Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet til marinaer og havne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... ... til marinaer og havne"

Transkript

1 Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... T6... til marinaer og havne

2 Elegant design og lang holdbarhed i ét produkt... TallyKey T6-søjlen er udviklet til forsyning af el og vand i marinaer og havne. Søjlens elegante, maritime design bidrager positivt til gæsternes generelle indtryk af havnen, - og valget af materialer gør den robust og fri for vedligeholdelse. Lyser op overalt Alle T6-søjler leveres med belysning i toppen, i form af to stk. 11 Watt lavenergirør, sikkert placeret bag et lampeglas af slagfast plast. Søjlen kan derfor anvendes udelukkende som elegant belysning, eller i kombination med strøm- og vandforsyning. Nyt og mere elegant design Siden introduktionen i 1996 har ALU-line - søjlen været medvirkende til at slå TallyKeynavnet fast på markedet. Det er denne søjle, som nu har fået navnet T6. Den nye udgave er 120 cm. høj (tidligere 140) og en mere fleksibel opbygning giver endnu flere muligheder, samt et større modeludvalg. De mange kombinationsmuligheder gør T6 til markedets absolut mest anvendelige og fleksible forsyningssøjle. Vi producerer T6 til hver enkelt installation, efter individuelle ønsker og behov, hvilket sikrer Dem det størst mulige udbytte af Deres investering. Sikkerhed og holdbarhed Alle TallyKey-søjler er udført i vejrbestandig, anodiseret aluminium. Skruer, bolte og aksler er af syrefast stål, og lamperne beskyttes af et buet topdæksel i aluminium samt et lampeglas i slagfast plast. I produktionen anvendes kun materialer af den højeste kvalitet, hvilket giver søjlen en levetid på mindst år, og det vel at mærke med mindst mulig vedligeholdelse. Naturligvis lever TallyKey-søjlerne op til alle, relevante standarder og myndigheds-krav til anlæg af denne type.

3

4 T6-produktion Vores produktion i Struer er baseret på 20 års erfaring med bearbejdning og montering af aluminiumsemner. Gennem investeringer i topmoderne produktionsudstyr, samt løbende efteruddannelse af medarbejderne, har vi de bedste forudsætninger for at arbejde rationelt og fleksibelt. Kvalitet er et nøgleord På billedet øverst til venstre ses fræsning af T6-søjlen på en CNC-styret fræser. Stramme tolerancer samt brug af højkvalitetsmaterialer sikrer søjlens finish, funktion og holdbarhed. Efter den mekaniske bearbejdning monteres de elektriske og elektroniske dele. Til slut testes søjlen, hvorved det sikres at den overholder gældende normer og standarder på området (IEC ). Standard monteringsflange TallyKey-søjler er robuste, og bevarer deres udseende uændret gennem mange år, selv i det ofte aggresive og hårde miljø på en havn. Det sker at uheldet er ude, og en søjle bliver påsejlet, - eller en sejler ligger fra land og glemmer at koble sig fra søjlen først... Derfor er monteringsflangerne fastgjort til søjlen med specielle sprængskiver, som ødelægges FØRST! Søjlen tager derfor ikke skade, og kan uden videre genmonteres med nye sprængskiver. Sprængskiverne, som bruges ved montering af flangen. Monteringsflange i overstørrelse Specialsokkel til nedgravning Montering T6 leveres med standard-flange til montering på fast underlag, f.eks. beton. Alternativt kan der leveres en flange i overstørrelse til f.eks. træbroer, samt en specialsokkel til nedgravning.

5 T6-søjlen: Fleksibel el- og vandforsyning... T6-søjlen leveres med op til 6 el-udtag. Hvert enkelt stik er forsynet med en automatsikring, og for max. hvert tredje udtag er der desuden et HPFI-relæ. I sin mest enkle form, har T6 ingen forbrugsregistrering, og grundmodellen egner sig fint til pladser, med skiftende gæster og et relativt beskedent forbrug pr. gæst. Standard outlet Søjlen kan desuden udstyres med én eller to vandhaner, og bliver dermed en komplet og brugervenlig forsyningsløsning. Med den nye udgave af søjlen er der blevet mulighed for én- eller trefasede udtag på helt op til 63 Ampere, så selv de allerstørste både kan forsynes uden problemer. Alle T6-modeller har enkel og intuitiv betjening til fælles - også i mørke, takket være den indbyggede belysning. 63 A outlet Water tap Hos os betyder fleksibilitet også, at der er mulighed for at bestille T6 i en lakeret version, f.eks. hvid eller mørkeblå.

6 Registrering til ethvert behov Med det stadigt stigende forbrug af strøm og vand i moderne lystbåde, kan det være ønskeligt at registrere forbruget individuelt. Dette gælder ikke mindst for de lystbåde, som bliver i havnen vinteren over. TallyKey T6-søjlen kan leveres med målere for både el og vand, beregnet til aflæsning direkte på søjlen, eller via en centralt placeret computer, f. eks. på havnekontoret. Kontant betaling Til brug i havne med mange gæstesejlere, kan T6-søjlen udstyres med et robust og servicevenligt møntindkast-system. Det er således muligt at sælge strøm eller vand mod kontant betaling, og selve systemet er opbygget således at det er nemt at inspicere samt tømme for mønter. Møntindkastet kan iøvrigt nemt ændres og tilpasses andre mønttyper eller poletter. Indvendigt panel på T6-søjle med møntindkast. Enkelt og servicevenligt. Indvendigt panel på T6-søjle med el-forbrugsmålere. Mulighed for aflåsning Hvis man ikke ønsker at uvedkommende skal kunne aflæse målere, eller betjene sikringer og HPFI-relæer, kan søjlens låge forsynes med en RUKOsikkerhedslås. TallyKey T6SOS Farve: RAL 3002 (rød). Forberedt for redningsring (D = 75 cm.). Forberedt for 6 kg. ildslukker. Kan leveres med gul lampe i toppen. TallyCard+ betalingssystem T6-søjlen kan også leveres med et betalingssystem, baseret på avancerede, kontaktløse kort. Kortene kan forprogrammeres med en bestemt værdi til køb af strøm og vand, og dette gør afregningen af gæsternes forbrug endnu nemmere og mere komfortabelt. Kortsystemet kan naturligvis også bruges til betaling af andre former for forbrug, f.eks. brusere, vaskemaskiner, spildevandspumper og mange andre ting. Med et sådant system har De også mulighed for adgangskontrol med begrænsning af adgangstider- og steder. Kontakt venligst Deres forhandler for en nærmere præsentation af TallyCard + systemet!

7 T6-model med slangeholder. Komplet løsning til vandforsyning T6-modellerne med vandforsyning, styret at et møntindkast eller TallyCard-system, er altid monteret med slangeholder. Foruden de mange forskellige variationer af T6 har vi en række enkeltstående produkter, f.eks. en yderst stilren, separat slangeholder, med eller uden vandhane. T6 Separat slangeholder. T6-topmodellen, specielt beregnet til luksuspladser I nogle situationer er kun det absolut bedste godt nok, f.eks. når det gælder luksuspladser i de mest stilfulde og eksklusive marinaer. Netop på dette område kommer vores T6 topmodel ind i billedet. Denne model har eludtag til forsyning af selv de største både, samt to stk. vandhaner - naturligvis er såvel eludtag som vandhaner forsynet med individuelle forbrugsmålere, og måske TallyCard-system. Som noget ganske særligt har topmodellen også antennetilslutning til Radio/TV samt forbindelser til telefon og Internet. Elmåler Vandmåler Der er meget at tage i betragtning, før De investerer i forsyningssøjler til Deres marina eller havn Har De f.eks. sammenlignet levetid i forhold til pris? - Og har De husket at glæden over en lav købspris ofte hurtigt afløses af ærgrelsen over dårlig kvalitet samt alt for store udgifter til vedligehold?! Er søjlen CE-mærket? - overholder den reglerne for elsikkerhed? - og hvad med montering: Er det nemt og enkelt at tilslutte el og vand? Vores T6 kombinerer alle disse ting, og har desuden et design, som pynter overalt, hvor den opstilles. Samtidigt står vi 100 % bag produktet, hvad angår service og support, og kan derfor garantere Dem mange års servicefri drift.

8 Tekniske specifikationer T6 Producent: Der tages forbehold for ændringer. Fabriksvej 14 DK-7600 Struer Telefon: Fax: Internet: Højde: 120 cm. Vægt: Kg. El-stik: 1-6 stk. Sikringer: Hvert el-stik er beskyttet af en auto-sikring, og for max. hvert tredje stik er der et HPFI-relæ. Belysning: 2 stk. 11 W lavenergirør. Temperaturområde: - 20 til + 60 grader Celcius. Vandtæthed: IP44. Normer: Efter IEC Montering: Flanger: Leveres med standardflange for fast underlag (beton). Desuden kan der leveres en overstørrelse-flange til blødt underlag, samt en specialsokkel til nedgravning. El-tilslutning: CU, 2.5 til 35 mm 2. Lys-tilslutning: CU, 1.5 til 8 mm 2. Vand-tilslutning: 20 mm. PL-rør. Materialer: Søjlen: Lampedæksel: Skruer og bolte: Vedligehold: Forhandler: Vejrbestandigt, anodiseret aluminium. Slagfast plast. Syrefast stål. Ingen.

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet.

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Indholdsfortegnelse Hvem er vi... 3 Gulvsøjler/gulvstandere...

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Installationskanal. indebærer betydeligt mindre dimensioner, hurtig installation og stor fleksibilitet installation.

Installationskanal. indebærer betydeligt mindre dimensioner, hurtig installation og stor fleksibilitet installation. Installationskanal MAXCOMBI MAXCOMBI er baseret på 45 mm systemet og har et komplet sortiment af installation komponenter. Kanal systemet giver hurtig installation af både stærk og svage strøm. Systemet

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Vedligeholdelsesfrit Udemiljø Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Farveægte - Vejrbestandig - Slagfast E n m i l j ø r i g t i g l ø s n i n g E n k e lt o g r e n t d e s i g n Byinventar

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

KOMPLET Barriere System

KOMPLET Barriere System KOMPLET Barriere System KOMPLET Interieur AS, Vermundsgade 40 C 1mf. 2100 København Ø cvr. 14291598 Tlf.: 4399 0408 Fax.: 4399 0734 E-mail: Info@komplet-as.dk KOMPLETs Barriere System fra Gamme TRANSWAY

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18

SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Brugermanual. Scanomat snegleautomat. 2000/15. SCANOMAT A/S Vibe Allé 3 Postboks 131 DK - 2980 Kokkedal Tlf.: +45 49 18 18 00 Fax: +45 49 18 01 18 Introduktion: Denne brugermanual forklarer brugen af snegleautomat

Læs mere

Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse

Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse DanPumps S-IP MP Anvendelse Danpumps tilbyder en bred vifte af pumper til enhver anvendelse inden for den maritime, industrielle

Læs mere

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie

Hørup Design udendørs belysning. Eksklusiv, dansk designet lampeserie Hørup Design udendørs belysning Eksklusiv, dansk designet lampeserie - NU MED LED TM 2 www.luminiz.dk led lyskilder medfølger lavt forbrug lang holdbarhed Cree led (bedste kvalitet) 5 års garanti på lyskilder

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

LYN4 leveres i 2 hovedgrupper: Side-light og Top-light.

LYN4 leveres i 2 hovedgrupper: Side-light og Top-light. L Y N 4 2 LYN4 LYN4 er en serie af små LED-armaturer til planforsænkning og er i tæthedsklasse IP68. Serien kan dermed anvendes uden- som indendørs og under vand (max. 0,5 m.). Serien er desuden gå- og

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning.

Lys i haven. Dette er baggrunden for udviklingen af Hørup Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning. Havelamper Lys i haven Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys kan fremhæve flotte detaljer, fremkalde spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge.

SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. 1 303/2008 SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. www.danskskiltereklame.dk Fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. Pyloner i alle størrelser, blandt andet er XL-pylonen,

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter

Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter SKANDIMATIK Kvalitet Alle vores produkter er udformet og afprøvet efter gældende reglement fra EU. Produkterne fra er alle CE mærket og testet til brug på det Danske marked. Alle vores produkter er egnet

Læs mere

Ø 219 Ø

Ø 219 Ø Ø 219 Ø 720 63 813 63 Vivita med top skærm Vivita Moderne elegance Vivita pullert Vivita er et smalt, cylinderformet stolpearmatur, som giver et moderne og stilfuldt indtryk i moderne parkmiljøer. Den

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Fodstøtte med el/fodpedaler. Fodstøtte uden el/pedaler. Registerholder, A4 til 20 lommer

BUTIKSservice A/S. Varekatalog. Fodstøtte med el/fodpedaler. Fodstøtte uden el/pedaler. Registerholder, A4 til 20 lommer levering fra dag-dag, udgået men kan produceres, ikke på lager, 3-5 dg leveringstid Fodstøtte med el/fodpedaler Kan indstilles i højden og kan udformes efter specielle ønsker fx med eller uden pedaler

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print 2 Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det

Læs mere

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk ABC Kantineautomater Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk Velkommen til ABC ABC Kantineautomater har siden 2003 forhandlet og serviceret kvalitetsautomater til kantiner på virksomheder og institutioner.

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Tysk teknik møder italiensk design

Tysk teknik møder italiensk design Elevator Technology Tysk teknik møder italiensk design Individuelt tilpasset H100 platformslift med spindelteknik 2 H100 tysk teknik møder italiensk design 3 H100 tysk teknik møder italiensk design Driftsikker

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Belysning KATK (08/14)DK. Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.

Belysning KATK (08/14)DK. Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer. Belysning Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.dk Indhold Refleks Reflekstape til konturmarkering... 60-01 Refleks til

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000 PYLON BASE TM Base pyloner er produceret i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister monteret på kanter. Base er opbygget på to ben. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm):

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det traditionelle

Læs mere

ELEVATORLIFT FOR PERSONTRANSPORT! 4 PERSONER

ELEVATORLIFT FOR PERSONTRANSPORT! 4 PERSONER AluLet elevatorlift HC325PVK ELEVATORLIFT FOR PERSONTRANSPORT! 4 PERSONER AluLet HC325PVK kan leveres med løftehøjde efter ønske op til 20 meter. Denne Elevatorlift kan monteres direkte oven på eksisterede

Læs mere

15.00 CEE-MATERIEL WALTHER CEE-MATERIEL CEE-MATERIEL. 13.00 Forskruningsmateriel. www.mto-electric.dk

15.00 CEE-MATERIEL WALTHER CEE-MATERIEL CEE-MATERIEL. 13.00 Forskruningsmateriel. www.mto-electric.dk 1.00 CEEMTERIEL WLTHER CEEMTERIEL CEEMTERIEL 1.00 Forskruningsmateriel 1 Generelle informationer CEE stik defineres gennem diametren på stikket og placeringen af jordbenet i forhold til næsen på stikket,

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Vejledning for brug af højdeindstillelige pusleborde

Vejledning for brug af højdeindstillelige pusleborde DENNE PLACERES SYNLIGT PÅ VÆGGEN Vejledning for brug af højdeindstillelige pusleborde Efterlad ALDRIG et barn på puslebordet uden opsyn Det anbefales, at puslebordet kun betjenes af personalet Vær særlig

Læs mere

El-stele 16A & 32A. Rette produkt Til rette opgave

El-stele 16A & 32A. Rette produkt Til rette opgave El-stele 16A & 32A Rette produkt Til rette opgave 30/05/2017 Teknisk beskrivelse El-Stele forsyningsskab er beregnet til permanent opstilling på torve og pladser. Til lejlighedsvise behov for 230 V forsyning

Læs mere

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Band Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

skal der stadig laves noget

skal der stadig laves noget SEPTEMBER OKTOBER 2012 55 TILBUD BELYSNING OG STRØM Selv om de lyse nætter er slut skal der stadig laves noget TIL 288 OG 440 Vare-nr.: 881513172 Normalpris: 1.559,- Tilbud: 1.095,- Spar: 464,- 4.995,-

Læs mere

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X

Translyft SUPERLAV. løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X Translyft SUPERLAV løfteborde TUB 1000 X TUB 1000 TCB 1000 X NYHED Ekstra løftehøjde Med de nyudviklede superlave TUB 1000 X og TCB 1000 X har Translyft sat ny standard for løftehøjden på de superlave

Læs mere

Alumi Lightdesign. Garanti Vi yder 15 års korrosionsgaranti på alle vores lamper.

Alumi Lightdesign. Garanti Vi yder 15 års korrosionsgaranti på alle vores lamper. Alumi Lightdesign Alumi Lightdesign er en relativ ny spiller på markedet, med kun 3 år på bagen. Firmaet er startet af Per Alsted og Finn Lykke, der begge har livslange erfaringer indenfor metalindustrien,

Læs mere

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Cesar Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Anvendelsesområder Med Cesar serien kan arkitekter og lysdesignere gribe udendørs belysning an på en helt ny måde, der kombinerer kreative løsninger

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

DCC digital dekoder til magnetiske produkter

DCC digital dekoder til magnetiske produkter Viessmann 5212 Digital Dekoder Dansk Brugervejledning DCC digital dekoder til magnetiske produkter med fire udgangsgrupper Indhold 1. Vigtige oplysninger... 2 2. Indledning / Egenskaber... 3 3. Montering...

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Prisliste - Punktsugearme

Prisliste - Punktsugearme Prisliste - Punktsugearme (Gældende pr. 1/1-2019) www.flexair.dk Prisliste - Sugearme ERGO-LUX Sugearme ø100 mm. 810R70 ERGO-LUX-M/1,5 Tilslutning ø100 mm. Rækkevidde: 1,5 mtr. Vægt 9,5 kg. Kr. 4.009,00

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

BALL-TIK. Skydeportbeslag

BALL-TIK. Skydeportbeslag BALL-TIK Skydeportbeslag Produktoversigt A/S Tobias Jensen Production Februar 2012 BALL-TIK Skydeportbeslag Februar 2012 Forord BALL-TIK Styrke 0 BALL-TIK Styrke 1 BALL-TIK Styrke 1 Rustfri BALL-TIK Styrke

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL R DK 150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL 150/MICRO FLADDER 150/MICRO er en letvægts, luftdreven håndmaskine. Med sin lave vægt og små dimensioner kan FLADDER 150/MICRO komme ind i de fleste hjørner, vinkler

Læs mere

Postkasseanlæg i Top kvalitet. - Danmark. Fritstående anlæg

Postkasseanlæg i Top kvalitet. - Danmark. Fritstående anlæg Postkasseanlæg i Top kvalitet - Danmark Fritstående anlæg Et fritstående anlæg opstilles typisk uden for indgangsdøren, så der spares plads i opgangen. Postbude og avisomdelere behøver ikke adgang til

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning KEN CC206c og CC208c

Monterings- og betjeningsvejledning KEN CC206c og CC208c Monterings- og betjeningsvejledning KEN CC206c og CC208c KEN A/S Brobyværk, DK-5672 Broby Tlf.: 62 63 10 91, fax: 62 63 16 07 Internet: www.ken.dk, e-mail: ken@ken.dk 04-07-07 1 Monteringsvejledning KEN

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

AV K k o n t r a v e n t i l e r

AV K k o n t r a v e n t i l e r A V K I N T E R N A T I O N A L A / S AV K k o n t r a v e n t i l e r - H a r c h e c k p å f l o w e t 2 S e r i e 4 1 k o n t r a k l a p v e n t i l Det nyligt opdaterede program af kontraklapventiler

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

Hovedstadens Låse-Service

Hovedstadens Låse-Service Knobloch til villaer og rækkehuse leveres i flere størrelser og varianter. Den mest almindelige type har låge og brevklap i fronten () men de kan også leveres med brevklap på fronten og låge på bagsiden

Læs mere

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling

hydraulik CEJN Multi-X Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling hydraulik CEJN MultiX Fleksible multi koblinger for at sikre hurtig og nem tilkobling CEJN MultiX gør det muligt at minimere spildtid ved værktøjsskift at tilslutte hydraulikken ved resttryk at installere

Læs mere

[12] - Installationsmateriel

[12] - Installationsmateriel 5 polet lampeudtag 2 Max spænding 400V Ø dæksel: 80 mm Max strøm 16 A Ø lampeudtag: 80 mm Tæthedskl. IP20 Ledningshul i dæksel 8 mm (kan bores til 12 mm) Max. belastning 5 kg Afisoleringslængde 9.. 11

Læs mere

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1. Produktinformation... 2 2. Indhold... 2 3. Anvendelse... 2 4. Funktion... 2 5. Garanti... 2 6. Specifikationer og dimensioner... 3 7. Installation... 4 8.

Læs mere

BRUGERMANUAL MAXI SAFE 2010 MAXI SAFE 2012 MAXI SAFE COMBI

BRUGERMANUAL MAXI SAFE 2010 MAXI SAFE 2012 MAXI SAFE COMBI BRUGERMANUAL MAXI SAFE 2010 MAXI SAFE 2012 MAXI SAFE COMBI 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5-6 Sikkerhed og Værnemidler 6-7 Garantibestemmelser

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

MURAFDÆKNINGER SÅLBÆNKE. 3 serier Classic Varia Modena. 2 serier Basic Line [Skifer] New Line [Granit]

MURAFDÆKNINGER SÅLBÆNKE. 3 serier Classic Varia Modena. 2 serier Basic Line [Skifer] New Line [Granit] MURAFDÆKNINGER 3 serier Classic Varia Modena SÅLBÆNKE 2 serier Basic Line [Skifer] New Line [Granit] NYH ED MURAFDÆKNINGER CLASSIC 29x50 cm 36x60 cm Scandi-Roc tilbyder et Murafdækningsprogram som er fremstillet

Læs mere

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte

lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte lift elevatorer person elevatorer løfteplatforme trappelifte godselevatorer servicelifte pool lifte 2 20 23 35 40 45 54 2 lift elevatorer Premier Liften Semi automatisk lift Leveres standard med skakt

Læs mere

FILIUS MARKEDSPARASOL FILIUS

FILIUS MARKEDSPARASOL FILIUS 47 HF_PARASOL_KATALOG_2017.indd 47 14/01/2018 16.36 48 Filius er Schattellos parasollernes lillesøster! Det er en markedsparasol i samme design og kvalitet som Schattello, men i mindre dimensioner. Parasollen

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt Sæt dit præg - og få de højeste krav til æstetik og funktion opfyldt Integreret, greb med lys Eksklusivt, strømlinet look Behagelig, komfortabel og nem betjening Tidløst, stilrent design Gennemarbejdet,

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax.

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 Kommunikationssystem Prisliste 2009 System beskrivelse SYSTEM BESKRIVELSE

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

www.garden-lights.nl 12 Volt havebelysning

www.garden-lights.nl 12 Volt havebelysning www.garden-lights.nl 12 Volt havebelysning 12 Volt Remote Control + Receiver Timer Brug timeren / sensoren til at tænde eller slukket lyset automatisk. (Sikkerhedsfølelsen rundt omkring huset øges med

Læs mere

07-05-2010. Ara-El Aps Telefon : +45 56 28 65 50 Fax : +45 56 28 65 44 www.ara-el.dk ara-el@ara-el.dk. A Company in Bournonville Group ApS

07-05-2010. Ara-El Aps Telefon : +45 56 28 65 50 Fax : +45 56 28 65 44 www.ara-el.dk ara-el@ara-el.dk. A Company in Bournonville Group ApS 07-0-2010 Ara-El Aps www.ara-el.dk A Company in Bournonville Group ApS G 1000 Schyller Side 8-1 Monteringskasser IK8 Kassebund og grå låg af Noryl, farve RAL 70. Halogenfri, kemisk og vejrbestandig, Lågskruer

Læs mere

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 DK BådtrailerKatalog 2012 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 2 Brenderup bådtrailere. Vær uafhængig af en fast bådplads - og stik til søs lige der, hvor du har lyst! PREMIUM Bådtrailere 9 stærke facts

Læs mere

Byggestrøm, lys, tavler & befæstelse

Byggestrøm, lys, tavler & befæstelse Byggestrøm, lys, tavler & befæstelse Din el-tekniske distributør 1 MELLEMLED Cabicons mellemled passer i udvalg til stikpropperne. De varierer i tætningsgrad alt efter krav til brug. Alle produkterne er

Læs mere