Feststemning i Morud. De fynske tøser i finalen: Havrehedskolen sejrede sikkert. Lykkelige Havretøser efter sejren. (Foto: Per Rasmussen)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Feststemning i Morud. De fynske tøser i finalen: Havrehedskolen sejrede sikkert. Lykkelige Havretøser efter sejren. (Foto: Per Rasmussen)"

Transkript

1 Feststemning i Morud De fynske tøser i finalen: Havrehedskolen sejrede sikkert Lykkelige Havretøser efter sejren. (Foto: Per Rasmussen) Fidusbamser til : Malene Lex, Sortebakkeskolen og Laura Bendixen fra Havrehedskolen. Fair-Play : Majken Sørensen, Sortebakkeskolen. Den lille by Morud på Nordfyn var på den anden ende. Tøserne fra byens skole, Havrehedskolen, havde kvalificeret sig til semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen var Sortebakkeskolen fra det nordjyske. Fans fra begge skoler var mødt talrigt op. Borgmesteren var der og selvfølgelig skolelederen, de fulgte tøserne på deres sidste rejse mod Parken.Vejret var ikke det bedste. En strid vind på langs af banen gjorde det vanskeligt at styre den lille runde, men begge hold vænnede sig hurtigt til forholdene, og vinden fik ikke nogen afgørende indflydelse på kampen. Klar fra start Hjemmeholdet satte sig på kampen fra start. De lagde pres på gæsterne og allerede i 2. minut fik man en forsmag på, hvad der ventede. Hjemmeholdets Katrine Bendixen fik en lang dyb aflevering og havde frit løb mod mål, men brændte den store chance.

2 Allerede i 4. minut var den så gal igen i Sortebakkeskolens bagerste rækker. Anna-Sofie Jørgensen udnyttede situationen og bragte Havrehedskolen foran 1-0. I den efterfølgende periode sad hjemmeholdet på kampen og gæsterne havde nok i at forsvare sig. Først i kampens 10. min. fik Sortebakkeskolen noget, der lignede en målchance, men holdets topscorer Tinna Taasti Jensen fik ikke udnyttet chancen.sortebakkeskolen kom bedre med i kampen og længere frem på banen, og der opstod gode chancer i begge ender af banen. Men vi skulle hen til det 20. min. før fansene fik noget at klappe af igen. Havrehedskolen s Katrine Bendixen fik i feltet en gratis chance, da Sortebakkeskolens måmand Pernille var uheldig og tabe bolden ned i hovedet på Katrine I det 25. min. var Katrine Bendixen på spil igen, men denne gang trak Pernille i gæsternes mål en verdensklasseredning frem af posen. I halvlegens allersidste minut opstår der påny lidt usikkerhed i gæsterne forsvar. Pludselig har Katrine Bendixen frit løb mod mål, og hun svigter ikke denne gang Sådan gik det Ude fra pausen I pausen forsøgte træner Kaj at opmuntre sine spillere fra Sortebakkeskolen. -Det er godt nok det I laver, men vi skal have minimeret vores fejl. Det skal nok komme, I skal bare fortsætte med at kæmpe, var de formanende ord fra en træner, som under hele kampen ivrigt fulgte med fra sidelinien med opmuntrene kommentarer til sine spillere. Så blev der uddelt stimulerende midler i kraft af frugt til pigerne, og enkelte fik tørret lidt tårer ud af øjenkrogene, inden domeren fløjtede op til 2. halvleg. Om det var medvinden eller trænerens formanende ord der hjalp, skal være usagt, men Sortebakkeskolen kom bedst ud til 2. halvleg. I det 35. minut sendte Malene Lex en god aflevering ud på fløjen til Nanna Zinck Jacobsen, som spurtede afsted. Og med en god aflevering, fandt holdets topscorer Tina Taasti Jensen inde foran mål, men en modstanderfod kom i vejen, og det blev kun til lige ved og næsten. Det blev dog påny hjemmeholdet, som åbnede scoringen i 2. halvleg. Et kiks i forsvaret sendte bolden direkte i fødderne på hjemmeholdets Laura Bendixen, som kvitterede med at sende bolden i nettet med et flot langskud Spillet vekslede frem og tilbage de næste 10. minutter, uden at det kom til større chancer til nogle af holdene. I slutfasen kom der igen lidt liv i kludene, da begge hold satte en slutspurt ind og skabte en par gode målchancer. Vi skulle dog helt hen i dommerens tillægstid, inden Sortebakkeskolen fik pyntet lidt på resultatet. Med et flot langskud gjorde Juliane Frost Larsen det til slutresultatet 1-4. Det bedste hold på dagen vandt, ingen tvivl om det. Sortebakkeskolen kæmpede det bedste, de havde lært. De kan forlade turneringen med æren i behold. De mødte en modstander, som ganske enkelt var en klasse bedre, og dermed en fortjent finaledeltager d. 28/4 i Parken.

3 Succes uden søvn Festen fløjtet op: Anna-Sofie Jørgensen fra Havrehedskolen sparkede den fynske målfest i gang Anna-Sofie Jørgensen (i rød) på vej op af venstrekanten. (Foto: Per Rasmussen) FAKTA: Fidusbamser til : Malene Lex, Sortebakkeskolen og Laura Bendixen fra Havrehedskolen. Fair-Play : Majken Sørensen, Sortebakkeskolen. Søvnløshed kan skyldes mange ting, og skulle en fynsk læge en af de nærmeste dage bliver opsøgt af en træt 14-årige Anna-Sofie Jørgensen, behøver han ikke lede længe efter årsagen. Fodboldfeber! Udsigten til om to uger at løbe ind i Parken spøger så meget i hovedet, at det er svært at finde ro. Allerede inden gårsdagens semifinale mod Sortebakkeskolen fra Nørager ved Hobro var den gal. - Jeg havde næsten ikke sovet. Sådan gik det

4 I samme øjeblik, det bragede løs, var Anna-Sofie Jørgensen dog lysvågen. Efter få minutter fik hun lov at drible rundt i straffesparksfeltet. Tak for det, sagde hun og knaldede Havrehedskolen foran. Starten på en nådesløs kamp. Forstået på den måde, at styrkeforholdet mellem to hold blev udstillet så voldsomt, at man allerede i pausen, hvor fynboerne førte 3-0, så spillere fra Sortebakkeskolen sidde med tårer i øjnene. Første tur Det er første gang, at skolen fra landsbyen Morud når finalen. Flere hundrede var mødt frem i går, og planen, der arbejdes på er, at alle skolens elever skal i Parken. - Jeg havde troet, at det ville blive en tættere kamp. Det blev det så ikke, og nu er vi i Parken. Det er så vildt. Jeg vil sikkert blive nervøs og få problemer med at sove, men jeg ved også, at jeg forstår at lukke alt andet ude og kun koncentrere mig om at spille, når kampen først er i gang, erklærede Anna-Sofie Jørgensen efter sit livs største fodbolddag. Altså den foreløbig største. Helt slut for Malene Sortebakkeskolens dronning ude: Malene Lex sled alene og forgæves Malene Lex (i blåt med mørkt hår) var ene om at skabe noget. (Foto: Per Rasmussen)

5 Målscorere: 1-0 Anna-Sofie Jørgensen (4). 2-0 Katrine Bendixen (20). 3-0 Katrine Bendixen (30). 4-0 Laura Bendixen (38). 4-1 Juliane Larsen (59). De havde håbet og troet så meget, at sjælen allerede var tjekket ind i Parken, men en forblæst, kold og knoldet bane i landsbyen Morud på Fyn blev endestationen for pigerne fra Sortebakkeskolen fra Nørager ved Hobro. Et semifinale-exit, der fik hovedparten af spillerne til at bryde grædende sammen. I første omgang var Malene Lex så opløst af tårer, at hun ikke evnede at sætte ord på skuffelsen, og lidt senere var der ikke meget mere end den triste konstatering af, at de nok havde mødt et bedre hold. - Jo, det er nok rigtigt, men jeg ville bare så gerne have været i Parken, sagde Malene Lex. Bytte bamsen Trods sine kun 14 år var det sidste kapitel med skolefodbold, fordi efter sommerferien skal hun på en efterskole, som ikke deltager. Der ville ellers være en vis logik i, at hun næste år kom i finalen. - Jeg har været med to gange. Det første år kom vi i kvartfinalen og i år altså i semifinalen. Eneste lille trøst var for Malene Lex var, at hun fik fidusbamsen. - Jeg ville nu gerne bytte den for en tur i Parken.

6 Havretøserne i finalen Fynsk forår i luften: Havrehedskolen tromlede sig sikkert i Parken Første mål fejres Hjemme på Morud Stadion tog Havrehedskolens suveræne piger i mod Sortebakkeskolen fra Nørager. Spændingen løb hurtigt ud i sandet, efter under fire minutter var lyset allerede slukket. Anført af en stærkt spillende Line Theilgaard var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, som kunne være blevet meget større. Dygtige Malene Lex fra udeholdet skabte noget fremad, men hun kæmpede en kamp alene. Et alt for usikkert forsvar gjorde det let for hjemmeholdet at boltre sig. Dem skal de møde Nu skal Havrehedskolen møde vinderne af kampen onsdag mellem Himmelev Skole og Brøndbyvester Skole. Det sker i Parken 28. april.

7 Fyns fineste Dronninger af Fyn: Drama sikrede Havrehedskolen pladsen i kvartfinalen Jubel i bunkevis hos Havrehedskolens tøser efter pladsen i kvartfinlaen var hjemme. (Foto: Ole

8 Tårer og neglebidning i den spændende afgørelse på straffe. (Foto: Ole Frederiksen) KOMMENTAR: Slaget om Fyn var en semifinale værdig. De to hold har vist skræmmende styrke på deres vej og scoret 92 gange til sammen før det indbyrdes opgør. Men skulle der findes en vinder, så sejrede Havregrynstøserne fortjent. Kroggårdsskolen var heldige med at slutte 1-1 og i straffe kan alt jo ske. Det rigtige holdt vandt og har nu sikret sig en plads blandt de sidste otte i landet. Kvartfinalerne venter til foråret og modstanderne har nogle måneder at forberede sig i. Og det gør de klogt i, pigerne fra Fyn ligner et bud på finaleholdet fra Vest. Normalt rasende farlige Kamilla Ørskov havde en klar off-day. (Foto: Ole Frederiksen) Hvis tårer var guld...(foto: Ole Frederiksen)

9 22 hestehaler spændt op til kåringen af det bedste hold på Fyn. Kroggårdsskolen mod Havrehedskolen i et vaskeægte topbrag mellem to af de bedste hold i hele landet, der desværre mødtes allerede i 1/8 - finalen. Enhver med interesse i pigefodbolden vest for Storebælt havde noteret sig denne lækkerbisken mellem sidste års semifinalister, der tog i mod de bomstærke Havre-tøser. Dramaet udeblev da heller ikke, det hele blev afgjort fra pletten til sidst, hvor nerverne sejrede 6-5 for udeholdet. Havregrynene er blevet spist flittigt hos Havrehed, der sad på det meste. Især i anden halvleg var deres ejendom, hvor kampen skulle være lukket og slukket flere gange. Pigerne gav hinanden en herrefight med tacklinger, der gav genlyd på Næsby Stadion og ud mellem de mange tilskuere i flere generationer, som nød opvisningen i høj sol. Tårerne trillede Det lykkedes aldrig for Kroggårdsskolens bedste Nanna Mortensen at sætte sig igennem som anfører og samspillet med normalt farlige Kamilla Ørskov fungerede ikke. Kamilla har ellers nettet 14 gange i seks kampe, men det bliver ikke til flere i år for det 13-årige talent. Anderledes ser det ud for søstrene Bendixen, som har scoret 26 ud af 62 af Havre-kasserne. De to er giftige i front. Katrine udlignede og scorede på det afgørende straffe. Jeg nægtede at være mellem de fem første til at sparke, men så hang jeg på den til sidst, sagde en skiftevis tudende og jublende Katrine Bendixen efter kampen, hvor tårerne trillede med resterne af mascara ned over de røde kinder. Alle kneb gjaldt bare for at få den afgjort, vi gav den bare gas og kæmpede røven ud af bukserne for at få scoret og undgå straffe. Jeg hader straffe, storsmiler den 15-årige fynske dronning. Sparke røv Pigerne havde regnet med at afgøre det i ordinær tid, men alligevel sneg frygten sig ind under kampen: Jeg er super glad for, at vi tæskede dem. Vi var jo både taktisk og fysisk næsten lige gode, og så kender vi jo hinanden fra klubholdene. Det skræmte os nok lidt på forhånd. Vi vidste jo, de var gode. Katrine har nu nettet 15 gange og er langt fra færdig: Jeg har allerede sagt til vores træner, at vi til idræt skal spille fodbold i stedet for al den atletik. Vi skal holde formen, så vi er klar til at sparke røv til foråret i kvartfinalen, slutter topscoreren og tørrer endnu en samling tårer væk fra det glade ansigt.

10

11

12

13

14 Havrepigerne møder Jylland Syd Fynske tøser: Læs her, hvem pigerne fra Havrehedskolen møder til foråret - Havrehedskolens piger forstår at fejre en sejr. (Foto: Ekstra Bladet)

15 Hold-statistik Havrehedskolen Samlet målscorer: 62-8 Sidste års præstation: ude efter 5. runde Topscorer: Katrine Bendixen (15 mål) Hun ligger nummer otte på den store topscorerliste for alle piger i turneringen Grindsted Vestre Skole Samlet målscorer: 15-4 Sidste års præstation: ude efter 2. runde Topscorer: Tilde Dahlmann Begge hold fik deres kredsfinalekamp afgjort på straffespark. I en af forårets kvartfinaler møder Havrehedskolen ude Grindsted Vestre Skole, der vandt over Skærbæk Kommuneskole 4-3 i straffesparkskonkurrencen. Havrehedskolen vandt deres 5-6 over Kroggårdsskolens piger. Det bliver således et opgør i Grindsted mellem Jylland Syd og kreds Fyn, når frosten er væk, og græsset igen er grønt og klar til Ekstra Bladet Skolefodbold. Med en målscore på 62-8 er pigerne fra Havrehedskolen et af de pigehold, som har scoret aller flest mål. Efter to kampe havde de scoret 38 mål. Første kamp vandt pigerne hele 17-0 over Nislevgård Efterskole, mens pigerne vandt 21-0 over Krogsbølle Skole i anden runde. Grindstedpigerne når slet ikke op til Havretøsernes målscorer, men med 15 kasser og kun fire indkasserede mål, er der en grund til, at de også er nået kvartfinalerne. Bendix-søstrene Havrehedskolens to store profiler er søstrene Katrine og Laura med efternavnet Bendixen. Katrine er topscorer med 15 mål, mens søster Laura er den tredje bedste måldronning på holdet med 11 mål. Med 13 mål har Line Theilgaard foreløbig snuppet Lauras mulighed for at slå sin søster i at score flest mål. Desuden kan Katrine prale af, at være den, som sendte holdet i kvartfinalen, da hun scorede det afgørrende straffespark mod Kroggårdsskolen. Så søster Laura har for alvor noget at bevise i forårets kamp mod Grindsted Vestre Skole. Laura har dog allerede, modsat sin søster, smykket sig med titlen som kampens spiller en enkelt gang. Ingen målorgier Pigerne fra Grindsted har ikke oplevet deciderede målorgier i deres kampe. Til gengæld har

16 samtlige piger været på banen og vist, at de er værdige til at repræsentere kreds Jylland Syd til foråret. På nær en enkelt 1-0-sejr over Hørup Centralskole har pigerne spillet sig til tre tremåls-sejre og tre firemåls-sejre, hvoraf den ene var straffesparkskampen mod Skærbæks piger. Kun tre af holdets 15 talentfulde pigespillere har spillet op til seks kampe. Stine Jepsen, Cecilie Højrup og Tilde Dahlmann har derfor fået maksimal træning i skolefodboldkampe, så Havrepigerne bør holde et vågent øje med trioen, der tilsammen har scoret ni mål. De fem af dem har Tilde Dahlmann stået for. Stine Jepsen og Tilde Dahlmann er desuden begge blevet kåret til kampens spiller i løbet af turneringen. Graveren på toppen Havregryn med stil: Sofie Grave er en af Havrehedskolens bedste Dygtige Sofie Grave i kamp om bolden. (Foto: Ole Frederiksen)

17 Jubel i bunkevis da sejren var hjemme. FAKTA OG PRISER: Kroggårdsskolen- Havrehedskolen: Patricia Boysen (6), 1-1 Katrine Bendixen (38) - (5-6 efter straffe) Ekstra Bladets fidusbamse: Havrehedsskolens målmand Signe Boesen og Kroggårdsskolens Emilie Rasmussen. Fair-Play prisen: Lisbeth Bossen, Kroggårdsskolen Tårer og neglebidning hos Kroggårdsskolen. - Det var rigtig ubehageligt. Sidste år røg vi ud i straffe, hvor jeg brændte, sagde en lettet Sofie Grave efter den nervepirrende afgørelse på straffe mod Kroggårdsskolen. Sofie satte det første spark lige midt i målet med et hårdt skud som målmanden fik hænderne på. - Jeg rystede bare så meget. Jeg ville have skudt ud i siden, men det kiksede. Ikke ufortjent Den 15-årige profil spiller i OB sammen med Line Theilgaard, der dog slet ikke fik sat det normale aftryk på kampen. Sofie havde derimod flere gode indlæg og skud på mål. - Vi var rigtig meget bange for dem, vi kender dem jo fra klub - og udvalgte hold, hvor vi plejer at tabe. Så det gjorde os nok lidt for nervøse, siger Sofie, der spiller Ekstra Bladet Skolefodbold for tredje år i træk. - Den kunne være gået begge veje, men det her var vist ikke helt ufortjent. Den står på træning i vinter Efter den sidste scoring brød alt ud i jubel. - Jeg nåede faktisk ikke at tænke, vi løb bare Katrine Bendixen i møde og omfavnede hinanden alle sammen, fortæller Sofie, der mener holdet rider på en bølge nu:

18 - Ja, jeg ville egentlig helst bare have, vi kunne spille de sidste kampe allerede nu. Og få det overstået. Graveren er usikker på om formen er på plads til foråret: - Jeg er lidt bange for, at de andre ikke får spillet hen over vinteren. Vi er kun to, der virkelig træner, så de andre må ud med løbeskoene, så de er på toppen til kvartfinalen, slutter den jublende lykkelige profil. De sejeste tøser på Fyn Sejr efter drama: Havrehedskolen sikrede sig billet til kvartfinalerne efter straffe 17: nov Lars Pedersen Jubel i bunkevis efter sejren. (Foto: Ole Frederiksen)

19 Spænding og tårer under afgørelsen på straffe. (Foto: Ole Frederiksen) Piger: Kroggårdsskolen - Havrehedskolen 11 nov FAKTA OG PRISER: Kroggårdsskolen- Havrehedskolen: Patricia Boysen (6), 1-1 Katrine Bendixen (38) - (5-6 efter straffe) Ekstra Bladets fidusbamse: Havrehedsskolens målmand Signe Boesen og Kroggårdsskolens Emilie Rasmussen. Fair-Play prisen: Lisbeth Bossen, Kroggårdsskolen Normalt rasende farlige Kamilla Ørskov havde en off-day. (Foto: Ole Frederiksen)

20 Hvis tårer var guld... (Foto: Ole Frederiksen) AnnaSofie Jørgensen var den mest farlige på gennembrud for Havrehedskolen. (Foto: Lars Pedersen) Kredsfinalen på Fyn for piger blev på forhånd betegnet som en lækkerbidsken af folk med kendskab til fynsk pigefodbold. Lad os bare fra starten af slå fast, at folk bestemt ikke gik skuffede hjem efter at have set kampen, hvis de var kommet for at se en god kamp. Det eneste man kunne ærgre sig over var, at man desværre skulle tage afsked med det ene hold efter kampen. Slaget stod mellem sidste års semifinaledeltager fra Kroggårdsskolen og Havrehedsskolen. To skolehold, der rimelig ubesværet havde fejet al modstand til side. Begge hold havde endvidere en af måldronningerne på holdet: Kamilla Ørnskov fra Kroggårdsskolen med 14 mål i turneringen og Line Theilgaard fra Havrehedsskolen, der inden kampen var noteret for 13 scoringer. Første fløjt Kampen var knapt nok gået i gang, inden kampens første store chance tilfaldt. Havrehedsskolens Anna-Sofie Jørgensen blev flot spillet fri på højrekanten. Inden Kroggårdsspillerne var over hende, var hun skåret flot ind i straffesparksfeltet, men hun måtte fra en spids vinkel se, hvordan Sofie Thrane Skøtt i Kroggårdsskolens mål klarede situationen med en flot benparade. Forsvaret fik ikke clearet bolden i denne situation, hvilket resulterede i et frispark lige uden for feltet. Sofie Grave, der flere gange i løbet af turneringen havde scoret direkte på frispark, blev sat til at sparke. Desværre for hende og resten af Havrehedsskolen endte hendes glimrende frispark på overliggeren. Kroggårdsskolen var noget trængt i de første fem minutter, men bedst som man ventede på den første scoring fra Havrehedsskolen, så slog Kroggårdsskolen kontra. Holdets store midtbaneprofil og anfører Nanna Mortensen slog en lang bold fra midten af op i det tomme rum, hvor der burde have stået en midterforsvarer, men der stod i stedet Patricia Boysen. Hun afdriblede Signe Boesen i Havrehedsskolens mål og sendte bolden ind i det tomme mål. Tæt på 2-0 Nu fulgte der en ti minutters periode, hvor spillet primært befandt sig midt på banen, hvor de orangeklædte piger fra Kroggårdsskolen tydeligvis var mere boldsikre end de blåklædte modstandere.

21 Efter et kvarters spil blev Patricia Boysen spillet fri midt i målfeltet, hvor hun med en smart vending med bolden totalt satte sin modstander af, men 2-0 målet udeblev, da skuddet tøffede forbi den ene opstander. Efter 20 minutters spil førte Havrehedsskolen atter bolden op i den højre angrebsside, hvor Anna- Sofie Jørgensen drev gæk med sin direkte modstander gang på gang. Bolden blev sparket perfekt ind over, men to Havrehedsskole-piger kom lige nøjagtigt for sent til at udnytte det flotte oplæg. De sidste ti minutter af halvlegen stod der klart Kroggårdsskolen på, og det var meget tæt på en 2-0 føring til holdet, idet U-16 landsholdsspiller Kamilla Ørskov for første gang i kampen virkelig viste sin klasse og sparkede bolden på overliggeren. Pausete Pausestillingen var 1-0 til Kroggårdsskolen, hvilket der intet kunne indvendes noget imod, men en lille peptalk og lidt gode råd i pausen gjorde, at Havrehedsskolen kom ud til 2. halvleg med mere mod på tilværelsen. Aftalen var, at der skulle mere gang i spillet på kanterne, og man samtidig skulle undgå at spille med lange bolde, idet man tydeligt så, at Havrehedsskolens piger ikke var vant til at spille på kunstgræsbane. Her opfører bolden sig en del anderledes end på en almindelig græsbane. Ikke mindst triller bolden hurtigere på kunstgræs, hvorfor man flere gange så, at bolden reelt trillede fra Havrehedsskolens piger. En anden ting, der blev fokuseret på i pausen var, at man skulle gå tættere på kroppen af Kroggårdsskolens piger, og man må virkelig sige, at pigerne havde hørt godt efter. Straks fra starten af 2. halvleg blev spillet presset langt op på Kroggårdsskolens banehalvdel. Efter små fem minutters spil af 2.halvleg kom målfarlige Katrine Bendixen endelig i fokus for første gang i kampen, da hun fra kanten af feltet helflugtede bolden en meters penge over Kroggårdskolens mål. Katrine og hendes søster var inden dagens kamp noteret for 25 mål tilsammen, men i hele 1.halvleg så man ikke meget til det. Store chancer Katrine Bendixen kom dog flere gange i fokus i resten af kampen, og det var også hende, der efter 40 minutters spil med et drøjt hug fra kanten af straffesparksfeltet udlignede til 1-1. En helt igennem fortjent udligning, for pludselig stod der næsten Havrehedsskolen på alt. Allerede et par minutter efter sin udligning blev Katrine smart spillet fri, men alene med Sofie Thrane Schmidt i Kroggårdsskolens mål overplacerede hun bolden, og bolden røg lige præcis på den forkerte side af stolpen set med Katrines øjne. Efter 45 minutters spil blev Cecilie Petersen fra Havrehedsskolen fældet lige uden for feltet, og atter blev Sofie Grave trukket frem for at sparke frisparket, men hendes flotte spark strøg lige få centimeter forbi den ene stolpe, mens de mange tilhængere af Kroggårdsskolen holdt vejret.

22 I det sidste kvarter var der to-tre store chancer til Havrehedsskolen, som burde have afgjort kampen på dette tidspunkt. De orangeklædte piger fra Kroggårdsskolen var dog lige ved at tage stikket hjem i næstsidste minut til, men Patricia Boysens forsøg blev pareret i sidste øjeblik, så de fremmødte elever, lærere og forældre med tilknytning til hjemmeholdet fra Kroggårdsskolen måtte se kampen afgjort på straffespark. Pletten kalder Der blev udtaget fem spillere fra hvert hold til straffesparkskonkurrencen. Ikke alle pigerne havde lyst til at sparke, men efter et længere samråd blev der linet op med to gange fem sparkere. Kroggårdsskolens Josefine Jørgensen lagde ud med at brænde første forsøg, men det var tydeligt at se, at flere af pigerne var meget beklemte ved udsigten til at skulle sparke straffespark i så vigtig en kamp. Nu gik det slag i slag med to scoringer af Havrehedsskolen og en enkelt scoring af Kroggårdsskolen. Cecilie Petersen skulle sparke tredje spark for Havrehedsskolen, men en lidt heldig fodparade af Kroggårdsskolens målmand, sørgede for balance i regnskabet. Efter fem spark til hvert hold var stillingen 4-4, og der skulle nu udtages et spiller fra hvert hold, indtil et af holdene brændte. Lisbeth Bossen fra Kroggårdsskolen så meget nervøs ud, da hun gik ned og lagde bolden til rette på straffesparkspletten. Nervøsiteten blev udskiftet med grådfuldte øjne, da hun kiksede sit forsøg. Nu havde helten fra den ordinære spilletid Katrine Bendixen afgørelsen i sin hule hånd. Med et kraftfuldt straffespark op under overliggeren afgjorde hun kredsfinalen til Havrehedsskolens fordel med sammenlagt 6-5, og jublen brød løs hos såvel spillere, ledere og andre med tilknytning til Havrehedsskolen. Ikke så god til at juble

23 Farvel søster: Havrehedskolen slog landsholdsspiller Christian Eriksens søster ud af turneringen Havrehed-pigerne i endnu en jubel. Sofie Grave er yderst til venstre. (Foto: Ole Frederiksen) Flot stemning på Morud Stadion. (Foto: Ole Frederiksen) Læs om landsholdsspiller Christian Eriksens søster, der spiller skolefodbold, i Ekstra Bladet i dag. Havrehedskolen var nede i sækken efter Louise Eriksens føringsmål til 3-2, men hjemmeholdet fik kæmpet sig tilbage og udlignet. Ikke mindst på grund af Sofie Grave: Jeg tænkte, der ikke var så lang tid tilbage, så jeg måtte hellere få det på plads, smiler den 15- årige midtbanespiller og forklarer, hvordan hun slukkede lyset for Lillebæltskolen med sit kanonhug til 4-3 direkte på frispark fra 25 meter: Jeg havde på forhånd planlagt at sætte den i venstre hjørne, så var det jo bare at hugge til.

24 Fokus på defensiven Til trods for det befriende spark, der fik håbet frem hos Havrehed-pigerne, blev det kun til en enkelt hånd i luften. Jeg er ikke så god til at juble. Jeg jubler mere, når de andre på holdet scorer, fortæller den lyshårede profil, der nu har sikret sig en kamp mere i det meget stærke felt af piger på Fyn. Sofie var ikke helt tilfreds med holdets indsat gennem kampen: Det offensive var godt, men det defensive skal gøres bedre, siger OB-spilleren og slutter hurtigt: Men det gik som det skulle, vi vandt jo.

25

26

27

28

29 Lang tur hjem Fyn mod Jylland: Bredagerskolens piger var virkelig på udebane mod Havrehedskolen - Havrehedskolens pigehold kunne med rette smile, juble og grine løs. De er nu i kredsfinalen! - Bredager-pigerne var jublende før kampstart. De fik dog armene en smule mere ned 60 minutter senere. (Foto: Ole Hartung)

30 - Kampens tre pristagere: Nanna Larsen fra Havrehedskolen (i blåt) og Camilla Meldgaard (i midten) og Louise Sigtenbjerggaard fra Bredagerskolen. (Foto: Ole Hartung) - En løs bold er ved at blive farlig i Bredager-feltet. (Foto: Ole Hartung) - En Bredager-pige tager sig lige en glidetur på maven, mens en spiller fra Havrehedskolen er på jagt efter den løse bold. (Foto: Ole Hartung) På en flot november-dag lagde Morud Stadion græs til en velspillet dyst mellem de to pigehold fra Havrehedskolen og Bredagerskolen. Rammerne var dermed sat, og det endte da også med at blive en utrolig flot kamp med hård fight. Det var jo trods alt en kredsfinale-billet, der var på højkant. Top-tændte Derfor var pigerne også utrolig opsatte og tændte inden kampstart. Det sås allerede under opvarmningen, hvor de to holds trænere ikke behøvede gøre videre meget for at motivere pigerne. Det var de allerede. Begge hold havde tydeligvis troen på sejr, men der skulle selvfølgelig kun findes én vinder.

31 Drømmen brast Hjemmeholdet fra Havrehedskolen lagde bedst fra land og var derfor fra start af det bedste bud på en vinder. Og de skulle faktisk kun bruge 1 minut og 2 sekunder på at score kampens første mål. Laura Bendixen slap fri i Bredager-feltet og tordnede bolden i kassen. Havredhed-pigerne fortsatte med at lægge et massivt pres på deres modstandere. Det udmøntede sig i fem mål i alt. Målsøstrene Laura Bendixen fik scoret et enkelt yderligere, mens hendes søster - Katrine Bendixen - også kom på måltavlen. De to søstre deler virkelig en flair for fodbold, og de er tilsyneladende begge to blevet udstyret med en særdeles skarp målnæse. Katrine er holdets topscorer med 14 mål, og det bringer hende endda også op på en 5. plads på pigeturneringens samlede topscorerliste. Sendt hjem til Jylland Hun var sammen med de øvrige piger fra Havrehedskolen med til at dominere kampen, men udeholdet kom dog også til fadet et par gange eller tre. En gang endte en løs mulighed faktisk med et mål, som på flot vis blev sat ind af Rikke Sejr. Desværre for hende og Bredagerskolen kunne de ikke leve op til hendes efternavn. Havrehedskolen endte således med at vinde 5-1. Alle kunne nyde en kold Carlsberg Sport efter kampen, og pigerne fra Havrehedskolen blev ønsket held og lykke med næste runde. Eller nærmere bestemt: kredsfinalen. Bredagerskolen har et ønske om at komme stærkt tilbage næste år, hvor de har en række af dygtige piger fra 8.klasse, der kan give den gas. Som en af dem sagde: - Det bliver en lang tur hjem (til Jylland, red.) Fidusbamserne blev givet til Bredagerskolens Louise Sigtenbjerggaard og Nanna Larsen fra Havrehedskolen. Camilla Meldgaard fra Bredagerskolen fik fairplay-håndklædet.

32

33

34

35 Havrehedskolens piger viste sprudlende angrebsspil og vandt sikkert Skolefodbold, Havrehedskolen-gerskolen(Jelling) 5-1(2-1): På en helt igennem flot holdindsats og med sprudlende angrebsspil viste Havrehedskolens gæve fodboldpiger, at de er et seriøst bud på at gå hele vejen i årets skoleturnering. -Vi har klart vores styrke i offensiven og derfor lagde vi også spillet frem, forklarede de to trænere for Havrehedsskolen, Claus Berthelsen og Allan Høj, efter sejren over Bredagerskolen. Sejren sender Havrehedskolen i finalen for Fyn og Østjylland - og kun tre kampe fra finalen i Parken! Allerede efter et kvarter stod der 2-0 på mål af de målfarlige søstre, Laura og Katrine Bendixen, som begge bejler til turneringens topscorertitel. Jelling-pigerne fik reduceret inden pausen på en kontra. Resten tog Nanne Larsen og Camilla Eriksen i midterforsvaret sig kærligt af. Havrehedskolen satte til glæde for de mange fremmødte skolekammerater og familiemedlemmer på linien trumf på i anden halvleg. Line Theilgaard Hansen, Cecilie

36 Petersen og Laura Bendixen sendte jyderne ud af turneringen med flotte scoringer, som var et resultat af godt overblik på midtbanen af ikke mindst Sofie Grave. Også Anne-Sofie Jørgensens hurtige ryk på højrefløjen gjorde ondt i Jellings forsvar. -Pigerne kan alle sammen spille fodbold og de spiller mere end modstanderne, opsummerede de to meget tilfredse trænere, som allerede på torsdag skal have pigerne i gear, når Kroggaardsskolen i Næsby tager i mod. Havrehedskolens anfører Line Theilgaard Hansen (blå t.v.) og den målfarlige Laura Bendixen presser Jellingskolens forsvar i den velspillede kamp. Foto: Arne Rasmussen

37

Gravergruppen En kamp fra Parken: Sofie Grave fik med kanonmål favoritterne ind i kampen Havrehedskolen er klar til semifinalen, hvor de møder Sortebakkeskolen. (Foto: Claus Bonnerup) Line Theilgaard er

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

U13-1 ubesejret i tysk topturnering

U13-1 ubesejret i tysk topturnering U13-1 ubesejret i tysk topturnering For fjerde gang deltog Randers Frejas U13-1 hold i den tyske topturnering nær Karlsruhe. Denne gang var det den talentfulde årgang 2000-trup, som fik oplevelsen og fornøjelsen.

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Serie 3-spilleres første

Serie 3-spilleres første 12 første Serie 3-spilleres første møde med møde med kunstgræs VRI og FC Grenaa mødte hinanden i en serie 3-kamp på kunstgræs i starten af november. Spillerne er ikke vant til at spille på underlaget,

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

fra leg til landshold

fra leg til landshold 1 fra leg til landshold Så var dagen endelig kommet, hvor Uma og Elias skulle spille mod rivalerne fra nabobyen. De havde begge to glædet sig meget til at spille, for vejret var dejligt, og der var kommet

Læs mere

Gistrup 2013. Østerbro IF årgang 2000

Gistrup 2013. Østerbro IF årgang 2000 Gistrup 2013 Østerbro IF årgang 2000 Endnu en tur til Gistrup er startet og i år var der 70 glade drenge, hjælpere og trænere, fordelt over 5 hold som glædede sig til en tur, fuld med oplevelser og masser

Læs mere

Tæt på 3 kvinder: Aldrig mere yoyo-vægt KLIK HER OG SE HVORDAN DU SELV KAN STOPPE YOYO VÆGTEN

Tæt på 3 kvinder: Aldrig mere yoyo-vægt KLIK HER OG SE HVORDAN DU SELV KAN STOPPE YOYO VÆGTEN Tæt på 3 kvinder: Aldrig mere yoyo-vægt KLIK HER OG SE HVORDAN DU SELV KAN STOPPE YOYO VÆGTEN Af: Christina Bølling, foto: Ditte Capion Jeg har altid taget store portioner, både af mad og af livet Efter

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand.

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. skudøvelser om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. I dette tilfælde koncentrerer vi os om skud, der skal dygtiggøre målmanden i

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Tidligere på året blev det fastlagt ved lodtrækning, at

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Hvordan laver man et perfekt indkast?

Hvordan laver man et perfekt indkast? Hvordan laver man et perfekt indkast? www.flickr.com1024 683 Indhold Hvorfor har jeg valgt at forske i det perfekte indkast... 3 Reglerne for et indkast... 4 Hjørnespark VS indkast... 5 Hvor langt kan

Læs mere

Notathæfte. D A N S K Trin 3-5

Notathæfte. D A N S K Trin 3-5 Notathæfte D A N S K Trin 3-5 Notathæfte Personoplysninger: Testpersonens navn: Fødselsdato: Testnorm: Skole/Institution: Klasse: Logostester: Dato: Bemærkninger: 1. Flydende læsning og læseforståelse

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen

BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen BREAKING NEWS vedr. Tipskonkurrencen Bemærk! - Omvendt siderækkefølge så nyeste info er øverst. INDEX Info nr. 14 's Tipskonkurrence af afgjort og VM er slut! Side 7-8 Info nr. 13 Der kæmpes stadig om

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K.

Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K. Kampreferater Randers Freja U15 M1 2013 Aabybro - Randers Freja: 1-3 Opstilling: Oliver H. Jacob, Emil, Denis, Alexander Morten, Jonathan Marcus M, Nicklas, Martin og Magnus K. Udskiftere: Magnus Ø, Magnus

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Kampreferater - 2005 Damer 7MK 1E

Kampreferater - 2005 Damer 7MK 1E Kampreferater - 2005 Damer 7MK 1E Ude mod Amager U. (3-0)... 2 Ude mod Brønshøj (3-3)... 2 Hjemme mod FB (3-4)... 3 Hjemme mod KB (1-7)... 4 Ude mod Pioneren (2-1)... 5 Hjemme mod Politiet IF (2-8)...

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren.

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Dag 5: Identificerer din mur Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Frygt barrieren opstår, når du begynder at lukke hullet mellem der, hvor du er nu og dine mål. Den

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf. Program Gladsaxe mesterskaber i Streetfodbold 4.-6. klasse Gladsaxe Stadions streetbane ved kunstgræsbanerne. Tirsdage den 7. maj, 14. maj, 21. maj og 28. maj 2019 Så er det tid til Gladsaxe Mesterskaberne

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup 2014. Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere

Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere PrikkeBjørn stopper mobbere. Af Charlotte Kamman Det var en solrig dag, dag klokken igen ringede ud til frikvarter i skolen. PrikkeBjørn glædede sig til

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag :

Vildbjerg Cup 2014 Ankomst og indkvartering : Første kamp : Kampe fredag : Vildbjerg Cup 2014 Som noget nyt havde vi i år besluttet os for at deltage i Vildbjerg Cup med drengene. Så det var en flok spændte drenge, som stod klar til afgang torsdag morgen ved hallen. Vi fik læsset

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Brug bolden 3. Idéer på spil

Brug bolden 3. Idéer på spil Brug bolden 3 Idéer på spil Indhold i dette hæfte: Bordtennis.............................. 3 Tennis................................... 7 Fodbold................................. 12 Håndbold................................

Læs mere

ANOREKTIKER AF MARCUS AGGERSBJERG ARIANNES

ANOREKTIKER AF MARCUS AGGERSBJERG ARIANNES ANOREKTIKER AF MARCUS AGGERSBJERG ARIANNES 20 PSYKOLOG NYT Nr. 20. 2004 HISTORIE Marianne er kronisk anorektiker. I snart 30 år har hun kæmpet forgæves for at slippe fri af sin sygdom. Fire gange har hun

Læs mere

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns)

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Den grønne have Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Dette skete for ikke så lang tid siden, i landet med det rødhvide flag. Det var efterår, og tre børn havde vovet sig 5 ind i den have, hvor der engang havde været

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5

Futsal regler for Oplandsturneringen Opdateret den 24-10-2015 Side 1 af 5 Side 1 af 5 1. Forord Futsal har sine rødder i Sydamerika, hvor fodbolden altid har været den mest populære sport, og hvor der blev spillet fodbold på hver en lille plads. Futsal er en teknisk og underholde

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Råd og redskaber til skolen

Råd og redskaber til skolen Råd og redskaber til skolen v/ Anna Furbo Rewitz Udviklingskonsulent i ADHD-foreningen og projektleder på KiK ADHD-foreningens konference Kolding d. 4/9 2015 Temablokkens indhold De tre overordnede råd

Læs mere

Danmarksmesterskabet i

Danmarksmesterskabet i Danmarksmesterskabet i Indefodbold for herrejunior og herreynglinge 2007 Solrød Idrætscenter Søndag den 28. januar 2007 DBU Turneringer Vigtigste regler Der spilles efter Spilleregler for Indefodbold til

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det knagede fælt i den gamle badebro. Skulle de ikke hellere lade være med at gå ud på den? Tanken

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2013

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2013 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2013 Stævneprogram Fredag og lørdag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2013 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2013 Praktiske

Læs mere

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Dagens kamp: 29/04-2006 Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 udvises i 2 min, hvis han rammer målmanden? JA NEJ Modspillere skal være mindst 3 m. fra BLÅ 30? JA NEJ Et straffekast skal udføres

Læs mere

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål.

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Lege spil Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Spil Futsal De forskellige grupper skal spille Futsal kampe mod hinanden. Såfremt grupperne er store

Læs mere

SNEMÆND. Transmogrifferen er blevet lavet om til en tidsmaskine, og I er landet

SNEMÆND. Transmogrifferen er blevet lavet om til en tidsmaskine, og I er landet SNEMÆND Transmogrifferen er blevet lavet om til en tidsmaskine, og I er landet midt i en kold og snerig vinter udenfor Steens hus. Steen og Stoffer er helt vilde med at lave snemænd om vinteren. Men de

Læs mere

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B Case 1: Rollen som medspiller En række klasser konkurrerer i roning i romaskine. Hver klasse stiller med et hold, der skal ro så langt som muligt på tid. En meget engageret klasse stiller med et hold,

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Målmand RØD 1 befinder sig ude på spillepladsen, da HVID 8 opfanger bolden og kaster den mod RØDT holds tomme mål. Rød 5 har imidlertid opdaget faren og løber på tværs af feltet for at stoppe bolden.

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

U12 til topstævner i Holland

U12 til topstævner i Holland U12 til topstævner i Holland Onsdag d. 12. maj drog U12-talentholdet til Holland for at deltage i to meget stærkt besatte stævner i Nijmegen og Tiel. Der var afgang for de 18 spillere og 5 ledere onsdag

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Time Out. Diskvalifikation af RØD 7 og nyt opgiverkast.

Time Out. Diskvalifikation af RØD 7 og nyt opgiverkast. 1 2 3 4 5 HVID 9 står korrekt placeret ved udførelsen af et opgiverkast. Dommerne fløjter for opgiverkastet, men inden HVID 9 får kastet, er HVID 15 løbet frem over midterlinjen, hvor han bliver trukket

Læs mere

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen?

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen? Navn Beskrivelse Forsvarerne har fået tilkendt et frispark lige uden for eget straffesparksfelt. Sparkeren vil tage frisparket hurtigt, selv om en angriber ikke er 9,15 m væk. Da bolden passerer angriberen,

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 RØD 7 har en oplagt målchance, da HVID 3 løber ind på banen som overtallig spiller. Hvad skal der dømmes? 2 Hvornår er en Time Out obligatorisk? Der skal træffes en fælles Bolden skal skiftes til reservebolden.

Læs mere

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer. Spire Cup 2014 Så er det tid for den årlige indendørs fodboldturnering for gl. Pandrup Kommune og hermed fremsendes stævneprogram, som løber af stablen 11.-14. november. Stævnet afvikles i Nolshallen,

Læs mere

U13. Bakke ned og bakke op giver en stærk krop. En maj måned fyldt med kampe

U13. Bakke ned og bakke op giver en stærk krop. En maj måned fyldt med kampe U13 Bakke ned og bakke op giver en stærk krop En maj måned fyldt med kampe Her umiddelbart før en del af den danske befolkning sætter sig hen i sofaen og tænder flimmerkassen for at lade sig imponere af

Læs mere

Hvilket af nedenstående kriterier indgår IKKE i vurderingen af en mulig 'bremse et lovende angreb'-forseelse?

Hvilket af nedenstående kriterier indgår IKKE i vurderingen af en mulig 'bremse et lovende angreb'-forseelse? Navn Målmanden har bolden i hænderne og sparker den ud. Den rammer dommeren i ryggen og hopper tilbage mod mål. Målmanden får hånden på bolden i et forsøg på at redde den fra at gå I mål - men den ender

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer MIE MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer om at møde ham en dag. Mie er 8lippet, har blåt hår og bruger mere mascara end de 8leste. Hun elsker

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

U14 til topstævne i Tiel 2010

U14 til topstævne i Tiel 2010 U14 til topstævne i Tiel 2010 Fredag d. 20. august kl. 05.00 om morgenen drog U14-talentholdet til Tiel, Holland, for at deltage i et særdeles stærkt besat stævne. På holdet, der deltog i FSK-regi var

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Ronaldo, som spiller for Manchester United. Med et flot spring op over de store hollandske spillere headede han bolden i mål. Holland presser hårdt

Ronaldo, som spiller for Manchester United. Med et flot spring op over de store hollandske spillere headede han bolden i mål. Holland presser hårdt Min far dør Der er fjernsyn på stue fem. Det er dejligt, for så kan mor og jeg se fodbold. Der er EM, og det plejer jeg at se sammen med min far. Nu ser jeg det sammen med min mor, mens far ligger og sover

Læs mere