ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120"

Transkript

1 ARTS STUDIER Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lone Nordin, Helle Merete Jacobsen, Elina Maslo, Bergthora, Maria Marquard, Lis Hemmingsen, Kristina Mariager-Anderson, Anne Larson, Peter Plant, Hanne Knudsen, Nina Tange, Katrine Dahl Madsen, Karen Bjerg Petersen, Janne Hedegaard-Hansen, Karen Lund, Frans Ørsted Andersen, Nina Hvid (punkt 8), Stig Roesen og Merete Justesen (referent) Forslag til dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser a. Informationsmøderne i Emdrup og Aarhus 3. Hvordan håndterer vi koordinatoropgaven: hvad er udfordringerne? 4. Hvordan udvikler vi vores uddannelser i fællesskabet omkring uddannelserne? (Måske et tema for en masterdag?) 5. Beslutninger på SN om interne evalueringer 6. Undervisningsplaner og budgetter, E2015, deadline 15. april Ideer til dimissionsfest 25. juni Brugen af eksterne lektorer på uddannelserne 9. Bemandingsbehov, E Censortilbagemelding, 2014: hvad har UFU diskuteret? 11. Eventuelt ARTS Studier Efter- og videreuddannelse Campus Emdrup Merete Justesen kontorfuldmægtig Dato: 27. marts 2015 Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt Ad 2) Meddelelser a. Informationsmøderne i Emdrup og Aarhus. Der deltog desværre meget få studerende i vores informationsmøder både i Emdrup og i Århus. Cirka 35 studerende begge steder. Vores meget unikke produkt er ikke markedsført specifikt for hver uddannelse. Det er uklart, hvem der har ansvaret for markedsføringen det vil blive klarlagt i den kommende tid og kommunikeret til koordinatorerne. Masteruddannelserne har netop fået tilført ekstra ressourcer til markedsføring i F2015. Baseret på den undersøgelse, der blev udarbejdet af Lisbeth Hartmann og Lise Frohn for et par år siden, har de uddannelser, der udbydes til efteråret igen fået deres egen lille markedsføring til de medier der blev benyttet sidste efterår. Der- ARTS Studier Efter- og videreuddannelse Campus Emdrup Aarhus Universitet Tuborgvej København NV

2 udover kommer der annoncer med generel markedsføring af vores uddannelser. Vi skal nok også blive skarpere på vores uddannelsers profil. Vi skal have lokket folk ind på vores hjemmeside. Masteruddannelsen i ledelse af uddannelsesinstitutioner er i samarbejde med Kommunikation og Jeanette M. i gang med et pilotprojekt, som skal danne grundlag for vores profil på hjemmesiden fremadrettet. Vi skal vide noget om de andre masteruddannelser på de andre universiteter særligt i forbindelse med at vi skal være skarpere på vores egne uddannelsers profiler. En eller flere skal have ansvaret for helheden af markedsføringen, så de faglige kan komme med input. Ad 3) Hvordan håndterer vi koordinatoropgaven: hvad er udfordringerne? Punkt 3 og 4 hænger sammen. Vi skal have udviklet vores masteruddannelser. Er de uddannelser vi udbyder relevante for omverdenen? Skal vi udbyde nye typer af uddannelser? Vi håndterer koordinatoropgaven meget forskelligt. Vi kan lærer af hvordan vi håndterer opgaven på de forskellige uddannelser. Faglig koordination og udvikling af uddannelserne sker i de faglige miljøer. Det forventes, at der i instituttets strategi bliver lagt op til at undervisning bliver mere initierende. Skønt at dele information og erfaring om håndtering af hvordan vi tilbyder metode og videnskabsteori på tværs af uddannelserne for undervisere/koordinatorer. Herunder hvordan vi kan bruge hinanden. Et fælles grundmodul for alle masteruddannelser. Hvad har vi til fælles og kunne vi ud fra det lave et fælles grundforløb? De studerende har ikke de akademiske forudsætninger inden de kommer. Der bør tilbydes noget officielt. Anderledes eksamensformer. Alumneaktiviteter evt. på tværs af masteruddannelser. Masteruddannelserne er en forholdsvis praksisnær efteruddannelse. Kunne man tale om en særlig masterpædagogik? Uddannelserne kunne hver især fortælle om hvordan vi møder de studerende og hvordan vi underviser. Flere uddannelser arbejder med masterpædagogik og det kunne være fint at samle noget og evt. få det i Kursiv. Jeanette Magne Jensen orienterede om, at uddannelserne har kunnet søge penge til gå-hjem møder her i foråret Der er desuden reserveret en lille pulje penge til efteråret. Uddannelserne kan søge midler til gå-hjem-møde aktiviteter hos Jeanette.

3 Ad 4) Hvordan udvikler vi vores uddannelser i fællesskabet omkring uddannelserne? (Måske et tema for en masterdag?) Se under punkt 3. Ad 5) Beslutninger på SN om interne evalueringer Studienævnet har besluttet at køre en ny evalueringsproces. Den kvalitative del af de kvantitative spørgeskemaer bliver taget ud. I stedet skal den kvalitative del ske som en del af slutevalueringen. Her i foråret er der valgfrihed i forhold til formen af den kvalitative del. I skal/kan gøre som I plejer og de erfaringer I har ved den kvalitative evaluering, skal I melde ind til UFU til videre behandling. Ad 6) Undervisningsplaner og budgetter, E2015, deadline 15. april 2015 Der er få ændringer i skabelonen for undervisningsplanen. Der er ingen ændringer i budgetskabelonen dog må I gerne skrive de eksterne på nederst i skemaet, idet administration skal samle oversigt over eksterne på alle moduler i en samlet fil og det gør det nemmere, hvis de eksterne står samlet nederst og lige er til at klippe ud. Husk at kompendier fremover udleveres gratis. De studerende skal selv købe bøger. Biblioteket kan være behjælpelig med at finde elektroniske tekster, som kan blive lagt på BB og dermed ikke behøver komme i kompendiet. Jeanette Magne Jensen undersøger hvordan underviserne får kontakt med biblioteket omkring denne opgave. Ad 7) Ideer til dimissionsfest 25. juni 2015 Vi har fået penge til at afholde en dimissionsfest i år. Datoen er fastsat til den 25. juni Årets dimittender bliver inviteret sammen med maks. en gæst. Der vil blive serveret en let anretning og der vil være lidt underholdning. Gode ideer modtages gerne. Afholdes arrangementet også i Århus? Jeanette Magne Jensen undersøger det nærmere. Ingen undervisere fra masteruddannelsen i positiv psykologi kan deltage, da de alle deltager i en meget vigtig konference i Florida. Alle studerende er også opfordret til at deltage i den konference, så det er også tvivlsomt om dimittenderne kan deltage i arrangementet. Ad 8) Brugen af eksterne lektorer på uddannelserne Nina Hvid deltog under dette punkt.

4 Nina Hvis orienterede: Mange eksterne lektorer er blevet ansat til flere timer end de har aflagt. Og det skal vi prøve at udgå fremover. Processen er således, at masterstudiecentret på baggrund af et semesters budgetter, sender en samlet oversigt over semestrets eksterne til instituttet, hvorefter instituttet ansætter de eksterne ud fra oversigten. Problematikken er, at der ofte er budgetteret med mange flere timer i budgetterne end de eksterne ender med at afholde. Det er især timerne til vejledning og eksamen der ikke holder fra budget til regnskab. Vi skal have fundet en procedure, så vi gør det lettere at ramme et korrekt timetal til ansættelserne. Budgettallene skal være de højest mulige tal. Eksterne skal ansættes efter et konservativt skøn og så skal de efterreguleres. Man kunne budgettere fuldt ud og så ansætte til en procentdel lavere ved eksamen/vejledning og den procentdel kunne være forskellig fra uddannelse til uddannelse. De eksterne skal have en kontrakt inden semestret starter, så efterregulering af budgetterne 1. september er for sent. Jeanette, Merete og Nina udarbejder en ny procedure på baggrund af denne diskussion. Hvis en ekstern skal have over 50 timer i et semester, skal der laves en ansættelseskontrakt. Ad 9) Bemandingsbehov, E2015 Har I har særlige bemandingsbehov eller bemandingsproblemer i efteråret 2015, så skriv til Jeanette Magne Jensen. Ad 10) Censortilbagemelding, 2014: hvad har UFU diskuteret? Der er et stort ønske fra censorerne om, at vi får de studerende til at overholde antallet af anslag. Censorerne synes, at det er godt, at vi giver de studerende grundig feedback på eksamensresultaterne. Derudover er der et forslag fra en censor om at det kunne være godt, hvis studerende på den fleksible masteruddannelse lige udarbejdede en side hvor den studerende begrunder, hvordan emnet i masterprojektet hænger sammen med de øvrige moduler i den studerendes uddannelse. Der står allerede i vejledningen, at afgangsprojektet skal forbinde de enkelte moduler og ligge inden for hovedområder. Jeanette Magne Jensen har møde primo april med censorformand Birgitte Ravn Olesen om bl.a. studieordningens ordlyd i forhold til, hvad der eksamineres i.

5 Ad 11) Eventuelt Det kunne være interessant at se frafald fra deltagelse i undervisning kontra eksamen. Digital eksamen: Merete Justesen orienterede om, at der ved sommereksamen 2015 kører et pilotprojekt med digital eksamen. Vi er på masterområdet meget sent blevet informeret om dette. Administrationen er klar til at deltage i et pilotprojekt og vil derfor gerne have at et eller to af vores masteruddannelsers modul 2 melder sig til projektet. Hvis I melder jer, så betyder det, at alle bedømmere interne såvel som eksterne - udelukkende får eksamensopgaverne elektronisk. Det er muligt i systemet, at skrive noter til opgaverne og det er også i dette system, at eksamensresultaterne skal registreres. Administrationen foreslår, at specialpædagogik, modul 2 melder sig på banen, da censorerne på denne uddannelse ofte er udenlandske og tidligere har ønsket at få opgaverne elektronisk. Men andre uddannelsers modul 2 må også gerne melde sig på banen. Deltagelse er frivilligt ved sommereksamen Fællesforelæsning i efteråret: Maria Marquard orienterede om efterårets fællesforelæsere. Modul 1: 3. september: Bente Elkjær. Dewey og pragmatismen 19. november: Hans Siggaard Jensen. Videnskabsteori Modul 3: 17. september: Katrin Hjort. Forandringer og velfærd og nye krav til kompetenceudvikling blandt professionelle og klienter. 26. november: Steen Nepper Larsen. Pædagogik er at ville noget med nogen - syrlige tanker om kognitiv kapitalisme, uddannelsespolitik, dannelsestænkning, videnskabsteori og sprogkritik. Lis Hemmingsen meddelte, at hun gik på pension og derfor havde Lis medbragt lækre flødeboller. Lis Hemmingsen overleverede de første tre studieordninger fra masteruddannelserne fra 2001 til Jeanette Magne Jensen ligesom Jeanette Magne Jensen også fik overleveret masterprojektet fra den første færdige master på DPU i Referatet er godkendt i mailhøring

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Deltagere: Gorm Hansbøl, Karen Lund, Elina Maslo, Bent B. Andreasen, Nina Tange, Anne Larson, Hanne Knudsen,

Læs mere

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Stig Brostrøm, Elisabeth Arnbak, Maria Marquard, Kristina Mariager-Andersson,

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE øde den 30. november 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager- Anderson og Merete Justesen (referent),

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Bergthora Kristjansdottir, Claus Haas, Vibe Aarkrog,

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Anna Kathrine Frørup, Bergthora Kristjansdottir,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Bergthora Kristjansdottir, Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager-Anderson, Anne Selsøe Sørensen, Eva Silberschmidt

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 17. marts 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Tilforordnede:

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne

AU VIDEN REFERAT. Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne REFERAT Til stede: Stig Roesen, Pernille Hovej, Ida Stub Nielsen, Ib Ravn, Lis Hemmingsen, Kristina Mariager-Andersson,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Søren Langager, Karen Bjerg Petersen, Vibe

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: Lokale: D118

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: Lokale: D118 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Vibe Aarkrog, Bjørn Hamre, Bergthora Kristiansdottir,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen Møde 4. september 2018 kl. 11-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (forperson) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Helene Gad Ratner Lotte Hedegaard

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

AU STUDIEADMINISTRATION, ARTS AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl i lokale A403

AU STUDIEADMINISTRATION, ARTS AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl i lokale A403 REFERAT Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl. 14-15.30 i lokale A403 Deltagere: Janne Hedegaard Hansen, Hilde Bollen, Hanne Knudsen, Ib Ravn, Jeanette Magne Jensen, Lis Hemmingsen, Mikala Hansbøl,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE AARHUS UNIVERSITET

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE AARHUS UNIVERSITET ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 9. november 2018 kl. 10-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Jeanette Magne (formand), Frans Ørsted Andersen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde Side 1/7 Mødedato: 22. marts 2019 kl. 11-12.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Masterkoordinatormøde Deltagere: Eva Silberschmidt Viala, Søren Langager, Kristina Mariager-Andersson, Anna

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Linda Kragelund deltager ikke mere i uddannelsesnævnet, da hun ikke længere er ansat på DPU.

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Linda Kragelund deltager ikke mere i uddannelsesnævnet, da hun ikke længere er ansat på DPU. Møde 2. oktober 2017 kl. 10-13 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Eva Silberschmidt

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

1 af 5. Modulansvarlige Nina Tange, Ib Ravn, Undervisere Lektor Ib Ravn, Specialkonsulent Nina Tange,

1 af 5. Modulansvarlige Nina Tange, Ib Ravn, Undervisere Lektor Ib Ravn, Specialkonsulent Nina Tange, Uddannelse: Masteruddannelsen i Positiv Psykologi Modul (nr. + navn): Modul 4, Masterprojekt ECTS: 15 Semester + år: Forår 2018 Undervisningssted: Emdrup hhv. Aarhus Modulansvarlige Nina Tange, nta@dpu.dk,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 11. september 2018 Tid: 10.30-12.00 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Eva Silberschmidt Viala, Bergthora Kristjansdottir,

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 22. juni 2011 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Niels Rosendal Jensen, Mads Lindensgaard, Nadja Hjort Heidemann, Regitze Wind, Torin Julius Bolvinkel, Kathrine Raagaard

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Undervisningslokale Der henvises til timeplanen: http://autumnschedule.au.dk/dk/default.aspx

Undervisningslokale Der henvises til timeplanen: http://autumnschedule.au.dk/dk/default.aspx Uddannelse: Masteruddannelsen i Positiv Psykologi Modul (nr. + navn): Modul 4, Masterprojekt ECTS: 15 Semester + år: Forår 2016 Undervisningssted: København hhv. Aarhus Modulansvarlige Nina Tange Undervisere

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl. 13.00-16.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Greve Lysgaard, Oliver Kauffmann, Malou

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen, Jonas Greve Lysgaard, Kristina Mariager- Anderson, Lasse Michael Rønaa

Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim Sloth Larsen, Jonas Greve Lysgaard, Kristina Mariager- Anderson, Lasse Michael Rønaa Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 11. maj 2015 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla Kurell,

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer Møde den: 23. august 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Kryger, Sune Frølund, Anne Strandsbjerg Petersen, Helene Kamp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et nyt punkt 4 vedr. præcisering af syge- og omprøveformen for modul

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et nyt punkt 4 vedr. præcisering af syge- og omprøveformen for modul Møde den: 23. april 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Karina Byskov

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3)

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3) Møde den: 18. december 2013 kl. 8.45-11.45 Emdrup: lok. B101a. Trøjborg: lok. 2113-252 Møde i Uddannelsesfagudvalget for Kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Bente

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2016 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Lasse Michael

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 02.03.2016 Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl. 9.15-12.00

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Lisser Rye Ejersbo, Karina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 28. marts 2014, kl. 12 14 Emdrup lokale A112 videolink til Aarhus, Trøjborg lokale 252 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede: Henrik

Læs mere

Til stede Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Janus Kragerup, Mia Tvede Henriksen, Per Jepsen, Dag Lindemann, Henrik Vase Frandsen, Per Jepsen

Til stede Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Janus Kragerup, Mia Tvede Henriksen, Per Jepsen, Dag Lindemann, Henrik Vase Frandsen, Per Jepsen Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Onsdag d. 27.5.2015, 13-15 Emdrup: A 112 Århus: Trøjborg 2110-222 Til stede Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Janus Kragerup, Mia Tvede Henriksen, Per Jepsen,

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Emdrup lokale D219 videolink til Århus Uddannelsesfagudvalgsmøde Filosofi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Emdrup lokale D219 videolink til Århus Uddannelsesfagudvalgsmøde Filosofi Møde den: 23.10.2012 Emdrup lokale D219 videolink til Århus 1431-021 Uddannelsesfagudvalgsmøde Filosofi REFERAT Til stede: Thomas Aastrup Rømer; Sune Frølund; Cecilie Tang Brock; Morten Korsgaard; Pernille

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Nils Christian Nickelsen, Simon Nørby, Lene Mejer, Lizette Burup, Tea Skailand, Rikke

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/8 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. juni, kl. 10:00 16:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

3. Aftagerpanel Bilag 2: Mail fra Erling samt mødereferat fra møde i aftagerpanel for økonomiske og erhvervsøkonomiske uddannelser den

3. Aftagerpanel Bilag 2: Mail fra Erling samt mødereferat fra møde i aftagerpanel for økonomiske og erhvervsøkonomiske uddannelser den Referat Af: Møde i Studierådet for økonomi og erhvervsstudier 10. F E B R U A R 2 0 1 5 S K O L E N F O R Ø K O N O M I O G E R H V E R V S S T U D I E R F I B I G E R S T R Æ D E 2 P O S T B O K S 159

Læs mere

Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn, Christina Johannsen, Kristian Birk

Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn, Christina Johannsen, Kristian Birk Referat af UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL Den 27. maj 2013 kl. 13-16 i lokale D219 Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn,

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat.

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat. Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 28. november 2016 kl. 11.00-14.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 24. juni 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Niels Kryger, Helene Kamp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen, Tilde

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011

Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011 Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011 Der har i foråret 2011 været udbudt et modul i masteruddannelsen i dansk som andetsprog. Modulet er samlæst med Uddannelsen til underviser

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 27. februar 2015 Emdrup, lokale Emdrup D120; Trøjborg UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 27. februar 2015 Emdrup, lokale Emdrup D120; Trøjborg UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL Møde den: 27. februar 2015 Emdrup, lokale Emdrup D120; 2113252 Trøjborg UFUmøde Pædagogisk sociologi og MA LLL Referat Til stede: Anne Larson (Uddannelseskoordinator), Dirk MichelSchertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere