VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 06.jan 216

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 06.jan 216"

Transkript

1 SREGI SSEKR IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i Intern Medicin (IM): Lungemedicin Dato Sagsbehandler Sagsnummer 06.jan 216 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Lungemedicin onsdag den 6. januar 2016 kl Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg, F9. Deltagere: Ole Hilberg PKL og Formand Anders Løkke, selskabet Sven Cornelius, HE Midt, Silkeborg Kirsten Jakobsen, HE Midt, Viborg Michael Jensen, HE Midt, Viborg Pernille Sarto, He Horsens Karin Assing, AaUH Runa Poulsen, FYL Trine Kirkegaard, VUS og referent Afbud: Bente Grønlund, Sgh. Vendsyssel Jens Frandsen, RH Randers Velkomst, præsentation og godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. Spar i Region Midtjylland. Hvilke konsekvenser får det mindsket indtag af akutpatienter pr. 1. januar 2016 på Diagnostisk Center, på Hospitalsenhed Midt, Silkeborg for udannelsesmulighederne for hoveduddannelseslæger i IM: lungemedicin. Fra medicinsk afdeling på HE Midt, Viborg vurderes det at det mindsket indtag af akutte patienter har en negativ påvirkning på uddannelseskvaliteten man kan give uddannelseslægerne på Diagnostisk Center i Silkeborg, HE Midt. Dertil ønsker man i Viborg, at få uddannelseslæger fra Silkeborg til mellem og bagvagt, som følge af det mindsket indtag på Diagnostisk Center i Silkeborg. Således kan uddannelseslægerne få den læring med. Fra Diagnostisk Center i Silkeborg vurderes det, at man fortsat kan varetage uddannelsesopgaven både, hvad angår den brede interne medicin og det akutte område. Det tilføjes desuden at afdelingen i marts 2015 fik en yderst flot inspektorrapport.

2 SREGI SSEKR IDEREUDDANNELSESSEKR Dertil forventer Diagnostisk Center i Silkeborg at fastholde 80 % af de patienter de hidtil har modtaget. Dette skyldes bl.a. de nye fleksible indlæggelser. Yngre læger i specialet (FYL) er bekymret for niveauet. Med det mindsket indtag bliver der mindre akut end tidligere og hidtil (frem til ) har det i forvejen været begrænset med hensyn til det akutte. FYL vurdere desuden også at den brede interne medicin bliver begrænset med ændringerne. Dette vurderes dog at kunne håndteres, såfremt man på Diagnostik Center i Silkeborg er indstillet på at lave ændringer for uddannelseslægerne. Her tænkes der bl.a. på mere bred intern medicin, hvilke der bl.a. kan frigives tid til ved, at uddannelseslægerne bruger mindre tid på Okult-cancer og HPV-centret. Konklusion Udvalget er enigt om at der er bekymring for det akutte område. Dog mener udvalget ikke, at man allerede nu kan konkludere på, hvorvidt der ændres i uddannelseslægernes uddannelsesforløb. Situation vedr. den brede interne medicin er man mindre bekymret for, men der er behov for ændringer, hvilke anses for at være mulige. Udvalget aftaler derfor, at der følges op på situation på næstkommende møde i uddannelsesudvalget, mens der også opfordres til, at man på diagnostisk Center i Silkeborg holder nært øje med situationen. Ny lægefaglig indstilling for forskningstræning Den nuværende indstilling er fra 2006 og trænger derfor til en revision. Desuden er det netop kommet en ny skabelon for denne lægefaglige indstilling. Både den eksisterende lægefaglige indstilling og den nye skabelon er vedhæftet dagsordenen. VUS sætter rammen og forklarer baggrunden for punktet. Udvalget er enigt i, at der er behov for en opdatering. Runa fra FYL skriver ud til hoveduddannelseslægerne i specialet, for at efterspørge ideer til tilpasninger af den lægefaglige indstilling. Forud for næste møde i udvalget udarbejder PKL et udkast til en ny lægefaglig indstilling, med inspiration fra den eksisterende. Den nye lægefaglige indstilling godkendes endeligt af Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse (DRRLV). Konklusion På næste møde vil udvalget blive forelagt et udkast til en ny lægefaglig indstilling, som udvalget skal drøfte og om muligt blive enige om. derefter vil den blive indstillet til DRRLV Uddannelsesprogrammer for de ordinære hoveduddannelsesforløb i IM: lungemedicin Status og videre proces. I løbet at 2015 har der været forsøgt at få opdateret uddannelsesprogrammerne for hoveduddannelsesforløb i lungemedicin. Kom at komme i hus med dette projekt er der behov for at tage dem op igen.

3 SREGI SSEKR IDEREUDDANNELSESSEKR I 2015 har Udvalget for Godkendelse af Uddannelsesprogrammer (UGUP) behandlet to introprogrammer i henholdsvis Aarhus og Aalborg. De blev dog begge i første omgang ikke godkendt. Tilbagemeldingen er sendt til PKL. Med referatet sendes de to programmer og deres tilbagemeldinger. For uddannelsesprogrammer for hoveduddannelsesforløbene opdaterer PKL og UAO på AUH afsnit, der omhandler AUH og sender derefter udkastet til de andre afdelinger. Herefter forventes det, at afdelingerne melder tilbage til PKL med deres udkast. Herefter sendes de til VUS (Trine), der sørger for at får dem behandlet i UGUP. For HE Horsens vedkommende skal programmerne sendes til Pernille Sarto. På HE Vest, skal de sendes til Jørn Starklit eller Anna Kulik. I Randers sendes det til Jens Frandsen og Lene Mortensen. Tips og tricks til uddannelsesprogrammer: - Pkt. 2.1, vedr. beskrivelse af afdelingen, skal udfyldes med en beskrivelse af afdelingen og det en uddannelseslæge kan forvente sig af afdelingen og afdelingen forventer af uddannelseslægen. o Hertil er det en god ide ikke at benytte antal og navne, da programmet skal kunne være aktuelt i flere år frem. - Pkt. 3.2 beskrivelse af læringsmetoder og kompetencevurderingsmetoder. Læringsmetoder er valgfrie, men skal alle beskrives, hvis de anvendes. Kompetencevurderingsmetoder er obligatoriske og skal anvendes jf. målbeskrivelsen. Afdelingernes opgave er at tilpasse disse, således de stemmer overens med måden, hvorpå den enkelte afdeling benytter metoderne. o o Hertil er det vigtig at pointere, at læringsmetoder er valgfrie ift. målbeskrivelsen, mens kompetencevurderingsmetoder er obligatoriske ift., målbeskrivelsen. De skal dog begge beskrives ift. den enkelte afdeling. Der skal være overensstemmelse mellem tabellen og de metoder der beskrives i Pkt. 4. Uddannelsesvejledning: Her skal de enkelte afdelinger beskrive rammerne for vejledning og supervision. Hvordan er afdelingen ift. uddannelse opbygget, og hvordan skal uddannelseslægen forvente at vejledning, supervision og den daglige uddannelse foregår på den enkelte afdeling. Konklusion Ole Hilberg (PKL) opdaterer afsnit vedr. AUH og sender deres udkastet til de andre afdelinger. Disse opdaterer deres afsnit og sender retur til PKL.er For de to introprogrammer, der er i proces, bedes de to pågældende afdelinger gennemgå de to programmer jf. kommentarerne der medsendes og sende retur til VUS (Trine). Nyt fra afdelingerne - Eks. Hvad går godt på afdelingen? - Eks. Hvilke områder arbejder man p.t. med at forbedre? HE Midt, Viborg og Silkeborg

4 SREGI SSEKR IDEREUDDANNELSESSEKR Akutafdelingen i Viborg har fået de ekstra senge, efter der er lukket senge på Diagnostisk Center i Silkeborg. Det er dermed ikke Medicinsk afdeling, der har fået ekstra de flere senge. I Viborg har der i den seneste tid været godt med hoveduddannelseslæger på afdelingen. Hertil nogle rigtig dygtige hoveduddannelseslæger. Dertil er Intro-lægerne også dygtige. Viborg oplever dog udfordringer med at få besat intro-stillingerne. Som følge af den nye overenskomst med Yngre Læger har hospitalsledelsen på HE Midt, Viborg valgt at lave et fælles intern medicinsk vagtteam. I vagttid refereres der til akutafdelingen. Teamet skal håndtere alt undtagen anæstesi, kirurgi og fødsler i vagttid. I Silkeborg skal de tre nuværende hoveduddannelseslæger i Silkeborg snart videre. Til gengæld kommer der nye til september FYL beretter desuden, at den lungemedicinske del af hoveduddannelsen i Silkeborg rigtig god og et godt supplement til den højtspecialiseret del, man får I Aarhus AUH Det vurderes, at det er vigtigt at give specifik særskilt supervision til uddannelseslæger i lungemedicin og intern medicin, der har tid på akutafdelingen, da opfølgningen og strukturen fra/i akutafdelingen er varierende. Desuden kunne Aarhus godt tænke sig mere tilstedeværelse af professorer. HE Vest, Holstebro 2015 har været præget af flytningen af de sidste lungemedicinske senge til Holstebro. Det er alt andet lige godt for patienter, da det bliver mere ensartet. Fagligt set er det ikke en fordel for afdelingen i Herning, heller ikke uddannelsesmæssigt ift. intern medicin. I Holstebro har man for nuværende meget kvalificeret hoveduddannelseslæger på afdelingen. AaUH I Aalborg er man ramt af besparelser, hvilket gør det lidt tungt også ift. uddannelse. Bl.a. er muligheden for at åbne ambulatorier meget begrænset, da der skal afspadseres når der er timer i overskud. Der er stort pres i vagten bl.a. grundet større indtag af akutte patienter bl.a. fra Hobro, hvilket også giver flere patienter end senge. Dette gør bl.a. stuegangen sværere for uddannelseslægerne. På sigt er Karin bekymret for rekrutteringen til afdelingen. HE Horsens 2015 har været turbulent, bl.a. grundet for få speciallæger i afdelingen. Pr. 1. feb kommer der dog flere tilbage, hvilket gerne skal hjælpe.

5 SREGI SSEKR IDEREUDDANNELSESSEKR Pr 1. april kommer der flere Niv -senge, mens også lungemedicinsk amb. og sengeafsnit skal integreres med hinanden i Pt. er der 3 hoveduddannelseslæger, der er rigtig dygtige og man er meget glad for dem. De har bl.a. været gode til at tage lidt ekstra ansvar, mens der har været lav bemanding af speciallæger. Randers: Medicinsk afdeling har netop ansat en ny lungemedicinsk speciallæge. Nyt fra VUS Indberetningen til SST om besatte og ubesatte I- og H-forløb (hæftet dagsorden) Der er både intro og hoveduddannelsesstillinger at få for uddannelsessøgende. Dette er inden for mange af specialerne. Geografisk set, må det forventes, at der er flere ubesatte i yderområderne. Man håber på, at dette kan ændre sig lidt, når de første kandidater kommer ud fra Aalborg Universitet. Udenlandske læger og uhensigtsmæssige uddannelsesforløb I forlængelse af mødet i det DRRLV den er notaterne vedr. udenlandsk uddannede læger i Videreuddannelsesregion Nord og håndtering af uhensigtsmæssige uddannelsesforløb blevet godkendt. (vedhæftet dagsorden) Notaterne beskriver i detaljen hvordan VUS arbejder med disse sager. Vejledning om evaluering af uddannelsesstedet i den lægelige videreuddannelse Der er fra Sundhedsstyrelsen kommet en ny "Vejledning om evaluering af uddannelsesstedet i den lægelige videreuddannelse" og en beskrivelse heraf fra SST. (vedhæftet dagsorden) I vejledningen ses også den nye spørgeramme til evaluer.dk, der trådte i kraft 1. jan Denne får konsekvenser for alle uddannelsesforløb, da det er forventningen at alle der afslutter en delansættelse efter den vil skulle evaluere efter den nye spørgeramme. Den nye spørgeramme er kun i meget begrænset omfang kompatibel med den gamle. Der arbejdes dog på, at udarbejde index, der kan tematisere og derved give et sammenligningsgrundlag. 5-års-fristen Der er pr kommer et opgørelse over, hvor mange der i VUR Nord er faldet for 5-års-risten. Ifølge opgørelsen er der faldet 0 uddannelsessøgende for grænsen. Dette skyldes bl.a. at man ikke har medtaget eventuelle læger, der er faldet for grænsen, men ikke har søgt. Desuden skyldes dette også, at man i VUR Nord i 2015, i videst mulige omfang, slog alle hoveduddannelsesforløb op forud for den 1. april, hvor de første læger ville kunne falde for grænsen. Finansieringsmodel for lægelig videreuddannelse På møde i LFØ den 19. august, er der vedtaget en ny finansieringsmodel for medfinansiering i Region Midtjylland som ændrer den finansiering afdelingerne får fra Koncern HR, om året. (vedhæftet dagsorden)

6 SREGI SSEKR IDEREUDDANNELSESSEKR Den nye model give en lavere medfinansiering til de enkelte stillinger, både hvad angår KBU, Intro og hoveduddannelsen. Deling af oplysninger om uddannelseslæger I forbindelse med DRRLV den (pkt. 24) er det blevet afklaret at afdelinger som er involverede i en hoveduddannelseslæges hoveduddannelsesforløb gerne må videregive og dele oplysninger omkring den enkelte læge så længe det har en uddannelsesmæssig karakter. Man skal dog fortsat informere pågældende uddannelseslæge om delingen, man behøver ikke samtykke. Samtykke er dog altid anbefalelsesværdigt. App en Vejledning App en Vejledning er en app udviklet i Region Nord til brug for uddannelseslæger og andre involveret i uddannelse. Den giver adgang til de centrale dokumenter i forbindelse med uddannelsen. Desuden giver den inspiration til de forskellige samtaler, supervision, undervisning og karrierevejledning. Alt andet lige et rigtig godt redskab, vi vil anbefale jer at anvende og gøre reklame for overfor uddannelseslægerne. Opfrisker vedr. 6-mdrs reglen og 2-steds-kravet. 6-månedersreglen: alle delansættelser i forbindelse med den lægelige videreuddannelse skal være af minimum 6 måneders varighed. Hvis de er korte tæller de ikke som godkendt uddannelseselement. Dette skyldes bl.a., at kortere uddannelses elementer alt andet lige ikke vil kunne give den nødvendige læring. Der kan gives dispensation for reglen, men det afhænger af den individuelle vurdering 2-steds-kravet: Alle hoveduddannelsesforløb skal have ansættelse på minimum 2 afdelinger. Dertil skal alle forløb have minimum 2 ansættelse af, hver 12 måneders varighed, på 2 forskellige afdelinger. Det er dermed ikke nok at have én ansættelse af 12 måneders varighed, og dele de andre delansættelser op i kortere intervaller end 12 måneders. Her kan der også gives dispensationer, hvilket igen afhænger af en individuel vurdering. Næste møde: 1. juni 2016 umiddelbart efter ansættelsesudvalgsmøde Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, F9 Eventuelt: et sendes til UAO Hanne Storm på He Midt, Silkeborg Diagnostisk Center. BEMÆRK Dagsorden og referat sendes ligeledes til de uddannelseskoordinerende overlæger i Region Midtjylland samt Team Lægelig Videreuddannelse, Region Nordjylland

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i Intern medicin: Endokrinologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 20.januar 2016 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-98-15 Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 26.januar 2016

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 26.januar 2016 SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i Intern Medicin (IM): Reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 26.januar 2016 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-100-15 Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Reumatologi

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i Intern medicin: Lungemedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 19.01.2015 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-166-11 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Intern medicin: Lungemedicin

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i IM Reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 20.april 2016 Trine Kirkegaard TRKPEE@rm.dk 1-30-72-100-15 Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde i IM reumatologi mandag den 11. april

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i klinisk mikrobiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 21. september 2016 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-8-15 Uddannelsesudvalgsmøde i Klinisk Mikrobiologi

Læs mere

Referat. til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17

Referat. til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17 HR 7. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 11:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, mødelokale 17 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i intern medicin: infektionsmedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 30. november 2016 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-93-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen kascla@rm.dk 21440397 1-30-72-141-15

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 26.november 2015

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 26.november 2015 SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i IM: Geriatri Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 26.november 2015 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-99-15 Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 22. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Referat fra 4. oktober 2017 - til orientering 2 3 Bordet

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer Thomas Birk

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer Thomas Birk SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i urologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 12.6.2017 Thomas Birk thbirk@rm.dk 1-30-72-107-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i urologi Torsdag den 8. juni 2017 kl. 13.00-15.00

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i IM: Kardiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 14. april 2016 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Kardiologi Torsdag den 14. april 2016 kl. 14.00-16.00

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE trkpee@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET 17-04-2015 1-30-72-26-15

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET 17-04-2015 1-30-72-26-15 SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i Klinisk Biokemi Dato Sagsnummer 17-04-2015 1-30-72-26-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Klinisk Biokemi Onsdag den 16. april 2015, kl. 13.00-15.00 Det gamle

Læs mere

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Referat af møde i Uddannelsesudvalget for Intern medicin Reumatologi

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Referat af møde i Uddannelsesudvalget for Intern medicin Reumatologi DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNELSESREGION DDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRE DEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalget for intern medicin reumatologi

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i IM: reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 18.03.2015 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-100-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i IM:

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i neurologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 12. januar 2016 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-113-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i neurologi Tirsdag den

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-Mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Børne- og

Læs mere

Referat Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre. 1. Godkendelse af dagsorden.

Referat Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre. 1. Godkendelse af dagsorden. Refer Uddannelsesudvalgsmøde almen medicin 6. marts 2019 Regionshuset Viborg C1 Parterre Regionshuset Viborg Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i intern medicin: kardiologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 1. februar 2017 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-92-15 Til stede: Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI IDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKR IDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET ETARIATET Det specialespecifikke uddannelsesudvalg for

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 03.juni 2015

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 03.juni 2015 UDDANNELSE UDDANNELSESREGI Uddannelsesudvalg i IM: Geriatri Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 03.juni 2015 Trine Kirkegaard Petersen trkpee@rm.dk 1-30-72-99-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i IM: Geriatri

Læs mere

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal Videreuddannelsesregion Nord Refer Kirurgi, uddannelsesudvalg 7. december 2017 kl. 10:00 i Regionshuset Viborg F9 1. sal Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst og godkendelse af dagsorden 1 2 Nyt

Læs mere

Referat. til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg. 4. oktober 2017 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24

Referat. til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg. 4. oktober 2017 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24 20. oktober 2017 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, Mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ Christian Høyer

Læs mere

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale Region Midtjylland HR 26. juni 2018 /SAECRI Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale 31 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Mødedeltagere 1 2 Indledning

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 28. marts HPETER. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 28. marts HPETER. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 28. marts HPETER Referat til Kirurgi - uddannelsesudvalg

Læs mere

Notat. Fordeling af udvalgte lægelige uddannelsesstillinger i Region Midtjylland. Bilag a.

Notat. Fordeling af udvalgte lægelige uddannelsesstillinger i Region Midtjylland. Bilag a. Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Bilag a. Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk Notat Fordeling af udvalgte lægelige uddannelsesstillinger i Region

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord. Referat

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Møde om sammensætning af hoveduddannelsen i Akutmedicin Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 25. September 2018 Karen

Læs mere

Referat. fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00 i Mødelokale C2, Regionshuset Viborg

Referat. fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00 i Mødelokale C2, Regionshuset Viborg Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet 17. november 2017 /THBIRK Referat fra møde i Urologi, uddannelsesudvalg 25. oktober 2017 kl. 13:00

Læs mere

ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 21. maj 2015 Stine W. Bukdahl

ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 21. maj 2015 Stine W. Bukdahl SREGIO SSEKR Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 21. maj 2015 Stine W. Bukdahl Stine.whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-74-15 Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i Anæstesi - URSARN

Læs mere

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes.

Vibeke gjorde opmærksom på vigtigheden af en afklaring af skalaen og ud fra hvilket niveau, der bedømmes. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Uddannelsesudvalgsmøde

Uddannelsesudvalgsmøde Uddannelsesudvalgsmøde 01.03.2018 Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 vus@rstab.rm.dk www.regionmidtjylland.dk Referat Uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer Thomas Birk

ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer Thomas Birk SREGI IDEREUDDANNELSESSEKR Uddannelsesudvalg i urologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 11.4.2016 Thomas Birk thbirk@rm.dk 1-30-72-107-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i urologi Fredag den 1. april

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 22. maj KANORB kanorb@rm.dk Referat til Patologisk

Læs mere

Referat fra møde i Kontaktforum d. 2. maj 2013 kl Konferencerum, Olof Palmes Alle 15, Aarhus. Referat

Referat fra møde i Kontaktforum d. 2. maj 2013 kl Konferencerum, Olof Palmes Alle 15, Aarhus. Referat Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser fra møde i Kontaktforum d. 2. maj 2013 kl. 9.30-11.30. Konferencerum, Olof Palmes Alle 15, Aarhus. Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 vus@rstab.rm.dk

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnr. 13. juni 2014 Stine W. Bukdahl

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 13. juni 2014 Stine W. Bukdahl DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNELSESREGION DDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKR IDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET ETARIATET Til medlemmer af uddannelsesudvalget for

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 15. december 2014 Stine W. Bukdahl Stine.whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-59-10 Referat fra uddannelsesudvalgsmøde i Anæstesi URSARN Torsdag den

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i infektionsmedicin Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 15. maj 2017 Maja Bertz Maja.Bertz@stab.rm.dk 1-30-72-93-15 Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i IM: infektionsmedicin Onsdag den

Læs mere

Referat. til møde i Urologi, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 12:45 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg, Mødelokale F7

Referat. til møde i Urologi, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 12:45 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg, Mødelokale F7 Region Midtjylland HR 20. februar 2018 /SAECRI Refer til møde i Urologi, uddannelsesudvalg 11. januar 2018 kl. 12:45 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg, Mødelokale F7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 18. maj KANORB Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 18. maj KANORB Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 18. maj KANORB kanorb@rm.dk Refer Uddannelsesudvalget

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Det specialespecifikke uddannelsesudvalg for Kirurgi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 14. december 2016 Karen Norberg Karen.norberg@stab.rm.dk 1-30-72-111-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Kirurgi

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 11. juli KANORB. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 11. juli KANORB. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 11. juli KANORB Referat til Kirurgi - uddannelsesudvalg

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsnr. 9-08-07-0-7-9-4 Lægefaglig indstilling

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. 11/ Kasper Clausen Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 11/ Kasper Clausen Referat 1 Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 11/12-2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Almen medicin - uddannelsesudvalg 4. december 2018 kl. 14:00 i Lokale 12, Regionshuset Århus Olof Palmes Alle 15 2

Læs mere

1 Deltagere 1. 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden 2. 3 Referat fra 10. november Regler for forskningstræningsprojekter 4

1 Deltagere 1. 2 Velkomst og godkendelse af dagsorden 2. 3 Referat fra 10. november Regler for forskningstræningsprojekter 4 30. juni 2017 /THOCHT Referat til møde i Samfundsmedicin, uddannelsesudvalg 13. juni 2017 kl. 09:00 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Alle 15, 8200 Aarhus N, mødelokale 17 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Redegørelse. Formål og baggrund

Redegørelse. Formål og baggrund Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Redegørelse Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk Redegørelse vedr. fordeling af lægelige uddannelsesstillinger i

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget i Kirurgi Dato Sagsnr. 19. september 2014 1-30-72-27-10 Referat af møde i det specialespecifikke uddannelsesudvalg

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI. Dato Sagsbehandler Sagsnr. 04. December 2015 Jesper Piculell

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI. Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 04. December 2015 Jesper Piculell DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI IDEREUDDANNELSESREGION NORD 1 Det specialespecifikke Uddannelsesudvalg for Radiologi Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 04. December 2015

Læs mere

6. juli 2017 /THOCHT. Referat

6. juli 2017 /THOCHT. Referat 6. juli 2017 /THOCHT Refer til møde i Arbejdsmedicin, uddannelsesudvalg 15. juni 2017 kl. 13:30 i Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade, bygning 15A, kælderen, receptionslokalet Indholdsfortegnelse

Læs mere

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Radiologi, uddannelsesudvalg 4. december 2017 kl. 08:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, lokale 16

Videreuddannelsesregion Nord. Referat. Radiologi, uddannelsesudvalg 4. december 2017 kl. 08:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, lokale 16 Videreuddannelsesregion Nord Referat Radiologi, uddannelsesudvalg 4. december 2017 kl. 08:30 i Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, lokale 16 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst og godkendelse

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget i Kirurgi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 7. marts 2015 Dorthe Koed Pedersen dorthe.k.pedersen@stab.rm.dk

Læs mere

Region Midtjylland HR. Referat. fra møde i Klinisk Genetik, uddannelsesudvalg 4. oktober 2017 kl. 09:30 i KGA, Aalborg Universitetshospital

Region Midtjylland HR. Referat. fra møde i Klinisk Genetik, uddannelsesudvalg 4. oktober 2017 kl. 09:30 i KGA, Aalborg Universitetshospital Region Midtjylland HR 17. november 2017 /THBIRK Refer fra møde i Klinisk Genetik, uddannelsesudvalg 4. oktober 2017 kl. 09:30 i KGA, Aalborg Universitetshospital Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Velkomst

Læs mere

Referat Det Fælles Videreuddannelsesråd for yngre læger 10. juni 2015 i mødelokale 2, Kantinegangen, Sygehus Vendsyssel, Bispensgade

Referat Det Fælles Videreuddannelsesråd for yngre læger 10. juni 2015 i mødelokale 2, Kantinegangen, Sygehus Vendsyssel, Bispensgade Sundhedsplanlægning, Patientdialog og Kvalitet Sagsnummer 2011-119427 Det Fælles Videreuddannelsesråd for yngre læger 10. juni 2015 i mødelokale 2, Kantinegangen, Sygehus Vendsyssel, Bispensgade 37, Hjørring

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling:

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling: Dagsorden Dagsordenspunkt 1: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse d. 22. september 2011. 3. Temamøde om lægelig videreuddannelse

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET SREGI Uddannelsesudvalget for Kirurgi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 24. august 2017 Karen Norberg Karen.norberg@stab.rm.dk 1-30-72-111-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde Kirurgi Torsdag 24. august

Læs mere

Referat fra møde i Kontaktforum d. 24. september 2013 kl mødelokale B1, Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, Viborg.

Referat fra møde i Kontaktforum d. 24. september 2013 kl mødelokale B1, Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, Viborg. Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser fra møde i Kontaktforum d. 24. september 2013 kl. 13-16 mødelokale B1, Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, Viborg Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel.

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI IDEREUDDANNELSESREGION NORD Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr.

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer 21. november 2016 Sanne S. Christensen

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer 21. november 2016 Sanne S. Christensen SREGI SSEKR Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 21. november 2016 Sanne S. Christensen saecri@rm.dk Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i pædiatri Tirsdag den 29. november 2016 kl. 13.00-15.00 OBS: Mødet

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 17. oktober 2018 TRKPEE Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 17. oktober 2018 TRKPEE Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 17. oktober 2018 TRKPEE trkpee@rm.dk/24908903 Referat

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE 2019 Referat til Urologi - uddannelsesudvalg

Læs mere

4. april 2018 /THOCHT. Referat

4. april 2018 /THOCHT. Referat 4. april 2018 /THOCHT Refer til møde i Ortopædisk kirurgi - uddannelsesudvalg 15. marts 2018 kl. 12:30 i Aarhus Universitetshospital, Tage Hansens Gade 2, 8000 Aarhus C, Bygning 4, Gæstekantinen Indholdsfortegnelse

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Dato Sagsbehandler Sagsnr. 16. december 2014 Karen Norberg

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 16. december 2014 Karen Norberg DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNELSESREGION DDANNELSESREGION NORD Det specialespecifikke Uddannelsesudvalg for Radiologi Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 16. december

Læs mere

Referat fra møde i Kontaktforum den 12. december 2013, kl , mødelokale F1, stuen, Regionshuset i Viborg. Referat

Referat fra møde i Kontaktforum den 12. december 2013, kl , mødelokale F1, stuen, Regionshuset i Viborg. Referat Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser fra møde i Kontaktforum den 12. december 2013, kl. 13-16, mødelokale F1, stuen, Regionshuset i Viborg Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000

Læs mere

Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den * Begynder efter MMI. Afsat tid = ca. 3 timer, eller til vi er færdige.

Referat fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den * Begynder efter MMI. Afsat tid = ca. 3 timer, eller til vi er færdige. Refer fra Uddannelsesudvalgsmøde i almen medicin den 04.09.2018 Regionshuset Viborg Koncern HR Sundhedsuddannelser Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 vus@rstab.rm.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse HR. Dagsorden

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse HR. Dagsorden Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse HR 24. maj 2017 /RAPETE Dagsorden til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse. 31. maj 2017 kl. 14:00-17:30 i Konference 2, Regionshuset Viborg,

Læs mere

Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse. Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501

Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse. Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501 D A G S O R D E N BILAG NR18-18 Emne Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 3. oktober 2018, kl. 15-18 Sted Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI SREGI Uddannelsesudvalg i neurologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 25. august 2015 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-113-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i neurologi Tirsdag

Læs mere

Vejledning i udarbejdelse af uddannelsesprogrammer

Vejledning i udarbejdelse af uddannelsesprogrammer Vejledning i udarbejdelse af uddannelsesprogrammer Godkendt den xx.xx.xxxx af Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse 1 Indhold Generelt om uddannelsesprogrammer...3 Praktisk udarbejdelse af uddannelsesprogrammer...4

Læs mere

Videreuddannelsesregion Nord. Referat

Videreuddannelsesregion Nord. Referat Videreuddannelsesregion Nord 18. maj 2018 /KANORB Referat møde i Akut, uddannelsesudvalg 7. november 2017 kl. 12:00 i HE Vest Herning, Akutafdelingens konferncelokale. Gl. Landevej 61, Indgang N1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET IDEREUDDANNELSESSEKR Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 23. april 2015 Stine W. Bukdahl Stine.whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-74-15 Referat fra møde i Uddannelsesudvalgsmøde i Anæstesi

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. Januar 2015 Karen Norberg Karen.norberg@hotmail.com

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 13. marts KANORB. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 13. marts KANORB. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 13. marts KANORB Referat til Kirurgi - uddannelsesudvalg

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsnr. -09-09 -0-7-8-8 Lægefaglig indstilling

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse REFERAT FU 08/10 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 10. november kl. 13.30-16.00 Sted Deltagere Ikke til stede, lokale B Cheflæge, dr.med.

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Nord den 11. december 2017 Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr.

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Uddannelsesudvalget for samfundsmedicin (videreuddannelsesregion Syd og Nord) Torsdag den 10. november 2016 kl. 14-16 Regionshuset

Læs mere

Referat fra møde i Kontaktforum den 18. marts 2014 kl Mødelokale F1, stuen Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, Viborg

Referat fra møde i Kontaktforum den 18. marts 2014 kl Mødelokale F1, stuen Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, Viborg Regionshuset Viborg Koncern HR Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.rm.dk Referat fra møde i Kontaktforum den 18. marts 2014 kl. 12.30-15.30 Mødelokale F1, stuen Regionshuset

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Nord den 11. december 2017 Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr.

Læs mere

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt Referat fra møde i URSARN, torsdag d. 9. februar kl. 9.00 til 15.00 på Patienthotellet, Regionshospitalet Randers, mødelokale 4. 9.februar Charlotte B. Hansen Charlotte.b.hansen@stab.rm.dk Dagsorden: 1.

Læs mere

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse : 1 Dato: 11. juni 2009 Dagsordenstekst: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Formandsskifte 3. Godkendelse af referat fra møde den 26. marts 2009 4. Kort status for økonomi i den lægelige videreuddannelse

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr BERKRO Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr BERKRO Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 10.01.2019 BERKRO 1-30-72-240-18 Refer Arbejdsmedicin

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Referat Uddannelsesudvalg i ortopædkirurgi Dato Sagsbehandler E-mail Telefonnr. Sagsnr. 19. oktober 2015 Thomas Bøttern Christensen

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Til medlemmer af URSARN Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 23. december 2015 Jesper Piculell jespic@rm.dk 1-30-72-74-15 Referat

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsnr. -0-09 -0-7-8-8 Lægefaglig indstilling

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. 3. juli 2018 Sanne Steenfeldt Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 3. juli 2018 Sanne Steenfeldt Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariet Do Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 3. juli 2018 Sanne Steenfeldt saecri@rm.dk 1-30-72-101-15 Refer Pædiri

Læs mere

Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd! 4. oktober 2007 Dorte Qvesel Dorte.Qvesel@stab.rm.dk 1-01-72-10-07 Notat om karrierevejledning i den lægelige videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Baggrund Baggrunden for

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Godkendt 0. maj 08 Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsnr. -05-08 -0-7-9-4 Lægefaglig

Læs mere

Notat. Reumatologisk kapacitet og ventetider i Region Midtjylland

Notat. Reumatologisk kapacitet og ventetider i Region Midtjylland Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Hospitalsplanlægning Notat Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.regionmidtjylland.dk Reumatologisk kapacitet og ventetider i Region

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i Neurologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 23.2.2015 Rasmus Elgaard Petersen Rasmus.petersen@stab.rm.dk 1-30-72-113-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i Neurologi Mandag den 23.

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Torsdag den 10. december 2009, kl. 14.00-17.00 Golf Hotel Viborg

Referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Torsdag den 10. december 2009, kl. 14.00-17.00 Golf Hotel Viborg Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord! 25. December 2009 Helene S. Kristensen Helene.kristensen@stab.rm.dk 1-01-72-1-09 Referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers

Læs mere

BUDGET Udgifter til lægelig videreuddannelse

BUDGET Udgifter til lægelig videreuddannelse BUDGET 2020 5. Udgifter til lægelig videreuddannelse Regionsrådets budgetkonference den 17. og 18. september, 2019 Mennesker og Organisation Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Uddannelseskonsulent Lotte

Læs mere

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne.

Forslag til mere feedback kunne være, at det blev givet feedback på tværs af afdelingerne og på tværs af faggrupperne. Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 0000 Fax. +45 7843 8609 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 13. maj 2015 Berit Bjerre Handberg Karen Norberg Karen.norberg@stab.rm.dk 1-30-72-155-07 Notat

Læs mere

Referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse, Videreuddannelsesregion Nord

Referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse, Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord! 6. december 2011 Jesper Bek Jesper.bek@stab.rm.dk 1-01-72-1-11 Referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse,

Læs mere

Lægefaglig indstilling for introduktions- og hoveduddannelsesforløb i Neurologi i Videreuddannelsesregion Nord

Lægefaglig indstilling for introduktions- og hoveduddannelsesforløb i Neurologi i Videreuddannelsesregion Nord Bilag 4.2 Lægefaglig indstilling for introduktions- og hoveduddannelsesforløb i Neurologi i Videreuddannelsesregion Nord 1. Indledning Indstillingen er udfærdiget af Postgraduat klinisk lektor Michael

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Birte Obel, Kontorchef Susanne Vinther Nielsen, Overlæge, Ph.d. Uddannelse og autorisation 4. marts 2014 i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Læs mere

Referat. af møde i Anæstesiologi, uddannelsesudvalg 23. november 2017 kl. 09:00 i Regionshospitalet Randers, mødelokale M4

Referat. af møde i Anæstesiologi, uddannelsesudvalg 23. november 2017 kl. 09:00 i Regionshospitalet Randers, mødelokale M4 Region Midtjylland HR 22. december 2017 /SAECRI Referat af møde i Anæstesiologi, uddannelsesudvalg 23. november 2017 kl. 09:00 i Regionshospitalet Randers, mødelokale M4 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst

Læs mere

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1.

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1. Afdeling: Udviklingsstaben Udarbejdet af: Christine Dichmann Journal nr.: 2-07-00123-2007 E-mail: christine.dichmann@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 29. september 2008 Telefon: 6541 3808 Referat af møde

Læs mere