BATAVUS K O L L E K T I O N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BATAVUS K O L L E K T I O N"

Transkript

1 BATAVUS K O L L E K T I O N

2 2 BATAVUS OM BATAVUS Det ligger i Batavus DNA, at vi producerer kvalitetscykler. Og for os betyder cyklernes design lige så meget som kvaliteten. I Danmark sælger vi den danske kollektion samt udvalgte modeller fra den hollandske kollektion. En del af vores designvision er, at hver Batavus-cykel har sin egen karakter sammen med god komfort og kvalitet. På fabrikken i Holland arbejder vores produktudviklingsafdeling hele tiden på at finde innovative løsninger til vores cykler. Blandt andet kan vi nævne serien af Batavus Aerflow-komponenter. Alle cykler i serien har en affjedret forgaffel med integreret forlygte, en baglygte, en justerbar frempind og en kædeskærm med automatisk kædestrammer. Batavus er en miljøbevidst organisation, og på fabrikken i Holland har vores lakkeri en unik og miljøvenlig lakeringsprocedure. Lakkeriet har sit eget vandrensningsanlæg, og alle vores lakker er vandbaserede. Social Responsibility vægtes højt hos Batavus. Vi støtter både organisationer i Holland og Danmark. Med en Batavus -cykel er du ikke kun med til at passe på miljøet, men du passer også på dig selv. Vi ved alle, hvor vigtig den daglige motion er. Derfor har Batavus Danmark indledt et samarbejde med Hjerteforeningen, hvor begge arbejder for at få flere til at cykle i hverdagen.

3 3 MILJØ Uanset hvilken farve Batavus cykel du vælger, så er den altid grøn... Vidste du at vi, fordi vi blander al vores vandbaserede lak helt præcist selv, havde mindre end et kilo lak-affald i hele 2015? At vi har vores eget vandrensningsanlæg, sådan at det vand vi benytter i produktionen af cykler, efter brug er helt rent igen? Og at vi kun benytter 6000 liter vand i døgnet til f.eks. rengøring af stel og dele for oxydering, rust og af-fedtning. I gamle dage var det op mod liter om dagen. Overalt i fabrikken i Holland tænker vi over vores materialevalg, re-cycling og genbrug, og har målsætninger om at reducere indpakningsmateriale med 4% årligt i de kommende år. Derfor sætter vi også krav til vores underleverandører på dette punkt. DU SIDDER MED EN GARANTERET BÆREDYGTIG TRYKSAG, SOM ER 100 % BIOLOGISK NEDBRYDELIG OG TOTALT FRI FOR SKADELIGE KEMIKALIER OG TUNGMETALLER. Så når du vælger en Batavus cykel fremfor bilen, vælger du ikke bare grønt rent transportmæssigt, men du vælger også et mærke cykel, hvor grøn tankegang er med i produktionsprocessen. Denne brochure er et Cradle-to-Cradle certificeret produkt. Det betyder, at du sidder med en garanteret bæredygtig tryksag, som er 100 % biologisk nedbrydelig og totalt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller. Cradle-to-Crade certificeringen er verdens strengeste miljø certificering. Den garanterer at et produkt hverken forurener eller bruger af jordens begrænsede ressourcer, men indgår som en del af jordens naturlige kredsløb både før, under og efter brug. Den sikrer også, at tryksagerne er produceret under så miljørigtige forhold som muligt, helt CO 2 neutralt bl.a. ved udelukkende at bruge vedvarende energi som vindkraft til produktionen.

4 4 DEL DIT BATAVUS-MOMENT Følg vores dagligdag eller del dit Batavus-moment på #batavusdanmark OPLEV VORES ONLINE UNIVERS Tag et smut forbi vores website og prøv f.eks. vores sammenligningsmodul, hvor du kan matche to cykler op imod hinanden, så du kan træffe det helt rigtige valg! FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER!

5 5 INDHOLD Om Batavus...2 Miljø... 3 Danskerne er gode ti l at cykle...6 Sportscykel, citybike, trekking bike...9 CS Spirit Plus...10 Atmos 4.1 og Atmos Stratos Royal, Stratos Excellence, Stratos Basic...14 Dinsdag og Dinsdag X-light...19 Sonido...21 Zonar...22 Zonar Comfort...24 Klassiske cykler...26 Bronx og Bronx Kids...28 Harlem...30 Donna...33 Cambridge og London...34 Old Dutch og Old Dutch Deluxe...36 Diva Plus...39 Quip Elcykler Yamaha-systemet Zonar E-go...45 Razer E-go...46 Harlem E-go...49 Senero E-go...51 Stream E-go...52 Emotion-systemet...54 Genova E-go og Allegro E-go...56 Torino E-go...58 Blockbuster E-go og Stratos E-go...60 Diva E-go og Cnct E-go...62 Bosch-systemet...64 Garda E-go og Wayz E-go Active...65 Agudo E-go...66 Om elcykler...70

6 6 DANSKERNE ER GODE TIL AT CYKLE 17 procent af alle personture i Danmark foregår på den tohjulede, og i de store byer er tallet endnu højere. For eksempel cykler 55 procent af københavnerne på arbejde eller til studiet hver dag. Folk cykler langt mere i store byer. En københavner cykler 2,7 kilometer hver dag, mens folk i helt små byer cykler 700 meter. Alligevel er der god mening i, at endnu flere vælger jernhesten frem for bilen. Det øger folkesundheden og mindsker CO2-udledningen. Infrastruktur og stejle stigninger fra bymidte til forstæder menes at være årsagen til, at cykeltransporten i eksempelvis Aarhus er cirka 25 procent lavere end i København. En række mindre jyske byer har også lave cykeltal. Vi hader bakker når vi skal på cyklen! Vi har fokus på, at hverdagscykling skal være cool: Derfor lægger vi mange kræfter i at lave så smukke, fashionable, seje, lækre og langtidsholdbare cykler, at du elsker at sætte dig op på din cykel. At du er stolt af at blive set på din cykel! At andre lægger mærke til dig og din cykel. Batavus har masser af lækre sport- og citybikes, hvor lethed kombineret med design er hovedfokus. Og så kommer vi ikke uden om, at praktiske detaljer og komfortable løsninger også sniger sig ind i denne produkt-gruppe. Vi er kendt for vores klassiske hollandske cykler. I den danske kollektion kombinerer vi de hollandske dyder som komfort, fantastisk kørestilling og praktiske løsninger med dansk designtradition som enkelthed, lethed og på nogle modeller lidt mere sporty geometri. Vi hos Batavus tror på, at vi kan være med til at få endnu flere danskere til at cykle. Cykling er med til at sætte energiniveauet, konditionen, humøret og selvtilliden i en opgående kurve! Og så har vi taget udfordringen med bakkerne op. Er du én af dem, som fravælger cyklen på grund af bakker og modvind eller tung oppakning, så tjek én af vores mange lækre elcykler ud.

7 DESIGN OG LIVSSTIL ER DE BÆRENDE ELEMENTER VED EN BATAVUS-CYKEL 7

8 8 MINDRE VÆGT. MERE UDSTYR OG MERE KOMFORT

9 9 SPORTSCYKEL, CITYBIKE, TREKKING BIKE... Kært barn har mange navne. Fælles for denne type cykel er, at de er skabt til både fart og fornøjelse. Er du typen der satser på både fart og effektiv transport, men også skal have elementer af praktiske detaljer med i dine overvejelser, fordi du benytter cyklen til hverdag, så er det nok i dette segment, du skal lede. Citybiken byder på et cool og trendy design og egner sig perfekt til varieret kørsel på asfalt. Mange foretrækker citybiken selv til almindelig jobkørsel og til indkøb men det er typisk også dem, der altid når først i køen og overhaler de andre på cykelstien. Afhængigt af dine behov fås cyklerne både med indvendige og udvendige gear, og med mere eller mindre udstyr og smallere eller brede dæk. Det er en god ide at prøve din cykel før du køber den, så du er sikker på, at det er den rigtige model for dig. Din cykelhandler kan altid hjælpe dig med vejledning og en prøvetur af forskellige typer cykel! Du kan finde din nærmeste forhandler på vores hjemmeside

10 10 CS SPIRIT PLUS SKØNHED, FASHION OG EN STØRRE LIVSGLÆDE I DIN HVERDAG. CS Spirit Plus 6.999,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Rullebremser Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: D: Mat Sort/Blågrøn H: Mat Sort/Grå Udsalgspris: kr.

11 11

12 12 ATMOS 4.1 EN CITYBIKE, DER FÅR DIG FREM I VERDEN MED STIL OG KOMFORT. Atmos ,- Gear/bremser: Shimano 8 udv./racerbremser Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: Mat Sort-hvid Udsalgspris: kr.

13 13 ATMOS 4.2 DIN CYKEL ER IKKE BARE EN CYKEL. DEN VISER, HVEM DU ER. SE MERE PÅ Atmos ,- Gear/bremser: Shimano 16 udv./hydrauliske skivebremser Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: Mat Sort-hvid Udsalgspris: kr.

14 14 STRATOS ROYAL TIL DIG, SOM ELSKER EN LANG CYKELTUR I FRITIDEN. Stratos Royal 6.999,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: Coffee Brown Udsalgspris: kr.

15 15

16 16 STRATOS EXCELLENCE NÅR FØRST DU ER PÅ CYKLEN, HAR DU IKKE LYST TIL AT STÅ AF IGEN. Stratos Excellence 6.999,- Gear/bremser: Shimano 8 udv./rullebremser Str: D: 43/53/58 H: 53/57/61 Farve: D: Mat Aubergine/Mat Grey H: Mat Derby/Mat Grey Udsalgspris: kr.

17 17

18 18 STRATOS BASIC FIND DET DESIGN, SOM PASSER BEDST TIL DIN LIVSSTIL BÅDE I UDSTYR OG UDSEENDE. Stratos Basic 5.699,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: D: Douglasgreen H: Atlanticblue Udsalgspris: kr.

19 19 DINSDAG BASIC LETHED KOMBINERET MED FANTASTISKE KOMFORT-ELEMENTER. SE ALLE FARVER PÅ Dinsdag Basic 6.499,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Rullebremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 Farve: D: Lys Blå/Kirsebærrød/Mat Sort H: Blå/Delfingrå/Mat Sort Udsalgspris: kr.

20 20 DINSDAG X-LIGHT NÅR DU VIL SIDDE FREMRAGENDE OG ELSKER LETHED OG KOMFORT. Dinsdag X-Light 7.299,- Gear/bremser: Shimano Nexus 8/V-bremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 Farve: D: Perlemor H: Sort Udsalgspris: kr.

21 21 SONIDO EKSTREMT LETKØRENDE CYKEL MED REMTRÆK. DU VIL BLIVE OVERRASKET OVER STILHEDEN OG KOMFORTEN! PRØV! Sonido 9.399,- Gear/bremser: 8 Alfine /Magura hydr. bremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61 Farve: Mat Sort Udsalgspris: kr.

22 22 ZONAR Zonar Gear/bremser: Shimano Alivio/V-bremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 Farve: D: Mat Skovbær/Mat Sort H: Mat Grøn /Mat Sort Udsalgspris: kr.

23 ,- IDEEL TIL PENDLING, OG LÆNGERE CYKELTURE. MASSER AF UDSTYR

24 24 ZONAR COMFORT TIL DIG, SOM ELSKER EN LANG CYKELTUR I FRITIDEN Zonar Comfort 6.999,- Gear/bremser: Shimano Alivio/V-bremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 Farve: Mat Sort Udsalgspris: kr.

25 25

26 26 Billede klassisk

27 27 KOMFORTABEL OG KLASSISK Vil du sidde komfortabelt og have overblikket i trafikken? Er du vild med fremdriften og stabiliteten i en klassisk cykels køreevner? Har du brug for at have meget bagage, indkøb eller måske et barn med på cyklen for at få hverdagen til at hænge sammen? Vægter du det praktiske højt, og synes du, det er skønt med f.eks kurv på cyklen, eller at kædekasse eller skærme sikrer mindst mulig risiko for snavset og sølet tøj? Eller er du bare forelsket i retro-stilen, de rolige farver og den smukke udstråling, som en klassisk cykel har? Batavus er design, du ikke bliver træt af, og har i mange år været kendt for især de klassiske cykler, og vi har masser at vælge imellem. Læg mærke til nye typer Classic, hvor vi virkelig har fokus på lethed og fremdrift parret med al mulig komfort: f.eks. Dinsdag, Bronx og Harlem. CLASSIC RETRO-STIL, ROLIGE FARVER OG SMUK UDSTRÅLING

28 28 BRONX SMUKKE DETALJER OG CYKEL-LIR FÅR DIG TIL AT ELSKE DENNE LETTE OG HURTIGE HVER- DAGSCYKEL. Bronx 6.499,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 49/54/58 Farve: Mat Blackgreen / Lynxrose Udsalgspris: kr.

29 29 BRONX KIDS SEJ PIGECYKEL I SAMME DESIGN SOM TIL DE VOKSNE! Fra Bronx Kids Gear/bremser: Nexus 3(20 ) og Nexus 7 (24 )/Fod- og V-bremse Str: 20 (30 cm )/24 (38 cm ) Farve: Lynxrose/Blackgreen Udsalgspris: kr. /4.499 kr.

30 30 HARLEM KOMBINER KLASSISKE DYDER MED LETHED OG DU FÅR HØJ KVALITET PÅ GADEPLAN. Harlem 6.699,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Rullebremser Str: D: 48/54/58 H: 53/57/61 Farve: D: Mat Sort/Mat Mørkegrøn/Mat Lilla H: Mat Sort Udsalgspris: kr.

31 Harlem 31

32 32

33 33 DONNA ULTIMATIV KLASSIKER DU VIL GLÆDE DIG OVER I MANGE ÅR. Donna 6.699,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 48/53 Farve: Mat Sort Udsalgspris: kr.

34 34 CAMBRIDGE FANTASTISK KØRESTILLING OG ALT NØDVENDIGT UDSTYR ER EN SELVFØLGE. Cambridge 6.299,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod-og rullebremse Str: D: 49/54/58 H: 54/58/62 Farve: Sort Udsalgspris: kr.

35 35 LONDON ENGELSK KLASSICISME KOMBINERET MED HOLLANDSK STIL OG GLÆDE. London 5.799,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 50/54/58 H: 58/62/66 Farve: Sort Udsalgspris: kr.

36 36 OLD DUTCH DK UNIK CYKEL I KLASSISK DESIGN. KOMFORT OG DETALJER ER I HØJSÆDET Old Dutch DK 5.399,- Gear/bremser: Shimano Nexus 3/Fod- og rullebremse Str: D: 50/56 Farve: Sort/Douglas Green/Azurit blå Udsalgspris: kr.

37 OLD DUTCH DELUXE 37 ULTIMATIV KLASSIKER DU VIL GLÆDE DIG OVER I MANGE ÅR. Old Dutch Deluxe 6.299,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 50/56 Farve: Sort Udsalgspris: kr.

38 38

39 39 DIVA PLUS FÅS BÅDE MED OG UDEN FRONTLAD OG MED FORSKELLIGE BREMSER SE ALLE FARVER PÅ Diva Plus 6.699,- Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Rullebremser Str: 50/56/62 Farve: Havgrøn/Cremehvid/Mørke Grå Udsalgspris: kr.

40 40 QUIP HØJ KVALITET PÅ GADEPLAN FÅR DIG OMKRING MED STOR KOMFORT SE ALLE FARVER PÅ Quip 4.999,- Gear/bremser: Shimano Nexus 3/Rullebremser Str: H/unisex: 50/56/62 Farve: U+H: Mat sort/u: Blågrøn/H: Grå Udsalgspris: kr.

41 41

42 42 ELCYKLEN ER FOR ALLE ELCYKLER Elcyklen bruges på samme måde, som man vil bruge en almindelig cykel. Man skal altså stadig selv træde i pedalerne for at komme frem. Fordelen ved elcyklen er, at man slipper for at komme svedig frem på arbejde. Man kan let komme gennem byen uden at sidde fast i bilkøer, og man kan få ekstra hjælp, når man har børn i barnesædet, eller modvinden er alt for hård. Vores elcykler kan fås i følgende typer: som citybike, som klassisk cykel og som sportscykel. Inden for hver modeltype er der variationer i monteret udstyr, elsystemer og batterier. EKSTRA HJÆLP, NÅR MAN HAR BØRN I BARNESÆDET, ELLER MODVINDEN ER ALT FOR HÅRD. Det handler altså om at finde ud af, hvad man skal bruge cyklen til, og derefter vælge den model, der passer til ens behov. Du kan eventuelt benytte vores guide til at vælge den rigtige elcykel. Se mere på www. batavus.dk. Alle vores elcykler er bygget på vores fabrik i Heerenveen i Holland. Vores strenge kvalitetskrav og kvalitetskomponenter sikrer holdbare og driftsikre cykler. Med en elcykel fra Batavus får du alle fordelene af vores mere end 100 års erfaring, vores arbejde med at teste og udvikle de teknologier, vi benytter, og vores engagement fra arbejdet med almindelige cykler.

43 43 SKØNHED, FASHION OG EN STØRRE GLÆDE I DIN HVERDAG MERE END 100 ÅRS ERFARING I AT UDVIKLE, TESTE OG DESIGNE KVALITET INSTAGRAM Del dit Batavus-moment med os: #BATAVUSDANMARK SE VORES ONLINE GUIDE TIL AT VÆLGE DEN RIGTIGE ELCYKEL FOR DIG PÅ ET ALTERNATIV TIL BILEN, SOM OGSÅ GIVER DIG MOTION LET DIN HVERDAG MED BØRN, TUNGE POSER OG TRÆTTE BEN

44 44 YAMAHA SYSTEMET KRAFTFYLDT SYSTEM MED MEGET HØJ YDEEVNE Med Yamaha-systemet på din elcykel får du først og fremmest en centermotor, med meget høj ydelse. At motoren er placeret omkring kranken, betyder at cyklen ikke trækker på hjulene men pedalerne. For mange føles dette optimalt og de fleste oplever dette som komfortabelt og naturligt. Sensoren, som registrerer den kraft som cyklisten træder i pedalerne med er indbygget i motoren, og derfor godt beskyttet. En anden fordel er, at tyngdepunktet ligger lavt på cyklen, og der er derfor god balance i den. Det er nemmere at lappe dæk, når motoren ikke er monteret i et af hjulene. På cykler med centermotor ligger trækket på kæden, og det betyder, at man skal bruge sine gear med omhu. Det er derfor tilrådeligt ikke at træde, i det øjeblik man skifter gear. Man bør også altid starte ud i et lavt gear. En centermotor har også en let knurrende lyd, som kommer fra tandhjulene i motoren, og denne lyd kan variere fra cykel til cykel og har at gøre med cyklistens træde-rytme og hvor hårdt den enkelte træder. Cyklens sensor er en såkaldt kraftsensor, og måler hvor megen styrke cyklisten lægger i pedalerne, og den hjælp du får fra motoren er altså afhængig af din egen styrke. Dette føles naturligt, men betyder at du også selv må levere lidt. Vælger du en cykel med Yamaha fravælger du også fodbremsen, idet systemet kun laves med kombinationen af 2 håndbremser. På Batavus cyklerne er der altid monteret en hydraulisk bremse på disse cykler, enten en Magura fælgbremse eller en hydraulisk skivebremse. Disse bremser sikrer dig, at du kan bremse effektivt og hurtigt. Man har to typer batterier til Yamaha-systemet: 500W som er placeret på bagagebæreren. 400W, som er placeret på stellets skrårør. Vi har valgt at benytte batteriet til skrårøret på det mere sporty designede modeller.

45 45 ZONAR E-GO ZONAR E-GO FÅR DIG FREM I VERDEN MED STIL OG KOMFORT Zonar E-go ,- Batteri: 400 Wh. Gear/bremser: 9 Deore/Hydrauliske skivebremser Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: Mat sort Udsalgspris: kr.

46 46 RAZER E-GO FANTASTISK KØRESTILLING OG ALT NØDVENDIGT UDSTYR ER EN SELVFØLGE. Razer E-go ,- Batteri: 400 Wh. Gear/bremser: 8 Alfine/Hydr. bremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 Farve: D+H: Mat Sort/H: Cobalt Blue Udsalgspris: kr.

47 47

48 48

49 49 HARLEM E-GO HJÆLP TIL AT FINDE DEN RIGTIGE ELCYKEL? DIN BATAVUS FORHANDLER RÅDGIVER GERNE! ,- Gear/bremser: Harlem E-go Batteri: 400 wh. Shimano Nexus 8/Hydr. skivebremser Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: Mat sort Udsalgspris: kr.

50 50

51 51 SENERO E-GO EN SMUK EL-CITYBIKE, DER FÅR DIG FREM I VERDEN MED LETHED OG KOMFORT. LIMITED EDITION FRA MAJ 2017 Senero E-go ,- Batteri: 400 wh. Gear/bremser: 8 Alfine/Hydr. fælgbremser Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: Mat sort med gul Udsalgspris: kr.

52 52 STREAM E-GO KOMFORT, STYRKE OG LANG RÆKKEVIDDE = KÆMPE KØREGLÆDE. Stream E-go ,- Batteri: 500 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Hydr. fælgbremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 Farve: Mist Blue Udsalgspris: kr.

53 53

54 54 Med Emotion systemet vælger du en el-cykel, hvor motoren er monteret i cyklens forhjul. Fordelene med en forhjulsmotor er, at den er relativ enkel, robust og forholdsvis billig i forhold til f.eks centermotorerne. Man kan kombinere en forhjulsmotor med alle typer gearsystemer, både nav-gear og udvendige gear. For mange er det vigtigt at have en fodbremse på cyklen, idet det er det mange er vokset op med og føler sig tryggest ved, og det er muligt med en el-cykel med forhjulsmotor. Det betyder ikke noget for motorens trækkraft hvilket gear man starter ud i; men det er altid tilrådeligt at starte i et lavt gear, da det ellers tager en del strøm fra batteriet. At motoren er i forhjulet gør naturligvis, at cyklen føles tungere fortil, og at man derfor skal være mere opmærksom, hvis man tager hurtige sving. Cykler med forhjulsmotor er forsynet med en udvendig sensor, som måler cyklistens tråd. Til Emotion Basic systemet kan fås 300 eller 400W batterier. Til Emotion Special Edition kan fås 300, 400 eller 500W batterier. Alle batterier er placeret i bagagebæreren. Nogle modeller leveres standard med f.eks 400W batteri, til andre kan man selv vælge. Som noget nyt kan man nu også tilkøbe en hurtig-lader til dette system, så man kan lade sit batteri endnu hurtigere end tidligere. En model med Emotion systemet - Blockbuster E-go - vandt i oktober 2016 Politikens el-cykel test. EMOTION: ENKELT, ROBUST ELSYSTEM! EMOTION SYSTEMET

55 55 Tjek vinder i 400 W batteri, med lang rækkevidde Testvinder i Politiken BEDST I TEST Betjeningsvenligt display Lakerede fælge, skærme og bagagebærer i den bedste kvalitet 10 års garanti på stelbrud Indfarvet frontlad, med praktisk styrlås E-motion teknologi, med Walk Assist og Power Assist BLOCKBUSTER E-GO

56 56 GENOVA E-GO BRUG FOR AT FINDE DEN RIGTIGE ELCYKEL? DIN BATAVUS FORHANDLER RÅDGIVER GERNE! Genova E-go ,- Batteri: 400 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 48/53/57 Farve: Mat Sort/Mat Sølvgrå Udsalgspris: kr.

57 57 ALLEGRO E-GO HØJ KVALITET PÅ GADEPLAN FÅR DIG OMKRING MED STOR KOMFORT Fra ,- Allegro E-go Batteri: 400/500 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fodbremse og hydr. fælgbremse Str: D: 48/53/57 Farve: Mat Sort/Mat Derbygreen Udsalgspris: kr.(400 W)/ kr. (500 W)

58 58 TORINO E-GO EN SMUK EL-CITYBIKE, DER FÅR DIG FREM I VERDEN MED LETHED.

59 59 TORINO E-GO SMUK OG I FEMININE FARVER, DER TILFREDSSTILLER DIN INDRE FASHIONISTA SE ALLE FARVER PÅ ,- Gear/bremser: Torino E-go Batteri: 400 Wh. Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: D: 48/53/57 Farve: Classic Green/Turkis/Chokolade Udsalgspris: kr.

60 60 BLOCKBUSTER E-GO URBAN ELCYKEL: COOL, PRAKTISK, KOMFORTABEL. Blockbuster E-go ,- Batteri: 400 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod- og rullebremse Str: H: 50/56/62 Farve: Mat Blackgreen Udsalgspris: kr.

61 61 STRATOS E-GO SMUK ELCITYBIKE, DER MATCHER DEN DANSKE CYKELKULTUR. Stratos E-go ,- Batteri: 400 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Fod-og rullebremse Str: D: 48/53/57 H: 53/57/61 Farve: Mat Sort Udsalgspris: kr.

62 62 DIVA PLUS E-GO TILFREDSSTIL DIN INDRE DIVA MED ALLE FORDELENE VED EN URBAN ELCYKEL. SE ALLE FARVER PÅ Fra ,- Diva Plus E-go Batteri: 300/400 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 7/Rullebremse Str: D: 50/56/62 Farve: Mørke Grå/Creme Hvid/Havgrøn Udsalgspris: kr(300 Wh.)/ kr. (400 Wh.).

63 63 CNCTD E-GO TÆNKT TIL BYBRUG: COOL OG PRAKTISK! STAY CONNECTED! Fra ,- Cnctd E-go Batteri: 300/400 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 3/Rullebremser Str: D: 49/55/61 H: 55/61 Farve: Mat Blå/Mat Sort Udsalgspris: kr. (300 W) kr./ kr. (400 W) kr.

64 64 BOSCH SYSTEMET Med Bosch-systemet på din elcykel vælger du først og fremmest en centermotor. At motoren er placeret omkring kranken, betyder at cyklen ikke trækker på hjulene men pedalerne. For mange føles dette optimalt og de fleste oplever dette som komfortabelt og naturligt. Sensoren, som registrerer den kraft som cyklisten træder i pedalerne med er indbygget i motoren, og derfor godt beskyttet. En anden fordel er, at tyngdepunktet ligger lavt på cyklen, og at det er nemmere at f.eks lappe dæk, når motoren ikke er monteret i et af hjulene. På cykler med centermotor udøves der stort træk på kæden, og det betyder, at man skal bruge sine gear med omhu, da man da også trækker hårdt, når man skifter gear på et almindeligt gearnav. Det er derfor tilrådeligt ikke at træde, i det øjeblik man skifter gear. Man bør også altid starte ud i et lavt gear. BOSCH: PÅLIDELIG TYSK KVALITET! En centermotor har en lidt højere knurrende lyd, som kommer fra tandhjulene i motoren, og denne lyd kan variere fra cykel til cykel og har at gøre med cyklistens træde-rytme og hvor hårdt den enkelte træder. Cyklens sensor er en såkaldt kraftsensor, og måler hvor megen styrke cyklisten lægger i pedalerne, og den hjælp du får fra motoren er altså afhængig af din egen styrke. Dette føles naturligt, men betyder at du også selv må levere lidt. Vælger du en cykel med Bosch kan du godt få en fodbremse, men Batavus monterer altid to håndbremser på Bosch cyklerne også, så de leveres med kombinationen af 2 håndbremser og én fodbremse, som er bygget ind i motoren. Man har to typer batterier til Bosch-systemet: 400 eller 500W. Batavus benytter det batteri, som er placeret på bagagebæreren.

65 GARDA E-GO Batteri: 400 Wh. Wayz E-go Active Gear/bremser: Shimano Nexus 8/ Hydr. fælgbremser Str: D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 Farve: Mat sort Udsalgspris: kr. 65 Garda E-go Batteri: 400/500 Wh. WAYZ E-GO ACTIVE Gear/bremser: Shimano Nexus 8/ Hydr.fælgbremser og fodbremse Str: D: 48/53/57 Farve: Mat Sort/Mat Titan Udsalgspris: kr./ kr ,- Fra ,-

66 66 AGUDO E-GO SPORTY OG LÆKKER ELCYKEL MED DET PÅLIDELIGE BOSCH SYSTEM LIMITED EDITION FRA MAJ 2017 Agudo E-go ,- Batteri: 500 Wh. Gear/bremser: Shimano Nexus 8/Fodbr. og hydr. fælgbremser Str: D: 48/53/57 H: 57/61 Farve: Mat Mercury-grå Udsalgspris: kr.

67 67

68

69 B A T A V U S 69

70 70 Zonar E-go Yamaha Razer E-go Yamaha Harlem E-go Yamaha Senero E-go Yamaha Stream E-go Yamaha Genova E-go Emotion SE Allegro E-go Emotion Smart Batteriplacering Stel Stel Stel Stel Bagagebærer Bagagebærer Bagagebærer Motorplacering Center Center Center Center Center Forhjul Forhjul Kapacitet 11Ah/ 396Wh/ 36V 11Ah/ 396Wh/ 36V 11Ah/ 396Wh/ 36V 11Ah/ 396Wh/ 36V 13,8Ah/ 497Wh/ 36V 11Ah/ 396Wh/ 36V 11Ah/396Wh/36V 14,5Ah/522Wh/36V Motorkraft i Nm Power assist/ Walk assist Nej/ja Nej/ja Nej/ja Nej/ja Nej/ja Ja/ja Ja/nej Antal gear 9 Deore 8 Alfine 8 Shimano Nexus 8 Alfine 7 Shimano Nexus 7 Shimano Nexus 7 Shimano Nexus Max. rækkevidde under optimale omstændigheder* km km km km km 300Wh: km 400Wh: km 400Wh: km 500Wh: km Vægt ex. batteri Ca. 20 kg Ca. 20 kg Ca. 22 kg Ca. 22 kg Ca. 24 kg Ca. 23 kg Ca. 23 kg Bremser Hydrauliske skivebremser for og bag Hydrauliske fælgbremser for og bag Hydrauliske skivebremser for og bag Hydrauliske fælgbremser for og bag Hydrauliske bremser for og bag Fodbremse samt rullebremse foran Fodbremse samt hydraulisk bremse foran Stelstr. D: 48/53/57 H: 53/57/61 D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 D: 48/53/57 H: 53/57/61 D: 48/53/57 H: 53/57/61 D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 D: 48/53/57 D: 48/53/57 *) Rækkevidde er svært at kategorisere, da det ALTID er afhængigt af eksempelvis kørestil, gearskifte, vægt af cyklist og bagage, temperatur, bakker, vindmodstand, batteries alder og dæktryk.

71 71 Torino E-go Emotion SE Blockbuster E-go Emotion Stratos E-go Emotion Diva Plus E-go Emotion Cnctd E-go Emotion Garda E-go Bosch Wayz Active E-go Bosch Agudo E-go Bosch Bagagebærer Bagagebærer Bagagebærer Bagagebærer Bagagebærer Bagagebærer Bagagebærer Bagagebærer Forhjul Forhjul Forhjul Forhjul Forhjul Center Center Center 11Ah/ 396Wh/ 36V 11,6Ah/ 417Wh/ 36V 11,6Ah/ 417Wh/ 36V 11,6 Ah/417 Wh/36V 8,8 Ah/317 Wh/36V 11,6 Ah/417 Wh/36V 8,8 Ah/317 Wh/36V 11 Ah/396 Wh/36V 13,4 Ah/500 Wh/36V 13,4 Ah/ 500Wh/ 36V 13,4 Ah/ 500Wh/ 36V Ja/ja Ja/ja Ja/ja Ja/ja Ja/ja Nej/ja Ja/ja Ja/ja 7 Shimano Nexus 7 Shimano Nexus 7 Shimano Nexus 7 Shimano Nexus 3 Shimano Nexus 8 Shimano Nexus 8 Shimano Nexus 8 Shimano Nexus 300Wh: km 400Wh: km 300Wh: km 400Wh: km 300Wh: km 400Wh: km 300Wh: km 400Wh: km 300Wh: km 400Wh: km 400Wh: km 500Wh: km 400Wh: km 500Wh: km 500Wh: km Ca. 23 kg Ca. 23 kg Ca. 20 kg Ca. 23 kg Ca. 23 kg Ca. 24 kg Ca. 24 kg Ca. 21 kg Fodbremse samt rullebremse foran Fodbremse samt rullebremse foran Fodbremse samt rullebremse foran Fodbremse samt rullebremse foran Rullebremser for og bag Fodbremse samt hydr. bremse for og bag Hydrauliske bremser for og bag Fodbremse samt hydr. bremse for og bag D: 48/53/57 H: 50/56/62 D: 48/53/57 H: 53/57/61 D: 50/56/62 D: 49/55/61 H: 55/61 D: 48/53/57 D: 48/53/57/61 H: 53/57/61/65 D: 48/53/57 H: 57/61

72 Batavus DK ApS Tobaksgården Horsens Mail: Følg os på Følg os på Facebook: facebook.com/batavusdanmark Der kan forekomme forskelle mellem de trykte farver og farverne i virkeligheden. De viste modeller, farver, tekniske specifikationer og priser er alle med forbehold. Der kan ikke påberåbes rettigheder baseret på dette katalog. Kataloget må ikke kopieres og bruges uden tilladelse fra Batavus Danmark.

du sidder med en garanteret bæredygtig tryksag, som er 100 % biologisk nedbrydelig og totalt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

du sidder med en garanteret bæredygtig tryksag, som er 100 % biologisk nedbrydelig og totalt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller. 2017 batavus OM BATAVUS BATAVUS Det ligger i Batavus DNA, at vi producerer kvalitetscykler. Og for os betyder cyklernes design lige så meget som kvaliteten. I Danmark sælger vi den danske kollektion samt

Læs mere

WINTER- EARLY SPRING SOLID FOCUS on the journey ahead

WINTER- EARLY SPRING SOLID FOCUS on the journey ahead WINTER- EARLY SPRING 2018 SOLID FOCUS on the journey ahead 2 WWW.BATAVUS.DK 3 DEL DIT BATAVUS-MOMENT Følg vores dagligdag eller del dit Batavus-moment på #batavusdanmark OPLEV VORES ONLINE UNIVERS Tag

Læs mere

DESIGNED BY CHRICHRI HILS PÅ CHRICHRI-CYKLEN! SKØNHED, FASHION OG EN STØRRE GLÆDE I DIN HVERDAG

DESIGNED BY CHRICHRI HILS PÅ CHRICHRI-CYKLEN! SKØNHED, FASHION OG EN STØRRE GLÆDE I DIN HVERDAG 2016 BATAVUS DESIGNED BY CHRICHRI HILS PÅ CHRICHRI-CYKLEN! Hun er kendt som skuespillerinde, tv-værtinde og magasinredaktør. Fremover kan Christiane Schaumburg-Müller også kalde sig cykelstylist. Hun har

Læs mere

CYKEL ALTID BATAVUS 2014

CYKEL ALTID BATAVUS 2014 MIN NYE CYKEL ALTID BATAVUS 2014 HØJ KVALITET FORREST I FELTET Batavus er en hollandsk virksomhed, som blev etableret helt tilbage i 1904, og den dag i dag produceres cyklerne stadig på fabrikken i Heerenveen

Læs mere

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 ELCYKLER 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > VICTORIA ED3 EDITION > VICTORIA BOSCH 300 EDITION ACTIV LINE > CONWAY E-MTB 400 EDITION ACTIV LINE > FUJI AMBIENT 1.3

Læs mere

2016 ELCYKLER LIV I BEVÆGELSE

2016 ELCYKLER LIV I BEVÆGELSE 2016 ELCYKLER LIV I BEVÆGELSE 2 0 1 6 VÆLG DEN HELT RIGTIGE ELCYKEL: 4-5 : 6-21 MED FRONTMOTOR 8-17 DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE s.3 MED CENTERMOTOR 18-29 Løbende produktudvikling

Læs mere

CENTURION DESIGN OG FUNKTION I ÉT

CENTURION DESIGN OG FUNKTION I ÉT CENTURION DESIGN OG FUNKTION I ÉT Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80 erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle

Læs mere

ELCYKLER Det nye 2017 elcykelprogram, vi viser her et udpluk af modellerne, hele programmet kan ses på bestillingssiden under elcykler.

ELCYKLER Det nye 2017 elcykelprogram, vi viser her et udpluk af modellerne, hele programmet kan ses på bestillingssiden under elcykler. ELCYKLER 2017 Det nye 2017 elcykelprogram, vi viser her et udpluk af modellerne, hele programmet kan ses på bestillingssiden under elcykler. BESTILLINGSSIDE: tdc.medarbejdercyklen.dk/ INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

ELCYKLER 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45

ELCYKLER 2016. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45 ELCYKLER 2016 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123td45 INDHOLDSFORTEGNELSE > REPTILA 1000 BOSCH DAME > LUX CW MED CENTERMOTOR (400 WH) > GEPIDA 27,5 BOSCH PERFORMANCE LINE > GEPIDA 27,5 BOSCH

Læs mere

NI SHIKI NISHIKI ÉN CYKEL

NI SHIKI NISHIKI ÉN CYKEL 06 NISHIKIBIKES.DK NI SHIKI NISHIKI ÉN CYKEL Kernen i s design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en -cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel.

Læs mere

CEN TURION CENTURION - DESIGN OG FUNKTION I ÉT

CEN TURION CENTURION - DESIGN OG FUNKTION I ÉT 02 CENTURION.DK CEN TURION CENTURION - DESIGN OG FUNKTION I ÉT Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80 erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og

Læs mere

MBK GOD STIL PÅ GADEN

MBK GOD STIL PÅ GADEN MBK GOD STIL PÅ GADEN MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart og gerne også god stil. MBK bliver

Læs mere

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. GOD TUR!

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. GOD TUR! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. LÆS MERE PÅ: WWW.EGOING.DK Med en cykel fra Kildemoes får du dansk design med produktkvalitet ned til

Læs mere

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP.

DÉT BETALER SIG! BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. BEVÆGELSESFRIHED UDEN CO2-UDLEDNING - OG SÅ KOSTER DET MINDRE END ÉN KRONE *, AT LADE BATTERIET OP. Med en cykel fra Kildemoes får du dansk design med produktkvalitet ned til mindste detalje og kompromisløs

Læs mere

XC-FOUR HERRE / DAME 21SP DISC

XC-FOUR HERRE / DAME 21SP DISC NISHIKI ÉN CYKEL Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien

Læs mere

En omdefineret cykeltur

En omdefineret cykeltur Sortimentet En omdefineret cykeltur Lige siden A2B startede, har vores store passion været at omdefinere cykelturen. I 2008 revolutionerede vi markedet for elektriske cykler, da vi udviklede verdens første

Læs mere

Raleigh Bikes & Power Assistent. Tradition 2015. og kvalitet

Raleigh Bikes & Power Assistent. Tradition 2015. og kvalitet Raleigh Bikes & Power Assistent Tradition 2015 og kvalitet 02 03 Tradition og kvalitet Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonymt med kvalitetscykler

Læs mere

Din komplette guide til ELCYKLER. SOLID FOCUS on a smarter way

Din komplette guide til ELCYKLER. SOLID FOCUS on a smarter way Din komplette guide til ELCYKLER SOLID FOCUS on a smarter way Gør bakkerne flade og pengepungen tykkere Du kan spare mange penge ved at vælge en elcykel fra Batavus. Vi garanterer dig markedets højeste

Læs mere

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CST 800 med Shimano STePS

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CST 800 med Shimano STePS Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CST 800 med Shimano STePS Byg selv din drømme elcykel EBIKECENTER giver dig nu mulighed for at du selv kan sammensætte din helt egen personlige elcykel. Fra

Læs mere

Medarbejdercyklen 2012. Udvalg af cykler

Medarbejdercyklen 2012. Udvalg af cykler Udvalg af cykler Vi har samlet vores 2012 modelprogram i denne folder. Priserne er 30-40% under butikspriser, for tilsvarende cykler. Se priser, specifikationer samt billeder af modellerne. Alle modeller

Læs mere

Din komplette guide til ELCYKLER SOLID FOCUS. on a smarter way

Din komplette guide til ELCYKLER SOLID FOCUS. on a smarter way Din komplette guide til ELCYKLER SOLID FOCUS on a smarter way Gør bakkerne flade og pengepungen tykkere Du kan spare mange penge ved at vælge en elcykel fra Batavus. Vi garanterer dig markedets højeste

Læs mere

Kvalitet og tradition

Kvalitet og tradition Kvalitet og tradition Raleigh har lavet cykler siden 1886, og for generationer af danskere står navnet Raleigh som synonym for kvalitetscykler i klassisk design. Når du køber en Raleigh, vælger du tradition

Læs mere

10 WINTHER-CYKLER.DK

10 WINTHER-CYKLER.DK 10 WINTHER-CYKLER.DK WIN THER WINTHER FYLDER 85 Winther cykler har leveret kvalitet til det danske folk siden 1932 og er dermed et af de ældste cykelmærker i Danmark. Med et tæt forgrenet netværk af forhandlere

Læs mere

DANSKE ELCYKLER DET SIKRE VALG MBK 1

DANSKE ELCYKLER DET SIKRE VALG MBK 1 DANSKE ELCYKLER 2018 DET SIKRE VALG MBK 1 TEST EN ELCYKEL Kvalitets elcykler Let og brugervenlig Udviklet til dansk klima Rækkevidde op til 130 km DK s bedste garanti på motor og batteri DANSKE ELCYKLER

Læs mere

E-bike. pocket guide

E-bike. pocket guide E-bike pocket guide Royal Dutch Gazelle Gazelles historie minder meget om historien om cyklen som et populært transportmiddel. Den komfortable Gazelle cykel i ægte hollandsk stil overvandt hollændernes

Læs mere

GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE!

GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! El-cykler 2 3 INDEKS GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! Nyd oplevelsen i det fri, mærk vinden gennem håret, og få klaret tankerne: cykling giver dig ny energi. Lige siden 1892 har Gazelle produceret cykler af

Læs mere

Grundlovsdag d. 5. juni

Grundlovsdag d. 5. juni Horsens Løbet Grundlovsdag d. 5. juni Børneløb 5 km 10 km ½ Marathon Nye ruter Store lodtrækningspræmier ved forhåndstilmelding! www.atletica.dk 1 Tilmelding: On-line tilmelding kan foretages til og med

Læs mere

MED EN LINDEBJERG EL-CYKEL ER DU HJULPET RIGTIG GODT PÅ VEJ

MED EN LINDEBJERG EL-CYKEL ER DU HJULPET RIGTIG GODT PÅ VEJ MED EN LINDEBJERG EL-CYKEL ER DU HJULPET RIGTIG GODT PÅ VEJ eller bestil en gratis fremvisning hos dig på tlf. 63 15 00 00 Middelfart - Stensgårdvej 14-5500 Middelfart Ringsted - Tinvej 14-4100 Ringsted

Læs mere

ELCYKLER POWERED BY EN ELCYKEL ER SUND FORNUFT. FOR DIT HELBRED. FOR DIN ØKONOMI. OG FOR MILJØET. GOD TUR!

ELCYKLER POWERED BY EN ELCYKEL ER SUND FORNUFT. FOR DIT HELBRED. FOR DIN ØKONOMI. OG FOR MILJØET. GOD TUR! ELCYKLER 2018. POWERED BY EN ELCYKEL ER SUND FORNUFT. FOR DIT HELBRED. FOR DIN ØKONOMI. OG FOR MILJØET. GOD TUR! SUND FORNUFT. Uanset om der er langt på arbejde, holdes ved mange lyskryds i byen, skal

Læs mere

DANSKE ELCYKLER 2019 DET SIKRE VALG

DANSKE ELCYKLER 2019 DET SIKRE VALG DANSKE ELCYKLER 2019 DET SIKRE VALG DANSKE ELCYKLER - DET SIKRE VALG Dansk design og kvalitet Lydsvag og meget stærk 250 W friløbsmotor DK s bedste garanti på batteri og motor Rækkevidde op til 130 km

Læs mere

AVE NUE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE

AVE NUE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE 01AVENUE-CYKLER.DK AVE NUE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE Kunsten at skabe en cykel er en konstant vandring mellem del og helhed. At tænke en helhed frem af alle de små detaljer, en cykel består af,

Læs mere

Cykler og hjelme 2014. Bestillingsside: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

Cykler og hjelme 2014. Bestillingsside: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 Cykler og hjelme 2014 Bestillingsside: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 Indholdsfortegnelse > MTB > ROAD > FITNESS > CITY > EL-Cykel > junior > Cykelhjelme > teamtøj > OUTLET kategori MTB Vejl. Pris 4.000,00

Læs mere

Winther 2015. Leg/Junior 4-23 Classic/City 24-47 Elcykler 48-53 Prisliste 54-55

Winther 2015. Leg/Junior 4-23 Classic/City 24-47 Elcykler 48-53 Prisliste 54-55 Leg/Junior 4-23 Classic/City 24-47 Elcykler 48-53 Prisliste 54-55 Winther 2015 Design og kvalitet, det er Winthers kendetegn. Winther har årtiers erfaring i at udvikle og bygge cykler til det nordiske

Læs mere

ELCYKLER KØR LÆNGERE ELCYKLER 1

ELCYKLER KØR LÆNGERE ELCYKLER 1 ELCYKLER KØR LÆNGERE Elcyklen er stadig et nyt transportmiddel. Men elcyklens andel af kørte kilometer i den danske trafik er på vej op. Elcyklen har meldt sig som en seriøs transportløsning for pendlere

Læs mere

A journey redefined. Så vi skabte en hel serie el-cykler, der er lige så skønne at køre på, som de ser ud.

A journey redefined. Så vi skabte en hel serie el-cykler, der er lige så skønne at køre på, som de ser ud. imentet A journey redefined Lige siden A2B startede, har vores store passion været at omdefinere cykelturen. I 2008 revolutionerede vi markedet for elektriske cykler, da vi udviklede verdens første rigtige

Læs mere

CYKEL UDSALG HOS RALPH S CYKLER SØNDAG D. 23. JUNI KL CYKELUDSALG DU KAN SE ET UDPLUK AF TILBUDDENE HER PÅ SIDERNE

CYKEL UDSALG HOS RALPH S CYKLER SØNDAG D. 23. JUNI KL CYKELUDSALG DU KAN SE ET UDPLUK AF TILBUDDENE HER PÅ SIDERNE CYKEL UDSALG HOS RALPH S CYKLER DU KAN SE ET UDPLUK AF TILBUDDENE HER PÅ SIDERNE KOM OGSÅ GERNE FORBI OG SE VORES ANDRE TILBUD PÅ CYKLER Ebsen Frappe Street Herre, hvid 57 cm, 7 gear, rullebremser - Normalpris

Læs mere

MBK-CYKLER.DK RALEIGHBIKES.DK WINTHER-CYKLER.DK NISHIKIBIKES.DK ELCYKLER

MBK-CYKLER.DK RALEIGHBIKES.DK WINTHER-CYKLER.DK NISHIKIBIKES.DK ELCYKLER 03 MBK-CYKLER.DK RALEIGHBIKES.DK WINTHER-CYKLER.DK NISHIKIBIKES.DK ELCYKLER EL CYKLER ELCYKEL KØR LÆNGERE Elcyklen er stadig et nyt transportmiddel. Men elcyklens andel af kørte kilometer i den danske

Læs mere

Urban- og trekkingcykler

Urban- og trekkingcykler Urban- og trekkingcykler 2 INDEKS 3 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! Nyd oplevelsen i det fri, mærk vinden gennem håret, og få klaret tankerne: cykling giver dig ny energi. Lige siden 1892 har Gazelle

Læs mere

Kvalitet og tradition

Kvalitet og tradition Kvalitet og tradition Raleigh har lavet cykler siden 1886, og for generationer af danskere står navnet Raleigh som synonym for kvalitetscykler i klassisk design. Når du køber en Raleigh, vælger du tradition

Læs mere

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget med tre hjul Forvent meget Standard: Fast nav, pedalbremse eller frinav Parkeringsbremse, ny type som er enkel at betjene Mindre bremsehåndtag Ny gearskifte (med trykknap-funktion) Ringeklokke Skærme (ikke

Læs mere

FORSIDE. Cykelkatalog

FORSIDE. Cykelkatalog FORSIDE Cykelkatalog VALG AF CYKEL Alu Rehab tilbyder et bredere cykeludvalg end nogensinde. Målet er, at give vores kunder en god cykel oplevelse og hjælpe med at finde den rigtige cykel og brugerdefineret

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen på cyklen Side 1 En nation af cyklister Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne på små og store cykler, og små børn som passagerer på

Læs mere

urban impression 2015

urban impression 2015 urban impression 2015 Touring Pro 7RB N7 Master Pro 8S 02 urban impression 2015 Hybrid Road Hos Nishiki designer og bygger vi cykler, der passer til danske forhold og danske cyklister. Vi har et særdeles

Læs mere

RA LEIGH RALEIGH SÅ KLASSISK, SOM DET KAN BLIVE

RA LEIGH RALEIGH SÅ KLASSISK, SOM DET KAN BLIVE 08 RALEIGHBIKES.DK RA LEIGH RALEIGH SÅ KLASSISK, SOM DET KAN BLIVE Raleigh er et af verdens bedst kendte cykelmærker. I Danmark er det danske designere, der tegner de traditionsrige cykler. Også den ikoniske

Læs mere

STORT LAGERSALG HOS RALPH S CYKLER SØNDAG D. 29. OKTOBER FRA VI HAR MANGE ANDRE GODE CYKELTILBUD DENNE DAG SÅ KIG FORBI!

STORT LAGERSALG HOS RALPH S CYKLER SØNDAG D. 29. OKTOBER FRA VI HAR MANGE ANDRE GODE CYKELTILBUD DENNE DAG SÅ KIG FORBI! STORT LAGERSALG HOS RALPH S CYKLER SØNDAG D. 29. OKTOBER FRA 10.00-15.00 VI HAR MANGE ANDRE GODE CYKELTILBUD DENNE DAG SÅ KIG FORBI! BEMÆRK DISSE TILBUD SÆLGES KUN DENNE SØNDAG FRA 10.00-15.00 KILDEMOES

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

CYKLER OG HJELME 2014. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123hh45

CYKLER OG HJELME 2014. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123hh45 CYKLER OG HJELME 2014 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123hh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > MTB > ROAD > FITNESS > CITY > EL-CYKEL > JUNIOR > CYKELHJELME > TEAMTØJ > OUTLET KATEGORI M TB Vejl. Pris 4.000,00

Læs mere

HFC SKARPE KONCEPTCYKLER FRA HF CHRISTIANSEN

HFC SKARPE KONCEPTCYKLER FRA HF CHRISTIANSEN HFC SKARPE KONCEPTCYKLER FRA HF CHRISTIANSEN HF Christiansen har en portefølje af mærker. Hvert mærke har en klar identitet og en stor fanskare. Identiteterne bag vores mærker udfordres hele tiden af tidens

Læs mere

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7

Betjeningsmanual. Gælder for følgende modeller: Revisionsnr 12 1/7 Betjeningsmanual Gælder for følgende modeller: e3 Venlo e3 Manhattan E3 SYLT EPO Classic L3 Revisionsnr 12 1/7 1 Indledning Det er vigtigt, at du læser manualen før du bruger din nye elcykel. På den måde

Læs mere

LEASING KATALOG Side 1 af 16

LEASING KATALOG Side 1 af 16 LEASING KATALOG 1 af 16 INDHOLD Baggrund for leasing 3 Leasing - sådan fungerer det 4 Udvalg 5 El-cykler 6 Classic 7 City bikes 9 Racere 11 MTB 12 Familie- og taxicykler 13 Hjelme 15 Services 16 2 af 16

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CEB 800 med Bosch Active

Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CEB 800 med Bosch Active Vi bygger din drømme elcykel Model: Premium CEB 800 med Bosch Active Byg selv din drømme elcykel EBIKECENTER giver dig nu mulighed for at du selv kan sammensætte din helt egen personlige elcykel. Fra et

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Vær med når Louise cykler i maj måned

Vær med når Louise cykler i maj måned Vær med når Louise cykler i maj måned Kender du den om præsten, piloten og lægen, der cykler til arbejde? Jeg synes, at det er helt genialt at cykle hjem efter en lang arbejdsdag jeg kommer hurtigere frem,

Læs mere

LEASING KATALOG Side 1 af 16

LEASING KATALOG Side 1 af 16 LEASING KATALOG 1 af 16 INDHOLD Baggrund for leasing 3 Leasing - sådan fungerer det 4 Udvalg 5 El-cykler 6 Classic 7 City bikes 9 Racere 11 MTB 12 Familie- og taxicykler 13 Hjelme 15 Services 16 2 af 16

Læs mere

LEASING KATALOG Side 1 af 16

LEASING KATALOG Side 1 af 16 LEASING KATALOG 1 af 16 INDHOLD Baggrund for leasing 3 Leasing - sådan fungerer det 4 Udvalg 5 El-cykler 6 Classic 7 City bikes 9 Racere 11 MTB 12 Familie- og taxicykler 13 Hjelme 15 Services 16 2 af 16

Læs mere

Forskellen på E-Big & E-Curve

Forskellen på E-Big & E-Curve Hvad skal I vælge? Forskelle på Babboe E-Big og Babboe E-Curve Hvad er forskellen på en Babboe E-Big og en Babboe E-Curve? Det spørgsmål bliver vi stillet ganske ofte - og der er jo en væsentlig forskel

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO E-Basic med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO E-Basic med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12

Læs mere

Brugervejledning DANSK

Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK E-FLY PREMIUM M25C SERIES 1 Indhold Indledning... 3 Tekniske data for E-Fly med TranzX PST... 3 Karakteristiske egenskaber for E-Fly... 4 Oversigt over dele på el-cyklen... 4 Display

Læs mere

5. Ibrugtagning: Tag cyklen ud af emballagen, og læg alle enkeltdele frem. Kontrollér, at der ikke mangler noget. Gem den medfølgende vejledning.

5. Ibrugtagning: Tag cyklen ud af emballagen, og læg alle enkeltdele frem. Kontrollér, at der ikke mangler noget. Gem den medfølgende vejledning. 1. Generelt Denne brugsvejledning indeholder oplysninger om sikker brug og pleje af den nye cykel (læs vejledningen, før cyklen samles eller tages i brug). Cyklen må kun samles af voksne. Pas godt på brugsvejledningen,

Læs mere

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961 RAAM / CULTIMA BRUGER Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 3 Brugergrænseflade 4 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkode

Læs mere

HFCHRISTIANSEN.DK BIKEBYGUBI.DK

HFCHRISTIANSEN.DK BIKEBYGUBI.DK 04 HFCHRISTIANSEN.DK BIKEBYGUBI.DK by HFC SKARPE KONCEPTCYKLER FRA HF CHRISTIANSEN by HFC dækker over nogle mindre undermærker udviklet af HF Christiansen i Randers (deraf HFC ). De tre mærker Bugatti,

Læs mere

AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE

AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE AVENUE MERE END SUMMEN AF DELENE Kunsten at skabe en cykel er en konstant vandring mellem del og helhed. At tænke en helhed frem af alle de små detaljer, en cykel består af, er kernen i den kreative designproces.

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen på cyklen Side 1 En nation af cyklister Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne på små og store cykler, og små børn som passagerer på

Læs mere

Brugervejledning DANSK

Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK E-FLY Model: PREMIUM DELUXE COMFORT 1 Indhold Indledning... 3 Tekniske data for E-Fly med TranzX PST... 3 Karakteristiske egenskaber for E-Fly... 4 Oversigt over dele på el-cyklen...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER

TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER TIL DEN AKTIVE KØRESTOLSBRUGER: BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER BATEC ELEKTRISK BATEC HJÆLPEMOTORER & HÅNDCYKLER BATEC ELEKTRISK / ELEKTRISK TETRA BATEC Elektrisk er den ultimative aflastning til den

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

2016 L I V I BE VÆGEL SE

2016 L I V I BE VÆGEL SE 2016 LIV I BEVÆGELSE 2 0 1 6 LOGIC: 4-19 HURTIGE OG TEMPERA- MENTSFULDE MED FREMADRETTET SIDDE- STILLING. DANSK DESIGN MED PRODUKTKVALITET NED TIL MINDSTE DETALJE s.3 URBAN: 20-35 INDIVIDUELT DESIGNET

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Inden første cykeltur

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen Små passagerer på cyklen Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne, på små og store cykler, og små børn som passagerer på voksnes cykler

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium Street med 8 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium Street med 8 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 4 Motor 5 Display 5 Batteriindikator 6 Assistfunktionen 6 Fejlindikator 7 Batteri 8 Montering af batteri.....................

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO med 3 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO med 3 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering 9 Opladning 10 Advarsel: 12 Rækkevidde/batteriets

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-Cargo 2-hjulet, 9 gear / Premium E-Cargo 3-hjulet, 9 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go - Silent

Brugervejledning Fun2Go - Silent Brugervejledning Fun2Go - Silent Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Tekniske data...

Læs mere

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus

Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Brugervejledning Jørn, Line & Rasmus Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Vedligeholdese Inden første

Læs mere

2011 Mere motorcykel for pengene

2011 Mere motorcykel for pengene 2011 Mer ne e e mot g n orcykel for pe RT 125 D Her er en ATV er på to hjul? Har du adgang til en strand eller skov, så er RT 125 D en skæg knallert. En tur på stranden eller gennem Havnegade på en varm

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear

BRUGERVEJLEDNING. El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear BRUGERVEJLEDNING El-cykel SCO Premium E-center med 7 gear INDHOLDSFORTEGNELSE Kære kunde 5 Motor 6 Display 6 Batteriindikator 7 Assistfunktionen 7 Fejlindikator 8 Batteri 9 Montering af batteri....................

Læs mere

CYKLER OG HJELME 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

CYKLER OG HJELME 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 CYKLER OG HJELME 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > MTB > ROAD > FITNESS > CITY > JUNIOR > CYKELHJELME > TEAMTØJ > OUTLET KATEGORI MTB Vejl. Pris 4.000,00 KAMPAGNEPRIS:

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go - Silent

Brugervejledning Fun2Go - Silent Brugervejledning Fun2Go - Silent Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide... 3 Introduktion... 4 Tekniske data...

Læs mere

14 Van Stael. Gazelle, cykler for livet! CityZen S9 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! NOC*NSF

14 Van Stael. Gazelle, cykler for livet! CityZen S9 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! NOC*NSF lifestyle cykler 04 14 Van Stael 06 08 GAZELLE GIVER DIG LYST TIL AT CYKLE! NOC*NSF Gazelle, cykler for livet! CityZen S9 17 10 Lifestyle cykel 22 HeavyDutyNL 05 14 16 17 20 21 22 VAN STAEL CITYZEN C7

Læs mere

Rev. 01.04.2013 Priser inkl. moms, danske kr. Ret til pris og model ændringer uden varsel

Rev. 01.04.2013 Priser inkl. moms, danske kr. Ret til pris og model ændringer uden varsel Furai 24" hjul SRAM X.7 Bagskifter, SRAM SX 5, Drejegreb KMC X9 kæde 16.375 Aluminium kranksæt 52/42/32, cassette 9v 11-32, Jet fælge, Sapim eger Avid BB5 mekaniske skivebremer, daglig bagagebærer Allround

Læs mere

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria

Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Brugervejledning Viki, Vik, Viktor & Viktoria Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Værd at vide Side 4 Inden første cykeltur

Læs mere

Dansk Brugervejledning

Dansk Brugervejledning 1 Dansk Brugervejledning E-Fly Premium M25C Series 1 2 TranzX PST (Power Support Technology) El - cykler Indledning Tillykke med købet af en E-Fly med TranzX PST, der vil give dig mange kilometer cykelglæde

Læs mere

HORSENS FOLKEBLAD LØBET

HORSENS FOLKEBLAD LØBET HORSNS FOLKBLAD LØBT Grundlovsdag den 5. juni Børneløb, 4,9km, 10km, halvmaraton NYHDR! Print selv billeder fra løbet på My-photo.dk Præcist opmålte ruter (DAF) Store lodtrækningspræmier ved forhåndstilmelding

Læs mere

Dansk Brugervejledning

Dansk Brugervejledning Dansk Brugervejledning E-Fly Premium Series 2014 1 TranzX PST (Power Support Technology) El - cykler Indledning Tillykke med købet af en E-Fly med TranzX PST, der vil give dig mange kilometer cykelglæde

Læs mere

Cykler Mange forskellige modeller af håndcykler både til motionisten og den mere aktive sportsudøver. Der findes både håndcykler, der påsættes en

Cykler Mange forskellige modeller af håndcykler både til motionisten og den mere aktive sportsudøver. Der findes både håndcykler, der påsættes en 66 introduktion G2 PRODUKTOVERSIGT Cykler Mange forskellige modeller af håndcykler både til motionisten og den mere aktive sportsudøver. Der findes både håndcykler, der påsættes en kørestol og håndcykler

Læs mere

Produktbeskrivelse G CO2

Produktbeskrivelse G CO2 Pris og produktinfo Designet af denne carbon cykel er meget enkelt, minimalistisk og strømlinet. Alle detaljer er gennemtænkte og komponenter i højeste kvalitet fra de bedste producenter. De farvede dæk

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961

RAAM / CULTIMA. Forhandler Manual C961 RAAM / CULTIMA Forhandler Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 4 Brugergrænseflade 5 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkoder

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Dansk Brugervejledning

Dansk Brugervejledning 1 Dansk Brugervejledning E-Fly Premium Series 2014 1 2 TranzX PST (Power Support Technology) El - cykler Indledning Tillykke med købet af en E-Fly med TranzX PST, der vil give dig mange kilometer cykelglæde

Læs mere

Tour de Brabrandsø Det var mega godt det der med at cykle mega hurtigt, jubler en af de seje børn, der gennemførte

Tour de Brabrandsø Det var mega godt det der med at cykle mega hurtigt, jubler en af de seje børn, der gennemførte D Tour de Brabrandsø Børnehavebørn cyklede 24,8 km på én dag Af Susanne Balle, kommunikationsmedarbejder Cyklistforbundets kampagne for børnehavebørn www.vikancykle.dk Film fra en træningstur på Havens

Læs mere

Se dem. Føl dem. Oplev dem. Gazelle forhandleren kan tilbyde:

Se dem. Føl dem. Oplev dem.  Gazelle forhandleren kan tilbyde: CYKLER AWARDS OG VINDEREN ER... Hos Gazelle gør vi os umage for at fremstille de bedste cykler. Og det går ikke ubemærket hen. Derfor vinder vores cykler mange priser. Vil du vide, om din cykel har vundet

Læs mere