NSF Innovationscenter. Eksklusive møde- og konferencelokaler - et anderledes sted at mødes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NSF Innovationscenter. Eksklusive møde- og konferencelokaler - et anderledes sted at mødes"

Transkript

1 NSF Innovationscenter Eksklusive møde- og konferencelokaler - et anderledes sted at mødes

2 NSF Innovationscenter Baggrund Utraditionelt, professionelt, hyggeligt og eksklusivt med en helt speciel atmosfære NSF (Nordisk Skoletavlefabrik A/S ) har gennem snart 60 år produceret og markedsført en stor palette af produkter til møde- og undervisningssektoren. Vi er en 100% danskejet virksomhed med ejerskab på anden generation. Vore produkter afsættes på markeder overalt i verden. - det er nøgleord for NSF s Innovationscenter. Her finder I et inspirations- og konferencecenter, hvor I ikke blot kan holde møder og konferencer, men også kan få indsigt i optimal indretning af undervisnings- og mødelokaler. I 2005 valgte vi at flytte fra de lokaler, der gennem en menneskealder havde dannet rammen om NSF, og tage et nyt skridt mod vores vision for fremtiden. For at understøtte vores vision er vort nye domicil opført som et inspirationsog konferencecenter. Via networking og feedback fra gæster i centeret har NSF bevæget sig fra produkt- og konstruktionsdesign til udvikling af helhedskoncepter, hvor produkterne hænger sammen med de undervisningsog mødeprocesser, der foregår i lokalet. Vi har bl.a. auditorium, kreative møderum, strategirum, seminarrum, workshoprum, coachingrum og grupperum. Alle lokaler er indrettet forskelligt, da det er vort princip, at forskellige mødetyper kræver forskellig indretning. Her kan I også lade jer inspirere til en målrettet indretning af jeres egne mødelokaler - tilpasset de processer, der skal foregå i det enkelte lokale. I vores»fælleshus«er der café og helseafdeling for alle husets brugere, og vores kok kræser for gæsterne med lækker mad. Et besøg hos os skal være en helheds-oplevelse, og vi lægger vores sjæl i jeres ophold - helt fra vi tager imod, til vi siger farvel. Inspiration NSF holder foredrag om nye måder at etablere og drive virksomhed på Udnyt vores viden og brug NSF som sparringspartner Få sammenhæng mellem virksomhedens processer og indretningen af mødelokalerne. Vi kommer gerne med forslag til mødelokaler specifikt indrettet til netop jer og jeres virksomhedskultur. Forslaget inkluderer både tavler og møbler. Vi medtager også gerne løsning til teknik og mørklægning, ligesom vi rådgiver om farvesætning og balance i rummet. Få vores møderumsdesigner på besøg og start ændringsprocessen! Velkommen til... et anderledes sted at mødes!

3 Det kreative rum Venus Mødelokale til 10 personer Det kreative rum Uranus Mødelokale til 4-8 personer Det kreative rum Venus er rummet, der bevæger. Det sørger for bevægelsesfrihed - ikke mindst i folks hoveder. Man kan arbejde stående eller siddende, slappe af i sofaerne eller bevæge sig rundt i lokalet. Også velegnet til alle former for arbejdsmøder. Teknisk udstyr er her bevidst fravalgt for at give plads til kommunikationen og det menneskelige møde - trådløst internet er dog tilstede og projektor kan bestilles. Det kreative rum Uranus er særdeles velegnet til kreativitetsprocesser og møder med planlægning og diskussion. Det bølgeformede bord giver mulighed for både at stå og sidde - eller hold møde på den ene del, og vi har kaffen klar på den anden. Lokalet er udstyret med glastavle, flipover og trådløst internet. Ideelt til fremlæggelse og diskussion i en lille kreds. Højt bord på hjul med barstole Bar med hjul, sofaer med hjul, pejs Garderobe og magasinholder Bølgeformet mødebord i 2 højder 4 høje stole og 4 lave stole 1 højdeindstilleligt, rundt bord på hjul Vægskinnesystem med flipover, whiteboardtavler og opslagstavler efter Edward de Bono s koncept om de 6 tænkehatte. Desuden trådløst internet. Skinnesystem med glastavle og flipover samt tilbehørsskab Medieudstyr - trådløst internet Uforstyrret, afslappet og behagelig = hovedet frit til at få nye idéer og til at kommunikere. Møbler på hjul for hurtig ommøblering. Lys og luft - og rum til samtale Atmosfæren er meget hyggelig og inspirerende - dette er understreget med et sart grønt tæppe samt udsigt og adgang til den japanske stenhave.

4 Strategirummet Mars mødelokale til 8-10 personer Møderum Galaksen og Mælkevejen Mødelokaler til 8 personer Strategirummet Mars er rummet for målsætning og beslutninger. Det er et klart rum med en klar indretning. Her mødes beslutningstagere og eksperter for at diskutere strategier, fastlægge mål og identificere problemer. Også velegnet til bestyrelses- og styregruppemøder. Møderummene Galaksen og Mælkevejen - til præsentation, diskussion og planlægning. Her kan man arbejde aktivt med planer, foretage kontrol, vurderinger og justeringer. Der gøres status, og mål og delmål fastlægges eller rettes til. Konferencebord med læderstole Sofa med bord Mødebord 8 komfortable stole Glastavler, glasflipover og tilbehørsskab LCD skærm, videokonference og trådløst internet Styrepanel og strømboks for flere pc ere Sort glastavle med indbygget monitor samt flipover og tilbehørsskab Trådløs og fast internetforbindelse Trolley med nødvendige hjælpemidler Stilfuld, nøgtern indretning, neutrale farver = ingen afledning. Strategirummet er eksklusivt indrettet med møbler i høj kvalitet og avanceret kommunikationsudstyr. Lyse og venlige lokaler, der lægger op til aktive møder og ligeværdige diskussioner. Planer kan fremlægges ved hjælp af det elektroniske udstyr og efterfølgende diskuteres og bearbejdes ved brug af flipover og skrivetavle. Sammenhæng mellem mødeprocesser og indretning Direkte udgang til altan.

5 Seminarrum Mercur Mødelokale til 16 personer Seminarrum/workshoprum Saturn Mødelokale til 18 personer Seminarrummet Mercur hvor kompetencer udvikles. Dette lokale er velegnet til alle former for kurser og undervisning. Rummets mange av-midler hjælper med at fange og holde deltagernes interesse. Seminar- og workshoprummet Saturn er rummet, hvor medarbejderne inddrages, når idéer skal omsættes til praksis. Der er god plads til planer og skitser, og mulighed for at visualisere sine resultater. Lokalet kan også anvendes til undervisning og små kurser. Borde med hjul og stabelbare stole Fleksible borde på hjul og stabelbare stole Sækkestole og høje borde Skinnesystem med whiteboard- og opslagstavler samt interaktiv tavle Gulvflipover på hjul 2 projektorer og lærred Magasinholder, skab og trolley Medieudstyr - trådløst internet Et undervisningslokale med stor fleksibilitet. Som udgangspunkt med borde i u-opstilling, men møbler på hjul gør det nemt at ændre på opstillingen og skabe variation. Udstyret giver mulighed for at arbejde med mange forskellige præsentationsformer. Et stort vinduesparti mod grønt område gør rummet lyst og venligt. Skinnesystem på alle vægge med: flipover, whiteboardtavler samt opslagstavler i 6 farver til processtyring Filmlærred, gulvbokse for 18 pc ere Magasinholder, tilbehørsskab og trolley Medieudstyr - trådløst internet - fremviser kan opstilles En dynamisk atmosfære med plads til at skrive og visualisere; plads til planer og til at smøge ærmerne op og arbejde praktisk. Oplev balancen i lokalerne ved hjælp af Neo Feng Shui Multirum Mercur/Saturn Mødelokale til op til 40 personer De to lokaler kan slås sammen til et alsidigt rum med plads til skoling og kompetenceudvikling for en større gruppe medarbejdere.

6 Auditorium Jupiter til 60/72 personer Seminarrum Pluto til 14 personer Auditoriet Jupiter samler folk omkring et tema eller en løsning - og succes er deles. Rummet er ideelt til større præsentationer, foredrag og paneldiskussioner. Seminarrummet Pluto hvor kompetencer udvikles. Det er velegnet til alle former for små kurser og undervisning. 2-personers borde, stabelbare stole Komfortable biografstole i forskudt plan (ekstra række med 12 stole kan opsættes) Skinnesystem med glastavle og tilbehørsskab Gulvflipover på hjul Medieudstyr - trådløst internet System med 4 hejsetavler, hvoraf den ene er interaktiv, 2 storskærme og elektronisk overhead for præsentation/fremvisning, 2 underviser-pulte med hjul, trådløs styring af lokale samt 2 fremvisere, dvd, surround, tv og mikrofoner. Rummet har en fantastisk akustik og atmosfære. Amfiopstillingen giver deltagerne et godt udsyn. Et hyggeligt undervisningslokale i helt egen afdeling. Som udgangspunkt med borde i u-opstilling. Der er udsigt og direkte adgang til den japanske stenhave. Neptun - vores lille hyggelige coaching-lokale Seminarrummet Pluto kan slås sammen med det kreative lokale Uranus, således at det også giver rum til gruppearbejde og hyggelige pauser.

7 Øvrige faciliteter Øvrige mulige aktiviteter Udendørs Hvorfor ikke slutte mødet af med lidt afslappende aktiviteter? - Lad os bygge et program op til jer. Vores udefaciliteter kan bruges som et lille break i kurset - eller måske en lille sjov konkurrence. Massage/ Zoneterapi For et mindre antal deltagere kan vi i vores helseafdeling arrangere massage/zoneterapi. Clockgreen - spil om laveste antal slag hele uret rundt. Petanquebane i de rigtige dimensioner er til rådighed - vi har 2 kasser kugler. Visualisering Tag på en visualiseringsøvelse, som underbygger de emner/ processer I bearbejder på jeres kursus. Pragtfuld gårdhave med vandløb, stenhave med bålplads og store plæner. Afstresning/ophævelse af blokering En god start eller afslutning på jeres kursus - prøv noget nyt og bestil en guidet meditation ved en erfaren udøver. Indendørs Rundinger i søjlegangene byder på uformelle hyggekroge. Pauseområde i Innovationscenteret indeholder stå-borde samt sofa, Small Business Center og rygeområde. Kaffebar - her laves specialkaffe efter ønske. Samtidig er det et yndet mødested for en hyggelig pausesnak. Vores shop»de fem elementer«har tilbehør til mødelokalet, som sætter prikken over i et Faciliteter i helseafdelingen I kan også benytte det øvrige udstyr i helseafdelingen så som spa, dampbade, fitness udstyr, bordfodbold, dart mm. Har I andre ønsker, vil vi gøre alt for at opfylde disse. Facilitering til jeres kursus Har I brug for ideer til jeres møder og pauser eller ønsker I en facilitator koblet på, er vi også gerne behjælpelig med dette. NSF Innovationscenter Nordager 26. DK 6000 Kolding Tlf Fax Mail: innovationscenter@nsf.dk

NSF. - innovation og koncepter

NSF. - innovation og koncepter NSF - innovation og koncepter NSF s baggrund Hvad kan NSF tilbyde sine kunder NSF (Nordisk Skoletavle Fabrik A/S) har gennem mere end 60 år produceret og markedsført en stor palette af produkter og koncepter

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Bella Center & Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen 1. BELLA SKY COMWELL HOTEL RECEPTION 2. BELLA SKY COMWELL KONFERENCEINDGANG 3. KONGRESINDGANG 4. INDGANG

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2012 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P BELLA SKY HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. BELLA SKY RECEPTION 2. BELLA SKY KONFERENCEINDGANG

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Det fleksible klasselokale

Det fleksible klasselokale - vejen til individuel indlæring Vægskinner i 2 eller 3 højder giver mulighed for at flytte tavlen op/ned alt efter elevernes alder/højde. Fleksible og interaktive løsninger er en naturlig del af og er

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

Lokalerne, som er udstyret med moderne IT- og AV-udstyr, kan indrettes efter dine ønsker:

Lokalerne, som er udstyret med moderne IT- og AV-udstyr, kan indrettes efter dine ønsker: Lej lokaale hos h os o Danmaarks Bibllioteksskole Funktionelle, repræsentative lokaler til ethvert formål Vi udlejer velindrettede lokaler til kurser, møder, konferencer og andre lignende arrangementer

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG Sanatoriet Koldingfjord stod færdigt i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie

Læs mere

bring Inspirationskatalog bring learning to life Den næste generation af interaktive whiteboards learning to life

bring Inspirationskatalog bring learning to life Den næste generation af interaktive whiteboards learning to life bring Inspirationskatalog learning to life Tavler i undervisningsmiljøer enotm Den næste generation af interaktive whiteboards Ørestadens Gymnasium, Ørestaden Politiskolen Brøndby Copenhagen Business School

Læs mere

Møder og konferencer på Bautahøj...

Møder og konferencer på Bautahøj... Møder & Konferencer Møder og konferencer på Bautahøj... Bautahøj konferencecenter råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser

Læs mere

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ Mødetype: Direktionsmøder, bestyrelsesmøder, strategimøder o.lign. EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER Edvard og Elise Brandes gamle palæ var allerede før sin realisering

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

Forhandler: PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision.

Forhandler: PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision. PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision.dk Forhandler: M Ø D E I N D R E T N I N G D E S I G N I N S P I R AT I O

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

kreativt procesrum med form og indhold

kreativt procesrum med form og indhold superstudio kreativt procesrum med form og indhold konceptet Superstudio er det kreative procesrum - designet til at gøre møder inspirerende og dynamiske. Med specialdesignede møbler og værktøjer indretter

Læs mere

MØDER OG KONFERENCER

MØDER OG KONFERENCER MØDER OG KONFERENCER INDHOLD LADEN... 5 STALDENE...7 SLOTTET... 9 HINDSGAVL...11 TEKNISKE FACILITETER SAMT LOKALEOVERSIGT... 12 SYDFLØJ KOSTALDEN RESTAURANT DEN HVIDE DAME RESTAURANT LOUISE HOVEDBYGNING

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

Tak for din interesse for vores annoncerede pakkepriser ifm. Møde & Eventmessen i Forum den 7. + 8. marts 2013.

Tak for din interesse for vores annoncerede pakkepriser ifm. Møde & Eventmessen i Forum den 7. + 8. marts 2013. Møde & Eventmessen i Forum 7. + 8. marts 2013 Marts 2013 v02 5 15 Pakkepriser i Lokomotivværkstedet og Kedelsmedjen Tak for din interesse for vores annoncerede pakkepriser ifm. Møde & Eventmessen i Forum

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Vores løsning. Arbejdsmøder

Vores løsning. Arbejdsmøder Vores løsning Arbejdsmøder Fremtiden bliver anderledes Mange yngre medarbejdere arbejder ligeså gerne hjemme eller på en café, som på arbejdspladsen. 8 17 er ikke arbejdstid, det er bare en del af døgnet.

Læs mere

4.A OG 4.B I HADBJERG ARBEJDER PÅ IDÉER TIL VERDENS BEDSTE KLASSEVÆRELSE. Inspireret af Kinnarps skole Konkurrence 2011

4.A OG 4.B I HADBJERG ARBEJDER PÅ IDÉER TIL VERDENS BEDSTE KLASSEVÆRELSE. Inspireret af Kinnarps skole Konkurrence 2011 4.A OG 4.B I HADBJERG ARBEJDER PÅ IDÉER TIL VERDENS BEDSTE KLASSEVÆRELSE Inspireret af Kinnarps skole Konkurrence 2011 STUDIE BESØG HOS KINNARPS I ÅRHUS På en lys og smuk dag i september, blev vi budt

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt.

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. MØDE & KONFERENCE VELKOMMEN PÅ GRAND VI SATSER PÅ SYNERGI Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. Vores mission

Læs mere

GLOBAL PLATFORM DENMARK LOKALEUDLEJNING

GLOBAL PLATFORM DENMARK LOKALEUDLEJNING GLOBAL PLATFORM DENMARK LOKALEUDLEJNING AFHOLD DIT KURSUS I KREATIVE OMGIVELSER OG STØT MELLEMFOLKELIGT SAMVIRKES ARBEJDE MED AT BEKÆMPE GLOBAL FATTIGDOM. Konferencelokale Undervisningsrum Mødelokaler

Læs mere

Møder lige ud til havet!

Møder lige ud til havet! Møder lige ud til havet! Velkommen til møde- og konferencecentret på Strandhotel, Weissenhäuser Strand www.weissenhaeuserstrand.de/dk Velkommen til møde- og konferencecentret på Strandhotel, Weissenhäuser

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

Kvalitet i m2 kort fortalt

Kvalitet i m2 kort fortalt KØ B E N H AV N S U N I V E R S I T E T 2013 Kvalitet i m2 kort fortalt Hvorfor dette papir?: Formålet er at give et hurtigt overblik over emnet: kvalitet i m2 og give inspiration til emner indenfor samspillet

Læs mere

Hjemmebane for dit arrangement. EfB KONFERENCE. EfBKONFERENCE.DK

Hjemmebane for dit arrangement. EfB KONFERENCE. EfBKONFERENCE.DK Hjemmebane for dit arrangement Hos EfB Konference oplever du den gode service og specielle atmosfære i både lounges og skyboxe med den flotte panoramaudsigt over Blue Water Arena. Vi skræddersyer arrangementer

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Moderne fagskole. Velkommen til Handelsfagskolens Kursus- og Konferencecenter. Arkitektonisk perle. UNI-C inspirationsdag

Moderne fagskole. Velkommen til Handelsfagskolens Kursus- og Konferencecenter. Arkitektonisk perle. UNI-C inspirationsdag Kursus & Konference Velkommen til Handelsfagskolens Kursus- og Konferencecenter Mødefaciliteter til mange typer arrangementer, et fantastisk køkken og en smuk beliggenhed gør Handelsfagskolens Kursus-

Læs mere

Lindø Konferencecenter

Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter i Lindø Industripark ved Munkebo/Odense har de perfekte rammer til møder, kurser og konferencer op til 180 personer. Det moderne konferencecenter er placeret

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder

Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder Skovgårdsskolen Inventar og adfærd Plan for hjemområder 12.3.07 Hjemområdernes indretning Dette dokument beskriver, hvordan hjemområderne på Skovgårdsskolen tænkes indrettet efter ombygningen. Indretningen

Læs mere

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted Originalitet, mangfoldighed, æstetik og kvalitet... Med grundigt forankrede værdier fremstår Konventum Lo-skolens konferencecenter som et kvalitetsmættet

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

Schæffergården. Møder & konferencer

Schæffergården. Møder & konferencer 2010 Schæffergården Møder & konferencer Velkommen til Schæffergården nordisk hus i Gentofte I hjertet af Jægersborg ved Ermelundsvej danner Schæffergården og Villa Helene sammen med Det Gamle Jægersborg

Læs mere

ucc plandisponering hulen

ucc plandisponering hulen plandisponering vandhullet hulen bjergtoppen laboratoriet bålstedet EKSTERNE FUNKTIONER INTERNE FUNKTIONER dato: 19.02.2013 vandhullet - uformelt SAMVÆR - FÆLLESSKAB - udveksling af erfaringer og ideer

Læs mere

EFG HIDETECH. Furniture for meetings

EFG HIDETECH. Furniture for meetings Furniture for meetings Familien EFG HideTech. Skærm, kamera, mikrofon EFG HideTech har alt i bordpladen. EFG HideTech er borde, der er udviklet til den fremtid, hvor en stadigt større del af arbejdet sker

Læs mere

Nordbakkeskolen lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT April 2014

Nordbakkeskolen lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT April 2014 lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT INDHOLD LÆRERNE ARBEJDSPLADSER SFO 03 04 07 11 GARDEROBE Knage på væg til overtøj. GANG Gang indrettes med reoler eller skabe. GARDEROBE GANG KOPI RUM 1 RUM 2 RUM 3

Læs mere

K U R S E R & K O N F E R E N C E R

K U R S E R & K O N F E R E N C E R K O N C E P T H O T E L Strandvejen 1 - Oksbøl 6840 info@koncepthotel.dk 75 27 11 10 www.koncepthotel.dk K U R S E R & K O N F E R E N C E R K O N C E P T H O T E L & D A N H O S T E L B L Å V A N D S

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

GODE RÅD TIL MØDELEDER

GODE RÅD TIL MØDELEDER GODE RÅD TIL MØDELEDER Dette dokument er beregnet til dig som mødeleder. Dokumentet giver dig alle de nødvendige oplysninger og gode råd, så du bedst muligt kan forberede og afholde mødet. Det forventes

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

VELKOMMEN Få sjælen med

VELKOMMEN Få sjælen med VELKOMMEN Få sjælen med Når du ønsker medspil til spændende processer og væsentlige beslutninger, er du i de allerbedste hænder på Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen. Tegnet af den internationalt anerkendte

Læs mere

LEKTION 3:7 METODER - LÆR DEM, OG LÆR ALT

LEKTION 3:7 METODER - LÆR DEM, OG LÆR ALT LEKTION 3:7 METODER - LÆR DEM, OG LÆR ALT AL BEGYNDELSE ER SVÆR I 2012 valgte jeg, efter 18 år som storryger, at kvitte smøgerne. I tiden efter havde jeg brug for at aktivere mine hænder og hoved, så jeg

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet.

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Mødepakker Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Café Casablanca har lyse, nyrenoverede mødelokaler til dig, der ønsker at afholde et citymøde i hjertet

Læs mere

Teknisk bibliotek 16. Tv-stue, opholds-, spise-, internet-, Tv-rum. Møde- og konferencerum, større grupperum (tema) (version:

Teknisk bibliotek 16. Tv-stue, opholds-, spise-, internet-, Tv-rum. Møde- og konferencerum, større grupperum (tema) (version: Indledning. Da tørt og behageligt udendørsophold ikke altid kan tilbydes, er en passende opholdsstue et udmærket alternativ. Indrettes stuen med flere funktioner, er der større chance for, at gæsterne

Læs mere

HOLD DIT ERHVERVS- ARRANGEMENT HOS SYDDANSKE FORSKERPARKER

HOLD DIT ERHVERVS- ARRANGEMENT HOS SYDDANSKE FORSKERPARKER HOLD DIT ERHVERVS- ARRANGEMENT HOS SYDDANSKE FORSKERPARKER VORES LOKATIONER FORSKERPARKEN I Forskerparken bor omkring 50 virksomheder og klynger med særlig fokus på robot- og velfærdsteknologi. Her finder

Læs mere

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e E V E N T I T I P I A F L U K S U S T E L T E U D G A V E 1 U d g i v e t j a n u a r 2 0 1 9. E t i n d b l i k i d e t s t e m n i n g s f u l d e o g m a g i s k e u n i v e r s, v e d a t a r r a n

Læs mere

Mød dine nye naboer. Få mere end blot m 2 flyt til en forskerpark

Mød dine nye naboer. Få mere end blot m 2 flyt til en forskerpark Mød dine nye naboer At arbejde i en forskerpark er ikke som at arbejde andre steder. Se hvilke muligheder vi kan tilbyde dig i vores unikke område. DR. NEERGAARDSVEJ 5A, HØRSHOLM Kontorer EJENDOMMEN EJENDOMMEN

Læs mere

Går DU til inspirerende møder?

Går DU til inspirerende møder? Går DU til inspirerende møder? Sover eller dagdrømmer du til jeres møder? Giver jeres afdelingsmøder energi og engagement? Har I mod til at forbedre jeres møder? Et nyt år er startet. Lad 2010 være året,

Læs mere

Pharmakon Konferencecenter. et godt læringsmiljø med plads til samvær

Pharmakon Konferencecenter. et godt læringsmiljø med plads til samvær Pharmakon Konferencecenter et godt læringsmiljø med plads til samvær Skabt til læring Et komplet konferencecenter: Stor foredragssal med plads til 200 gæster Ni konferencelokaler og 17 grupperum Professionelt

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

København - LIVA Kursuscenter. find VEJ

København - LIVA Kursuscenter. find VEJ København - LIVA Kursuscenter LIVA Kursuscenter er placeret på Østerbro i København med udsigt over grønne Fælledparken. Kursuslokalerne fremstår topmoderne, nyindrettede og lyse. Lokalerne har white boards,

Læs mere

Opsamling - Workshop fælleshus afd. 021 og 024 d. 18. juni 2018 Referat - formål og opgaverne

Opsamling - Workshop fælleshus afd. 021 og 024 d. 18. juni 2018 Referat - formål og opgaverne Referat - formål og opgaverne Mandag d. 18. juni kl. 17-20 mødtes afdelingsbestyrelserne fra afd. 021 og 024 i afd. 024 s fælleshus til en workshop omkring et muligt, kommende fælleshus for de to afdelinger.

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

Evaluering af IT-messe 2013 Til udstillerne

Evaluering af IT-messe 2013 Til udstillerne Evaluering af IT-messe 2013 Til udstillerne Håndværkerne -1 Svarandel 46% af adspurgte Svarandel 46% af adspurgte 2 Håndværkerne - 2 Svarandel 46% af adspurgte Svarandel 46% af adspurgte 3 Hvad var det

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Vi mødes ved Lillebælt

Vi mødes ved Lillebælt Vi mødes ved Lillebælt Trinitys faciliteter Auditorie med plads til 240 personer. 13 plenumlokaler og 22 møderum med plads fra 10 200 personer. Dagslys i alle lokaler, moderne interiør og AV-udstyr samt

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Mød dine nye naboer. Få mere end blot m 2 flyt til en forskerpark

Mød dine nye naboer. Få mere end blot m 2 flyt til en forskerpark Mød dine nye naboer At arbejde i en forskerpark er ikke som at arbejde andre steder. Se hvilke muligheder vi kan tilbyde dig i vores unikke område. DR. NEERGAARDSVEJ 5A, HØRSHOLM Kontorer EJENDOMMEN EJENDOMMEN

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Læs mere på de følgende sider...

Læs mere på de følgende sider... Spar op til 50% på jeres næste teambuildingsarrangement afholdt i hele landet. Priserne gælder helt frem til 1. februar 2012 I efteråret 2011 har Teampeople en lang række spændende aktivitetstilbud til

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

Vil du være en del af fællesskabet i nyt IT OG MARITIMT IVÆRKSÆTTERHUS?

Vil du være en del af fællesskabet i nyt IT OG MARITIMT IVÆRKSÆTTERHUS? KVÆGTORVET IT og maritimt iværksætterhus Vil du være en del af fællesskabet i nyt IT OG MARITIMT IVÆRKSÆTTERHUS? Til december åbner et nyt iværksætterhus i Kvægtorvet på Svendborg havn, nærmere bestemt

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE PRISLISTE LET MØDEPAKKE KL. 8 13 ELLER KL. 13 17 KR. 605,- PR. PERSON Kaffete og en croissantkage Frisk frugt Sandwich ved lokalet Kaffete og isvand Plenumlokale W dac.dkmeeting FYRAFTENSMØDE I FORBINDELSE

Læs mere

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft OSC eller andre kommunikationsværktøjer på computeren? Brug Konftel som lydkilde. Møder via mobiltelefon Tilslut

Læs mere

VELKOMMEN TIL GUESTAPART/AARHUS. Det første hotel med service apartments og konferencefaciliteter i Aarhus.

VELKOMMEN TIL GUESTAPART/AARHUS. Det første hotel med service apartments og konferencefaciliteter i Aarhus. VELKOMMEN TIL GUESTAPART/AARHUS Det første hotel med service apartments og konferencefaciliteter i Aarhus. VELKOMMEN INDENFOR På GUESTapart kan du booke alt fra få overnatninger til længere ophold i vores

Læs mere

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS ADAPTIVE ANVENDELSE AF TAVLEN I den seneste tid har der været en del fokus på adaptiv læring i folkeskolen, hvor forskellene mellem eleverne er rykket frem i bevidstheden.

Læs mere

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup. KONFERENCECENTER Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.dk 2 Smid sko, strømper og fordomme om at alle konferencecentre er ens

Læs mere

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F Nærvær og service Hornstrup Kursuscenter har personlighed. Vores størrelse er vores styrke. Den sikrer, at I oplever alle os, der arbejder her som mennesker, der vil jer noget godt. Som medarbejdere tager

Læs mere

Konferenceguide. En guide, der kan hjælpe dig igennem hele forløbet med at planlægge et vellykket kursus eller en konference.

Konferenceguide. En guide, der kan hjælpe dig igennem hele forløbet med at planlægge et vellykket kursus eller en konference. Konferenceguide En guide, der kan hjælpe dig igennem hele forløbet med at planlægge et vellykket kursus eller en konference. Vi har udarbejdet denne konferenceguide til dig. Uanset om du er erfaren arrangør

Læs mere

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn,

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn, STUDIEOMRÅDER STUDIEOMRÅDER Skab et attraktivt og brugbart studieområde ved hjælp af en velovervejet indretning. Skab plads til gruppearbejde, hyggesnak og evt. spisning ved at indrette i niveauer med

Læs mere

BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER

BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER BELLA CENTER COPENHAGEN FACILITETER FACILITETER/ SERVICE Hos Bella Center Copenhagen byder vi velkommen til unikke rammer og faciliteter, hvor vi kan udarbejde et alsidigt og tilpasset program til alle

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 327 inspirerende kvadratmeter med plads til fri udfoldelse på en af byens bedste adresser Esplanaden 8 ligger friskt og fornemt mellem Store Kongensgade og Bredgade.

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV Farmakonomskolen 2017 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere