BESTYRELSE, TRÆNERE OG HOLDLEDERE 2009 Bestyrelse: Per Hausmann Kløvervej Hammel Flemming Wickberg Skovfaldet Hammel 8696

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSE, TRÆNERE OG HOLDLEDERE 2009 Bestyrelse: Per Hausmann Kløvervej 8 8450 Hammel 8696 3291 Flemming Wickberg Skovfaldet 6 8450 Hammel 8696"

Transkript

1 BESTYRELSE, TRÆNERE OG HOLDLEDERE 2009 Bestyrelse: Per Hausmann Kløvervej Hammel Flemming Wickberg Skovfaldet Hammel Kalle Nielsen Elkjærsvej Hammel Kim Duelund Frederiks Allé Hammel Lise-Lotte Mortensen Kirkeskovvej Hammel Bo Andersen Gl. Randersvej Hammel Ove Linnet Møller Urmosen Hammel Søren Johansen N. P. Schølersvej Hammel Flemming Drachmann Gl. Randersvej Hammel Kasserer: Eva Sørensen Sønder Alle Hammel Spillerrepr.: Steen Brøndum Lysbroparken Silkeborg Kontakt FSK: Flemming Drachmann Gl. Randersvej Hammel HGF-Nyt: Lise-Lotte Mortensen Kirkeskovvej Hammel Kampfordeler: Flemming Drachmann Gl. Randersvej Hammel Web-master: Svend Aage Nielsen Elkjærsvej Hammel Klubhuset: Hammel Stadion Stadionvej Hammel Kantinebest: 8450 Hammel Bestilling af Kantinevarer: Elsy Thomsen Sallvej Hammel Serie 3: Kalle Nielsen Elkjærsvej Hammel Serie 4: Knud Ivan Laursen Rolighedsvej 1 A 8450 Hammel

2 Tommy Boye Gl. Hammelvej Hammel Serie 5: Torben Sørensen Langagervej Hammel Allan Juul Sørensen Anbækvej Hammel Jackie Andersen Elkjærsvej 2, Hammel Old Boys 30 år: Kenneth Junior Danielsen Skovbrynet Hammel Old Boys 45år: Torben Mikkelsen Sønder Alle Hammel Senior damer: U 17 drenge: Erik Søndergaard Kirkeskovvej Hammel Lars Vilhelmsen Minervavej Hammel Emil Petersen Anbækvej Hammel U 15 drenge: Flemming Drachmann Gl. Randersvej Hammel René Danielsen Langagervej Hammel U 13 drenge: Tommy Sørensen Gl. Hammelvej Hammel Christian Brath Laursen Klintevej Hammel Erik Glargaard Malerkrogen Hammel U 12 drenge: Poul Viggo Amstrup Klintevej Hammel Lena Nedergaard Blåmunkevej Hammel Tommy Eriksen Præstemarksvej Hammel U 11 drenge: Torben Dohn Bygaden Hammel Steen Brogens Vestervangsvej Hammel Jan Andersen Gl. Randersvej 25, st Hammel Per Schjødt Gl. Frijsenborgvej 1 F 8450 Hammel U 10 drenge: Stig Ladefoged Nielsen Sallvej Hammel

3 U 9 drenge: Uffe Portz Solsortevej Hammel René Kærgaard Andersen Voldby Hedevej Hammel Henrik Føns Eriksminde Hammel U 8 drenge: Henrik Larsson Grønhøjvej Hammel John Bech Solbakken Hammel Kjeld Andersen Harevænget Hammel U 4+5+6: Flemming Sørensen Ryttervej Hammel Anders Jørgensen Korsagervej Hammel Carsten Katholm Jagtvej Hammel Klaus Bonde Hansen Eriksminde Hammel Søren Østergaard Jensen Tilemannsvej Hammel U 18 piger: James Braad-Sørensen Præstemarksvej Hammel Eva Sørensen Sønder Alle Hammel U 15 piger: John Nielsen Silkeborgvej Sporup Morten Mikkelsen Viborgvej Hammel Marianne Gulev Silkeborgvej Sporup U 11 piger: Dan Graugaard-Jensen Danasvej Hammel Søren Mikkelsen Storgaardsvej Hammel U 10 piger: Steffen Haurum Gl. Randersvej Hammel Klaus Kristensen Gl. Randersvej Hammel Rikke Hjorth Sørensen Langagervej Hammel U 9 piger: Martin Hartung Honoré Langagervej Hammel Michael Brask-Nielsen Gl. Randersvej Hammel

4 Bolddrenge oktober 2009, kl. 22:33, svaan På en lørdag hvor det var et rigtig flot efterårs vejr med solskin og meget lidt vind, mødte 5 friske drenge fra klubbens U 17 drenge, som skulle agere bolddrenge for serie 3,1 herrerne i kampen mod Værum GF. De mødte alle frem som aftalt og blev sat ind i hvorledes opgaven skulle løses. Følgende fem havde meldt sig som bolddrenge: Thore Nielsen, Sebastian Sjørup, Kalle Nielsen, Christian Wiborg og Kasper Laursen og de klarede alle opgaven med bravur. Inden kampen blev der afviklet en straffesparks konkurrence blandt de fem spillere, hvor præmien var 2 x 2 gratis billetter til Randers FC hjemmekamp på Essex Park i Randers, mod Silkeborg IF senere på måneden, og de var stillet gratis til rådighed af Randers FC. De fem spillere fik hver tre spark på Hammels førsteholds målmand Steen Brandt, og vindere blev efter en spændende konkurrence Christian Wiborg og Sebastian Sjørup. Efter kampen var der lidt forplejning i klubhuset til de fem spillere som tak for indsatsen. Der vil være boldpiger i forbindelse med den sidste hjemmekamp i denne sæson, som spilles lørdag den 31. oktober 2009 kl. 13,30 hvor modstanderen er Sdr. Rind/Vinkel IF. Det er igen klubbens U 15 piger som har sagt ja til at klare opgaven.

5 Boldpigerne oktober 2009, kl. 17:38, svaan Initiativet til disse bolddrenge/piger, er en succes på Hammel Stadion. Blot det, at det ikke giver nogen spille stop, når bolden ryger ud af banen, så der er vi nok de eneste der har indlagt dette i vores hjemmekampe.

6 DGI kårer årets forening 2009 På DGI Østjyllands Årsmøde i aftes blev HGF kåret til Årets forening foreninger var indstillet til kåringen, hvoraf de tre var nomineret til selve kåringen. Ud over HGF var det Røgen-Farre IF og Århus Studentergymnastik, ASG. Begrundelsen for kåringen var bl.a. Det stabile arbejde som har kendetegnet HGF siden starten i 1918, hvor der er arbejdet for breddeidrætten i Hammelområdet. den store fremgang i medlemstallene som er sket i Motion Unge ældre og gymnastikafdelingen de sidste 4 år på baggrund af nye tiltag og opførelsen af Hal C. den uddannelse af frivillige ledere som løbende sker i alle afdelinger samarbejdet med den tidligere Hammel Kommune og de selvejende institutioner omkring opførelsen af svømmehal og Hal C HGF s indsats ved afvikling af Hestemarkedet Kåringen er i høj grad et skulderklap til alle jer frivillige i afdelingerne der yder en kæmpe indsats for HGF s medlemmer, så derfor skal lyde en stor tak til jer alle. Sammen med kåringen følger en check på kr. til foreningen.

7 DGI kårer årets forening 2009 På DGI Østjyllands Årsmøde i aftes blev HGF kåret til Årets forening foreninger var indstillet til kåringen, hvoraf de tre var nomineret til selve kåringen. Ud over HGF var det Røgen-Farre IF og Århus Studentergymnastik, ASG. Begrundelsen for kåringen var bl.a. Det stabile arbejde som har kendetegnet HGF siden starten i 1918, hvor der er arbejdet for breddeidrætten i Hammelområdet. den store fremgang i medlemstallene som er sket i Motion Unge ældre og gymnastikafdelingen de sidste 4 år på baggrund af nye tiltag og opførelsen af Hal C. den uddannelse af frivillige ledere som løbende sker i alle afdelinger samarbejdet med den tidligere Hammel Kommune og de selvejende institutioner omkring opførelsen af svømmehal og Hal C HGF s indsats ved afvikling af Hestemarkedet Kåringen er i høj grad et skulderklap til alle jer frivillige i afdelingerne der yder en kæmpe indsats for HGF s medlemmer, så derfor skal lyde en stor tak til jer alle. Sammen med kåringen følger en check på kr. til foreningen.

8 Dommerkampagne? 9. januar 2009, kl. 17:23, Flemming Drachmann Til Klubbernes dommerkontaktperson Alternativt postadresse Det er vist ikke nogen hemmelighed! Vi har brug for nye fodbolddommere, sådan at vi også i fremtiden kan få dømt vores fodboldkampe på bedste vis. For at det skal lykkes, har vi brug for hjælp fra alle fodboldklubber. Bl.a. sådan at vi kommer i kontakt med de potentielle aspiranter. JBU har derfor fået lavet en banner-reklame, som kan lægges ud på klubbernes hjemmesider. Banneret linker til information om dommeruddannelsen på JBU''''''''s hjemmeside. På nedenstående link kan du se, hvordan banneret ser ud - og hvordan det overføres til jeres hjemmeside. Det er ganske let, men skulle der væres spørgsmål, er der også anvisninger til en kontaktperson. Vi håber, at din klub vil være med til at støtte det gode formål. Som sagt: Det er hjælp til selvhjælp.

9 Dygtig og vellidt træner til Hammel GF 22. marts 2009, kl. 14:08, svaan Erik Søndergaard er ansat som træner for Hammel GF førstehold pr. 01/ Det bliver en vellidt og dygtig træner som efter sommerferien 2009, kommer til at stå i spidsen for Hammel GF s første hold i fodbold, som p.t. spiller i serie 3. Klubben har ansat Erik Søndergaard, 36 år som træner for sæsonen 2009/2010 og han starter op 01/ Da klubben for godt en uge siden af Peter Kjøbeløv blev orienteret om, at han stoppede som træner i klubben, grundet uoverensstemmelse omkring kontrakten og sidste arbejdsdag var , blev seniorudvalget og formanden for fodboldbestyrelsen, sat på en opgave med at finde en midlertidig løsning frem til sommeren 2009 og ligeledes en aftale med en ny træner gældende fra 01/ Det sidste er lykkedes med ansættelsen af Erik Søndergaard og den midlertidige løsning frem til sommerferien, har vi indtil nu løst ved hjælp af skiftende trænere i klubben og vi håber at have en løsning klar omkring 1. april gældende for resten af forårssæsonen. Der er en stor vilje blandt spillere, trænere, ledere og bestyrelse, til at få tingene til at køre bedst muligt og give den en ekstra skalle i de kommende måneder. Erik Søndergaard har spillet i klubben som ungdomsspiller og seniorspiller og kender således klubben særdeles godt. Siden 2002 har Erik været træner i ungdomsafdelingen i klubben og siden starten har han været træner for lilleputter, drenge og senest junior drenge, som han gør færdig og slutter til sommer 2009.

10 Erik Søndergaard har bestået B 1 og B 2 trænerkurserne under DBU og har således også teorien på plads, til at varetage sit job som træner for 1. holds seniorspillerne. Erik har i flere år været hjælper i forbindelse med det årlige Hestemarked. Erik har ligeledes altid givet en hånd med når vi har haft brug for det i forbindelse med arrangementer i fodboldafdelingen samt i forbindelse med arbejdsdage på stadion og i klubhus. Vi er utroligt glade for at vi har tegnet kontrakt med Erik Søndergaard og at vi dermed fortsat har Erik tilknyttet klubben. Det har været vigtigt for os at finde en kapacitet der kan overtage arbejdet med vore unge seniorer, udtaler seniorudvalgsformand Flemming Wickberg.

11 Elsy og Jørn Thomsen takkede af i forbindelse med efterårsafslutningen. 22. oktober 2008, Per Hausmann Elsy og Jørn Thomsen takkede af i forbindelse med efterårsafslutningen. Efter 10 år som kantinebestyrer i klubhuset, sluttede Else og Jørn Thomsen af efter afslutningen af efterårssæsonen og det var derfor deres sidste dag i klubhuset den 18. oktober Hammel GF s fodboldafdeling at benytte lejligheden til at takke Elsy og Jørn for deres store indsats gennem de 10 år, en indsats som ikke er gået ubemærket hen. I 2001 blev de således kåret til de første modtagere af den nystiftede pris - Årets Fodbold HGF er for deres indsats i klubhuset. Alt godt har en ende og det har de så valgt skulle være nu. Elsy har dog sagt ja til fremover at stå indkøb til kantinen og det er vi meget glade for. Stor tak for jeres indsats. Næstformand Flemming Sørensen overrakte på vegne af fodboldbestyrelsen blomster, vin og gave til Elsy og Jørn Thomsen. Fodboldbestyrelsen

12 Endnu en pligtsejr 31. oktober 2009, kl. 15:39, svaan En kold dag på Hammel Stadion, blev hurtig lidt varmere, hurtig og effektivt kom Hammel GF, hurtig foran og ved pausen stod der 2-0. Men efter pausen fik Sdr. Rind/Vinkel IF reduceret, men kun få minutter senere, var Hammel igen på pletten til 3-1. Selv i slutningen af kampen smed Sdr. Rind/Vinkel IF, deres målmand frem på banen, straffen kom i det sidste minut, endnu en scoring til slut resultatet 4-1. Den første scoring, af hvem? Hvem ellers.

13 Erik Søndergaard stopper som træner 27. november 2009, kl. 15:03, Kim Duelund Erik Søndergaard havde kontrakt som 1. holds træner indtil sommerferien 2010, men seniorudvalget har stor forståelse for Erik Søndergaards situation og ønske om at måtte stoppe med det samme. Seniorudvalgsformand Kim Duelund oplyser at Erik Søndergaard altid har været en dygtig og loyal træner, som vi har været glade for at have i klubben. Vi håber at se Erik tilbage igen i klubben på et senere tidspunkt i en eller anden trænerfunktion. Seniorudvalget er derfor gået igang med at finde ny træner til 1. holdet, som kan være på plads inden nytårsappellen den 23. januar 2010 slutter Kim Duelund.

14 Flot indsats sikrede oprykning til serie maj 2009, kl. 14:18, Per Hausmann Flot indsats sikrede oprykning til serie 3 En flot indsats gennem sæsonen sikrede Hammels 2. hold, der spiller i serie 4, oprykning til serie 3, tre runder før turneringen slutter. Kampen der afgjorde det blev spillet på hjemmebane på Hammel stadion, hvor modstanderen var Bjerringbro IF og som før kampen lå lige efter Hammel. Bjerringbro blev sendt hjem med et nederlag på hele 6-0, efter kun 2-0 ved halvleg. Hammel holdet var meget opsatte på en sejr og allerede efter 1 minuts spil bragte Per Fagerlin Hammel foran med 1-0 på hovedstød. Sejren kunne have været endnu større, hvis Hammels angribere havde scoret på flere af de meget oplagte chancer holdet til spillede sig. Målscorer for Hammel: Kasper Krüger 2, Per Fagerlin 1, Michael Hausmann 1, Jesper Nørgaard 1 og Jens Husted Møller 1. Hammel holdet er dermed 10 point foran Bjerringbro IF og med tre runder igen sikker på at blive mindst nummer to i rækken. Thorsø/Tungelund IF er før de sidste 3 runder 2 point foran Hammel holdet på førstepladsen. Det bliver spændende at følge holdet i serie 3 i den nye sæson og det bliver igen med Knud Ivan Laursen som træner og Tommy Boye som holdleder. foto:svaan

15 Billeder fra Fodbold afslutningen for ungdomsafdelingen juni 2009, kl. 17:08, svaan Se billederne herfra.: u4 op til og med u10 piger, og u9 drenge Samt.: u11 piger og u10 drenge op til og med u17 drenge og u18 piger Ellers ligger de i Foto-galleriet Ord fra Webmasteren.: Set igennem en webmasters fotolinse, er det min umiddelbare opfattelse af denne fodboldafslutning, at der har været en utrolig stor flot opbakning fra spillernes forældre, et meget stort fremmøde til begge afslutninger. En meget flot solskinsdag på Hammel Stadion var der hele dagen, undertegnede fik dog den ære at hejse flaget, og prøvede at få Henrik Larson til at synge nationalsangen!!, nå ok. Men når man som Web-fotograf går rundt i en ungdomsafdeling, også til hverdage, så mødes man kun med anerkendende smil på læben fra spillere og forældre. Det luner, for som alle ved, så er vi seriøse i Hgf Fodbold. Det kan være svært at få alle situationer med i foto-galleriet, men jeg mener selv, det er blevet til rimelige gode billeder fra denne dag. Derfor vil jeg lade billederne tale for sig selv. Ps. Klik på det store billede i galleriet og i ser det i stor format og klik igen og i er tilbage igen. Tak for en dejlig dag på Hammel Stadion

16 Hammel GF s fodboldafdelings nye samarbejdsklub Hammel GF s fodboldbestyrelse har netop sagt ja til at blive en del af Randers FC og Randers Frejas samarbejdsforum på ungdomssiden, kaldet FS Kronjylland og blev dermed medlemsklub nr. 51 i dette samarbejde. Bestyrelsen havde flere henvendelser om muligt samarbejde, men det modtagne skriftlige materiale fra Randers FC, betød at vi valgte dem ud til en nærmere drøftelse udtaler fodboldformand Per Hausmann. Dette møde blev afholdt i sidste uge, i forbindelse med vores ordinære bestyrelsesmøde, og her havde vi inviteret et par repræsentanter fra den mulige samarbejdspartner, til at deltage i mødet og fremlægge og uddybe materialet og mulighederne. Fra Randers FC deltog FS Kronjylland koordinator Bjarne Lauridsen samt talentchef i Randers FC Peter Elstrup. Efter gennemgangen af samarbejdsaftalen, var bestyrelsen ikke i tvivl om at vores fremtidige samarbejdspartner skulle hedde Randers FC. Vi får som klub tilbudt mange gode ting, som vil komme klubben, trænere, spillere og sponsorer til gavn. På det sportslige plan ser vi frem til at både vores spillere og trænere kan udvikle sig yderligere, på baggrund af det nye samarbejde slutter Per Hausmann. Formanden for ungdomsudvalget Lise Lotte Mortensen, udtrykker ligeledes begejstring for det nye samarbejde og ser ligeledes med stor spænding frem til de mange nye og spændende muligheder, der via det nye samarbejde skabes for især ungdomsafdelingen i Hammel GF.

17 Hammel GF fodboldafdeling mangler frivillige til kantinen 20. februar 2009, kl. 14:53, svaan Fodboldafdelingen mangler hjælp til pasning af klubhusets kantine. For at kunne yde spillere, ledere og forældre en god service i klubben, er det meget vigtigt at klubhusets kantine kan holde åbent. Der er brug for personer der har tid og lyst til at passe kantinen. Det kan f.eks. være en ugentlig vagt, en vagt hver 14. dag, eller i forbindelse med afviklingen af turneringskampe fredage og i weekender. Turneringskampe starter op først i april måned Er du interesseret i at høre nærmere så kontakt fodboldformand Per Hausmann på tlf eller mail perhaus@mail.dk Der er mange opgaver der skal løses, så kan du finde tid til at yde en indsats, hører vi meget gerne fra dig.

18 Hammel GF kommende stjerner 7. september 2009, kl. 22:18, Uffe Lund Portz Lørdag d. 5/ var for mange en dag i Hestemarkeds tegn, men ikke for 7 U9 (årgang 00) drenge og deres forældre. Holdet havde før sommerferien kvalificeret sig til det jysk-fynske mesterskab. Og nu skulle holdet virkelig vise sin styrke, mod de bedste hold fra Jylland og Fyn, så vi vidste at kampene ville blive tætte og holdet skulle spille op til sit bedste. Stævnet blev afholdt i Gesten. Efter en lille smuttur på 129 km. fra Hammel, skulle drengene spille 3 puljekampe. I puljen var udover os, også Sydvest 1, Sydøstjylland og Nordjylland. Første kamp mod Sydvest, startede drengene meget nervøst. De havde chancer til mindst 10 mål, men bolden ville kun ind 2 gange, til gengæld stod forsvaret og målmanden fantastisk, så der gik kun et mål ind. Næste kamp skulle drengene op mod Sydøstjylland, som havde vundet deres første kamp 5-0, så den kamp ville ikke blive nem. Der blev ikke vist flot sammenspil i denne kamp, men drengene fightede det bedste de havde lært. Kampen endte 2-2. Så i den sidste puljekamp, skulle vi vinde med mindst 6 overskydende mål, for at gå videre til finalerunden. Efter første halvleg stod der kun 3-0 til os. Men efter pausen var vi vidne til det flotteste fodboldspil fra drengene nogensinde. De kæmpede, stod rigtigt på banen og spillede 1-2 med hinanden og pludselig stod der 8-0 da kampen var slut.. Vi var nu videre til finalerunden. Finalerunden bestod af 3 hold der alle skulle møde hinanden og det hold der klarede sig bedst var vinder af det jyskfynske mesterskab. Hadsund havde vundet deres første finalekamp 2-0 over Assens. Vi skulle nu møde Hadsund.

19 Efter en sindssyg spændende kamp med fight og spil i verdensklasse fra begge hold, havde vi vundet 2-1. Med kun 5 min. pause efter første finalekamp, skulle drengene allerede spille igen. Vi skulle blot have uafgjort for at vinde stævnet. Men med 5 min. igen, stødte 2 af vores spillere hovederne sammen, og måtte udskiftes. Det skabte forvirring i et ellers solidt forsvar. Så et meget uheldig klump selvmål fra vores side, afgjorde desværre kampen til Hadsunds fordel. Hadsund vandt stævnet på en målscore, der kun var 1 mål bedre en vores Men flotte sølvmedaljer var i hus. Med lidt mere held havde det været os der havde stået øverst på sejrsskamlen. Men alt i alt, kan drengene være super stolte af sig selv.. Det var flot at komme så langt.. Jeg er i hvert fald MEGET stolte af jer, drenge I viste HGF s flag på bedste vis.. Det kan klubben også kun være stolte over.. Tak for jeres måde at være på, drenge.. Og tak for den fantastiske opbakning fra jer forældre. Uden jer var vi heller ikke kommet så langt. Mange sportslige hilsner Henrik Føns og Uffe Lund Portz Holdet bestod af : Træner Uffe L.Portz, Victor P, Oliver, Mathias J, Rasmus K, Nicklas, Sebastian, Magnus B og holdleder Henrik Føns.

20 Har du lyst til at blive dommer - vi betaler Har du lyst til at blive dommer - vi betaler Hammel GF fodboldafdelings mangel på dommere til 7- mands kampene er nu så stor, at der er stor risiko for at det bliver trænerne som selv fremover må stå som dommer i forbindelse med deres holds kampe. Dette er uholdbart for trænerne og for spillerne, da de i så fald mangler deres træner til at coache dem i forbindelse med afviklingen af kampene. Derfor søger vi forældre eller andre med lyst til at dømme disse kampe, som vil være fodboldafdelingen behjælpelig med at få afviklet disse fodboldkampe og som vil blive tilbudt at deltage i et 4 timers kursus som dommer, hvor klubben betaler for kurset. Vi søger ligeledes interesserede der kunne tænke sig at få en uddannelse som dommer og dermed komme til at dømme 11-mands kampe. Der vil i de kommende år blive et stort behov for at få flere nye dommere ind, hvis vi fortsat skal have sorte dommere til at dømme hos såvel alle ungdomsholdene som alle seniorholdene i 11-mands rækkerne. Klubben vil betale for kurset og evt. transportudgift, hvis det ikke er muligt at få arrangeret kurset på Hammel Stadion. Som dommer for 11-mands kampene bliver man aflønnet efter gældende takster og der er således mulighed for at tjene lidt ekstra i sin fritid. Skulle oven nævnte have din interesse, kan man kontakte: Bo Andersen Fodboldbestyrelsen

21 Uddelte 1. og 2. præmie i forbindelse med Nytårsappellen 25. januar 2009, kl. 15:34, svaan Uddelte 1. og 2. præmie i forbindelse med Nytårsappellen I forbindelse med nytårsappellen på Hammel Stadion lørdag 24. januar 2009, for seniorherrer og ynglinge og de seniordamer som måtte have lyst, benyttede spillerrepræsentant Steen Brøndum og Steen Rewitz fra arbejdsgruppen vedrørende væg kalender 2009, sig til at uddele 1. og 2. præmien som der var udlovet i forbindelse med salget af væg kalenderen Første præmien var en signeret spillertrøje skænket af Leon Andreasen og den blev overdraget til Frank Bjerregaard. Anden præmien var en signeret cykeltrøje med autografer, skænket af Chris Anker Sørensen fra team Saxo Bank, og den fik Preben Møller Rasmussen overrakt. Desværre var det ikke muligt samme dag at overrække 3. og 4. præmien henholdsvis et par signerede fodboldstøvler skænket af Leon Andreasen, som Grillhuset v/ Allan Sølvsten havde vundet og yderligere en signeret spillertrøje skænket af Leon Andreasen, som Agnete Meisner havde vundet. Det vil ske snarest muligt i forbindelse med en træningsaften på Hammel Stadion. Vindere af adgangskortene vil snarest få dem udleveret eller tilsendt pr. brev.

22 Langå Cup. 15/ november 2009, kl. 16:19, Lars og Uffe Der var tilmeldt 3 hold fra Hammel og alle 3 hold kom hjem med sejre. Det ene Hammel hold fik en flot 3. plads i deres pulje, men det var desværre ikke nok til at gå videre til semifinalen. De 2 andre hold fra Hammel gik videre til semifinalen, hvor de desværre allerede skulle møde hinanden. Det blev en MEGET tæt kamp som endte 0-0 efter 8 min. Derfor skulle der spilles til først scorede mål. Den forlængede spilletid varede ca. 6 min. før der blev scorede. En meget tæt kamp sendte det ene Hammel hold i finalen, mens det tabende Hammel hold måtte tage hjem med en ellers meget flot 3. plads. Finalen skulle spilles LIGE efter semifinalen, kun 2 min. Pause... Så en flok trætte Hammel drenge skulle i finalen mod Langå IF. Kampen var meget tæt, men desværre tog Langå IF det længste strå og vandt kampen 1-0. Men en MEGET flot 2. plads var hjemme.. Drenge, det er super godt gået af jer alle og en stor tak til den fantastiske opbakning fra forældrene.. Alle drengene elsker når der er så god opbakning hjemmefra. Vi glæder os allerede til de næste stævner vi skal med til.. Stolte fodboldhilsner. Lars og Uffe.

23 Omtale af ny 1. holds træner 9. december 2009, kl. 20:22, Kim Duelund Den ny træner hedder Mikkel Rasmussen. Mikkel er 31 år, stammer oprindelig fra Viborg. Mikkel har i sin trænergerning været gennem Ålborg Chang inden han for omkring seks år siden kom til Skovbakken, hvor Mikkel har trænet ynglinge mester1 og herre serie 1. Vi har gennem vores samtaler med Mikkel fået et rigtig godt indtryk og er overbevist om, at vi har valgt den rette træner. En træner som vil kunne udvikle den enkelte spiller og holdet som helhed. Mikkel udtaler at han er meget ivrig efter at komme i gang og håber at både gamle og nye spillere har lyst til at møde op fra sæsonstart. På seniorudvalgets vegne Kim Duelund

24 Senior træningslejr Bjerre Idrætsefterskole 25. marts 2009, kl. 20:44, svaan Senior træningslejr Bjerre Idrætsefterskole Fra fredag eftermiddag den 20. marts og frem til søndag eftermiddag 22. marts 2009 havde fodboldafdelingens seniorafdeling to hold og ledere på ophold på Bjerre Idrætsefterskole, som ligger syd for Horsens. Der blev virkelig trænet under opholdet, som bestod af et træningspas fredag aften, 2 træningspas lørdag, afsluttende med et træningspas søndag formiddag. Der blev trænet og spillet på kunstbane, som er anlagt i forbindelse med Idrætsefterskolen og det var en rigtig god oplevelse for såvel ledere som spillere. Der var mellem træningerne bl.a. også tid til at slappe af foran fjernsynet eller benytte skolens motionslokale, hvis man havde behov for yderligere at blive rørt. Under opholdet blev der sørget godt for alle Hammel folkene, som var meget tilfredse med menuen under opholdet. Overnatningen foregik i to af skolens klasselokaler og foregik på medbragte liggeunderlag og i soveposer. Det var nogle tilfredse og for fleres vedkommende også nogle trætte spillere, der vendte snuden hjem søndag eftermiddag. Billeder fra turen kan ses foto-galleriet

25 Stor tak til HGF Fodbold Support. 17. maj 2009, kl. 20:53, Per Hausmann Stor tak til HGF Fodbold Support for nye spillesæt og bolde. HGF Fodbold Support har på sit seneste møde bevilget nye spillesæt og bolde til ungdomsafdelingen og samtidig har man bevilget penge til at ungdomsafdelingen, således at alle ungdomshold har en lægetaske og at den er fyldt op. De hold som har fået glæde af nye spillesæt er følgende hold: U 15 pigerne U 11 drenge 1 U 11 drenge 2 U 11 piger De 25 bolde som man har givet er gået til U 17 drenge 2 samt til U 15 pigerne, som begge hårdt har savnet de nye bolde. Fodboldafdelingen sætter stor pris på Supports arbejde og udover ovenstående besluttede man også fremover at ville give penge til juniorernes tur syd på. Her giver man fremover 1/3 af turens pris i støtte. Fodboldafdelingen og spillerne skal ligeledes betale hver en 1/3 til turen. Bestyrelsen er rigtig glade for at kunne fortsætte med at arrangere turen syd på fremover, for på den måde at være med til at fastholde juniorspillerne i klubben. Turen vil fremover, grundet ændringen af turneringens afvikling, finde sted i marts måned. Stor tak fra fodboldbestyrelsen for den flotte støtte fra HGF Fodbold Support. Per Hausmann Fodboldformand

26 Sæsonen første U9 stævne. 25. april 2009, kl. 15:37, Uffe Lund Portz. Sæsonen første U9 stævne. U9 drengene havde kun haft 2 træningsaftner inden det første stævne skulle spilles. Vi var blevet inviteret til et DGI træningsstævne i Ørsted Lørdag d. 28/3-09. Vi mødte op med et hold bestående af Marcus R, Enes, Mathias J, Rasmus K, Niclas A, Oliver og Victor P. Med kun 2 gange træning i benene, klarede drengene sig ud over det sædvanlige. De skulle spille 3 kampe og alle 3 kampe blev vundet. Kampene blev vundet med 6-3, 6-0 og 4-2 og drengene kunne det hele den dag. Af mål taltes både saksespark, langskud og hovedstød. Men det flotteste af alt, var dog, at de spillede bolden rundt og fightede alt hvad de havde lært. Så det tegner til en rigtig flot sæson for U9 drengene. Tillykke. Flot spillet, drenge. Venlige og stolte fodboldhilsner. Uffe Lund Portz.

27 U12 piger til stævne i Vellev. 16. august 2009, kl. 22:09, Søren Mikkelsen 1 holdet startede med at spille mod Langå, holdet var fuld af gejst og spillede rigtig godt sammen hvilket resulterede i en fuld fortjent sejr på 2-0 Anden kamp var mod Viborg og her var overmagten lidt for stor, selvom Hammel spillede flot til tider blev det ikke til sejr i denne omgang, men der var samspil der lover rigtig godt for den kommende turnering. 2-holdet skulle starte med at spille mod de lokale bysbørn fra Vellev, og holdet startede godt ud men Vellev spillerne var lidt for gode (og måske lidt for gamle )til at vi kunne klare os. kamp nr to var mod Houlbjerg/laurberg IF og her var pigerne nok i snit to år ældre end vores så det var svært at få gang i spillet og vi endt med at få tæv desværre blev en af vores spillere også skadet og forstuvede foden. Heldigvis kom det gode humør hurtig tilbage igen og medaljer er jo altid rare at få.

28 Aalborg City Cup 26. maj 2009, kl. 21:53, Morten Vinther Vi har været til Aalborg City Cup torsdag, fredag og lørdag. Her deltog U13 drenge, U15 drenge og U17 drenge. U17 blev nummer 3. U13 drenge vandt B-finalen Det var 6. gang U17 deltog og desværre også sidste gang de kan deltage. Vejret var fantastisk alle dage. De drenge der havde tid lørdag, kunne også glæde sig over karnevallet i Aalborg. Billederne derfra kan ses i foto-galleriet

29 Aalborg City Cup 26. maj 2009, kl. 21:53, Morten Vinther Vi har været til Aalborg City Cup torsdag, fredag og lørdag. Her deltog U13 drenge, U15 drenge og U17 drenge. U17 blev nummer 3. U13 drenge vandt B-finalen Det var 6. gang U17 deltog og desværre også sidste gang de kan deltage. Vejret var fantastisk alle dage. De drenge der havde tid lørdag, kunne også glæde sig over karnevallet i Aalborg. Billederne derfra kan ses foto-galleriet

30 Årets Fodbold HGF januar 2009, kl. 22:35, Per Hausmann Årets HGF er i fodboldafdelingen er der nu skabt tradition for at man udnævner i forbindelse med den årlige generalforsamling i slutningen af januar måned. I år har vi valgt at hædre en træner som har gjort en meget stor indsats indenfor pigefodbolden og som de seneste år har trænet klubbens dygtige junior piger, nu også kaldet U 18 piger. Bestyrelsen har valgt at hædre James Braad-Sørensen. James har været træner i klubben i rigtig mange år på nær en kort afstikker til VRF 80, hvor han trænede junior drenge. Under James kyndige ledelse har pigerne opnået mange flotte resultater i turneringen. James har ligeledes været med som leder for junior pigerne på turene til Italien i efterårsferien de seneste år. Det er en meget dygtig og meget afholdt træner som vi i dag kan hylde som Årets Fodbold HGF er. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med James i de kommende år. Til lykke James - en meget velfortjent hyldest. Per Hausmann Fodboldformand Hammel den

31 Årsberetning fodboldbestyrelsen ved generalforsamlingen onsdag den 21. januar Det har været et særdeles travlt og et meget spændende år, men samtidig også et meget lærerigt år, hvor de positive oplevelser klart har været i overtal og lysten til arbejdet og til at yde en ekstra indsats har været til stede. Bestyrelsen og de mange frivillige har i fællesskab løst opgaven og der er kommet meget bedre styr på bestyrelsesarbejdet og arbejdet i hele fodboldafdelingen, takket være en fælles indsats. Ikke alle opgaver er blevet løst endnu og her tænker jeg især på udfærdigelse af en organisationsplan for fodboldafdelingen, herunder en stillingsbeskrivelse af de forskellige jobs i bestyrelsen og afdeling, samt en plan over de arbejdsopgaver der er i årets løb i fodboldafdelingen. Det vil skabe meget bedre overblik i dagligdagen og gøre arbejdet noget nemmere at udføre, ligesom det forhåbentligt vil gøre det nemmere at rekruttere de nødvendige nye bestyrelsesmedlemmer, trænere, holdledere, frivillige i kantinen og alle de andre frivillige, som er nødvendige for at en afdeling som fodboldafdelingen kan fungere og skabe de nødvendige sociale rammer og resultater. Vi har løst opgaven bedre i forbindelse med samarbejdet med vores mange trænere og holdledere og været synlige og tilstede på stadion i det forløbne år, men vi kan fortsat forbedre dette og det vil ske i det kommende år, hvor såvel ungdomsudvalg som seniorudvalg, vil have ugentlige faste træffetider på stadion. Den positive stemning, som nok har manglet lidt de sidste par år, vil bestyrelsen nu rette op på, ved selv at gå foran. Det er vores alle sammens fodboldafdeling og vi skal hver især gøre vores til at forbedre forholdene i foreningen og i klubhuset.

32 Det skal være sjovt og rart at komme på stadion, således det bliver nemmere at finde ressourcer til at få løst de opgaver der opstår i løbet af sæsonen. Det er vigtigt med en god information, så man ved hvad der foregår i klubben, men ligeledes vigtigt at bestyrelsen informere spillere, forældre, trænere/holdledere og frivillige om ting der vedrører netop deres situation. Det er derfor vigtigt at der holdes de nødvendige møder med træner/holdledere, kantinefrivillige, frivillige dommere og møder med spillerne. Men fodboldafdelingen er samtidig godt stillet med hensyn til informationen ud til medlemmerne, idet vi har en, synes vi selv, god og velfungerende hjemmeside, hvor der løbende lægges nye informationer og indlæg ind. Vores webmaster Svend Aage Nielsen og foreningens hovedansvarlige for Hammel GF s hjemmeside, Karsten Højlund, har begge ydet en stor indsats i det forløbne år, hvor der er sket en fornyelse af hjemmesiden, som i opstarten gav en hel del ekstra arbejde, men det kom forholdsvis hurtigt på plads synes jeg Vi kan alle være med til at gøre hjemmesiden endnu bedre, ved bl.a. at være med til at holde øje med om de faktuelle oplysninger på hjemmesiden vedrørende holdene, trænere, holdledere m.m. er rigtige, men ligeledes også ved at vi får lagt billeder ud af de enkelte hold, komme med indlæg og billeder til hjemmesiden, så den kan blive endnu mere levende og værd at besøge. Det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen blev aftalt til den 28. januar og her fik vi konstitueret os, fik aftaler på plads og godkendt forretningsordenen. Følgende emner blev bl.a. drøftet: Fordeling af arbejdsopgaver Fastsættelse af datoer for møder.

33 Børneattester Drøftelse af fremtidig udvikling på Hammel Stadion, herunder ny omklædningsbygning. Indstilling af emner til pokaler som uddeles i forbindelse med hovedgeneralforsamlingen. Junior drenge og pigers tur til Italien oktober Den manglende harmonisering vedr. opkridtning af baner, rengøring klubhuse, samt manglende information vedr. indvendig og udvendig vedligeholdelse af klubhuset. Nyt nøglesystem til klubhuset. Sidste år fik vi igen gang i damefodbolden i klubben takket være en god indsats fra enkelte af de tidligere spillere, kunne vi tilmelde et hold i 7-mands turneringen. Det er meget glædeligt og vi ser frem til at der kan blive nok spillere, så vi igen kan tilmelde et hold i 11-mands turneringen. Det kan komme snart for der er rigtig god gang i alle ungdomsårgangene i pigeafdelingen. Det betyder meget for det sociale liv i klubben, at vi både har en velfungerende pigeafdeling, men også en passende stor tilslutning i dameafdelingen, så der måske snart kan tilmeldes både et 11- mands hold og et 7-mands hold i turneringen. Det er efterhånden 3 år siden HGF Hovedbestyrelse besluttede at ledere der havde med børn at gøre i HGF-regi skulle underskrive en børneattest, og man besluttede at alle trænere, ledere, frivillige og bestyrelsesmedlemmer i fodboldafdelingen skulle udfylde og underskrive en sådan. En sådan har alle underskrevet og de nye i fodboldarbejdet, vil snarest modtage attesten til underskrift, inden de starter på trænergerningen eller som frivillig leder i fodboldafdelingen. De første som underskrev attesten i 2006, skal vi derfor nu til at indhente ny underskrift fra, og det vil ske i den kommende tid. De afleveres så til hovedbestyrelsesmedlem Niels Horup, som

34 sørger for videreforsendelsen af dem til politiet. Vi er meget glade for at vi endnu ingen tilfælde har haft, hvor vi har måttet sige farvel til en leder grundet dette. Det betyder dog ikke at vi skal slappe af og falde af på den, for det er vigtigt fortsat at have fokus på dette vigtige område, som vi for alt i verden skal undgå i vores klub Det er ikke blevet nemmere at finde trænere og ledere til såvel ungdoms- som seniorhold, men det lykkedes dog bestyrelsen hvert år, om end nogen gange i sidste øjeblik og efter lidt pres, at skaffe de nødvendige trænere og ledere. Seniortrænerne og holdledere er på plads for forårssæsonen 2009 og der ud over har vi kontrakt med førsteholdstræner Peter Kjøbeløv frem til sommeren Netop nu er man i gang med de sidste brikker i puslespillet vedr. ungdomsholdene og vi hører gerne nærmere hvis nogen skulle have interesse i at blive træner, hjælpetræner, holdleder, eller bare give et nap med en gang i mellem vedr. de yngste årgange. I 2008 blev sæsonen vendt, således at vi nu spiller efterårs/forårsturnering og det har givet lidt omstillingsproblemer, hvor det hele ikke er endelig faldet på plads, men det skal nok komme. Resultaterne har for mange af ungdomsholdene været rigtig flotte i 2008 og seniorholdene er kommet godt efter det, selv om det i foråret gav nedrykning til serie 3 for førsteholdet og en noget træls start på efterårets turnering, sluttede holdet noget bedre af og vi håber på en god forårssæson. Andet holdet i serie 4 klarede sig derimod rigtig godt og sluttede som en flot nummer 2 efter 1. halvsæson i efteråret. Baneforholdene har været rigtig gode og modsat tidligere har det også givet sig udslag i ros fra

35 spillere og trænere/holdledere, det har vi ikke været forvendt med i mange år. Vi har selvfølgelig husket at bringe denne ros videre til dem der fortjener den, nemlig folkene på Materielgården i Hammel og kultur- og fritidsforvaltningen i Favrskov Kommune. Nu er det så 2 år siden at Favrskov Kommune for alvor blev en realitet og det har været en travl tid for bl.a. forvaltningen, med gennemgang af tilskudsformer m.m. indenfor fritids- og idrætsområdet, således at alt kunne blive harmoniseret. Der er i samarbejde med Favrskov Idrætssamvirke arbejdet på at få harmoniseret opkridtningen af baner, rengøring klubhuse og set på bl.a. baneforhold, lysanlæg og klubhuse. Der er fortsat ting som endnu ikke er kommet på plads, her to år efter at Favrskov Kommune begyndte, og de vigtigste er følgende: Aftaler vedr. indvendig og udvendig vedligeholdelse af klubhuse, årlig klubhusgennemgang, oversigt vedr. investeringer i baner, klubhuse, haller m.m. for de kommende år. Favrskov Idrætssamvirke har fået et rigtig godt samarbejde op at stå med kultur- og fritidsforvaltningen, hvilket er utrolig vigtigt for en forsat positiv udvikling indenfor idrætsområdet i Favrskov kommune. Det er vigtigt at Favrskov Kommune fremover vil bruge Idrætssamvirket som en god samarbejdsog sparringspartner i spørgsmål vedrørende det idrætslige område. Det er klart et stort plus at samarbejdet er blevet forbedret, så Idrætssamvirket får den position som det havde i Hammel Kommune, med direkte adgang til fagudvalg Vi har stor tiltro til at Favrskov Idrætssamvirke med deres positive indstilling, på trods af den økonomiske afmatning, vil være i stand til at medvirke til, at vi også i de nærmeste år, kan få forbedret forholdene til gavn for idrætten i hele Favrskov kommune.

36 Samarbejdet med kultur- og fritidsforvaltningen og Materielgården har været meget tilfredsstillende i det forløbene år og her skal der især lyde en stor tak til Hanne Boye Honoré på forvaltningen og Tommy Schøler-Troelsen på Materielgården. Vi har ikke uddelt Fair Play priser i fodboldafdelingen i 2008 og det vil først ske efter afslutningen af 2. halvsæson i foråret Prisen bliver uddelt til et 11-mands hold i ungdomsafdelingen, som får tildelt færrest gule og røde kort. Det ser ud til at det bliver U 15 drenge 2, som løber med hæderen og prisen på kr ,- for de har som det eneste hold ikke modtaget nogen kort i 2008 og fortsættes der på samme vis i forårets turnering, vil de i forbindelse med afslutningen inden sommerferien, modtage kr ,- som holdet så selv kan beslutte hvordan de skal bruges. Det er meget vigtigt at vi husker, at når vi spiller for Hammel GF`s fodboldafdeling, er vi fodboldafdelingens ansigt ud ad til og repræsentanter, og at vi derfor opfører os ordentligt over for dommere, liniedommere, modstandere og tilskuere, på såvel hjemme som udebane. Det var Randers Fodbolddommer klub som satte os i gang med uddelingen af en årlig Fair Play pris, takket være deres udnævnelse af os som den bedste klub at besøge for dommerne to år i træk. Der har desværre været nogle enkelte episoder i 2008 som vi ikke har været tilfredse med og vi håber at vi fremover kan undgå gentagelser. Hammel GF fodboldafdeling var igen i år vært for en fodboldskole i samarbejde med DGI Østjylland og den blev afviklet i uge 28 med deltagelse af 101 piger og drenge, i alderen fra 6 år til 13 år. Hver dag i ugen stod den på 6 timers fodbold og flere af deltagerne kunne godt have brugt endnu flere timer på deres ynglings sport.

37 Ud over at spille en masse fodbold, fik de unge deltagere blandt andet øvet indersidespark, jonglering med bolden, hovedstød, en masse skudtræning, lidt taktik og mange andre fodboldøvelser. Mange af deltagerne gav udtryk for at de havde lært rigtig meget på fodboldskolen og at de ville vende tilbage i Tak til lederen af fodboldskolen Bo Andersen og de mange hjælpere som var involveret i at få ugen til at fungere, både på banerne og i klubhuset. Vi håber på ligeså stor opbakning til fodboldskolen i 2009, fra både spillere og trænere. I kantinen sagde Elsy og Jørn Thomsen, efter 10 års virke som ansvarlige, farvel i efteråret og det blev markeret i forbindelse med den sidste hjemmekamp på stadion den 18. oktober Hammel GF s fodboldafdeling benyttede lejligheden til at takke Elsy og Jørn for deres store indsats gennem de 10 år, en indsats som ikke er gået ubemærket hen. I 2001 blev de således kåret til de første modtagere af den nystiftede pris - Årets Fodbold HGF er for deres indsats i klubhuset. Alt godt har en ende og det har de så valgt skulle være nu. Elsy har dog sagt ja til fremover at stå for indkøb til kantinen og det er vi meget glade for. Jørn har lovet at fortsætte som fejemand på stadion og begge vil fortsat kunne ses en som frivillig hjælper i kantinen, hvis det skulle knibe. Stor tak for jeres indsats endnu engang. Ligeledes stor tak til de mange frivillige hjælpere i kantinen. Denne faste og dygtige stab af frivillige, har skabt nogle gode rammer i klubhuset. Desværre har Jette Hansen og Gitte Nielsen valgt at sige stop for denne gang i forbindelse med sæsonafslutningen i efteråret og vi skal derfor ud og prøve at finde nye emner, som har tid og lyst til at være med i

38 arbejdet på at fastholde og udvikle det sociale liv i klubhuset. Ved det årlige Hestemarked var vi selvfølgelig også som sædvanlig repræsenteret med mange hjælpere i dagene torsdag til søndag og i alt mere end 70 hjælpere fra fodboldafdelingen var i gang, og vi håber at alle er friske til at tage en ny tur i forbindelse med hestemarkedet som starter fredag den 4. september. Vi har heldigvis stadig meget stor opbakning fra vore sponsorer og der er i 2008 lavet længerevarende kontrakter med flere af dem og det skaber større tryghed for arbejdet i fodboldafdelingen flere år frem. På trods af dette kan vi fortsat bruge flere sponsorer, således vi kan modtage de forventelige mange nye ungdomsspillere i år og i de kommende år. Med fortsat udvikling af Hammel området med flere boliger, betyder det mange nye indbyggere og potentielle medlemmer i fodboldafdelingen. Vi er selvfølgelig meget spændte på hvorledes den nuværende økonomiske afmatning, vil påvirke forretninger og virksomheders lyst og muligheder for at støtte vores arbejde fremover. Vi har som tidligere nævnt haft et godt samarbejde med Materielgården og forvaltningen med Tommy Schøler-Troelsen, og Hanne Boye Honoré i spidsen i sæsonen 2008 og vi håber at budgettet fortsat må have en vis størrelse, således at banerne kan holdes i den nødvendige stand. De sportslige resultater vil jeg ikke komme ind på i beretningen ud over det tidligere nævnte, men henvise til vores udmærkede hjemmeside Vi har generelt haft et godt år i 2008 og der er grøde i foreningen og mange nye pige- og drengespillere er på vej, så hvis vi ellers er dygtige nok til at holde på dem, ser fremtiden for alvor

39 rigtig fornuftig ud. Det skal bl.a. ske ved at vi får uddannet vores trænere, bedre socialt liv i klubhuset, aktiviteter for spillerne, forsat deltagelse i stævner, fortsættelse med tur til Italien for junior pige- og drengespillerne. Ligeledes ser vi frem til at få stor gavn at vores nye samarbejde Randers FC, kaldet FS Kronjylland, til gavn og glæde for både spillere og vores trænere. Samarbejdet indgik vi i september måned Vi skal have flere frivillige med i arbejdet som trænere, holdledere og til de forskellige jobs som der skal klares i årets løb i fodboldafdelingen. Det vil ske når vi i foråret får den nye organisationsplan på plads. Vi håber at vi kan få endnu flere med i det frivillige arbejde, og dermed få arbejdsmængden i bestyrelsen og afdelingen fordelt på lidt flere skuldre. Hele Gymnastik Foreningen skal geares til fremtiden og følge med udviklingen og det stigende antal medlemmer som vi skal skaffe plads til. Det betyder at vi skal have bygningen af en ny omklædningsbygning og depotbygning på plads, for det kniber ret meget med at have plads til de mange spillere, der er i løbet af ugens 4 første dage og i weekenden, kommer på stadion samt til afdelingens materiel. Desværre kom projektet ikke i budget 2008 og i forbindelse med budgetforhandlingerne 2009 i efteråret 2008, blev der kun afsat kr og det rækker jo ikke så langt, når projektet forventeligt vil koste omkring 3,4 millioner kr. Vi skal have gang i arbejdet med at finde løsningsmuligheder, således at projektet senest i 2010 kan være klar til brug. Det betyder så også at det er nødvendigt at kommunen i forbindelse med budgetforhandlingerne for 2010, som starter i foråret, finder yderligere midler, for ellers ser det

40 meget svært ud. Vi kan ikke selv skaffe 3 millioner til formålet og selv om vi begyndte at spille lotto, kan vi nok ikke håbe på en tilpas stor gevinst, så vi selv kan betale udgiften. En stor tak til HGF Fodbold Support som har gjort en stor indsats i 2008 og som har ydet en utrolig stor støtte til fodboldafdelingen, således at flere aktiviteter i årets løb har kunnet afvikles, bl.a. til juniorafdelingens tur til Italien i oktober måned, 4 stk. nye 3-mål til poderne, ungdomsafdelingens afslutning i Fotorama, ligeledes tak for tilsagnet til ungdomsafdelingen om at man vil betale for opfyldning af førstehjælpstaskerne. Endelig arrangerede vi sammen med Support tur 19. oktober til superliga kampen mellem Randers FC og Vejle B. på Essex Park i Randers, for sponsorer, fodboldbestyrelsen og Support bestyrelsen Et rigtig godt arrangement som vi kun har hørt gode tilbagemeldinger på. Tak for samarbejdet og støtten omkring dette arrangement. Vi ser frem til forsat godt samarbejde i 2009 og vi håber at fodboldafdelingens medlemmer og jeres sponsorer, vil bakke op om de tiltag I gør. Jeg vil gerne takke Favrskov Kommune for et godt samarbejde i årets løb og håber man snart får de sidste ting på plads og finder yderligere penge til opførsel af en ny omklædningsbygning på Hammel Stadion. Tak til Hammel Handelsstandsforening og alle vore sponsorer for jeres støtte i 2008, uden denne støtte var der ikke noget der hed HGF fodboldafdeling og slet ikke i den kraftige udvikling som vi de sidste år har været inde i, med stigende medlemstal og behovet for støtte bliver ikke mindre i 2009 og årene fremover, med det stigende medlemstal. Håber I fortsat har lyst og råd til at støtte os trods de dystre økonomiske udsigter.

41 Tak til den lokale presse for særdeles god dækning af vores aktiviteter i Fodboldafdelingen og på stadion og for jeres altid store imødekommenhed, det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Tak til alle trænere, holdledere og alle vore frivillige i fodboldafdelingen, der har hjulpet til med at skabe et godt resultat i 2008 og været med til at få tingene til at glide. Tak til Randers Fodbolddommerklub for et rigtig godt samarbejde i 2008 og vi ser frem til et fortsat godt og positivt samarbejde i Vi håber i fodboldafdelingen at vi kan være med til at gøre flere interesseret i at blive dommer, det være sig 7-mands dommer eller dommer for 11-mandskampene. Skulle man være interesseret kan man se nærmere på vores hjemmeside, eller kontakte en fra bestyrelsen. Tak til kampfordeler Flemming Drachmann for indsatsen i Det er ikke altid lige nemt at gøre alle tilfreds, men Flemming har sin måde at klare dette på og har en vis erfaring idet han nu starter på sin 28 sæson som kampfordeler, rigtig flot gået Flemming. Vi ser frem til godt samarbejde med dig i Flemmings store arbejde som frivillig leder er da også blevet bemærket og påskønnet i det forløbende år, idet Hammel Gymnastik Forenings Mr. fodbold, Flemming Drachmann, modtog Favrskov Idrætssamvirkes pris - Du gør en forskel pris for Den populære ungdomstræner har siden 1971 været en dygtig og meget vellidt ungdomstræner for de unge spillere i HGF fodboldafdeling. Sideløbende med sit trænervirke har Flemming i flere perioder deltaget i bestyrelsesarbejdet i fodboldafdelingen og siden 1981 har han været fodboldafdelingens uvurderlige kampfordeler Hammel Gymnastik Foreningens fodboldafdeling var derfor utroligt glade over at Favrskov

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag.

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Formandens beretning 2005 Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Man kan jo anskue tingene på mange måder og måske man

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT Vintertræning Efterårssæsonen er ved at være færdig for mange af ungdomsholdene. For de årgange der forsætte udetræningen efter efterårsferien, skal man være opmærksom på de udmeldinger der vil kommen

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dato Kamp Ude Hjemme Resultat Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KONTINGENT-oversigt THEM GF 2010 HOLD: TRÆNER: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Læs mere

En rigtig god jul og godt nytår.

En rigtig god jul og godt nytår. Med dette nyhedsbrev, vil vi i bestyrelsen gerne underrette jer om lidt af hvert omkring livets gang i klubben. Vi forventer det udkommer ca. 4 gange årligt. Først og fremmest ønskes alle, spillere, trænere,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 3. udgave af Nordjyske Bank Cup i Brønderslev. Vi sætter stor pris på den store interesse

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup. Program

DanBolig Niels Hald Cup. Program Program Kære fodboldleder Så er der trukket lod til årets superstævne på Frederiksberg - nemlig danbolig Niels Hald Cup 2012 på FA Park, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg i dagene 8.-9. september 2012.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 1 NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 2 SPEEDbladet er Rugbyklubben Speeds klubblad. Email: SpeedBladet@rkspeed.dk Udgiver: Rugbyklubben Speed Løjtegårdsvej

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 2. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi sætter stor pris på

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD.

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. 15. NOVEMBER 2012 KL 19:00 i MOSEN 1. Valg af dirigent a. Ole Pilgaard valgtes som dirigent. Ole konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere