AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 13. marts 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 13. marts 2012"

Transkript

1 Industrivej Broby Skadeservice Affugtning Rengøring Tæpperens Møbelrens Skibsrengøring Erhvervsrengøring Europadækning DinEkstraBil Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen Abonnementspris fra kr. 689,- for biler under 2500 kg Døgnvagt Fax Hjemmeside Dansk Autohjælp A/S Tryghed på vejen Skotlandvej Svendborg Udgivet den 13. marts 2012 Foto: D3 Reklame A/S SÅ BILLIGT ER DET... BILFORSIKRING Ka sko forsikring m. frisk ade r og glas forsikring. Årlig pris for bil mel lem kg ved 5 års skade fri kørsel i ege n bil. Kr Selvrisiko kun kr

2 2 Marts Er målsætningerne nået? Grundspillet er ved, at være ved vejs ende og det er derfor tid til, at gøre status. Vi er ved, at runde af på grundspilsdelen af sæsonen og det er derfor naturligt, at gøre status på hvordan tingene ser ud i GOG og vurdere på om de opstillede mål er blevet indfriet. Rent sportsligt er svaret ikke endnu helt entydigt, og vi ved ikke før april måneds oprykningsspil om vi lykkes med, at rykke op i ligaen allerede efter 2 år uden for det fineste selskab i dansk håndbold. Når det så er sagt har oprykningen til ligaen hele sæsonen været det ultimative mål samtidig med det, at blive i top 4, har været et minimumskrav. 1. pladsen i rækken og dermed den direkte oprykning er gået til Ribe/Esbjerg og herfra skal lyde et stort tillykke med Udgiver: GOG 2010, Stærkærvej 1, 5884 Gudme Tlf Fax Web: Mail: Ansvarshavende: Kasper Jørgensen Oplag: Ca Tryk: Fynske Medier Omdeling: Tryksagsomdelingen Sats: AT Design ApS, Oure deres nye tilværelse i ligaen. Deres tilbagevenden til ligaen efter mange års fravær har taget 8 år og har nu endeligt båret frugt. Det sætter den præstation vi gerne vil opnå med oprykning til ligaen indenfor en 3-årig, muligvis 2-årig periode meget godt i relief. På flere andre områder ser det ligesom på det sportslige også rigtigt godt ud i forhold til, at indfri målsætningerne for sæsonen. Tilskueropbakningen er stadig god. 950 har Medlem af i gennemsnit overværet vores kampe og vi er dermed det hold i 1. division der har det højeste tilskuergennemsnit, hvilket vi er både glade og stolte over. Målsætningen var, at nå 1000 i snit så vi er der ikke helt endnu og arbejder derfor stadig på, at det gøre det endnu mere interessant, at komme til håndbold i Gudmehallerne. Samtidig kan vi stadig nå over 1000 i snit hvis vi fylder hallen, hvilket vi har en forventning om, til alle 3 oprykningskampe i april. Opbakningen er ekstrem vigtig for holdet der finder sig rigtigt godt tilpas på hjemmebanen i Gudmehallerne, og det er publikum medvirkende til og vi opfordrer derfor alle til, at komme i hallen til kampene i april hvor der for alvor REVISIONSFIRMA med speciale i landbrug STORE SOM SMÅ - samt mindre og mellemstore virksomheder Reventlowsvej 15 Korinth 5600 Faaborg Tlf: Fax: Mobil: Foto: D3 Reklame A/S er noget på spil og masser af spænding og drama, at opleve. Stadig sponsortilgang På sponsorfronten er der stadig fremgang, at spore og vi er nu oppe på 120 faste sponsorer og er dermed vækstet med 20 % i forhold til slutningen af sidste sæson, og er da også godt på vej i mod at nå målsætningen også på dette område. Målet er 125 sponsorer, hvilket stadig er indenfor rækkevidde. Sponsorsituationen kombineret med de sportslige målsætninger gør også, at der ses meget lyst på fremtiden i GOG og det har været medvirkende til, at vi pr. 1. marts har styrket os organisatorisk med ansættelse af Heidi Lind Christiansen som salgs- og eventchef med det for øje, at udvide sponsorkredsen yderligere samt øge værdien for de sponsorer der allerede er en del af GOG s netværk. Velkommen til GOG avisen Med de ord vil vi byde læseren velkommen til den første udgave af GOG-avisen i Avisen er fyldt med stort og småt fra GOG husstande modtager vores avis og kan dermed fra sidelinien følge med i hvad der sker i GOG og samtidig få et indblik i nogle af de ideer og tanker der arbejdes med i øjeblikket. God læselyst til alle. KUN At spise sundt, er desværre ingen undskyldning for at droppe motionen. Beklager Prøv de nøglehulsmærkede ovnruller fra Daloon. Fulde af grøntsager og magert kød. Og helt ned til 5% fedt. FEDT

3 Marts Vi glæder os til april! Nu kommer vi til de kampe vi har set frem til i lang tid. Foto: D3 Reklame A/S Efter at vi allerede inden jul var et godt stykke pointmæssigt efter Ribe/Esbjerg har vi forberedt os så godt vi nu kan på, at være helt klar til oprykningsspillet i april måned. Det har været en lidt lang periode og resultaterne har også i turneringen været af noget svingende karakter i den periode vi netop har været igennem. Men nu er der ikke længe til afgørelsens tid og vi er sikre på, at vi er ved at være der hvor vi skal for at kunne komme succesfuldt igennem oprykningsspillet. Januar og februar har været brugt til, at få de nødvendige point til at sikre os 2. pladsen i 1. division, det er nu sket. Samtidig er tiden blevet brugt til, at få alle mand spilleklar og rettet mod at skulle yde det maksimale som hold i april når det skal afgøres om vi skal spille i ligaen eller 1. division i den kommende sæson. Flere af spillerne har i den forgangne periode haft specielprogrammer, så de hver især rammer deres topniveau på det rigtige tidspunkt. Det tror vi på kan blive en stor fordel for os i forhold til vores modstandere, der har skulle kæmpe til sidste spilledag for overlevelse i ligaen, mulighed for slutspilskampe eller for at nå oprykningsspillet. De afgørende faktorer Meget bliver afgjort på hvilke hold der kan komme igennem oprykningsspillet uden skader og hvem der formår at holde sine point på hjemmebanen og her har vi jo gennem hele sæsonen været godt kørende og det er kun blevet til et enkelt nederlag. Succes i oprykningsspillet vil formentlig kræve sejre i alle 3 hjemmekampe samt en enkelt sejr på udebane. Sidste år blev et par af ligaholdene ramt af skader i afgørende faser af oprykningsspillet og de kunne derfor ikke være med mod 1. divisionsholdene og måtte en tur i 1. division. Det kostede både Fredericia og HC Midtjylland deres ligastatus. Et bevis på, at det sagtens kan lade sig gøre for de nedefra kommende at sejre. K U N S T I N D I V I R K S O M H E D E N Leje af kunst med fordelagtig opsparing til senere køb Rådgivning til virksomheder, institutioner & private Maleri, grafik, skulptur, keramik af anerkendte kunstnere Galleri DGV har ekspertisen til at finde den stil, der passer til dig og din virksomhed. Ring til Lise Lotte Honorè til, at spille ind. At spille 2 vigtige kampe på en uge kræver også en del mentalt. At skulle ud af en kamp og straks over i den næste er der ikke ret mange af vores spillere der har prøvet så ofte og det er også noget der skal arbejdes med frem til april. Er man som hold mentalt ovenpå er der meget at vinde, i så afgørende kampe som vi står overfor. En enkelt faktor i de afgørende kampe som vi ikke helt ved hvordan vi reagerer på som hold, er at der skal spilles 6 kampe på 3 uger og der derfor spilles onsdag og søndag, tre uger i træk. Vi har igennem sæsonen været vant til en kamp pr. uge hvilket er meget anderledes end Den seneste tid har også Fremtidens hold det program der venter os. Vi været brugt til samtaler med har heldigvis en ung trup, der de enkelte spillere og deres fremtid i klubben. Som hurtigt fysisk restituerer sig oven på de hårde kampe. Den det var tilfældet op til denne Kunst ind i virksomheden 131x95_DGV visitkort 24/09/ Side 1 psykiske faktor kommer også sæson vil der også til start Å B N I N G S T I D : M A N D A G - F R E D A G på næste sæson være nogle udskiftninger på holdet. Som det var tilfældet i år kommer der 4-5 nye ansigter i den kommende sæson s trup. Kernen i holdet består hvilket er vigtigt for den kontinuitet vi ønsker, at opretholde i klubben for, at der er en rød tråd fra start til slut i tingene, men flere nye folk der forhåbentligt kan styrke vores hold vil også indtræde i truppen. Vi glæder os til april og måle os med de hold der har klaret sig igennem en sæson i ligaen. Kullinggade Svendborg Tlf.: Tlf ET TEAM TIL FORSKEL LEMMY FIALIN CLAUS OLSEN VERNER SØRENSEN ANNE METTE C. KNUTZEN MARTIN DALHOFF LARSEN 30% af al arv havner i de forkerte lommer Overvej testamente Inden det er for sent Det kan koste dyrt, hvis man undlader at sikre sine efterladte

4 4 Marts Fodboldpige hyret som sælger Facadebehandling Ny stilling i GOG 2010 lå lige til højrebenet, selv om Heidi Lind Christiansen ellers havde takket nej Af Lars Rasmussen ned for til sidst 2 C at sige ja tak til jobbet, fortæller hun smilende. re selv at spille kampe med og men jeg 90% kan slet ikke undvæ- RF 1. marts 2012 tiltrådte den kvinderne fra Kildemoes. Jeg Kasper Jørgensens besøg hos SBS Radio i Odense tidligere på året affødte en uges urolige dage og nætter hjemme hos Heidi Lind Christiansen. Mod slutningen af mødet fortalte Kasper om den nye salgschefstilling i GOG 2010, og at det da lige måtte være et job for hende med sine ni års erfaring med salg af radioreklamer for SBS Radio heraf de syv som salgschef. - Jeg lyttede pænt til Kaspers omtale af jobbet men takkede klart nej, da jeg var helt tilfreds med mit job, fortæller Heidi Lind Christiansen. - Bagefter kværnede ordene alligevel rundt i hovedet, og da jeg altid føler mig tiltrukket af udfordringer og ambitiøse drømme, endte jeg med at falde for den legendariske klubs kamp for at komme tilbage i ligaen, og jeg tog et par samtaler mere med Kasper Lakering Slidstærk lak til trægulve Junckers udvalg af gulvlakker fast-holder og udbygger dit gulvs skønhed år efter år. Lakken tilfører Guldberg den glans og glød, du Vi ønsker, udfører pensler og gulvet bl.a.: får på en og samme l Indendørs 30% tid både den maling nødvendige slidstyrke og den l eksklusive udstråling, Udendørs som maling kan gøre dig ekstra RaBat Facade glad og træbeskyttelse stolt Guldberg l over dit Autolakmaling pensler hjem. Du pr. kan stk. vælge vores vandbaserede l 40% Industri lakker i forskellige l RaBatLystbådemaling glansgrader - alt Hempel efter opgaven. pr. kasse l Udlejning af udstyr l Vægbeklædning Alle priser er eksklusiv og meget moms 25% samt mere eventuelle afgifter. Servicecentre: - din malingsleverandør Se mere på vores hjemmeside Odense SØ Cikorievej 15 DK Odense SØ Tlf: Fax: årige Heidi Lind Christiansen som salgschef i GOG 2010, og i disse uger tager hun med Kasper ud på besøg hos potentielle sponsorer, så hun kommer helt ind i sponsorpakker og GOG-ånd, inden hun tager fat på egen hånd. Mere end håndbold Heidi lægger ikke skjul på, at hun er inkarneret fodboldspiller. Lige siden hun som barn måtte spille på drengeholdene og senere kom meget tidligt på et senior damehold for at få udfordringer nok, har hun spillet fodbold. Interessen blev ikke mindre, da hun blev gift med den tidligere OB-målmand Ulrik Lind, og hun ser det kun som en styrke i det nye job, at hun ikke er fra håndboldens inderkreds. - Jeg elsker at se håndbold, FAKTA Heidi Lind Christiansen Gift med Ulrik Lind Sammen har de døtrene Mona og Marie på 4 og 2 år Familien har bopæl i Bellinge Professionelt har Heidi et stort netværk efter 9 år i SBS Radios salgsorganisation. Er butiksuddannet og har tidligere været ansat ved Søndagsavisen og Lyreco. Farve X-perten. Ørbækvej Svendborg. Telefon Svendborg Ørbækvej 13 DK Svendborg Tlf: Fax: vil være eksponent for, at du sagtens kan være sponsor i GOG uden at vide alt om, hvad dommeren fløjter for, siger Heidi. - Et sponsorat er meget mere end at komme til kampene og jeg vil gerne bidrage til, at sponsorerne oplever, at de får mere end de forventer, hvis blot de aktiverer deres sponsorat ved at benytte de åbne døre, som netværket giver, understreger hun. Resultaterne tæller Heidi kommer fra en større organisation og glæder sig Lakering Sigma Siloxan topcoat 10 liter alle farver meget til at blive en del af den lille kreds i administrationskontoret i Gudme. Det bliver nyt for både hende og for de ansatte i hallen. - Jeg er kendt for at sige tingene lige ud, jeg er energisk og målrettet, og så har jeg Kvalitetsløsning til facademaling Yderst diffusionsåben, smudsafvisende og vejrbestanding. Efterlader et flot kalkmat udseende. Ringe Jernbanegade 5 DK Ringe Tlf: Fax: Slidstærk lak til trægulve Junckers udvalg af gulvlakker fast-holder og udbygger dit gulvs skønhed år efter år. Lakken tilfører den glans og glød, du ønsker, og gulvet får på en og samme tid både den nødvendige slidstyrke og den eksklusive udstråling, som kan gøre dig ekstra glad og stolt over dit hjem. Du kan vælge vores vandbaserede lakker i forskellige glansgrader - alt efter opgaven. intet imod at blive målt på resultaterne. Det har jeg været vant til alle årene i SBS, fortæller Heidi. - Mit håb er da klart at kunne medvirke til at styrke GOGs sponsornetværk, at tiltrække flere virksomheder fra mit netværk i Odense og naturligvis også hente nogle landsdækkende virksomheder til sponsorkredsen, når holdet rykker op i ligaen, siger hun. Junckers ProFinish Mat & Halvblank Odense SV Brogårdsvej 12 DK Odense SV Tlf: Brønshøj Frederikssundsvej Brønshøj Tlf: Sigma Continu additiv 0,5 liter Pr. stk. v/1 spand 599,- 579,- Pr. stk. v/10 stk. 119,- pr. stk. tilsættes Sigma Siloxan for at arbejde ude ned til 2 C og 90% RF 20% på produkter fra JUNKERS uge 43, 44 og 45 Vandbaseret Akryl-PU boliglak. Leveres i 5 & 10 liter plastdunk. Avendes som grund- og færdiglakering, ialt 3 lag. Kan også anvendes til overlakering af Junckers GulvOlie Junckers ProFinish Vandbaseret Akryl-PU boliglak. Leveres i 5 & 10 liter plastdunk. Tilbuddene gælder fra den 1/10-18/ I tvivlstilfælde gælder de i teksten nævnte tilbud. Billeder skal opfattes som Mat illustrative. & Halvblank Der tages Avendes forbehold som for grund- trykfejl og og udsolgte færdig-varerlakering, ialt 3 lag. Kan også anvendes efter 24 til timer overlakering fra påføring af Junckers af GulvOlie olien. efter 24 timer fra påføring af olien. COATINGS OBS ny Butik Rudkøbing Ørstedsgade Rudkøbing Tlf:

5 Marts

6 6 Marts Hunteren bag den rolige stemme Speakeren ved alle GOGs hjemmekampe, Carsten Mortensen, bevarer roen både i intensive håndboldkampe og i sit job som sælger rundt om på kloden Af Lars Rasmussen Foto: John Stenstrup Ikke meget er overladt til tilfældigheder, når Carsten Mortensen griber mikrofonen i Kildelund Lounge i Gudmehallerne for at varme sponsorerne op til dagens hjemmekamp. Det samme gælder, når han står klar som speaker til selve kampen i hallen. Vel er det en frivillig indsats, men Carsten ønsker ikke at gøre det mindre professionelt af den grund. Derfor var det heller ikke helt tilfældigt, at han blev opfordret til i februar at stå for det, der hedder Run Down af Final Four i Gigantium i Aalborg til Dansk Håndbold Forbunds finalestævne i pokalturneringen. - Der var jeg i hvert fald glad for, at jeg havde prøvet nogle Champions League og TVkampe i GOG, for der var skrappe krav til tidsplanen fra to timer før kampene, og så gjaldt det om at give en helhedsoplevelse, som både de 4500 tilskuere i hallen og de 1,5 millioner tv-seere var glade for, fortæller han. Carsten begyndte sin speakerkarriere i Tvedhallen i 2001 og husker mange stærke øjeblikke fra hallerne i Tved og Gudme, men inden han serverer et par af dem, presser spørgsmålet sig på: Hvem er egentlig manden bag den rolige stemme? Globetrotter Carsten stammer fra Tved, og har selv spillet divisionshåndbold i mange år i både Tved og GOG. Hans ældste datter, Maria på 18 år, spiller på Tveds nuværende 3. divisionshold, mens Christine på 10 har det fint med bare at følge med som tilskuer. Hun er stort set med til alle GOG s hjemmekampe og har helt styr på hvem der er hvem. Professionelt er han hunter. En jobtitel som ved første øjekast ikke er, hvad man forventer af den venlige og stilfulde Carsten Mortensen. Men jægerjobbet består i, at han som ansat ved Danoffice IT har ansvaret for at sælge it-udstyr til EU- og FN-delegationer rundt om i verden. Han har flere års erfaring med kunder i NATO og FN, og blandt de 60 ansatte i virksomheden går Carsten Mortensen som Afrika-eksperten. - Jamen det giver da lidt oplevelser, som da jeg forleden kom til Bruxelles og stod ud af taxaen til vidt åbne døre jeg var godt klar over, at det nok ikke var for min skyld, og øjeblikket efter ankom Helle Thorning Schmidt med et følge af journalister og sikkerhedsfolk på vej ind til EUtopmøde, fortæller Carsten Mortensen. - Mens vi stod og ventede, var det naturligt at veksle nogle ord med tv-journalisten Poul Midtfyns Totalservice støtter gennem La Flamme Rouge og Brian Holm børn, der mister forældre Erik Skammelsen og det giver da lidt kolorit på hverdagen, smiler han. Carsten Mortensen afslører ikke for meget ved at sige, at en hunter er en sælgertype, som kan tale med alle fra lerhytter i Juba i Syd-Sudan til de bonede sale i Bruxelles, han kan skabe en god stemning omkring sig, holde styr på et vidtfavnende netværk og forstå at lytte sig ind til behov og kultur overalt. - Efterhånden er det kun Sydamerika, jeg har til gode, ellers har jeg haft glæden af at opleve alle dele af verden, fortæller han. Mikrofontække Med i rejsetasken og på hotelværelset har Carsten Mortensen sin research til næste kamp i Gudmehallerne. Han googler sig til opdateret viden om modstandernes spillere, stillingen i divisionen, planen for de efterfølgende kampe og meget andet, så der altid er materiale at trække på, når han står med mikrofonen, og dommeren fløjter i gang. - Jeg føler et særligt ansvar for, at alt er forberedt og for at bevare overblikket uanset, hvad der sker i kampen, fortæller Carsten. - Jeg husker især en episode, da Tved for flere år siden spillede kvartfinale i pokalturneringen mod Aalborg, og Morten Jensen (GOG s assistenttræner) scorede sejrsmålet 20 sekunder før tid. Jeg troede lydinfernoet ville sprænge væggene i den tætpakkede Tved-hal. Alle løb kaotisk rundt på banen i en skøn blanding af jubel, panik og ophidselse. Én fik rødt kort, mens begge holds trænere brølede af alt og alle. Jeg prøvede bare at holde hovedet koldt, og det gik jo meget godt, fortæller han. Efter fusionen i 2005 blev Carsten stadig mere involveret i Gudme og havde på det tidspunkt fået Dan Nielsen med Testpersoner søges!!! til spændende videnskabelig undersøgelse ring og hør nærmere CV/DD/DTO1/PA/111027/DK VÆR BLANDT DE FØRSTE TIL AT PRØVE EN VERDENSNYHED! Midtfyns Totalservicer giver hånd på nyt samarbejde. Vi støtter La Flamme Rouge økonomisk og hjælper dermed børn der mister forældre pga. kræft. De kræftramte mennesker jeg har mødt, er mange gange sejere end de topatleter, jeg er stødt på i mit liv. Og de fortjener vores største respekt og al den hjælp, vi kan give dem udtaler Brian Holm. I cykelsport er La Flamme Rouge symbolet på den sidste kilometer af et cykelløb. Det er der, hvor man efter at have tilbagelagt flere hundrede smertefulde kilometre er lige ved at nå i mål og hvor det bliver afgjort, om man vinder eller taber. Det er her, de allersidste reserver skal findes frem og hvor den hjælpende hånd måske gør den afgørende forskel. Hver tredje dansker bliver ramt af kræft. De kræftramte og deres familier kæmper hver eneste dag. Her er præmien ikke en podieplads, pokaler eller penge, men retten til at fortsætte med at leve. Formålet med La Flamme Rouge projektet er at sikre ansvarlig voksenhjælp til børn i sorg samt forsøde tilværelsen for børn, der har mistet en forælder. Få mere at vide på laflammerouge.dk Nu har du muligheden for at prøve endagslinsen DAILIES TOTAL1, verdens første silikonehydrogelkontaktlinse med gradueret vandindhold.* Linsens overflade indeholder over 80 % vand for at efterligne øjets naturlige vandindhold. Desuden har den en exceptionel åndbarhed. Med DAILIES TOTAL1 får du vedvarende, silkeblød komfort. Hvis du mod forventning ikke bliver tilfreds, får du pengene tilbage.** Så ring nu og bestil tid! Vi ses. * Vandindholdet stiger fra 33 % i linsekernen til over 80 % i linsens overflade. ** Komfortgaranti COMFORT ENGINEERED TO LAST Midtfyns Totalservice Industrivej Broby Tlf.: Kim Wichmann Signe Schønnemann Steen Skov Andersen Optometrist kontaktlinsespecialist Kattesundet Svendborg Tlf

7 Marts til at styre musikken. Det hele gik hurtigere, og ikke mindst i de europæiske kampe var det en udfordring at nå at udtale alle navne rigtigt. - Jeg øver mig altid på forhånd, men den værste kamp Fyn s friske traktorhus var, da GOG spillede mod et rumænsk hold. Her kneb det godt nok med at kunne udtale spillernes navne korrekt. Da gik jeg til deres holdleder lige inden kampen, men han lirede navnene så hurtigt af, at det lød temmelig forkvaklet hele kampen, siger han. En æressag Carsten Mortensen forsikrer, at han går lige intensivt til sagen uanset om det er FC Barcelona eller FIF, der løber på banen. - Da GOG spillede pokalkamp mod FIF var Danmark i semifinalen mod Spanien, og der var vel sponsorer til håndmadder og øl før kampen, fortæller Carsten. - Til gengæld kom jeg til at tale med et ægtepar fra Langeland, som troligt kører til kamp i Gudme hver eneste gang. Også den aften valgte de GOG s bedste herrehold frem for at se Danmark spille. Alene i respekt for deres kærlighed til klubben, har jeg lyst til at give den samme indsats, som når hallen er fyldt til sidste ståplads, fortæller han. Fra Carstens plads bag dommerbord og udskiftningsbænke har han fuldt udsyn til den store tribune i Gudmehallen, og jævnligt lyder opfordringen til at bakke de lokale helte op. - Det er ikke overdrevet, når spillerne siger, at publikum kan være med til at afgøre en kamp, så jeg forstår slet ikke, at folk kan sidde med korslagte arme. De betaler jo netop for at komme ud og være med til at skabe en kogende oplevelse i hallen, siger han som en klar appel inden kvalifikationskampene til ligaen. Skiltefirma - med 20 års professionel erfaring Kom til Valtra C90 m. frontlæsser m. joystick betj. i armlæn, årg. 04, 1090 timer Valtra 6850, årg. 05, m. frontlift og frontlæsser, 1000 timer Skilte BRUGTE TRAKTORER, 4-WD: Pyloner Renault , årg. 99, 2800 timer Renault , årg. 92, frontlæsser, 155 hk, Plakater 9300 timer Valmet 6300, skovtraktor, årg. 92, 100 hk, Logodesign 9900 timer Bilreklamer Valmet 6300, årg. 96, 5400 timer Valmet 8750, årg. 97, 160 hk, 7800 timer LED skilteskærme Mercedes 1000, årg. 83, 100 hk, timer Streamers & labels BRUGTE ENTREPRENØRMASKINER: Zettelmeyer 1002i gummihjulslæsser, Storformatprint årg. 96, 94 hk, 5575 timer Solfilm i biler Hitachi EX30, m. skifte og 2 skovle, årg. 00, 1500 timer UV-print Daewoo 55V, 5,5 T minigraver, årg. 06, fabriksny Schaeff HR1.6 minigraver, årg. 05, 160 timer... Bannere New Holland LM640 teleskoplæsser, årg. 03, 75 hk, 1900 timer MF 50 læssemaskine ÅBENT HUS Se vores specialtilbud på haveog parkmaskiner Se vores kanon - åbent hus tilbud i næste uges annonce Fredag den 16. marts kl BRUGTE MASKINER: Sydfyns største skiltefirma AP 12 tons gyllevogn, galvaniseret, årg Hardi Twin luftsprøjte, 15 m, 1200 ltr Fransgård V9000 skovspil Kuhn slagleklipper VKR265, sideforsk., SOM NY Kronos skovvogn m. kran og joystick betj., m. bremser, fabriksny Moheda skovvogn m. FMV kran, joystick styret HVS springergrubbe Skiltefabrikken Svendborg gør dit firma synligt, og når vi selv og vores kunder skal sige det, så er det noget vi er gode til! Med 20 år på bagen har vi den erfaring og ekspertise der skal til, for at give dig en flot og tidssvarende løsning. På vores hjemmeside kan du se hvor bredt vi spænder - og vi giver den gerne en tand til for at imødekomme selv specielle opgaver. Vi glæder os til at høre fra dig. Valtra 940 frontlæsser. g g Værksted Bo Bukkehave Mobil Tlf Salg Flemming Østergaard Mobil Teglværksvej Teglværksvej Gudbjerg Tlf. Gudbjerg Tlf Fax Fax Service og døgnvagt - ring til Dyhr Englandsvej Svendborg

8 8 Marts 2012 Foto: D3 Reklame A/S Foto: D3 Reklame A/S Foto: D3 Reklame A/S VARMEPROGRAM Energi fra flere kilder Oprykningskampe til ligaen I tilfælde af, at vi bliver nr. 2 i 1. division, så ser datoerne for opspillet således ud: Onsdag den 11. april Søndag den 15. april Onsdag Han er ved ler, somden er en19. solidapril krumtab lden i gang i forsvaret. Mads er 26 år og 22. april annelse. Søndag kommerden tilbage til GOG efter et par sæsoner i Fåborg HK, Onsdag den 25. april et er et træ- som han var med til at spille i g er bekendt oprykningsslutspillet. Søndag den 29. april gerne være op om det rk stregspil- DET... NG riskader og pris for bil g. ved 5 års n bil , ag 9-16 ÆK ÆK Jeg glæder mig til at være med til at bygge noget nyt op, fortæller Mads Strange om grunden til at trække i den gule trøje. GOG - Nr. 11 i Ligaen Nr. 9 i Ligaen - GOG Nr. er4 lavet i 1. todiv. Der årige- GOG aftaler med alle tre spillere GOG - Nr. 9 i ligaen Direktør for GOG 2010 Kasper Nr. 11. iudtaler, Ligaen Jørgensen Så -ergog de første spillere på plads i GOG, GOG Nr. 4 i 1. div. og klar til at tørne ud for de Kenneth Dahl Den 22 årige playmaker er en god tempospiller, som er god i mand til mand situationer. Kenneth har spillet hele sin håndbold ungdomstid i den gule bluse, og vender tilbage efter et ophold i Team Sydhavsøerne og Fåborg HK. Kenneth udtaler Da jeg fik muligheden for at være med til at spille GOG op i rækkerne, var jeg ikke i tvivl om at det ville jeg være med til. Inkl. klim Høj virkningsgrad på 94 % UPM Lavenergipumpe Lydsvag drift Gaskedel og soltank i en enhed Brugervenlig styring Miljøvenlig forbrænding Tidløst design Optimal udnyttelse af solens varme i solfangerne Indbygget vejrkompensering Stort modulationsområde ENERGIMÆRKE A gule på Vores vej tilbage mod toppen af dansk håndbold. Det er glædeligt at så dygtige spillere vælger GOG frem for andre tilbud, og det er et bevis på at vi har fat i det rigtige koncept. Det er alle spillere der har været bærende kræfter på deres respektive hold i henholdsvis ligaen og 1. division og samtidig spillere der tidligere har spillet i GOG og derfor kender til kulturen og træningsmoralen, der i årene frem bliver helt centralt for os i GOG. Ring for uforpligtende tilbud Gudbjerg Ved siden af håndbolden vil Mads være Finanselev i Nordea Bank. astyring Gulvstående gaskedel med indbygget brugsvandsbeholder til sammenkobling med sol Aut. Gas- og Vandmester Daniel Greve. Vandmestervej Gudbjerg. Block WGB Sol Greve VVS.indd :18:26 støt vore lokale Vi glæder os til i den kommende periode at kunne præsentere flere kendte navne til vores trup, der stort set kun Tæt på dig dinafhverdag kommer til at og bestå dygtige spillere som tidligere har været en del af GOG. Husk nye åbningstider: alle ugens dage kl Kloakarbejde - Gravning Lastvogn - Bæltmaskine Minigraver Entreprenør & Aut. Kloakmester kurt frandsen & søn A/S Tlf / / Mobiltlf Kurt V. Biler Rep. køb og salg Rødeledsvej Tlf Tagarbejde Om- & tilbygning Døre og vinduer Ellerup Bygade 15, 5892 Gudbjerg, Tlf: Reperation af person og varevogne. Klargøring til syn. Varevogne rep. også aften og weekend efter aftale. Hente og bringe efter aftale. Ørbækvej Gudbjerg - Telefon: Murermester Allan Bruhn ApS Ørbækvej Gudbjerg Alt i murer- og tømrerarbejde udføres vintertjeneste Saltning og snerydning af veje og pladser. Klipning af hegn med sav eller slagler. Pløjning. Alt landbrugsarbejde udføres. Henrik / Henning Murerafd.: Tømrerafd.: Tlf Tlf Nybygning Til- og ombygning Murer- og tagarbejde Vinduer og døre Klinke og flisearbejde Reparation og renovering Udlejning af 3,5 tons minigraver m/fører

9 Marts Har du den rette bank? - det kan godt betale sig Der er god økonomi i at have en bank, der giver dig den rette rådgivning. I Nykredit ser vi på din samlede økonomi, og vi har specialister, der kan rådgive dig om bolig, pension, investering og daglig økonomi. Ring til os og aftal et møde - og hør hvad vi kan gøre for dig. Vestergade Svendborg Telefon

10 10 Marts Premier Is er Hele Danmarks Ismejeri Vi har lige siden 1933 produceret dansk, flødeis af frisk fløde og naturens egne ingredienser. Og det gør vi stadig. Men i dag gør vi et ekstra nummer ud af smagen ved at hente de allerbedste råvarer hjem fra nær og fjern. Og fordi vi selv producerer vores is, kan vi garantere høj kvalitet og god smag i hver en bid. Vores hjerte banker for is lavet på fløde og vi ønsker at smelte dit hjerte med god flødeis rørt efter traditionelle, danske opskrifter, en god portion vindenergi og masser af kærlighed til de naturlige råvarer. For os er det opskriften på god flødeis. Velkommen til Premier Is Hele Danmarks Ismejeri Tidligere GOG spiller valgt til verdens bedste håndboldspiller For 2 uger siden fik Mikkel Hansen den største anerkendelse en håndboldspiller kan opnå. 4 år tilbage i tiden og han optrådte søndag efter søndag i Gudmehallerne og nu er han verdens bedste. Vi kan noget i GOG! Han er en ener en vinder og han er verdens bedste håndboldspiller. Vi kender og kan alle huske Mikkel fra hans tid i GOG, der sluttede i Her havde han for inden spillet 2 fulde sæsoner på ligaholdet. Den ene med et dansk mesterskab i 2007 og den anden med en sølvmedalje i Inden den tid spillede Mikkel 2 sæsoner som ungdomsspiller, det ene af årene samtidig med et efterskoleophold på Oure. GOG formåede, at holde på Mikkel i tiden efter og her fik han tid til, at få hår på brystet og udvikle sit talent, som uden tvivl allerede dengang var kæmpe stort. I 2008 skiftede Mikkel til Barcelona hvor han var i 2 år, inden han vendte tilbage til Danmark og AG København. Barcelona Direktør Masip har i ugens løb været ude, at tage Foto: D3 Reklame A/S æren for opdagelsen af Mikkel Hansens kvaliteter. Det mener vi i GOG ikke er helt rigtigt for der var, da vist ingen tvivl om allerede dengang, at Mikkel var noget helt specielt og hvis Barcelona direktøren mener, at det er dem der har set Mikkel s talent først, så er det da fordi han husker alle de Champions league kampe GOG spillede i den sidste sæson Mikkel var der. Allerede her spillede Mikkel helt ekstraordinær god håndbold og set fra et GOG perspektiv var det her Mikkel fik sit internationale gennembrud. Af de kampe hvor Mikkel spillede helt fantastisk var bl.a. den kamp i Odense Idrætshal hvor GOG i Champions League slog Barcelona. Det kan være, at det er det Masip refererer til når han udtaler, at de opdagede Mikkel s talent. På det tidspunkt stod det allerede meget klart for alle i GOG! Herfra ønskes Mikkel et stort tillykke og held og lykke i fremtiden. Svendborg er hovedstaden i Det Sydfynske Øhav. Og det er ikke blot med det maritime element, byen udmærker sig. Svendborg er forbundet med motorvejsnettet til resten af Danmark og det øvrige Europa. Har din virksomhed brug for en optimal placering, med god logistik, så har Svendborg en række velplacerede erhvervsarealer klar. Samtidig får du adgang til: velkvalificerede og kompetente medarbejdere gode bosætningsforhold for dine medarbejdere en stærk lokalt forankret erhvervsservice Svendborg er, med sit høje serviceniveau og sin unikke placering ved motorvejen, det helt rigtige sted at etablere sin virksomhed. Udvikling Fyn Svendborg er din indgang til kommunen, når det drejer sig om erhvervsrelaterede henvendelser. svb 2232 Udvikling Fyn Svendborg Virksomhedsservice Centrumpladsen Svendborg Tlf Mail:

11 Marts En ren fornøjelse - næsten I 13 år har Lars Jørgensen siddet i direktørstolen ved Clean-Up Service, og i mange år har han støttet Sydfyns bedste håndboldklubber Gode oplevelser Lars Jørgensen har aldrig selv spillet håndbold, men han har i mange år ønsket at støtte den lokale sport. Af Lars Rasmussen grundlæggende principper om renlighed, regelmæssighed og rummelighed i servicen for virksomheder og kontorer rundt om på Sydfyn og Langeland. Renlighed, fordi det er firmaets speciale, regelmæssighed fordi de fleste kunder er på langtidskontrakter og rummelighed, fordi Lars også er åben for at ansætte nydanskere som blot er gået i gang med danskkurserne, for som han siger: - Et job der kræver, at de kan dansk, er den bedste motivation for at få det lært. Og indtil de kan, klarer vi det vigtigste på engelsk eller tysk. Den løbende kontrol både af regnskaber og rengøring er vigtig, og Lars Jørgensen sørger for både at have øjnene rettet mod omkostningerne og mod nye chancer for øget omsætning. Synligheden vigtig I 1991 købte firmaet den gamle bankbygning på Tvedvej, og den er siden blevet udvidet, så Clean-Up Service har både kontor, lager og salg af bl.a. Nilfisk i den centralt beliggende bygning. Det nye skilt ved bygningen er ikke til at overse, og det er et eksempel på den synlighed, som Lars Jørgensen ved er nødvendig. Synligheden er også et vigtigt krav til sponsoratet i GOG, og ingen der har set håndbold i Gudmehallerne kan være i tvivl om, hvem der sponserer mopningen på banen. Apropos mobning så holder Lars sig nu heller ikke tilbage med pift og tilråb fra sidelinjen, hvis modstandere eller dommere er skyld i urent spil 1973 blev et skelsættende år. Det år gik håndboldklubberne Klager ikke i Gudme, Oure og Gudbjerg - I flere år oplevede vi kun sammen til GOG. Samme år fremgang, men vi har de senere år som mange andre grundlagde Hanne Jørgensen firmaet Svendborg Lokale Rengøring A/S senere kunder, og derfor har vi hele måttet sige farvel til nogle omdøbt til det mere internationalt klingende navn, Clean- medarbejdere, fortæller Lars tiden en fleksibel stab af Up Service A/S. Jørgensen. Siden 1999 har sønnen Lars Medarbejderstaben har været over 45 og er nu på 36, og Jørgensen siddet i direktørstolen med billedet af sin netop denne rettidige omhu mor bag sig. Et stærkt symbol på, at han har fastholdt de med et plus på bundlinjen. har sikret, at hvert år er endt Konferencer - anderledes 220x _Layout 1 24/01/ Side 1 På en knage lige indenfor i det rummelige direktionskontor hænger et gult halstørklæde med det gamle GOG-logo. Ved vinduet ud til forkontoret står billedrammen med holdbillederne fra 2006, da GOG vandt pokalturneringen for både mænd og kvinder. Da jeg spørger, hvor længe Clean-Up Service egentlig har været sponsor, dykker Lars Jørgensen ned i arkivskabet og finder en mappe fuldt af minder fra de senere år. - I var vi faktisk hovedsponsor for Tved. Det kostede kr. dengang, siger han med et smil. - Det var det år, de rykkede op i ligaen efter en andenplads i første division, og da de fusionerede med GOG i 2005, fulgte vi med, fortæller han. Nu er han så igen med på banen og på sidelinjen i kampen for oprykning til ligaen, og på sin egen rolige facon slår han fast, at det ikke behøver at blive i år for enhver pris. - Hellere ligge i toppen af 1. division en sæson mere, hvis alternativet er at rode rundt i bunden af ligaen, siger Lars Jørgensen. Anderledes konferencer Se os på: Se vores brochure online HOTEL SVENDBORG K U R S U S & K O N F E R E N C E C E N T E R Centrumpladsen Svendborg Telefon Fax Besøg os også på Facebook

12 12 Marts GOG s Venner afholder bogmarked sandrabruunskincare Onsdag den 21. marts afholder GOGs Venner bogmarked i Gudmehallerne. Korsgade 3g 5700 Svendborg telefon mobil cvr.: Rødeledsvej Tlf Til dette marked margler foreningen bøger, og søger personer som gerne vil sortere ud i deres samlinger, og derved vil støtte GOGs Venner med at give de overskydende bøger til foreningen. Skulle du lægge inde med bøger som du vil forære til bogmarkedet er du velkommen til at kontakte Bo Kæmpe på tlf (efter kl ). Foreningen sørger selv for afhentningen, og kører i hele Svendborg kommune frem til tirsdag den 20. marts. Se plakaten her! Handel lokalt Tlf Voldgade 11B 5700 Svendborg Hårologi viden, miljøvenligt og personligt Hårologi en anderledes frisør Vejstrup Oure Jimmi Nielsen Biltlf Skårup Magerholms ApS Tiselholtvej 21, 5882 Vejstrup Telefon v/søren A. Hansen Østergade Skårup Tlf Fax Mobil Vi leverer kvalitetshåndværk og lover ikke mere end vi kan holde Få et uforpligtende tilbud Jan Szustykiewicz Egemosevej 20, 5882 Vejstrup Ring eller Fax nr: v/ Kim Brandt Landevejen 140, Oure Tlf

13 Marts Naturgas Fyn er også grøn gas Hos Naturgas Fyn fører vi en absolut konkurrencedygtig prispolitik til gavn for vores kunder i hele Danmark. Samtidig investerer vi i grønne teknologier, som fx gasdrevne biler og biogasanlæg. Vi er Danmarks tredjestørste naturgasselskab og ejet af de fynske kommuner. Besøg os på eller ring til os på Til hele Danmark

14 14 Marts 2012 ØST Fakta om oprykningsspillet Side 6 Mad ud af huset KYSTEN Tlf GOG har sikret sig en plads i årets oprykningspil til håndboldligaen og her er lidt fakta om hvordan det fungerer. Gudme 8 hold deltager i op/nedryk- 2 øverste pladser. Fra ligaen er der også stor ningsspillet og det er nr. 2-4 De 2 puljer ser således ud: uvished om deltagerholdefra 1. division og nr fra ne, der kæmpes for nogle s ligaen. Holdene deles i 2 pul- Pulje 1: vedkommende om direkte jer 63 med25 4 hold. De to førstpla- Nr. 9 Liga nedrykning og andre for, at Tlf cerede hold i de 2 puljer del- Nr. 11 Liga komme med i slutspillet. Hele tager i næste års liga imens Nr Division 8 hold er i spil til de 5 pladser de to 3 ere skal ud i bedst af 3 Nr Division i nedrykningsspillet. Lemvig kampe om den femte og sid- ser ud til, at ryge direkte ud ste plads i ligaen. De to 4 ere i Pulje 2 : af ligaen, men kan stadig nå puljerne spiller i næste sæson Nr. 10 Liga at overleve. Århus ser ud til, i 1. division. Nr. 12 Liga at kvalificere sig til slutspillet, I Puljerne spilles der ude og Nr. 13 Liga men er endnu ikke helt sikre. hjemme imod alle hold, altså Nr Division De mest sandsynlige deltai alt 6 kampe pr. hold. De 2 i gere fra ligaen er altså 5 af grundspillet øverst placerede Hvilke hold der placerer sig følgende hold: Viborg, Morshold har fra starten af pulje- de forskellige pladser er sta- Thy, Nordsjælland, Skanderspillet point med. Den øverst dig meget uvist. Men som det borg, Skive og Sønderjyske. placerede i puljen har 2 point ser ud lige nu kommer der fra Dette er alle hold hvor GOG imens den Depression næstøverst pla- Tlf. 1. division udover GOG også hartømrermester en realistisk mulighed for, Angst Bindzus cerede i puljen starter med 1 deltagelse fra Odder imens at Jacob vinde og det skal blive rigbedst ml Fobier point. For GOG som 1. divisider er mange hold i spil til den tigt spændende for 1. gang i Liftudlejning m/u fører Smerter m.m. onshold betyder det, at der sidste plads. Her kan hele GOG 2010 s levetid, for alvor Døre / Vinduer Om- og ikke kommer nogle point med 5 hold stadig nå det, nemlig at måle sigtilbygninger med ligaholdene. Tagarbejde / Nyt tag over i puljespillet og man er Vejle, HC Midtjylland, Team Det Nybygninger ses der fra klubbens side Staldbyggeri derfor, lidt bagud på point fra Sydhavsøerne, og mest reali- meget frem til og vi håber på Halbyggeri start af, så det skal gå rigtigt stisk HC Fyn eller TMS, Ring- stor opbakning til hjemmemobil godt for, at slutte på en af de sted. kampene. ØST KYSTEN tilbyder smørrebrød ud af huset SALON Søndergade.dk der. & godt nytår Handel lokalt SALON til kunder, venner P. H. Revision og Poul Henriksen Lindevej 9, 5884 Gudme Reg. revisor FRR, rådgivende skatterevisor forretningsforbindelser Skatterådgivning Regnskab og revision EDB - bogføring - med tak for DOH /ÃVHXQGHUYLVQLQJ Der kan bestilles tid til g bes.udqlr VDNUDO WHUDSL RJ 0DVVDJH klipning alle dage o til tid 6WHPPHWUÃQLQJ 5HLNL KHDOLQJ Ring! Texa navigator, diagnosetester Bosch motortester Rudeskift *O GHOLJ -XO IUD 53 Gudme J OAN 53 Gudme Onsdag lukket Mest Auto erbenzin M este r Vi har hent-selv fyringsolie! li MestBesti AutogeroBdentizdin! M Tømrermester Jacob Bindzus este r Vi har hent-selv fyringsolie! Liftudlejning m/u fører Døre / Vinduer Om- og tilbygninger Tagarbejde / Nyt tag Nybygninger Staldbyggeri Halbyggeri Kan leveres efter aftale Mobil GUDME AUTO SERVICE Gryagervænget Gudme Tlf Vestergade Gudme Brudager Gudme Kan leveres efter aftale GUDME AUTO SERVICE Vestergade Gudme forretningsforbindelser ML ApS - med tak for 2009 ML Der kan bestilles tid til og bestil tid Ring! klipning alle dage HUS & HAVE Mobil Udarbejdelse af regnskaber for alle former af virksomheder. Din lokale revisor på tlf eller Søndergade og Gryagervænget Gudme Tlf OAN Uspec kr. 15,- / Luksus kr. 20,- Glædelig jul Klinik InnerPeace ønsker & godt nytår Glædelig jul e til kunder, venner 6 J Onsdag lukket Uge Ring bedst mellem eller mobil Anette Kildelund ønsker Gudme Uge Rep. af fuger Havearbejde Vandskuring Træfældning Puds Fliser og andet Sælges på homeparties Andetogså murerarbejde anlægsarbejde HUS & HAVE Mobil SPAR der hvor du21 kan Rep. af fuger Vandskuring Puds Spar Andet murerarbejde Havearbejde Træfældning Fliser og andet Gudme anlægsarbejde Vestergade 1, 5884 Gudme , Gudme Morten Lund,Tlf. Husmandsalléen Tilbyder endvidere skitse- og tegnearbejde Tlf Tilbyder endvidere skitse- og tegnearbejde Morten Lund, Husmandsalléen 26, Gudme Tlf Rudereperation (også revner) +HOOH +HQULNVHQ Dækcenter Lånebil ved reperation 6ÕYDQJHQ *XGPH KHOOH KHQULNVHQ#QUGF GN Eftersyn 7HOHIRQ 0RELO også af nye biler DSHXW 4-hjuls styrtøjsudmåling JXOY QLQJ GN JH Skibox udlejning Trailer udlejning op til 3000 kg Autotransport Bremsetest (Rullefelt) Bremseskive afdrejning 8GOHMQLQJ DI WHOWH ERUGH VWROH RJ JXOY Gratis vinterhjul-opbevaring.rqwdnw 3HWHU 9UDD WOI HOOHU ZZZ DVNRYXGOHMQLQJ GN Texa navigator, diagnosetester $QLWDV 0DVVDJH BoschHella motortester Din lokale Service Partner Rudeskift E LLE M LUKKET M Rudereperation TÅR Dækcenter JUL OG N Y Forsikringsskader Service Partner Lånebil ved reperation Eftersyn også af nye biler Erhvervsparken Gudme Tlf Reperation til syn Mobil hjuls styrtøjsudmåling *RG -XO *RGW 1\WnU )\VLVN 0DVVDJH AUTO ZUªS Airconditionservice Texa navigator, diagnosetester Bosch motortester Rudeskift EM K E T M E LL Rudereperation LU K TÅR J U L OG N Y Dækcenter Forsikringsskader Lånebil ved reperation Eftersyn også af nye biler Reperation til syn 4-hjuls styrtøjsudmåling SALON OAN Søndergade 53 Gudme Airconditionservice J Onsdag lukket Din lokale Hella Service Partner p N Teglværksvej 89, Gudme 6 AUTO Reperation til syn ¼OTLFS (M«EFMJH +VM (PEU /ZUªS HQ 7J Reperation af rust og pladearbejde erup IUD SÆDERUP AUTO QJ Forsikringsskader 7DOH /ÃVHSÃGDJRJ RJ 7HUDSHXW VDJH Aut. VVS-Installatør Karsten Jørgensen Telefon: Anitas Massage Fysisk Massage Tlf.: $UW %DWLN QVNHU Bolbrovej 11, Brudager 5882 Vejstrup

15 Marts x75FAA_betalingsstandsning 03/04/09 18:24 Side 1 BETALINGSSTANDSSTANDSNING Foto: D3 Reklame A/S Foto: D3 Reklame A/S Foto: D3 Reklame A/S Tag os med på råd i tide! Hurtig kontakt - giver os mulighed for at være konstruktive. KORT OG PRÆCIST BERTEL RASMUSSEN ADVOKATER...et team af dynamiske medspillere! Mæglergaarden Frederiksgade Svendborg Tlf Få den BEDSTE pris på installation af din nye GASkedel Netop nu TILSKUD til udskiftning af din gaskedel! Gl. Skårupvej Svendborg Tlf Nyt katalog Bestil vores nye Scan Office katalog 2012 Vi er glade for at kunne præsentere vores nye katalog med over lagerførte varer. Kataloget giver dig et hurtigt og godt overblik over vores mange nyheder, de kendte klassikere og alle miljøvenlige produkter. Du kan bestille kataloget helt gratis på Ring til vores konsulent lotte Højte på tlf.: for nærmere præsentation af vores sortiment. ÅRETS FEST... KONFIRMATION GALLA BRYLLUP SOMMERFEST SAND - HILFIGER HABIT CARL GROSS HABIT NU MADS NØRGAARD HABIT SORT - KOKS ELLER STRIBET PHILLIP HABIT SORT EL. STRIBET HABIT FØR NU HUSK VI HAR OGSÅ SMART TØJ TIL KONFIRMANDER VI HAR OGSÅ ET STORT UDVALG AF BLAZERE FRA: PHILLIP, SAND, TOMMY HILFIGER 1299, SVENDBORG

16 16 Marts De fantastiske fem+1 Tekst og foto: Lars Rasmussen For et år siden blev de danske mestre med GOGs U18-hold, i juli var de med til at vinde guld ved ungdoms-ol i Tyrkiet og i januar i år blev de kåret af TV2 Fyn og fynsk idræt til Årets Fund. Seks seje spillere udviklet på Sydfyn og indtil videre har GOG stadig de fem på U18- holdet, hvor de nu kæmper for at forsvare sidste års mesterskabstitel sammen med hele holdet. De fem på GOG U18 er målmand Kristian Pedersen, playmaker Kristian Bonefeld, venstre back Oliver Pedersen, stregspiller Sebastian Thor og højre fløj Kasper Kildelund. Sjettemanden fra OL-teamet, Kristian Stoklund Larsen, er rejst til Fredericia, hvor han allerede har haft debut i mændenes 1. division. En stor ære - Det var min mor (Vivi Kildelund) der fortalte, at vi var nomineret, men vi vidste jo ikke noget før showet, og det var stort pludselig at blive udråbt som vindere, fortæller Kasper Kildelund og Kristian Bonefeld tilføjer: - Vi har jo set andre rigtig store sportsnavne få den titel, og det er da fantastisk at blive udpeget til at være i den klasse. De unge talenter føler ikke noget ekstra pres eller et større ansvar for at profilere GOG efter medaljerne og hæderspriserne. Der er nemlig ikke mange, der kan lægge større pres på forventningerne end dem selv. Kæmper for det De fem ved godt, at selv om talentet er stort og der bliver talt om kandidater til A-landsholdet om få år, så handler det om tålmodighed og træning, træning og træning. Lige nu er resultaterne faktisk ikke så vigtigt som det at lægge muskuløse kilo på kroppen og forfine motorik og teknik hele tiden. Der skal løftes rigtig meget jern, og fokus er mere på mad og motion end på venner og vilde fester. - Nu hvor jeg er skiftet fra Oure til det almene gymnasium i Svendborg, opdager jeg pludselig, hvor meget jeg stikker ud fra kammeraterne, men det gør ikke noget, når det er håndbolden jeg elsker, siger Sebastian Thor. - Det sværeste er at bevare tålmodigheden, hver gang der er udtagelse til landsholdet, for vi vil jo alle sammen gerne med, mener Kasper Kildelund. Ikke alle er med på landsholdet hver gang, men det giver ikke sure miner af den grund. Fra venstre og uret rundt: Kasper Kildelund, Oliver Pedersen, Kristian Pedersen, Kristian bonefeld og Sebastian Thor. De fem er kåret af fynsk idræt til Årets Fund efter deres guldmedaljer ved ungdoms-ol i Tyrkiet. Sjettemanden Kristian Stoklund Larsen er rejst til Fredericia. - I GOG er det ok at være et talent og hver enkelt må kæmpe for at være med i toppen. Vi kan sagtens have det godt sammen på holdet, selv om nogen bliver udtaget og andre ikke gør, siger Oliver Pedersen. Hjerte for klubben På den korte bane har de 17-årige drenge blikket rettet mod U18 DM, men de lugter harpiksen fra seniorerne, og de kæmper også for at blive klar til at give den fuld hammer for GOGs bedste herrehold. - Det har da en stor betydning, at vi allerede har spillet mod de bedste ungdomsspillere på internationalt niveau og vist, at vi kan klare os mod nationer som Spanien, Brasilien, Portugal, Norge og Sverige, siger Kristian Pedersen. - Vi skal naturligvis have mere styrke og rutine, men vi håber da, at vi om ikke så længe kan være med til at spille ligahåndbold for GOG, siger de fem samstemmende. Udtagelse til landsholdet Fire GOG-spillere er udtaget til Claus Hansens U18-landshold til kampene mod Tyskland den marts. Det gælder Kristian Bonefeld, Kasper Kildelund, Niclas Kirkeløkke og Kristian Pedersen. Magnus Landing fra U16 Oure/GOG er udtaget til U16-landsholdet. Spar 25 % på alle skabselementer lige nu * 25 års jubilæumsfest Erling Pedersen, indehaver af Invita Odense, har 25 års jubilæum som Invita-forhandler. Det fejrer vi med 25 % rabat på alle skabselementer. Kig forbi Invita Odense og få et godt tilbud på dit nye køkken. HUSK: Hos Invita Odense giver vi et sponsorat til GOG Håndbold på 2% af dit samlede køb, hvis du handler køkken, bad eller garderobe hos os. Læs mere på Invita Odense. Tagtækkervej Odense M. Tlf * Tilbuddet gælder kun skabselementer og kan ikke kombineres med andre rabatter og rentefri finansiering. Støt GOG Håndbold - køb nyt køkken, bad eller garderobe hos Invita Od GOG og Invita i Odense har indgået en sponsoraftale, hvor Invita giver et sponsorat p af dit samlede køb, hvis du handler køkken, bad eller garderobe hos Invita i Odense. Det betyder, at hvis du køber et køkken til kr ,-, sender vi automatisk en check på kr ,- til GOGs klubkasse. Læs mere på Invita Odense. Tagtækkervej Odense M. Tlf

17 Marts INVESTER I ENERGIBESPARELSER TIL DIN BOLIG Der er penge at spare og med hjælp fra Svendborg Sparekasse tjener investeringen sig hurtigt hjem. Svendborg Sparekasse tilbyder lige nu økonomisk rådgivning indenfor de mange energibesparende foranstaltninger der findes til din bolig. Så har I at lyst til at bruge lidt energi på at hører om Jeres muligheder kan I bare kigge ind på vores stand. Lav rente fra 3,95% ÅOP 6,8% Ring til os på Tlf.: eller kigge forbi Svendborgsparekasse.dk her kan man selv lave nogle vejledende beregninger.

18 18 Marts Radio og tv i en liga for sig Jan Sabroe Thomsen satser med ny B&O-forretning, øget erhvervsservice i Expert og vidtrækkende installations- og reparationsservice Tekst og foto: Lars Rasmussen En af de faste GOG-sponsorer siden 1990, Jan Sabroe Thomsen, skåner ikke sig selv og sine 10 medarbejdere i radio- og tv-forretningen i Tved. I en tid, hvor mange skærer ned, har han netop investeret to millioner kroner i en flot og indbydende Bang & Olufsen forretning direkte ved siden af hans Expert-forretning i Tved. René Christoffersen bliver daglig leder af B&O-butikken, og han står ikke alene med sin lidenskab for mærket. - Jeg har vel arbejdet med B&O i 25 af de 35 år, jeg har været i branchen, og på værkstedet har vi Lars Rasmussen, som har 30 års erfaring med at reparere B&O-udstyr, fortæller Jan. - Vi ved kunderne gerne kører efter det rigtige, og med udvidelsen kan vi nu demonstrere nogle af de mest eksklusive varer i forretningen, siger han. Efter at have set 350 gæster til reception og haft den første kunde fra Blommenslyst allerede dagen inden, butikken åbnede, er Jan Sabroe optimist. Han understreger, at der ikke findes andre butikker på Fyn med eget værksted, og den markante satsning også har haft en effekt i Expertforretningen. Større interesse I Expert-forretningen er der blevet plads til et mere effek- tivt lager, et helt fladskærmsgalleri, en større afdeling med it og fotoudstyr og ikke mindst et testrum til hjemmebiografen. - Vi mærker samtidig en voksende efterspørgsel i vores erhvervsafdeling, hvor vi bl.a. leverer indretninger til hoteller, overvågningsudstyr, videokonferenceanlæg og interaktive projektløsninger, fortæller Jan Sabroe. - En producent som Sharp har fået øje på os og gjort os til eneforhandler på Fyn af deres 70 tommer storskærme, som især er egnet til kontorer og konferencecentre, og det samme gælder en kvalitetsproducent som Dynaudio i Skanderborg, fortæller han. Omsætningen i Tved er efterhånden flyttet fra salg af radio- og tv-udstyr til private over til stadig flere erhvervskunder, som ønsker specialiserede projektopgaver. Lige noget som værkstedslederen Morten Krebs elsker at køre ud og løse. - Vi kan kalde det her et vindeller forsvind-projekt, for som jeg ser markedet, skal vi satse på løsninger til det krævende publikum selv om vi også har de billige produkter ligesom supermarkederne til de, der ønsker det, siger Jan Sabroe. - Nøjagtigt som spillerne i GOG vi kan ikke holde igen. Vi går efter at være blandt de bedste, mener han. En del af livet Privat bor Jan Sabroe Thomsen og Birgitte Brinkmann ikke mere end et langskud fra hallen. Hver tirsdag aften spiller Jan indendørs fodbold med gamle GOG-spillere, og den yngste søn Andreas spiller på U16-holdet. Frederik spiller fodbold i HOGG mens Amalie rider. - Vi elsker sport og er jo ikke bare sponsorer GOG og alle dem omkring klubben er jo en del af vores liv, forklarer Jan. Din nye smedejernsport bør være en PIT Hegn Før du beslutter dig for din nye smedejernsport, skal du se vores udvalg. Vi har ni forskellige designs, du kan vælge imellem. Alle porte, låger og stakitter er varmgalvaniserede og pulverlakerede. Når du har besluttet dig for det design, der passer til dig, kommer vores professionelle montører ud og monterer det, og de går ikke hjem før arbejdet er gjort færdigt. Kontakt os og hør nærmere eller fortæl os om dine behov til et hegn, så laver vi den rigtige løsning til dig og giver dig et godt tilbud med oven i købet. Få tilsendt vores smedejernskatalog. Ring eller rekvirér det på PIT Hegn leverer hegnløsninger til landbruget, industrien, institutioner, fritidslandbrug og private i hele landet. Vi rådgiver, laver projektet, monterer det og går ikke hjem, før leddet er lukket. Kig ind til Åbent Hus fredag og lørdag den 13. og 14. april Lissi og Palle Ingemann Kielbergvej Ringe Telefon

19 Marts Køb Bang & Olufsen rente- og gebyrfrit Køb Bang & Olufsen rente- og gebyrfrit Bang & Olufsen Svendborg, Tvedvej 79 A, 5700 Svendborg Tlf ,

20 20 Marts Vi elsker at vise vores huse frem, og det giver resultater. Udpluk af solgte ejendomme siden nytår TOP Håndbold i Gudmehallerne GOG fredericia HK søndag d. 18/3 kl Foto: D3 Reklame A/S Reparation af hydraulik, kraner og hejs på alle lastbiltyper Kampen starter kl Boldsponsor: Speciale HIAB og Multilift SAWO forhandler Reparation af lastbiler Nyt! Tester til alle mærker 1. division SKAL DU OGSÅ HAVE SOLGT? Teglværksvej Gudbjerg Kampsponsor: Tlf Mobil Klip annoncen ud, så bytter vi med en billet. SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT Hvad kan vi gøre for din boligøkonomi? SOLGT SOLGT SOLGT Tjek din boligøkonomi i Sydbank SOLGT SOLGT SOLGT Hvad kan vi gøre for dig i Sydbank, hvis dit billige boliglån bliver for dyrt? For at du undgår ubehagelige overraskelser i boligudgifterne? Så du kan sove trygt om natten? SOLGT SOLGT SOLGT Troels T. Finnemann Viuff kunderådgiver tlf I Sydbank Svendborg kan du stille alle de spørgsmål, du vil, om din boligøkonomi. Og vi har også ét til dig: Hvad kan vi gøre for dig? Ring til Troels på og aftal tid til en gennemgang af din boligøkonomi. Klosterplads Svendborg tlf sydbank.dk Vestergade 38 D 5700 Svendborg Telefon

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Dagens kamp: 20/05-2006 Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS BYENS HOLD VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hoved områder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere

CUP 2013 21. 22. september PROGRAM

CUP 2013 21. 22. september PROGRAM CUP 2013 21. 22. september PROGRAM Velkommen til GOG Cup 2013 Det er med stor glæde at GOG byder alle velkommen til GOG Cup 2013, som vi har set frem til med spænding. Fra GOG s side vil vi gøre vort yderste

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Når ting skal løftes, flyttes, vendes og drejes... Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Christian Jensen fik sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker i 1993 og fik i

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900

Dagens kamp: 29/04-2006. Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Dagens kamp: 29/04-2006 Christiansbjerg IF vs. Aarhus 1900 Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Mere end bare håndboldtøj

Mere end bare håndboldtøj BIJOB Mere end bare håndboldtøj Morsingboen Rasmus Kaagaard bag hjemmeside med vide rammer Den tidligere MTHspiller vil også have hshop.dk til at levere rådgivning og coaching Den tidligere MTH-spiller

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

NlESTVED. NlESTVED HOVEDSPONSORER: FAXE KONDI. winterthur VIPSPONSORER: llæstved. Plaslmo. ld de. NÆSTVED FLISECENTER ApS

NlESTVED. NlESTVED HOVEDSPONSORER: FAXE KONDI. winterthur VIPSPONSORER: llæstved. Plaslmo. ld de. NÆSTVED FLISECENTER ApS NlESTVED NlESTVED HOVEDSPONSORER: FAXE KONDI winterthur VIPSPONSORER: Plaslmo llæstved ld de OK NÆSTVED FLISECENTER ApS Det som igennem hele sæsonen har lignet en klar oprykning til superligaen, er nu

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen

Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Fra 40 til 11 og nu på vej op igen Badmintonklubben i den lille sjællandske provinsby mistede først ¾-delen af alle sine ungdomsspillere efter den nye folkeskolelov. Men et gennemtænkt koncept præsenteret

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

Konflikthåndtering mødepakke

Konflikthåndtering mødepakke Indledning af historie Trin 1 Her er Louise. For et halvt år n købte hun en mobiltelefon til 2500 kr. hos jer, men nu er bagcoveret i stykker, og hun er kommet for at bytte den. Her er Kasper. Han er lidt

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne.

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Referat medlemsmøde d. 05-03-2015 Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Vi vil gerne spare lidt på rengøring af toiletter, og vil

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere - Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere Michael Svendsen har besluttet sig for at sige ja til respirator. Men den dag han ikke længere kan tale eller skrive, vil han have den slukket

Læs mere

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 1 NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 2 SPEEDbladet er Rugbyklubben Speeds klubblad. Email: SpeedBladet@rkspeed.dk Udgiver: Rugbyklubben Speed Løjtegårdsvej

Læs mere

NYT RIGTIG GLÆDELIG JUL

NYT RIGTIG GLÆDELIG JUL Kontakt Vantore Håndboldklub Formand: Jesper Løje...24 48 04 97 Seniorformand: Jesper Dittmann...20 87 50 57 Ungdomsformand: Anja Andersen...26 16 36 51 Trænere: U8: Louise Christensen...23 47 08 33 og

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Guide: Sådan lytter du med hjertet

Guide: Sådan lytter du med hjertet Guide: Sådan lytter du med hjertet Når du i dine kærlighedsrelationer er I stand til at lytte med dit hjerte, opnår du som oftest at kunne bevare det intense og mest dyrebare i et forhold. Når du lytter

Læs mere

Rå og helt anderledes..

Rå og helt anderledes.. Rå og helt anderledes... Rå og helt anderledes.. Den er rå og meget spændende. Rikke Glerup har netop åbnet sin salon Glykkenheimer i Bjerringbro, og hendes mål er at henvende sig til de kunder, der tør

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Kære afgangselever, kære forældre og kære personale

Kære afgangselever, kære forældre og kære personale Translokationstale - Onsdag den 22. juni 2016 Kære afgangselever, kære forældre og kære personale Vi er midt i min yndlingstid på året. Ferien er lige om hjørnet. Og det er som om forventningen om de kommende

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

Tidligere elever fortæller:

Tidligere elever fortæller: Tidligere elever fortæller: Hej! Så skriver Anna Andersen igen. Nu er 2. g ved at være forbi. Mange mener, at 2. g er det hårdeste år på gymnasiet, men jeg synes det har været til at overkomme. Der har

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere