Brandalarm APPLIKATIONSGUIDER MILJØ: HOTEL TEATER DISKOTEK LEJLIGHED SYGEHUS SKOLE KØLING UDENDØRS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brandalarm APPLIKATIONSGUIDER MILJØ: HOTEL TEATER DISKOTEK LEJLIGHED SYGEHUS SKOLE KØLING UDENDØRS"

Transkript

1 APPLIKATIONSGUIDER MILJØ: HOTEL TEATER DISKOTEK LEJLIGHED SYGEHUS SKOLE KØLING UDENDØRS

2 Hvordan undgås uønskede alarmer også i miljøer med vanddamp og cigaretrøg? HOTELMILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET Nogle af røgalarmerne på det nuværende marked reagerer på og varsler ved vanddamp hvilket ikke er ønskværdigt i et hotelmiljø. I sådanne miljøer har man ofte valgt rent termiske detektorer for at forhindre unødige evakueringssituationer og dyre udrykninger for brandvæsnet.

3 "Vores O 2 T-detektor sikrer optimal branddetektering i nærheden af vand og damp" VÆRD AT VIDE for dig, der projekterer IQ8Quad kan mere end bare at detektere. Med tale i detektorenheden kan hotellets gæster modtage evakueringsmeddelelser på alle værelser, hurtigt og effektivt. Man kan vælge både dansk og engelsk sprog, hvis det ønskes. FIRE FUNKTIONER I ÉN ENHED: 1. DETEKTERING HOTELVÆRELSESDETEKTOREN IQ8Quad O 2 T analyserer vanddamp og eliminerer blinde alarmer Flere sensorer forhindrer unødige og kostbare udrykninger. Med IQ8Quad-detektorserien vælges forhåndsindstillede og brugerdefinerede parameterindstillinger, som er tilpasset netop dit miljø. Hvis detektoren placeres i miljøer med vanddamp, anbefales O 2 T- detektoren, som med sine to optiske kamre (plus termisk detektering) analyserer røgpartikler meget detaljeret. Parameterindstilling 7 IQ8Quad O 2 T har en specifik parameterindstilling til hotelværelser. Når detektoren er indstillet til parameter 7, vil den genkende damp eller cigaretrøg og ikke medføre en uønsket alarm. Hvis detektoren samtidig bliver påvirket af et reelt brandtilløb, vil den registrere forskellen og udløse en alarm. De forskellige IQ8Quaddetektorer giver optimal dækning i forskellige miljøer. IQ8Quad bruger forskellige detekteringsprincipper, alt efter kundens ønsker og behov. Uanset behovet har IQ8Quad-serien altid den rette detektor. Hurtig og pålidelig detektering af alle typer tilløb til brand selv i krævende områder. 2. FLASH Næsten usynlig til daglig, umulig at overse i nødsituationer blitzlyset er mindre end almindeligt blitzlys, fordi lysgiveren er integreret i enheden. Optisk signalgiver er ikke godkendt iht. EN AKUSTISK ALARM IQ8Quad kan ikke ignoreres, den akustiske alarm er integreret i enheden og har et lydniveau på op til 92 db. Der er ikke behov for separate akustiske alarmorganer. IQ8Quad har alt! 4. TALEVARSLING VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf: IQ8Quad giver øjeblikkelige evakueringsmeddelelser der findes fire programmerbare talemeddelelser og en tekstmeddelelse. Ved evakuering spares dyrebare sekunder, og risikoen for panik reduceres.

4 "Hvordan opretholdes brandsikkerheden ved scenerøg og andre teatereffekter?" TEATER-, SCENE- OG DISKOTEKSMILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET I scenemiljøer med røg og andre effekter stilles der store krav til optimal brandsikring, samtidig med at uønskede alarmer og evakuering skal undgås. Retningslinjer fra DiBK og DSB har indskærpet kravene til et operativt brandalarmsystem også i forbindelse med forskellige sceneshow, hvilket skaber udfordringer for de fleste brandalarmsystemer. Hvor man tidligere var nødt til at frakoble flere detektorer, detektorzoner eller til og med hele brandalarmanlægget, findes der i dag helt nye muligheder.

5 "Vores OTG-detektor lader dig gennemføre arrangementet med uændret brandsikkerhed" VÆRD AT VIDE for dig, der projekterer Præciserende krav fra DiBK og DSB: TEATERDETEKTOREN IQ8Quad OTG kan se forskel på scenerøg og reelle røgpartikler Høj personlig sikkerhed Med multikriteriedetektoren OTG er det muligt at opfylde myndighedernes krav til brandsikring i forbindelse med udfordrende scenemiljøer med røg og andre teatereffekter. OTG vil også fungere upåvirket i andre bygninger, hvor der bruges røgmaskine, for eksempel diskoteker og ungdomsklubber. I disse udfordrende miljøer udløses der ikke en alarm for OTG-detektoren, da der ikke udvikles reelle røgpartikler eller CO-gas. OTG giver høj personlig sikkerhed og har høj immunitet over for uønskede alarmer. Parameterindstilling 3 Med IQ8Quad-detektorserien vælges forhåndsindstillede og brugerdefinerede parameterindstillinger, som er tilpasset netop dit miljø. OTG-detektoren har ni unikke parameterindstillinger, hvoraf en er udviklet specielt til teater-, scene- og diskoteksmiljøer. "Når brandalarmanlæg projekteres i et byggeri, skal anlægget tilpasses den forudsete brug af bygningen. Når bygningen er i brug, skal brandsikkerheden opretholdes som fastsat ved opførelsen. " - OTG i koncertlokaler: Løsningen med OTG fungerede udmærket, da Motörhead gav koncert i Oslo Spektrum, takket være detektorens unikke egenskaber. - OTG i teatermiljøer: OTG er immun over for teaterrøg og har vist sig at være en rigtig god detektor på f.eks. hovedscenen i Den Norske Opera og Ballett. Ved at vælge parameterindstilling nr. 3 kan denne detektor se forskel på scenerøg/andre sceneeffekter og reelle røgpartikler. OTG-detektoren har en levetid på ca. 5 år. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf:

6 "Hvordan opfyldes kravene i et lejlighedskompleks på en sikker og omkostningseffektiv måde?" Vælg vores IQ8Quad O 2 T- detektor Spar indkøbsomkostninger Reducer behovet for lokale deaktiveringspaneler LEJLIGHEDSMILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET De fleste mennesker, der omkommer i forbindelse med brand, befinder sig i hjemmet. Derfor har det været ønskeligt at skærpe kravet til brandvarsling ved at montere den rette type detektorer. Detektering i boligkomplekser skal dække områderne køkken, stue, soveværelser og zoner uden for soveværelser. I dag er soveværelser/børneværelser ofte udstyret med TV, PlayStation, mobiloplader, PC, tablet m.m. De er alle potentielle brandfælder, som producerer varme, og de bør derfor ikke tildækkes. Optiske detektorer i soveværelser er en god og rimelig investering for at opnå øget sikkerhed i hjemmet. Ved at vælge den rette løsning og detektortype kan installations- og vedligeholdelsesomfanget reduceres, samtidig med at kravene til sikkerhed opretholdes.

7 "Vores O 2 T-detektor tackler lejlighedsmiljøer og giver tryghed i hverdagen" LEJLIGHEDSDETEKTOREN IQ8Quad O 2 T eliminerer uønskede alarmer og mindsker behovet for lokale deaktiveringspaneler Ved brug af vores multikriteriedetektorer oplever vi meget få blinde alarmer. Dette skyldes detektorens unikke egenskaber med flere detekteringskamre i hver enkelt detektor. Dermed reduceres behovet for lokale deaktiveringspaneler, da uønskede alarmer elimineres. IQ8Quad O 2 T er i stand til at skelne mellem fænomener med blinde alarmer, f.eks. støv, damp og cigaretrøg, samtidig med at den hurtigt detekterer et reelt brandtilløb. VÆRD AT VIDE for dig, der projekterer Byejendomsfunktion" Med vores løsning Byejendomsfunktion" menes, at en alarm i første omgang kun aktiveres i den aktuelle lejlighed. En sådan løsning forhindrer evakuering af hele bygningen. Anbefalet tidsforsinkelse er 4-5 minutter. Ved alarm for flere detektorer, aktivering af brandtryk eller efter udløbet forsinkelsestid aktiveres alarmen i hele bygningen. Alarm i fællesområde og/eller ved flugtvej aktiverer alarm i bygningen med det samme. Deaktiveringspanel eller ej? Eftersom vi oplever meget få blinde alarmer med vores IQ8Quad O 2 T-detektorer, anbefaler vi ikke montering af lokale deaktiveringspaneler pr. lejlighed og på de enkelte etager. Med færre lokale deaktiveringspaneler forenkles brugergrænseflade, idriftsættelse og årlig kontrol (programmering og test af funktioner) samtidig med, at risikoen for hærværk på Vores IQ8Quad 0 2 T-detektor med indbygget summer og flash er velegnet til hørehæmmede. I bygninger, hvor der stilles krav om universel udformning, skal der bruges IQ8Alarm med flash iht. EN Optisk signalgiver indbygget i detektoren er ikke godkendt iht. EN IQ8Quad O 2 T passer også perfekt til garageanlæg, da den kan indstilles til garagetilstand og dermed håndtere udstødningsgas, støv og andre røgpartikler bedre. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf:

8 "Hvordan detekteres den usynlige og farlige CO-gas?" SYGEHUSMILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET I mange offentlige bygninger bruges der i dag gamle termiske detektorer. Termiske detektorer reagerer kun på varme, og dermed kan giftige gasser udvikles, uden at detektorens alarm aktiveres. Vores OTGdetektor registrerer også den usynlige og farlige CO-gas, så en eventuel brand varsles tidligt. Det er i vidt omfang personer, som tilhører risikoudsatte grupper, der omkommer i brande. For sygehuse gælder dette især for ældre og dårligt gående mennesker. Brande, som koster liv, starter som regel om natten, og al erfaring viser, at det er detektering med tidlig varsel, der redder flest liv.

9 "Multisensor med CO-gasdetektering giver en god nattesøvn" VÆRD AT VIDE for dig, der projekterer Hvis detektoren er placeret i miljøer med vanddamp, anbefales O 2 T-detektoren, som med sine to optiske kamre (plus termisk detektering) analyserer røgpartikler meget detaljeret. FIRE FUNKTIONER I ÉN ENHED: 1. DETEKTERING SYGEHUSDETEKTOREN IQ8Quad OTG optimal tryghed for alle Høj immunitet over for uønskede alarmer. Med IQ8Quad-detektorserien vælges forhåndsindstillede og brugerdefinerede parameterindstillinger, som er tilpasset det pågældende miljø. OTG-detektoren registrerer den farlige CO-gas, som er både lugtfri og farveløs. Den har derfor flere kriterier for at varsle brand ud over traditionel optisk. Varmedetekteringen har desuden en helt unik evne til at afgøre, om der er tale om en reel brandsituation, eller om der er andre forhold, som påvirker detektoren. Ud over detektering, flash (nyttigt for beboere med dårlig hørelse) og akustisk alarm er der også mulighed for evakueringsmeddelelser direkte i IQ8Quad-detektoren. I tilfælde, hvor beboere kan blive skræmte kun ved sirenelyd, vil en talemeddelelse gøre evakueringen mere effektiv og tryg. IQ8Quad OTG giver stor personlig sikkerhed og har høj immunitet over for uønskede alarmer. OTG-detektoren har en levetid på ca. 5 år. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf: De forskellige IQ8Quaddetektorer giver optimal dækning i forskellige miljøer. IQ8Quad bruger forskellige detekteringsprincipper, alt efter kundens ønsker og behov. Uanset behovet har IQ8Quad-serien altid den rette detektor. Hurtig og pålidelig detektering af alle typer tilløb til brand selv i krævende områder. 2. FLASH Næsten usynlig til daglig, umulig at overse i nødsituationer blitzlyset er mindre end almindeligt blitzlys, fordi lysgiveren er integreret i enheden. Optisk signalgiver er ikke godkendt iht. EN AKUSTISK ALARM IQ8Quad kan ikke ignoreres, den akustiske alarm er integreret i enheden og har et lydniveau på op til 92 db. Der er ikke behov for separate akustiske alarmorganer. IQ8Quad har alt! 4. TALEVARSLING IQ8Quad giver øjeblikkelige evakueringsmeddelelser der findes fire programmerbare talemeddelelser og en tekstmeddelelse. Ved evakuering spares dyrebare sekunder, og risikoen for panik reduceres.

10 "Hvordan øges sikkerheden i skolens forskellige miljøer?" SKOLEMILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET Skoler er udsatte ved brand og uønskede alarmer. Hvis en brand først får lov til at udvikle sig, vil skaderne være omfattende. Skoler skal derfor have et effektivt brandalarmsystem med forskellige detektorer, som er tilpasset omgivelserne, hvor de skal bruges, så dette undgås.

11 "Kombineret detektering øger sikkerheden i skolens forskellige miljøer" VÆRD AT VIDE for dig, der projekterer Påsatte brande Brændbare og overfyldte skraldespande stående ved husvægge udgør en stor risiko på grund af faren for antændelse. En sådan brand kan hurtigt udvikle sig. Hurtig detektering på stedet ved brug af varmedetekterende kabel omkring skraldespande er et nyttigt tiltag. Alarmorganisering ingen uønskede alarmer SKOLEDETEKTORERNE Forskellige miljøer forskellige detektorer IQ8Quad Optisk Klasseværelser Gange Lager Standarddetektor med optisk kammer til brug i de fleste områder. IQ8Quad optisk detektor er god til at detektere ulmende ild og er en alsidig detektor. Detektoren har indbygget logik og sikrer hurtig detektering af de mest almindelige brandforløb. IQ8Quad O2T Køkken Vaskerum Kemi- og fysiklokaler Multisensordetektor med to forskellige optiske kamre og et termisk element. Detektorens indbyggede logik foretager signalbehandling og afgør, hvad den rapporterer videre til brandcentralen. Den unikke teknologi betyder, at detektoren er velegnet til de fleste områder, inklusive områder med meget støv og damp. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf: Samtidig med at det er vigtigt at vælge den rette detektor på det rette sted, er det vigtigt med god organisering for at sikre effektiv kontrol og varsling. Hvis en detektor aktiveres i skolens åbningstid, bør der først genereres en stille alarm, som varsler administration og drift. Detektorer i specificerede områder kan komme med en talemeddelelse (lille alarm), samtidig med at der sendes sms'er til mobiltelefoner i administrationen. Skolen har 0,5-5 min. til at kontrollere årsagen, før en alarm går ud til alle. Er der tale om en reel situation, aktiveres et brandtryk med det samme. Dette er enkle tiltag, som forhindrer unødvendige alarmer. Brandtryk med vippelåg og sabotagesikring giver 100 db lokal

12 "Hvordan detekteres brand i områder med store temperaturog miljøændringer?" UDENDØRS, KØLE-/ FRYSERUMSMILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET Selv i miljøer med store temperaturudsving og lave omgivende temperaturer, f.eks. i åbne parkeringshuse eller på fryselagre, stilles der høje krav til stabil drift og pålidelig varsling. Det er derfor vigtigt, at detektoren til enhver tid, uafhængigt af miljøpåvirkning, fungerer som forudsat. IQ8Quad termisk maks. A1S med unik indbygget logik løser denne opgave udmærket.

13 "Vores robuste TMax A1S klarer branddetektering i kolde omgivelser" VI TILBYDER KØLERUMSDETEKTOREN IQ8Quad TMax A1S klarer temperaturer ned til -30 også nødlysarmatur til kolde omgivelser ProLED SuperCap Varmedetektor med tæthedsgraden IP42, som kan øges til IP 43 ved ProLED SC er et nødbelysningsarmatur, s om er særligt velegnet til køle-/fryserumsmiljøer og udendørs installationer. at bruge tæt sokkel. Alle IQ8Quad-detektorene har en unik sokkel, som LED-baseret kombiarmatur med SuperCap som energiakkumulator Leveres som decentraliseret selvtest armatur Kan bruges i omgivelsestemperaturer ned til -30 C Leveres med 4 stk. piktogrammer IP65 støv- og vandtæt armatur muliggør måling af hele detektorsløjfen, før detektorerne monteres. Køle-/fryserum tåler temp. ned til minus 30! IQ8Quad TMax A1S-detektoren er velegnet til køle- og fryserum. Detektoren er dobbeltisoleret og leveres uden isolator, så elektronikken tåler temperaturer ned til -30 grader. Udendørs montering under tag IQ8Quad TMax A1S-detektoren har fast alarmgrænse på temperaturer mellem grader og er derfor velegnet til udendørs montering (pga. temperaturudsving). Detektoren skal monteres under taget, så den er beskyttet mod regn. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf:

14 "Hvordan vælger jeg den rigtige parameterindstilling på IQ8Quad O 2 T-detektoren?" IQ8QUAD TILPASSES ALLE MILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET Ud over detektorens indbyggede logik er det også muligt at vælge mellem flere forskellige parameterindstillinger. På den måde tilpasses detektoren optimalt til det miljø, den skal bruges i. Der findes standardindstillinger og brugerdefinerede indstillinger, som hjælper med at opnå bedst mulig detektering. Hvis der er tale om vanskelige miljøer som f.eks. et storkøkken med meget damp eller et datarum, løser IQ8Quad dette uden problemer med de rette parameterindstillinger.

15 "De rette parameterindstillinger optimerer brandsikkerheden og mindsker uønskede alarmer" IQ8Quad O 2 T PARAMETER APPLIKATION PARAMETERINDSTILLING 0 STANDARD Denne parameter vil være velegnet i mange tilfælde, også i miljøer med en vis forurening, støv osv. 2 VAND/OLIE/LET RØG Bruges, hvor der kan forekomme vand, olie, damp og lys røg/støv fra forskellige aktiviteter. Dette kan være aktuelt i forskellige industrier i forbindelse med vaskeprocesser og mekanisk bearbejdning samt på trykkerier med papirstøv. 4 GARAGE Bruges, hvor detektorerne kan være udsat for større mængder synlige udstødningsgasser fra diesel- og benzinmotorer. 5 HAL Parameter til brug i haller med stor loftshøjde og med stort volumen, hvor der kan forekomme større kortvarig forurening. 6 RENRUM Giver detektoren høj følsomhed, til brug i renrum, hvor tidlig varsling er vigtigt. Kan bruges i data- og procesanlæg, selvom OTBlue eller aspiration ofte er et bedre valg her. 7 HØJ OMGIVELSESTEMP. Alarmtemperaturen er omkring 80 o C. 12 BRUGERDEFINERET Følsomheden er reduceret med omkring 25 %. Respons for øvrige er normal. 13 BRUGERDEFINERET Følsomhed øget med omkring 50 %. Egnet parameter, hvor man ønsker relativt tidlig detektering og god tolerance for miljømæssige udfordringer. 14 BRUGERDEFINERET Følsomhed øget med ca. 100 %. Egnet parameter, hvor man ønsker tidlig detektering og relativt god tolerance for miljømæssige udfordringer. 16 BRUGERDEFINERET Denne parameter giver lav følsomhed og erfaringsmæssigt stor tolerance for miljømæssige udfordringer, som normalt vil kunne medføre blinde alarmer. 17 BRUGERDEFINERET Normal følsomhed, men noget forsinket respons i forhold til standardparameter. 18 BRUGERDEFINERET Højere følsomhed, men noget mere træg respons, jf. parameter BRUGERDEFINERET Høj følsomhed, men noget træg respons, jf. parameter BRUGERDEFINERET Normal følsomhed over for røg og høj følsomhed over for varme. 28 BRUGERDEFINERET Øget følsomhed over for røg og varme. 29 BRUGERDEFINERET Meget høj følsomhed over for røg og øget følsomhed over for varme. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf:

16 "Hvordan vælger jeg den rigtige parameterindstilling på IQ8Quad OTBlue-detektoren?" IQ8QUAD TILPASSES ALLE MILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET Ud over detektorens indbyggede logik er det også muligt at vælge mellem flere forskellige parameterindstillinger. På den måde tilpasses detektoren optimalt til det miljø, den skal bruges i. Der findes standardindstillinger og brugerdefinerede indstillinger, som hjælper med at opnå bedst mulig detektering. Hvis der er tale om vanskelige miljøer som f.eks. et storkøkken med meget damp eller et datarum, løser IQ8Quad dette uden problemer med de rette parameterindstillinger.

17 "De rette parameterindstillinger optimerer brandsikkerheden og mindsker uønskede alarmer" IQ8Quad OTBlue PARAMETER APPLIKATION PARAMETERINDSTILLING 0 STANDARD Denne parameter er velegnet til de fleste tilfælde. Takket være den særlige teknik kan detektoren detektere højenergi-brandtilløb væsentligt hurtigere end standard optisk. 2 HØJ FØLSOMHED Bruges i rene omgivelser, hvor der ønskes tidlig detektering, f.eks. mindre data- og teleområder. Temperaturresponsen er iht. klasse A1, høj følsomhed. 3 SÆRLIG PARAMETER TIL BRUG I FRANKRIG 4 HØJ OMGIVELSESTEMPERATUR Øget følsomhed over for røg. Alarmgrænsen er her hævet til ca. 78 o C. 12 Reduceret følsomhed Bruges, hvor der kan forventes en vis forurening, kombineret med ønske om tidlig detektering af højenergi-brandtilløb. 13 BRUGERDEFINERET Øget følsomhed. Bruges i relativt rene omgivelser. 14 BRUGERDEFINERET Høj følsomhed. Bruges i rene sårbare objekter, hvor tidlig detektering af forskellige former for brandtilløb er nødvendigt. 16 BRUGERDEFINERET Forsinket respons og reduceret følsomhed. Bruges i miljøer med en vis forurening og kortvarige større udslip. 17 BRUGERDEFINERET Forsinket respons og normal følsomhed. Bruges i normalt miljø med periodisk forbigående forurening. 18 BRUGERDEFINERET Forsinket respons og højere følsomhed. Bruges i normalt relativt rene områder og med relativt høj følsomhed over for skader, men periodisk med en vis kortvarig forbigående forurening. 19 BRUGERDEFINERET Forsinket respons og høj følsomhed. Bruges i normalt rene områder med høj følsomhed over for skader, men med periodisk, meget kortvarig lav forurening. 20 BRUGERDEFINERET Reduceret temperaturfølsomhed og normal følsomhed over for røg. Bruges i områder med noget højere omgivelsestemperatur. 23 BRUGERDEFINERET Reduceret temperaturfølsomhed og højere røgfølsomhed. Som ovenfor, men med ønske om noget hurtigere respons på røg. 24 BRUGERDEFINERET Reduceret temperaturfølsomhed og høj røgfølsomhed. Som ovenfor, men med ønske om hurtig respons på røg. 27 BRUGERDEFINERET Reduceret temperaturfølsomhed, forsinket respons og normal røgfølsomhed. Til normalt sårbare områder med en vis forurening og noget højere omgivelsestemperatur. 28 BRUGERDEFINERET Reduceret temperaturfølsomhed, forsinket respons og forhøjet følsomhed over for røg. Bruges i normalt rene områder med relativt høj følsomhed over for skader med noget højere omgivelsestemperatur og med periodisk, meget kortvarig lav forurening. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf:

18 "Hvordan vælger jeg den rigtige parameterindstilling på IQ8Quad OTG-detektoren?" IQ8QUAD TILPASSES ALLE MILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF BRANDALARMANLÆGGET Ud over detektorens indbyggede logik er det også muligt at vælge mellem flere forskellige parameterindstillinger. På den måde tilpasses detektoren optimalt til det miljø, den skal bruges i. Der findes standardindstillinger og brugerdefinerede indstillinger, som hjælper med at opnå bedst mulig detektering. Hvis der er tale om vanskelige miljøer som f.eks. et storkøkken med meget damp eller et datarum, løser IQ8Quad dette uden problemer med de rette parameterindstillinger.

19 "Rigtige parameterindstillinger optimerer brandsikkerheden og mindsker uønskede alarmer " IQ8Quad OTG PARAMETER APPLIKATION PARAMETERINDSTILLING 0 STANDARD Denne parameter er velegnet i mange tilfælde. Detekterer ulmende ild hurtigere end rene optiske detektorer takket være CO-elementet. 2 STØV Detektoren udløser ikke forvarsel eller alarm på støv alene. Hvis der opstår reel røgudvikling, vil detektoren komme med en brandmelding på grund af CO-indholdet i røgen. Følsomheden for termo- og CO-elementet er øget ved denne indstilling. Ikke beregnet til områder, hvor der kan forekomme udstødningsos og hurtig temperaturstigning forekomme. 3 SCENE TEATER DISKOTEK Detektoren udløser ikke forvarsel eller alarm ved teater-/diskoteksrøg alene. Hvis der opstår reel røgudvikling, vil detektoren komme med en brandmelding på grund af CO-indholdet i røgen. Parameteren kan også med fordel bruges i lokaler/butikker, hvor der er installeret tågesikringsanlæg, f.eks. hos guldsmede, urmagere og lignende. Følsomheden for termo- og CO-elementet er øget ved denne indstilling. Hvis detektoren udsættes for teaterrøg/tåge flere timer i træk, kan detektoren komme med en fejlmelding på grund af driftskompensationsfunktionen. 4 LADESTATION TIL TRUCKS Bruges i områder, hvor der oplades elektriske trucks med blybatterier. Detektorens gassensor kan udelukke alarmer, der skyldes lav kontinuerlig forekomst af hydrogengas. 11 BRUGERDEFINERET Ingen restriktioner for O-sensor. CO-sensoren kan udløse forvarsel, men ikke udløse alarm alene. 12 BRUGERDEFINERET Ingen restriktioner for O-sensor. CO-detektor kan hverken give forvarsel eller alarm. 13 BRUGERDEFINERET Ingen restriktioner for CO-sensor. O-sensor kan kun give forvarsel og skal have hjælp af CO-sensor, for at detektoren kan udløse alarm. 14 BRUGERDEFINERET Hverken CO- eller O-sensor kan udløse alarm alene. Alarm udløses kun, når begge giver signal. 15 BRUGERDEFINERET O-sensor kan ikke udløse alarm alene. CO-detektor kan hverken give forvarsel eller alarm. Alarm udløses kun, når begge giver signal. VIL DU VIDE MERE OM, HVORDAN DU BRANDSIKRER NETOP DIT MILJØ OPTIMALT? VORES SÆLGERE ER EKSPERTER INDEN FOR BRANDALARMER OG DETEKTERING. Honeywell Life Safety AS Postboks 3514, 3007 Drammen HONEYWELL SECURITY AND FIRE DENMARK Tlf:

Brandalarm APPLIKATIONSGUIDER MILJØ: HOTEL TEATER DISKOTEK LEJLIGHED SYGEHUS SKOLE KØLING UDENDØRS

Brandalarm APPLIKATIONSGUIDER MILJØ: HOTEL TEATER DISKOTEK LEJLIGHED SYGEHUS SKOLE KØLING UDENDØRS APPLIKATIONSGUIDER MILJØ: HOTEL TEATER DISKOTEK LEJLIGHED SYGEHUS SKOLE KØLING UDENDØRS Hvordan undgås uønskede alarmer også i miljøer med vanddamp og cigaretrøg? HOTELMILJØER OPTIMER PROJEKTERINGEN AF

Læs mere

ASPIRATIONS- DETEKTION Til udfordrende miljøer

ASPIRATIONS- DETEKTION Til udfordrende miljøer ASPIRATIONS- DETEKTION Til udfordrende miljøer For udfordrende miljøer I særligt udfordrende miljøer kan detektions- og varslingstiden reduceres ved at installere en aspirationsdetektor. En aspirationsdetektor

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger VARIODYN D1 Comprio Professionel talevarsling til alle typer bygninger Let at bruge med enestående kvalitet og nem vedligeholdelse. Højt og tydeligt: Talevarslingssystem Talevarsling redder liv. Panik

Læs mere

Fotoelektrisk røgalarm

Fotoelektrisk røgalarm Fotoelektrisk røgalarm DTCTSL40WT DTCTSL40WT_Fotoelektrisk røgalarm_manual 1 Dansk Indhold Introduktion Oversigt Produktoplysninger Detaljeret brugervejledning Dokumentrevisionshistorik Oplysninger om

Læs mere

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Sikkerhed, du kan stole på. Blue Line Gen 2 bevægelsesdetektorer Hvis du vil sikre dit hjem, din detailbutik eller andet erhverv, er det vigtigt, at

Læs mere

SPØRG OS OM BRANDSIKKERHED SIKKERHEDSTEKNIK INDEN FOR BYGGE- OG EJENDOMSSEKTOREN

SPØRG OS OM BRANDSIKKERHED SIKKERHEDSTEKNIK INDEN FOR BYGGE- OG EJENDOMSSEKTOREN SPØRG OS OM BRANDSIKKERHED SIKKERHEDSTEKNIK INDEN FOR BYGGE- OG EJENDOMSSEKTOREN DER ER MANGE VEJE AT GÅ. HVOR BEGYNDER DIN REJSE? Brugervenlighed er vigtigt for Consilium du skal kunne bruge systemet

Læs mere

Standardbeskrivelse for ABA v.2015.1

Standardbeskrivelse for ABA v.2015.1 Danmarks Tekniske Universitet Campus Service Standardbeskrivelse for ABA v.2015.1 Gældende for Risø Campus Indhold Materiale Valg:... 3 Centraludstyr:... 3 Branddetektorer:... 4 Alarmtryk:... 4 O-Planer:...

Læs mere

AutroVoice talevarslingssystemer AUTROVOICE. Klar og tydelig information

AutroVoice talevarslingssystemer AUTROVOICE. Klar og tydelig information AutroVoice talevarslingssystemer AUTROVOICE Klar og tydelig information OM AUTROVOICE Som oftest usynlig. Men altid klar og tydelig. Alarmklokker og sirener varsler kun, at noget er galt. De kan ikke informere

Læs mere

AutroVoice talevarslingssystem AUTROVOICE TALEVARSLING. Klar og tydelig information

AutroVoice talevarslingssystem AUTROVOICE TALEVARSLING. Klar og tydelig information AutroVoice talevarslingssystem AUTROVOICE TALEVARSLING Klar og tydelig information KLARE MEDDELELSER Med vores talevarslingssystem undgås brug af forvirrende og ofte skræmmende alarmer Alarmklokker og

Læs mere

Røgalarm Optic Wireless Model 27730 & 27735

Røgalarm Optic Wireless Model 27730 & 27735 Fig. 2-2 /3 plans beboelse Røgalarm Optic Wireless Model 27730 & 27735 Vi takker Dem for købet af denne røgalarm, som ved rigtig brug kan give Dem og Deres familie tryghed i mange år fremover. Værelse

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Vidste du, at der har været ildspåsættelse på hver 3. skole? - Vi kan sikre skoler og andre læreanstalter

Vidste du, at der har været ildspåsættelse på hver 3. skole? - Vi kan sikre skoler og andre læreanstalter Vidste du, at der har været ildspåsættelse på hver 3. skole? - Vi kan sikre skoler og andre læreanstalter Brandalarm Talevarsling Nødlys Eltek Fire & Safety førende inden for sikkerhedssystemer, kontrol-

Læs mere

AP200 detektorer til FX NET med FX-LC-protokol AP200 detektorer er kompatibel med FX-LC sløjfekort (99 + 99 adresser pr sløjfe).

AP200 detektorer til FX NET med FX-LC-protokol AP200 detektorer er kompatibel med FX-LC sløjfekort (99 + 99 adresser pr sløjfe). AP200 detektorer til FX NET med FX-LC-protokol AP200 detektorer er kompatibel med FX-LC sløjfekort (99 + 99 adresser pr sløjfe). AP200 detektorer er mekanisk og elektrisk bagud kompatibel med eksisterende

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

LED Nød- & Panikbelysning

LED Nød- & Panikbelysning LED Nød- & Panikbelysning Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ExiLED LED-baseret markeringslys IP 40 - støvtæt armatur Læseafstand 22,34

Læs mere

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning

Røgmelder MSD 523 Teknisk information og betjeningsanvisning Teknisk information og betjeningsanvisning Brand- & komfortventilation Vinduesautomatik Tlf. 73 Fax. 73 3 www.eegholm.dk Indhold Side Egenskaber Kendetegn Revision/Vedligehold Levetid Funktion / Anvendelse

Læs mere

ABDL 4000 BRANDDØRLUKNING

ABDL 4000 BRANDDØRLUKNING ABDL-CENTRAL ABDL-4000 er en ny generation af ABDL-centraler og strømforsyninger. serien opfylder Dansk Brandteknisk Instituts (DBI) forskrift 231 for automatiske branddør lukningsanlæg (ABDL). Samtlige

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer Det sikre valg ARGUS røgdetektorer 2 Det handler om kvalitet Når det gælder menneskers sikkerhed i hjemmet, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor introducerer Schneider Electric ARGUS røgdetektorer

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT

STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT STOP TYVEN INDEN INDBRUD - UDENDØRS SIKRING - VIDEODETEKTORER - SIRENE UDRYKNING. ERHVERV PRIVAT Guardeye er vores bud på fremtidens alarmsystem til private og erhverv med fokus på video verifikation og

Læs mere

BRANDSIKKERT HJEM. Eftermonterede røgalarmer med radioovervågning. samt. Modificeret ABA-anlæg med central strømforsyning. Hasse Larsen, LAP-Sikkerhed

BRANDSIKKERT HJEM. Eftermonterede røgalarmer med radioovervågning. samt. Modificeret ABA-anlæg med central strømforsyning. Hasse Larsen, LAP-Sikkerhed Eftermonterede røgalarmer med radioovervågning samt Modificeret ABA-anlæg med central strømforsyning Hasse Larsen, LAP-Sikkerhed Røgalarmer redder liv har vi hørt om, MEN Hvilke faktorer er vigtige at

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Bliv Ildsjæl er et tilbud til dig fra Vejle Brandvæsen om hjælp til at kunne løfte det ansvar, du bærer i forhold til brandsikkerhed for dig selv,

Bliv Ildsjæl er et tilbud til dig fra Vejle Brandvæsen om hjælp til at kunne løfte det ansvar, du bærer i forhold til brandsikkerhed for dig selv, Bliv Ildsjæl er et tilbud til dig fra Vejle Brandvæsen om hjælp til at kunne løfte det ansvar, du bærer i forhold til brandsikkerhed for dig selv, dine kolleger og ikke mindst beboerne på plejehjemmet,

Læs mere

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil!

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Perfekt lydanlæg Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Lyd præger vores hverdag. Uanset hvor vi opholder os, er vi omgivet af lyd. Når vi bliver transporteret, køber ind, hygger,

Læs mere

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Mere end 100 års erfaring inden for brandsikring og sikringssystemer VI

Læs mere

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer Landsbylauget har indhentet et forslag til en tyverialarm fra Hjortteknik i Fløng. Hej Michael eklager den lange ventetid. Her er tilbud på et på alarmanlæg som kan udvides efter behov. Vedhæftet er datablad

Læs mere

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG.

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG. MANUAL TERMISK VARMEALARM Produktnummer: 3103-002 Udviklet af CAVIUS Denne varmealarm er designet til installation i rum, hvor røgalarmer ikke er egnet på grund af risiko for falske alarmer, så som køkkener,

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

Brugsanvisning Q1 v1.3 (komprimeret), DK.doc. Brugsanvisning Q1. torbjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622137

Brugsanvisning Q1 v1.3 (komprimeret), DK.doc. Brugsanvisning Q1. torbjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622137 2009-06-15 1(9) Brugsanvisning Q1 Q-Fog AB bjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622149 Herrgårdsgatan 13 torbjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622137 713 31 Nora Office tel:+46-(0)587-25640 SWEDEN org.nr 556699-3464

Læs mere

Professional Series Indbrudsdetektorer

Professional Series Indbrudsdetektorer 1 Professional Series Indbrudsdetektorer Ved hvornår alarmen skal lyde, og hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering 2 Den revolutionerende Sensor Data Fu Mens andre

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

AFSNIT 10: TEKNIK BRAND, EL, VAND OG VARME

AFSNIT 10: TEKNIK BRAND, EL, VAND OG VARME AFSNIT 10: TEKNIK BRAND, EL, VAND OG VARME Den 23.04.2018 71 RØGALARM Drift- og vedligeholdelses vejledning for slutbruger vedrørende røgalarmanlæg type Ei-166 Hvordan virker røgalarmanlæg Ei-166? Røgalarmanlæg

Læs mere

Tekniske bilag og montagevejledning

Tekniske bilag og montagevejledning Brandventilationscentral type 1 1 1 PSM Max. 12 tændsats / 24V DC 1 x Brandventilationsgruppe INSTALLATIONSVEJLEDNING Tekniske bilag og montagevejledning Indhold: Side 1 Før montering... 3 2 Funktionsprincip...

Læs mere

DS 428, 3. udgave Norm for brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg. Brandsikringsautomatik. Per Nilstad Moe & Brødsgaard A/S

DS 428, 3. udgave Norm for brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg. Brandsikringsautomatik. Per Nilstad Moe & Brødsgaard A/S DS 428, 3. udgave Norm for brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg Brandsikringsautomatik Per Nilstad Moe & Brødsgaard A/S side 1 Moe & Brødsgaard A/S Rådgivende ingeniører Nøgletal Medarbejdere

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

EVA LED CANDLE. - levende LED lys. NEWTEK Kærvej 39, DK-5220 Odense SØ +45 2124 2454 / mny@newtek.dk og +45 2184 3715 / gea@newtek.

EVA LED CANDLE. - levende LED lys. NEWTEK Kærvej 39, DK-5220 Odense SØ +45 2124 2454 / mny@newtek.dk og +45 2184 3715 / gea@newtek. EVA LED CANDLE - levende LED lys Hollandske EVA Optic B.V. har specialiseret sig indenfor udvikling af høj kvalitets LED løsninger til specielle applikationer. Alle produkter udvikles og fremstilles i

Læs mere

FUNGERER DIT LYDSYSTEM EFFEKTIVT I EN NØDSITUATION?

FUNGERER DIT LYDSYSTEM EFFEKTIVT I EN NØDSITUATION? FUNGERER DIT LYDSYSTEM EFFEKTIVT I EN NØDSITUATION? ET GRATIS SYSTEMCHECK FRA BOSE KAN SPARE MERE END BLOT PENGE KOMMER BUDSKABET UD? I en nødsituation skal alle, der befinder sig i dine lokaler, kunne

Læs mere

Højdepunkter. PD4-M-TRIO-DIM og PD4-M-TRIO-DALI 2012/1. www.beg-luxomat.com. Bevægelses- og tilstedeværelsessensorer. Lamper og skumringsrelæer

Højdepunkter. PD4-M-TRIO-DIM og PD4-M-TRIO-DALI 2012/1. www.beg-luxomat.com. Bevægelses- og tilstedeværelsessensorer. Lamper og skumringsrelæer Højdepunkter 2012/1 www.beg-luxomat.com Bevægelses- og tilstedeværelsessensorer PD4-M-TRIO-DIM og PD4-M-TRIO-DAI amper og skumringsrelæer V-bokse SMARTHOME KNX Kontakture SAFETYUX Side 4-5 Helt bekvemt

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

Værd at vide om brandslukning i edb-rum

Værd at vide om brandslukning i edb-rum Værd at vide om brandslukning i edb-rum Building Technologies Værd at vide om brandslukning Brandsikring skaber tryghed og beskytter mennesker og værdier. En brand kan være en af de mest uoverskuelige

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials -serien gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 -serien Solutions for Essentials Introduktion Installer fremtidens gulvvarme og gør tilfredse kunder endnu mere tilfredse er fremtidens gulvvarmestyring.

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 kontrolenhed ABDL 4000: ABDL 4000 serien opfylder Dansk Brand og sikringsteknisk

Læs mere

Pilkington Pyrostop og Pilkington Pyrodur

Pilkington Pyrostop og Pilkington Pyrodur Pilkington Pyrodur BRANDBESKYTTENDE GLAS og Pilkington Pyrodur En effektiv barriere mod røggasser, flammer og varmestråling Brandbeskyttende glas: Personlig og materiel sikkerhed Brandbeskyttende Glas

Læs mere

PARAGON ε. Brugermanual

PARAGON ε. Brugermanual PARAGON ε Brugermanual Side 2 Pyronix Paragon ε Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning...3 2 Faciliteter...4 3 Funktionsbeskrivelse...5 3.1 Operationstilstande...5 3.2 Ind- og udgangstilstande...6 4 Zoner...7

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

DET RIGTIGE HALOGENFRIE KABEL TIL INSTALLATIONEN 1 (16)

DET RIGTIGE HALOGENFRIE KABEL TIL INSTALLATIONEN 1 (16) DET RIGTIGE TIL INSTALLATIONEN 1 (16) Halogenfrit kabel for en sikkerheds skyld Det er en stor fordel, at der er blevet anvendt halogenfrie kabler, hvis ulykken viser sig at være ude, og der udbryder brand.

Læs mere

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG NU KAN BRANDSKADER UNDGÅS TAKKET VÆRE FIRET ENERGY Med Firet Energy er pludseligt opståede ildebrande hurtigt under kontrol. Firet Energy

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Brugervejledning / DK. Tilstedeværelsessensor og bevægelsessensor, DALI-2 BMS, , og

Brugervejledning / DK. Tilstedeværelsessensor og bevægelsessensor, DALI-2 BMS, , og Typenr. -7-7 -75 Tilstedeværelsessensor og bevægelsessensor, DALI- BMS, -7, -7 og -75 Gældende for software version - se versionsnr. Anvendelse Sensor 60 DALI- BMS anvendes til registrering af tilstedeværelse

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

LeanVent Produktoversigt

LeanVent Produktoversigt LeanVent Produktoversigt 05/2015 Hvorfor vælge et spjæld fra LeanVent? Ved første øjekast ligner et LeanVent spjæld et helt almindeligt spjæld, men ved nærmere øjesyn, ser man hurtigt det unikke design

Læs mere

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG.

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG. MANUAL OPTISK RØGALARM Produktnummer: 2103-002 Udviklet af CAVIUS Røgalarmen er beregnet til brug i private hjem og campingvogne. Det anbefales ikke at installere alarmen på både. LÆS MANUALEN GRUNDIGT

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Tilpasset det nordis. Scroll kompressor / Danmarkspumpen - en pakkeløsning.

Tilpasset det nordis. Scroll kompressor / Danmarkspumpen - en pakkeløsning. Ideel til næsten alle Tilpasset det nordis Indedel med lavt/s Luftrensning med S 10 års Allergi Alleru Scroll kompressor / Keramiske lejer for Industrivej 3B, 5500 Middelfart web: trap.as, info@trap.as

Læs mere

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm!

Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Pas på familien og hjemmet med Europas mest populære privatalarm! Velkommen til det opkoblede smarte hjem. Smarte tjenester til familien og hjemmet. Forestil dig et alarmsystem, der kan slukke for kaffemaskinen,

Læs mere

Programmering af trådløse modtagere (RF)

Programmering af trådløse modtagere (RF) Comfort CSx75 Programmering af trådløse modtagere (RF) Introduktion Centralerne CSx75 kan udvides med trådløse (RF) modtagere på 868 MHz og 433 MHz. Når en RF modtager er installeret på centralen, kan

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker Den sikreste vej mellem to punkter Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at

Læs mere

Advanceret køretøj til mand

Advanceret køretøj til mand Advanceret køretøj til mand Kollisions detekterings system SSZ ECHO GUARD Hvad er SSZ ECHO GUARD? SSZ ECHO GUARD er et advanceret teknologisk system der er designet til at forøge sikkerheden, under kørsel

Læs mere

Bedre indeklima. mandag den 4. september til onsdag den 6. september 2017

Bedre indeklima. mandag den 4. september til onsdag den 6. september 2017 Information til beboerne - afd. 20 August 2017 Bedre indeklima Det er besluttet i afdelingen, at der skal monteres temperatur-/fugtighedsmålere i alle lejemål, således at man kan holde øje med, om luftfugtigheden

Læs mere

Personsikringssystem fra Bosch

Personsikringssystem fra Bosch Personsikringssystem fra Bosch Ñ Håndtering af trusler og detektering af nødsituationer Ñ Personbeskyttelse: ulykker og risiko for aggressiv adfærd Ñ Manuel og automatisk alarm med lokationsoplysninger

Læs mere

RØNDE BORGER- OG KULTURHUS

RØNDE BORGER- OG KULTURHUS RØNDE BORGER- OG KULTURHUS Dok. nr. 3176-005 Dato: 07.05.2014 RØNDE BORGER- OG KULTURHUS Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse side 1.1 Beskrivelse af projektet... 2 1.2 Anvendelseskategorier... 2 1.3 Flugtvejs-

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Smoke Alarm FERION 4000 O

Smoke Alarm FERION 4000 O Smoke Alarm FERION 4000 O da Smoke Alarm Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Graphics 4 2 Indledning 6 3 Montering 7 4 Vedligeholdelse 9 5 Tekniske data 10 6 Kundeservice 12 Bosch Sicherheitssysteme

Læs mere

Autroprime interaktivt branddetektionssystem AUTROPRIME. Enkelt, pålideligt og fleksibelt interaktivt branddetektionssystem

Autroprime interaktivt branddetektionssystem AUTROPRIME. Enkelt, pålideligt og fleksibelt interaktivt branddetektionssystem Autroprime interaktivt branddetektionssystem AUTROPRIME Enkelt, pålideligt og fleksibelt interaktivt branddetektionssystem Højteknologi, enkel konstrukstion og lave omkostninger OM AUTROPRIME Autroprime

Læs mere

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 Hvad er Guardeye Mange alarmsystemer er blinde eller sender kun enkelte billeder ved alarm. Guardeye giver sikker videoverifikation ved at sende

Læs mere

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer

Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer Kontrolenhed FICO-128 til brandsikringssystemer ETPS-EI ETPR-EI FICO 128 Enkel at: projektere installere anvende Enkel at projektere og installere Fico-128 indeholder alle de væsentlige funktioner, der

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Kontrol- og indikationsenhed CN-AIOI

Kontrol- og indikationsenhed CN-AIOI 1(7) DATABLAD Kontrol- og indikationsenhed CN-AIOI Art. no. 023261 System: NSAC-1, TERRA FIRE, TERRA ONE Generel beskrivelse CN-AIOI er en multifunktions adresse-/kontrolenhed på sløjfen, der er ideel

Læs mere

Byg på et design du kan mærke

Byg på et design du kan mærke Byg på et design du kan mærke Den nye Uponor Smatrix Style termostat optimerer på elegant vis dit indeklima med færre energiomkostninger og større komfort. Noget du kan mærke hver eneste dag. Den elegante

Læs mere

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt...

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... lindab ventilation Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... Verdensnyhed! Med MBB sætter vi ny standard inden for trykfordelingsbokse Lydisolering Udløb Lineært konusspjæld Safe tilslutning Når præcision

Læs mere

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S Stilladser og overdækninger udført i krympeplast. Krympeplast er rent naturprodukter, og derfor et GRØNT genanvendeligt produkt uden skade for miljøet.

Læs mere

Elma Segugio CO Dansk vejledning Side 3 7

Elma Segugio CO Dansk vejledning Side 3 7 Elma Segugio CO Dansk vejledning Side 3 7 El.nr. 63 98 967 008 Dansk vejledning...3 Introduktion...3 Beskrivelse...3 Gas lækage detektor...3 Forbindelsesdiagrammer...4 Oversigt...4 Brugerinstruktioner...5

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter

Den sikreste vej mellem to punkter Den sikreste vej mellem to punkter - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at detektere og overvåge lækager, før der opstår større skade Forhindrer

Læs mere

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION EASY MOTION OPTI MOTION OPTI MOTION LøsNinger som opfylder EN 16005 impulsgivere og sikkerhedssensorer, til automatik på hængslede- og Opfylder kravene

Læs mere

En sikker og smart virksomhed

En sikker og smart virksomhed En sikker og smart virksomhed Sikkerhedssystemet JABLOTRON 100, inklusiv den unikke MyJABLOTRON-applikation Opnå sikkerhed og kontrol på en gang Intuitiv betjening JABLOTRON 100 er et alsidigt system,

Læs mere

Energistyrelsen er blevet informeret om, at der kan være problemer med overholdelse af reglerne for røg- og varmeudsugningsventilatorer.

Energistyrelsen er blevet informeret om, at der kan være problemer med overholdelse af reglerne for røg- og varmeudsugningsventilatorer. 25. januar 2013 Side 1 Energistyrelsen informerer om brandventilation Energistyrelsen er blevet informeret om, at der kan være problemer med overholdelse af reglerne for røg- og varmeudsugningsventilatorer.

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

KATALOG HÅND & HÅRTØRRER

KATALOG HÅND & HÅRTØRRER KATALOG HÅND & HÅRTØRRER VENTICO NORDIC A/S - Holmegaardsvej 64A - 4684 Holmegaard Telefon 5554 8181 - Telefax 5554 8686 - www.ventico.dk - mail: ventico@ventico.dk CVR 20165049 HVORFOR INVESTERE I EN

Læs mere

Aktiveringsenheder i Besam-serien

Aktiveringsenheder i Besam-serien Aktiveringsenheder i esam-serien Gør døråbningen lettere Hver automatisk døråbner skal forsynes med impulsenheder, der giver dørautomatikken signal om at åbne døren. Forskellige døre og situationer kræver

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

3. HYDRUS koldtvandsmåler

3. HYDRUS koldtvandsmåler 3. HYDRUS koldtvandsmåler Diehl Metering ApS CVR 3374 8221 Glentevej 1 6705 Esbjerg Ø 7613 4300 info-dmdk@diehl.com www.diehl-metering.dk Side 1 af 6 HYDRUS ultralydsbaseret koldtvandsmåler Med en batterilevetid

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL Styringssystemer Effektiv rumstyring AIRCONTROL AIRCONTROL Tilstedeværelse Fugtighed Temperatur Luftkvalitet 2 Behovsstyrede rumstyrings-strategier Effektiv rumstyring med X-AIRCONTROL Stadig strengere

Læs mere

KAPITEL 805 NØDBELYSNING OG VARSLINGSANLÆG

KAPITEL 805 NØDBELYSNING OG VARSLINGSANLÆG KAPITEL 805 NØDBELYSNING OG VARSLINGSANLÆG 805.1 Gyldighedsområde. De særlige bestemmelser i dette kapitel gælder for nødbelysning og varslingsanlæg, hvor Bygningsreglementet indeholder krav om sådanne

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Cesar Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Anvendelsesområder Med Cesar serien kan arkitekter og lysdesignere gribe udendørs belysning an på en helt ny måde, der kombinerer kreative løsninger

Læs mere

Sag: IO99999. Inspektionssted: Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Jernholmen 12 2650 Hvidovre Per Hansen. Kontaktperson:

Sag: IO99999. Inspektionssted: Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Jernholmen 12 2650 Hvidovre Per Hansen. Kontaktperson: Sag: Inspektionssted: Kontaktperson: IO99999 Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Jernholmen 12 2650 Hvidovre Per Hansen Inspektør: Deltog ved besøget: Telefon: Besøg aflagt den: Rapportdato: Jesper

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Gør livet tryggere og meget mere bekvemt.

Gør livet tryggere og meget mere bekvemt. Gør livet tryggere og meget mere bekvemt. Verisure giver dig meget mere end en almindelig tyverialarm. Du får et opkoblet smart hjem. Slå din alarm fra og til med mobilen via Verisure App. Kontrollér din

Læs mere

En ny, bæredygtig måde at se på belysning

En ny, bæredygtig måde at se på belysning itza Trodser tiden En ny, bæredygtig måde at se på belysning Udviklet til LED, udstyret med den sidste nye afskærmningsteknologi, og med en optimeret konstruktion har Itza en levetid på 80.000 timer. Derfor

Læs mere