Kan sporten sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I CARLSBERG LOUNGEN, ESBJERG STADION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kan sporten sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I CARLSBERG LOUNGEN, ESBJERG STADION"

Transkript

1 - Esbjerg Kan sporten sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I CARLSBERG LOUNGEN, ESBJERG STADION EfB påtager sig med iver et ansvar som kulturbærer i Ny Esbjerg Kommune. Men er det en opgave for sporten og kan sporten gøre det selv? Er sporten blot underholdning af folket, eller er den identitetsskabende? EfB s 40 årige cheftræner Troels Bech, kommer med et bud på dette onsdag den 31. januar 2007 i Carlsberg Loungen, Esbjerg Stadion. Tag din mand/en mand/eller andre interesserede med og få Troels Bechs bud på, hvad svarene kan være. (med andre ord gæster er meget velkomne) Troels Bech har en baggrund som professionel fodboldspiller gennem 8 år og professionel fodboldtræner i nu 12 år. Onsdag d. 31/ kl Sted: Kl : Carlsberg Loungen, Gl. Vardevej, Esbjerg Stadion Vi starter med at spise i Loungen! Betaling: Senest d. 29/1 -overførsel til konto (Sydbank). Aftens foredragsholder lægger ud som den første i forbindelse med EK s årstema; Esbjerg på verdenskortet! Og her bliver det interessant med et bud på hvorvidt vi skal betragte sporten som en af mulighederne i den forbindelse. Tilmelding: Senest d. 29/1 - kl Arrangementspris: Kr. 160,- EK Medlemmer Kr. 210,- Gæster! " # # # $ % " & #! $ " % # #! % ' & # $ " % " # ( ) * ) ( ) ( + ) ( ) (,, ) ( -. / (.

2 Formanden har ordet Af Mette Moesgaard Tak for 2006! Godt nytår til alle og tak til jer alle for et godt år for foreningen med god opbakning til arrangementerne, gode diskussioner, god brug af netværket og ikke mindst mange timer med hyggeligt samvær og nogle gode grin. Nyt år med årstemaet Esbjerg på Verdenskortet Det nye år sparkes i gang med EFB træner Troels Bech, der kommer med sit bud på, om det er sporten, der skal satses på, hvis vi vil sætte Esbjerg på Danmarkskortet. Vi skal være i Loungen på stadion, og restaurant Bourgogne leverer maden. Esbjerg Erhvervsudvikling (tidligere Esbjerg Erhvervscenter) Nytårskur EK fik som medlem af Esbjerg Erhvervsudvikling 4 billetter til nytårskuren, der afholdes i Musikhuset den 11/1. Billetterne blev uddelt efter først til mølle princippet, og jeg skal love for, at der var rift om dem. I løbet af ganske få timer var de revet væk. I skivende stund er nytårskuren endnu ikke afholdt, men det glæder mig, at foreningen derfor igen i år vil være talstærkt repræsenteret, idet mange andre medlemmer herunder undertegnede er tilmeldt via de respektive arbejdspladser. Tak til Musikhuset og Trine Navntoft Apropos Musikhuset skal der lyde en stor tak til for billetter til forestillingen The twelve irish tenors i forbindelse med julearrangementet. Det var en fantastisk oplevelse med de 12 fyre, der sang pragtfuldt og at de tilmed ikke var værst at se på, gjorde absolut ikke oplevelsen mindre. Mange hilsner Mette Moesgaard

3 REFERAT FRA ÅRETS SIDSTE MØDE Øl til enhver smag! JULEAFSLUTNING MED ØLSMAGNING SATTE GANG I JULESTEMNINGEN: af Tina Margrethe Pedersen Vores fremmøde til årets sidste EK arrangement var rigtig flot. Alle virkede veloplagte og glade ved udsigten til både øl og tolv iriske tenorer, som efter sigende også skulle se rigtig godt ud. Vi fik hurtigt fyldt lokalet på Dronning Louises første sal op og gik snart i gåsegang for at få hilst ordentligt på hinanden. Og det skal tilføjes at sådan en flok ivrigt netværkende kvinder er svær at overdøve. Bo Aakjær fra Aakjærs fik derfor hurtigt overdraget ordet og en mikrofon Han havde medbragt noget til enhver smag lige fra den feminine kirsebærøl, til regulær hvedeøl og juleøl. Og herligt var det at overvære hvordan selv et par af foreningens indædte ølfornægtere langsom overgav sig og nød ølsmagningen. Bo viste sig at være en indsigtsfuld historiefortæller og indviede os i historien bag hvert enkelt ølmærke, efterhånden som ølsmagningen skred frem. Vi fik masser af inspiration; blandt andet til at servere kirsebærøl til jul og en etymologisk forklaring på ordet; bryggers. Ud over de danske ølmærker fik vi smagt øl fra blandt andet fra Frankrig, Belgien, England og Tyskland. Især foreningens regulære ølhunde virkede helt i deres es, lænede sig tilbage og skænkede en ekstra tår. For modsat vinsmagning, hvor vinen skal spyttes ud igen, skal man i forbindelse med øl, drikke den når man smager på den! Bagefter var vi, som en ekstra fjer i hatten, inviteret en tur i Musikhuset. Det gik lidt ud over tiden til at få talt sammen, men alle benyttede sig flittigt af pauserne og den friske gåtur hen til Musikhuset. Her ventede tolv veloplagte iriske tenorer tilgengæld på at give den hele armen, med alt indenfor genrerne; irisk folkemusik, opera og musikals. Og de var simpelthen ikke til at stå for engagementet og energien lyste ud af de unge mænd, som i den grad gav os alt hvad de havde i sig. Det var en ren fornøjelse og efter kommentarerne at bedømme var det mange som ønskede at komme igen, såfremt vi her i byen får besøg af de gruppen en anden gang. Aftenen sluttede i en glad og herlig julestemning, hvor vi fik ønsket hinanden glædelig jul og godt nytår! Om nogen tog tenorernes opfordring op og mødes over en fadøl efterfølgende, skal vi lade stå hen i det uvisse...festligt, uden tvivl! (BILLEDER ligger under / Login / MIN SIDE / Mine Grupper / Medlemmer i Esbjerg / Klik på dokument ikonet her er samtlige billeder fra arrangementerne tilgængelige )

4 TÆT PÅ EN AF EK S AKTIVE BESTYRELSESMEDLEMMER Susanne i ilden PORTRÆT AF SALG- OG MARKETINGSKOORDINATOR SUSANNE BRUUN HANSEN:! "!# $! 1) Har du nogle forbilleder? Jeg har egentlig ikke et specielt forbillede, men en person, som jeg gerne vil fremhæve er Tage Sørensen (nu 91 år!). Som sekretær hos Claus Sørensen, arbejdede jeg for ham. Han er nok det tætteste, man kommer på Esbjergs svar på Mærsk McKinney Møller. Jeg er taknemmelig for og beundrer ham for alt det gode han har gjort for Esbjerg. Da han er meget kunst- og kulturinteresseret, har han sat mange vartegn rundt omkring, bl.a. Mennesket ved Havet, Statuen af Martin Spangsberg foran Fiskerimuseet og statuen af Fanøpigen ved Fanø-færgen. Endvidere har han skrevet 3 bind om Esbjerg i kunst og farver, interessant læsning! 2) Dit motto og hvad betyder det for dig? Jeg har en positiv livsindstilling og plejer at sige, at det går jo nok, og lever nok op til Esbjergs motto: Rask må det gå! Af og til lidt for rask og som regel just in time, da jeg ofte synes, at døgnets 24 timer ikke slår til! Jeg kan dog godt lide Piet Heins gruks, og apropos den for mit vedkommende ofte manglende tid, giver den lidt stof til eftertanke: Hastma, en tidssygdom. Vi fylder tiden tæt med hast og flid og bruger livet til at spare tid. Men når med tiden livets tid er faret - hvor har vi så den tid, som vi har sparet? 3) Du er halvmaratonløber, ofte på vindertaburetten hvad driver værket? Jeg har altid været glad for at løbe og nyder at komme ud og blive blæst igennem og lade tankerne flyve frit. Jeg løber 2-3 gange i ugen og deltager i lokale løb, hvor der nok kommer en lille væddeløbshest op i mig, når målstregen nærmer sig. Så der kommer viljen og konkurrenceinstinktet nok op i mig. Men løb som bl.a. Tøseturen (hvor vi har tradition for at stille med et EK hold, og efterfølgende hygge med vin og sandwich), og Vestkystløbet, som jo også er en folkefest af format, nyder jeg også at være med i. BLÅ BOG Navn: Susanne Bruun Hansen Alder: 44 år Medl. EK: Siden 2003 Firma: Cocio Chokolademælk A/S Uddannelse: Handelseksamen, Kontorass., Korrespondent, ED Helt privat:. Gift med Finn. Vi har Laura på 12, Louise på 16 og Lasse på 19. Bor på den mest idylliske plet, hvor jeg nyder løberuterne med start lige uden fordøren i Tjæreborg og omegnens skønne natur. Vi er en aktiv familie; spiller tennis og står på ski sammen. Golf vil jeg gerne i gang med. Både manden, naboerne og flere i omgangskredsen er jævnligt at finde på golfbanen, så det frister!

5 4) Ny Esbjerg Kommune hvilke umiddelbare fordele og ulemper ser du? Jeg tror, at Brammings og Ribes sammenlægning med Esbjerg kommune bliver en fordel. Hér i Tjæreborg er der flyttet mange nye, unge borgere til, og vi bor jo i et smørhul lige midt i det hele. Jeg tror på, at selvom vi nu bliver en del af en storkommune, vil det lokale sammenhold stadig kunne bevares. Der kan selvfølgelig også være ulemper ved, at Ny Esbjerg Kommune nu bliver en storkommune, men der er i god tid blevet nedsat diverse udvalg, som har til formål at planlægge og få sammenlægningen til at glide så smertefrit som muligt, og jeg synes, at der har været en god, løbende information til borgerne i tiden op til sammenlægningen pr. 1/1-07, bl.a. med udsendelse af en Borgeravis, hvori man kan finde mange gode oplysninger om den nye storkommune. Bl.a. indebærer kommunesammenlægningen også en sammensmeltning af de eksisterende erhvervs- og turistorganisationer til organisationen, Esbjerg Erhvervsudvikling, som skal markedsføre den nye kommune som et rigtig godt sted at slå sig ned, og som et godt sted at besøge for turister. 5) Hvad mener du om vores nye årstema, Esbjerg på Verdenskortet? Jeg har jo selv været med til at vælge dette tema, som jeg synes, bliver meget spændende at arbejde med. Esbjerg har jo mange virksomheder, der har sat deres aftryk ude i verden, og vi har mange planer i relation til årstemaet med bl.a. spændende (også lokale) foredragsholdere, lokale virksomhedsbesøg m.m. og vi håber, at når året er gået, at vi i EK virkelig har været med til at placere Esbjerg på Verdenskortet. 6) Du har lige foretaget lidt af et sporskifte, fra mange år som sekretær hos Claus Sørensen til et udadvendt marketingsjob hos Cocio, hvordan opleves det? Ja, det har været noget af et sporskifte efter 17 år på samme arbejdsplads!! Men tiden var for mig inde til at prøve noget andet, mens man synes, at man stadig havde overskud til at lære nyt. Så den 1/9-06 tog jeg chancen og startede op i et barselsvikariat af 1 års varighed. Dog er jeg allerede pr. 1/12-06 blevet fastansat som salgs- og marketingkoordinator i denne spændende virksomhed, så det er noget af en udfordring jeg er gået i gang med! 7) Din bedste oplevelse i EK regi? Helt klart konferencen i Det var en kanon oplevelse. Også selve optakten, hvor jeg var med i udvalget, der planlagde, hvilke foredragsholdere vi skulle have på plakaten. Men Wellness-turen til Usedom i efteråret 2005 hører også til ét af højdepunkterne i EK regi, hold da op, hvor havde vi det sjovt! Det kan varmt anbefales at tage med på næste EK rejse, som finder sted i løbet af 2007, der vil blive nedsat et rejseudvalg, så nærmere info herom følger 8) Hvordan har du oplevet det, at indgå i EK s bestyrelsesarbejde? Bestyrelsesarbejdet har været spændende og lærerigt, hvor jeg nu i 2 år har været med til at planlægge og arrangere diverse foredrag, udflugter m.m., som vi i bestyrelsen håber, falder i EK medlemmernes smag! Det har desuden givet mig et stort netværk, som jeg bruger både privat og erhvervsmæssigt.

6 MEDLEMSNYT NYE MEDLEMMER: Der er kommet nye medlemmer, men vi mangler billeder før de bliver præsenteret her i EK NYT! NY STILLING: Susanne Dolleris: Ønskes tillykke med jobbet som kommunikationsmedarbejder på Esbjerg Bibliotek. Rikke Lintrup: Er pr. 1. februar ansat som kvalitets- og miljøingeniør hos Agro& Ferm! God vind med det nye job. UDMELDELSER: Ann Gadeberg Conny Berggreen Conni Ipsen Veronica Frost Marianne Reuter Sinne Gammeljord Tove Dahl Nielsen

7 ARRANGEMENTER 18. JANUAR: Gå hjem møde for nye medlemmer Sted: Cafe Frederik 1. sal 31. JANUAR: Troels Bech i Carlsberg Loungen. 28. FEBRUAR: Virksomhedsbesøg hos Pfizer. 28. MARTS: Generealforsamling. 25. APRIL: Oplysninger om arrangementet følger. 30. MAJ: Globale forretningsdrivende, gæster Esbjerg og stiller op til debat om hvad der skal til for at fremme erhvervsklimaet i Ny Esbjerg og lysten til at blive i Danmark. Deadline EK Nyt den 10/1-2007: Tilmelding via 1) Klik på Esbjerg 2) Klik på Aktiviteter i Esbjerg 3) Klik på arrangementet - i den pågældende måned 4) Klik på Tilmeld 5) Indtast brugernavn og password og klik på Login 6) Klik på Tilmeld til aktivitet Tjek at du er tilmeldt ved at gentage punkt 1-3 og herefter klikke på Deltagerliste Tilmelding: Kan ligeledes ske til Linette Birkmose, pr. brev, telefon eller . Adresse : Kronprinsensgade 102, 3.sal, 6700 Esbjerg Telefon : / Mobil : lbirkmose@privat.dk Gæster: Skal tilmeldes hos Linette Birkmose. Kan ikke tilmeldes via Betaling: Overførsel til konto (Sydbank) senest ved tilmeldingsfristens udløb (mandag kl ). Kan undtagelsesvis ske kontant ved fremmøde. Gæster betaler gæstegebyr kr. 50,- samt almindeligt deltagergebyr kr. 160,-. Framelding: Restaurantørerne skal også have mulighed for at planlægge, der opkræves derfor almindeligt deltagergebyr på kr. 160,- på alle former for framelding som modtages efter tilmeldingsfristens udløb (fredag kl ) Materiale til EK Nyt skal være redaktionen i hænde senest d. 14/ Materiale og indlæg sendes elektronisk til: Tina Margrethe Pedersen: jagten@mail.dk

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007 - Esbjerg September 2007 Branding af Esbjerg ESBJERG ERHVERVSUDVIKLING OG TIDLIGERE STUDIEVÆRT, JENS GAARDBO, FORTÆLLER OM BRANDING AF ESBJERG, HERUNDER BOSÆTNINGSKAMPAGNEN, DER SKAL LOKKE FLERE TIL AT

Læs mere

Allison! EK INVITERER PÅ VIRKSOMHEDSBESØG hos Allison, Hjortkærvej 2, Bramming.

Allison! EK INVITERER PÅ VIRKSOMHEDSBESØG hos Allison, Hjortkærvej 2, Bramming. - Esbjerg November Februar 2006 December 2006 Allison! EK INVITERER PÅ VIRKSOMHEDSBESØG hos Allison, Hjortkærvej 2, Bramming. Administrerende direktør Flemming Haahr vil denne aften være vores vært og

Læs mere

Prostitution som karriere

Prostitution som karriere ErhvervsKvindeNyt MARTS 2008 Prostitution som karriere VI FÅR BESØG AF LEDEREN AF REDEN I ÅRHUS, JOAN FISKER HOUGAARD Joan Fisker Hougaard kommer og fortæller om sit arbejde, der bringer hende i kontakt

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2007

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2007 ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2007. Tilmelding og betaling: Senest d. 26/11 kl. 12.00 på www.erhvervskvinder.dk samt overførsel af deltagergebyr til konto 7701 0362473 (Sydbank). Arrangementspris:

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009 ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2009 Sælg produkter, dig selv, din virksomhed eller hvad du gerne vil vise resten af ErhvervsKvinder Esbjerg. Målet med netværksmessen er: At lære hinanden samt vore virksomheder/produkter

Læs mere

Lønforhandling! - Esbjerg

Lønforhandling! - Esbjerg - Esbjerg Oktober Februar 2006 Lønforhandling! FOR KVINDER ved journalist og forfatter Solveig Schmidt, der mener at der ingen retfærdighed er, når det gælder løn. De aktive løber med penge, uanset om

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010

ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010 ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010 Virksomhedsbesøg på Renseanlæg Øst RUNDVISNING V/SPILDEVANDSCHEF FLEMMING ANDERSEN Vi starter med spisning på Den Røde Okse kl. 18-19. Herefter kører vi til Renseanlæg Øst,

Læs mere

- Esbjerg. M a j 2007

- Esbjerg. M a j 2007 - Esbjerg M a j 2007 DEN STØRSTE BEGRÆNSNING FOR UDVIKLING, ER OS SELV, MENER UDENLANDSDANSKEREN, TORSTEN NORDENTOFT og han ved, hvad han taler om. Han har selv gået hele vejen som fastansat med en opfinder

Læs mere

Informationssøgning i en globaliseret verden

Informationssøgning i en globaliseret verden - Esbjerg Marts Februar 2007 2006 Informationssøgning i en globaliseret verden ADGANGEN TIL INFORMATION OG VIDEN ER AFGØRENDE FOR UDVIKLING Mød op og få indsigt i hvordan biblioteket kan servicere erhvervslivet.

Læs mere

Yderligere information: www.franklincovey.dk

Yderligere information: www.franklincovey.dk - Esbjerg Februar 2006 7 gode vaner SÆT SKUB I KARRIEREN: bliv stærkere som leder og bedre til at håndtere fremtiden. Hvordan skaber du sammenhæng mellem dine egne mål og resultater og din virksomheds?

Læs mere

Store mænd og syge kvinder

Store mænd og syge kvinder ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2008 Store mænd og syge kvinder PSYKOLOG LISE EHLERS VIL FORTÆLLE OM LIVSSTILBETINGEDE SYGDOMME, OG HVORFOR DE ISÆR RAMMER KVINDER HÅRDEST Lise Ehlers vil bl.a. fortælle om, hvorfor

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2010

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2010 ErhvervsKvindeNyt MAJ 2010 Sommerafslutning i Hjerting med foredrag v/spektrum Aktitekter Aftenen indledes med et glas champagne og ekstraordinær generalforsamling fra 18-18.30 på Hotel Hjerting. Herefter

Læs mere

Besøg global virksomhed EK MEDLEM, DIREKTØR INGE-LISE JACOBSEN BYDER INDENFOR HOS DET TIDLIGERE PFIZER ESBJERG

Besøg global virksomhed EK MEDLEM, DIREKTØR INGE-LISE JACOBSEN BYDER INDENFOR HOS DET TIDLIGERE PFIZER ESBJERG - Esbjerg Februar 2007 2006 Besøg global virksomhed EK MEDLEM, DIREKTØR INGE-LISE JACOBSEN BYDER INDENFOR HOS DET TIDLIGERE PFIZER ESBJERG Vidste du f.eks. at Nicorette tyggegummi bliver produceret i Esbjerg?

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2008

ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2008 ErhvervsKvindeNyt NOVEMBER/DECEMBER 2008 Kvinder i bestyrelsen FOREDRAG V/HELLE KRUSE NIELSEN Tidligere international topdirektør, nu professionelt bestyrelsesmedlem i bl.a. Gumlink, Vin & Spirit, Oriflame,

Læs mere

Den folkelige feminist

Den folkelige feminist ErhvervsKvindeNyt MARTS 2009 Den folkelige feminist FOREDRAG VED FORFATTEREN HANNE-VIBEKE HOLST Har netop modtaget De Gyldne Laurbær for Dronningeofret, den sidste bog i en politisk triologi, der også

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2008. Sommerudflugt til København fredag d. 30/5-08

ErhvervsKvindeNyt MAJ 2008. Sommerudflugt til København fredag d. 30/5-08 ErhvervsKvindeNyt MAJ 2008 Sommerudflugt til København fredag d. 30/5-08 Program for turen: Kl. 06.30 Kl. 10.00 Kl. 12.00 Kl. 16.00 Kl. 18.00 Kl. 20.30 Kl. 23.00 Afgang fra Museumspladsen, Nørregade, Esbjerg.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde til den årlige generalforsamling med efterfølgende temamøde

Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde til den årlige generalforsamling med efterfølgende temamøde Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde til den årlige generalforsamling med efterfølgende temamøde onsdag den 16. marts 2005, kl. 18.30 i Anlægspavillonen, Lystanlægget 1 i Holstebro hvor

Læs mere

Kunsten af gøre karriere!

Kunsten af gøre karriere! - Esbjerg September Februar 2006 2006 Kunsten af gøre karriere! OM KVINDER, VALG OG DILEMMAER mød to kvinder, der har truffet to meget forskellige valg, hvad karriere angår. Jeanette Løgstrup og Jette

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt MARTS 2010

ErhvervsKvindeNyt MARTS 2010 ErhvervsKvindeNyt MARTS 2010 Kommunikation med afsæt i netværk, efterfulgt af generalforsamling, onsdag d. 24. marts 2010 Inden årets generalforsamling, afholdes inspirerende foredrag af Vibeke Arensbak

Læs mere

Fra Biker Jens til Branding Jens

Fra Biker Jens til Branding Jens - Esbjerg Oktober 2007 Fra Biker Jens til Branding Jens BIKEREN ER DØD - OG GODT DET SAMME, HVIS MAN SPØRGER JENS ROMUNDSTAD, CHEF FOR HR OG BRANDING I GROSSIST- FIRMAET SUPERGROS I dag er det svært at

Læs mere

Work life/balance - sundt arbejdsliv

Work life/balance - sundt arbejdsliv ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2008 Work life/balance - sundt arbejdsliv LÆGEN CLAUS HYLDAHL SÆTTER OS I DEN VARME STOL OG GIR OS ET SUNDHEDSTJEK Claus Hyldahl er speciallæge og Medicinsk direktør på Lægernes

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2010

ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2010 ErhvervsKvindeNyt FEBRUAR 2010 Sælg produkter, dig selv, din virksomhed eller hvad du gerne vil vise resten af ErhvervsKvinder Esbjerg. Målet med netværksmessen er: At lære hinanden samt vore virksomheder/produkter

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Kaptajn på en krønike CHARLOTTE SIELING, INSTRUKTØR PÅ TV-SERIEN KRØNIKEN:

Kaptajn på en krønike CHARLOTTE SIELING, INSTRUKTØR PÅ TV-SERIEN KRØNIKEN: - Esbjerg Kaptajn på en krønike CHARLOTTE SIELING, INSTRUKTØR PÅ TV-SERIEN KRØNIKEN: Et skib er opbygget som et hierarki, hvor alle har deres faste og bestemte opgaver, og Onsdag den 31. August kaptajnen

Læs mere

Succespunktet. Find det og brug det

Succespunktet. Find det og brug det ErhvervsKvindeNyt APRIL 2008 Succespunktet. Find det og brug det VI FÅR BESØG AF LEDELSESRÅDGIVER PETER HORN Peter Horn er direktør i Peter Horn & Co, en virksomhed, der beskæftiger sig med strategisk

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Oktober 2010, nr. 8 Velkommen til oktobermødet. Onsdag, den 13. oktober kl. 18:00 til fællesmøde mellem Fyn og Trekantområdet Til foredraget Bliv bedre til forhandling Du er velkommen

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding August 2010, nr. 6 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 17. august kl. 18:00 til virksomhedsbesøg hos Nordisk Skoletavlefabrik, Kolding Kl. 18:00 får vi en rundvisning på virksomheden.

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Livet bag sløret. ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2010

Livet bag sløret. ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2010 ErhvervsKvindeNyt JANUAR 2010 Livet bag sløret BENNEDICTE LANGE KOMMER OG FORTÆLLER OM KOMMUNIKATION MED AFSÆT I NETVÆRK, OG OM SIN BOG, BASERET PÅ 5 ÅRS UDSTATIONERING I MELLEMØSTEN Benedicte Lange er

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN NR. 101 FEBUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Generalforsamling Husk at møde op til generalforsamlingen mandag den 10 februar 2003 kl. 19.00 Dagsorden ses i

Læs mere

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Så er der gået et godt stykke tid siden jeg forlod Danmark efter en dejlig lang sommer hjemme. Tiden flyver og jeg kan ikke forstå hvor dagene bliver af. Jeg ved,

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen ønsker alle vores medlemmer, familier og venner et rigtigt godt efterår. Billedet viser udsigten ud over Vejlefjords skønne have Nyhedsbrev Oktober

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ HOLDLEDERBREV 18. - 20. SEPTEMBER 2015 Så er det tid til årets Aktivlejr, som de fleste af jer allerede ved, er en tilbagevendende tradition i landsdel 1. En hyggelig lejr, hvor vi sover i telt, laver

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding December 2010, nr. 10 Velkommen til decembermødet: Tirsdag, den 14. december kl. 18:00 på Hotel Comwell, Skovbrynet, Kolding til julehygge-netværksmødet med bankospil m.m. Der vil

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere