Dispensation fra skovbyggelinje til midlertidig opstilling af 8 kontorcontainere ved stadion Nordre Strandvej 11A

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dispensation fra skovbyggelinje til midlertidig opstilling af 8 kontorcontainere ved stadion Nordre Strandvej 11A"

Transkript

1 HELSINGØR KOMMUNE Att: Hans Henrik Schmidt Stengade Helsingør Dispensation fra skovbyggelinje til midlertidig opstilling af 8 kontorcontainere ved stadion Nordre Strandvej 11A Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej Helsingør Cvr nr Dato Sagsnr. 17/7247 Sagsbehandler Anne Louise Busk Skov- og landskabsingeniør Tlf alb02@helsingor.dk Adresse: Nordre Strandvej 11A, 3000 Helsingør Matrikel: 1E, MARIENLYST, HELSINGØR JORDER Ejendomsnr.: Ejendom: Kære Hans Henrik Schmidt Vi har nu behandlet din ansøgning om midlertidig dispensation til opstilling af 8 kontorcontainere i to etager på Helsingør Stadion. Vi dispenserer til opstilling af containerne. Samtidig meddeler vi lovliggørende dispensation til - Billetluge før indgangen til stadion, ca. 4 m 2 - Halvtag ved indgangsslusen til stadion, c. 18 m 2-2 spisesteder/caféer à ca. 30 m 2-2 udskænkningsboder à ca. 5 m 2 - Opbevaringscontainer, ca. 20 m 2 Med tilladelsen følger disse vilkår: - Kontorcontainerne skal være flaskegrønne lig stadions øvrige bygninger - Kontorcontainerne skal senest fjernes, når stadion flyttes til ny adresse - De øvrige småbygninger skal senest fjernes, når stadion flyttes til ny adresse Baggrunden for dispensationen er i hovedtræk Fodboldstadion har ligget på lokaliteten i en lang årrække og er udlagt til stadion i kommuneplanen.

2 SIDE 2 Kontorcontainerne opstilles i tilknytning til det øvrige byggeri (idrætshaller). Der findes i forvejen en række lovlige bygninger og faciliteter på stadion, og den samlede oplevelse af skovbrynet påvirkes ikke markant af de supplerende bygninger. Bemærk Dispensationen er omfattet af klageadgang vi annoncerer den på vores hjemmeside den 3. maj 2017 (se nedenfor) Du må ikke udnytte dispensationen før klagefristen er udløbet Tilladelsen er gyldig i 3 år. Hvis den ikke er udnyttet inden, bortfalder den (naturbeskyttelseslovens 66 stk. 2) Du skal også have byggetilladelse til bygningerne. Du skal være opmærksomme på at byggetilladelsen kan indebære krav om at ændre bygningerne, så de opfylder blandt andet brand-, isolerings- og adgangskrav. Afgørelsen er truffet efter Skovbyggelinjebestemmelsen (naturbeskyttelseslovens 17) Klageadgang er fastlagt i naturbeskyttelseslovens 78 (se nedenfor) EU's habitatdirektiv, Bilag IV listen over særlig sårbare og truede dyrearter Lovgivningen Naturbeskyttelseslovens 17, indebærer et generelt forbud mod at bygge i en zone på 300 meter omkring skove. Bestemmelsen skal navnlig sikre skovene som landskabselementer det vil sige visuelle sammenhænge. Før vi tillader projekter inden for skovbyggelinjen, skal vi også vurdere, om det har afgørende virkning på habitatområder og dyrearter, der er omfattet af beskyttelsen i EU's habitatdirektiv. Klagenævnenes praksis Miljø- og Fødevareklagenævnets (tidl. Natur- og Miljøklagenævnet) praksis for dispensation er restriktiv i første række til skove.

3 SIDE 3 Projektet, ejendommen og sagsforløbet Opstilling af 8 kontorcontainere: Du har søgt om opstilling af 8 kontorcontainere inden for skovbyggelinjen til Marienlyst Skov. Der er tale om 6 kontorcontainere (2,4 x 6,0 x 2,6 m) i tre rækker, hvor den bagerste række bygges op i to plan. Dvs. 6 containere i grundplan med et samlet areal på 12,10 x 7,36 m (90 m 2 ) og 2 containere på 1. etage, bagerste række (30 m 2 ). Containerne er 2,6 m høje, således at bagerste række bliver 5,2 m høj. På taget af de forreste rækker ønskes lavet en udsynsterrasse. Containerne placeres bag målscoretavlen ved fodboldbanens sydvestlige hjørne. Containerne opstilles ikke parallelt med, men skråt på skovbrynet. Formålet er at have passende bygningsfaciliteter i forbindelse med afvikling af 1. divisionsfodboldkampe ca. 20 kampe årligt med mulighed for at afholde sponsorevents i bygningerne. Figur 1: Placering og grundplan af containere, her vist med terrænets højdekurver. Containerne placeres ved foden af terrænspringet. Containerkonstruktionen bliver 5,2 meter høj, og kommer dermed ikke til at rage op over den gråmalede hal, der ligger bagved, da der er et terrænspring på ca. 2 meter til soklen af den grå hal. Containerne skærmer for en lille flig af skovbrynet, der i forvejen er forstyrret af byggeri (målscoretavle, mobilmast og idrætshallerne).

4 SIDE 4 Figur 2: Nuværende forhold med den grå bygning i baggrunden. Der er tale om et i forvejen forstyrret areal.

5 SIDE 5 Figur 3: Fremtidige forhold ca. volumen af containere. Der stilles med dispensationen vilkår om at male containerne i samme mørkegrønne farve som de øvrige bygninger. Diverse småbygninger: I forbindelse med tidligere dispensationssager er byggetilladelsesadministrationen blevet opmærksomme på en række småbygninger på stadion. Det drejer sig om: - Billetluge før indgangen til stadion, ca. 4 m 2 - Halvtag ved indgangsslusen til stadion, c. 18 m 2-2 spisesteder/caféer à ca. 30 m 2-2 udskænkningsboder à ca. 5 m 2 - Opbevaringscontainer, ca. 20 m 2

6 SIDE 6 Billetluge Halvtag Container Spisesteder Udskænkningsboder Figur 4: Placering af diverse småbygninger Der er tale om en række almindelige faciliteter ved et sportsstadion. Containeren anvendes til opbevaring mad og drikkevarer til spisestederne. Figur 5: Billetluge og halvtag ved indgangssluse. Begge ligger bag eksisterede byggeri ift. skovbrynet.

7 SIDE 7 Figur 6: Container og udskænkningsboder på fløjene af den nordlige betontribune. Figur 7: Spisestederne Høring Projektet har været ikke været i høring hos Helsingør kommune, som er skovmyndighed, da det er kommunen selv som har ansøgt om projektet. Baggrund og vurdering Området er i byzone og planlagt til stadion (kommuneplanen) og der har i hvert fald siden 1950 erne været stadion det pågældende sted. Området er derfor allerede i dag præget af eksisterende baner med tribuner, hegn, mindre lysmaster og flagstænger mv.

8 SIDE 8 Tidligere dispensationer: Der blev i 2016 dispenseret fra skovbyggelinjen til etablering af 4 lysmaster (500 lumen) på 40 meter til brug for tv-transmission af 1. divisionskampene. Denne dispensation er dog ikke udnyttet, da der til brug for billedoptagelsen er brug for 1000 lumen. Der blev ligeledes dispenseret til opførelse af et tv-tårn af en højde på 7 m (4 meter over den nordligste betontribune) og af en størrelse på 24 m 2. I begge dispensationer er der lagt vægt på, at stadion har ligget der i mange år og er planlagt som stadion i kommuneplanen. Indsynet til skovbrynet er i forvejen noget forstyrret af diverse faciliteter bl.a. findes der en jernbane og endnu en tribune tættere på skoven -, men skovbrynet fremstår dog alligevel tydeligt, da selve Marienlyst Skov vokser op af den gamle kystskrænt. Begge dispensationer er givet under forventning af, at stadion vil flyttes til en anden adresse, hvorfor installationerne højst skulle stå der frem til Figur 8: Skovbrynet og kystskrænten, som det fremstår i dag. I tråd med tidligere dispensationer er det vores vurdering, at det forhold, at området er udlagt til stadion og har ligget der gennem en længere årrække, vejer tungt i forhold til at dispensere fra skovbyggelinjen. Småbygningerne opfylder en række meget almindelige funktioner på et stadion, og flere af bygningerne ligger bag eksisterede byggeri (idrætshaller).

9 SIDE 9 Med hensyn til opstilling af kontorcontainerne vurderes påvirkningen af ind- og udsigt fra skovbrynet at være meget begrænset, da containerne opstilles i nær tilknytning til de øvrige bygninger og ikke rager op over eksisterende bygninger. Placeringen er velvalgt, da der her allerede findes mange bygninger på matriklen. Containerne vil her ikke betyde en væsentlig forskel i forhold til oplevelsen af skovbrynet. Vi har også vurderet, at bygningerne og de aktiviteter, der er tilknyttet projektet, ikke vil have afgørende betydning for dyrearter, som er omfattet af beskyttelsen i habitatdirektivet, idet området i forvejen er stærkt præget af menneskers færden og aktiviteter. Klageadgang Klagefristen er 4 uger fra offentliggørelsen på kommunens hjemmeside. Det vil sige fristen for at klage er til og med 31. maj Eventuel klage skal indtastes i og sendes elektronisk via Klageportalen til Miljøog Fødevareklagenævnet. Du kan også nå Klageportalen fra Borger.dk eller Virk.dk. Du må ikke udnytte tilladelsen, før de 4 uger er gået. Hvis der bliver klaget, har klagen den virkning, at tilladelsen kun må udnyttes, hvis Klagenævnet bestemmer det. Klageberettigede er: Modtageren af afgørelsen. Ejeren af ejendommen. Offentlige myndigheder. Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis formål er beskyttelse af natur og miljø. Landsdækkende foreninger og organisationer, som varetager væsentlige rekreative interesser. Det er Klagenævnet, der bestemmer, om afsenderen er berettiget til at klage. Til klageberettigede Hvis Klagenævnet modtager en klage, kvitterer Nævnet for ansøgningen og ansøger får besked. Nævnet videresender også klagen til kommunen. Kommunen har herefter 3 uger til at kommentere klagepunkterne og fremsende alle sagens dokumenterer, så de kan indgå i Nævnets behandling af klagen. Klager og ansøger får kopi af kommunens bemærkninger til klagen.

10 SIDE 10 Klagegebyret er 900 kroner for privatpersoner og 1800 kroner for virksomheder og organisationer. Klagenævnet påbegynder ikke behandlingen, før gebyret er modtaget rettidigt. Oplysninger om klageadgang og gebyr finder du på Nævnets hjemmeside. Du får det indbetalte gebyr tilbage, hvis du får helt eller delvis medhold i klagen. Bemærk, at landets klagenævn er under omlægning. De er nu samlede i Nævnenes Hus. En eventuel retssag på baggrund af afgørelsen skal være anlagt inden 6 måneder fra datoen for afgørelsen. Med venlig hilsen Anne Louise Busk Kopi til orientering Foreninger: Danmarks Naturfredningsforening DN og DN-Helsingør Danmarks Ornitologiske Forening DOF Dansk Botanisk Forening Friluftsrådet, Nordsjælland Myndigheder: Miljøstyrelsen

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen,

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen, HELSINGØR KOMMUNE Stengade 59 3000 Helsingør Center for Teknik Miljø og Klima Erhvervsbyg Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/6802 Sagsbeh. Rikke Oestergaard Byggesagsbehandler

Læs mere

Landzonetilladelse til erhverv i kælderen. Adresse: Hellebækvej 17, 3000 Helsingør Matr.nr.: 4BR Hornbæk by, Tikøb Ejendom:

Landzonetilladelse til erhverv i kælderen. Adresse: Hellebækvej 17, 3000 Helsingør Matr.nr.: 4BR Hornbæk by, Tikøb Ejendom: Peter Mentz PRR VVS Entreprise Hellebækvej 17 3000 Helsingør Mail: PRRVVS@hotmail.dk Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 14.12.2016 Sagsnr.

Læs mere

Landzonetilladelse til helårsbeboelse i sommerhus i landzone

Landzonetilladelse til helårsbeboelse i sommerhus i landzone Anders Bjerre Petersen Nordre Strandvej 21B 3250 Gilleleje Sendt via e-mail d.d.: bjerrepost@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk

Læs mere

Thomas Stilling Klostermosevej Helsingør. Mailet dd. Landzonetilladelse - Bolig nr. 3 på 90 m 2 i overflødig landbrugsbygning (BBR 3)

Thomas Stilling Klostermosevej Helsingør. Mailet dd. Landzonetilladelse - Bolig nr. 3 på 90 m 2 i overflødig landbrugsbygning (BBR 3) Thomas Stilling Klostermosevej 131 3100 Helsingør Mailet dd Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 11.11.2016 Sagsnr. 16/18040 Sagsbehandler

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje.

Dispensation fra skovbyggelinje. ! Tegnestuen Skovbrynet ApS Egeskovvej 7 7000 Fredericia Center for Teknik, Miljø og Miljø Teknik og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf.: 49282584 E-Mail: jma51@helsingor.dk Dato: 21. april 2015 Sagsnr.:

Læs mere

Landzonetilladelse til en ekstra bolig

Landzonetilladelse til en ekstra bolig Lise Dandanell Hornækvej 306 3080 Tikøb Sendt til ejer d.d. via e-mail Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 09.10.2015 Sagsnr. 15/18406

Læs mere

Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr Helsingør. Mail :

Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr Helsingør. Mail : Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr. 5. 3000 Helsingør. Mail : 1932ta@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A. 3060 Espergærde. Mailet dd. Dispensation (lovliggørende) fra skovbyggelinjen til carport

Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A. 3060 Espergærde. Mailet dd. Dispensation (lovliggørende) fra skovbyggelinjen til carport Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A 3060 Espergærde Mailet dd Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Mørdrupvej

Læs mere

Landzonetilladelse til at bibeholde to søer og en sø med en anden placering end tidligere tilladt i den Grønne Vestkile.

Landzonetilladelse til at bibeholde to søer og en sø med en anden placering end tidligere tilladt i den Grønne Vestkile. Center for By Land og Vand Center for By, Land og Vand Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 12/11815 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch

Læs mere

Landzonetilladelse til to sheltere og en bålhytte i Nyrup Hegn. Ejendommen matr.nr. 1A Nyrup Hegn, Tikøb. Kongevejen 270, 3060 Espergærde.

Landzonetilladelse til to sheltere og en bålhytte i Nyrup Hegn. Ejendommen matr.nr. 1A Nyrup Hegn, Tikøb. Kongevejen 270, 3060 Espergærde. Naturstyrelsen Torben Hoch tho@nst.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/5592 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog Tlf. 49 28 25

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af sø på din ejendom.

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af sø på din ejendom. Johnny Axel Larsen Ørnholmvej 15A 3070 Snekkersten Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 10.03.2015 Sagsnr.

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af solfanger på taget af din erhvervsbygning på ovennævnte ejendom.

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af solfanger på taget af din erhvervsbygning på ovennævnte ejendom. Lars Larsen Holmenevej 8A 3140 Ålsgårde Email: johan.eslau@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 4i m.fl. Havreholm by, Hornbæk. Klosterrisvej 4A, 3100 Hornbæk.

Ejendommen matr.nr. 4i m.fl. Havreholm by, Hornbæk. Klosterrisvej 4A, 3100 Hornbæk. Til Til Tops Att.: Att.: Line Leth Keefe Email: line@til-tops.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 10.03.2016 Sagsnr. 15/26979 Sagsbeh.

Læs mere

Du har i sommeren 2014 sat et tag/spir på tårnet på din ejendom Gurrehus, Gurrevej 430.

Du har i sommeren 2014 sat et tag/spir på tårnet på din ejendom Gurrehus, Gurrevej 430. Anders Vestergaard E/F Gurrehus Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 25.03.2015 Sagsnr. 14/15648

Læs mere

Hermed landzonetilladelse (planlovens 35 stk. 1) til bolig i bygning BBR 1 (tidligere BBR 5) på Esrum Søvej 5A. Den tidligere ejer havde kontor her.

Hermed landzonetilladelse (planlovens 35 stk. 1) til bolig i bygning BBR 1 (tidligere BBR 5) på Esrum Søvej 5A. Den tidligere ejer havde kontor her. Agnete og Kurt Holmsted (ejer) Peter Sørensen (advokat) Mailet dd Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 1.10.2015

Læs mere

Dispensation til etablering af udsigtstårn. Ejendommen matr.nr. 1h Gurrevang, Tikøb, Gurrevej 502. Kære Ole Andersen

Dispensation til etablering af udsigtstårn. Ejendommen matr.nr. 1h Gurrevang, Tikøb, Gurrevej 502. Kære Ole Andersen Naturstyrelsen Nordsjælland Att.: Jens Ole Andersen joa@nst.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/14856 Sagsbeh. Andreas Jarløv

Læs mere

Begrundelserne for tilladelsen er i hovedtræk (se også vurdering nedenfor), at:

Begrundelserne for tilladelsen er i hovedtræk (se også vurdering nedenfor), at: NSPV Nordsjællands Park & Vej Att. Niels Christian Koefoed Kongevejen 425C 3490 Kvistgaard Mailet dd med kopi til ejer: Helsingør Kommunes Center for Ejendomme Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om etablering af læskur på ovennævnte ejendom. Vi har besluttet at give landzonetilladelse til det ansøgte.

Vi har nu behandlet din ansøgning om etablering af læskur på ovennævnte ejendom. Vi har besluttet at give landzonetilladelse til det ansøgte. Center for Teknik, Miljø og Klima Mørdrupvej 15 3060 Espergærde V/Anne-Marie Møldrup Mail: amo55@helsingor.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541

Læs mere

Vi har nu gennemgået din henvendelse vedr. etableringen af cykelstien langs Skindersøvej syd for Ålsgårde.

Vi har nu gennemgået din henvendelse vedr. etableringen af cykelstien langs Skindersøvej syd for Ålsgårde. Trafik, Vej og Parkering Henrik Noer Olsen Hol59@helsingor.dk Kopi til Rune Wøhlk, RUW@le34.dk Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 21.06.2017

Læs mere

Landzonetilladelse til en ekstra bolig

Landzonetilladelse til en ekstra bolig Lisa Schønnemann Holmenevej 19 3140 Ålsgårde Mailet d.d. Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 30.06.2015

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 12e Plejelt by, Tikøb, Nørrerisvej 6, 3230 Græsted.

Ejendommen matr.nr. 12e Plejelt by, Tikøb, Nørrerisvej 6, 3230 Græsted. Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Hans Christian Heidensleben Nørrerisvej 6 3230 Græsted mail: Hans.Heidensleben@lactalis.dk Center for Teknik og Miljø Natur

Læs mere

Ansøgning/Baggrund I (FH) har med mail af 7. marts 2015 ansøgt om oprensning af bl.a. disse 2 søer:

Ansøgning/Baggrund I (FH) har med mail af 7. marts 2015 ansøgt om oprensning af bl.a. disse 2 søer: Forsyning Helsingør, spildevand Att: Lene Mausson Pankoke Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/5699 Sagsbeh. Anne-Marie Møldrup Biolog

Læs mere

Vi giver landzonetilladelse til udvidelse af badeværelse på dit sommerhus som ansøgt.

Vi giver landzonetilladelse til udvidelse af badeværelse på dit sommerhus som ansøgt. Finn Ole Frydensberg Polarvej 12 2900 Hellerup E-mail: aquilo@aquilo.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og landzonetilladelse til to små skure.

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og landzonetilladelse til to små skure. Claes Høgly Tegnestuen@mollen-aps.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 15/26003 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog Tlf. 49 28 25

Læs mere

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385 Center for Teknik, Miljø og Klima Helena og Lars Ehrensvärd Mailet dd Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/1750 Sagsbeh. Hanne Wagnkilde Arkæolog Tlf. 49 28 25 82

Læs mere

Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej Helsingør

Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej Helsingør Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej 22 3000 Helsingør Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 11.11.2016 Sagsnr. 16/23716 Sagsbehandler

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø Center for Teknik Miljø og Klima Søren Pedersen Kildegårdsvej 19 3100 Hornbæk Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 20.06.2016 Sagsnr. 16/11529 Sagsbeh. Anne-Marie Møldrup

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en hestehytte

Landzonetilladelse til opførelse af en hestehytte Rasmus Flink, Mikkel Damgaard Behandlingsskolerne A/S På vegne af Juuls Skoleejendomme A/S Sendt d.d. via e-mail Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Vand Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose.

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven til bibeholdelse af gravet sø i en mose. Paw Skovgaard Rosendalsvej 5 3140 Ålsgårde Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282504 amo55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 24.03.2015 Sagsbeh. Anne-Marie

Læs mere

Landzonetilladelse til ridebane, parkeringsplads, skridtmaskine, mødding og anvendelse af ridehal.

Landzonetilladelse til ridebane, parkeringsplads, skridtmaskine, mødding og anvendelse af ridehal. Center for By Land og Vand Henrik Bisgaard henrik@bisgaard-bageri.dk Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 22.09.2016 Sagsnr. 16/14539 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog

Læs mere

Afgørelse om boliger og byggeri i landzonen. - Tilladelse, godkendelse, afslag og påbud.

Afgørelse om boliger og byggeri i landzonen. - Tilladelse, godkendelse, afslag og påbud. Bente Petersen Vøggsvej 2 3080 Tikøb Mail: svend.dale@gmail.com Samme brev sendt til Arne Jørgensen Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 4B Ll. Esbønderup by, Tikøb. Tinkerupvej 10, 3080 Tikøb.

Ejendommen matr.nr. 4B Ll. Esbønderup by, Tikøb. Tinkerupvej 10, 3080 Tikøb. Center for By Land og Vand Tomas Quistorff Sørensen Krogvej 5 3320 Skævinge E-mail: tqs@mail.dk Mail: njl@icgroup.dk Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 06.10.2016 Sagsnr.

Læs mere

Terrassen ligger inden for fortidsmindebeskyttelseszonen til en skanse fra tallet i Babyloneskoven.

Terrassen ligger inden for fortidsmindebeskyttelseszonen til en skanse fra tallet i Babyloneskoven. Konsulent Marie Thing tingbrandt, landskab Ejer Søren Westermann Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Henrik Sønderris Sønderrisvej Græsted. Dispensation til at fjerne træer og opvækst i 3 beskyttet mose

Henrik Sønderris Sønderrisvej Græsted. Dispensation til at fjerne træer og opvækst i 3 beskyttet mose Henrik Sønderris Sønderrisvej 4 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282504 amo55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 08.01.2016 Sagsnr. 15/25592

Læs mere

Kommunen har ved begge ansøgninger sendt udtalelser til Fredningsnævnet. Da vi både er landzonemyndighed og tilsynsmyndighed for fredninger.

Kommunen har ved begge ansøgninger sendt udtalelser til Fredningsnævnet. Da vi både er landzonemyndighed og tilsynsmyndighed for fredninger. Mette Lyng Hansen og Mads Odgård Mailet dd Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 20.03.2015 Sagsnr. 15/6285

Læs mere

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng.

Jakob Olsen Plejeltvej Hornbæk. Mail: Dispensation til etablering af sø i kanten af mose/eng. Jakob Olsen Plejeltvej 22 3100 Hornbæk Mail: ravnegaard@hotmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Projektet sikrer harmoni i værftsomgivelserne, så de store arkitektoniske linjer forbliver klare.

Projektet sikrer harmoni i værftsomgivelserne, så de store arkitektoniske linjer forbliver klare. Helsingør Kommune Vej, Trafik og Parkering Konsulent Hanne Wrisberg Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Landzonetilladelse til 3 læskure til stutteri islandske heste Dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsens krav om afstand til skel

Landzonetilladelse til 3 læskure til stutteri islandske heste Dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsens krav om afstand til skel Agrovi Jannik Noe-Nygaard Kopi til ejer: René Stockner Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 03.06.2015

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør.

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør. Fra den 1. november sender Helsingør Kommune posten digitalt! Gå ikke glip af vigtig post, husk derfor at tjekke din postkasse jævnligt på www.borger.dk. For at få adgang til din digitale postkasse skal

Læs mere

Dispensationer fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og dige beskyttelsen til udskiftning af 400 kv-kabler.

Dispensationer fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og dige beskyttelsen til udskiftning af 400 kv-kabler. Energinet.dk Att.: Signe Maj Holm smh@energinet.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 08.06.2016 Sagsnr. 15/18481 Sagsbeh. Andreas Jarløv

Læs mere

Dispensation til digegennembrud til overkørsel ved Gurrevej 395 A, Kvistgård

Dispensation til digegennembrud til overkørsel ved Gurrevej 395 A, Kvistgård Inger Susanne Rething Christiansen Olesvej 11 2830 Virum Mailet dd til ejer og rådgiver Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 05.09.2018 Sagsnr.

Læs mere

Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i planlovens 58 stk. 1, nr. 1 (se nedenfor) 1

Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i planlovens 58 stk. 1, nr. 1 (se nedenfor) 1 Birgitte Milling Flemming Kurt Andersen, ejere Claus Stübert Hansen, rådgiver Sendt d.d. til e-bokse og e-mailadresse Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr.

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø.

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø. Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk

Læs mere

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Møldal Ejendomme ApS Møllebakken 7 3230 Græsted Sag: 02.34.02-G01-638-18 27. september 2018 Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Ejendommen 1 ch Græsted By,

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: 11-07-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af carport og garage på 92 m 2 på Skovbrynet 5, 7260 Sønder

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opførelse af 4 lysmaster på Helsingør Stadion i Helsingør Kommune

AFGØRELSE i sag om opførelse af 4 lysmaster på Helsingør Stadion i Helsingør Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 11. maj 2016 J.nr.: NMK-502-00139 KlageID: 92186 Ref.: MTJ-NMKN AFGØRELSE i sag om opførelse af 4 lysmaster på Helsingør

Læs mere

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr

Det ansøgte ønskes anlagt inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af de beskyttede fortidsminder nr og nr Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til tilbygning af halvtag til maskinhus Du har søgt om fornyet tilladelse til, at anlægge tilbygning af halvtag til maskinhus på matr. nr. 4a, Klink By,

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport I har søgt om tilladelse til, at etablerer en 5,21m x 4,16m stor carport på matr. 12cu Hejnsvig By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet

Læs mere

Vilkåret til tilladelsen stilles for at sikre at landskabet kun bliver påvirket af byggeriet når det benyttes til hønsehus.

Vilkåret til tilladelsen stilles for at sikre at landskabet kun bliver påvirket af byggeriet når det benyttes til hønsehus. Landzonetilladelse Kristine Dalbach Svanholm Alle 2 4050 Skibby Dato 27. marts 2015 Sagsnr. 01.03.00-p19-12-15 Matr.nr. 1a og 1ax Svanholm BYGGERI OG NATUR Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Mobilt

Læs mere

Dong Energy Thomas Toftman Hansen Mail. thoto@dongenergy.dk

Dong Energy Thomas Toftman Hansen Mail. thoto@dongenergy.dk Dong Energy Thomas Toftman Hansen Mail. thoto@dongenergy.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 06.02.2015

Læs mere

Men giver samtidig lovliggørende landzonetilladelse til - efter omstændighederne - at beholde:

Men giver samtidig lovliggørende landzonetilladelse til - efter omstændighederne - at beholde: Kristina og Christian Ledager Holmenevej 26 3140 Ålsgårde Mailet dd Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Tlf. 49282582 Hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 29.06.2017

Læs mere

Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Møllebuen Roslev. Att.: Erik Pedersen, 19. december 2017

Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Møllebuen Roslev. Att.: Erik Pedersen, 19. december 2017 Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Møllebuen 1 7870 Roslev Att.: Erik Pedersen, info@roslev-fjernvarme.dk 19. december 2017 Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af solvarmeanlæg Skive Kommune

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: 09-01-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af garage på 65 m 2 på Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme,

Læs mere

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN Cento A/S Att.: Kim Strømman Via e-post: KS@cento.dk Retten i Lyngby Lyngby Hovedgade 96 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 99 68 48 00 kobenhavn@fredningsnaevn.dk www.fredningsnaevn.dk

Læs mere

Vi må desværre afslå at dispensere fra skovbyggelinjen til det ansøgte projekt.

Vi må desværre afslå at dispensere fra skovbyggelinjen til det ansøgte projekt. Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Karin og Svend Kindt-Larsen Mørdrupvej 41 B 3060 Espergærde Mailet dd Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Mørdrupvej

Læs mere

Vi dispenserer hermed til de terræn- og landskabsændringer, som åbningen af vandløbet medfører.

Vi dispenserer hermed til de terræn- og landskabsændringer, som åbningen af vandløbet medfører. Roar Hauch Biolog i Team Natur og Vand Helsingør Kommune Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Dispensation fra skovbyggelinje til lagerhal Dato: 20-11-2018 Konsulent har på vegne af ejer søgt om byggetilladelse til tilbygning af lagerhal på Industrivangen 1, 7200 Grindsted, matr. nr. 2 BB, FILSKOV

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Dispensationsafgørelse

Dispensationsafgørelse Dispensationsafgørelse Vejdirektoratet Dato 6. februar 2015 Sagsbehandler KAJAK Matr.nr. Flere matrikler BYGGERI OG NATUR Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Gennembrud af diger i forbindelse med

Læs mere

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til om- og tilbygning af enfamiliehus på Rankenbjergvej 11, 6623

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den ligger indenfor 300 meter fra Tisvilde Hegn.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den ligger indenfor 300 meter fra Tisvilde Hegn. Poul Folke Torrild Thomsen Jens Hald Mortensen Sag: 2016/36044 018 Id: 024646 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 20. december 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Karsten Leth Jensen Højbyvej 53 4320 Lejre KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år. Landzonetilladelse Agrovi Industrivænget 22 3400 Hillerød Ridebane, maskinhus og lade ved Søgårdsvej 1, 3550 Slangerup Vi giver hermed landzonetilladelse til at flytte ridebanen på 20 x 40 m og til at

Læs mere

Landzonetilladelse. Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund. Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund

Landzonetilladelse. Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund. Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund Landzonetilladelse Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund I søgt om landzonetilladelse til at lave en multibane og en

Læs mere

Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder. Sendt via Sags Id

Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder. Sendt via Sags Id Ib Øgaard Pedersen Lundevej 33D 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt via E-mail: ib.oegaard@smilepost.dk Dispensation fra åbeskyttelseslinjen til opførelse af dobbeltcarport Odder Kommune

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet, inden 3 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i tre på hinanden følgende år. Landzonetilladelse HusCompagniet Bagsværdvej 84 2800 Kongens Lyngby Nyt stuehus, ekstra bolig og maskinhal/værksted på Bonderupvej 2, 3600 Frederikssund Vi giver hermed landzonetilladelse til at bygge

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: 03-04-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til en tilbygning på garage på Højene 5, 7250 Hejnsvig, matr. nr. 12 AY, HEJNSVIG

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Rambøll Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Thomas Egon Rasmussen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars. Dispensation fra skovbyggelinje til carport

Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars. Dispensation fra skovbyggelinje til carport Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Aage Kristiansen Bymidten 114 9600 Aars Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 30. maj 2013 Dispensation

Læs mere

Lyngby-Taarbæk kommune Center for Jura, Salg og Indkøb Att.: Tina Kock Ritter og Finn Lauridsen Sendt til mail:

Lyngby-Taarbæk kommune Center for Jura, Salg og Indkøb Att.: Tina Kock Ritter og Finn Lauridsen Sendt til mail: Dato: 03-07-2019 Lyngby-Taarbæk kommune Center for Jura, Salg og Indkøb Att.: Tina Kock Ritter og Finn Lauridsen Sendt til mail: fil@ltk.dk Ref.: J.nr.: tab 02.34.02-P19-396-15 Ejendom: Trongårdsvej 12A

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster Laust Peder Knudsen Åvedvej 1 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-420-17 13-09-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Du har søgt om tilladelse til, at etablerer en 65m 2 stor integreret garage på matr. 6a Kirkeby By, Sdr. Omme. Matriklen

Læs mere

Adresse Danstruplund, Danstrupvej 27 tidligere 25, 3480 Fredensborg Matr.nr 4a Ll. Esbønderup, Tikøb Ejendom

Adresse Danstruplund, Danstrupvej 27 tidligere 25, 3480 Fredensborg Matr.nr 4a Ll. Esbønderup, Tikøb Ejendom Center for Teknik, Miljø og Klima Anette Kjelde og Peter Svendsen Mailet dd Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 15/18930 Sagsbeh. Hanne Wagnkilde Arkæolog Tlf. 49 28

Læs mere

Tilbygningen og overdækningen skal etableres som anvist i ansøgningen. Tilbygningen og overdækningen må ikke udbygges uden en dispensation.

Tilbygningen og overdækningen skal etableres som anvist i ansøgningen. Tilbygningen og overdækningen må ikke udbygges uden en dispensation. Dispensation fra åbeskyttelseslinjen til udbygning af eksisterende bygning på Holdgårdsvej 142, 7260 Sønder Omme Du har søgt om dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 til udbygning af eksisterende

Læs mere

Mathias Børge Nielsen Nybøl Vestermark Sønderborg

Mathias Børge Nielsen Nybøl Vestermark Sønderborg Mathias Børge Nielsen Nybøl Vestermark 7 6400 Sønderborg Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens 17 og 18 til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr.nr. 9A Nybøl Ejerlav, Nybøl,

Læs mere

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den grænser op til statsskoven ved St. Orebjerg.

Ejendommen er omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelse om skovbyggelinje 1, da den grænser op til statsskoven ved St. Orebjerg. Kim Funder Solkær 17 Udsholt 3250 Gilleleje Sag: 2015/32772 012 Id: 012160 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 11. oktober 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Du har er søgt om tilladelse til at opføre en integreret garage på Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme, matr. nr. 6a, Kirkeby

Læs mere

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN Frederiksberg Kommune Att.: Karsten Klintø Via e-post: kakl01@frederiksberg.dk Retten i Lyngby Lyngby Hovedgade 96 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 99 68 48 00 kobenhavn@fredningsnaevn.dk

Læs mere

Lovliggørende dispensation fra skovbyggelinjen til haveskur

Lovliggørende dispensation fra skovbyggelinjen til haveskur Lovliggørende dispensation fra skovbyggelinjen til haveskur Der er søgt om tilladelse til, at lovliggøre et haveskur på matr. nr.7bø, Stenderup By, Ansager. Matriklen er tilknyttet ejendommen Nørrevej

Læs mere

Skovrejsningen ønskes udført inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af det beskyttede fortidsminde nr. 256 rundhøj.

Skovrejsningen ønskes udført inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af det beskyttede fortidsminde nr. 256 rundhøj. Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til plantning af skov Du har søgt om tilladelse til, at rejse skov på matr. nr. 16a, Vorbasse By, Vorbasse. Matriklen er tilknyttet Hovborgvej 23, 6623 Vorbasse.

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: 10-07-2017 Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til etablering af enfamiliehus på Lærke Alle 3, 7260 Sønder

Læs mere

Sagsnr Matr.nr. 4i Hørup By

Sagsnr Matr.nr. 4i Hørup By Landzonetilladelse NOROQ ApS Heibergsgade 3 8000 Århus C Dato 6. november 2014 Sagsbehandler KAJAK Sagsnr. 006821-2014 Matr.nr. 4i Hørup By BYGGERI OG NATUR Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Støjskærm

Læs mere

Lovliggørende landzonetilladelse til skur

Lovliggørende landzonetilladelse til skur Postadresse: Favrskov Kommune Plan & Byg Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Lovliggørende landzonetilladelse til skur Afgørelse Favrskov Kommune meddeler hermed lovliggørende landzonetilladelse

Læs mere

Dispensation til at opføre tilbygning til sommerhus og bibeholdelse af skur indenfor skovbyggelinjen

Dispensation til at opføre tilbygning til sommerhus og bibeholdelse af skur indenfor skovbyggelinjen Peter Metz Tuborg Sundpark 4 4. tv 2900 Hellerup Sag: 2017/08221 009 Id: 027456 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 28. juni 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282564 apr55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven H4 Arkitekter ApS Frederiksberg Allé 55, 1th 1820 Frederiksberg C Att.: Anders Henriksen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinjen i forbindelse med opførelse af overdækning af en del af drivingrange

Dispensation fra skovbyggelinjen i forbindelse med opførelse af overdækning af en del af drivingrange Center for Teknik Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm Kokkedal Golfklub Att: Ken Lauritsen gm@kokkedalgolf.dk kg@kokkedalgolf.dk Dato: 18.09.2017 Sagsnr: 2016-0396-1 Kontakt Pernille Johnsen Byggesagsbehandler

Læs mere

Jette Thelin Ravnebakkevej 4A 3490 Tikøb. Mail: Dispensation til etablering af sø i mose.

Jette Thelin Ravnebakkevej 4A 3490 Tikøb. Mail: Dispensation til etablering af sø i mose. Jette Thelin Ravnebakkevej 4A 3490 Tikøb Mail: jet@bibbo.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 15.01.2016

Læs mere

Vi giver lovliggørende landzonetilladelse til allerede opført hestestald, fårehus og ridebane

Vi giver lovliggørende landzonetilladelse til allerede opført hestestald, fårehus og ridebane Holmenevej 14 3140 Ålsgårde Sendt til e-boks og via e-mail d.d. til ejer DATEA A/S, repræsentanter for ejer Morten Kristensen og Michael Stistrup og rådgiver arkitekt, Niels Henrik Rossing Center for Teknik,

Læs mere

Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk. Dispensation fra skovbyggelinje til husstandsvindmølle

Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk. Dispensation fra skovbyggelinje til husstandsvindmølle Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Erik Bach Korsholmvej 139 Glerup 9631 Gedsted erb@naturgas.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato:

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus Sønderborg Kommune har den 13. november 2015 modtaget din ansøgning om at opfører et enfamiliehus på ejendommen Bovrupvej 11, 6300 Gråsten matr.nr.

Læs mere

Tilbygningen ønskes udført inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af det beskyttede fortidsminde nr Lundager-Sønder Omme kanal

Tilbygningen ønskes udført inden for fortidsmindebeskyttelseslinjen, som udløses af det beskyttede fortidsminde nr Lundager-Sønder Omme kanal Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til tilbygning til enfamilieshus Du har søgt om tilladelse til, at etablerer en tilbygning m.v. til enfamilieshus på matr. nr. 6ex, Østerby By, Sdr. Omme.

Læs mere

1. Tanken skal fjernes uden udgift for det offentlige, når den ikke længere anvendes til affaldsprodukter/slam eller gylle.

1. Tanken skal fjernes uden udgift for det offentlige, når den ikke længere anvendes til affaldsprodukter/slam eller gylle. John Langdahl Gunderuplundvej 10 8370 Hadsten Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til ændret anvendelse af eksisterende gylletank

Læs mere

Diget løber i dag langs boligområdet Skibsegen i byzonen, men en snip landzone med diget kommer med lokalplan nu også i byzonen.

Diget løber i dag langs boligområdet Skibsegen i byzonen, men en snip landzone med diget kommer med lokalplan nu også i byzonen. Ann-Gerd Rasmussen Kinnerup Planafdelingen, Rørtang Have ApS (ejer) Mailet dd Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 15.08.2018 Sagsnr. 17/21845

Læs mere

Lovliggørende dispensation fra åbeskyttelseslinjen til udhus og overdækning

Lovliggørende dispensation fra åbeskyttelseslinjen til udhus og overdækning Lovliggørende dispensation fra åbeskyttelseslinjen til udhus og overdækning Der er søgt om tilladelse til, at lovliggøre et udhus og en overdækning på matr. nr. 14e, Stenderup By, Ansager. Matriklen er

Læs mere

Ny dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til nybygning af fritliggende enfamiliehus med tilhørende værksted og carport

Ny dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til nybygning af fritliggende enfamiliehus med tilhørende værksted og carport Ny dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til nybygning af fritliggende enfamiliehus med tilhørende værksted og carport Arkitektfirmaet Kloden ApS har på vegne af ejer søgt om tilladelse til at etablere

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Søgårdsvej 1, Ellum, 6240 Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Søgårdsvej 1, Ellum, 6240 Løgumkloster DEN SELVEJENDE INSTITUTION BREDEÅDAL Møldamager 58 6240 Løgumkloster Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-66-19 30-07-2019 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere