LEDHEJSEPORTE TIL INDUSTRI

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEDHEJSEPORTE TIL INDUSTRI"

Transkript

1 LEDHEJSEPORTE TIL INDUSTRI

2 Alutech ledhejseporte lever fuldt ud op til overensstemmelse med alle krav i de europæiske sikkerhedsstandarder.

3 Ledhejseporte til industri Ledhejseporte har så ubestrideligt mange fordele som brugervenlighed, pålidelighed, sikkerhed, god forseglings ydeevne og fremragende varmeisolering. Ledhejseporte er ideelle til montering i industri og landbrugs faciliteter, bilforhandlere, service- og beredskabstjenesters stationer. På grund af det brede udvalg af tilbehør, typer og farver af paneler er det muligt at vælge Alutech ledhejseporte til alle industrielle faciliteter: Hvis ønsket, er det muligt at montere Alutech ledhejseporte med gangdør for yderligere hurtig indgange, at installere vinduer til naturlig belysning, en nøglelås for sikker lukning af porten og andre ting for din bekvemmelighed. Alutech industriporte vil harmonisk matche en almindelig bygnings arkitektur. Stort udvalg af sandwich paneler og panoramaudsigts sektioner vil tilfredsstille et behov for selv de mest krævende kunder. Automatiseringssystemer vil sikre bekvemmelighed, pålidelighed og sikkerhed af Alutechs ledhejseporte. Industriel ledhejseporte kan installeres på steder med tung trafik, i lokaler med høj luftfugtighed og på store åbninger. Alutech porte har en forstærket struktur og er lavet af materialer med høj anti-korrosionsegenskaber, der giver en sikker og pålidelig drift i hele produktets levetid. CE-mærkning: I 2009 stod Alutechs ledhejseporte over for tests, for at bekræfte overholdelsen af EU Produkt Sikkerheds direktiverne. Alutech ledhejseporte opfylder fuldt ud alle krav i europæiske sikkerhedsstandarder, der er bekræftet af prøvningsrapporter udstedt af europæiske akkrediteret laboratorier.

4 PÅLIDELIGHED OG UDHOLDENHED SANDWICHPANELER En sandwichpanel er grundlaget for en langvarig og sikker drift af en ledhejseport. Specielt designet sandwich-paneler bruges til at producere Alutech ledhejseporte, og de har flere fordele: 1. Strukturen i 45mm-tyk-panelet giver en høj resistens over for både vind-og effekt belastninger. 2. Både udvendige og indvendige stålplader i et sandwichpanel er forbundet med hinanden i toppen og bunden af panelet. Dette eliminerer adskillelse af panelet på grund af dramatiske port sænkninger, da det er virkelig vigtigt for store og tunge industriporte. 3. Dørpanelet er fremstillet af 0,4 mm stålbånd som sikrer stor styrke for en port micron tyk zink belægning sikrer høj antikorrosionsegenskaber af panelet. 5. Forsiden af panelet er emaljeret med polyurethans belægning modificeret af polyamid partikler (PUR-PA), som: er meget modstandsdygtigt over for ridser og nedskæringer forårsaget af mekaniske handlinger; er veltolereret til temperatur og fugtighed udsving; har en høj hårdhed og elasticitet; har fremragende korrosionshindrende egenskaber; modstandsdygtig overfor rengøringsmidler og kemikalier. Polyurethan belægning mkm Ground mkm Zink 16 mkm Stål 0.40 mm Zink 16 mkm Adhesional lak 12 mkm Opskummet polyurethan HOLDBARHED At bruge korrosionsbestandigt materiale er ekstremt vigtigt for steder med fugtige og fjendtligt miljø, for eksempelt, til bilvask. Industriporte er lavet af de komponenter med høje korrosionshæmmende egenskaber til at forlænge en dør liv, dvs.: Rulle beslag og mellemliggende hængsler af rustfrit stål.. Malede sideplader og torsionsfjedre. Særlige portsæt til lokaler med høj luftfugtighed.

5 Teknisk modne løsninger og høj kvalitets materialer sikrer driftsikkerhed og langsigtig ydeevne af Alutechs ledhejseporte. Mindste fjedre udholdenhed på Alutech porte er åben-lukke cyklusser. Hvis det er nødvendigt kan dette cyklus forlænges op til Maksimal levetid er op til åben dør-lukke cyklusser

6 ENERGIEFFEKTIVITET Den termisk transmissionskoefficient (U) af Alutechs porte er 0,61 Watt / m 2 K, der er sammenlignelig med en mur på 60 cm tykkelse.

7 Fremragende varmeisolation er den vigtigste specialitet i Alutechs ledhejseporte. De er med succes brugt til at udruste energieffektive bygninger. Alutechs ledhejseporte kan installeres i alle regioner i Europa og selv i de koldeste dele af Skandinavien. Høj varme-isolerende egenskaber på Alutechs ledhejseporte er bekræftet af talrige undersøgelser udført af uafhængige akkrediterede laboratorier i St. Petersborgs Arkitektur og Byggeri Universitet (Saint-Petersburg, Rusland), den Hviderussiske Videnskabelige Forsknings Institut for Byggeri (Minsk, Hviderusland), og den Videnskabelige Research Institute NISI (Bulgarien). Strukturen i Alutechs ledhejseporte tillader at holde en optimal temperatur i al slags vejr. Den termisk transmissionskoefficient (U) af Alutechs ledhejseporte er 0,61 W / m 2 K gør det muligt at installere døre i alle regioner. Termisk isolering af ledhejseporte er sammenlignelig med en 60 cm tyk mur. Alutechs porte har høj isoleringsevne, fordi: Sandwichpanelerne er fyldt med freon-fri opskummet polyurethan, som har en meget lav varmeledningsevne. Pladetykkelse har en afgørende indflydelse på ledhejseportenes modstand mod varmeoverførsel. Jo tykkere panelet des højere modstandsdygtighed over for varme. 45 mm Panelerne har en polymer EPDM-tætning, der bevarer en høj mekanisk styrke og elasticitet ved lave temperaturer. Tætningen eliminerer huller mellem paneler og garanterer høj varme og lyd isolering. Elastisk polymer gummi tætninger langs hele portens omkreds beskytter pålideligt for regn og sne eller uønsket varmetab.

8 SIKKERHED Overholder de europæiske sikkerhedsstandarder EN 12604, EN 12453

9 Alutech koncernen lægger særlig vægt på produktsikkerhed. Alutechs industrielle ledhejseporte er sikre for både manuel- og automatisk betjening. Alutechs industriporte er helt i overensstemmelse med kravene af de europæiske sikkerhedsnormer EN og EN12453 på grund af til følgende: Sandwichpanelets design sikrer beskyttelse mod finger blokering. En standard port sæt består af: -beskyttelsessystem - som hindrer at porten falder ved fjedresvigt; -beskyttlesessystem - som hindrer at porten falder ved kabelsvigt. Ruller som bevæger sig præcist langs sporets skinner er udviklet af Alutech Group. Og derfor kan et dørblad ikke falde ud af det spor, når du åbner en port, eller når det er stoppet under et loft. Portene er sikkert beskyttet mod skæring på grund af mangel på skarpe kanter på elementerne og kablet mellem en lodret vinkel skinne og et dørblad. Automatiserede industriporte er udstyret med specielle sikkerheds-systemer. Og hvis en ledhejseport rører enhver forhindring, stopper den automatisk. Automatiske døre er desuden udstyret med sensorer, der slukker det elektriske automatik, når et kabel eller en fjeder svigter. Dette tilbehør er leveret uden ekstra tillæg.

10 IDEEL TIL ENHVER INDUSTRIVIRKSOMHED OVERFLADER Mikrobølge Dørblad med mikrobølger gør det muligt at skjule mindre skader af belægning og holder dørene pæne i mange år. Den udvendige side af mikrobølge-panelet har et trækorns præg. Den indvendige side af panelet er glat med tværgående ribber. Farve - RAL S-ribbed panel På grund af den symmetriske placering af ribberne er panelets samlinger på en dørfløj helt ubemærkede.. Den udvendige side af panelet har en trækorns præg med vandrette ribber. Afstanden mellem dem er 125 mm. Den indvendige side af panelet er glat med tværgående ribber. Farve - RAL standardfarver UDEN ekstra tillæg RAL 9016 Hvid RAL 1015 Beige RAL 3004 Vinrød RAL 5010 Blå RAL 6005 Grøn RAL 8014 Brun ADS 703 Anthracite RAL 9006 Alu Mod mindre tillæg kan vi male porten i alle RAL farver. Trykte farver kan afvige fra egentlige farver

11 Alutechs ledhejseporte passer perfekt i en moderne industriel arkitektur, understreger elegance og individualitet af din virksomheds identitet. Alutechs porte kan males i alle farver fra RAL kataloget efter kundens ønske

12 TYPER AF PANORAMAPORTE Det vigtigste i den moderne arkitektur er elegante og lette aluminiums porte

13 Alutechs industriporte med panorama-ruder er en moderne og simpel kombination af glas og metal, der hænger sammen med en ledhejseport funktionalitet. PANORAMISK PANEL Et panoramisk panel er lavet af ekstruderet aluminium profiler med slagfaste, gennemsigtige akrylplader af 3 eller 14 - mm tykkelse. Til at passe panoramiske ruder med sandwichpaneler er der en ramme af aluminium og en sandwich panel som begge er 45mm i tykkelse. PANORAMISK PANEL MED PLASTFYLDNING En panoramisk panel fremstillet af aluminiumsprofiler sammensat med sandwichpaneler. En 14 mm tyk sammensat sandwich panel består af to aluminiumsplader, og fyldt med polystyren. Både udvendige og indvendige aluminiumsplader af et panel har en puds præg. Et 3mm tykt sammensat sandwichpanel består af to aluminiumsplader og er fyldt med højtryks-polyethylen. Både de udvendige og indvendige aluminiumsplader af panelet er glatte. Alutech panoramiske porte er holdbare, elegante og lette at rengøre. Aluminums porte er resistente over for regn og sne, og de er derfor også attraktive i mange år.

14 STORT UDVALGT AF PANORAMISKE RUDER ALP og ALPO serier 45 mm Alle panoramapaneler i en port har samme højde og bredde. Hvis en kunde ønsker det kan en panoramisk port være lavet af paneler med ruder på 14 mm tykkelse (ALP-serien) og 3 mm tykkelse (Alposerien). Det er muligt at have forskellige kombinationer af sammensat sandwichpaneler med akryl glas som en eksklusiv løsning til en panoramisk port. 45 mm ALPS og ALPSO serier Det nederste panel er en stål sandwich panel med en «mikrobølge» eller «horisontale S-riller» overflade og en trækorns præg. Alle andre paneler er panoramaruder med 14 mm tykkelse (ALPS-serien) og 3 mm tykkelse (ALPSO serien). Ligesom ALP-serien har alle panoramapaneler samme højde og bredde. PO serien Stål paneler kan kombineres med en eller flere panoramiske paneler for en naturlig rumbelysning. Panoramapaneler med akryl glasering af 14 mm tykkelse anvendes til PO-serien. 10 standardfarver af panoramiske paneler UDEN ekstra beregning RAL 9016 Hvid RAL 1015 Beige RAL 3004 Vinrød RAL 5010 Blå RAL 6020 Grøn RAL 8015 Valnød RAL 8014 Brun RAL 8017 Chokolade RAL 7040 Grå RAL 9006 Alu Mod mindre tillæg kan vi male porten i alle RAL farver. Trykte farver kan afvige fra egentlig farver

15 Panoramiske døre er glaseret med let slagfast akryl, der bevarer sin gennemsigtighed i lang tid. Maksimal gennemsigtighed af en panoramisk port giver et naturlig lys og reducerer energiforbruget

16 YDERLIGERE MULIGHEDER Bred vifte af muligheder giver Alutechs ledhejseporte ekstra fordele

17 Alutechs ledhejseporte gavner en masse mennesker som føler sig mere komfortable på grund af sådanne muligheder som en gangdør, nøglelås, et bredt udvalg af vinduer, automatiseringssystemer og andre ting. GANGDØR SIDEDØR SOM MATCHER LEDHEJSEPORTEN For at komme ind i lokalet er der ingen grund til at åbne porten hver gang. En gangdør kan minimere omkostningerne og tiden. Det kan hjælpe til at holde varmen i en bygning og øge portens holdbarhed. Alutech tilbyder 2 typer af gangdøre: Med en lav tærskel, der opfylder brandsikkerheds krav, og kan bruges til nødudgang. Den maksimale port bredde for en sådan en dør er 4,5 m. Standard tærskel, der på grund af dens design kan monteres i porte op til 7 m bredde. Microwave S -ribbed panel Panoramisk panel En Alutech sidedør kan males i alle RAL-farver Både en sidedør og en sektionsopdelt en er lavet i samme stil, harmonisk passer de til bygninger og er et perfekt supplement til hinanden. Sidedøren har samme farve og overflade som ledhejseporten. LÅSESYSTEMER Alutechs portes standard sæt indeholder en låsnings bar, der gør det muligt at låse en dør på indersiden. Hvis lokalet ikke har en ekstra udgang, kan en nøglelås blive monteret. Dette gør at man kan åbne porten udefra, såvel som indefra. Låsen giver en pålidelig portlåsning, kan nemt installeres og ser pæn ud.

18 YDERLIGERE MULIGHEDER SÆT FOR STEDER MED HØJ LUFTFUGTIGHED Porte med yderligere korrosionshindrende belægning af skinner og fjedre bruges til steder med høj luftfugtighed (for eksempel i en bil vask). Kabler, valser og skruer er lavet af rustfrit stål. Korrosionsbestandige materialer og belægninger gør det muligt at forlænge levetiden af Alutechs ledhejseporte som installeres ved fugtige steder. BESKYTTELSE MOD ULOVLIG ADGANG Et anti-tyveri-systemet sikrer desuden fra indbrud I tilfælde af et ulovligt indtrædens forsøg på at beskytte pålideligt blokerer dørbladet og forhindrer fra et indbrud. LUFTGITTER Et luftgitter gør det muligt at med frisk luft. En konstant luftmængde skaber et optimalt mikroklima på en arbejdsplads. Gitrene kan være hvide eller sorte med beskyttende myggenet og udluftnings lukke-system. VINDUER En anden ekstra fordel er naturligt lys på grund af vinduerne. Forskellige typer af vinduer kan reducere omkostningerne på arbejdspladsens belysning og passer til enhver bygnings arkitektur.

19 Moderne arkitektur kræver en masse af ledhejseportenes funktionalitet og design. Den brede vifte af muligheder, farver og arkitektonisk design gør det muligt at tilpasse Alutechs ledhejseporte til enhver industribygning. Korrosionsbestandige materialer og beskyttende belægninger udvider Alutechs ledhejseportes holdbarhed

20 ALUTECHS AUTOMEREDE PORTE: KOMFORT OG SIKKERHED Bare tryk på en knap, og porten åbner

21 Det er nemt og bekvemt at bruge Alutechs automatiske industriporte med en fjernbetjening fra et køretøj. Dette er især praktisk i regnvejr eller snevejr. For at åbne porten, du skal bare trykke på en knap på fjernbetjeningen. Automatik TIL INDUSTRIPORTE For at automatisere industriporte tilbyder Alutech stærke automatik fra Europas førende producenter. Automatikene er installeret på en ledhejseportens aksel. Et aksel-monteret automatik gør det muligt at betjene industrielle ledhejseporte op til 45 kvm. Derudover kan dørene arbejde med høj åbne-lukke hyppighed. Sådanne automatik kan installeres i Automatik Kontrol enhed Optiske sensorer Fjernbetjening STORT UDVALG AF SIKKERHEDSORDNINGER Det er nemt at bruge automatiserede industriporte med hjælp fra et knappanel eller en fjernbetjening. Dørene sikrer arbejde i optimal tilstand på grund af sådanne sikkerhedsforanstaltninger og drift enheder som teleslynger, trafiklys, fotoceller, optiske sensorer, diverse fjernbetjeninger, og så videre.

22 SÆRLIGE FORHOLD AF ALUTECHS INDUSTRIPORTE

23 1 En justerbar kobling forbin- 2 der to dele af et skaft og regulerer kabelspændingen. Torsionsfjedre kompensere dørbladets vægt, det er derfor, tunge porte let kan åbnes og lukkes ved håndkraft. Minimum fjeder udholdenhed er åben-lukke cyklusser. For at forlænge portens liv er det muligt at installere fjedre med udholdenhed på op til open-lukke cyklusser. 3 En standard sæt af industriporte omfatter en særlig anordning, der standser en dørfløj og forhindrer det i at falde, hvis en fjeder svigter. Det lever fuldt ud med den europæiske sikkerhedsstandard EN Mellemliggende hængslers specielle form har høj styrke, der gør det muligt at have dørpaneler pålideligt tilsluttet. Hængslerne er lavet af rustfrit stål og har en høj antikorrosions funktion. 5 Rulle beslag gør det muligt at 6 justere en dørfløj, når den er monteret på et afsnit. Dette giver bygninger med ekstra isolering. Beslagene er lavet af rustfrit stål og har en høj anti-korrosions funktion. Særlige bund beslag anvendes til at forhindre et dørblad fra lukning eller fald i tilfælde af et kabelbrud eller dets spænding reduceres. Det lever fuldt ud med den europæiske sikkerhedsstandard EN En tætning i bunden af en særlig form kompenserer for eventuelle gulv uregelmæssigheder og giver pålidelig lukning af en passage fra bunden. Tætningen har et hulrum til optiske sensorer til at sikre automatiserede døre. 8 Til at beskytte bundens tætning er særligt regulerede propper anvendt på bunden af en skinne. De beskytter forseglingen mod overautomatiken deformation og forhindre optiske sensorer mod skader.

24 ALUTECHS PORTUDVALG

25 Porte lavet af sandwichpaneler Industri-ledhejseporte Panoramiske porte 10 typer af installationer Ståhøjde fra 275mm Passage Funktioner Lav installation Standard installation Høj installation Maximum Portstørrelse Vertikal installation Skrå installation mm Microwave sandwichpanel S-ribbed sandwichpanel Overflader mm ALP, ALPO ALPS, ALPSO PO Gangdør med en standard tærskel på 168mm Gangdør med en lav tærskel for 90mm Yderlige indgange Gangdør med en standard tærskel på 168mm Gangdør med en lav tærskel for 90mm (kun for PO) Lukkestang (standard sæt) Nøglelås Anti-tyveri-system (kun til porte med aksel monteret operatør) Låseanmodninger til port Lukkestang (standard sæt) (ikke til ALP eller ALPO) Nøglelås (ikke til ALP eller ALPO) Anti-tyveri system (kun til døre med aksel monteret operatør) 3 typer af vinduer Luftgitter False-panel Fjedre med ekstra udholdenhed (fra op til åbn-luk cyklusser) Anti-tyveri system Kit til fugtige lokaler Muligheder Kontrol af port Luftgitter Aluminiums false-panel Fjedre med ekstra udholdenhed (fra op til åbn-luk cyklusser) Anti-tyveri system Kit til fugtige lokaler Plastfyldning i en panorama-ruder Manuel Automatisk Manuel Automatisk Reb (standard sæt) Løfte blok (for porte med en høje på over 2m og med blad-firkantede op til 15m²) Kædeløft Aksel-monteret automatik til alle typer installations eksklusiv lav og skrå installation Skinne-automatik til lav og skrå installation Reb (standard sæt) Løfte blok (for porte med en høje på over 2m og med blad-firkantede op til 15m²) Kædeløft Aksel-monteret automatik til alle typer installations eksklusiv lav og skrå installation Skinne-automatik til lav og skrå installation

26 TEKNISKE INFORMATIONER TIL ALUTECH INDUSTRIPORTE Industri porte Stål Aluminiums panorama ALPS/ALPSO ALP/ALPO PO Maximum port størrelse Paneler Bredde, mm Højre, mm Tykkelse, mm Tykkelse af acryl gennemsigtige plader, mm Materialer Overflade Mønsterpræg Stål S-ribbed panel Microwave Stål+Aluminium S-ribbed panel Microwave Aluminium Stål+Aluminium S-ribbed panel Microwave Trækorn Trækorn Trækorn Sikkerhed Beskyttelse mod faldende dørblad i tilfælde af fjedersvigt Beskyttelse mod faldende dørblad i tilfælde af kabelsvigt Beskyttelse mod fingerblokering Beskyttelse mod skæring Mindste udholdenhed af fjedre cyklusser cyklusser cyklusser cyklusser Gangdør / / sidedør Gangdør (tærskel højde - 168mm) Gangdør (tærskel højde - 90mm) Sidedør Låsesystemer Lukkestang Nøglelås Anti-tyveri system** Kontrol af port Løfteblok*** Kædeløft Skinneautomatik**** Aksel monteret automatik***** Standard sæt Mulighed Ikke muligt * Der er nogle begrænsninger på størrelser for nogle typer af installationer. Nogle døre med højde på mere end 5085 mm produceres efter ønske. ** Hvis en aksel-monteret automatik er installeret. *** Anbefales til døre højde over 2 m og blad firkantede op til 15 kvm. **** For lav og lav skrå installation. ***** For alle typer installationer eksklusive lav og lav skrå installation.

27 Typer af installationer for industrielle porte Lav Standard Høj med højmonteret aksel Høj med lavmonteret aksel Skrå Skrå høj med høj-monteret aksel Skrå høj med lav-monteret aksel Skrå lav Lodret med højmonteret aksel Lodret med lavtmonteret aksel Type af installation Lav Tophøjde (H), mm Standard Høj med højmonteret aksel Høj med lavmonteret aksel Lodret med højmonteret aksel Lodret med lavmonteret aksel Skrå Skrå høj med højmonteret aksel Skrå høj med lavmonteret aksel Skrå lav RM=passage højde S- krævet sideplads For manuelle porte er S = 140 mm. Tophøjde H Passage højde For porte med kæde hejs S min = 240mm S max = 360 mm. For automatiserede porte S min = 310mm S max = 440mm Side plads Passage bredde

28 The Alutech Door Systems The Alutech Incorporated The AluminTechno The Alstrong Alutech-koncernen er en af de førende på markedet i Vest-og Østeuropa for ledhejseporte og rullende systemer og den største producent af aluminium profilsystemer i CIS. Alutech-koncernen omfatter fem produktionsanlæg og 25 detailvirksomheder i Rusland, Hviderusland, Ukraine og Tjekkiet. Alle koncernens selskaber er forsynet med højteknologisk udstyr til at fremstille produkter, der opfylder alle europæiske standarder for kvalitet. Det omfatter moderne produktionslinje af sandwichpaneler til ledhejseporte, valsning, ultra - moderne kompleks til farve og at skære aluminium bånd, højteknologisk produktionslinje af aluminium ekstruderede profiler, automatiske systemer til støbt aluminium legeringer, moderne pulverlakering, den største i CIS komplekse til anodisere aluminiumsprofiler. Importør: Egne industrielle komplekser i holdingselskabet tillader specialister i Alutech koncernen til at overvåge produkternes kvalitet i alle faser af produktionsprocessen: fra indkøb af råvarer til produktionen og emballage. Quality Management System for alle virksomheder er certificeret efter den internationale standard ISO 9001 i henhold til TÜV CERTsystemet. Ved at fremstille produkter, der opfylder internationale kvalitetsstandarder Alutech koncernen er aktivt at udvikle nye markeder. I dag er Alutech ledhejseporte i høj efterspørgsel i SNG, Baltikum, Tyskland, Frankrig, Østrig, Holland, Tjekkiet, Danmark og andre europæiske lande. Opfyldelsen af virksomhedens kvalitets system med kravene i standarden ISO 9001:2008 bekræftes af TÜV Rheinland InterCert nr PORTFIRMAET.DK Viskum Skovvej 3, Thorsager DK-8830 Tjele Salg: Jylland & Fyn PORTEK.DK Stejlhøj 7c DK-4400 Kalundborg Salg: Sjælland & Lolland falster Tlf info@portfirmaet.dk Tlf portek@portek.dk

GARAGE LEDHEJSEPORTE

GARAGE LEDHEJSEPORTE GARAGE LEDHEJSEPORTE Alutechs ledhejseporte er i fuld overensstemmelse med alle krav i de europæiske sikkerhedsstandarder. Alutechs garageporte er normalt anvendt til private huse, garageområder og parkeringspladser.

Læs mere

GARAGE LEDHEJSEPORTE

GARAGE LEDHEJSEPORTE GARAGE LEDHEJSEPORTE Alutechs ledhejseporte er i fuld overensstemmelse med alle krav i de europæiske sikkerhedsstandarder. Alutechs garageporte er normalt anvendt til private huse, garageområder og parkeringspladser.

Læs mere

GARAGE LEDHEJSEPORTE

GARAGE LEDHEJSEPORTE GARAGE LEDHEJSEPORTE Alutechs ledhejseporte er i fuld overensstemmelse med alle krav i de europæiske sikkerhedsstandarder. Alutechs garageporte er normalt anvendt til private huse, garageområder og parkeringspladser.

Læs mere

LEDHEJSE GARAGEPORTE

LEDHEJSE GARAGEPORTE LEDHEJSE GARAGEPORTE 7 1 ULTIMATIV HOLDBARHED ALUTECH garanterer en ultimativ levetid af fjedre, som betyder at porten kan køre op og ned op til 25.000 gange. Dette svarer til 17 års kontinuerlig drift

Læs mere

KVALITET ER EN STOR FORDEL

KVALITET ER EN STOR FORDEL KVALITET ER EN STOR FORDEL LEDHEJSEPORTE TEKNISKE EGENSKABER ALUTECHS SANDWICHPANELER ALUTECHS DØRBLAD GANGDØR SPOR OG BÆRESKINNESYSTEM BALANCE SYSTEM SIKKERHEDSSYSTEMER DØRTÆTNINGSLISTE Moderne produktion

Læs mere

INDUSTRI- PORTE ANNI GARANZIA

INDUSTRI- PORTE ANNI GARANZIA INDUSTRI- PORTE ANNI GARANZIA 7 1 DRIFTSIKKERHED- MED GARANTI Vi garanterer for vores industriportes driftsikkerhed. Alle porte lever op til de europæiske sikkerhedskrav EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet!

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! VFI Excellent Elegante og stilrene garageporte med dybe frisefyldninger, der kombinerer det smukke, klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ISO-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept høj kvalitet optimal funktion omfattende farvemuligheder perfekt

Læs mere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere

Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Automatisk mere komfort: EcoStar-portåbnere Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Made in Germany Alle EcoStar-portåbnere fremstilles i

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

Baumuster geprüft. ALU-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ALU-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ALU-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept - høj kvalitet - optimal funktion - omfattende farvemuligheder

Læs mere

Industriporte ledhejseporte P rulleporte

Industriporte ledhejseporte P rulleporte Industriporte ledhejseporte rulleporte MakroPro and MakroPro Alu ledhejseporte er en moderne løsning for industri, lagerhuse og værksteder. Solid, driftsikker og varm port Ledhejseporten er produceret

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte Garageporte ledhejseporte rulleporte vippeporte Praktisk løsning Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

Smedejern porte hegnselementer låger søjler

Smedejern porte hegnselementer låger søjler Smedejern porte hegnselementer låger søjler Sikkerheden garanteres ved hjælp af: Påkørsels switch og advarselslampe der indikere at portfløjen er i bevægelse. Påkørsels switchs stopper portfløjen og køre

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI Ruko Panik- og nødudgangsbeslag er velegnet til døre ved flugtveje og nødudgange i lokaler, hvor mange mennesker opholder sig og hvor dørene er aflåste

Læs mere

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection

sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate Speedgate Når hastighed, tryghed, plads og sikkerhed er afgørende Experts in perimeter protection sgate er specielt udviklet af Heras som en funktionel løsning til at kombinere barrieres hastighed

Læs mere

Ledhejseporte TIL INDUSTRIEN

Ledhejseporte TIL INDUSTRIEN Ledhejseporte TIL INDUSTRIEN Velkommen til WIŚNIOWSKIs verden af industriporte Lavet med passion i 25 år. Mærket WIŚNIOWSKI er opkaldt efter grundlæggeren og ejeren, Andrzej Wiśniowski, med hvis drøm om

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

KØLEPROFILER KØLEPROFILER

KØLEPROFILER KØLEPROFILER Effektiv produktion kræver præcist og effektivt udstyr. Det ved vi hos Newtronic. Vi forhandler en række kvalitetsløsninger indenfor køleprofiler og termisk ledende materiale til industrien. I 3 EKSTRUDEREDE

Læs mere

er udført i fem farver, som spiller sammen med stoffets farve og struktur. Kassetter og frontprofiler, som giver gardinet en flot

er udført i fem farver, som spiller sammen med stoffets farve og struktur. Kassetter og frontprofiler, som giver gardinet en flot Faber rullegardin Fabers rullegardiner er designet til indendørs brug i såvel private som erhvervsinstallationer. Rullegardinerne kan leveres i et bredt udvalg af brandhæmmende duge fra polyesterdug til

Læs mere

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room)

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Beskrivelse og tekniske specifikationer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Albany RapidRoll Clean

Læs mere

KØLEPROFILER KØLEPROFILER

KØLEPROFILER KØLEPROFILER Effektiv produktion kræver præcist og effektivt udstyr. Det ved vi hos Newtronic. Vi forhandler en række kvalitetsløsninger indenfor køleprofiler og termisk ledende materiale til industrien. I3 SAMARBEJDE

Læs mere

Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1

Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1 MERE KOMFORT OG SIKKERHED Ledhejseporte til garager fra Europas nr. 1 Mere plads foran og i garagen Flot udseende til nyt byggeri og renovering Sikker i henhold til den aktuelle europæiske standard Nem

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker sikker tidløs smuk Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme Juster markisen, så du får den ønskede mængde skygge

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med plant glas, CVP med ISD 2093

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med plant glas, CVP med ISD 2093 Udgave 2.0 2016 Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med plant glas, CVP med ISD 2093 Produktbeskrivelse Elektrisk fladtagsvinduet med plant glas til flade tage med tagpap eller tagmembran Et oplagt

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger

Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger 1 2 Indvendige døre til projektmarkedet Novoferm KORA-system tilbyder et komplet sortiment af løsninger til forskellige segmenter så som hospitaler,

Læs mere

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene.

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene. Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 392 -Så bliver vinden udenfor Robust industriport som giver god værdi for pengene. Nødåbning gennem integreret balancesystem. Kan leveres med Crash-beslag. Næste

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

Stålbygninger. www.llentab.dk

Stålbygninger. www.llentab.dk Stålbygninger www.llentab.dk Velkommen til LLENTAB! LLENTAB har leveret stålbygninger i næsten 35 år. I den tid har vi leveret over 7.000 stålbygninger i Sverige og Europa. Det faktum, at vi selv styrer

Læs mere

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093 Edition 1.1 2017 Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, med ISD 2093 Produktbeskrivelse Fladtagsvindue uden opluk med plant glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Kan ikke opgraderes

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

Skærmvægge 30-serien. Kvalitet døgnet rundt!

Skærmvægge 30-serien. Kvalitet døgnet rundt! Skærmvægge 30-serien Kvalitet døgnet rundt! Til våd- og tørrum Laserkantsvejsning Perfekt udseende Bedre vand- og fugtafvisning Svejset med effektiv laser og med usynlig samling Bedre svejsningsresultater

Læs mere

Lindab Doorline. Garageporte til bilen, der skal have det bedste 1006.01

Lindab Doorline. Garageporte til bilen, der skal have det bedste 1006.01 Lindab Doorline Produktbrochure Lindab Doorline Garageporte til bilen, der skal have det bedste 1006.01 2 Lindab Doorline En port, der klæder dit hus En garageport er en markant del af dit hus. Det er

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Automatik for lineære skydedøre. DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte

Automatik for lineære skydedøre. DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte Automatik for lineære skydedøre DynamicRoll - selvreparerende hurtig rulleporte itek 18 & 30 skydedøre itek T20 & T30 teleskop skydedøre skydedørekydedøre industri mbm.as DynamicRoll high performance doors

Læs mere

Create your personal space

Create your personal space DANSANI MATCH BRUS Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Match / Produktinformation Match Pivot og fast væg Alle Match-svingdøre og vægge er testet og lever op til kravene i

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

Glasvægssystem Klikprofi l Til glasvægge og skydedørespariterdørespariter

Glasvægssystem Klikprofi l Til glasvægge og skydedørespariterdørespariter 8-12,76 Samleled glas Glasvægssystem Klikprofi l Til glasvægge og skydedørespariterdørespariter Ny fl eksibel klikprofi l i 3 dele. Gummitætning til 9 forskellige glastykkelser gør det muligt at bruge

Læs mere

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG

FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG FRONTPANELER POSTKASSEANLÆG 90 ÅR MED RENZ www.renz-nordic.dk POSTKASSEANLÆG TIL INDGANGSPARTIET SIDE 4 5 6 7 CLASSIC Solid kvalitet og gennemprøvede funktioner til den bedste pris EXCLUSIVE Kvalitet,

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

VIPPEPORT. Montagevejledning

VIPPEPORT. Montagevejledning VIPPEPORT Montagevejledning 1. Vigtig information a) Installation bør foretages af en kyndig person. b) Læs hele vejledningen inden start. c) Kontroller alle mål inden montage påbegyndes. d) Åben ikke

Læs mere

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP med ISD 1093

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP med ISD 1093 Udgave 1.2 2019 Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, med ISD 1093 Produktbeskrivelse Elektrisk fladtagsvindue med buet glas til flade tage med tagpap eller tagmembran Et oplagt produkt

Læs mere

Prisliste og teknisk information

Prisliste og teknisk information Lindab Doorline Prisliste og teknisk information Lindab Doorline garageport Prisliste og teknisk information Incl. moms - 15. juli 2008 1112.07 Priser for Lindab Doorline garageporte Lindab Doorline garageporte

Læs mere

Rockfon System VertiQ HAT A Wall

Rockfon System VertiQ HAT A Wall Part of the ROCKWOOL Group Systembeskrivelse HAT A Wall Vægsystem med synligt skinnesystem -- Vægabsorbent til forbedring af akustikken -- Tilgængelig i 4 standardfarver -- Et slagfast vægsystem, når det

Læs mere

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat AKRALUX GRECA OVENLYS Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat Havnepladsen 12 DK-9 Frederikshavn Tlf. (+45) 98 43 02 44 Fax (+45) 98 43 82 44 info@lumex.dk www.lumex.dk AKRALUX GRECA Profilerede

Læs mere

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 355 Superporten for forbedret sikkerhed Kombinationen af førende teknologi og moderne industrielt design garanterer en førsteklasses port All-round sikkerhed sikres

Læs mere

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med buet glas, CFP med ISD 1093

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med buet glas, CFP med ISD 1093 Udgave 1.1 2017 Produktdatablad Fast fladtagsvindue med buet glas, med ISD 1093 Produktbeskrivelse Fladtagsvindue uden opluk med buet glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Kan ikke opgraderes

Læs mere

Sandwich paneler i plast

Sandwich paneler i plast Sandwich paneler i plast Sandwich panel Forskellige fremstillings teknikker anvendes til produktion af plast sandwichpaneler, b.la. højtryks sprøjtestøbning (1600, 1850, 3000 og 4000 tons lukketryk ),

Læs mere

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit SVØMMEHALLER Ventilationsaggregater af komposit Vores styrke, din fordel FORDELE > Korrossionsfri Lang levetid, lav vedligeholdelse > Lav vægt Forstærkning af tagkonstruktionen er unødvendig > Hygiejnisk

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

ALBATROS STATIONÆR PARASOL. Kursuscenter, Ringsted

ALBATROS STATIONÆR PARASOL. Kursuscenter, Ringsted 25 Kursuscenter, Ringsted Islands Brygge, København Fiskehuskajen, Skagen HF_PARASOL_KATALOG_2017.indd 25 14/01/2018 16.36 26 Albatros parasollen er storebroderen til Schattello parasollerne. De har samme

Læs mere

BIS Metal Rørbøjler m. isolering

BIS Metal Rørbøjler m. isolering A BIS Metal Rørbøjler m. isolering BIS Rørbøjler BISMAT Flash BIS Rørbøjle 2998 BIS KSB2 Rørbøjler BIS 2S Rørbøjle m. gummi (M8, M8/10) BIS 2S Rørbøjle med gummi (M8/10/G½") 2 3 4 5 6 BIS Industri Rørbøjler

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Ophængssystem. BIS UltraProtect Til indendørs og udendørs brug. walraven.com

Ophængssystem. BIS UltraProtect Til indendørs og udendørs brug. walraven.com Ophængssystem BIS UltraProtect 1000 Til indendørs og udendørs brug walraven.com BIS UltraProtect 1000 Ophængssystem Til indendørs og udendørs brug Optimal bestykkelse Bedre end varmgalvanisering Korrosionsbestandighed

Læs mere

Produktdatablad Fladtagsvindue polyuretan CFP/CVP INTEGRA

Produktdatablad Fladtagsvindue polyuretan CFP/CVP INTEGRA Udgave 2.0 2016 Produktdatablad Fladtagsvindue polyuretan INTEGRA Produktbeskrivelse Fladtagsvinduet til flade tage med tagpap eller tagmembran fås som fast eller som elektrisk med touch screen fjernbetjening

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093

Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093 Udgave 2.0 2016 Produktdatablad Fast fladtagsvindue med plant glas, CFP med ISD 2093 Produktbeskrivelse Fladtagsvindue uden opluk med plant glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Kan ikke efterfølgende

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

KASO DeZign. KASO-DeZign Engdraget 21 2500 Valby Danmark Tel: 3323 3131 e-mail: info@kaso.dk www.kaso.dk Cvr.nr. 28 887 086

KASO DeZign. KASO-DeZign Engdraget 21 2500 Valby Danmark Tel: 3323 3131 e-mail: info@kaso.dk www.kaso.dk Cvr.nr. 28 887 086 KSO DeZign KSO-DeZign Engdraget 21 2500 Valby Danmark Tel: 3323 3131 e-mail: info@kaso.dk www.kaso.dk Cvr.nr. 28 887 086 Velkommen til KSO Care-line KSO Care-line er en komplet serie af støttebøjler og

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning Produceret og udviklet i Danmark. Alle Lindab Garageporte er udviklet og produceret i Danmark. Det betyder, at du får en garageport,

Læs mere

Ecolid STÅLDØR. En svensk kvalitetsdør fra Tråvad

Ecolid STÅLDØR. En svensk kvalitetsdør fra Tråvad Ecolid STÅLDØR En svensk kvalitetsdør fra Tråvad 2 På et højautomatiseret og supermoderne anlæg i det sydlige Sverige fremstiller vi som en af Europas største producenter af foldeporte mere end 9000 industriporte

Læs mere

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke?

Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Garageportåbnere So mmer og Aper t o garageportå b Vil du gerne slippe for at gå ud af bilen i uvejr og mørke? Med en garageportåbner slipper du for at gå ud af bilen i regn og blæst blot for at åbne porten.

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1 1.1 Montering af betjeningssnor på hjul Figur 1 Hvis betjeningssnor med hjul ikke er monteret på glasset gøres dette med en unbrako nøgle. Se efter at snorens længde er den rigtige til glassets højde.

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING

Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING 2012 Stikfals MONTERINGSVEJLEDNING 2 VMZ Stikfals Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse VMZ stikfals side 4 Produktinformation/anbefalinger side 5 Paneler side 6 Tilbehør side 8 Fastgørelse/befæstigelse

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer

Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer Nyhed 2016/17 1 Indhold Cool-Quick Elementer, lav dit terrassetag til en JED Udestue Side 8 JED NIVEAU terr Mangfoldighed aner 2 Nyd de første solstråler i foråret,

Læs mere

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle FalcoUltimo FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOULTIMO FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle andre affaldskurve når det gælder moderne design og brugervenlighed.

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Brochure ID. Brochure ID er identifikation af det indlagte pfd dokument med brochurenavn, dato og bestillingsnummer.

Brochure ID. Brochure ID er identifikation af det indlagte pfd dokument med brochurenavn, dato og bestillingsnummer. Brochure ID Brochure ID er identifikation af det indlagte pfd dokument med brochurenavn, dato og bestillingsnummer. Brochurenavn: Dørlukker DORMA TS 92, Teknisk information 2003, dansk Indsat dato : Januar

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Portanlæg og Hegn. Intelligent løsning i aluminium ALU-PORTE HEGN LÅGER

Portanlæg og Hegn. Intelligent løsning i aluminium ALU-PORTE HEGN LÅGER Portanlæg og Hegn Intelligent løsning i aluminium ALU-PORTE HEGN LÅGER AUTOPORT Port med integreret automatik Moderne motorteknik Motorstyringen og motorenheden er integreret i portstolpen. Ingen udvendig

Læs mere

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP ISD 1093

Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, CVP ISD 1093 Udgave 1.0 2017 Produktdatablad VELUX INTEGRA fladtagsvindue med buet glas, ISD 1093 Produktbeskrivelse Elektrisk tophængt fladtagsvindue med buet glas til flade tage med tagpap eller tagmembran. Innovativ

Læs mere

DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte. www.nordic-systems.dk

DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte. www.nordic-systems.dk DynamicRoll / selvreparerende hurtig rulleporte www.nordic-systems.dk DynamicRoll Selvreparerende hurtig rulleporte DynamicRoll er en hurtig rulleport med fleksibel portdug er designet for anvendelse i

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

Lufttæpper til industriporte THI

Lufttæpper til industriporte THI Lufttæpper til industriporte THI Lufttæpper til industriporte THI Lufttæpper til industriporte og industrianlæg THI Til afskærmning af åbne døre og porte i industrihaller, lagerhaller mm Det kan ikke undgås

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS

RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI. Rationel AURA & Rationel AURAPLUS RATIONEL AURA & AURAPLUS VINDUER TIL FREMTIDENS LAVENERGIBYGGERI RATIONEL AURA & RATIONEL AURAPLUS SKAL JEG VÆLGE TRÆ ELLER TRÆ/ALU RATIONEL AURA ER TRÆ Hvis du vil have et elegant og energibidragende

Læs mere

Skærmvægge 13-serien. Kvalitet døgnet rundt!

Skærmvægge 13-serien. Kvalitet døgnet rundt! Skærmvægge 13-serien Kvalitet døgnet rundt! Til vådrum Type 13 RP Samtlige versioner er fremstillet af 13 mm HPL-plader med sort kerne. Type 13 RF Versioner Standardversion Afrundede profiler i aluminium

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere