FORTROLIGT Bestyrelsen for European Energy A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORTROLIGT Bestyrelsen for European Energy A/S"

Transkript

1 FORTROLIGT Bestyrelsen for European Energy A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 15. marts 2017 Ref. betost J.nr Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for 2015 for European Energy A/S, CVR-nr Indledning Erhvervsstyrelsen 1 har gennemført en kontrol 2 af årsrapporten for 2015 for European Energy A/S. ERHVERVSSTYRELSEN Dahlerups Pakhus Langelinie Allé København Ø Årsrapporten er offentliggjort i henhold til værdipapirhandelslovens 27. Koncern- og årsregnskabet er aflagt efter International Financial Reporting Standards som godkendt af EU og yderligere danske oplysningskrav til årsrapporter for børsnoterede virksomheder. Års- og koncernregnskabet er revideret af KPMG, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Revisionspåtegningen er uden forbehold eller supplerende oplysninger. Tlf Fax CVR-nr E-post erst@erst.dk ERHVERVSMINISTERIET Afgørelse Erhvervsstyrelsen har den 15. marts 2017 truffet følgende afgørelse vedrørende årsrapporten for 2015 for European Energy A/S, jf. årsregnskabslovens 159 a, stk. 5 og 6, sammenholdt med årsregnskabslovens 161. Afgørelsen har på grund af forholdenes principielle karakter været forelagt Finanstilsynets bestyrelse på bestyrelsens møde den 15. marts 2017, jf. årsregnskabslovens 159 a, jf. lov om finansiel virksomhed 345 og lov om værdipapirhandel m.v. 84. Erhvervsstyrelsen påtaler, at: 1) virksomheden har indregnet omsætning fra salg af vindmølleog solcelleparker, før alle betingelser i IAS 18, afsnit 14 er opfyldt. 2) virksomheden i forbindelse med overgangen til IFRS ikke har sondret mellem korrektion af fejl begået i henhold til tidligere regnskabsprincipper og ændringer i den anvendte regnskabspraksis i henhold til IFRS 1, afsnit Jf. årsregnskabslovens 159 a, jf. værdipapirhandelslovens 83, stk. 2 og 3. 2 Jf. værdipapirhandelslovens 83 b, stk. 2.

2 2/10 Valget af reaktion er begrundet nedenfor. For en konkret begrundelse og vurdering af forholdene henvises til sagsfremstillingen nedenfor. Offentliggørelse Afgørelsen vil blive offentliggjort i henhold til 84 c, stk. 2, i lov om værdipapirhandel m.v. Øvrige forhold Erhvervsstyrelsen har i brev af 12. august 2016 også spurgt ind til forhold vedrørende: måling af tilgodehavender i forbindelse med earn-outs relateret til salg af vindmølle- og solcelleparker og klassifikation af investeringen i Sieben Null GmbH & Co. KG. På møde afholdt mellem virksomheden og styrelsen den 19. september 2016 samt i svarskrivelse af 27. september 2016 har virksomheden besvaret styrelsens spørgsmål vedrørende ovenstående forhold. Styrelsen har taget virksomhedens besvarelse til efterretning og har ikke foretaget yderligere for så vidt angår disse forhold. Væsentlighed Erhvervsstyrelsen er af den opfattelse, at udgangspunktet er, at en virksomhed, der aflægger årsrapport efter IFRS og årsregnskabsloven, skal overholde alle relevante krav heri. Et krav kan dog fraviges, hvis fravigelsen er uvæsentlig for regnskabsbrugeren, og virksomheden kan sandsynliggøre dette. Erhvervsstyrelsen har foretaget en vurdering af, om de af virksomheden foretagne fravigelser fra reglerne, hvorom styrelsen har givet påbud og påtale, kan betragtes som uvæsentlige. Vurderingen er foretaget efter retningslinjerne i Fondsrådets notat af 17. december 2008 om generelle overvejelser og afvejning ved vurdering af væsentlighed i forbindelse med regnskabskontrollen. Notatet kan findes på Finanstilsynets hjemmeside. 3 Styrelen har ikke kvantificeret indvirkningen af afvigelsen fra kravet i IAS 18, afsnit 14 på virksomhedens årsrapport for Det er dog styrelsen opfattelse, at indregning af omsætning forud for overførsel af alle væsentlige risici og afkast tilknyttet ejendomsretten til vindmølle- og solcelleparkerne i sig selv er en væsentlig fravigelse fra kravet, der kan påvirke virksomhedens resultat væsentligt forskelligt fra år til år. 3

3 3/10 Det er derfor styrelsens opfattelse, at virksomheden ikke kan fortsætte med den nuværende praksis. Virksomheden har ikke sandsynliggjort, at fravigelsen aktuelt for regnskabsåret 2015 eller fremadrettet er uvæsentlig. Praksis for reaktioner for forhold af den konkrete karakter er som udgangspunkt straksberigtigelse, således at virksomheden inden for en given frist skal offentliggøre supplerende/korrigerende information. Ved valget af reaktionen påtale i stedet, er der imidlertid lagt vægt på, at virksomheden i sin offentliggjorte delårsrapport for 4. kvartal 2016 har valgt at førtidsimplementere IFRS 15 om indregning af omsætning, der bl.a. erstatter IAS 18. Herved anser virksomheden fejlen som korrigeret, og markedet har fået kendskab til indvirkningen på årsrapporten for Erhvervsstyrelsen har ikke fundet grundlag for at tilsidesætte virksomhedens vurdering. Styrelsen har endvidere lagt vægt på, at offentliggørelsen af det reviderede års- og koncernregnskab for 2016 er nært forestående. Afvigelsen fra kravet i IFRS 1, afsnit 26, vedrørende sondring mellem korrektion af fejl begået i henhold til tidligere regnskabsprincipper og ændringer i den anvendte regnskabspraksis udspringer af virksomhedens overgang til regnskabsaflæggelse efter IFRS. Fravigelsen er således alene relevant for regnskabsåret 2015 og kan ikke forekomme fremadrettet. Det er på den baggrund styrelsens vurdering, at forholdet skal afsluttes med en påtale. Det reklassificerede beløb udgør pr. 31. december 2014 ca. 20 % af egenkapitalen, ca. 6 % af den samlede balancesum og forøger de kortfristede aktiver med ca. 14 %. Det er styrelsens opfattelse, at korrekt omtale i årsrapporten af en væsentlig reklassifikation fra et immaterielt aktiv til et varelager under omsætningsaktiver har betydning for en regnskabsbruger. Virksomheden har ikke sandsynliggjort, at fravigelsen er uvæsentlig. Klagevejledning Afgørelsen kan indbringes for Erhvervsankenævnet pr. til adressen ean@erst.dk eller pr. post til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, senest fire uger efter, at afgørelsen er meddelt virksomheden. 4 Afslutning Det skal bemærkes, at gennemgangen af årsrapporten ikke kan anses for udtømmende. Afgørelsen er sendt til orientering til virksomhedens revisor. Med venlig hilsen 4 Jf. årsregnskabslovens 163, stk. 4, jf. værdipapirhandelslovens 88, stk. 1.

4 Betinna Ninett Østermark Specialkonsulent Tlf. direkte /10

5 5/10 Sagsfremstilling Gennemgang af afgørelsens forhold Nedenfor er følgende forhold gennemgået: 1. Indregning af omsætning fra salg af vindmølle- og solcelleparker 2. Overgang til IFRS For hvert forhold præsenteres en sagsfremstilling samt Erhvervsstyrelsens vurdering af forholdet. Ad 1 Indregning af omsætning fra salg af vindmølle- og solcelleparker Sagsfremstilling Virksomhedens forretningsmodel er bl.a. beskrevet i ledelsesberetningen på side 14 i årsrapporten for 2015: The European Energy business model is to develop, finance, construct and finally divest energy projects within solar and wind energy. The primary value is created either by developing projects to the level where all their permits are in place or by acquiring project rights or ready-to-build projects that fit the European Energy model. The greatest value is created during project development phase, from the time the permits are obtained until construction is ready to commence. In the case of an onshore wind project, approximately 90% of the value is created in the stages leading up to construction, while only about 10% is attributable to the construction itself. Although the construction phase requires by far the highest level of investment, the margins obtained at this stage are lower than those in the development phase. The 90% value created is recognised in profit and loss if a project is divested before its construction. The remaining 10% will be recognised in profit and loss during the construction phase. Virksomheden har yderligere i svarskrivelse af 27. september 2016 om sin forretningsmodel skrevet, at virksomhedens primære aktivitet er udvikling af energiprojekter med henblik på salg. Dette omfatter: 1. identifikation af egnede lokationer, 2. indhentelse af nødvendige tilladelser, 3. etablering af finansiering og 4. kontrahering vedrørende opførelse af vindmølle- og solcelleparker (herefter energiparker).

6 6/10 Efter salg af energiprojekterne leverer virksomheden typisk under konstruktionsfasen byggestyring frem til tidspunktet for energianlæggets idriftsættelse. Disse to elementer udviklingsprojekt og byggestyring sælges oftest under samme kontrakt, men omfatter efter virksomhedens opfattelse reelt to elementer, der kan sælges separat, såfremt køber selv ønsker at forestå byggestyring. På møde hhv. den 19. september 2016 og den 31. oktober 2016 mellem virksomheden og Erhvervsstyrelsen er det oplyst, at virksomheden forestår projektudvikling og projektstyring, mens opførelsen af et energianlæg foretages af 3. mand. På et givent tidspunkt stifter virksomheden en dattervirksomhed et såkaldt SPV med det formål at videreføre projektet. SPVet fungerer som projektejer, og det er således aktierne i SPVet, der sælges til investor. I svarskrivelse af 27. september 2016 har virksomheden oplyst, at salget af et SPV betragtes som salg af et enkeltaktiv en energipark. Salgskontrakter kan blive indgået på forskellige tidspunkter i projektforløbet, men indgås typisk når alle primære tilladelser er opnået, og aftaler med andre parter er indgået. Om virksomhedens rolle i konstruktionsfasen er det på møde den 19. september 2016 samt i svarskrivelse af 27. september 2016 oplyst, at SPVet kontraherer som endelig ejer med henholdsvis leverandører af energianlæg og entreprenører i relation til opførelsen af energiparken. SPVet indgår endvidere aftale med virksomheden om byggestyring. Endvidere har virksomheden oplyst, at konstruktionsfasen udgør en mindre del af det samlede projektforløb, 6-12 måneder, mens et helt projekt kan tage op mod 3-4 år at gennemføre. På møde den 19. september 2016 og i svarskrivelse af 27. september 2016 har virksomheden oplyst, at salg af et SPV betragtes som salg af en vare, og omsætning indregnes i henhold til IAS 18. I svarskrivelse af 27. september 2016 har virksomheden yderligere oplyst, at omsætning indregnes, når der er sket levering af en vare eller en tjenesteydelse. Styrelsen forstår det således, at salget at et projekt i et SPV er salg af en vare, og der i den forbindelse kan være tilknyttet tjenesteydelser. Ifølge IAS 18 Omsætning, afsnit 14 skal omsætning fra varesalg indregnes, når følgende betingelser er opfyldt: (a) virksomheden har til køber overført væsentlige risici og afkast tilknyttet ejendomsretten til varerne, (b) virksomheden bibeholder hverken sit fortsatte ledelsesmæssige engagement, i det omfang der normalt er forbundet med ejendomsret, eller kontrollen over de solgte varer, (c) omsætningen kan måles pålideligt, (d) når det er sandsynligt, at de økonomiske fordele forbundet med transaktionen vil tilgå virksomheden, og

7 7/10 (e) omkostninger, som er afholdt eller vil blive afholdt i forbindelse med transaktionen, kan måles pålideligt. På møde hhv. den 19. september 2016 og den 31. oktober 2016 samt i svarskrivelse af 27. september 2016 er det oplyst, at det er virksomhedens vurdering, at der er sket levering, når der er indgået en aftale om salg af et projekt, og hvor køber/sælgerbetingelser anses bagatelagtige. 90 % af omsætningen fra salg af et projekt indregnes når: 1. de nødvendige tilladelser er indhentet 2. finansieringen er på plads 3. leveringen af energianlægget er bekræftet og 4. kontrakten er underskrevet uden væsentlige betingelser fra begge parter. På dette tidspunkt vurderer virksomheden, at risikoovergangen til køber reelt har fundet sted, idet køber efter virksomhedens opfattelse har de facto kontrol over SPVet og kan disponere over projektet. Der udsendes besked til markedet herom på tidpunktet for indgåelse af en aftale om salg. Virksomheden har endvidere på møde hhv. den 19. september 2016 og den 31. oktober 2016 oplyst, at den substantielle risiko for, at et projekt ikke kan gennemføres, knytter sig til udviklingsfasen. Der er således efter virksomhedens opfattelse ingen væsentlige risici tilknyttet selve konstruktionsfasen, da der er tale om opførelse af standard komponenter, som foretages af veletablerede og anerkendte leverandører. Styrelsen har ved gennemgang af en konkret kontrakt mellem virksomheden og en køber om overdragelse af aktier i et SPV konstateret, at virksomheden og køber udfører en såkaldt closing, hvor parterne udveksler deres respektive ydelser. Det er anført i kontrakten, at virksomheden kun kan gennemføre aftalen, såfremt betingelserne ved closing er opfyldt. En af betingelserne i den konkrete aftale er, at vindmøllerne er opført og sat i produktion. Det er styrelsens forståelse, at udformningen af betingelserne for closing i den konkrete aftale om overdragelse af aktier overordnet er repræsentativ for de øvrige aftaler, som virksomheden indgår med andre købere om salg af projekter. Virksomheden er således ansvarlig for at aflevere en færdig, fungerende energipark og ikke et projekt om opførelse af en energipark. Erhvervsstyrelsen har i den konkrete sag bemærket, at køber først udpeger ledelsen i SPV et i forbindelse med closing. Styrelsens vurdering Virksomheden og styrelsen er enige om, at kontrakterne er omfattet af IAS 18 og ikke IAS 11 Entreprisekontrakter. Det skyldes, at virksomheden og køber ikke indgår en individuel forhandlet kontrakt om opførelsen af en

8 8/10 energipark med hensyn til eksempelvis design, teknologi og endelig anvendelse, som kendetegner en entreprisekontrakt. I henhold til IAS 18, afsnit 3 omfatter varer bl.a. varer, der er produceret af virksomheden med henblik på salg. Styrelsens er enig i virksomhedens vurdering af, at salg af et projekt skal betragtes som salg af varer. Styrelsen bestrider ikke, at værditilvæksten for virksomheden sker i udviklingsfasen af et projekt, der tidsmæssigt udgør langt hovedparten af et projektforløb, og hvor virksomheden anvender størstedelen af de interne ressourcer. Styrelsen bestrider ligeledes ikke, at virksomhedens primære aktivitet er udvikling af projekter om opførsel af energiparker. Det er dog styrelsens vurdering, at for at betingelsen i IAS 18, afsnit 14, litra (a) om overførsel af risici kan betragtes som værende opfyldt, og virksomheden kan indregne omsætning fra salg af projekter, skal de væsentlige betingelser i den aftale, der indgås med køber om overdragelse af aktier i et SPV, være opfyldt. En væsentlig betingelse er, at en energipark skal være opført og sat i produktion. Det er styrelsens vurdering, at først når denne betingelse er opfyldt, har virksomheden opfyldt sine væsentligste forpligtelser i forhold til køber. Køber indgår en aftale om at modtage en opført og idriftsat energipark. Det er derfor styrelsens opfattelse, at levering først har fundet sted og risici er overført til køber, når den endelige levering er sket. Styrelsen har vurderet virksomhedens argumenter om, at en energipark opføres af veletablerede og anerkendte leverandører, og at selve opførelsen er ukompliceret og uden risiko for virksomheden. Styrelsen har her lagt vægt på, at opførelsen er et væsentligt element i aftalen og grundlæggende for det endelige produkt, som leveres til køber. Uanset brugen af anerkendte leverandører, vil der altid være en risiko forbundet med selve opførelsen. Styrelsen vurdering af, at en energipark skal være idriftsat, før omsætning fra salget heraf skal indregnes, understøttes af IAS 18 IE, eksempel 2. Heraf fremgår det, at omsætning normalt skal indregnes, når en køber har accepteret modtagelsen af en vare, og installation og inspektion er foretaget. Kun i tilfælde, hvor installationsprocessen er simpel af natur, kan omsætning indregnes på det tidspunkt, hvor køber accepterer leveringen. I eksemplet nævnes et tv, der udelukkende kræver udpakning og tilslutning af strøm. Idriftsættelsen af et energianlæg kan, efter styrelsens opfattelse, ikke anses for at være simpel. Det er endvidere styrelsens vurdering, at betingelsen i IAS 18, afsnit 14, litra (b) om, at virksomheden hverken bibeholder sit ledelsesmæssige engagement eller kontrollen over de solgte varer, først er opfyldt, når aktieoverdragelsen er sket, hvilket er når betingelserne i aftalen er opfyldt og på det tidspunkt, hvor generalforsamlingen i SPVet beslutter, at den nye øverste ledelse i SPVet formelt er tiltrådt.

9 9/10 Det er således styrelsens samlede vurdering, at betingelserne i IAS 18, afsnit 14, er opfyldt på det tidspunkt, hvor en energipark er opført, sat i produktion og overdraget til køber, og den formelle beslutning om, at den nye ledelse er tiltrådt i SPVet, er truffet. Først på dette tidspunkt kan virksomheden indregne omsætning fra salg af energiparker. Ad 2 Overgang til IFRS Sagsfremstilling Det er første gang virksomheden aflægger koncern- og årsregnskab efter IFRS. På side 100 ff. i årsrapporten for 2015 er præsenteret afstemninger, der viser resultaterne af overgangen fra årsregnskabsloven til IFRS. Af koncernens afstemning af aktiver, forpligtelser og egenkapital på side 100 i årsrapporten fremgår det, at der på overgangsdatoen 1. januar 2014 er reklassificeret t.eur fra Other intangible assets (Inventories) under non-current assets til Inventories under current assets. Reklassifikationen udgør pr. overgangsdatoen ca. 8 % af den samlede balancesum og forøger de kortfristede aktiver med knap 40 %. Af en tilhørende specifikation på side 106 fremgår det, at: The cost for development activities for the Group for project under development were under DK GAAP recognised as intangible assets and has now under IFRS been classified as inventories under current assets. Det fremgår af IFRS 1 Førstegangsanvendelse af IFRS, afsnit 23, at en virksomhed skal gøre rede for, hvordan overgangen fra de tidligere regnskabsprincipper til IFRS har påvirket virksomhedens finansielle stilling, indtjening og pengestrømme. Det fremgår af IFRS 1, afsnit 24, hvilke afstemninger virksomhedens første IFRS-regnskab skal indeholde for at opfylde kravene i afsnit 23. Det fremgår af IFRS 1, afsnit 26, at hvis en virksomhed bliver opmærksom på fejl begået i henhold til de tidligere regnskabsprincipper, skal de afstemninger, som kræves i afsnit 24, sondre mellem korrektion af disse fejl og ændringer i den anvendte regnskabspraksis. Virksomheden har på mødet den 19. september 2016 og i svarskrivelse af 27. september 2016 oplyst, at der var tale om en korrektion af fejl under årsregnskabsloven og ikke en korrektion som følge af overgangen til IFRS. Virksomheden har i svarskrivelse af 27. september 2016 endvidere anført, at den manglende omtale af baggrunden for korrektionen efter bestyrelsens opfattelse ikke vurderes at være en væsentlig udeladelse.

10 10/10 Styrelsens vurdering Projektomkostninger var præsenteret som immaterielle anlægsaktiver i virksomhedens årsrapport for Dette er efter styrelsens opfattelse en fejl, da projekterne ikke var til vedvarende eje eller brug for virksomheden, jf. definitionen af anlægsaktiver i årsregnskabslovens bilag 1, C, nr. 2. Derimod var der tale om en varebeholdning, som skulle have været præsenteret som et omsætningsaktiv. Det er således styrelsens vurdering, at reklassifikationen af udviklingsprojekter er en korrektion af fejl begået i henhold til årsregnskabsloven og ikke en effekt af overgangen til IFRS.

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg Dato 21. december 2015 FleNie J. nr. 2015-4040 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S.

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S. FORTROLIGT Bestyrelsen for BioPorto A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2018 Ref./MetGyd J. nr. 2017-4580 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto

Læs mere

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse Bestyrelsen for Simcorp A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 17. maj 2018 Ref. Jesjes J.nr. 2017-2708 Regnskabskontrolsag vedrørende halvårsrapporten for 1. halvår 2017 for SimCorp A/S CVR-nr.

Læs mere

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2017 Ref./MetGyd J. nr. 2016-6492 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post Bestyrelsen for Asetek A/S Sendt via digital post Dato 15. juni 2016 Ref. JesJes J.nr. 2015-5415 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for første halvår og 3. kvartal 2015 for Asetek A/S CVR-nr.

Læs mere

DONG aflægger såvel årsregnskab som koncernregnskab efter IFRS som godkendt af EU.

DONG aflægger såvel årsregnskab som koncernregnskab efter IFRS som godkendt af EU. FORTROLIGT Bestyrelsen for DONG Energy A/S Sendt pr. digital post Dato 8. februar 2016 J.nr. 2015-3568 Udtalelse vedrørende anvendelse af et supplerende resultatmål Business performance i årsrapporten

Læs mere

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor.

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor. FORTROLIGT Coloplast A/S Att.: Bestyrelsen Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 24. januar 2017 Ref. ChrSoj J.nr. 2016-7089 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for perioden 1. oktober

Læs mere

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, 5. 1260 København K 18. marts 2015 Ref. Betost. jesjes J.nr. 2013-0033621 / 2014-7561 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde FONDSRÅDET Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej 9-17 4000 Roskilde 11. januar 2011 Ref. KHA J.nr. 2010-0022533 Afgørelse vedrørende delårsrapporten for 1. halvår af regnskabsåret 2009/10 for RIAS A/S,

Læs mere

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 25. april 2016 Sag 2015-2583 /MiaSim Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 Indledning Erhvervsstyrelsen har som led i regnskabskontrollen med de børsnoterede virksomheder

Læs mere

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens Andelskassen Fælleskassen Bülowsvej 48 1870 Frederiksberg C Att. Bestyrelsen og direktionen 31. maj 2017 Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens årsrapport for 2015 1. Afgørelse Finanstilsynet

Læs mere

Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr.

Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr. Bestyrelsen for Copenhagen Capital A/S c/o Dansk OTC Tingskiftevej 5 2900 Hellerup Dato 18. marts 2015 FleNie J. nr. 2014-7527/2014-0037450 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning

Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning Dato 18. juni 2013 Ref. FleNie J.nr. 2012-0033100 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2011/12 for FCM Holding A/S,

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Bestyrelsen og direktionen for PFA Pension Sundkrogsgade 4 2100 København Ø 21. april 2015 Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Indledning I Økonomisk Ugebrev nr. 34 2014 fremgik

Læs mere

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS UDKAST Bekendtgørelse for Grønland om udarbejdelse af delårsrapporter for virksomheder, der har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked, og hvor virksomheden er omfattet af årsregnskabsloven

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

2011 Udgivet den 25. maj maj Nr. 41. Indhold

2011 Udgivet den 25. maj maj Nr. 41. Indhold Ministerialtidende 2011 Udgivet den 25. maj 2011 23. maj 2011. Nr. 41. Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Indhold 1. Indledning

Læs mere

Bestyrelsen for Silkeborg IF Invest A/S. Sendt via digital post

Bestyrelsen for Silkeborg IF Invest A/S. Sendt via digital post Bestyrelsen for Silkeborg IF Invest A/S Sendt via digital post Dato 24. januar 2017 Ref. JesJes J.nr. 2016-3645 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for 2015 for Silkeborg IF Invest A/S, CVR-nr.

Læs mere

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017 LTH Holding 1 ApS c/o Basisbank, Teglholm Allé 15, 2450 København SV Årsrapport for 2017 CVR-nr. 37 26 22 77 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/4 2018

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie.

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 26. september 2019 Årsregnskabsmeddelelse 2018/19 for Dantax

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1 (Delårsrapportbekendtgørelsen) I medfør af 134 a og 164, stk. 4 og 5, i årsregnskabsloven,

Læs mere

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen)

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen) BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-1425 Senere ændringer

Læs mere

Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter

Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter Version 1.0 23. august 2006 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Regelgrundlag... 5

Læs mere

STOVBY BYG ApS. Ansvej Silkeborg. Årsrapport 1. januar juni 2016

STOVBY BYG ApS. Ansvej Silkeborg. Årsrapport 1. januar juni 2016 STOVBY BYG ApS Ansvej 41 8600 Silkeborg Årsrapport 1. januar 2016-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/07/2016 Steen Hansen Dirigent Side 2

Læs mere

MCS Invest Fond 1 K/S

MCS Invest Fond 1 K/S Navervej 16 C, 7000 Fredericia CVR-nr. 36 46 46 90 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/06 2018 Henrik

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

HIGH CLASS RACING ApS

HIGH CLASS RACING ApS HIGH CLASS RACING ApS Følfodvej 3 9310 Vodskov Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/12/2017 Søren Fjorback Dirigent

Læs mere

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr SU II ApS Langelinie 27, 5230 Odense M Årsrapport for 2017 CVR-nr. 25 56 90 83 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05 2018 Sune Uhrenholt Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej

Læs mere

Clavis Fond I A/S. Bøgstedvej Vallensbæk Strand. Årsrapport 2. november december 2016

Clavis Fond I A/S. Bøgstedvej Vallensbæk Strand. Årsrapport 2. november december 2016 Clavis Fond I A/S Bøgstedvej 12 2665 Vallensbæk Strand Årsrapport 2. november 2015-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2017 Lars Henneberg

Læs mere

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016 Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé 17 2100 København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen Pr. e-mail: carsor@erst.dk 10. maj 2016 Udkast til tre bekendtgørelser udstedt i medfør af årsregnskabsloven Tak for muligheden

Læs mere

VPK Fond I K/S. Årsrapport for Rugaards Skovvej 36, c/o Jon Erik Risvig, DK Ry 24/ CVR-nr

VPK Fond I K/S. Årsrapport for Rugaards Skovvej 36, c/o Jon Erik Risvig, DK Ry 24/ CVR-nr Rugaards Skovvej 36, c/o Jon Erik Risvig, DK- 8680 Ry CVR-nr. 37 67 01 62 Årsrapport for 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/4-2019 Klaus Bülow Davidsen

Læs mere

Schier Håndværker Service ApS

Schier Håndværker Service ApS Statsautoriseret revisor Aksel Christensen Schier Håndværker Service ApS Vanløse Allé 1, st. tv. 2720 Vanløse CVR-nr. 31 86 45 42 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 17. maj 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Asset Opportunities A/S Søndergade 66 D, 2. th Aarhus C CVR-nr Årsrapport 2018

Asset Opportunities A/S Søndergade 66 D, 2. th Aarhus C CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk Asset Opportunities A/S Søndergade 66 D, 2. th.

Læs mere

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017 Blyde Holding ApS Sørupvej 72, 3480 Fredensborg Årsrapport for 2017 CVR-nr. 28 15 98 89 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/6 2018 Jørgen Nielsen Dirigent

Læs mere

Erhvervsstyrelsen har den 5. september 2018 sendt nedenstående afgørelse i høring hos bestyrelsen for [FONDEN].

Erhvervsstyrelsen har den 5. september 2018 sendt nedenstående afgørelse i høring hos bestyrelsen for [FONDEN]. Brevet er sendt til fondens digitale postkasse 16. oktober 2018 Sagsnr. X18-AB-43-EJ Erhvervsstyrelsen har den 5. september 2018 sendt nedenstående afgørelse i høring hos bestyrelsen for [FONDEN]. Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009.

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

ÅRSRAPPORT 1. januar december 2018

ÅRSRAPPORT 1. januar december 2018 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2018 K/S Amesbury Jyllandsgade 9 4100 Ringsted CVR nr. 29181543 Indsender: Sønderup I/S Statsautoriserede revisorer Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

Byhusene Holstebro ApS. Årsrapport for 2017/18

Byhusene Holstebro ApS. Årsrapport for 2017/18 Byhusene Holstebro ApS c/o Kris Andersen, Porsevej 5, 7500 Holstebro Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 19/11 2017-31/12 2018) CVR-nr. 39 09 83 26 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Interessentskabet P-Hus Nørgaardsvej

Interessentskabet P-Hus Nørgaardsvej c/o PensionDanmark Ejendomme Langelinie Alle 43 2100 København Ø CVR-nr. 24254925 Årsrapport for 2017 19. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på virksomhedens ordinære generalforsamling den

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2012

Delårsrapport for 1. halvår 2012 27.08.12 Meddelelse nr. 18, 2012 Delårsrapport for 1. halvår 2012 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2012. Delårsrapporten

Læs mere

Zig Zag A/S. Årsrapport for CVR-nr Grønnegade 77 B 8000 Aarhus C

Zig Zag A/S. Årsrapport for CVR-nr Grønnegade 77 B 8000 Aarhus C Zig Zag A/S Grønnegade 77 B 8000 Aarhus C CVR-nr. 38 65 07 85 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/02 2018 Mads Høgh Dirigent Zig Zag

Læs mere

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens Næss Invest ApS Næsset 13 8700 Horsens CVR-nr. 26 53 44 61 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05 2018 Benthe Midtgaard Dirigent Næss

Læs mere

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS

TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS TØMRERMESTER TOMMY ANDERSEN ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06/2015 Tommy Andersen Dirigent Side 2 af

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr FONDSRÅDET Bestyrelsen for German High Street Properties A/S c/o Kartago A/S Harbour House Sundkrogsgade 21 2100 København Ø Dato 9. maj 2011 Ref. laf J.nr. 2010-0022767 Afgørelse vedrørende årsrapporten

Læs mere

K/S ASGAARD HOLBÆK. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

K/S ASGAARD HOLBÆK. Årsrapport 1. oktober september Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den K/S ASGAARD HOLBÆK Årsrapport 1. oktober 2011-30. september 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/02/2013 Søren Stensdal Dirigent Side 2 af 15 Indhold

Læs mere

L&C af 1. februar 2012 A/S under frivillig likvidation. Årsrapport for 2016

L&C af 1. februar 2012 A/S under frivillig likvidation. Årsrapport for 2016 L&C af 1. februar 2012 A/S under frivillig likvidation c/o Plesner Advokatfirma, Amerika Plads 37, 2100 København Ø Årsrapport for 2016 CVR-nr. 16 99 94 90 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A.

MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A. MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A. Gammeltorv 16 1457 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Simran

Læs mere

Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af årsrapport 2010

Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af årsrapport 2010 Til bestyrelsen og direktionen 21. december 2010 Ref. mma J.nr. Orienteringsbrev fra Finanstilsynet om aflæggelse af årsrapport 2010 Finanstilsynet har valgt at udarbejde et orienteringsbrev, hvor der

Læs mere

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat.

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat. 1.12.2009 Den Europæiske Unions Tidende L 314/15 KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. 1164/2009 af 27. november 2009 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder

Læs mere

Erhvervsstyrelsen indbringer, i medfør af 43, stk. 3, i revisorloven, revisor for Revisornævnet.

Erhvervsstyrelsen indbringer, i medfør af 43, stk. 3, i revisorloven, revisor for Revisornævnet. 21. november 2018 Sag 2016-644 /allves/jesjes Indbringelse for Revisornævnet: Erhvervsstyrelsen indbringer, i medfør af 43, stk. 3, i revisorloven, revisor for Revisornævnet. Klagen vedrører følgende forhold:

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016 Mobile Support K/S Strandboulevarden 151, 2., 2100 København Årsrapport for 1. januar - 31. december 2016 CVR-nr. 36 54 16 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

KR Finans ApS. Årsrapport for 2017/18. CVR-nr Vester Uthvej Horsens

KR Finans ApS. Årsrapport for 2017/18. CVR-nr Vester Uthvej Horsens KR Finans ApS Vester Uthvej 5 8700 Horsens CVR-nr. 36 44 57 93 Årsrapport for 2017/18 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06 2018 Klaus Rønslev Dirigent

Læs mere

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21.

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk JA Holding 5 ApS c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, 1 202 2610 Rødovre

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016 Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS Mariane Thomsens Gade 1C, 3, 8000 Aarhus C Årsrapport for 2016 CVR-nr. 35 80 82 21 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg CVR-nr. 27 40 98 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby CVR-nr. 21 48 42 02 Årsrapport 1. juni 2017-31. maj 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. oktober

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Thomas Pedersen, Viborg ApS Broparken 11, 2. th Viborg CVR-nr Årsrapport 2017

Thomas Pedersen, Viborg ApS Broparken 11, 2. th Viborg CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Thomas Pedersen, Viborg ApS Broparken

Læs mere

DenrnarOHna Marne SurDry AS Smedevænget Hadsund

DenrnarOHna Marne SurDry AS Smedevænget Hadsund DenrnarOHna Marne SurDry AS Smedevænget 3 9560 Hadsund Arsrapport 2016117 Arsrapporten er fremlagt og godkendt på virksomhedens ordinære generalforsamling den 2 dirigert Arsrapport 2016/17 Indhold Ledelsespåtegning

Læs mere

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet.

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet. FONDSRÅDET Bestyrelsen og direktionen for A/S Vinderup Bank Søndergade 30 7830 Vinderup 19. oktober 2009 Ref. IH J.nr.6245-0501 Kontrol af A/S Vinderup Banks årsrapport for 2008 Indledning Finanstilsynet

Læs mere

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017 GIKI HOLDING ApS Amaliegade 33 1256 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 Peter Lambert Dirigent

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Afgørelse om aktiviteter er omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v.

Afgørelse om aktiviteter er omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. [Udeladt] 14. januar 2016 Ref. J.nr. Afgørelse om aktiviteter er omfattet af lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. I brev af 24. april 2015 har (herefter ) redegjort for, om aktiviteter

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

LS HOLDINGSELSKAB ApS

LS HOLDINGSELSKAB ApS LS HOLDINGSELSKAB ApS Livjægergade 25, 5 tv 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/06/2016 Lars

Læs mere

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade

Læs mere

acti-chem Finans ApS Birkemose Allé Kolding CVR-nr Årsrapport 2017

acti-chem Finans ApS Birkemose Allé Kolding CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk acti-chem Finans ApS Birkemose

Læs mere

EJENDOMSSELSKABET VESTERBRO AF 1998 ApS

EJENDOMSSELSKABET VESTERBRO AF 1998 ApS EJENDOMSSELSKABET VESTERBRO AF 1998 ApS Küchlersgade 4, 1 1774 København V Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 3,9 mio. kr. i udbytte, svarende til 13 kr. pr aktie.

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 3,9 mio. kr. i udbytte, svarende til 13 kr. pr aktie. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 27. september 2016 Årsregnskabsmeddelelse 2016/17 for Dantax

Læs mere

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2017/18

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2017/18 Chr. Olesen Finans ApS Fjerritslevvej 9, Aggersund, 9670 Løgstør Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 1/5-30/4) CVR-nr. 28 33 23 19 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 3 2015. København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2015

Selskabsmeddelelse nr. 3 2015. København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2015 Selskabsmeddelelse nr. 3 2015 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 Fax: +45 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT

Læs mere

DWF ApS c/o Dynamicweb Software A/S Bjørnholms Allé Viby J CVR-nr Årsrapport

DWF ApS c/o Dynamicweb Software A/S Bjørnholms Allé Viby J CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk DWF ApS c/o Dynamicweb Software A/S

Læs mere

Nordisk Vindkraft A/S Holgersgade Nykøbing M CVR-nr Årsrapport 2017

Nordisk Vindkraft A/S Holgersgade Nykøbing M CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Nordisk Vindkraft A/S Holgersgade 1 7900 Nykøbing

Læs mere

Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation Maglemosevej 51 C 2920 Charlottenlund CVR-nr Årsrapport

Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation Maglemosevej 51 C 2920 Charlottenlund CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation

Læs mere

Chelsea Hotel Music ApS

Chelsea Hotel Music ApS c/o Ole Søndberg Pedersen, Rosenvængets Allé 36, st. th., 2100 København Ø CVR-nr. 35 04 54 65 Årsrapport for perioden 1. oktober 2016 til 30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2015 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016 Ravnsøvej 52 8240 Risskov CVR-nr: 29 31 50 00 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2016 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 15. februar 2017 Dirigent, Claus Loldrup Nielsen INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Administrationsselskabet Vesterbrogade IVS Vesterbrogade København V. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 7. september

Administrationsselskabet Vesterbrogade IVS Vesterbrogade København V. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 7. september Vesterbrogade 79 1500 København V CVR-nr: 37 06 10 69 ÅRSRAPPORT 7. september 2015-31. december 2016 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2017 Risvan Bayram Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsesberetning

Læs mere

KOGNITIV PSYKIATRISK PRIVATKLINIK ApS

KOGNITIV PSYKIATRISK PRIVATKLINIK ApS KOGNITIV PSYKIATRISK PRIVATKLINIK ApS Årsrapport 5. juli 2011-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/05/2013 Simon Bak Jepsen Dirigent Side

Læs mere

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2. Ledelsesberetning Fondsoplysninger 5 Ledelsesberetning 6

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2. Ledelsesberetning Fondsoplysninger 5 Ledelsesberetning 6 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Uddannelseslederne af 2018 Snaregade 10 A 1205 København K CVR-nr. 39 18 52 53 REVISION & RÅDGIVNING REVISION & RÅDGIVNING RINGAGER 4C, 2. TH. // 2605 BRØNDBY //

Læs mere

BKF & P ApS. Maglegårdsvej Brøndby Strand. Årsrapport 1. januar december 2017

BKF & P ApS. Maglegårdsvej Brøndby Strand. Årsrapport 1. januar december 2017 BKF & P ApS Maglegårdsvej 15 2660 Brøndby Strand Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Michael Plesner

Læs mere

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

NORDSJÆLLAND BYG ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den NORDSJÆLLAND BYG ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/03/2013 Peter Tyrrestrup Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 MD Thai Cucine ApS Knabrostræde 3 1210 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 Kritsakda Suraphut Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Barir Holding ApS. Svanemøllevej 44, 2100 København. Årsrapport for

Barir Holding ApS. Svanemøllevej 44, 2100 København. Årsrapport for Øster Allé 42 DK-2100 København Ø Tlf. 35 38 48 88 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Barir Holding ApS Svanemøllevej 44, 2100 København Årsrapport for 2017 CVR-nr. 37 10 06 33 Årsrapporten

Læs mere

GREENSPEAK ApS. Vermundsgade København Ø. Årsrapport 1. oktober september 2018

GREENSPEAK ApS. Vermundsgade København Ø. Årsrapport 1. oktober september 2018 GREENSPEAK ApS Vermundsgade 13 2100 København Ø Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/02/2019 Anders Bøgeløv

Læs mere

Ramsbæk Invest ApS. Ben Websters Vej 38, København SV. Årsrapport 1. januar december 2017

Ramsbæk Invest ApS. Ben Websters Vej 38, København SV. Årsrapport 1. januar december 2017 Ramsbæk Invest ApS Ben Websters Vej 38, 2 8 2450 København SV Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Jeppe

Læs mere

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændringer kan opdeles i områderne ændring i regnskabspraksis og ændring af regnskabsmæssige skøn. Herudover kan der være ændringer som følge af fejl.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere