Ordinært repræsentantskabsmøde i Badminton København: Torsdag den 20. april 2017 kl i Gladsaxe Søborg Badmintonklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært repræsentantskabsmøde i Badminton København: Torsdag den 20. april 2017 kl i Gladsaxe Søborg Badmintonklub"

Transkript

1 Stiftet 16. Juli 1934 Ordinært repræsentantskabsmøde i Badminton København: Torsdag den 20. april 2017 kl i Gladsaxe Søborg Badmintonklub Fremmødte klubber: Charlottenlund Badminton Klub, Drive Badmintonklub, Gentofte Badminton Klub, Gladsaxe-Søborg Badmintonklub, HB2000, Hvidovre Badminton Club, KMB2010, NBK Amager, Peder lykke IF, Posten, Ryparken, SAIF, Søvang, Tingbjerg. Bestyrelsen: Kristian Boye Nielsen (formand), Morten Bilberg Rasmussen (næstformand), Kurt Mehlsen (Holdturneringsansvarlig), Lars Holmberg (SEU). Æresmedlemmer: Ole Krogdahl, Torben Aargard, Claus Eskildsen. Konsulent: Mathias Haulund Gæster: René Toft (Badminton Danmark) og Tommy Kristoffersen (Badminton Bevæg dig for livet. Dirigent: Tommy Kristoffersen Referent: Mathias Haulund Indlæg af Tommy Kristoffersen og Mathias Haulund Se vedhæftede PP-præsentation Repræsentantskabsmøde Mødet blev åbnet af formand Kristian Boye Nielsen, som gav ordet til Tommy Kristoffersen og Mathias Haulund. 1. Godkendelse af repræsentanter 15 klubber tilstede. 20 stemmeberettigede inkl. æresmedlemmer og bestyrelse. 2. Valg af dirigent: Tommy Kristoffersen 3. Beretning om kredsens virksomhed fremlægges af forretningsudvalg og udvalg Se vedlagte beretninger. Ingen spørgsmål fra salen til bestyrelsens beretninger. Kurt Mehlsen tilføjede til beretningen fra holdturneringsudvalget en opfordring til klubberne om at besvare kredsens henvendelser og opdatere deres kontaktoplysninger på Badmintonpeople.dk. Bestyrelsens beretninger blev godkendt.

2 Stiftet 16. Juli 1934 René Toft, formand for Badminton Danmark, fik herefter ordet og fortalte om: At vi har knækket kurven og ser medlemsvækst på landsplan for første gang i en årrække flere spiller badminton end sidste år. Det gode samarbejde med DGI Badminton, som fortsætter fremadrettet med endnu flere samarbejdsfelter. Sportslig succes i 2016 med bl.a. sejr i Thomas Cup, OL-medaljer m.m. Status i Badminton Danmark, bl.a. ny politisk struktur i hovedbestyrelsen og forestående forhandling af kontingentstruktur. Bemærkning fra Flemming Bie, GBK: Det er problematisk, at DMU for hold ligger samtidig med UEM samt opfordring til at kigge efter drengetalenter i U19E. 4. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse Det reviderede regnskab for 2016 fremlagt af Formand Kristian Boye Nielsen. Regnskabet viser et underskud på kr og en egenkapital på kr Spørgsmål fra salen til opgørelse over gebyrindtægter fra holdturneringen. Disse er opgjort under indtægter fra holdturneringen. Regnskabet blev godkendt. 5. Budget og forslag til kontingent for den næste sæson fremlægges Budgettet for 2017 blev fremlagt af formand Kristian Boye Nielsen. Bestyrelsen indstiller til, at kontingentet holdes uforandret. Budgetteret underskud på kr Dette skyldes øgede omkostninger til administration, der går til konsulentstillingen i samarbejde med DGI Storkøbenhavn. Samarbejdet har til hensigt at yde klubservice og igangsætte udvikling i klubberne. Budgettet blev godkendt. 6. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsens forslag til gebyroversigt og ændring af Badminton Københavns love blev vedtaget. Se vedlagte forslag. 7. Valg af bestyrelsen Næstformand: Morten Bilberg Rasmussen genopstiller ikke. Bestyrelsen bemyndiges til at besætte posten.

3 Stiftet 16. Juli 1934 Ingen kandidater til posten som økonomiansvarlig. Bestyrelsen bemyndiges til at besætte posten. Ingen kandidater til posten som veteranudvalgsformand. Bestyrelsen bemyndiges til at besætte posten. Ungdomsspillerudvalgsformand: Lars Paredes genopstiller ikke. Susanne Kauffmann fra GBK blev valgt. Breddeudvalgsformand: Arne Jensen blev valgt. Dommerudvalg: Niels Holm Mortensen blev valgt. 8. Valg af repræsentanter til Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde i Vejle den 10. juni: Kredsen har 10 pladser. Følgende blev valgt som repræsentanter: Flemming Bie (GBK) Thomas Irving (SAIF) Thomas Olofsson (NBK Amager) Kurt Mehlsen (GSB) Lars Holmberg (KBK) Bestyrelsen bemyndiges til at besætte de resterende pladser. 9. Eventuelt Ros til Badminton Danmark og DGI Badminton for afviklingen af DMU for hold fra Kurt Mehlsen. Evalueringen fra de københavnske klubber var positiv, og de ser frem til næste års arrangement. Kurt deltager i evalueringsmødet mellem DGI Badminton og Badminton Danmark. Afslutning v/formand Kristian Boye Nielsen: En særlig tak til Morten Bilberg Rasmussen og Lars Paredes for deres store arbejde i kredsen og tak til Tommy Kristoffersen for at påtage sig dirigentrolle samt alle, der har hjulpet kredsen i løbet af sæsonen. Tak for i aften.

4 Status på Badminton Bevæg dig for livet

5 Badminton København Repræsentantskabsmøde 2017 Status på Badminton Bevæg dig for livet Orientering om aktiviteter og netværk i København Vi elsker Badminton - Hvordan spreder I glæden ved badminton i jeres lokalområde?

6 Grundlaget for Badminton-BDFL Værdierne Strategi Glæde/Leg De nye tiltag er udviklet Udvikling på baggrund af de ønsker Oplevelser og behov, klubberne har Fællesskab tilkendegivet Mål At fastholde og tiltrække nye medlemmer Indsatsområder Klubudvikling og lederuddannelse Træningsmiljø VoksenBadminton Markedsføring af klubben Konsulentudvikling

7 Klubudvikling foreningsbesøg - netværksmøder Klubudvikling få styrket din klub og gør den endnu mere attraktiv at være medlem af! Vi kommer ud i din klub og tager en snak om jeres udfordringer og ønsker 125 klubudviklingsforløb 653 foreningsbesøg Netværksmøde - et forum for klubfolk, der kan inspirere hinanden på tværs af klubgrænser samt dele udfordringer og succeser i jagten på at fastholde og tiltrække nye medlemmer. 146 netværksmøder, hvor 551 klubber har deltaget

8 Badmintonprojekt i København Projektet resultater på nuværende tidspunkt Udviklingsprojekt med helhedsorienteret indsats klubudvikling og aktiviteter går hånd i hånd. Projektet er et netværk, som bygger på sparring og samarbejde på tværs af klubberne samt respekt for den enkelte klub. 5 klubber er i gang med et Bevæg dig for livetforeningsudviklingsforløb. 5 har deltaget i fem netværksmøder i Yderligere to klubber inviteres til næste netværksmøde. 4 klubber har arbejdet med forældreinvolvering. 4 klubber tilbyder miniton. Yderligere en klub opretter miniton i januar To klubber tilbyder også mikroton (for 2 til 4 år).

9 Badmintonprojekt i København 10 begynderturneringer er afholdt med sammenlagt over 250 deltagere. Over halvdelen er afviklet uden konsulenthjælp. 14 badmintonskoler er afholdt med sammenlagt over 200 deltagere. 4 klubber har samarbejdsrelation til lokale skoler. 3 klubber har afholdt klubarrangementer i 2016 og klubberne har planer om arrangementer i Klubberne har arbejdet strategisk med PR og markedsføring af deres tilbud for børn mellem 3 og 12 år. Fire ud af fem klubber har vækst i medlemstal.

10 Case fra Islands Brygge Badminton 97 nye medlemmer Klubben har 5 års fødselsdag d. 5. maj 2017 Klubben er gået meget frem det sidste år med 97 nye medlemmer til Deltager i et Bevæg dig for livet udviklingsforløb, som foregår sammen med andre klubber i København. Klar plan for rekruttering af børn og unge. Tilbud helt ned til Mikroton og Miniton, hvor forældrene også er med. Aktivt samarbejde med skolerne Sender mange børn til begynderturneringer Afholder events som kan tiltrække børn og unge og er synlige på kulturhavns festival i august. Flere fra bestyrelsen har deltaget i kommunikationsworkshop omkring synliggørelse af klubben og hvordan man kommer på de sociale medier. Klubben har flere træningstilbud til voksenmotioner. Der er træner på som står for fællestræning (Voksenbadminton)

11 Styrk klubbens træningsmiljø Formålet er at udvikle træningsmiljøet i din klub, så der skabes endnu mere badmintonliv og glæde i hallen. Det foregår ude i DIN klub, for DINE trænere og tager udgangspunkt i JERES udfordringer. 68 (34)Styrk klubbens træningsmiljø-kurser Inspirationsvideo om Styrk klubbens træningsmiljø : KOGo&t=95s

12 Kombination af klubudvikling og træningsmiljø Et antal klubber i en region/landsdel arbejder sammen om at styrke klubbens tilbud for U9 U11 og U13. Første hold er GBK, Lyngby, CBK, ABC, Drive Indholdet i forløbet følger i hovedtræk et klubudviklingsforløb. Fase 1 Kick off netværksmøde for alle klubber og indledende analyse Fase 4 Statusmøde for alle klubber. Badmintonkonsulenten har den tætte dialog med klubben i fase 2-3 og 5 Afhængig af klubbens mål og handleplaner tilbyder vi klubben flere ydelser og aktiviteter i fase 3 (enten alene eller sammen med andre klubber i netværket)

13 VoksenBadminton Fokus på at få flere voksne i hallen og opleve glæden ved at spille badminton Tre nye træningstilbud: VoksenFjer (inspirationsvideo) FleksiFjer BadmintonFitness (inspirationsvideo) 156 Klubber har enten sat gang i VoksenBadminton eller bruge dele af materialet. Masser af gratis hjælp at hente: Opstartshjælp af din badmintonkonsulent Instruktørhjælp - Kom godt i gang i hallen Markedsføringsmaterialer Træningsinspiration

14 Konsulentudvikling - medarbejdere er klar til at hjælpe dig Vi forsøger hele tiden at blive bedre og skarpere til at hjælpe jer klubber bedst muligt. Der er badmintonkonsulenter over hele landet netop for at vi kan være tæt på den enkelte klub. Så brug os Mathias Haulund i København

15 Markedsføring - Vi elsker badminton Vi elsker Badminton er et projekt, der hjælper badmintonklubber i hele Danmark med at afholde et fedt arrangement. Og din klub kan være med! Hvis du tilmelder din klub, får I: o 3000,- til at afholde et arrangement i jeres klub o Gratis workshop, hvor I lærer, hvordan jeres klub bliver synliggjort i jeres lokalområde o Stor sandsynlighed for flere medlemmer Få spredt kærligheden til badminton ud til endnu flere i dit lokalområde Tilmeld din klub på: bevaegdigforlivet.dk/vielskerbadminton Video: v=dw7ihtbcohk

16 Markedsføring - Vi elsker badminton Vi elsker Badminton er et projekt, der hjælper badmintonklubber i hele Danmark med at afholde et fedt arrangement. Og din klub kan være med! Vi elsker Badminton - Hvordan spreder I glæden ved badminton i jeres lokalområde? Snak sammen 2-3 personer i 5 minutter Tilbagemeldinger fra klubberne Video: v=dw7ihtbcohk

17 Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde 10. juni i Vejle Få Fremtiden på banen! Første fælles årsmøde mellem DGI Badminton og Badminton Danmark. Det bliver en dag fyldt med workshops, inspiration og netværk på tværs af de to organisationer, hvor alle med interesse for badminton kan deltage. Inspirationsdag, hvor klubledere fra hele landet mødes og debatterer en række spændende temaer. Sæt kryds i kalenderen

18 Velkommen Indlæg ved Badminton Bevæg dig for livet Dagsorden i henhold til lovenes 15: 1. Godkendelse af repræsentanter. 2. Valg af dirigent. 3. Beretning om kredsens virksomhed fremlægges af forretningsudvalg og udvalg. 4. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse. 5. Budget og forslag til kontingent for den næste sæson fremlægges af den økonomiansvarlige. 6. Behandling af indkomne forslag 7. Valg af bestyrelse 8. Valg af repræsentanter til Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde 10. juni 9. Eventuelt

19 Behandling af indkomne forslag 1) Bestyrelsens forslag til ændringer af Badminton Københavns love til vedtagelse på repræsentantskabsmødet den 20. april : Tvivlsspørgsmål samt appel af kendelser 11 efter 1. afsnit tilføjes: Badminton Københavns Holdturneringsudvalg (HU) kan af egen drift tage sager op vedrørende Holdturneringen til behandling og afgørelse. 13: Klubskifte 13 i 1. afsnit tilføjes: i hver alderskategori (Ungdom, Senior, Veteran). 13 i 2. afsnit, 2. linje: bestyrelse erstattes af holdturneringsudvalg. 15: Badminton Københavns repræsentantskabsmøde Under Ekstraordinært repræsentantskabsmøde, 1. Linje ændres til: Dette indkaldes på samme måde og med et varsel på minimum 3 uger. 2) Bestyrelsens forslag til Badminton Københavns gebyroversigt til vedtagelse på repræsentantskabsmødet den 20. april

20 Valg til bestyrelse Formand Kristian Boye Nielsen ikke på valg Næstformand Morten Bilberg Rasmussen på valg Økonomiansvarlig vakant Holdturneringsansvarlig Kurt Mehlsen ikke på valg Seniorudvalgsformand Lars Holmberg ikke på valg Veteranudvalgsformand Vakant Ungdomsudvalgsformand Lars Paredes på valg Breddeudvalgsformand Arne Jensen på valg Dommerudvalg Niels Holm Mortensen på valg Revisorer Torben Aagaard ikke på valg, vakant

21 Valg af repræsentanter Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde 10. juni i Vejle Første fælles årsmøde mellem DGI Badminton og Badminton Danmark. Fælles transport med bus til og fra København!

22 Eventuelt

Dagsorden i henhold til lovenes 15:

Dagsorden i henhold til lovenes 15: Velkommen Dagsorden i henhold til lovenes 15: 1 Godkendelse af repræsentanter 2 Valg af dirigent 3 Beretning om kredsens virksomhed fremlægges af forretningsudvalg og udvalg 4 Det reviderede regnskab fremlægges

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 23. april 2018 i Gladsaxe Søborg Badmintonklub

Ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 23. april 2018 i Gladsaxe Søborg Badmintonklub Ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 23. april 2018 i Gladsaxe Søborg Badmintonklub Fremmødte klubber: Amager ABC, BC37, BK36, Dragør Badminton, Gladsaxe-Søborg Badmintonklub, Hvidovre Badminton Club,

Læs mere

Ordinært Repræsentantskabsmøde kl

Ordinært Repræsentantskabsmøde kl Badminton København Stiftet 16. Juli 1934 Arne Jensen Upsalagade 18, 2th 2100 København Ø klinge@post8.tele.dk mobil: 23 72 14 07 Orientering fra Badminton Danmark ved formand Rene Toft Indlæg ved Ib Møller

Læs mere

Badminton København Arne Jensen Upsalagade 18, 2th 2100 København Ø mobil:

Badminton København Arne Jensen Upsalagade 18, 2th 2100 København Ø mobil: København den 16. maj 2014 REFERAT Ordinært Repræsentantskabsmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 19.00 i Grøndal Centret Mødelokale 1 Hvidkildevej 64 2400 København NV Formand bød velkommen til klubbernes

Læs mere

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører.

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører. From: Mathias Haulund Sent: 18. november 2016 13:29 To: Lone Frandsen Cc: Bettina Dalgård G Subject: Evaluering efter 1. år Projekt "Badminton Netværket" Attachments:

Læs mere

SKAB EN SUCCESFULD BADMINTONKLUB med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI Badminton. og Badminton Danmark

SKAB EN SUCCESFULD BADMINTONKLUB med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI Badminton. og Badminton Danmark SKAB EN SUCCESFULD BADMINTONKLUB med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI Badminton og Badminton Danmark NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! Badminton Danmark og DGI Badminton har en fælles drøm. Vi

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG VOKSENFJER - KOM GODT I GANG Med de her fire trin hjælper vi dig godt i gang 1) Kom godt i gang i klublokalet 2) Markedsfør jeres træningstilbud 3) Tag godt imod nye voksenmedlemmer 4) Kom godt i gang

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Formandsberetning Badminton København

Formandsberetning Badminton København København den 15. april 2018 Formandsberetning Badminton København Det forgangne år har været et jubelår for badmintonsporten i Danmark - en ny dansk verdensmester i herresingle og for andet år i træk

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG

VOKSENFJER - KOM GODT I GANG VOKSENFJER - KOM GODT I GANG Med de her fire trin hjælper vi dig godt i gang 1) Kom godt i gang i klublokalet 2) Markedsfør jeres træningstilbud 3) Tag godt imod nye voksenmedlemmer 4) Kom godt i gang

Læs mere

Velkommen til Badmintonforum 2019 i Vejle VORES SPORT VORES DAG

Velkommen til Badmintonforum 2019 i Vejle VORES SPORT VORES DAG Velkommen til Badmintonforum 2019 i Vejle VORES SPORT VORES DAG Program for netværksmøde for store klubber Hvad går godt i din klub - succeshistorier blandt deltagerne. Hvem er vi? Har din klub en tydelig

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat - HB 03 Lørdag 26. marts 2012 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns Badminton

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

1 Navn og hjemsted Kredsens navn er Badminton København. Dens hjemsted er Københavnsområdet.

1 Navn og hjemsted Kredsens navn er Badminton København. Dens hjemsted er Københavnsområdet. Badminton København København den 20. april 2017 Love for Badminton København 1 Navn og hjemsted Kredsens navn er Badminton København. Dens hjemsted er Københavnsområdet. 2 Indordning i forbund 1. Badminton

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES. OG HOPSMASH Få VoksenFjer i din klub

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES. OG HOPSMASH Få VoksenFjer i din klub FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH Få VoksenFjer i din klub MASSER AF SMASH, SMIL OG SJOV I HALLEN 3 Det er egentligt meget simpelt: Voksen- Fjer er træning for voksne, der gerne vil træne badminton

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB. Få FleksiFjer i din klub

SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB. Få FleksiFjer i din klub SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB Få FleksiFjer i din klub FJER, FÆLLESSKAB OG FLEKSIBILITET FOR VOKSNE 3 Forestil dig alt det gode, sjove og udfordrende ved badminton, bare uden alle

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH. - få VoksenFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk

FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH. - få VoksenFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk FYLD HALLEN MED HIGH-FIVES OG HOPSMASH - få VoksenFjer i din klub Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Træningen er målrettet voksne nybegyndere og let øvede MASSER AF SMASH, SMIL OG SJOV I

Læs mere

Formandsberetning Badminton København

Formandsberetning Badminton København København den 10. april 2017 Formandsberetning Badminton København Bestyrelsen har bestået af Kristian Boye Nielsen Formand, Morten Bilberg Rasmussen Næstformand og Regnskabsansvarlig, Lars Holmberg Seniorspillerudvalgsformand,

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB05 2017/2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT i Badminton Danmarks mødelokale Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Kl. 09:30-16:30

Læs mere

SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB. - få FleksiFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk

SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB. - få FleksiFjer i din klub. Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SKAB FLEKSIBLE RAMMER OM ET NYT BADMINTONFÆLLESSKAB - få FleksiFjer i din klub Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Et uforpligtende motionstilbud, hvor man dukker op i hallen og spiller kampe

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2015 - den 30. maj 2015 i Idrættens Hus, Brøndby Hermed fremsendes dagsorden og materiale til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 30. maj 2015. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

Badminton København. Holdturneringsudvalget. 08. juni Referat fra Holdturneringsmøde Ungdom i GSB s lokaler.

Badminton København. Holdturneringsudvalget. 08. juni Referat fra Holdturneringsmøde Ungdom i GSB s lokaler. Badminton København Holdturneringsudvalget 08. juni 2017 Referat fra Holdturneringsmøde Ungdom 16.05.2017 i GSB s lokaler. Deltagere: Se vedhæftede deltagerliste Der refereres til den udsendte dagsorden:

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl. 10.00 på Munkebjerg Hotel, Vejle 1.Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Udvalgsberetninger 4. Kommunikationsstrategi

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00

Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00 Velkommen til: Breddesektionens områdemøde Lørdag, den 24. april 2010 kl. 10.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Breddesektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 3-5

Læs mere

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening Vedtægter Helsinge Skytte- og Idrætsforening Version 7 Udarbejdet 10. Februar 2016 Vedtaget 23. Februar 2016 Vedtægter for Helsinge Skytte- og Idrætsforening 1. Foreningens navn. Foreningens navn er Helsinge

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune.

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er Nykøbing Falster Badminton Klub forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Stk. 2. Foreningen er medlem af Dansk Badminton Forbund

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 Referat generalforsamling 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger 1. Formand 2. Afdelingslederne 3. Kassereren aflægger det reviderede regnskab og oplæser revisionens evt. bemærkninger

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

BFs Repræsentantskabsmøde 2014

BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs klubber, æres- og hædersmedlemmer, kredsens bestyrelses- og udvalgsmedlemmer, Badminton Danmark og pressen. Der indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde i Badminton

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer 1 Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål 1 Klubbens navn er Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) stiftet den 26. Maj 1976. Klubbens hjemsted er Vestamager Idrætscenter,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov Deltagere: Aarhus Kommune v. rådmand Marc Perera Christensen Aarhus Kommune v. driftsansvarlig for de udendørs anlæg Rikke Schultz Aarhus Kommune v. projektleder for U21 Aarhus Kommune Peter Vestergaard

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Love for Badminton Sjælland

Love for Badminton Sjælland Love for Badminton Sjælland A. Badminton Sjælland 1 Navn m.m. 2 Formål 3 Indordning i andre forbund B. Klubber i BS 4 Optagelse 5 BS som vejleder for klubberne 6 og 7 Klubbernes forpligtelser, BS s og

Læs mere

SKAB ENDNU MERE GLÆDE, FÆLLESSKAB OG UDVIKLING I JERES KLUB

SKAB ENDNU MERE GLÆDE, FÆLLESSKAB OG UDVIKLING I JERES KLUB Styrk klubbens træningsmiljø SKAB ENDNU MERE GLÆDE, FÆLLESSKAB OG UDVIKLING I JERES KLUB SÅDAN SIKRER I JERES BADMINTONKLUB I FREMTIDEN Styrk klubbens træningsmiljø består af fire grundlæggende træningsområder,

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde

Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde Brøndby, den 24. maj 2017 BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2017 Hermed fremsendes DAGSORDEN med MATERIALE til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 2017, der afholdes lørdag den 10. juni 2017

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole Så er det med at komme afsted til landsdelsmødet tag bare flere ledere fra kredsen med Landsdelsmøde : Landsdelsmødet er det forum, hvor vi i landsdelen lægger planerne for fremtiden i vores landsdel og

Læs mere

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub Vedtægter for Møllebakkens Rideklub 1 Klubbens navn er Møllebakkens Rideklub forkortet MBRK Klubbens hjemsted er Slagelse Kommune 2 Det er klubbens formål: - At iværksætte ridesportslige aktiviteter på

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus

Referat HB 04. Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus Referat HB 04 Lørdag 29. marts 2014 Idrættens Hus Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Karsten Westergård Hansen, Badminton Midtjylland (forlod

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægt for LOF s landsorganisation

Vedtægt for LOF s landsorganisation Vedtægt for LOF s landsorganisation Navn Forbundets navn er: LOF s landsorganisation, Liberalt Oplysnings Forbund. I daglig tale: LOF. Formål LOF har til formål, ud fra en liberal grundholdning, at skabe

Læs mere

friluftsinteresserede, samt at synliggøre Nordvest jylland som et attraktivt friluftsområde.

friluftsinteresserede, samt at synliggøre Nordvest jylland som et attraktivt friluftsområde. Lemvig d.9/1 2012 Referat fra Stiftende generalforsamling i DANSK FRILUFTSFESTIVAL ANNO 2013, der afholdtes d.2.januar 2012 hos Anne Marie Nielsen, Sdr. Dalgårdsvej 7, Lemvig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent/stemmetæller

Læs mere