HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN BESØGER MARIAGERFJORD KOMMUNE 15. JUNI JUNI Kom og vær med til at vise vores kommune fra den allerbedste side

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN BESØGER MARIAGERFJORD KOMMUNE 15. JUNI JUNI Kom og vær med til at vise vores kommune fra den allerbedste side"

Transkript

1 HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN BESØGER MARIAGERFJORD KOMMUNE 15. JUNI JUNI 2017 Kom og vær med til at vise vores kommune fra den allerbedste side

2 Festlige dage for alle Her i Mariagerfjord Kommune er det altid en folkefest, når de kongelige besøger os. Vi møder talstærkt op og byder velkommen til vores skønne kommune, og viser den frem på allerbedste vis. I 2011 besøgte Regentparret Hadsund, og det var en festlig og højtidelig begivenhed. Nu får vi atter fornøjelsen, når H.M. Dronningen besøger os i forbindelse med det årlige sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Denne gang går turen til Hobro, Arden og Mariager over to festlige dage, hvor der bliver rig lejlighed til at hylde vores regent, vinke og vifte med flag. Byrådet lægger stor vægt på, at så mange som muligt får glæde af besøget. Derfor har vi sammensat et program, hvor Dronningen kommer rundt i store dele af vores kommune og oplever kultur og natur og besøger virksomheder og institutioner. Desuden lægger vi stor vægt på, at Dronningen ser, føler og smager på noget af alt det gode vores kommune byder på. På de følgende sider kan du få et overblik over det omfattende program, som Dronningen har foran sig. På kommunens vegne er jeg stolt over, at vi kan præsentere vores kommune med et så spændende og varieret program. Jeg er ikke i tvivl om, at vi er mange, som glæder os til at få besøg af Dronningen. Jeg håber, at vi møder talstærkt op og giver vores Dronning en flot modtagelse på Hobro Havn. Kom i god tid og nyd det smukke syn af Kongeskibet Dannebrog, der lægger til kaj. Vi ses til et par festlige sommerdage. Venlig hilsen Mogens Jespersen Borgmester

3 Program Onsdag den 14. juni Gardehusarerne og Den Kongelige Stald holder Åben Stald ved Korsgade 2 i Hobro. Kom og se de mange flotte heste og få en snak med gardehusarerne Torsdag den 15. juni Kongeskibet sejler på Mariager Fjord Hadsund kl , Mariager kl og Hobro Havn kl Modtagelse af Dronningen på Hobro Havn Officiel modtagelse af Dronningen i Det Røde Pakhus på Hobro Havn Karettur gennem Hobro med Gardehusarregimentets Hesteskadron Dronningen besøger Kunstetagerne i Hobro Dronningen besøger Biecentret i Hobro Frokost på Hotel Amerika Dronningen besøger Riantics A/S i Arden Dronningen besøger Det Maritime Kulturcenter i Hobro elever synger for Dronningen på Hobro Havn Musik og underholdning på Hobro Havn Vi synger Fjordvisen og Hobro Garden spiller for Dronningen på Hobro Havn Fredag den 16. juni Modtagelse af Dronningen på Mariager Havn Dronningen besøger Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager Dronningen besøger Rosenhaven i Mariager Dronningen besøger Mariager Kirke Dronningen besøger Hohøj i Mariager Afsked med Dronningen på Mariager Havn Læs mere og hold dig løbende opdateret om trafik- og parkeringsforhold, samt eventuelle ændringer i programmet på mariagerfjord.dk/dronningen.

4 Gardehusarerne og Den Kongelige Stald holder Åben Stald 14. juni kl på det grønne areal ved parkeringspladsen på Korsgade 2 i Hobro Onsdag eftermiddag inviterer Gardehusarregimentets Hesteskadron og Den Kongelige Stald til Åben Stald på det grønne areal ved parkeringspladsen på Korsgade 2. Her har du en unik mulighed for at se de flotte heste og få en snak med gardehusarerne. Hesteskadronen eskorterer Dronningen i forbindelse med nytårskure, bryllupper, jubilæer, fødselsdage, sommertogter med Kongeskibet Danneborg og ved statsbesøg. Hesteskadronen deltager også med trompetere og opvisningshold ved utallige lejligheder over hele Danmark og i udlandet. Gardehusarregimentets gallauniform er præget af den ungarske folkedragt. Historien er den, at der i 1762 var optræk til krig mellem Danmark og Rusland. Dengang var vi i Danmark bekymret over kosakkerne, som var russernes lette rytteri. Vi rådede ikke over en tilsvarende let rytterstyrke. Derfor hentede vi inspiration fra husarerne, der var en ny type let rytteri, der efterhånden fandtes i de fleste europæiske hære. De kom fra Ungarn, der dengang var en del af det Østrig-Ungarske kejserrige.

5 Modtagelse af Dronningen på Hobro Havn 15. juni kl på Hobro Havn Dronningen bliver modtaget med blomster af en 12-årig pige fra Julemærkehjemmet Hobro og musik fra Prinsens Musikkorps. Frivillige fra vores lokale foreninger står klar til at hilse på Majestæten med en faneborg med flotte faner. Vi håber, at en masse glade mennesker dukker op og byder vores Dronning velkommen. Når Dronningen ankommer med Kongeskibet Dannebrog. Vær opmærksom på, at der er begrænset plads på havnen, og at området foran kongeskibet er reserveret til børn og handicappede. Officiel modtagelse af Dronningen i Det Røde Pakhus 15. juni kl i Det Røde Pakhus på Hobro Havn Den officielle modtagelse af Dronningen finder sted i Det Røde Pakhus. Her byder borgmesteren Dronningen velkommen til Mariagerfjord Kommune, overrækker kommunens gave og præsenterer Dronningen for byrådets medlemmer. Når Dronningen forlader Det Røde Pakhus og går om bord på kongeskibet.

6 Karettur gennem Hobro med Gardehusarregimentets Hesteskadron 15. juni: Afgang Hobro Havn kl med ankomst i Bies Have kl Dronningen kører i karet fra Den Kongelige Stald gennem Hobro ledsaget af borgmester og frue. Karetturen tager 30 minutter og begynder ved Hobro Havn og slutter i Bies Have. Undervejs vil der være rig lejlighed til at vinke til Dronningen og se den elegante karet og de mange fine heste. Kareten er en sort-lakeret Landauer fra den Kongelige Stald-Etat. Landaueren er fra 1889 med fire sæder og bliver ført af seks hvide heste. Med på karetturen er der 48 gardehusarer fra Gardehusarregimentets Hesteskadron. Kareten kører ad Horsøvej, Brogade, Adelgade, Markedsgade, Brogade, Havnegade, Vestergade, Rørholmsgade og Korsgade. Ved Adelgade 2-8 passerer kareten en fotokunst-udstilling, der skildrer de mest betydningsfulde personer, der i de seneste år har båret Danmark frem til det folk, vi er i dag. Elever og lærere fra Østerskov Efterskole bærer billederne, der skildrer en stor del af kunstneren Johannes Wiedewelts arbejder fra Frederiksborg Slot og Jægerspris Slot. Det er læge Svend Nielsen og pressefotograf Niels Reiter, der står bag kunstudstillingen. Ved afgang fra Kongeskibet Dannebrog på Hobro Havn, undervejs på ruten og ved ankomsten til Bies Have.

7 Kunsthåndværk på Kunstetagerne 15. juni kl , Adelgade 28-30, 9500 Hobro Dronningen ankommer til Bies Have og går gennem haven til Kunstetagerne. Her bliver Dronningen præsenteret for kunst af keramikere Lisbeth Voigt Durand, Gurli Elbækgaard og Maja Frendrup, grafiker Birgitte Thorlacius og væverne Gudrun Pagter, Ann Sloth og Sanne Ransby, samt Anne Fabricius Møller, der skaber kunstværker med aftryk af planter på uld. Kunstetagerne er et kunstmuseum i Hobro. Bygningerne husede oprindeligt et bryghus, men blev i 2004 ombygget til udstillingslokaler i fire etager. Kunstetagerne viser udstillinger med moderne kunst og samtidskunst fra fortrinsvis Danmark, Grønland og Færøerne. Når Dronningen ankommer til Bies Have, og når Dronningen går igennem Bies Gård til Biecentret.

8 Aktive ældre og frivillige i Biecentret 15. juni kl , Nordvestvej 4, 9500 Hobro I de smukke gamle bygninger i Bies Bryggeri ligger Biecentret, der er et levende kulturhus og aktivitetscenter. Biecentret er et populært mødested, hvor ældre og frivillige mødes til socialt samvær og mange forskellige kulturelle og kreative aktiviteter. På Biecentret skal Dronningen møde to af centrets brugere til en snak om deres hobbyer. Den ene er Peder Schmidt, der fortæller om Minibyggernes arbejde med at bygge en detaljeret model af Hobro Kirke. Den anden er Ernst Kristensen, som arbejder med de såkaldte sovende øjne i skovene. Det er døde udvækster på egetræer, som han laver til paddehatte og andre sjove ting i Biecentret. Dronningen skal også hilse på Helga Hansen og Signe Poulsen på 92 år, der er de ældste frivillige på centret, og som har gjort en stor indsats gennem mange år. Biecentret har lukket, men inviterede kan se frem til at opleve Mariagerfjord Pigekor synge for Dronningen. Når Dronningen ankommer og forlader Biecentret. Vær opmærksom på, at der er begrænset plads.

9 Frokost på Hotel Amerika tæt på naturen 15. juni kl , Amerikavej 48, 9500 Hobro Mariagerfjord Kommunes officielle frokost for Dronningen finder sted på Hotel Amerika i Hobro. Vi byder Dronningen og 100 inviterede gæster på en 3-retters menu. Menuen byder på gode råvarer fra Mariagerfjord og omegn. Prinsens Musikkorps spiller, når Dronningen og gæsterne ankommer. Hotel Amerika ligger i Østerskoven i umiddelbar nærhed af Hobro. Hotellet er et moderne 4-stjernet hotel og fra hotellet er der grusbelagte stier til Hobro Havn og Mariager Fjord. Når Dronningen ankommer og forlader Hotel Amerika.

10 Riantics A/S og den banebrydende Layer Picker 15. juni kl , Industrivej 8, 9510 Arden Dronningen besøger virksomheden Riantics A/S i Arden. Her vil der være masser af glade børn fra de lokale dagplejere og børnehaver, som er mødt op for at hilse på Dronningen. Alle andre er naturligvis også velkomne til at kigge. Riantics A/S byder på is til alle fremmødte. Hos Riantics A/S skal Dronningen se et rigtigt dansk industrieventyr og et godt eksempel på, hvordan dygtige og innovative iværksættere udvikler et unikt produkt, der skaber lokale arbejdspladser. Omdrejningspunktet for eventyret er den såkaldte Layer Picker, som hurtigt og effektivt fordeler tonsvis af varer på paller. I dag er Layer Pickeren hjertet i lagerfunktionerne hos mere end 375 af verdens største dagligvare kæder og distributionscentre. Når Dronningen ankommer og forlader Riantics A/S.

11 Skibs- og bådebyggerkultur i Det Maritime Kulturcenter 15. juni kl , Skibsgade 37, 9500 Hobro Dronningen besøger Det Maritime Kulturcenter i Hobro. Her vil der være en rundtur på centret, hvor værftets ejere fortæller om træskibsværftets historie og om den traditionelle skibs- og bådebyggerkultur, som findes her. Dronningen får desuden mulighed for at nyde den smukke fjordudsigt og besigtige den gamle værftshal, hvor træskibstømrerne nænsomt renoverer det gode skib Thyra, som indtil 1904 fungerede som Toldvæsnets toldkrydsjagt. Hobro Værft ligger beskyttet ude på det yderste hjørne af Hobro Havn. Her har det fået lov til at leve i op- og nedgangstider med skiftende ejere siden 1849, hvor det blev grundlagt af skibsbyg mester P. Møller fra København. Værftet ligger ved Det Maritime Kulturcenter, som giver offent ligheden adgang til det gamle værft, og formidler det spændende og efterhånden sjældne skibstømrerfag til borgere og turister fra nær og fjern. Når Dronningen ankommer og forlader Det Maritime Kulturcenter.

12 650 elever synger for Dronningen 15. juni kl , Hobro Havn Det bliver både smukt og stort, når 650 elever synger for Dronningen på Hobro Havn. Det er børn fra Rosendalskolen, Bymarkskolen, Solhverv Privatskole og Mariagerfjord Spirekor, som bliver dirigeret af Christian Ronsfeld og Mai-Lis Henriksen og akkompagneret af et veloplagt tremandsorkester. Der vil blive rift om pladserne på havnen, så kom endelig i god tid. Det vil også være svært at finde parkering til alle, så dem der kan, må meget gerne gå til havnen. Dronningen overværer korets sang fra Kongeskibet Dannebrog.

13 Musik og underholdning på havnen i Hobro 15. juni kl , Hobro Havn Torsdag aften er der kulturel sommerstemning på Hobro Havnefront. Dronningen inviterer til reception på Kongeskibet Dannebrog, og mens gæsterne går ombord, underholder Prinsens Musikkorps. Gæster på havnen vil også blive mødt af musiske talenter fra Mariagerfjord Kulturskole. Der er skruet helt op for intimiteten, når eleverne tager publikum med gennem et akustisk repertoire af pop, jazz og soul. Stay On The Beat er Kulturskolens rytmisk voksenkor og de synger med hjerte og energi alt fra Alberte over Beatles til John Legend. Irsk Folk Music er også på programmet, når trioen Tradish spiller op. Trioen har to lærere fra Mariagerfjord Kulturskole i front, nemlig John Pilkington (vokal, guitar, bouzouki, step) og Brian Woetmann (bodhrán, percussion, vokal, step). Herudover krydrer Louise Ring Vangsgaard med violin, bratsch og sang. Kulturskolens klassiske sangere svinger træbenet og synger deres dybe og lyse klange ud over havneområdet. Aftenen slutter kl med fællessang. Her synger vi Historisk Fjordsang af Poul Arnbæk ledsaget af Hobro Garden. Dronningen overværer fællessangen på Kongeskibet Dannebrog.

14 Modtagelse af Dronningen på Mariager Havn 16. juni kl , Mariager Havn Dronningen ankommer til Mariager Havn i chalup, hvor Dronningen modtages med blomster af en 11-årig pige fra Mariager Skole. Direktøren for Statsforvaltningen, borgmesteren, viceborg mesteren og kommunaldirektøren står ligeledes klar på kajen for at hilse på Dronningen. Efter modtagelsen kører Dronningen til virksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S. Hadsund Skoleorkester underholder ved ankomsten og marcherer efterfølgende gennem byen. Når Dronningen ankommer i chalup fra Kongeskibet Dannebrog.

15 Genanvendelse af plast hos Aage Vestergaard Larsen A/S 16. juni kl , Klostermarken 3, 9550 Mariager I Mariager besøger Dronningen Aage Vestergaard Larsen A/S, der er en af Nordens største virksomheder indenfor genanvendelse af plast. Dronningen vil blive præsenteret for virksomhedens historie og produkter. Virksomheden blev stiftet i 1972 i Mariager af nu afdøde Aage Vestergaard Larsen. Først som en enkeltmandsvirksomhed, senere som et ApS og i dag er det et familieejet aktieselskab. Virksomheden har mere end 50 dygtige medarbejdere, som er karakteriserede ved stor loyalitet og høj anciennitet. Virksomheden har det erklærede mål, at virksomhedens tilhørs- og produktionssted er i Mariager. Virksomhedens kernekompetencer udspringer af en passion for bæredygtighed og cirkulær økonomi, og samlet set har virksomheden over 500 års erfaring indenfor genanvendelse og regenerering af plastmaterialer. Når Dronningen ankommer og forlader virksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S.

16 Rosenhaven i Rosernes By 16. juni kl , Klostergade 15, 9550 Mariager Mariager kaldes Rosernes By, og derfor er det helt naturligt, at Dronningen besøger Rosenhaven, som i dag består af 800 roser, hvoraf de godt 400 er forskellige arter. Dronningen modtages af Erik Kirkegaard Mikkelsen, roseeksperten Eskild Skou og får overrakt en buket blomster af Rosendronning Signe Skov Damborg. Dronningen får en rundvisning i Rosenhaven og Eskild Skou fortæller om udvalgte rosers oprindelse og art. Rosendronningen planter en Dronning Margrethe rose. Rosen blev opkaldt efter Dronningen i forbindelse med Dronningens 50 års fødselsdag i Det er Cittaslow Mariager, der har etableret Rosenhaven med støtte fra Elrofonden. Haven passes af frivillig arbejdskraft og mange af byens borgere har adopteret og dermed forpligtet sig til at være ansvarlig for netop deres bed. Når Dronningen besøger Rosenhaven. Kom i god tid og hør Mariagerfjord Kulturskoles Juniorkor underholde fra kl

17 Orgelværker i Mariager Kirke 16. juni kl , Klosterstien 12, 9550 Mariager Dronningen ankommer til Mariager Kirke, hvor hun skal besigtige kirkens enestående orgel. Det er sognepræst Jacob D. Krogh Rasmussen, der viser rundt i kirken og fortæller om orglet. Orglet har med sine håndlavede piber fordelt på 46 stemmer en fantastisk evne til at spille fransk barokmusik. Orglet blev indviet i 2010 og har siden været besøgt og beundret af kirkegængere, turister og fagfolk. Som led i besøget opfører organist Mikael Ustrup orgelværkerne Grand dialoque af Louis Marchand og Af højtiden oprunden er og Festligt præludium over koralen lover den herre af Niels W. Gade. Orglet er bygget af franskmanden Bernard Aubertin, der er autodidakt orgelbygger. Det franske kulturministerium har udnævnt Aubertin til Maître d art Facture d Orgues, som er den højeste udnævnelse, der er givet til en fransk orgelbygger, og i januar 2007 blev han slået til ridder af den franske præsident. Aubertins orgel kostede 13 millioner kroner og blev i foråret 2010 opstillet i Mariager Kirke i løbet af blot 12 dage. Når Dronningen ankommer og forlader Mariager Kirke.

18 Historiens vingesus på Hohøj 16. juni kl , Havndalsvej, 9500 Mariager Dronningen besøger Hohøj nær Mariager, der med sine 12 meter i højden og diameter på 72 meter er Danmarks største gravhøj. Gravhøjen er opført i ældre bronzealder omkring 1400 f.kr. Dronningen modtages af repræsentanter fra Nordjyllands Historiske Museum, som ledsager Dronningen på turen op på gravhøjens top. Her nydes udsigten, mens historien om Hohøj og de nærliggende fortidsminder fortælles. Dronningen bliver desuden orienteret om det fossile landsskab i Alstrup Krat og Museets arbejde for at bevare fortidsminderne i Nordjylland. I gamle dage var der en enestående udsigt fra Hohøj, og for 100 år siden kunne man se 75 tårne fra egnens sognekirker. Gravhøjen er ikke blevet udgravet, så det står hen i det uvisse, om den gemmer på de jordiske rester af Kong Ho med harnisk og guldsabel, som sagnet fortæller. Den imponerende gravhøj betog også digteren Steen Steensen Blicher. Som en af foregangsmændene i den gryende demokratiske bevægelse i 1800-tallets midte forsøgte Blicher nemlig at etablere en tradition med folkemøder ved Hohøj. Når Dronningen besøger Hohøj. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere ved Hohøj i forbindelse med Dronningens besøg. Efter besøget ved Hohøj kører Dronningen til Mariager Havn.

19 Afsked med Dronningen på Mariager Havn 16. juni kl , Mariager Havn Når Dronningen ankommer til Mariager Havn er godt 700 skoleelever mødt op for at sige farvel. Der er musikalsk underholdning på havnen inden borgmesteren holder en kort afskedstale til Dronningen. Efterfølgende sejler Dronningen fra Mariager i chalup. Når Dronningen ankommer til havnen, under underholdningen og når Dronningen sejler ud til Kongeskibet Dannebrog med chalup. Del dine pletskud Det kongelige besøg byder på mange mindeværdige øjeblikke. Hjælp os med at bevare dem og del dine stemningsbilleder med os på Facebook og Instagram. Del dine billeder på vores Facebook-side facebook.com/mariagerfjordkommune eller tag dem på Instagram med #mariagerfjordkommune. Vi deler selvfølgelig også vores pletskud på mariagerfjord.dk/dronningen, Facebook og Instagram.

20

Hendes Majestæt Dronningens besøg i Mariagerfjord Kommune den 15. og 16. juni 2017 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Hendes Majestæt Dronningens besøg i Mariagerfjord Kommune den 15. og 16. juni 2017 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Hendes Majestæt Dronningens besøg i Mariagerfjord Kommune den 15. og 16. juni 2017 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Hendes Majestæt

Læs mere

Baggrundsmateriale for besøgssteder

Baggrundsmateriale for besøgssteder Baggrundsmateriale for besøgssteder H.M. Dronningens sommertogt i Mariagerfjord Kommune den 15. 16. juni 2017 Ankomst og modtagelse på havneområdet 3 Kunstetagerne 4 Biecentret 5 Frokost 6 Riantics A/S

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

H.M. Dronningens besøg i Svendborg Kommune den september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog s besøg i Kommune den 6.-7. september 2018 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Hendes Majestæt Dronningens besøg i Kommune den 6.-7.

Læs mere

Torsdag 1.juni - Hadsund havn

Torsdag 1.juni - Hadsund havn Torsdag 1.juni - Hadsund havn Hele dagen: kl. 9.00 14.30: kl. 15.00 17.00: kl. 15.00 og 17.00: kl. 16.30 19.00: kl. 17.00: kl. 17.00 22.00: Skibe ankommer til havnen Aktiviteter på Legeskibet for Skoleklasser

Læs mere

Torsdag 1.juni - Hadsund havn

Torsdag 1.juni - Hadsund havn Torsdag 1.juni - Hadsund havn Hele dagen: kl. 9.00 14.30: kl. 15.00 17.00: kl. 15.00 og 17.00: kl. 16.30 19.00: kl. 17.00: kl. 17.00 22.00: Skibe ankommer til havnen Aktiviteter på Legeskibet for Skoleklasser

Læs mere

Program. Mandag d. 29. maj

Program. Mandag d. 29. maj Program Mandag d. 29. maj Børneyoga Kom og få et lille pusterum med sjove yogaøvelser Alder: 7+ år Arden Bibliotek kl. 16.30-17.30 Tilmelding på biblioteket Arrangør: Mariagerfjord Bibliotekerne Klaverkoncert

Læs mere

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Praktisk information Pressedækning af H.M. Dronningens besøg i Nyborg fredag 31. maj 2019 kræver

Læs mere

Træskibsstævne juni 2017 PROGRAM. #søsatteeventyr #visitmariagerfjord #hobro

Træskibsstævne juni 2017 PROGRAM. #søsatteeventyr #visitmariagerfjord #hobro Eventyr Søsatte Træskibsstævne 1. - 4. juni 2017 PROGRAM #søsatteeventyr #visitmariagerfjord #hobro Velkommen til Danmarks smukkeste fjord Af Borgmester Mogens Jespersen (V), Mariagerfjord Kommune Det

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Regentparret i Lemvig

Regentparret i Lemvig Regentparret i Lemvig Dronning Margrethe og prinsgemal Henrik blev i åbent karet, kørt til byens officielle modtagelse på Lemvig Rådhus. Borgmester Erik Flyvholm bød regentparret velkommen. Tekst og fotos

Læs mere

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning

100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning 100-års Købstadsjubilæum 1. april 2013 Herning Borgmester Lars Krarup (V) ledsagede dronning Margrethe tværs over torvet, efter jubilæumsgudstjenesten i Herning Kirke, på vej til byens officielle frokost,

Læs mere

Regentparrets besøg på Mors

Regentparrets besøg på Mors Regentparrets besøg på Mors Torsdag den 4. september 2014 Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Præcis klokken 10.00 ankom regentparret foran Det Gamle Rådhus i Nykøbing, hvor hele modtagelseskomiteen

Læs mere

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019

Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronningen tager sommerresidens på Gråsten Slot 2019 Dronning Margrethe tog med Kongeskibet på sommerferie i Sønderjylland. Tirsdag formiddag, klokken 10.00, stævnede Kongeskibet Dannebrog ind til slotskajen

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i Vesthimmerland den

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 I fint vejr med blå himmel og høj sol kunne vi fredag den 17. august afvikle indvielsen af vores nye indskolingsbygning. Kl. 10.00 samledes

Læs mere

HESTESKADRONEN VED GARDEHUSARREGIMENTET

HESTESKADRONEN VED GARDEHUSARREGIMENTET HESTESKADRONEN VED GARDEHUSARREGIMENTET FORSVARETS UDDANNELSER en anderledes måde at lære på 2 VÆRNEPLIGTIG VED HESK Værnepligten ved Gardehusarregimentets Hesteskadron (HESK) adskiller sig markant fra

Læs mere

16. juni 2015 på Suðuroy

16. juni 2015 på Suðuroy 16. juni 2015 på Suðuroy Programpunkt Tid og sted Detaljer for programpunktet/besøgsstedet Pools Pressens mødetid og mødested Pressebus Kongeskibet Dannebrog ankommer og lægger til ved Drelnes på den sydlige

Læs mere

INTRODUKTION TIL GARDEHUSARREGIMENTETS HESTESKADRON

INTRODUKTION TIL GARDEHUSARREGIMENTETS HESTESKADRON INTRODUKTION TIL GARDEHUSARREGIMENTETS HESTESKADRON 2 REGIMENTSMÆRKET I forbindelse med nyt forsvarsforlig fi k det nuværende Gardehusarregiment (GHR) nyt regimentsmærke, idet de tre gamle regimenter;

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2018-2019 Mandag den 28. juni 2018 Udflugt til Mandø Vi mødes Mandøvej 31, 6760 Ribe klokken 9.50 Bussen afgår klokken 10.00. Klokken 11.00 går vi på en

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

oplev GRÅSTeN SloTSHAve BlomSTeRHAveN i landskabet

oplev GRÅSTeN SloTSHAve BlomSTeRHAveN i landskabet oplev GRÅSTEN SLOTSHAVE Blomsterhaven i landskabet N STORE DAM GARTNERIET ÅKANDEDAMMEN FELSTEDVEJ SLOTSSØEN BILLEDDAMMEN GRÅSTEN SLOT Slotsbakken SLOTSBAKKEN 0 50 100 METER Gråsten Slot Gråsten Slotskirke

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Mandag d. 13. april 2015 kl. 14.00 17.00 i Kulturhuset, Bluhmesgade 19, 9510 Arden. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med tre personer, der med ord, billeder, litteratur,

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Jubilæums program. Kl. 19:00 - Ældre "fester & danser" i Den gamle forsamlingshus. Orkestre Peter Grønvold og Hendrik Danielsen.

Jubilæums program. Kl. 19:00 - Ældre fester & danser i Den gamle forsamlingshus. Orkestre Peter Grønvold og Hendrik Danielsen. ^ 250-N[K \ NALUUTTORSIOItPaa Mandag 15/7 Jubilæums program Start af Jubilæet Kl. 09:00 - Tale for at markere jubilæet (Koordinatoren - kommunalbestyrelsesmedlemmer holder tale) Fællesspisning for at markere

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Bies Bryghus. Kunstetagerne. - Fra start til nu. Bies Gaard Adelgade 26 9500Hobro. St. Torv. Hobro museum for moderne k

Bies Bryghus. Kunstetagerne. - Fra start til nu. Bies Gaard Adelgade 26 9500Hobro. St. Torv. Hobro museum for moderne k I underste etage er skif udstillinger med moderne og international kun I øvrige etager vise Hobro Kunstsamlin med 30 af Danmarks før kunstnere. I alt 1015 m 2 kunstudsti i 4 etager. Bies Bryghus - Fra

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2014

Nyhedsbrev oktober 2014 Kære medlemmer: Nyhedsbrev oktober 2014 Kastellets 350 års dag fejres: Lørdag den 1. november fra klokken 12.00 til 16.00. Læs det store program for dagen i dette Nyhedsbrev. Generalforsamlingen den 9.

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015

FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk seniorklubs arrangementer Forår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`s seniorklub i Holbæk Ja, så er det igen tid for et lille tilbageblik over seniorenes aktiviteter

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2018-2019 kulturskolen Kulturfag for alle Musik Billedkunst drama Da n s TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN, UNGE OG VOKSNE Det skal være sjovt at gå til

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

regentparret besøger syddjurs kommune tirsdag den 1. september 2015

regentparret besøger syddjurs kommune tirsdag den 1. september 2015 Husk at reservere dagen regentparret besøger syddjurs kommune tirsdag den 1. september 2015 Se mere på www.regentparretsyddjurs.dk regentparretsyddjurs #regentvisit Kom og vær med til festlighederne OFFICIELT

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

December Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole

December Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2016 Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole Mit kalenderlys fortæller mig, at vi nærmer os afslutningen

Læs mere

Tilbage til www.sdrfelding.dk

Tilbage til www.sdrfelding.dk 1 Tilbage til www.sdrfelding.dk Borgmester Lars Krarups tale ved uddelingen af Herning Kommunes Kulturpris 2013 Onsdag 30. april 2014 klokken 14.30 i Byrådssalen Velkommen her i Byrådssalen. Og velkommen

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

ProvencePosten. De ét-stjernede i Provence TEMA. Don Ø i Provence. Fransk couture for alle. Auribeau-sur-Siagne. Stjernekokkes trøffelhang

ProvencePosten. De ét-stjernede i Provence TEMA. Don Ø i Provence. Fransk couture for alle. Auribeau-sur-Siagne. Stjernekokkes trøffelhang ProvencePosten www.provenceposten.dk Nr. 32, November - 2007 TEMA De ét-stjernede i Provence - Overblik over Michelin-restauranter Interview Don Ø i Provence Fransk couture for alle Månedens By Auribeau-sur-Siagne

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Slovakiet og Ungarn 2017

Slovakiet og Ungarn 2017 Slovakiet og Ungarn 2017 Oprettet: lørdag, 30. september 2017 21:11 Skrevet af Martin Holten Årets tur til Alperne var lagt i september for at sikre mere stabilt vejr end sidste års blandede vejr med daglige

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE. Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE. Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse Få et forløb til jeres by Forløbet er lavet i Juelsminde, men kan let tilpasses jeres by - kontakt Jens Kjær, Glud Museum, E-mail:

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

INTRODUKTION TIL GARDEHUSARREGIMENTETS HESTESKADRON

INTRODUKTION TIL GARDEHUSARREGIMENTETS HESTESKADRON INTRODUKTION TIL GARDEHUSARREGIMENTETS HESTESKADRON 2 REGIMENTSMÆRKET I forbindelse med nyt forsvarsforlig fik det nuværende Gardehusarregiment (GHR) nyt regimentsmærke, idet de tre gamle regimenter; Sjællandske

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum Danmarks-Samfundets Århus Kreds 100-års jubilæum 1908-2008 Danmarks-Samfundets Århus kreds Inviterer Foreninger, organisationer, virksomheder, myndigheder m.fl. i Århus og omegn til Valdemarsfest lørdag

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Presseprogram og -information vedrørende begivenheder i forbindelse med fødselsdagen

Presseprogram og -information vedrørende begivenheder i forbindelse med fødselsdagen Hans Kongelige Højhed Kronprinsens 50-års fødselsdag Maj 2018 Presseprogram og -information vedrørende begivenheder i forbindelse med fødselsdagen Praktisk information Pressedækning af H.K.H. Kronprinsens

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Velkommen til en ny termin og velkommen til Kulturudvalget arrangementer. Kulturudvalget har ny sammensætning i denne termin efter installationen i foråret. Det

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

KulturkaravaneNORD. Brønderslev Kommune Uge 18. Katalog og program for Torsdag den 3. maj. Fredag den 4. maj. Lørdag den 5. maj

KulturkaravaneNORD. Brønderslev Kommune Uge 18. Katalog og program for Torsdag den 3. maj. Fredag den 4. maj. Lørdag den 5. maj KulturkaravaneNORD Brønderslev Kommune Uge 18 Katalog og program for Torsdag den 3. maj Fredag den 4. maj Lørdag den 5. maj SIDE 2 Kulturkaravanen er en del af den regionale kulturaftale KulturKANten,

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

2013 Byvandring - Kunst i Skjern. Ny Skjern Borger kåret. Billeder fra oprydning i anlægget. Gelænderet til K.T. Nielsens Bro

2013 Byvandring - Kunst i Skjern. Ny Skjern Borger kåret. Billeder fra oprydning i anlægget. Gelænderet til K.T. Nielsens Bro 2013 Byvandring - Kunst i Skjern I forsommeren satte Skjern UdviklingsForum Qr. koder op ved alle kunst og minde sten i Skjern by. Derfor havde Skjern UdviklingsForum lørdag den 24/8-13 inviteret til en

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev september 2016

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev september 2016 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev september 2016 Centerchef Karin Juul, afdelingsleder Kunstnerhuset KARAVANA Søren Thorbøll og driftschef Voksen Handicap, Kirsten Bundgaard.

Læs mere

Lodbjerg Hede Grundejerforening års jubilæumsfest

Lodbjerg Hede Grundejerforening års jubilæumsfest Lodbjerg Hede Grundejerforening 1967 2017 50 års jubilæumsfest Pinselørdag den 3. juni 2017 på legepladsen ved Birkealle. Indbydelsen kommer tidlig, ja, men gem den eller endnu bedre; meld jer til allerede

Læs mere

Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august til 1. september 2018

Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august til 1. september 2018 Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august til 1. september 2018 Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august - 1. september 2018 Dette højskolekursus handler om Bornholm. Øens historie og kulturhistorie,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Hamborg-turen august 2016

Hamborg-turen august 2016 Hamborg-turen 25.-28. august 2016 Torsdag den 25/8 om morgenen i flot vejr mødtes 20 forventningsfulde turistforeningsmedlemmer på Kalundborg Station. De fleste deltagere havde et begrænset kendskab til

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere