Briefen som værktøj. 1. Baggrunden. 2. Rummet. 3. Publikummet. 4. Hvad kommer til syne? 5. Helten. 6. Modstanderen. 7. Hjælperne. 8.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Briefen som værktøj. 1. Baggrunden. 2. Rummet. 3. Publikummet. 4. Hvad kommer til syne? 5. Helten. 6. Modstanderen. 7. Hjælperne. 8."

Transkript

1 Høstfestival 2013

2 Briefen som værktøj 1. Baggrunden 2. Rummet 3. Publikummet 4. Hvad kommer til syne? 5. Helten 6. Modstanderen 7. Hjælperne 8. Bevægelsen 9. Fortællerkanalerne Hvad er opgaven? Hvad skal vi fortælle om? Hvad kender folk til den historie i forvejen? Hvilket tårn er vi i? Hvad vil vi formidle? Hvad skal kunden købe - og købe ind i? Hvilken sal er vi i? Hvem er hovedpersonerne? Hvordan ser de ud? Hvad er på spil for dem? Hvilke kræfter er på spil i dette eventyr? Hvem er helten? Er det afsenderen? Eller gæsten? Og hvad rolle spiller helten? Hvilke barrierer skal overvindes for, at eventyret kan folde sig ud? Hvem hjælper os til at neutralisere modstanderen og vinde gæsten? Hvem har sunde egoistiske interesse i at gå med ind i vores eventyr? Hvordan bevæger vi vores gæst? Hvad gør, at han eller hun vil fortælle om oplevelsen til venner og bekendte? Hvordan får vi spredt den gode historie og aktiveret budskabet, så modtagerne bliver opmærksom på vores fantastiske tilbud?

3 Velkommen til Høstfestival Baggrunden 2. Rummet 3. Publikummet 4. Hvad kommer til syne? 5. Helten 6. Modstanderen 7. Hjælperne 8. Bevægelsen 9. Fortællerkanalerne Høstfesterne på Fyn samlet i et begreb. Vi er i haven og havet. Høstfesterne frister. Pakket, så de er lige til at spise. Det gode liv. Forkælelse. På opdagelse. Søger autenticitet og oprindelighed. Skelner mellem Ægte brands og brandet ægthed. Det er en livsnødvendighed at trække stikket ud en gang i mellem. Vores passionerede afsender. De bærer den hellige gral af livsvisdom! Tid. Talrige andre tilbud. Mistillid til massekommunikation. Og massiv mediestorm om ørerne på vores målgruppe. Faktisk har vi rigtig mange venner. Aktører, leverandører, medier m.m. Hold da op. Ikke siden turen til Toscana har vi fået en så forrygende smagsoplevelse - Vidste du, at Danmark har verdens bedste klima til æbler? 10 æbleretter. Og jeg har opskriften med hjem. Egne medier inkl. hjælpernes medier. Fortjente medier. Betalte medier.

4 Briefen som værktøj Hjælperne Hoteller Restauranter Kokkene Råvareleverandører Mikrobryggerierne Mejerierne Ægproducenter Detailforretninger/kæder/Irma/Superbrugsen H.J. Hansen/Vinspecialisten Teatrene Biografer (de rigtige...) Politiken Politiken Plus (læserrejser) MorgenTV med aspargesretter Storebæltsbroen tilbud + nyhedsbrev DSB tilbud + Ud&Se Flyers Konkurrencer Facebook Opskrifter Demo/smagsprøver/food angles Læserrejser

5 Forsider Bagsider Velkommen til Høstfestival 2013 Kære Jeg/vi har sat kryds ud for den høstfest jeg /vi gerne vil invitere dig/jer med til. Vil du/i med på eventyr? Kærlig hilsen Aspargesfrokosten Fynske fristelser 8-9 september Kulinarisk Sydfyn Kerteminde Fiskefestival Kongens Fadebur Æbleræs Økologisk Høstmarked Øllets Dag Rosenfestival Høstfestival Kalender Velkommen til Høstfestival Aspargesfrokosten Æbleræs Kulinarisk Sydfyn Øllets Dag Fynske fristelser 8-9 september Rosenfestival Kongens Fadebur Kom på sporet af den kulinariske magi, der gemmer sig i og på den fynske muld. Til de fynske høstfester sættes aftryk af den gode smag. Følg sporet. Lad dig opsluge af eventyret, der gemmer sig i hele Danmarks Have. Kerteminde Fiskefestival PS: Kære Jeg/vi har sat kryds ud for den høstfest jeg /vi gerne vil invitere dig/jer med til. Vil du/i med på eventyr? Kærlig hilsen: Økologisk Høstmarked

6 Flyer/poster/annonce Velkommen til Høstfestival 2013 Velkommen til Høstfestival 2013 Som et velfortalt eventyr sætter den gode smag varige aftryk på sjælen. Kom på sporet af den kulinariske magi, der gemmer sig i og på den fynske muld. Velkommen til Høstfestival 2013 Som et velfortalt eventyr sætter den gode smag varige aftryk på sjælen. Kom på sporet af den kulinariske magi, der gemmer sig i og på den fynske muld. Prøvesmag her Øllets Dag Øllets Dag Som et velfortalt eventyr sætter den gode smag varige aftryk på sjælen. Kom på sporet af den kulinariske magi, der gemmer sig i og på den fynske muld. Ti høstfester sætter aftryk af den gode smag. Følg sporet. Lad dig opsluge af eventyret, der gemmer sig i hele Danmarks Have. Aspargesfrokosten Æbleræs Kulinarisk Sydfyn Fynske fristelser 8-9 september Økologisk Høstmarked Kongens Fadebur Kerteminde Fiskefestival Rosenfestival Prøvesmag her Aspargesfrokosten Æbleræs Kulinarisk Sydfyn Fynske fristelser 8-9 september Økologisk Høstmarked Kongens Fadebur Kerteminde Fiskefestival Rosenfestival Prøvesmag her

7 E-card Del med vennerne på Facebook OPLOAD DIT EGET FOTO HER OPLOAD DIT EGET FOTO HER OPLOAD DIT EGET FOTO HER Vi kommer, gør du? Vi kommer, gør du? Vi kommer, gør du?

8 Film - Se mere på visitfyn.dk Vi har eksisterende ressourcer, som vi kan bringe i anvendelse. Kulinarisk Sydfyn har lavet en fremragende film om deres fødevare-marked. Smagen af Fyn ligger inde med gode videobilleder fra mange producenter. Vi kan lave et sammenklip, så vi får en lille film, der fortæller om vores forskellige høstfester. Tid er en knap ressource og video er en hurtig genvej, som tiltaler vores målgruppe.

9 Aspargesfrokosten Æbleræs Kulinarisk Sydfyn Øllets Dag Fynske fristelser 8-9 september Økologisk Høstmarked Kongens Fadebur Kerteminde Fiskefestival Rosenfestival Prøvesmag her Food Angels uddeler smagsprøver, flyers og app-reminder Velkommen til Høstfestival 2013 Som et velfortalt eventyr sætter den gode smag varige aftryk på sjælen. Kom på sporet af den kulinariske magi, der gemmer sig i og på den fynske muld. Vi skal bruge vores egne begivenheder som medier i sig selv. Til hver begivenhed kan næste oplevelse i årets høstfestival give smagsprøver på alt det gode, som er i vente. Tag folderen med hjem. Scan mig og få årets høstfester på din smartphone/få en reminder på næste høstfest.

10 Flaskehænger Forside Bagside Aspargesfrokost Odense, 18. maj 2013 Velkommen til Høstfestival 2013 Prøvesmag her Prøvesmag her Smag os på Flakhaven! Vi er med til Aspargesfrokosten og byder på liflige dråber og gode råd om at sætte det rette bryg til den sarte, skønne og letbitre grønsag. Netop bitterheden er grunden til at det er nemt at finde øl, der passer godt til bebuderen af den danske sommer. Aspargesfrokosten Æbleræs Kerteminde Fiskefestival Rosenfestival Kongens Fadebur Fynske fristelser 8-9 september Øllets Dag Læs mere på ww.visitfyn.com Økologisk Høstmarked Kulinarisk Sydfyn

11 PR Sådan smager et høsteventyr I en tid, hvor traditionel reklame mister troværdighed hurtigere end en is smelter i barnehænder på en sommerdag, er PR en must-have-aktivitet. PR skal tænkes lokalt og nationalt. Det lokale kan hver festival håndtere. Husk ugeaviserne! Nationalt vil vi forsøge at få en journalist over og opleve Aspargesfrokosten inkl. aftenmenu på en af de gode restauranter. Dels for at få skrevet om arrangementet. Dels for at markedsføre høstfestivalerne. Ligeledes vil vi se, om vi ikke kan finde en vinkel på en udsendelse om asparges til MorgenTV.

12 Kampagneideer til Aspargesfrokost opskrift er m A sparges Samarbejdspartner smør og asparges Fynsk Asparg Lørda esfrok g den 18. ma ost j 2013 Opskriftsfilm, tips og tricks Indgredienser Opskriftfolder Indgredienser OPLOA D DIT EGET F OTO HER Kendis kokke Forside Indgredienser Bagside Flaskehænger Samarbejdspartner Mikrobryggerierne Vi kommer, gør du? Indgredienser Aspargesfrokost Odense, 18. maj 2013 Velkommen til Høstfestival 2013 Prøvesmag her Prøvesmag her Indgre diense At uta r te verspi volut dus sol qu at utemaae. Et magna upta tiatibu ste accusa rum sequis tas que com m mu nit maxim s ut as do ento tem aut, ipsam lore sin et mo aque ille lup At uta ulp te verspi tas et ditem arum iliq ni uaero volut dus sol quae quae. at utema Et magna upta tiatibu ste accusa rum sequis tas que com m mu nit maxim s ut as do ento tem aut, ipsam lore sin et mo aque ille luptas ulp et ditem arum iliq ni uaero quae Smag os på Flakhaven! E-card Vi er med til Aspargesfrokosten og byder på liflige dråber og gode råd om at sætte det rette bryg til den sarte, skønne og letbitre grønsag. Netop bitterheden er grunden til at det er nemt at finde øl, der passer godt til bebuderen af den danske sommer. Læs mere på ww.visitfyn.com Aspargesfrokosten Kerteminde Fiskefestival Kongens Fadebur Æbleræs Rosenfestival Fynske fristelser Øllets Dag 8-9 september Økologisk Høstmarked Kulinarisk Sydfyn Del opskrifter online - evt. konkurrence Høstfest volut quae. Et magnatas que comnit, ipsam at utemharchitemposa dolupta quia aciaepel idus ma qui dolor reperumqui volume dolor sam ariat harum et lametur sequo essum apeliquatur?lestio cus ex- Indgredienser

13 PR 5 retter med asparges En PR-ide kunne være at få fem fynske stjernekokke til at komme med deres favoritret med asparges. Fem mand (m/k) frem på række og rad. Vinklen kunne være: Fyn er velsignet med Danmarks bedste asparges. De vælter frem fra maj til Skt. Hans. Men hvad bruger de fynske kokke overfloden til? Når man kan tillade sig at være kræsen, trives fantasien. Se her, hvad fem af de bedste kokke på Fyn tryller frem med den indbydende grøntsag fra Danmarks Have. Artiklen kan fortælle om Aspargesfrokosterne og de øvrige høstfester i en factboks.

14 Kalender App. Mulig kalender/reminderapp Tilbage Tilbage Kerteminde, juli Scan mig og smag på Fyn Velkommen til Høstfestival 2013 Som et velfortalt eventyr sætter den gode smag varige aftryk på sjælen. Kom på sporet af den kulinariske magi, der gemmer sig i og på den fynske muld. Aspargesfrokost Odense, 18. maj 2013 Æbleræs Svendborg, 11. & 12. oktober Kerteminde juli Kom. Se. Lyt. Smag. På kultur og kirsebær. Denne magiske søde, let bitre, smagfulde frugt, der kalder på dit mundvand. volorum corum entem. Ut dolento millore stibus magnam et eos ea volor aut vellab ipicien ihitiam, commodis nobisquam, occullo rehenis et imendicto officiatur Desto maxim arum velitempore officta cus, cumqui al Remind me

15 Kalender App. Mulig kalender/reminderapp Tilbage Tilbage Juli Kerteminde juli Husk Det er på i fredag, årets Remind me

16 Vi er i gang!

17 Ta med på en kulinarisk rejse til nutidens og Forkæl en du holder af med fire skønne fortidens Nyborg dage i Nyborg. Fyld depoterne op med Uforglemmelige madoplevelser, visionære gode råvarer, historiske fortællinger fødevareproducenter og eventyrlig historie og eventyrlige oplevelser. i smukke omgivelser. De østfynske bønder har gennem århundreder været leverandører til konger, dronninger og Danehoffet. Oplev, hvordan traditionen lever videre. Mød nutidens producenter og kom til middag på slottet. I får tre overnatninger på Hotel Nyborg Strand og middag på Restaurant Lieffroy. Og som om det ikke var nok, så er I med til en uforglemmelig festmiddag i riddersalen på Danmarks ældste kongeslot, Nyborg Slot. I weekenden er Nyborg transformeret til et stort høstmarked med kampklare riddere fra hele Nordeuropa september 2013 Pris pr. person kr. (dobbeltværelse) Torsdag Velkomst og foredrag om Kongens Fadebur ved museumsinspektør Janus Møller Jensen Middag på Hotel Nyborg Strand Fredag Besøg på Ørbæk Bryggeri Besøg på Selleberg, kirsebærproducent Middag på Restaurant Lieffroy Nyd en middag i kongens riddersal Mød lokale producenter af kvalitetsfødevarer Lørdag Besøg på Nyborg Slot Oplev middelalderstemning, når riddere Kampdage fra i Nyborg hele Nordeuropa er samlet i Nyborg Høstmarked i Nyborg Festmiddag på Nyborg Slot med lokale råvarer Søndag Kampdage i Nyborg, fortsat Hjemrejse Sæsonpremiere Velkomst: v. Peter Thaisen, Thaisen Hus - medlem af styregruppen for Destination Fyn Brandbook: v. Thomas Kastrup - Eventyret Fyn Vi samler Fyn i en magisk og moderne fortælling Oplevelses Booking: v. Lisanne Gerlich Et nyt online redskab er på vej Mester i begejstring: Hvordan THRILL og Ambassadørkorpset kan påvirke vores bundlinie v. Alex Bødiker DEN EUROPÆISKE UNION Den Europæiske Fond for Regionaludvikling Vi investerer i din fremtid Case: Fynske Høstfester/ Asparges Frokosten Således kan brandet bruges til at få det eventyrlige frem. Andre eksempler Øhav og Fadebur. Fortæller Annette Jahn Afrunding: Tusind tak for indsatsen i årets løb, vi ønsker alle en forrygende sæson og glæder os til at se jer igen til Oplevelses Innovation og flere Ambassadører efter sommeren! Læs mere på kongensfadebur.dk - en del af Eventyret Fyn flyer.indd 2 25/03/ flyer.indd 1 25/03/

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen

Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka. Oplevelsesmaskinen Tematiseret Oplevelsesudvikling inspireret af H.C. Andersen aka Oplevelsesmaskinen Fortællerruten Kongens Fadebur Tænd for Familierne At Rejse er at (op)leve Eventyrlig Efterårsferie Fynske Høstfester

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Kongens Fadebur - Afsætning og udvikling af produkter - Lad os komme i gang!

Kongens Fadebur - Afsætning og udvikling af produkter - Lad os komme i gang! 18. februar 2013 Kongens Fadebur - Afsætning og udvikling af produkter - Lad os komme i gang! REFERAT for Workshop 2, der blev afholdt den 13. februar 2013, kl. 8.30 12.30 i Riddersalen på Nyborg Slot.

Læs mere

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013

Afrapportering. 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 Afrapportering 2. workshop, Oplevelsesmaskinen 2 Odense den 22. oktober 2013 1 Målet med workshop 2 Tirsdag den 22. oktober var 28 fynske turismeaktører samlet til 2. workshop på First Grand Hotel i Odense

Læs mere

EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 24.9. Dronning Dagmar v/ lektor, dr.phil. Kurt Villads Jensen, SDU Dronning Dagmar er en af de kendteste skikkelser fra den danske middelalder.

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

ODENSE DYRSKUEPLADS juni 2019 SPONSORATER 2018/19 EKSPONERING TIL MERE END PERSONER

ODENSE DYRSKUEPLADS juni 2019 SPONSORATER 2018/19 EKSPONERING TIL MERE END PERSONER ODENSE DYRSKUEPLADS 14.-16. juni 2019 SPONSORATER 2018/19 EKSPONERING TIL MERE END 55.000 PERSONER Det Fynske Dyrskue besøges hvert år af mere end 55.000 gæster over de 3 sommerdage i juni måned. Det giver

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE 2014 10.-19. OKTOBER EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

EAT på skemaet Opgaver/Indskoling. Frugt og grønsager

EAT på skemaet Opgaver/Indskoling. Frugt og grønsager Frugt og grønsager tema Frugt og grønsager Indhold Intro Frugt- og grøntbrikker Tænk og tegn dit kvarter Frugtsalat Hør om og smag på asparges Kongegrøntbold Quiz Over eller under jorden Intro Der findes

Læs mere

Invitation til projektet. VærtSkaberVækst

Invitation til projektet. VærtSkaberVækst Invitation til projektet VærtSkaberVækst Det gode værtskab indebærer en vært, der tager gæsten alvorligt og imødekommer de ønsker og behov som gæsten har for at blive underholdt, udfordret og bevæget.

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost www.unisans.dk MADhouse se MADhouse Tænker din virksomhed innovativt? - så pust liv i årets julefrokost Opgrader årets sidste personalefest

Læs mere

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand Velkommen til På mandag kommer jeg rundt til samtlige udstillere (#diraairlines destinationer) og således også jer. Inden da vil jeg bede dig om at se denne korte video igennem, og sikre at alle der står

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Fredag den 2. september kl. 13.00-19.00 Spis dit ukrudt Den djurslandske forfatter Anemette Olesen gæster køkkenet og tilbyder gæsterne smagsprøver på retter fra hendes

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Velkommen. Nye aktive på nye måder. 27. Oktober 2012

Velkommen. Nye aktive på nye måder. 27. Oktober 2012 Velkommen Nye aktive på nye måder 27. Oktober 2012 Program for dagen 11.40-13.00 Velkommen og siden sidst med gæst i den varme stol Oplæg og diskussion om målgrupper 13.00-14.00 Frokost 14.00-15.50 Oplæg

Læs mere

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger)

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger) Vores arrangementer (kan tilkøbes til overnatninger) Nyd ikke kun overnatningen i vores skønne skandinaviske omgivelser, men lad dig samtidig forkæle. Om end det drejer sig om en kulinarisk oplevelse,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. januar 2015 Fredagsbrev nr. 808 Næste uge: 26. januar 26.januar 29.januar 30.januar 31.januar Projektuge 6-7.kl. (hele ugen) Thomas Fri Musikaften kl.18.00-19.30 Tandpleje

Læs mere

Sådan skriver du den perfekte pressemeddelelse

Sådan skriver du den perfekte pressemeddelelse Via Ritzau Sådan skriver du den perfekte pressemeddelelse Læs mere om Via Ritzau på ritzau.dk/home/via-ritzau Sådan skriver du den perfekte pressemeddelelse Af Ritzau Fokus Hvad er det, der gør, at en

Læs mere

Bliv mester i begejstring

Bliv mester i begejstring Bliv mester i begejstring med Licence to THRILL For virksomheder, der ønsker medarbejdere, som er værter i verdensklasse. Vær med på det første hold, der starter den 11. marts og bliv klar til sommersæsonen

Læs mere

Bliv mester i begejstring

Bliv mester i begejstring Bliv mester i begejstring med Licence to THRILL For virksomheder, der ønsker medarbejdere, som er værter i verdensklasse. Vær med på det første hold, der starter den 11. marts og bliv klar til sommersæsonen

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014 Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor 20. marts 2014 TRINE-MARIA KRISTENSEN Cand. scient. soc. (PR) Marketing & Kommunikation Social Media rådgiver og underviser siden 2005 Jeg har blandt

Læs mere

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj?

Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Er de sociale medier også et ledelsesværktøj? Bodil Damkjær er uddannet cand. phil og adm. direktør i PLINGyou A/S. Bodil hjælper dansk erhvervsliv med deres professionelle brand på LinkedIn. Bodil holder

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

EFTERÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 22.9. Introduktion til samlingerne: arkiv.dk og odensedatabasen.dk v/arkivchef Jørgen Thomsen og arkivar Jens Åge S. Petersen. I www.arkiv.dk

Læs mere

Oplev fabelagtigt, berusende, fantastisk skiløb

Oplev fabelagtigt, berusende, fantastisk skiløb Oplev fabelagtigt, berusende, fantastisk skiløb i med Ege & Rosengaard Skitours Uge 3-2012 (lørdag den 14. januar til lørdag den 21. januar) Kære Stamgæster, gæster og ikke mindst nye gæster! St. Anton

Læs mere

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15 September 2014 Nyhedsbrev 1 Informationer SKOLESTART S.1 NYT PÅ SKOLEN S.2 5 KALENDER S. 6 Forældreinformation skoleåret 14 15 Velkommen til vores Nyhedsbreve Du sidder lige nu med første nummer af Dybbøl

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene!

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene! Aftenens program: 16:30-16:45: Nina fra Naturturisme I/S: intro samt inspiration om pakker, koncepter og former for samarbejder 16:45-17:00: Introduktion af deltagerne 1 min. hver: sted/produkter/forventninger

Læs mere

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015 Assens Kommune Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget att.: Thomas Barfoed Assens, den 27. april 2015 Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT CONNECTSPORT NEWS JUNI 2016 SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT ConnectSport begynder at tage form, og det begynder at tage fart. Vi er meget glade for den massive opbakning fra alle, og vi holder konceptet.

Læs mere

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution FOOD ORGANISATION OF DENMARK Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution Vil du være med til at sikre Danmarks position som et af verdens gastronomiske hotspots, arrangere og afvikle presseture

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Smagsoplevelser. vejen til vækst

Smagsoplevelser. vejen til vækst Smagsoplevelser vejen til vækst INGREDIENSLISTE: Helle Bjerg Hellesøe Uddannet Cand. Mag i historie og kommunikation Baggrund blandt andet hos: Dansk Fødevare Forum Kokkelandsholdet RelationMedia Midtjysk

Læs mere

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl ER INDHOLD FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 10.30-11.15 SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 12.00-12.45 ØKOLOGISKE BØNNER OG LINSER SIDE 4 Tid: Onsdag

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER

Læs mere

Hjertelig velkommen til workshop 3 SIDSTE WORKSHOP i Oplevelsesmaskinen Torsdag den 21. november 2013, Kerteminde Vandrerhjem

Hjertelig velkommen til workshop 3 SIDSTE WORKSHOP i Oplevelsesmaskinen Torsdag den 21. november 2013, Kerteminde Vandrerhjem Hjertelig velkommen til workshop 3 SIDSTE WORKSHOP i Oplevelsesmaskinen Torsdag den 21. november 2013, Kerteminde Vandrerhjem Dagens program 09.00 Velkommen til den sidste workshop denne vinter 09.20 Markedsføring

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

Smør din madpakke med Sebastian Koncept til lokal FDB aktivitet

Smør din madpakke med Sebastian Koncept til lokal FDB aktivitet Smør din madpakke med Sebastian Koncept til lokal FDB aktivitet Idé Børn smører sunde madpakker sammen med Sebastian Klein Sebastian underviser i, hvad en sund madpakke er Aktiviteten er for børn i indskolingen

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet

Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet + Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet gæster og personale. Nye muligheder for netop din restaurant, cafe + Mandag d. 19 maj. 2014 17.00 20.30 Mønstring på Bramsejlsskonnerten

Læs mere

O M M I G. en blog om mikroeventyr - friluftsliv - rejser. Om bloggen C U R L Y C A M P E R. D K

O M M I G. en blog om mikroeventyr - friluftsliv - rejser. Om bloggen C U R L Y C A M P E R. D K en blog om mikroeventyr - friluftsliv - rejser O M M I G Jeg er krøltoppen bag CurlyCamper. Maria Rømer - 32 år gammel. Jeg nyder livet i naturen med min kæreste og vores gamle hund. Jeg er født på Sjælland,

Læs mere

OPERAen i København: PORGY & BESS

OPERAen i København: PORGY & BESS I løbet af januar udsender vi via NETS kontigentopkrævning for 2014. www.silkeborg-teaterkreds.dk Nyhedsbrev nr. 48 5. december 2013 Julegaveidé: GAVEKORT TIL TEATERFORESTILLINGER Du kan glæde dine nærmeste

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Derfor turisme og oplevelsesøkonomi Turisme er et af verdens hurtigst voksende erhverv og Fyn har gode

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

Syv fynske ferieeventyr

Syv fynske ferieeventyr 2014 Syv fynske ferieeventyr På øhavet, i skov og bakker visitfyn.dk for alle Fyn frister med en perlerække af eventyr for både store og små. Find mere inspiration på visitfyn.dk og book dine oplevelser

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1

Aktivering af netværket omkring Landsstævnet. Netværksstrategi del 1 Aktivering af netværket omkring Landsstævnet Netværksstrategi del 1 Indledning Dette dokument er første del af netværksstrategien. Her præsenteres det strategiske fundament for en mere netværksbaseret

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Malene Schrøder Foreningen for Troldefestival i Næstved Maglemølle 25, 1. 4700 Næstved Tlf. 2112 2103 E-mail: ms@visitnaestved.com

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 60 61 KAPITEL 3 Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 62 Brug TripAdvisor i din markedsføring For at du kan få anmeldelser, skal dine gæster vide, at du er på Trip- Advisor og at du gerne vil have

Læs mere

CYKLING UDEN ALDER HÆRVEJTUREN. 11.-13. september 2015 ALLE HAR RET TIL GODE MADOPLEVELSER

CYKLING UDEN ALDER HÆRVEJTUREN. 11.-13. september 2015 ALLE HAR RET TIL GODE MADOPLEVELSER CYKLING UDEN ALDER HÆRVEJTUREN 11.-13. september 2015 ALLE HAR RET TIL GODE MADOPLEVELSER INDHOLD HVORFOR CYKELREJSER UDEN ALDER? ODENSE-HAMBORG 2014 RØNDE-ARENDAL 2015 HÆRVEJSTUREN 2015 TILMELDING OG

Læs mere

Hjertelig velkommen til workshop 2 i Oplevelsesmaskinen Tirsdag den 22. oktober 2013

Hjertelig velkommen til workshop 2 i Oplevelsesmaskinen Tirsdag den 22. oktober 2013 Hjertelig velkommen til workshop 2 i Oplevelsesmaskinen Tirsdag den 22. oktober 2013 Dagens program 09.00 09.25 10.00 12.15 15.00 Velkommen Dagens program og siden sidst Om markedsføring i Destinationsprojektet,

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

Spørgeskema om studietur til Berlin 2014

Spørgeskema om studietur til Berlin 2014 Skole Adresse DK-Xxxx By CPH West Skagensgade 3 DK-2630 Taastrup Att: Peter Larsen Spørgeskema om studietur til Berlin 2014 Guide til besvarelse: Sæt kryds ved det tilsagn, der passer bedst på din oplevelse,

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Fire fantastiske dage på Sydfyn

Fire fantastiske dage på Sydfyn Fire fantastiske dage på Sydfyn På øhavet, i skov og bakker. Eventyr 1 Fantastisk Familieadventure Turen er for familier med børn fra 12 år og op. Alle skal kunne svømme og have lyst til at være aktiv

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Drejebog for strandsafari

Drejebog for strandsafari Drejebog for strandsafari Fase Fase 0/5 0/5 Her tegner I de overordnede linjer for jeres strandsafari og deler projektets opgaver imellem jer i styregruppen. Tips & tricks Formål Skriv, med jeres egne

Læs mere

http://woview.infomedia.dk.proxy3-bib.sdu.dk:2048/index_sft.php?url=http://www.fy...

http://woview.infomedia.dk.proxy3-bib.sdu.dk:2048/index_sft.php?url=http://www.fy... Side 1 af 7 Fyens GulogGratis.dk Ugeaviser Vejviserfyn Fynskejob Fynskebilleder Deal.dk Stiftenfordele Avisklubben fyens.dk Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis Kund Forside Faaborg-Midtfyn Nyborg Middelfart

Læs mere

Velkommen til. Peder Lykke Skolen. Europas Historie. Lørdag d. 2. marts 2013 Kl. 9:00-13:00

Velkommen til. Peder Lykke Skolen. Europas Historie. Lørdag d. 2. marts 2013 Kl. 9:00-13:00 Velkommen til Forårsfest på Peder Lykke Skolen Europas Historie Lørdag d. 2. marts 2013 Kl. 9:00-13:00 Program: 9.00 Skoleleder Lennart Michael Kjellerup byder velkommen ved hovedindgangen. 9:10 Københavns

Læs mere

NORDEA CUP IKAST September

NORDEA CUP IKAST September NYHED Nu med MAX TOTAL 2017 for U10 & U12www.nordeacup.dk 22. 24. September Præmiesum for mere end 100.000 kr. - et forrygende håndboldsstævne for ungdomshold U10, U12, U14 TILMELDING ER ÅBEN FØRST TIL

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Det danske romeventyr

Det danske romeventyr Det danske romeventyr DESIGN, TEKST OG LAYOUT: WELOVEBACON.COM FOTOGRAF, HVOR INGEN ANDEN ER NÆVNT: BO NIELSEN I et destilleri i det nordjyske skrives et lille stykke danmarkshistorie. Rum har taget romproduktionen

Læs mere