VITAS Digital ansøgning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VITAS Digital ansøgning"

Transkript

1 Hvis du har fundet en virksomhed, som gerne vil ansætte dig i enten løntilskud, i en praktikplads eller som voksenlærling, kan du komme hurtigt i gang og sætte fart på sagsbehandlingen, ved at bede virksomheden om at sende ansøgningen gennem VITAS. Det eneste virksomheden behøver for at oprette og sende en ansøgning er: Deres virksomheds-id En digital medarbejdersignatur Dit cpr-nummer I samarbejde med jobcenteret behandler virksomheden din ansøgning, så du kan starte i enten løntilskud, i en praktikplads eller som voksenlærling. Ansøgningen skal igennem en række trin, som alle håndteres digitalt i VITAS: Hvad er VITAS? Løsningen er en landsdækkende digital selvbetjeningsløsning til oprettelse af løntilskud, praktikpladser og voksenlærling både for virksomhederne og jobcentrene. Løsningen erstatter en lang række blanketter, der tidligere skulle udfyldes manuelt og sendes med posten. Der trækkes data fra centrale registre, så der spares tid på indtastninger. Oplysninger valideres automatisk, så det sikres at ansøgningen udfyldes rigtig første gang. Senest opdateret:

2 Tilgå VITAS 1. Du tilgår VITAS på vitas.bm.dk 2. Ved klik på linket åbner forsiden til VITAS, hvorfra du kan logge ind med NemID. Ved at trykke på knappen: Log ind med NemID, dirigeres du videre til log-ind flowet, som du kender fra fx digital post. Efter log-ind med NemID åbnes VITAS ansøgningsmodul, og du kan påbegynde ansøgning om løntilskud, virksomhedspraktik eller voksenlærling. Vælg ordning og skabelon 1. Når du tilgår ansøgningsmodulet vil du i den første del af skærmen kunne påbegynde ansøgningen. Anden halvdel af skærmen indeholder opgaver, som venter handling. Dette kan være igangværende ansøgninger som jobcenteret har foretaget sagsbehandling på, men som nu kræver din virksomheds opmærksomhed. 2. Du påbegynder en ansøgning ved at vælge den pågældende ordning. Fra boksen øverst til højre i skærmen kaldet 2. vælg ordning, angiver du ud fra en dropdown-liste, hvilken ordning, der er tale om: a. Løntilskud b. Virksomhedspraktik/Nytteindsats c. Voksenlærling 3. Når du har valgt ordning, kommer der et nyt felt frem, 2. Vælg fremgangsmåde. Her skal du beslutte hvilken skabelon du vil benytte: Vælg tidligere ansøgning (udfyldt med data, fra en tidligere ansøgning). Start ny ansøgning (tom skabelon) Senest opdateret:

3 Vælger du at benytte en tidligere ansøgning vil du få vist et nyt felt 4. Vælg tidligere ansøgning. Her skal du angive en stillingsbetegnelse eller ID, og derefter vælge den ansøgning du vil anvende som skabelon. Det er muligt at starte en ansøgning om løntilskud på baggrund af en ansøgning om virksomhedspraktik. Vælger du at starte en ny ansøgning dirigeres du direkte til ansøgningen, der er klar til udfyldelse. Udfyld ansøgningen 1. Du er nu klar til at udfylde ansøgningen. Selve ansøgningen består af en række trin (mellem 3-6, afhængig af ordning), som vises i venstre side i en menu over alle trin. Alle trin skal udfyldes inden ansøgningen kan sendes. Nogle felter vil dog være udfyldt på forhånd, da VITAS trækker en del oplysninger fra offentlige registre. Hvis du har valgt at bruge en tidligere ansøgning som skabelon, vil alle felter være udfyldt og du skal blot gå ansøgningen igennem og rette til. 2. For at hoppe rundt mellem de forskellige trin benyt da knapperne Næste og Forrige eller klik på de enkle trin i højre side. Systemet har indbygget validering af, om obligatoriske felter er udfyldt. Du vil få vist en advarsel under selve trinet, i form af en rød markering rundt om feltet, hvis et felt mangler at blive udfyldt. Obligatoriske felter er markeret med en rød stjerne *. Foruden denne validering, validerer systemet også om den indtastede data er i det korrekte format. Du vil desuden også blive advaret hvis de oplysninger du angiver, giver belæg for en afvisning af jobcenteret eller kræver yderligere vurdering af en jobcentermedarbejder. Senest opdateret:

4 Opsummering og send ansøgning 1. Under den sidste fane Opsummering vil du få vist en opsamling over ansøgningen, og herunder eksempelvis opmærksomhedspunker, der enten gør at ansøgningen automatisk vil blive afvist eller som gør at ansøgningen kræver yderligere vurdering fra jobcenteret. Desuden kan du tjekke om oplysningerne om ansvarlig kontaktperson er korrekte. Ved nogle ordninger vil der være tale om en medarbejderrepræsentant hvor ansøgningen skal til høring (bestemmes ud fra de indtastede informationer i ansøgningen). Såfremt ansøgningen skal til høring, vil medarbejderrepræsentanten fremgå på opsummeringen. Modtageren af ansøgningen vil altid være angivet som det jobcenter, din virksomhed er tilhørende, bestemt ud fra adressen. Til sidst er det på opsummeringen muligt at skrive en bemærkning til jobcenteret. 2. Når du har tjekket at alt er korrekt, skal du trykke på Send. 3. Efter du har trykket send vil du blive mødt af en pop-up-meddelelse, hvor du bliver informeret om at ansøgningen nu sendes til godkendelse hos medarbejderrepræsentanten inden den sendes videre til jobcenteret. Såfremt der er opmærksomhedspunkter i ansøgningen, der giver belæg for en automatisk afvisning, vil dette også fremgå i pop-up-meddelelsen. Virksomheden kan dog vælge at tvangsindsende ansøgningen ved at markere at ansøgningen skal behandles af en jobcentermedarbejder alligevel. Skal ansøgningen ikke forbi en medarbejderrepræsentant vil du få besked om at den sendes direkte til jobcenteret. Har du under udfyldelsen af ansøgningen angivet at medarbejderrepræsentanten ikke har en , vil du blive informeret om at medarbejderrepræsentanten kan underskrive digitalt med NemID eller gennem et medarbejdercertifikat ved at åbne ansøgningen. Senest opdateret:

5 Uanset hvilken besked, der vises skal du trykke "OK" for at afslutte ansøgningen, og sende den til godkendelse virksomheden. Den ansvarlige medarbejder modtager herefter en kvittering via om at ansøgningen er sendt til høring. 4. Såfremt du ikke ønsker at sende ansøgningen til jobcenteret, men har brug for at gemme ansøgningen og vende tilbage til den senere, er det vigtigt at du udfylder alle felter på de enkelte faner inden du trykker Gem og luk. Er enkelte obligatoriske felter ikke udfyldt på en fane, vil den pågældende fanes oplysninger ikke blive gemt når ansøgningen gemmes via Gem og luk. 5. Ønsker du at afbryde ansøgningen vælger du Afbryd. En pop-up meddelelse vises nu hvor du via Ok bekræfter at du ønsker at slette ansøgningskladden. Medarbejderrepræsentant godkend 1. Ansøgninger som skal til høring og ikke direkte til jobcenteret, vil blive sendt videre til den pågældende medarbejderrepræsentant. Medarbejderrepræsentanten vil modtage en e- mail, der fortæller at den pågældende medarbejder er angivet som repræsentant og derfor bedes tilgå den digitale ansøgning og tage stilling til den anviste høringsdel. I mailen vil være et link til ansøgningen. Når medarbejderen trykker på linket åbnes et vindue, hvorfra medarbejderen skal logge ind. Senest opdateret:

6 2. Når medarbejderen logger ind vises den pågældende ansøgning, som skal godkendes. Ansøgningen vises med informationer om virksomheden og oplysninger fra ansøgningen, inden der listes spørgsmål om virksomheden. Medarbejderen skal svare på spørgsmålene ved hjælp af check-bokse. Det er også muligt for medarbejderen at tilføje en kommentar. 3. Til sidst kan medarbejderen trykke Godkend eller Afvis til ansøgningen. 4. Ved valg om at godkende ansøgningen vil der fremkomme en pop-meddelelse, der fortæller at næste skridt er at bekræfte endeligt ved hjælp af NemID eller med medarbejdersignatur. Når medarbejderen har godkendt endeligt, vil man blive dirigeret tilbage til ansøgningen, hvor alle oplysninger, også om høringen, kan ses. Den ansvarlige medarbejder modtager herefter mail om at ansøgningen er godkendt. Ved afvisning kræves ikke brug af NemID eller medarbejdersignatur. 5. Derudover senedes ansøgningen videre til det pågældende jobcenter til behandling. Jobcenteret godkender ansøgningen og opretter en bevilling, som sendes til virksomheden. Senest opdateret:

7 Godkend bevilling 1. Såfremt ansøgningen er oprettet som en øremærket ansøgning (med borger på), vil bevillingen blive betragtet som godkendt af begge partner når den angivne startdato indtræffer. Er arbejdsgiver uenig i indholdet i bevillingen bør arbejdsgiver afvise inden startdato. Alle bevillinger oprettet på baggrund af en ikkeøremærket ansøgning (uden borgere) SKAL godkendes manuelt af arbejdsgiver. 2. Den ansvarlige medarbejder, angivet ved oprettelsen af ansøgningen, vil efter jobcenteret har oprettet en bevilling modtage en , om at ansøgningen har fået oprettet en bevilling og nu er klar til at blive godkendt af jobcenteret, eller vil blive autogodkendt, såfremt ansøgningen var øremærket. Den ansvarlige medarbejder kan tilgå bevillingen via linket i en eller logge ind på Vitas fra vitas.bm.dk. 3. Logges der ind via vitas.bm.dk findes ansøgningen på opgaveoverblikket, med opgaver, der afventer handling. Ansøgningens status vil efter jobcentrets godkendelse og oprettelse af bevilling hedde: Afventer godkendelse hos virksomhed. Ansøgningen tilgås fra et gult ikon til venstre i rækken. Når ansøgningen er åbnet kan bevillingen godkendes eller afvises ved at tryk på knapperne Godkend eller Afvis nederst på siden. Herefter fremkommer en pop-up-meddelelse, der fortæller at jobcenteret vil blive informeret om at bevillingen er godkendt, og at bevillingen vil blive stemplet med dine brugeroplysninger. Til dette vælger du Ok, og bekræfter dermed godkendelsen/afvisningen af bevillingen. 4. Når bevillingen er godkendt vil den fremgå i det pågældende jobcenters liste over bevillinger, der er godkendt af virksomheden. Senest opdateret:

8 Forlæng/ophør 1. Du kan fra vitas.bm.dk se alle bevillinger og kan herfra også oprette forlængelser eller ophør af en bevilling. Ved at trykke på et blåt dokument-ikon til venstre på bevillingen, fra listen af bevillinger, åbnes denne og det er muligt at se hele bevillingen. 2. Nederst på bevillingen kan trykkes på knapperne Forlængelse eller Ophør, som vil udfolde en række spørgsmål på bevillingen, der skal besvares i forbindelse med at man ønsker at forlænge eller ophøre en bevilling. Bemærk det er ikke muligt at forlænge et voksenlærlingeforløb. 3. Når alle de udfoldede spørgsmål er udfyldt kan medarbejderen trykke på knappen Send, for at sende forlængelsen/ophøret til godkendelse i jobcenteret. 4. Inden forlængelsen eller ophøret sendes endeligt til jobcenteret, vil man via en pop-upmeddelelse blive bedt om at bekræfte via en Ok -knap. Ved tryk på Ok sendes bevillingen til jobcenteret, som enten godkender eller afviser forlængelsen/ophøret som du har anmodet om. Du kan altid fra oversigten over bevillinger se status på bevillingen, fx om bevillingen afventer godkendelse hos virksomhed, er godkendt af virksomhed, afvist af virksomhed osv. Senest opdateret:

VITAS Digital ansøgning

VITAS Digital ansøgning Hvis du har fundet en virksomhed, som gerne vil ansætte dig i enten løntilskud, i en praktikplads eller som voksenlærling, kan du komme hurtigt i gang og sætte fart på sagsbehandlingen, ved at bede virksomheden

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS skal du registrere en aftale om integrationsgrunduddannelse, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale samt undervisningsplan

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS er det muligt at registrere en aftale om, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale inkl. undervisningsplanen ved

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 2. januar 2017

VITAS Versionsnote pr. 2. januar 2017 Indhold Registrering af aftaler vedrørende Integrationsgrunduddannelse... 2 Ny vejledning til søgemetoder... 2 Muligt som Anden Aktør at sætte sagsbehandler ansvarlig for ansøgning, når den overføres til

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 25. april 2017

VITAS Versionsnote pr. 25. april 2017 Indhold Automatisk kommune angivelse ved tryk på signeringslink i arbejdsgiver mail... 2 Muligt at genbruge tilbud, hvis ophør på bevilling er registreret som Fejlregistrering... 2 Mulighed for borgere

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 25. maj 2016

VITAS Versionsnote pr. 25. maj 2016 1 Underskriv via elektronisk pen gennem virksomhedssupport og på medarbejderhøring I VITAS er det nu muligt at underskrive ansøgningen med en elektronisk pen. Dette kan lade sig gøre når jobcentermedarbejderen

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 1. April 2016

VITAS Versionsnote pr. 1. April 2016 I følgende beskrives de nyeste ændringer i VITAS, som er blevet implementeret gennem de sidste 2 måneder. Funktionaliteten beskrevet nedenfor er således blevet lagt ind i systemet i forbindelse med releases

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 2. januar 2017

VITAS Versionsnote pr. 2. januar 2017 Indhold Registrering af aftaler vedrørende Integrationsgrunduddannelse... 2 Ny vejledning til søgemetoder... 2 Muligt som Anden Aktør at sætte sagsbehandler ansvarlig for ansøgning når den overføres til

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 6. februar 2017

VITAS Versionsnote pr. 6. februar 2017 Indhold Markering af hvilket Anden Aktør team, der har håndteret en sag i historikken... 2 Ingen rykker-mail, på bevillinger oprettet på baggrund af øremærkede ansøgninger, der afventer godkendelse...

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 30. september 2016

VITAS Versionsnote pr. 30. september 2016 Indhold Notifikation om der er et vedhæftet dokument på ansøgningen... 2 Ved oprettelse af forlængelse tages der højde for arbejdsfridage godkendt i bevillingen... 3 Voksenlærling ansøgning kan stadigvæk

Læs mere

VITAS - Versionsnote 23 pr. 8 juni 2018

VITAS - Versionsnote 23 pr. 8 juni 2018 Indhold 1: Voksenlærlingetilpasninger, samt forlængelse af voksenlærlingeforløb... 2 1.1 JC medarbejder kan supportere forlængelse af VL forløb... 2 1.2 Virksomhedsbruger får forlængelsesknap på bevillingen...

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 21. august 2017 Indhold

VITAS Versionsnote pr. 21. august 2017 Indhold Indhold 1 Mulighed for at oprette tillægsbevillinger til hjælpemidler i VITAS... 2 2 I supporterede ansøgningskladder sættes flueben automatisk i feltet Vil du sættes ansvarlig på ansøgningen...'... 3

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 1. maj 2016

VITAS Versionsnote pr. 1. maj 2016 1 Advarsler på ophørsblanketten vedrørende Bruttostøtteintensitet Der er tilføjet advarsler på ophørsblanketten så man som virksomhed og jobcentermedarbejder bliver gjort opmærksom på at bruttointensiteten

Læs mere

VITAS Guide til virksomhedsbesøg

VITAS Guide til virksomhedsbesøg I VITAS kan du nemt og hurtigt udfylde en ansøgning. Med virksomhedssupport er det muligt at gennemføre alle dele af en ansøgning, mens du besøger virksomheden. Du kan under besøget udfylde ansøgningen,

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 19. august 2016

VITAS Versionsnote pr. 19. august 2016 Indhold Anden Aktør i VITAS... 2 Få vist Anden Aktør sager på lister... 2 Start- og slutdato vises på bevillingslisten... 3 Vejledninger til virksomheder vises under hjælp modulet... 4 Slet sendt kladde

Læs mere

GODE RÅD INDEN DU STARTER Inden du går i gang med at udfylde blanketten, kan du med fordel have følgende oplysninger klar:

GODE RÅD INDEN DU STARTER Inden du går i gang med at udfylde blanketten, kan du med fordel have følgende oplysninger klar: 1 Vejledning - Smartblanket løsningen på Virk.dk GODE RÅD INDEN DU STARTER Inden du går i gang med at udfylde blanketten, kan du med fordel have følgende oplysninger klar: Alle virksomhedens kontaktoplysninger

Læs mere

Vil du anmode om en digital fuldmagt fra en borger?

Vil du anmode om en digital fuldmagt fra en borger? Vil du anmode om en digital fuldmagt fra en borger? Hvis du skal handle på en andens vegne i en digital selvbetjeningsløsning, kan du anmode personen om en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG Jobordre Version: 1.0 Oprettet den 26. september 2017 INDHOLD 1. JOBORDRE... 3 2. OPRETTELSE OG VISNING AF JOBORDREOPLYSNINGER... 3 2.1 OPRETTELSE AF EN JOBORDRE...

Læs mere

DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED

DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED 1 DIGITALE UDDANNELSESAFTALER Digitale uddannelsesaftaler giver flere fordele og muligheder: Skolen kan let hjælpe virksomheder med at udfylde dele

Læs mere

Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning

Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygger- eller miljøansøgning

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

VITAS Afbryde en ansøgning

VITAS Afbryde en ansøgning Afbrydelse af ansøgninger Du kan i VITAS afbryde en oprettet ansøgning, hvis ansøgningen ikke alligevel er relevant. Det er muligt at afbryde en oprettet ansøgning på forskellige måder, og på forskellige

Læs mere

Vejledning til Byg og Miljø Indsendelse af supplerende materiale

Vejledning til Byg og Miljø Indsendelse af supplerende materiale Vejledning til Byg og Miljø Indsendelse af supplerende materiale 1 Når du skal indsende supplerende materiale på din byggesag skal du benytte selvbetjeningsportalen Byg og Miljø. Byg og Miljø er bygget

Læs mere

Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?

Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger? Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger? Hvis du skal give en fuldmagt på vegne af en borger, skal du først have modtaget en papirfuldmagt fra borgeren. Denne mulighed for

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. September 2015. Version 1.2

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. September 2015. Version 1.2 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning September 2015 Version 1.2 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Når en borger bliver sygemeldt... 4 Meddelelser i Mit Sygefravær... 4 Introduktionssiden...

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG Jobordre Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. JOBORDRE... 3 3. OPRETTELSE OG VISNING AF JOBORDREOPLYSNINGER... 3 3.1 OPRETTELSE

Læs mere

Vejledning. Fornyelse G1-autorisation via digital prøve i MAB. Start på side 2 i vejledningen. Start på side 4 i vejledningen

Vejledning. Fornyelse G1-autorisation via digital prøve i MAB. Start på side 2 i vejledningen. Start på side 4 i vejledningen Vejledning 01 Fornyelse G1-autorisation via digital prøve i MAB Hvis du ønsker mulighed for mere information om fornyelse af G1-autorisation via digital prøve i MAB gå til http://mst.dk/kemi/pesticider/bruger/uddannelse-og-autorisation/brugere-af-gasningsmidler/

Læs mere

Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt.

Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Vil du give en digital fuldmagt? Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal ud at rejse, og

Læs mere

Vejledning til Jobloggen

Vejledning til Jobloggen Vejledning til Jobloggen Indhold: Hvad finder du på jobloggens forside? s. 2 Sådan opretter du en log om jobsøgning s. 3 Sådan ændrer du status på en log s. 7 Sådan vedhæfter du en ansøgning til en log

Læs mere

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur.

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur. 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login øverst på portalens forside. Hvis din organisation eller virksomhed er CVR-registreret,

Læs mere

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 05.10.2018 Indhold Valg af browser... 3 Login som politiadministrator... 3 Opret prøvetider enkeltvis... 3 Opret prøvetider fra skabelon...

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet Fra ansøgning til godkendelse V. 1.0 28/4 2011

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet Fra ansøgning til godkendelse V. 1.0 28/4 2011 2. Sådan kommer du fra ansøgning til godkendelse Før du kan komme i gang med at arbejde på en miljøgodkendelse, skal du have åbnet den tilhørende ansøgning. Det gør du enten ved at indtaste skemanummer

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a-kassen på

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a-kassen på Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a-kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne Ansvarlig: Version: 2.3 Mats Lindberg Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne

Læs mere

Hvor finder du FOA Joblog?

Hvor finder du FOA Joblog? Sådan bruger du FOA Joblog Vejledning til lovpligtig registrering i jobloggen I vejledningen kan du se: hvor du finder jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside hvordan du udfylder jobloggen hvad du SKAL udfylde

Læs mere

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt)

Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) Ansøgning om hjælpemiddel/boligændring (anvendes af 3.part med fuldmagt) 1 - Relevans - Afklarende spørgsmål 1. På den første side, skal du svare på et afklarende spørgsmål. 2. Du skal kunne svare 'Ja'

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Kørelærer Opdateret: 09.08.2016 Indhold Login som kørelærer... 3 Opret prøveforløb til kørekort... 3 Betaling af prøveforløb ved oprettelse af forløb... 5 Betaling af prøveforløb

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning Marts 2016 Version 1.3 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Når en borger bliver sygemeldt... 5 Brev til den sygemeldte om opgaver i Mit

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Vejledning til Ferieplanlægning i Smartklik.

Vejledning til Ferieplanlægning i Smartklik. Vejledning til Ferieplanlægning i Smartklik. Ferieplanlægning er et modul i Smartklik, hvor man kan planlægge sit fravær på nedenstående typer af fravær: Ferie Særlige feriedage Omsorgsdage Seniordage

Læs mere

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in

VITAS Tildel rettigheder Tildeling af rettigheder i NemLog-in Tildel rettigheder 1. Som administrator i en virksomhed kan du tildele rettigheder til andre brugere i virksomheden gennem virk.dk. 2. Du kan tildele rettigheder til brugere i din organisation ved at klikke

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge.

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Danmarks Statistik, Velfærd 22. januar 203 Børn og Unge, Udsatte børn Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Indhold Baggrund...2 2 Formål...2

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 02.06.2017 Indhold Valg af browser... 3 Login som politiadministrator... 3 Opret prøvetider enkeltvis... 3 Opret prøvetider fra skabelon...

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

MAG5.dk En brugervejledning

MAG5.dk En brugervejledning MAG5.dk En brugervejledning Indledning Når du ser B&U s løsning til administration af IT-brugere første gang, så ser det sådan her ud: Løsningen er lavet specielt til Børn og Unge og vedligeholdes af BU-IT.

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du

Læs mere

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen

Læs mere

Denne vejledning indeholder skærmbilleder og beskrivelse af de felter der anvendes i brugeradministrationen.

Denne vejledning indeholder skærmbilleder og beskrivelse af de felter der anvendes i brugeradministrationen. Selvbetjent Brugeradministration er for kunder der selv vil varetage oprettelse, ændring og sletning af brugere og brugerrettigheder i Netbank Erhverv. Forudsætningen herfor er, at der foreligger en Aftale

Læs mere

Guide til digital ansøgning

Guide til digital ansøgning Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse til eller

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Ansættelse i løntilskud

Ansættelse i løntilskud Vejledning HR-center 22.10.2014 Ansættelse i løntilskud 1. Før indberetning: Når du har besluttet dig for at tilbyde ansættelse med løntilskud til en ledig borger og kandidat til stillingen, skal du have

Læs mere

Pensioneringsprocessen for institutioner

Pensioneringsprocessen for institutioner Public Release PENSAB Pensioneringsprocessen for institutioner Indhold 1. Overblik over den samlede proces... 2 2. Start en pensioneringssag for en tjenestemand... 3 2.1 Udfyld pensionsskemaet... 3 2.2

Læs mere

Sælge eller overdrage bier til registreret biavler

Sælge eller overdrage bier til registreret biavler Sælge eller overdrage bier til registreret biavler Har du bifamilier du vil overdrage til andre, for eksempel ved at sælge dem, skal de naturligvis være synede inden. Det er dit ansvar som sælger, at der

Læs mere

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS

Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan. Indhold: Log på MUS. Forberedelse til MUS Medarbejderguide til INNOMATE HR Medarbejderplan Indhold: 1. Log på 2. MUS 3. Øvrigt om Medarbejderplan 4. Rekruttering behandling af ansøgere Log på Log på www.medarbejderplan.dk med: Bruger ID: initialer

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 12. juli 2018 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 2 3. Opret

Læs mere

1 Sælgeroplysningsskema Bygningssagkyndig udfylder...2

1 Sælgeroplysningsskema Bygningssagkyndig udfylder...2 Vejledning for det elektroniske sælgeroplysningsskema (ver. 1. 01-09-2016) Indholdsfortegnelse 1 Sælgeroplysningsskema... 2 1.1 Bygningssagkyndig udfylder...2 1.1.1 Sælger kan svare på alle spørgsmål...

Læs mere

Giv eksterne parter adgang til den digitale postkasse. Vejledning til Digital Post for virksomheder

Giv eksterne parter adgang til den digitale postkasse. Vejledning til Digital Post for virksomheder Giv eksterne parter adgang til den digitale postkasse Vejledning til Digital Post for virksomheder Giv eksterne parter adgang til den digitale postkasse Denne vejledning viser dig, hvordan du giver eksterne

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

Målgruppe Handicaphjælpere, ledsagere, aflastningsfamilier, kontakt og støttepersoner m.v. jf. Serviceloven.

Målgruppe Handicaphjælpere, ledsagere, aflastningsfamilier, kontakt og støttepersoner m.v. jf. Serviceloven. Målgruppe Handicaphjælpere, ledsagere, aflastningsfamilier, kontakt og støttepersoner m.v. jf. Serviceloven. Formål At give en grundlæggende vejledning i hvordan indberetning af timer, kørselsgodtgørelse,

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her klikker du på 'Meld dig ledig' i boksen

Læs mere

Selvbetjening i BFA Juni 2018

Selvbetjening i BFA Juni 2018 Selvbetjening i BFA Juni 2018 Benyt hjemmesiden www.bf-a.dk Klik på menupunktet Log ind Selvbetjening foroven på siden. Vi anbefaler, at du bruger NemID og indtaster dit bruger-id og din adgangskode. Du

Læs mere

Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg

Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg Sa dan udfylder du en ansøgning om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Let i gang med NemRefusion for arbejdsgivere

Let i gang med NemRefusion for arbejdsgivere Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barseldagpenge via Nem- Refusion på internettet. Guiden giver

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Vejledning i oprettelse af Jobannoncer i JobKon Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk. (Jobnet for jobkonsulenter)

Vejledning i oprettelse af Jobannoncer i JobKon Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk. (Jobnet for jobkonsulenter) Vejledning i oprettelse af Jobannoncer i JobKon Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk (Jobnet for jobkonsulenter) Version: 1.0 Oprettet den 4. december 2017 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. MODULET ANNONCER...

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Vejledning: AMUUDBUD.DK

Vejledning: AMUUDBUD.DK Vejledning: AMUUDBUD.DK Henvendt til uddannelsesinstitutioner Websiden amuudbud.dk bruges af uddannelsesinstitutioner til at ansøge om godkendelse til at udbyde AMU. Du skal have modtaget en e-mail med

Læs mere

PENSAB. Pensioneringsprocessen for institutioner. Indhold

PENSAB. Pensioneringsprocessen for institutioner. Indhold Pensioneringsprocessen for institutioner Indhold 1. Overblik over den samlede proces... 2 2. Start en pensioneringssag for en tjenestemand... 3 2.1 Udfyld pensionsskemaet... 4 2.2 Tilføj registerudskrift...

Læs mere

Let i gang med NemRefusion for selvstændige

Let i gang med NemRefusion for selvstændige Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barseldagpenge via Nem- Refusion på internettet. Guiden giver

Læs mere

DaluxFM vejledning til leverandører

DaluxFM vejledning til leverandører DaluxFM vejledning til leverandører Indhold Introduktion til DaluxFM... 2 Hvorfor har vi valgt DaluxFM?... 2 Sådan bruger du DaluxFM... 3 Brug af DaluxFM app... 4 Behandling af opgaver... 6 Ansvarlig for

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

Brugervejledning Førtidspensionssager (FTP)

Brugervejledning Førtidspensionssager (FTP) Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning Førtidspensionssager (FTP) Oprettet: 10. april 2018 Version: 1.1 - KIV INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 1.1 FORRETNINGSMÆSSIG UNDERSTØTTELSE

Læs mere

Vejledning til indberetning af salg eller køb af fisk og skaldyr. Blanketten som bruges til indberetningen ligger i Virk.dk.

Vejledning til indberetning af salg eller køb af fisk og skaldyr. Blanketten som bruges til indberetningen ligger i Virk.dk. Vejledning til indberetning af salg eller køb af fisk og skaldyr Blanketten som bruges til indberetningen ligger i Virk.dk. Man kan logge ind i Virk.dk via www.virk.dk eller via Fødevareministeriets indberetningsportal.

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger 31. august 2017 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI-systemet

Læs mere

Let i gang med NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion Digital indberetning af løntilskud- og fleksjobrefusion på Virk.dk

Let i gang med NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion Digital indberetning af løntilskud- og fleksjobrefusion på Virk.dk Digital indberetning af løntilskud- og fleksjobrefusion på Virk.dk Denne guide giver dig en introduktion til hvordan, du anmoder om refusion for løntilskud og fleksjob i NemRefusion. Guiden giver ikke

Læs mere

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING

VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING VALIDERINGSGUIDE MEDARBEJDER VALIDERING Indhold: (tryk på en given overskrift og du springer automatisk dertil) Find valideringsmodulet... 1 Flytning af en eller flere medarbejdere... 3 Hvis en medarbejder

Læs mere

Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB

Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB Gennemgang af ændringer i EfterUddannelse.dk i forbindelse med omlægning af VEU-administration til AUB Som aftalt i Trepartsaftale om styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse samles

Læs mere

Brugervejledning Førtidspensionssager Ankestyrelsen (AST)

Brugervejledning Førtidspensionssager Ankestyrelsen (AST) Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning Førtidspensionssager Ankestyrelsen (AST) Oprettet: 10. februar 2018 Version: 1.1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 1.1 FORRETNINGSMÆSSIG

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig

Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig Ansøgningsgrundlag og log ind som mindre virksomhed eller selvstændig Indhold Rettigheder... 1 Hvem kan udfylde (veu-)ansøgningsgrundlaget?... 1 Tilmelding og ansøgning i samme arbejdsgang... 2 Udfyld/ret

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results 1 Registrering som ny bruger For at indtaste resultater, skal man registreres som bruger i EudraCT databasen: https://eudract.ema.europa.eu/results-web/

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Dimittend /Nyuddannet

V E J L E D N I N G. Sådan melder du dig ledig på Jobnet. Dimittend /Nyuddannet V E J L E D N I N G Sådan melder du dig ledig på Jobnet Dimittend /Nyuddannet Indhold: Side: 1 - MIN SIDE - Meld dig ledig 2 2 - Uddannelsesniveau 3 (Kun for borgere under 30 år) 3 - Vil du søge om en

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password Log into ADAMS on the Internet Dit brugernavn og password udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere