne Lean konsulenter, ledere, projektledere og specialister, der skal i gang med eller

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse og forandringskommunikation Forandringsledelse og forandringskommunikation Kom sikkert igennem alle forandringens faser! Du får værktøjerne /l at fuldføre forandringsprocesser i din organisa/on gennem prak/ske øvelser og solid teore/sk

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU også 6 ugers jobrettet uddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 13 dage (jobrettet

Læs mere

Farver og illustrationer gør komplekse emner forståelige. Det skaber engagement og ejerskab omkring budskaber og problemstillinger.

Farver og illustrationer gør komplekse emner forståelige. Det skaber engagement og ejerskab omkring budskaber og problemstillinger. Grafisk facilitering Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer Vil du gerne styrke jeres kommunikation og det engagerede

Læs mere

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG Overblik - tydelighed - begejstring TÆND DIT LEDERLYS kobler ledelsesredskaber og løsninger på dine konkrete udfordringer som leder gennem læring, rådgivning

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder To kompetenceopbyggende dage til: Den professionelle receptionist og frontmedarbejder Disse kompetencer bør du satse på at styrke fremadrettet Styrk din position internt og øg din status Selvsikker og

Læs mere

8 Gates to Change Forandringsledelse

8 Gates to Change Forandringsledelse 8 Gates to Change Forandringsledelse Indarbejd udvikling, strategi og den menneskelige dimension i forandringsprocessen Gennemfør succesfulde forandringer 17.900 kr Varighed: 3 dage I mange organisationer

Læs mere

Mindfulness skab resultater i balance

Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Bring din organisation til balance og bedre bundlinje gennem en fokuseret indsats på dig selv og din lederrolle. Balance, trivsel

Læs mere

ENERGI & KOMMUNIKATION

ENERGI & KOMMUNIKATION ENERGI & KOMMUNIKATION Et kursusforløb i effektiv energiledelse og handlekraftig kommunikation KURSUSDAGE Modul 1: 23/10-2013 Modul 2: 27/11-2013 Modul 3: 22/1-2014 Modul 4: 19/2-2014 Modul 5: Individuel

Læs mere

Grafisk facilitering. Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer

Grafisk facilitering. Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer Grafisk facilitering Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer Vil du gerne styrke jeres kommunikation og det engagerede

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Kreativ nytænkning Kreativ nytænkning Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Få nye ideer til innovation og forandring Vi lever i en verden fuld af forandring. Hvis du har vanskeligt ved at bryde

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse Styrk dine lederkompetencer for din egen og virksomhedens skyld God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din

Læs mere

Lean Konsulent Lean kursus med certificering

Lean Konsulent Lean kursus med certificering info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Center for lean Landets bedste lean kurser Lean Konsulent Lean kursus med certificering Modul 1 Om uddannelsen Uddannelsen består udover de 11 kursusdage

Læs mere

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør 4 dages uddannelse 28. april til 8. juni 2016 i Taastrup 26. september til 3. november 2016 i Aarhus Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør Sundhed og trivsel på arbejdspladsen

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse Styrk dine lederkompetencer for din egen og virksomhedens skyld God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering Center for Lean Landets bedste lean kurser info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Lean Service og Administration Lean kursus med certificering 1. Kursusdag Lean Principperne 2. Kursusdag

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 50, Aarhus, marts 2019 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder Få nye værktøjer, viden, inspiration og ideer - der styrker produktudvikling

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

Certificering (overbygning på Professionel coaching)

Certificering (overbygning på Professionel coaching) Certificering (overbygning på Professionel coaching) Bliv certificeret som systemisk coach på EMCC-akkrediteret coachuddannelse Skab resultater gennem refleksiv coachingpraksis Oplever du at have nået

Læs mere

LØFT TEAMET TIL NÆSTE NIVEAU Styrk jeres trivsel, engagement og produktivitet

LØFT TEAMET TIL NÆSTE NIVEAU Styrk jeres trivsel, engagement og produktivitet LØFT TEAMET TIL NÆSTE NIVEAU Styrk jeres trivsel, engagement og produktivitet Får I fuldt udbytte af teamets potentiale? Skal I genfinde retning og drivkraft efter omstruktureringer? Har I brug for at

Læs mere

Medietræning sådan tackler du pressen!

Medietræning sådan tackler du pressen! Medietræning sådan tackler du pressen! Ved du, hvordan du skal udtale dig 3l medierne? På de8e kursus lærer du alt om de forskellige spilleregler, der gælder i medierne. Det er helt utroligt, hvordan alle

Læs mere

Lederen som resultatskaber

Lederen som resultatskaber Lederen som resultatskaber Ledelse med fokus på performance opnår resultater Det er ikke svært at fastsætte høje KPI er for sine medarbejdere. Kunsten er at hjælpe dem med at leve op til disse mål. Dette

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse Styrk dine lederkompetencer for din egen og virksomhedens skyld God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din

Læs mere

Tina Bue og Pia Brøgger Teori U - Uddannelsen

Tina Bue og Pia Brøgger Teori U - Uddannelsen Tina Bue og Pia Brøgger Teori U - Uddannelsen En uddannelse, der frisætter mennesker. Skaber energi og giver dig et grundlæggende kendskab til teorien. Uddannelsen er rettet mod praksis - hverdagen er

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS. Erhvervsskolen Nordsjælland

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS. Erhvervsskolen Nordsjælland Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Erhvervsskolen Nordsjælland Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder

Læs mere

Lean i Administration og service

Lean i Administration og service Lean i Administration og service Akademiuddannelse med certificering Forstå Lean Bliv klædt på som Lean forandringsagent At implementere Lean Vedvarende succes Udbytterig uddannelse med sideløbende forbedringsprojekt

Læs mere

Den systemiske projektleder

Den systemiske projektleder Den systemiske projektleder Giv din projektpraksis et løft Kan du navigere i de mange komplekse projektopgaver? Oplever du, at det er svært at nå i mål til tiden og inden for budgettet? Og er det vanskeligt

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse Styrk dine lederkompetencer for din egen og virksomhedens skyld God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed. Viden om og redskaber til god ledelse styrker din

Læs mere

Procesledelse i kompleksitet (PKU 2)

Procesledelse i kompleksitet (PKU 2) Procesledelse i kompleksitet (PKU 2) Gå forrest i komplekse sammenhænge Tag en overbygning på Proceskonsulentuddannelsen (PKU 1), og byg videre på dine evner som procesfacilitator med state-of-the-art

Læs mere

Den Grundlæggende Lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU også 6 ugers jobrettet uddannelse Den Grundlæggende Lederuddannelse er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 13 dage (jobrettet

Læs mere

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger

Sælgeruddannelsen. Den bevidste sælger Sælgeruddannelsen Den bevidste sælger Vindere i salget har en plan tabere har en undskyldning I arbejdet med salg og forbedring af performance er det vigtigt, at man konstant træner og udfordrer sig selv

Læs mere

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Præsentationens indhold: Indledning Mål Kritiske succesfaktorer for at nå målet Uddybning af kritiske succesfaktorer Hvordan kommer vi i gang? Uddrag

Læs mere

GRUNDUDDANNELSE. AMUi LEDELSE

GRUNDUDDANNELSE. AMUi LEDELSE GRUNDUDDANNELSE AMUi LEDELSE KursusCentrets Grunduddannelse I Ledelse er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 16 dage fordelt over et halvt år og baseret på AMU. Vi bestræber os på løbende at matche

Læs mere

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt flere udfordringer. De skal leve op til

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 48, Aarhus, marts 2018 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

Ledelse af professionelle læringsfællesskaber

Ledelse af professionelle læringsfællesskaber Ledelse af professionelle læringsfællesskaber Et handlings- og praksisorienteret udviklingsforløb for ledere, ledelsesteam, projektledere, teamledere og koordinatorer på alle former for uddannelsesinstitutioner.

Læs mere

DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB

DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB Modul 1 Effektiv kommunikation og personlig gennemslagskraft På modul 1 får deltagerne mulighed for at professionalisere deres formidlingsevner

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres.

Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres. Udryd kedelige PowerPoint-slideshows! Et kursus om, hvor godt det kan gøres. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Styrk det tværfaglige samarbejde!

Styrk det tværfaglige samarbejde! Styrk det tværfaglige samarbejde! Skab resultater med de rette værktøjer Koordinerede og individuelle løsninger til borgere uden for arbejdsmarkedet. Det er, hvad kommunerne skal levere som følge af reformen

Læs mere

Lederuddannelser PB 1

Lederuddannelser PB 1 Lederuddannelser 1 LEDELSE KAN LÆRES Ledelse kan læres Effektiv ledelse er grundstenen til en virksomheds fortsatte succes. Med vore kurser i ledelse tilbyder vi et komplet efteruddannelsesforløb af nøglepersonerne

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

Kompetenceudviklingsforløb. LEAN praktiker

Kompetenceudviklingsforløb. LEAN praktiker Kompetenceudviklingsforløb LEAN praktiker HVORFOR SKAL DU DELTAGE? Kurset er til dig, der gerne vil være i stand til, at anvende LEAN i hverdagen og konkret tage del i virksomhedens tiltag omkring procesoptimeringer

Læs mere

Uddannelse i Lean for service- og administrative miljøer

Uddannelse i Lean for service- og administrative miljøer Uddannelse i Lean for service- og administrative miljøer Lean-basiskursus med særligt fokus på procesoptimering til interne konsulenter og ledere, som har brug for dybere indsigt i værdistrømsanalysen

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

orretnings- dvikling Kursus i planlægning og implementering af vækstmuligheder

orretnings- dvikling Kursus i planlægning og implementering af vækstmuligheder orretnings- dvikling Kursus i planlægning og implementering af vækstmuligheder Akkrediteringsrådet Forskningsbaseret efteruddannelse Syddansk Universitet KURSUS 2 KURSUS Planlægning alene spænder ben for

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede?

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Leadership PL When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Acuity World sætter din personlige ledelseskompetence på plads sammen med de to andre kompetencer: faglighed

Læs mere

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse Konference på Hotel Vejlefjord Sæt SKUB i din forandringsledelse 20. august 2018 Få ledelsesværktøjer, der hjælper dine medarbejdere i lærings- og forandringsprocesser Sådan får du og dit team succes i

Læs mere

Ejerledelse. - et praksisorienteret ledelsesforløb i samarbejde med ITD og IBC

Ejerledelse. - et praksisorienteret ledelsesforløb i samarbejde med ITD og IBC Ejerledelse - et praksisorienteret ledelsesforløb i samarbejde med ITD og IBC Ejerledelse Små og mellemstore virksomheder (SMV er) er rygraden i dansk økonomi, med en andel på 80-85 % af de private virksomheder.

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

CCNL INDHOLD. Competence Course in Neuro Linguistics. Fakta. side 3. Hvorfor vælge CCNL? side 6. Hvordan er CCNL opbygget? side 9

CCNL INDHOLD. Competence Course in Neuro Linguistics. Fakta. side 3. Hvorfor vælge CCNL? side 6. Hvordan er CCNL opbygget? side 9 INDHOLD Fakta side 3 Hvorfor vælge? Hvordan er opbygget? side 6 side 9 Hvor og hvordan afvikles? side 10 2 FAKTA handler om at blive bevidst om, hvordan sammenhængen mellem tankemønstre, adfærd og sprogbrug

Læs mere

Lederen som facilitator af innovation og forandring

Lederen som facilitator af innovation og forandring Lederen som facilitator af innovation og forandring Styrk din facilitatorrolle Mange ledere faciliterer hver eneste dag, men de færreste har lært at benytte de grundlæggende teknikker, som skaber gode

Læs mere

NGO-Konsulent Formidling Ledelse af frivillige Konfliktløsning Håndtering af partnerskaber Mødeledelse

NGO-Konsulent Formidling Ledelse af frivillige Konfliktløsning Håndtering af partnerskaber Mødeledelse NGO-Konsulent Formidling Ledelse af frivillige Konfliktløsning Håndtering af partnerskaber Mødeledelse Facilitering Flow og fremdrift af arbejdsprocesser NGO ere er medlems- og frivillighedsbaserede vidensorganisationer,

Læs mere

Ledernes Lederuddannelse. Få følgeskab som leder

Ledernes Lederuddannelse. Få følgeskab som leder Ledernes Lederuddannelse Få følgeskab som leder 1 2 Styrk din evne til at navigere i rollen som leder på en professionel måde Ledernes Lederuddannelse er et lederudviklingsforløb for dig, der ønsker at

Læs mere

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM 6 dage fordelt på 3 moduler Vi tager udgangspunkt i dig og dit lederskab Ledernes Leadership Program henvender sig

Læs mere

Kommunikation. med gennemslagskraft og power. En af Confex absolut bedste undervisere

Kommunikation. med gennemslagskraft og power. En af Confex absolut bedste undervisere Confex 2-DAGS kursus Kommunikation med gennemslagskraft og power Får du sagt, hvad du vil når du vil? Lær kunsten at føre en ligeværdig dialog og få dit budskab klart igennem En af Confex absolut bedste

Læs mere

Positiv psykologi. Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder

Positiv psykologi. Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Positiv psykologi Få selvindsigt -l at kunne tage kontrol over dig selv og dine omgivelser, og du vil få modet -l at udny7e dine muligheder Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

KONFLIKTHÅNDTERING. Kom ud af konfliktskyen! www.henrikskovdal.dk

KONFLIKTHÅNDTERING. Kom ud af konfliktskyen! www.henrikskovdal.dk KONFLIKTHÅNDTERING Kom ud af konfliktskyen! www.henrikskovdal.dk KONFLIKTER KOSTER KASSEN Mødet med konflikter, tvister, kontroverser, diskussioner og uenigheder er en uundgåelig del af hverdagen i enhver

Læs mere