ER DIT HJEM EN TRYG BASE?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ER DIT HJEM EN TRYG BASE?"

Transkript

1 Alarm & Sikring Side 1 Alarm & Sikring ApS ER DIT HJEM EN TRYG BASE? OGSÅ NÅR DU ER UDE AF HUSET...?

2 Alarm & Sikring Side 2 TLF: VI SKABER TRYGGE RAMMER FOR DIG OG DIN FAMILIE HVEM ER VI? Alarm & Sikring ApS er en 100 % danskejet landsdækkende alarm- og sikringsvirksomhed med mere end 10 års erfaring i, at passe på danske hjem og virksomheder. Hos os får du altid en seriøs og personlig rådgivning af en speciel uddannet og certificeret alarmmontør, der kender alle de mest effektive muligheder for, at sikre dit hjem på en professionel måde - til færrest mulig penge. Vi gør det enkelt for dig at gøre det besværligt for tyven. Vi er medlem af Foreningen Sikkerhedsbranchen (Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring). Den holder øje med, at alle Sikkerhedsbranchens medlemmer lever op til foreningens etiske regelsæt og sikrer kunderne seriøse og professionelle samarbejds partnere, med garanti for fortrolighed om kundernes sikring. Via uddannelse af branchens medlemmer, information om brug af sikringsprodukter, undervisning og udvikling af standarder yder Sikkerhedsbranchen kunderne en ekstra sikkerhed ved samarbejde med medlemsvirksomhederne. Vi er naturligvis også ISO9001 certificeret. Certificeringen er udført i samarbejde med DANSK STANDARD og SIKKERHEDS- BRANCHEN. Dette betyder bl.a., at vi følger gældende regler på området og kun benytter medarbejdere med den rette uddannelse og en ren straffeattest. Vi bliver løbende kontrolleret af DANSK STANDARD. Vi er F&P godkendt (godkendt af alle forsikringsselskaber) så du muligvis kan opnå besparelse på din indboforsikring ved, at installere en af vores forsikringsgodkendte alarmer. Det kan du finde ud af ved, at kontakte dit forsikringsselskab.

3 Alarm & Sikring Side 3 VIDSTE VIDSTE DU... DU... Nulla aliquam, tellus sed laoreet blandit, eros urna...at der er vehicula en voldsom lectus, stigning et vulputate i antallet mauris af arcu indbrud ut arcu. i at der nu Praesent begås eros et indbrud metus, accumsan hvert 5 minut a, malesuada døgnet et, rundt. commodo er det vel, en nulla. stigning Aliquam på sagittis 50 % auctor sapien. Morbi Siden at der vil a nibh. blive Nullam begået non over metus Quisque indbrud tellus lorem, i 2009 hvis udviklingen pellentesque fortsætter. sit Dette amet, vil blandit være ac, ny nonummy rekord....at der vil blive udbetalt over 1 mia. kroner i erstatning. Hos os ejer du alarmsystemet, i stedet for blot at leje det. Dette sikrer dig en langt bedre service, da du jo frit kan skifte leverandør, hvis du mod forventning, skulle blive utilfreds med vores service. HVORFOR ALARM? En alarm giver familien tryghed både i hverdagen og i ferierne, når du er bortrejst. Alarm er for dig som ønsker ekstra tryghed, når du er alene hjemme, for dig der rejser meget, og for børn der kommer alene hjem fra skole. Selv om hærværksskader og stjålne værdier til dels bliver erstattet, kan selv den bedste forsikring ikke dække den følelse af utryghed et indbrud efterlader. Den utryghed der opstår hvis en fremmed har været i dit hjem, har gennemrodet alt og ting af værdi er ødelagt eller stjålet. Så opstår usikkerheden vil det ske igen? En alarm har så stor effekt, at tyven typisk vælger et andet sted at forsøge at bryde ind. Sker der alligevel indbrud, vil en alarm stresse tyven så meget, at han forlader stedet umiddelbart. Forsøger tyven, på trods af alarmskiltet på døren, alligevel at komme ind, bliver du øjeblikkeligt kontaktet af kontrolcentralen. Så undgår du eller dine børn, at komme hjem til en opbrudt dør, utrygheden og mistanken. Er tyven her endnu? Det er også muligt, at tilkoble dele af alarmsystemet om natten, så du undgår de mange indbrud, der sker mens din familie sover. Systemet kan udvides med f.eks. overfaldsalarm, så du ved et let tryk på en kontakt eller fjernbetjening, kan tilkalde politiet, hvis tyve eller røvere trænger ind i boligen. Hvis uheldet alligevel er ude og der sker et indbrudsforsøg, er det naturligvis muligt at lade en af vores vagtpatruljer afdække, lukke og sikre jeres hjem.

4 Alarm & Sikring Side 4 TLF: SKER DER ALLIGEVEL INDBRUD... Indbrud i dit hus Selvom en alarm har stor præventiv effekt, kan uheldet være ude, og du får ubudne gæster. Alarmen går igang Alarmen går igang og samtidigt sendes besked til vagtcentralen. Vagtcentralen registrerer indbrud Vagtcentralen registrerer indbrud i dit hus og giver straks dig besked. Vi sender en vagt til stedet, hvis du ikke er i nærheden. VORES ALARMER Vores alarmer betjenes enkelt og ligetil med en 4 cifret kode eller en lille fjernbetjening. En alarm med GSM kan samtidig betjenes med SMS fra din mobiltelefon. Ligeledes kan du på denne modtage en SMS når din alarm bliver frakoblet, så du f.eks. ved, at nu er dit barn kommet sikkert hjem. Vi kan installere og servicere alarmer, der benytter en almindelig telefonlinje eller alarmer med indbygget GSM sender, der benytter mobilnettet. Vi installerer også mere avancerede alarmer, der benytter internet til at fortælle, hvis der sker noget. Ved at benytte internet er du uafhængig af at have en fast gammeldags telefonlinje. Samtidig er det en ekstra sikker løsning, der sikrer dig mod at få ødelagt selve alarmen eller telefonlinjen. Vi tester din alarm ikke kun 1 gang i døgnet, men hvert 5 minut døgnet rundt, så vi ved at den altid fungerer upåklageligt. Vores alarmer er delt i 3 en hovedcentral, et tastatur og selve sirenen. Selve hovedcentralen sidder skjult inde i huset. Der sidder et lille diskret tastatur ved indgangsdøren. Således vil det ikke være muligt for tyven, at ødelægge hovedcentralen i en fart og forhindre alarmen i at gå igang. Den indvendige sirene er også trådløs og har kun brug for et 220V stik.

5 Alarm & Sikring Side 5 Sker der Alligevel indbrud... Politiet tilkaldes Nærmeste vagtpatrulje sendes til gerningsstedet og politiet tilkaldes. Huset sikres Inden vi forlader dit hus, sørger vi for at det låses for svarligt og eventuelle smadrede ruder afdækkes. Tryghed Vi ringer til dig, når vi er ved dit hus og når vi forlader det igen i sikret tilstand, så du trygt kan gå videre i dagens program. AlArm og Sikring vinder TeST Forbrugerbladet FOKUS har undersøgt og sammenlignet alarm og sikringsydelser fra 4 leverandører på det danske marked. I sammenligningen indgik FalckSecuritas, Dansikring Direct, Dansk Alarm Compagni og Alarm og Sikring. af systemet og dermed kan skifte leverandør, hvis du bliver utilfreds med servicen. FoCUS har sammenlignet udbyderne på 19 punkter og er kommet frem til følgende konklusion: Alarm & Sikring har et absolut konkurrencedygtigt produkt, der, når det andet år er omme, er billigere end både FalckSecuritas og Dansikring Direct. Hertil kommer, at du selv er ejer

6 Alarm & Sikring Side 6 TLF: VIDSTE DU......at man sagtens kan installere alarm selv om man har husdyr....at en udendørs sirene med lys er utrolig præventiv...at en alarm minimerer indbrud og hærværk i ens hjem til næsten nul...at kunder med en alarm føler sig langt mere trygge...at vi kan finansiere din alarm så du ikke skal have penge op af lommen lige nu ER DU SIKKER? ALARMER SKAL SÆTTES OP AF FAGFOLK Kontrolcentral Service En gør-det-selv alarm kan betyde risiko for fejlalarmer, nedbrud og falsk tryghed. Brug i stedet Alarm & Sikring ApS til rådgivning og installation. Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring Vores alarmer er koblet til en af Danmarks største kontrolcentraler, der råder over et stort landsdækkende vagtkorps. Med sikre og gennemtestede produkter, får du en alarm der er nem at bruge og som tilpasses dit specifikke behov. TJECKLISTE Er alle døre forsynet med sikre låse, som ikke kan åbnes indefra? Er dine vinduer sikret med solide hasper eller låse? Bruger du tænd/sluk ur når du ikke er hjemme? Har I indført nabohjælp? Har du udendørs belysning f.eks. aktiveret med personføler? Fylder naboen skraldeposen og tømmer post i ferien? Er værktøj, stiger og haveredskaber låst inde?

7 Alarm & Sikring Side 7 SAMLET ALARMPAKKE TIL KAMPAGNEPRIS! HOS OS EJER DU UDSTYRET - UANSET VALG AF LØSNING! TILBUD Standardudstyr til kampagnepris 1 stk. alarmenhed med modem 1 stk. backup batteri 1 stk. trådløs åbningskontakt 1 stk. trådløs rumføler 1. stk. trådløs indendørs sirene 1 stk. trådløst betjeningspanel 1 stk. fjernbetjening 4 stk alarmskilte/mærkater Installation og instruktion. Vælg mellem 3 muligheder: DEN ENKLE Som eksempel Kun kr ,- DEN KOMPLETTE Som eksempel med internet tilslutning Kun kr ,- DEN FLEKSIBLE Som eksempel med GSM sender Kun kr ,- Abonnement pr. måned Vælg mellem: BASIS ABONNEMENT kr. 155,- pr mdr. STANDARD ABONNEMENT Abonnement inklusiv årligt eftersyn kr. 195,- pr mdr. Ekstraudstyr Ekstra rumføler kr. 645,- Åbningskontakt kr. 545,- Fjernbetjening kr. 285,- Overfaldstryk kr. 295,- Røgalarm kr. 685,- Udvendig radiostyret sirene med blink kr ,- Ekstraudstyr er inklusiv installation. BEMÆRK: Abonnementet forbliver det samme, uanset hvor meget du efterfølgende ønsker at udbygge dit alarmsystem.

8 Alarm & Sikring Side 8 ALARM & SIKRING TILBYDER: Tyverialarmer med og uden abonnement Erhvervsalarm Kamera overvågning til privat og erhverv Overvågning via internet Penge- og brandskabe Tågesikring af bolig og erhverv Adgangskontrol Låse, sikkerhedsgitre osv. PRISGARANTI Hvis du mod forventning finder en billigere pris andetsteds på det samme produkt/installering som vores, matcher vi prisen. Du skal blot vise os tilbuddet. Alarm & Sikring ApS Egilsgade København S Tlf.: Kontrolcentral Service

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud

Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud Guide fra Falck: Sådan kan du undgå indbrud Gode råd og forslag til, hvordan du kan forebygge indbrud i dit hjem Indhold Derfor skal du forebygge indbrud 3 Sådan tænker en tyv 4 Gør det svært for tyven

Læs mere

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang!

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det der skal til for at komme godt i gang med at sikre sit hus. Placeres sensorene strategisk på et sted tyven ikke

Læs mere

Beskyt dig mod indbrud...

Beskyt dig mod indbrud... Beskyt dig mod indbrud... Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. 2600 Glostrup 45 15 36 50 dkr@dkr.dk www.dkr.dk Kopiering tilladt med angivelse af kilde. April 2014 Fotos: Stig Hansen DKR.nr: 08-060-0161

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd

Tyverialarm. i privat beboelse. Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd Overvejer du at anskaffe en tyverialarm, kan du få nogle gode råd i denne pjece. Tyverialarm i privat beboelse Det Kriminalpræventive Råd Odinsvej 19, 2. sal 2600 Glostrup E-mail: dkr@crimprev.dk www.crimprev.dk

Læs mere

Gode råd om... Tyveri og indbrud. AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL

Gode råd om... Tyveri og indbrud. AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL Gode råd om... Tyveri og indbrud AutoBranchen Danmark VIDEN TIL FORSKEL Indholdsfortegnelse Indledning............................................. 4 Din sikringsrådgiver....................................

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud Den 13. januar 2013 en spørgeskemaundersøgelse om indbrud På Grundejerforenings generalforsamling i 2012 blev det besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, som skulle arbejde med mulighederne for at imødegå

Læs mere

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer

Jablotron OASIS alarmpakke trådløs (868 MHz) alarmpanel og trådløse sensorer Landsbylauget har indhentet et forslag til en tyverialarm fra Hjortteknik i Fløng. Hej Michael eklager den lange ventetid. Her er tilbud på et på alarmanlæg som kan udvides efter behov. Vedhæftet er datablad

Læs mere

Sikringsmanual. til IDEER OG TIPS TIL AT FOREBYGGE TYVERI OG BRAND I VIRKSOMHEDER

Sikringsmanual. til IDEER OG TIPS TIL AT FOREBYGGE TYVERI OG BRAND I VIRKSOMHEDER Sikringsmanual til IDEER OG TIPS TIL AT FOREBYGGE TYVERI OG BRAND I VIRKSOMHEDER Udarbejdet af Erhvervenes Hus Aabenraa, ITD og Syd- og Sønderjyllands Politi i samråd med Det Kriminalpræventive Råd. Anvendelse

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Så er der byttepenge!

Så er der byttepenge! Brug din medlemsindflydelse, og kom til generalforsamling! minutter Pengeinstitutternes Personale Forsikringsgruppe Spørg GF Værd at vide Forsikring med overskud Så er der byttepenge! 168 millioner til

Læs mere

Opladning der passer til dine behov

Opladning der passer til dine behov Få 1 kr. tilbage pr. kwh du oplader Læs hvordan på s. 9 Opladning der passer til dine behov Hvorfor vælge opladning fra CLEVER? CLEVERs landsdækkende ladenetværk Opladning fra CLEVER giver dig nem, tryg

Læs mere

Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr

Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr Tryghed - det vigtigste ekstraudstyr Bilalarm er tryghed Tyven vælger biler uden alarm Flere tusinde biler stjæles eller udsættes for indbrud hvert år. Mange tror, de er godt beskyttet, fordi bilen er

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Udgiver: Mediaboost, design og kommunikation www.mediaboost.dk T: 7572 0010. Ansvh. redaktør: Lene Brøndum

Indholdsfortegnelse. Udgiver: Mediaboost, design og kommunikation www.mediaboost.dk T: 7572 0010. Ansvh. redaktør: Lene Brøndum Indholdsfortegnelse Når skaden er sket, introduktion........... 3 Hvad sker der, og hvad gør vi nu........... 4 Personlige papirer, hvordan får vi dem igen...... 5 Advokatens råd................... 6 Forsikringsbranchens

Læs mere

tyveri guide Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

tyveri guide Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider tyveri Sådan sikrer du dit hus mod Masser af gode råd Her er tyvenes skræk Tyverisikring INDHOLD I DETTE HÆFTE: Undgå indbrug...

Læs mere

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system.

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. IP Alarm INTRODUKTION Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. INDHOLD INDHOLD...1 GENERAL BESKRIVELSE...2 INSTALLATION...2 DØR/VINDUES SENSOR...3 GASDETEKTOR...4 BEVÆGELSESSENSOR

Læs mere

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual

HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual HouseGuard SmartGSM-alarmsystem Dansk manual HouseGuard SmartGSM- alarm Dansk manual Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 OPSÆTNINGS TRIN... 3 OVERSIGT OVER ALARMEN... 6 TRIN 1: MONTERING AF GSM-SIM-KORT....

Læs mere

TRYGHED UDEN GRÆNSER TIL ALT DET, DU IKKE VIL MISTE GLOBAL TRACKING TECHNOLOGY

TRYGHED UDEN GRÆNSER TIL ALT DET, DU IKKE VIL MISTE GLOBAL TRACKING TECHNOLOGY TRYGHED UDEN GRÆNSER TIL ALT DET, DU IKKE VIL MISTE GLOBAL TRACKING TECHNOLOGY TRIPPLE TRACK FOR EN SIKKERHEDS SKYLD Tripple Track er en innovativ dansk teknologi-virksomhed, der udvikler og markedsfører

Læs mere

Ferie i frit fald JEG GLÆDEDE MIG BARE TIL AT KOMME NED I VARMEN: Nye dækninger Få tjek på alle dine forsikringer Klar til bilferien

Ferie i frit fald JEG GLÆDEDE MIG BARE TIL AT KOMME NED I VARMEN: Nye dækninger Få tjek på alle dine forsikringer Klar til bilferien FORÅR 2012 Nye dækninger Få tjek på alle dine forsikringer Klar til bilferien JEG GLÆDEDE MIG BARE TIL AT KOMME NED I VARMEN: Ferie i frit fald 10 MINUT TER med GF Thy og Mors 143 millioner retur: GF betaler

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

BT-103 GSM / SMS. Intelligent hjemmealarm system 25.02.2012. Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000

BT-103 GSM / SMS. Intelligent hjemmealarm system 25.02.2012. Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 BT-103 GSM / SMS Intelligent hjemmealarm system 25.02.2012 Larixvej 3 8471 Sabro Denmark www.alarm import.dk Servicetelefon: 8748 6000 1 Tillykke med din nye GSM hjemmealarm. Du har købt en moderne, højteknologisk

Læs mere

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Info... 4 System krav / Forudsætninger for anvendelse af Snoos App Alarm:... 4 Kassens indhold:... 5 Snoos startkit består af:... 5 Tekniske specs:... 5 Forudsætninger

Læs mere

Sikringsmanual. til IDEER OG TIPS TIL AT FOREBYGGE TYVERI OG BRAND I VIRKSOMHEDER

Sikringsmanual. til IDEER OG TIPS TIL AT FOREBYGGE TYVERI OG BRAND I VIRKSOMHEDER Sikringsmanual til IDEER OG TIPS TIL AT FOREBYGGE TYVERI OG BRAND I VIRKSOMHEDER Udarbejdet af Erhvervenes Hus Aabenraa, ITD og Syd- og Sønderjyllands Politi i samråd med Det Kriminalpræventive Råd. Anvendelse

Læs mere

Få en god start med Privatsikring

Få en god start med Privatsikring Få en god start med Privatsikring Velkommen til Privatsikring Vi er glade for at byde dig velkommen til Privatsikring og håber at, du finder dig til rette i rollen som forsikringsrådgiver. Med Privatsikring

Læs mere

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer

Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Saml dine forsikringer hos Privatsikring, og spar tid, penge og bekymringer Fordi vi kender dig, kan vi bedre rådgive dig Ideen bag Privatsikring er enkel: Fordi din rådgiver kender dig og din situation,

Læs mere

Butikstyveri. - branchevejledning til arbejdsgiver, ledelse og arbejdsmiljøorganisationen

Butikstyveri. - branchevejledning til arbejdsgiver, ledelse og arbejdsmiljøorganisationen Butikstyveri - branchevejledning til arbejdsgiver, ledelse og arbejdsmiljøorganisationen Indholdsfortegnelse Sådan griber I det an... 2 Forebyggelse af butikstyveri... 2 Plan og instruktion af medarbejderne...

Læs mere

Vejledning om indbrudssikring af private hjem. April 2012 Energistyrelsen

Vejledning om indbrudssikring af private hjem. April 2012 Energistyrelsen Vejledning om indbrudssikring af private hjem April 2012 Energistyrelsen 1 Energistyrelsen Tekst: Indholdet er udarbejdet af DBI - Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, Sikringsafdeling 1. udgave,

Læs mere

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke FORÅR 2013 Red nakken Støt hovedet Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: Tænk dig om 10 MINUTTER med GF Forsikring 142 millioner på vej til

Læs mere

Politiet prioriterer alarmer fra V-AIA-anlæg. side 15. Färdigskuret format 250x350 mm

Politiet prioriterer alarmer fra V-AIA-anlæg. side 15. Färdigskuret format 250x350 mm Lynguide: Sikkerhed online side 5 Politiet prioriterer alarmer fra V-AIA-anlæg side 15 Overfaldsalarmer nok side 8 www.securityuser.dk nr. 1, 2008 Det officielle fagblad for Den Danske Brancheforening

Læs mere