HBM/28/11/ Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HBM/28/11/2003 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende."

Transkript

1 HBM/28/11/ Referat af hovedbestyrelsesmøde den 28. november Til stede: Johnny Kuhr ( punkt ) Brian Errebo-Jensen Lena Olsen Lise Hansen Solvejg Pedersen Marianne Stannum Vibeke Laumann Tina Lambrecht Carsten B. Jensen 8. december 2003 J.nr ULA Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende. Elisabeth Haase, sekretariatsleder Jan Erik Rasmussen (under punkt 3.8 og 4.1) Helge Andersen (under punkt 4.1) Petra Kernel (under punkt 4.1) Mikael Mølgaard, fagbladsreferent Ulla Andersen, referent. Ad dagsordenens punkt 1: Referater til underskrift. Godkendte referater fra henholdsvis HBM/17-18/9/2003 og HBM/23/10/2003 blev underskrevet. Ad dagsordenens punkt 2: Mødeaktivitetslisten. 2.1 J.nr HBM Mødeaktivitetslisten. Til orientering i hovedbestyrelsen var vedlagt mødeaktivitetsliste med oversigt over møder med deltagelse af hovedbestyrelsesmedlemmer og sekretariat for perioden På forespørgsel blev der uddybende redegjort for følgende møder: Den 18. og 19. november 2003: Ansættelsessamtaler sundhedspolitisk konsulent. Der er modtaget 22 ansøgninger og 5 har været til samtale. En enig ansættelsesgruppe har udvalgt en ansøger til stillingen. Navn på vedkommende offentliggøres først når formalia vedr. ansættelsen er på plads. Den 19. november 2003: Møde med Mandag Morgen angående projekt: Genoptræning. Rapport forventes at foreligge februar 2004.

2 HBM/28/11/ Ad dagsordenens punkt 3: Sager til orientering. 3.1 J.nr Næstformandsvalg Kandidater til næstformandsvalget. HB blev orienteret om at der dags dato er anmeldt følgende kandidater til næstformandsvalget: Elsebeth Iversen, Susanne Østergaard, Marianne Holm og Birgitte Kure. Fristen for anmeldelse er den J.nr Int. Udv. Internationalt udvalg. Der forelå referat fra møde i internationalt udvalg den 9. oktober Indstillinger om ændringer i kommissorium og valg til udvalget blev godkendt på HBM/23/10/2003/4.12. DF og FTF har via pressemeddelelse argumenteret imod, at regeringen og Dansk Folkeparti ved deres aftale om finansloven fjerner 44 mio. kr. i statsstøtte til det faglige u-landsarbejde. I realiteten nedlægges Ulandssekretariatet. DF har i over 10 år haft projekter med fysioterapeutorganisationer i Zimbabwe og Zambia med henblik på at styrke opbygning af demokratiske fysioterapeutorganisationer, der kan repræsentere fysioterapeuternes synspunkter og sikre ordentlige arbejdsvilkår. HB opfordrede til, at der f.eks. i regi af Sundhedskartellet fortsat argumenteres for vigtigheden af økonomisk støtte til arbejdet med at udbrede demokrati og menneskerettigheder blandt verdens fattigste. Der er nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter fra hhv. internationalt udvalg og Fagligt Forum med det formål at øge synliggørelsen af DFs internationale arbejde. Herunder opbygning af en DF hjemmeside om internationalt arbejde med bl.a. oplysninger om WCPT, Europaregionen, arbejde i udlandet, uddannelse i andre lande mv. Rapporten som udarbejdet og godkendt i Europaregionen WCPT om Core Standard of Physiotherapy Standards udsendes som HB cirk. 3.3 J.nr TRR Tillidsrepræsentantrådet (TR-rådet). Der forelå referat fra møde i TR-rådet den 1. oktober TR-rådet har med tilfredshed noteret sig resultaterne af fagbladets undersøgelse om tillidsrepræsentanternes arbejdsforhold. En undersøgelse der giver god baggrund for TR-rådets videre arbejde med bl.a. indholdet i grundkurser for tillidsrepræsentanter. Ved lignende undersøgelser fremover vil TR-rådet blive involveret i processen omkring udarbejdelse af spørgeskema mv. Referatet blev taget til efterretning.

3 HBM/28/11/ J.nr AMU 3.5 J.nr Praksisudvalg Arbejdsmiljøudvalget. Der var vedlagt referat fra møde i arbejdsmiljøudvalget den 5. november Referatet blev taget til efterretning. Praksisudvalget. Der var vedlagt referat fra møde i praksisudvalget den 30. september Praksisudvalget drøfter hvorvidt fysioterapeuter der arbejder udenfor Sygesikringsoverenskomsten eller påtænker at arbejde indenfor praksissektoren mod egenbetaling skal kunne deltage i Praksiscertifikatets kursusmoduler. Et forslag som hovedbestyrelsen bifaldt. Ligeledes at praksiscertifikatet gøres obligatorisk for alle praktiserende under landsoverenskomsterne og som konsekvens heraf betalingsfrit for kursusdeltagerne. Et krav som er højt prioriteret ved de indsamlede krav til forestående overenskomstforhandlinger med Sygesikringens Forhandlingsudvalg. I relation til praksisudvalgets drøftelse af fremtidens klinikker med det formål at beskrive en udviklingsplan for praksisområdet bør diverse materiale om sundhedscentre sendes til udvalgets medlemmer. Herunder seneste arbejdsudkast fra Sundhedskartellet: Sundhedscentre en integreret del af fremtidens sundhedsvæsen. Når praksisudvalget har afsluttet sine drøftelser om fornyet revision af standardkontrakterne forelægges de til HBs godkendelse. 3.6 J.nr FU-SOK Forhandlingsudvalg vedrørende sygesikringsoverenskomster (FU-SOK). Der var vedlagt referat fra møde i FU-SOK den 21. oktober Det blev anbefalet, at forhandlingsudvalget modtager referat fra møde i etisk udvalg den 13. august 2003, hvor udvalget på opfordring har drøftet etiske aspekter ved salg af produkter ved fysioterapeuter, venteliste problematik ved fuld egenbetaling mv. Referatet blev taget til efterretning. 3.7 J.nr. 861 FTF FTF kongres den 12. og 13. november I forlængelse af HBM/23/10/2003/4.2 blev HB orienteret om den nyligt afholdte FTF kongres. En kongres med konstruktive politiske diskussioner og heraf afledte pressemeddelelser om f.eks. arbejdsløsheden, arbejdsvilkårene i ulandene og værdikamp om velfærdssamfundet. Udtalelser som var vedlagt til HBs orientering tillige med mundtlig beretning fra den nu afgående FTF formand gennem 15 år Anker Christoffersen. Som ny formand blev Bente Sorgenfrey valgt med ca. 60 % af stemmerne mod ca. 40 % til modkandidaten Grete Christensen.

4 HBM/28/11/ J.nr SHK Sundhedskartellet. I forlængelse af HBM/23/10/2003/3.4 blev HB orienteret om forløbet, hvor der ikke er opnået enighed i KTO om en ny model for overenskomstforhandlinger. På den baggrund har organisationerne i Sundhedskartellet udmeldt sig af KTO og som konsekvens heraf også af FTF-K og FHS (Forhandlingsfællesskab for H:S). Breve herom blev uddelt til orientering. Dansk Socialrådgiverforening er udtrådt af Sundhedskartellet, men ser gerne et fortsat samarbejde udenfor forhandlingsområdet. I regi af Sundhedskartellet foregår nu en del mødeaktivitet for konkret afklaring af forhandlingsaftale, procedure for kravsindsamling - for fælles krav og for specielle krav, forhandlingsberedskab, fordeling af arbejdsopgaver mv. Der overvejes afholdelse af fælles kick-off konference og fælles HB-møde i fase med kravsindsamling. Oplæg herom bestræbes forelagt til godkendelse på HBM/8/1/2004. Det blev anbefalet, at der i brev til tillidsrepræsentanter m.fl. orienteres om, at udmeldelse af KTO ikke nødvendigvis behøver at influere på det lokale organisationssamarbejde. Det kan fortsætte som nu, og er suverænt en lokal afgørelse. Det blev oplyst, at tidligere kontingent til KTO, FTF-K og FHS forventes at modsvare et stigende kontingent til Sundhedskartellet. 3.9 J.nr. 867 FTF-A Udviklingen på A-kasseområdet. Til orientering var vedlagt Arbejdsdirektoratets afgørelse om at Danmarks Læreres Fælles Arbejdsløshedskasse (dlf/a) faglige område pr udvides med flere lærergrupper, eksempelvis Frie Grundskolers Lærerforening. En forudsætning er at de omhandlede medlemmer, der nu er medlemmer af FTF-A, skal overflyttes kollektivt til dlf/a. Danske Sygeplejerskers Arbejdsløshedskasse (DSA) er som udgangspunkt a-kasse for sygeplejersker, men herudover kan DSA som led i liberalisering af a-kasse lovgivningen - optage medlemmer fra de andre faggrupper inden for Sundhedskartellet, såfremt de pågældende faggruppers politiske ledelse anmoder DSA om at optage deres medlemmer. Såvel lønmodtagere som selvstændige erhvervsdrivende kan optages i DSA. Dette har givet anledning til overvejelser i nogle SAF-organisationer om evt. optagelse i DSA. I relation til medlemmernes valgfrihed på a-kasse området skelnes der mellem tværfaglige a-kasser og a-kasser med definerede fagområder. DSA og FTF-A hører til sidstnævnte kategori, hvor fagområderne dog kan søges udvidet. Med henblik på en debat i hovedbestyrelsen om a-kasse tilhørsforhold vil der blive udarbejdet notat om forskellige a-kassers servicetilbud (arbejdsformidling,

5 HBM/28/11/ forsikringsydelse, tillægsforsikringer, socialrådgivning, kursustilbud mv.), arbejdsmarkeds politiske holdninger, kontingent, medlemskabets politiske signalværdi mv. Ad dagsordenens punkt 4: Sager til diskussion/beslutning. 4.1 J.nr Sundhedsmin. Sundhedscentre. I forlængelse af HBM/17-18/9/2003/4.6 drøftede HB sin mere konkrete holdning til indhold og struktur af sundhedscentre og herunder relationer til praksissektoren. Baggrundsmateriale: Internt debatoplæg om et sundhedscenters mulige placering og indhold Åbningstale på Lægedage af Jørgen Lassen, formand for Praktiserende Lægers Organisation og tale af Lars Løkke Rasmussen, Indenrigs- og sundhedsminister Forslag til folketingsbeslutning om tilskud til etablering af sundhedscentre, fremsat af Kristen Demokraterne Notat fra møde med kredsformændene den , punkt 2: Sundhedscentre Kronik fra Mandat nr. 10, 2003: Sundhedscentre som metervare, Amtsrådsforeningen Sundhedscentre en integreret del af fremtidens sundhedsvæsen, arbejdsudkast fra Sundhedskartellet. Frist for kommentarer er den 10. december 2003 (og ikke som oplyst på mødet den ) Hovedbestyrelsen drøftelse koncentrerede sig især om hvordan de nye tiltag inden for sundhedsfremme skal finansieres, hvordan praksissektoren kan indgå i sundhedscentre og hvilke løsninger der vil være bedst for den ældre medicinske patient med behov for døgnpleje i et rehabiliteringsforløb. Hovedbestyrelsen tilsluttede sig hovedintentionerne i arbejdsudkastet fra Sundhedskartellet: Sundhedscentre en integreret del af fremtidens sundhedsvæsen. Dermed at behovene i lokalområdet er bestemmende for hvilke sundhedstilbud der skal være i et sundhedscenter og hvordan det skal organiseres. Tilbud om sundhedsfremme og forebyggelse skal være i fokus og ikke sygebehandling. Den sociale skævhed i sygdom skal reduceres, f.eks. ved at sundhedscentre har en udadgående og opsøgende funktion i forhold til særligt udsatte grupper og indgår i et tæt samarbejde med social- og undervisningssektoren. Kodeordene synes at være langt bedre overordnet koordinering og kommunikation mellem de involverede faggrupper, hvor patientens behov skal være i centrum. Et murstens fællesskab kan befordre dette, men er ikke nødvendigvis en forudsætning.

6 HBM/28/11/ Angående finansiering er intentionen at omfordele og reorganisere de nuværende tilbud inden for en uændret økonomisk ramme. Myndighedsansvar og finansiering skal følges ad. En mindre grad af brugerbetaling må forventes og kan være motiverende. Hvilke ydelser inden for sundhedsvæsenet der er pålagt brugerbetaling er til dels traditionsbestemt. Som minimum skal nuværende gratisydelser fastholdes. Klinikker for Fysioterapi kan tænkes integreret i lokale sundhedscentre eller indgå i et murstensløst tværfagligt samarbejde alt afhængig af de lokale forhold. De enkelte klinikker må finde deres mest optimale placering også set i relation til at praktiserende læge er en vigtig samarbejdspartner. Samtidig ønskes mest mulig autonomi til de enkelte professioner, sammenhængende patientforløb medinddragelse af den enkelte patient mv. Klinikkerne må byde ind med deres tilbud inden for sundhedsfremme og forebyggelse som del af lokalområdets samlede sundhedstilbud. Der var divergerende holdninger til, om der på sundhedscentre skal være sengepladser inkl. døgnbemanding til den ældre medicinske patient, der f.eks. har behov for kortvarigt ophold grundet causa socialis. Alternativet hertil er indlæggelse på et sygehus, akutstue, aflastningsplads el. lign. Behovet herfor kan delvist imødegås ved opsøgende geriatriske teams. Omkring årsskiftet udkommer Sundhedskartellet s endelige udgave af pjecen: Sundhedscentre en integreret del af fremtidens sundhedsvæsen. Den sendes til kredsbestyrelserne, de praktiserendes kontaktpersoner, tillidsrepræsentanter og lederne med opfordring til at inddrage pjecens budskab i den lokale debat om indhold og struktur af sundhedscentre. 4.2 J.nr Fondsbest. Fondsbestyrelsen for Danske Fysioterapeuters Forskningsfond. Der var vedlagt referat fra møde i fondsbestyrelsen den 30. oktober 2003 med indstillinger om uddelinger fra henholdsvis Forskningsfonden, Jubilæumslegatet og Studielegatet. Til rådighed fra Forskningsfonden var der til uddeling kr ,30, og der var indkommet 11 ansøgninger med et i alt ansøgt beløb på kr ,20. Projekterne er opdelt i tre kategorier: 1. Godt og velbeskrevet 2. Kvalitetsudviklingsprojekter 3. Gennemførelse tvivlsom / behov for vejledning. Hovedbestyrelsen godkendte indstillinger om uddeling fra Forskningsfonden således: 1. Kr til projektet: Fysisk formåen og træthedsprofil hos knoglemarvstransplanterede patienter John Kalo 2. Kr til projektet: Akupunktur og intramuskulær stimulation anvendt i fysioterapi i perspektiv af evidensbaseret klinisk praksis Bjarne Ritting Rasmussen

7 HBM/28/11/ Kr til projektet: Hurtigheds- og stillingsskifts træning af patient med bilateral slidgigt i knæene en case rapport Hans Lund 4. Kr til projektet: Fysioterapeutisk intervention i et subakut tværfagligt rygambulatorium Ingelise Schmidt 5. Kr til projektet: Tidlig udskrivelse og hjemmetræning til patienter i Frederiksborg Amt Annette Winkel 6. Kr til projektet: Forebyggende træning af gravide et cost benefit studie Stine Stensgaard 7. Kr til projektet: Effekt af Mekanisk Diagnostik og Terapi, information og rådgivning til diskusrelaterede lænderygsmerter af mere end 6 ugers varighed en klinisk randomiseret prospektiv undersøgelse Tom Petersen 8. Kr til projektet: Screening og behandling af psykiatriske patienter i risiko for overvægt målt på vægt, BMI, VO2-max, COPM, kost- og motionsvaner Kim Holmsted 9. Kr til projektet: Formålet med projektet er at undersøge effekten af en kombination af præoperativ fysioterapeutisk træning og information til patienter som skal have en total knæalloplastik Linda Nielsen 10. Kr til projektet: Determinanter for lænderygbesvær hos skoleelever i 9. klasse Birgit Skoffer 11. Kr til projektet: Effekten af myofasciel triggerpunkt massage i hoved-, nakke- og skuldermuskulatur på patienter med kronisk spændingshovedpine Edith Wiik De godkendte uddelinger fra Forskningsfonden medfører, at der i alt uddeles kr og at kr. 442,30 overføres til næste uddeling. Til uddeling fra Jubilæumslegatet var der kr ,50, og der var indkommet 59 ansøgninger med i alt ansøgt beløb på kr Forslag til uddeling er sket ud fra følgende kriterier: Flest mulig får støtte Højere uddannelse mere støtte En ansøgning pr. person Hovedbestyrelsen godkendte indstillinger om uddeling fra Jubilæumslegatet

8 HBM/28/11/ således: 1. Studie på Seton University, USA Kr : Tine Zachariassen 2. Psykiatrisk og Psykosomatisk fysioterapi, Højskolen, Tromsø Kr : Mie Frydenlund 3. Biostatistik og epidemiologi, Lunds Universitet Kr : Susse Broberg Kr : Ellen Madsen Kr : Merete Bertelsen 4. Filosofi Bachelor, Århus Universitet Kr : Susanne Vestergaard Andersen 5. Bachelor i idræt, Københavns Universitet Kr : Rikke Tandrup 6. Kognition og neuropsykologi, CVU Nordjylland Kr : Ulla Torp Nielsen 7. Supplerende Sundhedsuddannelse, Syddansk Universitet Kr : Lisbeth Mogensen 8. Pædagogisk Diplom, CVU København Kr : Laura Valentiner Kr : Patricia Behrend 9. Journalistik, Danmarks Journalisthøjskole Kr : Mette Bender 10. Den Sundhedsfaglige Suppleringsuddannelse, Århus Universitet Kr : John Brincks Jørgensen Kr : Charlotte Bentsen Kr : Dorte Hinke Kr : Anne Mette Sørensen 11. Den Sundhedsfaglige Suppleringsuddannelse, Syddansk Universitet Kr : Lars Odgaard Kr : Bente Møller Kr : Peter D. Jørgensen 12. Master of Public Administration, Handelshøjskolen København Kr : Anne Birthe Madsen 13. Kandidatuddannelse i idræt og sundhed, Syddansk Universitet Kr : Valgedur H. Gram Kr : Finn Ravnkilde Marlet 14. Etnologi, Københavns Universitet Kr : Lise Byriel Othman 15. Hovedfag helsefag i fysioterapividenskab, Bergen Universitet Kr : Aase Graae Andersen Kr : Lone Malt Dall 16. Den Sundhedsvidenskabelige Kandidatuddannelse, Syddansk Universitet Kr : Lene Lønnerup Andersen Kr : Karen Louise Reeh Kr : Tina Skriver Enevoldsen Kr : Anita Mai-Britt Johansen Kr : Elisabeth Christensen

9 HBM/28/11/ Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse, Århus Universitet Kr : Carsten Mølgaard Kr : Frank L. Jensen Kr : Claus Løvschall 18. Den Sundhedsvidenskabelige Kandidatuddannelse, Ålborg Universitet Kr : Susanne Grann 19. Cand. Scient. San., Syddansk Universitet Kr : Henriette Engberg 20. Den Sociale Kandidatuddannelse, Ålborg Universitet Kr : Jette Bangshaab 21. Master i professionsdannelse og professionsudvikling, Københavns Universitet Kr : Anne Marie Christiansen 22. Master i professionsdannelse og professionsudvikling, Århus Universitet Kr : Helle Agathe Bejerholm 23. Master i Voksenuddannelse, Roskilde Universitets Center Kr : Shila Samuelsen 24. Master i Sundhedspædagogik, Danmarks Pædagogiske Universitet Kr : Karin From Austeen Kr : Vibeke Grønlund 25. Master i Rehabilitering, Syddansk Universitet Kr : Laila Ravnkilde Marlet Kr : Jørgen Bruun Kr : Vibe Maegaard M. Sørensen Kr : Majbritt V. Blohm Kr : Charlotte Petersen Kr : Hans Kromann Knudsen Kr : Tina Nørholm Kr : Liselotte Jensen Kr : Leif Zebitz Kr : Iben Holm Fogstrup 26. Master i Retorik og Formidling, Århus Universitet Kr : Lisbeth Madsen 27. Master i Idræt og Velfærd, Københavns Universitet Kr : Dorthe Varning Poulsen Kr : Grethe Birkekær Larsen 28. Master i Læreprocesser, Ålborg Universitet Kr : Gitte Bøgedal 29. Master of Science, Lunds Universitet Kr : Bjarne Ritting-Rasmussen 30. Forskarutbildningen, Sjukgymnastik (Ph.d.), Lunds Universitet Kr : Anders Vinther 31. Ph.d., Odense Universitet Kr : Stine Steensgaard De godkendte uddelinger fra Jubilæumslegatet medfører, at der i alt uddeles kr og kr ,50 overføres til næste uddeling.

10 HBM/28/11/ På et HB-møde medio 2004 ønskes en drøftelse af fremtidig anvendelse af midler i Jubilæumslegatet set i relation til det stigende antal ansøgninger og om smertegrænsen for hvor lille et beløb der uddeles pr. ansøger er nået.. Til uddeling fra Studielegatet var der kr Det høje beløb skyldes tilbageførte ikke udbetalte legater fra tidligere uddelinger. Der var indkommet 7 ansøgninger med i alt ansøgt beløb på kr Forslag til uddeling er foretaget udfra følgende kriterier: 1. Ansøgere til kongresdeltagelse som har indsendt abstract 2. Studietur / uddannelse 3. Kongresdeltagelse uden indsendt abstract. Hovedbestyrelsen godkendte indstillinger om uddeling fra Studielegatet således: 1. International Congress of Occupational Health, Brasilien Kr : Birgit Juul-Kristensen 2. International Forum VI for Primary Care Research on Low Back Pain Care, Linköping, Sverige Kr : Tom Petersen 3. WCPT kongressen 2003, Barcelona Kr : Bente Hovmand Kr : Jeanette Præstegaard 4. Studiebesøg til to smerteklinikker i England Kr : Karen Thøgersen 5. Studiebesøg til psykiatriske sygehuse og uddannelsesinstitutioner i Grækenland Kr : Mette Quist Pedersen En ansøger meddeles afslag på ansøgning om økonomisk til deltagelse i DFs Fagfestival, da foreningen i forvejen giver stor støtte til Fagfestivalen. De godkendte uddelinger fra Studielegatet medfører, at der i alt uddeles kr og at kr overføres til næste uddeling. 4.3 J.nr. 401 DFs love Danske Fysioterapeuters visioner, værdier og mål. HB skal på sin konference januar 2004 have en indledende drøftelse af vision, værdigrundlag og målsætninger for Danske Fysioterapeuter, der skal danne grundlag for en gennemgribende revision af og stringens i DFs sundhedspolitiske program og øvrige målsætnings- og handlingsprogrammer og forslag herom til repræsentantskabsmødet oktober Formulering af de mere konkrete politikker og handlingsprogrammer forventes promoveret af en overordnet fastlagt vision, værdier og mål for DF. HB drøftede vedlagt notat med forslag til hvordan processen kan gribes an ud fra møder med bureauet Advice A/S, der beskæftiger sig med kommunikation, organisation og ledelse. Projekt: DF Din Forening med tilhørende medlemshøring danner et brugbart udgangspunkt for medlemmernes forventninger til deres fagforening. Derudover

11 HBM/28/11/ foreslås interviews med ca. 10 eksterne nøglepersoner i positioner af interesse og betydning for DF eksempelvis sundhedspolitiske ordførere for politiske partier mv. På de indre linier foreslås det, at kredsbestyrelserne, TR-rådet, praksisudvalget, Fagligt Forum - og på HBs forslag tillige etisk udvalg, arbejdsmiljøudvalget og bestyrelsen for Fraktionen af ledende fysioterapeuter - samt sekretariatet inddrages tæt i processen med hovedbestyrelsen, såvel til at indhente supplerende informationer, som til at bearbejde, vurdere og formulere visioner, værdier og mål. Tidsplanen er i store træk som følger: Processen startes den januar 2004 på HB-konferencen Kredsbestyrelser, TR-råd, praksisudvalg, Fagligt Forum, etisk udvalg, arbejdsmiljøudvalg, overfysioterapeut fraktionen og sekretariat inddrages i foråret Der afrapporteres til HB umiddelbart inden sommerferien Endeligt udkast til vision, værdier og mål ligger klar i midten af august til en hurtig høringsrunde Det endelige forslag ligger klar forud for repræsentantskabsmødet, så der er tid til at vurdere og kommentere det. I vedlagt bilag fra Advice A/S var der uddybende redegjort for de enkelte dele i processen inkl. timeforbrug. Samlet udgift er anslået til kr inkl. moms og ekskl. evt. ekstraudgifter ved tilføjelse af nævnte interessenter. HB fandt, at projektet er af stor betydning for foreningens sammenhængende virke og dermed har høj prioritet. Dette ihukommende at HB på sit møde den 8. januar 2004 skal drøfte nødvendige justeringer i budget 2004 bl.a. grundet vigende annonceindtægter og ekstra portoudgifter ved udsendelse af fagbladet. Hovedbestyrelsen besluttede med nævnte kommentarer, at iværksætte beskrevne proces, der skal resultere i, at der på repræsentantskabsmødet i oktober 2004 fremlægges forslag til visioner, værdier og mål for Danske Fysioterapeuter. Ligeledes at Advice A/S påtager sig opgaven og at udgifterne hertil afholdes fra kommunikationsafdelingens PR-budget for Styregruppe for processen er formand Johnny Kuhr, informationschef Mikael Mølgaard og fra den valgte fuldtids næstformand. Ad dagsordenens punkt 5: Eventuelt. E.1 Ændring af dato for HB-møde september 2004 (Solvejg Pedersen). Tidligere aftalte HB-møde den 7. og 8. september 2004 blev ændret til den 8. og 9. september E.2 Tolkebistand ved fysioterapeutbehandling (Solvejg Pedersen). Der var divergerende oplevelser angående mulighed for tolkebistand ved behandling hos fysioterapeut uanset regi er det en kommunal eller en amtskommunal opgave og er der forskellige retningslinier afhængig af bopælskommune og om patienten behandles hos praktiserende læge eller

12 HBM/28/11/ praktiserende fysioterapeut? Er det rekvirerende instans, der finansierer udgift til tolkebistand? Sekretariatet udreder nærmere angående regler / lovgivning for tolkebistand ved behandling af patienter til forelæggelse for HB. Samtidig hermed drøftes behov for efteruddannelse med fokus på religiøse og kulturelle hensyn til patienter med anden etnisk baggrund end dansk, integrering af udenlandsk uddannede fysioterapeuter, rekruttering af nydanskere til fysioterapeutuddannelsen mv. E.3 Billetter til HB (Tina Lambrecht). Til HBs orientering udarbejdes notat med henblik på mest rationel bestilling af og billigst mulige billetter til tog og fly samt evt. overnatning til de enkelte HBmedlemmer. Eksempelvis pladsbestilling via Internettet, brug af 10-turs klippekort og DSB rejsebonner i forbindelse med billetkøb. Samtidig ønskes nedbringelse af administrationsudgifter ved brug af bureau til bestilling af billetter og hotel. Ad dagsordenens punkt 6: Evaluering af HB-mødet. Intet under punktet. For referat Ulla Andersen faglig konsulent

HBM/8/2/2005 1. Dato J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005.

HBM/8/2/2005 1. Dato J.nr. 411.10 UH. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005. HBM/8/2/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. februar 2005. Dato J.nr. 411.10 UH Til stede: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Lise Hansen Solvejg

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

HBM/14/6/2005 1. 27. juli 2005 J.nr. 4212

HBM/14/6/2005 1. 27. juli 2005 J.nr. 4212 HBM/14/6/2005 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2005 27. juli 2005 J.nr. 4212 UH Til stede: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Carsten B. Jensen

Læs mere

HBM/8-9/9/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

HBM/8-9/9/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende HBM/8-9/9/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 8. og 9. september 2004. 8. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fraværende: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Marianne

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. 24. januar 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2008. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Carsten B. Jensen Tina Lambrecht

Læs mere

HBM/16/4/2002 1. 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA

HBM/16/4/2002 1. 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA HBM/16/4/2002 1 15. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. april 2002. Til stede: Afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Lena Olsen Maila Pedersen Lise Hansen

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 29. januar 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Rekruttering af

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

HBM/27/5/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

HBM/27/5/2004 1. Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende Referat af hovedbestyrelsesmøde den 27. maj 2004. HBM/27/5/2004 1 29. juni 2004 J.nr. 4212 ULA Til stede: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Tina Lambrecht

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007. HBM/18/1/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 18. januar 2007. 31. januar 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Frank Lise Hansen

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007. HBM/6/2/2007 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2007. 23. februar 2007 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen ( punkt 1, 2, 3.1 og 3.3) Charlotte Fleischer

Læs mere

HBM/13/5/2003 1. Der forelå ingen godkendte referater til underskrift.

HBM/13/5/2003 1. Der forelå ingen godkendte referater til underskrift. HBM/13/5/2003 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 13. maj 2003. Dato 28. maj 2003 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen ( punkt 4.10, punkt 5 og 6) Carsten B.

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 20. januar 2011 Dagsorden 1. Referat til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 09.12.10 2. Sager til diskussion/beslutning

Læs mere

HBM/6/10/2004 1. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA

HBM/6/10/2004 1. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA HBM/6/10/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. oktober 2004. Korrigeret 27. oktober 2004 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Solvejg Pedersen Lise Hansen Marianne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24. juni 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Holdningspapir vedr.

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Marianne Stannum (indtrådt som suppleant for Kirsten Dennis) Jacob Lindgreen, observatør for de fysioterapeutstuderende)

Marianne Stannum (indtrådt som suppleant for Kirsten Dennis) Jacob Lindgreen, observatør for de fysioterapeutstuderende) 7. februar 2002 J.nr. 411.10 ULA Referat af hovedbestyrelsesmøde den 10. januar 2002. Til stede: Afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Lena Olsen Maila Pedersen Lise Hansen Solvejg

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 10. oktober Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 10. oktober 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Uddelinger fra Fonden for Forskning, Uddannelse og Praksisudvikling

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 30. september 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 14. november 2010 Deltagere: Brian Errebo-Jensen (BEJ) Anne Marie Svenningsen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007. 5. december 2007 J.nr. 421.1 JPC/EH Referat af hovedbestyrelsesmøde den 23. november 2007. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Carsten B. Jensen Tina Lambrecht

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter december 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 6.-7. december 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Opfølgning på ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

HBM/15/5/2002 1. 30. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA

HBM/15/5/2002 1. 30. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA HBM/15/5/2002 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. maj 2002. 30. maj 2002 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Lena Olsen Maila Pedersen Lise Hansen

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

HBM/12/1/2006 1. Brian Errebo-Jensen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

HBM/12/1/2006 1. Brian Errebo-Jensen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende HBM/12/1/2006 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. januar 2006. 19. januar 2006 J.nr. 421.1 UH Til stede: Johnny Kuhr Birgitte Kure (under punkt 3.5, punkt 5 og 6) Erik Døssing Frank Kure Vibeke Laumann

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008. 19. februar 2008 J.nr. 421.1 JD/VV Referat af hovedbestyrelsesmøde den 6. februar 2008. Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Birgitte F. Kure Lene Christoffersen Charlotte Fleischer Tina Lambrecht Tina Frank

Læs mere

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift.

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift. 26. januar 2009 J.nr. 421.1 JD/vv Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. januar 2009. Til stede: Johnny Kuhr Tine Nielsen Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Solvejg

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Skagen Rådhus, Byrådssalen

Skagen Rådhus, Byrådssalen Page 1 of 8 Referat Direktionsgruppen Ordinært møde Dato Tid Sted 13. januar 2005 09:00 Skagen Rådhus, Byrådssalen NB. Der serveres en let frokost i kantinen kl. 12.00. Sekretariatschef Henriette B. Wandborg

Læs mere

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter

Lederstrategi. November 2002. Danske Fysioterapeuter Lederstrategi November 2002 Danske Fysioterapeuter DANSKE FYSIOTERAPEUTERS LEDERSTRATEGI 1. Politik...3 2. Lederens rolle og ansvar...3 3. Strategi...5 4. Mål og handling...6 5. Evaluering...8 Danske Fysioterapeuters

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 25. januar 2019 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 1.1 Tidsplan 2 Sager til diskussion / beslutning 2.1 Eftersyn af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl. 19.00 i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak, Aksel Hein Pedersen, Anne Larsen, Birgit Pedersen,

Læs mere

HBM/16/3/2004 1. Suppleanterne: Ulla Kildall Hejbøl, Kirsten Thoke, Kirsten Ægidius og Sinne Christensen

HBM/16/3/2004 1. Suppleanterne: Ulla Kildall Hejbøl, Kirsten Thoke, Kirsten Ægidius og Sinne Christensen HBM/16/3/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 16. marts 2004. 7. april 2004 J.nr. 4212 ULA Til stede: Suppleanter: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Vibeke

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Budget 2015-16, 2. drøftelse 2.2 Strategiplan 2016, procesplan

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere:

Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Kredsbestyrelsesmøde DSR Kreds Syddanmark Referat Kredsbestyrelsesmøde Mandag den 27. april Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen (kommer kl. 11.00), Anne Nissen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 15. april 2010. 6. maj 2010 J.nr. 421.1 JK/jpc Til stede: Afbud: Johnny Kuhr Lise Hansen (pkt. 3.1, 3.2, 3.3 & 3.5) Tina Lambrecht Brian Errebo-Jensen Tine Nielsen Solvejg

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009. 17. februar 2009 J.nr. 421.1 JD/jpc Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2009. Til stede: Johnny Kuhr (deltog ikke under pkt. 3.6, 3.7, 4.1) Tine Nielsen (deltog ikke under pkt. 3.5, 3.6, 3.7,

Læs mere

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Referat Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Dato: Torsdag den 3. december 2015, kl. 14.00-16.00 Dato: 16.

Læs mere

HBM/4/2/2003 1. 12. februar 2003 J.nr. 411.10 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2003.

HBM/4/2/2003 1. 12. februar 2003 J.nr. 411.10 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2003. HBM/4/2/2003 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 4. februar 2003. 12. februar 2003 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Suppleanter: Fraværende med afbud: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen (

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Til stede: Britta Bakkensen, Dorthe Maagaard, Jeanette Præstegaard, Brian Errebo- Jensen, Annelene Jalving

Til stede: Britta Bakkensen, Dorthe Maagaard, Jeanette Præstegaard, Brian Errebo- Jensen, Annelene Jalving Til medlemmerne af Etisk Udvalg 25. juni 2003 j.nr. 426.80 AJ Referat af møde i Etisk Udvalg den 19. juni 2003 Til stede: Britta Bakkensen, Dorthe Maagaard, Jeanette Præstegaard, Brian Errebo- Jensen,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 27.-28. aug. 2014 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27.-28. august 2014 For referat: Udarbejdelse: Mette Winsløw August

Læs mere

HBM/3/6/2003 1 18. juni 2003 J.nr. 411.10 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 3. juni 2003.

HBM/3/6/2003 1 18. juni 2003 J.nr. 411.10 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 3. juni 2003. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 3. juni 2003. HBM/3/6/2003 1 18. juni 2003 J.nr. 411.10 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Solvejg Pedersen Lise Hansen Carsten B. Jensen

Læs mere

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4.

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4. B E S L U T N I N G E R REGION HOVEDSTADEN Forberedelsesudvalget UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl. 17.00 Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4 Medlemmer: Vibeke Rosdahl

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 21. oktober 2013, kl i Oasen, Lokes Plads 1, Ølstykke. Jan Hansen, Jytte Baggesen, Leif Fynbo, Rolf Rogren,

Repræsentantskabsmøde mandag den 21. oktober 2013, kl i Oasen, Lokes Plads 1, Ølstykke. Jan Hansen, Jytte Baggesen, Leif Fynbo, Rolf Rogren, #JobInfo Criteria=KABside1# Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 21. oktober 2013, kl. 19.00 i Oasen, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak,Aase Brøndsted, Anna Christina Sørensen, Anne

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter den 5. april 2018 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2018 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

a. Tema: Autorisationslov og ledelsesret: et etisk dilemma c. Temadrøftelse: Etik i sundhedsfremme og forebyggelse

a. Tema: Autorisationslov og ledelsesret: et etisk dilemma c. Temadrøftelse: Etik i sundhedsfremme og forebyggelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 22. november 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 1. december 2010 Deltagere: Hanne Munch, Anne Marie Svenningsen, Brian Errebo-Jensen

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Frank Kure Brian Errebo-Jensen Solvejg Pedersen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende

Frank Kure Brian Errebo-Jensen Solvejg Pedersen Carsten Hansen, observatør for de fysioterapeutstuderende HBM/7/2/2006 1 21. februar 2006 J.nr. 421.1 UH Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. februar 2006. Til stede: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Erik Døssing ( punkt 4.2, 5 og 6) Carsten B. Jensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

KONKLUSIONER SUNDHEDSKOORDINATIONSUDVALGET. Tirsdag den 26. november Kl Regionsgården i Hillerød, mødelokale H2. Møde nr.

KONKLUSIONER SUNDHEDSKOORDINATIONSUDVALGET. Tirsdag den 26. november Kl Regionsgården i Hillerød, mødelokale H2. Møde nr. KONKLUSIONER Tirsdag den 26. november 2013 Kl. 8.30 Regionsgården i Hillerød, mødelokale H2 Møde nr. 5 Medlemmer: Charlotte Fischer, Region Hovedstaden Julie Herdal Molbech, Region Hovedstaden (Afbud)

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Børn- og Skoleforvaltningen. ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde

Børn- og Skoleforvaltningen. ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde ID Navn Kommer fra Organisatorisk placering Arbejdsområde 198 VIGGO STEN CHRISTENSEN Skærbæk Børn og Skole Børn og Skolechef 299 TOVE RISBJERG NIELSEN Bredebro Børn og Skole Konsulent 205 INGE MARIE FJORDHAUGE

Læs mere

Referat. fra mødet den 27-01-2011 kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm.

Referat. fra mødet den 27-01-2011 kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm. Referat fra mødet den kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm. Medlemmer: Else Wienberg, Heinz Hvid, Jørgen Færk Jørgensen, Kim Nielsen, DH, Mikael Fenger, Peter Sørensen, Ulla Vestergaard, Aase

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst og referat fra HBM december 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Danske Fysioterapeuters innovations-

Læs mere

HBM/21/6/2004 1. 13. juli 2004 J.nr. 4212 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 21. juni 2004.

HBM/21/6/2004 1. 13. juli 2004 J.nr. 4212 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 21. juni 2004. HBM/21/6/2004 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 21. juni 2004. 13. juli 2004 J.nr. 4212 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Birgitte Kure Vibeke Laumann Solvejg Pedersen Lena Olsen Lise Hansen

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl 2.1.13, ES/Bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 13.12.2012, kl. 13-17.30 Mødet blev afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh Referat af møde i Udvalg for praksisoverenskomster (UP) den 12-09-2013 l Dato for udarbejdelse: 18-09-2013 Deltagere Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

HBM/12/3/2003 1. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. marts 2003.

HBM/12/3/2003 1. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. marts 2003. HBM/12/3/2003 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. marts 2003. Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen ( punkt 5 og 6) Tina Lambrecht ( punkt 5 og 6) Carsten B. Jensen Lise Hansen

Læs mere

Referat. Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde. 1. Drøftelse af mandat til næstformanden. Hovedbestyrelsen 16. april 2012

Referat. Ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde. 1. Drøftelse af mandat til næstformanden. Hovedbestyrelsen 16. april 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 16. april 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Mette Winsløw 16. april 2012/1. maj 2012 Deltagere: Esther Skovhus Jensen, Lise Hansen, Tina

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde den 21. april Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat til drøftelse og herefter underskrift fra HBM 11/03/09 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Vækstforum Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Mødet holdtes i: Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Mødelokale: Regionsrådssalen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 14. juni 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsesmøde 14. juni. 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Janus Pill Christensen 15. juni 2011 Deltagere: Johnny Kuhr, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

HBM/17-18/9/2003 1. 15. oktober 2003 J.nr. 4212 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. og 18. september 2003.

HBM/17-18/9/2003 1. 15. oktober 2003 J.nr. 4212 ULA. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. og 18. september 2003. HBM/17-18/9/2003 1 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 17. og 18. september 2003. 15. oktober 2003 J.nr. 4212 ULA Til stede: Fra sekretariatet: Johnny Kuhr Brian Errebo-Jensen Vibeke Laumann Carsten B.

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008.

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008. 10. juni 2008 J.nr. 421.1 JD/JPC Referat af hovedbestyrelsesmøde den 30. maj 2008. Til stede: Johnny Kuhr (under pkt. 3.2 & 3.4, 5 & 6) Birgitte F. Kure Brian Errebo-Jensen Tina Lambrecht Tina Frank Tine

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011

Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 6. oktober 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2012 1) At hovedbestyrelsen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008

REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008 REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008 Tilstede: Bente, Ulla, Helle, Tonni, Annette, Birthe, Lisbeth, Lene, Marianne og Tina. Afbud: Vibeke og Birgitte. Referent: Helle Dagsorden:

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Dato: Tirsdag den 4. april 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Mødelokale M2, Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3B, 6000 Kolding Deltagere: Birthe Mette Pedersen, Programchef,

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere