SIKOM A/S NYHEDSBREV JAN. 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SIKOM A/S NYHEDSBREV JAN. 2009"

Transkript

1 MM SIKOM A/S er blevet til SIKOM A/S Pr. 1. jan har MM SIKOM A/S skiftet navn til SIKOM A/S. Årsagen til navn skiftet er, at Adm. Direktør Morten V. Hansen har købt Paul Erik Madsens anparter i firmaet. I denne forbindelse blev det besluttet, at firmaet skulle have en ny profil. Vi kontaktede derfor idworks, som udarbejdede et oplæg til en ny og stilren profil, som vi har taget til os. Firmaet er dog det samme, som det altid har været. SIKOM A/S står stadig for sammensmeltningen af sikkerhed og kommunikation, og værdigrundlaget omkring samarbejde, service, kvalitet og effektivitet er stadig vores kerne værdier. Vores nye udseende betyder, at vores kunder og samarbejdspartnere bliver mødt af en skarpere profil, hvor-end de møder SIKOM A/S. Vi har opdateret vores website, som også har skiftet adresse fra mm-sikom.dk til og vi har udarbejdet en brochure om SIKOM A/S, som kortfattet fortæller om vores kompetencer og sikkerhedsløsninger. Brochuren kan downloades på vores website. SIKOM A/S gennemgår en positiv udvikling og har således ansat 2 personer i de seneste 3 måneder for at følge med efterspørgslen. Der er udvidet både på tekniker- og marketing siden og i dag tæller SIKOM A/S mere end 20 medarbejdere. Læs mere om SIKOM A/S på vores hjemmeside SIKOM A/S installerer kameraovervågning på aflæsserramper og i affaldssilo på Måbjergværket i Holstebro. Dong Energy har øget deres fokus på sikkerhed og miljø. SIKOM A/S har derfor installeret overvågning på aflæsserramper og i affaldssilo på Måbjergværket. Kameraerne optager i det nye H264 format i fuld D1 kvalitet (fuld opløsning i PAL format). Få uger efter installationen tabte en vognmand en container i siloen, hvor den nær havde ramt grabben fra kranen. Denne sekvens benyttes nu til undervisningsbrug og til sikkerhedsinstruktion af interne og eksterne medarbejdere.

2 SIKOM A/S opgraderer IP kameraovervågningen ved kulindfyringen på EV3 på Enstedværket i Esbjerg. Endnu engang udvides IP kamerasystemet på Enstedværket, som i forvejen er et af Danmarks største IP baserede systemer. Kulindfyringen på EV3 har fungeret som et decentralt system, men med ønsket om en større sikkerhed og fleksibilitet, integreres kameraerne nu i det BOSCH baserede IP managementsystem i hovedkontrolrummet. SIKOM A/S har startet et samarbejde op med L90, Esbjerg som er et fælleskommunalt affaldsselskab, som ejes af 13 kommuner på andelsbasis. I forbindelse med opgradering af eksisterende ITV til driftsovervågning, samt driftsikring har L90 og SIKOM A/S indgået en samarbejdsaftale om projektering, levering, installation og idriftsætning. Samarbejdet er endnu et eksempel på hvordan SIKOM A/S fra start til slut håndterer implementeringen af en komplet løsning. Kravet fra L90 var at SIKOM A/S kunne håndtere alle processer i projektet, hvilket i dette tilfælde har inkluderet behovsanalyse/sikkerhedsvurdering, systemlayout, ressourceanalyse, procesoptimering, installationsbeskrivelse og endelig dokumentation. Læs mere om projektet med L90, Esbjerg og se flere kunde cases på vores website SIKOM A/S er på mange måder fuld af talenter. Vi har Danmarks bedste teknikere til rådighed, de mest engagerede sælgere og så leverer vi branchens mest komplette sikkerhedsløsninger. Teknikernes ekspert viden om alle sikkerhedskonceptets facetter gør at vi kan arbejde bredere og levere løsninger i totalentrepriser. Når vi siger totalentrepriser, så mener vi det. Vi har i årevis arbejdet sammen med mange af Danmarks største virksomheder og rådgivningsfirmaer i forbindelse med projektering af højsikkerhedssystemer, hvilket betyder at vi når hele vejen omkring et projekt. Vores kompetencer dækker over et bredt aspekt af sikkerhedsløsninger. SIKOM A/S leverer løsninger indenfor kameraovervågning, perimetersikring, adgangs-

3 kontrol, automatisk brandalarmering, tyverialarmer, varslingssystemer, samtaleanlæg, PA anlæg, lytteanlæg og managementsystemer. En bred vifte som gør, at vi er den foretrukne samarbejdspartner hos Politiet, Kriminalforsorgen, Arresthuse og de danske Fængsler - dvs. de instanser i Danmark der kræver den bedste, tilgængelige sikkerhedsløsning. For mere information besøg vores website på eller ring til os på tlf SIKOM A/S ansætter to nye medarbejdere SIKOM A/S har pr. 1. oktober ansat Jakob Kristensen som Sikrings tekniker. Jakob er udlært elektriker ved Aalborg Installationsforretning i 1999, og har arbejdet som tekniker på sikringssystemer gennem de sidste 10 år. Før Jakob kom til SIKOM A/S har han arbejdet med branddetektering og brandslukning ved Kidde A/S og senest med tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning ved ADT A/S. Den 17. november 2008 ansatte SIKOM A/S Simon Mark Schmidt som Marketingskoordinator. Simon er uddannet Markedsføringsøkonom og har siden da taget to overbygninger på Staffordshire University i England, som Bachelor i International Business Management og derefter en Master i Management. Før Simon kom til SIKOM A/S har han arbejdet som Marketingskoordinator hos havemøbel producenten ScanCom International og som Brand Manager hos a/s blumøller. Simon får til opgave at løfte marketingdelen hos SIKOM A/S. Jakob Kristensen Simon Mark Schmidt IP teknologien vinder ind Det er ikke nogen hemmelighed, at verden i stigende grad bliver digital frem for analog. IP teknologien er et godt eksempel på denne udvikling. Hvor end man kigger indenfor sikkerhedsbranchen, ser man begrebet IPbaseret sikkerhed. SIKOM A/S er med til at drive denne udvikling, da vi i flere år har leveret IP-baserede løsninger til vores kunder. Det er dog ikke alle vores sikkerhedsløsninger der indeholder IP teknologien, det er nemlig ikke alle, der har brug for en IP løsning. Har man f.eks. ikke båndbredden til at håndtere et IP-baseret sikkerhedssystem, vil belastningen på op til 6mbit pr. megapixel kamera være uhensigtsmæssig. Har man til gengæld et behov for at overvåge mange forskellige lokationer på en gang, er IP teknologien en god løsning. Der er således mange forhold, man skal sætte sig ind i, før man vælger enten en IP- eller analog løsning til sin sikkerhedsløsning. Har man båndbredden? Ønsker man hurtig og fleksibel adgang til det lagrede video? Vil man have et minimum af central administration af overvågningen? Dette er nogle af de spørgsmål man skal overveje og diskutere med os.

4 Ønsker du flere oplysninger eller en snak med SIKOM A/S omkring en IP løsning så kontakt Frank Hansen på tlf eller på mail Conference Suite er navnet på det nye software til BOSCH's DCN Next Generation konference system. Den nye DCN software pakke fra BOSCH har mange nye egenskaber, som brugeren vil sætte pris på. Udover disse nye egenskaber så har den grafiske del af softwaren også gennemgået en stor forandring. Brugerfladen er blevet løftet til et professionelt udseende, der gør softwaren behagelig at arbejde med. Den nye software, som blev lanceret i 4. kvartal af 2008, skaber flere muligheder for brugeren. Deriblandt er muligheden for at konfigurere flere brugere med forskellige rettigheder interessant, når man taler om større systemer med flere forskellige administrations niveauer. Softwaren er forberedt til de sidste nye emner indenfor konference verden nemlig touch screen betjening, trådløs kommunikation og diverse afstemningsmuligheder. Derudover skal det nævnes at Conference Suite er fuldt ud Windows Vista kompatibelt. Med et konferencesystem fra BOSCH er man godt i gang, og sikret mange år frem. BOSCH DCN Next Generation er et rent digitalt system, dette sikrer perfekt taleforståelse samt at elektronisk udstråling fra mobiltelefoner eller PC'er ikke giver støj og forstyrrelser. BOSCH DCN Next Generation har markedets mest fleksible og bredeste udvalg af komponenter og tilbehør. Det er muligt at starte med få mikrofoner for efterfølgende at udbygge systemet med flere mikrofoner, tolkefunktion, kamerastyring og streaming til Internettet. For yderligere information kontakt Frank Hansen på Du kan også finde mere information på vores hjemmeside hvor du også kan downloade brochure materiale. REG-SENTRY er Derwent's nye intelligente adgangskontrol system til genkendelse af nummerplader på motorkøretøjer Systemet består af en REG-SENTRY kontrol boks med indlejret processor, Derwent's REG nummerplade genkendelseskamera og det let anvendelige SENTRY- VIEWER software program. Systemet bliver tilsammen en brugervenlig og fleksibel ANPR løsning, med mulighed for tilslutning af flere adgangskontrol applikationer.

5 Systemet er designet til enten at være "stand alone" eller integreret i det nuværende adgangskontrolsystem. REG- SENTRY kan konfigureres til at give adgang eller afvise adgang for køretøjer, som vil ind på det sikrede område. REG-SENTRY systemet fungerer således at brugeren uploader nummerplade data til SENTRY-VIEWER softwaren på en PCer og kan derefter konfigureres til at give adgang eller til ikke at give adgang for hver enkelt af en listes nummerplader. Derefter er systemet selvkørende, således at det selv åbner porten for dem der har tilladelse eller forbliver lukket for dem som ikke har tilladelse til at passere. Integrationsmuligheder er der nok af. REG-SENTRY kan integreres med en bred vifte af applikationer så som bil parkering, flere indgangsområder, fabrikker, varehuse, kontorer, skoler og universiteter. Hvis du vil vide mere om REG-SENTRY, kan du kontakte Frank Hansen på tlf eller på e- mail BOSCH Security Systems introducerer en ny firmware til Divar XF digital video optager. Med firmware 1.2, kan virksomheder tage endnu et vigtigt skridt videre i forbedringerne af den nuværende billedkvalitet. Med forbedringerne bliver billeder taget fra scener med hurtigt bevægende objekter meget tydeligere end tidligere set. "Brugen af H.264, den nye standard inden for video kompression, giver os det perfekte værktøj til at sætte mere fokus på billedkvalitet. H.264 kræver mindre båndbredde og følgende mindre lagring", siger Vincent Bos, som er produktchef for Digital Optager produkter i BOSCH. Foruden betydelige forbedringer af billedkvaliteten tilbyder den nye Divar XF firmware også forbedret funktion gennem netværk med lav båndbredde. Det kører mere gnidningsfrit på mindre kraftfulde PC og har yderligere optimeret supporten til Windows Vista. Divar XF er først og fremmest beregnet fra mellemstore op til store systemer i for eksempel indkøbscentre, banker, finansielle institutioner, bycentre, kasinoer og hoteller. For yderligere information kontakt Frank Hansen på

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed IT-løsninger, IT-support, datanetværk, telefoni, sikring og kommunikation Opbygning, optimering og servicering af IT, datanetværk

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

FLEXICABLE ApS EUROPEAN BUSINESS GAME 2011. CHRISTIAN LANGKJÆR, NICOLAI NÆRUM, JONAS USTVEDT and JONAS MILBAK ORDRUP GYMNASIUM, DENMARK

FLEXICABLE ApS EUROPEAN BUSINESS GAME 2011. CHRISTIAN LANGKJÆR, NICOLAI NÆRUM, JONAS USTVEDT and JONAS MILBAK ORDRUP GYMNASIUM, DENMARK FLEXICABLE ApS CHRISTIAN LANGKJÆR, NICOLAI NÆRUM, JONAS USTVEDT and JONAS MILBAK ORDRUP GYMNASIUM, DENMARK EUROPEAN BUSNIESS GAMES 2011 1 Indholdsfortegnelse IDE OG PRODUKT... 3 Idegrundlag... 3 Produktbeskrivelse...

Læs mere

Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning

Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning Milestone Kundehistorie November 2009 Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning Det hele begyndte i den lokale filial i Hillerød for

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV Det vigtigste først Vores guide til et godt CV Hos Kelly Services vil vi gerne hjælpe dig til at lykkedes på arbejdsmarkedet. Derfor har vi dedikeret noget tid, til at udarbejde en guide, som skal hjælpe

Læs mere

og hvordan du undgår dem De skjulte omkostninger ved kontanthåndtering KUNDEMAGASIN MED FOKUS PÅ SIKKERHED

og hvordan du undgår dem De skjulte omkostninger ved kontanthåndtering KUNDEMAGASIN MED FOKUS PÅ SIKKERHED #1 KUNDEMAGASIN MED FOKUS PÅ SIKKERHED De skjulte omkostninger ved kontanthåndtering og hvordan du undgår dem SIKKERHED I DETAILHANDLEN Minimering af din risikoeksponering OFFENTLIG TRANSPORT Fremtidens

Læs mere

Politiet prioriterer alarmer fra V-AIA-anlæg. side 15. Färdigskuret format 250x350 mm

Politiet prioriterer alarmer fra V-AIA-anlæg. side 15. Färdigskuret format 250x350 mm Lynguide: Sikkerhed online side 5 Politiet prioriterer alarmer fra V-AIA-anlæg side 15 Overfaldsalarmer nok side 8 www.securityuser.dk nr. 1, 2008 Det officielle fagblad for Den Danske Brancheforening

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S.

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Guide - Kom i gang Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Alle rettigheder haves af Sigma Estimates A/S. Materialet må ikke kopieres, og er

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 Velkommen til DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 3. & 4. februar Arrangeret af: Dansk Byggeri & BASIT Bliver afholdt hos: Teknologisk Institut Program Præsentation af udstillere Indhold Vært og arrangører 7

Læs mere

Microsoft og desktop-virtualisering

Microsoft og desktop-virtualisering powered by: Artiklerne er skrevet af Dan Mygind Whitepaper Microsoft og desktop-virtualisering Desktop-virtualisering kan være med til at forenkle administrationen af brugernes desktoppe. Det skal dog

Læs mere

Vi giver dig IT der virker

Vi giver dig IT der virker Vi giver dig IT der virker NEW RETAIL HARDWARE SOLUTIO NS Vi giver dig pålideligt it-udstyr Vi giver dig Servere, Storage & Back-up Nordic Computer A/S er en af DanmARKS ældste og mest velrenommerede IT-virksomheder.

Læs mere

Det betaler sig at være medlem af CAD. Brancheorganisation for værksteder

Det betaler sig at være medlem af CAD. Brancheorganisation for værksteder Det betaler sig at være medlem af CAD Brancheorganisation for værksteder Vi er klar til at servicere dig CAD s viden din tryghed CAD er en moderne brancheorganisation, der består af mere end 1700 autoværksteder,

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

Gug - Visse - Dall Antenneforening. Juni 2008. Verner er klar til sommeren og måske lidt tv.

Gug - Visse - Dall Antenneforening. Juni 2008. Verner er klar til sommeren og måske lidt tv. Gug - Visse - Dall Antenneforening Juni 2008 Verner er klar til sommeren og måske lidt tv. Gug - Visse - Dall Antenneforening Kontoradresse: GVD Antenneforening Sønder Tranders Vej 16 9210 Aalborg SØ Telefon:

Læs mere

Software Architect Software Architect

Software Architect Software Architect Software Architect Du har det store overblik! Bliv Software Architect hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere indenfor fremtidens teknologiplatforme og arkitekturer.

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE Annoncering Intranet i responsivt design baseret på standardløsning i Sharepoint 2013 eller nyere Vallensbæk den 26. maj 2014 1 Udbudsmateriale

Læs mere

ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE. Kom nemt i gang!

ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE. Kom nemt i gang! ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE Kom nemt i gang! Hvordan gør jeg? Vejledning til værktøjet Dette værktøj er udviklet af Quartz+Co til Dansk Byggeri og 3F. Det bygger videre på rapporten Øget Produktivitet

Læs mere

Sikkerhed og velfærd har høj prioritet

Sikkerhed og velfærd har høj prioritet Lørdag den 2. marts 2013 7 TEMA 12 sider med nyheder og baggrund indenfor elektronik og kommunikation i fiskerierhvervet Sikkerhed og velfærd har høj prioritet AKTUELT Fiskere investerer gerne i elektronik,

Læs mere

Open Source i Danmark

Open Source i Danmark Open Source i Danmark - udvikling og anvendelse Rapport udarbejdet af E-Source Development ApS for Patent og Varemærkestyrelsen 2001 Resume Open Source er et princip for softwareudvikling, der i modsætning

Læs mere

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE EN PRAKTISK GUIDE TIL NYE MEDIER I TURISTINDUSTRIEN UDARBEJDET AF SEISMONAUT FOR MIDTJYSK TURISME DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE En praktisk guide til nye medier i turistindustrien

Læs mere

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov

ALT OM FIRMABILEN. Firmakortet tilpasset dit behov ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE ALT OM FIRMABILEN April 2007 Stadig flere firmabiler Flere og flere af de personbiler, der sælges i Danmark, bliver solgt som firmabil,

Læs mere

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC Best ProData Consult-magasin om IT, projekter og menneskene bag. Nr. 1, 2012 Practice KMD sætter eksterne ressourcer i system SDC Konsulentindkøb uden omveje Saxo Bank Kun plads til de bedste Kim Bendixen,

Læs mere

SYNOPSIS Formålet med dette projekt er at undersøge, hvorfor der ikke er flere, der anvender IP-telefoni.

SYNOPSIS Formålet med dette projekt er at undersøge, hvorfor der ikke er flere, der anvender IP-telefoni. Forord Denne rapport af udarbejdet ved Aalborg Universitet, Institut for Datalogi, af projektgruppe E3-208b herunder Kim Buhl Christensen, Simon Rodil Mikkelsen og Lars Sørensen, i perioden 1. februar

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere