we make ideas come to life BYGNINGSDESIGN Perforerede, funktionelle og dekorative solskærme

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "we make ideas come to life BYGNINGSDESIGN Perforerede, funktionelle og dekorative solskærme"

Transkript

1 we make ideas come to life BYGNINGSDESIGN Perforerede, funktionelle og dekorative solskærme

2 Beskyttelse og forskønnelse af bygninger gennem solafskærmning i perforeret metal FORDELE VED SOLAFSKÆRMNING I PERFORERET METAL Studier af bygninger med perforerede metalfacader har anslået, at afskærmningen årligt giver udsigt til en energibesparelse på mellem 29 og 45 procent. Alt efter placeringen af bygningen og solens intensitet kunne man derudover måle en reduktion af solens indstråling på helt op til 77,9 procent.

3 we make ideas come to life CAMPUS KOLDING, SDU Perforerede aluminiumplader er anvendt til at skabe en dynamisk facade med solafskærmning på Danmarks første lavenergiuniversitet. Skærmene, der justerer sig automatisk, er produceret med RMIG s nøglehulsperforerede ImagePerf. Resultatet er en levende og udtryksfuld facade, der giver en optimal balance af lys og energi, både ind og ud af bygningen, og skaber et komfortabelt indeklima for brugerne af lokalerne langs facaden. Materiale: Aluminium 5005 EQ Tykkelse: 3,0 mm Mønster: RMIG ImagePerf Overfladebehandling: Natur anodisering N1 Arkitekter: Henning Larsen Architects MERE... Scan koden med din smartphone for at få mere information om projektet SDU. SOLSKÆRME AF PERFORERET METAL KAN FORSKØNNE EN BYGNINGS YDRE UDSEENDE, MEN FACADENS VÆRDI OG FORMÅL HANDLER OM MEGET MERE En solskærm, der både beskytter mod stærkt sollys og dårligt vejr samt absorberer en kontrolleret mængde af varme og lys, er en perfekt kombination af funktionalitet, innovation og bæredygtigt design. Næsten alle kan forestille sig, hvor ubehageligt det er at arbejde på et kontor, hvor solen trænger så stærkt ind, at det blændende lys og varmen gør det umuligt at være produktiv. Eller man kan tænke tilbage til barndommen og forestille sig at prøve at lære noget i en frysende kold skole uden tilstrækkelig opvarmning. Fordelen og skønheden ved en bygning med solafskærmning i perforeret metal er, at den skaber et klimakontrolleret miljø med den helt rigtige mængde naturligt lys og enten bevarer eller reflekterer varmen efter behov. Denne balancerede atmosfære af lys og varme opnås gennem hulmønsteret, perforeringens luftprocent, vinklen, solskærmens struktur og mekanik, samt råmaterialet og den anvendte efterbehandling.

4 VENDÉSPACE Målsætningen om at få naturlig belysning i alle dele af dette unikke sportskompleks, er opnået ved brug af en kombination af store glasfacader, dækket af speciel designede perforerede solskærme. Dette giver ikke bare alle bygningens brugere en komfortabel temperatur inden døre, men giver også tilstrækkeligt lys og bidrager til at reducere energiforbruget. Materiale: Aluminium EN 5005 Tykkelse: 2,0 mm Mønster: RMIG ImagePerf Efterbearbejdning: Bukning Overfladebehandling: Lakering Arkitekter: le Vendéspace PAUL CHEMETOV architecte Dette arkitektoniske visir er mere end bare et spørgsmål om komfort eller endda brugernes privatliv, det er også meget vigtigt på det miljømæssige område. Et udbredt mål for dem, der skaber og udvikler vore dages bebyggede områder uanset om det er en virksomhed, en uddannelsesinstitution, et indkøbscenter eller en fabrik er at prøve at spare energi og reducere den miljømæssige belastning. Anvendelsen af en facade af perforeret metal eller strækmetal bidrager til at opnå dette mål, hvilket betyder, at omkostningerne ved opsætningen kan tjenes ind gennem de lavere udgifter til varme og elektricitet. Den perfekte solskærm Den videnskabelige og mekaniske konstruktion af en solskærm af perforeret metal på en bygning, skal leve op til visse standarder. Rustfrit stål og kobber kan benyttes som råmateriale, men et meget udbredt materiale er aluminium. Aluminium er nemt at genanvende, den lave vægt gør det nemt at sætte op på en bygning, og det kræver meget lidt vedligeholdelse. Det kan produceres økonomisk og ansvarligt og lever dermed op til alle krav til miljø og bæredygtighed. Valg af efterbehandling er lige så vigtigt som valg af materiale, både med hensyn til holdbarhed og æstetik. Forskellige typer af efterbehandling kan med fordel benyttes på perforerede skærme, for eksempel anodisering, varm- og elektrogalvanisering, samt pulver- og vådlakering. MERE Scan koden med din smartphone for at få mere information om projektet Vendéspace.

5 we make ideas come to life LEARNMARK HORSENS Da arkitekterne fik til opgave at designe denne uddannelsesinstitution, var det vigtigt for dem at kombinere det bedst mulige indeklima med et elegant ydre m 2 strækmetal er anvendt til at skabe en dekorativ og alsidig solafskærmning. For at opnå en mere levende facade er der anvendt to forskellige typer strækmetal. Dette giver et interessant og lyst udtryk, der forstærkes, når nogle af panelerne åbnes. Materiale: Aluminium EN 1050 Tykkelse: 2,0 mm Mønster: LT200x80x24x2 og LT115x52x24x2 Overfladebehandling: Pulverlakering Arkitekter: Kjær & Richter A/S For eksempel øger anodiserings-processen for aluminium tykkelsen af det naturlige lag af oxid ved at integrere sig med metalsubstratet, snarere end bare at skabe en belægning. Resultatet er en uigennemtrængelig solskærm, der er modstandsdygtig over for korrosion samt slid, og samtidig bibeholder en attraktiv glans. Med perforerede metalplader er omfanget af det tilbageblivende metal (luftprocent) efter perforerings-processen naturligvis helt afgørende. Ved facader anbefales en luftprocent omkring procent, da dette niveau både giver den bedste mængde af varme og lys og er i stand til at spare energi. bygningen. Det bedste resultat skabes i et åbent samarbejde mellem arkitekter, bygherrer, energi-specialister og eksperter i produktionen af solskærme. Det er tydeligt, at tilføjelsen af en solskærm af perforeret metal eller strækmetal til en allerede eksisterende eller en ny bygning er en interessant udfordring. Målet for ethvert arkitektonisk bygningsprojekt må helt sikkert være, at skabe en slidstærk og iøjnefaldende facade, der er i stand til at reflektere lys og spare varme, og som slutbrugeren kan værdsætte med hensyn til funktionalitet, design og bæredygtighed. MERE... Scan koden med din smartphone for at få mere information om projektet Learnmark Horsens. Det er også vigtigt at beslutte sig for, om en solskærm skal være statisk, motoriseret eller sensor-kontrolleret, såvel som dens vinkel til

6 CHÂTEAU DE CANGÉ Solskærme af dekorativt perforeret metal giver dette smukke gamle monuments arkitektur et moderne twist. I forbindelse med restaureringen af slottet, der huser et bibliotek og et mediecenter, blev perforerede skærme i corten anvendt til at reducere mængden af direkte sollys til bygningens åbne arealer. Materiale: Corten Tykkelse: 2,0 mm Mønster: R15T22 Efterbearbejdning: Tilskæring Arkitekter: Dominique Blondel Architecte MERE... Scan koden med din smartphone for at få mere information om projektet Château de Cangé.

7 we make ideas come to life UNIVERSITÉ CATHOLIQUE Alle vinduer er beskyttede af justerbare solskærme i perforeret rustfrit stål, der bidrager til at reducere energiforbruget, samtidig med at de lader den rigtige mængde af naturligt lys filtrere igennem. Rustfrit stål er et langtidsholdbart, hårdført og genanvendeligt materiale, hvilket gør dette til en både omkostningseffektiv og bæredygtig løsning. Materiale: Rustfrit stål EN Tykkelse: 1,5 mm Mønster: LR4x20Z18x2 Efterbearbejdning: Skruehuller, tilskæring af hjørner, bukning, svejsning Arkitekter: Garbit & Blondeau MERE... Scan koden med din smartphone for at få mere information om projektet Université Catholique.

8 we make ideas come to life MERE END BARE BYGNINGER RMIG City Emotion er for alle, der værdsætter vores byers smukke og innovative karakter, fordi en by handler ikke kun om bygninger. En by er et sted fyldt med følelser, og det kræver hele vores opmærksomhed at udfolde dens attraktive æstetik. RMIG City Emotion indfanger lidenskaben i kreativt urban design ved at tilbyde nyskabende teknologier og materialer. Vi kan hjælpe dig med at realisere selv de mest ambitiøse arkitektoniske projekter og deres emotionelle potentiale. Lad os guide dig gennem dit designs fordele og gennemførlighed Vi kan arbejde med dine tegninger i CAD, 2D og 3D-formater Anvend perforerede plader eller strækmetal Få glæde af de unikke metoder til efterbearbejdning og overfladebehandling RMIG er verdens største producent og leverandør af perforeret metal. Udover facadebeklædninger leverer virksomheden også produkter til en lang række entreprenøropgaver, såsom afskærmning til parkeringspladser og sikrede områder, akustiske vægbeklædninger, lofter, belysning, gadeinventar, rækværk og gangbroer. Belgien: Danmark: Frankrig: Holland: Italien: Norge: Polen: Rumænien: Schweiz: Spanien: Storbritannien: Sverige: Tyskland: Østrig: Andre lokationer Østeuropa: Lande uden for Europa:

arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger

arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger arcoplus Multiwall Energibesparende & transperante facadeløsninger Indhold: Miljøvenligt på flere måder En idé, mange løsninger Succesfulde erfaringer arcoplus systemer Polycarbonate i detaljer Uendelige

Læs mere

Perforering og arkitektur

Perforering og arkitektur Perforering og arkitektur 3 Er der huller i din fantasi? Kan du forestille dig effekten af et perforeret design, indarbejdet i dit seneste projekt? RMIG er verdens største producent og leverandør af perforeret

Læs mere

Sapa har omkring 13.000 medarbejdere i 30 lande. Alle med stort kundefokus.

Sapa har omkring 13.000 medarbejdere i 30 lande. Alle med stort kundefokus. Sapa kort og godt Sapa har omkring 13.000 medarbejdere i 30 lande. Alle med stort kundefokus. Kort oversigt over aktiviteter Ekstrudering Belgien Canada Danmark Frankrig Holland Italien Kina Litauen Valsning

Læs mere

Duette -det energirigtige valg til dine vinduer

Duette -det energirigtige valg til dine vinduer Duette -det energirigtige valg til dine vinduer Kilder til varmetab Utætheder Mennesker/ aktivitet 48% Vinduer Loftet Vinduer 19% Vægge og døre Vægge og døre 14% Mennesker/aktivitet 13% Utætheder 6% Loftet

Læs mere

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi.

Den bedste måde at spare energi i vores bygninger, er ved at anvende et design, der mindsker behovet for at bruge energi. INTEGRERET ENERGIDESIGN Hos Thorkil Jørgensen Rådgivende Ingeniører vægtes samarbejde og innovation. Vi vil i fællesskab med kunder og brugere skabe merværdi i projekterne. Med merværdi mener vi, at vi

Læs mere

City of Westminster College

City of Westminster College CASE City of LOKATION: City of, London, England. Arkitekt/ designer: schmidt hammer lassen architects. City of designet af schmidt hammer lassen architects På Paddington Green Campus i London, ligger schmidt

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder 2 Plisségardiner Til dine unikke behov Hos Luxaflex er vi klar over de store krav, der er til fleksible og specialtilpassede løsninger i moderne hjem.

Læs mere

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton Xella Danmark A/S Sønderskovvej 11 8721 Daugaard Tlf.: +45. 75 89 50 66 Fax: +45. 75 89 60 30 www.xella.dk 2 3 Stenen som har ændret byggeverdenen

Læs mere

Woodlands Country Club

Woodlands Country Club CASE LOCATION:, Örkelljunga, Sverige. Arkitekt/ designer: Henning Larsen Architects. Örkelljunga, Sverige I svenske var Henning Larsen Architects udfordring at forene to modstridende udtryk: Skandinavisk

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge

CASE. Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge CASE Den sikrede Institution Kompasset Nordjyllands første sikrede institution for unge Arkitekt/ designer: Østergaard Arkitekter ApS Bygherre: Region Nordjylland Nordjyllands første sikrede institution

Læs mere

DYNAMISK GLAS TIL SOLAFSKÆRMNING

DYNAMISK GLAS TIL SOLAFSKÆRMNING DYNAMISK GLAS TIL SOLAFSKÆRMNING Mennesket har brug for dagslys. Glasfacader giver lyse, åbne omgivelser, men stiller også høje krav til energihåndtering i forhold til miljø, komfort og bæredygtighed.

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Trapez

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Trapez Corus ByggeSystemer A/S Colorsteel Trapez Mere end økonomisk... 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

3M Renewable Energy Division. Energibesparelse - 3M Solfilm. Reducér energiforbruget. opnå bedre. komfort. 3MVinduesfilm.dk

3M Renewable Energy Division. Energibesparelse - 3M Solfilm. Reducér energiforbruget. opnå bedre. komfort. 3MVinduesfilm.dk 3M Renewable Energy Division Energibesparelse - 3M Solfilm Reducér energiforbruget og opnå bedre komfort 3MVinduesfilm.dk 3M Solfilm 3M er førende producent af solfilm til vinduer. 3Ms omfattende produktsortiment

Læs mere

Byg på et design du kan mærke

Byg på et design du kan mærke Byg på et design du kan mærke Den nye Uponor Smatrix Style termostat optimerer på elegant vis dit indeklima med færre energiomkostninger og større komfort. Noget du kan mærke hver eneste dag. Den elegante

Læs mere

ScanMo reoler For moduler og hylder

ScanMo reoler For moduler og hylder Byrum ScanCell vogne Åbne kørestel Transport vogne Skabe ScanMo reoler Moduler ScanMo reoler For moduler og hylder ScanMo Racks Generelt... Monterings vejledning... ScanMo reoler... Mere generelt... Materiale

Læs mere

Velkommen til verdenen af WIŚNIOWSKI hegn

Velkommen til verdenen af WIŚNIOWSKI hegn Hegn til ejendomme Velkommen til verdenen af WIŚNIOWSKI hegn Udført med gennemført passion i 25 år, stammer WIŚNIOWSKI navnet fra grundlæggeren og ejeren Andrzej Wiśniowski. Hans drøm om funktionelle,

Læs mere

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge Sapa Glasparti 3074 3074 Glaspartier består af isolerede, 74-138 mm dybe aluminiumprofiler. Glassene monteres fra indersiden med glaslister. Det ydre

Læs mere

MicroShade. Redefining Solar Shading

MicroShade. Redefining Solar Shading MicroShade Redefining Solar Shading Naturlig klimakontrol Intelligent teknologi med afsæt i enkle principper MicroShade er intelligent solafskærmning, der enkelt og effektivt skaber naturlig skygge. Påvirkningen

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering -Produceret i Danmark Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Skifer Integration BESTEM GLAS Vi laver solcellepanelet i den størrelse,

Læs mere

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug Oras Oras Optima Optima Family Disse armaturer har noget nyt, noget smart, noget ekstra i sig de er mere end bare et armatur. De smarte funktioner gør brugen af armaturet lettere, mere sikkert og mere

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Isokorb referencer WE KNOWHOW

Isokorb referencer WE KNOWHOW Isokorb referencer KNOWHOW WE Lighthouse Lighthouse er et byggeprojekt egnet til beboelse og erhverv, opført på Aarhus havnefront. Byggeriet består af 3 faser. Fase 1 og 2 omfatter almene boliger samt

Læs mere

Aluminium Byggepris 2018

Aluminium Byggepris 2018 Aluminium Byggepris 2018 Aluminium Byggeprisen gives for Intelligent og innovativ anvendelse af aluminium, der fremmer bæredygtigt byggeri og/eller udviklingen af nye komponenter, der kan indgå i byggeri

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL MÅLRETTEDE LØSNINGER DER HOLDER Et godt indeklima på kontorer, skoler og institutioner er

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader rbejdsvenligt Lys fskærmning af solindfald spiller en vigtig rolle i

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader Frihed til Design MicroShade båndet har standardhøjde på 140 mm med

Læs mere

Innovative løsninger i beton

Innovative løsninger i beton www.empatico.dk Innovative løsninger i beton Kreativt Koncept Siden midten af det 20. århundrede, hvor den visionære schweiziske arkitekt Le Corbusier har formuleret udtrykket "Béton Brut" for at beskrive

Læs mere

GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER

GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER NYHED GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER SUPER-EFFEKTIVE VARMELØSNINGER TIL STALDMILJØET TIL PRISER, HVOR ALLE KAN VÆRE MED SOLAMAGIC 2 SUPER-EFFEKTIVE VARMELØSNINGER TIL STALDMILJØET SUPER-EFFEKTIVE

Læs mere

CASE NYBYG FACADESKÆRME. Stærk arkitektur med højstyrkebeton

CASE NYBYG FACADESKÆRME. Stærk arkitektur med højstyrkebeton CASE NYBYG FACADESKÆRME Stærk arkitektur med højstyrkebeton MED HULLER I FACADEN Fakultetsbygning til Syddansk Universitet Syddansk Universitet har med deres nye fakultetsbygning skabt et stykke markant

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Solceller i hvide og lyse Facader

Solceller i hvide og lyse Facader Solceller i hvide og lyse Facader Din partner på skjulte solceller i facader Konstruktion Energi Aktive facader Vores ekspertise Solaxess er et schweizisk firma, som er specialister i den højteknologiske

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. Multipanel

Corus ByggeSystemer A/S. Multipanel Corus ByggeSystemer A/S Multipanel Det individuelle 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer A/S

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Krystallen - præsentation

Krystallen - præsentation Krystallen - præsentation DFM-net 27. November 2012 Bygningschef Lars Damkjær Olesen FM Byg 27-11-2012 1 Krystallen FM Byg 27-11-2012 2 2005 FM Byg 27-12-2012 3 Krystallen 27-12-2012 4 Krystallen FM Byg

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

BÆREDYGTIG SOLAFSKÆRMNING

BÆREDYGTIG SOLAFSKÆRMNING 4 perspektiver på BÆREDYGTIG SOLAFSKÆRMNING for arkitekter og rådgivere DET HELE STARTER MED BEREGNING Simulation af effekten ved forskellige typer af solafskærmning Med brug af særlige beregningsprogrammer

Læs mere

Ring for omgående levering

Ring for omgående levering we make ideas come to life RMIG EXPRESS Ring for omgående levering OKTOBER: 20 % RABAT PERFOREREDE LAGERPLADER STRÆKMETAL STORT UDVALG HURTIG LEVERING OPLEV RMIG EXPRESS-KONCEPTET Kære kunde Hos RMIG lancerer

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Schüco ThermoSlide. Superisoleret PVC-hæve-/skydedør

Schüco ThermoSlide. Superisoleret PVC-hæve-/skydedør Schüco ThermoSlide Superisoleret PVC-hæve-/skydedør 2 Schüco ThermoSlide Den perfekte forbindelse mellem inde og ude Hæve-/skydedøre skaber rum med masser af lys, en smuk udsigt og sætter deres helt eget

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig Danfoss Link varmestyring Fremtidens boligopvarmning Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App gør det muligt for dig at

Læs mere

Byg på Uponor med Smatrix PRO

Byg på Uponor med Smatrix PRO Byg på Uponor med Smatrix PRO Vores nye kontrolsystem til gulvvarme og køling kan kommunikere med bygningens CTS-system og optimerer derfor både drift og komfort samt minimere energiforbruget uanset bygningstype.

Læs mere

Green Lighthouse. Byens Netværk Tekst og foto: Christina Bennetzen

Green Lighthouse. Byens Netværk Tekst og foto: Christina Bennetzen Green Lighthouse Byens Netværk 27.10.09 Tekst og foto: Christina Bennetzen Green Lighthouse er Københavns Universitets nye klimavenlige hus, som skal fungere som mødested for de studerende ved det Naturvidenskabelige

Læs mere

Duette. Smukke rammer om et godt indeklima

Duette. Smukke rammer om et godt indeklima Duette Smukke rammer om et godt indeklima 2 Duette gardiner En energieffektiv stil Vidste du, at op til 50% af en boligs varme- og nedkølingsenergi kan tabes gennem vinduerne? Det er derfor, vi har designet

Læs mere

Lydregulerende gardiner

Lydregulerende gardiner Lydregulerende gardiner Lydregulerende gardiner Undersøgelser viser, at et akustisk behageligt miljø øger motivation, produktivitet og velbefindende samt, at op til 70% af kontormedarbejdere mener, at

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Stærkt og stilrent. I stål og aluminium Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Løsningen er individuel. Men den høje kvalitet er standard for os. Mere end 60 års erfaring Laukien har igennem

Læs mere

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet DTU-Compute Institut for Matematik & Computer Science Danmarks Teknisk Universitet Danmarks Teknisk Universitet (DTU) Lyngby Campus På DTU nord for København har Christensen & Co arkitekter skabt en ny

Læs mere

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Få mere ud af din energirenovering Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Energirenovering - hvad kan du forvente? Her er et overblik over, hvad du som beboer

Læs mere

fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017

fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017 fermacell ACOUSTIC Produktinformation og inspiration Juli 2017 2 3 fermacell ACOUSTIC Designet af Lars Vejen Det skal være ok at lege, tale, hygge og leve i et hjem. Med fermacell ACOUSTIC kan du kombinere

Læs mere

Sapa Solafskærmning Kombinerer funktion og design

Sapa Solafskærmning Kombinerer funktion og design Sapa Solafskærmning 4550 Kombinerer funktion og design Sapa Solafskærmning 4550 ow Solafskærmningen udføres vertikalt eller horisontalt. Den kan monteres selvbærende eller som sekundær konstruktion på

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer.

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Parkerings bøjle FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM PARKERINGSBØJLE Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Takket være den enestående låsemekaniske er parkeringsbøjlen meget let

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Elforsk programmet prioriterer at:

Elforsk programmet prioriterer at: Elforsk programmet prioriterer at: Styrke indsatsen for energieffektivisering set i lyset af den europæiske CO2 kvoteregulering Styrke integrationen af design, funktionalitet, brugervenlighed og omkostningseffektivitet

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85 Kogende varmt vand. Før i tiden skulle du bruge en gryde eller en elkedel. Nu kommer det direkte ud af armaturet. Det innovative Red kedelsystem har altid tre til seks liter kogende vand (afhængig af kedelversion)

Læs mere

ALVA-serien UDenDØrs LeD LAMPer

ALVA-serien UDenDØrs LeD LAMPer ALVA-serien UDENDØRS LED LAMPER Esylux official partner of THE daylight. Højintelligent lyskvalitet Lys er et uundværligt element for mennesket. Dets energi bringer verdens skønhed frem, og med de lyse

Læs mere

CASE. A-huset. Islands Brygge 79, København, Danmark. LOKATION: A-huset, København, Danmark. Arkitekt/ designer: Holgaard Arkitekter A/S.

CASE. A-huset. Islands Brygge 79, København, Danmark. LOKATION: A-huset, København, Danmark. Arkitekt/ designer: Holgaard Arkitekter A/S. CASE LOKATION:, København, Danmark. Arkitekt/ designer: Holgaard Arkitekter A/S. Et smukt udtryk - bygget på kvalitet. blev designet med afsæt i den eksisterende betonkonstruktion og overflade, der ikke

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

Unikke designmuligheder ODENSE TEATER CREO ARKITEKTER A/S

Unikke designmuligheder ODENSE TEATER CREO ARKITEKTER A/S Unikke designmuligheder ODENSE TEATER CREO ARKITEKTER A/S Tripplex Fleksibilitet i dit design Giv dig selv mulighed for at skabe nye, trendsættende akustiske løsninger med markedets mest eksklusive og

Læs mere

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk 3D print i plast fra idé til produktionsklart design www.vink.dk Enhver virksomhed med CADdesignere burde have en Blueprinter Designet, udviklet og produceret i Danmark Blueprinter er en kontor-, bruger-

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

S O L A F S K Æ R M N I N G

S O L A F S K Æ R M N I N G SOLAFSKÆRMNING LAMELAFSKÆRMNING Generelt Side 3.10.00 Lamelafskærmning er den mest markante form for solafskærmning - men det er også den mindst vejrfølsomme solafskærmning. Alle SOLATEK lamelafskærmninger

Læs mere

20. september 2013 COPENHAGEN OSLO MUNICH ISTANBUL RIYADH

20. september 2013 COPENHAGEN OSLO MUNICH ISTANBUL RIYADH p. 1 BÆREDYGTIHED SKABER BEDRE BYGNINGER, BYER OG BYGHERRER Signe Kongebro Arkitekt MAA, Associeret Partner Leder af Bæredygtighedsafdelingen sik@henninglarsen.com Grundlagt i 1959 220 ansatte fra 20 forskellige

Læs mere

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk RMIG RM Papirkurve 1108B www.rm-papirkurve.dk Serie 200 Se flere farver på www.rm-papirkurve.dk RM pick-up til affaldssortering, Type 223 (14 liter) mat sort (RAL 9011) fx til batterier eller organisk

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl Moderne og funktionelt byggeri med Tonality facadetegl Et komplet udtryk med Tonality facadetegl Hirtshals Transportcenter i mørkegrå Tonality. Da det gamle toldcenter i Hirtshals var blevet for småt,

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

Klimabyggeriets vartegn - Green Lighthouse

Klimabyggeriets vartegn - Green Lighthouse Klimabyggeriets vartegn - Green Lighthouse Reto M. Hummelshøj, COWI Gruppeleder, Energi i Bygninger rmh@cowi.dk # Program og forudsætninger Studievejledning og Faculty lounge på Københavns Universitet,

Læs mere

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede plisségardiner Nimbus Den optimale plissé løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da plisségardinet forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude)

Læs mere

Isokorb referencer WE KNOWHOW

Isokorb referencer WE KNOWHOW Isokorb referencer KNOWHOW WE Lighthouse Lighthouse er et byggeprojekt egnet til beboelse og erhverv, opført på Aarhus havnefront. Byggeriet består af 3 faser. Fase 1 og 2 omfatter almene boliger samt

Læs mere

Hvordan spiller facaden solafskærmningen sammen med installationerne? Kjeld Johnsen, SBi, AAU-København

Hvordan spiller facaden solafskærmningen sammen med installationerne? Kjeld Johnsen, SBi, AAU-København Hvordan spiller facaden solafskærmningen sammen med installationerne? Kjeld Johnsen, SBi, AAU-København Indeklimaets Temadag 2017 Teknologisk Institut 26.9.2017 Fra introduktionen: Hvad er afgørende for,

Læs mere

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning

Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Gør boligen mere energieffektiv med solafskærmning Markiser Rulleskodder Energigardiner Mørklægningsgardiner Bolig i balance VELUX Danmark A/S 2012 velux.dk VELUX ovenlysvinduer er udstyret med beslag,

Læs mere

Der er god økonomi og sund fornuft i at vælge energibesparende løsninger i det moderne kontorbyggeri.

Der er god økonomi og sund fornuft i at vælge energibesparende løsninger i det moderne kontorbyggeri. Løsninger til energibeelse i erhvervs- og administrationsbyggeri 50% 70% 60% Der er god økonomi og sund fornuft i at vælge energibeende løsninger i det moderne kontorbyggeri. Denne brochure giver eksempler

Læs mere

Kontorlamper DK. LED-stander- og pendellamper i

Kontorlamper DK. LED-stander- og pendellamper i Kontorlamper DK PRANA+ serien LEDstander og pendellamper i PRANA+serien UPLIGHTS UDTRÆKS LAMPEHOVED DIREKTE LYS HØJTEKNOLOGISK SENSOR LYSSTYRKE SCENESTYRING TUNABLE WHITE KAN TILPASSES LYSFARVEN ON/OFF

Læs mere

Dansk industris energieffektivitet er i verdensklasse

Dansk industris energieffektivitet er i verdensklasse Organisation for erhvervslivet December 2009 Dansk industris energieffektivitet er i verdensklasse AF KONSULENT CAMILLA DAMSØ PEDERSEN, CDP@DI.DK Der er et stort potentiale for at sænke verdens CO2-udslip

Læs mere

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1

ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog Paneler til eksklusive lokaler 1:1 Marts 2009 3.244 DK ivaroyal Akustik- og vægpaneler Indendørs vægog loftpaneler Buede vægog loftpaneler Paneler til eksklusive lokaler ivaroyal er finerede væg- og loftpaneler i naturlige materialer, som

Læs mere

Til Boligforeningen Kan vi hjælpe jer med jeres vinduesprojekt?

Til Boligforeningen Kan vi hjælpe jer med jeres vinduesprojekt? Til Boligforeningen Kan vi hjælpe jer med jeres vinduesprojekt? NYE VINDUER FRA DANMARKS STØRSTE PRODUCENT Valg af entreprenør Lovgivning Sikkerhed Kuldenedfald Pris Indeklima Valg af entreprenør Brandredning

Læs mere

Individuelle boliger placeret i arkitektonisk sammenhæng, hvor man skaber et godt fællesskab/ naboskab.

Individuelle boliger placeret i arkitektonisk sammenhæng, hvor man skaber et godt fællesskab/ naboskab. BF BAKKEHUSENE 16 Energi-rigtige boliger Mod en bæredygtig fremtid Lav-energibyggeri, der opfylder fremtidige krav til miljørigtige og sunde løsninger med naturlige materialer. INDIVIDUALITET OG FÆLLESSKAB

Læs mere

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne Stofgardiner Blød indramning af vinduerne Med PowerView Starskinnen bliver gardinerne en del at dit intelligente hjem 2 Stofgardiner Loungestemning og smukke folder Lange stofgardiner er igen blevet et

Læs mere

NY TEKNOLOGI OG INNOVATION I VEJDIREKTORATET ANLÆGS- OG DRIFTSDIREKTØR, JENS JØRGEN HOLMBOE

NY TEKNOLOGI OG INNOVATION I VEJDIREKTORATET ANLÆGS- OG DRIFTSDIREKTØR, JENS JØRGEN HOLMBOE NY TEKNOLOGI OG INNOVATION I VEJDIREKTORATET ANLÆGS- OG DRIFTSDIREKTØR, JENS JØRGEN HOLMBOE VEJDIREKTORATET PÅ VEJ MOD 2017 NYE STRATEGISKE TEMAER Bedre vej for pengene Nemt og sikkert frem o Bedre vej

Læs mere

Lavenergihuse målt og beregnet Off-print af artikel til Danvak Magasinet

Lavenergihuse målt og beregnet Off-print af artikel til Danvak Magasinet Jørgen M. Schultz, BYG DTU Kirsten Engelund Thomsen, By og Byg Lavenergihuse målt og beregnet Off-print af artikel til Danvak Magasinet DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET Sagsrapport BYG DTU SR-02-13 2002 ISSN

Læs mere

4D bæredygtigt byggeri i Ørestad

4D bæredygtigt byggeri i Ørestad 4D står for 4 dimensioner: 3D og bæredygtigheden 4D er navnet på det byggefelt i Ørestad City, hvor projektet er lokaliseret 4D står også for bæredygtighed i 4 dimensioner: miljømæssig, arkitektonisk,

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

DAGLYSRENOVERING. Få mere dagslys og spar penge til varme og el. Lise Mansfeldt Faurbjerg Diplomingeniør, Bæredygtighedsafdelingen

DAGLYSRENOVERING. Få mere dagslys og spar penge til varme og el. Lise Mansfeldt Faurbjerg Diplomingeniør, Bæredygtighedsafdelingen DAGLYSRENOVERING Få mere dagslys og spar penge til varme og el Lise Mansfeldt Faurbjerg Diplomingeniør, Bæredygtighedsafdelingen HVAD MED DAGLYS? HVAD: HVEM: Udviklingsprojekt støttet af Realdania Henning

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere