UPDATE #07, JUNI 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UPDATE #07, JUNI 2013"

Transkript

1 UPDATE #07, JUNI 2013 Kære læser Selvom det er ved at være feriesæson, ligger vi i Hydra-Grene ikke på den lade side. Vi er tværtimod i fuld sving med at forberede vores to store stande til hi[13]-messen i Herning Messecenter september Messen kan du læse mere om her i syvende udgave af UPDATE, hvor vi også præsenterer dig for kvalitetsgear fra Reggiana Riddutori. Som Appointed Sales & Service Partner er Hydra-Grene nemlig nu primær ansvarlig for salg af og rådgivning om produktprogrammet fra den anerkendte italienske gearproducent. I nyhedsbrevet kan du også læse, at vores webshop er blevet nemmere at navigere rundt i. Og så kan du møde vores hold af sælgere, som dagligt ruller ud på landevejene for at rådgive dig og andre kunder bedst muligt om hydraulik. Med ønsket om en rigtig god sommer!. Henrik Sillesen Markedsdirektør Hydra-Grene A/S

2 Byg et gear efter lego -principper Har du behov for både motor og gear, behøver du ikke længere gå til flere forhandlere. Siden januar 2013 har Hydra-Grene nemlig haft dansk eneagentur på de anerkendte gear fra Reggiana Riduttori, der har fokus på høj kvalitet i både produkt og service. En fiskekutter, en foderblander, en vindmølle eller... Applikationsmulighederne er mange med reduktionsgear fra italienske Reggiana Riduttori, som Hydra-Grene i januar blev dansk Appointed Sales & Service Partner for. Reduktionsgear fra Reggiana Riduttori er den oplagte løsning, når du har behov for at reducere omdrejningstallet i for eksempel en orbitmotor og dermed give den mere moment. Automatisering med produktfordele Preben Mouridsen er tekniker og produktspecialist for Reggiana Riduttori i Hydra-Grene, og han har store forventninger til agenturaftalen. Reggiana Riduttori er én blandt få gearproducenter, der har valgt ikke at sende produktionen til de billigere produktionslande. I stedet har de satset 100 procent på automatisering og rationalisering af produktionen og kan dermed tilbyde prisvenlige gear i god, ensartet kvalitet og med høj leveringssikkerhed, fortæller han. Preben Mouridsen påpeger desuden, at Reggianas gear er særdeles anvendelige og kan drives af næsten alle motortyper, ligesom de er nemme at montere. Lagerførende i enkeltdele Den gode kvalitet vil Hydra-Grenes kunder ikke kun opleve i selve gearet, men også under indkøbet og i den efterfølgende service. Reggiana Riduttori har nemlig skabt et Modular Stock System-lagerkoncept (MSS), som i andet halvår af 2013 også bliver udrullet i Hydra-Grene. Idéen med MSS er at se Reggianas gear som en slags byggeklodser, hvor man ud fra hver kundes unikke behov bygger et gear med de optimale akselforbindelser, gearingsforhold og motortilkoblinger. Det betyder, at Hydra-Grene ikke har hele, færdige gear liggende, men i stedet fokuserer på at have en lagerbeholdning af enkeltdele. Med MSS er det jo så også nemmere at servicere gearene, fordi vi altid har enkeltdele liggende og dermed ofte kan servicere eller bygge på dag til dag-basis, forklarer Preben Mouridsen. Byg det selv online Foruden MSS skiller Reggiana Riduttori sig også ud med det onlinebaserede konfigurationsværktøj RRTC, hvor man som slutkunde kan sammensætte et gear med en slags virtuelle byggeklodser og slutteligt få et færdigt, specificeret gear. Og ved man ikke, hvilke specifikationer, man bør gå efter, kan vi hos Hydra-Grene altid hjælpe med god rådgivning, uddyber Preben Mouridsen. Se et gear med fingrene Vil du opleve mekanisk gearing og højt moment i én prisvenlig løsning? Det kan du, når Hydra-Grene september 2013 deltager på hi[13]-messen i Herning Messecenter, hvor Reggiana-gearene er blandt de produkter, der bliver præsenteret på de to stande Du kan læse mere om messen her.

3 Få fingrene i vores produkter på hi[13] Med hele to stande deltager Hydra-Grene på årets vigtigste branchemesse, nemlig hi[13]-messen, der løber af stablen i Herning Messecenter september Skal du med? Så kom forbi stand nummer M9860 og F5120. Når Herning Messecenter september 2013 slår dørene op til hi[13]-messen, er Hydra-Grene til stede med hele to stande. hi[13] er Nordens største industrimesse, og her mødes brancher på tværs af dansk industri for at udveksle produkter, viden og idéer. Oplev automation og energi-løsninger Det er 19. gang, Hydra-Grene deltager på hi[13] og denne gang bliver det med to stande, hvor vi stiller skarpt på henholdsvis automation og energi. Du får mulighed for at se flere af vores produkter med fingrene og høre nærmere om, hvornår og hvordan produkterne kan gavne din forretning. I M-hallen kan du finde os på stand nummer 9860, hvor vi blandt andet præsenterer flere gear fra Reggiana Riduttori, som Hydra-Grene er dansk Appointed Sales & Service Partner for. Vi står på denne stand sammen med vores søster Grene Industri A/S. I F-hallen tager vi imod i stand nummer Her kan du blandt andet se nærmere på køle- og smøre-systemer samt bremse- og pitch-systemer og få en snak om, hvordan Hydra-Grene bidrager til vindenergi-agendaen. Mød os på to stande På begge stande finder du dygtige teknikere fra Hydra-Grene, og du får i øvrigt rig lejlighed til at møde vores dygtige sælgerstab, der har stor erfaring i kunderådgivning og service. Vi håber, vi ses i Herning Messecenter september 2013.

4 On-site service med førende hydraulik God kundeservice er i højsædet hos Hydraulikbilen, der med sine rullende værksteder lever af at minimere kundernes nedetid i forbindelse med maskinelt nedbrud. Hydra-Grene var med fra starten og er i dag ikke bare er leverandør, men også en tæt sparringspartner. Når Hydraulikbilens tre rullende værksteder kører ud til sine kunder på Lolland-Falster og Sjælland er det altid med hydraulik fra Hydra-Grene om bord. Det tætte samarbejde startede allerede da Hydraulikbilen i 2005 for første gang trillede ud ad garagen for at reparere hydraulikslanger hos landmænd, vognmænd, entreprenører og industri. Dengang hjalp Hydra-Grene med at definere det nye lager, som siden kun er vokset. Løbende service og lagerjustering Idéen med hydraulikbilen er at tilbyde kunderne akut on-site-service, så de hurtigst muligt kan benytte deres maskiner igen efter nedbrud. Gennem løbende dialog med Hydra-Grenes sælgere og tekniske afdeling udvikler Hydraulikbilen løbende sin servicepalet og har senest oprustet med nye højtryksslangepressere fra Finn-Power, som kan trykke op til 1,5 tomme slanger, i alle tre servicebiler. Scanner sig til nye varer For at effektivisere ikke bare servicen, men også sit eget indkøb har indehaver af Hydraulikbilen Torben Hansen valgt at foretage sin løbende handel i Hydra-Grenes webshop, og til det benytter han scannerløsningen scan2order. Torben Hansen fortæller: Med scanneren er det nemt at bestille nye varer både fra vores lager og direkte fra bilerne. Vi scanner bare varens stregkode med den håndscanner, vi har fået hos Hydra-Grene, og så bliver ordren sendt direkte ind i Hydra-Grenes webshop, hvor vi blot skal godkende den. Det er virkelig nemt og sparer os tid i hverdagen. Et stort HIT Hydraulikbilen har desuden valgt at få leveret flere af sine varer fra Hydra-Grene med HIT. HIT er en leveringsservice, der garanterer levering inden klokken 7 om morgenen, hvis ordren er gennemført senest klokken 17 dagen før og fordi varerne kommer fra morgenstunden, kan medarbejderne hos Hydraulikbilen komme i gang uden forsinkelser. Det betyder rigtig meget for en servicevirksomhed som Hydraulikbilen, at vores kunder ikke skal vente, men oplever, at vi er hurtige til at reagere og forhåbentligt fortæller deres gode oplevelser videre. HIT fungerer virkelig fantastisk godt, uddyber Torben Hansen. Et tæt samarbejde Torben Hansen understreger, at det gode samarbejde med Hydra-Grene ikke kun eksisterer omkring webshoppen, som han løbende supplerer med telefonisk dialog og statusmøder med Hydra-Grenes salgs- og tekniske afdeling: Jeg får altid god support fra mine kontaktpersoner i Hydra-Grene, der kender min virksomhed indgående og derfor kan give mig kvalificeret og velkommen sparring.

5 Gå på galleri i webshoppen I maj blev webshoppen opdateret med en gallerivisning samt flere og mere dækkende produktområder. Sammen gør de det endnu nemmere at finde den helt rigtige vare. Nu er det blevet endnu nemmere at orientere sig i Hydra-Grenes webshop i maj tilføjede vi nemlig en gallerivisning, så du nu kan gå på visuel opdagelse i webshoppens mange produkter. Derudover har vi tilføjet flere produktområder med en endnu mere logisk opbygning. Visuel orientering Foretrækker du at se et produkt, før du køber det? Så vil du sikkert sætte pris på de nye billeder i webshoppen. Modsat listevisningen viser gallerivisning dig fotos af hver enkelt produkttype eller vare allerede i webshoppens produktområde og i alle undergrupperne, efterhånden som du bevæger dig gennem webshoppen. Det betyder, at du har mulighed for at orientere dig efter andet end produktets navn og i stedet nyde godt af din visuelle genkendelse. Gallerivisningen er Hydra-Grenes standardvisning, men du kan stadig vælge listevisning, hvis du foretrækker en billedfri indkøbstur i webshoppen. Flere produktområder Før var der fire nu er der 21. Hydra-Grene har ændret i opdelingen af produktområder i vores webshop og tilføjet nye for at give dig et endnu bedre overblik over indholdet i hvert område, der nu giver færre, men mere præcise visninger. Vi håber, du synes om den opdaterede webshop.

6 Hydra-Grene ruller ud med sparring Vidste du, at Hydra Grenes eksterne salgsgruppe hver dag giver erfaringsrig ansigt til ansigt-vejledning til kunder? Og at sælgerne gerne kommer til dig lige meget hvor i landet, du bor? Har du behov for rådgivning om komponenter og lagersammensætning, er gruppen kun et opkald væk. Nogle gange er et besøg i en webshop bare ikke nok for hvad hvis du ikke ved præcis, hvad det er, du skal bruge? Og hvad hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst opruster dit lager? I de situationer er ansigt til ansigt-vejledning at foretrække og derfor ruller Hydra-Grenes eksterne salgsstyrke hver dag ud på de danske veje for at besøge kunder, som får personlig vejledning om komponenter samt idéudvikling til og opfølgning på produktsortimenter. Klar, parat til opstart? Både nye og etablerede aktører i hele landet nyder godt af salgsgruppens erfarne rådgivning. Salgschef Søren Nielsen uddyber: Vi besøger for eksempel nystartede servicevirksomheder, der ønsker hjælp til at definere et startlager ligesom vi også hjælper kunder, der har behov for at tilpasse deres produktsortiment og ønsker vejledning i, hvilke komponenter de bør satse på. Også produktionsvirksomheder har glæde af rådgivning fra Hydra-Grenes eksterne salgsgruppe for eksempel i forbindelse med nye projekter, hvor de søger sparring på komponentvalg og -sammensætninger. Erfaring tæller Det er en erfaren gruppe, Hydra-Grene sender ud til kunderne. De seks medarbejdere har alle mellem 15 og 40 år fra hydraulikindustrien bag sig og er dermed garanter for en dialog, der bygger på erfaring. Det er afgørende, at vores sælgere har et solidt kendskab til branchens facetter, så de kan vurdere den enkelte kundes behov og tilbyde optimal rådgivning. Hydra-Grene har stort fokus på god service og det starter med god rådgivning, forklarer Søren Nielsen. Nem kontakt til fleksibel rådgivning Hvis du gerne vil have besøg og personlig rådgivning af en af de branchekløgtige medarbejdere i salgsgruppen, er du altid velkommen til at ringe til Hydra-Grene på Du kan desuden møde salgsgruppen, når Hydra-Grene september deltager på hi[13]-messen i Herning. Vi håber, du vil komme forbi og hilse på.

UPDATE #08, oktober 2013

UPDATE #08, oktober 2013 UPDATE #08, oktober 2013 Kære læser De seneste par måneder har stået på travlhed i Hydra-Grene. Ikke mindst fordi vi deltog med hele to stande på årets hi-messe 3.-6- september. Det var en uge med faglig

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

UPDATE #06, marts 2013

UPDATE #06, marts 2013 UPDATE #06, marts 2013 Kære læser Velkommen i sjette udgave af UPDATE, hvor du igen finder en flok gode historier fra den hydrauliske verden. I dette nummer af UPDATE kan du blandt andet læse, at Hydra-Grene

Læs mere

UPDATE #03, juni 2012

UPDATE #03, juni 2012 UPDATE #03, juni 2012 Kære læser Velkommen til tredje udgave af UPDATE, som igen giver dig et indblik i vores hydrauliske verden. Der er en god portion optimisme bag linjerne i dette nyhedsbrev, for efter

Læs mere

UPDATE #5, december 2012

UPDATE #5, december 2012 UPDATE #5, december 2012 Kære læser Velkommen til femte udgave af UPDATE, hvor du får seneste nyt fra os i Hydra-Grene. Og lad mig gå lige til sagen med en god nyhed: Efter mange års tæt samarbejde er

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

UPDATE #10, oktober 2014

UPDATE #10, oktober 2014 UPDATE #10, oktober 2014 Kære læser Velkommen til en ny omgang stærke nyheder fra hydraulikkens verden. I sidste nyhedsbrev bød vi på rustfrit tema og denne gang fortsætter vi føljetonen med artikler om

Læs mere

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juli 2013 Første halvår af 2013 er gået. Bilsalget generelt slår alle salgsrekorder, og økonomerne spår bedre

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

Vi vil være din fokuserede leverandør

Vi vil være din fokuserede leverandør Fusion og ny struktur hos din kontorforsyning og emballageleverandør Vi vil være din fokuserede leverandør OneCompany A/S Det handler om at fokusere - og blive dygtigere Både Redoffice I.K. og KD Gruppen

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj Vi ved godt, at du ikke altid har brug for vores kompetente vejledning for at gøre dine indkøb hos os. Nogle gange skal du blot have genopfyldt dit lager.

Læs mere

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Smøremidler En lille detalje med stor betydning Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Ring og hør mere på 70 12 12 01 Alt i energi. Alt i olie

Læs mere

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE Nemt Hurtigt Sikkert www.ttonline.dk TT ONLINE www.ttonline.dk ERMAX TT Online... Online bestilling, når det passer dig Med TT Online behøver du ikke længere at bruge unødvendig

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

Hjælp din forretning igang med Ajour

Hjælp din forretning igang med Ajour Hjælp din forretning igang med Ajour Hvorfor er Ajour perfekt for din forretning? Ajour gør bare det hele nemt for jer! Bag den elegante og intiutive brugerflade, er Ajour bygget af avancerede integrationer

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst PRÆCISIONSVÆRKTØJ Værktøj, der skaber vækst Værktøj, der skaber vækst JR Tool er specialister i det rigtige værktøj Vi er også specialister i den rigtige rådgivning Vi har 15 års erfaring, som kommer dig

Læs mere

Gør din hverdag lettere med Bygma.dk/proff

Gør din hverdag lettere med Bygma.dk/proff Det er nemt at komme i gang Gør din hverdag lettere med Bygma.dk/proff Få overblik over Fakturaer Følgesedler Dokumenter til kvalitetssikring og meget mere Bygma.dk/proff gør din hverdag lettere Det er

Læs mere

TRACKINGCODE EN UNIK

TRACKINGCODE EN UNIK TRACKINGCODE TRACKINGCODE EN UNIK EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. HYDROSCAND EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE Hos Hydroscand tilbyder vi dig et højt serviceniveau, fra bestilling til levering. Vores produktsortiment

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Find din lokale Redoffice her: Den røde kontorrevolution. Find din lokale Redoffice forhandler her: www.redoffice.dk

Find din lokale Redoffice her: Den røde kontorrevolution. Find din lokale Redoffice forhandler her: www.redoffice.dk Find din lokale Redoffice forhandler her: Find din lokale Redoffice her: Forhandler Postnummer/by Telefon Redoffice PKC A/S 4100 Ringsted 57 61 19 09 Redoffice PKC A/S 4300 Holbæk 59 43 06 07 Forhandler

Læs mere

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION ulrichgorm.dk ulrichgorm.dk er Ulrich Gorm: en erfaren sparringspartner, der på freelancebasis kan hjælpe dig med alt lige fra strategi, planlægning og projektledelse til

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet.

Bytteværdi. Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bytteværdi Originale ombytningsdele. Når Mercedes-kvaliteten belønner både dig og miljøet. Bates y&r 2235 09/10 10.000. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og ændringer. Bytteværdi Byt, og spar

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juni 2014 Nyheder fra Nordania Lastbilleasing Nordania Leasing og Danske Leasing er gået sammen. Se, hvad

Læs mere

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter.

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. ParkerStore Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. Din ParkerStore For kunder indenfor vedligeholdelse, reparation og service

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup under navnet: KONF-AIR Miljøfiltre ApS. De første to år fremstillede

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk December 2013 Kære lastbilkunde og leasinginteresserede Året 2013 nærmer sig en afslutning. Året begyndte

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER hos os er du det vigtigste 2 // brianmadsen.info MÅ VI VÆRE DIN PARTNER? Brian Madsen A/S er et ud af seks Peugeot Professional Erhvervscentre i Danmark. Det betyder,

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Sundhed - den bedste personalegode

Sundhed - den bedste personalegode Sundhed - den bedste personalegode Værd at vide om en kompetent partner Vi sætter fagligheden i højsædet. Det er nemt at skrive, men hos Ergopartner sætter vi handling bag ordene, og tilbyder dig et resultatorienteret

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group Reservedele til lastbiler anhængere og busser godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group 2015 Besko åbner afdeling i Næstved 2014 Vi følger

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

FACITonline. Kundetilfredshedsanalyse for Monacor Danmark A/S. (danske kunder)

FACITonline. Kundetilfredshedsanalyse for Monacor Danmark A/S. (danske kunder) Kundetilfredshedsanalyse for Monacor Danmark A/S (danske kunder) August, 2010 Hvor tilfreds er du med nedenstående produktforhold i dit samarbejde med Monacor Danmark A/S? Produkterne er anerkendte (har

Læs mere

DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED

DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED VELKOMMEN! Vi er ADI førende leverandør af sikkerheds- og brandteknologiprodukter og vi har eksisteret i over 30 år. Vi er leveringsdygtige i alt fra CCTV-kameraer

Læs mere

ODIN. eshop for IT-forhandlere

ODIN. eshop for IT-forhandlere ODIN eshop for IT-forhandlere Når vi snakker om løsninger indenfor IT branchen så er det svært at komme udenom Emini. Vi har arbejdet sammen med dem i flere år og for Scribona har vores webløsning været

Læs mere

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk

Danfoss One. Én leverandør til alle dine indeklimabehov. 1 Leverandør. Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov 1 Leverandør Reducerer kompleksitet og planlægningstid. www.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation, installation og after

Læs mere

... Vi har hjertet med

... Vi har hjertet med ... Vi har hjertet med Faste ydelser Medicinering Personlig Pleje Tilberedning og servering Omsorg Indkøb Rengøring Døgnvagt Tøjvask Tilkøbsydelser og fleksibel hjemmehjælp Der er i DK-pleje mulighed for

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus på at reducere

Læs mere

Flexibility for your business

Flexibility for your business Special Services Flexibility for your business Special Services... there s more to TNT There s more to TNT... TNT Express Special Services TNT Express Special Services tilbyder en række fleksible løsninger,

Læs mere

CLEVER TEMA: Opladning

CLEVER TEMA: Opladning Kære elbilist Nu har du forhåbentlig gjort dig en række erfaringer med at køre i elbil vi er glade for, at du deler de erfaringer med os til fordel for projektet. I denne nyhedsmail vil vi gerne fortælle

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER DEN GODE EJENDOMSHANDEL STARTER MED, AT DE RIGTIGE MENNESKER MØDES OG LIDT TIL Hos Nybolig Erhverv Odense tager vi rollen som mægler alvorligt. For det

Læs mere

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Oddervej 17 Sag: 83100358 edc.dk EDC AROS Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Boligen Opført 2013 Rum/Værelser 5/5 Bolig 164 m² Grund 445 m² Energimærke: Fantastisk udsigt over

Læs mere

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik

Midt i Thy, og helt i front med service og teknik Midt i Thy, og helt i front med service og teknik GRØNKJÆR s Maskinværksted holder til i Hurup Thy, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling. Der er ikke langt til gode veje, og færgeforbindelserne

Læs mere

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN KUN KUNDEN VED - HVAD DEN BEDSTE LEVERINGSFORM ER HVOR I WEBSHOPPEN BYGGES SHIPADVISOR IND? ShipAdvisor giver dine kunder mulighed for at vælge netop den leveringsform,

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt.

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt. Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Messedeltagelse Et led i salgs- og marketingstrategien Indledning Deltagelse i vinmesser er et spørgsmål om strategi og follow-up for at tage nogle af yderpunkterne. Hvis salgs-

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder.

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder. I Kompan Danmark har vi 13 konsulenter, der hver er tilknyttet specifikke kommuner og institutioner. Konsulenterne holder kontakten til den enkelte institution og tilbyder og står rådighed for rådgivning

Læs mere

Vi ved mest om lys...

Vi ved mest om lys... Vi ved mest om lys... Generationers erfaring i ungt firma Dansk Belysnings Service A/S bygger på det gamle, hæderkronede Søren Madsen Lampe A/S, som blev stiftet i Danmark i 1923. Da det gamle familiefirma

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

IA N LI LYS & LEASING

IA N LI LYS & LEASING LINIA LYS & LEASING Nyt lys - finansieret af el besparelsen I samarbejde med Leasing Fyn tilbyder Luminex finansiering af et nyt belysnings anlæg. Leasing Fyn har godkendt leasing af vores produkt LINIA

Læs mere

Case: http://www.julius-nielsen.dk/

Case: http://www.julius-nielsen.dk/ Case: http://www.julius-nielsen.dk/ Hjemmesidens formål og målgruppe Formålet med hjemmesiden må være at informere potentielle kunder om firmaet, da hjemmesiden indeholder informationer om firmaets historie,

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig

Det, du lige mangler siden Køb, når og hvordan det passer dig in dk Det, du lige mangler siden 1969 Historien om os går tilbage til 1969, hvor den første butik åbnede i Aarhus. Redoffice Kontorsupermarked (tidligere ZAP-in Kontorsupermarked) har i dag otte butikker

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015 Tilfredshed med sortimentet Dækker sortimentet størstedelen af dit behov? Tilfredshed med kvaliteten Lever kvaliteten af produkterne op til dine forventninger? Tilfredshed med salgskonsulenten Benytter

Læs mere

Få din kunst på Che Bello Galleri

Få din kunst på Che Bello Galleri Få din kunst på Che Bello Galleri På Che Bello Galleri kan du helt gratis få præsenteret og solgt dine malerier. Det koster ikke noget at blive oprettet og du betaler kun provision når dit maleri bliver

Læs mere

Lager & indkøb. Henrik Kraup Leth

Lager & indkøb. Henrik Kraup Leth Lager & indkøb Henrik Kraup Leth Lager & indkøb Når man starter sin første webshop, er det for næsten alles vedkommende en drøm, der går i opfyldelse. I den første tid styres udviklingen af webshoppen

Læs mere

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

1Leverandør. Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov. varme.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE 1Leverandør MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss One Én leverandør til alle dine indeklimabehov Reducerer kompleksitet og planlægningstid. varme.danfoss.dk Danfoss One er: Support i alle 3 faser specifikation,

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Maskiner for de kræsne. Roskilde Vejle

Maskiner for de kræsne. Roskilde Vejle Maskiner for de kræsne Roskilde Vejle Navnet Øbakke er i dag kundens garanti for maskiner af højeste kvalitet, og at en aftale altid er en aftale. Kunden er altid i fokus Øbakke A/S er en handels- og

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Christian Alstrup Adm. direktør Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup i hjemmets staldbygninger ved Nøvling

Læs mere

Kvalitet og nemhed gør en forskel

Kvalitet og nemhed gør en forskel Kvalitet og nemhed gør en forskel RV Unique er din totalleverandør af hygiejne-, rengørings- og forbrugsartikler Engangsartikler Papir Værnemidler Rengøringsmidler Måtter Vores ekspertise er din tryghed

Læs mere