Introduktion. Pacsoft Online

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Introduktion. Pacsoft Online 11-11-2013"

Transkript

1 Introduktion Pacsoft Online

2 2 Indhold 1 Introduktion til Pacsoft Online Grundlæggende navigering Søgning af information Indtastning af faste oplysninger Din database i Pacsoft Online Min konto Indstillinger Session Kom i gang med Pacsoft Online Log på Pacsoft Online Opret profiler Opret afsendere Opret modtagere Opret forsendelser Udskriftsfavoritter Hjælp... 14

3 3 1 Introduktion til Pacsoft Online 1.1 Grundlæggende navigering Brugergrænsefladen er bygget op med et antal menuer til venstre. Øverst finder du, som er startsiden med aktuelle nyheder. Alle funktioner i Pacsoft Online kan findes via menuerne. Administration: Her administrerer du afsendere, modtagere og danner udskriftsfavoritter. Det er også her, du kan se de indstillinger, der er gemt under din adgang. Opret forsendelser: Her skriver du forsendelsespapirer ud enten som standardudskrift eller med udskriftsfavoritter. Historik: Her kan du se forsendelseshistorik 6 måneder bagud. Du kan også spore en forsendelse, oprette gæstelogin samt danne og anvende søgefavoritter Indstillinger: Her finder du forskellige indstillinger, som kan forenkle dit arbejde i Pacsoft Online. Hjælp: Her finder du Pacsoft Onlines hjælpeside og information om din bruger-id. Den nederste del af menuen kan du konfigurere, som du vil. For eksempel kan du have direkte link til dine udskriftsfavoritter. Vælg Grænseflade i menuen Indstillinger for at konfigurere menuen. Her finder du også linket Pacsoft Online. Husk at logge ud, hver gang du forlader din computer, så du undgår, at uvedkommende får adgang til dine data på Pacsoft Online. 1.2 Søgning af information Når du vil søge information, starter du med at vælge den rigtige menu. Administration > Afsendere, Modtagere, Udskriftsfavoritter og GæsteLogin. Opret forsendelser > Lagrede udskrifter. Historik > Forsendelser. Når du vil søge noget frem, f.eks. en modtager, kan du vælge forskellige søgekriterier.

4 4 Når du har udfyldt søgekriterierne, klikker du på. Resultatet af søgningen vises i en liste under søgefeltet. Hver liste repræsenterer en post, som matcher de angivne søgekriterier. Til venstre for hver liste findes tre symboler, der fungerer som links, Vis detaljer Ændre detaljer Fjern posten fra databasen Hvis det ikke er muligt at ændre eller fjerne en given post, vises symbolet ikke. 1.3 Indtastning af faste oplysninger Når du vil gemme nye oplysninger, eller ændre eksisterende, kan dele af oplysningerne være skjulte, fordi de normalt ikke er nødvendige at taste. Så ser du rubrikken med symbolet til venstre, f.eks.. Klik på for at se den skjulte information og på for at skjule den igen. Nogen gange vil skjult information vise sig automatisk afhængig af, hvad du har valgt. Er der et spørgsmålstegn til højre for en rubrik, er det fordi, du har mulighed for at få hjælp, f.eks.. Klik på spørgsmålstegnet for at få hjælp. Enkelte felter kan have en hjælpetekst tilknyttet. Så ses spørgsmålstegnet til venstre for feltnavnet, f.eks.. Andre felter har en anvisning af, hvordan informationen skal tastes. Så vises et udråbstegn venstre for feltnavnet, f.eks.. Klik på udråbstegnet for at se anvisningen. til Hvis en oplysning er obligatorisk, vises en sort stjerne * til højre for feltet. Når du har udfyldt alle nødvendige oplysninger på en side, klikker du på for at afslutte. Hvis det er nødvendigt at taste flere oplysninger ind på en anden side, klikker du i stedet på. Du får en meddelelse, hvis du mangler at udfylde et obligatorisk felt, eller hvis informationen i et felt er tastet forkert. Ret informationen og klik igen på eller. Hvis du vil afbryde det, du er i gang med, klikker du på. 1.4 Din database i Pacsoft Online Du har din egen del af Pacsoft Onlines database, hvor du gemmer dine modtagere, udskriftsfavoritter og andet som kun er tilgængeligt for dig. På den måde kan du være sikker på, at ingen andre kan se dine oplysninger. 1.5 Min konto Hvis du går til Administration > Min konto har du mulighed for at se og ændre dine unikke oplysninger.

5 5 Ved at klikke på og derefter i den valgte sektion kan du ændre forskellige indstillinger for f.eks. grænseflade og PDF-udskrifter. Klik på for at gemme dine ændringer og for at gå tilbage uden at gemme. For at ændre adresseoplysninger klikker du på, udfylder de obligatoriske oplysninger samt det, du vil ændre, og klikker på. Det er vigtigt at du opdatere dine adresseoplysninger her, da de danner baggrund for dine kontakter med Post Danmark Logistik. 1.6 Indstillinger Du kan lave indstillinger for din brugeradgang via menuen Indstillinger. Din brugerprofil bestemmer, hvad du finder under menuen. Grænseflade Under Grænseflade kan du indstille dine genveje, som du kommer til via menuen til venstre. Klik på, kryds det ønskede valg af og klik på og derefter for at se ændringerne. PDF Bruges til at lave indstillinger for standard PDF-udskrift. Den er kun synlig hvis standard PDF-udskrift er aktiveret. Øvrige Her kan du lave indstillinger til din profil, f.eks. hurtigsøgning og favoritland. Udskriftshåndtering Pacsoft Online bruger Unifaun Online Printer til udskriftshåndtering. Systemet er på forhånd sat op til at udskrive på din standardprinter. Hvis du vil ændre til en anden printer, f.eks. til en labelprinter, gør du det ved at følge guiden under Indstillinger > Udskriftshåndtering. Her kan du også udskrive testlabels og testdokumenter.

6 6 Udskriftshåndtering understøttes af JAVA. Hvis du ikke allerede har installeret JAVA på din computer, starter en installationsdialog første gang, du prøver at skrive ud. Inden du begynder at skrive ud, er det vigtigt, at du godkender licensvilkårene, som vises, når guiden starter. 1.7 Session I Hjælp > Session vises information om dit login og dit software. Informationen er god at have, hvis du får brug for teknisk support. Følgende information vises: Basisinformation Browserinformation Licensnøgler Rettigheder

7 7 2 Kom i gang med Pacsoft Online Her er en beskrivelse af de grundfunktioner, som du skal kende for at komme i gang med at bruge systemet. Indstilling af udskriftshåndtering Opret profiler Registrer afsender Registrer modtagere Udskriv forsendelsespapirer Skab udskriftsfavoritter Hjælp Du finder mere information på Pacsoft Onlines Hjælpeside. 2.1 Log på Pacsoft Online Gå til og klik på linket Log på > Pacsoft Online. Udfyld de brugeroplysninger du har fået fra Post Danmark Logistik via og klik på.

8 8 2.2 Opret profiler Profiler anvendes først og fremmest så flere brugere kan dele samme konto, men stadig have individuelle login. TIPS! Skab flere forskellige profiler for at øge sikkerheden og få bedre sporing. Bruger-ID Bruger-ID representerer ikke en fysisk person men et firma eller en organisation. Bruger-ID består af 9 ciffre og det er dette ID som skal anvendes af alle Profiler der er knyttet til kundnummeret. Standardprofil Der findes altid en Standardprofil som fungerer som en "Super-Bruger". En administrationsprofil der har tilgang til alt information. Standardprofilen kan skabe, ændre eller slette andre profiler. Profiler En profil kan tilpasses forskellige afdelinger i samme virksomhed, med flere forskellige brugere. En profil har et profilnavn og en adgangskode der sammen med bruger-id anvendes for at logge ind. Profilnavnet skal være unikt for hver profil og administreres fra Standardprofilen. Inloggning Profilerne logger ind med samme Bruger-id men forskellige Profil og Adgangskoder.

9 9 Ny profil Vælg Administration > Profiler og derefter. Udfyld derefter profilnavn og adgangskode. OBS! Anvend knappen for at få en så sikker adgangskode som muligt. Angiv eventuelt en beskrivelse samt nationale indstillinger og tidszone. Klik for at gemme profilen og klik på for at gå tilbage uden at gemme posten. 2.3 Opret afsendere Vælg Administration > Afsendere og derefter. Under basisinformation vælger du, om du vil oprette en afsender eller en modtager. Afsendere og modtagere oprettes på samme måde og kan have begge funktioner. Kryds af ved Afsendere og eventuelt Modtagere. Hvis du krydser af ved begge, behøver du ikke at oprette adressen igen under Modtagere. Udfyld følgende: 1. Afsenderoplysninger og kontaktinformation, som vil være synlige på dine forsendelsespapirer 2. Kontonummer, hvis du skal sende med Postopkrævning. Det skal være et syv- eller ottecifret kontonummer, som udelukkende fås i Danske Bank 3. Dit kundenummer 4. Klik på. Du kan også oprette en ny afsender samtidig med, at du registrerer en ny forsendelse under Opret forsendelser > Standardudskrift. Klik i feltet Afsendere og vælg bagefter. 2.4 Opret modtagere Vælg Administration > Modtagere og derefter.

10 10 Under basisinformation vælger du, om du vil oprette en afsender eller en modtager. Afsendere og modtagere oprettes på samme måde og kan have begge funktioner. Kryds af ved Modtagere og eventuelt Afsendere. Hvis du krydser af ved begge, behøver du ikke at oprette adressen igen under Afsendere. Udfyld oplysningerne efter samme princip som for afsendere. Du kan også importere en modtagerdatabase fra et andet system. En tredje mulighed er at oprette en ny modtager samtidig med, at du registrerer en forsendelse via Opret forsendelser > Standardudskrift. Klik i feltet Modtagere og vælg derefter at. 2.5 Opret forsendelser Når du er logget på Pacsoft Online, har foretaget de nødvendige indstillinger i udskriftshåndtering og har oprettet mindst en afsender og en modtager, bør du lave en testudskrift. 1. Klik på Opret forsendelser > Standardudskrift. 2. Vælg en afsender fra listen eller søg den frem ved hjælp af søgefunktionen. Hvis du vil ændre den afsender, du har valgt, klik på. Ændringen gælder kun for den aktuelle forsendelse. Du kan også oprette en ny afsender, som kun gælder den aktuelle forsendelse. 3. Vælg en modtager fra listen eller søg den frem ved hjælp af søgefunktionen. Hvis du vil ændre den modtager, du har valgt, klik på. Ændringen gælder kun for den aktuelle forsendelse. Du kan også oprette en ny modtager, som kun gælder den aktuelle forsendelse. 4. Vælg produkt og klik. 5. Udfyld øvrige oplysninger om forsendelsen såsom leveringsanvisninger, serviceydelser, antal kolli etc. 6. Når du har udfyldt oplysningerne, vælger du en af følgende muligheder: Forsendelsespapirer skrives ud. Forsendelsespapirer gemmes under Opret forsendelser > Lagrede udskrifter. Herfra kan du udskrive senere eller ændre forsendelsesoplysninger, inden du skriver ud. 7. Kontroller at udskriften ser ud, som den skal. 8. Hvis forsendelsespapiret ikke skrives ud, bør du kontrollere udskriftsindstillingerne i Indstillinger > Udskriftshåndtering. 2.6 Udskriftsfavoritter For hurtigt at komme i gang med Pacsoft Online og samtidig effektivisere administrationen af dine forsendelser, kan du anvende udskriftsfavoritter. Udskriftsfavoritter er skabeloner, hvor du vælger afsendere, modtagere, produkter, tillægsydelser, indhold etc., som siden vil være udfyldte værdier for en given udskriftsfavorit. En udskriftsfavorit er ikke en fast skabelon, men en mulighed for at styre og begrænse de valg, som skal tages, inden du skriver ud.

11 11 OBS! Tænk dine transportbehov igennem. Hvilke produkter og tillægsydelser plejer du at bruge, og hvilke afsendere og modtagere sender du oftest imellem. Du kan oprette lige så mange udskriftsfavoritter du har behov for. Sørg for, at få optimeret det, du bruger meget, og ikke det du bruger en sjælden gang. Ny udskriftsfavorit Vælg Administration > Udskriftsfavoritter og klik på. I feltet Basisinformation angiver du et beskrivende navn på din udskriftsfavorit og eventuelt en mere udførlig beskrivelse. Navnet vil senere være synligt, når du skal vælge udskriftsfavorit. Hvis du har adgang til profilhåndtering, skal du også vælge, i hvilken profilgruppe du opretter udskriftsfavoritten. Hvilke afsendere benytter du? Gå til feltet Afsendere og Modtagere, klik på og gå derefter ned til feltet Afsendere. For at angive et begrænset antal valgmuligheder anvendes filter-funktionen. Anvender du udelukkende en afsender, så angiv den som Standard afsender. Vælg om du vil skjule afsenderen, hvis du ikke har behov for at se den, hver gang du skriver ud. Vælg at låse afsenderen, hvis du vil sikre dig, at den ikke bliver ændret. Vælg alternativt Standardværdi afhængig af, om du altid vil have mulighed for at oprette en ny afsender, Register Ny/Rediger markerede eller vælge en afsender fra adressereregistret, Vælg fra adressebog. Marker Låst til forvalgt tilstand hvis brugeren ikke skal kunne vælge andre afsendere end den forvalgte. Hvis du ønsker, at feltet med afsender altid skal være tomt fra starten for at undgå udskrift med en forkert afsender, kryds af ved Foreslå aldrig en Afsender. Marker Obligatorisk søgeværdi hvis brugeren altid skal vælge en søgeværdi for at finde en afsender. Marker Kun præcis søgning hvis søgningen kun skal kunne udføres med en bestemt søgeværdi, feks. Kvik ID. Klik på for at gemme og komme tilbage til startbilledet eller fortsæt med at indtaste oplysninger længere nede på siden. Klik på for at gå tilbage uden at gemme. Hvilke modtagere sender du til? Gå til sektionen Afsendere og Modtagere, klik på Modtagere. og gå derefter ned til sektionen Med valget Kilde kan du vælge, om modtagere skal hentes fra afsender- eller modtagerregisteret. For at begrænse valgmulighederne anvendes filter-funktionen. Anvender du udelukkende en enkelt modtager, så angiv den som Forvalgt modtager. Vælg om du vil skjule modtageren, fordi du ikke har behov for at se den ved hver udskrift. Vælg at låse modtageren hvis du vil sikre, at den ikke bliver ændret.

12 12 Vælg alternativt Standardværdi afhængig af, om du altid vil have mulighed for at oprette en ny modtager, Register Ny/ Rediger markerede eller vælge en modtager fra adressereregistret, Vælg fra adressebog. Marker Låst til forvalgt tilstand hvis brugeren ikke skal kunne vælge andre modtagere end den forvalgte. Hvis du ønsker, at feltet med modtager altid skal være tomt fra starten for at undgå udskrift med en forkert modtager, kryds af ved Foreslå aldrig en Modtager. Marker Obligatorisk søgeværdi hvis brugeren altid skal vælge en søgeværdi for at finde en modtager. Marker Kun præcis søgning hvis søgningen kun skal kunne udføres med en bestemt søgeværdi, feks. Kvik ID. Klik på for at gemme og komme tilbage til startbilledet eller fortsæt med at indtaste oplysninger ind længere nede på siden. Klik på for at gå tilbage uden at gemme. Ved behov kan du gå videre for at angive Afhentningsadresse og Returadresse efter samme principper som for Afsendere og Modtagere. Hvilke produkter og tillægsydelser anvender du mest? Du kan begrænse muligheden for valg af produkter og tillægsydelser i udskriftsfavoritten. Klik på i sektionen Produkt- og tillægstjenester. Vil du vælge et standardprodukt, vælg det som Produkt. Vælg om du vil skjule produktnavnet, fordi du ikke behøver at se informationen ved hver udskrift. Vælg at låse valget, hvis det ikke skal kunne ændres. Kryds af ved Normal label, Returlabel eller begge. Du kan vælge at skjule informationen. Gå videre for at vælge de Serviceydelser/tillægstjenester, som er aktuelle. Afhængig af de serviceydelser du vælger, vil du skulle angive visse informationer. Også selv om du vælger at skjule og låse informationen. Klik på for at gemme og komme tilbage til startbilledet eller fortsæt med at indtaste oplysninger længere nede på siden. Alle forsendelsesoplysninger om den enkelte Forsendelser og pakker kan styres via udskriftsfavoritten. Udfyld med standardværdi, lås værdien, skjul feltet, angiv feltet som obligatorisk eller ej. Det er nogle eksempler på, hvordan du kan styre informationen på dine forsendelser. Når du har tastet alle dine oplysninger og er klar med din udskriftsfavorit klikker du på. Du kan når som helst klikke på for at afbryde uden at gemme. EDI-overførsel og funktionen Slet Fejlagtige forsendelser som du ikke skal bruge bør slettes i systemet, inden du printer ud. Det er vigtigt for at få en rigtig forsendelseshistorik. Når du printer sendes EDI til Post Danmark Logistik. Post Danmark Logistik fakturerer et gebyr for EDI-overførsler på forsendelser, der ikke bliver sendt.

13 13 Hvis du vil have mulighed for at rette og slette forsendelser før data sendes afsted, kan du gemme dine forsendelser til senere udskrivning.

14 14 3 Hjælp Hjælpeside Du finder beskrivelser af flere funktioner under Hjælp > Hjælpeside, når du er logget på Pacsoft Online. Ud over brugervejledninger er der også funktionsbeskrivelser, masseudskrivning, eksempel på filer m.m. Tekniske problemer Oplever du tekniske problemer, bør du kontakte din systemadministrator, for at udelukke, at problemet skyldes din computer, netværk eller internetforbindelse. Support Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem, er du velkommen til at kontakte Pacsoft Online Support Service Center Kunde. E-post: Telefon: Hverdage: 08:00-16:00 CET

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Udskriftsfavoritter. Unifaun Online

Udskriftsfavoritter. Unifaun Online Udskriftsfavoritter Unifaun Online 30-04-2014 2 Indhold 1 Udskriftsfavoritter... 3 1.1 Filter... 3 1.2 Ny udskriftsfavorit... 3 1.3 Søg efter en eksisterende udskriftsfavorit... 8 3 1 Udskriftsfavoritter

Læs mere

Afsender og modtager. Unifaun Online 09-05-2014

Afsender og modtager. Unifaun Online 09-05-2014 Afsender og modtager Unifaun Online 09-05-2014 2 Indhold 1 Afsendere... 3 1.1 Ny afsender (og modtagere)... 3 1.2 Søg eksisterende afsendere... 4 1.3 Vise og kopiere detaljeinformationer... 4 1.4 Ændre

Læs mere

Afsender og modtager. Pacsoft Online

Afsender og modtager. Pacsoft Online Afsender og modtager Pacsoft Online 08-11-2013 2 Indhold 1 Afsendere... 3 1.1 Ny afsender (og modtagere)... 3 1.2 Søg eksisterende afsendere... 4 1.3 Vise og kopiere detaljeinformationer... 4 1.4 Ændre

Læs mere

Profilhåndtering. Unifaun Online 2014-05-07

Profilhåndtering. Unifaun Online 2014-05-07 Profilhåndtering Unifaun Online 2014-05-07 2 Indhold 1 Profilhåndtering... 3 2 Centrale begreber i Profilhåndtering... 4 3 Administratoren... 6 4 Et eksempel - Blomster A/S... 7 5 Sådan opsættes profilhåndtering

Læs mere

Søgefavoritter. Unifaun Online

Søgefavoritter. Unifaun Online Søgefavoritter Unifaun Online 20-05-2014 2 Indhold 1 Søgefavoritter... 3 1.1 Begreber... 3 1.2 Skab en søgefavorit... 4 1.3 Anvende søgefavorit... 7 1.4 Fjern en søgefavorit... 7 1.5 Genveje til søgefavoritter...

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt Sådan tager du mytnt i brug 1. Gå til TNTs hjemmeside www.tnt.dk 2. Klik på linket send - mytnt i menuen til venstre 3. Opret dig

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft)

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Opsætningsguide til Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Version 1.0.0 Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Opsætning Modulets konfigurationsmuligheder findes

Læs mere

Historik. Unifaun Online

Historik. Unifaun Online Historik Unifaun Online 30-04-2014 2 Indhold 1 Forsendelser... 3 1.1 Søg en forsendelse... 3 1.2 Præsentation af søgeresultet... 5 1.3 Udskriv... 5 1.4 Eksporter... 5 1.5 Søgefavoritter... 5 3 1 Forsendelser

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Processen for oprettelse og brug af Pacsoft Online til Varebreve til udlandet er følgende:

Processen for oprettelse og brug af Pacsoft Online til Varebreve til udlandet er følgende: Processen for oprettelse og brug af Pacsoft Online til Varebreve til udlandet er følgende: Ansøg om oprettelse til Pacsoft Online, Varebrev til udlandet. Gælder for eksisterende brugere og helt nye brugere

Læs mere

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude.

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude. Startvejledning Microsoft Word 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Værktøjslinjen Hurtig adgang Kommandoer

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB administrationsmodul 1. Velkommen... 3 2. Support... 3 3. Om administration.oib.dk... 3 4. Log ind... 4 4.1. Hjælp til log ind...

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på.

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på. Betalinger Emne I dette dokument kan du få vejledning til at: 1. Oprette betalinger til danske modtagere (side 1) 2. Oprette betalinger til udenlandske modtagere (side 3) 3. Godkende betalinger (side 5)

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness

Brugervejledning til EasyBusiness Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness 1 2. Sådan foretager man en søgning 2 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning? 3 4. Hvordan danner man en pdf fil?

Læs mere

Få adgang til medieovervågningen

Få adgang til medieovervågningen Få adgang til medieovervågningen Som ansat har du mulighed for at modtage den daglige medieovervågning, som Forsvaret og Forsvarsministeriet abonnerer på. Medieovervågningen giver dig adgang til artikler

Læs mere

Importere kunderegister

Importere kunderegister Importere kunderegister Pacsoft Online 25-09-2014 2 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Eksport fra et andet system... 3 1.2 Importfilens opbygning... 3 1.3 Importere filen... 6 1.4 Vedligehold af modtagere...

Læs mere

Mybring instruktion Indhold

Mybring instruktion Indhold Mybring instruktion Indhold Hvad er Mybring?... 2 Funktioner i Mybring... 2 Registrer dig på Mybring... 3 Opret og udskriv fragtetiketter... 4 Book afhentning... 9 Se din ordrehistorik... 10 Oprette BulkSplit-dokument...

Læs mere

Integration til Unifaun Online og Pacsoft

Integration til Unifaun Online og Pacsoft Integration til Unifaun Online og Pacsoft Unifaun Online er et internetbaseret system, som kan håndtere flere forskellige speditørfirmaer. I systemet kan man eksempelvis udskrive etiketter, fragtsedler,

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Enkel søgning...3 Hvordan kan du bruge søgefeltet?...3 Søg efter sætninger...3 Søg efter specifikke ord

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S

elib Aleph, ver.18 Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S Introduktion til GUI FUJITSU SERVICES A/S, 2008 Indholdsfortegnelse 1. Skrivebordet... 3 2. Flytte rundt m.m.... 4 3. Log ind... 6 4. Valg af database... 7 5. Rudernes størrelse... 8 6. Kolonner... 9 7.

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Kvikguide til NetBlanket

Kvikguide til NetBlanket Kvikguide til NetBlanket NetBlanket er meget nemt at anvende og kræver ikke særlig undervisning. Der findes en udførlig vejledning til NetBlanket, hvor alle funktioner er beskrevet. Men til dig, der gerne

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning

Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning Rationel VinduesDesigner TM Brugervejledning indhold: introduktion Side 2 Funktionsliste Side 3 Få adgang til systemet Side 4 opload dine billeder Side 5 Sådan bruges systemet Side 6 Gem dine eksempler

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Integration til Unifaun Online og Pacsoft

Integration til Unifaun Online og Pacsoft Integration til Unifaun Online og Pacsoft Unifaun Online er et internetbaseret system, som kan håndtere flere forskellige speditørfirmaer. I systemet kan man eksempelvis udskrive etiketter, fragtsedler,

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 17.08.2015 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart Link til vejledning, login data, og Digimatch kan findes her: http://boxerligaerne.dk/klubsider/kamprapport/ Det er

Læs mere

Vejledning i brug af imastra

Vejledning i brug af imastra Vejledning i brug af imastra af Daniel Kristian Carlsen 01.06.2010 1 Indholdsfortegnelse 1 Kom i gang... 3 1.1 Åbn imastra... 3 1.2 Skift adgangskode... 3 2 Oprettelse af kryds... 4 2.1 Før vi går i gang...

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess

Basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess Introduktion til basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess 8 Novell Basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess INTRODUKTION www.novell.com Bruge basisbrugergrænsefladen i GroupWise WebAccess Når

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

SKAT.dk side 1 af8. 1) Gå ind på www.skat.dk... 2. 2) Login, det offentlige login fællesskab... 4. 3) Fanen Forside... 5

SKAT.dk side 1 af8. 1) Gå ind på www.skat.dk... 2. 2) Login, det offentlige login fællesskab... 4. 3) Fanen Forside... 5 SKAT.dk side 1 af8 Skat.dk Indhold 1) Gå ind på www.skat.dk... 2 2) Login, det offentlige login fællesskab... 4 3) Fanen Forside... 5 5) Fanen Forskudsopgørelse... 5 6) Fanen Betaling... 6 7) Fanen Skatteoplysninger...

Læs mere

www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www

www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www Opsætning Indhold: Side 2 Login Side 3 Hovedmenu Administration Side 4 Opret bruger Rediger afdeling

Læs mere

Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo Free

Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo Free Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo er et Windows 98/NT/2000/Me/Xp/Vista/Win7/Win8 program, der kan holde rede på hjemmets, firmaets, foreningens eller skolens inventar

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Kom i gang med DANBRO

Kom i gang med DANBRO 1 Indhold... 1 Generelt...2 DANBRO...2 Forkundskaber for at anvende DANBRO...2 Krav til pc...2 Starte DANBRO...2 Installation...3 DANBRO-Manualer...4 Manualer...4 DANBROs Brugergrænseflade...5 Valg af

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2 Brugervejledning til Online-JitBesked Version 1.2 Indhold 1. Helt grundlæggende... 4 Ikoner... 4 2. Sådan logger du på... 6 Husk mig... 6 3. Sådan logger du af... 7 Husk mig... 7 Sådan logger du aktivt

Læs mere

Uni-Login Skift adgangskode

Uni-Login Skift adgangskode Windows 8 Uni-Login Skift adgangskode Obligatorisk ved nyetablerede SkoleIT Cloud-netværk. Ikke nødvendigt ved etablerede netværk. Inden du kan bruge dit Uni-login til at logge på skolens IT-løsning, kan

Læs mere

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Brugervejledning for Spiller/Pårørende Kort om kampseddel.dk Kampseddel.dk er udarbejdet som et webbaseret værktøj til den frivillige Træner/Leder i en

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Velkommen til Bring Online. Læs og gør dette først

Velkommen til Bring Online. Læs og gør dette først Guide til Velkommen til Bring Online For at kunne bruge Bring Online, skal du have bredbånd, ca. 1 Mbit/sek, og en computer med Windows 2000 eller senere og Internet Explorer 6, 7 eller 8. Hvis du ønsker

Læs mere

Introduktion til frontend

Introduktion til frontend Side 1 af 43 Introduktion til frontend Dette dokument beskriver kort, hvordan du bruger WeroShop frontend. Dette omfatter at sætte dig ind i varegrupper, producenter og produkter, filtrering af produkter,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 Vejledning: DAO Magento integration. Version 2015.07.21 Side 1 af 11 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG 3 Generelt 4 Indstillinger 5 Design

Læs mere

Skifte til OneNote 2010

Skifte til OneNote 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft OneNote 2010 ser meget anderledes ud end OneNote 2007, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

VEJLEDNING Udfyldelse af spørgeskemaet

VEJLEDNING Udfyldelse af spørgeskemaet VEJLEDNING Udfyldelse af spørgeskemaet Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Tekniske krav... 3 Adgang og forbindelse... 4 Navigation i spørgeskemaet... 7 Spørgeskemaets afsnit... 7 Navigationslinjen...

Læs mere

Mini-vejledning til edoc4 med grundlæggende funktioner

Mini-vejledning til edoc4 med grundlæggende funktioner Mini-vejledning til edoc4 med grundlæggende funktioner Denne vejledning indeholder en kort præsentation af portalen i edoc version 4.1 og præsenterer de mest anvendte funktioner og arbejdsgange inkl. søgninger.

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

PORTFOLIO Version 2.0

PORTFOLIO Version 2.0 Nikolaj Lisberg Hansen Løsningsarkitekt og partner nikolaj.hansen@empisto.dk Tlf. 22 90 91 22 PORTFOLIO Version 2.0 Kvalitetsstyring med sags og dokumenthåndtering Teknisk revision af energimærker Portfolio

Læs mere

Brugervejledning Digital Post

Brugervejledning Digital Post Brugervejledning Digital Post 1. Forsiden Forsiden af Digital Post er det centrale billede i systemet. Her listes brevene efterhånden som de modtages. De fleste relevante oplysninger vises her. 1.2. Kolonner

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION

GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION GUIDE TIL PLANETS BRUGERADMINISTRATION Side 1 af 17 INDHOLD Introduktion 3 Log ind 3 Overblik 5 Søg efter bruger 6 Hovedgruppen og adgang til moduler 6 Opret gruppe 8 Opret bruger 8 Rediger bruger 11 Flyt

Læs mere

Med betalingskortmodulet følger menupunktet Betalingskort i topmenuen i Business Online:

Med betalingskortmodulet følger menupunktet Betalingskort i topmenuen i Business Online: Introduktion Med betalingskortmodulet kan brugerne få adgang til oplysninger om virksomhedens MasterCard Corporate Card og MasterCard Business Debit betalingskortaftaler og kort udstedt under aftalerne.

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde gennem hele denne brugsanvisning: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du bør reagere

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

4.2 Sådan kopierer du på Aalborg Bibliotekerne... 11. 4.1 Identificer dig på kopimaskinen... 11

4.2 Sådan kopierer du på Aalborg Bibliotekerne... 11. 4.1 Identificer dig på kopimaskinen... 11 Indholdsfortegnelse 1. Sådan opretter du en konto i s kopi-/printsystem... 2 1.1 Opret kopi-/printkonto hjemmefra... 2 1.2 Aktivering af din kopi-/printkonto... 3 2. Sådan indbetaler du penge på din kopi-/printkonto...

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

GENERELT PATIENTADMINISTRATION

GENERELT PATIENTADMINISTRATION 1.1 Log på - log af 1.2 Vælg Afdeling 1.3 Søgemuligheder 2.1 Patient administration GENERELT PATIENTADMINISTRATION PERSONALEADMINISTRATION 3.1 Opret nyt personalemedlem 3.2 Redigere personaleoplysninger

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 5 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 5 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 7 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 7 3.4 VISNING

Læs mere

Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger

Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger 1. Adgang til kemidatabasen Koncern HR Fysisk Arbejdsmiljø Marts 2014 Udfyldelse af arbejdspladsbrugsanvisninger Her kan du skrive dit brugernavn og adgangskode Brugernavn: Adgangskode: Kemidatabasen finder

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside 10.0 Velkommen til manualen for bruger administration 1 10.1 Introduktion til manualen 1 10.2 Startside 1 10.3 Menuen Startside 2 10.3.1 Din brugerprofil 2 10.3.1.1 Ret password 3 10.4 Rediger kanaler

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Når du skal logge på Digital Post systemet første gang

Når du skal logge på Digital Post systemet første gang Brugervejledning Indhold Når du skal logge på Digital Post systemet første gang... 3 Manual til Admin... 4 Manual til Min side... 6 Manual til oprettelse af indkaldelse i patientindkaldelsessystemet...

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her klikker du på 'Meld dig ledig' i boksen

Læs mere

Indhold Outlook Web App... 1

Indhold Outlook Web App... 1 Outlook Web App Outlook Web App (OWA) bruges til at håndtere e-mails og kalendere uden at skulle have Outlook klient programmet installeret. OWA kan bruges på en hvilken som helst computer, der har adgang

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere