FLYT IND I NATUREN 10 gode grunde til at bo i Naturbydelen Ringkøbing K

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FLYT IND I NATUREN 10 gode grunde til at bo i Naturbydelen Ringkøbing K"

Transkript

1 FLYT IND I NATUREN 10 gode grunde til at bo i Naturbydelen Ringkøbing K

2 FLYT IND I NATUREN Forestil dig, at stå op om morgenen, trække gardinerne fra i dit soveværelse og langsomt vågne, mens du nyder udsigten til Ringkøbing Fjord og et hav af farvestrålende engblomster, der bølger frem og tilbage i vinden lige udenfor dit vindue. Har du lyst, kan du snøre løbeskoene, gå ud af din hoveddør og starte din løbetur direkte i et skønt naturområde med søer, bærhaver og frugtlunde. Undervejs kan du tage et hvil, mens du plukker bær og frugt eller urter til din morgen te. Børnene eller børnebørnene kan trygt løbe ud og lege i de høje græsser mellem husene. Er de store nok, kan de også løbe ned til den store sø og prøve kræfter med en trækfærge. Og om aftenen kan du grille med naboerne, dyrke andre fælles aktiviteter eller trække dig tilbage og nyde naturen fra din private terrasse. 10 GODE GRUNDE 1. Bo midt i naturen med fjorden som nabo 2. Vælg mellem forskellige boligtyper, ejerformer, størrelser og priser. Moderne og energivenlige boliger i høj kvalitet 4. Spar tid på at passe hus og have 5. Kom tæt på naboer og legekammerater 6. Lev et aktivt liv i naturen 7. Rum til ro og fordybelse 8. Tæt på skoler, institutioner og indkøb 9. Tæt på Ringkøbings rige kultur-, handels- og foreningsliv 10. Vær med til at skabe dit eget nabolag Der er mange gode grunde til at flytte ind midt i naturen i Naturbydelen Ringkøbing K. Vi har valgt 10 af dem ud, som du kan læse mere om på de følgende sider.

3 1. BO MIDT I NATUREN MED FJORDEN SOM NABO 2. VÆLG MELLEM FORSKELLIGE BOLIGTYPER, EJERFORMER, STØRRELSER OG PRISER Naturen i den nye naturbydel er allerede skabt med farvestrålende enge, bærhaver, frugtlunde søer, skov og stisystemer. Det giver dig mulighed for at få en ny og moderne bolig med direkte adgang til attraktiv natur fra dag ét. Uanset hvor du bor i Naturbydelen, er Ringkøbing Fjord aldrig mere end få hundrede meter væk. Og er du blandt de første, der flytter ind i naturen, kan du også få udsigt til vandet. De første boliger opføres i første række til Ringkøbing Fjord med høje græsser, kornblomster, solsikker og andre farverige engblomster voksende helt ind mellem husene. I hjertet af den nye naturbydel bliver der bygget boliger omkring åbne naturrum og lige ved små søer, bærhaver og frugtlunde. Engharmoni eller skovidyl? Dobbelthus, rækkehus eller lejlighed? Plads til en, to eller en stor familie? Leje- eller ejerbolig? I Naturbydelen kan alle få en moderne bolig midt i naturen med fjorden som nabo. De fleste boliger ligger midt i farverige engområder eller omkring åbne naturrum med søer, høje græsser, bærhaver og frugtlunde lige uden for hoveddøren. Når skoven er vokset til, kan der bygges boliger ved skovbryn eller lysninger i skoven. Alle bebyggelserne bliver i to-tre etager med private terrasser eller altaner. De tætte bebyggelser skaber masser af plads til natur mellem husene og grobund for stærke fællesskaber. Når den nyplantede skov er vokset til i løbet af år, kan der også opføres boliger i skoven. Her kan du flytte ind ved skovbryn eller midt i idylliske lysninger i skoven, hvor du kan få en oplevelse af at bo midt mellem trækronerne.

4 . MODERNE OG ENERGIVENLIGE BOLIGER I HØJ KVALITET I Naturbydelen kan du få en helt ny og moderne bolig. Alle boliger skal leve op til de samme høje standarder om brug af gode byggematerialer, lavt energiforbrug, godt indeklima, godt lysindfald, moderne og fleksibel indretning, samt tæt kontakt til naturen og fjorden. Der bliver lagt vægt på, at arkitekturen får bebyggelserne til at falde godt ind i den smukke natur, samtidig med, at der skabes variation mellem de enkelte byggerier. 4. SPAR TID PÅ AT PASSE HUS OG HAVE Når du flytter ind i Naturbydelen, får du en helt ny og moderne bolig, som ikke kræver meget vedligehold i de første mange år. Traditionelle parcelhushaver med høje ligusterhække er der ingen af. Til gengæld får du din egen terrasse (eller altan) og direkte adgang til et smukt naturområde med farverige enge, bærhaver, frugtlunde, søer og skov. Størrelsen på hele naturbydelen svarer til 840 parcelhushaver. Når du ikke skal bruge din weekend på at vedligeholde huset, klippe hæk, slå græs eller luge bede, kan du i stedet bruge tiden på at lege med børnene, grille med naboen, dyrke forskellige aktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde naturen og fjorden.

5 5. KOM TÆT PÅ NABOER OG LEGEKAMMERATER NATUR OG FACILITETER I Naturbydelen kan du være med til at udvikle et helt nyt nabolag i fællesskab med dine kommende naboer. Alle bebyggelser bliver to-tre etager med private terrasser (eller altaner), men uden traditionelle parcelhushaver. Det betyder, at du bor tæt ved dine naboer, er fælles om at bruge naturen mellem husene og at I kan være fælles om at udvikle nye aktiviteter i nabolaget. Det kan være fællesspisning, en årlig høstfest eller noget helt andet. Ved at være fælles om naturen og bo tæt, får dine børn også nemt ved at finde nye legekammerater midt i naturen P P Aktivitetsplads Sø Bær- og skærehave Skov Legeplads Frugtlund Woodhenge Trækfærge Parkeringsplads 8 2

6 6. LEV ET AKTIVT LIV I NATUREN 7. RUM TIL RO OG FORDYBELSE Du er altid midt i naturen, når du bor i Naturbydelen. Naturen ligger lige uden for din hoveddør, og det gør det nemt at være aktiv, uanset om du er til løb, cykling, yoga, vinterbadning, fiskeri, sejlads, leg eller noget helt andet. Du kan også bruge naturen til mange andre ting. Fx kan du gå på jagt efter urter til madlavning, snaps eller thé. Du kan også plukke bær og frugt til marmelade, kager eller juice. Eller finde grene til fastelavnsriset, blomster til Valentines buketten eller gran til juledekorationen. Naturen er i sig selv fuld af liv, som du kan gå ud og opleve. Der er observeret over 80 forskellige fuglearter i området, insekter summer rundt, der svømmer ørreder i Tranmose Bæk, køe græsser på engen og frøer springer rundt i de høje græsser. Er du én af de mange, der bruger en gåtur i naturen til at lade batterierne op efter en lang arbejdsdag? Eller kan du bare godt lide at sidde og nyde udsigten over vandet, mens du mærker vinden, solens stråler, duftene og lydende i naturen? Det kan du også finde rum til i Naturbydelen. Hele Naturbydelen er lige så stor som 840 parcelhushaver og ligger lige ud til Ringkøbing Fjord. Selv når den nye bydel er fuldt udbygget, vil halvdelen af arealet stadig være vild natur. Så selvom du bor tæt på dine naboer, er der masser af plads til at få ro og være dig selv midt i naturen.

7 N 8. TÆT PÅ SKOLER, INSTITUTIONER OG INDKØB Folkeskole Cykelafstand: 10 min. Bil: 7 min. Gymnasium, Handelsskole, børnehus og daginstitution. Cykelafstand: 10 min. Bil: 8 min. Ringking bykerne Cykelafstand: 10 min. Bil: 10 min. Skovbørnehave Cykelafstand: 1 min. Bil: 6 min. Naturbydelen grænser op til de eksisterende parcelhuskvarterer i Ringkøbing og de første boliger bliver bygget tættest på byen. Der er allerede lavet stier i naturen, der er forbundet med byens eksisterende stinet. Det gør det nemt og sikkert for dig og dine børn at cykle til den nærmeste skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, der ligger blot 5 minutter væk. Flere skole-, institutions- og indkøbstilbud kan nås på ca. 10 minutter. Indkøbscenter Cykelafstand: 8 min. Bil: 5 min. Folkeskole, børnehave og daginstitution Cykelafstand: 5 min. Bil: 4 min. Indkøbscenter Cykelafstand: 4 min. Bil: min. 9. TÆT PÅ RINGKØBINGS RIGE KULTUR-, HANDELS- OG FORENINGSLIV RINGKØBING K Friskole Cykelafstand: 9 min. Bil: 4 min. Ringkøbing Fjord Ringkøbing by Ringkøbing bykerne Ringkøbing K Rekreative områder Skoler, institutioner og indkøbsmuligheder Selvom du bor midt i naturen i Naturbydelen, er du aldrig langt fra kultur- og handelslivet Ringkøbings hyggelige bymidte, der kan nås på cykel på ca. 10 minutter. Om sommeren summer bymidten af liv, når Vestkystens mange turister søger mod byen. Byen rummer derfor mange forskellige butikker, restauranter/caféer og indkøbsmuligheder. Du finder også en biograf og et populært spillested for unge, ligesom der i løbet af året arrangeres torvedage, jazz- og rockfestival og meget andet. Ringkøbing har desuden mange gode skoler og ca. 20 foreninger indenfor bl.a. sport, musik og friluftsliv.

8 10. VÆR MED TIL AT SKABE DIT EGET NABOLAG Hvis du har lyst, er der flere muligheder for at sætte dit præg på udviklingen af Naturbydelen. Din grundejerforening er automatisk en del af en bydelsforening, der bl.a. skal sørge for at naturen og fælles faciliteter bliver vedligeholdt. Bydelsforeningen kan også være med til at skabe rammerne for fælles aktiviteter i den nye bydel. Alle kan byde ind med forslag og give en hånd med. FAKTA OM RINGKØBING Kommuneskat 25% Kirkeskat 1,05% Grundskyld 1,0 promille Næstlaveste ledighed i Danmark (ca. %) Højeste sociale kapital (tillid) i Danmark og verden (91%) Næsthøjeste BNP pr. indbygger i Region Midt-Vest Ingen ventetid til daginstitutioner Ringkøbing er kåret til Europas lykkeligste by i 2007 Ringkøbing er en af Danmarks ældste og bedst bevarede købstæder Ringkøbing har et stort udvalg af forretninger Ringkøbing-Skjern kommune har 22 folkeskoler og 11 friskoler Ringkøbing har en handelsskole og 2 gymnasier der er kåret til at være blandt landets bedste Ringkøbing har et rigt foreningsliv med ca. 20 foreninger indenfor bl.a. sport, musik, politik og spejdere.

9 KOM FORREST I KØEN TIL EN BOLIG MIDT I NATUREN De første boliger i Naturbydelen bliver opført i et smukt engområde i første række til Ringkøbing Fjord. De første beboere kan flytte ind i foråret af Hvis du gerne vil være sikker på at få nyheder om boligerne i naturen, samt invitationer til særarrangementer med bl.a. arkitekter, entreprenører og mæglere, kan du skrive dig på Naturbydelens boligliste. Det er helt uforpligtende. SKRIV DIG PÅ BOLIGLISTEN: naturbydelen.dk/boligliste På kan du læse mere om de enkelte boligprojekter, samt hvem du skal kontakte, hvis du er interesseret i en bolig, Naturbydelen Ringkøbing K udvikles i et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg. Postadresse: Naturbydelen Ringkøbing K, c/o Realdania By & Byg, Jarmers Plads 2, 1551 København. Find os på Besøg os: Naturbydelen Ringkøbing K, Hebolgårde 2, 6950 Ringkøbing. - kontakt@ringkoebingk.dk

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN UDLEJES FOR: LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 3-4 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ LINDHOLM-BRYGGE.DK LYSE OG MODERNE RÆKKEHUSE ATTRAKTIV BELIGGENHED I NATURSKØNT OMRÅDE

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB UDLEJES FOR: KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 4-5 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ CALUM-KILDEHØJ.DK MODERNE RÆKKEHUSE MED

Læs mere

Velkommen til Søndre Havn

Velkommen til Søndre Havn Velkommen til Søndre Havn På Søndre Havn i Køge er den tidligere erhvervshavn godt på vej til at blive omdannet til et attraktivt og levende boligområde med adgang til badestrand, strandeng og grønne områder.

Læs mere

NATUR FÆLLESSKAB FAMILIE RO LIVSGLÆDE

NATUR FÆLLESSKAB FAMILIE RO LIVSGLÆDE NATUR FÆLLESSKAB FAMILIE RO LIVSGLÆDE GLÆDEN VED NATUREN Lynghøj er for dig, der holder af naturen, og som gerne vil give den glæde videre til dine børn eller børnebørn. På Lynghøj åbner naturen sig op.

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Velkommen til Søndre Havn

Velkommen til Søndre Havn Velkommen til Søndre Havn På Søndre Havn i Køge er den tidligere erhvervshavn godt på vej til at blive omdannet til et attraktivt og levende boligområde med adgang til badestrand, strandeng og grønne områder.

Læs mere

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier 3D VISUALISERING Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier Leverum med fællesskab - dyrk naturen og byen Grønttorvets seniorbofællesskab - Kamelia Hus - er for dig, som er plus 60 år og er klar til et

Læs mere

PARCELHUSGRUNDE MED BYGGEFRIHED

PARCELHUSGRUNDE MED BYGGEFRIHED Bo i naturskønne omgivelser PARCELHUSGRUNDE MED BYGGEFRIHED Cirkelbuen i Hillerød Indholdsfortegnelse Din parcelhusgrund 3 Hillerød 4 Ullerødbyen 5 Cirkelbuen i Ullerødbyen 6 Dine boligmuligheder 7 Nærvær

Læs mere

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO UDLEV BOLIGDRØMMEN Nu kan jeres byggedrøm realiseres... Drømmer I om at opføre jeres egen bolig midt i den smukke danske

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK UDLEJIGSPROSPEKT MAJ 2018 Hjemme i naturen Tæt på byen Kalvebod Fælled på Vestamager er et helt enestående naturområde, kun få minutters kørsel fra København. 2000 fredede hektar med lys og luft, Danmarks

Læs mere

Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen

Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen Stisystemer til skole og Hedensted centrum - tæt på én af Danmarks flotteste golfbaner HEDENSTED Skab din helt egen boligdrøm i Lille Dalby Bakker

Læs mere

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved 9 spændende og attraktive boliger - Boliger med god udsigt på 118 206 m² - Lige ud til den gamle Suså - Med egn bådplads og stort grønt område - Mulighed for individuel indretning

Læs mere

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN - byens bedste grunde til byens bedste priser! GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN Attraktive byggegrunde fra kr. 345.000 inkl. moms FREDERIKSHAVN uge02 Golfparken image brochure1.indd 1

Læs mere

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved 9 spændende og attraktive boliger - Boliger med god udsigt på 118 206 m² - Lige ud til den gamle Suså - Med egn bådplads og stort grønt område - Mulighed for individuel indretning

Læs mere

Velkommen i nabolaget

Velkommen i nabolaget Velkommen i nabolaget Velkommen til Hillerød Kommune og livet som Hillerødborger Vi har lavet denne folder som et lille bidrag til, at du kommer godt i gang med at bo i Hillerød Kommune. På de næste sider

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

Højgaarden - Vestbjerg

Højgaarden - Vestbjerg Højgaarden - Vestbjerg Nyt attraktivt boligområde i Vestbjerg tæt på bylivet og midt i naturen! INDHOLDSFORTEGNELSE 01 Vestbjerg 06 boligoversigt 02 OMRÅDET 07 Byggegrunde 03 Vision 08 Grundoversigt 04

Læs mere

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by Nyopførte punkthuse Lejligheder med udsigt til Roskilde by Side 2 Himmelev Have Side 3 Himmelev Have ROSKILDE FJORD Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Himmelev Have Side 4 Himmelev Have

Læs mere

Et nyt kapitel. Drømmer du om at bo i grønne omgivelser, tæt på skov og strand - og samtidig kun være en halv times kørsel fra København?

Et nyt kapitel. Drømmer du om at bo i grønne omgivelser, tæt på skov og strand - og samtidig kun være en halv times kørsel fra København? 02 03 ET NYT KAPITEL Et nyt kapitel Drømmer du om at bo i grønne omgivelser, tæt på skov og strand - og samtidig kun være en halv times kørsel fra København? ET NYT KAPITEL Her har du mulighed for at tilføje

Læs mere

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE mytownhouse.dk 2 mytownhouse.dk LÆKRE TOWN HOUSES KLAR TIL SALG I GARTNERBYEN EN HELT NY, SPÆNDENDE OG SPIRENDE BYDEL I ODENSE Tæt på city og alligevel i et

Læs mere

Aarhus Kollegiet. Til dig, der ønsker fællesskab og en moderne bolig, der er til at betale

Aarhus Kollegiet. Til dig, der ønsker fællesskab og en moderne bolig, der er til at betale Aarhus Kollegiet Til dig, der ønsker fællesskab og en moderne bolig, der er til at betale Fællesskab, tryghed og hjemlige rammer Studietiden er en spændende og sjov periode i livet, hvor mange flytter

Læs mere

TILFLYTTERANALYSEN 2016

TILFLYTTERANALYSEN 2016 Sagsnr. 23.00.00-P05-8-16 Sagsbehandler Anette Olsen 23.02.2017 TILFLYTTERANALYSEN 2016 I januar 2017 blev der gennemført en spørgeskemaundersøgelse for alle tilflyttere over 18 år, som flyttede til Hedensted

Læs mere

Nonnebuen / Munkebuen

Nonnebuen / Munkebuen Nonnebuen / Munkebuen 1 Matr. nr: Adresse: Antal grunde Overtagelse Nonnebuen Nonnebuen/Munkebuen 28 Ultimo 2014 Infrastruktur Grundene ligger i et roligt område ikke langt fra Hillerødmotorvejen, som

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER

KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER TLF.: 93 39 28 40 www.kdboliger.dk KILDESTRØMMEN Nær Aalborg centrum, på den grund der tidligere husede Dansk Eternit Fabrik, opføres

Læs mere

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel øparken Lækre lejeboliger i øndergård - Måløvs nye bydel øparken øndergård ø anlægges med lige kajkant og promenade En lille by i torkøbenhavn Måløv er en lille by i torkøbenhavn - med det hele! Her er

Læs mere

REBILD PARK I SKØRPING ET AKTIVT FÆLLESSKAB FOR VOKSNE

REBILD PARK I SKØRPING ET AKTIVT FÆLLESSKAB FOR VOKSNE REBILD PARK I SKØRPIG ET AKTIVT FÆLLESSKAB FOR VOKSE 17 ARKITEKTTEGEDE LEJLIGHEDER VERSIO 2019.04.30 WWW.REBILDPARK.DK Kilde: Geodatastyrelsen & Rebild Kommune IDKØB - FAKTA KULTUR - KULTURSTATIOE IDKØB

Læs mere

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE LÆKRE TOWN HOUSES KLAR TIL SALG I GARTNERBYEN EN HELT NY, SPÆNDENDE OG SPIRENDE BYDEL I ODENSE Tæt på city og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere

Baggrund for Town Center Management TCM Hillerød Realisering af visionen fra Købstad til Mødestad

Baggrund for Town Center Management TCM Hillerød Realisering af visionen fra Købstad til Mødestad Baggrund for Town Center Management TCM Hillerød Realisering af visionen fra Købstad til Mødestad Baggrund Ifm. budgetaftale 2014 besluttede Byrådet, at der skulle udarbejdes en vision for Bykernen Det

Læs mere

Find din drømmebolig i Vejen Kommune

Find din drømmebolig i Vejen Kommune Find din drømmebolig i Vejen Kommune FLYTTILVEJEN.DK HJERTET AF SYDDANMARK 1 NOGLE BRUGER HELE LIVET PÅ AT FINDE LYKKEN ANDRE FLYTTER TIL VEJEN KOMMUNE NOGLE BETALER KASSEN FOR AT BO SMÅT ANDRE FLYTTER

Læs mere

Rådhusparken - Allerød. Lillerød. CasaFutura.dk

Rådhusparken - Allerød. Lillerød. CasaFutura.dk Rådhusparken - Allerød Lillerød CasaFutura.dk Mennesker Arkitektur Design Casa Futura har siden 2004 udviklet, solgt og opført boliger i en tidssvarende arkitektur. Casa Futura er en familieejet virksomhed,

Læs mere

Souschef med stedfortræderfunktion

Souschef med stedfortræderfunktion Souschef med stedfortræderfunktion Den Kommunale Tandpleje i Holstebro søger en dygtig souschef med tiltrædelse 01.01.14 eller hurtigst muligt herefter. Der er ansøgningsfrist den 13.12.13 med morgenposten

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

Virksomhedsplan for:

Virksomhedsplan for: Virksomhedsplan for: Indhold Tilhørsforhold, telefonnumre og personale side 3 Målsætning, værdier og øvrige mål side 4 Dagsplan side 5 Kost side 6 Personalesamarbejde og de voksnes roller side 7 Forældresamarbejde

Læs mere

Ikke blot et sted man bor - her lever man!

Ikke blot et sted man bor - her lever man! Ikke blot et sted man bor - her lever man! Struer Boligselskab Struer Boligselskab er et alment boligselskab, der siden 1948 har opført og udlejet boliger i Struer Kommune. Vi råder i dag over cirka 500

Læs mere

FRISKOHUS. 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ

FRISKOHUS. 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ FRISKOHUS 42 eksklusive ejerlejligheder LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUS.DK NYE STILRENE EJERBOLIGER I HJERTET AF ÅRHUS Få atmosfæren fra storbymiljøet og den grønne natur lige uden for din gadedør. Attraktive

Læs mere

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser.

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige boliggrunde tæt på by, indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til fælleden. Dato 6.06.205 Version 0 Revideret - SIKALEDDET

Læs mere

Landskaberne jordbrug, natur og rekreation. onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd

Landskaberne jordbrug, natur og rekreation. onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd Landskaberne jordbrug, natur og rekreation Tankefuld-projektet onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd Tankefuld er ved at være på plads - Kommuneplan 2009-2021 - Lokalplan 540, febr. 2011 - De første

Læs mere

Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg. Indledning

Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg. Indledning Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg Indledning Esbjerg Kommune ønsker at tilbyde ældre medborgere pleje i velfungerende plejefaciliteter, der yder respekt

Læs mere

Om natten vågner Hans, da han skal på toilettet. Ude på badeværelset tænder lyset ganske svagt, men ikke musikken, den tænder kun i dagtimerne.

Om natten vågner Hans, da han skal på toilettet. Ude på badeværelset tænder lyset ganske svagt, men ikke musikken, den tænder kun i dagtimerne. Nyt lavenergi byggeri med m2invision som arkitekt og Lasse Larsen Byg som totalentreprenør. Boligen er under opførelse og forventes indflytningsklar i foråret 2013. I det følgende fortælles nogle af de

Læs mere

Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser

Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser Ledig byggegrund til boligformål på kanten mellem by og land - tæt på indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til rekreative områder. Dato

Læs mere

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle Grejsdal Åpark 28 nybyggede familieboliger i Vejle Dejlige boliger med flot udsigt til Grejsdalen fra egne altaner og terrasser Afdeling 959-0 Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og 20 7100 Vejle Lejerbo Vejle

Læs mere

2.etape. Fredensborgparken. Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup

2.etape. Fredensborgparken. Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup 2.etape Fredensborgparken Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup [ 2 ] Illustrationerne kan have tilvalg og der tages forbehold for fejl og ændringer. Tegninger er ikke målfaste. Rækkehusprojekt

Læs mere

Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES

Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES D. 30.08.2019 GARTNERBYEN DUFTRANKEVEJ - 5200 ODENSE 1 GARTNERBYEN Tæt på Odense City og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter, finder du Gartnerbyen,

Læs mere

Tandlæge på deltid eller heltid

Tandlæge på deltid eller heltid Tandlæge på deltid eller heltid Den Kommunale Tandpleje i Holstebro søger en dygtig tandlæge med tiltrædelse 01.01.14 eller hurtigst muligt herefter. Der er ansøgningsfrist den 13.12.13 med morgenposten

Læs mere

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Side 2 Liselundvej salgsprospekt 2014 Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Læs mere

Program Plansporets udflugt til Skanderborg 8. juni 2017

Program Plansporets udflugt til Skanderborg 8. juni 2017 9.00 (9.15) Afgang fra Kolding - Skovbrynet 1, 6000 Kolding Kaffe og croissant eller frugt i bussen ca. 9.45. 10.15 Ankomst og Afgang Skanderborg Rådhus - Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg nyere sidevej

Læs mere

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL Borgerpanelet i Odense Kommune "Vores Odense" giver alle borgere, som er fyldt 18 år og bor i Odense Kommune, en mulighed for at komme med deres input til kommunens arbejde.

Læs mere

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager 22.05.2019 - dispositionsforslag Søparken 25 nye almene boliger i Ansager arkitektur proces Nyt boligområde i det østlige Ansager På kanten mellem land og by I tæt samarbejde med Alfabo og Ansager Byudvikling

Læs mere

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Hyvildparken Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Brande Tlf. 9718 0815 DanBolig Brande ApS Storegade 32 7330 Brande Tlf.: 89 18 08

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk Lundestrædet 55, Studielejligheder i Holbæk Perfekt ramme for dig der studerer i Holbæk Klar til indflytning M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M.

Læs mere

KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY

KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY RINGSTED KOMMUNE I RIVENDE UDVIKLING Kender man lidt til Ringsted, forstår man godt hvorfor det er en kommune i rivende udvikling. Erhvervslivet er i stærk

Læs mere

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre...

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre... Drømmer du om en ny horisont? En horisont med bøgetræer, græs og duftende blomster? En horisont, hvor solen spejler sig i havets bølgende overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

32 arkitektegnede lejelejligheder

32 arkitektegnede lejelejligheder 32 arkitektegnede lejelejligheder Bo tæt på naturskønne områder i moderne rammer 3D VISUALISERIG Lækkert design til den kræsne lejer Alle 32 lejligheder i Rytterhus har fokus på æstetik og rummelighed

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

FÆRGEVEJ. skitseforslag - volumenstudier Mangor & Nagel Arkitekter

FÆRGEVEJ. skitseforslag - volumenstudier Mangor & Nagel Arkitekter FÆRGEVEJ skitseforslag - volumenstudier 2019.01.28 Mangor & Nagel Arkitekter FÆRGEVEJ Grunden ved Færgevej i Frederikssund, ligger som en gemt perle midt i Frederikssund bydel. Her er der ru m til ro og

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

Nordre Fasanvej 18, 1.th 2000 Frederiksberg

Nordre Fasanvej 18, 1.th 2000 Frederiksberg Nordre Fasanvej 18, 1.th 2000 Frederiksberg Indflytningsklar delevenlig lejlighed med stor altan og CBS i baghaven Sag: 20001854 edc.dk Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Godthåbsvej 117-2000

Læs mere

HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD

HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD HILLERØD BYKERNE - FRA KØBSTAD TIL MØDESTAD 28-07-2016 BYKERNE- UNDERSØGELSEN Bykerneundersøgelsen tager udgangspunkt i de fire pejlemærker for visionen for Hillerøds bykernen, som skal være levende, tilgængelig,

Læs mere

Byggefelt 1.6 GARTNERHAVEN ODENSE TOWN HOUSES BYGNING 7

Byggefelt 1.6 GARTNERHAVEN ODENSE TOWN HOUSES BYGNING 7 Byggefelt 1.6 GARTNERHAVEN ODENSE TOWN HOUSES D. 2 3. 0 9. 2 0 1 9 BYGNING 7 GARTNERHAVEN ODENSE DUFTRANKEVEJ - 5200 ODENSE 1 GARTNERBYEN Tæt på Odense City og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter,

Læs mere

TILFLYTTERANALYSEN 2016

TILFLYTTERANALYSEN 2016 Sagsnr. 00.13.02-P05-1-15 Sagsbehandler Anette Olsen TILFLYTTERANALYSEN 2016 18.07.2016 FAKTA OM TILFLYTTERNE FRA TILFLYTTERANALYSEN - 34 % af tilflytterne har tidligere boet i Hedensted Kommune. - 29

Læs mere

SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG

SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG Søkvarteret Forord Inspirationskataloget har til formål at vise en pallet af de elementer, der skal indtænkes i den kommende planlægning for Søkvarteret i Vinge. Søkvarteret

Læs mere

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk

Læs mere

Liselundvej 10. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Liselundvej 10. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej. EJENDOMMEN ER SOLGT I parkområdet til den tidligere Antvorskov Højskole udvikler Freja ejendomme

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG

FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG FÆLLESBYG KØGE KYST ER: Et nytænkende boligprojekt med naturskøn og bynær placering på Søndre Havn i Køge Smukke og funktionelle boliger, der passer til

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade.

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgeskemaundersøgelse Ny Østergade Gennemført 12.-18- september 2017 Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgsmål 1-3. Baggrundsfakta: Spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord Brejning lystbådehavn Vejle fjord Kellers park Bo i Bøgeparken nær skov og fjord Hvorfor låne millioner for at bo ved skov og fjord, når du kan leje til

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009 På hat med registrering af side 21 vartegn registrering af side 22 DTK Kort25 Trad. - INFO Indbyggertal 2008 by 630 pers sogn 1311 pers Hjemmeside www.gadbjerg.dk Afstande - Vejle 20 km - Give 12 km Offentlig

Læs mere

Tingstedvej VED REERSLEV FREMTIDENS ENERGIVENLIGE DRØMMEHUSE

Tingstedvej VED REERSLEV FREMTIDENS ENERGIVENLIGE DRØMMEHUSE Tingstedvej VED REERSLEV FREMTIDENS ENERGIVENLIGE DRØMMEHUSE 2 V E L K O M M E N T I L R E E R S L E V Kort om Klimahuse 4 Kort om Reerslev og området 6 Målgruppen 8 Situationsplan forslag 9 Størrelser

Læs mere

TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg

TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg Bjerg-, Skov- og Stenkløvervænget 02 TULIPANHAVEN TULIPANHAVEN 03 VELKOMMEN TIL STRANDHUSET 61 TULIPANHAVEN I et velbeliggende nybyggerkvarter i

Læs mere

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE Bo tæt på det grønne Bo tæt på infrastruktur Bo tæt ved Syddansk Universitet og kommende OUH. Nye lejeboliger i Lindvedhave - med adgang til det grønne, nær kommende OUH og let

Læs mere

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE

LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE LEJEPROSPEKT - LINDVEDHAVE Bo tæt på det grønne Bo tæt på infrastruktur Bo tæt ved Syddansk Universitet og kommende OUH. Nye lejeboliger i Lindvedhave - med adgang til det grønne, nær kommende OUH og let

Læs mere

Anemonevej 22 8700 Horsens

Anemonevej 22 8700 Horsens Anemonevej 22 8700 Horsens Meget velholdt og indflytningsklar villa beliggende i Bankager Sag: 87101698 edc.dk Ejendoms Centret A/S Ejendomsmæglere, Valuarer,MDE Strandkærvej 30-8700 Horsens Tlf. 75622300-871@edc.dk

Læs mere

Mere industri. Adgang til natur. (meget) bedre intergration = aktivt medborgerskab. Cykelstier til Bording, Herning + Harrild Hede

Mere industri. Adgang til natur. (meget) bedre intergration = aktivt medborgerskab. Cykelstier til Bording, Herning + Harrild Hede Kommunes største by 15.855 indbyggere *pr. 1. januar 2014 Ungdomsmiljø Bedre byplanlægning m.h.t. arkitektur Turister! Meget mere aktivt torv Mere industri (meget) bedre intergration = aktivt medborgerskab

Læs mere

UDVIKLINGSRETNINGER FOR BØRKOP

UDVIKLINGSRETNINGER FOR BØRKOP UDVIKLINGSRETNINGER FOR BØRKOP NATURBYEN Vi bor her pga. naturen og det landlige her er luft og god plads og man kan dyrke alle udgaver af udelivet. Skulle vi måske have fælles køkkenhaver eller endda

Læs mere

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk 2150 Nordhavn 02 kronløbshuset.dk Velkommen til Et nyt byggeri i harmoni med havnemiljøet Arkitekturen ideen den nye bydel Ejerlejligheder med taghave, terrasse eller altaner Lejlighedstyper fleksibel

Læs mere

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - Flyvestation Værløse 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - 1 9 1 0 På den gamle Flyvestation Værløse opføres 52 eksklusive 1-plans rækkehuse i det nye, attraktive boligområde

Læs mere

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand 11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand Midt i det eftertragtede sommerhusområde Balka, er det lykkedes at finde 11 sommerhusgrunde tæt på den skønne Balka badestrand. Grundende

Læs mere

H V O R D A N V I L D U B O?

H V O R D A N V I L D U B O? H V O R D A N V I L D U B O? #brønderslevkommune Store grunde til salg i Brønderslev Nord Det gode liv tæt på natur K O N TA K T : K N U D E R I K S Ø R E N S E N / B I R G I T O L E S E N T L F. : + 4

Læs mere

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS UDLEJES FOR: NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ.DK LYSE BOLIGER I NORDISK STIL ATTRAKTIV BELIGGENHED MIDT I BYEN Havnehusene byder

Læs mere

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej Tværvej DEBATOPLÆG Kong Svends Vej Kirkevangen Ny lokalplan for Smørum Vest Invitation til borgermøde om planlægningen 1 Kom til borgermøde I forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanforslaget for byområdet

Læs mere

Lys, luft og bevægelighed

Lys, luft og bevægelighed Det sted, vi bor og lever Hvis der er pænt og trygt, hvor vi bor. Hvis der er cykelstier og kort til grønne områder. Hvis der er butikker, skoler og børnehaver i nærheden. Ja, så er der større muligheder

Læs mere

KIPLINGS ALLÉ 9260 Gistrup 57 attraktive grunde i naturskønne omgivelser

KIPLINGS ALLÉ 9260 Gistrup 57 attraktive grunde i naturskønne omgivelser KIPLINGS ALLÉ 9260 Gistrup 57 attraktive grunde i naturskønne omgivelser Aalborg er beliggende 7 km sydøst for Aalborg centrum. Den nordjyske by er den fjerdestørste i Danmark og har et omfattende og levende

Læs mere

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR Om herning SKY IDÉMANDEN BAG HERNING SKY Den primære drivkraft bag udviklingen og opførelsen af herning SKY er Benny Christensen, projektudvikler og byggeentreprenør

Læs mere

Oplæg: Fællesareal & Sti-systemer til Grundejerforeningen Bæveren, Støvring Ådale

Oplæg: Fællesareal & Sti-systemer til Grundejerforeningen Bæveren, Støvring Ådale Situationen i dag Fordelingen af grønne arealer, som Bæveren kan benytte til fællesarealer, er i dag meget usammenhængende og giver ikke mulighed for at danne et godt offentligt rum, hvor folk kan mødes.

Læs mere

Helhedsplan for Højene Øst. Hjørrings nye bydel

Helhedsplan for Højene Øst. Hjørrings nye bydel Helhedsplan for Højene Øst Hjørrings nye bydel Indholdsfortegnelse En helt ny bydel Hvorfor byudvikle i Højene Øst? Området Helhedsplanen Scenarier Planen 3 4 4 6 8 9 2 En helt ny bydel Højene Øst er udviklet

Læs mere