RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E."

Transkript

1 RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E. : 100 % ANVENDELIG DRIVE THE CHANGE

2 KANGOO RENAULT EXPRESS & Z.E. Hele Kangoo på et øjeblik s. 04 Din nye kollega s. 08 Fleksibilitet, opbevaring og motorer s. 14 Udvalg for Kangoo Express & Z.E. s. 22 Renault R-Link s. 24 PÅ FORSIDEN KANGOO EXPRESS Fotograf Yannick Brossard

3 HVAD ER? Navnet og logoet "Renault Z.E." henviser til Renaults modelprogram for 100% elektriske biler: Renault Twizy, Renault ZOE, Renault Fluence Z.E. og Renault Kangoo Z.E. Disse er Renault varemærker. Med en 100% elektrisk bil menes, at motoren drives udelukkende af elektricitet. Derfor udleder motoren ikke CO 2 eller NOx under kørsel (til forskel fra f.eks. hybridbiler, der ofte også er udstyret med en forbrændingsmotor og derfor kan udlede CO 2 eller NOx). Udledning af CO 2 eller NOx måles efter NEDC standarden 1, den europæiske standard for måling af brændstofforbrug og udledning, der udføres på alle typer køretøjer i Europa. Ved målingen af udledning tages der ikke højde for, at der ved produktionen af den el, der bruges til at oplade batterierne, kan være sket udledning. Eventuel udledning afhænger af, hvilken metode der benyttes til produktion af elektriciteten. I Danmark produceres for eksempel en tredjedel af elektriciteten på kul, mens endnu en anden tredjedel produceres med vedvarende energi (vind) 2. Renault har udviklet en række specifikke tjenester og produkter, der sammen med modelprogrammet for elektriske biler, skal gøre livet lettere for ejeren af en elektrisk bil: $ Z.E. Ready, en officiel godkendelse, der gives af Renault til partnere, som dermed er godkendt til at sælge, installere og vedligeholde produkter og services, der benyttes sammen med Renaults elektriske biler (f.eks. ladestandere). $ Z.E. Voice, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og via et lydsignal advarer fodgængere om, at en bil nærmer sig ved lav hastighed. $ My Z.E. Connect 3, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og gør det muligt at overvåge opladning og se forventet rækkevidde via en kompatibel smartphone. $ My Z.E. Inter@ctive 3,4, et system, der er indbygget i nogle Renaults elektriske biler, og gør det muligt at fjernstyre opladning og opvarmning/ afkøling via en kompatibel smartphone. Brugen af Renault Z.E. logoet betyder derfor blot, at de tilknyttede produkter og services er tilknyttet Renaults modelprogram for elektriske biler, og er blevet designet/produceret specifikt til denne. Læs mere på eller kontakt Renault Z.E. forhandleren for mere information. 1 New European Drive Cycle er den prøvningsmetode, der danner grundlag for EF-typegodkendelseslovgivning med hensyn til emissioner som bl.a. fastlagt i EU forordning (EF) nr. 715/2007 af 20. juni Målemetoden medtager ikke produktionen eller transporten af biler, ligesom brug af reservedele & sliddele (dæk, bremseskiver, vinduesviskere osv.), samt produktion af selve drivmiddel/elektricitet ikke medtages. Der tages således kun højde for elementer, der har med selve kørslen at gøre. 2 Kilde: Energistyrelsen, 2012 data. 3 Kræver abonnement efter 36 måneders fri prøveperiode. 4 Kun tilgængeligt på Intens udstyrsniveau.

4 04 / 05 SKRÆDDERSYET TIL DIG KANGOO EXPRESS FØLGER RENAULTS NYE DESIGNKODEKS OG ER BLEVET TILPASSET FOR ENDNU BEDRE AT KUNNE OPFYLDE DINE ERHVERVSMÆSSIGE BEHOV. 3 KARROSSERILÆNGDER, 3 UDSTYRSNIVEAUER, ØKONOMISKE OG EFFEKTIVE MOTORER, DERIBLANDT EN 100 % ELEKTRISK VERSION. DER ER UDEN TVIVL EN KANGOO EXPRESS, DER PASSER TIL DIG.

5 100 % TILPASSET TIL DINE BEHOV Nyhed: 3 pladser foran*, muligt i Kangoo Express, Compact og Maxi Express. Kangoo Compact er den eneste i sin klasse, der tilbyder 3 pladser foran. 2. Kangoo Z.E.: Den første elektriske varevogn på markedet uden at gå på kompromis med lastvolumenen (650 kg) og med en rækkevidde fra 80 til 125 km. Den giver dig en helt rolig kørsel og oplades fuldstændigt på mellem 6 og 9 timer. 3. Plan bund: Passagersædet** kan klappes ned for at få en plan bund, der giver en ekstra nyttevolumen på 0,5 m 3, hvilket giver en lastlængde på 2,11 m i Kangoo Compact, 2,5 m i Kangoo Express og 2,88 m i Kangoo Maxi Express. 4. Et stort og varieret produktsortiment: 3 karrosserilængder, et stort udvalg af mulige konfigurationer, metalbelagt eller af glas, med eller uden skydedøre i siden, asymmetriske døre bagpå eller bagklap, skydetag. * Afhængigt af version. ** Her vist med gittervæg, der kan åbnes.

6 06 / 07 FØRSTEKLASSES udstyr SOM ET SANDT KONTOR PÅ HJUL ER DEN NYE KANGOO UDSTYRET MED DET MEST AVANCEREDE UDSTYR OG TEKNOLOGIER. INDVENDIG FLEKSIBILITET, PRAKTISK OG SMART OPBEVARING OG INDBYGGET MULTIMEDIESYSTEM: DET ER ALT SAMMEN UDTÆNKT FOR AT FORENKLE ARBEJDET OG LIVET I BILEN.

7 MOTORER ENERGY dci 75 & 90 : 23,3 KM/L* Nyt udvalg af radioer: alle udstyret med Bluetooth og USB. Mulitmediesystemet Renault R-Link*** indeholder også Navigation og er udstyret med en håndfri funktion for nem betjening. 2. Motorer Energy dci 75 & 90 med Stop & Start-system. De opnår rekordpræstationer med 23,3 km/l** og en CO 2 -emission på 112 g/km**. Serviceintervallet er forlænget til km/2 år for alle de nye dci-motorer Extended Grip og Hill Holder: forbundet med den elektroniske stabilitetskontrol (ESC). Extended Grip er en funktion, der forbedrer din bils fremdrift, for at du kan køre på vanskeligt underlag (grus, mudder, sne), og Hill Holder: for at du uden besvær kan sætte i gang på skråninger, uden at rulle baglæns. 4. Eco-mode. Du aktiverer den med et enkelt tryk på en knap, og den hjælper dig med, afhængigt af kørestilen, at reducere brændstofforbruget og CO 2 -emissionen hos Kangoo Express og at øge rækkevidden hos Kangoo Z.E. med op til 10%. * Blandet kørsel. Forbrug og emission godkendt i henhold til gældende regler. **I henhold til gældende godkendelse. ***Tilgængeligt senere.

8 En udvidet betydning af ordet effektivitet. Alt efter hvilken verision du vælger, kan din Kangoo have en lastvolumen på mellem 2,3 og 4,6 m 3.

9 08 / 09 TIDOBBELT EFFEKTIVITET MED KANGOO MAXI OG MAXI Z.E., DER ER 38 CM LÆNGERE, KAN DU TRANSPORTERE GENSTANDE, DER ER OP TIL 2,9 M LANGE*. OG UANSET OM DU VÆLGER COMPACT, EXPRESS ELLER MAXI EXPRESS, ER DER MASSER AF PLADS I LASTRUMMET, OG TIL, AT I KAN SIDDE 3 FORAN. * Med åben skillevæg og passagersæde, der er klappet ned.

10 10 / 11 KONTROLLERET AKTIVITET DIN VIRKSOMHEDS VOGNPARK ER EN INVESTERING, SOM SKAL DRIVES KONTROLLERET OG RATIONELT. MED 3 LÆNGDER OG ET MANGFOLDIGT UDVALG AF INDRETNINGS- OG KONFIGURATIONSMULIGHEDER, TILBYDER KANGOO-PROGRAMMET ALLE LØSNINGER TIL AT SKABE EN FLEKSIBEL VOGNPARK, SOM KAN BESTÅ AF BILER MED BÅDE FORBRÆNDINGS- OG ELMOTORER.

11 Takket være servicepakken My Z.E. Connect kan du programmere og måle ladeniveauet i hver af dine biler og blive advaret om ladeniveauet, den resterende tid og den resterende rækkevidde via din computer eller smartphone. Med sine køreassistenter og sin 100 % elektriske version optimerer Kangoo energieffekten og giver dig mulighed for at reducere forbruget og/eller forbedre rækkevidden på dine daglige ture.

12 Kangoo Z.E. er imagebærer og går forrest på flere måder. Den viser med sit karakteristiske design i blåligt krom, at den adskiller sig fra andre. Desuden bidrager den til tydeligt at begrænse din virksomheds påvirkning på miljøet. Den er udtryk for din virksomheds miljøansvarlige engagement i hverdagen.

13 12 / 13 INNOVATIV PRAKTISK INDRETNING KANGOO MAXI OG MAXI Z.E. RÅDER OVER STOR LASTKAPACITET. KANGOO KAN RUMME EN NYTTELAST PÅ OP TIL 650 KG I EN NYTTEVOLUMEN PÅ OP TIL 4,6 M 3. DE KAN FÅS MED GITTERSKILLEVÆG ELLER MASSIV SKILLEVÆG, SOM GARANTERER BÅDE DIN OG LASTENS SIKKERHED. DER FINDES IKKE FÆRRE END 18 FASTGØRELSESØJER I VARERUMMET.

14 14 / 15 RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. SCANNING OPBEVARINGSPLADS, DER ER TILPASSET TIL ALLE BEHOV, NYE ØKONOMISKE OG EFFEKTIVE MOTORER OG EN ELUDGAVE, DER REPRÆSENTERER NYSKABELSE OG DET MILJØMÆSSIGE GENNEMBRUD. MERE END NOGENSINDE FORTJENER DEN NYE KANGOO, AT MAN INTERESSERER SIG FOR DEN.

15 KANGOO COMPACT 3,89 m KANGOO EXPRESS & Z.E. 4,28 m KANGOO MAXI & MAXI Z.E. 4,66 m

16 16 / 17 OPTIMALE LASTFORHOLD

17 DIESEL ELLER EL AFHÆNGIGT AF KONFIGURATIONEN HAR DEN NYE KANGOO EN LASTKAPACITET FRA 2,3 M 3 TIL 4,6 M 3. DEN ER FLEKSIBEL OG PRAKTISK OG IDET DEN TILBYDER SMARTE LØSNINGER TIL AT ØGE LASTVOLUMENEN OG -LÆNGDEN I FORM AF SKILLEVÆGGEN, DER KAN ÅBNES, KOMBINERET MED PASSAGERSÆDET, DER KAN KLAPPES NED, OG UTALLIGE OPBEVARINGSMULIGHEDER I BILEN. OPTIMERET PLADSFORDELING = BEDRE LASTFORHOLD Arbejdslivet tager fart... Du stiller større og større krav, dine forventninger udvikler sig. Den nye Kangoo har taget højde for det på alle leder og kanter: Alsidigheden: en stolthed Den nye Kangoo er fl eksibel... Den fås nu med 3 pladser foran*, som består af førersædet og et sæde med 2 pladser og med et opbevaringsrum under sædet, der kan rumme maksimalt 15 l. Ryglænet på sædet med 2 pladser kan klappes ned separat, så det kan anvendes som bord, eller så du kan transportere lange genstande. Endelig giver skydetaget dig endnu mere plads i højden. Stor, når det kommer til opbevaring Kabinen råder over utallige opbevaringsmuligheder, så du kan udnytte den ledige plads fuldt ud. Opbevaringsrummet i instrumentpanelet er nemt tilgængeligt og kan indeholde dine A4-papirer. Mere pladskrævende genstande kan du placere på lofthylden, i handskerummet, i midterarmlænet (afhængigt af udgave) eller sågar i opbevaringsrummet under sædet. Varerummet har en volumen på mellem 2,3 m 3 og 4,6 m 3 afhængigt af udgaven. Talrige udstyrsmuligheder, der opfylder dine behov: skillevægge i enten massiv eller gitterudformning. og beklædninger, bundbeskyttelse og/ eller sidebeskyttelse, fastgørelsessystemer, klapper, der er af metal eller glas, og et særligt, meget smart skydetag. Bemærk, at nyttelasten er fra 500 til 800 kg** afhængigt af karrosseriet og konfi gurationen. Ekstremt tilgængelig Du kan uden besvær åbne og lukke skydedørene i siden eller komme ind til varerummet ved at åbne de asymmetriske døre bagpå, der slår op i 180. Ingen forhindring ved læsning. Den lave læssekant, mellem 57 og 60 cm fra jorden, gør det lettere for dig at håndtere tung last. Talrige åbningsmuligheder, et skydetag, døre bagpå og/eller i siden, der er massive eller med glas, en bedre udnyttelse af nyttevolumen. Kangoo er altid tættere på dine behov. * Ekstraudstyr, der ikke er til rådighed i Kangoo Z.E. ** Nyttelast på 800 kg er ikke til rådighed i Kangoo Z.E. En nyttebredde på op til 1,22 m En nyttehøjde på op til 1,13 m En nyttelængde på op til 2,89 m En nyttevolumen på op til 4,6 m 3 En nyttelast på op til 800 kg

18 18 / 19 ØKONOMIsK motor VINDENDE DUO ROB WHITE Direktør for Renault Sport F1 GaspaR GascON Direktør for motorteknologi hos Renault F1, udvikler sammen med sit team de Renault-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år og 12 verdensmesterskaber. For personbiler er det Gaspar Gascon, direktør for motorteknologi hos Renault, som sammen med sine medarbejdere udvikler de nye Energy-motorer. Selvom de to sidder på meget forskellige områder, er de tæt forbundet. Rob og Gaspar er i kontakt med hinanden hver dag: Udveksler og udvikler nye ideer, drager nytte af hinandens knowhow alt sammen med en uophørlig entusiasme, der er gennemsyret af pionerånd. Målet: reducere brændstofforbruget og CO 2 med 35 %, teste robustheden under ekstreme forhold og føre fornøjelsen ved dagligdagskørsel i en Renault op på et højere niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres knowhow, fordobles dynamikken med henblik på at skabe motorer, der hører hjemme blandt de bedste i verden.

19 DE NyE DiESElMOtORER i KaNGOO ER SpæKKEt MED NySKabElSER til GavN FOR ydelsen OG MiljøvENliGhEDEN. takket være KOMbiNatiONEN af teknologier, DER har FOKUS på at FORbEDRE bilens ydeevne, OpNÅS Et SæRDElES GODt FORbRUGSNivEaU, UDEN at DEt GÅR UD OvER KøREGlæDEN. Energy dci 75 & 90 med Stop & Start-teknologi Energy-motorerne dci 75 og dci 90 er miljøvenlige og effektive, og de er tilpasset til erhvervsmæssigt brug. ved hjælp af nye teknologier, der forbedrer udnyttelse af energien og standsning af motoren (Stop & Start-system) kører de hele 23,3 km/l* og udleder kun 112 g/km CO 2, hvilket placerer Kangoo som nr. 1 i sin klasse. Dette forbrugsniveau kombineret med et serviceinterval, der er forlænget til km/2 år**, begrænser driftsomkostningerne. Energy dci 110 med Stop & Start-teknologi Komfort, reaktionsevne og smidighed kendetegner motoren Energy dci 110, som har en ydelse på 110 hk ved 4000 omdr./min., og som er tilpasset til de største læs og de længste ruter. Det kraftige drejningsmoment på 240 Nm er til rådighed fra 1750 omdr./min.: Det passer især til igangsætninger med fuldt læs, til accelerationer under alle forhold. Når det kommer til forbrug, kører den hele 22,7 km/l* ved blandet kørsel med en CO 2 på 115 g/km. *Forbrug og emission godkendt i henhold til gældende regler (Kangoo Express, 15"-hjul, standard nyttelast). **alt efter hvad der indtræffer først.

20 20 / 21 ELEKTRISK YDELSE

21 MED RENAULT GIVER INNOVATION DE ERHVERVSDRIVENDE NYE FORTRIN. BEGRÆNS MILJØPÅVIRKNINGEN, GIV DIN VIRKSOMHEDS IMAGE ET MODERNE TOUCH, NYD DEN BEHAGELIGE OG STØJSVAGE ELMOTOR, OG FÅ LIGELEDES KONTROL OVER DINE DRIFTSOMKOSTNINGER. KANGOO Z.E. BYDER PÅ MANGE FORDELE. Kontroller din rækkevidde Ved almindelig kørsel har Kangoo Z.E. en gennemsnitlig rækkevidde på 80 km på den kolde årstid og 125 km på den varme årstid. Den reelle rækkevidde varierer afhængigt af din hastighed, vejenes niveauforskelle, din kørestil og brugen af varme- og klimaanlægget. Kangoo Z.E tilbyder forskellige redskaber til at øge rækkevidden: frem for alt ECO-mode, som reducerer bilens dynamiske præstation for at øge rækkevidden. Desuden oplader du batteriet, hver gang du decelererer, det vil sige, når du løfter foden fra speederen (du kan se opladningen i økonometret i instrumentpanelet). Desuden giver foropvarmningsfunktionen dig en optimal varmekomfort, samtidig med, at batteriets ressourcer spares. Dette gøres ved at fjernprogrammere varme- og ventilationsanlægget i din bil, mens batteriet bliver opladet. Systemet er endnu mere effektivt, hvis din bil er udstyret med en skillevæg, der består af en komplet plade, og som adskiller passagerkabinen fra varerummet. Lad helt enkelt op For at lade batterierne op skal du blot tilslutte din bil til et ladestik, der er offentligt tilgængeligt, placeret i din virksomhed eller i dit hjem (i 6-9 timer for fuld opladning). Nyd godt af en unik køreglæde Kangoo Z.E., der er 100 % elektrisk, giver erhvervsdrivende en unik oplevelse: en afstressende ro under kørsel. Den tilbyder en livlig acceleration som følge af et maksimalt drejningsmoment på 226 Nm, der opnås øjeblikkeligt. En automatisk gearkasse giver dig en blid og glidende kørsel i den nye Kangoo Z.E., hvor du ikke skal tænke på gearskift. Tophastigheden svarer til de lovmæssige grænser: 130 km/h. 0 støj, 0 emission*, 100 % renhed... En stor nyskabelse! Optimer dine driftsomkostninger Ved hjælp af systemet til udlejning af batterier har du altid et batteri i perfekt stand med et tilstrækkeligt ladeniveau (altid over 75 % af startkapaciteten) til din rådighed. Driftsomkostningerne der inkluderer leje af batteriet, elektricitet til opladningen og vedligeholdelse svarer næsten til de omkostninger, der er ved en tilsvarende bil med forbrændingsmotor fra km pr. år, og de er mindre ved et større antal årligt kørte kilometer. Nyhed: Med pakken My Z.E. inter@ctive kan du fjernstarte opladningen fra din computer, hvis bilen er tilsluttet til et stik. En god måde at spare penge på er ved at programmere opladningen til at finde sted i de timer, hvor elektriciteten er billigst. * Fra motoren under kørsel. Emission ved produktionen eller transporten af bilen, ligesom brug af reservedele & sliddele (dæk, bremseskiver, vinduesviskere osv.), samt produktion af selve drivmiddel/elektricitet, er ikke medtaget ved opgørelsen. 1. Eludtag til opladning 2. Elmotor 3. Litium-ion-batteri

22 22 / 23

23 TEKNISKE SPECIFIKATIONER VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU... GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT, FRIHEDEN LEVES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. DYK NED I KANGOO-KATALOGET. CHROMO ZONE / Kangoos farver TEKNISKE DATA / Diesel eller el UDSTYR / Interiør og væsentligt udstyr MÅL / Alle din bils primære mål KONFIGURATION / En skræddersyet bil til din virksomhed EKSTRAUDSTYR / Ekstraudstyret, der opfylder din krav TILBEHØR / Det uundværlige udstyr STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste

24 / KANGOO EXPRESS & Z.E. CHROMO ZONE FARVERNE TIL KANGOO EXPRESS OG Z.E. TILPASSER SIG OGSÅ DINE KRAV. UD OVER STANDARDFARVERNE NEDENFOR KAN VI OPFYLDE DINE SPECIFIKKE ØNSKER TIL FARVE OG KENDETEGN. HVID "MINÉRAL" (ML) BRUN "MOKA" (MEL) RØD "VIF" (ML) SORT "MÉTAL" (MEL) GRÅ "TAUPE" (ML) GRÅ "ARGENT" (MEL) BLÅ "ÉTOILE" (MEL) GRÅ "CASSIOPÉE" (MEL) ML: Mat lak MEL: Metallak

25 TEKNISKE DATA FORBRUG, YDELSER, DIMENSIONER... VI FORTÆLLER DIG DET HELE FORDI DET ER VIGTIGT FOR DIG AT FORSTÅ DIN BIL GODT. dci 75 Compact Energy dci 75 Access Energy dci 90 Energy dci 90 Express Maxi Expr. Kangoo Z.E. Kangoo Z.E. Maxi FW17B5 FW57B5 FW58B5 FW58H5 FW0ZBC FW0ZHC MOTOR Brændstof Diesel Diesel Diesel Diesel El El Mijønorm Euro5 Euro5 Euro5 Euro5 - - Stop & start Nej Ja Ja Ja - - Slagvolumen (cm 3 ) Max ydelse kw CEE (hk) 55 (75) 55 (75) 66 (90) 66 (90) 44 (60) 44 (60) ved omdrejningstal (o/m) Max drejningsmoment Nm CEE (m.kg) ved omdrejningstal (o/m) Indsprøjtningssystem Direkte (turbo) common rail Synkronmotor Synkronmotor med viklet rotor med viklet rotor GEARKASSE Type Manuelt Automatgear Automatgear Antal fremadgående gear BREMSER For: Skiver (mm) Bag: Tromler (T) eller Skiver (S) (T) 9" (S) 274 (S) 274 (S) 274 (S) 274 (S) 274 FORBRUG & EMISSIONER* CO2 (blandet kørsel g/km) Bykørsel (km/l) 19,2 21,3 21,3 19,2 - - Landevejskørsel (km/l) 23,8 23,8 23,8 23,8 - - Blandet kørsel (km/l) 21,3 23,3 23,3 21,3 155 Wh/km 155 Wh/km VÆGT (kg) Køreklar vægt (uden ekstraudstyr) Totalvægt Vogntogsvægt Maks lasteevne** Maks. påhængsvægt m. bremser Maks. påhængsvægt u. bremser *Forbrug og emissioner, homologeret i overensstemmelse med gældende bestemmelser (EU direktiv 99/100). Udledning af CO2 omfatter alene udledning under kørsel og ikke udledning fra sliddele (dæk, bremseskiver, vinduesviskere osv.). **Maks lasteevne er baseret på egenvægt uden ekstraudstyr. KANGOO Z.E. - 3 GRUNDE TIL AT OVERVEJE DEN... Køreglæde Bag rattet på Kangoo Z.E. kan du opleve en rolig kørsel. Frem for alt takket være den ro, som en motor, der er 100 % elektrisk tilbyder. Desuden giver den automatiske gearkasse i Kangoo Z.E. dig en blid og glidende kørsel, hvor du ikke skal tænke på gearskift. Enkel at køre Batterilejekonceptet gør, at du altid har et batteri i perfekt stand med et tilstrækkeligt ladeniveau. Desuden er der inkluderet assistance, hvis du løber tør for strøm. Rækkevidden af Kangoo Z.E. kan variere afhængigt af vejens beskaffenhed, hastigheden, brugen af klima- og varmeanlægget og kørestilen. Hvis du kører i udkanten af byen kan du køre ca. 80 km på den kolde årstid og 125 km på den varme årstid. Kontrollerede driftsomkostninger Driftsomkostninger inklusive leje af batteriet, elektricitet til opladningen og vedligeholdelse svarer næsten til de omkostninger, der er ved en tilsvarende bil med forbrændingsmotor fra km pr. år, og de er mindre ved et større antal årligt kørte kilometer. Nyhed: Med pakken My Z.E. Inter@active kan du fjernstarte opladningen fra din computer, hvis bilen er tilsluttet til et stik. En god måde at spare penge på er ved at programmere opladningen til at finde sted i de timer, hvor elektriciteten er billigst.

26 / KANGOO EXPRESS UDSTYRSNIVEAU VÆLG DET UDSTYRSNIVEAU, DER PASSER TIL DIG, TIL DIN KANGOO. KANGOO COMPACT STANDARDUDSTYR COMPACT Airbag i førerside Beskyttelsesstænger bag føreren Centrallås Midterkonsol med opbevaringsrum mellem forsæderne Elektrisk servostyring ABS-bremser (antiblokeringssystem) + nødbremsesystem (AFU) + regulering af motordrejningsmoment, når du skifter ned i gear (MSR) Asymmetriske døre bagpå uden rude Reservehjul Højdejusterbart rat ESC stabilitetskontrol med Extended Grip og Hill holder EKSTRAUDSTYR Passagerairbag Sideairbags til fører og forsædepassager Lighter og flytbart askebæger 3 pladser foran Manuel aircondition Skillevæg, der kan åbnes, og passagersæde, der kan klappes ned og transformeres til en plan bund Girafluge Kørecomputer Metallak Lastsikringsøjer R-plug&Radio med Bluetooth og Plug&Music, med betjeningselementer under rattet og integreret display

27 KANGOO ACCESS STANDARDUDSTYR ACCESS = COMPACT + Elruder foran til fører og forsædepassager, med ettryksfunktion i førersiden, når den køres op Skydedør i højre side R-plug&Radio med Bluetooth og Plug&Music (USB-port og jackstik) med betjeningselementer på rattet og integreret display Opbevaringshylde over forsæderne Elektriske sidespejle Højdejusterbart førersæde Skillevæg, komplet, af plade eller glas Gummimåtte i varerum EKSTRAUDSTYR Passagerairbag Sideairbags til fører og forsædepassager Lighter og flytbart askebæger 3 pladser foran Bakkamera Større nyttelast Skillevæg, der kan åbnes, og passagersæde, der kan klappes ned og transformeres til en plan bund Girafluge Kørecomputer Metallak Skydedør i højre side med fast rude Skydedør i venstre side med fast rude Asymmetriske døre bagpå med rude Lastsikringsøjer R-Plug&Radio med Bluetooth og Plug&Music, med cd og betjeningselementer under rattet og integreret display Fartpilot/fartbegrænser

28 / KANGOO EXPRESS KANGOO EXPRESS STANDARDUDSTYR GRAND EXPRESS = ACCESS + Manuel aircondition El-ruder m. singletouchfunktion i førerside Midterkonsol med opbevaringsrum/armlæn mellem forsæderne Kørecomputer EKSTRAUDSTYR Passagerairbag Sideairbags til fører og forsædepassager Lighter og flytbart askebæger 3 pladser foran Bakkamera Større nyttelast (ikke Maxi) Skillevæg, der kan åbnes, og passagersæde, der kan klappes ned og transformeres til en plan bund Girafluge Metallak Lastsikringsøjer Skydedør i højre side med fast rude Skydedør i venstre side uden rude eller med fast rude Asymmetriske døre bagpå med rude R-Plug&Radio med Bluetooth og Plug&Music, med cd og betjeningselementer under rattet og integreret display Multimediesystem R-Link med integreret tilsluttet navigation med stemmebetjening Fartpilot og fartbegrænser

29 / KANGOO Z.E. KANGOO Z.E. OG MAXI Z.E. STANDARDUDSTYR KANGOO Z.E. ABS-bremser (antiblokeringssystem) og AFU (nødbremsesystem) Airbag i førerside Instrumentpanelet, der er specifikt for Z.E., med energimåler, økonometer og kørecomputer Eco-mode Ladekabel, standard (4 m) Beskyttelsesstænger bag føreren Elektriske elopvarmede sidespejle Asymmetriske døre bagpå uden rude (åbning 180 ) Hjul 15" med hjulkapsler, Brigantin Lygtehuse foran, sorte Reservehjul STANDARDUDSTYR KANGOO MAXI Z.E. = KANGOO Z.E. + Skydedør i højre side Oppumpningssæt (udgave med 5 pladser) Forvarmer/-køler af kabinen EKSTRAUDSTYR KANGOO Z.E. OG MAXI Z.E. Indfarvede kofangere og spejlkapper Aircondition Z. E. Voice/advarselssignal til fodgængere Fartpilot/fartbegrænser Bakkamera Airbag til forsædepassager/sideairbags Midterarmlæn foran Højdejusterbart førersæde Passagersæde, der kan klappes ned Armlæn med opbevaringsrum Radioer Bluetooth /USB-/jackstik med eller uden cd Renault R-Link med kort over Europa Komplet gitterskillevæg, der kan åbnes 1 skydedør i højre side uden eller med rude eller 2 skydedøre uden eller med rude* 2 fløjdøre bagpå med rude Bagklap med rude** Girafluge Forvarmer/-køler af kabinen * Kun Kangoo Maxi Z.E. **Kun Kangoo Z.E.

30 / KANGOO EXPRESS & Z.E. MÅL HØJDE, BREDDE, LASTVOLUMEN... EN SKRÆDDERSYET VAREVOGN, DER OPFYLDER ALLE DINE BEHOV. Kangoo Compact Kangoo Express & Kangoo Z.E. Kangoo Express Maxi & Kangoo Maxi Z.E. Ny Kangoo Compact Ny Kangoo Express & Z.E. Ny Kangoo Express Maxi & Maxi Z.E. 2 pladser Lastvolumen, minimum/maksimum (liter) / / / MÅL (mm) A - Akselafstand B - Samlet længde C - Overhæng foran D - Overhæng bagpå E - Sporvidde forrest F - Sporvidde bagest G - Samlet længde/med sidespejle / / / H - Højde uden last / / / H1 - Højde på fløjdøre / / / J - Læssehøjde uden last 547 / / / 601 Frihøjde uden last/med last (Kangoo Express) / / K / Minimum-maksimum afhængigt af ekstraudstyr (Kangoo Z.E.) / / M - Albuebredde foran/bagi 1510 / / / / - N - Skulderbredde foran/bagi / / / / - Q1 - Indvendig højde bagi (Kangoo Express) (Kangoo Z.E.) Y - Bredde bagi 1 m over læssekant Y1 - Bredde bagi 100 mm over læssekant Indvendig bredde mellem hjulkasser afhængigt af beklædning, Y2 - minimum/maksimum/træ / / / / / / Z - Læssehøjde Z1 - Nyttelængde, last Lastlængde i bund Z2 - - Med ekstraudstyret passagersæde, der kan klappes sammen og ned - Med bagsæde klappet ned Z3 - Kabinelængde (pedaler/bagi) - - -

31 SKRÆDDERSYET BILKONFIGURATION TIL DIN VIRKSOMHED. KANGOO COMPACT KANGOO EXPRESS & KANGOO Z.E. KANGOO EXPRESS MAXI & KANGOO MAXI Z.E. 1 ELLER 2 SKYDEDØRE, UDEN RUDE 1 ELLER 2 SKYDEDØRE, MED RUDE** KONFANGER FOR OG BAG SAMT SPEJLKAPPER I SORT STYLEPAKKE: TOFARVET KOFANGER FORAN, SORT/SATINKROM, MED TÅGEFORLYGTER OG LYGTEHUSE I SORT ASYMMETRISKE DØRE BAGPÅ UDEN RUDE ASYMMETRISKE DØRE BAGPÅ MED RUDE, VISKER OG AFRIMNING BAGKLAP MED RUDE* * Undtagen Kangoo Express Maxi og Maxi Z.E. ** 1 skydedør er mulig i Kangoo Z.E.

32 / KANGOO EXPRESS & Z.E. EKSTRAUDSTYR Gittervæg, der kan åbnes. Med den kan du transportere lange genstande for at opfylde dine behov, samtidig med at føreren beskyttes fuldt ud. 2. Passagersæde, der kan klappes ned og dermed transformeres til en flad bund. Med det kan du transportere genstande med en længde på op til 2,88 m*. 3. Skillevæg af komplet plade. Om den er med eller uden glas, så adskiller den varerummet fuldstændigt fra førerpladsen. * I Kangoo Maxi-udgaven.

33 Sidespejle, der kan klappes ind elektrisk. 2. Girafluge. Girafluge, der forskydes fremad, giver mulighed for at transportere lange genstande. 3. Midterarmlæn. Dette rum, der er let tilgængeligt, giver personerne i bilen ekstra opbevaringsplads inden for rækkevidde og udgør et komfortelement. 4. Tre pladser foran (er ikke til rådighed i Kangoo Z.E.) Førersæde og to-personers bænksæde. Den midterste plads er en ekstra plads til lejlighedsvis brug. 5. Regnsensor. Forrudeviskerne med automatisk intervalfunktion starter og tilpasser deres viskerhastighed til regnens intensitet. 6. Extended Grip og Hill Holder. Koblet sammen med den nye elektroniske stabilitetskontrol (ESC). Extended Grip er en funktion, der forbedrer din bils fremdrift, for at du kan køre på vanskeligt underlag (grus, mudder, sne), og Hill Holder, for at du uden besvær kan sætte i gang på skråninger.

34 / KANGOO EXPRESS & Z.E Manuel aircondition. 2. Radio CD Bluetooth & USB. 3. Multimedesystemet R-Link tilbyder 7" Touchscreen, radio, navigation og håndfri telefoni i èt.

35 Baksensor*. Hvis systemet registrerer forhindringer, når du manøvrerer, advarer det dig ved hjælp af biplyde, der lyder tættere og tættere på hinanden. 2. Fartpilot/fartbegrænser*. Med den kan du vælge en konstant hastighed (regulerende funktion) eller fastsætte en maksimal hastighed (begrænsende funktion). 3. Bakkamera*. Billedet på skærmen, der er integreret i solskærmen, gør det lettere for dig at manøvrere og undgå forhindringer. 4. Alufælge 15"*, Chrome Satin eller Dark Metal Aria. *Muligt ekstraudstyr afhængig af model og version.

36 / KANGOO EXPRESS & Z.E. TILBEHØR FOR AT OPFYLDE DINE PROFESSIONELLE BEHOV I HVERDAGEN TILBYDER RENAULT ET STORT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR, DER ER UDVIKLET SPECIELT TIL DIN KANGOO Bagageholder af stål. Denne tagbagageholder passer perfekt til bilen. Den er robust, testet i forhold til vindmodstand og behandlet forebyggende mod korrosion. Med den kan du let transportere op til 100 kg (den maksimalt tilladte vægt inkluderer bagageholderens vægt). En vindafviser forhindrer al vindstøj, hvilket øger komforten. Kan fås i flere længder, så den passer til din bil. 2. Tværgående tagbøjler. Disse tagbøjler passer perfekt til bilen. De er i galvaniseret stål og dermed korrosionsbestandige. De er også udviklet til at forhindre vindstøj. De er meget robuste og kan bære en vægt på op til 95 kg (bøjlernes vægt inkluderet). 3. Fast anhængertræk. Det faste anhængertræk er beregnet til permanent brug på bilen. Det sikrer anhængerudstyret perfekt. Det er korrosionsbehandlet og kan vedvarende holde til hyppig brug. 7- og 13-polede stik kan også fås i Renaults tilbehørsprogram (fås ikke til Kangoo Z.E.). 4. Aftageligt afhængertræk. Det aftagelige anhængertræk er udviklet til meget hyppig brug og opfylder dermed en erhvervsdrivendes behov på perfekt vis (fås ikke til Kangoo Z.E.). Det er korrosionsbehandlet og kan holde til konstant erhvervsbrug. Det er nemt at tage af og sætte på. 7- eller 13-polet stik kan tilkøbes.

37 Komplet træsæt. Træbeklædningerne er skræddersyet til din bil. De beskytter varerummet optimalt og bevarer det i god stand, også selv om det bruges meget ofte. Med dem slipper du for at give prisnedslag, som følge af at bilen er i dårlig stand, når du sælger den. Et nedslag, som er meget større end prisen for et træsæt. 2. Plastikbund. Denne skræddersyede plastikbund passer perfekt til bunden i varerummet. Da den er lavet af ABS-plast, egner den sig perfekt til transport af snavsede genstande. Plastikbunden er meget nem at rengøre med en vandslange. 3. Rudegitre. Disse skræddersyede rudegitre forhindrer tyveri, samtidig med at det gode udsyn bagud bevares. 4. Stænklapper foran. Disse stænklapper, der fås både til foran og bagpå, beskytter karrosseriet mod grus og mudder. 5. Beskyttelse til dørene. Fås til biler, der er udstyret med fløjdøre eller bagklap. Disse lister beskytter karrosseriet effektivt mod små stød.

38 / KANGOO EXPRESS & Z.E. STANDARD- OG EKSTAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. COMPACT ACCESS EXPRESS MAXI EXPRESS EKSTERIØR Kofangere og sidebeskyttelseslister i sort plast Hjulkapsler, Bol 14" - - Hjulkapsler, Bol 15" - - Hjulkapsler, Kirov 14" - - Hjulkapsler, Brigantin 15" Alufælge 15", Aria - - Alufælge 16", Egeus (standard nyttelast) Forkofanger i grå Lygtehuse, sorte - - Style-pakke: tofarvet kofanger foran, sort/satinkrom, sorte lygtehuse, tågelygter og skinne til skydedør på Express Metallak INTERIØR Gummimåtter, sort Instrumentpanel med omdrejningstæller, 2 nåle, LCD-display - - Instrumentpanel med omdrejningstæller, 4 nåle, tekstdisplay (hører til ekstraudstyret fartpilot/fartbegrænser) Instrumentpanel med omdrejningstæller, 4 nåle, tekstdisplay, kanter i krom, automatisk gearkasse, mph, Stop & Start-system, E3 + Stop & Start-system - - Z.E.-specifikt instrumentpanel - - Rat, koksgråt (nyt rat hører til motorerne af den nye generation) Manchet og gearknop, koksgrå Plakette på gearstang, koksgrå Plakette på gearstang, kromeffekt (til motoren dci 110) - - BESKYTTELSESSKILLEVÆGGE Beskyttelsesstænger bag ved føreren Skillevæg, der kan åbnes, helt eller delvis med gitter (afhængigt af land) + passagersæde, der kan klappes ned Skillevæg, komplet plade Skillevæg, komplet af glas (undtagen højrestyrede biler) Skillevæg, lav (af rør + nederste del massiv) (undtagen højrestyrede biler) BESKYTTELSESSKILLEVÆGGE BAG 2. SÆDERÆKKE Fast gitterskillevæg, fuld højde, og 1/3-2/3-sæderække bagi Flytbar skillevæg hører til 1/1-sæderække bagi (Cabine Approfondie) OPBEVARING Fastgørelsesøjer og -skinner i siden: varierer afhængigt af antallet af sidedøre 4 fastgørelsesøjer i bunden af varerummet fastgørelsesøjer i bunden af varerummet fastgørelsesøjer i bunden af varerummet Nyttelast (500 kg)/(650 kg) Nyttelast (740 kg)/(800 kg) - - (1) 2 tøjkroge på skillevæggen i fuld højde Delvis beklædning af pladerne i varerummet - - Komplet beklædning af pladerne i varerummet og hjulkasserne Forberedelse til tagbøjler eller forberedelse til bagageholder (ikke muligt sammen med ekstraudstyret skydetag på Kangoo Express Compact) 1 fastgørelsesskinne på den modsatte side af skydedøren (kun i Maxi med 2 pladser og 1 skydedør) Måtte i varerum, sort (undtagen højrestyrede biler og ved kraftig kulde) SÆRLIGT UDSTYR Anhængertræk (stik, 6-polet) Sikkerhedsgitter - Pakke til kørsel på arbejdsområder (15" hjul, forstærkede dæk, undervognsbeskyttelse) Træbund/sidebeklædning og bund af træ (ikke muligt sammen med komplet beklædning og måtte) Helårsdæk 15" (udelukker større nyttelast og pakke til kørsel på arbejdsområder) AKTIV OG PASSIV SIKKERHED ABS (antiblokeringssystem) + nødbremsesystem (AFU) + regulering af motordrejningsmoment, når du skifter ned i gear (MSR) Frontairbag til fører Frontairbag til forsædepassager, der kan frakobles, med programmeret sikkerhedssystem Sideairbags til fører og forsædepassager (forudsætter airbags til fører og forsædepassager og højdejusterbart førersæde) Alarm Reducering af motorkraft 90, 100, 110 eller 130 km/h (130 km/h som standard i Z.E.) Sikkerhedsseler foran med selestrammere og selekraftbegrænsere med programmeret sikkerhedssystem Fjernbetjent centrallås (undtagen tankklappen) (nøgle med 2 knapper) med automatisk låsning under kørsel (CAR) Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) med hjulspindsregulering (ASR) og understyringskontrol (CSV) (i motorer af ældre generation: 1,6-liters 16 V dci 75, 90 og 110 i Express, dci 110 i Maxi) - - Extended Grip + bjergigangsætningsassistent hører til ESC af den nye generation (i forbindelse med motorer af den nye generation) Skivebremser foran og tromlebremser bagpå (på Express 15": hvis dci 75 af ældre generation, uden ESC, uden større nyttelast, uden pakke til kørsel på arbejdsområder) - Skivebremser foran og bagpå (hører til 15" og 16" hjul) - - Fartpilot og fartbegrænser (forudsætter radio + kørecomputer, kan fås til motorerne af den nye generation) Startspærre, der styres via nøglen SÆDER 3 pladser foran: førersæde og sæde med plads til 2 passagerer venstrestyrede biler, med skillevæg af rør eller massiv skillevæg, midterkonsol og håndbremse specifikt med fodstøtte. Ikke til rådighed med sideairbags, 2 skydedøre på Maxi (1) Højdejusterbart førersæde (ikke til rådighed i Voltige og forudsætter 2 skydedøre på Maxi med 5 pladser) Højdejusterbart førersæde med sædevarme (ikke til rådighed i Voltige og højrestyrede biler, forudsætter 2 skydedøre på Maxi med 5 pladser) Passagersæde, der kan klappes ned og transformeres til en flad bund (ikke til rådighed i forbindelse med skillevæg med rør)

39 COMPACT ACCESS EXPRESS MAXI EXPRESS Bagsæde med 3 pladser 1/1 eller 1/3-2/ Indtræk, Titane Indtræk, Voltige (simili) DØRE OG RUDER Bil uden ruder og uden skydedør Skydedør i højre side (fylding i venstre side og sidepaneler uden ruder) kun venstrestyrede biler - - Skydedør i højre side med fast rude (fylding i venstre side og sidepaneler uden rude) venstrestyrede biler, forudsætter åbning bagi med rude - - Skydedør i højre side med fast rude (åbning i venstre side og højre sidepanel med rude) venstrestyrede biler, forudsætter åbning bagi med rude skydedøre, sidepaneler uden rude (venstrestyrede biler og ikke muligt sammen med 3 pladser foran i Maxi) skydedøre med fast rude, sidepaneler uden rude (venstrestyrede biler, forudsætter åbning bagi med rude og ikke muligt sammen med 3 pladser foran i Maxi) skydedøre med rude og ventilationsåbning, sidepaneler med rude venstrestyrede biler Skydedør i venstre side (fylding i højre side og sidepaneler uden rude) kun højrestyrede biler Skydedør i venstre side med fast rude (fylding i højre side og sidepaneler uden rude) højrestyrede biler, forudsætter åbning bagi med rude skydedøre, sidepaneler uden rude højrestyrede biler skydedøre med rude, sidepaneler uden rude, højrestyrede biler, forudsætter åbning bagi med rude skydedøre med fast rude eller rude med ventilationsåbning i Maxi med 5 pladser, sidepaneler med rude, højrestyrede biler Skydetag, hører til asymmetriske døre bagpå, ikke muligt sammen med komplet træbeklædning - Bagklap med rude (uden både elbagrude og bagrudevisker på Kangoo Express Compact, udelukker skydetag) - Asymmetriske døre bagpå uden rude Asymmetriske døre bagpå med rude, bagrudevisker og elbagrude Tonede ruder bagi UDSYN LYS Lys i varerum Lys over skydedør i højre side Ledsagende lysfunktion udvendigt Loftlampe centralt foran med 3 positioner Loftlampe bagi med 3 positioner (hører til ekstraudstyret 2 skydedøre i siden) Tågeforlygter Sidespejle, manuelt justerbare fra kabinen - - Elektriske sidespejle med elopvarmning og temperaturføler Elektriske sidespejle med elopvarmning, der kan klappes ind elektrisk (til rådighed sammen med motorer af den nye generation og hører til elruder med ettryksfunktion) Bakspejl (hører til åbninger bagi med rude) Running lights (afhængigt af land) KOMFORT OG OPBEVARING Automatisk lys og automatiske viskere (ikke muligt med 2 massive døre bagi) Opbevaringsrum i fordørene Åbent handskerum, koksgråt (venstrestyrede biler) Lukket handskerum, venstrestyrede/højrestyrede biler Manuel aircondition/automatisk klimaanlæg (ikke muligt med massive skillevægge) Pollenfilter Manuelt rudeoptræk foran/elruder i fører- og passagerside Elruder foran med ettryksfunktion, når føreren kører dem op og ned (til rådighed i forbindelse med motorer af den nye generation) Midterkonsol med opbevaring og armlæn mellem sæderne (ikke til rådighed ved 3 pladser foran) Forudgående aircondition af kabinen (programmering af varme- eller ventilationsanlæg) - - Rygerpakke (lighter med lys og flytbart askebæger) 12-volts-stikdåse i midterkonsol (undtagen hvis bilen har rygerpakke) Lofthylde A4-opbevaringsrum i instrumentpanelet Kort/lang konsol mellem forsæderne (12-volts-stikdåse) Højdejusterbart rat og fodstøtte til føreren KØRSEL LCD-display i instrumentpanelet: tankmåler, ur, kilometertæller eller triptæller - - Matrixdisplay med tekst i instrumentpanelet: tankmåler, ur, kilometertæller eller triptæller (hører til fartpiloten/fartbegrænseren) Parkeringshjælp bagpå (til rådighed i forbindelse med motorer af den nye generation) Alarm, hvis lygterne ikke er slukket, kontrollampe for åbne døre Alarm, hvis føreren ikke har spændt sikkerhedsselen (standard i EU) Bakkamera (undtagen model med bagklap) Omdrejningstæller Elektrisk servostyring Éco-mode (i forbindelse med motorer af den nye generation) Free-shift (i forbindelse med dieselmotorer Euro IV og V) Kørecomputer (km, triptæller/kilometertæller, aktuelt brændstofforbrug/samlet brændstofforbrug...) Reservehjul (undtagen GPL Algeriet) Stop & Start-system (i forbindelse med motorer Energy dci 75, 90 og 110) hører til Energy Smart Management, til elruder og elektriske sidespejle, undervognsbeskyttelse, udelukket med pakke til kørsel på arbejdsområder, større nyttelast og boks/kabler (2) (2) (2) (2) til ekstra installationer Z. E. Voice (advarselssignal til fodgængere) - - KOMMUNIKATION Radioforberedelse (kabler + antenne) Radio 2 x 20 W Bluetooth og USB (med/uden cd) med betjeningselementer på rattet og integreret display Multimediesystemet R-Link med integreret navigationssystem, kan fås i forbindelse med motor af den nye generation OPLADNING (SPECIFIKT FOR Z.E.) Opladningstype, standard - - Ladekabel, standard (4 m) - - Ladekabel, standard (6 m) Ladekabel til lejlighedsvis brug til stik hjemme (6 m) - - FORBEREDELSE TIL EKSTRA INSTALLATIONER Generator, 150 A Teknisk interfaceboks og forberedelse til kabler til ekstra installationer, venstrestyrede biler, ikke mulig sammen med Stop & Start-system Stikforbindelse i varerummet

40 / KANGOO EXPRESS & Z.E. Z.E. BOX TRÆD TRYGT IND I DET ELEKTRISKE UNIVERS MED Z.E. BOX. PAKKETILBUD MED YDELSER I FORBINDELSE MED KØB AF ELBIL. Z.E. BIL Oplev ny køreglæde! Se alle Renault Z.E.-seriens fordele: køretøjer, som er 100 % eldrevne, 100 % intelligente og giver 100 % køreglæde med 0 % emission *. Vælg den model, der passer bedst til dig, og indret den efter din personlige smag med vores udstyr og tilbehør. Z.E. BATTERI Vælg den lejeløsning, som passer dig bedst... Alt efter årligt kilometertal og ønsket abonnementsperiode. Når du har lejekontrakt på batteriet, er du altid sikker på at have et batteri, som er i perfekt driftstilstand og har tilstrækkelig ladekapacitet, mindst 75 % af den oprindelige kapacitet. Z.E. OPLADNING Nem opladning med de forskellige opladningssystemer, der tilbydes. Vi sætter dig i forbindelse med en godkendt Z.E. Ready samarbejdspartner, som sørger for, at dit hjemmeopladningsstik bliver installeret af en fagmand. Z.E. SERVICES Vælg totaldækning. Døgnassistance alle ugens dage ved driftsstop og uheld, mobilitetsløsninger til længere ture, udvidet garanti og vedligeholdelseskontrakter, kort sagt en lang række serviceydelser, som gør livet lettere med en elbil. * Fra motoren under kørsel. Emission ved produktionen eller transporten af bilen, ligesom brug af reservedele & sliddele (dæk, bremseskiver, vinduesviskere osv.), samt produktion af selve drivmiddel/elektricitet, er ikke medtaget ved opgørelsen.

41 RENAULT MEGET MERE END EN BIL En ny Renault belaster miljøet mindst muligt og er en sikker og komfortabel bil, hvor du og din familie kan tilbringe mange hyggelige timer de næste mange år. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi kan gøre for dig hen ad vejen, hvis du skulle have brug for vores ekspertise. Vores målsætning er, at du altid skal have en oplevelse af kvalitet både når du kører, og når du har brug for vores assistance efter bilkøbet. GARANTI Fra leveringsdato er Renault Kangoo og Kangoo Z.E. dækket af 2 års fabriksgaranti. Renault Kangoo og Kangoo Z.E. har desuden 2 års Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. RENAULT FORSIKRING Renault Forsikring er vores egen mærkeforsikring. Vi forsikrer kun Renault og koncentrerer os om at gøre dit ejerskab af en Renault så problemfrit som muligt. Et godt eksempel er, at vi som det eneste forsikringsselskab garanterer reparation med Renault Originaldele. Har du købt en af verdens sikreste biler, skal du ikke køre omkring med uoriginale reservedele, hvis noget skulle ske. Det ser vi som en selvfølge. RENAULT FINANCE Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Renault på fordelagtige vilkår, uanset om du er privat kunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Renault. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). RENAULT TILBEHØR Du kan gøre din Renault mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Renaults tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. RENAULT OG MILJØET Dit Renault værksted arbejder efter vores egne strenge miljøkrav, og vi bestræber os hele tiden på at belaste miljøet mindst muligt. RENAULT ASSISTANCE TIL RÅDIGHED DØGNET RUNDT Renault Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i garantien, ydelsen tilbydes i 2 eller 3 års afhængig af bilmodel. Renault Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis) og du vil blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer vil blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger 3 timer, vil Renault tilbyde en løsning alt efter omstændighederne (f.eks. erstatningsbil, vidererejse, overnatning). For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark RENAULT SERVICE Når du følger producentens serviceintervaller, er det let at passe på din nye Renault. Og når du benytter dig af et autoriseret Renault værksted, som bruger originale Renault reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Renault mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil.

42 RENAULTS 7 KUNDELØFTER KUNDELØFTE 1*: Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer KUNDELØFTE 2*: Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage KUNDELØFTE 3: Vi holder dig løbende orienteret om status på din ny-bilsordre op til leveringen KUNDELØFTE 4: Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg KUNDELØFTE 5: Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig KUNDELØFTE 6*: Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et Renault service hos os KUNDELØFTE 7*: Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde * Få mere information på hos din Renaultforhandler, eller Renaults kundeservice RENAULT KUNDESERVICE $ kunderservice.danmark@renault.com $ TELEFON:

43

44 24 / 25 EFFEKTIVE FORBINDELSER DET INTEGREREDE MULTIMEDIESYSTEM RENAULT R-LINK ER ET UUNDVÆRLIGT REDSKAB TIL DE ERHVERVSDRIVENDE, DER ØNSKER AT VÆRE I KONTAKT MED OMVERDENEN HELE TIDEN. RENAULT R-LINK INDEHOLDER NAVIGATION, TILHØRENDE SERVICER, HÅNDFRI TELEFONI, STEMMEBETJENING OG ECO-DRIVE TIL AT OPTIMERE DIT FORBRUG... NYSKABELSER, DER GIVER DIG BEDRE OVERBLIK OG KONTROL.

45 Ved hjælp af nyskabelse forener Renault bilen med dit liv I Kangoo er Renault R-Link centrum for al forbindelse med omverdenen: navigation, telefoni, multimedie og mails... Du kan anvende alle disse funktioner via drejeknappen, der er placeret på radioens front, kombineret med betjeningselementerne under rattet. For at du ikke spilder så meget som et sekund af din tid, og for at du kan køre helt sikkert, kan du anvende stemmebetjeningen til at diktere en adresse, starte en applikation op eller ringe til en kontakt i telefonbogen. Ved hjælp af nyskabelse opnår vi, at bilen endnu lettere bliver en stor del af dit liv En arbejdsdag starter altid med at fastlægge en rute. Den nye Kangoo indeholder via Renault R-Link navigationsfunktioner på højeste niveau: Med TomTom -systemet får du Live-servicer*, som giver dig markedets bedste trafikinformationer i realtid, hvilket medfører de bedste rejsetider og det laveste brændstofforbrug eller energiforbrug i Kangoo Z.E. Du kan også få vist din resterende rækkevidde, så du kan planlægge dine ruter. Ved hjælp af nyskabelse konstruerer vi fremtiden for at komme dine forventninger i forkøbet Det bliver let at reducere dit brændstofforbrug hver dag ved hjælp af programmet Driving eco 2 og dets personlige råd. Denne applikation i Renault R-Link analyserer din kørestil: accelerationer, gearskifte og opbremsninger. En sådan coach hjælper dig med at forbedre dine præstationer i forhold til miljøet ved hjælp af anvisninger i instrumentenheden samt på tabletskærmen. *Til rådighed afhængigt af land. 1. Berøringsskærm med startside, der kan gøres personlig. Vælg dine egne genveje, så du med et enkelt klik kan komme til dine foretrukne funktioner. 2. Bærbare musikafspillere. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. 3. Telefoni. For at opnå større sikkerhed kan du telefonere håndfrit ved hjælp af Bluetooth og anvende stemmebetjeningen* til at angive et telefonnummer eller ringe op til en kontakt i din telefonbog Bilinformationer. Reducer dit brændstofforbrug ved hjælp af coaching fra Driving eco 2. Se din rutestatus og personlige gode råd. 5. Servicer. Du kan anvende de forinstallerede applikationer ( , R-Link Tweet, Renault Assistance, vejrudsigter...) og få adgang til et komplet udvalg af applikationer til Renault R-Link i din Captur ved hjælp af den tilbudte 3-måneders forbindelse*. Du kan oprette din konto på Renault-sitet (eller i My Renault afhængigt af land) og finde R-Link Store, hvor du kan downloade kort, softwareopdateringer... Og du kan også få instruktioner vedr. Renault R-Link. 6. Indstillinger. Du kan helt enkelt tilpasse indstillingerne i Renault R-Link i henhold til dine præferencer (sprog, ur, lyd etc.).

46 RENAULT KANGOO: FORLANG DET BEDSTE FORLÆNG KANGOO-OPLEVELSEN

47

48 RENAULT, NR. 1 PÅ VAREBILER I EUROPA SIDEN 1998 ( FOTO: DROITS RÉSERVÉS / RENAULT COMMUNICATION, O. BANET, C. CUGNY, Y. BROSSARD PRINTED IN EC UX61 DK VU & ZE MARTS 2014 RENAULT DanmarK - En filial af Renault Nordic AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund. Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammet, at foretage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig på nogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør, kan være ændret efter udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din Renaultforhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr specifikationer og tilbehør på det bestilte køretøj, svarer til dine forventninger. Ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra Renault.

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

PRISOVERSIGT FIAT DOBLÒ SMART OG RUMMELIG

PRISOVERSIGT FIAT DOBLÒ SMART OG RUMMELIG PRISOVERSIGT SMRT OG RUMMELIG PRISOVERSIGT 18. FEBRUR 2019 PRISOVERSIGT DOBLÒ CRGO, KMPGNEMODELLER MOTOR FGIFTSSTS MKS. YDELSE, HK ENERGIKLSSE/ CO 2 G/KM HLVÅRLIG MOMS, KR. VEJL. PRIS EX MOMS, KM/L EJERFGIFT,

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler

Bilag 1. Kravspecifikation. vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag 1 Kravspecifikation vedr. køb og operationel leasing af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Kravspecifikationens opbygning Nærværende kravspecifikation er nedenfor opbygget med beskrivelser af behov,

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn MOTOR Gearkasse Baghjul/Euronorm FORBRUGSTAL NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* laste evne** Total vægt Anhængervægt Energiklasse Grøn ejerafgift

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk NISSAN e-nv00 ORIGINALT TILBEHØR Gør din bil bedre til, at modstå vind og vejr. Med slidstærke gummimåtter, sædebetræk af stof, plastik beskyttelse til bunden, beskyttelse til døren og tre robuste tagbøjler

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere