Bag Whisky & Rom Magasinet står: Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen Whiskymessen.dk & Whisky.dk Tlf (Henrik) Tlf.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bag Whisky & Rom Magasinet står: Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen Whiskymessen.dk & Whisky.dk Tlf. 2081 3743 (Henrik) Tlf."

Transkript

1 Kære abonnenter på Whisky & Rom magasinet, Tusind tak for jeres opbakning til magasinet i det er dejligt at I synes vores store projekt har været værd at følge og ikke mindst tak til dem som deltog på vores whiskyrejse i efteråret. Efter mange opfordringer har vi fået sammensat et nyt program for du kan læse mere om programmet på de følgende side, samt læse artiklen fra sidste års tur. Har du ikke fået tegnet abb. på Whisky & Rom magasinet - kan dette gøres på Whisky.dk Whisky & Rom magasinet koster pr. nummer i 2013 kr. 69,50 pr. stk. + 39,- kr. i leverering - jeres pris for 4 numre incl. levering bliver 399,- Bag Whisky & Rom Magasinet står: Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen Whiskymessen.dk & Whisky.dk Tlf (Henrik) Tlf (Ulrik) Issue No. 8 er lige på trapperne - bestil nu og få issue no. 7 & No.8 sendt pr. post sammen

2 Her er chancen for at opleve Skotlands mest berømte destillerier på tæt hold sammen med ligesindede whiskynydere. På turen kommer vi bagom kulisserne hvor du får lov til at smage de mere specielle ting, og måske sample direkte fra fadene i warehousene. Tag med på en uforglemmelig rejse til whiskyens hjemland, hvor vi besøger to uafhængige aftappere Adelphi, Scotch Malt Whisky Society, 7 destillerier bla. Macallan, Balvenie, Edradour samt Speyside Cooperage. Ægte skotsk gæstfrihed, haggis, sækkepibe musik, pubmiljø, whisky dagen lang; hvad venter du på? Desuden afholdes en hyggelig whiskysmagning af Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen på Hotel Hilton. DENNE SKØNNE SKOTLANDSREJSE FRA 15/9 TIL 20/9 KUN 8995,- denne skønne skotlandsrejse fra 9/9 til 15/9 Kun 8499,- Bemærk programmet er IKKE 100% endeligt endnu. Prisen inkl. bustur som beskrevet med dansk guide, 6 overnatninger (4 i Dufftown og 2 i Edinburgh) i dobbeltværelse med morgenmad, entreer og smagninger som beskrevet samt 2 x frokost og let aftensmad på SMWS (dog ekskl. drikkevarer til frokoster) Prisen inkl. således ikke: Frokoster, aftensmad, drikkevarer og rejse- / afbestillingsforsikring. Læs mere om bookning og de specifikke detaljer på:

3 Tag til Skotland med Whisky & Rom magasinet til efteråret! Whisky & Rom magasinet inviterer alle sine læsere og whiskynydere til Skotland i september, hvor vi skal rundt i Speyside Her er chancen for at opleve Skotlands mest berømte destillerier på tæt hold sammen med ligesindede whiskynydere. På turen kommer vi bagom kulisserne hvor du får lov til at smage de mere specielle ting, og måske sample direkte fra fadene i warehousene. Tag med på en uforglemmelig rejse til whiskyens hjemland, hvor vi besøger to uafhængige aftappere Adelphi, Scotch Malt Whisky Society, 7 destillerier bla. Macallan, Balvenie, Edradour samt Speyside Cooperage. Ægte skotsk gæstfrihed, haggis, sækkepibe musik, pubmiljø, whisky dagen lang; hvad venter du på? Desuden afholdes en hyggelig whiskysmagning af Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen på Hotel Hilton. Turen starter mandag den 9. september 2013 sidst på aftenen i Kastrup Lufthavn De enkelte deltagere sørger selv for check-in (boarding passes er fremsendt til de enkelte) samt security kontrol. Efter security kontrollen mødes gruppen i café området i Kastrup Lufthavn. Easy Jet flyver kl og gaten lukker kl check ind lukker kl Vi anbefaler dog, at alleankommer til Kastrup Lufthavn SENEST 1½ time før afgang dvs kl og checker ind/går gennem security kontrollen hurtigst muligt. Flyet ankommer til Edinburgh Lufthavn kl og efter bagageudlevering samles gruppen ved udgangen af ankomst udenrigs, hvorefter turen på gåben går til Hilton Edinburgh Airport (ca 200 meter fra terminalen) hvor der om aftenen vil blive arrangeret en velkomst whiskysmagning på Hilton forestået af Ulrik Bertelsen og Henrik Olsen turens rejseledere, der er kendt som grundlæggere af Whiskymessen, whiskybutikken Whisky.dk og Whisky & Rom Magasinet.

4 Tirsdag den 10. september 2013 Efter veloverstået morgenmad og tid til lidt afslapning, henter bussen os på hotellet kl Vi kører over Firth of Forth broen og svinger efter umiddelbart af for at aflægge den uafhængige aftapper Adelphi et besøg. Adelphi er en anerkendt, uafhængig aftapper og fra deres lager og aftapningshal vil Alex Bruce fra Adelphi fortælle om arbejdet som uafhængig aftapper og mon ikke også der falder nogle ord om deres destilleriprojekt langt ude mod vest. Et nyt destilleri i Skotland, der forventes at stå kalrt ultimo 2013 / primo Efter besøget her fortsættes til Pitlochry, hvor vi starter med en let frokost på Pitlochry Golf Clubs restaurant med udsyn til hul 18! Herefter kører vi til et af de mindste destillerier i Skotland Edradour Distillery, der tillige huser den uafhængige aftapper Signatory. Her vil vi også få en rundvisning på destilleriet ligesom der er mulighed for at smage langt de fleste Edradour og Signatory aftapninger i destilleriets smagebar og muligheden for at købe en af de første, men senere mange flasker på denne tur. Efter dette besøges sættes kursen mod Dufftown, hvor vi forventer at være først på aftenen. Indkvartering vil alt efter gruppens sammensætning og kapacitet i Dufftown blive lettere spredt omkring Torvet i Dufftown på hotel og B&B nogle B&B med fælles bad og toilet.

5 Onsdag den 11. september 2013 Denne dag er uden bus. Vi samles ved tiden ved klokketårnet i Dufftown og går ned til destillerierne The Glenfiddich og The Balvenie, hvor vi har bestilt rundvisninger. Her kommer vi virkelig i dybden. Gruppen deles i 2 hold hold 1 starter med The Balvenie, mens hold 2 starter med The Glenfiddich. Efter rundtur samles vi til frokost på Glenfiddichs restaurant og herefter bytter holdene destilleri. Vi regner med, at vi er færdige ved 15-tiden, og hvis der er stemning for det, vil der på gå-ben blive vandring til byens øvrige destillerier (ikke egentlige besøg). Torsdag den 12. september 2013 Vi samles ved bussen på torvet kl. 10, og kører op til den nærliggende by Aberlour, hvor der venter os en ny oplevelse. Det lille destilleri i udkanten af byen, Aberlour Distillery er en dejligt lille destilleri og her er der mulighed for at aftappe sin egen Aberlour Cask strenght i både bourbon og sherry udgave. Vi regner med at der også her smages på et bredt udvalg af Aberlour s produkter så vi går herfra med en dyb viden om destilleriets produkter og kapacitet. Herefter fortsætter vi til Glenfarclas destilleriet, der jo er kendt for sin 105 og Family Cask serien. Også her får vi et godt indblik i destilleriets historie og dette fantastiske lager af whisky, som destilleriet råder over og som på mange måder gør, at de kan lave en så unik serie, som tilfældet er. Alt efter stemningen i bussen og tidspunktet, kan det nærliggende slot Ballindalloch besøges (entre er IKKE inkluderet i prisen) eller der kan laves en fotostop tur til de mange nærliggende destillerier som f.eks. Cardhu, Cragganmore, Knockando osv.

6 Fredag den 13. september 2013 Igen mødes vi ved bussen denne morgen kl så vi kan være på Speyside Cooperage ved Craigellachie kl. 10. Her skal vi se på, hvordan tønderne checkes og repareres. Det er et fascinerende arbejde at betragte og udenfor vil man blive lamslået over de mængder af tønder, der bare ligger og venter på et nyt liv. Efter dette besøg kører vi ned til Craigellachie Hotel, hvor vi får en let frokost. Hotellet har en af Skotlands bedste whiskybarer baren på Craigellachie blev oprindeligt stiftet af tidligere danske ejere, som dog afhændede hotellet for 5 år siden. Efter frokost køre vi over på den anden side af Floden Spey til det navnkyndige destilleri Macallan, der vel ikke kræver nærmere præsentation? Her har vi sørget for et eksklusivt besøg, der meget gerne skulle være et af højdepunkterne på denne tur. Efter besøget her returneres til Dufftown, og aftenen er til fri disposition. Lørdag den 14. september 2013 Vi skal sige farvel til Dufftown men inden vi tager gribende afsked med Speyside skal vi lige nå omkring The Glenlivet destilleriet. Som bekendt er dette destilleri det første, der udtog lovlig licens i 1824 hvilket betød at ejeren måtte gå bevæbnet rundt af fare for repressalier fra områdets øvrige destillatører, der ikke havde til sinds at underkaste sig den nye lovgivning fra Efter besøget hos The Glenlivet kører vi op til Skotlands højeste beliggende by Tomintoul, hvor vi finder The Whisky Castle en sjov, lille butik hvor indehaveren brænder for whisky. Her er der mulighed for at gøre et par gode flaskekøb og hvis man køber, skulle der også gerne falde en smagsprøve af fra en af de mange smageflasker, der står i butikken. Efter stoppet i Tomintoul, hvor man også kan få lidt at spise fortsætter bussen til Edinburgh, hvor vi indlogeres på turisthotel i byen. Om aftenen har vi arrangeret et arrangement på Scotch Malt Whisky Society her får vi en let aftensmad samt en smagning og foredrag om SMWS. Når vi skal herfra er bussens køre-/hviletid dvs udløbet så man skal selv finde hjem til hotellet medmindre man fortsætter i SMWS bar eller ude i byen.

7 Søndag den 15. september 2013 Det er hjemrejsedag men en meget stor del af søndagen er til rådighed så vi kan kigge nærmere på Edinburgh. Den officielle del af programmet er et besøg på The Scotch Whisky Experience, hvor man på en anden måde får fortalt historien om skotsk whisky (måske lidt mere turistpræget), får lejlighed til at se verdens største whiskysamling og så skal vi naturligvis også lige have en dram eller 2. Derefter går vi ind til naboen Edinburgh Castle, og kigger nærmere på byens vartegn her hvor der årligt afholdes Military Tattoo (og hvor Runrig i år afholdt koncert ifm med deres 40 års jubilæum). Sidst på eftermiddagen sættes kursen mod Edinburgh lufthavn, hvor vi skal være kl /17.00, da vores fly har afgang kl Vi lander i Kastrup kl forhåbentlig med bagagen fyldt med både indtryk og flasker fra en begivenhedsrig tur. Priser og betingelser (baseret på kurs 900 vi tillader os at regulere prisen i DKK ved væsentlige kursudsving samt ved væsentlige ændringer i EasyJets prisstruktur, lufthavnsafgifter og lignende): Pris pr person i dobbeltværelse: DKK 8.095,00 *) Pris pr person i dobbeltværelse: DKK 8.495,00 **) Tillæg for enkeltværelse: DKK 1.300,00 *) = med fælles toilet og bad de 4 dage i Dufftown og eget bad og toilet i Edinburgh **) = med eget bad og toilet på værelset alle nætter Prisen inkl. bustur som beskrevet med dansk guide, 6 overnatninger (4 i Dufftown og 2 i Edinburgh) i dobbeltværelse med morgenmad, entreer og smagninger som beskrevet samt 2 x frokost og let aftensmad på SMWS (dog ekskl. drikkevarer til frokoster) Prisen inkl. således ikke: Frokoster, aftensmad, drikkevarer og rejse- / afbestillingsforsikring.

8 KALØ REJSER - Teknisk rejsearrangør Ved booking betales et depositum på DKK 2.000,00 pr person. Senest den 1. juli 2013 betales det resterende beløb. Depositum / restbetaling indbetales til KALØ REJSER s konto i Djurslands Bank. Da Kalø Rejser skal booke fly, skal navn som i pas, fødselsdato, pasnummer og passets udløbsdato oplyses. Afbestillingsregler: Hvis du af en eller anden grund må aflyse turen, gælder følgende regler: Flybillet ingen refusion. Turen: Indtil 1. juli 2013 depositum er tabt. Efter 1. juli 2013 vil en annullering som udgangspunkt betyde, at det fulde beløb er tabt. Vi vil dog forsøge i videst muligt omfang at få refunderet overnatninger, men derudover kan der ikke forventes refusion. Rejsens pris er baseret på, at minimum 16 personer deltager. Er der ikke tilmeldt 16 deltagere pr. 1. juni 2013, forbeholder KALØ REJSER sig til at annullere turen, og eventuelle indbetalte depositum vil blive refunderet fuldt ud. Kalø Rejser tilbyder at tegne en afbestillingsforsikring, der koster 6% af rejsens pris. Denne forsikring dækker, hvis du må afbestille rejsen p.gr.a. sygdom, dødsfald i nærmeste familie og lignende uddybende betingelser kan fås ved henvendelse til KALØ REJSER tlf Bestilling og Bookning SKAL ske til KALØ REJSER

9 HELE DANMARKS WHISKY & ROM MAGASIN 2012 AF HEIDI JUHL PEDERSEN 5 DAGE I DET FORJÆTTEDE LAND Whisky & Rom magasinets whiskyrejse til Skotland, september 2012 Den 15. november 2012 drog 20 forventningsfulde mænd og en enkelt kvinde sammen med Whisky & Rom magasinet ud på en rejse mod Skotland for at opleve, dufte og sippe til gyldne dråber i selveste whiskyens hjemland. Det skulle vise sig at blive en tur fuld af uovertrufne højdepunkter, hvor destillerier åbnede dørene til de allerhelligste rum og lagre og lod den bedste Scotch Malt flyde i stride strømme fra både fad og gode flasker. Vi var med andre ord 5 dage i det forjættede land. Oh, you ve been to The Promised Land. Konstateringen kommer fra en storsmilende indehaver af en lille souvenirforretning i den skotske by Inveraray, der kort har hørt om Whisky & Rom magasinets næsten afsluttede whiskyrejse, på tidspunktet hvor vi er på vej tilbage over fastlandet mod sidste destination, Edinburgh. Vendingen er hørt tidligere på turen, hvor Bruchladdich s Jim McEwan, viftende med hånden, som afslutning sender os over i destilleriets bagerste lager: Go good people! Go to the Promised Land. Og i sandhed på denne whiskytur, der gik fra Edinburgh til Arran, videre over halvøen Kintyre til Islay med stop hos ikke mindre end 8 destillerier, 1 uafhængig aftapper og flere spændende whiskyshops, mødte vi i bogstaveligste forstand en overflod af både oplevelser og noget af Skotlands bedste whisky. Jo, skotterne ved godt selv, hvad de gemmer på, og for en gangs skyld var de ikke det mindste nærige. Men lad os starte fra begyndelsen om rejsen til landet, hvor det flyder med langt bedre sager end mælk og honning: LØRDAG D : Whisky & Rom magasinets whiskyrejse til Skotland starter tidligt i Billund Lufthavn med kufferter, der for første og eneste gang på denne tur ikke nærmer sig overvægt. Check-in og flyvetur går glat, og kl står den samlede gruppe på 20 mand og en enkelt kvinde i Edinburgh Lufthavn. Her holder turens bus allerede klar. Vi skal som det første køre tværs over Skotland for at besøge Creative Whisky Company en uafhængig aftapper, der har specialiseret sig i single cask, single malt whiskies. Eksklusive fade vel at mærke, som nogle gange rummer mindre end 100 flasker til aftapning. Det er indehaveren, David Stirk, selv og en medhælper, der tager imod os i Creative Whisky Company s warehouse på fastlandets vestside. Efter en kort introduktion, slår David hul på det første fad foran flere måbende tilskuere, der havde regnet med at smagningen skulle være fra aftapninger. Og smilene bliver kun bredere, mens 6 WHISKY & ROM MAGASINET ISSUE 6

10 2012 HELE DANMARKS WHISKY & ROM MAGASIN Skotland byder altid på smukke fotomuligheder og masser af whiskyoplevelser DET SMAGTE VI! Creative Whisky David Stirks bonded warehouse Direkte fra fad: * Clynelish 1997, 15 år, recasked, 56% * Macduff 1997, 15 år, second fill, 56% * Mortlach1995, Dufftown, 17 år, sherryfad, 43-45% * Littlemill 1991, 21 år, amerikansk eg, refill, 54 % * Macduff 1993, 19 år, 58% * Jura 1976, 36 år, 51% (500 pr. fl.) * Ledaig 1997, 15 år, refill, 58% Kildonan Hotel, Arran opvarmning * Arran Distillery only Destilleret og tappet , 6 år, 46,4 % 189 fl. * Arran Distillery only Destilleret og tappet , 6 år, 52,4% 325 fl. * Arran Cask Strength, 12 år, 54 % fl. * Arran - fadprøve taget af Euan Mitchell til os. Destilleret 1995, aftappet , 17 år, 52,8% * Arran Machrie Moor 46% Peated Arran Malt 3. udgave David slår hul, hælder op, skåler og fortæller levende om smagsprøver fra de hele 7 meget særlige fade, der bliver åbnet for vores skyld. Efter smagningen bliver turens første anseelige samling flasker indkøbt, og snakken går livligt. Flere melder imponeret, at de slet ikke havde forestillet sig smagning direkte fra fad, og nogle mener, at turen jo så allerede har haft sit højdepunkt. Men de skal vise sig at tage grundigt fejl. Et godt råd, hvis du besøger David Stirk husk at få ham til at fortælle om den med aben og den med piraten! Efter besøget hos Creative Whisky Company, kører vi til færgelejet og sejler til øen Arran, hvor vi skal indkvarteres for natten. De fleste skal sove på Kildonan Hotel, så vi tager samlet aftensmaden her. Efter maden laver de gode turarrangører (og redaktører på Whisky & Rom magasinet) Ulrik og Henrik en opvarmning-til-turen smagning med nogle gode sager fra Isle of Arran Distillery, som er første stop næste dag. SØNDAG D : Ovenpå en god nats søvn og selvfølgelig en startsjus i bussen kører vi til op til nordsiden af Arran. Turen går igennem et fantastisk landskab, hvor bjerge og klipper med små vandfald og græssende får på skrænterne, der ligner hvert øjeblik at kunne trille ned i bussen, omgiver vejen. Isle of Arran Distillery s ejer siges også at have valgt dette sted meget nøje. Beliggenheden skal have noget af Skotlands fineste vand i søen Loch na Davie højt oppe i bjergene, og klimaet skal være ideelt for modningen af byggen. Isle of Arran Distillery er øens eneste destilleri og åbnede først i Vores på bedste skotske manér kiltklædte rundviser tager os med i et lille stemningsfuldt lokale, hvor vi nyder den første smagsprøve et 14-årig Arran 46 %, mens vi ser en kort film om Arran Distillery s historie. Selve rundvisningen foregår igennem hele produktionen og ender i en afsidesliggende bar, hvor der er Isle of Arran Distillery Fra aftapning: *Råsprit ca. 68% * Arran, 14 år, 46 % * Arran, 10 år, 40% * Arran, 12 år, 54% * Arran, 8 år, 50 % afsluttet på Amarone vinfade Springbank og Glengyle Distillery The Tasting Room med Grant MacPherson Fra aftapning: * Hazelburn, 12 år, 46 % * Kilkerran, 8 år, 46 % * Springbank, 10 år, bourbon-fad, afsluttet på sherryfad, 46 % * Springbank, 15 år, sherryfad, 46% * Longrow, 18 år, 46% * Longrow, 10 år, 53,9% (specialaftapning 650 fl. forbeholdt Springbank Society medlemmer) * Springbank, 14 år, doublecasked på portvins- og bourbonfad, 54,7% (7 år på portvin + 7 år på Bourbon) I bussen inden afgang til Islay (kl. meget tidlig) The Glenturret 1977, 35 år en Whisky.dk aftapning på 48,3%, kun 234 flasker Kilchoman Distillery med John McClelland Fra aftapning: * Kilchoman, 8 år, 50 % * Kilchoman, Denmark Cask Exclusive #7 single cask fra , fadnr. 162, 59 % Bruichladdich Distillery Warehouse number 1 med Jim McEwan og Duncan McGillivray Direkte fra fad: * Bruichladdich, på fad 1985 (et af de ældste fade hos Bruichladdich), doublecask, bourbonfad til nyt bourbonfad maj 2012 * Bruichladdich, på fad 1990, doublecask, bourbonfad til Chateau d Yquem, 1. Cru Sauternes fad * Bruichladdich Octomore, på fad 2009, Virgin Oak, 300 ppm, 66 % 3 år (fadet har aldrig været med salg for øje) * Bruichladdich, på fad 1990, doublecask, 18 år på bourbonfad, 4 år på sherry og afslutning på Château Latour, 1. Cru Bordeaux, Pauillac vinfad (Note! Vi smagte også en del virkelig gode dråber fra bagerste lager sammen med Duncan, hvor dataene på smagsprøverne fortog sig i godt humør ) ISSUE 6 WHISKY & ROM MAGASINET 7

11 HELE DANMARKS WHISKY & ROM MAGASIN 2012 Chesterfield og overmåde god whisky på hylderne i alle retninger. I butikken bliver der handlet godt ind, der er jo stadig lidt rum i kufferterne. Det er sent, da vi kører til Tarbert for at overnatte på et ægte skotsk slotshotel, Stonehaven. Her nyder nogle barens fortræffeligheder, andre skynder sig i seng. Vi skal nemlig tidligt op næste morgen meget tidligt! MANDAG D : Kl. 5:30 sharp kører bussen! (Det er så tidligt, at flere endda er for trætte til at drikke morgenwhisky!!!). Vi skal med færgen til Islay, og på færgeturen er der heldigvis tid til at hvile sig lidt eller nyde den helt særlige havudsigt og lys ved de inderste Hebrider, som Islay er Ardbeg Warehouse Iain MacArthur som har været på Lagavulin i over 40 år, står her med en sample direkte fra whisky fadet og beundrer alkoholstyrken. flere af Arran Distillery s godter i vente. Gode dråber! Isle of Arran Distillery er stadig ungt destilleri, men bestemt værd at holde et øje med fremover. Turen går nu til det lille færgeleje, Lochranza, hvorfra vi med en charmerende, lille færge sejler over til halvøen Kintyre. Næste stop er nemlig Springbank og Glengyle destillerierne i Campbeltown. Springbank er i dag Skotlands ældste, uafhængige destilleri. Alle de gamle produktionsmetoder er, som de var, da destilleriet blev grundlagt i Vores rundviser, Grant MacPherson, viser os under rundturen gennem produktionen bl.a. Springbank s computer, der består af en snor med en sten til måling af bygmængden inden mæskning og en skifertavle, hvor målinger bliver noteret. Vi når også et smut omkring det nye destilleri Glengyle, der fremstiller Kilkerran single malt og var det første skotske destilleri grundlagt i dette årtusinde. Besøget slutter af i Cadenhead s Whisky Shop, hvor vi får lov at smage på gode aftapninger af både Hazelburn, Kilkerran, Springbank og Longrow i The Tasting Room et ægte herrerum bagerst i butikken, indrettet med den del af. Vi får også et glimt af flere af destillerierne fra vandsiden. Kl. 9:00 ankommer vi til Port Ellen, hvorefter vi kører nordpå til det lille, unge farm-destilleri Kilchoman. Vi får allerede ved ankomsten et forvarsel om, at Kilchoman godt kan rumme flere gyldne og ikke mindst velsmagende skatte. En kolossal regnbue tager imod os på parkeringspladsen. Indenfor bliver vi vist rundt i den meget lille 100% Islay produktion, der henter alle sine råvarer på Islay. Mens masterdestiller John McClelland byder på råsprit under rundvisningen, fortæller han, at Kilchoman, der først blev grundlagt i 2005, allerede er så efterspurgt, at den lille produktion har svært ved at følge med. Vi får til sidst lov at smage nogle bestemt ikke sparsomme prøver af den ellers sparsomme produktion. En Kilchoman, 6 år, 50 %og en Kilchoman, Denmark Cask Exclusive #7 single cask fra , fadnr. 162, 59 %. Ikke dårligt! BEHIND THE SCENES SHYYH! kl. ca : STYRT FRA STOL. To af herrerne springer den første aften aftensmaden på hotellet over og går i pubben. De kommer tilbage til aftenens smagning, hvor den ene falder i søvn på stolen. Opvågningen sker brat og med et brag, da han triller ned af stolen og ryger hen ad gulvet. Styrtet giver en stor skramme på armen og et let blodigt skjorteærme de næste par dage. Men selvfølgelig ikke noget, en whisky ikke kan hjælpe på! 8 WHISKY & ROM MAGASINET ISSUE 6

12 DET SMAGTE VI! Bowmore Distillery Fra aftapning: * Bowmore, 12 år, 40 % * Bowmore, 15 år, doublecask, bourbonfad til sherryfad, 40 % * Bowmore, 10 år, amerikansk eg, 55,6 % * Auchentoshan whiskylikør Bowmore Warehouse number 1 med Destillerichef Eddie McAffer: Direkte fra fad: *2 timer gammelt nydestillat * Bowmore, på fad 2000, 12 år bourbonfad, 58 % * Bowmore, på fad 1995, 17 år sherryfad, % * Bowmore blendet i dagens anledning mellem de to ovenstående, ca. 70 % bourbonfad og ca. 30 % sherryfad Lagavulin Distillery Warehouse tasting med Iain Pinky MacArthur Direkte fra fad: * Lagavulin, 8 år, sherryfad, 57,8 % * Lagavulin, 10 år, bourbonfad refill, 55 % * Lagavulin, 14 år, sherryfad nr. 1712, specialsalg kun ved Islay festival i maj, 56,4 % * Lagavulin, 30 år, refill, ca. 40 % (ca. 50 per glas!) Destilleri manager Eddie MacAffer fra Bowmore viser her hvordan man vender byggen på den gammeldags facon - med håndkraft! Efter smagsprøverne har de fleste nu fået kuløren tilbage i kinderne ovenpå den tidlige morgenstart, og vi sætter kursen mod Bruichladdich Distillery. Rundvisning i Bruichladdich s produktion var en smule standard for de flestes smag, men vi har på det tidspunkt jo heller ingen anelse om, hvad der venter os, da vi sætter kursen over gårdspladsen til Bruichladdich s Warehouse No. 1. I Bruichladdich s Warehouse No. 1. dukker ejeren Jim McEwan og Distillery Manager Duncan McGillivray efter kort tids venten op, og så går det løs. Det er helt slut med standard. Der bliver først slået hul på ét af Bruichladdich s ældste fade et bourbon fad fra Herefter følger en 90-er doublecask, bourbonfad til Chateau d Yquem, 1. Cru Sauternes fad, en særlig Octomore 300 ppm, der aldrig kommer til salg, og til slut en Bruichladdich, 1990, doublecask, 18 år bourbon, 4 år sherry og afslutning på Château Latour, 1. Cru Bordeaux, Pauillac vinfad. Smagsprøverne er massivt store og blodet ruller en gang hurtigere, ikke mindst fordi den ekstremt karismatiske Jim McEwan undervejs underholder med historier og anekdoter både meget morsomme og meget rørende, og flere går faktisk derfra med tårer i øjnene. Efter første seance tager Duncan McGillivray os med over i det bagerste lager, hvor Bruichladdich s fade tårner sig op i alle retninger. Her bliver vi forkælet med et par ekstra smagsprøver fra særlige fade, inden turen i meget højt humør efter dette kæmpe-peak går videre mod Bowmore Distillery, hvor vi har en smagning i Tasting Room. Vi bliver indkvarteret i Bowmore by, hvor vi har lidt tid til at tjekke både lokale restauranter og pubber ud og vende dagens begivenheder. TIRSDAG D : Vi starter kl. 8:00 hos Bowmore Distillery igen. Denne gang er det destillerichef, Eddie MacAffer, der viser os gennem produktionen i Islay s ældste destilleri, grundlagt Vi hører bl.a. om de forskellige, gamle teknikker, der stadig er i brug, og bliver sat ind i kunsten at vende byggen på gulvet. En enkelt fra gruppen forsøger sig under store irettesættelser fra destillerichefen og endnu større latterbrøl fra os andre. Det er ikke så nemt. I Bowmore s warehouse No. 1 får vi, hvis vi lover at holde tand for tunge, også lov at smage et par helt særlige fadprøver. Vi siger selvfølgelig ikke noget. (Mmm ) Turen går nu til Lagavulin Distillery, hvor den utrolig underholdende destillerichef, Iain Pinky MacArthur, rundhåndet deler prøver direkte fra fad ud i både glas og hår! Et par fra gruppen får en ekstra hår/-issevask, og enkelte håber vel stadig, at den 30 års Lagavulin til ca. 50 per glas, får håret til at vokse igen. Vi smager udover den 30-årige også Lagavulin, 8 år, sherryfad, 57,8 %, Lagavulin, 10 år, bourbonfad refill, 55 % og Lagavulin, 14 år, sherryfad nr. 1712, 56,4 %, der ellers kun sælges ved Islay festivallen i maj. Vi har lige tid til lidt frokost, da vi ankommer til Ardbeg Distillery. Til frokosten får vi lov at smage den ganske nyudgivne Ardbeg Galileo, 12 år, der var udgivet for blot halvanden uge siden. Herefter følger en ualmindelig levende rundtur ved en meget gestikulerende og hurtigtalende energibundt af en kvinde ved navn Jackie Thompson. Under turen får vi både lov at prøvesmage mæsk og nysprit, inden vi går i Ardbeg s lille, hyggelige Tasting Room for at smage forskellige prøver af den endelige, originale Arbeg og en enkelt spændende fadprøve, samt Ardbeg Provenance fra Dagen sidste destilleri-stop er Laphroaig Distillery, som står for produktionen af noget af Islay s mest røgede whisky. Allerede udenfor destilleriet går en skarp duft af røg os i møde, og BEHIND THE SCENES SHYYH! kl. ca : EN BUSRUDE MINDRE. Mens gruppen nyder en spændende rundtur og smagning på Arran Destillery, kommer vores buschauffør i bekneb. Han har været ude og nyde udsigten og opdager pludselig at busdøren er gået i. Nøglerne sidder indenfor. Mange hænder tilbyder sig, men lige meget hjælper det. Chaufføren må smadre ruden, og vi når selvfølgelig færgen til Kintyre kl Endda med ekstra aircondition! ISSUE 6 WHISKY & ROM MAGASINET 9

13

14 Fotos fra turen:

15

16

17

18

19 Her er chancen for at opleve Skotlands mest berømte destillerier på tæt hold sammen med ligesindede whiskynydere. På turen kommer vi bagom kulisserne hvor du får lov til at smage de mere specielle ting, og måske sample direkte fra fadene i warehousene. Tag med på en uforglemmelig rejse til whiskyens hjemland, hvor vi besøger to uafhængige aftappere Adelphi, Scotch Malt Whisky Society, 7 destillerier bla. Macallan, Balvenie, Edradour samt Speyside Cooperage. Ægte skotsk gæstfrihed, haggis, sækkepibe musik, pubmiljø, whisky dagen lang; hvad venter du på? Desuden afholdes en hyggelig whiskysmagning af Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen på Hotel Hilton. DENNE SKØNNE SKOTLANDSREJSE FRA 15/9 TIL 20/9 KUN 8995,- denne skønne skotlandsrejse fra 9/9 til 15/9 Kun 8499,- Bemærk programmet er IKKE 100% endeligt endnu. Prisen inkl. bustur som beskrevet med dansk guide, 6 overnatninger (4 i Dufftown og 2 i Edinburgh) i dobbeltværelse med morgenmad, entreer og smagninger som beskrevet samt 2 x frokost og let aftensmad på SMWS (dog ekskl. drikkevarer til frokoster) Prisen inkl. således ikke: Frokoster, aftensmad, drikkevarer og rejse- / afbestillingsforsikring. Læs mere om bookning og de specifikke detaljer på:

WWW SKOTLAND Spændende whiskyrejse til Skotland

WWW SKOTLAND Spændende whiskyrejse til Skotland WWW SKOTLAND 2012 Spændende whiskyrejse til Skotland Deltag i Dansk Maltwhisky Akademi s whiskyrejse til Skotland i 2012 en tur, der næsten med garanti vil blive ones in a lifetime oplevelse. Turen starter

Læs mere

Mini whiskytur 21. 24. november 2016

Mini whiskytur 21. 24. november 2016 Mini whiskytur 21. 24. november 2016 Whiskyauktion / destilleribesøg og besøg hos uafhængig aftapper Kunne en whiskytur med besøg på 2 destillerier friste??? Kombineret med besøg hos en uafhængig aftapper.

Læs mere

WWW Skotland 2017 Orkney-Øerne, De Ydre Hebrider og Isle of Skye juni 2017 Søndag den 4. juni 2017 Mandag den 5. juni 2017

WWW Skotland 2017 Orkney-Øerne, De Ydre Hebrider og Isle of Skye juni 2017 Søndag den 4. juni 2017 Mandag den 5. juni 2017 WWW Skotland 2017 Orkney-Øerne, De Ydre Hebrider og Isle of Skye 4. 11. juni 2017 Så er vi klar med programmet for vores whisky-studie-rejse for 2017. Det bliver en vild tur vi har lavet en lignende tur

Læs mere

Islay 2013. 31. maj 9. juni

Islay 2013. 31. maj 9. juni Islay 2013 31. maj 9. juni Fredag den 31. maj 2013 Tue kørte os til Flensborg, hvor vi afhentede udlejningsbilen. Efter cirka 650 km kørsel ankom vi til Ijmuiden nær Amsterdam. Her skulle vi med færgen

Læs mere

REJSE TIL SKOTLAND 2017

REJSE TIL SKOTLAND 2017 REJSE TIL SKOTLAND 2017 MED ELLER UDEN BREXIT INKL. ISLE OF ARRAN Skotland 25.-29. juni 2017 med fly ab København 6.845 kr. Brexit og Skotland hvordan hænger det sammen eller gør det? Se det bedste af

Læs mere

Whisky Liste FC Vin. Oktober 2003 - www. cask.dk Kan først leveres efter afgiftsnedsættelsen 1 okt!!

Whisky Liste FC Vin. Oktober 2003 - www. cask.dk Kan først leveres efter afgiftsnedsættelsen 1 okt!! Whisky Liste FC Vin Oktober 2003 - www. cask.dk Kan først leveres efter afgiftsnedsættelsen 1 okt!! Hermed kommer så vores nye liste. FC Vin sælger primært Single Malt Whisky fra Skotland. Edradour Skotlands

Læs mere

Braunstein Destilleriet - Danmark

Braunstein Destilleriet - Danmark Varenummer Produktnavn Distrikt År Årgang Cl. % Pris Kommentar Braunstein Destilleriet - Danmark 1 20.048.150 Braunstein Angel Spirit - 5 cl. Danmark - 5 63,4 10 GlenDronach - Single Higland Malt New MakeSpirit

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

29-1. Ben Bracken Speyside single malt. Ben Bracken Speyside single malt Alder: 12. Alkohol %: Antal små flasker: 3.

29-1. Ben Bracken Speyside single malt. Ben Bracken Speyside single malt Alder: 12. Alkohol %: Antal små flasker: 3. 29-1 Ben Bracken Speyside single malt 2012-08-18 66.7 Alder: 12 Alkohol %: 40.0 Antal små flasker: 3.0 Ben Bracken Speyside single malt 1 W-1 Big Peat - Christmas Edition 2013 2014-12-14 Alder: ukendt

Læs mere

29-1. Ben Bracken Speyside single malt. Ben Bracken Speyside single malt Alder: 12. Alkohol %: Antal små flasker: 3.

29-1. Ben Bracken Speyside single malt. Ben Bracken Speyside single malt Alder: 12. Alkohol %: Antal små flasker: 3. 29-1 Ben Bracken Speyside single malt 2012-08-18 66.7 Alder: 12 Alkohol %: 40.0 Antal små flasker: 3.0 Ben Bracken Speyside single malt 1 W-1 Big Peat - Christmas Edition 2013 2014-12-14 Alder: ukendt

Læs mere

AALBORG WHISKY LAUG Bank: Spar Nord Reg.nr Konto NYHEDSBREV APRIL 2010

AALBORG WHISKY LAUG  Bank: Spar Nord Reg.nr Konto NYHEDSBREV APRIL 2010 Hej Whisky-venner, AALBORG WHISKY LAUG www.aalborgwhiskylaug.dk Bank: Spar Nord Reg.nr. 9366 Konto 4563357725 NYHEDSBREV APRIL 2010 Sneen er nu langt om længe væk uden for og solen er begyndt at få mere

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer.

Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer. Ved smagningen d. 11/9 blev det aftalt at jeg laver et kort referat fra møderne. Efterfølgende placeres det på vores hjemmeside, sammen med en beskrivelse af de forskellige smagte whiskyer. Referat fra

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #13

Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #13 Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #13 Medlemsinformation www.odderwhiskylaug.dk 8. februar 2015 Kære medlem af Odder Whisky Laug, Siden sidst har vi fået afholdt Formandens Tomatin smagning, og niveauet var

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Skotland. 29. september 4. oktober 2016

Skotland. 29. september 4. oktober 2016 Skotland 29. september 4. oktober 2016 Når man rejser til Skotland, vil man opleve et stolt folkefærd med ligeså stolte traditioner, der fører langt tilbage i tiden. Siden 1707 har Skotland og England

Læs mere

DRØMMEN OM DANSK WHISKY

DRØMMEN OM DANSK WHISKY DRØMMEN OM DANSK WHISKY Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky og når man ser

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #6

Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #6 Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #6 Medlemsinformation www.odderwhiskylaug.dk 31. oktober 2013 Kære medlem af Odder Whisky Laug, Om 14 dage er det tid for efterårssæsonens sidste smagning. Selv om det kun

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

O Auchroisk Connois.Choise 15 2 Aberlour 17,1 40,0 76 Ben Riach Curiositas ,0 91

O Auchroisk Connois.Choise 15 2 Aberlour 17,1 40,0 76 Ben Riach Curiositas ,0 91 Randers Whisky Laug Oversigt over smagte Whiskyer 11.05.2015 Smagninger År Efter alfabet % Karakter Efter "karakter" % Karakter 1. 17.04,2009 7 Ben Bevis 10 1 A.D.Rattray cask Collection 21 56,7 79 Ardbeg

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Køb dit eget whiskyfad

Køb dit eget whiskyfad Køb dit eget whiskyfad 1 Bliv en del af noget særligt Vil du være en del af det nye fynske whiskyeventyr? Så del din passion med os fra Nyborg Destilleri. Hvert år kan du som privatperson, virksomhed eller

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 TORSDAG D. 22. JANUAR Indregistrering i Salen på Kulturhus Kappelborg, Skolevej 5,. (Kør ligeud i de to lyskryds, efter 2. lyskryds ligger

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Californien den 14-24. oktober 2011

Californien den 14-24. oktober 2011 Californien den 14-24. oktober 2011 Arrangeret af Aalborg Stiftsbestyrelse Rejseleder: Provst Carsten Bøgh Pedersen Fredag den 14. oktober 2011 Flynr.: 05.00 Seneste check in i Aalborg Lufthavn 06.25 Afgang

Læs mere

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

USA tur for IPA Kreds 7 / IPA Slagelse 1. til 16. september 2018.

USA tur for IPA Kreds 7 / IPA Slagelse 1. til 16. september 2018. TUR-OVERSIGT. Start og slut ved den røde prik. Vi starter mod nord. Biludlejningsfirmaet Hertz ved Denver International Airport. Her over er de 3 bilmuligheder som jeg har valgt. De 2 fra venstre er at

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Hadsten Spiritusmesse

Hadsten Spiritusmesse MASSER AF GODE MESSETILBUD SJÆLDNE ROM & WHISKYER SMAG PÅ DYRE WHISKYER & ROM Betal kun for det du har lyst til at smage med poletter. Du kan blandt andet smage på whisky, rom, cognac, grappa, calvados

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Oplev det historiske Skotland

Oplev det historiske Skotland BILTUR Oplev det historiske Skotland Inspireret af den seneste Disney Pixar film Brave har vi sammensat et spændende program, så familien efter at have set filmen, selv kan gå på opdagelse i det spændende

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona Så er Dansk Svømmeunions mastersudvalg klar med et rejseoplæg for masterssvømmerne i de nordiske lande til Masters- EM i Cadiz den 12-20. september 09. Cadiz er spaniernes eget foretrukne ferierejsemål

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #12

Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #12 Odder Whisky Laug Nyhedsbrev #12 Medlemsinformation www.odderwhiskylaug.dk 15. december 2014 Kære medlem af Odder Whisky Laug, Året 2014 er så småt ved at rinde ud, og fra bestyrelsens side skal lyde en

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014

Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014 Whiskysmagning Brønderslev den 8. oktober 2014 Lars Koefoed Ca. 3 timer Spørg bare løs 1 Craigellachie, 1999 Provenance, 12 år, 46 %, #7974 Næse: Citrus frugter med søde rosiner og abrikoser! Smag: Fyldig

Læs mere