VELKOMMEN TIL Fortegårdens Plejeboliger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL Fortegårdens Plejeboliger"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL Fortegårdens Plejeboliger Fortegårdens Plejeboliger Ellebjergvej 14 K 8240 Risskov Tlf:

2

3 Velkommen til Fortegårdens Plejecenter Fortegården byder dig hjertelig velkommen som beboer i vores almennyttige plejeboliger. Vi vil gøre vores bedste for at din indflytning og første tid i huset bliver så behagelig som muligt. Du vil snarest blive kontaktet af den medarbejder, som vil være din kontaktperson og primære hjælper i det daglige. Det er vigtigt for os at kende dine vaner - din rytme, og ikke mindst dine ønsker og behov for hjælp i dagligdagen. Dine pårørende er mere end velkomne til at deltage i alle vores indledende og fremadrettede samtaler, såfremt du ønsker det. Hvis du og din familie laver en levnedsbeskrivelse eller livshistorie om dig, vil det være en stor hjælp for os - vi vil meget hurtigere lære dig at kende og vil bedre kunne tilrettelægge en hverdag, der ligner det du er kendt med. Livshistorien må gerne indeholde beskrivelse af dine interesser, sysler og en beskrivelse af, hvordan du hygger dig allermest. Hvor er jeg? Hvordan finder jeg rundt? Fortegårdens plejecenter består af 3 bo enheder fordelt på stueetage med10 boliger, 1. etage med 20 boliger og 2. etage også med 20 boliger. I stueetagen finder du også vores administration og direktør. På strøget mod center delen ligger frisør salonen, fod klinikken og tandlægeklinikken. I centerdelen findes caféen og vores festsal/ aktivitets lokaler, som benyttes af forskellige klubber og foreninger. Det område kalder vi i daglig tale CUG (center uden grænser) I kælderen er et fitness center for seniorer.

4 Hvem henvender jeg mig til, når jeg har spørgsmål? Kontaktperson Du vil få tilknyttet en kontaktperson. Hun/han vil hjælpe dig med de daglige gøremål, og sammen med dig vurdere og planlægge den hjælp, du har brug for. Det er også din faste kontaktperson, som har kontakten til din familie, hvis der er noget, vi skal arbejde sammen om. Kontaktpersonen kan både være en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent. Social- og sundheds assistenten Der er altid en social- og sundhedsassistent bagved og hun/han vil sammen med dig varetage kontakt til din praktiserende læge og hjælpe dig med medicin. Hun/han vil sammen med din kontaktperson, hvis det er en social- og sundhedshjælper sørge for, at dokumentation i dine papirer er opdateret. Sygeplejefaglig ressourceperson. Husets sygeplejefaglige ressourceperson er ligeledes involveret i de sygeplejefaglige opgaver. Den sygeplejefaglige ressourceperson hjælper primært med at løse komplekse opgaver, som hvis du har skinnebenssår, kroniske lidelser, ernæringsproblemer mv. Fysioterapeuten og ergoterapeut: Husets fysioterapeut arbejder med træning både individuelt og i gruppe. Hun deltager ligesom sygeplejersken i tilrettelæggelsen af komplekse forløb. Teamleder Har du spørgsmål eller problemer som er svære at få løst, kan disse ting drøftes med bo gruppens teamleder. I stue etagen er det Gitte Nielsen (teamkoordinator)som kan træffes på telefon nummer gima@aarhus.dk Bo- gruppens telefonnummer er lok. 201 På 1. Sal er det Lone Blendstrup som kan træffes på telefon nummer lb@aarhus.dk Bo-gruppens telefonnummer er lok. 211 På 2. Sal er det Elin Brunskov som kan træffes på telefon nummer ebr@aarhus.dk Bo-gruppens telefonnummer er lok. 221 Direktøren Direktøren er den øverste ansvarlige for driften af plejecentret. Du er altid velkommen til at kontakte direktør Karin Short, som kan træffes på telefon nummer på alle hverdage. ksh@aarhus.dk Du kan også ringe på telefon nummer lok. 222

5 Hvordan er dagligdagen? I bo grupperne er der indrettet fælles arealer med køkken alrum og en opholdsstue med fjernsyn. Vi vil gerne skabe et rart fællesskab, en god og tryg hverdag, hvor vi er sammen om at ordne de daglige ting, der hører hverdagslivet til. Vi vil gerne spise sammen i køkkenet, men du er også velkommen til at spise i din egen bolig. Vi spiser morgenmad fra kl. Ca Frokost fra kl. Ca Eftermiddagskaffe fra kl. Ca Aftensmad fra kl. Ca Har du gæster ved spisetid, kan vi forslå, at I sammen går i cafeen og spiser. Hvis du som beboer vælger at spise i caféen, betaler du ikke, da du jo har betalt for kost. Ønsker dine gæster, at spise med i bo gruppen sammen med dig, så kan der købes en mad billet i cafeen (hvis maden bestilles senest dagen før i cafeen samt bo gruppens personaleteam er orienteret.) Pårørende er altid velkommen til at snuppe en kop kaffe med i bo gruppen, hvis lysten er der. Vi vil støtte dig i dine daglige gøremål med den hjælp, der er nødvendigt. Det er et overordnet mål, at du skal bevare dine funktioner så længe som muligt, derfor er det vigtigt, at du bliver ved med at gøre de ting, du selv kan. Derfor opfordrer vi dig til at være med og deltage i det hverdagsliv, der udfolder sig i plejeboligernes fællesrum. Hverdagsliv. At være en aktiv medspiller i egen hverdag er vigtig for alle. Vi arbejder med at lave forskellige hverdagslivs gøremål sammen med de i bo gruppen, der har lyst. Det kan være, at være med til at vaske, stryge, gøre rent, dække bord, bage, lave mad, anrette frokost, læse dagens avis, ordne blomster, se nyhederne, en god film eller nyde de udendørs omgivelser. Alt hvad der hører hverdagen til, kan komme på programmet. Fritidsaktiviteter. Ud over de daglige gøremål er der forskellige fritidsaktivitets tilbud. Disse foregår dels i bo grupperne, i CUG og også ud af huset. Mandage og tirsdage har huset en bus til rådighed. Bo grupperne skiftes til at benytte sig af den til køreture i det blå. Arrangementer i CUG. I husets blad FortegårdsNyt som udkommer en gang om måneden annonceres de aktiviteter og arrangementer der tilbydes i CUG. Det kan være musik eftermiddage, foredrag, filmklub, kunstudstilling, gymnastik og meget mere. Du og dine pårørende er velkomne til at deltage i de tilbud, som annonceres.

6 Højtider og traditioner. Der er en række aktiviteter i bo grupperne i forhold til årstider og traditioner i huset. Du vil ved indflytningen høre mere om, hvilke tilbud, der er i din bo gruppe. Vi afholder flere fælles arrangementer om året, hvor pårørende er mere end velkomne til at deltage. Gudstjeneste. Der er gudstjeneste hver 3. uge om torsdagen i festsal 1 i cafe området. Præsterne der står for gudstjenesten er fra Ellevang Sogn. Gudstjenesten er med efterfølgende kirkekaffe. Informationer. Som beboer i plejecentret kan du abonnere på FortegårdsNyt. Det indeholder udover informationer om, hvad der rører sig på Fortegården som helhed, også en madplan for måneden fra husets køkken. Du og dine pårørende er velkomne til at skrive indlæg til bladet. På gangen i din bo gruppe er der opslagstavler med forskellige informationer om, hvad der sker i bo gruppen og også nyttige informationer for dine pårørende. En stor opfordring til, at bruge hjemmesiden hvor du/i kan se hvad der rør sig på Fortegården, som helhed. Ved at klikke sig ind på plejecenteret og ind på det sker i bo grupperne, så kan du/i se hvad der sker i de enkelte bo grupper. Tøjvask. Din kontaktperson vasker - gerne sammen med dig - dit tøj i afdelingens vaskeri. Vi vil gerne have at tøjet er mærket, så kan vi sikre, at der ikke bliver noget væk. Det koster 300 kr. at få mærket tøj og vores personale vil gerne hjælpe dig med dette i forbindelse med indflytningen. Når du køber nyt, skal du huske at få dette mærket - det vil din kontaktperson hjælpe dig med. Dine pårørende er også velkomne til at låne mærke maskinen. Blot kontakt personalet. Der vil kunne købes vaskekort i administrationen og på den måde betaler du for din tøjvask. Da vi ikke kan omsætte vask af sengelinned og håndklæder, lejer den enkelte institutionslinned. Det betyder at du ikke selv skal have sengetøj og håndklæder med. Du har brug for en vasketøjskurv (på hjul) i din bolig, så snavset tøj kan opbevares til din vaskedag. I vaskeriet findes der strygejern og strygebræt. Du er velkommen til at låne disse, hvis du ønsker tøj strøget. Rengøring. Du modtager ydelsen rengøring af boligen efter Århus kommunes kvalitets standarder. Det vil sige, at der gøres rent hver 3.uge svarende til en 2 rums bolig. Rengøringen foretages af husassistenter, og afhængig af strukturen samt individuelle aftaler kan der gøres rent hver uge således at rengøringen opdeles i 2 eller 3 dele. Der gøres rent i bad, soveværelse og stue/køkken.

7 Det kan være, at du og dine pårørende synes, at der skal gøres mere rent i din bolig, end det vi kan yde. Er det tilfældet må I gerne låne udstyr til en omgang rengøring. Fodpleje/terapeut. Der kommer fodpleje i huset to gange om ugen, og har du behov for behandling, vil din kontaktperson hjælpe dig med at få en tid. Der kan søges de almindelige offentlige tilskud, hvis du kvalificerer til dem. Man betaler efter hver behandling til fodterapeuten. I Fortegårdsnyt kan du se, hvornår fodplejen er i huset. Frisør. Der er frisør i huset en gang om ugen - mandage, og ønsker man at benytte sig af det tilbud bestiller man tid hos hende. Tandpleje - omsorgstandplejen. Når man bor i en plejebolig kan man være berettiget til at benytte sig af omsorgstandplejen. Det koster omkring 500 kr. (kan variere) om året og indbære tilsyn af tandteknikere og tandbehandlinger efter behov af omsorgstandlægens tandlæger. Disse kommer i huset. Du er også velkommen til at benytte din egen tandlæge. Bevilling til omsorgstandplejen søges via personaleteamet i din bo gruppe, Beboer konto. Vi anbefaler ikke at man har større pengebeløb i boligen. Vi giver mulighed for i vores administration at oprette en konto, således du på hverdage har mulighed for at hæve penge til de små udgifter - bustur, et blad, vaskekort, fodpleje og lign. Hvis du ønsker at oprette en sådan, skal du eller dine pårørende kontakte administrationen. Pårørendes rolle Når du er indflyttet i en bolig på Fortegården, så kan det ofte virke som en lettelse for dine pårørende, da det store behov for pleje - måske døgnet rundt - kan tilrettelægges bedre og tryggere i en plejebolig på Fortegården end med hjemmepleje i eget hjem. Men du vil have samme behov for at være sammen med og blive støttet af dine pårørende - som hidtil: for at videreføre dit eget personlige liv i de nye rammer for at føle at du har fået et nyt eget hjem, hvor du har hjemme. Du kan også have brug for dine pårørendes støtte til, at fortælle personalet om dine personlige ønsker, lyst og ulyst. Det kan være meget svært at flytte fra sin egen bolig og ind i plejestedets bofællesskab med mange nye mennesker og helt nye rytmer. Og mange i den ældre generation er utrygge ved at komme frem med deres ønsker. Derfor har du måske brug for, at de hjælper med, at fortælle personalet om forskellige ønsker til hverdagen - små som store. Nogle ønsker kan opfyldes - andre kan ikke, men kan et ønske ikke opfyldes, er det lettere at leve med, hvis man kender grunden.

8 Du vil måske også have brug for dine pårørendes støtte til at bevare dine sociale kontakter uden for din bolig på Fortegården - og måske til at invitere gæster på besøg i dit nye hjem, så et tidligere gæstfrit hjem kan videreføres. Det at være tryg ved, at alt er rigtigt forstået, og kommer rigtigt frem, gør at du har ret til, at vælge en pårørende eller måske en god ven som bisidder. Bisidderen kan støtte dig i mødet med personaleteamet, lægen, hospitalet, banken osv.. Der findes en pjece om bisidderordningen som kan fås i husets administration. Hvis du ikke selv er i stand til at forstå forklaring om sygdom og behandling, ikke er i stand, at vælge eller fravælge behandling, skal behandleren høre nærmeste pårørende. Samarbejde mellem pårørende og personale Ønsker du dine pårørendes/nærmestes støtte til samarbejdet med personalet, er der nogle punkter, du bør være opmærksom på, f.eks..: Det er vores ønske at skabe et godt samarbejde med dig og dine pårørende om det fælles mål, at I som bor i plejeboligerne skal trives og have det godt. I forbindelse med din indflytning inviterer vi dig til en samtale, som omhandler forventninger, hvad skal du have hjælp til samt hvordan er det gået indtil nu. Du er meget velkommen til, at invitere dine pårørende/nærmeste med til samtalen, som du/i vil høre meget mere om, når vi byder dig velkommen. Livshistorien, en fortælling - til personalet, der gør det muligt for dem, at lære dig at kende dine vaner, ønsker, din baggrund, din interesser osv. Samtykke om videregivelse af information. Personalet har tavshedspligt, så de må kun fortælle det videre, som du har givet lov til (samtykke). Derfor er det meget vigtigt at få aftalt, hvad personalet må fortælle videre til dine pårørende/nærmeste og til andre (for eksempel andre beboere) til offentlige myndigheder (for eksempel hospitaler eller læger). Må plejestedet f.eks. fortælle den daglige omgangskreds, at du er syg? Må plejestedet f.eks. fortælle de pårørende/nærmeste, hvad du fejler? Kan du ikke selv få sådanne oplysninger frem, kan du risikere, at føle dig ensom. Ovennævnte spørgsmål kan være vigtige, at få afklaret ved den omtalte samtale du bliver inviteret til. Når der er givet samtykke fra dig til, at orientere dine pårørende/nærmeste vil de få information hvis der sker utilsigtede hændelser som eks. fald, akut sygdom, lægebesøg og så videre. Det er altid muligt at få en samtale med kontaktpersonen/assistenten, teamleder, sygeplejerfaglig ressourceperson, fysioterapeut og direktør, hvis man ønsker det.

9 Indflydelse Fortegården har et Beboer- og pårørenderåd Beboer- og pårørenderådet er med til at sikre, at du og de øvrige beboer i bo grupperne får den pleje og omsorg, der bedst muligt lever op til den enkeltes ønsker og behov. Rådet skal inddrages i spørgsmål om tilrettelæggelsen af den daglige pleje og omsorg, samvær, kostplaner, måltider, aktiviteter m.v. Rådet vælges for to år ad gangen og består af 5 beboere/pårørende. På Fortegården sikres rådets kontinuitet ved at man kan fortsætte som rådsmedlem også selvom man ikke længere har pårørende i plejebolig-enhederne. Betingelsen for dette er at der ikke er andre pårørende, der stiller op. Det er muligt at læse referater fra pårørenderådet på opslagstavlerne i bo grupperne. Der afholdes generalforsamling i rådet i januar måned. Den nuværende formand er Jørgen Andersen. Den formelle bruger indflydelse på ældreområdet er samlet i tre forskellige råd: Beboer - og pårørenderådet (kan fås i administrationen) Brugerrådet Ældrerådet Der findes pjecer om de forskellige råd. Tilsyn med plejestedet Der er flere tilsyn med plejestedet hvert år, både anmeldte og uanmeldte. Beboer- og pårørenderådet bliver informeret om besøgene og om resultaterne. Efter besøgene udarbejdes der en rapport, som hænges op på plejestedets opslagstavle. Man er altid velkommen til at kontakte tilsynslederen på tlf

10 Administration af plejeboligerne. Plejeboligerne fungerer administrativt på samme måde som en boligforening. Det betyder bl.a. at der hvert år i august-september holdes et afdelingsmøde - en generalforsamling - hvor boligernes budget og regnskab, fastsættelse af husleje og andre principielle beslutninger er på dagsordenen. De enkelte beboer i Fortegårdens plejeboliger kan også bede om, at få punkter sat på dagsordenen. Dine pårørende er velkomne til, at deltage i afdelingsmødet, hvis du ønsker det. Plejebolig-afdelingerne har også en ordning om, at dine pårørende kan stemme på møderne, hvis de har fuldmagt fra dig. Klagemulighed: Ønsker man at klage afleveres klagen til Bygningsafdelingen, Søren Frichs Vej 36 M, 8230 Åbyhøj. Der kan søges boligstøtte til hjælp til betaling af huslejen. Fortegården S/I. Fortegårdens plejecenter er drevet med driftsoverenskomst med Århus Kommune, Magistratens 3. afd. Afdelingen for Sundhed og omsorg. hvilket betyder at de ydelser, vi giver svarer til det, man i kommunen har fastsat i de såkaldte kvalitets standarder. Hvis du vil vide mere om dette, kan du få pjecen et bedre liv i administrationen. Vil du vide mere om Fortegården, kan du på vores hjemmeside www fortegaarden.dk læse mere om os.

11 Boligens indretning. Herunder ses en skitse af en bolig på Fortegården. Boligen er indrettet handicapvenlig. Boligerne er ikke helt identiske, alt efter placering vender badeværelset til enten den ene eller anden side. Du kan under mødet med personalet drøfte møblering af boligen. Da boligen er en arbejdsplads for både plejepersonale og rengøring stilles der særlige krav til indretningen i forhold til personalets arbejdsmiljø. I forhold til indretning (Hjem / arbejdsplads), så står vores terapeuter til rådighed med vejledning ift. den ergonomiske og praktiske del.

12 Information. Mere information kan du finde på Århus kommunes hjemmeside: I receptionen ligger disse foldere: Et bedre liv Århus kommunes serviceniveau Vi vil gi` Århus et kram sundhedspolitik i Århus Håndbog for beboere og pårørenderåd Folderen Plejetestamente Ældre og forsikring Den frivillige bisidderordning i Århus kommune Fortegårdens Plejeboliger Ellebjergvej 14 K 8240 Risskov Tlf:

VELKOMMEN TIL ALLE BEBOERE OG PÅRØRENDE

VELKOMMEN TIL ALLE BEBOERE OG PÅRØRENDE Århus Kommune Magistratens 3 Afd. Afdelingen for Sundhed og Omsorg VELKOMMEN TIL ALLE BEBOERE OG PÅRØRENDE Fortegårdens Plejeboliger Femmøllervej 10 8240 Risskov Tlf: 86178144 Velkommen til Fortegårdens

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2009

Plejebolig Kvalitetsstandard 2009 Plejebolig Kvalitetsstandard 2009 Du kan blive visiteret til en plejebolig, hvis du på grund af en væsentlig nedsat funktionsevne har brug for hjælp og støtte hele døgnet. Hvad er formålet? Formålet med

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015

Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Plejebolig Kvalitetsstandard 2015 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig, der tilgodeser dit behov for pleje

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017

Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Plejebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 5 Maden på plejecentert 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Før du flytter ind 6 Nøgler 6 Det skal du medbringe

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016

Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Plejebolig Kvalitetsstandard 2016 Hvad er formålet? Hvem kan få plejebolig? Hvad tilbydes i en plejebolig? Formålet med kommunens boligtilbud er, at du har en bolig der tilgodeser dit behov for pleje,

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Fortegården hvem er vi

Fortegården hvem er vi Fortegården hvem er vi Fortegården er en selvejende institution med aftale med Århus Kommune om drift af 50 plejeboliger. Vi er en udlejningsvirksomhed med 192 lejligheder, hvor man skal være fyldt 62

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014

Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit. Velkommen. Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer. Januar 2014 Bemærkninger: Hjemmeplejens Døgnafsnit Velkommen Hjemmeplejens Døgnafsnit, tlf. 96848710 Voldgade 14C, 7600 Struer 12 Januar 2014 Indhold Velkommen...4 Inden du starter..5 Personalets vagtskifte...6 Opholdet.7

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her.

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. Velkommen Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. De Gamles Hjem er indrettet til 25 beboere med hver deres

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Akutpladserne i Horsens Kommune

Akutpladserne i Horsens Kommune Akutpladserne i Horsens Kommune Velkommen til Vital Horsens Akutplads En Akutplads er et kommunalt tilbud til borgere i Horsens Kommune, med behov for høj sygeplejefaglig indsats i forbindelse med akut

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde. Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Thomasminde Østerbro 8-10 9000 Aalborg Velkommen til Thomasminde Plejehjemmet Thomasminde blev officielt indviet den 13. august 2004. Thomasminde, Østerbro 8 10, er en bygning

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Plejecentret Sjælsø. Politik om samarbejde med beboernes familie og venner

Plejecentret Sjælsø. Politik om samarbejde med beboernes familie og venner Plejecentret Sjælsø Politik om samarbejde med beboernes familie og venner Formål: At beboernes familie og venner føler sig velkomne på Plejecentret Sjælsø og derved medvirker til en god trivsel for beboere

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Korsløkkehaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret Velkommen som beboer på Bålhøj Centret 2 Velkommen til Bålhøj Ældrecenter Kære nye beboer... Bålhøj Centret set fra Tykskovvej med springvandet i forgrunden Hjertelig velkommen til Bålhøj Ældrecenter og

Læs mere

Hvorfor flytte i boligfællesskab før man bliver gammel Boligfællesskabets fordele er mange

Hvorfor flytte i boligfællesskab før man bliver gammel Boligfællesskabets fordele er mange 1 Hvorfor flytte i boligfællesskab før man bliver gammel Beboerne på Vestereng er både under 50 år og over 50 år. Nogle flytter ind, fordi de ikke længere trives i botilbud med yngre beboere, der måske

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig 1 At bo på Egely: At få en ældrevenlig bolig på Egely svarer til, at du flytter i en lejlighed, hvor du bor tæt med dine naboer. Hvor tæt en kontakt du ønsker,

Læs mere

Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus

Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus Velkommen til Lokalcenter Bøgeskovhus Denne folder indeholder de vigtigste informationer du som ny beboer og din familie har brug for om indflytning og dagligdagen på Lokalcenter Bøgeskovhus Du skal bo

Læs mere

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum

Breumgård. - hvor mennesket er i centrum - hvor mennesket er i centrum Hæftet er tænkt som en information til beboere og pårørende, så der er mulighed for at orientere sig om de tilbud, som centret har at byde på. 1 , - hvor mennesket er i centrum!

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Vejlbygade

Velkommen til Plejehjemmet Vejlbygade Velkommen til Plejehjemmet Vejlbygade Pjece til beboere og pårørende Område Christiansbjerg 1 Vi vil gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen på Plejehjemmet Vejlbygade, der består af 3 afdelinger:

Læs mere

Velkommen til Kastaniely Plejecenter

Velkommen til Kastaniely Plejecenter Velkommen til Kastaniely Plejecenter Denne folder indeholder de vigtigste informationer du som ny beboer og din familie har brug for om indflytning og dagligdagen på Kastaniely Plejecenter Du skal bo på:

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

Velkommen. Område Midtbyen. Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25. Side

Velkommen. Område Midtbyen. Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25. Side Velkommen Til Møllestien Grønnegade 10 og Vestergade 25 Område Midtbyen Side Velkommen til Møllestien På Møllestiens vegne vil jeg gerne byde dig velkommen til din nye bolig. Vi ønsker, at du, din familie

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken 2 Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken ligger tæt ved Stenløse S-togsstation og gode indkøbsmuligheder. Her er 41 individuelle boliger fordelt på 3 bo-enheder:

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Sct. Hans Parken 4

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Udsigten, Søparken udført den 27. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Udsigten, Søparken udført den 27. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Udsigten, Søparken udført den 27. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2018

Plejebolig Kvalitetsstandard 2018 Plejebolig Kvalitetsstandard 2018 Hvad er en plejebolig: Hvem kan få plejebolig: Visitation: Kriterier for godkendelse til en ældrebolig: En plejebolig er en bolig særligt indrettet til borgere, med stort

Læs mere

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til.et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt og sammen skaber vi muligheder så borgeren opnår robusthed til at håndtere eget liv ( vision 2015) Vi håber

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juli 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Frederiksbroen Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Når man bor i plejebolig

Når man bor i plejebolig Når man bor i plejebolig Kvalitetsstandard Kvalitetsstandard for hjælp og støtte til borgere, som bor i plejebolig Denne pjece indeholder kvalitetsstandarden for Sønderborg Kommunes hjælp og støtte til

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen Velkommen som beboer på Udgivet af OKÆ Plejeboliger Maj 20 2 Indhold Lidt om os Velkommen! Boligforhold Gårdhave Maden på plejecentret Traditioner Aktiviteter Vores værdigrundlag Praktiske informationer

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende. Regionshospitalet Silkeborg

Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende. Regionshospitalet Silkeborg Velkommen til Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Praktiske oplysninger til patienter og pårørende Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center Medicinsk Afsnit M1, M2 og M3 Indhold Velkommen til Medicinsk

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Information til pårørende

Information til pårørende Information til pårørende Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg byder velkommen til pårørende 1 Kære pårørende Vi ønsker dig velkommen som pårørende. Denne mappe indeholder informationer målrettet

Læs mere

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer Aarhus Kommune Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer 2 VELKOMMEN Et nyt hjem I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del af et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det

Læs mere

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Indhold Velkommen Broager Plejecenter Vores værdigrundlag Boligforhold Maden Traditioner Aktiviteter Indflytning Lejlighedernes indretning Forventningssamtale

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND. Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Rehabiliteringssektionen GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen Genoptræningscenter Remstruplund er et døgntilbud til borgere i Silkeborg Kommune, som har brug for

Læs mere

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter MARIENLUND PLEJECENTER Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Marienlund Plejecenter 4 Vores værdigrundlag

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ÆRTEBJERGHAVEN

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ÆRTEBJERGHAVEN VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ÆRTEBJERGHAVEN Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Dec. 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 ærtebjerghaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 5 Boligforhold

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Ve l k o m m e n. Tr av b a n e h u s e t. Tlf. nr Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup

Ve l k o m m e n. Tr av b a n e h u s e t. Tlf. nr Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup Pleje- & Daghjemmet Travb an ehuset Rehabiliterings - ophold Løjtegårdsvej 98, 2770 Kastrup Tlf. nr. 32 46 44 82 Fax 32 46 44 81 E-mail Plloj98.sf@taarnby.dk Redigeret marts 2015 Ve l k o m m e n til Tr

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Ærtebjerghaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Ærtebjerghaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger December 2009 Praktiske

Læs mere

Praktiske oplysninger til nye beboere. Nedergården

Praktiske oplysninger til nye beboere. Nedergården Praktiske oplysninger til nye beboere Nedergården Velkommen til Nedergården Vores hensigt med denne pjece: er at give et indblik i, hvad vi på Nedergården kan tilbyde beboere og pårørende at give en række

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ALBANIGADE

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ALBANIGADE VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ALBANIGADE Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Maj 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 Albanigade Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 5 Boligforhold

Læs mere

Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital

Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital 1 Psykiatrisk Afdeling A1 Dronning Ingrids Hospital 2 Velkommen Afdelingen er en akut modtagerafdeling, som tilbyder behandling, pleje og omsorg til unge, voksne og ældre borgere med psykiske lidelser

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst

Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Vores værdigrundlag 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger Januar 2010 Praktiske informationer...

Læs mere

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.

Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje. Velkommen Velkommen..side 3 Praktiske oplysninger Cafeteria/Fællesrum..side 5 El, vand og varme.side 5 Forsikring side 5 Frisør og fodpleje.side 5 Fuldmagt side 5 Gæster...side 6 Hjælpemidler..side 6 Indflytningssamtale.side

Læs mere

MIDLERTIDIGE OPHOLD. Træningsenheden Møllebo og Fortunen

MIDLERTIDIGE OPHOLD. Træningsenheden Møllebo og Fortunen MIDLERTIDIGE OPHOLD Træningsenheden Møllebo og Fortunen 1 Træningsenheden i Lyngby-Taarbæk Kommune kan tilbyde midlertidigt døgnophold på et af Træningscentrene: Møllebo eller Fortunen. Denne folder fortæller

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2013

Plejebolig Kvalitetsstandard 2013 Plejebolig Kvalitetsstandard 2013 Du kan blive visiteret til en plejebolig, hvis du på grund af væsentlig nedsat funktionsevne har brug for hjælp og støtte hele døgnet. Hvad er formålet? Hvad tilbydes

Læs mere

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Glesborg Plejecenter Velkommen til Glesborg Plejecenter www.glesborgplejecenter.dk lbm@norddjurs.dk Glesborg

Læs mere

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND

GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND GENOPTRÆNINGSCENTER REMSTRUPLUND Velkommen I denne pjece kan du læse om dagligdagen på genoptræningscentret. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

V E L K O M M E N B O E N H E D E N K I S U M P A R K E N

V E L K O M M E N B O E N H E D E N K I S U M P A R K E N B O E N H E D E N K I S U M P A R K E N Kontaktoplysninger: Boenheden: Fastnet 4373 4539 Personale 4328 3922 Kisumparken 114 st. 2660 Brøndby Strand Områdeleder: Janni Høi 4328 2720 Ansvarshavende Assistent:

Læs mere

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej 2 7323 Give Tlf. 76 81 79 50. Plejecenter Sandbjergs vision. Sandbjerg gør en forskel. - viljen til at kunne, giver viljen til at gøre. - vi VIL og vi KAN. Velkommen

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter

Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter Velkommen som beboer på Villestofte Plejecenter Udgivet af OKÆ Plejeboliger Februar 2011 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Villestofte Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret

Læs mere

Velkommen til Strandgården

Velkommen til Strandgården Velkommen til Strandgården Til nye borgere 2017 Jeg vil gerne byde dig og din familie velkommen til Strandgården. Håber du vil blive glad for at bo her, og vi håber denne lille pjece kan hjælpe dig og

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere