Mærk lyden MÆRK LYDEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mærk lyden MÆRK LYDEN"

Transkript

1 ærk lyden MÆRK LYDEN

2 Velkommen til NorthStar NorthStar ApS er specialister i professionelle AV-løsninger. Vi er blandt landets førende inden for lyd- og billedløsninger til kirker, sports- og multihaller, stadions, café og restauranter, møde- og konferencelokaler og andre offentlige rum, hvor der er behov for AV-løsninger i højeste kvalitet. Professionel lyd og AV-løsninger i højeste kvalitet giver brugerne fantastiske oplevelser uanset om det er til gudstjeneste, en fodboldkamp eller et stævne i sportshallen. NorthStar går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi tager altid udgangspunkt i brugerens ønsker. Vores installationer udføres professionelt, og vores teknikere er blandt landets bedste. God lyd skal opleves. Med avanceret computerteknologi analyserer og simulerer vi de akustiske forhold, og vi giver vores kunder mulighed for at høre det endelige resultat, inden lydanlægget installeres. Vores kunder skal have det nemt, derfor har vi stor fokus på, at vores løsninger er brugervenlige, og i mange projekter fungerer vi som rådgiver allerede i opstartsfasen. NorthStar er i tæt dialog med landets kommuner, menighedsråd og idrættens organisationer, herunder bl.a. DBU og UEFA samt flere af landet dygtigste arkitekter. I mere end 35 år har vi opbygget ekspertise inden for projektering og etablering af professionelle lyd- og kaldeanlæg, projektorer, infoskærme, LED storskærme samt videoovervågning og varslingsanlæg. Lennart Funch, direktør NorthStar ligger i Farum, men vi har tilfredse kunder i hele landet fra Skagen til Bornholm.

3 Kirker Kirkers akustik og visuelle krav gør, at lydanlæggene her skal være helt specielle. De skal fremstå visuelt neutralt og samtidig gengive den bedst mulige taleforståelighed, så alle kan høre og forstå de talte ord. Lyd skal designes De fleste har oplevet, hvordan almindelig tale i det kirkelige rum let flyder sammen og bliver uforståelig. Dette skyldes kirkers store, hårde reflekterende flader, som kaster lyden frem og tilbage, og derved giver nogle meget lange efterklangstider. De akustiske forhold kan der sjældent ændres ved. Derfor designer og projekterer NorthStar lydanlægget, så forstyrrende ekko undgås uden at gå på kompromis med lyddækningen, så alle i kirken får en god oplevelse. Lyt før du køber Med Bose Modeler computersimulering undgår vi alle faldgruber og finder frem til den optimale placering af højttalerne. Som noget helt enestående kan NorthStar præsentere resultatet med Auditioner teknologi, der giver vores kunder mulighed for at lytte til det endelige lydbillede, inden lydanlægget købes ind. Et teleslyngeanlæg kan gå ud af justering, derfor er det vigtigt, at man vedligeholder det. NorthStars teknikere kan gennemgå og udarbejde en tilstandsrapport, om jeres nuværende anlæg opfylder kravene i normen. Projektor og digitalskærme Kirkens lokaler er samlingssted for mange aktiviteter. Derfor er der ofte behov for professionelle og brugervenlige løsninger til installation af projektor, lærred og digitale informationstavler, der placeres med respekt for kirkens rum. risen var kendt, og der var ingen usikkerhed Pomkring akustik og efterklang. Det færdige resultat overgik alle forventninger. Garnisonskirkens menighedsråd Teleslynge I en kirke er det ikke nok med et højttaleranlæg. For de hørehæmmede er et teleslyngeanlæg en nødvendighed. NorthStars teleslyngeanlæg opfylder de nyeste krav efter gældende DS/EN norm.

4 Stadions En sportsbegivenhed på stadion skal give publikum en totaloplevelse, de ikke kan få hjemme i deres stue. Der skal pilles ved følelserne og skabes en stemning, hvor sport, underholdning, lyd og billede spiller sammen. Lydsystemet har stor betydning for tilskuernes oplevelse. Der skal være en god, ren og forståelig lyd. Både til tale og musik. NorthStar har stor ekspertise med stadions. Gennem tæt dialog med bl.a. DBU og UEFA er vi løbende opdateret om de seneste krav og hensyn, der har betydning for de akustiske forhold. NorthStar gennemgår projektet med kunden, og vi finder frem til hvilke muligheder, der bedst opfylder kundens behov og ønsker, uanset om det er stadionhøjttalere, LED storskærme, bandereklamer eller AV-installationer i VIP-loungerne. Vi finder naturligvis de bedst egnede produkter og finder frem til, hvordan det hele monteres på den mest hesigtsmæssige måde. Kunden får et samlet skriftlig tilbud inklusiv en demonstration af NorthStars løsning. et er med til at give en ekstraordinær Doplevelse, når man er til fodbold her. Det hjælper med storskærme, et ordentligt lydanlæg og gode faciliteter i loungen. Niels Erik Søndergaard, Sportsdirektør Esbjerg FB

5 Sports- og multihaller God lyd i sports- og multihaller er ikke en selvfølge. Hallens konstruktion og valg af materialer til f.eks. vægbeklædning har stor indflydelse på akustikken. Hallen skal dække mange forskellige formål: Fra intense idrætsaktiviteter, koncerter og teater til foredrag med krav om høj taleforståelighed og lav baggrundsstøj. Og god lyd er afgørende for et arrangements succes. NorthStar har stor ekspertise med sportshaller, multihaller og svømmehaller. Vi leverer lyd- og varslingsanlæg, infoskærme, projektor og lærred, LED storskærme og bandereklamer, som dækker præcis kundens ønsker og behov. Ved opførelse eller ombygning af sports- og multihaller, er der mulighed for at optimere eller regulere de akustiske forhold. Når NorthStar er involveret i byggefasens start, er vi ofte rådgiver for arkitekter og ingeniører omkring akustikregulering og opnåelse af gode efterklangstider og god taleforståelighed. Med Bose Modeler computersimulering finder vi den optimale placering af højttalere ud fra kundens ønsker, og de muligheder der er. Med Bose Auditioner teknologien kan vi præsentere den lyd, som kunden vil få i virkeligheden. Derved får vores kunder mulighed for at høre, hvordan det endelige resultat bliver, inden lydanlægget sættes op. Det er vores garanti og kundens tryghed ved at arbejde sammen med NorthStar.

6 Caféer og mødelokaler Dejlig musik, der strømmer ud af diskret indbyggede højttalere, er en fryd for gæsterne på ethvert hotel, restaurant eller café. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Forestil dig, at du har mulighed for at styre flere forskellige zoner med hver sin signalkilde og styrke fra hvert sit rum. Ja, det lyder vildt, men vi klarer opgaven for dig! NorthStar leverer og monterer komplette møde- og konferencerum. Alle rum er naturligvis individuelle alt efter ønske og behov. Vi er leveringsdygtige i specialløsninger, der dækker alle behov med AV-udstyr fra de førende producenter. Et komplet mødelokale giver den optimale ramme for møder, præsentationer, foredrag eller undervisning. Alt efter kundens ønske kan NorthStar levere: - professionel lyd - skærm - projektor (evt. interaktiv) - lærred - interaktiv infotavle Men vigtigst er at sikre en let brugervenlig betjening af AV-udstyret, så vært og deltagere får en god oplevelse og har ro til at fokusere på arrangementets indhold.

7 Vores produkter NorthStar samarbejder med nogle af verdens førende leverandører af lydanlæg og billedinstallationer, så vi kan fokusere på at finde og levere den optimale AV-løsning til vores kunder. Kunden i centrum Vores kunder skal have det nemt. Og de skal være tilfredse ja helst begejstrede. Derfor rådgiver, sælger og installerer NorthStar kun skræddersyede lyd- og billedløsninger, der teknisk og økonomisk passer til kundens ønsker og behov. Tilfredshedsgaranti Med Bose Modeler og Auditioner teknologien kan vi 100 % demonstrere, hvordan det bliver i virkeligheden. Og NorthStars tilfredshedsgaranti betyder, at hvis det færdige resultat ikke lever op til demonstrationen, vil handlen blive annulleret og pengene sendt retur. Lyd og lyddesign NorthStar bruger de førende teknologier til lyddesign. Med udgangspunkt i brugerens behov rådgiver vi om mulighederne og finder den tekniske og økonomiske optimale løsning i tæt samarbejde med kunden. LED storskærme LED skærme fås i mange størrelser, og installationerne skræddersys til kundens behov og ønsker. Kontakt NorthStar, hvad enten du har brug for en storskærm eller bander til reklame, så finder vi den rette LED skilteløsning til dig. Infoskærme Digitale infoskærme er en populær kanal til kommunikation, men for at sikre at informationen er opdateret, skal brugervenligheden være i top. NorthStar anbefaler bl.a. LiveConnect CDS som er et af markedets mest fleksible, brugervenlige og ikke mindst driftsikre softwareplatforme til opbygning og styring af digitale infoskærme. Teleslyngeanlæg Et teleslyngeanlæg sørger for, at høreapparatbrugere med telespole kan høre lyden fra en mikrofon direkte i høreapparatet. NorthStars teleslyngeanlæg opfylder de nyeste krav efter gældende DS/EN norm. NorthStar tilbyder at rådgive, hvad der skal til for at opnå den optimale lyd uanset om det er et nyt teleslyngeanlæg, eller for at få en tilstandsrapport om et nuværende anlæg opfylder kravene i normen. Videoovervågning Politiet opfordrer til at købe kvalitet, når der vælges videoovervågning. NorthStar leverer professionelle overvågningssystemer, hvor sikkerhed og kvalitet er i top. Vi har mange års erfaring i installationer af videoovervågning til sportshaller, idrætsanlæg, stadions, skoler og andre offentlig tilgængelige steder. Interaktiv projektor Med bl.a. Epsons nye Ultra Short Throw projektor-serie får du en interaktiv tavleløsning uden brug af interaktiv tavle. Perfekt til mødelokalet og uddannelsessektoren. Projektor, lærred og lyd Et komplet mødelokale giver den optimale ramme for møder, præsentationer, foredrag eller undervisning. Alt efter kundens ønske kan NorthStar levere: Skærm, projektor, lærred, interaktiv tavleløsning og professionel lyd. Komplette løsninger Opfyldelse af kundebehov - NorthStar klarlægger kundens ønsker og behov for en bestemt lokation. Vi opmåler og foretager vurdering af indretning og materialevalg med henblik på beregning og simulering af efterklang og taleforståelighed i forhold til bygningens formål og brug. Akustisk planlægning med Bose Modeler software kan NorthStar skabe en nøjagtig akustisk model af rummet. Dette unikke designværktøj bruges til at forudsige centrale lydparametre til allerede i projektfasen at vælge den optimale lydløsning. Vurdering - Bose Auditioner lyddemonstration teknologien bruges sammen med en dedikeret lydstation, der giver mulighed for at høre en nøjagtig gengivelse af lydsystemløsningen. Dermed kan den optimale løsning vælges før installation. Produktportefølje NorthStar udvælger de relevante produkter ud fra en omfattende portefølje af højttalere, forstærkere, mikrofoner, kontroludstyr, projektorer, lærred, LED skærme og andre produkter og udstyr for at skabe samlede løsninger til professionel lyd og billede. Installation og ibrugtagning NorthStar udarbejder skræddersyede installationsprogrammer, der tager højde for kundens specifikke krav. Efter kvalitetskontrol og funktionscheck følger fuld ibrugtagning, der omfatter præcis måling af præstation og optimering af systemindstillinger. Projektstyring en dedikeret projektleder fra NorthStar vil udarbejde kontrakten og implementeringsplanen, håndtere overensstemmelse med lovgivningsmæssige og lokale krav, levering af udstyr og sikre installation og igangsætning til tiden. Eftersalgsservice NorthStar tilbyder fuld betjeningsoplæring, service- og vedligeholdelseskontrakter og mulighed for installationsopgraderinger.

8 ærk lyden NS Farum Hovedgade Farum Tlf: Fax

"Domkirken har englelyd"

Domkirken har englelyd BOSE PROFESSIONAL SYSTEMS DIVISION SUCCESHISTORIE - ROSKILDE DOMKIRKE "Domkirken har englelyd" Fra Dagbladet Roskildes anmeldelse af det nye lydsystem i Roskilde Domkirke Stedet Roskilde Domkirke blev

Læs mere

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil!

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Perfekt lydanlæg Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Lyd præger vores hverdag. Uanset hvor vi opholder os, er vi omgivet af lyd. Når vi bliver transporteret, køber ind, hygger,

Læs mere

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER

DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER DIN KOMPLETTE LEVERANDØR AF LYD BILLEDE TELESLYNGER INFORMATIONSSYSTEMER BEST-AV & METORION MUSIC KAN HJÆLPE MED FØLGENDE: Rådgivning, salg og installation af musik og talevarsling. Rådgivning, salg og

Læs mere

Det bedste udstyr til de bedste priser AV CENTER har en perlerække af samarbejdspartnere, www.avcenter.dk Side 3

Det bedste udstyr til de bedste priser AV CENTER har en perlerække af samarbejdspartnere, www.avcenter.dk Side 3 U D L E J N I N G SALG AV CENTER er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg og udlejning af audiovisuelle installationer. Vi tilbyder alt fra enkle projektorinstallationer i mødelokaler til

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Atea DLM Planlægning Indkøb Hvorfor købe når I kan leje? Atea kan tilbyde jer en fordelagtig aftale, hvor I lejer AVudstyret, og efter endt lejeperiode

Læs mere

Phonic Ear A/S. Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse

Phonic Ear A/S. Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse Lydguiden Phonic Ear A/S Vores opgave er at tilbyde løsninger, der bedst muligt tilgodeser og støtter den menneskelige hørelse Et dansk selskab i en stor koncern Phonic Ear A/S er et danskejet selskab

Læs mere

FUNGERER DIT LYDSYSTEM EFFEKTIVT I EN NØDSITUATION?

FUNGERER DIT LYDSYSTEM EFFEKTIVT I EN NØDSITUATION? FUNGERER DIT LYDSYSTEM EFFEKTIVT I EN NØDSITUATION? ET GRATIS SYSTEMCHECK FRA BOSE KAN SPARE MERE END BLOT PENGE KOMMER BUDSKABET UD? I en nødsituation skal alle, der befinder sig i dine lokaler, kunne

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Digital Signage. Information på rette tid og sted

Digital Signage. Information på rette tid og sted Digital Signage Information på rette tid og sted Digital Signage Infoløsninger der formidler information hurtigt og enkelt Behovet for information i virksomheder, uddannelsesinstitutioner og butikker har

Læs mere

Hjælpemidler til mennesker med nedsat hørefunktion

Hjælpemidler til mennesker med nedsat hørefunktion Udarbejdet af Aalborg Kommune, Sundheds- og Kulturforvaltningen, Tilgængelighedsauditør Kit Bos Januar 2019 Hjælpemidler til mennesker med nedsat hørefunktion Dansk Høreforening og Hørelse.info anslår,

Læs mere

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt.

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. MØDE & KONFERENCE VELKOMMEN PÅ GRAND VI SATSER PÅ SYNERGI Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. Vores mission

Læs mere

Oplevelsesteknologi til sportsarrangementer

Oplevelsesteknologi til sportsarrangementer VenueTec ApS Kløftehøj 3 DK-8680 Ry Tlf. +45 70 26 10 50 Fax +45 87 88 05 50 info@venuetec.com www.venuetec.com Oplevelsesteknologi til sportsarrangementer VenueTec - totalleverandør af oplevelsesteknolgi

Læs mere

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,-

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,- PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger har vi gjort det

Læs mere

www.musicflexbox.dk 1 Løsningen når du som MUSIKER mangler et øvelokale MUSIC FLEXBOX [ www.musicflexbox.dk ]

www.musicflexbox.dk 1 Løsningen når du som MUSIKER mangler et øvelokale MUSIC FLEXBOX [ www.musicflexbox.dk ] www.musicflexbox.dk 1 Løsningen når du som MUSIKER mangler et øvelokale MUSIC FLEXBOX [ www.musicflexbox.dk ] 2 www.musicflexbox.dk VELKOMMEN TIL MUSIC FLEXBOX Music Flexbox har i mere end 20 år leveret

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE INTEGREREDE SIKKERHEDSLØSNINGER SIKOM A/S udvikler og leverer integrerede sikkerhedssystemer til kunder, hvor kvalitet, driftsikkerhed og funktionalitet har høj prioritet.

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

Kæmpe reklame balloner

Kæmpe reklame balloner Kæmpe reklame balloner Grundet den helt specielle form, tager denne ballon meget lidt plads ved jorden, men giver meget stor synlighed i luften. I modsætning til mange andre visuelle elementer, er budskabet

Læs mere

DREAM I SLANKT DESIGN

DREAM I SLANKT DESIGN DREAM I SLANKT DESIGN WIDEX DREAM familien er lige blevet endnu bedre. Med den nye DREAM FASHION model har du mulighed for at tilbyde høreapparatbrugere det absolut nyeste inden for teknologi og design

Læs mere

AV-udstyr når løsningen skal være lige i øjet

AV-udstyr når løsningen skal være lige i øjet AV-udstyr når løsningen skal være lige i øjet Specialister i AV-løsninger Fra store komplekse til mindre og simple installationer One-stop shopping Enkle og brugervenlige løsninger Sikker og bekvem aflevering

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ Optimer interaktionen i undervisningslokalet og effekten af din undervisning med en.

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti VIND ET GOURMET ophold Se bagsiden Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti Luk op og se hvordan du nemt får en TV-løsning

Læs mere

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS ADAPTIVE ANVENDELSE AF TAVLEN I den seneste tid har der været en del fokus på adaptiv læring i folkeskolen, hvor forskellene mellem eleverne er rykket frem i bevidstheden.

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER DEN AKUSTISKE BYGGEKLODS SmartDivider Rumdeler nedhængt i wire SmartArt Akustikpanel til væg SmartScreen Akustisk bordskærm KOLLEKTIONEN kollektionen

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE Danmarks bedste maskotter siden 2003 INSPIRATIONS KATALOG Hos Maskot Promotion designer og producerer vi maskotter til virksomheder og

Læs mere

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Skilte PLC styring En stærk el-tavle leverandør Tavle komponenter Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Tavle komponenter PLC styring Skilte

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

Sig det med luft! sig det med luft.dk

Sig det med luft! sig det med luft.dk Sig det med luft! sig det med luft.dk Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af luftfyldte vores løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

DU KAN FORVENTE WUAV MØDE- LOKALER VIDEO- KONFER- RENCE DIGITAL SKILTNING LYD- SYSTEMER PROJEK- TORER LED-STOR- SKÆRME OG PYLONER VIDEO- OVER- VÅGNING

DU KAN FORVENTE WUAV MØDE- LOKALER VIDEO- KONFER- RENCE DIGITAL SKILTNING LYD- SYSTEMER PROJEK- TORER LED-STOR- SKÆRME OG PYLONER VIDEO- OVER- VÅGNING DU KAN FORVENTE WUAV DIGITAL VI HØRER DET IGEN OG IGEN. KUNDERNE - OG KUNDERNES KUNDER - SIGER WUAV. DET ER VI STOLTE AF. DERFOR HEDDER VI WUAV, MED DET LILLE LINK I NAVNET, AT DET HANDLER OM AV-TEKNIK

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON 09.2014 Alle nævnte farvekoder er baseret på NCS Natural Colour System et system der er ejet af, og anvendes med licens fra, NCS Colour AB, Stockholm 2010. ROCKFON er et registreret varemærke. Der tages

Læs mere

Teltakustik. Projekt under Netværk for Dansk Lydteknologi. Projektleder: Birger Bech Jessen. Søren Vase Legarth. DELTA SenseLab. 12.

Teltakustik. Projekt under Netværk for Dansk Lydteknologi. Projektleder: Birger Bech Jessen. Søren Vase Legarth. DELTA SenseLab. 12. 1 Teltakustik Projekt under Netværk for Dansk Lydteknologi Projektleder: Birger Bech Jessen Søren Vase Legarth DELTA SenseLab 12. April 2012 Projektet TELT AKUSTIK Formål: Formålet var at udvikle nogle

Læs mere

Lyd skal høres - ikke ses

Lyd skal høres - ikke ses Lyd skal høres - ikke ses Forestil dig at blive vækket af blid musik om morgenen. Musik efter dit valg - som du kan lide det. Du går i bad og hører nyhederne, mens du står under bruseren. Morgenmaden nyder

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

EazyProject Lokalestyring

EazyProject Lokalestyring EazyProject Lokalestyring Det overblik vi har fået, har betydet, at vi nu udnytter vores faciliteter langt bedre end førhen, og det har givet store besparelser. Faktisk er det lykkedes os at optimere så

Læs mere

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning Hørelse for livet Viden om høreapparater Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning 2 3 God hørelse er givet, er det ikke? Der er over 1.000 forskellige høreløsninger

Læs mere

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER Badeværelsesmøbler ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Brusebadsløsninger og badekar Alle byggeprojekter

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Mogens Laustsen Salg - Øst 87 54 15 01 mel@danskhalbyggeri.dk Martin Løkkegaard Salg - Vest 87 54 15 60 mal@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Tilgængelighed i kirken. Giv alle mulighed for at deltage

Tilgængelighed i kirken. Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i kirken Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i kirken Flere af livets største begivenheder foregår i kirken og den er samlingspunkt for mange mennesker. Her er alle velkommen

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

CONTEC PREFAB TERRAZZO CONTEC PREFAB A/S

CONTEC PREFAB TERRAZZO CONTEC PREFAB A/S CONTEC PREFAB TERRAZZO TERRAZZOFORUM APS I juni 2014 overtog Contec Prefab A/S TerrazzoForum ApS, en produktionsvirksomhed med speciale i terrazzo. Contec Prefab A/S har derved udvidet sit produktkatalog

Læs mere

Tilgængelighed i teater og biograf Giv alle mulighed for at deltage

Tilgængelighed i teater og biograf Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i teater og biograf Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i teater og biograf At høre eller ikke at høre... Det er dejligt at komme ud og opleve! Få et godt grin og være sammen

Læs mere

Hvad er. Cochlear Implant?

Hvad er. Cochlear Implant? Hvad er Cochlear Implant? Hvad er Cochlear Implant? Et Cochlear Implant er et et avanceret høreapparat, der er beregnet til give øget lydopfattelse og mulighed for større taleforståelse hos børn og voksne

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen

Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen Hos OBH-Gruppen findes intet standard produkt, da vores grundlæggende præmis er at kunne tilbyde 360 rådgivning med bygherren i fokus. Vi er bygherrens

Læs mere

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold.

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Ramsøbakken, Gadstrup Tak for at vi må komme med vores forslag til ny legeplads.

Læs mere

Verdens første digitale minimodtager

Verdens første digitale minimodtager Verdens første digitale minimodtager Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 er minimodtageren med Comfort Digisystems unikke lydkvalitet. Den er let at bruge, let at konfigurere, og den giver en

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Martin Løkkegaard Salgschef - Øst 8754 1560 mal@danskhalbyggeri.dk Tom S. Holmberg Salgschef - Vest 8754 1541 tsh@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

contec prefab terrazzo contec prefab A/S

contec prefab terrazzo contec prefab A/S contec prefab terrazzo Terrazzoforum Aps I juni 2014 overtog Contec Prefab A/S TerrazzoForum ApS, en produktionsvirksomhed med speciale i terrazzo. Contec Prefab A/S har derved udvidet sit produktkatalog

Læs mere

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang

Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Nye moderne TCS hustelefoner til sikker adgang Stilrent design og regulerbar lydstyrke Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 220 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Avancerede funktioner - elegant design

Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Avancerede funktioner - elegant design Velkommen til Schneider Electrics komplette KNX-koncept. Vores produkter og løsninger er ikke blot udviklet med fokus på høj

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

uteboxen bokse som både du og dine heste trives med

uteboxen bokse som både du og dine heste trives med uteboxen bokse som både du og dine heste trives med uteboxen Besti Ute-boxen er udviklet med tanke på både heste og mennesker. I vores bokse skal hestene trives, være sikre og have det godt. Samtidig skal

Læs mere

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED TADION STOR ERFARING SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED S amtidig er Spæncoms store viden og erfaring med byggeri sportsarenaer en garanti for at der er styr på selv de mindste detaljer og projekterne

Læs mere

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1 Webshop designs Oktober 2011 1 Indhold DanDomain designpakke 3 Sådan bestiller du 3 Aparte 4 Indhold i Apartes designpakke 4 Designskabelon 1 5 Designskabelon 2 6 Designskabelon 3 7 bangsoe.com 8 Indhold

Læs mere

i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION

i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION i3lighthouse LEG, SAMARBEJDE & INSPIRATION For at tilpasse og integrere teknologi og medier med andre oplevelser og muligheder skal små børn have adgang til

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

NorthStars englelyd - skræddersyet til kirker

NorthStars englelyd - skræddersyet til kirker NorthStars englelyd - skræddersyet til kirker Roskilde Domkirke har fået Englelyd Siden kirkens lydanlæg i 2008 blev installeret af NorthStar med hele 49 Bose søjlehøjttalere, har alle i kirkerummet tydeligt

Læs mere

Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk

Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk Levende undervisning Udlejningsafdeling Komplette mødelokaler m. videokonference Interaktive tavler Digitale infosystemer Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk Proff. lydsystemer Stop tyven!

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER ROCKFON ECLIPSE FLÅDER HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være ROCKFON Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver ROCKFON

Læs mere

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre Roger TM på arbejdspladsen Fokus på arbejde frem for at høre Kommunikere, deltage og bidrage En moderne arbejdsplads kan være et kompliceret lyttemiljø. Det er også et sted, hvor vellykket kommunikation

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK - Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK Stadium Arena Fyn Stadium Arena Fyn blev indviet i 2007 og er en topmoderne multiarena. Arenaen er bygget til at kunne rumme store arrangementer

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

NorthStars englelyd - skræddersyet til kirker

NorthStars englelyd - skræddersyet til kirker NorthStars englelyd - skræddersyet til kirker Roskilde Domkirke har fået Englelyd Præsterne er blevet mere klare i mælet efter, at NorthStar har færdiggjort lydinstallationen i kirken. Flere tusinde mennesker

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Brug dem. Elsk dem. Glem dem.

Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Kommunikér, deltag og vær dig selv Når du går en tur i parken, kan du høre, hvordan bladene rasler i vinden. Når du fører en samtale i en tæt menneskemængde, kan du deltage

Læs mere

Hjemmebane for dit arrangement. EfB KONFERENCE. EfBKONFERENCE.DK

Hjemmebane for dit arrangement. EfB KONFERENCE. EfBKONFERENCE.DK Hjemmebane for dit arrangement Hos EfB Konference oplever du den gode service og specielle atmosfære i både lounges og skyboxe med den flotte panoramaudsigt over Blue Water Arena. Vi skræddersyer arrangementer

Læs mere

Rockfon Eclipse Flåder

Rockfon Eclipse Flåder Rockfon Eclipse Flåder HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være Rockfon Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver Rockfon

Læs mere

KORT OM GYMTECH. Telefon 7070 7555 sales@gymtechgroup.com www.gymtechgroup.com

KORT OM GYMTECH. Telefon 7070 7555 sales@gymtechgroup.com www.gymtechgroup.com KORT OM GYMTECH Gymtech er en dansk virksomhed og i dag førende indenfor implementering og drift af individuelle musikvideo-baserede underholdningssystemer i den danske fitnessbranche. I samarbejde med

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON

CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON OM CONTEC PREFAB A/S Contec Prefab A/S er en banebrydende virksomhed baseret på 20 års erfaring med højstyrkebeton (HPC) indenfor Contec Group. Contec Prefab blev grundlagt

Læs mere

DANSK MASKININDKAPSLING VI DÆMPER STØJEN DANSK LYDISOLERING

DANSK MASKININDKAPSLING VI DÆMPER STØJEN DANSK LYDISOLERING DANSK MASKININDKAPSLING VI DÆMPER STØJEN DANSK LYDISOLERING Dansk Maskinindkapsling er en stabilt voksende virksomhed placeret under Dansk Lydisolering. Virksomheden er bygget op omkring den erfaring,

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere