- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel."

Transkript

1 Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får 2 frivillige elever muligheden for at skulle snakke i 5-10 min. om en ukendt dvd. Der er ingen forberedelse til denne opgave. - målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. 2 Lektion: Vi snakker videre om Omdig og de 2 elevers oplevelse med at få stukket denne ukendte opgave i hånden. Vi slutter lektionen med, at eleverne skal bruge Omdig i en livssituation. (relaterende til deres underviser/chef) - målet er: at lære at kunne identificere specifikke ting ved en kendt person, hvor små ændringer og tilpasninger kan styrke relationen i en presset sitiuation. Din dag forløbet er lavet til at kunne afvikles over 1 lektion. 1 Lektion Efter en kort intro og en fremvisning af min dag vil eleverne få en side med døgnets 24 timer på, hvor de skal indsætte alle deres aktiviteter fra pude til pude på en helt almindelig tirsdag.

2 - målet er: at vise eleverne/deltagerne alle de mange muligheder for at fylde en velorganiseret dag med masser af livskvalitet. Derudover viser denne øvelse, hvordan god planlægning og overskud giver frirum til de vigtige ting. Din livskvalitet forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Vi starter med en intro til hvad livskvalitet er. Jeg og evt. lærer deler vores personlige erfaringer om hvad livskvalitet er for os med hele klassen. Eleverne byder ind med hvad, der giver dem livskvalitet i deres hverdag. - målet er: at identificere og skabe fokus for den enkelte på hvad der giver dem livskvalitet i deres hverdag. 2 Lektion: Eleverne bruger deres plan fra forløbet din dag, hvor de skal finde plads til minimum 1-2 ting, som giver dem kvalitet i deres hverdag. - målet er: at vise hvor lidt der skal til for at skabe overskud i din hverdag til at gøre ting, der giver dig livskvalitet. Relationer forløbet er lavet til at kunne afvikles over 1 lektion. 1 Lektion: Vi snakker relationer, og hvem vi har dem med - alt fra forældre, kærester, klassekammerater og lærere. Vi snakker om, hvordan vores visuelle fremtoning kan påvirke de enkelte relationer. Vi snakker om, hvordan vi med små ændringer kan styrke vores relationer. - målet er: at give en forståelse af at, de handlinger du gør, påvirker andres syn på dig forskelligt. Derudover er målet at vise hvor lidt, der skal til for at sikre en passende fremtoning i eksempelvis en eksamenssituation, jobsamtale mv.

3 Musikken forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Eleverne skal have sportstøj på og vil blive udfordret i pardansens sjove og spændende univers. Eleverne skal udfordres ved at være tæt på det modsatte køn i en disciplin, hvor de færreste føler dig trygge. - målet er: at kaste eleverne ud i en uvant opgave og lære dem at takle en sådan opgave på en måde som er positiv både for deres relationer og for dem selv. 2 Lektion: Eleverne bliver introduceret til power break og charge up. Teknikken er, at man laver en spilleliste over sine 5 yndlings sange, så man på min. kan genoplade sig selv og være klar til næste ting på dagen. Vi snakker om hvordan forskellige stemninger i musikken kan påvirke kroppen og sindet. - målet er: at lære eleverne en teknik til at opbygge den ekstra energi i hverdagen, som giver dem overskudet til at være god i alle ens relationer. Derudover er målet, at eleverne lærer, hvordan de finder frem til den rette energiskabende musik for dem.

4 At præstere forløbet er lavet til at kunne afvikles over 3 lektioner. 1 Lektion: Vi snakker om, hvad der skal til for at præstere i de forskellige private relationer og om hvilke ting, der skal til for at forbedre dem. - målet er: at skabe en bevisthed omkring, hvordan du skal pleje dine relationer. 2 Lektion: Vi snakker om evnen til at præstere i skolen, og hvad der skal til for at få det meste ud af sin skolegang og de enkelte lektioner. Eleverne byder ind med forskellige ideer til, hvordan de får mest ud af undervisningen. - målet er: at vise hvor lidt der skal til for at skabe en positiv relation til de mennesker, som vurderer dig gennem livet. 3 Lektion: Vi snakker om hvordan det er at gå til eksamen, samt hvad man kan gøre for at arbejde med sin nervøsitet. Udvalgte elever kommer til eksamen hos mig uden forberedelse. Vi slutter med at evaluere de enkelte eksaminer ud fra et positivt perspektiv samt elevens ikke-faglige kompetencer. - målet er: at finde frem til den enkeltes styrker og ved hjælp af teknik at kunne præstere på trods af nervøsitet.

5 24 timers Omdig Eksempel på et skræddersyet arrangement. Den store afslutning på Omdig, hvor vi skal have kædet de forskellige forløb sammen og eleverne skal en dag i fuld Omdig. Her er 2 eksempler på et 24 timers forløb. Dagens program: Lyngby Private Skole 1 Dag Kl eleverne mødes i klassen Vi byder velkommen og giver en kort intro til de ting, som eleverne skal opleve henover de næste 24 timer. Elverne inddeles i par, og vi starter Omdig ved at skulle pleje denne enkelte relation. - målet er: at skabe en forbedret relation til dette enkelte menneske, hvor vi igennem 24 timer vil bruge de forskellige teknikker for at se virkningen. Fokus på de gamle dyder. Kl går vi i samlet flok ned på en café til en kop kaffe eller kakao. Her vil vi simulere en kort café-tur med vennerne mellem 2 aftaler. Efterfølgende tager vi en kort gåtur i Slotsparken i de par, de bleb inddelt i fra morgenen af. - målet er: er vise at man kan pleje relationer ved små aftaler, som er nemme at passe ind i en ellers travl hverdag. Kl er vi tilbage på skolen og i fællesskab spiser vi en 30 min. frokost. Kl får eleverne at vide, at de skal stå klar i klassen på deres plads. (hvert minuts forsinkelse koster) - målet er: at skabe en bevisthed omkring hvordan mennesker reagerer ved, at man kommer for sent til aftaler. Kl til Omdig konceptet. Historier fra mit liv - gode som dårlige eksempler på at være Omdig.

6 - målet er: at få skærpet fokus inden den store prøve og give de sidste tips til den enkelte inden eksamen. Kl står den på mundtlig eksamen hos 2 eksaminatorer. Alle elever skal til eksamen i en reklame. De får 5 minutters forberedelse fra de får den udleveret til de skal ind. Jeg hjælper og coacher evt. nervøse elever. Alle elever vil få en individuel feedback af censor, helt som til en alm. eksamen. De færdige elever vil løbende samles i klasselokalet til en snak med klasselæreren om, hvordan det var for den enkelte. Det er vigtigt, at der er hygge i klassen, og at eleverne kan spare med hinanden omkring oplevelsen om hvad, der var godt og skidt. Eleverne bliver ikke bedømt på deres faglighed men på deres evne til at levere og give et godt indtryk. - målet er: Eleverne skal udfordres på alle punkter. Elever i udskolingen har et stort fokus deres eksamen og ved at kaste dem ud i en håbløs sitiuation, kræver det meget af dem i forhold til at kunne præstere på få minutter samt skabe en positiv relation til det menneske, som skal bedømme dem. Fokus er charge up og de gamle dyder. Kl er vi færdige med eksminerne. Eksaminatorerne kommer og fortæller lidt om deres oplevelse af dagen. - målet er: at gøre eleverne opmærksom på hvordan de som gruppe er blevet opfattet af eksaminatorerne. Kl vi gør os smukke til en aften ude. Kl tager vi til KBH Kl Middag i KBH Kl en kulturel gåtur gennem KBHs gader. - målet er: at vise at på selv en hverdagsaften er der mulighed for at nyde sit liv og skabe positive relationer Kl Vi tager tilbage til skolen Kl vi gør klar til at sove. Vi slutter aftenen af med lidt stille hygge inden der skal være ro kl

7 2 Dag Kl er det op og i løbetøjet. Vi tager en lang tur i slotsparken. - målet er: at lære eleverne at få motion ind i dagligdagen både for den ekstra energi, det giver, men også for at leve et fuldt liv. Kl tilbage på skolen og i bad. Kl morgenmad i klassen. Efterfulgt af charge up. - målet er: at gøre eleverne klar til en fuld skoledag hvor de skal kunne pleje deres relationer. Kl Omdig snak, hvordan har eleverne opfattet forløbet? Kl almindelig undervisning resten af dagen. Eleverne skal medbringe. Alt til at sove. Løbetøj Tøj til en aften ude. 1 blyant. 1 blok papir. 1 vandflaske. En stor portion åbenhed og mod.

8 24 timers Omdig Eksempel 2 på et skræddersyet arrangement. Dagens program: Lyngby Private Skole 1 Dag Kl eleverne mødes i klassen. Vi byder velkommen og giver en kort intro til de ting, som eleverne skal opleve henover de næste 24 timer. Eleverne inddeles i par og vi starter Omdig ved at gennem de 24 timer at skulle pleje denne enkelte relation. - målet er: at skabe en forbedret relation til dette enkelte menneske hvor vi igennem 24 timer vil bruge de forskellige teknikker for at se virkningen. Fokus på de gamle dyder. Kl Omdig konceptet crash kursus (Klassen har ikke tidligere modtaget undervisning) - målet er: at få eleverne til at forstå konceptet og teknikkerne. Kl De gamle dyder & Charge-up Kl Frokost Kl Det hemmelige event. Klassen skal i deres par arbejde med lyrisk dans. Vi arbejder med Body-movements, kropskontrol og indlevelse. - målet er: at se hvordan eleverne reagerer på at blive kastet ud i denne mærkelige og grænseoverskridende motions form. Ideen er at skabe en vanskelig situation, hvor de bliver presset i deres parrelation og overfor en underviser. Kl. 14:10 Omdig præsentation. - målet er: at samle op fra dansen og analysere ens naturlige reaktioner og de påvirkninger, det har i vores relationer. Kl. 15:30 Pause.

9 Kl står den på mundtlig eksamen hos 2 eksaminatorer. Alle elever skal til eksamen i en reklame. De får 5 minutters forberedelse fra de får den udleveret til de skal ind. Jeg hjælper og coacher evt. nervøse elever. Alle elever vil få en individuel feedback af censor, helt som til en alm. eksamen. De færdige elever vil løbende samles i klasselokalet til en snak med klasselæreren om, hvordan det var for den enkelte. Det er vigtigt, at der er hygge i klassen, og at eleverne kan spare med hinanden omkring oplevelsen om hvad, der var godt og skidt. Eleverne bliver ikke bedømt på deres faglighed men på deres evne til at levere og give et godt indtryk. - målet er: Eleverne skal udfordres på alle punkter. Elever i udskolingen har et stort fokus deres eksamen og ved at kaste dem ud i en håbløs sitiuation, kræver det meget af dem i forhold til at kunne præstere på få minutter samt skabe en positiv relation til det menneske, som skal bedømme dem. Fokus er charge up og de gamle dyder. Kl. 17:50 er vi færdige med eksminerne. eksaminaterne kommer og fortæller lidt om sin oplevelse af dagen. - målet er: at gøre eleverne opmærksom på hvordan de som gruppe er blevet opfattet af eksaminatorerne. Kl vi gør os smukke til en aften ude. Kl aftensmad Kl Stjerne vandring - målet er: at vise at på selv en onsdag aften er der mulighed for at nyde sit liv og skabe positive relationer Kl Vi tager tilbage til skolen Kl vi gør klar til at sove. Kl Vi vækker eleverne i grupper og de får en matematik opgave i hånden. De må sove når opgaven er løst. - målet er: at lære dem at kunne præstere selvom de er trætte samt udfordre dem i deres relationer.

10 2 Dag kl er det op og i løbetøjet. Vi tager en lang tur i slotsparken. - målet er: at lære eleverne at få motion ind i dagligdagen både for den ekstra energi, det giver, men også for at leve et fuldt liv. Kl tilbage på skolen og i bad Kl morgenmad i klassen. Efterfulgt af charge up. - målet er: at gøre eleverne klar til en fuld skoledag hvor de skal kunne pleje deres relationer. Kl Omdig snak, hvordan har eleverne opfattet forløbet? Kl almindelig undervisning resten af dagen. Eleverne skal medbringe. Alt til at sove. Løbetøj 2 sæt. Tøj til en aften ude. 1 blyant. 1 blok papir. 1 vandflaske. En stor potion åbenhed og mod.

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2014 for 0.klasse: 6 elever

Trivselsundersøgelse 2014 for 0.klasse: 6 elever Trivselsundersøgelse 2014 for 0.klasse: 6 elever Når jeg tænker på min skole, bliver jeg Når jeg tænker på min klasse, bliver jeg Når jeg har frikvarter, bliver jeg Når jeg laver lektier, bliver jeg Når

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Før vi går i gang: Hvad er stress

Før vi går i gang: Hvad er stress Før vi går i gang: Jeg har aldrig lavet forskning påmine udsagn og er der ingen evidens for at det virker for andre Det vi kommer til at dele er mine erfaringer de virker for mig, såmåske virker det for

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Mini guides til eksamen

Mini guides til eksamen Mini guides til eksamen Indhold PRÆSENTATIONSTEKNIK FORBEREDELSE NERVØSITET KONCENTRATION MINDSET KOMMUNIKATION 5 6 Præsentationsteknik Husk følgende 7 gode råd om Præsentationsteknik under eksamen: Fødder:

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken

AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013. Køkken AKTIVITETS- OG HANDLEPLAN - 2013 Køkken Præsentation af værkstedet Køkkenværkstedet er for de elever, der syntes det er spændende at lære at lave mad. Vi producerer morgenmad og middagsmad til skolens

Læs mere

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Formøde: Konsulenterne Skjold Fink og Frans van der Woude, der stod for personaleseminaret, besøgte alle 3 BSS biblioteker henholdsvis fredag

Læs mere

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk

Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup. Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Hvad tænker du på? Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19 2600 Glostrup Tlf. 45 15 36 50 eller 43 44 88 88 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Forældrenetværk Forældrenetværk er grupper af forældre, der ønsker at sætte

Læs mere

Formidling og undervisning - MBK A/S

Formidling og undervisning - MBK A/S Jeg skal undervise mine kollegaer eller folk udefra. Jeg bruger for megen tid på forberedelsen. Mine tilhørere har svært ved at forstå, hvad jeg mener. Jeg drukner i detaljer, bliver nervøs og mister overblikket.

Læs mere

Vejledning til afholdelse af kursus i makkerlæsning

Vejledning til afholdelse af kursus i makkerlæsning Vejledning til afholdelse af kursus i makkerlæsning Dette er en vejledning til, hvordan du skal afholde kursus i makkerlæsning for unge, som skal agerer makkerlæsere for børn i 1. eller 2. klasse i forbindelse

Læs mere

dagens fokus & formål gør det vigtigste

dagens fokus & formål gør det vigtigste Daisy Løvendahl Personlig rådgiver dagens fokus & formål gør det vigtigste www.daisylovendahl.dk #1. Vær til stede i hver dag Om dagens fokus og formål Hver morgen begynder en ny dag, som er din til at

Læs mere

Prøvebestemmelser, gældende for elever, der har påbegyndt uddannelsen efter 1.1.2013. Trin 1. Revideret maj 2014

Prøvebestemmelser, gældende for elever, der har påbegyndt uddannelsen efter 1.1.2013. Trin 1. Revideret maj 2014 Trin 1. Revideret maj 2014 Prøvebestemmelser Trin 1, Social- og hjælperuddannelsen Gældende for elever, der er påbegyndt uddannelse efter 01. januar 2013 Indhold Generelt... 2 Prøver for elever på trin

Læs mere

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at komme med oplæg på møder, præsentere

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev juli 2005 Nyt fra Den Sikre Vej Her kommer lidt sommerlæsning fra Den Sikre Vej, dette nyhedsbrev indeholder nemlig to artikler. Den første artikel handler om vores aktiviteter på børnekarnevalet

Læs mere

Om forfatteren 8 Kig nogle af de bedste svømmere i verden over skuldrene 10 Forord 12. KAPITEL 1 Du skal træne for at lave en god eksamen 14

Om forfatteren 8 Kig nogle af de bedste svømmere i verden over skuldrene 10 Forord 12. KAPITEL 1 Du skal træne for at lave en god eksamen 14 Indholdsfortegnelse Om forfatteren 8 Kig nogle af de bedste svømmere i verden over skuldrene 10 Forord 12 KAPITEL 1 Du skal træne for at lave en god eksamen 14 Sådan bruger du bogen 14 KAPITEL 2 Sådan

Læs mere

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S Vil du være mere overbevisende og bedre til at trænge igennem? Vil du styrke din troværdighed? Vil du være bedre til at motivere og få folk med på dine ideer og ønsker? Vil du have træning i at sætte rammer

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at fremlægge sager på møder, præsentere

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Dette emne sætter fokus på: Mod til at handle At lytte til hinandens fortællinger og være åbne over for andres perspektiver Fællesskab og venskab

Dette emne sætter fokus på: Mod til at handle At lytte til hinandens fortællinger og være åbne over for andres perspektiver Fællesskab og venskab Intro Nære sociale relationer og følelsen af at være forbundet med ligesindede og jævnaldrende spiller en vigtig rolle for børn og unges udvikling af en selvstændig identitet og sociale kompetencer. Hvor

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Koncentration kræver krop. - event for 9. klasse

Koncentration kræver krop. - event for 9. klasse Koncentration kræver krop - event for 9. klasse Introduktion Eventen skal give 9. klasses elever et indblik i og en erfaring med, hvilke gevinster der er ved være fysisk aktiv lige inden en faglig test

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Oplæg til Touretteklinikken

Oplæg til Touretteklinikken Oplæg til Touretteklinikken Præsentation: Hej jeg hedder Marie, jeg er 35 år gammel og blev mor til Frederik som 21 årig. Frederik er i dag 14 år og har Tourette. Frederik viste de første tegn på Tourette

Læs mere

Sommercamp i Barretstown for søskende

Sommercamp i Barretstown for søskende Sommercamp i Barretstown for søskende Hvad er Barretstown? Barretstown er en specialdesignet camp i Irland, der tilbyder rekreationsophold til henholdsvis børn med alvorlige sygdomme og deres søskende.

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Værdi- mål- og handlingsgrundlag for det pædagogiske arbejde i Tappernøje Børnehus

Værdi- mål- og handlingsgrundlag for det pædagogiske arbejde i Tappernøje Børnehus Værdi- mål- og handlingsgrundlag for det pædagogiske arbejde i Tappernøje Børnehus Et godt sted at være Tappernøje Børnehus skal være et godt sted at være. Gennem leg og målrettede aktiviteter skal vi

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Morgen Middag Aften Mellemmåltid 30-50 ml Aloe Vera Gel 1 FiguAktiv Shake. 30-50 ml Aloe Vera Gel. 2 tabletter ProBalance 30-50 ml Aloe Vera Gel

Morgen Middag Aften Mellemmåltid 30-50 ml Aloe Vera Gel 1 FiguAktiv Shake. 30-50 ml Aloe Vera Gel. 2 tabletter ProBalance 30-50 ml Aloe Vera Gel Hjælp til vægten Hvad har man brug for i dette koncept? Aloe Vera Gel (forsyner kroppen med næringsstoffer) FiguAktiv Proteinshaken (reducerer insulinspejlet og sætter gang i muskelmassen) FiguAktiv urtete

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Velkommen på Esbjerg Gymnasium

Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på Esbjerg Gymnasium Velkommen på EG Kære kommende 1.g er & 1.hf er Om kort tid starter du på Esbjerg Gymnasium. Det bliver starten på en rejse mod viden, oplevelser, nye venskaber og udfordringer.

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

Mental styrketræning Lørdag d. 7/6 2014 kl. 14.00-17.00. Martin Langagergaard

Mental styrketræning Lørdag d. 7/6 2014 kl. 14.00-17.00. Martin Langagergaard Mental styrketræning Lørdag d. 7/6 2014 kl. 14.00-17.00 Træningsøvelser som hjælper dig til at være mere effektiv og bedre forberedt mentalt, når du forsøger at nå dine mål både før, under og efter træning

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Vejledning til forberedende undervisningsforløb til ugeskemaopgaven

Vejledning til forberedende undervisningsforløb til ugeskemaopgaven Vejledning til forberedende undervisningsforløb til ugeskemaopgaven Indledning Denne vejledning indeholder nogle konkrete idéer til, hvordan der kan arbejdes med ugeskemamaterialet i undervisningen, så

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

Hvad skal jeg lære? Mine mål for - hvad jeg skal lære - for at klare mig godt. Ud fra det - som jeg har svært - ved at lære.

Hvad skal jeg lære? Mine mål for - hvad jeg skal lære - for at klare mig godt. Ud fra det - som jeg har svært - ved at lære. Mit Billede Mit Navn Hvad skal jeg lære? Mine mål for - hvad jeg skal lære - for at klare mig godt på skolen, blandt kammerater og senere hen i livet. Ud fra det - som jeg har svært - ved at lære. Ud fra

Læs mere

RRN Elev-manual X-købing (Respekt, Rehabilitering, Ny chance) Velkommen til RRN-programmet hvor du i en fastsat periode skal arbejde med dig selv.

RRN Elev-manual X-købing (Respekt, Rehabilitering, Ny chance) Velkommen til RRN-programmet hvor du i en fastsat periode skal arbejde med dig selv. Velkommen til RRN-programmet hvor du i en fastsat periode skal arbejde med dig selv. For at gøre din oplevelse i programmet så behagelig som muligt, så læs denne manual og overhold de regler, som programmet

Læs mere

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Kristian Buhr Velkommen til Bedre Psykiatri Aarhus tilbud på Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Med denne pjece vil vi oplyse om, hvilke tilbud vi har til pårørende til personer med en psykisk

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

- lærer bedst. Børnene kommer gruppevis på besøg hos hinanden. Legegrupper er med til at skabe sammenhold og nye venskaber opstår. Se side 3-5.

- lærer bedst. Børnene kommer gruppevis på besøg hos hinanden. Legegrupper er med til at skabe sammenhold og nye venskaber opstår. Se side 3-5. - lærer bedst 1 Legegrupper Børnene kommer gruppevis på besøg hos hinanden. Legegrupper er med til at skabe sammenhold og nye venskaber opstår. Se side 3-5. Indskolingen (0-3 klasse). Forældremøde Idéer

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Det handler om dig... Dit linjevalg

Det handler om dig... Dit linjevalg Det handler om dig... Dit linjevalg 2018-19 Klar parat til linjestart Kære kommende udskolingselev Efter sommerferien skal du starte på 7. årgang, og du skal snart vælge linje. Det står du ikke alene med.

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Den effektive sælger - MBK A/S

Den effektive sælger - MBK A/S Vil du have træning, så du bliver endnu bedre til at sælge til nye kunder? Vil du være bedre til at sælge mere til dine nuværende kunder? Vil du være bedre til at få tilfredse kunder og skabe gensalg?

Læs mere

Deltagerbrev - Gymnastikskole

Deltagerbrev - Gymnastikskole Deltagerbrev - Gymnastikskole Kære deltager på Gymnastikskole i Højby i uge 31 Så er der ikke længe til, at du skal af sted på Gymnastikskole! Vi glæder os rigtig meget til at have fem super gode dage

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Velkommen i Holmegårdens Dagpleje

Velkommen i Holmegårdens Dagpleje 1 Velkommen i Holmegårdens Dagpleje Hvem og Hvor Jeg hedder Anja og er fra 1979. Min mand hedder Jonas og er fra 1981. Vi har 2 drenge: Marcos fra november 2000 og Kian fra juli 2011. Dem vil du komme

Læs mere

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 DAGENS PROGRAM 08:30 09:30 Opsamling 09:30 09:45 Pause 09:45 10:45 Brik Å Teori:

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver

Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver 1 2 Bliv mentalt klar til store skriftlige opgaver Den der er Klar Af stressrådgiver og mentaltræner Thomas Pape Den der er forberedt, ved hvad man får karakter for, oplever at processen er god. Tændt

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Velkommen til bostedet Welschsvej

Velkommen til bostedet Welschsvej Velkommen til bostedet Welschsvej Hus 13-15 Hus 17 Sportsvej 1 Indholdsfortegnelse S.3 Velkommen S.4 Praktikstedet S.5 Værdigrundlag S.6 Din arbejdsplan for de første fire uger S.7 Vores forventninger

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således:

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Undervisningsmiljøvurdering Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det

Læs mere

OVERSIGT MODUL 1 - Fundament Styrke, selvtillid, tro på sig selv. Forståelse, indsigt, accept og kærlighed til sig selv. Grundlæggende modul.

OVERSIGT MODUL 1 - Fundament Styrke, selvtillid, tro på sig selv. Forståelse, indsigt, accept og kærlighed til sig selv. Grundlæggende modul. FAG Yoga FAGFORMÅL (OVERORDNET) Gennem yogaundervisning med fokus på relevante temaer vil eleverne arbejde med deres forhold til sig selv, andre og det omkringliggende samfund. De vil arbejde med deres

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Velkommen til Miniklasserne

Velkommen til Miniklasserne Velkommen til Miniklasserne Søndersøskolen Afd. Nordmark Overgangen mellem børnehave, førskole og SFO Vi vil byde jer hjertelig velkommen på Søndersøskolen, i førskolen og SFO en. I forbindelse med skolestart

Læs mere

Dette brev er for at orientere jer om det kommende skoleår på Sorø Privatskole, og de ændringer, der vil blive i det nye skoleår.

Dette brev er for at orientere jer om det kommende skoleår på Sorø Privatskole, og de ændringer, der vil blive i det nye skoleår. SORØ PRIVATSKOLE Information om kommende skoleår 1 Kære elever og forældre, Dette brev er for at orientere jer om det kommende skoleår på Sorø Privatskole, og de ændringer, der vil blive i det nye skoleår.

Læs mere

Symptomregistreringsskema (ugeskema)

Symptomregistreringsskema (ugeskema) Symptomregistreringsskema (ugeskema) På følgende skema bedes du notere for hver dag og tid på dagen, hvor generende dine symptomer er: Ingen smerte/ gener/følelser 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Værst tænkelige

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering - Januar 2014

Undervisningsmiljøvurdering - Januar 2014 Undervisningsmiljøvurdering - Januar 2014 Hvorfor skal vi lave det For at sikre et godt undervisningsmiljø, der er sundheds- og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Hvad er sundheds og sikkerhedsmæssigt forsvarligt-

Læs mere

Arbejdsformer og brug - na r der skal læres Dictus

Arbejdsformer og brug - na r der skal læres Dictus Arbejdsformer og brug - na r der skal læres Dictus Generelle overvejelser Jeg mener at videoer har et stort potentiale som læringsredskab for ordblinde. Men at nøjes med at give den ordblinde en række

Læs mere

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på din efterskole. Det indeholder også nogle spørgsmål

Læs mere

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv 3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv og få mere nærhed og nydelse Af sexolog Susan Ahrensbach www.susana.dk 1. Mere øjenkontåkt Intimitet er lig intensitet Når intimiteten er høj føles samværet

Læs mere

Batteriøvelse klasse. Introduktion til underviser

Batteriøvelse klasse. Introduktion til underviser Batteriøvelse 5.-7. klasse Børn med sygdom har ofte ikke så meget energi som deres klassekammerater. Det betyder, at de ofte må prioritere og fravælge aktiviteter i frikvarteret og i timerne, og det kan

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Hver dag er en skoledag

Hver dag er en skoledag Hver dag er en skoledag Jimmy kommer ikke i skole i dag det er min far, der ringer... Hvorfor er det vigtigt at have fokus på fremmøde? Højt skolefravær kan medføre: Faglige vanskeligheder Trivselsproblemer

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

At Tale Når du taler, er det ligesom en bold, du sender af sted. Du skal tænke på, hvor den skal hen, - hvem, der skal have den, - og hvordan.

At Tale Når du taler, er det ligesom en bold, du sender af sted. Du skal tænke på, hvor den skal hen, - hvem, der skal have den, - og hvordan. Kommunikation At Tale Når du taler, er det ligesom en bold, du sender af sted. Du skal tænke på, hvor den skal hen, - hvem, der skal have den, - og hvordan. Hvis du har været til en vild fest, er det sikkert

Læs mere

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? Kick-start dit vægttab og din sunde livsstil på vores 7 dages intensive kom-godt-i-gangmed-vægttabet-kursus.

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Reerslev Idrætsforening

Reerslev Idrætsforening Reerslev Sæson 2009/10 Linedance Vi starter d. 1. september i Reerslev Forsamlingshus. Den populære danseform, som kom til Reerslev i 2004, er blevet modtaget med stor interesse. Fordelen ved linedance

Læs mere

Checkliste: H.C.Andersen-emne på hele skolen 21 værksteder. Heraf vores om eventyrslotte. Kopiere Fyrtøjet. Mælkekartoner. Lim.

Checkliste: H.C.Andersen-emne på hele skolen 21 værksteder. Heraf vores om eventyrslotte. Kopiere Fyrtøjet. Mælkekartoner. Lim. H.C.Andersen-emne på hele skolen 21 værksteder. Heraf vores om eventyrslotte. Checkliste: Kopiere Fyrtøjet Mælkekartoner Lim Limstifter Store stykker rødt papir Forskellige farver karton Stofrester til

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

prøven i almen studieforberedelse

prøven i almen studieforberedelse 2015 prøven i almen studieforberedelse Der er god mulighed for at få vejledning. Du skal blot selv være aktiv for at lave aftale med din vejleder. AT-eksamen 2015 Prøven i almen studieforberedelse er som

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august -2. september 2018 Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august - 2. september 2018 Camp Outdoor Camp Outdoor

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 Kursus om: Professionelt forældresamarbejde med underviser Kurt Rasmussen Den 27. september 2008 på Vandrehjemmet i Slagelse fra kl. 8:30-16:00 Referat af dagen: Dette

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Sorg. Jeg håndterer min sorg i små bidder. Aarhus Universitetshospital

Sorg. Jeg håndterer min sorg i små bidder. Aarhus Universitetshospital Jeg håndterer min sorg i små bidder. I denne folder vil vi i Det Palliative Team i Aarhus gerne informere dig, om de reaktioner du kan opleve i forbindelse med at have mistet din pårørende. Her beskriver

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere