Frivilligjob Avis. Frivillige jobs indenfor socialt, humanitært og sundhedsområdet. Frivilligjob Avis nr. 1.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frivilligjob Avis. Frivillige jobs indenfor socialt, humanitært og sundhedsområdet. Frivilligjob Avis nr. 1."

Transkript

1 Frivilligjob Avis Frivillige jobs indenfor socialt, humanitært og sundhedsområdet Frivilligjob Avis nr. 1.

2 Som ny frivillig er det vigtigt at du vælger det frivillige job, der passer bedst til dig. Det er også vigtigt at du føler, at du både kan give noget og får noget igen i dit frivillige job. En frivillig, der får et frivilligt job og trives med det vil skabe stor glæde for sine omgivelser og selv føle, at det er sjovt at være frivillig ved at yde en indsats. Når du har læst denne Frivilligjob Avis og har besluttet dig for at kontakte en af foreningerne eller Frivilligcentret for at høre mere er det vigtigt at aftaler holdes at du som frivillig siger din mening og at der følges op på dit frivillige job. Føler du, at der er noget kommunikation, der går galt eller skævt så ring til og fortæl os det så vi kan blive bedre. Hjemmeside:

3 Frivillige jobs giv en hånd med bliv aktiv i din egen bydel Nyhedsbrevs redaktør og spændende layout opgaver Jobbet består i at indsamle materiale til nyhedsbrevet for Frivilligcenter Fredensborg. Nyhedsbrevet kan blandt andet indeholde: en aktivitetsliste for foreningernes arrangementer, nyheder fra samarbejdsforaer som landsorganisationen Frise, Frivilligt Forum og social- og integrationsministeriet, Frivilligcentret og spændende projekter der foregår i Fredensborg Kommune. Vi søger en frivillig, der har flair for at skrive, sætte et nyhedsbrev op så det er præsentativ og har gode evner til at indhente nyheder til nyhedsbrevet. I 2011 udkom nyhedsbrevet 8 gange. Nyhedsbrevet findes kun online. Der er i dag frivillige, der tager billeder - men det er også en fordel at kunne det. Du vil få hjælp til at blive sat ind i opgaven og løbende holdes orienteret om hvad der sker og blive tilbudt de kurser, der foregår i Frivilligcentret. Vi glæder os til at høre fra dig. tlf mail: admin@frivilligcenterfredensborg.dk Spændende opgaver i Diabetesforeningen Fredensborg Vær med til at skabe en spændende lokalafdeling for diabetikere. Arbejdet omfatter blandt andet at lægge program, afvikling af foredrag og projekter.

4 Nu har du muligheden for at være med til at sætte præg på en lokalafdeling i Diabetesforeningen i Fredensborg. Du skal bo i Fredensborg Kommune og være interesseret i at være med til at skabe rammer for at Diabetesforeningen i Fredensborg bliver en forening, hvor der sker noget for medlemmerne. Der er næsten 500 medlemmer og der er ønske om og mulighed for at starte mange gode projekter op. I løbet af foråret kan Diabetesforeningen Fredensborg benytte sig af nye lokaler gennem Frivilligcenter Fredensborg og starte en slags café op en gang ugentligt med sund mad og motion. Ligesom, der vil være mulighed for at låne lokaler til foredrag og selvhjælpsgrupper. Vi søger også nye bestyrelsesmedlemmer som vil være med til at give vores lokal Diabetesafdeling et løft. I 2011 har vi haft et par foredrag og en rigtig god udflugt for medlemmerne. Vi kunne godt tænke os at komme i gang med en "sund café" med gode ideer til sund mad og ture i naturen. Vi glæder os til at høre fra dig. Det er en rigtig spændende fase for frivillige at være i. Ring til Anne Madelung (bedst aften) eller send en mail: anbima@webspeed.dk og hør mere. Børns Voksenvenner Foreningen søger frivillige, børneglade voksne til at være venner med et barn med spinkel voksenkontakt. Henvendelse til Børns Voksenvenner Fredensborg Jytte Kajs tlf mail: voksenvenner@fredensborg.dk

5 Spændende opgaver i Dansk Folkehjælp Aktiviteter i en ny lokal afdeling af Dansk Folkehjælp Fredensborg, der dækker Humlebæk, Nivå, Kokkedal og Fredensborg. Som frivillig i Dansk Folkehjælps lokalafdeling kan du hjælper til med aktiviteter som: støt julehjælpen, ferieophold, udflugter, bedste ven, forebyggelse og førstehjælp, internationalt arbejde, ansøgninger til fonde mv. Lokal afdelingen af Dansk Folkehjælp er ny og der er brug for flere frivillige som vil give en hånd med. Som aktiv frivillig vil du få: - mange gode oplevelser sammen med andre frivillige - mulighed for at blive uddannet inden for organisationens arbejdsområder - tilbud om kurser og foredrag - indflydelse på dit arbejdsområde som frivillig. Vi forventer af dig: - at du går åbent, lyttende og respektfuldt til andre mennesker - at du har gode samarbejdsevner - at du vil bruge ca timer pr. måned - at du kan være med i minimum et år Vi er en helt ny lokalafdeling og ønsker kontakt med personer som vil være med til at give en hånd med, således at vi kommer godt i gang. Konceptet er populært både hos de frivillige og hos dem, der modtager hjælpen. Skriv en mail til Lissy Holtegaard sukey@webspeed.dk og hør nærmere.

6 Hjælp til at synliggøre patientforeningen LungePatient.dk - Lokalafdeling for København, Nordsjælland og Bornholm. Lær noget om LungePatient.dk, der ønsker at gøre sig mere synlig i de fire byer i Fredensborg Kommune. LungePatient.dk ønsker at være synlig i de fire byer i Fredensborg, Humlebæk, Nivå og Kokkedal. Det drejer sig konkret om at være med til at tilrettelægge og arrangere møder m.m. og koble sig på arrangementer, som finder sted, hvor der er eller kommer mange borgere. Borgerne kan få tilbudt at få testet deres lunger for at konstatere, om de har lungesygdommen KOL. Du vil blive oplært og få gode råd og vejledning undervejs. Vi håber at få et lille korps af personer, som kan hjælpe med til at få os gjort synlige. Du vil få mulighed for at deltage i kurser, som Frivillighedscentret arrangerer. Vi glæder os til at høre fra dig. Ring til Anne-Lise Nerving på eller mail: nerving@mail.dk og hør mere. Mødrehjælpen i Fredensborg Aktiviteter i en ny lokal afdeling af i Mødrehjælpen Fredensborg, der dækker Humlebæk, Nivå, Kokkedal og Fredensborg Som frivillig i Mødrehjælpens lokalafdeling hjælper du med til, at flere børnefamilier får en god hverdag med hjælp og tiltag som vi gerne vil sætte i gang i år Det er aktiviteter som: ferieophold, udflugter, fødselsdagshjælp (f.eks. den rullende kagemand), juletræsfest, Julehjælp, Genbrugsforretning (kun med børnetøj/ting).

7 Eksempel Den rullende kagemand: Som Den rullende kagemand kan børn opleve at få fejret deres fødselsdag med gaver, kage og en god fest sammen med deres kammerater. Når en familie har fået tildelt den Rullende Kagemand, planlægger lokalafdelingen i fællesskab hjælpens omfang. Opgaven for dig vil i de fleste tilfælde bestå i indkøb til fødselsdagsfesten, herunder mad, bordpynt, gave til barnet m.m. Den Rullende Kagemand tilbyder også ekstra hænder til at afholde fødselsdagen, som fx hjælp med borddækning, rydde af og iværksætte lege for børnene. Det vigtigste er, at barnet og forældrene står tilbage med en god oplevelse. Vi forventer af dig: - at du går åbent, lyttende og respektfuldt til andre mennesker. - at du vil bruge ca timer pr. måned. - at du kan være med i minimum et halvt år. Du må meget gerne have erfaring fx fra sundhedssektoren eller fra socialt arbejde, men det er ingen betingelse. Vi er på vej med en helt ny lokalafdeling og ønsker kontakt med personer som vil være med til at give en hånd med, således at vi kommer godt i gang. Konceptet er populært både hos de frivillige og hos dem, der modtager hjælpen. Ring til Vivi Jensen eller send en kurtvivi.jensen@gmail.com for at høre mere. Kontoropgaver i Frivilligcentret Vi søger en frivillig, der vil være med til at holde Frivilligcentrets kontor kørende og åbent for brugere. Frivilligcenter Fredensborg er et nyt Frivilligcenter og har brug for en eller flere frivillige, der kunne tænke sig at være med til at få centret til at fungere optimalt i det daglige arbejde. Der

8 er tale om hjælp til skriftligt arbejde, indsamling af materiale, oprettelse af et informationshjørne, opfølgning på projekter, registrering af data, tilmeldinger, bookninger af lokaler, frivillige/borgere til arrangementer af hjælp til hjemmeside. Der kommer hele tiden mange forskellige og udfordrende opgaver, der skal løses. Vi tilbyder et spændende og roligt miljø og du får mulighed for at deltage i kurser som Frivilligcentret tilrettelægger og meget mere. Ring til Vera Wetlesen og hør nærmere. Osteoporoseforeningen Nordsjælland aktive medlemmer Osteoporoseforeningen Nordsjælland blev oprettet den 4. oktober 2010, og bestyrelsen består i dag af 3 medlemmer samt en tilknyttet kasserer. Siden etableringen af lokalforeningen har vi gennemført 4 store oplysningsmøder med foredrag af specialister fra henholdsvis Hillerød Hospital, Hvidovre Hospital og Køge Sygehus. Vi er i gang med at planlægge 2 oplysningsmøder i foråret samt et stormøde om kost og motion i Dette forebyggende oplysningsarbejde er meget vigtigt for vores forening, og vi har mange planer om og ønsker for andre aktiviteter. Derfor søger vi frivillige bestyrelsesmedlemmer. Er du interesseret bedes du venligst kontakte Joan Paludan, bestyrelsesformand på (mellem kl på hverdage). Osteoporoseforeningen - landsforeningen mod knogleskørhed - med hovedkontor i Århus består af 21 lokalforeninger. Kontakt Joan Paludan eller send en mail: Joan.Paludan@vip.cybercity.dk for at høre mere.

9 Netværksfamilier til ny ankomne flygtninge Her får du en unik opgave ved at være med til at vise nye flygtninge tilrette i deres lokalområde og give dem inspiration til en god fremtid i lokalsamfundet. Du og eventuelt din familie får mulighed for at blive tilknyttet en ny ankommen familie til Fredensborg Kommune. Opgaverne er blandt andet at hjælpe dem til rette i deres nye hjem - hjælpe dem med at finde billige møbler mv. til deres nye hjem i samarbejde med lokalbefolkningen. Giv en hånd med til at vise hvordan et hjem kan fungere bedst med rengøring, udluftning, vask mv. Alle disse praktiske opgaver afhænger af hvor flygtningen/familien kommer fra. Det kan også være, at være behjælpelig med at få læst og forstået breve fra det offentlige og være med ved møder hvor det er vanskeligt for flygtningen at være alene om opgaven. Alt i alt være med til, at nye flygtninge/familier får en god start i vores kommune. Der er mulighed for hjælp og vejledning via en kontaktgruppe for netværksfamilier gennem Frivilligcentret og på sigt håber vi på, at der bliver etableret en forening, der kan varetage hjælp til nye flygtninge i Fredensborg Kommune. Ring og hør mere i Frivilligcentret eller skriv en mail: admin@frivilligcenterfredensborg.dk Livline i Sorgen søger en person til kommunikation, PR og pressehåndtering. Vil du være med til at hjælpe børn, der har mistet en forælder eller søskende? Hver dag mister ca børn i Danmark en mor, far eller

10 søskende. Hvert år står knap forældre knugende alene med egen sorg samtidig med, at de skal håndtere og rumme børnenes sorg. Hvad går opgaven ud på? Du skal hjælpe os med at komme ud med alle de gode historier og flotte resultater, vi skaber, og allerede har skabt. Budskabet om vores akutte gratis tilbud, skal ud til hele Danmark. Til netop den opgave søger vi en dygtig person med et varmt hjerte. Alle medier skal i brug; tv, internettet, aviser, sociale medier. Hvad kan vi tilbyde dig? Hos os bliver du en del af et pionerprojekt med fuld fart på. Foreningen har eksisteret i knap 2 år og har været igennem en rivende udvikling med flotte resultater. Der vil være mulighed for at modtage en udtalelse fra os, som du kan bruge i dit videre arbejdsliv. Dog skal du have været tilknyttet min. 6 måneder. Hvad forventer vi af dig? Vi søger en velformuleret og velskrivende frivillig. Alder og baggrund er mindre vigtig, så længe du har evnen til at arbejde proaktivt og selvstændigt, og kan omsætte nye ideer til praksis. Det er en fordel men ikke et krav at du selv har prøvet at miste en tæt relateret person på et unaturligt tidspunkt. Ansøgning I din ansøgning bedes du lægge vægt på din personlige historie og din motivation for at ville arbejde frivilligt inden for vores fagområde. Vi vil også gerne modtage dit CV. Du kan læse mere om stillingen på: Information om foreningen finder du på og spørgsmål kan rettes til Pia Glavind på

11 Lektiehjælpere søges til Nivå lektiecafé. Lektiecafeen er for børn fra lokalområdet fra 3. til 6. klasse, der har brug for hjælp til dansk, matematik, engelsk, naturfag osv. Du behøver ikke være ekspert. Vi forventer bare, at du møder op, giver børnene opmærksomhed og prøver at hjælpe dem så godt som muligt. Lektiecaféen, der er indrettet på Nivå Bibliotek, har åben hver tirsdag og torsdag mellem kl. 13 og 16. Vi lektielæsere, der er her nu, er i alle aldersklasser Vi forventer at: - du kan afsætte 1 eftermiddag om ugen. - deltager i planlægningsmøder ca. 1 gang om måneden kl du regner med at kunne være med minimum et halvt år - du er engageret og tager ansvar. Du får til gengæld: - mulighed for at gøre en mærkbar forskel for børn og unge - styrket dine faglige og sociale kompetencer - arbejde i samvær med andre lektielæsere - et stort socialt netværk i Danmarks største humanitære ungdomsorganisation - kompetenceudvikling gennem kurser - et betydeligt ekstra point til dit CV Det kan være både sjovt og lærerigt at hjælpe børn, der har behov for hjælp til lektierne. NB! Er du i gang med en ungdomsuddannelse, så kan dette job komme med på dit CV. Kontakt Jens Mosbæk på tlf eller skriv en mail: jensmos@teliamail.dk og hør nærmere.

12 BLIV FRIVILLIG I RØDE KORS for sammen kan vi gøre en verden til forskel Røde Kors Fredensborg Humlebæk har brug for frivillige til flere af vore aktiviteter. Besøgstjenesten Har flere aktiviteter dels at besøge ensomme ældre eller handicappede én gang om ugen, dels oplæsning for brugerne på plejehjem og sang-eftermiddage samt hjælper til ved bankospil mv. også på plejehjem. Aktivitetsleder: Birgit Bjerre, birgitbjerre@anarki.dk tlf Lektiehjælp Vi er i gang med at oprette lektiehjælp på en skole i Humlebæk. Planen er, at Lektiehjælpen holder åbent 2 dage om ugen i 2 timer hver gang. Lektiehjælperne hjælper 2-3 elever med deres lektier, men der vil også være tid til samvær og spil. Kontakt: Michael Nielsen, mniel@rodekors.dk tlf Nørklegrupperne Syr og strikker, ud fra standardiserede mønstre oftest ved brug af genbrug- materialer, baby og børnetøj til brug ved katastrofer. Fredensborg gruppen mødes 1-2 gange årligt mens Humlebæk gruppen mødes en gang om måneden. Hvad tilbyder vi dig? At du bliver en del af et stort og fantastisk fællesskab. Alle vore frivillige får introduktion til aktiviteten af aktivitetslederen; og halvårlige aktivitetsmøder, hvor der

13 dels er mulighed for erfaringsudveksling, få viden om særlige områder ved aktiviteten mv. Derudover tilbyder vi dig orientering om Røde Kors, og om psykisk førstehjælp, samt mulighed for at deltage i andre Røde Kors kurser. Aktivitetsledere: Fredensborg: Kirsten B. Larsen, fl@infoconsult.dk tlf Humlebæk: Ulla Rhodes, ullarhodes@hotmail.com Tlf Har du lyst til at lave mad i en boligforening ca. hver 4. mandag? Vi forsøger hele tiden at gøre Enebærhaven i Humlebæk til verdens bedste sted at bo. Hvis du vil være med til det har du en enestående chance for det nu! Enebærhaven har henover efteråret/vinteren spist sammen ca. hver fjerde mandag. Det foregår sådan, at 2-3 beboere bestemmer en menu og laver maden i Enebærhavens fællesrum. De frivillige beboere har ikke nødvendigvis erfaring med at lave mad til mange, lige som de heller ikke har hygiejne bevis. De melder sig fordi de godt vil bidrage til en hyggelig aften i selskab med naboer, genboer og alle de andre der bor i Enebærhaven. Vi leder efter en der kan hjælpe os med at lave maden. Det er derfor bedst hvis: Du er god til at samarbejde

14 Du har tid og lyst til at lave mad til ca. 35 glade beboere 1 gang om måneden Du har erfaring med at lave sund mad til mange Du har gerne et hygiejnebevis eller køkkenuddannelse Hvis du vil vide mere kan du kontakte Det boligsociale Projekt. Katja Giebel på telefon eller via mail kg@domea-afd.dk Omdeler af foldere for Frivilligcentret Frivilligcentret har ofte brug for frivillige, der vil give en hånd med til at få delt foldere, pjecer og opslag ud i de fire byer Kokkedal, Nivå, Humlebæk og Fredensborg. Vi har en liste over steder hvor foldere kan læggges - men mangler et par frivillige, der synes at det er en god og overkommelig opgave. Som frivillig får du mulighed for at deltage i netværk, kurser og samvær med andre frivillige. Hør mere hos Vera Wetlesen tlf

15 Ældre Sagen søger frivillige Besøgsvenner Har du tid og lyst til at blive besøgsven? Som besøgsven bliver du som frivillig tilknyttet en person, der har et spinkelt netværk og familie. Som besøgsven besøger du besøgsmodtageren i eget hjem til en eller et par hyggelige timer. Kontakt Max Heideman tlf eller Bitten Davidsen tlf Motionsvenner Som motionsven kan du hjælpe en borger i eget hjem med for eksempel stolegymnastik eller en borger efter et afsluttet genoptræningsforløb. Du får tilbudt et kursus inden du starter. Motionsvennen kan gå med til det sidste besøg hos fysioterapeuten, hvor I sammen kan få anvisning på, hvad der vil være godt for dig. Hør nærmere hos Jytte Nielsen tlf MAC supportere Vi søger flere frivillige supportere med kendskab til MAC computere. Vi får flere og flere ældre, der har behov for hjælp på den type maskine og programmer. Hør mere hos Erik Ankerstjerne tlf

16 Frivilligcenter Fredensborg er en selvstændig frivillig forening, der fungerer som en paraplyorganisation for de sociale og humanitære foreninger og som samarbejder med mange forskellige instanser i Fredensborg og omegn på det sociale, humanitære og sundhedsmæssige område. 1.som medlem af en frivillig social forening eller som initiativtager til en ny kan du drage fordel af Frivilligcenter Fredensborgs mange spændende tilbud. Tilbuddene er gratis og udelukkende til for at fremme frivilligheden på alle tænkelige måder. 2. Som borger i Fredensborg Kommune kan du drage nytte af vores forskellige tilbud eller blive frivillig. Vi hjælper dig til at finde et frivilligt job i det område du bor eller i den forening du helst vil arbejde i. 3. som borger kan du være med i Netværk eller høre foredrag om mange forskellige emner som berører livets mange sider. Emnerne handler om at blive bedre til at få et godt liv på trods af livets drilagtigheder. Som borger har du mulighed for at være med i et afslappet og udviklende miljø sammen med andre ligestillede. Kontakt os for at høre mere Tlf: Mail: admin@frivilligcenterfredensborg.dk Baunebjergvej 401, 3050 Humlebæk

Nyt i Frivilligcenteret

Nyt i Frivilligcenteret Nyt i Frivilligcenteret Nye medarbejdere Projektkoordinator for projekt Selvhjælp Vores nye projektkoordinator for selvhjælp Anders B. Jeppesen har mange spændende tanker om selvhjælp og glæder sig til

Læs mere

Vejviseren din vej til foreningslivet i Fredensborg kommune

Vejviseren din vej til foreningslivet i Fredensborg kommune Vejviseren din vej til foreningslivet i Fredensborg kommune 2011 Indholdsfortegnelse A Angstforeningen B C D E F G H I J K Kokkedal Kultur Forening L M N O - Osteoporoseforeningen afd. Nordsjælland P Q

Læs mere

Frivillighed og virkelyst - Hvorfor og hvordan?! Frivilligcenter Hillerød,

Frivillighed og virkelyst - Hvorfor og hvordan?! Frivilligcenter Hillerød, Frivillighed og virkelyst - Hvorfor og hvordan?! Frivilligcenter Hillerød, 3.11.207 Program: Lidt om frivillighed i Danmark Hvorfor blive frivillig? Sådan er jeg frivillig korte interviews Pause Hvordan

Læs mere

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens?

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Demens Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Tilbud fra Silkeborg Kommune Hvad er demens? Demens er en samlet betegnelse for

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Et tilbud til senhjerneskadede og deres pårørende, om undervisning, rådgivning, samtalegruppe, pårørende cafe, Samværdsgruppe, kreative aktiviteter og værksted.

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Særlig Søndag Fælles gåtur på volden med guide Projekt Særlig Søndag var den 26. maj på en samlet gåtur på Fredericias historiske voldanlæg med en guide fra Fredericia Museum, samt

Læs mere

svendborg 2011 Politikere i praktik

svendborg 2011 Politikere i praktik svendborg 2011 Politikere i praktik A- Klubben Dansk Flygtningehjælps Flygtningevenner, praktik 1 Dansk Flygtningehjælps Flygtningevenner, praktik 2 Folkekirkens Nødhjælp Kirkens Korshærs Varmestue Frivilligcenter

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Frivilligcenter Fredensborg oktober 2011.

Nyhedsbrev nr. 7 Frivilligcenter Fredensborg oktober 2011. Nyhedsbrev nr. 7 Frivilligcenter Fredensborg oktober 2011. Fokus på frivilligheden med et europæisk Frivillighedsår SÆR NYHEDSBREV med FOKUS PÅ FRIVILLIGHEDEN Synlighedsdage i Kvarterhuset i Kokkedal Ældre

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel ÅRET DER GIK Tak for deltagelsen ved arrangementerne og tak for jeres engagement i Boligorganisationen Tårnbyhuse og de respektive afdelinger. Vi ser frem

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

ER FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE NOGET FOR DIG?

ER FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE NOGET FOR DIG? ER FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE NOGET FOR DIG? Eksempler på frivilligt socialt arbejde og hvad det kan gøre for dig FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE Hvad er det, og har jeg overhovedet tid til det? Du har måske

Læs mere

Årsberetning 2013. Redaktionsgruppen Anna Lütken Annie Karen Petersen Kirsten Pedersen, kasserer Kirsten Pedersen, sekretær

Årsberetning 2013. Redaktionsgruppen Anna Lütken Annie Karen Petersen Kirsten Pedersen, kasserer Kirsten Pedersen, sekretær Årsberetning 2013 Redaktionsgruppen Anna Lütken Annie Karen Petersen Kirsten Pedersen, kasserer Kirsten Pedersen, sekretær Opsætning og tryk Selvhjælp Fredericia-Middelfart Årsberetning 2013 Selvhjælp

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

Frivillige hjælper flygtninge

Frivillige hjælper flygtninge SOLRØD KOMMUNE Aktivitets og Frivilligcenter Frivillige hjælper flygtninge - i samarbejde Solrød Kommune Information om frivillige tilbud og aktiviteter til flygtninge bosiddende i Solrød Kommune Fællesspisning

Læs mere

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du bare vide mere om demens?

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du bare vide mere om demens? Demens Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du bare vide mere om demens? Tilbud fra Silkeborg Kommune Hvad er demens? Demens er en samlet betegnelse

Læs mere

Administrationens bemærkninger til indkomne ansøgninger til 1. runde 2015

Administrationens bemærkninger til indkomne ansøgninger til 1. runde 2015 Notat Sagsnr.: 2014/0013472 Dato: 3. marts 2015 Titel: Administrationens bemærkninger til indkomne ansøgninger til 1. runde 2015 Sagsbehandler: Kirstine Andersen Udviklingskonsulent 1. Børns Vilkår Aktivitet:

Læs mere

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014

Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 Frivillig Fredag i Kalundborg Kommune 2014 En stor tak til alle de foreninger og frivillige som var med til at gøre til en stor succes. Jytte Bjørn - modtageren af frivilligprisen 2014 Åbent hus i foreningerne

Læs mere

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset

Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 26. november 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 4, Rådhuset Pkt. Tekst Side 49 Budget/regnskab 1 50 Fastsættelse af møder i 2016. 1 51 Lukket punkt: Cafe Kilen 1 52 Lukket punkt:

Læs mere

Frivillige hjælper flygtninge

Frivillige hjælper flygtninge SOLRØD KOMMUNE Aktivitets og Frivilligcenter Frivillige hjælper flygtninge - i samarbejde Solrød Kommune Information om frivillige tilbud og aktiviteter til flygtninge bosiddende i Solrød Kommune Fællesspisning

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Læsning og skrivning i 3. og 4. klasse

Læsning og skrivning i 3. og 4. klasse Læsning og skrivning i 3. og 4. klasse BØRN & UNGE FAKTA Læse- og skriveudvikling De fleste børn kan i starten af 3. kl. bruge bogstavernes lyd, når de læser, og de kan forstå, hvad de læser. De fleste

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Ældre Sagens tilbud:

Ældre Sagens tilbud: Ældre Sagens tilbud: Sundhedsområdet. Ledsagerordning Aflastningsordning Hygge-Snakke-Spiseordning Bisidderordning Socialt humanitært område. Tryghedsopkald Livsmodsgruppen Motionsven Besøgsven Skubbere

Læs mere

Ældre Sagens frivillige indsats. til gensidig glæde

Ældre Sagens frivillige indsats. til gensidig glæde Ældre Sagens frivillige indsats til gensidig glæde Nærvær, tryghed og netværk Ældre Sagens mere end 10.500 frivillige gør dagligt en kæmpe indsats for at skabe indhold og livskvalitet i andre menneskers

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Frivilligt Socialt Arbejde April 2014. Birthe Funk

Frivilligt Socialt Arbejde April 2014. Birthe Funk Frivilligt Socialt Arbejde April 2014 Birthe Funk Disposition Udkants eller Vandkantsdanmark? Hvad er Frivilligt Socialt arbejde Om Frivilligcenter Lolland Det værdifulde frivillige arbejde frivilligt

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Nyheder fra Titanparken November/ December 2014

Nyheder fra Titanparken November/ December 2014 Nyheder fra Titanparken November/ December 2014 Vinteren er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

OM AT VÆRE MENTOR. i Lær for Livet

OM AT VÆRE MENTOR. i Lær for Livet OM AT VÆRE MENTOR OM AT VÆRE MENTOR i Lær for Livet 1 MENTOR I LÆR FOR LIVET Lær for Livets mentorordning er en del af Lær for Livet, som er Egmont Fondens signaturprojekt. Målet med Lær for Livet er:

Læs mere

Frivilligcenter Hillerød søger nyt bestyrelsesmedlem

Frivilligcenter Hillerød søger nyt bestyrelsesmedlem FRIVILLIGCENTER NYHEDSBREV NR 2 MARTS HILLERØD 2013 Nyhedsbrevet giver korte og aktuelle oplysninger om relevante aktiviteter og begivenheder inden for det frivillige område. Nyhedsbrevet udsendes via

Læs mere

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes Onlinerekruttering Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes FrivilligJob.dk dit værktøj til online-rekruttering Hvor går man hen, hvis man vil være frivillig,

Læs mere

NYHEDSBREV: April 2017

NYHEDSBREV: April 2017 NYHEDSBREV: April 2017 Nye mennesker, spændende projekter og stor ros er blandt nyhederne i april og det er ikke en aprilsnar. DE NYE ANSIGTER & FRIVILLIGE I slutningen af februar blev der afholdt generalforsamling,

Læs mere

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året Tema 4: Fællesskab Fællesskab i et område, en landsby, en beboerforening eller et landdistrikt er noget af det vigtigste der findes. Fællesskab betyder at man får mulighed for at blive en del af fællesskabet

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2018

Bestyrelsesberetning 2018 Bestyrelsesberetning 2018 1 Bestyrelsens beretning 2018 En vigtig del af Mødrehjælpens arbejde varetages af frivillige i lokalforeninger rundt om i landet. Køge lokalforening blev stiftet den 29. november

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

TILBUD & RÅD- GIVNING

TILBUD & RÅD- GIVNING Region Hovedstaden Kræftens Bekæmpelse TILBUD & RÅD- GIVNING TIL KRÆFTPATIENTER OG PÅRØRENDE RÅDGIVNING MOTION GRUPPER NETVÆRK AKTIVITETER REGION HOVEDSTADEN VELKOMMEN HOS KRÆFTENS BEKÆMPELSE Hvis du eller

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Året 2017 har budt på mange spændende og givende oplevelser og arbejdsopgaver for foreningen Frivilligcenter

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Skt. Klemens Læringværksted

Skt. Klemens Læringværksted Skt. Klemens Læringværksted Organiseres af Ungdommens Røde Kors og i samarbejde med Skt. Klementsparkens beboer, Boligsocialthus og Skt. Klemensskolen. Stedet hvor vi lærer børn at lære. En gang om ugen

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe Nyhedsbrev til forældre september 2014. IT Nedenstående gælder elever fra 4. klasse-9. klasse. Skolens IT-vejledere Ida Larsen og Frank Andreasen har følgende anbefalinger vedr. køb at egen computer, tablet

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2017

GUIDE Udskrevet: 2017 GUIDE 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige Udskrevet: 2017 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige I kender det måske. I har sat opslag op og holdt informationsmøder for interesserede

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Kurser for frivillige

Kurser for frivillige Kurser for frivillige afholdt i og uden for Mødrehjælpen Forord... 3 Kurser for frivillige i bestyrelser... 3... 3 Ret og pligt for nye bestyrelsesmedlemmer... 3 Introduktion for nye kasserere... 4 Kurser

Læs mere

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Farvekode: Grøn = Patientforening Lilla= Aktivitet i lokalområdet Blå = Ældreforening Alm. 18 Projekter Orange = Sårbare og udsatte grupper Brun= Misbrugsområdet Rød=Aktiviteter

Læs mere

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse Center for Skoler og Dagtilbud Kære forælder Du synes nok, det er længe siden, at dit barn skulle lære at læse og skrive. Dit barn er sandsynligvis meget glad for

Læs mere

Derudover noterede fordelingsudvalget, at der generelt er en stigende tendens til at pensionistforeninger søger en større andel af puljen.

Derudover noterede fordelingsudvalget, at der generelt er en stigende tendens til at pensionistforeninger søger en større andel af puljen. NOTAT Kommune Sekretariat Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets forslag til fordeling af 18 midler til frivilligt sociale foreninger efter serviceloven

Læs mere

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse BØRN & UNGE Kære forælder Du synes nok, det er længe siden, at dit barn skulle lære at læse og skrive. Dit barn er sandsynligvis meget glad for at læse og er blevet

Læs mere

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen

NOTAT. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Sundhedsafdelingen SSU 17.12.2008 - Bilag a 18 ansøgninger til frivilligt socialt arbejde i 2009 NOTAT Dato: 24. november 2008 Af: Trine Sandberg Ladegaard

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 2018 blev et år med mange spændende, nye tiltag samt udfordringer for Frivilligcenteret. Hele året

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde

Referat - bestyrelsesmøde Møde nr. 5 / 2017 Dato : 21. august 2017 Tid : kl. 16.00 Sted : Frivilligcentret, Kronborgvej 1. C, 3000 Helsingør Referat - bestyrelsesmøde Mødedeltagere : Laila Rohde Mortensen (LRM) Formand Annemette

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Statusoversigt 16/ Side 1 af 7

Statusoversigt 16/ Side 1 af 7 Statusoversigt Der er handleplanen for 2016-17 arbejdet med en bred vifte af indsatser på frivillighedsområdet med henblik på at realisere politikkens fire strategimål: Strategimål 1: Vi skaber gode rammer

Læs mere

Om Frivilligafdelingen

Om Frivilligafdelingen Frivillighåndbog Om Frivilligafdelingen Indhold Frivilligafdelingens opgaver... 3 Værktøjsmapper... 4 Frivilligafdelingen består af... 6 Mødrehjælpens lokalforeninger... 7 Mødrehjælpens fondsbutikker...

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Februar 2016 Det boligsociale team er kommet på facebook Søg efter: Fællesskab i Vangkvarteret. Husk! Du kan finde mange flere oplysninger omkring ansatte i helhedsplanen,

Læs mere

TILBUD & RÅD- GIVNING

TILBUD & RÅD- GIVNING Region Sjælland Kræftens Bekæmpelse TILBUD & RÅD- GIVNING TIL KRÆFTPATIENTER OG PÅRØRENDE RÅDGIVNING MOTION GRUPPER NETVÆRK AKTIVITETER REGION SJÆLLAND VELKOMMEN HOS KRÆFTENS BEKÆMPELSE Hvis du eller en

Læs mere

KURSER OG FOREDRAG EFTERÅRET. Efteråret i Frivilligcenter Århus. Vi har i år opprioriteret vores. Læs mere om alle arrangementerne

KURSER OG FOREDRAG EFTERÅRET. Efteråret i Frivilligcenter Århus. Vi har i år opprioriteret vores. Læs mere om alle arrangementerne Efteråret i Frivilligcenter Århus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser, tre foredrag og to fyraftensmøder at byde på. Igen i år kan vi tilbyde det populære regnskabskursus som afholdes

Læs mere

Sag nr. 19/ bilag 2: Oversigt over 18 bevillinger - tilskudsrunde Kontaktperson Anne-Mette Møller Seeberg

Sag nr. 19/ bilag 2: Oversigt over 18 bevillinger - tilskudsrunde Kontaktperson Anne-Mette Møller Seeberg Organisation/forening Søger Bemærkning Bevilling 2019 Bevilget 2018 Ældre Aktivcentret Glamsbjerg kr 30.000,00 Foredrag, underholdning/musik til forskellige arrangementer 10.000,00 kr 12.000,00 Aktive

Læs mere

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp.

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp. Velkommen som medlem i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp viborgskive@afdeling.folkehjaelp.dk Har du også lyst til at være medlem af en forening, der i løbet af året kan træde til, når uheldet

Læs mere

Kurser i efteråret 2009

Kurser i efteråret 2009 Kurser i efteråret 2009 Børn med særlige behov Mandag den 21. september 2009 Intern og ekstern kommunikation Brobjergskolen A-bygning, lokale 104 Michael Würtz Mail: mw@aauf.dk Telefon: 23344636 Tirsdag

Læs mere

TILBUD OG RÅDGIVNING

TILBUD OG RÅDGIVNING Kræftens Bekæmpelse Region Sjælland TILBUD OG RÅDGIVNING til kræftpatienter og pårørende Region Sjælland Velkommen hos Kræftens Bekæmpelse Hvis du eller en af dine nærmeste får kræft, er det naturligt

Læs mere

Politikerpraktik. Alle praktikker aftales med Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn. Kontakt Christina Bülow

Politikerpraktik. Alle praktikker aftales med Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn. Kontakt Christina Bülow Politikerpraktik I hele uge 39 markerer vi Frivillig Fredag, og kommunalpolitikere kan her få direkte kontakt med borgere og frivillige inden for det frivillige sociale område. Kig i kataloget og bliv

Læs mere

Information om Madskolerne og det at være frivillig instruktør

Information om Madskolerne og det at være frivillig instruktør Information om Madskolerne og det at være frivillig instruktør 2013 Madskoler er et samarbejde mellem Landbrug & Fødevarer, 4H 1) og REMA 1000. Madskolerne så første gang dagens lys i 2004. I sommeren

Læs mere

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017 Notat Sagsnr.: 27.15.12-Ø40-1-17 Dato: 18-08-2017 Titel: Administrationens kommentarer til ansøgningerne Sagsbehandler: Kirstine Andersen Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen til Røde Kors Aalborg

Velkommen til Røde Kors Aalborg Marts 2017 Velkommen til Røde Kors Aalborg I denne folder kan du læse lidt om afdelingen og dens mange aktiviteter. Måske er du allerede med i en aktivitet, eller måske overvejer du at komme det. Uanset

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på SENIORKLUBBERNE i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G www.seniorklubbernehg.dk For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn Klik ind på www.seniorklubbernehg.dk

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier.

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier. Kære lokalforeninger. Der er stadig mange danskere, som drikker alt for meget og som har brug for støtte til at komme ud af alkoholproblemet. Derfor er det vigtigt, at Lænken er synlig og meget mere kendt,

Læs mere

Ansøgt beløb. Søger penge til årlig sommerlejr. Børn og unge,

Ansøgt beløb. Søger penge til årlig sommerlejr. Børn og unge, Overordnet målgruppe Ansøgt beløb Indstillet beløb Ansøgers navn Forvaltningens kommentar Søger penge til at yde tilskud til børn, som ikke har råd til at deltage i fritidsaktiviteter. Broens arbejde vurderes

Læs mere

Det begyndte med Oldemor i Vestervig

Det begyndte med Oldemor i Vestervig Det begyndte med Oldemor i Vestervig Bodil Hilligsøe er den fjerde kvinde i familien, der er engageret i Røde Kors, og siden 2003 har hun været formand for afdelingen i Hurup, som hvert år skaffer organisationen

Læs mere

Bestillig og oversigt

Bestillig og oversigt Bestillig og oversigt Til arbejdet med rekruttering i Røde Kors butikkerne findes her en oversigt over materialerne. Nogle materialer kan kopieres og anvendes direkte, mens andre skal have tilpasset lokale

Læs mere

Specialkonsulent Mads Egsholm. Kære Mads Egsholm

Specialkonsulent Mads Egsholm. Kære Mads Egsholm 26. august 2015 Specialkonsulent Mads Egsholm Kære Mads Egsholm Hermed en beskrivelse af studietiden på Skolen på Nyelandsvej. Langt den overvejende tid er placeret i et bånd klokken 08:00-08:25 hver dag

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe.

Det foreslås, at ansøgningen imødekommes med kr. Foreningen er nystartet og aktiv lokalt i Gladsaxe. GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen Stab og Sekretariat SSU 19.12.2007 - Bilag a - tilskud til socialt frivilligt arbejde 2008 NOTAT Dato: 29. november 2007 Af: Charlotte Stelsig Lindbaum

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Forældre Undervisning

Forældre Undervisning Forældre Undervisning På en skole nær dig Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Efterår 2010 Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Hvorfor Forældreundervisning? Oplever du også at det

Læs mere

27. 30. september 2012

27. 30. september 2012 Ballerupstjernens program for Frivilligdagene i Ballerup Social- og Integrationsministeriet har atter i år lagt op til afholdelse af Frivillig Fredag. Frivilligrådet under ministeriet har oprettet et sekretariat

Læs mere

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling

Vejen Kommune. Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Vejen Kommune Social- & Ældre - Frivilligrådets indstilling Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde - 1. udlodning 2014-745.000 kr. Der er indkommet 37 ansøgninger. Forening + ansøgning om

Læs mere

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008

Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010. Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Ansøgninger til frivilligt socialt arbejde 18 Lolland Kommune, 2010 Ansøger Projekt Beløb Modtaget 2008 Indstilling Uddeling SP-møde 26.10.09 1. Svanevig Hospice Frivillige på Svanevig Hospice 50.000 10.000./.

Læs mere

En god start i Danmark med en frivillig ven

En god start i Danmark med en frivillig ven En god start i Danmark med en frivillig ven rødekors.dk/ vennerviservej Udgivet af: Røde Kors Blegdamsvej 27 2100 København Ø www.rodekors.dk Forsidefoto: Johnny Wichmann Layout: Rumfang a part of IDna

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

TILBUD & RÅD- GIVNING

TILBUD & RÅD- GIVNING Region Syddanmark Kræftens Bekæmpelse TILBUD & RÅD- GIVNING TIL KRÆFTPATIENTER OG PÅRØRENDE RÅDGIVNING MOTION GRUPPER NETVÆRK AKTIVITETER REGION SYDDANMARK VELKOMMEN HOS KRÆFTENS BEKÆMPELSE Hvis du eller

Læs mere

Demens Tilbud om støtte, træning og samvær

Demens Tilbud om støtte, træning og samvær Demens Tilbud om støtte, træning og samvær Hvad er demens? Demens er en samlet betegnelse for en gruppe sygdomme, der angriber hjernen og svækker de intellektuelle funktioner. Mennesker med demens har

Læs mere