Dagsorden til Bestyrelsesmøde Lørdag d. 11. februar 2017 kl I Fiskeri- og Bymuseet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden til Bestyrelsesmøde Lørdag d. 11. februar 2017 kl I Fiskeri- og Bymuseet"

Transkript

1 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø. Referat af Bestyrelsesmøde d. 11.februar 2017 afholdt på Fiskerimuseet Deltagere: Jens Nikolajsen, Stølsgården Jan Davidsen Vigen Per Ourø, Lungshave Peder Sass og Jette Jakobsen Bertholdt. Klintegården Frank Johansen Enø Kyst Jørgen Å. Hansen, Pumpelauget Jørn M. Jakobsen Strandgården Jørgen Böchman, Afbud Reedtzholm Kurt Eriksen Afbud Enø Strand Peter Birch Fjordhusene Hans Johansen Gerbredgård Jens Søderdahl Kildeengen Jette Johnsen Formand Dagsorden til Bestyrelsesmøde Lørdag d. 11. februar 2017 kl I Fiskeri- og Bymuseet Dagsorden: Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde den 26. november 2016 Orientering fra formanden: GF Egemosegård. Samarbejde / Sammenlægning af Reedtzholm og Karrebæk Vandværker I 2013 besluttede Fællesudvalget at anmode Reedtzholm Vandværk om at undersøge muligheden for sammenlægning af de to vandværker med henblik på sikring af forsyningssikkerheden og mulighed for at nedbringe driftsudgifterne.

2 På mødet den 26/ orienterede Peder Sass om, at vandværksbestyrelsen er rede til at igangsætte det forberedende arbejde for en sammenlægning de to vandværker. Det er målet at en egentlig beskrivelse af en sammenlægning kan foreligge til vandværkets plenarmøde i foråret Peder Sass deltager på bestyrelsesmødet og orienterer om status på det forberedende arbejde. Fællesudvalgets hjemmeside Orientering v/ Jens Nikolajsen. Projekt højvandsdige. Den 12. januar var Fællesudvalget inviteret til møde hos Ib Rasmussen, Nielsen& Riisager med deltagelse af Næstved Kommune om den kommende sagsbehandling i Teknisk Udvalg. Sagen blev behandlet af Teknisk Udvalg den 23. januar 2017, der godkendte oplægget og indstillede til godkendelse i Økonomiudvalget (6. februar) og Byrådet (21. februar). Den tidsplan, som Teknisk Forvaltning har skitseret for realisering af projektet ser således ud: 2017: Udarbejdelse af detailprojekt med partsfordeling, borgerinddragelse, endelig afklaring af interessenter, samt høring af de grundejere og interessenter der vil blive pålagt parter. 2018: Byrådet træffer afgørelse om endeligt projekt. Afgørelsen kan påklages. Klager har opsættende virkning. 2018: Byrådet ansøger Kystdirektoratet om tilladelse til udførelse af projekt. 2018/19: Kystdirektoratet behandler ansøgning, herunder udarbejder VVM mv. 2019/2020: Kystdirektoratet træffer afgørelse. Afgørelsen kan påklages. Klager har opsættende virkning. 2020/2021: Oprettelse af digelag. Projektet kan gennemføres. På mødet den 12. januar og ved et efterfølgende møde med forvaltningen gjorde Kurt Eriksen ind- sigelse mod tidsplanen, hvor han anfører, at den er alt for lang og at tidsplanen kan forkortes ved tilførsel af ekstern bidrag.

3 Varsling om forhøjet vandstand og foranstaltninger. Den 4. januar 2017 varslede DMI om risiko for forhøjet vandstand. I den anledning blev der udsendt følgende oplysninger til alle medlemmer af FU. Med henblik på fremtidig orientering til FU, foreslås det, at der på hjemmesiden lægges følgende informationer: Lokalt beredskab: Det er Midt og Sydsjællands Brand & Redning, hvori Næstved Kommune er partner, der er den ansvarlige myndighed i en beredskabssituation. På hjemmesiden vil der i en given beredskabssituation ligge oplysninger omkring foranstaltninger til afbødning heraf. Følg ligeledes DMI s varslingstjeneste på Telefon Næstved Brand&Redning: Lokalplan for 4 sommerhusområder Plan- og Ejendomsudvalget har på mødet den taget en principbeslutning om igangsættelse af lokalplan 063 for 4 sommerhusområder i Karrebæksminde, på Lungshave og Enø. Administrationen har i en dialog med de respektive grundejerforeninger udarbejdet forslag til lokalplanen med tilhørende kommuneplantillæg nr. 12. Byrådet godkendte den at lokalplan forslaget sendes i høring i 8 uger. Den 5. januar 2017 blev der holdt borgermøde om planen. Bemærkninger til planen / borgermødet. Opgavefordeling Formanden og Jens Nikolajsen vil til næste møde udarbejde et handlingsark der konkretiserer den bagved liggende årsag til det forslag som Jens Nikolajsen tidligere på året fremsendte til FU. Forslag til handleark vedhæftet. Indbrudsbølge i Fjordhusene og på Enø. I efteråret 2016 blev der begået en række indbrud i Fjordhusene og på adresser på Enø. På bestyrelsesmødet den 26. november blev der udvekslet oplysninger og iagttagelser med henblik på at skærpe opmærksomheden hos grundejerne.

4 Via samarbejde mellem medlemmer af FU lykkedes det at få politiet interesseret i indbrudsbølgen, og der blev foretaget besøg på nogle adresser. I Fjordhusene, hvor en større gruppe østarbejdere var indkvarteret mens de udført sæsonarbejde, fandt politiet en samling tyvekoster. Fjordhusene har gjort kraftig indsigelse overfor formidleren af udlejningen. Lejemålene blev opsagt, men de pågældende flyttede blot til andre udlejningshuse. Den 27-28/ rykkede politiet hurtigt ud om natten og anholdt et par unge, lokale mennesker, der var midt i en indbruds turné. Forhåbentlig er det de rette gerningsmænd for juleindbruddene. Til drøftelse af fælles initiativer ud fra oplevelserne i efteråret Lokalrådet for Karrebæksminde Af lokalrådets vedtægter fremgår det, at Lokalrådet inddrages i Næstved Kommunes behandling af sager, der vedrører Lokalrådets geografiske område. Det drejer sig om sager vedrørende bl.a. lokalplaner og trafiksikring, trafiksanering, færdselsregulerende foranstaltninger og kollektiv trafik, hvilket er emner, som også er på Fællesudvalgets dagsordener. Drøftelse af, hvorledes Fællesudvalget kan samarbejde med Lokalrådet. I Lokalrådet og Fællesudvalgets bestyrelse er der personsammenfald v/ Annette Mølle, Enø Kystvej og Kurt Eriksen, Enø Strand. Mødeplan Bestyrelsesmøder: 6. maj 2017 kl Årsregnskab til formanden: senest 30. juni 2017 Revideret regnskab: senest 31. juli 2017 Forslag til behandling på generalforsamlingen: senest 31. juli 2017 Indkaldelse til generalforsamling 21 dage forud: senest 28. juli 2017 Generalforsamling 3. lørdag i august: 19. august 2017 Evt. Ad.1 Formanden byder velkommen og glæder sig over det gode fremmøde. Der er ingen indvendinger til den udsendte dagsorden bortset fra en enkelt talfejl. Ad.2 Referat fra forrige bestyrelsesmøde d. 26.november 2016 godkendtes.

5 Ad. 3 Formanden orienterer kort om den seneste turbulente udvikling i bestyrelsessagen fra G/F Egemosegård. Vi skal ikke blande os i eksterne bestyrelser, men afventer en ekstraordinær generalforsamling. Ikke mindst håber vi, at G/F Egemosegård igen er at finde blandt FU s medlemmer Ad.4 Peder Sass, som sidder i Reedtzholm Vandværks bestyrelse, gav en særdeles overskuelig redegørelse omkring bestræbelserne for en eventuel sammenlægning med Karrebæk Vandværk. Peder nævnte at økonomien naturligvis er en stærk parameter og man arbejder med hele 3 løsningsmodeller. Vi er sikre på, at forhandlingerne vil blive ført med størst mulig hensyntagen til alle medlemmerne. Vandværket afholder Plenarmøde d. 22.april Der blev stillet spørgsmål til værdiopgørelsen med tilbageblik på store investeringer på et relativt lille vandværk. Peder lovede at bringe spørgsmålet hjem til bestyrelsen. Tak til Peder for en rigtig fin gennemgang. Ad.5 Jens Nikolajsen gennemgik den flotte hjemmeside. Et fantastisk flot resultat. Jens efterlyser eventuelle billeder der kan pryde siden. Send til Jens, og han sætter dem på. Materiale, der ønskes optaget på hjemmesiden sendes til Jette, der efterfølgende sender til Jens. Ad.6 I Kurt Eriksens fravær, ridsede Jette sagsforløbet op omkring Diget, og kunne berette at Næstved Kommune d. 23. januar havde sagt ok for projektet. På et af NK indkaldt møde d. 6.marts 2017, vil Jette og Kurt drøfte det videre forløb. Den økonomiske fordeling er ikke afklaret. Ad.7 Omkring varsling, kan alle oplysninger findes på FU s hjemmeside. Ad.8 Formanden orienterer om en ny lokalplan for 4 sommerhusområder. Byrådet godkendte den at lokalplanforslaget sendes i høring i 8 uger. Borgermøde blev afviklet d. 5. januar Ad.9 Formanden gennemgik forslaget til et Handlingsark. Der var fuld tilslutning til forslaget, som derved bliver et kommende arbejdsredskab. Ad.10 De mange indbrud blev drøftet, og der udtryktes glæde over det gode netværk foreningerne imellem. Uheldige udlejninger har været en kedelig parameter, og det henstilles at selektere lejetyperne overfor udlejningsfirmaerne. Igen nævnes Hjemmesiden som en god oplysningskilde.

6 Ad.11 Jette omtalte punktet om Lokalrådet. Der synes at være tale om Projektgengangere. Jette kontakter Lokalrådet med henblik på gensidige link til hjemmesider. Ad.12 Fremtidige møder er nævnt i indkaldelsen. Næste bestyrelsesmøde den 6. maj 2017 kl. 10. Ad. 13 Under Eventuelt refererede formanden til et brev modtaget fra Reedtzholm ang. råvildtets udbredelse. Alle var enige om, at det ikke er i FU s regi at forvalte hvem der må være i naturen, - og ikke må. Som altid gælder det, at man må tage de forholdsregler der kan give den optimale oplevelse ved ophold i naturen. Et passende hegn, kunne jo også selektere hvem der tillades færdsel I folks haver. Peter Birch, Fjordhusene orienterer om, at der er opsat hegn ind til området for at forhindre uvedkommende at benytte deres containergård. Orienterer ligeledes om problemer med løse hunde. Således opfattet af referenten Jørn M. Jakobsen

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave Referat af møde 27. januar 2018. Smålandshavet, Karrebæksminde. Dagsorden 1. Velkomst 2. Processen for kystbeskyttelsesprojektet. 3. Det tekniske projekt, herunder linjeføring

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling

Referat ordinær generalforsamling GRUNDEJERFORENINGEN KLINTEGÅRDEN, ENØ, 4736 KARREBÆKSMINDE Enø, den 21. maj 2017 Referat ordinær generalforsamling Formanden startede med at byde alle fremmødte velkommen til den 50. ordinære generalforsamling

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ Navn og formål. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gerbredgaard, Enø" 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes Bækkene og Havbakken,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 G/F Egemosegård Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Flemming H. Jensen, Ib Nielsen, Karna Folmann, Tonni Hansen, Inga Albrechtsen. Bestyrelsessuppleanter: Arne Petersen

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 12. september 2016 Tid Kl. 16.00 18.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné - Afbud Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Forslag i høring fra d Forslag i høring fra d Forslag forventes godkendt i PEU d

Forslag i høring fra d Forslag i høring fra d Forslag forventes godkendt i PEU d Rammelokalplan 084 for Stenlængeområdet Lokalplan 079 for Parkeringshus ved Grønvej Lokalplan 078 for parkeringshus ved Rampen Lokalplan 076 for Næstved Bymidte Afventer afklaring omkring videre forløb.

Læs mere

Kystsikring ved Grønninghoved, Binderup og Bjert

Kystsikring ved Grønninghoved, Binderup og Bjert «Navn» «CO» «Adresse» «Udvidet_adresse» «Postnr by» By- og Udviklingsforvaltningen Service og Udvikling Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 EAN 5798005310105 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

I/S Reedtzholm Vandværk

I/S Reedtzholm Vandværk I/S Reedtzholm Vandværk Referat fra Plenarmøde 18/4-2015 1. Valg af Diregent: Gert Bigum Valg af referent: Charlotte Vincent Jørgensen Begge godkendt af forsamlingen. Direngenten konstatere at indkaldelsen

Læs mere

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet.

Repræsentanter fra digelauget er inviteret til dialog med udvalget på mødet. Sidenr. 1 Kystsikring Binderup-Grønninghoved-Bjert Sagsid.: 14/19442 Resumé Det er Kystdirektoratet, der er myndighed på kystbeskyttelsesloven, men når et kystsikringsprojekt omfatter mange grundejere,

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 08. april 2013 Tid 12.00 Sted Poul s Vig Havneanlæg (start) Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 2. februar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 23. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Enø Strand (GES)

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Enø Strand (GES) Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Enø Strand (GES) Dato Onsdag, den 20. maj 2015. Sted Strømmene 67, 4736 Karrebæksminde. Til stede Kurt Eriksen Arne Frandsen Ole Pedersen Henrik Grønborg

Læs mere

Status/handling Politisk behandling Fase. Afventer stillingtagen til retningslinjer Til orientering i PEU d

Status/handling Politisk behandling Fase. Afventer stillingtagen til retningslinjer Til orientering i PEU d Lokalplan Lokalplan 096 for Udvidelse og revitalisering af Næstved Storcenter Lokalplan 09 for Solcelleanlæg v. Blangslev / Fårup Status/handling Politisk behandling Fase Høring 28.06-05.09208 Forventes

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

PROCESBESKRIVELSE AF KAPITEL 1A SAGER 2 ANMODNING OM KYSTBESKYTTELSE. Kommunalbestyrelsen kan beslutte af starte et kystbeskyttelsesprojekt.

PROCESBESKRIVELSE AF KAPITEL 1A SAGER 2 ANMODNING OM KYSTBESKYTTELSE. Kommunalbestyrelsen kan beslutte af starte et kystbeskyttelsesprojekt. Notat Køge Kommune GENNEMGANG AF FORLØBET AF EN KYSTBESSKYTTELSESSAG PROCESBESKRIVELSE AF KAPITEL 1A SAGER 15. April 2016 Projekt nr. 224495 Dokument nr. 1218928375 Version 2 Udarbejdet af MML Kontrolleret

Læs mere

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse

Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse Bilag 1 til politisk behandling kystbeskyttelse i Inderfjorden Øst Brev sendt til grundejere ifm. interessetilkendegivelse By, Kultur og Miljø Miljø Sagsnr. 217972 Brevid. 2533603 Ref. JNAL / 8LC 21. marts

Læs mere

Status/handling Politisk behandling Fase Høring Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse d

Status/handling Politisk behandling Fase Høring Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse d Lokalplan Lokalplan 096 for Udvidelse og revitalisering af Næstved Storcenter Lokalplan 093 for Solcelleanlæg v. Blangslev / Fårup Lokalplan 080 for for et areal nord for Køgevej Status/handling Politisk

Læs mere

I/S Reedtzholm Vandværk

I/S Reedtzholm Vandværk I/S Reedtzholm Vandværk Referat fra ordinært plenarmøde 2017. Dato: lørdag den 22. april 2017 kl. 10.00 Sted: Smålandshavet, Alleen 44, 4736 Karrebæksminde. Interessenter: Grundejerforeningen Vigen Keld

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

JERSIE STRANDS GRUNDEJERFORENING Bestyrelsesmøde d kl Biblioteket 1.sal, lokale 23

JERSIE STRANDS GRUNDEJERFORENING Bestyrelsesmøde d kl Biblioteket 1.sal, lokale 23 MØDE 3. Deltagere Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Morten Pontoppidan (MP) DAGSORDEN med REFERAT 20. MEDDELELSER FRA FORMANDEN A. Henvendelser

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Center for Plan og Miljø. Grundejerforeningen Enø Strand Att. Kurt Eriksen Strømmene Karrebæksminde. Sendt via doc2mail

Center for Plan og Miljø. Grundejerforeningen Enø Strand Att. Kurt Eriksen Strømmene Karrebæksminde. Sendt via doc2mail Center for Plan og Miljø Grundejerforeningen Enø Strand Att. Kurt Eriksen Strømmene 67 4736 Karrebæksminde Sendt via doc2mail Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 5588 www.naestved.dk Dato

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Status/handling Politisk behandling Fase Høring Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse d

Status/handling Politisk behandling Fase Høring Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse d Lokalplan Lokalplan 096 for Udvidelse og revitalisering af Næstved Storcenter Lokalplan 093 for Solcelleanlæg v. Blangslev / Fårup Status/handling Politisk behandling Fase Høring 28.06-05.09208 Forventes

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune. Dialogudvalg og Lokalråd

Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune. Dialogudvalg og Lokalråd Nærdemokratimodel 2010 for Vordingborg Kommune Dialogudvalg og Lokalråd Vedtaget af Kommunalbestyrelsen 26. november 2009 Indhold UFormål med nærdemokratimodellenu 3 UDet politiske niveauu 3 UDet lokale

Læs mere

Status/handling Politisk behandling Fase I høring fra d Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse tidligst maj 2019

Status/handling Politisk behandling Fase I høring fra d Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse tidligst maj 2019 Lokalplan Lokalplan 093 for Solcelleanlæg v. Blangslev / Fårup Status/handling Politisk behandling Fase I høring fra d. 01.02.2019-15.04.2019 Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse tidligst maj

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Offentligt borgermøde

Offentligt borgermøde Offentligt borgermøde Udbyneder Forsamlingshus Mandag den 24. april 2017 46 nye vindmøller ved Overgaard Randers Kommune Aftenens program, kl. 19.00 21.00 Velkommen, v. RK chef for Plan, Byg og Veje, Rune

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 18. juni 2017 kl. 10.00 11.25 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

2. Gennemgang og drøftelse af tids- og handleplan med henblik på optimering

2. Gennemgang og drøftelse af tids- og handleplan med henblik på optimering Notat fra møde område 1 Tid og sted: mandag den 12. marts 2018, Dahlsvej 3, Korsør Center for Teknik og Miljø Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Deltagere:

Læs mere

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl på Nysted gl. Rådhus.

NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl på Nysted gl. Rådhus. NYSTED OG OMEGNS FÆLLESRÅD. Referat af BESTYRELSESMØDE tirsdag den 8. november 2016 kl. 14.00 på Nysted gl. Rådhus. Fraværende: Søren Lauerberg og Henrik Olsen. Følgende dagsorden blev godkendt. 0. Meddelelser.

Læs mere

Grundejerforeningen Lungshave

Grundejerforeningen Lungshave Grundejerforeningen Lungshave Referat Ordinær Generalforsamling Søndag den 14. maj 2017 På Smålandshavet Alléen 44, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren

Læs mere

KF EP AM GJ CDL PWR KRY JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 14. september 2017

KF EP AM GJ CDL PWR KRY JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 14. september 2017 Mødereferat Dato: 14. september 2017 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Kent Falkenvig Erling Præstekjær Anders Madsen Gert Jensen Christen Dam Larsen Per Winther Rasmussen Kurt Ry Nowack Jan

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole.

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.30 af formand Henriette Agtved. 30 grundejere er fremmødt

Læs mere

Refererede kommentarer angives med fornavn og husnummer. Bestyrelsen foreslog Ole 54 som dirigent. Valgtes med akklamation.

Refererede kommentarer angives med fornavn og husnummer. Bestyrelsen foreslog Ole 54 som dirigent. Valgtes med akklamation. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Sandlodsvej, 4400 Kalundborg, afholdt d. 24/5 2014 kl 10.00 i Kalundborg Hallernes Restaurant, Munkesøgade 3, 4400 Kalundborg. Refererede kommentarer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

GFK ordinære generalforsamling lørdag den 28. maj 2016 kl. 14:30. Formandens beretning m.m.

GFK ordinære generalforsamling lørdag den 28. maj 2016 kl. 14:30. Formandens beretning m.m. GFK ordinære generalforsamling lørdag den 28. maj 2016 kl. 14:30 Formandens beretning m.m. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til den 49. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Klintegården.

Læs mere

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den 11.02.2019. Til stede: Ruben Stæhr fra Kvist & Jensen under punkt 1, Niels Jørgen Bärtel, Flemming Nørgaard, Ole Jensen, Henrik Winther,

Læs mere

KARREBÆK VANDFORSYNING

KARREBÆK VANDFORSYNING KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 7. april 2019, kl. 13.30 i konferencesalen på Smålandshavet Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jørn Jakobsen blev valgt til dirigent, han takkede for valget og

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Velkommen. Borgermøde d. 27. september 2012 kl Vindmøller ved Ulkær Mose. Læs mere på

Velkommen. Borgermøde d. 27. september 2012 kl Vindmøller ved Ulkær Mose. Læs mere på Velkommen Borgermøde d. 27. september 2012 kl. 19.00 - Vindmøller ved Ulkær Mose Dagsorden: kl. 19.00 kl. 19.10 Kl. 19.20 kl. 19.50 kl. 20.10 kl. 21.00 Velkomst ved Carsten Kissmeyer Orientering om vindmølleplanlægning

Læs mere

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende Vedr. Generalforsamling 2010 referat Bendt Bjergaard havde et powerpoint indlæg under formandens beretning og her er teksten: Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Læs mere

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl )

Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl ) Møde Torsdag den 9. februar 2017 Afholdt hos Bent Deltagere Bestyrelsens medlemmer Fraværende Pia (og Anders gik kl. 20.30) Udsendt dagsorden 1. Bemærkninger til den udsendte dagsorden 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave. Teknisk Udvalg, 14. marts 2018

Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave. Teknisk Udvalg, 14. marts 2018 Kystbeskyttelse på Enø og Lungshave Teknisk Udvalg, 14. marts 2018 Rød: Oprindelige projektområde Grøn: Sydlig udvidelse. Gul: Nordlige udvidelse. Tegningen af projektområde og oversvømmelse er vejledende

Læs mere

Status/handling Politisk behandling Fase Afventer afklaring af indsigelser Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse tidligst oktober 2019

Status/handling Politisk behandling Fase Afventer afklaring af indsigelser Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse tidligst oktober 2019 Lokalplan Lokalplan 09 for Vindmølleområde ved Sparresholm Gods Status/handling Politisk behandling Fase Afventer afklaring af indsigelser Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse tidligst oktober

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

I høring fra til Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse i februar 2019

I høring fra til Forventes forelagt PEU til endelig vedtagelse i februar 2019 Lokalplan Lokalplan 093 for Solcelleanlæg v. Blangslev / Fårup Status/handling Politisk behandling Fase 0 Forventes forelagt PEU som forslag i januar 2019 1 Lokalplan 080 for for et areal nord for Køgevej

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Kystbeskyttelse ved Gl. Skagen. Side 1

Kystbeskyttelse ved Gl. Skagen. Side 1 Kystbeskyttelse ved Gl. Skagen Side 1 Program Velkommen og præsentation af program Grundejerforeningen for Gl. Skagen præsenterer baggrunden for deres ansøgning Sagens historik Kort om processen Hvordan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

NOTAT (Bilag 1 til KMU dagsordenspunkt 13)

NOTAT (Bilag 1 til KMU dagsordenspunkt 13) NOTAT (Bilag 1 til KMU dagsordenspunkt 13) By, Kultur og Miljø Miljø Sagsnr. 217972 Brevid. 2269681 Ref. JNAL / 8LD Redegørelse for afholdt kap. 1a borgermøde om kystbeskyttelse i Jyllinge Nordmark og

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Vildrose II Bestyrelsesmøde

Vildrose II Bestyrelsesmøde Vildrose II Bestyrelsesmøde Mandag d 5. oktober 2009. Sted: Mette Referat : Mette Tilstede: Heidi, Camilla, Mette, Line, Rasmus og Anders Dagsorden 1. Godkendelse af referater mv. a. Referat fra Ordinær

Læs mere

KF EP AM GJ CDL PWR KRY JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 29. september 2017

KF EP AM GJ CDL PWR KRY JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 29. september 2017 Mødereferat Dato: 29. september 2017 revideret 2. oktober 2017 Sted: Deltagere: Kent Falkenvig Erling Præstekjær Anders Madsen Gert Jensen Christen Dam Larsen Per Winther Rasmussen Kurt Ry Nowack Jan K.

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

Bemærkninger til tidslinje i indsigelse af

Bemærkninger til tidslinje i indsigelse af Bemærkninger til tidslinje i indsigelse af 10.09.2014 03.09.2010 Ingen bemærkninger 19.01.2012 Forslag 3c placerer ingen mølle på areal tilhørende Grønhedevej 10 04.12.2012 Plan- og Miljøudvalget beslutter

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN

GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN GRUNDEJERFORENINGEN I LODSHAVEN Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt den 5. august 2010., kl. 19.30. Deltagere : Lone, Charlotte, Ellen, Flemming, Frank Referent : Frank Fraværende : Ingen. Dagsorden :

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet kl møde Mødested: UU-Vestegnen Vognporten 2, Albertslund

Referat fra bestyrelsesmødet kl møde Mødested: UU-Vestegnen Vognporten 2, Albertslund Referat fra bestyrelsesmødet 08.09 2010 kl. 13-15 39. møde Mødested: UU-Vestegnen Vognporten 2, Albertslund Til stede: Jette Runchel, Albertslund (JR) Dorrit Christensen, Ballerup (DC) (AFBUD) Niels-Henrik

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd

Lukket Referat Ældreråd Lukket Referat Ældreråd Lokale 1, Birkehøj, 19. maj 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde 1 Forretningsordenens hjemmel og formål Forretningsordenen er fastsat af bestyrelsen, og er kun gældende

Læs mere

Kystbeskyttelsesloven- Forventede justeringer og deres betydning for kommunerne

Kystbeskyttelsesloven- Forventede justeringer og deres betydning for kommunerne Kystbeskyttelsesloven- Forventede justeringer og deres betydning for kommunerne Kommunemøde november 2016 Disposition - Baggrund for ændring af kystbeskyttelsesloven - Generelt om kapitel 1a - processen

Læs mere

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Tid: Fredag, 9. oktober 2009 kl. 14.00 16.30 Sted: Deltagere: Dagsorden: CPH konferencecenter, DGI-byen, Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB),

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Forretningsorden for Ravnshøjs bestyrelse

Forretningsorden for Ravnshøjs bestyrelse Forretningsorden for Ravnshøjs bestyrelse Indholdsfortegnelse Formål med forretningsordenen... 1 Konstituering af bestyrelsen... 1 Formands- og næstformandsposten... 1 Kassereren... 2 Sekretæren... 2 Øvrige

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

Referat fra Havnebestyrelsen

Referat fra Havnebestyrelsen Referat fra Havnebestyrelsen Mødedato 29. april 2013 Tid 09.00 Sted Havnekontoret, Vestre Kaj 16 Medlemmer Karsten Nonbo (V) Michael Rex (A) Niels D. Kelberg (O) Otto V. Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol Miljø- og Teknikudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2011 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 7:00-7:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Hans Chr. Holst (V) Ole Bruun (A) Hildo Rasmussen (A)

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 16. marts 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Lokalrådet for Faaborg-Midtfyn i Fyns Politikreds

Lokalrådet for Faaborg-Midtfyn i Fyns Politikreds Referat Lokalrådet for Faaborg-Midtfyn i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 15. maj 2008 kl. 1330 Sted Politistationen i Ringe, Bygmestervej 29, 5750 Ringe Afbud Sundhedschef Steen Dokkedahl, politikommissær

Læs mere

Mødenotat fra beredskabsmøde for arbejdsgrupper, digegrupper og digelag i Slagelse Kommune

Mødenotat fra beredskabsmøde for arbejdsgrupper, digegrupper og digelag i Slagelse Kommune Center for Miljø, Plan og Teknik Natur, Vej og Trafik Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Mødenotat fra beredskabsmøde for arbejdsgrupper, digegrupper og digelag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte 15.03.2018 Referat fra 2. bestyrelsesmøde 2018. Mødet blev afholdt tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.00 hos PPC, Ørnebakken 31 Deltagere: Gr. I: Martin Angelo (MRA) Martin Harding Lange (MHL) Tage Heering

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere