Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010."

Transkript

1 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: Fax: struer-statsgym@stgym.dk Sagsbehandler: S: Dato Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september Tilstede: John Christoffersen, Jan Bendix (fmd.), Knud Bjerregaard Hansen, Michael Langager Jensen, Marc M. Søndergaard, Marie Louise (Malou) Søndergaard, Michael Skjoldborg, Therese Nørgaard-Pedersen, Jens Elsig (rektor) og Anni K. Jensen (ref.) Skolens regnskabschef Bente Bang Thusgaard deltog under pkt. 4. Afbud: Helle Toftgaard Dagsorden: 1) Velkommen til det ny skoleår for bestyrelsen, herunder velkomst til nye medlemmer af bestyrelsen. Bilag 1. (Bestyrelsen for SSG pr. aug. 10) Ref.: Formand bød bestyrelsen velkommen herunder velkommen til de nye repræsentanter i bestyrelsen. Der var ændringer til listen over bestyrelsesmedlemmer. Ny liste er vedlagt. 2) Mødeplan for skolens bestyrelse , efteråret Bilag 2. Ref.: Der er ændringer til mødeplan. Mødet d. 1/11 flyttes til d. 8/11. Mødet i marts 2011 bliver 29/3, kl og mødet i maj bliver 10/5, kl Ny mødeplan er vedlagt. 3) Referat fra sidste møde (Referat er udsendt, men vedlægges sammen med strategiplan til nye medlemmer) Ref.: Det fremsendte referat blev godkendt og underskrevet. 4) Siden sidst. Bilag 3.

2 Ref.: Der blev spurgt ind til punktet URKUND. Det kan læses i bilaget, hvordan Struer Statsgymnasium anvender systemet, men systemet skal primært have en præventiv virkning overfor eleverne. Hvis eleverne tages i at snyde, får de en advarsel, og ved gentagne gange vil de almindeligvis blive bortvist fra skolen. Det er også tidligere sket på skolen, at eleverne ikke kan indstilles til eksamen på grund af snyd. Therese Nørgaard-Petersen orienterede om Cooperative Learning. 5) Halvårsregnskab 2010 samt estimat for hele Bilag 4 forventes udsendt fredag den Ref.: Rektor gennemgik resultatopgørelsen. Som det fremgår af bilaget, er regnskabsforventningen bedre end budgetteret. Med hensyn til årselever er der en stigning i antal årselever i forhold til det oprindelig budgetterede. Angående driftsomkostninger fortalte regnskabschefen, at de er lidt sværere at styre kalendermæssigt, så hun holder jævnligt møder med skolens pedel og øvrige budgetansvarlige for at sikre budgetoverholdelse. Formanden spurgte ind til lærernes overtidsforbrug, herunder om der kan forventes overraskelser for efteråret. Rektor svarede, at det ikke forventes. Bestyrelsen tog bilaget til efterretning. 6) Besparelser pr udmeldt af Undervisningsministeriet Bilag 5a og 5b. Orientering v/rektor Ref.: Rektor orienterede om de besparelse Undervisningsministeriet har udmeldt til gymnasierne. Tilskuddet til gymnasierne reduceres med 1 % i 2011, hvilket sammen med de øvrige omlægninger/reduktioner af tilskud betyder, at Struer Statsgymnasium forventes at skulle spare ca. 1,5 mio. kr. i Udover disse besparelser bortfalder særlige åremålsbegrænsede fusionstilskud inden for en kort årrække. Bestyrelsen ønsker, at der udarbejdes oversigt over indtægtsgrundlaget for de kommende 3 år, og at dette indgår i budgetarbejdet i efteråret. Besparelsesområder generelt blev kort drøftet, herunder lærertimeforbruget, idet ca. 85 % af skolens budget udgøres af lønninger. En lærerrepræsentant gjorde opmærksom på, at nogle af lærerne allerede nu er ved at omregne besparelserne i stillinger. Det kunne være en ide, at lærerne kommer med input til processen. Rektor oplyste, at sparekrav behandles i SU. 7) Besøget på skolen den refleksioner og drøftelse af oplevelserne (ingen bilag) Ref.: Bestyrelsen takkede for besøget og synes, det var en spændende dag, som gav indtryk af bl.a. læringsmiljøet på skolen. Michael Skjoldborg gav udtryk for, at det var positivt, at bestyrelsen viser interesse for skolen på den måde. Stort set alle lærere var meget positive over besøget. Rektor takkede også for besøget.

3 8) Opfølgning på beslutninger fra sidste møde, herunder - opfølgning på arbejdet med ETU 2010 (Bilag 6) - opfølgning på arbejdet med implementering af strategiplanen (bilag 7), orientering v/rektor Ref.: - Som det fremgår af bilag 6 viser ElevTilfredshedsUndersøgelsen, at eleverne i mange af skolens forhold er godt tilfredse med skolen og lærerne. Dog er der forskellige områder, som også kritiseres i ETU en, herunder at en stor del elever ikke er tilfredse med skolens it-udstyr. Der var en diskussion i bestyrelsen om, hvad der kan gøres ved dette. Utilfredsheden kan skyldes mange ting, som må søges afdækket i fremtidige undersøgelser. Bestyrelsen gav udtryk for tilfredshed med arbejdet med ETU en. Rektor oplyste, at strategiplanen er sendt ud til alle ansatte, og at strategiplanen inddrages i forskellige sammenhænge på skolen, herunder i forbindelse med MUS-samtalerne. 9) Afslutning af skoleåret , eksamen og resultater 2010 for STX, HHX, HF og IB. Bilag 8. (Nøgletal). Orientering v/rektor. Ref.: Rektor præsenterede bilaget. Skolens gennemsnit på HHX ligger markant over landsgennemsnittet. HF er kommet op på næsten landsgennemsnittet, og STX ligger på landsgennemsnit. Det er vanskeligt at beregne gennemsnit på IB i forhold til verdensgennemsnittet eller et dansk gennemsnit. Rektor betragter skolens IB-resultat som værende flot og især, at gennemførelsesprocenten ligger så højt (på verdensplan er gennemførselsprocenten ved første forsøg ca. 80). 10) Starten på det ny skoleår, herunder status for elevtalssituationen. Bilag 9. udsendes fredag den (Elevtalsudvikling). Orientering v/rektor Ref.: Rektor gennemgik elevtalssituationen. Elevtallet har været ret stabilt gennem de seneste 3-4 år. 11) Ordensregler på kostskolen Ordensreglerne er justeret for det kommende skoleår vedr. gå i byen på dage med skoledag dagen efter. Bilag 10. Til drøftelse og endelig beslutning/bekræftelse. Ref.: Rektor præsenterede bilaget og fortalte, at der er tilføjet et nyt pkt. (12). Det skyldes, at skolen har bemærket, at kostskoleelever har været i byen sent torsdag aften. Derfor er det vigtigt at sende et signal om, at det ikke accepteres. Fra elevside i bestyrelsen blev det refereret, at eleverne ikke er tilfredse med formuleringen af det punkt, hvorfor det vil blive behandlet i kostskolerådet. Bestyrelsen er enig i intensionen med de nye regler og synes det er en god ide, at det tages op i kostskolerådet. Rektor indgår i dialog og tilpasser eventuelt formuleringen, så den fastholdes.

4 12) Skolens byggeprojekter. Orientering v/rektor Ref.: Rektor orienterede om alle de byggeprojekter, der er i gang på skolen. Skolens pedel deltager løbende i byggemøderne. CAMPUS Struer er netop afsluttet og ombygning på kostskolen er afsluttet. Der lægges nye fliser foran Idrætshallen, hvilket ikke var med i skolens byggeprojekter, det er derfor en ekstra udgift. Ved skolens overtagelse af bygningerne fra staten har skolen betalt for meget, da elevgrundlaget for beregning af købsprisen var for højt. Efter en del korrespondance med Undervisningsministeriet og efterfølgende møde hos Undervisningsministeriet er elevgrundlaget nedjusteret, hvilket betyder, at skolen får tilbagebetalt ca. 2,4 mio.kr. Bestyrelsen gav endvidere bemyndigelse til, at den gamle pedelbolig sættes til salg nu. 13) Skolens studieretninger og valgfag 2011, herunder justering af studieretningstilbud Bilag 11a og 11b. Ref.: Rektor præsenterede de nye studieretninger for de nuværende elever i 1.stx og 1.hhx samt for de elever, der går i 9. og 10. klasse.. Bestyrelsen kunne gå ind for at tilbyde en studieretning med bioteknologi. Bestyrelsen tilsluttede sig elevønske om, at eleverne gøres opmærksomme på kombinationen af fag i lige netop den studieretning. 14) Nordvest Uddannelser. Siden sidst, orientering v/formand og rektor Bilag 12 (identisk med tidligere udsendt og drøftet bilag) Ref.: Formanden redegjorde for ideoplægget. Formanden har i et møde med undervisningsminister Tina Nedergaard drøftet udkantsgymnasierne og i den forbindelse inviteret ministeren på besøg på skolen. Struer Statsgymnasium søger om at få HTX-uddannelsen. Vi afventer svar fra Undervisningsministeriet, hvis embedsmænd tøver med godkendelse. Region Midt har støttet skolens ønske om, at udbyde HTX. Bestyrelsen drøftede fordele og ulemper ved udbud af HTX. 15) Evt. herunder eventuelle meddelelser fra formand og rektor. Ref.: - Formanden orienterede om en rapport fra Undervisningsministeriet om begrebet øvrig tid, og hvad der menes med øvrig tid. - Formand og rektor holder løbende møder med Struer Kommune, hvor bl.a. placering af overbygningen (10. klasse) drøftes. Struer Statsgymnasium er interesseret i en placering af overbygningen i den gamle erhvervsskolebygning. - Michael Skjoldborg spurgte, om det var muligt, at dagsordenen til bestyrelsesmødet bliver tilgængelig for alle ansatte samtidig med, at den

5 udsendes til bestyrelsen. Det blev besluttet, at dagsorden fremsendes uden bilag, idet bilagsmaterialet hører til bestyrelsens interne arbejde. - Fremover skal bestyrelsesmedlemmer have dagsorden m. bilag samt referat tilsendt med almindelig post og elektronisk. To bestyrelsesmedlemmer valgte alene at modtage materialet elektronisk. 16) Rapport om resultatlønskontrakt for rektor for Bilag 13 udsendes inden mødet. Ref.: Rektor gennemgik resultatlønskontrakten. Bestyrelsen bemyndigede formanden til at afslutte drøftelserne med rektor om resultatlønskontrakt for skoleåret 2009/ ) Resultatlønskontrakt for rektor samt for uddannelsescheferne, herunder beløbsrammer. Bilag 14 og 15 udsendes inden mødet. Ref.: Bestyrelsen drøftede og fremkom med enkelte tilføjelser til det foreliggende udkast af oplæg til resultatlønskontrakt for 2010 til Bestyrelsen bemyndigede formanden til at færdiggøre aftalen med rektor om dennes resultatlønskontrakt og rammerne for kontrakter med uddannelseschefer. Bestyrelsen bemyndigede formanden til udbetaling af engangsvederlag til rektor i forbindelse med merarbejde i første halvår af Ref.: AKJ

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag d. 15. december 2010 Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 20.12.2010 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, onsdag

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 12.12.2016 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Anders Malle Louise Langkjær Kloster Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 07. september 2015, lokale 4202 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl. 14-16 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Laurids Rudebeck, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Gunnar Eggert Jørgensen, Espen Reedtz, Johanne Mailund Rebsdorf,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsens møde den 21. marts 2013 2. Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 3. Nyt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde 23/ kl

Referat af Bestyrelsesmøde 23/ kl Referat af Bestyrelsesmøde 23/1-2018 kl. 15.15 17.30 1 Dagsorden: 1. Referat fra sidste møde (bilag 1 Referat) 2. Siden Sidst 3. Meddelelser fra formand og rektor 4. Evt. 5. Kvalitet på Struer Statsgymnasium

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28 Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Dagsorden 1. Orientering fra formanden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 20/9 Bilag 1. Referat fra sidste møde 3. ZBCs ansøgning om at

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 26. januar kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 26. januar kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 26. januar 2010. kl. 16.00 19.30. Afbud: Erik Løvbjerg 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 17. november 2009 Referatet blev underskrevet.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Dagsorden for mødet den 04/ Kl i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen)

Dagsorden for mødet den 04/ Kl i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen) Dagsorden for mødet den 04/9 2011 Kl. 16.00 18.00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (mødelokalet under administrationen) 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3)

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 27. september 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Mette Hosbond Kristensen, Josefine Bastrup Jensen, Huno K. Jensen, Erik Olesen. Afbud: Palle Broman, Teresa

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september 2014 kl. 16.00 i lokale A121, samme lokale som tidligere men med nyt nummer. Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 31/3-2016 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fravær med afbud: U203 (Til venstre i aulaen) Hanne Fischer (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 24. MARTS, 2015 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Palle Broman, Huno K. Jensen, Teresa

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Malthe Elmstrøm Lauritsen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond Kristensen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 24. marts 2015

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 24. marts 2015 Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 24. marts 2015 I mødet deltog Peder Østergaard, Anne Storm Rasmussen, Ejgil Rahbek, Torben Jensen, Per Jensen, Jesper Trøiborg Laursen, Dorte

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde mandag den 15. september 2014, kl. 17.00 19.00. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Marc Gustavsen, kursistrådet Bjarne Andersen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde 11/ kl

Referat af Bestyrelsesmøde 11/ kl Referat af Bestyrelsesmøde 11/12-2018 kl. 15.15 18.00 Tilstede: Mads Brinkmann Pedersen, Helle Toftgaard, Svend Aage Povlsgaard, Luna Isabella Hernandez Dolcerocca, Henning Andreæ, Niels Villadsen, Stine

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 30.09.16. Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 29. september 2016 fra 9.00 15.30. Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla Gram Velkommen

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 7. december 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 5. december 2017 kl. 16.30-19.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Skanderborg-Odder

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse.

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 26. september 2013 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Deltagere: Per

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen (fra punkt 4), Peder Filskov, Casper

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 17. december 2014, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 6-2014) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift Dagsorden Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager 30APR13 1700-1900 (HVIS alle kan, ellers til 1830) i Hvidovre 1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift 2 Referater Statsaut. revisor

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24.6.2015 på IBC Innovationsfabrikken

Referat af bestyrelsesmøde den 24.6.2015 på IBC Innovationsfabrikken 243 Referat af bestyrelsesmøde den 24.6.2015 på IBC Innovationsfabrikken 1. Godkendelse og underskrift af referat fra 26.3.2015 2. Udvalgsreferater referat fra det Lokale Uddannelsesudvalg fra 26.5.2015

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag den 25. september 2017 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Lars Breinholt, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Georg Hallum Lauridsen, Ruth Funder, Birgit

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 17. december 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 17. december 2018 Referat fra bestyrelsesmøde den 17. december 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Daniel E. Hansen (DEH), Helle Rootzén (HR), Christian Stenman Kiirdal (CSK), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere