Ringsted Autoophug Aps. Sorøvej Ringsted

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ringsted Autoophug Aps. Sorøvej 89 4100 Ringsted"

Transkript

1 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 1 Ansøgning om miljøgodkendelse for: Sorøvej Ringsted Denne ansøgning er udarbejdet af: Poul Jørgensen Nørskov Miljøteknik Aps tlf Poul@isostandard.dk Daglig leder af virksomheden (og kontaktperson) bliver: Basel Sandos DanskeeeAps@gmail.com Tlf:

2 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 2 ****************************************************************************** Ansøgning om miljøgodkendelse for:, Sorøvej 89, 4100 Ringsted Denne ansøgning er udarbejdet af Nørskov Miljøteknik aps, Poul Jørgensen tlf , Poul@isostandard.dk ****************************************************************************** Ansøgningen er udarbejdet efter bilag 5 i listevirksomhedsbekendtgørelsen. Indholdsfortegnelse: A. Ansøger og ejerforhold 3 B. Oplysninger om virksomhedens art 4 C. Oplysninger om etablering 5 D. Oplysninger om virksomhedens placering og driftstid 6 E. Tegninger over virksomhedens indretning 7 F. Beskrivelse af virksomheden 8 H. Oplysninger om forurening og forureningsbegrænsende foranstaltninger 10 I. Andet 14 Bilag: Bilag 1: Bilag 2: Bilag 3: Oversigtskort Indretningstegning Procedure for miljøbehandling (=særskilt behandling af biler) Resume vedr. ansøgningen Hermed søges tilladelse til etablering af et mindre autoophug/genbrug med ophugsaktiviteter på adressen Sorøvej 89, 4100 Ringsted Der skal ikke som følge af denne ansøgning gennemføres byggeaktiviterer på adressen. Værksted og lager i eksisterende bygning skal anvendes som det er (dog skal der etableres lifte og andet udstyr). Der forventes ophugget op til biler årligt (ca 5 biler pr. dag).

3 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 3 Der søges tilladelse i overensstemmelse med miljøstyrelsens standardvilkår uden ønske om dispensationer derfra. På grund af ovenstående omstændigheder forventer vi ikke, at der overhovedet vil være nogen problemer i ovenstående sag, og vi håber derfor på en meget hurtig sagsbehandling. Virksomhedens aktiviteter kan yderligere beskrives som følger: På indendørs befæstet areal med uden afløb ønskes biler til ophug modtaget, og oplagret i indtil særskilt behandling (miljøbehandling) og ophug af biler skal ske i værkstedområde. Der kan oplagres op til 50 biler indendørs (som afventer miljøbehandling) Oplaget af biler bliver således max. 50 ikke miljøbehandlede biler til ophug samt op til ca 200 miljøbehandlede biler til demontering/ophug samt op til ca 25 regulære biler til salg (ved regulære biler forstås biler som enten er direkte køreklare eller biler med en mindre reparerbar defekt, salgsbilerne er altså ikke gamle, udrangerede skrotbiler). Oplag af de aftappede væsker vil af hensyn til gældende miljøregler foregå indendørs på spildbakker uden afløb. På udendørs arealer vil der være parkerede miljøbehandlede biler til ophug samt containere med ikke forurenende affaldsprodukter (bl.a. dæk, kofangere og jern). Der vil være beskæftiget 2-5 mand på virksomheden i starten. Virksomheden vil blive miljøcertificeret i henhold til ISO14001 Det bemærkes, at Ringsted Autoophug aps ikke skal anvende hele ejendommen (Sorøvej 89) A. Ansøger og ejerforhold 1) Ansøger er: Basel Sandos Danske Erhvervs ejendomme ApS hændelsvej kbh. sv. DanskeeeAps@gmail.com Mobil: ) Virksomheden er

4 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 4 Sorøvej Ringsted (ansvarshavende Basel Sandos, samme som ejer ejendommen) Selskabet er endnu ikike etableret, hvorfor B-nummer ej heller er meddelt. Vi eftersender det når selskabet er etableret. 3) Navn, adresse på ejeren af ejendommen, hvor virksomheden er beliggende: Sorøvej Ringsted 4) Virksomhedens kontaktperson: kontaktperson: Basel Sandos, DanskeeeAps@gmail.com Mobil: Ansøgningen om miljøgodkendelse er udarbejdet af konsulentfirmaet: Nørskov Miljøteknik aps Næstved Landevej Næstved Tlf poul@isostandard.dk Kontaktperson Poul Jørgensen Som henvendelser til i sagen bør rettes til, indtil godkendelsen er endelig. B. Oplysninger om virksomhedens art 5) Virksomhedens listebetegnelse, jf. bilag 1 og 2, for virksomhedens hovedaktivitet og eventuelle biaktiviteter. Virksomhedens listebetegnelse i bilag 2 til Godkendelsesbekendtgørelsen er: K209 Autoophugning (autogenbrug). Biaktivitet er: Handel med biler (ikke godkendelsespligtig)

5 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 5 6) Kort beskrivelse af det ansøgte projekt. Angivelse af, om der er tale om nyanlæg eller om driftsmæssige udvidelser/ændringer af bestående virksomhed. Hvis der er tale om udvidelse af en ikke tidligere godkendt virksomhed, som bliver godkendelsespligtig på grund af udvidelsen, skal der gives oplysninger om hele virksomheden inkl. udvidelsen. På adressen er der etableret faciliteter, der umiddelbart uden bygningsmæssige ændringer kan anvendes til autoophugs/genbrugsvirksomhed. Virksomheden vil bestå af kombineret værksted og lagerhal på ca 400 m2, og yderligere en lagerhal på ca 500 m og udendørs oplagsplads. Fra adressen foregår desuden bilhandel i begrænset omfang. Der ønskes tilladelse til at drive autoophug og bilhandel i eksisterende bygning og faciliteter på adressen. Værkstedsområdet bliver indrettet med lifte, reoler til reservedele og faciliteter til oplag af affaldsprodukter Der ønskes ophugget op til 1000 biler årligt, og på de udendørs arealer vil der være oplagret op til 6 alm. åbne affaldscontainere. Indendørs vil der være oplagret op til 50 biler til miljøbehandling. De oplagrede biler vil henstå som almindeligt parkerede biler på det eksisterende betonbelagte gulv. Der er ingen afløb i gulvet. Alle indendørs arealer er belagt med beton af god kvalitet. Oversigtstegning bilag 1 viser beliggenheden i forhold til omgivelser og bilag 2 viser virksomhedens indretning. 7) Hvis det ansøgte projekt er midlertidigt, skal det forventede ophørstidspunkt oplyses. Ikke relevant - Der er tale om en permanent virksomhed. C. Oplysninger om etablering 8) Oplysning om, hvorvidt det ansøgte kræver bygningsmæssige udvidelser/ændringer. Virksomheden kan drives fra de eksisterende faciliteter. Der skal ikke foregå bygningsmæssige ændringer eller andre ændringer. 9) Forventede tidspunkter for start og afslutning af bygge- og anlægsarbejder og for start af virksomhedens drift. Hvis ansøgningen omfatter planlagte udvidelser eller ændringer, jf. lovens 36, oplyses tillige den forventede tidsmæssige horisont for gennemførelse af disse. Ikke relevant.

6 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 6 D. Oplysninger om virksomhedens placering og driftstid 10) Oversigtsplan i passende målestok med angivelse af virksomhedens placering. Planen forsynes med en nordpil. Oversigtsplan i passende målestok med nordpil og angivelse af virksomhedens placering er vedlagt i bilag 1. 11) Redegørelse for virksomhedens lokaliseringsovervejelser. Virksomheden ønskes etableret i området, fordi området er egnet til formålet. Områdets faktiske anvendelse er erhverv. Det kan oplyses, at ansøgeren (Basel Sandos) har forespurgt kommunens planafdeling om der kan tillades autoophug på adressen (og fået oplyst at der intet var til hindring for at der kan etableres autoophug på adressen). Det er vores vurdering, at aktiviteterne ikke er til gene for omgivelserne da alle forurenende aktiviteter foregår indendørs. Der er udsædvanlig gode til- og frakørselsforhold fra virksomheden. På grund af ejendommens beliggenhed, og da den uden videre kan anvendes til ophug af biler, finder vi ejendommen velegnet. 12) Virksomhedens daglige driftstid. Der angives desuden driftstid og tidspunkter for de enkelte forurenende anlæg, herunder støjkilder, hvis de afviger fra den samlede virksomheds driftstid. Hvis virksomheden er i drift på lørdage eller søn og helligdage, skal dette oplyses. Normal drifts- og åbningstid er fra kl på hverdage samt lørdage fra kl Der kan herudover forekomme arbejde på værkstedet om aftenen og på søndage. Det er typisk støj som kan være årsag til gener ved unormale driftstider, men p.g.a. værkstedets beliggenhed inde midt i bygningskomplekset, forventer vi ikke at dette vil være noget problem i denne situation. 13) Oplysninger om til og frakørselsforhold samt en vurdering af støjbelastningen i forbindelse hermed. Til og frakørselsforhold er gode. Den samlede kørsel til og fra virksomheden vurderes at være ca. 25 biler om dagen. Det forventes ikke, at støj fra bilerne vil være noget problem i området da det i forvejen er særdeles trafikeret.

7 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 7 E. Tegninger over virksomhedens indretning 14) Den tekniske beskrivelse, jf. punkt F og H, skal ledsages af tegninger, der viser følgende: Placering af alle bygninger og andre dele af virksomheden på ejendommen. Produktions- og lagerlokalers placering og indretning, herunder placering af produktionsanlæg m.v. Placering af område for miljøbehandling 12) af udtjente køretøjer. Placering af modtageplads og oplagsplads for ikke-miljøbehandlede køretøjer 13). Placering af oplagsplads for miljøbehandlede køretøjer. Placering af evt. vaskeplads. Hvis der foretages arbejde udendørs, angives placeringen af dette. Placeringen af skorstene og andre luftafkast. Placeringen af støj- og vibrationskilder, herunder af evt. plads eller anlæg til flatning af karosserier. Virksomhedens afløbsforhold, herunder kloakker, sandfang, olieudskillere, brønde, tilslutningssteder til offentlig kloak og befæstede arealer, samt oplysninger om nedgravede rørforbindelser og tanke/beholdere. Interne transportveje, herunder til ikke-miljøbehandlede køretøjer og/eller andet farligt affald. Placering af oplag af hjælpestoffer og affald. Tegningerne skal forsynes med målestok og nordpil. Indretning: Situationsplan, der viser virksomhedens indretning er vedlagt i bilag 2. Bilaget indeholder flere tegninger. Tegning 1 viser grundarealet og bygningen. Tegning 2 viser hvilken del af bygningen der skal anvendes til autoophugning (det er to haller placeret midt i bygningen i vestlig retning. Den øvrige del af bygningen skal ikke anvendes til autoophugning. (Bl.a. anvendes en del af bygningen af et busselskab, dette fortsætter). Tegning 3 viser hvorledes de udendørs arealer ønskes anvendt. De arealer som ikke er medtaget på tegningen skal ikke anvendes af virksomheden. Tegning 4 viser bygningens anvendelse (den del af bygningen som skal anvendes af virksomheden). Modtagelse Biler til ophug modtages indendørs og oplagres indendørs på betogulv uden afløb.

8 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 8 Affaldsoplag: Olie, kølervæske og andre flydende stoffer fra bilerne oplagres indendørs i egnede emballager (metal- eller plasttromler/dunke). Beholderne vil henstå på oplags-/spildbakker, som kan tilbageholde spild (hvis uheldet er ude). Bakker har en størrelse, således at spild fra den største beholder vil kunne tilbageholdes. Ikke forurenende affald- eller restprodukter (plastkofangere, bilruder, blikdele, dæk, fælge m.v.) vil enten blive oplagret i åbne containere på udendørs ubefæstet areal.. Hjælpestoffer: Der forventes ikke noget større oplag af hjælpestoffer. Hjælpestofferne vil primært være mindre beholdere (på op til 5 liter) samt spraydåser. Hvis det bliver aktuelt med større oplag (f. eks. 200 liters tromler med motorolie), vil disse blive oplagret på samme måde som flydende affald. Afløb/spildevand: Der er ikke afløb af processpildevand fra virksomheden (der foregår ikke vask af biler eller bildele på virksomheden, og oplag af biler til ophug, hvorfra der kunne ske spild, foregår indendørs på betongulv uden afløb. På udendørs areal hvor miljøbehandlede biler oplagres er der ikke befæstet med tæt belægning og der er ikke kloakeret. Der er håndvaske og toilet på virksomheden, men dette er ikke beskrevet nærmere. Støjforhold: Eneste støjende udendørs aktiviteter er håndtering af de modtagne biler samt oplagring og afhentning af skrot. Kompressor er placeret indendørs og brug af stærkt støjende værktøj foregår også kun indendørs. Afkast: Der er ikke etableret ventilation og afkast fra virksomhedens værksted. Afkast for svejserøg og udstødningsgas bliver ført op i ca 1 meter over tagryg, såfremt man på et senere tidspunkt vil etablere dette. Der forekommer ikke slibeaktiviteter på virksomheden. F. Beskrivelse af virksomheden 15) Oplysninger om, hvor mange udtjente køretøjer til særskilt behandling 14) der forventes modtaget årligt, opdelt på køretøjer på henholdsvis over og under kg, hvor mange særskilt behandlede køretøjer, der forventes modtaget årligt, hvor mange udtjente køretøjer til særskilt behandling, der maksimalt forventes oplagret, hvor mange miljøbehandlede køretøjer, der maksimalt forventes oplagret, samt

9 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 9 hvor mange særskilt behandlede køretøjer, der maksimalt forventes oplagret (kun relevant for virksomheder, der udelukkende efterbehandler særskilt behandlede køretøjer). Antal modtagne biler: Det forventes, at der modtages op til 1000 biler årligt til miljøbehandling og skrotning, størstedelen af bilerne vil være biler under 3500 kg. Der vil dog ikke blive modtaget egentlige lastbiler til ophug, men kun person og varebiler (nogle varebiler er af skattemæssige årsager vejet op til over 3500 kg). Foruden modtagelse af biler til ophug modtages der biler til salg, det er vanskeligt at fastlægge, hvor mange salgsbiler der modtages på årsbasis men det maksimale oplag vil ikke overstige 25. Oplagrede biler, som afventer miljøbehandling: Oplag af ikke miljøbehandlede biler sker på i bygningen med befæstet areal uden afløb. Oplag er ikke miljøbehandlede biler bliver maksimalt 50 stk. Oplagrede biler som er miljøbehandlede: Der vil være oplag af miljøbehandlede biler på 200 stk. Bilerne oplagres udendørs og disse ophugges løbende og restfraktionen bortskaffes til produkthandler (=virksomhed som forbereder restfraktionen på metalgenvinding). Oplag af biler til salg: Oplag af salgsbiler sker på udendørs areal (totalantallet af salgsbiler er 50). 16) Oplysning om, hvorvidt der foretages særskilt behandling af udtjente køretøjer, eller om der udelukkende foretages efterbehandling af særskilt behandlede køretøjer. Oplysning om evt. vaskeanlæg. Der bliver foretaget særskilt behandling (=miljøbehandling) af udtjente køretøjer i henhold til Bekendtgørelsen nr af 20.dec 2006 om affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner derfra. Behandlingen omfatter fjernelse af miljøskadelige væsker og komponenter som bl.a. kølervæske, motor-, gear- og hydraulikolie, sprinklervæske, akkumulator og blyafbalanceringsklodser.

10 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 10 Miljøstyrelsens bekendtgørelse nr 1708 af 20.dec 2006 foreskriver metoder og omfang vedr. særskilt behandling af motorkøretøjer. Procedure for tapning følger disse beskrivelser (vedlagt i bilag 3). H. Oplysninger om forurening og forureningsbegrænsende foranstaltninger Luft 17) Oplysning om, hvilke arbejdsprocesser mv. der knytter sig til virksomhedens skorstene og luftafkast, jf. punkt 14. Der er som tidligere beskrevet ikke etableret afkast og ventilation i virksomhedens værksted. For en god ordens skyld oplyses, at der ikke vil komme til at foregå autolakering eller undervognsbehandling på virksomheden. Spildevand 18) Hvis der søges om tilladelse til at aflede spildevand, skal virksomheden udarbejde en spildevandsteknisk beskrivelse. Beskrivelsen skal indeholde: Oplysning om spildevandets oprindelse, herunder om der er tale om vaskevand, overfladevand og/eller husspildevand. For hver spildevandstype oplysninger om spildevandsmængde, sammensætning og afløbssteder for det spildevand, virksomheden ønsker at aflede, herunder oplysninger om temperatur, ph og koncentrationer af forurenende stoffer. Maksimal mængde af spildevand afledt pr. døgn og pr. år samt variationen i afledningen over døgn, uge, måned eller år. Oplysning om størrelse på sandfang og olieudskillere. Oplysning om, hvorvidt virksomheden anvender bedste tilgængelige teknologi med henblik på at begrænse eller undgå afledningen af stoffer, som er uønskede i spildevandet, herunder en beskrivelse af de valgte rensningsmetoder og rensningsgraden for de enkelte tilførte stoffer. Der forekommer ikke processpildevand fra virksomheden.

11 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 11 19) Oplysning om, hvorvidt spildevandet skal afledes til kloak eller udledes direkte til vandløb, søer eller havet eller andet. Ansøgning om tilslutning til offentligt spildevandsanlæg indsendes særskilt til kommunen, jf. miljøbeskyttelseslovens 28. Ikke relevant 20) Hvis der søges om tilladelse til direkte udledning til vandløb, søer eller havet, skal der indsendes oplysning om opblandingsforhold i det modtagende vandområde. Ikke relevant Støj 21) Beskrivelse af støj- og vibrationskilder, herunder intern kørsel og transport samt udendørs arbejde, jf. punkt 14, og af planlagte støj- og vibrationsdæmpende foranstaltninger. Der er følgende støjkilder: Kompressor Værksted (fx luftværktøjværktøj) Intern transport Flytning af biler og andet Indendørs Indendørs Nogen biler ved egen kraft ellers med truck. Transport til og fra virksomheden Kundebesøg og medarbejdere Biler til skrotning Autotransporter eller ved egen kraft (kører selv) Bilerskrot til shredder Lastbil Afhentning af andet affald Lastbil Der er ikke planlagt nogen egentlig støj eller vibrationsdæmpning, men vi forventer ikke, at støj og vibrationer vil være noget problem, og det foreslås, at der fastsættes støjgrænser i henhold til miljøstyrelsens støjvejledning. Vi har fra andre tilsvarende virksomheder erfaring for, at støj ikke er noget problem fra denne virksomhedstype.

12 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 12 Affald 22) Oplysninger om sammensætning og årlig mængde af virksomhedens affald, herunder farligt affald. For farligt affald opgives tilhørende EAK-koder. Der forekommer følgende affaldstyper: (De anslåede årsmængder er absolut maksimum, for flere af fraktionerne vil mængderne være lavere) Olie anslået mængde årligt 5000 L Koblingsvæske anslået mængde årligt 500 L Frostsikringsvæske (kølervæske) anslået mængde årligt 5000 L Sprinklervæske anslået mængde årligt 1000 L (genbruges direkte) Motorbenzin anslået mængde årligt 1000 L (genbruges direkte) Dieselolie anslået mængde årligt 1000 L (genbruges direkte) Oliefiltre anslået mængde årligt 500 kg Blyakkumulatorer anslået mængde årligt 15 ton Ni-Cd akkumulatorer anslået mængde årligt 50 kg Blyholdige balanceklodser anslået mængde årligt 500 kg Kviksølvkontakter anslået mængde årligt 1 kg Freon (eller tilsvarende fra aircondition) anslået mængde årligt 100 kg Trykbeholdere, brandslukkere og gasbeholdere anslået mængde årligt 50 stk Elektroniske udstyr: Audioapparater, videoapparater, navigationsudstyr, mobiltelefoner anslået mængde årligt 1 ton Dæk anslået mængde årligt 50 ton Jern og metaller, glas og plast anslået mængde årligt max 1200 ton De ovenfor angivne affaldsfrationsmængder er absolut maksimale mængder ved modtagelse af 1000 biler årligt, ved modtagelse af et mindre antal biler vil mængderne være tilsvarende mindre. (EAK-koder fremgår nedenfor af afsnit 23)

13 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 13 23) Oplysninger om, hvordan affaldet håndteres på virksomheden (herunder affald der indgår i virksomhedens produktion) og om mængden af affald og restprodukter, der oplagres på virksomheden. Oplysning om det forventede maksimale oplag af nedenstående affaldsarter: Affaldsart Blyakkumulatorer Forventet max. oplag 5000 kg EAK-kod e Opbe-v aring Bort-skaffel se A HI Hansen Eller Stena Jern og metal Bremsevæske og koblingsvæske 300 L B Stena Miljø Dieselolie 500 L C Genbruges Dæk 20 ton H HI / Stena Elektronisk udstyr (audio- og videoudstyr, navigationsudstyr og mobiltelefoner) 100 kg D HI / Stena Frostsikringsvæske (kølervæske) 1200 L B eller Stena Miljø G Kviksølvkontakter 1 kg E Stena Miljø Motorbenzin 500 L C Genbruges Ni-Cd akkumulatorer (herunder apparater E Stena Miljø 50 kg med akkumulator) Olie (motor- gear- og smøreolie) 1200 L G Dansk Olie Genbrug Oliefiltre 200 kg B Stena Miljø. Sprinklervæske 100 L B Genbruges Freon (eller tilsvarende fra aircondition) 25 l F Genbruges Jern, metal (biler og andet jern og metal, - H HI / Stena 25 ton glas og plast demonteres ikke fra bilerne) Glas 1 ton H HI / Stena Plast (kofangere) 1 ton H HI / Stena A: Syrefast container, indendørs B: Tromle, indendørs C: Plastdunk/reservedunk, indendørs D: Container/netbur indendørs E: Spand, indendørs F: Trykflaske G: Tromle eller palletank, indendørs H Container udendørs Alle beholdere med væskeaffald opbevares på spildbakker, som i tilfælde af lækage vil kunne tilbageholde mængden fra den største beholder på bakken.

14 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 14 Det er muligt, at der skiftes til andre affaldsmodtagere end de angivne, men hvis det bliver tilfældet, vil vi sikre at disses godkendelsesforhold er i orden. Jord og grundvand 24) Oplysning om, hvorvidt nedenstående arealer er befæstede eller ej, samt om arten af belægning for de forskellige typer arealer. Oplysningerne gives for arealer til transport af ikke-miljøbehandlede køretøjer og/eller andet farligt affald, modtagelse og oplag af ikke-miljøbehandlede køretøjer, Emnerne står på befæstet areal(gulv) indendørs. Almindelige biler afleveres af kunden umiddelbart foran virksomheden, hvorefter de samme dag transporteres ind til miljøbehandling eller til oplagring (på befæstet areal/gulv) Skadede biler til ophug transporteres straks ved modtagelsen ind (på befæstet areal/gulv) oplag af miljøbehandlede køretøjer, Foregår ikke oplag af salgsbiler Indendørs på betonbefæstet areal. miljøbehandling af køretøjer og/eller Sker indendørs på betongulv uden afløb. afmontering af dele forurenet med olie, oplag af brændstof, olie og kemikalier, Opbevares i de emballager, der fremgår af pkt. 23 indendørs på tæt betongulv, hvorpå væskebeholderne henstår i spildvakker. Ved lækage vil væskerne ikke kunne trænge ud eller løbe i afløb. oplag af farligt affald Som ovenfor dog opbevares akkumulatorer i overdækkede syrefaste containere. flatning af karosserier. Forekommer ikke I. Andet 25) Hvis der er standardvilkår, som vurderes at være irrelevante for virksomheden, skal dette oplyses, idet der samtidig gives en begrundelse herfor. Nedenstående standardvilkår er urelevante: 8. Flatning af karosserier skal enten foregå i lukket container med opsamling af spild eller på et impermeabelt areal med fald mod afløb. Såfremt flatning foregår indendørs, kan dette ske på

15 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 15 impermeabelt areal uden afløb. Er ikke relevant, fordi der ikke forekommer flatning 9. Vaskeplads for motorer og andre løsdele skal være indrettet under tag beskyttet mod vejrlig og på et impermeabelt areal med opkant og afskærmning, således at vaskevand, aerosoler m.v. ikke spredes uden for vaskepladsen. Er ikke relevant, fordi der ikke forekommer vaskning 13. Afkast fra udsugninganlæg ved arbejdspladser, hvor der håndteres asbestholdige dele, skal være forsynet med absolutfilter dimensioneret med en udskilningsgrad på mindst 99,97 %. Afkast skal være opadrettede og føres mindst 1 meter over tagryg på det tag, hvor afkastet er placeret. Er ikke relevant, fordi der ikke forekommer håndtering af asbestholdige bremsebelægninger disse har været forbudte i ca 20 år, og vil derfor kun forefindes på gamle veteranbiler og lignende og der er ikke tradition for at sådanne biler hugges op. 26) Hvis der er standardvilkår, som virksomheden ikke mener at kunne overholde, skal dette oplyses, idet der samtidig gives en begrundelse herfor. Alle relevante vilkår forventes, at kunne overholdes 27) Sikkerhedsstillelse Autoophugningsvirksomheder er som udgangspunkt omfattet af reglerne om sikkerhedsstillelse. De reelle omkostninger ved en eventuel oprydning vil blive i størrelsesorden: Affaldsfraktion Max oplagsmængde Omkostninger til bortskaffelse Spildolie 1200 l 0 kr (Dansk Oliegenbrug) Kølervæske 1200 l 3600 kr (Stena Miljø) Bremsevæske og 300 l 0 kr (Stena

16 Ansøgning om miljøgodkendelse: side 16 koblingsvæske Miljø) (det er det samme) Akkumulatorer 5 ton 0 kr (HJ Hansen) Oliefiltre 600 kg 3600 kr (Stena Miljø) Spraydåser 100 kg 600 kr ( Stena Miljø) Bildæk 20 ton 0 kr (HJ Hansen) Jern og metal, glas og plast 12 ton 0 kr (HJ Hansen) Ubehandlede biler 5 stk 0 kr (HJ Hansen) Elektronikskrot 100 kg 500 kr (HJ Hansen) Uforudsete udgifter (restaffald, arbejdsløn, transport) kr (anslået) Total Ca ,- kr Der er i ovenstående ikke modregnet positive værdier af affaldet (f.eks. salgsprisen for skrotjern som gennem de seneste år har ligget på gennemsnitlig 1500 kr/ton, men er dog lavere i øjeblikket). Virksomheden er indstillet på hurtigt at stille sikkerheden via en spæret konto med indestående kr ,- i en dansk bank. NMT 26.nov 2012 / PJ

Ansøgning om miljøgodkendelse: MB Autocenter side 1. Daglig leder af virksomheden (og kontaktperson) bliver: Bador Hassan tlf

Ansøgning om miljøgodkendelse: MB Autocenter side 1. Daglig leder af virksomheden (og kontaktperson) bliver: Bador Hassan tlf Ansøgning om miljøgodkendelse: MB Autocenter side 1 Ansøgning om miljøgodkendelse for: MB Autocenter Industrigrenen 7 2635 Ishøj (CVR-nr. 37622559) Denne ansøgning er udarbejdet af: Poul Jørgensen Nørskov

Læs mere

Ansøgning om revision af gældende miljøgodkendelse

Ansøgning om revision af gældende miljøgodkendelse Ansøgning om revision af gældende miljøgodkendelse A. Ansøger og ejerforhold 1) Ansøgerens navn, adresse, telefonnummer. Jørgen Lund Petersen Smedevej 2 4520 Svinninge Mobiltelefon: 24 23 80 65 2) Virksomhedens

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed

Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed Til Mortalin A/S Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed Bilag 4 Oplysningskrav ved ansøgning om godkendelse af bilag 2-virksomhed, jf. 6, stk. 4 og stk. 6 Hvis ansøgningen er omfattet af bilaget

Læs mere

Ansøgning om miljøgodkendelse

Ansøgning om miljøgodkendelse Sendes til: Sønderborg Kommune Miljøafdelingen Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Ansøgning om miljøgodkendelse Du må ikke anlægge eller påbegynde etableringen af en virksomhed, anlæg eller en indretning,

Læs mere

Hassellunden 10, 2765 Smørum

Hassellunden 10, 2765 Smørum Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse Tlf: 7259 6000 Mail: kommune@egekom.dk www.egedalkommune.dk Miljøgodkendelse Hassellunden 10, 2765 Smørum november 2012 Egedal Kommune Center for Teknik og Miljø

Læs mere

Tilsynsskema Autoophug Se vejledning side 6-7 Tilsynsførende: Virksomhed:

Tilsynsskema Autoophug Se vejledning side 6-7 Tilsynsførende: Virksomhed: Tilsynsskema Autoophug Se vejledning side 6-7 Tilsynsførende: Virksomhed: Adresse: Kontaktperson: Tilstede ved tilsynet: Tlf: CVR - nr.: P - nr: Journal nr.: Side: 1 af 7 Basis Data Hovedaktivitet: Er

Læs mere

5) Virksomhedens listebetegnelse, jf. bilag 1 og 2, for virksomhedens hovedaktivitet og eventuelle biaktiviteter.

5) Virksomhedens listebetegnelse, jf. bilag 1 og 2, for virksomhedens hovedaktivitet og eventuelle biaktiviteter. 1 Til Struer Kommune Hermed oplysninger til vurdering af eventuel miljøgodkendelsespligt (vurdering af eventuelt listepunkt) af Bang & Olufsens eksisterende energiproducerende anlæg. For overskuelighedens

Læs mere

Oplysningskrav ved ansøgning om miljøgodkendelse af bilag 1-virksomheder 1.

Oplysningskrav ved ansøgning om miljøgodkendelse af bilag 1-virksomheder 1. Notat Miljøteknisk beskrivelse for Hammel Fjernvarme Plan- og virksomhedsområdet J.nr. Ref. Den (Indsendes til kommunen med kopi til Miljøministeriet, Miljøcenter Århus) Oplysningskrav ved ansøgning om

Læs mere

Miljøgodkendelse. AutoRecycle ApS, Bytoften 7, 4000 Roskilde August 2015

Miljøgodkendelse. AutoRecycle ApS, Bytoften 7, 4000 Roskilde August 2015 Miljøgodkendelse AutoRecycle ApS, Bytoften 7, 4000 Roskilde August 2015 1 By Kultur og og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Miljøgodkendelse af miljøbehandling

Læs mere

Miljøgodkendelse til vilkårsændring. Hassellunden 10, 2765 Smørum

Miljøgodkendelse til vilkårsændring. Hassellunden 10, 2765 Smørum Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse Tlf: 7259 6000 Mail: kommune@egekom.dk www.egedalkommune.dk Miljøgodkendelse til vilkårsændring Smørum Autoland ApS Hassellunden 10, 2765 Smørum september 2013

Læs mere

Afsnit 4. H 201: Udendørs motorsportsbaner og knallertbaner samt køretekniske anlæg. Dette afsnit omfatter udendørs motorsportsbaner og knallertbaner.

Afsnit 4. H 201: Udendørs motorsportsbaner og knallertbaner samt køretekniske anlæg. Dette afsnit omfatter udendørs motorsportsbaner og knallertbaner. Afsnit 4. H 201: Udendørs motorsportsbaner og knallertbaner samt køretekniske anlæg. 4.1. Anvendelsesområde Dette afsnit omfatter udendørs motorsportsbaner og knallertbaner. 4.2. Beskrivelse af de væsentligste

Læs mere

Vilkår 6 ændres til: 6. (*10) Der må maksimalt oplagres 10 ikke-miljøbehandlede køretøjer og 300 miljøbehandlede køretøjer på virksomheden.

Vilkår 6 ændres til: 6. (*10) Der må maksimalt oplagres 10 ikke-miljøbehandlede køretøjer og 300 miljøbehandlede køretøjer på virksomheden. H J Biler v/henrik Jensen Vestre Kobbelvej 11 7000 Fredericia 01-05-2014 Sags id.: 14/2408 Sagsbehandler: Mette Schjødt KS: Inger Pabst Påbud om ændring af vilkår i miljøgodkendelse af H.J. Biler, Vestre

Læs mere

Bilag 1 Ansøgning om miljøgodkendelse

Bilag 1 Ansøgning om miljøgodkendelse Bilag 1 Ansøgning om miljøgodkendelse Virksomhed: Jernkællingen ApS Truelsdalvej 28 4340 Tølløse Cvr: 32661033 P nummer: 1015730699 Tlf. 70 70 74 75 Kontakt person: Anja Kwiecien Olsen Jernkællingen ApS

Læs mere

Ansøgning om miljøgodkendelse af autoophug på adressen Raasigvangen 6, 3550 Slangerrup

Ansøgning om miljøgodkendelse af autoophug på adressen Raasigvangen 6, 3550 Slangerrup Ansøgning om miljøgodkendelse af autoophug på adressen Raasigvangen 6, 3550 Slangerrup 1. Indledning. På vegne af Gørløse Autoimport A/S ( cvr. 73120713) v/flemming Thingmand Henriksen søger NF miljødk,

Læs mere

Anmeldelsen skal være forvaltningen i hænde senest 4 uger før etableringen, udvidelsen eller ændringen påtænkes gennemført.

Anmeldelsen skal være forvaltningen i hænde senest 4 uger før etableringen, udvidelsen eller ændringen påtænkes gennemført. Side 1 af 5 Sendes til Skive Kommune Teknisk Forvaltning Rådhuspladsen 2 7800 Skive Anmeldelse af autoværksted (Jf. Bekendtgørelseom miljøkraviforbindelse med etablering og drift af autoværksteder m.v.,

Læs mere

Sammendrag 10. april 2014

Sammendrag 10. april 2014 Autogenbrug Svendborg ApS Aasiaatvej 9 5700 Svendborg Miljøgodkendelse (revurdering), påbud af nye vilkår Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf.: 62 23 30 00 Autogenbrug Svendborg ApS Aasiaatvej

Læs mere

Miljøgodkendelse af. Møldrup Bjerregrav Autolager ApS. Hestehøjvej 11. Bjerregrav. 9632 Møldrup

Miljøgodkendelse af. Møldrup Bjerregrav Autolager ApS. Hestehøjvej 11. Bjerregrav. 9632 Møldrup Møldrup Bjerregrav Autolager ApS Solbakken 5 6320 Egernsund Sendt til: vjea@dataophug.dk Teknik & Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 virksomhedsmiljoe@viborg.dk Dato:

Læs mere

Påbud efter miljøbeskyttelseslovens 41b om ændring af vilkår samt godkendelse efter 33 til miljøbehandling af biler.

Påbud efter miljøbeskyttelseslovens 41b om ændring af vilkår samt godkendelse efter 33 til miljøbehandling af biler. Med afleveringsattest Stena Jern & Metal A/S Rugmarken 10 3520 Farum Påbud efter miljøbeskyttelseslovens 41b om ændring af vilkår samt godkendelse efter 33 til miljøbehandling af biler. Stena Jern & Metal

Læs mere

Anmeldelse af autoværksted

Anmeldelse af autoværksted Sendes til Side 1 af 5 Skive Kommune Teknik, Miljø og Udvikling Rådhuspladsen 2 7800 Skive Anmeldelse af autoværksted (Jf. Bekendtgørelse om miljøkrav i forbindelse med etablering og drift af autoværksteder

Læs mere

VVM-screening. Egedal Autodele ApS Hassellunden Smørum. Anmeldeskema for: (bilag er klippet ind nedenfor ) Basisoplysninger

VVM-screening. Egedal Autodele ApS Hassellunden Smørum. Anmeldeskema for: (bilag er klippet ind nedenfor ) Basisoplysninger VVM-screening Anmeldeskema for: Egedal Autodele ApS Hassellunden 3 (bilag er klippet ind nedenfor ) Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan vedlægges) I eksisterende lagerbygning (for bildele) på

Læs mere

MILJØGODKENDELSE TIL AUTOOPHUG LH. MARINE ERHVERVSVEJ 2 4652 HÅRLEV

MILJØGODKENDELSE TIL AUTOOPHUG LH. MARINE ERHVERVSVEJ 2 4652 HÅRLEV MILJØGODKENDELSE TIL AUTOOPHUG LH. MARINE ERHVERVSVEJ 2 4652 HÅRLEV 2 1 INDHOLD 2 Indledning... 4 3 Stamoplysninger... 4 4 Afgørelse... 4 5 Vilkår... 4 5.1 Generelt... 4 5.2 Indretning og drift... 5 5.3

Læs mere

Oplysninger i forbindelse med ansøgning om etablering af ny gokartbane

Oplysninger i forbindelse med ansøgning om etablering af ny gokartbane Oplysninger i forbindelse med ansøgning om etablering af ny gokartbane i henhold til bekendtgørelse om standardvilkår, kapitel 13, H 201: Udendørs motorsportsbaner og knallertbaner samt køretekniske anlæg,

Læs mere

Godkendelse. Tillæg til Miljøgodkendelse, øgede affaldsmængder, Autogenbrug VISION A/S, Tigervej 10, 4600 Køge

Godkendelse. Tillæg til Miljøgodkendelse, øgede affaldsmængder, Autogenbrug VISION A/S, Tigervej 10, 4600 Køge Godkendelse Tillæg til Miljøgodkendelse, øgede affaldsmængder, Autogenbrug VISION A/S, Tigervej 10, 4600 Køge Miljøafdelingen 27. november 2017 Returadresse: Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Autogenbrug

Læs mere

Notat om VVM-screening af ansøgning om miljøgodkendelse af autoophug, Smørum Autoland, Hassellunden 10, Smørum

Notat om VVM-screening af ansøgning om miljøgodkendelse af autoophug, Smørum Autoland, Hassellunden 10, Smørum Notat om VVM-screening af ansøgning om miljøgodkendelse af autoophug, Smørum Autoland, Hassellunden 10, Smørum 1. Projektbeskrivelse Ansøger Poul Jørgensen, Nørskov Miljøteknik Aps. tlf. 20 33 43 67 Anlæg

Læs mere

Center for Miljøbeskyttelse skal hermed meddele Diyar Auto vilkårsændring af vilkår 10, 29 og 37 i miljøgodkendelse af 15. maj 2006.

Center for Miljøbeskyttelse skal hermed meddele Diyar Auto vilkårsændring af vilkår 10, 29 og 37 i miljøgodkendelse af 15. maj 2006. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse DIYAR AUTO V/H DIYAR ABDUL-WAHAB Speditørvej 1 A,-2 2450 KØBENHAVN SV Vilkårsændring: Ændret sikkerhedsstillelse, affaldsmængde og fordeling

Læs mere

Hundtofte Autoophug Pilegårdsvej 38 5771 Stenstrup. Miljøgodkendelse (revurdering), påbud af nye vilkår, samt nedsivningstilladelse

Hundtofte Autoophug Pilegårdsvej 38 5771 Stenstrup. Miljøgodkendelse (revurdering), påbud af nye vilkår, samt nedsivningstilladelse Hundtofte Autoophug Pilegårdsvej 38 5771 Stenstrup Miljøgodkendelse (revurdering), påbud af nye vilkår, samt nedsivningstilladelse Sammendrag Heundtofte autoophug Pilegårdsvej 38 5771 Stenstrup CVR nr.

Læs mere

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune B Y G O G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: Oktober 2015 Opdateret marts 2019 Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 27.08.2015 CVR-nummer 21679992 P-nummer 1019299283 Virksomhed Adresse Postnummer og by Ivan Auto Møgelgårdsvej

Læs mere

!"#$ ((*(= 4( &5# 4( &5 # 6 &(*5# &#8" 8 -> 8" 8(?&: *! (=: " 8 =*@! (=: 8"(8

!#$ ((*(= 4( &5# 4( &5 # 6 &(*5# &#8 8 -> 8 8(?&: *! (=:  8 =*@! (=: 8(8 !"#$$%%%" "& # ' () (*+, -./ 0123 !"#$ 4( &5# 4( &5 # 6 74 #!# -'** # 0 " "# 1(:*# &; #!# &; 8#!# 88998 9$9999 6 :6 6, ; (*'*! (&& 8"

Læs mere

Ver.: 3.7, 04-01-13, LMJE

Ver.: 3.7, 04-01-13, LMJE Denne reviderede miljøgodkendelse af SCHMIEDMANN NORDBORG A/S er udarbejdet af. Sagsbehandler: Anne-Mette Kildegård Andersen Sagsnummer: 12/50901 Kvalitetssikret af: Troels Dahl Miljøgodkendelsen er meddelt

Læs mere

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE

FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE Munks Produkt ApS Banevænget 11 4930 Maribo FØLGEBREV TIL TILLÆGSGODKENDELSE 14. DECEMBER 2015 Munks produkt Aps har den 25. november 2015 søgt om justering af vilkår 23 i miljøgodkendelsen af 4. december

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedens CVR nummer Q01 - Autoværksteder

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedens CVR nummer Q01 - Autoværksteder Sag nr. IND-2014-00042 Miljøtilsynsrapport Virksomhedens navn Virksomhedens adresse Vandel Biler Aps Hans Thomsens vej 93, 7184 Vandel Virksomhedens CVR nummer 32450601 Karakteren af virksomheden (kort

Læs mere

Stena Recycling A/S Vissenbjerg

Stena Recycling A/S Vissenbjerg Den 7. juni 2016 Stena Recycling A/S Vissenbjerg Ansøgning om tillægsgodkendelse til etablering af nyt afkast fra spraydåseanlæg: Oplysninger om virksomheden jf. bilag 3 i godkendelsesbekendtgørelsen A.

Læs mere

Skrotbiler. Skrotbiler hos private, på kommunale veje og meget mere om skrot

Skrotbiler. Skrotbiler hos private, på kommunale veje og meget mere om skrot Skrotbiler Skrotbiler hos private, på kommunale veje og meget mere om skrot Formål med pjecen At have retningslinjer der skal forhindre, at gamle biler lækker olie, benzin og andre væsker ud på jorden.

Læs mere

Miljøgodkendelse 2015

Miljøgodkendelse 2015 Miljøgodkendelse 2015 Truck & Parts Center ApS Hjedsbækvej 24 9530 Støvring Side 1 af 23 Godkendelse af listevirksomhed i henhold til Kapitel 5 i LBK nr. 879 af 26. juni 2010 om miljøbeskyttelse samt i

Læs mere

Miljøgodkendelse. P.N. Autoophug- og Import

Miljøgodkendelse. P.N. Autoophug- og Import Miljøgodkendelse P.N. Autoophug- og Import Marts 2008 Indhold 1. Resumé...4 2. Miljøgodkendelse...5 3. Vilkår...5 3.1. Generelt...5 3.2. Indretning og drift...5 3.3. Luftforurening...6 3.4. Støj...7 3.5.

Læs mere

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune 1. Baggrund og lovgrundlag Uhensigtsmæssig opbevaring og

Læs mere

VEJLEDNING OM SKROTBILER. teknik & miljø INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE

VEJLEDNING OM SKROTBILER. teknik & miljø INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE VEJLEDNING OM 2018 SKROTBILER Regler og lovgivning om håndtering af skrotbiler hos private, forhandlere og på kommunale områder teknik & miljø INDHOLD 1. indledning... 3

Læs mere

Ansøgning om dispensation og aktivitetsbeskrivelser

Ansøgning om dispensation og aktivitetsbeskrivelser autogenbrugsvirksomhed i området side 1 Ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. 2-302A Resume af ansøgning Ovenstående lokalplan nr. 2-302A fastlægger, at der i lokalområdet må etableres virksomheder

Læs mere

Ver.: 3.8, 02-10-13, TDAH

Ver.: 3.8, 02-10-13, TDAH Dette tillæg og reviderede miljøgodkendelse er udarbejdet af Sønderborg Kommune. Sagsbehandler: Christian Hougaard Sørensen Sagsnummer: 12/51417 Kvalitetssikret af: Troels Dahl Miljøgodkendelsen er meddelt

Læs mere

Ansøgning PEF ønsker at etablere ny lagerhal, værksted/klargøring, kontor mv. for salg af importbiler.

Ansøgning PEF ønsker at etablere ny lagerhal, værksted/klargøring, kontor mv. for salg af importbiler. Referat og oplysninger om gældende miljøregler og definitioner Mødedato: 21. maj 2007 Mødetidspunkt: 10.00 Mødested: Rødevej 3 Referent: for miljø Inger Brun Mødeleder: Per Christensen og Jørgen Tryk Hansen

Læs mere

Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra 1)

Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra 1) Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra BEK nr 480 af 19/06/2002 (Gældende) Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer

Læs mere

Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder

Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder Tilsynsrapport for ikke miljøgodkendelsespligtige virksomheder Sagsid 16/42611 Kontaktperson Helle Kløcher 1. OPLYSNINGER Virksomhed Pindstrup Autoværksted (Pindstrup Auto og Båd Reparationsværksted v/henning

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.07.2015 CVR-nummer 82876219 P-nummer 1002657768 Virksomhed Jørn Glad A/S Adresse Høgemosevænget 13 Postnummer

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. G. S. V. Materieludlejning A/S. og

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. G. S. V. Materieludlejning A/S. og Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 23.03.2016 CVR-nummer 87945928 P-nummer 1003220077 e-doc journal nr. 13/026468 Virksomhed G. S. V. Materieludlejning

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.12.2015 CVR-nummer 13783934 P-nummer 1000624355 Virksomhed Hjort`s Auto V/Lars Ingvar Hjort Adresse Damagervej

Læs mere

Gærum Auto og Traktorværksted Brønderslevvej 126 9900 Frederikshavn. Sendt via: kontor@tougaardauto.dk

Gærum Auto og Traktorværksted Brønderslevvej 126 9900 Frederikshavn. Sendt via: kontor@tougaardauto.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Gærum Auto og Traktorværksted Brønderslevvej 126 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 25.08.2015 CVR-nummer 74888313 P-nummer 1002443167 Virksomhed Be-Ni Auto Adresse Brendstrupvej 46 Postnummer og

Læs mere

Opbevaring af farlige stoffer

Opbevaring af farlige stoffer Opbevaring af farlige stoffer Undgå uheld og forureninger Virksomheden bør altid ved opbevaring af farlige stoffer forsøge at reducere risikoen for uheld med efterfølgende forureninger. Ved at følge de

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 5. oktober 2015 CVR-nummer 44883112 P-nummer 1001859876 e-doc journal nr. 13/026874 Virksomhed Via Biler A/S Adresse

Læs mere

Akut forurening Ring 112. Regler for håndtering og opbevaring af olie og kemikalier 2.0

Akut forurening Ring 112. Regler for håndtering og opbevaring af olie og kemikalier 2.0 Akut forurening Ring 112 Regler for håndtering og opbevaring af olie og kemikalier 2.0 Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Indledning 1. Formål 3 2. Gyldighedsområde 3 Kapitel 2: Opbevaring 3. Generelle regler

Læs mere

Orientering om bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra.

Orientering om bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra. MILJØstyrelsen 15. februar 2010 Jord & affald pgr Orientering om bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra. BEKENDTGØRELSENS OMRÅDE: Alle virksomheder,

Læs mere

Ansøgningskema udledning af Spildevand (kap. 4)

Ansøgningskema udledning af Spildevand (kap. 4) Sendes til: XXX XXX xxxxx@fredericia.dk Ansøgningskema udledning af Spildevand (kap. 4) Fredericia Kommune Miljø Gothersgade 20 7000 Fredericia Ansøgningsdato Henvisning til evt. bilag 1. Virksomhedens/anlæggets

Læs mere

Bekendtgørelse nr. 860 af 19. november 1999 Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra

Bekendtgørelse nr. 860 af 19. november 1999 Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra Bekendtgørelse nr. 860 af 19. november 1999 Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra I medfør af 44, 45, stk. 2, 45 a, 73, 80, 92 og I IO, stk.

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 31.08.2015 CVR-nummer 31811856 P-nummer 1014931321 Virksomhed Hr. Sørensen's Garage v/daniel Sørensen Adresse

Læs mere

Ansøgning om tilslutning af spildevand til offentligt spildevandsanlæg

Ansøgning om tilslutning af spildevand til offentligt spildevandsanlæg Sendes til: Varde Kommune Teknik og Miljø Toften 2 6818 Årre Ansøgning om tilslutning af spildevand til offentligt spildevandsanlæg 1. Oplysninger om ansøger og ejerforhold Virksomhedens navn Telefonnummer

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Autonord v/mohammad Reza Sakhizada. Bildoktor666@hotmail.

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Autonord v/mohammad Reza Sakhizada. Bildoktor666@hotmail. Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 25.08.2015 CVR-nummer 28152000 P-nummer 1016230843 Virksomhed Autonord v/mohammad Reza Sakhizada Adresse Randersvej

Læs mere

Forskrift for opbevaring af flydende farligt affald og råvarer

Forskrift for opbevaring af flydende farligt affald og råvarer Forskrift for opbevaring af flydende farligt affald og råvarer Lemvig K o mm u n e Natur & Miljø Januar 2012 Baggrund Flydende farligt affald, færdigvarer og råvarer skal opbevares miljømæssig forsvarligt

Læs mere

ANLÆG TIL BEHANDLING OG

ANLÆG TIL BEHANDLING OG Ansøgning om miljøgodkendelse ANLÆG TIL BEHANDLING OG NYTTIGGØRELSE AF INDUSTRIELT SPILDEVAND FLUX SOLUTIONS Dato: 7/1-2015 A. Oplysninger om ansøger og ejerforhold 1. Ansøgerens navn, adresse og telefonnummer.

Læs mere

Forskrift. Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter

Forskrift. Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter Forskrift Forskrift for opbevaring af miljøfarlige råvarer, affald, stoffer og produkter Forskrift for opbevaring af farlige stoffer 1. Baggrund og Lovgrundlag Uhensigtsmæssig opbevaring og håndtering

Læs mere

Uggerhøj Nord ApS Søndergade 250B 9900 Frederikshavn Att.: Poul Holst og Carl Johan Andersen. og

Uggerhøj Nord ApS Søndergade 250B 9900 Frederikshavn Att.: Poul Holst og Carl Johan Andersen.   og Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Uggerhøj Nord ApS Søndergade 250B 9900 Frederikshavn Att.: Poul Holst og Carl Johan Andersen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Regulativ om opbevaring af olier og kemikalier

Regulativ om opbevaring af olier og kemikalier Regulativ om opbevaring af olier og kemikalier Produkter, affald m.v. teknik og miljø Regulativ om opbevaring af olier og kemikalier i Horsens Kommune Produkter, affald m.v. Regulativet for opbevaring

Læs mere

Ændring af vilkår i Miljøgodkendelse September 2013

Ændring af vilkår i Miljøgodkendelse September 2013 Ændring af vilkår i Miljøgodkendelse September 2013 Midtdjurs Autoophug & Import ApS Ændring af vilkår 1.2.8 i miljøgodkendelse af 3. december 2001 i henhold til kap. 5 i lovbekendtgørelse nr. 879 af 26.

Læs mere

Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier i Esbjerg og Fanø kommuner 4. udgave, juli 2013 Grafisk produktion: Kommunikation, Esbjerg Kommune Teknik & Miljø. Industrimiljø Torvegade 74. 6700 Esbjerg

Læs mere

A-10 Auto Energivej Sæby Att.: Jan Hugo Larsen. Sendt via:

A-10 Auto Energivej Sæby Att.: Jan Hugo Larsen. Sendt via: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn A-10 Auto Energivej 17 9300 Sæby Att.: Jan Hugo Larsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt via:

Læs mere

Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier i Esbjerg og Fanø kommuner Produkter, affald m.v. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier i Esbjerg og Fanø kommuner Produkter, affald m.v. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier i Esbjerg og Fanø kommuner Produkter, affald m.v. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier i Esbjerg og Fanø Kommuner.

Læs mere

Opbevaring af olier og kemikalier. Vejledning

Opbevaring af olier og kemikalier. Vejledning Opbevaring af olier og kemikalier Vejledning Indledning Ved opbevaring af olie og kemikalier er der risiko for forurening af jord, grundvand, søer og vandløb samt utilsigtet tilledning til kloaksystemer.

Læs mere

MILJØGODKENDELSE OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT

MILJØGODKENDELSE OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT MILJØGODKENDELSE OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT Danish Car Service Viborgvej 792 12. sept. 2012 1 Sagsnr.: MIL/11/1554 Sagsbeh.: UR K.S.: HK Miljøgodkendelse af listevirksomhed i henhold til kap. 5 i lovbekendtgørelse

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 28.06.2016 CVR-nummer 35947817 P-nummer Virksomhed Jyllands-Posten A/S Adresse Gunnar Clausens Vej 60 Postnummer

Læs mere

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn.

Basistilsyn regelmæssigt forekommende, med en frekvens bestemt ud fra bekendtgørelse om miljøtilsyn. Andreas Jensen Sdr Hostrup Østergade 48 6200 Aabenraa Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 31-03-2016 Sagsnr.: 15/31553 Dokumentnr.: 3 Ejendom: 20500 Kontakt: Gerda Marie Madsen Direkte

Læs mere

NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune. Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier. Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald

NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune. Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier. Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald 2 FORMÅL Formålet med forskriften er at medvirke til at undgå,

Læs mere

3 og 4 (Spildevandsbekendtgørelsen). Ver.1.0 februar 2008

3 og 4 (Spildevandsbekendtgørelsen). Ver.1.0 februar 2008 ANSØGNING OM SPILDEVANDSTILLADELSE TIL VIRKSOMHEDER Baggrund Kommunalbestyrelsen skal ifølge Miljøbeskyttelsesloven 1 og Spildevandsbekendtgørelsen 2 give tilladelse til tilslutning til offentlige spildevandsanlæg.

Læs mere

Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier

Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Forskrift om opbevaring af olier og kemikalier September 2011 Råvarer, halvfabrikata, færdigvarer og affald www.naturogmiljoe.dk 2 FORMÅL Formålet med forskriften

Læs mere

MILJØGODKENDELSE AF MB Autocenter, Industrigrenen 7, 2635 Ishøj

MILJØGODKENDELSE AF MB Autocenter, Industrigrenen 7, 2635 Ishøj Center for Park, Vej og Miljø ISHØJ KOMMUNE MILJØGODKENDELSE AF MB Autocenter, Industrigrenen 7, 2635 Ishøj Matr.nr. 12ah, Ishøj By, Ishøj 2019 Center for Park, Vej og Miljø Baldersbækvej 6 2635 Ishøj

Læs mere

Miljøtilsyn hos Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen, Eriksborgvej 86, 8600 Silkeborg

Miljøtilsyn hos Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen, Eriksborgvej 86, 8600 Silkeborg Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen Eriksborgvej 86 8600 Silkeborg Att.: Poul Erik Jensen pejauto@gmail.com 12. oktober 2016 Miljøtilsyn hos Poul EJ Biler v/poul Erik Jensen, Eriksborgvej 86, 8600 Silkeborg

Læs mere

Bangsbo Auto Gærumvej Frederikshavn.

Bangsbo Auto Gærumvej Frederikshavn. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Bangsbo Auto Gærumvej 85 9900 Frederikshavn Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 E-mail: esben@bangsbo-auto.dk

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 14.12.2015 CVR-nummer 27071708 P-nummer 1009767920 Virksomhed CP Auto Teknik V/Carsten Pedersen Adresse Møgelgårdsvej

Læs mere

Opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune

Opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune Opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune Forskrift Forskrift for opbevaring af farligt affald og kemikalier i Haderslev Kommune Formål og administration 1. Formålet med denne forskrift

Læs mere

Syvsten Karosseri og Autolak Kennedyvej 14 9300 Sæby. Sendt via mail: syvsten@pc.dk

Syvsten Karosseri og Autolak Kennedyvej 14 9300 Sæby. Sendt via mail: syvsten@pc.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Syvsten Karosseri og Autolak Kennedyvej 14 9300 Sæby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt via

Læs mere

Miljøgodkendelse for autoophugvirksomheden SG Autodele

Miljøgodkendelse for autoophugvirksomheden SG Autodele Miljøgodkendelse for autoophugvirksomheden SG Autodele på matrikel nr. 1t, Ørum By, Ørum beliggende Hollenstedvej 8, 9320 Hjallerup Godkendelsesdato: 24. april 2014 Godkendelse af virksomhed i henhold

Læs mere

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Rasi Maskinfabrik v/lars Jacobsen Snedkergårdsvej 24 9300 Sæby Att.: Lars Jacobsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Helmers Vognmandsforretning og Containertransport

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven. Helmers Vognmandsforretning og Containertransport Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 02.06.2016 Journal nr. 13/033607 CVR-nummer 10626277 Virksomhed Adresse Helmers Vognmandsforretning og Containertransport

Læs mere

Miljøgodkendelse og VVM-afgørelse

Miljøgodkendelse og VVM-afgørelse Skrotpriser ApS Frejasvej 5 8722 Hedensted Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Jens Lybecker Direkte nr.: 79755657 jens.lybecker@hedensted.dk Lok.id.: 766-001076 Sagsnr.:

Læs mere

M.T. Auto v/ Martin Thomsen Karupvej Sæby Att.: Martin Thomsen. Sendt via:

M.T. Auto v/ Martin Thomsen Karupvej Sæby Att.: Martin Thomsen. Sendt via: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn M.T. Auto v/ Martin Thomsen Karupvej 108 9300 Sæby Att.: Martin Thomsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Forskrift om opbevaring og håndtering af olie og kemikalier

Forskrift om opbevaring og håndtering af olie og kemikalier Forskrift om opbevaring og håndtering af olie og kemikalier BAGGRUND OG FORMÅL Håndtering og opbevaring af olie og kemikalier skal foregå miljømæssigt forsvarligt for at undgå forurening af jord, grundvand,

Læs mere

By, Land og Kultur. Assens Kommunes regelsæt for opbevaring af flydende farligt affald og flydende kemikalier (forskrift)

By, Land og Kultur. Assens Kommunes regelsæt for opbevaring af flydende farligt affald og flydende kemikalier (forskrift) By, Land og Kultur Assens Kommunes regelsæt for opbevaring af flydende farligt affald og flydende kemikalier (forskrift) S i d e 1 Indholdsfortegnelse Formål... 2 Gyldighedsområde... 2 Opbevaring... 2

Læs mere

Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra

Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra I medfør af 7, stk. 1, nr. 1 og 2, 9 q, stk. 3, 4, og 6, 9 r, 9 s, 9 t, 9 u, stk. 1 og 4, 44, stk. 1 og

Læs mere

Miljøgodkendelse JP autoophug ApS Kirkevej 23, 5471 Søndersø

Miljøgodkendelse JP autoophug ApS Kirkevej 23, 5471 Søndersø Miljøgodkendelse JP autoophug ApS Kirkevej 23, 5471 Søndersø Miljømyndighed: Nordfyns kommune Godkendt den 30. juni 2015 Dokument nr. 480-2015-180039 Sags nr. 480-2014-2399 Indhold Stamoplysninger... 2

Læs mere

Maskinstation v/niels P. Mathiesen Vollerupvej 26, 6360 Tinglev. Tilsyn Oplysninger om virksomheden:

Maskinstation v/niels P. Mathiesen Vollerupvej 26, 6360 Tinglev. Tilsyn Oplysninger om virksomheden: Maskinstation v/niels P.Mathiesen Vollerupvej 26 6360 Tinglev Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 29-03-2016 Sagsnr.: 15/32862 Dokumentnr.: 1 Ejendom: 12836 Kontakt: Gerda Marie Madsen

Læs mere

Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra

Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer og affaldsfraktioner herfra BEK nr 1708 af 20/12/2006 (Gældende) Bekendtgørelse om håndtering af affald i form af motordrevne køretøjer

Læs mere

MILJØGODKENDELSE. Godkendelsen omfatter tilladelse til autoophugning. Louise Bjerregaard Madsen Civilingeniør

MILJØGODKENDELSE. Godkendelsen omfatter tilladelse til autoophugning. Louise Bjerregaard Madsen Civilingeniør MILJØGODKENDELSE 14-12-2015 For: Uniscrap A/S Matrikel nr.: 1565dd Silkeborg Markjorder CVR-nummer: 53385613 P-nummer: 1004193323 Listepunkt nr.: Ejendommens ejer: K209: Autoophug Uniscrap A/S Godkendelsen

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 07.09.2015 CVR-nummer 27565174 P-nummer 1002367437 e-doc journal nr. 13/027588 Virksomhed Thomas Svendsen Autoreparation

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse og VVM-afgørelse

Tillæg til miljøgodkendelse og VVM-afgørelse Skrotpriser ApS Frejasvej 5 8722 Hedensted Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Jens Lybecker Direkte nr.: 79755657 jens.lybecker@hedensted.dk Lok.id.: 766-001076 Sagsnr.:

Læs mere

Miljøtilsyn hos Silkeborg Tekniske Skole, Industrivej 1, 8641 Sorring

Miljøtilsyn hos Silkeborg Tekniske Skole, Industrivej 1, 8641 Sorring Silkeborg Tekniske Skole Industrivej 1 8641 Sorring Att.: Niels Bloch Jørgensen nbj@tss.dk 29. november 2016 Miljøtilsyn hos Silkeborg Tekniske Skole, Industrivej 1, 8641 Sorring Hermed fremsendes rapporten

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 21.06.2016 CVR-nummer 32149383 P-nummer 1015260609 Virksomhed Hallum Teknik ApS Adresse Møgelhøj 3 Postnummer

Læs mere

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedstype: Bilsalg Autoværksted

Miljøtilsynsrapport. Virksomhedstype: Bilsalg Autoværksted POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK -- Fousing Autoværksted Klosterhedevej 36 Fousing Kirkeby 7600 Struer Att. Lars Hvingelby DATO:13-08-2015

Læs mere

Vejledning om miljøforhold i autobranchen. Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00

Vejledning om miljøforhold i autobranchen. Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00 Vejledning om miljøforhold i autobranchen Gladsaxe Kommune By- og Miljøforvaltningen Rådhus Allé 7 2860 Søborg Tlf. 39 57 50 00 Marts 2012 Forord Denne vejledning henvender sig primært til autobranchen

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 03.03.2016 CVR-nummer 18300702 P-nummer 1007860443 Virksomhed Juel Auto Adresse Græsvangen 12 Postnummer og by

Læs mere

Skagen Auto Service Hans Baghs Vej Skagen Att.: Kurt Larsen. Sendt via mail:

Skagen Auto Service Hans Baghs Vej Skagen Att.: Kurt Larsen. Sendt via mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Skagen Auto Service Hans Baghs Vej 30 9990 Skagen Att.: Kurt Larsen Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017

VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017 VVM-screening af udvidelse af autoophug. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen 1. december 2017 VVM Myndighed Basis oplysninger Viborg Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Virksomheden

Læs mere