REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH. Tid: 17.30"

Transkript

1 REFERAT BM Dato: 22. februar 2017 Sted: IH Tid: Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Kent Erichsen Formand for Eliteudvalget (KE) Per M. Christensen Snooker (PMC) Jan Bemmann Generalsekretær (JB) Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Afbud fra: Michael B. Nielsen Næstformand (MBN) Jakob Lyng Pool (JL) Jan Mortensen Formand TU-Udvalget (JM) Niels Chr. Kjær Kasserer (NCK) Paul Alring Formand for Aktivitetsudvalget (PA) Tina Hjorth Hansen Bestyrelsesmedlem (TH) Punkt 1 Bemærkninger til sidste referat Der var ingen bemærkninger Punkt 2 Bemærkninger fra formanden Følgende er indsendt som skriftlig information til bestyrelsen: DIF Strategiaftale. En særlig organisatorisk opgave fylder meget første halvår 2017, nemlig godkendelse af DIF Strategiaftale. Som I ved, der skal vi have godkendt et stærkt dokument til primo juni, som jeg også kan forelægge til planlagt temamøde til Årsmødet. Det dokument er vi i gang med at arbejde på. Til strategisporet omkring Talent og elitearbejde, der er det meget vigtigt, at der gives nogle inputs fra bestyrelsesmedlemmerne til indsatsområder og processer inden for disciplinerne: Pool, 3-bande, Snooker og 5-kegler. Der mangler Jan B. og jeg konkrete inputs. Enkelte er blevet rykket for at sende nogle bemærkninger og tanker til dette, men vi i styregruppen mangler tilbagemeldinger. Keglebillard skal i.f.t DIF Strategiplan ikke med indover Talent og elitearbejde, da DIF udelukkende har fokus på internationale discipliner i sin tankegang omkring specialforbundets DIF Strategiaftale. Sveriges Billardforbund. Sveriges Billardforbund har svært ved at få valgt en ny formand efter Kurt Roos. Man kunne ikke vælge en ny på den ordinære generalforsamling, og der er indkaldt til ekstraordinært møde. Der er lidt ledelsesmæssig krise i svensk billard, og det er noget uklart, hvem man kan vælge til ny formand.

2 Internationale møder. Per Micki har været til GA i Doha. Vi har møde i Nordic Billard Council i april, da vi har flyttet et tidligere planlagt møde bl.a. på grund af den svenske situation. Ligeledes vil vi gerne have, at de nye ledere fra Sverige og Norge præsenteres på samme møde. Der er CEB GA i maj i Rom, og Jan Bemmann og jeg rejser derned for at repræsentere DDBU. Til vores april møde i NBC, der vil jeg informerer mere om DDBU strategi og holdninger til GA indhold. (GA = General Assembly) Forlængelse af sponsoraftale med Søren Søgaard A/S. I har sikkert alle læst pressemeddelelsen på DDBU hjemmesiden og på Facebook. Efter nogle ugers forhandling med Keld Søgaard/Marie Louise Søgaard Svarrer, der er det lykkedes for DDBU, at få en god aftale i stand med vores hovedsponsor omkring forlængelse af sponsorat. Vi har nu en længerevarende aftale med Søren Søgaard A/S. Billardinstruktøruddannelse går i gang igen. Dan Nielsen er tovholder på kurset i august 2017, som afvikles i Odense. Høringsbrevet til Elitedivisionsklubberne i 3-bande omkring VM og EM udtagelse. Kun én klub kom med høringssvar til DDBU (BK 2004). Det er skuffende, men måske også udtryk for en tilfredshed med UK modellen fra klubbernes/spillernes side. Derfor fortsætter vi med UK modellen. Tina stopper i bestyrelsen. Jeg går ud fra, at alle har læst Tinas mail. Vi skal have fundet en afløser til Tina, og forslag må godt bringes på banen. EM i Brandenburg. Vi er ved at være på plads med tilmeldingen af danske spillere til EM. Der er lavet aftaler omkring DDBU organisationens tilstedeværelse i Tyskland. Der er booket værelser på hotel. Der er dialog i gang med spillere omkring transport til Tyskland. Projekt Vi havde Lars Dunch, Thomas Andersen og Tonny Carlsen i Tyrkiet til Bursa World Cup. Det lykkedes ikke for nogle af dem at komme i hovedturneringen. Tonny Carlsen spillede med højt internationalt niveau, men var lidt uheldig at møde en velspillende koreaner i en afgørende puljekamp. Kommentarer til den skriftlige information: Høringssvar vedr. udtagelse til 3B er der kommet 1 svar efterfølgende fra BK Grøndal. Der ændres ikke ved den nuværende ordning. Tina har meddelt at hun trækker sig fra bestyrelsen. Vi talte på mødet både om diversitet, forventninger og om ønskelige kompetencer fra det nye bestyrelsesmedlem. Når vi efterfølgende er i dialog med muligheder til bestyrelsesposten, der er det med i betragtninger og i rekrutteringsforhold. JB påpeger nødvendigheden af at vi får en person med kompetencer indenfor marketing og kommunikation. Der kom et par nye navne som forslag og som FBK vil tage kontakt til.

3 Niels Chr. Kjær trækker sig som kasserer. FBK kontakter et emne. Tilmeldingen til Billarddagen kom for sent ud. I år skal vi starte langt tidligere med de indledende informationer. FBK udtrykte på mødet tilfredshed med, at flere klubber deltog i arrangementet end i Nævnte at under 10 % af vores klubber laver tiltag ved Billardens Dag, og at det tal skal hæves i de kommende år. Det er et synligt mål for DDBU bestyrelsen. FBK anerkendte også, at enkelte klubber havde gjort virkelig meget ud af at lave events på dagen. FBK opfordrer til at f.eks. Marianne Mortensen og Frank Mundt skriver et par artikler om hvordan Billarddagen forløb i deres respektive klubber. Arbejdet med de 3 spor til DIF Strategiplan var et emne til bestyrelsesmødet, men pga. det lille fremmøde til bestyrelsesmødet, blev det kun kort omtalt. Udviklingskonsulenten er inddraget i arbejdet med sporene. Formanden planlægger at lave temamøde omkring DIF Strategiplan til DDBU Årsmødet. Til det næste bestyrelsesmøde i Nyborg i april, der vil DIF Strategiplan blive grundigt gennemgået, idet DIF næstformand Thomas Bach også deltager på mødet. DR planlægger en udsendelse med unge talenter indenfor sportens verden. Vi har som forslag Christopher Lenz og Gustav Raffenberg. Der skal udfyldes en formular på Ekstranettet. Vi forsøgte at sætte en Skype forbindelse op til Jakob Lyng det lykkedes ikke primært på grund af dårlig netforbindelse i IH. FBK var tilfreds med at 3 dialogmøder blev afviklet. Generelt forløb alle møderne med en god dialog hvor mange emner blev diskuteret. Møderne skal fortsætte næste år måske med en anden dagsorden. Vi foretager en evaluering af møderne og kommer tilbage med et oplæg. For første gang i mange år opstiller DDBU en kandidat til DIF s Aktivkomité, hvortil der afholdes valg om kort tid. FBK sender et kandidatoplæg med vores opbakning til DIF. Medlemsregistrering pågår for øjeblikket og lige nu mangler kun 3 klubber at registrere. Arbejdet med vores turneringsprogram fortsætter og vi skal snarest i gang med at få udviklet et færdigt cupprogram. Derudover har vi købt en DM hjemmeside af Mike Christensen som formentlig også skal programmere cupprogrammet. Derudover er kontingent opkrævningen lagt på nettet hvor klubberne kan betale med Dankort. Foreløbigt fungerer denne opkrævningsform udmærket. På næste turneringsudvalgsmøde skal vi diskutere en forbedring af datoplanen, hvis muligt, og en større opmærksomhed omkring afstande. FBK så gerne, at der til de store finaler holdes billardfri over hele landet. Det er en meget kompliceret opgave idet programmet i forvejen er meget komprimeret. FBK skriver til JM vedr. forslaget.

4 Det er på tide, at vi begynder at håndhæve, at DDBU har billedrettighederne til DM-stævnerne. DDBU sørger for streaming, pressemeddelelser, trykning af plakater m.v. Der udarbejdes revidere retningslinjer i forbindelse med dette. Osted BK har fået nye lokaler og kunne være en oplagt partner i forhold til skolesamarbejde. Herlev Pool er også aktuelle i denne forbindelse. Desværre er snookersamarbejdet med Husam i Bristol helt gået i stå. De unge mennesker er også forsvundet. Der kom 2 skoleklasser på besøg i ABK 31 i forbindelse med åbent hus på torsdage i januar. Der holdes Pool Cup i Aalborg den 4. marts. I alt er omkring 250 unge tilmeldt på landsplan. NN mangler afviklingsskemaer til Pool Cuppen men bruger et norsk program indtil videre. Snooker bruger et program Bracket Cloud som kan hentes gratis på nettet. Godt gang i Esbjerg med pool og snooker klubben er med i et kommunalt projekt her til foråret. Materialereglementet er næsten færdigt. KE havde inden mødes start redegjort for forskellige muligheder for at streame i en bedre kvalitet end vi har haft tidligere. Et tilbud fra Stjernholm løber op i 95 t.kr. med moms og kan leases over 5 år med en ydelse på ca. 24 t.kr. om året. Efterfølgende har vi modtaget et tilbud fra Stjernholm inkluderet 2 robotkameraer således at hvis dette bliver løsningen, skal der skaffes finansiering på 275 t.kr. Vi har valgt en løsning, hvor vi låner kameraer af Henrik Munk og hvor vi selv køber PC og software. Prisen herfor bliver på lige omkring 100 t.kr. For at finansiere dette indkøb har vi solgt værdipapirer for et lignende beløb. Udtagelsen af de ekstra 4 (5-keglespillere) til EM i Brandenburg har iflg. NN og KE skabt nogen debat rundt i medlemskredsen. 5-Kegle er en af vore satsningsområder og vi har forpligtigelser overfor DIF i at udvikle de internationale discipliner. Generelt skal der stilles de samme krav til spillerne om forberedelse og træning ved udtagelser til EM/VM i alle discipliner. PMC gav en opdatering i forbindelse med sagen fra Aalborg. Matchfixingnævnet har frifundet den ene af de 2 anklagede. DDBU skal afgive høringssvar inden den 15. marts. Formødet i Doha med de andre nordiske lande inden årsmødet i IBSF var en positiv oplevelse. Det samme gælder for Nordisk Mesterskab i Snooker. 2 dommere blev uddannet i Reykjavik. Turneringen var en kæmpe succes. Opsætningen var i top og der var TV-transmission fra stævnet. Finland står som arrangør i 2018 Sverige i 2019 og Norge i Niveauet i Snooker i Skandinavien er i øvrigt noget højere end PCM havde forventet og samarbejdet er frugtbart. Netop afviklet Masters for de bedste 8 spillere. Der var dommere til alle kampe. En stor succes som vil blive gentaget. EM på Cypern i marts. 3 spillere er udtaget. Der var oprindelig udtaget 2 til EM for ungdom men på grund af afbud kommer der ingen afsted denne gang. Problematikken om trænere og opdelingen af Frederiksberg BK og Copenhagen P&S House blev omtalt.

5 Med de mange afbud som baggrund skal vi have udarbejdet en strategi for vores bestyrelsesmøder. Mødet i april skal være fysisk på grund af at regnskabet skal underskrives øvrige kunne være Skype møder. NN vil gerne have rekruttering og fastholdelse i strategiplanen som arbejdsområde og samarbejde med Martin Borch. JB anbefaler at NN inddrages også i de andre områder. Mødet slut kl. 21 Med venlig hilsen Jan Bemmann

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2017 27. November 2017 via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT BM 02-17 20. april 2017 på Hotel Nyborg Strand Nyborg Kl. 17.45 Deltagere fra bestyrelsen: Flemming B. Knudsen (FBK) Formand

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18.

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18. DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 04-2018 27. August Hotel Nyborg Strand kl. 18.00 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC)

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC) Referat fra BM 02-15 Dato: 22. juni Sted: Villa Gulle - Nyborg Tid: 18.30-24.00 Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Michael B. Nielsen Næstformand (MBN) Niels Chr. Kjær Kasserer (NCK) Tage Lauridsen Formand

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 02-2019 1. april 2019 på Hotel Nyborg Strand kl. 18.30 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS Den Danske Billard Union Nummer 2 Februar 2019 Læs om: - DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS - DIF OG DGI'S FORENINGSPULJE - NYT FRA DDBU - POOLCUP 2019 Dialogmøder Den Danske

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 DDBU ÅRSMØDE 2016 Dansk billards fremtid og udvikling Oplæg på Temamøde af DDBU formand Flemming B. Knudsen Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 FORMANDSPERSPEKTIVET Politisk program 2015-2020 DIF DDBU

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Deltagere: Flemming B. Knudsen, Michael B. Nielsen, Erik Søndergaard, Jan Mortensen, Kent Rifbjerg Erichsen, Marianne Mortensen,

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl

Referat fra DDBU s årsmøde den 4. juni 2016 på Vissenbjerg Storkro. Mødet startede kl Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent

Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus. Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent Referat fra DDBU s årsmøde den 6. juni 2015 i Idrættens Hus Ad punkt 1 Valg af dirigent Søren Gøtzsche DIF blev valgt som dirigent SG takkede for valget og konstaterede at mødet var indvarslet lovligt

Læs mere

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 9 November DM 10-ball for juniorer Guld til Andreas Madsen, sølv til Christoffer Lentz, Bronze til Andreas Bønnelykke og Jeppe Thyde Nyt fra DDBU "Billardens dag i Danmark"

Læs mere

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber Den Danske Billard Union Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016 Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber DELTAG I REGIONALE STÆVNER OG LANDSSTÆVNE STÆVNERNE ARRANGERES AF

Læs mere

---------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------- DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde 01-2014 19. Februar 2014 Kl. 17.30 i Idrættens Hus Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten DDBU s Strategiplan 2019-2023 Indledning Den Danske Billard Union har fastlagt en visions- og strategiplan for 2019 til 2023, som sammen med DIF Strategiplan

Læs mere

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland.

Nummer 7 August Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Den Danske Billard Union Nummer 7 August 2018 Medalje regn over dansk pool Historisk guldmedalje for danske Bahram Lotfy i 8-ball i pool ved EM i Holland. Bahram Lofty brillerede ved at vinde EM-guld ved

Læs mere

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union December 2017 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde januar via Skype kl. 19.

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde januar via Skype kl. 19. DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 01-2019 21. januar via Skype kl. 19.00 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen MBN

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 5 Juni 2015 DDBU s Årsmøde Flemming B. Knudsen fra KBK/BNV blev i dag valgt som ny formand for Den Danske Billard Union på årsmødet i Idrættens Hus. Flemming

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2013 8 og 9. November 2013 Scandic Hotel -Hvidovre Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

Danske mesterskaber 2015

Danske mesterskaber 2015 Danske mesterskaber 2015 10 Ball Mænd Osted BK 05-12-2015 1. Daniel Kandi ABK 31 2. Kasper Kristoffersen Ikast BK 3. Martin Brackenbury Randers Pool Club 3. Bahram Lotfy Herlev IF Pool Club 8- Ball Mænd

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 3 April 2019 Den danske mester Charlotte Sørensen, BC Holbæk, sølv til Susanne M. Vennersdorf, Viborg BK, bronze til Marianne Andersen, Hvalsø BF og Charlotte Koefoed, Vordingborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U Udviklingskonsulenten Den Danske Billard Union Nummer 4 Maj 2019 Lukas Mortensen vinder sølv ved EM 5-kegler U-21 Læs om: - Nyt Fra UMB - Nyt omkring VM i 3 Bande - Uddannelsesweekend - Nyt fra DDBU - Udviklingskonsulenten

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag.

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL Deltagere: Jan Mortensen TU-leder og repr. for eliteudvalget (JM) Jan Winther (JW) Sv. Aage Hansen (SVH) Jan Bemmann (JB) Karsten Jørgensen (KJ)

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Danske mesterskaber 2017

Danske mesterskaber 2017 Danske mesterskaber 2017 10 Ball Mænd 1. Andreas Madsen Herlev Pool Club 2. Bahram Lotfy Herlev Pool Club 3. Andreas S. Bønnelykke Herlev Pool Club 3. Jesper Schmidt Dans Pool Hall 8- Ball Mænd 1. Kasper

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde februar via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde februar via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 01-2018 19. februar via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019.

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT I IDRÆTTENS HUS I BRØNDBY DEN 15. JUNI 2019. DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Valg af mødesekretær 3) Prøvelse af mandater 4) Bestyrelsens beretning til godkendelse 5) Ordensudvalgets

Læs mere

Resultater/effekt af sporet november 2017

Resultater/effekt af sporet november 2017 STRATEGIAFTALE FOR DEN DANSKE BILLARD UNION 27. NOVEMBER 2017 Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. Strategiaftale 1-2017 Hvilket strategisk

Læs mere

Synlighed DBBU s strategiplan

Synlighed DBBU s strategiplan Synlighed DBBU s strategiplan Den Danske Billard Union 1 Hvor befinder billardsporten sig om 5 10 år? For at DDBU skal fremstå stærkere og mere moderne, er det nødvendigt, at der arbejdes målrettet med

Læs mere

Den Danske Billard Union

Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Kraftcentre i dansk billard

Nyhedsbrev fra DDBU. Kraftcentre i dansk billard N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 7 September 2012 Kraftcentre i dansk billard DDBU har indgået/vil indgå et samarbejde med en række billardklubber rundt omkring i landet. Det er meningen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 24. NOV 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro.

Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Referat fra DDBU s årsmøde den 14. juni 2014 på Hejse Kro. Den afgående formand Mikael Toft åbnede årsmødet, og mindedes de billardkammerater der afgik ved døden i den afvigte sæson. Specielt blev æresmedlem

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20.

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU Regionalmøder. Møderne afholdes følgende steder: Saxenhus, Juniorsgade 35, 4990 Sakskøbing. kl. 18.00 20. N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 1 Januar 2015 Nyt fra DDBU Regionalmøder Møderne afholdes følgende steder: Mandag den 19. jan 2015 kl. 18.00 20.00 Tirsdag den 20. jan. 2015 kl. 18.00 20.00

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Skolebillardturnering. Nyt fra DDBU KORT UDDRAG FRA TURNERINGSUDVALGSMØDET DEN 21. FEBRUAR 2015

Nyhedsbrev fra DDBU. Skolebillardturnering. Nyt fra DDBU KORT UDDRAG FRA TURNERINGSUDVALGSMØDET DEN 21. FEBRUAR 2015 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 2 Marts 2014 KORT UDDRAG FRA TURNERINGSUDVALGSMØDET DEN 21. FEBRUAR 2015 Totalseedning til fremtidige DM. For at undgå diverse diskussioner omkring regional

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Ny formand og nye visioner for dansk billard

Ny formand og nye visioner for dansk billard Ny formand og nye visioner for dansk billard Jeg vil indlede denne artikel med at takke for valget og takke for tilliden, da jeg på Årsmødet d. 6. juni 2015 blev valgt af forsamlingen til ny formand for

Læs mere

Nummer 10 December 2016

Nummer 10 December 2016 Den Danske Billard Union Nummer 10 December 2016 Esbjerg BC satser på ungdommen To gange om ugen indbyder klubben til ungdomstræning. Karsten står for træningen mens Lars tager sig af kontakten til skoler

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU s Årsmøde N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 5 Juni 2015 DDBU s Årsmøde Flemming B. Knudsen fra KBK/BNV blev i dag valgt som ny formand for Den Danske Billard Union på årsmødet i Idrættens Hus. Flemming

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Mandag d. 27/10 2014, kl. 19.30 Sted: Mødelokalet, fodboldafdelingen Til stede: Birgitte Gullacksen, formand BG Lars Kastberg, næstformand LK Niels Chr. Teglgaard, kasserer

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 11 December2013 Nyt fra DDBU Regionalmøder i 2014 Fyraften-/regionalmøder: 28. januar 2014 Aars BK 29. Januar 2014 BK Frem, Kolding 12. februar 2014 Sakskøbing

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT FRA ÅRSMØDET AFHOLDT PÅ VISSENBJERG STORKRO DEN 2. JUNI ) Bestyrelsens beretning til godkendelse Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. KBK fyldte 90 år af Niels O. Hansen

Nyhedsbrev fra DDBU. KBK fyldte 90 år af Niels O. Hansen N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 2 Februar 2015 KBK fyldte 90 år af Niels O. Hansen En af landets største og mest traditionsrige billardklubber rundede 5. januar et skarpt hjørne. KBK fyldte

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Nyhedsbrev. Den Danske Billard Union. Mickey Krause vinder Inkpro Dansk Pool Tour afdeling 3. Ny nordisk mester i 3-bande.

Nyhedsbrev. Den Danske Billard Union. Mickey Krause vinder Inkpro Dansk Pool Tour afdeling 3. Ny nordisk mester i 3-bande. Nyhedsbrev Den Danske Billard Union Nummer 8 Ny nordisk mester i 3-bande. Lars Dunch fra BK Grøndal er ny Nordisk Mester i 3bande carambole. Lars vandt i finalen 40-17 over Brian Knudsen. Medaljefordelingen:

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE

DANMARKSMESTERSKAB 2013-2014 KEGLEBILLARD - KVINDER OG MÆND FINALESTÆVNE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14 Danmarksmesterskab International 5-kegle b ka.5 Int le -keg Danm ark s me st er s 22.-23. marts 2014 DM 5-kegle IKAST BI L 2013/14 K RD LUB LA Tjen penge til din klub! Som medlem af Club Søgaard får din

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. juni 2016, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Leif Meitilberg (LM), Karsten Jørgensen (KJ), Alf Jakobsen (AJ), og Louise (LP) Michael Sølling (MRS),

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 16. FEBRUAR 2018 I ODENSE. Angående forslag som ønskes behandlet på TU udvalgsmødet d. 25. nov

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 16. FEBRUAR 2018 I ODENSE. Angående forslag som ønskes behandlet på TU udvalgsmødet d. 25. nov Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 02. september 2008/KD 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2008 2. september 2008 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1.

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 9. juli 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 18 juni 2007 kl. 19:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard Michael

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM Dato: 5. juni i Kolding Deltagere: Pia, Erik Jan, Henning, Charlotte, Benjamin, Frits, Thomas Afbud: Diane Mødeleder:

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU

Nyhedsbrev fra DDBU. Nyt fra DDBU N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 11 December 2014 Nyt fra snookerens verden Snookeren i Danmark er i rivende udvikling og i løbet af de seneste par år har niveauet rykket sig gevaldigt.

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

På dette første Bestyrelsesmøde har Bestyrelsen nedsat sig med en formand, og ingen øvrige navngivende poster.

På dette første Bestyrelsesmøde har Bestyrelsen nedsat sig med en formand, og ingen øvrige navngivende poster. 10. marts 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) 11. august

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 10 November 2013 Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK Som et nyt tiltag har Ikast BK og DDBU afprøvet et koncept med at afvikle en kombination

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. SEPT 2017 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere