Assens Sejlklub. NR.01 januar ÅRGANG. foto: Henrik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR.01 januar ÅRGANG foto: Henrik

2 Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf henrikhelle@live.dk ASA Aktivitetsudvalget (G19) Gitte Christensen Tlf Gitte.erling@youmail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf askasserer@gmail.com Ungdoms udvalget Marc Hintze Tlf mrh@ib.sdu.dk Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Tlf famhhansen@hotmail.com Materiale udvalget ( G32) Knud Hansen Tlf knud 55@jubii.dk KU Kapsejlads (Z Erik Kulavig Tlf kul@hist.sdu.dk Klubhus udvalget Lizzi Plauborg, ( F71) Tlf arli@kabelmail.dk Forside: Erling, Hans og Henrik i en SB BB

3 Indholdsfortegnelse. Det er bare 12v. Side 04 Fællesspisning Side 05 Lørdagskaffe Side 06 Da Asa blev elektrisk Side 07 Svømmehallen Side 10 Plimsollerne Side 12 Torskespisning Side 13 Afriggerfest Side 14 Hvad laver sejlerne om vinteren Side 15 De kom afsted Side 17 Næste Deadline 10. januar Tak for valget! Som nyvalgt formand i Assens Sejlklub vil jeg først takke Bent Damsbo for en god og velfungerende sejlklub som han og den samlede bestyrelse forestået driften af. Vi byder velkommen i bestyrelsen til Gitte Christensen, der har påtaget sig hvervet som formand for aktivitetsudvalget. Bestyrelsen er således som vist på modsatte side. Kort om mig selv: Jeg er 64 år, har en svagstømsteknisk baggrund og har fra 1984 til 2009 drevet Tommerup Elektronik A/S. Mine sejlererfaringer kan beskrives på et meget lille blad, men lysten til det maritime har aldrig manglet og den nye situation giver derfor alle muligheder i Dehl luxe fra bro G. At overtage formandskabet i en sejlklub med en mere end 100 årig historie er lidt af en udfordring, for er der noget der ikke har været afprøvet? Det der fik mig til at tage imod valget var den effektive opdeling af klubbens aktiviteter ( klubhus, kurser, juniorarbejde m.v. ), hvor de direkte valgte udvalgsmedlemmer varetager den egentlige drift. De nærmest liggende udfordringer ligger i at øge medlemstallet og udbrede kendskabet til klubbens arbejde. Det ligger i vores kontingentpolitik, at folkepensionsalderen udløser er et nedslag i indbetalingerne, og det vil i antal betyde en hel del i en overskuelig fremtid. Da budgettet just ikke er lagt med overskud som mål, er det derfor vigtigt, at vi løbende sørger for, at finde nye medlemmer. Vi kan alle være ambassadører for vores klub og bruge lidt positiv energi på at fremhæve fordele ved et medlemskab af Assens Sejlklub og dermed Dansk Sejlunion. Der vil ligeledes være en del sejlere uden for Assens der kunne opfordres til at besøge vores klub og Assens Marina. Endelig må vi fremhæve, at klubben både går for motor og for sejl ligesom ungdomsarbejdet er højt prioriteret. I forbindelse med debatten om brugen af klubhuset forsøger vi at finde løsninger, hvor der i det daglige foruden den blå nøgle også kan stilles begrænsede køkkenfaciliteter til rådighed. Vi hører gerne om forslag, som kan forenes med vores Elite Smiley. I ønskes alle et godt nytår. Hans L.Petersen 3.

4 Hyggeaften fredag 28. januar kl Slip for besværet mød bare op. Alle er velkommen store som små, jolle sejler, motorbåds sejler, sejlbåds sejlere. Lad så lave en rigtig hyggelig aften på tværs at alle udvalg og interesser. ASA laver mad for KUN 50,00 kr. pr. person. Hvad står menuen på? Ja, det er en ASA overraskelse, men glæd jer det skal nok blive lækkert. Tilmelding senest den 21. januar til Gitte Christensen eller tlf Eller til et andet af ASA s udvalgs medlemmer. Vi glæder os til at se rigtig mange. På ASA s vegne Gitte Christensen Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage Tank Tæt på Marinaen Søndre Ringvej 10 Tlf Assens 4.

5 Vi, 13 mænd og 3 kvinder, mødtes onsdag d. 27. oktober for at høre Jens Koch, svagstrømsingeniør fra Middelfart, fortælle om elektriske installationer i både. Det var et rent udstyrsstykke og undervejs i de 3 timer blev vi præsenteret ikke blot for brændte ledninger, tærede skroggennemføringer, ud og omregningstabeller, avisudklip og selvoplevede grufuldheder, men også for moderne strømbesparende LED pærer (også til derhjemme), relæer til at sikre os mod at komme til skade med strømmen om bord, enkle diagrammer over hvor sikringer m.m. skal anbringes samt tips til at holde ledningsnettet i topform. Der var spændende og smukke ting som pladesikringer i flotte farver, krympeflex i interessante kulører og selvvulkaniserende tape, ganske vist i kedelig sort, men med den fascinerende evne at når man fjerner beskyttelsespapiret og vikler tapen rundt om et emne, ja så smelter det sammen og bliver ligesom plastic og kan beskytte fx lodninger på ledninger. Et af aftenens store emner var galvanisk tæring, som er et kedeligt bekendtskab man ikke kan blive helt fri for. Nok så mange anoder kan ikke fjerne problemet, kun afhjælpe det, og det er faktisk sådan at når man lader sin båd være alene hjemme med strøm på, ja så udsætter man både sin egen og de omkringliggende både for tæring. I Middelfart er det nu forbudt at efterlade båden i flere dage med el ledningen i land. Måske en ide for Assens Marina at tage op? Når bådene hales på land om efteråret kan vi se at det har tæret på zink/magnesium anoder (hvis det ikke har er det muligvis fordi der ikke har været den fornødne forbindelse mellem anoder og det der nødigt skal tæres) og vi fik en fin forklaring på hvornår man skal vælge zink og hvornår der skal magnesium til. Nogle af os fik den overraskende oplysning at der i vores indenbords motor også befinder sig en eller flere anoder som skal skiftes hvert år. Et andet emne som fik stor opmærksomhed var valget af batterier akkumulatorer, hvordan de bedst oplades, deres levetid og vedligeholdelse. I sin indledning til Aftenen sagde Jens Koch at det nok blev en dyr affære at deltage. foto: danskebaadejere Der var gratis entre til aftenen og ud over at købe en kop kaffe/te med dejlig hjemmebagt kage til havde vi nok ikke tænkt os at det skulle koste penge at deltage. Men de fleste af os skal vist på lidt elektriske indkøb i vinterens løb så vi til foråret kan sætte et el sikkert skib i vandet. Resume: at have strøm i båden er ingen spøg. Man kan risikere både skib og menneskeliv hvis installationen ombord ikke er 100% i orden så det er en rigtig god ide at få talt sammen for hvor mange watt/ampere man har samlet sammen i båden. Hver gang man bliver fristet af et nyt instrument eller apparat så skal man sikre sig at ledningsnettet kan bære det. En meget interessant og givende aften, så ASA: bliv I bare elektriske en anden gang. Tak for arrangementet. Lotte På hjemmesiden kan man finde en del elektriske tips til at sikre sin båd. 5.

6 Det er jo bare 12 V og derfor ikke særlig spændende. Selv om spændingen er lav er el i både et vigtigt og spændende emne! Det blev ca. 25 klubmedlemmer klar over, da de d. 27. oktober overværede Jens Kochs foredrag El i både. Jens Koch er erfaren sejler og dertil svagstrømsingeniør og en god formidler af et svært stofområde. Vigtige pointer i foredraget var, at man i princippet må lave alt selv, men at man skal have meget styr på ledningstykkelser, sikringer, tæringsrisiko og batterier og sidstnævntes opladning. For CE mærkede både både, der er bygget eller importeret til EU fra 1998 og frem gælder, at de ved køb/salg/import skal være i overensstemmelse med de europæiske standarder for 220 volt i fritidsbåde: DS Er man så (u)heldig at stå foran køb eller salg af en sådan båd, bør man nok medmindre der er tale om køb af en fabriksny båd være opmærksom på, om installationen er ændret, så den ikke længere opfylder kravene. Som køber vil det være klogt at sikre sig, at ændringerne opfylder standarden eller i det mindste er forsvarlige, og som sælger i salgspapirerne gøre køber opmærksom på ændringerne medmindre man er sikker på, at de overholder standarden. Hvis nogen, synes, at I har læst om emnet tidligere kan det være i Fyens Stiftstidende, hvor Keld Bjerre skriver om bl.a. både og sejlads og hvad dertil hører. Find evt. hans artikel Landstrøm og gør det selv en lovlig cocktail? fra september 09 på Bent Damsbo. 6.

7 Ordinær generalforsamling Assens Sejlklub 13. november Valg af dirigent Benny Rasmussen vælges som dirigent. Lise Lotte Vestergaard og Ulla Hansen vælges som stemmetællere. 2. Formandens beretning for det forløbne år. Bent fortæller i sin beretning om årets aktiviteter i Assens Sejlklub, brugsretsaftalen med Assens kommune. Det mislykkedes forsøg på at samarbejde med de omkringliggende sejlklubber, og ikke mindst om kedelige AMBA sladder der er på havneområdet. Hans Mørkebjerg stiller spørgsmål om hvorfor længden på brugsretsaftalen kun er på 15 år. Bent svarer, at det var det man efter mange drøftelser med Assens Kommunes jurister kunne blive enige om. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse, samt forelæggelse af budget for det kommende år. Regnskabet godkendes. Budgettet gav anledning til mange spørgsmål og kapsejladsudv. gjorde rede for det udstyr, som de ønsker sig. Der var diskussioner om nogle regnskabstekniske muligheder for at undgå underskud, men kasserens budget, som det blev forelagt står ved magt. 4. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr Kontingentstigning på 5 % og rykkergebyr på 50 kr. vedtages.. 5. Behandling af evt. indkomne forslag, herunder evt. godkendelse af nye udvalg. Ingen indkomne forslag fra medlemmerne. Bestyrelsen ønsker en drøftelse af klubbens tilbud til medlemmerne, herunder medlemmernes adgang til klubhuset. Knud Hansen bad generalforsamlingen komme med nogle bud på hvordan man kunne komme i gang med nytænkning i klubben. Der kom ingen respons på generalforsamlingen, men Knud opfordrede til at klubbens medlemmer kontaktede Sejlklubbens bestyrelse, hvis de havde nye ideer. 6. Valg af formand (lige kalenderår) Bent ønsker at stoppe. Bestyrelsen foreslår Hans L. Petersen. Hans Petersen vælges. 7. Valg af sekretær og suppleant (lige kalenderår) Kirsten Hasseltoft Larsen genvælges Birthe Faurskov genvælges som supleant 7. foto: Per Rasmussen

8 8. Valg af næstformand (ulige kalenderår) 9. Valg af kasserer og suppleant for kasserer (ulige kalenderår) Jens Engstrøm fortsætter som suppleant. 10. Godkendelse, eventuelt valg af formænd til specialudvalg, jf. 12. Juniorudvalget foreslår Marc Hintze som formand. Godkendt Kapsejladsudvalget foreslår Erik Kulavig som formand. Godkendt 11. Godkendelse, eventuelt valg af næstformænd til specialudvalg, jf. 12. Juniorudvalget foreslår Kristoffer Jensen som næstformand. Godkendt Kapsejladsudvalget foreslår Per Rasmussen som næstformand. Godkendt 12. Godkendelse, eventuelt valg af formænd til generelle udvalg, jf. 12. Assens Sejlklubs Aktivitetsudvalg indstiller Gitte Christensen som formand. Godkendt Kursusudvalget indstiller Henrik Helle som formand. Godkendt Materialeudvalget indstiller Knud Hansen som formand. Godkendt Klubhusudvalget indstiller Lizzi Plauborg som formand. Godkendt 13. Godkendelse, eventuelt valg af næstformænd til generelle udvalg, jf. 12. Assens Sejlklubs Aktivitetsudvalg indstiller Conny Hansen som næstformand. Godkendt Kursusudvalget indstiller Helle Klenum som næstformand. Godkendt Materialeudvalget indstiller Visti Rasmussen som næstformand. Godkendt Klubhusudvalget indstiller Carsten Hansen som næstformand. Godkendt 14. Valg af 2 kritiske revisorer og 1 revisorsuppleant, jf. 14. Ole Gundersen og Jette Fette blev valgt for en 2 årig periode sidste år. Det samme gælder John Svendsen som revisorsuppleant. Der skal derfor ikke foretages valg i år. 15. Eventuelt. Den afgående formand for Assens Sejlklub og afgående formand for ASA blev takket for deres store indsats for klubben. Visti takkede de forskellige udvalg for at passe godt på sejlklubbens grej. Assens Sejlklub Bent Damsbo / Benny Rasmussen Døgnåbent hver dag heleugen 8. Østergade 1. tlf Assens

9 HUSK at det efter nytår er hyggeligt at kunne mødes over en kop kaffe i klubhuset lørdag eftermiddag fra HUSK at vi skal være nogle stykker til at sikre kaffebrygningen og smøring af ostemadder eller kagebagning. Så derfor: HUSK at skrive dig på listen i klubhuset, hvis du har lyst til at brygge kaffe en lørdag eftermiddag i januar, februar eller marts. Hilsen lørdagskaffe koordinator Kirsten Steensgaard Tlf Assens Trælast Sdr. Ringvej 25. tlf Vest fyns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens Tlf e mail: vtf@vtf.dk mobiltel f Assens Damgade 12, 5610 Assens assens@home.dk Tlf

10 Åbningstider Hverdage kl Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Assens Sejlklub Kontingent 2011 Familie inkl. 1 junior kr Familiekontingent kr Senior kontingent kr Juniorer kr Gast/støttemedlem kr Pensionist Familie kr Aktiv pensionist kr Rykkergebyr kr

11 KOM NED I SEJLKLUBBEN LØRDAG den 5. februar fra kl. 10 til 16 Der er også stumpemarked KOM OG SE HVAD DU EVT. KAN BRUGE. Vi ved der er rigtig mange spændende ting, lige fra arbejdende kunstmalere modelbåde kniplepiger kræmmerbod og meget andet. Og sikkert nogle der laver noget helt andet, så er du en af dem! Så kom og vis det du interesserer dig for, så vi alle kan blive inspireret af netop din hobby. Og hvor ville det hygge hvis der kom lidt sang og musik ind i mellem. I år håber vi at endnu flere vil møde op og vise lige netop hvad de går og sysler med uden for sejlsæsonen. Der er også planlagt et stumpemarked, så har du ting og sager du ikke bruger, men er for gode til at kassere, så mød op måske er der nogen der vil købe eller bytte. Der vil være mulighed for at købe kaffe/te og smørrebrød eller kage. For at alle kan få så god en plads som muligt er det nødvendigt med tilmelding enten til Helga på tlf eller mail peder@dbmail.dk eller Henrik tlf mail henrikhelle@live.dk, senest 18. januar vi glæder os til at se rigtig mange af klubbens medlemmer hilsen ASA foto: 11.

12 Svømning i Tommerup svømmehal Da svømmehallen er under ombygning er den lukket. Men vi starter Søndag den. 23 januar kl Og så skulle det være hver søndag til den 27. marts. Dog ikke søndag de. 6.marts der er der stævne i hallen. Assens Sejlklub har fået en klubaftale med Fitness World Assens En aftale hvor du kan spare op til 24%, aftalen er kun gældende i Assens. Er du medlem i forvejen kan du konvertere til klubaftalen for kr. 99. for at få glæde af aftalen skal du købe dit medlemskab via her skal du indtaste en kode, som er: dm9ks. Næsvej Assens Tel Mobil mail@nautica ys.dk ys.dk 12.

13 Menu: Den obligate 3 retters hvor torsk. indgår. Gå hjem mad. Pris: 125 kr. pr deltager Øl, snaps og andet drikkelse kan købes til favorable priser. Lørdag d. 5. marts 2010 kl i klubhuset. NB: Årets traditionsrige, legendariske, velfortjente, kulinariske, maskuline, arrangement for klubbens rigtige mænd og dem der ligner nærmer sig med hastige skridt. Igen i år dækker vi bordet pænt op og servere veltillavet lækker torsk med hele svineriet Nyere forskning har vist, at fisk er sundt og væske skal man have rigeligt af. Derfor er vores motto: Torskespisning for et aktivt og sundhedsfremmende klubliv Tilmelding og betaling: P.g.a. vinterferien og risiko for fiskestop skal vi have Tilmelding senest lørdag d. 12 februar til køkkenholdet (telefon eller mail) eller ved lørdagsåbent i klubhuset. Husk betaling ved tilmelding. Kontant eller til Jens på konto (Sparekassen Fåborg. Skriv navn og Torsk på overførslen. Køkkenhold: Arne Pedersen, Drejervænget 5, 5610 Assens, tlf arneer@hotmail.com Knud Andersen, Åbjergvej 3, 5464 Brenderup, tlf knudtrea@mail.dk Karl Erik Havndrup, Aborgvej 42, 5610 Assens, tlf kamea@dlgmail.dk Per Meinert, Ladegårdsgade 5, 5610 Assens, tlf meinert@webspeed.dk Karsten Madsen, Viesøvej 8, Assens, tlf marianne.madsen@privat.tele.dk Jens Engstrøm, Blomstervænget 26, Assens, tlf hvalborg@live.dk 13.

14 Ca. 40 pers have sat hinanden møde til årets afriggerfest i klubhuset. Der blev serveret velkomstdrink og budt velkommen.derefter blev der serveret rejecocktail og gammeldaw's oksesteg, samt isbombe til dessert. Alle havde taget det gode humør med så der var livlig snak ved bordene, men det var lidt ærgerligt at forstærkeren ikke kunne sende lyden ind i mågelokalet hvor vi sad så dans blev der ikke meget af. Jeg vil hermed opfordre alle til at få nogle flere med, både i sejlklubben samt til afriggerfesten da vi kunne se at det næsten kun var det grå guld som var fremmødt. Det ville være ønskeligt om der ville komme nogle af de yngre medlemmer til disse arrangementer. Festen slutte ca. kl. 01 hvor jeg tror alle havde haft en rigtig god aften. En stor tak til festudvalget for en god aften. Poul Møller 14.

15 Torsdag d.4 November 2010 havde afdelingen aftakling med 24 deltagere. Der var valg til ankervagten, som blev valgt således. Niels Julsrud Bådsmand (Formand/sekretær) Bjarne Eriksen Rigger (Næstformand) Ole Alexandersen Høker (Kasserer) Viggo Madsen Tømmermand Hans Kristian Mors Sejlmager AKTIVITETSKALENDER for 2011 Sommerhalvåret: Hver torsdag aften ved Torø Bøjen Weekendture aftales eventuelt her. Vinterhalvåret: Hver torsdag kl møde i klubhuset. Tirsdag d. 12 April. kl Standermasten udtages, vaskes, slibes og anbringes i klubbens undervisningslokalet. Tirsdag d. 19 April. kl Standermasten lakeres. Tirsdag d. 26 April. kl Standermasten rejses. Torsdag d. 28 April. kl Mønstring i klubhuset. Lørdag d. 6 Maj. kl Standerhejsning i Assens Sejlklub Uge 18 Kulturoplevelse pr. bil/bus/fly. Uge Fælles tur pr. skib. Torsdag d. 3 November. kl Aftakling i klubhuset Lørdag d. 12 November. kl Stander nedtagning. Tirsdag d. 15 November. kl Standermasten nedtages. Torsdag d. 1 December. kl Juleafslutning. 15.

16 Nyt fra Havnefogeden December 2010 Så kom vinteren lige pludselig, og skønt det er flot med den hvide sne, har vi allerede måttet lukke for højtryksspuling af de sidste både, der skal op. Onsdag den 8. december er foreløbig sidste dag for bådoptagning, og da de inderste 3 broer også er ved at være frosset til, vil det snart heller ikke være muligt at komme hen til kranen. Vi ender med at have ca. 310 både stående i de nye stativer og ca. 10 både på egen trailer. Som sidste år, vælger ca både at ligge i vandet, vinteren over. Hvis man vil have strøm hele tiden i december, januar og februar, skal havnefogeden kontaktes, så en måler kan blive sat op og en aftale underskrevet. Ellers åbnes der for strømmen den sidste weekend i hver måned for opladning. Indhaler reb skal fjernes eller strammes op, så de ikke fryser ind i isen og der ved kommer til at trække voldsomt i fortøjningspælene. Husk også at få tjekket fortøjningerne, da vi i den seneste tid, har haft adskillige som er sprunget. Ofte er fortøjningerne for tynde eller også er de ikke tilstrækkelig sikret imod, at båden ligger og gnaver rebet over, så VINTER lægger, gå ned og tjek, men pas på, broerne kan være glatte. Ellers vil jeg slutte af med at takke de frivillige for deres hjælp med bådoptagning, dem der har hjulpet med at samle stativer, samt dem der går og holder øje med bådenes fortøjning. Her fra kontoret vil Lene, Jan og Alex ønske alle en god jul samt et godt nytår, og håber at næste år bliver lidt mindre hektisk, så der også bliver tid til at skabe den hygge, som vores dejlige marina også ønsker at være kendt for. Venlig hilsen Alex Hansen Havnefoged Kapsejlads medejer gaster søges. Af økonomiske grunde har jeg min egen Salta 26` sejlbåd liggende på svaj i Thorøhuse. Skulle jeg deltage i onsdags sejladserne, må jeg påregne yderligere 2 timers sejlads frem og tilbage. Hvilket specielt sidst på året ville være sejlads i mørke. Derfor kunne jeg godt tænke mig at dele båd med tre andre, med kapsejlads interesser. På nuværende tidspunkt har 25% af holdet givet tilsagn. (Mig selv). Ideen er at fravriste klubbens førende kapsejlere deres placeringer og det burde være nemt. Hvis de tre manglende gaster har samme alder som jeg, så bliver vor fælles erfaring på 280 år. Helt ærligt, hvem kan konkurrere mod det? Ideen er i fællesskab at købe en Folkebåd H Båd Safir eller lignende til max.90000,00kr. Bådplads og alle andre udgifter betales af fællesskabet, så omkostningerne bliver minimale. Juniorer under 70 år er også velkomne, også en velkomst til eventuelle unge der er ved at vokse fra jolle sejlads. Hvis du er interesseret, eller har spørgsmål så Ring eller mail til Gunnar Jacobsen mobil mail: gavnuk1@yahoo.dk 16.

17 En historie fra vores vinterferie. Vi var en tur på havnen i Porto Rico for at se lidt på bådene. Det hjælper lidt på humøret og ventetiden, inden vi kan kommer i gang med vores egen båd. På vej hjem skulle vi lige handle, Bente blev udenfor butikken, og da jeg kom ud, stod hun og snakkede med en dame. Det var Gerda fra Odense, hende og John lå med deres båd i havnen, det havde vi ikke opdaget, og de skulle af sted næste dag, over Atlanten og regnede med at holde jul på Trinidad. Det blev til megen snak, og et besøg. Vi havde ikke set dem siden Ebeltoft i maj, og da regnede vi ikke med, at de kom af sted. De fortalte om deres tur her til Canaria øerne. Det havde været en god oplevelse, men det er utroligt, hvad der ser godt og rigtig ud hjemme, viser svagheder og går i stykker efter 6 måneder på havet. De havde været i forbindelse med div. reparatører hjemme, for at få løst problemerne, det var lykkedes, og alt virkede nu. Alt var ombord nu, solpaneler og vind generator, ekstra diesel og vand, så nu er det ud af havnen kursen vest. Vindroret styrede, og så skulle der bare trimmes sejl, holdes udkik, og resten gik af sig selv. De skulle være hjemme igen til august. Der var 4 både, der ville følges ad med VHF afstand, så de kunne tale sammen og udveksle vejrmeldinger. Der var 2 danske en svensk og 1 tyske både, det var en folkebåd, han havde en satellittelefon installeret. Bente var noget imponeret over hvor meget, der kan stoppes ned i en Sagitta 35. Der skulle jo være mad, vand og meget mere til den næste måned. Alt var stuvet godt sammen, så det kunne tåle de store bølger. Samtidig skal der være plads til at navigere, styre, sove og lave mad. Gerda havde lavet en liste over, hvor alting var. Ombord på en af de andre både, var en dansker på 71 år. Hans kone blev i Morgan, ombord på deres egen båd. Hun havde fået sejlet nok, så han tog en tur selv for at hjælpe de andre, og regnede med at være tilbage til nytår, med fly. Aftenen før de tog af sted var der højt humør på Bambus Bar. Det var afsked med alle dem, de havde lært at kende i den måned, de havde ligget her. 1.december stod de ud af havnen i solskin, vejrmeldingerne var gode for de næste 3 døgn, så ville vinden blive mere nordlig, men det passede fint, for så ville de sejle mere sydover og ramme passaten. Tekst & foto Bifrost 17.

18 Januar Februar L 1 T 1 S 2 Der er ingen svømning O 2 Bestyrelsesmøde M 3 T 3 PS T 4 F 4 O 5 Bestyrelsesmøde L 5 Hvad laver sejlerne om vinteren T 6 PS S 6 Svømning F 7 M 7 L 8 lørdagskaffe T 8 S 9 Der er ingen svømning O 9 M 10 Undervisning udv T 10 PS T 11 F 11 O 12 L 12 lørdagskaffe T 13 PS S 13 Svømning F 14 M 14 L 15 lørdagskaffe T 15 S 16 Der er ingen svømning O 16 M 17 T 17 PS T 18 F 18 O 19 L 19 lørdagskaffe T 20 PS S 20 Svømning F 21 M 21 L 22 lørdagskaffe T 22 S 23 Svømning O 23 M 24 T 24 PS T 25 F 25 Bådmesse I Fredericia O 26 L 26 lørdagskaffe T 27 PS S 27 Svømning F 28 Spiseaften kl M 28 L 29 lørdagskaffe T S 30 Svømning M 31 Forslag til AMBA skal indsendes inden 1.februar. Undervisnings og Mågelokalet er optaget indtil videre! 18.

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhuset: Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Henrik Helle tlf henrikhelle@live.dk Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf bibja@webspeed.dk Optagning af både er nu Assens A.M.B.A. Så kontakt havnekontoret for nærmere Havnekontoret tlf marina.dk Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Klubhusets telefon: Hjemmeside: Webmaster : Kirsten Mølgaard sejlklub.dk kirstenmoelgaard@webspeed.dk Reservation af klubhus: Ivan Frost tlf ivan.frost@mail.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf ivan.frost@mail.dk

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 foto. Lars NR. 1 FEBRUAR 2013 39. ÅRGANG Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG foto: Lars Petersen Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost NR.10 December 2011 37.ÅRGANG foto: frost Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf. 30493209 askasserer@gmail.com Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft

Læs mere

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG Svanen i frisk vind foto: Henning Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB SPRØJTEN Nr. 2 April 2007 30. årgang MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB Havfruen på vej hjem fra Agger (foto KKW) 1 KOLOFON Lemvig Sejlklub www.lemvigsejlklub.dk Postgiro: 118-2684 Villemoesparken 4 Beliggenhed:

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2017 for Assens Sejlklub. Det er konstateret, at der i tidligere regnskab er optaget

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012

Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013. DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Accent Bladet Bladet for danske Accent 26 sejlere Januar 2013 DEN279 Von til onsdagssejlads i Roskilde 16. maj 2012 Billede taget og udlånt af Sejlfoto.dk Besøg Dansk Accent Klub på internettet www.accent26.dk

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2009.

Nyhedsbrev februar 2009. Sallingsund Sejlklub 15.02.09. Nyhedsbrev februar 2009. Stemningsbillede fra Sallingsundbroen. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Lørdag, den

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (DJ), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI) Kell Sahlholt (KS),

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere