K i r ke b l a d NR. 3 Juni, Juli, August 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "K i r ke b l a d NR. 3 Juni, Juli, August 2017"

Transkript

1 Kirkeblad NR. 3 Juni, Juli, August 2017

2 Forsidebilledet er taget af Niels Drescher Pedersen på den første konfirmationsdag, hvor kirken var mere end godt fuld. Så kan man komme til at tænke på: Gad vide, hvor mange mennesker der er gået ind og ud af kirkedøren gennem alle de år, den har siddet der? Det er der ingen tal på. Men det må være mange. Kirkedøren med alle de flotte jernbeslag skal i øvrigt snart have en kærlig renovering, så den kan bevares til vore efterkommere. Træet skal behandles og alle jernbeslagene skal metalliseres. Så bliver den som ny, og kan blive ved at åbne op for sognets indbyggere mange år ud i fremtiden. Det skal næsten også nævnes, at nøglen, der låser døren op, er imponerende stor. Jeg tror, at alle juniorkonfirmander gennem årene, har været begejstret for at få lov til at prøve at låse op med den store nøgle. Men som én nøgternt sagde: Det er klart, et stort hus, skal også have en stor nøgle. Her hen over sommeren går kirkedøren ikke op helt så ofte, som resten af året. Men der er ikke lukket det er ikke derfor, at døren er vist på forsiden. Der er gudstjeneste næsten hver søndag, og er der ikke i Langå kirke, så er der i Torup kirke. Og efter sommerferien er der fuld fart på aktiviteterne igen; nye konfirmander og juniorkonfirmander, nyt program for Sognegårds arrangementer, koncerter mm. Så går døren op igen, igen. God sommer. ACE

3 SKT. HANS AFTEN I TORUP FREDAG DEN 23. JUNI KL Vi begynder aftenen med en kort gudstjeneste i kirken kl Og når gudstjenesten er forbi går vi ned på bålpladsen og får os indrettet på MEDBRAGTE STOLE, puder og tæpper. Så bliver bålet tændt, og vi håber, at den del af aftenens program bliver mindre dramatisk end sidste år. Så synger vi et par af de mange dejlige sommersange Peer sidder ved klaveret og leder den afdeling, der hedder sang og musik. Grillen står og varmer op, så vi kan få en pølse eller to i aftenens løb og i år har børnene FRI fra skole dagen efter, så vi behøver ikke haste igennem programmet, som nok kommer til at omfatte såvel båltale som lidt underholdning. Vi ser frem til en dejlig aften. Husk, at man gerne må tage familie og venner med. Vi har plads (og pølser) til mange. Hilsen Torup Menighedsråd. (ACE)

4 Konfirmander maj Langå kirke Bg. Rk. fra venstre: Thomas Andrew Skyttegaard, Nikolai Lilleør, Rasmus Hougaard, Wilhelm Bødtker Skjerk, Mikkel Vibe Christensen, Mike Svindt Lemminger Mortensen, Marcus Kirkebæk Andreasen, Theis Nymann Nielsen Mi. Rk. Fra venstre: Preben Bødtker Skjerk, Balint Deak, Simon vinding Andersen, Amalie Gørup Benée, Nathalie Malling Bjerre Jakobsen, Anne Blok Hansen, Flemming Peter Bjarke Løkke Sørensen, Rasmus Fyrst Johansen, Mads Svanholm Petersen, og præsten Anna-Christine Elming. Fr. Rk. Fra venstre: Silke Gry Sandberg Rasmussen, Camilla Groot, Elisabeth Breer, Ana Sophia Sleimann, Anne-Sophie Kobberøe Frimor, og Mercedes Maria Dreyer Fuhrmann.

5 12. maj Torup kirke Fra ve. Jonas Paamand Brandsen Jensen, Andrea Syndergaard Jespersen, Jasmin Angelina Kvist, Chris Fjordvald og Anna Christine Elming.

6 14. maj Langå kirke Drenge række fra venstre: Simon Mosgaard Jørgensen, Andreas Møller Andersen, Mads Mikael Hansen Knudsen, Nikolai Aksel Mathiesen, Gustav Mark Mørup Christensen, Tobias Ahlers Hvid, Bjarke Alexander Steffensen, Emil Meng Nyekjær, Victor Msabaha, Marius Tønning Nørgaard, Victor Kvist Tessin og Anna-Christine Elming. Pige række fra venstre: Naja Aagaard Hansen, Tilde Hjuler Jessen, Johanne Niemann Nielsen, Hannah Withen Hjel og Annestine Døssing Bendixen.

7 20. maj Langå kirke Fra ve. Noah Colin Aborg, Nicklas Mærsk Knipp og Sebastian vestergaard og Anna Christine Elming.

8 KONFIRMAND I 2018 Efter sommerferien får alle Langå-Torup konfirmander, der går i Langå Skoles 7. klasser brev om, hvornår vi starter undervisningen. Første gang vi mødes vil være til et START & INDSKRIVNINGSMØDE søndag den 27. august kl Vi mødes til gudstjeneste i Langå kirke, og derefter får vi en forfriskning og en kort orientering om, hvad der skal ske i forberedelsestiden, og hvilke datoer der skal reserveres ol. Alle bedes medbringe kopi af dåbs- eller navneattest. Hvis der er konfirmander, som IKKE går på Langå Skole, men som skal konfirmeres i Langå Kirke 2018, så henved jer til mig, gerne inden 15. august. Tlf.: eller mail: ace@km.dk Datoer for konfirmationerne i 2018 er: Den gamle A-klasse: 6. maj Den gamle B-klasse: 13. maj Den gamle C-klasse: 29. april Og konfirmander fra Torup: den 10. maj. Alle konfirmations gudstjenester begynder kl

9 JUNIORKONFIRMANDERER 2017 Juniorkonfirmand er et tilbud til alle de børn, der efter sommerferien går i 3. klasse. Vi mødes efter skoletid i Langå kirke og Sognegård, og har 7. og 8. lektion sammen, - så kan børnene nå den sidste skolebus hjem eller i SFO. Vi hører en masse historier fra Det nye Testamente, vi synger nogle glade sange, får lidt godt at spise, hygger og snakker. Vi ved, at det er og bliver en LANG dag for børnene, når de først er i skole til kl. 14 og derefter er hos os til Men vi ved også, at de opleves mere som GLA- DE børn end trætte børn, når vi følger dem til bussen. Vi begynder torsdag den 31. august og mødes 12 gange altid torsdage, undtagen i efterårsferien. Søndag den 26. november er der festlig finale med gudstjeneste i Langå kirke kl , hvor juniorkonfirmanderne er både midtpunkt og dem, der står for en god del af programmet. Forældre, søskende og bedsteforældre bliver inviteret med til gudstjenesten og også til den lette frokost efter gudstjenesten. Efter sommerferien kommer der indbydelse ud til alle børnene i 3. klasserne på Langå skole. Og er der børn, der går på andre skoler og gerne vil være med, så er de selvfølgelig også velkomne. Vi håber at se mange fra 3. klasserne, så vi får et stort hold JK-17. Hilsen alle os i Langå Kirke.

10 NY KIRKESANGER I TORUP KIRKE Nytårsaften tog vi afsked med kirkesanger Ellen Vittrup efter 15 års tro tjeneste. Men den nye kirkesanger stod parat til at tage over, og vi har hermed den glæde at præsentere: NAJA RASSING SØRENSEN Naja vil være kendt af mange allerede, idet hun er en ung dame med mange jern i ilden, og hun er slet ikke NY i kirkerne: Hun har sunget i Korskolen og Langå- Torup Kirkekor siden hun var 9 år, hun har afløst som kirketjener i Langå kirke i mange år, hun har været medhjælper i korskolen, hun har været sæsonarbejder på Langå kirkegård og hun har været medhjælper på konfirmand-dagene. Og i år var det også Naja, der stod som indsamlingsleder for Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling i marts. Og så er Naja FDF leder. Og nu er hun altså NY, men kendt, kirkesanger i Torup kirke. Vi håber, at du er faldet godt til og byder dig hjertelig velkommen som fastansat. Menighedsråd og personale, Torup.

11 Hilsen fra Naja: For mange er jeg jo ikke ny, ny, men blot blevet ansat i en anden stilling. Jeg har sunget i Lngå kirkekor siden 2003, og med årene har jeg fået flere opgaver i kirken, der i blandt er jeg tit kirketjener. Udover mit kirkelige arbejde har jeg taget grundforløbet til gartner, og søger nu læreplads. I min fritid er jeg aktiv FDF er i Langå kirke. Jeg er glad for mit nye job som kirkesanger. Jeg elsker at synge, og jeg kan mærke at jeg vokser mere og mere med opgaven for hver gudstjeneste. Hilsen Naja

12 NY ORGANIST I LANGÅ-TORUP KIRKER Og vi har også den glæde at byde velkommen til PEER MUNKGAARD, vores nye organist, som tiltrådte embedet den 1. april. Du var længe ventet, Peer, vi håber at du bliver glad for at være her, så vi beholder dig i mange, mange år. /ACE Vi har bedt Peer præsentere sig selv, og det har han sagt ja til, det kommer her: Mit navn er Peer Munkgaard, jeg er 52 år gammel og er siden den første April organist ved Langå og Torup Kirker. Oprindeligt er jeg uddannet bratschist fra Vestjysk Musikkonservatorium, jeg har undervist i musikskole i mange år og jeg har spillet i adskillige orkestre. Nu spiller jeg oftest i det lille ensemble Den Jyske Sinfonietta fra Horsens. Jeg er vokset op på Vardeegnen og før jeg kom her, har jeg været organist i Vejrup og Vester Nykirke Kirker, og jeg har ofte vikarieret i egnens andre kirker, f.eks. i Gørding, Holsted, Gjerndrup, Vejers og Henne. Jeg studerer på Løgumkloster Kirkemusikskole og har netop vel overstået mine første eksamener/årsprøver i Uddannelse for Organister og Korledere KMO-1 (tidl. PO). Jeg nyder at spille på Jeres fine orgler og endnu mere at arbejde med de dejlige kor, må de vokse og trives! Jeg glæder mig til, forhåbentlig snart, at flytte herop og virkelig blive en del af kirkernes og lokalområdets liv. I min fritid dyrker jeg folkedans og spillemandsmusik, og så har jeg to dejlige, voksne drenge, som bor i hhv. Aalborg og Aarhus. Venlig hilsen Peer.

13 GUDSTEJENESTER PÅ KILDEVANG: ONSDAGE KL UGE DATO PRÆST juni Børge Jensen juli A-C Elming juli Børge Jensen august A-C Elming september Børge Jensen september A-C Elming oktober Børge Jensen

14 HØSTGUDSTJENESTER: Årets høstgudstjenester er planlagt til: Langå den 3. september kl Torup den 10. september kl Og hvis vejret er med os så bliver det begge steder UDENDØRS, og der vil, også begge steder, blive serveret en form for frokost efter gudstjenesten.

15 Formand: Anita Eskjær Øbakke Toften Langå Tlf: Mail: anita@oebakke.dk Kirkeværge: Karen Arnbjerg Vinkelvej Langå Tlf: Mail: karenarnbjerg@gmail.com Kasserer: Dorte Bruus LandboMidtØst Trigevej 20, Søften 8382 Hinnerup Langå Kirkegård: Kirkegårdsleder: Jørn Krath Nielsen Ulstrupvej 30 Tlf: Træffes på kontoret mellem kl Mandage fri Mail til Langå Kirkegård: langaa-kirkegaard@mail.dk Organist og Korleder: Per Munkgaard Tlf: (Annekset) Kirkeblad udgives af: Langå & Torup Menighedsråd Ansvarshavende: Anna-Christine Elming Layout/grafisk opsætning: Bettina Bunch Fotograf: Niels Drescher Pedersen Formand: Peter Skovridder Hollerupvej 7, Torup 8860 Ulstrup Tlf: Kirkeværge: Bettina Bunch Hollerupvej 16, Torup 8860 Ulstrup Tlf: Mail: bbp135@hotmail.com Kasserer: Enghøj Kirkekontor Att: Torup Kirkekasse Enghøj Allé Randers NV Torup Kirkegård: Graver: Tove Nielsen Tlf: Organist: Per Munkgaard Tlf: (Annekset) Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej Langå Tlf: Mail: ace@km.dk Træffes efter aftale. Mandage fri Hjemmesider: Trykning af kirkeblad: Hvid Grafisk, Mediehuset

16 Gudstjenester DAG LANGÅ TORUP DAG LANGÅ TORUP 11. juni Trinitatis ingen 18.juni 1.s.e.trin ingen 23. juni Skt. Hans ingen juni Børge Jensen 2. s.e.trin 9.00 ingen 2. juli 3. s. e.trin ingen 9. juli 4.s.e.trin august Børge Jensen 8. s.e.trin 9.00 ingen 13. august 9. s.e.trin ingen 20. august 10. s.e.trin ingen august 11. s.e.trin september høst 12. s.e.trin ingen 10. september høst 13. s. e. trin. ingen juli 5.s.e trin ingen 23. juli Børge Jensen 6. s.e.trin 9.00 ingen 30. juli Børge Jensen 7. s.e.trin ingen 9.00

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne Kirkeblad For Langå og Torup Sogne Nr. 4 september - oktober - november 2018 Praktiske oplysninger for Langå & Torup Sogn Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej 1 8870 Langå Tlf.: 8646 1094 (udgår snarest)

Læs mere

Kirkeblad For Langå og Torup sogne

Kirkeblad For Langå og Torup sogne Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 3. juni juli og august 2016 Årgang 48 1 Menighedsrådsvalg 2016 I november 2016 er der valg til landets knap 2000 menighedsråd. Menighedsrådene bliver valgt af folkekirkens

Læs mere

PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p.

PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p. K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 2 M a r t s, A p r i l, M a j 2 0 1 7 PÅ S KEUGEN 2017 i Langå og Tor u p. Påskeugen er næsten lige så traditionsrig som advent og jul. Dog

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Søndag i maj der er konfirmation, og byen flager for dem. juni - juli - august 2011. 43. årg. NR.

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Søndag i maj der er konfirmation, og byen flager for dem. juni - juli - august 2011. 43. årg. NR. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 juni - juli - august 2011 43. årg. Søndag i maj der er konfirmation, og byen flager for dem. Skt. Hans aften i Torup Torsdag den 23. juni kl. 19.30 Vi mødes i kirken

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne

Kirkeblad. For Langå og Torup Sogne Kirkeblad For Langå og Torup Sogne Nr. 3 maj juni - juli 2018 Praktiske oplysninger for Langå & Torup Sogn Sognepræst: Anna-Christine Elming Gydevej 1 8870 Langå Tlf.: 8646 1094 (udgår snarest) nyt nr.:

Læs mere

NR.3 Juni, Juli, august 2015 ÅRG.48

NR.3 Juni, Juli, august 2015 ÅRG.48 K i r ke b l a d F o r L a n g å & To r u p S o g n e NR.3 Juni, Juli, august 2015 ÅRG.48 Velkommen Så skete det. Kirkebladet har fået vokseværk. Vi er nu to, der tager os af bladet. Bettina Bunch tager

Læs mere

Kirkeblad For Langå og Torup sogne

Kirkeblad For Langå og Torup sogne Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 4. september - oktober og november 2016 Årgang 48 1 Høstgudstjeneste i Torup kirke HØSTGUDSTJENESTE I TORUP, DEN 4. SEPTEMBER KL. 10.30 I år har vi været så heldige

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Velkommen. Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af Kirkeblad f o r L a n g å - Torup sogne.

Velkommen. Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af Kirkeblad f o r L a n g å - Torup sogne. K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 4 S e p t e m b e r, O k t o b e r, N o v e m b e r 2 0 1 5 Å R G. 4 9 Velkommen Ve l k o m m e n må vist være kodeordet for dette nummer af

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2012. Årets konfirmand

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2012. Årets konfirmand KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 juni - juli - august 2012 Årets konfirmand i Torup Kirke, den 4. maj 2012: Regitze Jasmin Kvist Jensen, Til Lykke! 44. årg. Se flere billeder på www.langaakirke.dk

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juni - juli - august 2010 EFTERLYSNING:

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Juni - juli - august 2010 EFTERLYSNING: KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 Juni - juli - august 2010 EFTERLYSNING: Hvis nogen skulle fylde huse med: - gamle plaider og tæpper, - må gerne være mølædte, - lammeskind, pelskraver, rulamsfrakker/veste

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2013

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2013 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2013 45. årg. Påskeblomst! En dråbe stærk Drak jeg af dit gule bæger. hanegal og morgensang, synes mig af den udsprang. (Grundtvig DDS 236)

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLAD. Flot udsigt FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj udsigt fra Torup kirke ved forårs tide. 44. årg. NR. 2

KIRKEBLAD. Flot udsigt FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj udsigt fra Torup kirke ved forårs tide. 44. årg. NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2012 Flot udsigt 44. årg. udsigt fra Torup kirke ved forårs tide FORÅRSKONCERT I TORUP KIRKE TIRSDAG DEN 15. M AJ KL. 19.30 Jesper Brun-Jensen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2010 47. årg. Først skal der lyde et tillykke til årets konfirmander Forsiden viser et udpluk af de kors, konfirmanderne har lavet.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE RESTAURERING

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE RESTAURERING KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 Juni - Juli - August 2008 40. årg. RESTAURERING Så står Langå kirke færdig efter 4 måneders restaurering. Her ovenfor ses, det flotte resultat, hvor orglet er flyttet

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Nyt personale: Janus er ansat frem til d.22/12 2008. Vigtige datoer: Halloweenfest d.31/10 2008 Nærmere information kommer senere.

TORSDAGS-NYT. Nyt personale: Janus er ansat frem til d.22/12 2008. Vigtige datoer: Halloweenfest d.31/10 2008 Nærmere information kommer senere. TORSDAGS-NYT 28. august 2008 Skolestart Det er dejligt at mærke, at skolen nu er i gang efter ferien. Lærings livet blomstrer og glade børn tumler omkring os! Dejligt at opleve de nye 0. klasser er ved

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 50. årg. 2013 Juni Juli August Kom til sensommermøde i præstegårdshaven den 25. august Til lykke til årets konfirmander Til lykke med konfirmationen

Læs mere

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534 4 5 3 Sommersæsonen i Bøgelunden startede med børneloppemarked og cirkusunderholdning d. 27. maj. I juli er der sommersjov i Bøgelunden hver søndag fra kl. 14 16 4 Juni / Juli 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 Beklager Det er næsten blevet et mantra i den moderne verden, at man siger undskyld og trækker ting tilbage, man har sagt. Det er ofte

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Kirkeblad. For Langå og Torup sogne. Nr. 2. Marts - April - Maj Årgang 50.

Kirkeblad. For Langå og Torup sogne. Nr. 2. Marts - April - Maj Årgang 50. Kirkeblad For Langå og Torup sogne Nr. 2. Marts - April - Maj 2016 - Årgang 50. HØJTIDER.. Forsidebilledet er taget sidste år, Palmesøndag, hvor Langå Kirke var smykket med to store palmer, venligst udlånt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 24. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 869 Næste uge: Mærkedag: Uge 26 + 27 24.-25.juni 27. juni 28. juni 29. juni 26.-27.juli Uge 31 7. august Spireloppen åben Udlejning af Shelters

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Så er det altså jul igen, det lar sig ikke skjule. sang vi i min barndom, da den sang var ny. Ja, det er advents- og juletid, og vi glæder os.

Så er det altså jul igen, det lar sig ikke skjule. sang vi i min barndom, da den sang var ny. Ja, det er advents- og juletid, og vi glæder os. K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 5 D e c e m b e r 2 0 1 6 ADVENT. Så er det altså jul igen, det lar sig ikke skjule. sang vi i min barndom, da den sang var ny. Ja, det er advents-

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48

NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48 K i r ke b l a d F o r L a n g å & To r u p S o g n e NR.5 Oktober, November, December 2015 ÅRG.48 Advent i Langå og Tor up December fylder et helt kirkeblad, - ja, for december fylder meget i alle menneskers

Læs mere

Konfirmationen i Jakobskirken Store Bededag, fredag d. 22. april 2016

Konfirmationen i Jakobskirken Store Bededag, fredag d. 22. april 2016 Konfirmationen i Jakobskirken Store Bededag, fredag d. 22. april 2016 Vejledning til familien Glæden er stor, når vi fejrer konfirmation og fester sammen med vores unge mennesker. Det er herligt at se,

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

Nr. 3. August årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn

Nr. 3. August årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Nr. 3. August 2010 30. årgang. S O G N E T Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Ved organist Kristine Jørgensens 50 års jubilæum Langesø Skovkapel søndag den 1. august 2010. Det er og har været en ære og

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Evaluering af Minikonfirmandforløb januar 2016 Ågerup, Kirkerup og Hvedstrup i Roskilde Domprovsti - 3 klasserne i lokalområdet

Evaluering af Minikonfirmandforløb januar 2016 Ågerup, Kirkerup og Hvedstrup i Roskilde Domprovsti - 3 klasserne i lokalområdet Evaluering af Minikonfirmandforløb januar 2016 Ågerup, Kirkerup og Hvedstrup i Roskilde Domprovsti - 3 klasserne i lokalområdet Minikonfirmander januar 2016 I 2016 var tilbuddet om Minikonfirmandundervisning

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Nr 4. juli/august årg.

Nr 4. juli/august årg. Nr 4. juli/august 2017 26. årg. Tegning: Amalie Schmidt Krøger 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad september / oktober 2017 er torsdag d. 3.

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Hvem tør sidde under vandspanden?

Hvem tør sidde under vandspanden? Fredag den 30.august 2013 I denne uge har vi nok holdt den hidtil sjoveste fødselsdagsfest. Vi startede med at fejre alle juli - og augustbørnene og de havde lavet den flotteste klovn af boller og kreeret

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november "Mørk er november og løvfaldet slut,

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november Mørk er november og løvfaldet slut, U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre! Lemming d. 9. november 2018 "Mørk er november og løvfaldet slut, vandet begynder at fryse, lyset fra solen og blomsterne

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2013

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. juni - juli - august 2013 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 3 juni - juli - august 2013 45. årg. Det Nye Kirkeblad Dette nye kirkeblad indledes med et åbningskvad. Hvad enten du er kvinde eller mand smid det ikke i din skraldespand

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser

Kirkeblad. for Hjerm Sogn. Her bor de... internetadresser... Her bor de. Vigtige Internetadresser Her bor de... internetadresser... Her bor de Vigtige Internetadresser Sognepræst Mogens Nørsøller Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: MONO@km.dk Mandag er fridag Sekretær og regnskabsfører Britta

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Januar & fedbruar 2013. 45. årg. NR. 1. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger..

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Januar & fedbruar 2013. 45. årg. NR. 1. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger.. KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 1 Januar & fedbruar 2013 45. årg. Spurven sidder stum bag kvist såmænd om ej det fyger.. Foto: Niels Drescher Nytårshilsen fra Torup menighedsråd Så er endnu et år

Læs mere

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen.

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. Julebrev d.21.12-2016-uge 51 Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. De sidste 5 undervisningsdage op til juleferien stod i julens

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 52. årg. 2015 Juni Juli August Til lykke til årets konfirmander Til lykke med konfirmationen i Øster Velling Kirke den 26. april 2015. Til lykke

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

HAGESTED GISLINGE nr. 122 juni juli august 2013

HAGESTED GISLINGE nr. 122 juni juli august 2013 HAGESTED GISLINGE nr. 122 juni juli august 2013 Siden sidst har der været skærtorsdagsgudstjeneste med spisning i Hagested kirke, hvor konfirmanderne opførte Jesu sidste måltid med sine disciple 2 Sommerjazz

Læs mere

Kyndelmisse Gudstjeneste

Kyndelmisse Gudstjeneste K i r k e b l a d F o r L a n g å & T o r u p S o g n e N R. 1 J a n u a r, F e b r u a r, M a r t s 2 0 1 7 Kyndelmisse Gudstjeneste i Langå Kirke d. 5. Februar kl. 10.30 Hvornår slutter julen? De fleste

Læs mere

Konfirmation i Herlev

Konfirmation i Herlev Konfirmation i Herlev 2016-2017 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ HERLEV KOMMUNE - FOLKEKIRKEN I HERLEV Konfirmation Indskrivning KÆRE 7. KLASSES FORÆLDRE OG KOMMENDE KONFIRMANDER Så er det blevet tid til

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere