Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår( ) Karsten Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår(1971-2008) 230209 Karsten Sørensen"

Transkript

1 Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling HUC Holmboes Allè 2, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår( ) REFERAT Dato: Ref.: Karsten Sørensen Formanden Per Offersen bød velkommen til den 36. generalforsamling i Horsens Golfklub. 1. Valg af dirigent. Advokat Michael Bach Jensen blev efter bestyrelsens forslag valgt som dirigent. Michael Bach Jensen kunne konstatere, idet der ikke fra generalforsamlingen var indvendinger herimod: At generalforsamlingen var rettidig og lovlig varslet. At der var forslag fra bestyrelsen vedrørende vedtægtsændringer, som kræver fremmøde af min. halvdelen af klubbens stemmeberettigede medlemmer. Der er indbudt til ekstraordinær generalforsamling d. 16/ Michael Bach Jensen gennemgik herefter dagsordenen. 71 stemmeberettigede var fremmødt. Som evt. stemmetællere blev udpeget Jens Gammelgård og Poul Erik Rasmussen. 2. Beretning om klubbens virksomhed. (Formand Per Offersen - mundtlig fremlæggelse til GF )

2 Jeg henviser til den skriftlige beretning som blev offentliggjort på vores hjemmeside d.8.februar samt kopi af beretningen som også er tilgængelig på opslagstavlen i klubhuset. Jeg håber at I har haft lejlighed til at læse beretningen da det ikke er min hensigt at oplæse samtlige 12 sider i aften men blot give et resume og fremhæve forhold sket efter beretningens offentliggørelse. Klubbens 36. driftsår var et godt år for Horsens Golfklub. Igen fristes vi til at sige for vi har gennem de sidste mange år stort set kun haft gode år med fremgang på alle områder. Denne udvikling kan først og fremmest ses i vores regnskab, hvor vi igen i år aflægger et solidt regnskab. Et regnskabs resultat som yderligere bidrager til at forstærke klubbens solide økonomiske fundament. Et stærkt økonomisk fundament er en nødvendig forudsætning for at skabe vækst i en golfklub i dag. Økonomi alene skaber ikke vækst. Faciliteter som baneforhold, træningsforhold, klubhus, proshop og cafe skal være af en standard som tilfredsstiller medlemmer og gæster og er således en nødvendighed for at skabe muligheder for vækst. Vækst er ikke nødvendigvis det samme som flere medlemmer men derimod at have det nødvendige antal medlemmer som sikrer det økonomiske fundament til fortsat at kunne investere i bane og øvrige faciliteter. Hertil en fortsat opbakning fra sponsorer og et aktivitetsniveau der genererer gæster og indtægter Kun ved fortsat investering i forbedring af anlæg sikre vi at den gode cirkel forbliver ubrudt. Det er bestyrelsens udfordring at sikre at cirkelen ikke brydes og samtidig lede os igennem udfordringerne som findes på markedet i dag. Bestyrelsens arbejdsprogram har også i 2008 været fokuseret omkring dette tema hvor overskrifterne har været: Udvikling og forbedring af banen Medlemskommunikation Medlemstilfredshed Udvikling af serviceydelser over for medlemmer og gæster Fastholde medlemsantal Bestyrelsens målsætning om at fastholde medlemsantallet lykkedes kun delvist i Klubben har haft en nettotilbagegang på 54 medlemmer til 1211 aktive medlemmer. På trods af en netto tilbagegang af aktive medlemmer svarende til 4 % i forhold til 2007 vurderer bestyrelsen det som acceptabelt, markedet taget i betragtning. En markedssituation med generel tilbagegang og øget konkurrence har gjort det svært, ikke kun for Horsens Golfklub men også for mange andre golfklubber. Rekruttering af nye medlemmer er derfor blevet endnu mere vigtigt end tidligere, hvor potentielle medlemmer kunne stå på venteliste i lange perioder.

3 Disse tider er forbi og åbent hus arrangementer, eller andre initiativer for at erhverve nye medlemmer prioriteres højt. Sidste år afholdte vi to åbent hus arrangementer, og vi vil også i 2009 afholde to arrangementer. Det ene arrangement i samarbejde med DGU og øvrige danske golfklubber som vil tilmelde sig dette fælles arrangement i klubberne. Vi har store forventninger til disse arrangementer, og forventer at rekruttere et vist antal medlemmer via arrangementerne. Sidste år fik vi 64 nye medlemmer. En klub som Horsens Golfklub, som har 36 år på samvittigheden, sker der en vis form for naturlig afgang ligesom aldersprofilen naturligt ændres gradvist. 64 % af klubbens aktive seniormedlemmer er i dag over 50 år, og andelen af medlemmer over 65 år er steget til 25 % mod tidligere års 20 %. En udvikling, som ikke er specielt anderledes sammenlignet med andre golfklubber, men som blot bekræfter vigtigheden i at tilføre nye og yngre medlemmer. Udvikling af juniorafdelingen er vigtigt i denne forbindelse og det er positivt at vi fortsat kan opretholde et medlemsantal over 100 svarende til 8 % af medlemmerne. Vi ønsker flere juniorer og det er vores målsætning at 10 % af de aktive medlemmer er juniorspillere. Juniorer skaber liv og stimulere konkurrence og sports miljøet i klubben samt medvirker til at vi fortsat fokusere på talentudvikling. Som medlem ønsker vi gode konkurrencemæssige fordele ved at være medlem af Horsens Golfklub. Det skal være endnu mere attraktivt at være medlem af Horsens Golfklub. Vi har derfor nu indledt drøftelser med vores naboklubber i Østjysk Golfring, som er golfklubberne i Hedensted, Juelsminde, Odder og Skanderborg om at udvide vores eksisterende greenfee samarbejde. En udvidelse som gerne skulle resultere i endnu bedre medlemsfordele. Vi forventer i løbet af foråret at kunne kommunikere mere om dette initiativ. I løbet af året vil vi gennemføre en ny tilfredshedsundersøgelse blandt medlemmerne. Vi gennemførte en stor undersøgelse i 2004 og føler nu at tiden er inde til at foretage en opfølgning fra denne undersøgelse. God kommunikation og ikke mindst den rigtige kommunikation skaber basis for tryghed og tillid. Gennem de sidste par sæsoner har bestyrelsen fokuseret på at skabe disse rammer og vi føler at vi nu har udviklet en kommunikationsform som informerer bredt og sikre at medlemmerne informeres om hvad der foregår i klubben. Vi er nu parat til at komme videre og med indvielsen af vores nye hjemmeside i begyndelsen af denne måned har vi taget første skridt til at gøre det endnu bedre. Vores nye hjemmeside skal være et levende dokument som konstant er i udvikling og som løbende skal tilpasse sig behov, som medlemmer og gæster måtte efterlyse. Det er også bestyrelsens ambition at udvikle hjemmesiden, ikke kun til at indeholde basis information samt løbende nyheder, men også til at indeholde en form, som kendes fra tidligere klubblade.

4 Bestyrelsen er opmærksom på at det kræver ressourcer og ikke mindst kvalifikationer til at kunne realisere vores ambition. Vi håber at der blandt vore medlemmer er personer med kompetence til at hjælpe med at realisere vores ambition og hører gerne fra interesserede. Vi har i 2008 haft travlt med anlægsforbedringer på banen som generelt har medvirket til at løfte standarden på banen. To nye greens, hul 3 og 7, blev taget i brug og vi venter spændt på at vi kan tage hul 8 i brug ved sæsonstart. Udover vores nye greens kan også nævnes øvrige anlægsforbedringer: 1. Dræning og renovering af driving range 2. Renovering af stisystemet på 18-huls banen (ca.1500 meter) 3. Nye teesteder hul 2 4. Anlæggelse af nye bunkers hul 1 og Renovering af bunkers hul 1 og Udvidelse og uddybning af sø hul Bro fra 8. tee over rough til fairway 8. Renovering af vandingsanlægget. 9. Nye betontrapper på Par 3 banen 10. Projektering af green hul 5 og 6 En af de største udfordringer for Horsens Golfklub er uden tvivl at realisere klubbens baneudviklings plan. Økonomi og planlægning er nøgleområder for succes. I den samlede udviklingsplan er der planlagt 13 nye greens. 3 greens er allerede etableret, og 2 nye er planlagt til Der er således fortsat et stykke vej, til vi har været igennem alle vores planlagte nyanlæg. I alt har vi nu investeret 2,0 mio.kr. i baneforbedring siden 2006, hvor vi for alvor påbegyndte projektet. Vi vurderer nu, at den totale investering, inkl. allerede afholdte investeringer, vil beløbe sig til ca.7,3 mio. kr. Fratrukket vor allerede afholdte investeringer har vi derfor fortsat et investeringsbehov på 5,3 mio. kr., før vi kan se en afslutning på projektet. I budgettet for 2009 har vi et forslag om at investere et beløb på 1,1 mio. kr. til baneforbedring. 1. Ny green hul 4 og nye teesteder. Hullet ændres til Par 4 i Ny green hul 17 og nye teesteder samt å udvides til sø foran ny green. Hullet ændres til Par 3 i Påbegyndelse af udskiftning af nye bænke, skiltning og affaldsbeholder på teesteder 4. Renovering af indspilsgreen på øveområde Vi ønsker ikke at have nogen provisoriske greens i sæson 2009, hvorfor netop hul 4 og 17 er valgt, da vi fortsat kan spille til de eksisterende greens under og efter anlægsarbejdet. Glæd jer til at disse ændringer som forhåbentlig kan tages i brug i Det bliver en helt ny oplevelse. Som sagt er det en stor udfordring og bestyrelsen er af den opfattelse at vi ikke ønsker at finansiere omlægningen med lånte midler men af egne midler.

5 Dette betyder at nyanlæg først igangsættes når vi ved at vi selv kan finansiere den påtænkte investering i det pågældende regnskabsår. Såfremt vi som minimum kan realisere tilsvarende resultater som de seneste foregående år kan vi som gennemsnit investere ca. 1.0 mio. kr. pr. år. Hvornår planen herefter vil være realiseret kan man regne sig frem til. Planlægning er her et nøgleområde da vi ønsker et minimum af spil forstyrrelser hvorfor tidsrammen kan vare længere end den matematiske model på 4 til 5 år. Udvikling af banen er et vigtigt element i at blive i den gode cirkel hvorfor planen har hovedprioritet i bestyrelsens disponering af midler og ressourcer. I den forbindelse vil jeg ikke undlade at nævne at Horsens Golfklub igen er blevet nævnt blandt Danmarks 30 bedste baner, kåret som nr. 19, i den seneste udgave af Golfmagasinet. Som alle andre opgørelser og ranglister er det en personlig og subjektiv kåring foretaget af et såkaldt berejst ekspert panel. Bladet bliver læst og det bemærkes hvilken golfklubber der er nævnt og der er ingen tvivl om at interessen for at spille de ranglistede baner stimuleres blandt læserne. Derfor er det vigtigt at Horsens Golfklub fortsat nævnes. Det kan vi sikre ikke kun med at udvikle banen men ligeså vigtigt sikre at den daglige pleje af banen er i orden. Den daglige pleje af banen er forbedret væsentligt i 2008 ligesom samarbejdet med Hede Danmark er forbedret væsentligt. Der blev i 2008 indgået en ny partneringaftale, som har betydet en større fleksibilitet i samarbejdet og en bedre udnyttelse af eksisterende ressourcer til gavn for begge parter. Bestyrelsen har brugt mange ressourcer på mødeaktivitet og aftaleopfølgning med Hede Danmark, hvilket har skabt grundlag for en bedre dialog og forståelse for udførelse af baneplejen, som gennem hele 2008 har været meget tilfredsstillende. Hede Danmark har ligeledes indført større åbenhed om deres professionelle virke, herunder haft en rigtig god medlemskommunikation. Bestyrelsen har forventninger om yderligere forbedringer i pleje og samarbejde for De sportslige resultater kunne være bedre men ambition, formåen og tildeling af ressourcer skal ses i en realistisk sammenhæng. Hvis dette balanceres er resultaterne måske ikke så dårlige endda i Horsens Golfklub. Øget ressourcer til udvikling af eliten står ikke øverst på bestyrelsens prioritetsliste men alligevel formår vi, med de begrænsede ressourcer der er til rådighed, at fastholde elitehold af en vis standard. Et Danmarksmesterskab til klubben hjemført af klubbens Senior A hold samt elitedamernes præstation med at vinde deres pulje i DS blev årets sportslige højdepunkter. Eliteherrernes nedrykning fra 3. Division til 4. Division, som automatisk medførte tvangsnedrykning af 4. Divisionsholdet til DS må siges at være årets sportslige skuffelser. Vi har ikke været vært for en officiel DGU-turnering men derimod vært for det store GolfAid arrangement i juni måned.

6 Vi er stolte over at være vært ved dette arrangement, alene fordi formålet er fantastisk, og fordi GolfAid for første gang har besluttet at donere beløb lokalt. Dette har betydet, at børneafdelingen på Horsens Sygehus har fået doneret kr. fra GolfAid som en del af overskuddet fra sommerens arrangement i Horsens Golfklub. GolfAid kommer også i 2009 forbi Horsens Golfklub hvilket vi er glade for da vi hermed også bidrager til det gode formål i samarbejde med Horsens Kommune. Arrangementet er også vigtigt i vores profilering af klubben i Dansk Golf. Som bekendt startede vi året med 2 nye medarbejdere. Karsten Sørensen som ny Club Manager og Susanne Jørgensen som ny bogholder/sekretær. Karsten og Susanne er nu fuldt integreret og har indført deres måde og stil på at servicere medlemmerne og lede golfklubben i det daglige. Tak for jeres indsats gennem året og ikke mindst jeres evne til hurtigt at blive en del af Horsens Golfklub. En stor tak vil jeg også udtrykke til Else og Graham for et rigtigt godt samarbejde i løbet af året. I er en vigtigt del af Horsens Golfklub og mange er glade for at I fortsat er en del af klubben. Der skal også lyde en stor tak til Jan Rasmussen som gør en stor indsats med at sluse vores yngste medlemmer sikkert ind i golfspillets finesser. En lige så stor tak til Pernille og Henrik og deres medarbejdere for også et godt samarbejde i løbet af året. I har gang i en rivende udvikling som vi er glade for at være en del af. Tak til Hede Danmark for et lærerigt år, hvor vores samarbejde fik en ny dimension. En stor tak til alle vore frivillige som udfører et kæmpearbejde i klubben. Uden jeres hjælp ville vi være ringe stillet og som klub er vi privilegeret at I har tid og lyst til at gøre en forskel. Vi har igen i 2008 haft et historisk højt bidrag fra vores sponsorer og der skal ligeledes lyde en stor tak for jeres villighed og lyst til at hjælpe og støtte Horsens Golfklub. Det er ikke en selvfølge men I er der og vi har brug for jeres støtte. Bestyrelsen ser fortsat optimistisk på fremtiden for Horsens Golfklub, og ser ingen grund til pessimisme. Bestyrelsen er selvfølgelig opmærksom på finanskrise og negative konjunkturer, som ikke bidrager positivt til vækst i en golfklub. Vi er også opmærksomme på lokal konkurrence om medlemmers og fremtidige medlemmers kontingentbidrag, fremtidige sponsorindtægter samt greenfee indtægter. En kontrolleret styring af vore omkostninger afpasset efter vore indtægter er et succesparameter til at øge værdien for Horsens Golfklub som produkt og varemærke. 1. Fokus på udvikling og forbedring af banen 2. Fokus på medlemskommunikation og medlemstilfredshed 3. Fokus på medlemsantal Disse er vore prioriteter for 2009 sæsonen. Tre enkle og simple prioriteter, som hver især indeholder masser af aktiviteter og handlinger, og som bestyrelsen mener, vil føre os styrket gennem Til slut vil jeg gerne takke mine bestyrelseskollegaer for et rigtigt godt samarbejde og en tak skal også lyde til alle jer medlemmer som har givet os tillid og opbakning gennem sæsonen.

7 Søndag d. 29. marts kl er der standerhejsning og en ny sæson starter. Vi håber at se mange af medlemmerne denne første forårsdag. Traditionen tro blev årets juniorpokal uddelt på dette tidspunkt af generalforsamlingen.. Årets junior 2008 Oliver Hagedorn-Olsen Oliver Hagedorn-Olsen udnævnes herved til årets junior Motivation: Stor træningsflid. God og hjælpsom kammerat. Smittende engagement. Lovende sportslig udvikling med gode muligheder for videre markante fremskridt. Klubben ønsker dig held og lykke fremover også med dit golfspil. I vind og vejr glade golfhilsener pva bestyrelsen Henrik Myhre junior- og elitechef 5. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Økonomichef Steen Funch Hansen fremlagde regnskabet. Da regnskabet var udsendt i forvejen gennemgik Steen ikke hele regnskabet, men knyttede kommentarer til enkelte punkter. Kommentarer til årsregnskabet 2008: Budgettet for 2008 var lagt med vanlig forsigtighed. Indtægterne var forøget med ca. kr ,-. Primært ved forøgede kontingenter og indskud. Indtægterne fra greenfee gæster har ligeledes været større end budgetteret. For første gang i klubbens historie blev omsætningen større end 10 mill. På udgiftssiden er der øgede udgifter på baneanlæg, hvilket hovedsageligt skyldes anlæg af 3 nye greens. Ligeledes er Driving Range blevet drænet. Se i øvrigt udsendt regnskabsmateriale samt beretning fra Formand Per Offersen.

8 Egenkapitalen er på kr ,- Regnskabet udviser et overskud på kr.809,- mod budgetteret underskud på kr ,-. Sten Funch Hansen udtrykte bestyrelsens tilfredshed med det opnåede resultat. Der var ingen kommentarer eller spørgsmål til regnskabet, som herefter blev godkendt. 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingent. Økonomichef Steen Funch Hansen fremlagde budgettet for Budgettet er igen i år lagt ud fra et forsigtigt udgangspunkt på grund af markedssituationen og konkurrenceforholdene i øvrigt. Der budgetteres med et underskud på kr ,-. Forslag til kontingent blev fremlagt: En stigning på ca. 3% Nuværende Pr. rate Forslag Pr. rate Juniorer Ynglinge Seniorer Passive Long-distance Budget 2009 samt kontingent blev vedtaget. 5. Forslag fra bestyrelsen: Forslag fra bestyrelsen: Bestyrelsen foreslår følgende ændring af 6.2. Gl. ordlyd: Klubbens generalforsamlinger afholdes i Horsens Kommune, og indkaldelse sker ved bestyrelsen skriftligt med mindst tre ugers varsel til hvert medlem i henhold til medlemmernes adresse i medlemsfortegnelsen. Forslag til ny ordlyd: Klubbens generalforsamlinger afholdes i Horsens Kommune, og indkaldelse sker ved bestyrelsen skriftligt med mindst tre ugers varsel til hvert medlem i henhold til medlemmernes postadresse eller adresse i medlemsfortegnelsen. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 6. Forslag fra medlemmerne. Der forelå ikke forslag fra medlemmerne.

9 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Steen Funch Hansen, medl. nr. 35. (villig til genvalg) Jan Rye, medl. nr (villig til genvalg) Begge ovenstående blev valgt, så bestyrelsen består herefter af: Per Offersen, Henrik Myhre, Steen Funch Hansen, Per Hald og Jan Rye. Valg af suppleanter: Bestyrelsens foreslog: Henning Barsøe, medl. nr og Hans Lomholt, medl. nr Begge ovennævnte blev valgt. 8. Valg af revisor og revisorsuppleanter: Bestyrelsen foreslår valg af Revisor Jens Møller, medl.nr Bestyrelsen foreslår valg af Erling Walther Madsen, medl. nr.764 som revisorsuppleant. Begge blev valgt. Inden punkt 9 eventuelt afsluttede dirigenten generalforsamlingen og takkede for god ro og orden. 9. Eventuelt. Under eventuelt fortalte Banechef Per Hald om status for baneomlægninger og gennemgik de ændringer der vil ske i nærmeste fremtid. Her var fokus specielt på hul 4 og 17. Formand Per Offersen afsluttede generalforsamlingen med at takke afgående revisor Poul Ewers Jensen for indsatsen. Ligeledes stor tak til dirigent Michael Bach Jensen for myndig ledelse af generalforsamlingen. Der var ligeledes stor tak til bestyrelsesmedlemmerne for et særdeles godt samarbejde. Der blev mindet om regelaftener d. 10/3 og 21/3. Referent Karsten Sørensen Dirigent Michael Bach Jensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år ( ) Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år ( ) Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2011 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år (1971-2010) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2014 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2009 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) 250215 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) 250215 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2015 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) 290216 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) 290216 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2016 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec

REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec. 2010. Formand Per Offersen bød velkommen til de 60 fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Advokat

Læs mere

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet.

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet. HORSENS GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB 2008 36. regnskabsår Kommentarer til årsregnskabet for 2008 Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2014 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår ( ) Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår ( ) Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2013 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår (1971-2012) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Generalforsamling TCO 2014

Generalforsamling TCO 2014 Referat af Tennis Club Odenses Generalforsamling onsdag d.26.marts k.19.30 OB Fodbold, Atriumgården/L easy Lounge, Sdr.Boulevard 172 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog valg af John Christensen,

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. 1 Hjemsted og formål Klubbens navn er Søllerød

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent.

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2012 Afholdt 27. november 2012 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 91 stemmeberettigede tilstede. Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet.

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet. Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet. Klubbens formand Børge Munksgaard bød de 59 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2012 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. februar 2013 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN. Indkaldelse til generalforsamling

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN. Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægternes 20 indkaldes medlemmer af Kokkedal Golfklub hermed til ordinær generalforsamling, der afholdes: tirsdag den 8. marts 2011 kl. 19.00 på Rungsted

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 40. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 8. DECEMBER 2013 I KLUBHUSET I MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER

Læs mere

Generalforsamling 30. november 2010

Generalforsamling 30. november 2010 Generalforsamling 30. november 2010 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere