Referat af bestyrelsesmøde /13, mandag 03. december, klokken 17 21, i Idrættens Hus DBTU lokaler, ved fælleskontoret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde 01 2012/13, mandag 03. december, klokken 17 21, i Idrættens Hus DBTU lokaler, ved fælleskontoret"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde /13, mandag 03. december, klokken 17 21, i Idrættens Hus DBTU lokaler, ved fælleskontoret Tilstede: HG, GE, MNJ, JT, RN, OM, TL, (referent) Fraværende ved afbud: MC, HRB. Indlæg/ Pkt. / 1. Godkendelse af dagsordenen for mødet. HG bød velkommen til en ny Bestyrelsesperiode og især til Betina, som nyvalgt. Dagsordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat af seneste Bestyrelsesmøde, 1. nov BL blev informeret omkring forretningsorden. fremsender Code of Conduct, for Bestyrelsen til BL da denne er en del af Forretningsordenen. Herefter blev referatet godkendt. 3. Konstituering af den nye bestyrelse. a. Fordeling af bestyrelsens ansvarsområder. (Ny fordeling af ansvarsområder, vedlagt som Bilag 2.) MNJ går ud af EU som medlem, men forbliver bestyrelsesansvarlig for udvalget, og fungerer, på lige fod med andre medlemmer af EU OM mente på basis af sit gode samarbejde med udvalget, at personen til LU skal kunne give et Kvalificeret med -og modspil Bestyrelsen var enige om at LU gør et stor og kompliceret stykke arbejde. OM træder ud af udvalget, men forbliver som Bestyrelsesansvarlig, bl.a. pga. det hidtidige succesfulde samarbejde. HG anførte apropos at hun efter reps. -mødet har været i kontakt med Urban A. og har takket for forslagene, trods de ikke blev vedtaget, bl.a. fordi sådanne lidt skæve forslag ofte kan sætte gode tanker i gang. UA input er måske ikke helt regelret fremsat, men kan alligevel være gode og idè-skabende. HG konstaterede at Medieudvalget er et af de udvalg der kører rigtigt godt og altid leverer. BL blev ansvarlig for MU Der var enighed om at der skal udarbejdes et oplæg til en overordnet strategi for forbundets Mediepolitik. HG er tovholder på dette. - Fordeling af klubkontakter i bestyrelsen. (Ny fordeling vedlagt som bilag 3.) Det besluttedes at klubkontakter skal skrives under navnet på bestyrelsesmedlemmet inde på hjemmesiden. På foranledning af BL blev Klubkontaktens rolle debatteret. Det er besluttet at Klubkontakternes opgaver opprioriteres, bl.a. gennem deres deltagelse i kommende klubbesøg. b. Bestyrelsens forretningsorden. Det besluttedes at ordet Foreløbig indføjes foran..dagsorden og modtager Pkt. 3 i forretningsordenen. HG, MNJ, BL. Beslut Beslut

2 Indlæg/ Pkt. / 4. Visioner, strategier og politikker. HG anmodede som en slags nyårsfortsæt, om at alle i bestyrelsen fremover skal 1 gear op i indsats. Alle skal blive bedre til at forberede sig og gennemføre møder mere effektivt. Har man f.eks. noget på hjerte en vision en tanke, en idè eller lign., så skriv et kort lille oplæg og send rundt, inden møderne, så man gøre sig overvejelser på forhånd og dermed hurtigere og mere effektivt kan komme ind til kernen af debatterne, ved selve møderne. Alle OM startede en lille drøftelse af den nuværende form på udvalgsafrapportering, som han føler, kan være svært at foretage i praksis, oftest når afrapporteringen vedr. flere udvalg/ områder. Man var enige om at grundtanken med Udvalgsrapporteringen er at informere og holde bestyrelsen ajour, omkring igangværende planlægning, opgaver og projekter. Man enedes om at den nuværende procedure fortsættes og at der selvfølgeligt i alle tilfælde kan rapporteres mundtligt og særskilt, hvis der er tale om ting som vurderes at have bestyrelsens interesse. HG bad bestyrelsen om at overveje om nogle bestyrelsesmøder kan afholdes ude i interesserede klubber, bl.a. for at synliggøre bestyrelsesarbejdet og gøre det mere nærværende. Ved disse møder, kunne der deltage 3-4 klubber pr. møde, f.eks. et møde i Giants, med deltagelse fra andre fynske klubber + Århus. Ude-Møderne skulle lægges udenfor sæson. Ideen drøftedes og det besluttedes at vende den med klubberne ved de kommende klubmøder. HG foreslog en fast dagsorden til de kommende møder ude i klubberne, hvilket alle syntes var en rigtig god idè. Nogle af de faste pkt. skal handle om bestyrelsens visioner og tanker i år/ nærmeste fremtid. OM blev tovholder for arbejdet med at sammensætte et forslag/ udkast til en fast dagsorden På foranledning af TL besluttedes at afholde et opsummerende møde, når alle klubmøder er færdige, hvor resultaterne fra klubbesøgene evalueres. Alle. OM HG ønskede udmelding om bestyrelsens årlige fællesaktivitet / startegimøde, som sidste år, skal være et overnatningsseminar eller der skal prøves en anden form. JT foreslog at en del af begivenheden kunne være et DIF inspireret/ informerende budget/ økonomi forløb, der skal klæde medlemmerne bedre på til f.eks. at overskue fordelingsnøglesammenhængen og kunne bruge denne viden ved møder med deres udvalg og i forbindelse med DSoF årlige budgetarbejde. HG informerede om mulighederne i det nye Vækst- og Udviklingsforum hvilket også kunne være indhold i en best.-samling. Man endes også om at inkludere en opfølgning på emner, fra sidste års seminar. Bestyrelsen blev afsluttende enige om at arrangere 2 bestyrelsesdage: 1. lørd. d. 19. Jan. Som en Budget - og økonomidel.

3 Indlæg/ Pkt. / 2. lørd. D. 23. feb. Som en Visionsdel om bl.a. det nye Vækst- og Udviklingsforum BL undersøger omkring mulige lokationer på samlingerne, på sit arbejde. TL kigger efter en DIF mand/ kvinde til budget/ økonomidelen: HG fastslog at hvis en klub ikke svarer vedr. klubmøder, overgår ansvaret for at skabe kontakten til de respektive klubkontakter i bestyrelsen. TL skriver ud til de respektive efter d. 10. Dec. som er deadline for klubsvar. 5. Opfølgning på tidligere beslutninger. BL TL TL a. Åbne poster. (Opdateret liste vedlagt dagsordenen som BILAG 1.) 1. Vedr. Udvalgsrapportering, se ovenfor. 2. HG, og GE har tilrettet på listen som er uploaded på Huddle. 3. Vedr. Regnskabsansvarlig til Junior Tour har RN ikke fået fat i Bulls-personen endnu, RN prøver snarest igen. Vedr. supplerende person til JU er TL blevet spurgt om hun tager med på Junior Tour. TL tager beslutning vedr. dette i samråd med MNJ. OM oplyste at Juniorkongres på Amager gik godt og foreslog evt. 2* Juniorkongres i det kommende år. TL syntes generelt at JU er meget åbne og imødekommende for alle input og dertil forandringsvillige. Efter drøftelse besluttedes at TL arbejder videre omkring en ekstra kongres i marts eller en evt. supplerende projektleder-person. 4. HG rykker på den nye A&O procedure snarest muligt herunder vedr. løbende orientering om A&O-sagernes status. RN TL HG 5. Vedr. Tilbagemelding til ESF vedr. Pitcher Udviklingsprogram, finder MNJ alternativer til ESF pitcherudvikling. 6. Vedr. hovedretningslinjer for hjemmesiden, udarbejder HG, MNJ, og BL oplæg omkring samlet mediestrategi for DSoF, som behandles på bestyrelsens visionsdag. 7. Omlægning af DSoF aktieportefølje, HG snakker med relevant kollega. 8. Love vedr. Valg af Revisor. og Lovudvalget sørger for evt. forslag til Reps Klubdistribution af forbundsmails til minimum 3. klubbestyrelsesmedlemmer tages med som emne til kommende klubmøder. 10. Overvejelser vedr. opret af ekspert -gruppe for Træner- og spillervidensbase udsættes foreløbigt. 11. Kontakt sekretær til ny klub Redspurs har haft lidt kontakt, aftale på vej om yderligere dialog. Dog fin generel kontakt mellem kontor og klub. HG, MNJ, BL HG alle - Opfølgning på Reps. mødet Intet yderligere drøftet. OM gav her kort opdatering vedr. EM 2013.

4 Indlæg/ Pkt. / Har nyligt haft møde 26. okt.- med OM, RN, TL, og C. Carls. - næste møde 4. feb Har fundet ansvarlige til de fleste hovedområder. Invitation og forespørgsel vedr. overnatningsfaciliteter udsendt torsdag 29. okt. 6. Planlægning af kommende aktiviteter. a. Årsplan 2013-(14) Årsplanen går ind i året 2014 såfremt nyt Regnskabsår vedtages. Ny Årsplan , vedlagt som Bilag Orientering fra bestyrelsens medlemmer. a. Formandens orientering om henvendelser og aktiviteter, herunder FU. HG har haft møde med Tine Teilmann og Jan Gudnitz (DIF), med bl.a. udveksling af forskelligt info, status, herunder vores medlemsfremgang i de svære alrdersgrupper. Så har der været møde i gruppen af de 6 forbund hvor Kontor for Udvikling og Fællesskab, KUF er stiftet, delvist af praktiske årsager, således at fællesskabet står bedre. Det ser ud til at der er flere forbund på vej ind i fællesskabet, hvilket som udgangspunkt er positivt, da flere sammen gør os stærkere, og DIF er glad for fællesskabstanken så de støtter fælleskontoret. Rod Moore har d.d. givet tilbagemelding omkring udviklingsprojekt, SFO Amerikansk Rundbold. Det er godt med sådan afrapportering, med mange informative detaljer. Flot projekt, med meget arbejde. TL og HG udarbejder et sammendrag med de vigtigste konklusioner som kan være til rådighed for andre klubber, som vil lave lignende projekter. b. Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer. OM oplyste at der har været kraftig debat bl.a. på Facebook vedr. klagen over Kevin. OM har derfor talt med Giants, Kasper Kousgaard, som mente Kevin havde truet. Efterfølgende har OM i et forsøg på at mægle, skrevet til KK og Kevin, men Kevin har ikke svaret på henvendelsen, hvilket er højst kritisabelt især fordi Kevin jo er DSoF ansat. MNJ, tager fat i sagen herfra herunder søger afklaring og svar fra Kevin. TL, HG MNJ HG er kontaktperson til A&O, med henblik på opfølgning af status på sager. Det foresloges at ting såsom fairplay tak for kampen indskrives i Code of Conduct for spillere, med evt. sanktioner. c. Nyt fra Udviklingskonsulenten. Christina Carls var på besøg i mandags, hun starter sin praktik mandag d. 4. feb. og vil være på kontoret, 3 dage om ugen, frem til lige efter EM. BL taler med CC om samarbejde omkring markedsføring ifm. EM 2013, med BL. BL støtter også generelt omkring CC, praktikperiode, mht. opgaver, m.m. - Optagelse af ny klub Copenhagen Cougars. TL har opdaget at der mangler detaljer i de foreslåede vedtægter som hun vil drøfte og få på plads, med klubben på et snarligt møde. Bestyrelsen gav OK for optagelse af Copenhagen Cougars, når vedtægter er klar. BL

5 Indlæg/ Pkt. / Mikkel Bentzen, har måske spillermateriale til Juniordrengehold i klubben. - Træneruddannelse Dilemma vedr. Armi Baran, som både tilknyttet DSoF og samtidigt en enkelt klub, drøftedes. Flere bestyrelsesmedlemmer kunne se problematikken i udgangsmodellen. At tilbyde åbne træninger, blev en af løsningsmodellerne for at undgå dobbeltroller eller mistanke om forfordeling af klubber. TL udsender rundspørge til klubber vedr. interesse for træneruddannelse. Således at der kan disponeres optimalt. TL TL har link til kommuner med kommunal støtte til træneruddannelse, som udsendes til klubber. TL overvejer forskellig uddannelse-pris, alt efter om ens kommune giver støtte eller ej. JT syntes det skal overvejes med en Light model til mindre behov for træneruddannelse. MNJ uploader udkastet til Konceptet/ formen på træneruddannelsen til Huddle. TU bliver hovedsagelig modulbaseret og det tilstræbes på sigt at den kan kombineres med DIF delen. MNJ Bestyrelsen glæder sig til at se den nye Træneruddannelsesmodel, da tiden er til at prøve noget nyt. d. Orientering fra kontoret. oplyste at den seneste tids arbejde meget har drejet sig om reps.-mødet og tilhørende Dagsorden og alle ændringsforslagene. Den nærmeste fremtid vil byde på en masse referatskrivning, implementering af de nye vedtagelser i Lov-komplekserne samt tilmeldinger til ESF Cups og begyndende DM tilmelding. DM planer m.m. vil dominere de første måneder af Vedr. frivilliglisten, tager Rebekka W-F. af listen. 8. Evt. 1. RN ønskede at vide, hvem som står for indbydelsen til DM indendørs Der svaredes at de 2 arrangørklubber, GSK og BBSK, står for disse. 2. På forespørgsel fra GE, som endnu ikke har modtaget faktura vedr. Reps.-mødet fra Vikings, anslog en fortæringspris på ca. 75 kr. /person + drikkevarer og leje af lokale. oplyste at betingelserne er aftalt via mail og aftalen opdateres løbende hvert år. I år var bestilt fortæring m.m. for 38 personer, hvilket svarer til antallet af tilmeldte, ca. 35, reguleret med ca. 10% - baseret på erfaring fra tidligere år. Mødet slut kl referent Dato: 4/ Referent: Frants Gufler

6 Bilag 1: Liste vedr. åbne poster. Ansvarlig Tidspunkt Udvalgsrapportering Upload Alle Inden næste møde, 21. marts 2013 Huddle. (Også EM 2013 rapport) Opdatering af Frivilliglisten Alle Inden næste møde, 21. marts 2013 Uploaded til Huddle. HG GE har tilrettet. Regnskabsansvarlig til næste RN Inden næste møde, 21. marts 2013 Junior Tour Ryk for endelig A&O godkendelse HG Inden næste møde, 21. marts 2013 af den nye procedure. Udarbejde hovedretningslinjer for HG, MNJ, BL. Inden Bestyrelsens Visionsdag. hjemmesiden m.m., som så skal drøftes med Medieudvalget. Finde sagkyndig for rådgivning HG Snarest. vedr. omlægning af DSoF aktieportefølje. Kontakt og møde med klubber Klubtilknyttede best.-medlemmer Januar, Februar, marts. vedr. kongres og DIF værktøjskasse. og TL. Kontakt til ny klub Redspurs Snarest. Udkast til Fast dagsorden for OM Snarest kommende Klubmøder. r vedr. kommende Best.- BL, TL Snarest samlinger. Udarbejdelse af sammendrag, TL, HG Inden næste møde, 21. marts 2013 med de vigtigste konklusioner, RM projekt, Am. Rundbold. Uploader af udkast til Konceptet/ form på træneruddannelsen, til Huddle. MNJ Snarest BILAG 2: Ansvarsområder for bestyrelsen i DSoF, pr. 03. Dec (Den førstnævnte person er den hovedansvarlige) Område(r) Dec feb National kontakt, Personaleansvar: HG HG - MNJ Int. kontakt MNJ - JT Visioner, strategier og politikker Fælles i Bestyrelsen Økonomi GE Turneringsudvalg JT Eliteudvalg MNJ Juniorudvalg OM RN Hovedansvar, TR Dommerudvalg, UIC MC Medie - IT BL FU HG MC GE Lovudvalg OM

7 Bilag 3: Klubkontakter i bestyrelsen, pr. 3.dec Henri: Århus + Odense Redspurs Henrik: Ballerup / Hørsholm Michelle: Oysters Rene: UA, Copenhagen Cougars Betina: Giants, KIK Mette: Amager Vikings. Jens: Gilleleje, GSK Ole: Bulls, Jokers. BILAG 4: DSoF s Bestyrelse, Årsplan Alle møder afholdes så vidt muligt i tidsrummet 17:30 21:00 Repræsentantskabsmøde Lørdag d. 22. februar 2014 DSoF. Bestyrelsesmøder Torsdag d. 21. marts Mandag d. 22. april Tirsdag d. 11. juni Onsdag d. 14. august 2013 Torsdag d. 03. oktober 2013 Onsdag d. 6. november 2013 Tirsdag d. 7. januar Mandag d. 03. februar 2014 Tirsdag 11. marts 2014 Konstituering og godkendelse af forretningsorden. Strategidage, Bestyrelsen Lørdag d. 19. januar 2013, Budget og Økonomitema Lørdag d. 23. februar Visionsdag. Forretningsudvalgsmøder Fastlægges løbende af FU Kongres Lørdag d. 16. november 2013 Søndag d. 17. november 2013

8

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus.

Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Referat af bestyrelsesmøde 5-2012/13, onsdag d. 14. august kl. 17:30 i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Tilstede: Henriette Gilhøj, Rene Nielsen, Guller Eriksen, Trine Lindberg, Ole Mortensen, Henrik Bartholdy

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2-2012/13, torsdag 21. marts kl. 17:30 21, i DBTU lokaler, Idrættens Hus.

Referat af bestyrelsesmøde 2-2012/13, torsdag 21. marts kl. 17:30 21, i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Referat af bestyrelsesmøde 2-2012/13, torsdag 21. marts kl. 17:30 21, i DBTU lokaler, Idrættens Hus. Tilstede: HG, GE, MNJ, RN, OM, HRB, BL, TL, FG (referent) Fraværende ved afbud: JT. Indlæg/ Pkt. / 1.

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 16. januar kl. 17.30 Sted: IKC Idrættens Hus - Brøndby Deltagere: Bestyrelsen + Tina Jensen Afbud: Tina og Camilla referent Marianne Ipsen, IKC 1. Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

ENDELIGT REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET MANDAG D. 18. APRIL 2016 KL

ENDELIGT REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET MANDAG D. 18. APRIL 2016 KL ENDELIGT REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET MANDAG D. 18. APRIL 2016 KL. 17.30 Deltagere: Henri, Mette, Jana, Jens, Paw, Henrik, Belinda, Camilla og Tina Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde

Læs mere

Referat juniormødet 2015. 18. januar 2015, kl. 14.00. Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat juniormødet 2015. 18. januar 2015, kl. 14.00. Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Referat juniormødet 2015 18. januar 2015, kl. 14.00 Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Velkommen Sæson 2014 Hvad har været godt? - Stor opbakning til stævner/kampe. Alle stævner har været

Læs mere

Grundlag for god ledelse af Danmarks Softball Forbund

Grundlag for god ledelse af Danmarks Softball Forbund Grundlag for god ledelse af Danmarks Softball Forbund Indledning Forbundet følger de til enhver tid gældende love for Danmarks Softball Forbund. I tilslutning, og for at skabe grundlag for at bestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline. Referat. Ansvarlig og deadline

Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline. Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Marlene, Magnus, Allan, Miriam, Catharina, Klaus, Simon, Marianne, Troels Afbud: Magnus forlod mødet 19.30 Konstituerende bestyrelsesmøde Emne Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Tilstede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur

Læs mere

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund. Mødegruppe: DS - Bestyrelsesmøde Referent: Katja. Dato: 25. november kl. 10:30.

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund. Mødegruppe: DS - Bestyrelsesmøde Referent: Katja. Dato: 25. november kl. 10:30. Referat Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: DS - Bestyrelsesmøde Referent: Katja Dato: 25. november kl. 10:30 Sted: Idrættens Hus Tilstede: Karen Pedersen - formand, Thomas Nielsen - næstformand,

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Bestyrelsesseminar DPF

Bestyrelsesseminar DPF Bestyrelsesseminar DPF Den 24. og 25. Januar 2014 Indkaldt af: LBÜ Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: PT Deltagere: LBÜ, LL, KR, CT HT, IS, NEV, EJ, PT Afbud: PF Referat Fredag: Kl. 16.30 18.00 Møde Kl.

Læs mere

Brøndby den 4. oktober 2018

Brøndby den 4. oktober 2018 Brøndby den 4. oktober 2018 Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2018-2019 Mandag den 24. september 2018 kl. 17.00 i Odense Deltagere: Jørgen Svane (JS), Henrik Mouritsen (MOU), Jesper Kirkholm (JK), Kim

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat B&UU-møde 3/2006.

Referat B&UU-møde 3/2006. Dansk Orienterings-Forbund Til Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Kredsenes Børne- og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i talentudviklingscentre

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde

REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub. Mandag den 18. oktober 2010, kl KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde REFERAT fra BESTYRELSESMØDE i Kongelig Dansk Aeroklub Mandag den 18. oktober 2010, kl. 17.30 KDA huset, Lufthavnsvej 28, 4000 Roskilde Fremmødt: Afbud: Referent: Helge Hald, formand (HH) Arne Panduro (AP)

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN Dansk Taekwondo Forbund Nr. 1 Juni 2013 Jeg har nu været ansat i Dansk Taekwondo Forbund i et år, og har haft mulighed for at lære mange af jer og jeres klubber at kende.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 17. april 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund - Forretningsudvalg. Dato: 24. oktober 2018 kl. 18:00. Skype (henholdsvis Idrættens Hus, København og Århus)

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund - Forretningsudvalg. Dato: 24. oktober 2018 kl. 18:00. Skype (henholdsvis Idrættens Hus, København og Århus) Referat Danmarks Sportsdanserforbund - Forretningsudvalg Mødegruppe: FU - møde Referent: Micki Chow (MC) Dato: 24. oktober 2018 kl. 18:00 Sted: Skype (henholdsvis Idrættens Hus, København og Århus) Tilstede:

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Referat af Ordinært kredsstyrelsesmøde torsdag den 2. oktober 2014 kl 7:50 11:20 på Brøndbyvestervej 58

Referat af Ordinært kredsstyrelsesmøde torsdag den 2. oktober 2014 kl 7:50 11:20 på Brøndbyvestervej 58 Referat af Ordinært kredsstyrelsesmøde torsdag den 2. oktober 2014 kl 7:50 11:20 på Brøndbyvestervej 58 Den 20. januar 2015 Afbud: Flemming Referent: Thomas Mødeleder: Annemette Kontaktpersoner: O = Orientering

Læs mere

Referat 01. møde 2015

Referat 01. møde 2015 Referat 01. møde 2015 Vedr. : Ordinært bestyrelsesmøde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 22. januar 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 9. juni 2010 FORRETNINGSUDVALGET: REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Bent Nicolajsen (BN), næstformand Jan Østergaard Bertelsen (JØB), medlem af Frivilligudvalget Bent

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Revisions rapport. fra

Revisions rapport. fra DRsU s kritiske revisor Den 7. marts 2014 Revisions rapport fra DRsU s kritiske revisor DRsU s ledelse har ikke besvaret henvendelser fra revisor DRsU s formand og kasserer fik via mail til DRsU@DRsU.dk

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Referat fra konstituerende organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. torsdag den 16. juni 2016 kl

Referat fra konstituerende organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. torsdag den 16. juni 2016 kl Referat fra konstituerende organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa torsdag den 16. juni 2016 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. juni 2016, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Leif Meitilberg (LM), Karsten Jørgensen (KJ), Alf Jakobsen (AJ), og Louise (LP) Michael Sølling (MRS),

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dansk Squash Forbund Stadionvej 47, st. tv. DK-5200 Odense V Tel. +45 66 19 08 22 Fax +45 66 13 01 98 Giro 7 35 55 56 Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dagsorden: 1. Bemærkninger

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Mødet afholdtes hos Hans Græsvig og startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU

REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU REFERAT POLITISK UDVALGSMØDE / TEU Møde Tid og sted Deltagere Afbud Referent TEU Tirsdag den 9.1.2018 kl.17.30 i Rødovre Højnæsvej 61, bagindgangen 2610 Rødovre Tarik Setta (TS) Ole Knudsen-Nielsen(OKN)

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar

Med venlig hilsen Patrick Steffen Pedersen På vegne af BasisBaren, Havestuen, Kablah!, O SohnBaren, Wunderbar, Mærkbar, DE-klubben og Bajers Bar Ansøgning af underskudsbevilling til Tour de Fredagsbar Tour de Fredagsbar (i resten af ansøgningen forkortet TdF) er en aktivitet, hvor studerende ved Aalborg Universitet på tværs af studieretninger og

Læs mere

Referat til FU-møde. Mødedag...: 4. november 2010 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten

Referat til FU-møde. Mødedag...: 4. november 2010 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Referat til FU-møde Mødedag...: 4. november 2010 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016.

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Inspirationsbrev udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Kære klubber. Det var dejligt at se så mange af jer til sektionernes årsmøder og få talt med mange af jer og hørt hvordan det går ude

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Mødereferat B&UU-møde 3/2005.

Mødereferat B&UU-møde 3/2005. Til HB Børne- og Ungeudvalgets medlemmer Kredsenes Børne-og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i Ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i Talentudviklingscentre Ledere i Juniorelitegruppen Mødereferat

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Referat fra hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 26.03.2013 Mødested: Hjemme hos Tine Lind Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: TL Tegnstyrer: KLC Kvaje slik:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere