AFDELING 5 FÆLLEDBO BRUGERVEJLEDNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AFDELING 5 FÆLLEDBO BRUGERVEJLEDNING"

Transkript

1 AFDELING 5 FÆLLEDBO BRUGERVEJLEDNING

2 AFDELING 5 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet supplerer afdelingens husorden. Den daglige drift og vedligeholdelsen af bygninger og uden omsarealerne foreståes af inspektøren godt hjulpet af viceværterne. Henvend dig trygt til driftsfolkene, der gerne hjælper med at løse dit problem. Inspektøren og viceværten er altid behjælpelig med råd og vejledning. Du skal ringe til din vicevært. VEDLIGEHOLDELSE: Når boligen skal vedligeholdes er der vejledning og gode råd at hente i vedligeholdelsesreglementet, der er udleveret sammen med kontrakten. Der er oprettet en vedligeholdelseskonto for boligen. Denne konto disponerer lejeren over. Inspektøren kan være behjælpelig med at skaffe håndværkere til vedligeholdelsesarbejdet. Der kan kun udføres arbejde for det beløb, der står på boligens vedligeholdelseskonto. Se iøvrigt nærmere om reglerne i det materiale der blev udleveret sammen med kontrakten. RÅDERET: Du har ret til at udføre nærmere fastsatte forbedringer af boligen. Se nærmere herom i reglerne for råderet, der blev udleveret sammen med kontrakten. GENERELT OM INSTALLATIONER: Afdelingen vedligeholder de faste installationer for afløb, vand, varme og el samt de bygningsmæssige forhold som sanitet, døre, vinduer m.v. Kontakt straks din vicevært, hvis du opdager fejl og skader. SIKKERHED: Når der anskaffes nye hvidevarer som komfur og køleskab, skal der installeres et HPFI sikkerhedsrelæ, hvor det ikke findes i forvejen. Kontakt din vicevært, der sørger for installationen. Installationen udføres af afdelingen. Hvis der er fejl på elinstallationen skal inspektøren straks orienteres. Afdelingens viceværter holder øje med lamper og installationer i bygningernes fællesarealer og terræn, men det er altid velkomment at gøre opmærksom på opståede fejl.

3 EL-ANLÆG: Eltavlen er anbragt i hver bolig. Man skal selv levere nye sikringer. KOMFUR: Der er opstillet et standard komfur i lejemålet. Når komfuret er nedslidt udskiftes det med et nyt glaskeramisk. KØLESKAB: Man skal selv medbringe køleskab. EMHÆTTE: Der er opsat emhætte i køkkenerne. Husk at rense filteret med jævne mellemrum. I D-boliger er der central udsugning fra emhætte og badeværelse. VASKEMASKINE, OPVASKEMASKINE: Disse maskiner må installeres i boligen under forudsætning af, at arbejdet udføres af en INSTALLATØR MED AUTORISATION. I modsat fald må du påregne et erstatningskrav, hvis uheldet er ude. AUTOMATISK VANDSTOP: Automatisk vandstop som Aqua Stop eller lignende er en god ekstra sikkerhed at få installeret i forbindelse med ovenstående. TV OG RADIO: Boligen er tilsluttet Yousee kabel-tv. Antenneudtag er placeret i stuen. Omfanget af programmulighederne fremgår af den udleverede oversigt. Den lille pakke er standard. Mellempakken og fuldpakken kan bestilles i Vesterports administration. Ved fejl i forbindelse med radio og TV-signal rettes direkte henvendelse til Yousee tlf.: Internet, IP-telefoni og IP- TV leveres af Bredbånd Nord via fibernet. Kontakt venligst Bredbånd Nord for bestilling på tlf TELEFONINSTALLATION: I de fleste boliger er der monteret telefonstik. Man skal selv kontakte telefonvæsenet for at få telefonen installeret. MÅLING AF FORBRUG: I hver bolig måles forbruget af vand, varme og el. I forbindelse med indflytningssynet vil viceværten vise, hvor målerne er placerede og forklare målernes funktion. Vand måles ved det antal enheder, der løber igennem målerne. Varmen måles på energimålere som er placeret under gulvene i gangen. (Kun gule i 1 plan og D-blokke).

4 FORBRUGSREGNSKABET: Varmen og vand forbruget afregnes af den enkelte beboer til afdelingen, idet de registrerede mængder udgør beboernes andel af afdelingens samlede vand- og varmeforbrug. Der indbetales a conto vand og varme. Elforbruget afregnes direkte til Forsyningen. HJÆLPEMIDLER: Hvis du har behov for mindre hjælpemidler som særlige handicap-venlige greb på vandhaner og lign., kan du kontakte inspektøren, der så vil sørge for at de installeres. Inspektøren er også behjælpelig, hvis du har behov for andre hjælpeforanstaltninger. LÅSE OG NØGLER: Ved indflytningen er der monteret nye låse i yderdøren og postkassen. Der er derfor ikke andre, der har nøgler til din bolig! Der udleveres 3 stk. nøgler, der passer til entrédøren og postkassen. Herudover har du en nøgle til vaskeriet og en vasketurslås, der bruges til reservation af vasketure på tavlen ved døren ind til vaskeriet. Pas på dine nøgler, de er de eneste der findes til din bolig. Driften opbevarer ikke en ekstra nøgle og kan derfor ikke hjælpe dig, hvis du låser dig ude eller taber nøglen! Hvis det sker, må du kontakte en låsesmed om hjælp til at lukke dig ind. Vær opmærksom på at Falck har en ordning, hvor de mod betaling opbevarer en nøgle for dig. Håndværkerservice: Hvis du har brug for hjælp fra håndværkere må du enten: - selv være hjemme for at tage imod dem - selv træffe foranstaltninger til, at håndværkerne kan blive lukket ind for at gøre arbejdet, hvis du ikke er hjemme (f.eks. lave en aftale med din nabo om oplukning) - selv som sidste mulighed til viceværten aflevere en kuvert med en nøgle og en skriftlig tilladelse til at håndværkerne må låse sig ind. Håndværkerne vil lægge nøglen i postkassen, når arbejdet er afsluttet. VASKERI: Vaskeriet ligger i fælleshuset, Flotillevej 3. I vaskeriet er der installeret vaskemaskiner, centrifuge, tørre-tumblere og strygerulle. Sæt dig grundigt ind i de opsatte driftsinstruktioner, inden du benytter maskinerne. Det kan se indviklet ud, men er egentligt ganske enkelt. Der er betalingsautomat i

5 vaskeriet. For at bruge vaskemaskine og tørretumbler skal du derfor anskaffe dig et vaskekort (50 eller 100 kr.). Det kan købes ved nogle af de lokale butikker eller på Vesterports administrationskontor. Centrifugering er gratis at benytte. Vaskeriet er efter kl. 23 beskyttet af et alarmanlæg. Døren låses automatisk. SÆBE: Der er installeret automatisk dosering af sæbe- og skyllemiddel på vaskemaskinerne. Sæbe og skyllemiddel er inkluderet i vaskeprisen. TØRREPLADSER: Den indhegnede tørreplads ved vaskeriet er til fri afbenyttelse. Tørrepladsen er aflåst, her anvendes vaskerinøglen, mrk. VA. GENERELT: Det er på eget ansvar at benytte maskiner og tørrefaciliteter. HUSK at rengøre vaskeriet, maskiner m.v. efter brug. UDHUS / BRYGGERS: Til hver bolig knytter sig et udhus eller bryggers. Det kan frit anvendes til opbevaring af møbler m.v. GARAGER: Afdelingen råder over garager til udlejning. Du kan leje garage ved henvendelse til administrationen. BILVASK: Ved fælleshuset Flotillevej 3 er der etableret vaskeplads til fri afbenyttelse. Slangeskabet kan åbnes med vaskerinøglen. UDEAREALER: Er til fri afbenyttelse for alle beboere. Der er småbørnslegepladser forskellige steder i afdelingen. Øst for afdelingen er der asfalt-/boldbane og fodboldbane til de større børn. GILDESAL: I afdelingen forefindes en gildesal i fælleshuset Flotillevej 3. Du kan leje denne ved henvendelse til administrationen. GÆSTEVÆRELSER: I fælleshuset forefindes 1 gæsteværelse. Dette kan lejes ved henvendelse til administrationen.

6 FORSIKRINGER: Sørg altid for at have din indboforsikring i orden. Hvis uheldet er ude, sørger afdelingen for at skader på bygninger og installationer udbedres, men dit indbo er altid på eget ansvar. Afdelingen er selvforsikret mod glasskader. Husk at du har ansvaret for skader som enten du, din husstand eller dine gæster har forvoldt. UDLUFTNING: Boligerne er meget tætte med gummifuger omkring vinduer og døre. Det er derfor nødvendigt at lufte ud dagligt. Manglende udluftning kan medføre, at fugt fortætter sig på de kolde flader med fare for skimmel- og svampedannelse. Læs den vedlagte pjece fra Energistyrelsen om bekæmpelse af fugt. KØKKENAFFALD: Der er opsat molokker til køkkenaffald, glas og papir. STORSKRALD: Der opstilles container ca. 4 gange årligt til haveaffald på containerpladsen ved Fregatvej. Datoer for opstillingen oplyses i god tid forud. Du henvises iøvrigt til at benytte den kommunale genbrugsplads ved Niels Juels Vej. Du kan også benytte sig af de særlige kommunale regler om storskrald. Kontakt selv kommunen for en aftale herom. HUNDEPOSER: Udleveres ved henvendelse til inspektøren/viceværten.

7 SPECIELT OM DE RØDE HUSE : De røde boliger er bygget som et efterfølgende fortætningsbyggeri og her gør følgende forhold sig specielt gældende: VARME: Boligerne opvarmes med el-varme. Alle radiatorer er thermostat-styrede, og der er natsænkning, der styres centralt via et kontaktur, der sidder på målertavlen. Natsænkningen bevirker, at temperaturen på radiatorerne om natten sænkes 4-5, hvilket giver en god energibesparelse. Natsænkningen kan afbrydes ved at trykke på sol. Pas på med at tildække elradiatorerne! Radiatoren kan meget nemt blive overophedet, hvis varmen ikke kan slippe væk. GULVVARME: I badeværelsesgulvet er der lagt el-baseret gulvvarme, der reguleres på termostaten i eltavlen. Pas på med indstillingen!! Er temperaturen for høj, bruger gulvvarmen en masse el! KONTAKTUR: Alle elradiatorer styres af kontakturet, der sidder i eltavlen. Sammen med uret er monteret en omskifter. Omskifteren stilles på følgende måde: - Når I er trykket ind, er der konstant natsænkning (temperaturen er sænket 5). - Når 0 er trykket ind, er der ingen natsænkning. - Når II er trykket ind, styres natsænkningen efter kontakturet. Kontakturet stilles på følgende måde: Den lille takkede skive, er ugeskiven. Skiven stilles på den aktuelle dag (1 = mandag, 2 = tirsdag o.s.v). Ugeskiven drejes mod venstre med en finger indtil den røde viser peger på den aktuelle dag. Med ugeskiven er der mulighed for at køre natsænkning, når du ønsker det! Kontakt viceværten der i så fald indstiller skiven. Den store skive er døgnskiven. Klokkeslettet på skiven indstilles ved at dreje indstillingsknappen i den retning som den krumme pil angiver (brug en skruetrækker). Drej aldrig på viserne eller skiven med fingrene. Indstillingen af temperatursænkningens periode sker ved at skubbe de blå segmenter på

8 kransen ud. VENTILATION: Alle røde boliger er udstyret med ventilationsanlæg med varmegenvinding. Anlægget sørger for, at boligen altid er velventileret og samtidig giver det et godt tilskud til varmen. Anlægget er placeret i loftsrummet og styres af rumtermostaten, der sidder på væggen i stuen. Anlægget fungerer på den måde, at det suger luft ud fra køkken og bad. I maskinen udnyttes varmen i den udsugede luft af varmepumpen, der sørger for at den friske luft er opvarmet før den sendes ind i stuen og værelserne. Ventilationsanlægget skaber et behageligt indeklima med lav luft-fugtighed. Lav luftfugtighed begrænser mikroorganismer som svampesporer og husstøvmider i at trives. Samtidig genanvendes varmen fra den luft, der suges ud i varmepumpen, der forøger temperaturen i den indblæste luft mere end 2 gange. Stil rumtermostaten på 20 grader eller derover. Herved udnyttes varmen i den udsugede luft. Stilles termostaten på en lavere temperatur end stuetemperaturen sørger anlægget for ventilation uden opvarmning af indblæsnings-luften. VARMT VAND: Varmt vand produceres i elvandvarmeren i teknikskabet. Stil ikke termostaten højere end grader. VARMEREGNSKABET: EL afregnes direkte til Frederikshavn kommune, hvorfor der ikke udføres et særligt varmeregnskab.

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet

Læs mere

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige materialer vedligeholdes og hvordan installationer benyttes.

Læs mere

SØGADE, DANMARKSGADE & RÅDHUSSTRÆDET BRUGERVEJLEDNING

SØGADE, DANMARKSGADE & RÅDHUSSTRÆDET BRUGERVEJLEDNING AFDELING 7 SØGADE, DANMARKSGADE & RÅDHUSSTRÆDET BRUGERVEJLEDNING AFDELING 7 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer

Læs mere

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet

Læs mere

AFDELING 4 MØLLEPARKEN 0G SYDBYEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 4 MØLLEPARKEN 0G SYDBYEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 4 MØLLEPARKEN 0G SYDBYEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 4 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige Fællesfaciliteter og installationer benyttes.

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT

VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT - HUSORDEN - BRUGERVEJLEDNING - MULIGHEDER I DET GAMLE VESTERPORT - AFDELINGSBESTYRELSEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 1 Det gamle Vesterport ønsker vi at

Læs mere

VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO

VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO - MULIGHEDER I FÆLLEDBO - HUSORDEN - BRUGERVEJLEDNING - AFDELINGSBESTYRELSEN MULIGHEDER I FÆLLEDBO Vesterport afdeling 5 Fælledbo er beliggende på Fregatvej, Flotillevej og Prisevej.

Læs mere

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 30 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes.

Læs mere

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER INDHOLD LEJLIGHEDENS RUM.................................. 3 TEMPERATUREN..................................... 4 BRUG ALLE RADIATORER..............................

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé

Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Adgangsanlæg Postkasser, lift og vaskeri Køkken og bad Vedligeholdelse

Læs mere

Når du flytter ind i din nye bolig.

Når du flytter ind i din nye bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter ind i din nye bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ind i din nye bolig? Indholdsfortegnelse Velkommen

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten.

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar op til 5.000 kr. om året Spareguide Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar på varmen Sørg for at indstille alle radiatorer ens (f.eks. på

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Vejledning om ventilation og varmeforsyning

Vejledning om ventilation og varmeforsyning Vejledning om ventilation og varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet og varmeforsyning 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter

Læs mere

Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden?

Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden? Er du kvinde eller mand? Hvor gammel er du? Hvornår har du udfyldt spørgeskemaet? Hvor mange personer over 18 år bor i lejligheden? Bor der børn under 18 år i lejligheden? Hvor mange børn under 18 år bor

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Ta de gode vaner med i sommerhuset

Ta de gode vaner med i sommerhuset Ta de gode vaner med i sommerhuset - og få en mindre elregning Brug brændeovn i stedet for elvarme Tjek temperaturen på varmtvandsbeholderen Se flere gode råd inde i folderen Gode elvaner er meget værd

Læs mere

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler for Huse

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler for Huse Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler for Huse Hospitalsenheden Vest November 2014 Indhold Forord... 3 Generelt... 4 Adgang til boligen... 4 Forsikring... 4 Husdyr... 4 Generelt (fortsat)...

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

Velkommen til Ejerlejlighedsforeningen. Dalum Centrum

Velkommen til Ejerlejlighedsforeningen. Dalum Centrum Velkommen til Ejerlejlighedsforeningen Dalum Centrum 1 December 2012 Med denne folder vil vi gerne byde dig velkommen til Dalum Centrum. Som ny beboer kan der være nogle praktiske spørgsmål eller problemer,

Læs mere

Orientering til beboerne i afdeling 61 Bjørnøvænget, Barsøvænget og Askøvænget, Drejens Boligby.

Orientering til beboerne i afdeling 61 Bjørnøvænget, Barsøvænget og Askøvænget, Drejens Boligby. Lejer_li_10_61_0001_04_Kategori OKat 10 61 0001 04 Orientering til beboerne i afdeling 61 Bjørnøvænget, Barsøvænget og Askøvænget, Drejens Boligby. På vegne af bestyrelsen for AAB vil vi gerne byde dig/jer

Læs mere

Indeklima. i min bolig

Indeklima. i min bolig Indeklima i min bolig Udgiver: Himmerland Boligforening, december 2016 Udarbejdet af Himmerland Boligforening i forbindelse med forsøgsprojektet Almene boligers ventilationsanlæg. Forsøgsprojektet er støttet

Læs mere

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning LEJERS GUIDE Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning INDEN/VED INDFLYTNING Praktiske forberedelser inden indflytning Det anbefales at lejer inden indflytning sørger for at flytte adresse

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN Velkommen i vores afdeling Afdelingsbestyrelsen byder velkommen i afdelingen og håber du må blive glad for at bo her. Vi arbejder for at skabe en

Læs mere

Vejledning om varmeforsyning

Vejledning om varmeforsyning Vejledning om varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter (a d) 5. Energiråd 1. Generel info

Læs mere

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål Om at bo til leje Velkommen Velkommen til, du er nu lejer hos JMI Ejendomme A/S. Det er vores ønske, at du vil føle dig hjemme og godt tilpas i din nye bolig. Der kan dog være flere spørgsmål som trænger

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 7 sider

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 14

VELKOMMEN TIL AFDELING 14 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 14 GOLFPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Stationsvej Lindholm Nærbanevej Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling

Læs mere

Fjernvarmeguide. til dig, der bor i lejlighed. Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode.

Fjernvarmeguide. til dig, der bor i lejlighed. Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. Hvis du har spørgsmål til brochuren eller din fjernvarme, er du velkommen til at kontakte dit boligselskab eller dit varmeværk. Fjernvarmeguide til dig, der bor i lejlighed Gl. Kærvej 15. 6800 Varde Tlf.:

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 20

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 20 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 20 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 20. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder

Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder Velkommen til Hospitalsenheden Vest Ordensregler Lejligheder Hospitalsenheden Vest November 2014 Indhold Forord... 3 Generelt... 4 Adgang til boligen... 4 Forsikring... 4 Husdyr... 4 Indgangsdøre... 4

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 36 RUNDDYSSEN 2-354

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 36 RUNDDYSSEN 2-354 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 36 RUNDDYSSEN 2-354 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

3.1 BEBYGGELSENS KONTAKTPERSONER

3.1 BEBYGGELSENS KONTAKTPERSONER BEBYGGELSENS DRIFT 3.1 BEBYGGELSENS KONTAKTPERSONER Ejendomskontoret Kontor: Nylandsvej 153 st. Tlf. 56 65 53 77 Træffetider: Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag Telefonisk mellem 07.30 og 10.00 Personligt

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Køkken og bad Rengøring Ventilation Vinduer og udvendige døre EL-måler

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 6, Filstedvej 45-139, Liselund 1-83 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

Oplysning om boligen:

Oplysning om boligen: Oplysning om boligen: I dette afsnit gennemgås de praktiske detaljer ved en fraflytning. Oplysningerne er opstillet i alfabetisk rækkefølge. Affald og genbrug Køkkenaffald lægges i pose, der lukkes, eller

Læs mere

AFSNIT 8: VARME, VENTILATION OG INDEKLIMA

AFSNIT 8: VARME, VENTILATION OG INDEKLIMA AFSNIT 8: VARME, VENTILATION OG INDEKLIMA 01-11-2018 1 S i d e Termostaterne Opvarmning af lejligheden sker med henholdsvis gulvvarme i badeværelset og radiatorvarme i de resterende rum. I de enkelte rum

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52 Fyrkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Velkommen til Tranemosegård afd. 12

Velkommen til Tranemosegård afd. 12 Velkommen til Tranemosegård afd. 12 Generel information Vores afdeling består af mange forskellige mennesker. Det er vigtigt, at der er plads til alle, og vi må alle tage hensyn til hinanden. Afdelingen

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Vejledning om ventilation og varmeforsyning

Vejledning om ventilation og varmeforsyning Vejledning om ventilation og varmeforsyning AlmenBolig+-boligerne er opført som lavenergiboliger, og har derfor et mindre varmebehov end traditionelle bygninger. Boligerne har et integreret anlæg, der

Læs mere

Kollektivboligerne Caroline Amalievej 118-124

Kollektivboligerne Caroline Amalievej 118-124 Kollektivboligerne Caroline Amalievej 118-124 Indholdsfortegnelse: Side Indflytning i boligen: Velkommen som lejer... 3 Lejekontrakten... 3 Indflytningssyn... 3 Tilmelding til DONG/NESA... 4 TDC KabelTV...

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Køkken og bad Rengøring Ventilation Vinduer og udvendige døre EL-måler

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133.

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. Husorden Afdeling 8 Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD SIDE INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER, PARABOLER

Læs mere

Lær at bo tjekliste ved indflytning i bolig

Lær at bo tjekliste ved indflytning i bolig Lær at bo tjekliste ved indflytning i bolig Det er vigtigt at holde for øje, at den første tid for de nyankomne flygtninge i kommunen, er en meget aktiv og hektisk periode. Et hav af nye indtryk kombineret

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afd. 3, Henning Smiths Vej 8-40, Poul Buaas Vej 11-17 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13. Storegade 39 Torvegade 1 A+B Skolegade 10 Mellemgade 1 A+B Havevej 1 Jernbanegade 14 A+B

Ordensregler. Afdeling 13. Storegade 39 Torvegade 1 A+B Skolegade 10 Mellemgade 1 A+B Havevej 1 Jernbanegade 14 A+B Ordensregler Afdeling 13 Storegade 39 Torvegade 1 A+B Skolegade 10 Mellemgade 1 A+B Havevej 1 Jernbanegade 14 A+B 1. Antenne Der må ikke opsættes udvendige antenne, herunder parabolantenner, uden foreningens

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup

Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup Velkommen som beboer i Den Selvejende Institution Ældreboligerne Spurvevej Bogfinkevej Spurvevej 1 27 Bogfinkevej 12 53 2630 Taastrup Denne folder indeholder en række praktiske oplysninger. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Rampelyset 1, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN RAMPELYSET 1,

Læs mere

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG Velkommen til Andelsboligforeningen Odinsgaard Vi har valgt at udarbejde en brugervejledning til alle beboere i Andelsboligforeningen Odinsgaard.

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 39

VELKOMMEN TIL AFDELING 39 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 39 DANAGÅRDEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement for alle afdelinger i Boligforeningen Neptun Generalforsamlingen i Boligforeningen Neptun har Den 30-06-2018 besluttet, at kompetencen til valg af vedligeholdelsesordning godkendes

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen, når du flytter ind? Hvordan er reglerne

Læs mere

Vejledning om ventilation

Vejledning om ventilation Vejledning om ventilation 1. Generel info om ventilationssystemet 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter (a d) 5. Energiråd 1. Generel info

Læs mere

Velkommen til Sofiegade/Amagergade

Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Med denne lille folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen i ejendommen Sofiegade 21-23 / Amagergade

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Råderetskatalog. Afdeling 28, Nørrebrogade. Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig

Råderetskatalog. Afdeling 28, Nørrebrogade. Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig Råderetskatalog Afdeling 28, Nørrebrogade Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig Vedtaget den 30. januar 2006 Side 2 boligforeningen Østerbo Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hovedregler

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Andelsboligforeningen Provstegården

Andelsboligforeningen Provstegården Andelsboligforeningen Provstegården Rentemestervej 48-50 og Provstevej 19-21 2400 København NV Velkomstbrev Opdateret marts 2012 1 Kære nye beboer Velkommen til andelsboligforeningen Provstegården. Dette

Læs mere

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Få mere ud af din energirenovering Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Energirenovering - hvad kan du forvente? Her er et overblik over, hvad du som beboer

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Få en sund og energivenlig bolig. med 10 gode råd fra Boligkontoret Danmark

Få en sund og energivenlig bolig. med 10 gode råd fra Boligkontoret Danmark Få en sund og energivenlig bolig med 10 gode råd fra Boligkontoret Danmark Kære beboer Denne guide giver dig en god forudsætning for en sund og energivenlig bolig og mulighed for at spare penge. Du kan

Læs mere

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd Spar på energien Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd varme Udnyt varmen rigtigt JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC 15,5 14,5 14 9 3,5 2 2 2 3 8 12 14,5 Årligt

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

Karlstrup boligselskab, afd. Druemarken. Juni 2015. Beboermappe. Beboermappe. Side 1

Karlstrup boligselskab, afd. Druemarken. Juni 2015. Beboermappe. Beboermappe. Side 1 Juni 2015 Side 1 Karlstrup Boligselskab Afdeling Druemarken Vi håber, at du vil finde dig til rette i afdeling Druemarken. Vi har en container ved fælleshuset til brandbart affald (træ og mindre effekter).

Læs mere

UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER. Varde Bolig Administration

UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER. Varde Bolig Administration UNDGÅ PROBLEMER MED MUG/SKIMMEL I VORE BOLIGER Varde Bolig Administration Forsidebilledet er fra en pjece, som er udarbejdet af By og Byg, LBF og BL. Side 1 Forord: Fra sent efterår til tidlig forår (fyringssæson)

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning KLOSTERET I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret på torvet

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN Velkommen som beboer i Kolstrup Boligforening, Afdeling 3. Vi håber, du bliver glad for at bo her, og at du positivt vil medvirke til et godt beboerklima.

Læs mere