EftEruddannElsE for tandklinikassistenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EftEruddannElsE for tandklinikassistenter"

Transkript

1 EftEruddannElsE for tandklinikassistenter

2 Praktisk information alle kurserne afholdes i samarbejde med HansEnBErG på dental College aalborg, rørdalsvej 10, 9000 aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode, kan du deltage gratis i kurserne. tal med din a-kasse om kursusdeltagelsen. Er du ledig i anden ydelsesperiode skal du tale med jobcenteret eller anden aktør, da denne skal sørge for tilmeldingen og give accept af kursusdeltagelsen. Undervisningstiden er generelt klokken LøntabsgodtgøreLse (veu) kurserne afvikles som amu-kurser, så der er mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse. som arbejdsgiver kan du dermed få refunderet en del af kursusdeltagerens løn. På kursus med hotelovernatning? Har du længere end 120 km t/r fra din bopæl til uddannelsesstedet, kan vi tilbyde indkvartering uden beregning. indkvarteringen vil foregå på et hotel i aalborg, som vi har aftale med. dog skal vi gøre opmærksom på, at al forplejning er for egen regning. Morgenmad kan købes på hotellet eller i dental College aalborgs kantine, hvor du også kan købe frokost. virksomhedstilpassede kurser dental College aalborg kan også tilbyde din virksomhed specielt tilrettelagte kurser, der kan sammensættes præcist efter jeres ønsker og behov. Vores undervisere tager også gerne ud til jer og afholder kurser, hvis det er praktisk muligt. Prisen aftales nærmere med skolen. Ændringer og forbehold dental College aalborg forbeholder sig ret til at aflyse annoncerede tilmelding tilmelding til kurserne foregår online på eller YderLigere information Har du spørgsmål til dental College aalborgs kurser, er du altid velkommen til at kontakte: Mette Huus sørensen salgskonsulent telefon:

3 HYGIEJNE FOR TANDKLINIKASSISTENTER Trænger jeres klinik til et lille hygiejneløft? Kom på kursus og lær, hvordan du udarbejder en plan for hygiejneprocedurerne på din klinik, som lever op til de nyeste krav. På kurset lærer du at udarbejde en skriftlig hygiejneprocedure for klinikken, så den lever op til kravene om klinisk hygiejne. Du bliver også i stand til at udføre hygiejneproceduren, og du opnår viden om formålet med klinisk hygiejne, kravene til hygiejneprocedurer på tandklinikker (herunder håndhygiejne) personlige værnemidler, rengøring, desinfektion og sterilisation samt kvalitetskontrol og arbejdsmiljømæssige forholdsregler. KURSUSDATO Den september 2014 Begge dage kl dage Kr. 244,- Tilmelding til kurserne foregår online på eller PRAKTISK INFORMATION Alle kurserne afholdes i samarbejde med HANSENBERG på Dental College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode, kan du deltage gratis i kurset. Tal med din a-kasse om kursusdeltagelsen. Er du ledig i anden ydelsesperiode, skal du tale med jobcenteret eller anden aktør, da denne skal sørge for tilmeldingen og skal give accept af kursusdeltagelsen. LØNTABSGODTGØRELSE (VEU) Kurset afvikles som AMU-kursus, så der er mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse på kr. 652,- pr. dag. Som arbejdsgiver kan du dermed få refunderet en del af kursusdeltagerens løn.

4 OPERATIONSHYGIEJNE PÅ TANDKLINIKKEN Dette kursus vil styrke både din samarbejdsevne, selvstændighed og ansvarsbevidsthed gennem teoretiske input og praktiske øvelser. PÅ DETTE KURSUS LÆRER DU: aseptiske teknikker herunder kirurgisk håndvask operationsopdækning og afrydning at udføre sterilisationsarbejde, så smitterisiko, skadelig påvirkning af miljø og arbejdsmiljø minimeres KURSUSDATO 22. september 2014 Kl dag Kr. 122,- Tilmeldingsfrist senest 30 dage før kursusstart. Tilmelding til kurset foregår online på eller PRAKTISK INFORMATION Er du ledig i første ydelsesperiode, kan du deltage gratis i kurset. Tal med din a-kasse om kursusdeltagelsen. Er du ledig i anden ydelsesperiode, skal du tale med jobcenteret eller anden aktør, da denne skal sørge for tilmeldingen og skal give accept af kursusdeltagelsen. LØNTABSGODTGØRELSE (VEU) Kurset afvikles som AMU-kursus, så der er mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse på kr. 652,- pr. dag. Som arbejdsgiver kan du dermed få refunderet en del af kursusdeltagerens løn.

5 ORAL KIRURGI Dette kursus giver dig en indsigt i mange aspekter af oral kirurgi, herunder implantatbehandling. Efter kurset vil du være i stand til at forberede, assistere og medvirke ved større kirurgiske indgreb i mundhulen. KURSUSEMNER: Anamnese og forholdsregler ved risikopatienter Mundhulens nerveforsyning og analgesi Tumorer Hospitalsodontologi (fx kirurgi ved større traumer) Præoperative registreringer, herunder røntgenoptagelser Præ- og postoperativ medicinering Operationshygiejne Assistance ved kirurgiske indgreb Kirurgiske indgreb i mundhulen Cyster og rodspidsamputationer Implantatoperationer Parodontaloperationer Information til patienter før og efter kirurgiske indgreb Bortskaffelse af risikoaffald KURSUSDATOER Den marts 2014 Den juni 2014 Den november 2014 Alle dage kl dage Kr ,- (ekskl. kursusmateriale) Der kan ikke søges om VEU-godtgørelse. UDGIFT TIL KURSUSMATERIALE En materialeudgift på kr. 250,- vil blive opkrævet inden kursusstart via faktura. Tilmeldingsfrist senest 7 dage før kursusstart. Tilmelding til kurset foregår online på eller DELTAGERANTAL Maks. 16. Da der er tale om kursuspladser på et specialehold for vores hovedforløbselever, kan der forekomme venteliste. KURSET ER ET SPECIALEFAG Kurset udbydes som enkeltfag i den ordinære erhvervsuddannelse til tandklinikassistent og er tilrettelagt ud fra uddannelsens mål og rammer. Du deltager derfor sammen med tandklinikassistentelever, som er under uddannelse.

6 SUPRAGINGIVAL TANDRENSNING På dette todages kursus lærer du at fjerne supragingivale bløde og hårde belægninger. Dermed har du mulighed for at medvirke endnu mere aktivt i forebyggelsen af tandsygdomme i dit daglige arbejde. KURSUSFORMÅL Du lærer at fjerne supragingivale bløde og hårde tandbelægninger samt eksterne misfarvninger ved hjælp af maskinelt apparatur og håndinstrumenter Du lærer at anvende hensigtsmæssig fi ngerstøtte og anvende din viden om ergonomi under tandrensning Du lærer at identifi cere misfarvninger og supragingivale bløde og hårde tandbelægninger Du får kendskab til årsager til misfarvning og tandbelægning Du lærer at skelne mellem sund og infl ammeret gingiva Du lærer at vejlede i årsager til gingivitis og parodontitis Du lærer at instruere i forebyggelse af gingivitis og parodontitis KURSUSDATO OG Den september 2014 Begge dage dage Kr. 244,- Tilmelding til kurset foregår online på eller PRAKTISK INFORMATION Kurset afholdes i samarbejde med HANSENBERG på Dental College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode, kan du deltage gratis i kurset. Tal med din a-kasse om kursusdeltagelsen. Er du ledig i anden ydelsesperiode, skal du tale med jobcenteret eller anden aktør, da denne skal sørge for tilmeldingen og skal give accept af kursusdeltagelsen. LØNTABSGODTGØRELSE (VEU) Kurset afvikles som AMU-kursus, så der er mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse på kr. 652,- pr. dag. Som arbejdsgiver kan du dermed få refunderet en del af kursusdeltagerens løn. Er din transport til Dental College Aalborg mere end 120 km t/r, kan du gratis indlogeres på hotel i Aalborg. Dog skal vi gøre opmærksom på, at al forplejning er for egen regning. Morgenmad kan købes på hotellet eller i skolens kantine. Her kan også købes frokost og kaffe/kage til fornuftige priser. Dental College Aalborg forbeholder sig ret til at afl yse dette kursus, såfremt der ikke er tilstrækkelig mange deltagere.

7 UDVIDET PROFYLAKSE KURSUSFORMÅL: Du lærer om årsagerne til eksterne misfarvninger og at skelne mellem eksterne og interne misfarvninger Du lærer at identifi cere bløde og hårde belægninger Du lærer at fjerne supragingivale bløde og hårde tandbelægninger samt supragingivale misfarvninger ved hjælp af maskinelt apparatur og håndinstrumenter Du lærer at anvende hensigtsmæssig fi ngerstøtte og anvende sin viden om ergonomi under tandrensning Du lærer at skelne sund og infl ammeret gingiva Du lærer at anvende viden om årsagerne til gingivitis og parodontitis ved en individuel vejledning og instruktion af patienterne KURSUSDATO Den marts 2014 Den august 2014 Den november 2014 Alle dage kl dage Kr ,- Der kan ikke søges om VEU-godtgørelse. KURSUSMATERIALE Udvidet profylakse fra Erhvervsskolernes Forlag bedes anskaffet inden kursusstart. Tilmelding til kurset foregår online på eller DELTAGERANTAL Maks. 16. Da der er tale om kursuspladser på et specialehold for vores hovedforløbselever, kan der forekomme venteliste. KURSET ER ET SPECIALEFAG Kurset udbydes som enkeltfag i den ordinære erhvervsuddannelse til tandklinikassistent og er tilrettelagt ud fra uddannelsens mål og rammer. Du deltager derfor sammen med tandklinikassistentelever, som er under uddannelse (rutineret niveau). OBS! VI FORVENTER, AT: du har rutine i afpudsning af bløde belægninger med anvendelse af korrekt fingerstøtte du kan foretage instruktion og vejledning om mundhygiejne samt opfølgning heraf, særligt med henblik på gingivitis du kender til plak- og tandstensudvikling du kender til sygdomme i det marginale parodontium og behandlingsmuligheder, herunder kendskab til årsager og udviklingen af gingivitis

8 UDVIDET RADIOLOGI På dette kursus lærer du at arbejde praktisk med forskellige typer af røntgenoptagelser. Du lærer bl.a. om ekstraorale og intraorale optagelser, at optage og efterbehandle digitale specialoptagelser samt om den diagnostiske brug af optagelserne. Du får mulighed for at arbejde praktisk med forskellige typer af røntgenoptagelser. Kurset vil bl.a. give dig kendskab til: optagelsesprincipperne bag de hyppigst forekommende ekstraorale røntgenoptagelser at vurdere billedkvaliteten af intraorale specialoptagelser at optage og efterbehandle digitale intraorale specialoptagelser den diagnostiske brug af intraorale og ekstraorale specialoptagelser Kurset er et valgfrit specialefag fra uddannelsen til tandklinikassistent og henvender sig især til tandklinikassistenter, der ønsker at kvalifi cere sig specielt inden for røntgenarbejde. Du deltager derfor sammen med elever under uddannelse. FORUDSÆTNINGER FOR DELTAGELSE Et afsluttet forløb i vinkelhalveringsteknik er nødvendigt for at få et fuldt udbytte af kurset. KURSUSDATOER Den maj 2014 Den september 2014 Begge dage kl uge Kr. 2500,- Der kan ikke søges om VEU-godtgørelse. KURSUSMATERIALE Du skal medbringe og have læst bogen Udvidet radiologi, 1. udgave, 1. oplag Den kan købes på til kr. 200,- Bogen giver et godt indblik i kursets teori, og efter kurset vil bogen være et godt opslagsværk på klinikken. Tilmeldingsfrist senest 7 dage før kursusstart. Tilmelding til kurset foregår online på eller DELTAGERANTAL Maks. 12 kursister KURSUSBEVIS Ved kursets afslutning evalueres du efter 7-trinsskalaen. Ved tilfredsstillende gennemførelse af kurset og en opnået karakter på 02 eller derover udstedes kursusbevis.

9 AFTRYK TIL FAST PROTETIK OG FREMSTILLING AF PROVISORIER PÅ KURSET LÆRER DU AT: fremstille provisoriske kroner og broer efter direkte teknik herunder vælge materialer til provisorier og provisorisk cementering. tage aftryk til simpel fast protetik herunder vælge materialer til pochepakning, hæmostase og aftryk. udføre pochepakning og hæmostase og vurdere kvaliteten af aftrykket og foretage desinfektion af aftryk på korrekt måde. MÅLGRUPPE Kurset henvender sig til personer, der arbejder på en tandklinik primært som tandklinikassistenter. KURSUSDATO Den oktober 2014 Alle dage kl dage Kr. 244,- Tilmelding til kurserne foregår online på eller PRAKTISK INFORMATION Alle kurserne afholdes i samarbejde med HANSENBERG på Dental College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode, kan du deltage gratis i kurset. Tal med din a-kasse om kursusdeltagelsen. Er du ledig i anden ydelsesperiode, skal du tale med jobcenteret eller anden aktør, da denne skal sørge for tilmeldingen og skal give accept af kursusdeltagelsen. LØNTABSGODTGØRELSE (VEU) Kurset afvikles som AMU-kursus, så der er mulighed for at søge om løntabsgodtgørelse på kr. 652 pr. dag. Som arbejdsgiver kan du dermed få refunderet en del af kursusdeltagerens løn. Salgsassistent

10 rørdalsvej aalborg telefon:

Orientering om fordeling af mål mellem skoleperiode 1 og 2 på hovedforløbet på SKT/AU:

Orientering om fordeling af mål mellem skoleperiode 1 og 2 på hovedforløbet på SKT/AU: Valg -fag Bundne Specialefag Bundne Områdefag SKOLEN FOR KLINIKASSISTENTER, Orientering om fordeling af mål mellem skoleperiode 1 og 2 på hovedforløbet på SKT/AU: Skoleundervisningen på hovedforløbet er

Læs mere

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30 kurser Praktisk information Alle kurserne afholdes i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole Odensen-Vejle på Style & Wellness College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode,

Læs mere

Undervisningsplan for H2 Tandklinikassistentuddannelsen hovedforløb

Undervisningsplan for H2 Tandklinikassistentuddannelsen hovedforløb Undervisningsplan for H2 Tandklinikassistentuddannelsen hovedforløb Varighed i alt 7 uger Forløb Tandklinikassistentuddannelsen, hovedforløb H2 Bedømmelse, dokumentation & evaluering: Dokumentation: Se

Læs mere

Undervisningsplan for H1 Tandklinikassistentuddannelsen hovedforløb

Undervisningsplan for H1 Tandklinikassistentuddannelsen hovedforløb Undervisningsplan for H1 Tandklinikassistentuddannelsen hovedforløb Varighed i alt 7 uger Forløb Tandklinikassistentuddannelsen, hovedforløb Bedømmelse, dokumentation & evaluering: Dokumentation: Se nedenstående

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 2. halvår 2015 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering 2. halvår

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 1. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 1. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 1. halvår 2015 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering 1. halvår

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent BEK nr 307 af 23/04/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 24. februar 2019 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, j.nr. 18/02876 Senere

Læs mere

Drøftelse af trindeling på Tandklinikassistentuddannelsen Futka s skolemøde 21/

Drøftelse af trindeling på Tandklinikassistentuddannelsen Futka s skolemøde 21/ Drøftelse af trindeling på Tandklinikassistentuddannelsen Futka s skolemøde 21/03 2012 SKT, KU & AU v/conni Parsner og Caroline Hørsted Baggrund for at foreslå trindeling af Tandklinikassistentuddannelsen

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2016 og 1. halvår Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2016 og 1. halvår Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 2. halvår 2016 og 1. halvår 2017 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering

Læs mere

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2013. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2013. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog med kurser i Personregistrering 2. halvår 2013 Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog med kurser i personregistrering

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent BEK nr 292 af 23/03/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 28. januar 2017 Ministerium: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Journalnummer: Undervisningsmin., j.nr. 007.19T.541 Senere ændringer

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent BEK nr 286 af 15/03/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 31. januar 2017 Ministerium: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Journalnummer: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Styrelsen

Læs mere

Efteruddannelse bygningshåndværkere

Efteruddannelse bygningshåndværkere Efteruddannelse bygningshåndværkere ri o e t Fra raksis til p 1 Indholdsfortegnelse Kurser - Energi og bygninger... Side 2 40991 Energioptimering af boliger 42795 Montering af dampspærre og trykprøvning

Læs mere

Skønne kurser til dig

Skønne kurser til dig Efteruddannelse og kurser For kosmetikere Skønne kurser til dig Velkommen til en verden af skønhed, lækre behandlinger og ikke mindst faglighed. På Style & Wellness College Aalborg er vi specialister i

Læs mere

Uddannelsesspecifikt fag i uddannelsen til: Tandklinikassistent

Uddannelsesspecifikt fag i uddannelsen til: Tandklinikassistent Uddannelsesspecifikt fag i uddannelsen til: Tandklinikassistent Faget skal beskrive den viden, de metoder og processer, den faglige dokumentation og kommunikation eleven skal lære i den pågældende uddannelses

Læs mere

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE Gode råd om... EFTERUDDANNELSE INDHOLD 1. Indledning 3 2. Hvorfor bruge AMU-kurser til efteruddannelse? 4 3. Fakta om AMU-kurser 4 Hvem kan deltage? 4 Hvad koster AMU-kurserne? 4 Information om AMU-kurser

Læs mere

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE

Gode råd om... EFTERUDDANNELSE Gode råd om... EFTERUDDANNELSE INDHOLD 1. Indledning 3 2. Hvorfor bruge AMU-kurser til efteruddannelse? 4 3. Fakta om AMU-kurser 4 Hvem kan deltage? 4 Hvad koster AMU-kurserne? 4 Information om AMU-kurser

Læs mere

Oplysningsskema. Ansøgning FUTKA. Til beregning. Beskæftigede på klinikken. Antal personer. Ugentligt antal timer sammenlagt

Oplysningsskema. Ansøgning FUTKA. Til beregning. Beskæftigede på klinikken. Antal personer. Ugentligt antal timer sammenlagt FUTKA Det faglige udvalg for Erhvervsuddannelsen til Oplysningsskema () Ansøgning Godkendelse som praktiksted uddannelsen Læs venligst vejledningen inden udfyldelse Praktikstedets navn og adresse Telefon

Læs mere

KURSER I METALSVEJSNING

KURSER I METALSVEJSNING KURSER I METALSVEJSNING TAG DIT AMU KURSUS I SLAGELSE Metalsvejsning Svejsning er et stort og spændende arbejdsområde inden for metalindustrien, og efterspørgslen efter kvalificerede svejsere er stor.

Læs mere

Rengøringskurser for professionelle. Rengørings- og hygiejneområdet

Rengøringskurser for professionelle. Rengørings- og hygiejneområdet Rengøringskurser for professionelle Rengørings- og hygiejneområdet 1 Hvem er Tradium Erhverv? Tradium Erhverv udbyder uddannelser og kompetenceløft primært under AMU programmet, og vores hovedfokus er

Læs mere

Brobygning 9. kl. Sundhed, omsorg & pædagogik

Brobygning 9. kl. Sundhed, omsorg & pædagogik Brobygning 9. kl. Sundhed, omsorg & pædagogik Tandklinikassistent Navn: Skole: Velkommen til Teknisk Skole Esbjerg Vi er glade for at se dig på brobygningsforløbet på Teknisk Skole Esbjerg. Her vil du

Læs mere

NYE KURSER CAD kurser

NYE KURSER CAD kurser NYE KURSER AD Metal College Aalborg er en af de største udbydere af CAD-kurser på landsplan Metal College Aalborg er en af de største udbydere af CAD-kurser på landsplan, og skolen har igennem mange år

Læs mere

Håndbog for samarbejdspartnere

Håndbog for samarbejdspartnere Håndbog for samarbejdspartnere Intro Velkommen til Erhvervsakademiet Nordsjælland. Som Erhvervsakademi dækker vi et bredt område af uddannelser og kurser. Vores mål er at være regionens kvalificerede uddannelsespartner

Læs mere

EFTERUDDANNELSE KURSER I FITNESS

EFTERUDDANNELSE KURSER I FITNESS EFTERUDDANNELSE KURSER I FITNESS DE ÆLDRE BLIVER MERE OG MERE AKTIVE FITNESS FOR ÆLDRE VARIGHED: 3 dage STED: Vester Allé 26, 8900 Randers C Er du klædt på til at varetage en hensynsfuld, men målrettet

Læs mere

www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser

www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser www.evukurser.dk Guide: Sådan tilmelder du dig vvs-branchens kurser 2014 Sådan tilmelder du dig efteruddannelse Tilbuddene er mange, når det gælder efteruddannelse. Hvis du overvejer at efteruddanne dig,

Læs mere

Tandklinikassistent, 2008

Tandklinikassistent, 2008 Formål med uddannelsen Assistance ved enhver form for tandbehandling i samarbejde med tandlæge, tandplejer og klinisk tandtekniker. Selvstændig afrydning, radiologisk assistance, administrative opgaver

Læs mere

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland.

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland. Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. Program VEU CENTER-sammen gør vi det lettere at tage på voksenog efteruddannelse

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 03 FLYVNING NR. 02 Vedr. Instruktørkurser 2015. DATO: 12.01.15 Hermed fremsender

Læs mere

Blomsterbinding kurser 2011

Blomsterbinding kurser 2011 Blomsterbinding kurser 2011 20 KOLD LEVNEDSMIDDEL LANDBRUGSVEJ 55 5260 ODENSE S 1 KOLD LEVNEDSMIDDEL LANDBRUGSVEJ 55 5260 ODENSE S Kursusoversigt Vi har i 2011 sammensat en varieret række blomsterbinderkurser,

Læs mere

Arbejdsmarkedsuddannelser Kursusoversigt forår 2011

Arbejdsmarkedsuddannelser Kursusoversigt forår 2011 Arbejdsmarkedsuddannelser Kursusoversigt forår 2011 Indledning Kursusafdelingen på Erhvervsakademiet København Nord har et varieret kursustilbud, der indeholder arbejdsmarkedsuddannelser, kurser under

Læs mere

RETAIL MANAGER ET REDSKABSORIENTERET LEDERFORLØB

RETAIL MANAGER ET REDSKABSORIENTERET LEDERFORLØB RETAIL MANAGER ET REDSKABSORIENTERET LEDERFORLØB Har du brug for en værktøjskasse fyldt med effektive metoder til at nå dine mål som leder? Så er dette kursusforløb måske noget for dig 6 kursusmoduler

Læs mere

CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING

CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING KURSUSPROGRAM FOR SKANDINAVIEN 2011-13 PRAKTISKE CHOKOLADEKURSER KURSUSPROGRAM 2011-2013 Siden 2008 har Kold college været akkrediteret som Callebaut Chocolate Akademi

Læs mere

Kursusmanual for specialespecifikt kursus i intern medicin: lungemedicin 1

Kursusmanual for specialespecifikt kursus i intern medicin: lungemedicin 1 Kursusmanual for specialespecifikt kursus i intern medicin: lungemedicin Kursets betegnelse Kursus i astma og allergi Senest opdateret 17. januar 2016. Godkendt i Sundhedsstyrelsen december 2015. Deltagerantal

Læs mere

Hvorfor interprofessionel læring og samarbejde?

Hvorfor interprofessionel læring og samarbejde? Hvorfor interprofessionel læring og samarbejde? I dag er det ikke nok at være en faglig dygtig sundhedsprofessionel. Den sundhedsprofessionelle skal kunne indgå i et tværprofessionelt - og tværsektorielt

Læs mere

LABORATORIETANDTEKNIKER

LABORATORIETANDTEKNIKER LABORATORIETANDTEKNIKER FAST PROTETIK H1 HOVEDFORLØB 1 Fast protetik H1 På dette skoleforløb beskæftiger vi os med: Seriemodeller Finerkroner Opbygninger Rodkapper Partielle kroner Indlæg Tandmorfologi

Læs mere

LEAN. Sund fornuft oversat til sund praksis. side 1

LEAN. Sund fornuft oversat til sund praksis. side 1 LEAN Sund fornuft oversat til sund praksis side 1 E R H V E R V Hvem er Tradium Erhverv? Tradium Erhverv udbyder uddannelser og kompetenceløft primært under AMU programmet, og vores hovedfokus er at sikre

Læs mere

Program gældende både den 20. og den 21. marts

Program gældende både den 20. og den 21. marts - Easy-A konferencen afholdes i Torvehallerne, Kirketorvet 10-16, 7100 Vejle. http://www.torvehallerne.dk Målgruppen for konferencen er administrative medarbejdere på institutioner, der udbyder erhvervsuddannelser,

Læs mere

Checklister. Version 1: 30/8-2017

Checklister. Version 1: 30/8-2017 Checklister Når du skal i gang med at forberede dit kursus, er der en række helt praktiske ting som du skal have styr på. Du er dog ikke alene. Alle kursusledere har en kursuskoordinator i PLO-E som tager

Læs mere

Uddannelse i bedre arbejdsmiljø. Kurser efter virksomhedens behov

Uddannelse i bedre arbejdsmiljø. Kurser efter virksomhedens behov Uddannelse i bedre arbejdsmiljø Kurser efter virksomhedens behov 1 Hvem er Tradium Erhverv? Tradium Erhverv udbyder uddannelser og kompetenceløft primært under AMU programmet, og vores hovedfokus er at

Læs mere

KURSUSUDBUD 2012. Holdnr. Navn Datoer Tid. Hospicemetoder i praksis. 5 dage i alt split 08.00 15.25

KURSUSUDBUD 2012. Holdnr. Navn Datoer Tid. Hospicemetoder i praksis. 5 dage i alt split 08.00 15.25 KURSUSUDBUD 2012 Navn Datoer Tid ams1201 787409ams1201 Hospicemetoder i praksis - amu-kode: 43436 30.05.12 + 31.05.12 + 06.06.12 + 07.06.12 + 08.06.12 ams1202 787409ams1202 Hospicemetoder i praksis - amu-kode:

Læs mere

Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015

Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015 KURSER 2015 Indholdsfortegnelse Velkommen på TEC Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015 I dette katalog finder du en oversigt over kurser- og efteruddannelsesmuligheder inden for de fagområder,

Læs mere

Uddannelser. på dental College Aalborg. tandklinikassistent laboratorietandtekniker

Uddannelser. på dental College Aalborg. tandklinikassistent laboratorietandtekniker Uddannelser på dental College Aalborg tandklinikassistent laboratorietandtekniker Mød vores vejleder og praktikpladskonsulent! Denne brochure giver dig et indblik i vores uddannelser. Hvis du gerne vil

Læs mere

Rybners Tekniske Skole. Velkommen. Brobygning 9. kl. Sundhed, omsorg & pædagogik. Tandklinikassistent. Navn: Skole:

Rybners Tekniske Skole. Velkommen. Brobygning 9. kl. Sundhed, omsorg & pædagogik. Tandklinikassistent. Navn: Skole: Rybners Tekniske Skole Velkommen Brobygning 9. kl. Sundhed, omsorg & pædagogik Tandklinikassistent Navn: Skole: Velkommen til Rybners Tekniske Skole Vi er glade for at se dig på brobygningsforløbet på

Læs mere

Kursuskatalog. Fremstilling af produktionsværktøj

Kursuskatalog. Fremstilling af produktionsværktøj Kursuskatalog Fremstilling af produktionsværktøj Side 2 af 10 Maskin og værktøjsteknik 2 fremstilling af produktionsværktøj Udskrevet den 05-03-2012 Praktisk information om AMU Hvor foregår kurserne? AMU-kurserne

Læs mere

Kursusprogram. Fodterapeutskolen. Fodterapeut

Kursusprogram. Fodterapeutskolen. Fodterapeut Kursusprogram Fodterapeutskolen Fodterapeut Kære fodterapeut Vi håber, du har haft en god sommer. Vi har glædet os til, at du skulle komme tilbage fra ferie, så vi kunne præsentere Tradium, Fodterapeutskolens

Læs mere

Indbydelse til Ungekursus (håndbold)

Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Arrangement nr. 201001653005 Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Fredag den 15. oktober kl.19:00 til søndag den 17. oktober kl.16.00 i Idrætscenter Vendsyssel (Vrå), (Stadionvej 17, 9760 Vrå) Vi skal

Læs mere

Pædagogik og didaktik/øvrige

Pædagogik og didaktik/øvrige S K O L E N F O R K L I N I K A S S I S T E N T E R O G T A N D P L E J E R E K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Pædagogik og didaktik/øvrige Grundforløbsprøven 1. JUNI 2012 Grundforløbsprøven På

Læs mere

Logo white_gray_white Logo white_gray_white

Logo white_gray_white Logo white_gray_white Behandlingsfilosofi Vores filosofi er ganske enkel Bevar dine egne tænder hele livet!. Målet for tandklinikken er at hjælpe dig bedst muligt med at bevare dine egne tænder hele livet. Forebyggende behandling

Læs mere

A M U KURSUSOVERSIGT. AMU kurser juni

A M U KURSUSOVERSIGT. AMU kurser juni A M U 2 0 1 8 KURSUSOVERSIGT AMU kurser 2018 juni 2018 1 Brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj Hvert år opstår der brande ved svejsning, vinkelslibning og andet gnistproducerende arbejde.

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2015 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

A M U KURSUSOVERSIGT. AMU kurser Version pr

A M U KURSUSOVERSIGT. AMU kurser Version pr A M U 2 0 1 9 KURSUSOVERSIGT AMU kurser 2019 Version pr. 01-11-2018 1 Brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj Hvert år opstår der brande ved svejsning, vinkelslibning og andet gnistproducerende

Læs mere

RETAIL MANAGER ET KURSUSFORLØB FOR LEDERE, DER SÆLGER

RETAIL MANAGER ET KURSUSFORLØB FOR LEDERE, DER SÆLGER RETAIL MANAGER ET KURSUSFORLØB FOR LEDERE, DER SÆLGER Har du brug for en værktøjskasse fyldt med effektive metoder til at nå dine mål som leder? Så er dette kursusforløb måske noget for dig. 6 kursusmoduler

Læs mere

Pixibog Uddannelser inden for kirkeområdet

Pixibog Uddannelser inden for kirkeområdet FOR NÆRMERE INFORMATION KONTAKT: AMU-Fyn Tlf. 66 13 66 70 Vi uddanner folk www.amu-fyn.dk Petersmindevej 50 5000 Odense C Tlf: 6613 6670 C. F. Tietgens Boulevard 27 5220 Odense SØ Tlf: 6613 6670 13290315

Læs mere

Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse

Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse Vejledning i tilmelding til AMU-kursus på www.efteruddannelse.dk og ansøgning om VEU-godtgørelse (udarbejdet af KHL i samarbejde med Dalum Landbrugsskole, jan. 2014) 1 Når du har fundet det ønskede kursus

Læs mere

Positive Devicance Academy. Træning i PD praksis

Positive Devicance Academy. Træning i PD praksis Positive Devicance Academy Træning i PD praksis 1 Træning i PD praksis 1.1 Formål Formålet med kurset er todelt. Dels at deltagerne får et udvidet teoretisk og praktisk indblik i PD-metoden og dels at

Læs mere

STUDIEORDNING for TANDPLEJERUDDANNELSEN. ved. SKOLEN FOR KLINIKASSISTENTER, TANDPLEJERE OG KLINISKE TANDTEKNIKERE (SKT-AU) Aarhus Universitet

STUDIEORDNING for TANDPLEJERUDDANNELSEN. ved. SKOLEN FOR KLINIKASSISTENTER, TANDPLEJERE OG KLINISKE TANDTEKNIKERE (SKT-AU) Aarhus Universitet Ansvarligt studienævn: Skolerådet ved ST-AU STUDIEORDNING for TANDPLEJERUDDANNELSEN ved SOLEN FOR LINIASSISTENTER, TANDPLEJERE (ST-AU) I henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 773 af

Læs mere

KURSUS NEUROFYSIOLOGI

KURSUS NEUROFYSIOLOGI KURSUS NEUROFYSIOLOGI KURSUS FOR UDDANNEDE NEUROFYSIOLOGIASSISTENTER MED MERE END 2 ÅRS ERFARING GRIB MÅL FOR KURSET: Deltageren kan anvende målemetoder og montere elektroder, herunder Low-Row, respiration

Læs mere

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland.

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland. Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. Program Kompetencespindet og andre værktøjer Hvordan afdækkes kompetencebehovet

Læs mere

Uddannelsesordning for uddannelsen til Tandklinikassistent

Uddannelsesordning for uddannelsen til Tandklinikassistent 1. Ikrafttrædelsesdato: Den 1. august 2015 Uddannelsesordning for uddannelsen til Udstedt af det faglige udvalg for i henhold til bekendtgørelse nr. 292 af 28. marts 2015 om erhvervsuddannelsen til. 2.

Læs mere

TOFTILD TRÆNING & TEKNIK KURSER 2019

TOFTILD TRÆNING & TEKNIK KURSER 2019 TOFTILD TRÆNING & TEKNIK KURSER 2019 Toftild Aalborg Budolfi Plads 9 9000 Aalborg Tlf. 9810 3211 www.parykker.dk Grundlæggende parykkursus For dig, som vil lære alt om standardparykker. Gennemgang af de

Læs mere

VELKOMMEN UDVIKLINGSFORLØB 2016 Hvordan styrker vi salg, netværk, events og ledelse Mennesker skal behandles forskelligt - for at kunne behandles ens

VELKOMMEN UDVIKLINGSFORLØB 2016 Hvordan styrker vi salg, netværk, events og ledelse Mennesker skal behandles forskelligt - for at kunne behandles ens VELKOMMEN UDVIKLINGSFORLØB 2016 Hvordan styrker vi salg, netværk, events og ledelse Mennesker skal behandles forskelligt - for at kunne behandles ens Hovedmål At give medlemmerne af City Vejle mulighed

Læs mere

Værdibaseret ledelse i praksis

Værdibaseret ledelse i praksis Værdibaseret ledelse i praksis Ny lederuddannelse - pilotprojekt Afholdes i Skanderborg og Odder af Tradium Erhverv i samarbejde med Odder Erhvervs & Udviklingsråd, Skanderborg Erhvervsudvikling og Business

Læs mere

STUDIEORDNING for Akademiuddannelsen i odontologisk praksis

STUDIEORDNING for Akademiuddannelsen i odontologisk praksis STUDIEORDNING for Akademiuddannelsen i odontologisk praksis Gældende fra 1. august 2016 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Uddannelsens formål 3. Uddannelsens varighed 4. Uddannelsens titel 5. Adgangskrav

Læs mere

Kursus under varmere himmelstrøg KURSUS MED STOR FAGLIGHED OG FOKUS PÅ SKAT, REVISION OG REGNSKAB

Kursus under varmere himmelstrøg KURSUS MED STOR FAGLIGHED OG FOKUS PÅ SKAT, REVISION OG REGNSKAB Kursus under varmere himmelstrøg KURSUS MED STOR FAGLIGHED OG FOKUS PÅ SKAT, REVISION OG REGNSKAB Revitax A/S tilbyder et ugekursus, som opfylder kravene til revisorers efteruddannelse. På én uge får du

Læs mere

Tirsdag 11. og onsdag 12. august

Tirsdag 11. og onsdag 12. august SOMMERSKOLE 2015 SIDE 1/2 Tirsdag 11. og onsdag 12. august Akupunktur i tandklinikken Kursuspris Kr. 4600 Tidspunkt Tirsdag 11. og onsdag 12. august, begge dage kl. 9.00 16.00 Kursusgiver Jette Noes, tandplejer

Læs mere

Jobrotation - sådan. Hvordan kommer man i gang med jobrotation? Hvilke regler gælder? Hvad skal man være opmærksom på?

Jobrotation - sådan. Hvordan kommer man i gang med jobrotation? Hvilke regler gælder? Hvad skal man være opmærksom på? Jobrotation - sådan Hvordan kommer man i gang med jobrotation? Hvilke regler gælder? Hvad skal man være opmærksom på? Nogle af disse spørgsmål kan du få svar på i denne pjece. Bliv klædt på som tillidsrepræsentant

Læs mere

Kursuskalender 2015/2016

Kursuskalender 2015/2016 KURSUS Kursuskalender 2015/2016 Kursuscentret Campus Vejle flytter mennesker og virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af aktuelle skræddersyede kvalitetskurser og efteruddannelser. Flyt dig til nye højder

Læs mere

Kursusprogram forår 2015

Kursusprogram forår 2015 Kursusprogram forår 2015 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil arbejde med de fantastiske produkter fra New CID. make-up artist Kenneth Godskesen,

Læs mere

Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere

Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere Kurser for vikarer, vejledere og kursusledere 2016 Praktiske oplysninger Tilmeldingen til kurserne foregår elektronisk. Følg linket her TILMELDING Bekræftelse på tilmeldingen sendes til kursusdeltageren

Læs mere

FAGSTÆRKE KURSER 2012 FOR TØMRERE, MURERE, VVS ERE, MALERE OG ANDRE FAGFOLK

FAGSTÆRKE KURSER 2012 FOR TØMRERE, MURERE, VVS ERE, MALERE OG ANDRE FAGFOLK FAGSTÆRKE KURSER 2012 FOR TØMRERE, MURERE, VVS ERE, MALERE OG ANDRE FAGFOLK Fagstærke kurser til dig Fagstærke kurser, der kvalificerer dig til tidens udfordringer Virksomhedstilpassede kurser A t kvalificere

Læs mere

Sådan søger I Servicebranchens Udviklingsfond

Sådan søger I Servicebranchens Udviklingsfond RENGØRING OG UDDANNELSE Sådan søger I Servicebranchens Udviklingsfond n S E R V I C E B R A N C H E N S U D V I K L I N G S F O N D Udviklingsfondens formål er at fremme uddannelse og uddannelsesniveauet

Læs mere

Kredsundervisernes rammer, uddannelse og virke

Kredsundervisernes rammer, uddannelse og virke Kredsundervisernes rammer, uddannelse og virke A. FORMÅL Formålet er først og fremmest, at opkvalificere et antal fungerende flugtskydningsinstruktører, så de kan udøve praktisk instruktion i haglskydning.

Læs mere

19-11-2015. Tandlægeoverenskomsten 2015. Tandlægeoverenskomsten 2015. Opbygningen tilskudsmodellen

19-11-2015. Tandlægeoverenskomsten 2015. Tandlægeoverenskomsten 2015. Opbygningen tilskudsmodellen Tandlægeoverenskomsten 2015 Opfølgning 2. kreds, 18. november 2015 Tandlæge Ole Marker, MPA Tandlægeoverenskomsten 2015 Medlemsmøder Tandlægeoverenskomstkurser Kurser for klinikassistenter i tandlægeoverenskomsten

Læs mere

fokus på sundhed kost & motion sex & kærester

fokus på sundhed kost & motion sex & kærester fokus på sundhed Temadag 1: kost & motion EFTER DEN FØRSTE TEMADAG arbejder I med opgaver, som dels giver større fastholdelse af tema og dels bygger op til den næste temadag. Temadag 2: sex & kærester

Læs mere

KOMMUNAL KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET INSTITUT FOR ODONTOLOGI OG ORAL SUNDHED

KOMMUNAL KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET INSTITUT FOR ODONTOLOGI OG ORAL SUNDHED FREMTIDENS KOMPETENCEPROFILER Kommunale og regionale tandklinikassistenter Spot på nye kompetencer og nye opgaver i fremtiden på den kommunale og regionale tandklinik. KOMMUNAL KØBENHAVNS UNIVERSITET DET

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

FÅ STØTTE TIL EFTERUDDANNELSE

FÅ STØTTE TIL EFTERUDDANNELSE 2 0 1 6 FÅ STØTTE TIL EFTERUDDANNELSE n D A N S K E S E R V I C E S U D V I K L I N G S F O N D Formålet for Danske Services Udviklingsfond, DSU, er at fremme uddannelse og uddannelsesniveauet i servicebranchen

Læs mere

ITU PROFESSIONAL COURSES. Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder.

ITU PROFESSIONAL COURSES. Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder. ITU PROFESSIONAL COURSES Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder. 1 ITU PROFESSIONAL COURSES ER KORTE, INTENSIVE KURSER PÅ HØJT FAGLIGT NIVEAU HENVENDT TIL IT-PROFESSIONELLE.

Læs mere

Jobrotation - sådan. Hvordan kommer man i gang med jobrotation? Hvilke regler gælder? Hvad skal man være opmærksom på?

Jobrotation - sådan. Hvordan kommer man i gang med jobrotation? Hvilke regler gælder? Hvad skal man være opmærksom på? Jobrotation - sådan Hvordan kommer man i gang med jobrotation? Hvilke regler gælder? Hvad skal man være opmærksom på? Nogle af disse spørgsmål kan du få svar på i denne pjece. Bliv klædt på som tillidsrepræsentant

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2015 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER GRIB DER SKER HELE TIDEN NOGET INDEN FOR FRISØRFAGET. PÅ CENTER FOR HÅR & WELLNESS HAR VI FINGEREN PÅ PULSEN

Læs mere

Bekendtgørelse om obligatoriske arbejdsmiljøuddannelser i Grønland

Bekendtgørelse om obligatoriske arbejdsmiljøuddannelser i Grønland BEK nr 914 af 26/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 31. januar 2017 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdstilsynet, j.nr. 20120027645 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

KURSER I METALSVEJSNING

KURSER I METALSVEJSNING KURSER I METALSVEJSNING INDEN KURSETS START Der vil blive foretaget en individuel visitation, så indplaceringen i et forløb bliver så korrekt som muligt. EFTER ENDT KURSUSFORLØB Efter kursusforløbet, kan

Læs mere

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 Kursusprogram forår 2015 KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 KursusForår15.indd 2 23-12-2014 11:57:51 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil

Læs mere

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Generelle informationer Tilmelding på Jobnet.dk Som ledig skal du være tilmeldt Jobnet.dk med et godkendt CV. Indenfor de første fi re uger af din ledighedsperiode

Læs mere

Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob

Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2) Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018

DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 TRÆNERKURSUS DHF s trænerlinje foråret 2018 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 11. maj 13. maj 2018 Instruktører: Simon Sørensen, Niels Christian Pedersen, Bjørn Sommer og Jesper

Læs mere

Bekendtgørelse om obligatoriske arbejdsmiljøuddannelser i Grønland

Bekendtgørelse om obligatoriske arbejdsmiljøuddannelser i Grønland Udkast 18. juni 2012 Bilag 1 a Bekendtgørelse om obligatoriske arbejdsmiljøuddannelser i Grønland I medfør af 7, 9, stk. 2, 56, 57, stk. 1, og 57 a i lovbekendtgørelse nr. 1048 af 26. oktober 2005, som

Læs mere

TANDTEKNIKER- SYMPOSIUM 2012

TANDTEKNIKER- SYMPOSIUM 2012 TANDTEKNIKER- SYMPOSIUM 2012 FREDAG DEN 14. OG LØRDAG DEN 15. SEPTEMBER FIRST HOTEL COPENHAGEN, MOLESTIEN 11 2450 KØBENHAVN SV DANSKE DENTAL LABORATORIER TANDTEKNIKERFORENINGEN DIT ARBEJDE... DIN FREMTID

Læs mere

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT

FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT FUTKA DET FAGLIGE UDVALG FOR ERHVERVSUDDANNELSEN TIL TANDKLINIKASSISTENT Til stede: Afbud: Claus Agø Hansen, Jannie Arge, Søren Bach-Petersen, Bonnie Blirup, Kirsten Møller Christensen, Henrik Lytsen,

Læs mere

MIKAP REGION NORDJYLLAND

MIKAP REGION NORDJYLLAND MIKAP REGION NORDJYLLAND KURSUS KATALOG EFTERÅR 2012 KURSUS A: MIKROSKOPI AF URIN OG VAGINAL SEKRET FOR BEGYNDERE Målgruppe: Personale, der skal varetage mikroskopi af urin og vaginal sekret i praksis.

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2016 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted

Fleksibelt IT-værksted Fleksibelt IT-værksted [År] Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2014 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne.

Læs mere

Uddannelsesmål med detaljer. Handlingsorienteret målformulering for arbejdsmarkedsuddannelserne

Uddannelsesmål med detaljer. Handlingsorienteret målformulering for arbejdsmarkedsuddannelserne Side 1 af 3 Nummer: Titel: Kort titel: Varighed: Godkendelsesperiode: Status (EUU): Status (UVM): xxxxx Facility Management værdier og jobområde FM værdier og jobområde 2,0 dage. 01-05-2012 og fremefter

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 02 FLYVNING NR. 01 Vedr. Instruktørkurser 2005. DATO: 12.01.05 Hermed fremsender

Læs mere

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2012. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2012. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog med kurser i Personregistrering 2. halvår Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog med kurser i personregistrering 2. halvår.

Læs mere

Erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent

Erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent Erhvervsuddannelsen til tandklinikassistent 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent Uddannelsesnævnet for handels- og kontorområdet Vesterbrogade 6 D, 4., 1620 København

Læs mere

1. halvår 2011. 1. halvår 2011

1. halvår 2011. 1. halvår 2011 1. halvår 2011 1. halvår 2011 Praktiske informationer Sådan tilmelder du dig Tilmelding til kurserne kan kun ske ét sted: Det er via vores hjemmeside www.olympus.dk/academy Tilmelding foregår under det

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2019 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2017 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere