Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl. 16.00 i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande)."

Transkript

1 Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande). Formanden, Simon Pinnau, bød alle medlemmer velkommen. 1) Valg af dirigent og referent Eva Bang-Hansen blev valgt som dirigent, og Felix Fredens blev valgt som referent. Eva konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt med mindst 14 dages varsel. 2) Godkendelse af referat fra sidste år Godkendt uden bemærkninger. 3) Formandens beretning Perioden siden sidste generalforsamling har været rimeligt stille og roligt set ud fra et grundejerforeningssynspunkt. Vedligeholdelse af veje og fortove I 2012 blev der udført mindre vejreparationer. Alle reparationer vedrører indsigelse fra den gang, luftledningerne blev lagt i jorden (28/4 2011). I samarbejde med Rødovre Kommune fik entreprenøren endelig udført deres mangler med tilfredsstillende resultat. Der udestår kun én enkelt brønd, som skal justeres. Dette vedrører ikke arbejder ifm.,at luftledninger blev lagt i jorden. Rødovre Kommune har lovet, at de udfærdiger dette inden vinter. Der er indhentet tilbud på reparationer, som bestyrelsen anbefaler udført umiddelbart efter GF, hvis medlemmerne er enige. Reparationsarbejderne omfatter fortov på Bjørnevej 3-9 og fortov på Leopardvej 3-9 samt 4-6A. Vinteren 2012/2013 var mild, og der blev ikke tilkøbt snerydning. Bestyrelsen har pt. ikke tænkt sig at tilkøbe snerydning i næste sæson, da leverandørerne ønsker en abonnementsordning, hvorved udgiften hertil vil stige væsentligt. Bestyrelsen fik følgende har tilbud: Fastpris (kun snerydning af vej, ved snefald på over 3-4 cm. Uanset antal udrykninger. Uden saltning fast pris kr ekskl. moms) Fastpris (snerydning og saltning af vej, ved snefald på over 3-4 cm. Uanset antal udrykninger. Fast pris inkl. salt kr ekskl. moms Når vi ringer: Snerydning af veje uden saltning kr. pr. gang. Dog min. 5 gange. I alt kr. ekskl. moms. Bestyrelsen vurderer, at virkningen af snerydningen ikke stemmer med udgifterne hertil. Bestyrelsen gør opmærksom på, de enkelte medlemmer har pligt til at rydde sne ud til midten af vejen. Det glemmer de fleste.

2 Den 6. marts blev formanden kontaktet af en grundejer, da alarmen på hans højvandslukke var gået i gang. Den af grundejeren tilkaldte kloakmester kunne konstatere, at der var ophobet spildevand rundt i kvarteret, fordi HOFORs pumpestation ikke kørte. HOFORs tekniker kom ud og anerkendte ansvaret for fejlen, men HOFOR ville ikke dække udgiften til kloakmesteren, da grundejeren skulle have kontaktet HOFOR direkte og ikke en privat kloakmester. Bestyrelsen valgte i dette tilfælde at gå ind og dække grundejerens udgift på ca kr., da denne havde handlet snarrådigt og derved forhindret, at andre fik oversvømmet deres kældre. Bestyrelsen opfordrer til, at man kontakter HOFOR, hvis man oplever problemer med kloakken. Generelt om vejenes vedligeholdelse og renholdelse Det påligger jo den enkelte at overholde foreningens ordensbestemmelser, men der er nogle medlemmer, som er mere glemsomme end andre f.eks. i forhold til ukrudt ved kantstenen og hækklipning. Jordforurening Region Hovedstanden startede en supplerende undersøgelse af jordforureningen i november Undersøgelsen skyldes, at der er kommet ny viden om forureningen. Hvis de nye værdier er under grænseværdierne, vil grundene blive taget ud af kortlægningen. I alt 17 grunde i den sydlige del af Damhusdalen blev undersøgt. Heraf er de 3 i vores GF. I marts udvidede regionen deres undersøgelser med yderligere 24 grunde. Heraf de 15 i vores GF. Dette skyldes, at der ikke er lige forurenet overalt, og halvdelen af de tidligere undersøgte grunde var kun lettere forurenet og bliver derfor annulleret fra kortlægningen. Regionen forventer at have en konklusion i tredje kvartal Affaldsordning Pr. 1. maj startede Rødovre Kommune sin nye affaldssortering. Dette har medført en kildesortering (metal, papir, plast, glas, bio- og restaffald) i de 3 nye beholdere, som alle husejere har fået udleveret. Der er hertil mulighed for at vælge en affaldsbeholder til haveaffald. Ordning vedr. storskrald forsætter, men dog kun hver anden uge. Hvis man har svært ved og huske hvornår affaldet bliver hentet, så kan man på kommunene hjemmeside tilmelde sig en SMS service. Hvis man har rigtigt meget plast, så er det muligt og få en hel beholder. Sommerfest Den 18. august blev der i forlængelse af GF afholdt sommerfest. Den årlige sommerfest 2012 var igen en publikumssucces. Næsten 70 havde tilmeldt sig sommerfesten, og det dejlige vejr dannede igen en god ramme for en hyggelig dag med masser af aktiviteter for ungerne og grillbøffer og kolde øl/vand for den ældre generation.

3 Vi kan kun opfordre endnu flere af foreningens medlemmer til at deltage i dette arrangement det er ikke kun forbeholdt børnefamilier. Festudvalget har gjort en rigtig flot arbejdsindsats. Det skal de have stor tak for. For at kunne gennemføre arrangementer er der behov for nogle ekstra hænder til opstillingen og oprydning. Vi håber, at I vil støtte op om dette. Endvidere ønskes der gerne 1 eller 2 nye medlemmer til festudvalget, da Simon udtræder af udvalget. (Festudvalget består herefter af Eva Bang-Hansen!) Telt Foreningens festtelt har ikke været udlejet i den forløbne periode. Det er ellers billigt - kun 250 kr. for en weekend. Teltet fylder 5x8 meter og kan rumme ca. 50 personer. På foreningens hjemme side ( kan man se billeder af teltet. 4) Fremlæggelse af regnskab (se nederst i dokumentet) Kassereren kunne igen i år konstatere, at foreningens økonomi var robust og uden problemer ville kunne dække de planlagte udgifter til vejreparationer på Leopardvej og Bjørnevej. Dette års regnskab afveg fra de forrige ved at dækker over 1½ år, da vi har fået nyt regnskabsår løbende fra juli til juli. Bestyrelsen anbefaler, at regnskabet godkendes. Godkendt. 5) Fastlæggelse af kontingent og vejbidrag Bestyrelsen anbefaler, at kontingentet på 100 kr. og vejbidraget på 500 kr. fastholdes. Godkendt. 6) Valg af bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsessuppleant Iflg. vedtægterne skal formanden og to bestyrelsesmedlemmer vælges i ulige år. Simon Sparre Pinnau (formand) genopstiller. Genvalgt. Rene Koch er fraflyttet og nyt bestyrelsesmedlem for 1 år skal findes. Christian F. Gielstrup, Leopardvej 9 stillede op og blev valgt. Bjørn Olsen (bestyrelsesmedlemmer) genopstiller. Valgt. Som bestyrelsessuppleant blev Louise Marckmann Reitz, Damhusdalen 100. Valgt. 7) Valg af revisorer og revisorsuppleant Kim Jørgensen og Gert Holm (revisorer) er ikke på valg i år. Michael Johansson, Leopardvej 4, genopstiller som revisorsuppleant. Genvalgt. 8) Indkomne forslag Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsesmedlemmer fremover helt fritages for medlemsbidrag samt at formandsposten og kasseren derudover godtgøres med et administrationshonorar på kr. hver. Forslaget skal ses i lyset af, at medlemsbidraget og derved bestyrelseshonoraret er blevet mere end halveret gennem de senere år. Forslaget blev vedtaget. 9) Eventuelt, herunder tilmelding til festudvalg Festudvalg: Eva Bang-Hansen har meldt sig. Nabohjælp:

4 Bestyrelsen havde sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen vedlagt en folder omkring nabohjælp samt en opfordringsskrivelse fra Det Kriminalpræventive Råd. Formanden opfordrede til man tilmeldte sig Nabohjælp på så vi kan støtte hinanden i og begrænse indbrud i området. Inden mødet havde formanden været i dialog med Politiet for og høre om vores område var mere udsat end det øvrige af Rødovre. Politiet har trukket en statistik og oplyst følgende: Indbrud Rødovre, indbrud i beboelse Damhuskvadrant, indbrud i beboelse Udefra kan statistikken, man se der i Rødovre har været et godt fald i indbrud. Desværre. Er der en mindre stigning i Damhuskvadrant. Det vides ikke nøjagtigt hvilke veje der er med i Damhuskvadrant, men formanden tolker vores område til og være mere udsat end resten af Rødovre. Hvis man er interesseret i at være med i foreningens lokale netværk men ikke kender de andre interesserede, så er man velkommen til at sende en mail til Simon Pinnau på formand@bjoernsholm.net. Det samme gælder, hvis man er interesseret i (gratis) uvildig rådgivning omkring valg af tyverialarmsystemer. Simon Pinnau er uddannet elinstallatør og har bl.a. beskæftiget sig med opsætning af tyverialarmer. Det er dokumenteret, at huse med tyverialarmer får færre indbrud end huse uden. Efter denne opfordring takkede dirigenten for god ro og orden.

5

Generalforsamling den 28. september 2011 kl på Rødovregård (Dueslaget)

Generalforsamling den 28. september 2011 kl på Rødovregård (Dueslaget) Generalforsamling den 28. september 2011 kl. 19.30 på Rødovregård (Dueslaget) Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent Bjørn Olsen blev valgt som dirigent og Felix Fredens som referent. Bjørn Olsen startede

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Bjørnsholm Villaby

Indkaldelse til generalforsamling i Bjørnsholm Villaby Indkaldelse til generalforsamling i Bjørnsholm Villaby MANDAG DEN 31. AUGUST 2015 kl 20.00 hos Simon Sparre Pinnau, Damhusdalen 82. Foreningen byder som altid på en tår at drikke. Tilmelding på Bestyrelsen@bjoernsholm.net.

Læs mere

Generalforsamling den 4. marts kl. 19.30, 2009 i Hestestalden på Rødovregård Kirkesvinget 1, Rødovre

Generalforsamling den 4. marts kl. 19.30, 2009 i Hestestalden på Rødovregård Kirkesvinget 1, Rødovre Grundejerforeningen Bjørnsholms Villaby 2610 Rødovre www.bjoernsholm.net Generalforsamling den 4. marts kl. 19.30, 2009 i Hestestalden på Rødovregård Kirkesvinget 1, Rødovre 13 personer var mødt op inkl.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN DEN 2. MARTS 2005 KL.1930 I KOSTALDEN - RØDOVREGÅRD

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN DEN 2. MARTS 2005 KL.1930 I KOSTALDEN - RØDOVREGÅRD Parcelforeningen Bjørnsholm Villaby 2610 Rødovre Printvenlig version REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN DEN 2. MARTS 2005 KL.1930 I KOSTALDEN - RØDOVREGÅRD Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel.

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel. Vedtægter for: Grundejerforeningen Møllely Indholdsoversigt: Foreningens navn Foreningens hjemsted Foreningens medlemmer Foreningens formål Kontingent og vejbidrag Regnskab Generalforsamling Generalforsamlingens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg)

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg) marts 2018 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 10. april 2018, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371, Hedehusene. Dagsorden iflg. vedtægterne

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/ ) Behandling af evt. indkomne forslag. Se vedlagte forslag fra bestyrelsen

Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/ ) Behandling af evt. indkomne forslag. Se vedlagte forslag fra bestyrelsen Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/9 2014. Følgende dagsorden var fremsendt: 1) Valg af dirigent 2) Aflæggelse af beretning for det forløbne år 3) Forelæggelse af regnskab for

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2019 Mødedato: Langfredag den 19. april 2019 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 24. april 2019 Fremmødte stemmeberettigede parceller: 36 Fuldmagt:

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 18.maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkeager

Grundejerforeningen Kirkeager Grundejerforeningen Kirkeager Referat generalforsamling marts 2014 Referat: Generalforsamling i Grundejerforeningen Kirkeager (GF), Beder 11. marts 2014 Marianne Grønbæk indtrådte som suppleant for Finn

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Formanden indledte med at foreslå, jf. nærmere nedenfor, at alle fremmødte præsenterede sig med

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg.

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg. Februar 2017 Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Påmindelse om Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 4. april 2017, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Oplæg til lokale vedtægter

Oplæg til lokale vedtægter Dette oplæg har til hensigt at komme med forslag til et sæt lokale vedtægter. De lokale vedtægter skal præcisere de lokale regler og forhold, som ikke er omfattet af eller nærmere beskrevet i Den Grønne

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING

Referat af DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING Referat af Virum, 9. juni 2019 DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING - 2019 Tirsdag den 30. april 2019 kl. 19:00 Selskabslokale A) i Sorgenfrivang (højhusene), Grønnevej 257 Til stede: Frugthegnet: 8, 11, 13,

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges!

Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til Sommerfest søges! GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MAJ 2008 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 27/3-2008 Formandens beretning 2007 Sommerfest: Sæt kryds i kalenderen 23/8 Festarrangør til

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Generalforsamling 2016 Brødeskovparken

Generalforsamling 2016 Brødeskovparken Generalforsamling 2016 Brødeskovparken 16. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2015 3. Fremlæggelse af det regnskab med status til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Grundejerforeningen Tingskiftet

Grundejerforeningen Tingskiftet Referat af generalforsamling 16.3.2011 på Næsbylund Kro. Tilstedeværende: 21 husstande var repræsenteret. Der var afbud fra 2 bestyrelsesmedlemmer (kasserer, nr. 42 og bestyrelsesmedlem, nr. 11) Dagsorden:

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø

GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø Til Husejeren 27. marts 2015 Bestyrelsen indkalder til GENERALFORSAMLING Torsdag den 7. maj 2015 kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Lundehusskolens Aula, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø Dagsorden

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK

GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK GRUNDEJERFORENINGEN GRANLY NYHEDSBREV MARTS 2011 WWW.SANDKROGEN.DK Indhold: Referat fra generalforsamlingen d. 3/3-2011 Formandens beretning 2010 Fastelavn 2011 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280 Tirsdag 20. marts 2018

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280 Tirsdag 20. marts 2018 Ordinær generalforsamling Bibliotekscafeen, Hvidovrevej 280 Tirsdag 20. marts 2018 Kalenderåret 2017 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 27. OKTOBER 2011 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Formanden bød velkommen til de fremmødte og pegede på bestyrelsens vegne på Viggo Krogstrup som dirigent.

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere