BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING"

Transkript

1 På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede at blive genvalgt. Der blev indkaldt til ekstra ordinærgeneralforsamling den 14. februar 2013, hvor der blev valgt en ny bestyrelse: Formand: Jesper W. Jensen have 123 Kasserer: Anja Vejrum have 113 Louise Dybbro have 110 Jan Nielsen have 107 Mikael Thomsen have 148 Der blev indkaldt til ekstra ordinær generalforsamling igen 11. maj 2013, da Jesper W. Jensen, af private årsager ikke ønskede at fortsætte som formand. På den ekstra ordinære generalforsamling 11. maj 2013 blev Kent Pedersen have 74 valgt som formand. Der blev indkaldt til ekstra ordinær generalforsamling igen den 14. september 2013, da Kent Pedersen ikke ønskede at forsætte som formand. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING Vandåbningen blev udsat flere gange pga. frostvejr. Endelig fik åbnet for vandet den 6. april Der havde været nogle frost sprængninger, så bestyrelsen opfordre have lejer til at kontroller deres have/kolonihavehus. HAVEVANDRING Bestyrelsen har, som beskrevet i foreningens vedtægter, gået havevandring i perioden maj til september.

2 FÆLLES ARBEJSDAG Efter hvad jeg kan se har der ikke i år været kaldt ind til fælles arbejdsdag. Fælles arbejdsdage blev vedtaget på generalforsamlingen i Fælles arbejdsdag blev indført for at holde udgifter nede på f.eks. vejarbejde og fælles området. ÅRETS PRÆMIEHAVER Have: Flidspræmie: 119 p. have 203. AALBORG KOMMUNE Bestyrelsen har i år søgt om et tilskud på kr ,-. Til beplantning omkring plænen ved vores fælles areal og til indgang portal. I anledning af Engens 50 års jubilæum. VANDLUKNING Vandlukning i år gik der helt koks i det. Det skal kordineres bedre i år. Tak til Kaare Bech og Børge Andersen, der hjalp os i gang. Bestyrelsen valgte ikke at sende gebyr ud til de haver, som var taget hjem, jeg tror de har frosset nok den dag. Aflægger selv beretning for sæsonen. AKTIVITETSUDVALGET Der er blevet anskaffet borde og bænke i år. Engen har betalt det halve. FAST ADRESSE Haveselskabet Engen blev gjort opmærksom på, at to have lejer havde flyttet deres faste bopæls adresse ud i Engen. Det er ulovligt efter gældende regler og kan medføre ophævelse af lejekontrakten. TYVERI.

3 Bestyrelsen fik en henvendelse af tyveri af el, fra en have lejer i Engen. Husk altid at tage foto af kablet der er tilsluttet el kontakt m.m. og over til have lejer der har hugget el. Meld tyveriet til politiet. Når alt dette er gjort, kan bestyrelsen først gå ind i sagen, alt skal være dokumenteret. INHABIL. Der har gået rygter i Engen ang. Anja Rosenkilde skulle være inhabil som revisor, da hendes samlever var medlem af Engens bestyrelse. Jeg rettede henvendelse til kredsens kasserer Frede Skrubbeltrang for at få en afklaring på dette rygte, Anja er ikke inhabil, så er det sat på plads. OPGRAVNING TIL KABLER I GADERNE. Der skal rettes henvendelse til bestyrelsen inden påbegyndt opgravning i vejen/gaden. Der ligger jo tlf. kabler og el. kabler. Pt. Har TDC henvendt sig til mig ang. kabel der gravet over ved have 112. AFLEVERING VED FORMAND SKIFT. PS. Jeg mangler stadig at få mappen fra 2013, nøgler, printer og protokol fra Kent. Har rykket op til flere gange for aflevering af effekterne uden resultat. Kan bruges i kolonihaver. HÅNDVÆRKERFRADRAG. TINGLYSNINGSATTEST. På formandsmødet blev haveforeningerne opfordret til at oplyse, at det er sælger der skal frembringe tinglysningsattesten. BYGGETILLADELSER. Jeg vil gerne gøre jer opmærksom på, at et kolonihavehus inc. legehus og overdækket terrasse ikke må overstige max 50m2. Her ud over må man have et drivhus på max 10m2, sætter man et drivhus op skal det placeres 1m. Fra skel. Al bebyggelse skal ved nedrivning, samt opbygning af læ mur placeres 2,5 m. fra skel. Husk at søge om byggetilladelse.

4 HJERTESTARTER. På et bestyrelsesmøde besluttede bestyrelsen, at Engen skulle søge om en hjertestarter. Jan har søgt om hjertestarter hos Tryg.(I ÅR) KLAGER. Alle klager skal være skriftlige/ på mail ellers har bestyrelsen ikke noget at forholde sig til. BLÅ LEJEKONTRAKTER. Jeg har gået alle blå lejekontrakter igennem, der er lavet inden den 14. september Fra 14. september 2013 overtog jeg salg/leje af haverne i Engen. FØRSTE BESTYRELSEMØDE MED MIG. Det første bestyrelsesmøde med mig, som formand VAR den 18. september Jeg satte nogle faste punkter på dagsorden, som skulle med på hvert bestyrelsesmøde, Bl.a. synligt regnskab, blev vedtaget. Regnskabet har aldrig været fremlagt på forgangne bestyrelsesmøde, Jan- Louise og Mikael havde efterlyst regnskaberne uden resultat. Ved næste bestyrelsesmøde 20. november var der stadig intet synligt regnskab, VAR SKREVET PÅ DAGORDENEN. Vi aftalte, at ved næste bestyrelsesmøde, at regnskab skulle fremlægges. Vores kasserer fortalte bestyrelsen hun havde tjek på regnskabet og havde en aftale med Anja revisor om et revisions møde først i januar. Jeg fortalte vores Anja (kasserer) om revision af regnskab, både et uanmeldt og meldt revisions møde. Fortalte også Anja, at regnskab skal være synligt på vores bestyrelsesmøder. Jeg ved at Anja (revisor) Benthe (revisor) flere gange har rykket Anja (kasserer) for et revisionsmøde, uden resultat.

5 Der blev afholdt revision af regnskab først i maj måned medens Kent var revisor. Jeg talte med Anja (kasserer) først i december ang. manglende regnskab og om hun havde problemer med at føre regnskabet, hvis det var aktuelt, ville kredsen godt hjælpe hende, men det afslog Anja, hun havde tjek på alt. Den 18. december var vores kasserer fra værende pga. sygdom, derfor intet regnskab. BESTYRELSESMØDE DEN 18. DECEMBER. På vores bestyrelsesmøde var vores kasserer fraværende på grund af sygdom, derfor intet regnskab. REFERAT FRA DETTE MØDE. Bestyrelsesmøde den 18. december 2013, blev der stillet spørgsmål ved Anjas håndtering af regnskabet! Jan vil gerne, at der bliver udarbejdet en tillidserklæring, som frasiger øvrige medlemmers ansvar for regnskabet. # Henny overtog formandspost d. 14.9, og har ikke set et regnskab. # Henny har talt med kredsen angående forholdet. Et regnskab skal forlægges ved hvert bestyrelsesmøde. Revision skal forekomme 2 gange årligt.(et varslet og et ikke varslet) # Der blev lavet revision efter Jesper gik af som formand, dog har bestyrelsen aldrig set regnskabet. Revision af regnskab blev fastlagt til den søndag 12. januar 2014 hos Anja (revisor) til kl REVISIONSMØDE DEN 12. JANUAR 2014 Jeg tror det har været den værste dag i min tid som formand for Engen og i øvrigt også for revisorerne. Revisorer, kasserer, næstformand og formand havde aftalt at mødes hos Anja hos Anja (revisor) kl. 9. Vi fire alle mødt op til aftalte tidspunkt Kl kom Anja mand Michael med alt fra Anja, mapper, pc. tlf. simkort og et regnskab som Anja ikke kunne få til at stemme, Anja var gået ned psykisk. Samt en kontant beholdning på kr. 435,- Regnskabet var ikke lavet optimalt. Jeg mangler at få nøgler udleveret fra Anja.

6 Regnskab for aktivitetsudvalget var ikke lavet, da Anja mente, aktivitetsudvalget selv skulle lave det. Jeg valgte at ringe til kredsens formand Inger Kløjgaard og fortalte hende lige hvad der var sket i Engen. Vi aftalte at bestyrelsen i Engen skulle mødes med Inger Kløjgaard og Frede Skrubbeltrang torsdag den 16. januar 2014, Engens revisorer deltog også i mødet. Alt vedr. regnskab for 2013 skulle medbringes. På dette møde blev der besluttet, at vi skulle have en revisor til at gennemgå og lave regnskabet for Revisor Erling Jensen Storvorde blev foreslået, da han har flere regnskaber for haveforeninger i Aalborg. Jeg havde et møde med Erling Jensen den 22. januar Jeg havde været med let hånd igennem regnskabet, fundet nogle fejl, skrevet notater til revisor, bl.a. hvor mange haver der er solgt i hvor mange indbetalte depositummer der er blevet betalt i Erling Jensen fik kopi af regnskabs bilag med fra mig, som jeg fører ved salg/udgifter/udbetalt depositum m.m., samt Anjas pc. og regnskab for 2012 med. Erling Jensen skal lave hele regnskabet fra start til slut. Jeg har været til flere møder med Erling Jensen, fået regnskab fra aktivitetsudvalget med hjem og jeg har skrevet notater til køb og salg. Samt bank bilag. Det jeg kan fortælle er, at alle penge fra køb/og pensionist haver er blandet sammen. På nuværende tidspunkt kan jeg fortælle, at jeg har fundet en fejl i regnskabet, at p. haverne skylder Engen kr. 2800,- for affaldskørsel og benzin. Jeg kan berolige alle med, at bankbøgerne ikke er tømt.

7 Jeg ved godt, at meget af det jeg her nævner er meget fra år 2014, men går ud fra, at havelejer gerne vil vide, hvad der lige er sket. VALG TIL BESTYRELSE M.M. Ved valg af de forskellige poster på dagsordenen: Det er vigtigt, at man går seriøst i foreningens arbejde. Det er i sommer perioden, der er meget at lave og selv om vi lukker ned til efteråret er der stadig møder m.m Ved valg ind i bestyrelsen: Have leje betalt rettidig, ingen ophævelser af lejekontrakt, som bestyrelsen har trukket tilbage. VANDÅBNING Vil alt gå vel, holder vi vandåbning med fælles kaffe bord på plænen fra kl Ca. kl. 10 bliver der lukket op for vandet. Husk at lukke for alle vandhaner både inde og ude. Bliv i haverne til jeres gade er ok. Ønsker alle en god have sæson i Engen. På bestyrelsens vegne. Henny Christensen

8

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP.

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 10. april 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Side 1 af 10 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 8 marts 2015 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Søvangsparken Sted:

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening KREDSNÆSTFORMAND - SEKRETÆR KREDS 4 Til lokalforeninger i Kreds 4 Til Kreds bestyrelsen i Kreds 4 Til Hovedbestyrelsen Referat af Kredsgeneralforsamling

Læs mere

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg 1 Til medlemmerne. Der indkaldes hermed til Studiebyens ordinære generalforsamling: Tirsdag den 20. marts 2013, kl. 19.30 i Helleruplund Kirkes

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Tirsdag den 18. maj 2010 kl. 19.00 blev der i menighedslokalerne ved Fillips Kirke, Kastrupvej 57, afholdt til ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Bredegrund,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~ ~ 1 ~ ~ 2 ~ ~ 3 ~ ~ 4 ~ ~ 5 ~ ~ 6 ~ ~ 7 ~ ~ 8 ~ ~ 9 ~ ~ 10 ~ ~ 11 ~ ~ 12 ~ ~ 13 ~ ~ 14 ~ ~ 15 ~ ~ 16 ~ ~ 17 ~ ~ 18 ~ ~ 19 ~ ~ 20 ~ ~ 21 ~ ~ 22 ~ ~ 23 ~ ~ 24 ~ ~ 25 ~ ~ 26 ~ ~ 27 ~ ~ 28 ~ ~ 29 ~ ~ 30 ~

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 21 februar 2006.

Referat fra generalforsamlingen den 21 februar 2006. Viborg den 28 februar. 2006 1. MØDEDELTAGERE Fra bestyrelsen deltog: Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Formand Jan Ø. Møller, Ålekrogen 36., næstformand Christina Jeppesen, Ålekrogen 9, Kasserer. Jens Arne

Læs mere

vil du give en hånd med?

vil du give en hånd med? Nyt fra bestyrelsen: Det skal være bedre at bo her vil du give en hånd med? Kære beboere, Vesterbro, foråret 2011 Velkommen til femte udgave af Nyt fra bestyrelsen med nyheder, meddelelser til beboerne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008

Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008 Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008 Deltagere: Torben Høecke, Johnna Erichsen, Leif El, Torben Christiansen, Jørgen Jensen, Niels Elbrønd, Ega, Kristian Geisler, René Holmgren, Hanne Ramsbøl, Niels

Læs mere

Ad. 2. Bestyrelsens beretning Ole Kloth-Jørgensen afgav bestyrelsens beretning siden sidste generalforsamling:

Ad. 2. Bestyrelsens beretning Ole Kloth-Jørgensen afgav bestyrelsens beretning siden sidste generalforsamling: Referat fra generalforsamling i A/B Korsdal den 21. april 2015 Generalforsamlingen blev afholdt på Nyager Skole, og var repræsenteret ved bolig 1 (Ole), bolig 2 (Jeppe), bolig 3 (Adrian og Marie), bolig

Læs mere

Store srbejdsdag den 10. oktober 2008. En gruppe flittige marthanere er i færd med at gøre tykkelseshøvlen klar til brug.

Store srbejdsdag den 10. oktober 2008. En gruppe flittige marthanere er i færd med at gøre tykkelseshøvlen klar til brug. Nr. 314 December 2008 34. årgang Foto: Mogens B N Store srbejdsdag den 10. oktober 2008. En gruppe flittige marthanere er i færd med at gøre tykkelseshøvlen klar til brug. Formand Leif Byrgiel, Brinckersvej

Læs mere

Generalforsamling d. 16-03-2015 I Alslev Forsamlingshus

Generalforsamling d. 16-03-2015 I Alslev Forsamlingshus 1. Valg af ordstyrer. Bent Christensen blev valgt 2. Valg af referent og stemmetællere Søren K. Madsen blev valgt som referent. Kurt Nielsen som stemmetæller 3. Bestyrelsens beretning v/ formanden Årsberetning

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

Denne gang kan du læse om...

Denne gang kan du læse om... December 2014 Ny gangbro over kanalen. Foto: Finn Bye Andersen Bestyrelsen 2014-2015 Formand Per Skov Madsen 2173 3849 45madsen@mil.dk Næstformand Finn Holck Klausen 2036 3093 holck-klausen@mail.tele.dk

Læs mere

Referat. Referat fra den ordinære generalforsamling onsdag den 20. marts 2013.

Referat. Referat fra den ordinære generalforsamling onsdag den 20. marts 2013. Side 1 af 10 Referat fra den ordinære generalforsamling onsdag den 20. marts 2013. Der var fremmødt 50 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent. Efter at formanden havde budt velkommen blev Lars

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud Den 13. januar 2013 en spørgeskemaundersøgelse om indbrud På Grundejerforenings generalforsamling i 2012 blev det besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, som skulle arbejde med mulighederne for at imødegå

Læs mere

Men hvordan vores arbejdsforhold vil blive og om der vil opleves nogen ændringer, ved vi ikke endnu.

Men hvordan vores arbejdsforhold vil blive og om der vil opleves nogen ændringer, ved vi ikke endnu. Mundtlig beretning 15: Andes Bondo havde fødselsdag i mandags og hvis nogen er nysgerrig blev han 56 år. Hans højeste ønske var en høj stemmeprocent om overenskomstresultatet og det fik han!. På landsplan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 10.02.12 4.

Læs mere

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Fredag den 21 september 2012 kl 19:00. Offentliggjordt i Foreningsnyt side 15, december 2011. Dagsorden ifg. Vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokol for. Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit.

Udskrift af forhandlingsprotokol for. Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit. Udskrift af forhandlingsprotokol for Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit. Mandag den 19. maj 2014 kl. 19,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Feriecenter Rågeleje Klit. Generalforsamlingen

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Bestyrelsen vil her forsøge at give andelshaverne et indblik i, hvad der er sket i årets løb, de projekter vi har gang i, samt hvad vi tror, det næste år vil bringe. Det forløbne

Læs mere

HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Juni 2007 HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Rigets tilstand AVA projektet Call Center projektet Overenskomst 2007 i TDC Overenskomst 2007

Læs mere

klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet

klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet Den frivillige retshjælp UNG RET har udarbejdet en folder til dig, der gerne vil have styr på, hvilke rettigheder og forpligtelser,

Læs mere

ENLIG ELLER SAMLEVENDE?

ENLIG ELLER SAMLEVENDE? ENLIG ELLER SAMLEVENDE? Vejledning til enlige, der modtager folkepension og førtidspension HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE ENLIG SOM MODTAGER AF FOLKEPENSION ELLER FØRTIDSPENSION? Som modtager af sociale ydelser

Læs mere

hestholm Orientering November 2010

hestholm Orientering November 2010 hestholm Orientering November 2010 Passer din bank ordentligt på din økonomi? Lad os se på din privatøkonomi med friske øjne. En ny bank kan måske give din økonomi det lille løft i hverdagen, der giver

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere