Referat fra Regionsledermøde. 1. Velkomst ved Mogens Holm-Jensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Regionsledermøde. 1. Velkomst ved Mogens Holm-Jensen"

Transkript

1 Herlev 30. maj 2005 Referat fra Regionsledermøde Lørdag den. 21. maj 2005 fra kl ca I Borgerforeningens Hus, Nørrevoldgade 63, Nyborg Endelig Dagsorden: 1. Velkomst ved Mogens Holm-Jensen Valg af dirigent, Valg af referent, Valg af stemmetællere Dirigent: Referent: Stemmetællere: Mogens Holm-Jensen Nina Dige Vinther Annette Pedersen og Steen Darum præsentation af de fremmødte Bestyrelsen: Aage Jakobsen, formand Annette Pedersen, næstformand Lotte Jensen, sekretær Niels Andersen, kasserer (afbud) Jesper Højgaard, kartoteksfører Anne Thygesen, udstillingsleder (afbud) Mogens Holm-Jensen, best. medlem Nordjylland: Rikke Vinther og Lene Marie Pedersen. Vestjylland: Ib Poulsen og Freddy Rosenbeck. Østjylland: Tine Wirenfeldt og Hanne Vinther. Sydjylland: Inger Primdal. Fyn: Mette Christensen og Morten Rasmussen Vestsjælland: (afbud) Sydsjælland og Øerne: (afbud) Østsjælland: (afbud) Nordsjælland: Thjelde Ravn Toft, Rikke Brøndel og Charlotte Gade Bornholm: Aase og Mogens Holm-Jensen Udstillings-udvalg: Lotte Jensen, Steen Darum, Annette Pedersen og Nina Dige Vinther Schweiss-udvalg: Michael Pedersen Dressur-udvalg: Nina Dige Vinther Agility-udvalg: Aase Holm-Jensen March-udvalg: Aase Gade UHM: Morten Johansson Hitlistefører - exteriør: Rikke Vinther Hitlistefører dressur/agility: afbud Redaktion: Annette Pedersen Revisor: Lene Toft. 2. Referat fra sidste års regionsledermøde Retningslinier kommentarer og/eller ændringer

2 Retningslinier for Beagle Klubbens regioner tages op til revision: Freddy henleder opmærksomheden på omkostningsinstruksen, som han ønsker opdateret og udleveret. Rikke Vinther og Tine Wirenfeldt opfordrer bestyrelsens kontaktperson til regionerne til at sørge for at regionerne får materialet udleveret, specielt, når de nye regionsledelser meddeles til bestyrelsen. Aase G. mener at det ved et regionsledelsesskifte er naturligt at den gamle regionsledelse videregiver materialet til den nye regionsledelse. Det kan ske på årsmødet. Rikke Vinther foreslår at materialet lægges på hjemmesiden, så det altid kan findes Dette vil blive tilføjet retningslinierne. Retningsliner gennemgås herefter afsnit for afsnit. Nedenstående skal rettes/tilføjes: Arbejdsområde: 2.afsnit: Vedr. landsdækkende aktiviteter mener Freddy, der skal stå så vidt muligt i forbindelse med schweiss og udstilling, da det ikke er de samme personer, der deltager. 5.afsnit: Forhåndsgodkendelse ved økonomisk risiko. Tidsfrist for denne ansøgning skal senest være samtidig med deadline for det blad, arrangementet bliver annonceret i. 6. afsnit: Referater fremsendes ikke længere til kontaktpersonerne, men offentliggøres på klubbens hjemmeside. Man var inde på referater fra almindelige møder i regionerne, men som bl.a. Freddy udtalte: disse møder er ofte i forbindelse med arrangementer hvor der normalt ikke tages referat. Inger P synes ikke det kan være så besværligt at referere møder. Man enedes om at referater fra Årsmøderne i regionerne for fremtiden skal på klubbens hjemmeside. Rikke Brøndel mener at der skal stå at regionsledelserne har pligt til at læse bestyrelsens referater. Man havde en snak om budskaber i referater og enedes om at budskaber både til og fra bestyrelse og regioner ikke skal gå gennem referater men via direkte skriftlig henvendelse. Mogens Holm-Jensen konkluderer: Minimum årsmødereferater samt eventuelt andre nødvendige referater skal på hjemmesiden. Budskaber skal altid være ved direkte skriftlig kontakt. 8.Afsnit: Orientering gennem Magasinet.

3 Aage J udtaler at det normalt vil være sådan at der ikke bringes noget på hjemmesiden før det er annonceret i Magasinet. Vi erkender at vi ikke altid overholder dette, da aktiviteter som f.eks. ringtræning ofte er afhængigt af om vi kan skaffe plads eller lokale og derfor ikke altid kan nå at få det med i Magasinet. Man enedes om at arrangementer så vidt muligt altid skal annonceres i Magasinet, men i enkelte tilfælde kan regionernes hjemmeside og maillisten benyttes. Årligt medlemsmøde 2.afsnit: Årsmøder/medlemsmøder skal indkaldes senest i martsnummeret 4. afsnit: På mødet vælges/genvælges en regionsledelse (på op til 5 personer slettes). 6.afsnit - og kan evt. præsenteres på klubbens årlige generalforsamling slettes. Måske skal der indflettes en passus om: Husk rettelse af regionsledelse og kontaktperson til magasin og hjemmeside. Regionsledermøde 1. afsnit: hvor op til 2 repræsentanter fra hver region mødes med. 2. afsnit: Til dette møde indkaldes endvidere repræsentanter fra alle udvalg m.v. I forbindelse med dette afsnit udtaler Freddy, at han synes det er paradoksalt at vi sidder med den afgående bestyrelse. Derefter en snak om, hvornår og hvor regionsledermødet skal afholdes, nogle synes det ville være bedre senere eventuelt dagen efter generalforsamlingen eller endnu senere på året. Man har tidligere afholdt regionsledermøde for sig selv d.v.s. en lørdag/søndag uden andre arrangementer og man har også tidligere bestræbt sig på at afholde mødet forskellige steder i landet. Rikke V. tilbyder at være behjælpelig med at finde egnede lokaler. Konklusion: Tidspunkt for Regionsledermødet skal ikke flyttes blandt andet p.g.a. økonomi. Beholdning af Klubbens Ting og Sager Afsnittet slettes, da regionerne ikke længere har beholdninger af ting og sager Afslutning af regnskab Specifikation af regnskab med.. Enkelte rettelser og tilføjelser er afleveret til bestyrelsen i forbindelse med regionsledermøde i maj 2005.

4 Køreplan: Bruger vi den? Er den god? Kan den gøres bedre? KØREPLAN fra sidste års møde bringes igen til orientering og brug. Arbejdsredskab hjælp til regionernes videre arbejde Regioner tager kontakt til opdrætterne Beagleaften for nye ejere Foredragsaften om dressur egne folk Aktivitetsdag, Fun-dage / kombi arrangementer Kontakte lokalsprøjten færdigt skriv (pressemeddelelse) Temaaften Schweissdag kontakt udvalget Bruge magasinet noget mere regionerne fortæller om spændende arrangementer (fotos) Sociale arrangementer, der ikke har med hund at gøre; ølsmagning, uddele lodsedler på gåture Send en velkomstskrivelse/ringe ud til nye medlemmer i de regioner hvor det er overskueligt. Følordning en repræsentant i regionen havde det ansvar at følge nye medlemmer rundt i en periode. Opvisningshold i dressur Et skæg sweep-stake på VSS (regionsarrangement). Bedste hundekunst. Vestjylland har et punkt til sidste års referat om annoncering i dagspressen, som man ikke mener bestyrelsen har svaret på. 3. Indkomne forslag fra Østjylland: Regionernes fremtidige rolle: I løbet af de sidste par år er nedsat flere udvalg og flere er på vej, hvilket gør at aktiviteter flyttes væk fra regionerne. Resultatet kan på længere sigt blive at regionerne kun skal bruges til at skaffe hjælpere i forbindelse med arrangementer for udvalgene, hvilket ikke er en holdbar løsning for udviklingen i regionsarbejdet. Jeg forventer ikke at medlemmerne står på spring for at give en hånd med på noget de ikke selv har indflydelse på. I den moderne skole stilles spørgsmålet hvad kan jeg få ud af det, eller kan jeg få mere ud af at prioriterer min tid anderledes. Ovennævnte forslag er fremsendt af Henning Hansen, Midtjylland, Tine W. uddyber: Der bliver flere og flere udvalg, som regionen ikke har noget med at gøre. MHJ: Et udvalg er et supplement og en sparringspartner. MJ: Et udvalg er et sted, hvor man laver noget på et lidt mere nørded plan. Man skal fra regionens side se positivt på det og evt. tag kontakt til udvalget. Aase G: Hvis man ved man har nogle sammenfaldende arrangementer så må man koordinere det med hinanden. Tine W: så får du samtlige week-ender besat. AaJ: Beagle Klubben er en stor organisation, der består af mange forskellige enheder, der alle har opgaver. Regionerne skal ikke kobles af ved etablering af udvalg.

5 Regionerne skal bruges til fastholdelse af medlemmerne, eventuelt ved personlig kontakt. Der skal gives grundig information om alle klubbens tilbud og aktiviteter. Regionerne skal have et mål om at få alle nye medlemmer til at deltage i mindst et arrangement samt have det mål at arbejde for at regionen kan tilbyde alle aktiviteter. Klubben har nu 749 medlemmer. TINE W: synes at pligt til indmeldelse og information ligger hos opdrætterne Be-K sender brev til alle nye medlemmer. Hvem skal betale regionerne for at tage denne kontakt? Må regionerne sende brev ud til samtlige medlemmer? Rikke V: Har sendt breve ud... Virkede ikke... Mener at det bliver for dyrt, hvis medlemmerne reagerer positivt på en telefonopringning. Thjelde: Hvis regionerne skal tage kontakt, må man bede opdrætterne om de nye medlemmer. MHJ synes man skal bruge telefontid på det - Man får ikke noget ud af et brev... Måske ligger problemet et helt andet sted kontingentopkrævning - betalingsservice! Aase G: man skal gøre medlemmerne nysgerrige - aften for nye medlemmer... Lotte J: det er opdrætternes opgave. Mange seriøse opdrættere gør et stort arbejde. Vi kender ikke alle de hvalpe, der bliver registreret. Aage J af de 217 nye medlemmer vi har fået i 2004 er 170 opdrætter-indmeldte. Inger P: mener man kan sende mails til nye opdrættere. Oprette en mailliste for nye medlemmer. Eventuelt oprette en afdeling på hjemmesiden for nye medlemmer... Nye medlemmer ringer til den, der står på hjemmesiden Lene-Marie: har erfaring via sit arbejde: ikke alle medlemmer ved hvad de har/mangler - personlig kontakt - fastholder medlemmer (abonnenter). Nina: Vi har prøve at skrive til nye medlemmer, uden resultat. At ringe vil være tidskrævende og dyrt og noget meget vigtigt: Har vi kompetence til evt. at besvare de spørgsmål, nye medlemmer kunne komme med?? Samtidig oplever vi at hvalpekøbere er meget loyale mod deres opdrættere også selvom det er de forkerte - d.v.s. ikke Beagle Klub medlemmer. Opdrætterne bør følge deres indmeldelse af hvalpekøbere op. Tine W: det må ligge hos bestyrelsen at tage kontakt til de opdrættere, man ikke kender Aage J: det er ikke de gamle medlemmer der, holder op, det er typisk de nye. Kurven falder meget, hvis medlemmerne har været medlem i 3 år. Rikke B. føler bekymring omkring at ringe rundt. Vi er helt nye, men kommer med på arrangementer, hvor vi møder medlemmer med mere erfaring.

6 Kunne vore gamle medlemmer være mentorer for nye medlemmer? Man skal tage hånd om de nye medlemmer! Freddy foreslår avisannoncer. Når der ikke sker noget i regionen, taber man medlemmerne. Man kan skrive pressemeddelelser. Steen D: det er trist at vi mister så mange medlemmer. Tror ikke på opringninger og e- mails. Nina: Nogle gamle medlemmer, som måske ikke har Internet, synes Magasinet er uinteressant og indforstået. Foreslår et opdrætterseminar for alle (også endnu ikke opdrættere og ganske små opdrættere) for at forsøge at få fat i disse og muligvis vil give dem lyst til at gøre mere for deres hvalpekøbere. Lotte: I den kommende arbejdsplan står der opdrætterseminar Aage: Det er temmelig svært at få fat på de opdrættere, der ikke er medlem af klubben. Mogens: Pressemeddelelse! Når man har arrangementer. Rikke: Hvorfor nøjes med en pressemeddelelse bed aviserne om at komme og referere arrangementerne. Konklusion: Det er OK, som det kører i dag. Forslag fra Nordsjælland: Årsmøder i Regionerne (evt. deltagelse fra bestyrelsen) Nina foreslår at bestyrelsens medlemmer skal deltage i årsmøderne rundt omkring i landet som man har gjort før i tiden. Det vil gøre dem noget mere synlige og medlemmerne vil have mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er behov. Aage synes det er en god ide og vil uddelegerer dette. Rikke B kunne tænke sig at det vil gøre bestyrelsens arbejde lidt mere vedkommende, evt. med et lille foredrag om bestyrelsens arbejde. 4. Regionsmesterskaber i dressur Det besluttes at der ikke længere skal afholdes regionsmesterskaber i Dressur. Indtil nu har kun ganske få regioner afholdt disse og der kan ligeså godt afholdes LP i regionerne uden at det er konkurrencer. 5. March-hitlisten fra Aase Gade Forslag om ændring af kriterier for march-hitlisten Nuværende regler: 1. Mindst 5 ture skal være arrangeret af Beagle Klubben 2. Mindst 50 km skal være opnået for at optræde på Hitlisten. Ændringsforslag:

7 1. Nuværende regel om mindst 5 Beagleture bevares. 2. Antal gået km på et år ændres til 25 km for at blive optaget på Hitlisten 3. Medlemskab af Beagle Klubben en betingelse. Alle de tilstedeværende kunne gå ind for forslaget, hvorfor det blev afleveret til formanden for at komme med på førstkommende bestyrelsesmøde. Derudover var det et ønske, at reglerne skulle være med tilbagevirkende kraft, således at de nye regler altså vil være gældende fra 1. jan Et enkelt medlem mente ikke man skulle have lov at deltage i vore arrangementer, hvis man ikke er medlem. 6. Ting og sager Der var intet nyt omkring Ting og Sager. 7. Schweiss Michael: Schweiss-udvalget vil gerne have tilladelse til at indkøbe en chipaflæser, man havde forespurgt om tilladelse til at låne dem udstillingsudvalget har, men fået afslag. Aage: synes proceduren herom er yderst uheldig. En chipaflæser koste Kr Nina foreslår at man køber 3 en til hver landsdel! Schweiss-udvalget havde fremsendt forslag om ændring af regler til formanden, men brevet kom retur. Forslaget går på en Vildtsporprøve og DKK prøve uden at have jagttegn. Nina spørger til referat fra Schweissudvalgets årsmøde. Aage J meddeler at det er på vej. 8. Magasin (HUNDEN) Thjelde spørger til mere regionstof i magasinet Håber ikke, der skal spares på bladet. Michael mener, at redaktionen gerne vil have mere stof. Hanne V: Vi har haft et større arrangement, hvor vi bad deltagerne skrive uden reaktion. Thjelde siger man kan bede om stikord fra medlemmerne og så kan ledelsen skrive historien sammen. Aage spørger til det dårlige blad, Nina tidligere nævnte.(i forbindelse med at medlemmer melder sig ud) Nina svarer at det var Julenummeret, hvor der bl.a. var skrevet om sidste års generalforsamling, men at det var for indforstået. Annette beder om at billeder bliver fremsendt i en opløsning der hedder 300dpi. Nina spørger om dommerkommentarerne er gode? Hanne: Ja Aase HJ: synes det er dejligt med annoncer, det giver en bedre økonomi. Tine W: det er fint nok med annoncer, men de passive medlemmer gider ikke se annoncerne. Morten J: det ser ud som om der er flere annoncer, når alt andet er faldende. Tine W: nævner den tidligere debat omkring magasinet i A5 størrelse. Mogens det er nemmere at sælge annoncer til vores blad, fordi det er så flot. Hanne V: Nogle medlemmer har klaget over at magasinet er et Kuponhæfte kan man ændre det, så vi ikke behøver klippe i bladet.

8 Aage erindrer kun et eksempel, hvor der var massiv begrundet kritik. Nina spørger til specialklubannoncer i HUNDEN Aase HJ kan meddele, at der ikke må sendes mere ind. 9. Hjemmesiden v/ Aage J. Showbeagles.dk var et selvstændigt initiativ, som køres videre indenfor Beagle Klubben. Lotte: mener at vi på sigt skal have det hele ind under samme hat. Aage: mener at en berettigelsesgrund er at det skal være anderledes. Aase HJ: mener at annonce-indkomsten vil blive mindre Morten: udlændinge betragter showbeagles som et stort plus for racen. Aase HJ: der er jo også vindere på Beagle Klubbens hjemmeside. Ny Internetudbyder: Alle nuværende sider flyttes over. - Næste skridt er et helt nyt grafisk layout. Bedre og mere fejlsikre indtastninger. Præsentation af regioner og udvalg med foto. Morten: Kommissorium for hvert udvalg hvad er grundtanken for de enkelte udvalg? Aase HJ vi kan selvfølgelig ikke tvinge flok til at komme på med foto. Morten: vi spørger altid om vore hvalpekøbere vil fotograferes Aase HJ: tror ikke billeder har så stor betydning. Thjelde: evt. gruppebillede af regioner. (og evt. Udvalg) Freddy: vi har været udsat for at folk spørger hvem der er hvem. Ønsker sider til schweiss-træningpladserne og medlemmernes regionale tilhørsforhold. Thjelde: kunne godt tænke sig at afholdte arrangementer formindskes og at kommende arrangementer bliver mere synlige. Aage forholdene bliver lavet om. Thjelde vil gerne kunne skifte billederne ud. Mogens: hvad med Kommercielle annoncer på hjemmesiden??? Rikke: Vi vil gerne kunne vælge rækkefølgen. Freddy: gamle aktiviteter. Der er et link, hvor du kan slette og redigere. Aase G. Gamle nyheder. Nogle nye medlemmer synes det OK, men vi vil gerne have kommende arrangementer på først. Aage: regionsstof/aktivitetskalender er ikke det samme. Rikke: selvfølgelig skal alt ind i kalenderen, men der skal da også kunne laves reklame for kommende aktiviteter. Aage: Hvis der kommer en fejlmelding, når I sætter stof på så meddel det til web-teamet, så de kan undersøge det. 10. VSS 2005 orientering Mogens og Aase kan meddele, at det kører på skinner. Der er stadig vand på pladsen. Aase meddeler på forespørgsel at de ikke selv har problemer med flåt. Morten kan meddele at flåt-spray også findes til mennesker VSS 2006 orientering. Aa J kan meddele at VSS 2006 bliver afholdt i Nyborg i uge 29, umiddelbart efter at New Foundland Klubben har afholdt deres årlige show. Aase H-J: Er der hegn til motorvejen? Aase H-J: Skal vi bo på New Foundlændernes nedtrådte græs m.v. Aase G. Hvorfor skal det absolut være på et sted lige op til en motorvej Tine W.: Får vi rabat

9 11. Eventuelt Freddy: spørger til Januarfest Morten: Der er nedsat en arbejds-gruppe, som er blevet bedt om at komme med et forslag til et anderledes arrangement.. Freddy beder om snart at få besked, for hvis der skal bestilles musikere, er det ved at være tiden. Aage: vi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvordan det skal afholdes. Det slås fast at Januarfest 2006 bliver afholdt i Vildbjerg med region Vestjylland som medarrangør. UHM orientering Morten: der afholdes en ny test er i sidste week-end af august. Alder 10 måneder ca. 2 år. Rikke B. spørger hvad UHM er? Morten: Der er netop sat noget nyt på hjemmesiden. Incl. Beskrivelse. Mentaltest hundens reaktionsmønster objektiv vurdering. Derefter sammenlignes med klubbens ønskemønster for racen. Det kan bruges til 2 ting bliver beagler bange / aggressive hjælp til at holde øje med vores races mentale tilstand. Hvis man stille og roligt læser på hjemmesiden, får man noget ud af det. Schweiss Michael der er lavet en video med almen viden om Schweissarbejde. Kan bestilles hos Schweissudvalget mod betaling - tilbuddet kommer også på nettet og i magasinet. Indlæg fra regionerne m.v. Nordjylland: Lene Marie: Vi afholder skue d. 28. august samt nogle gåture. Forsøger at få schweiss op at stå. Midtvestjylland Har afholdt ringtræning med pæn tilslutning Motion og hund invitation fra dyrehospitalet til orienteringsløb. Agility-dag aflyst pga ingen tilmelding. Megen succes med schweisstræning samt schweissprøve. Der vil blive afholdt 20-timers uautoriseret Schweiss-Prøve til efteråret. Midtøstjylland Schweiss gåture DKK afholder Hundens dag Sydjylland Der afholdes igen i år Beagle-Fun-Day med alt, hvad man kan finde på, sidste år var der 33 deltagere. Aflysning svampetur. Vil forsøge at afholde skue. Vi vil gerne sende breve ud til alle medlemmer. Fyn: Vi har ikke så mange deltagere på vore ture, max. 15. Hygge på turene det kan medlemmerne godt lide.

10 Nordsjælland: Hundemassør har vist hvordan hunde-massage foregår. Hundesygeplejeske. Til førstehjælp. Ture næsten hver måned. Fastelavn, hvor hundene bider til bolle. D. 28. august afholder vi Familiedag i samarbejde med Østsjælland. Der vil være DKK aut. LP og Beagle LP Agility-konkurrence og sweepstake. Derudover smagsprøver på alle andre aktiviteter. På årsmødet fik vi mange hjælpere til familiedag, som vi fordeler arbejdet imellem. Bornholm Julefrokost m.v. schweiss og så VSS. Medlemsliste Nina spørger til medlemsliste - gerne postnummeropdelt. Som vi tidligere har fået udleveret på regionsledermøder. Medlemsliste kan hentes på hjemmesiden Dressurhitliste Aase HJ spørger om dressurhitlisten vil blive opdateret så der medtaget de 3 bedste resultater. Schweiss Michael:. DKK synes det vil være en god ide, hvis vi uddanner vore egne dommere. Der kræves at du skal følge en registreret schweisshundedommer som aspirant - flere dommere, som så kan indstille aspiranten til autorisation. Der arbejdes på at uddanne trænere. Agility: Der er nedsat et Agility-udvalg bestående af: Aase Holm-Jensen, Pia Olsen og Lone Hansen. Vi vil gerne rundt i landet og fortælle om agility, men kommer tilbage, når vi har afholdt det første, som bliver holdt på VSS. Aase G spørger til bane vil man kunne leje en bane. Charlotte: hvordan bliver man agility-træner Aase: kredsen indstiller og aspiranten skal følge en instruktør. Udstillingsudvalg. Aase Holm-j spørger til udstillingsudvalg. Lotte: Vi har ikke afholdt så mange møder, men har dog fået kalenderen på plads for 2005 og Vi har fået nye og gamle dommere til Vi skal afvikle vore udstillinger så godt som muligt. Sommetider vil der være en anden udstillingsleder på dagen. Mogens H-J. takker for i dag og god ro og orden Ndv (referent ).

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Dato: 24. februar 2013 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Deltagere: Aage Jakobsen (AaJa), Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Dato: 6. oktober 2012 kl. 09:00 Sted: Nordborggade 3, 2. tv, 2100 København Ø Fremmødt var hele bestyrelsen: Aage Jakobsen (AaJa) Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson)

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Webteam møde den 23-10-2010 Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Beaglekartotek Aage gennem går det arbejde han er i gang med ved det nye beagle kartotek, som

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup 1: Forretningsorden for bestyrelsen. 2: Generalforsamling. 3: Godkendelse af referat fra konstituerende bestyrelsesmøde.

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær.

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Dato: 4. august 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2 st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen aaja, Michael Johannesen mijo, Marie Louise Nielsen mani, Nina Dige

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Tid og Sted: hos Nina Dige Vinther på Topasvej 20, Herlev Torsdag d. 6. oktober 2011 Kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald (KH)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj 2016 Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Til stede: Anne Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen(LOHA), Mette Nødskov(METN), Helle Stenger Jürgensen(HELS),

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter 2. Indgået post ifølge postliste Original post opbevares

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl. 18.20 I Rishøjhallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger beretning, herunder meddelelse om bestyrelsesvalgets resultat.

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006. Tilstede:

Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006. Tilstede: Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006 Tilstede: Bjarne Wohlfahrt Kirsten K. Frantzen Else Palmquist Vibeke Bødger Birte Jensen Nete Helt Hansen Georg Carlsen Afbud fra: 2 Suppl.

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Newfoundlandklubben i Danmark Slagelse den

Referat fra generalforsamlingen i Newfoundlandklubben i Danmark Slagelse den Referat fra generalforsamlingen i Newfoundlandklubben i Danmark Slagelse den 15.04.2018 Dagsorden iflg. klubbens vedtægter: Dagsorden for den ordinære generalforsamling 12. Dagsordenen for den ordinære

Læs mere

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1 2.4 Beagle Klubben s Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 1 1.0 Gebyr-, omkostnings- og regnskabsinstruks generelt 3 2.0 Kontingenter og gebyrer 4 2.1 Medlemskab af Beagle Klubben kontingent 4 2.2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Mødet afsluttet kl. 21.30 ved pkt. 7.3. Resten af punkterne tages på et ekstra møde den 20.9.2018 kl.19.00. Sted: SKYPE Deltagere:

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30

Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense 18.30 Se bestyrelsens bud på et referat af generalforsamlingen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, 1. juli.

Læs mere

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL)

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 4.7.2018 Kl. 19.00 23.20 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Afbud: Kate Palmquist

Læs mere

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Mødets dagsorden: Referat. bestyrelsesmøde 7/2010. Dato for mødet: 14. november 2010

Mødets dagsorden: Referat. bestyrelsesmøde 7/2010. Dato for mødet: 14. november 2010 Referat af bestyrelsesmøde 7/2010 Dato for mødet: 14. november 2010 Til stede: Afbud: Henrik Westeraa (HeWe), Annette Pedersen (AnPe), Michael Johannesen, Ulla Zinn Hvidberg (UzH), Thelde Ravn Toft (TrTo),

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d 25. marts 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN), Lone Hansen

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør.

Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Dagsorden HB-møde d. 12.5.2009 kl. 17.00 på Hotel Madam Bagger, Havnegade 17, 4220 Korsør. Deltagere Lene Carlson(LC), Fritz Bennedbæk(FB), Lars Juhl(LJ), Kim Kristoffersen(KK), Henrik Jeberg(HJ), delvist

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag den 7. Marts 2009 kl. 09.00 i Odense nr. 1/2009 Tilstede:, AnPe, JeHo,,, MiJo Afbud: Henrik Westeraa, HeWe Punkter Behandling af punkter Ansvarlig 1.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro Dagsorden til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2013 kl. 18.30 Fjeldsted Skov kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsud-

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Beagle Klubbens. Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks. Rev.: Maj 2007

Beagle Klubbens. Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks. Rev.: Maj 2007 Beagle Klubbens Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks Rev.: Maj 2007 Træder i kraft 1. Januar 1994 Side 1 Side 2 Indholdsfortegnelse 1.0 Regnskabs- Gebyr og Omkostningsinstruks....side 4 2.0 Kontingenter...

Læs mere

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde.

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde. DVL Aarhus afdeling Referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2014 TID: den 27. august 2014 kl. 19 22 STED: Carl Blochs Gade 28, Aarhus C TIL STEDE: Niels Bo Rasmussen, Tommy Pedersen, Lisbet Hallum,

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Love for Ebeltoft judo klub

Love for Ebeltoft judo klub Love for Ebeltoft judo klub 1 Navn og hjemsted: Klubbens navn er Ebeltoft judo klub, stiftet 1. november 1969, forkortet EJK. Klubbens hjemsted er i Ebeltoft. 2 Formål: Klubben har til formål at udbrede

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 20.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Alle tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ASGR), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN),

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden:

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 07.01.2019 Kl.: Aftalt 18.30-21.30 afsluttet kl. 22.00 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Bibi Lindschouw (BL), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere