SIKOM A/S NYHEDSBREV JAN. 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SIKOM A/S NYHEDSBREV JAN. 2009"

Transkript

1 MM SIKOM A/S er blevet til SIKOM A/S Pr. 1. jan har MM SIKOM A/S skiftet navn til SIKOM A/S. Årsagen til navn skiftet er, at Adm. Direktør Morten V. Hansen har købt Paul Erik Madsens anparter i firmaet. I denne forbindelse blev det besluttet, at firmaet skulle have en ny profil. Vi kontaktede derfor idworks, som udarbejdede et oplæg til en ny og stilren profil, som vi har taget til os. Firmaet er dog det samme, som det altid har været. SIKOM A/S står stadig for sammensmeltningen af sikkerhed og kommunikation, og værdigrundlaget omkring samarbejde, service, kvalitet og effektivitet er stadig vores kerne værdier. Vores nye udseende betyder, at vores kunder og samarbejdspartnere bliver mødt af en skarpere profil, hvor-end de møder SIKOM A/S. Vi har opdateret vores website, som også har skiftet adresse fra mm-sikom.dk til og vi har udarbejdet en brochure om SIKOM A/S, som kortfattet fortæller om vores kompetencer og sikkerhedsløsninger. Brochuren kan downloades på vores website. SIKOM A/S gennemgår en positiv udvikling og har således ansat 2 personer i de seneste 3 måneder for at følge med efterspørgslen. Der er udvidet både på tekniker- og marketing siden og i dag tæller SIKOM A/S mere end 20 medarbejdere. Læs mere om SIKOM A/S på vores hjemmeside SIKOM A/S installerer kameraovervågning på aflæsserramper og i affaldssilo på Måbjergværket i Holstebro. Dong Energy har øget deres fokus på sikkerhed og miljø. SIKOM A/S har derfor installeret overvågning på aflæsserramper og i affaldssilo på Måbjergværket. Kameraerne optager i det nye H264 format i fuld D1 kvalitet (fuld opløsning i PAL format). Få uger efter installationen tabte en vognmand en container i siloen, hvor den nær havde ramt grabben fra kranen. Denne sekvens benyttes nu til undervisningsbrug og til sikkerhedsinstruktion af interne og eksterne medarbejdere.

2 SIKOM A/S opgraderer IP kameraovervågningen ved kulindfyringen på EV3 på Enstedværket i Esbjerg. Endnu engang udvides IP kamerasystemet på Enstedværket, som i forvejen er et af Danmarks største IP baserede systemer. Kulindfyringen på EV3 har fungeret som et decentralt system, men med ønsket om en større sikkerhed og fleksibilitet, integreres kameraerne nu i det BOSCH baserede IP managementsystem i hovedkontrolrummet. SIKOM A/S har startet et samarbejde op med L90, Esbjerg som er et fælleskommunalt affaldsselskab, som ejes af 13 kommuner på andelsbasis. I forbindelse med opgradering af eksisterende ITV til driftsovervågning, samt driftsikring har L90 og SIKOM A/S indgået en samarbejdsaftale om projektering, levering, installation og idriftsætning. Samarbejdet er endnu et eksempel på hvordan SIKOM A/S fra start til slut håndterer implementeringen af en komplet løsning. Kravet fra L90 var at SIKOM A/S kunne håndtere alle processer i projektet, hvilket i dette tilfælde har inkluderet behovsanalyse/sikkerhedsvurdering, systemlayout, ressourceanalyse, procesoptimering, installationsbeskrivelse og endelig dokumentation. Læs mere om projektet med L90, Esbjerg og se flere kunde cases på vores website SIKOM A/S er på mange måder fuld af talenter. Vi har Danmarks bedste teknikere til rådighed, de mest engagerede sælgere og så leverer vi branchens mest komplette sikkerhedsløsninger. Teknikernes ekspert viden om alle sikkerhedskonceptets facetter gør at vi kan arbejde bredere og levere løsninger i totalentrepriser. Når vi siger totalentrepriser, så mener vi det. Vi har i årevis arbejdet sammen med mange af Danmarks største virksomheder og rådgivningsfirmaer i forbindelse med projektering af højsikkerhedssystemer, hvilket betyder at vi når hele vejen omkring et projekt. Vores kompetencer dækker over et bredt aspekt af sikkerhedsløsninger. SIKOM A/S leverer løsninger indenfor kameraovervågning, perimetersikring, adgangs-

3 kontrol, automatisk brandalarmering, tyverialarmer, varslingssystemer, samtaleanlæg, PA anlæg, lytteanlæg og managementsystemer. En bred vifte som gør, at vi er den foretrukne samarbejdspartner hos Politiet, Kriminalforsorgen, Arresthuse og de danske Fængsler - dvs. de instanser i Danmark der kræver den bedste, tilgængelige sikkerhedsløsning. For mere information besøg vores website på eller ring til os på tlf SIKOM A/S ansætter to nye medarbejdere SIKOM A/S har pr. 1. oktober ansat Jakob Kristensen som Sikrings tekniker. Jakob er udlært elektriker ved Aalborg Installationsforretning i 1999, og har arbejdet som tekniker på sikringssystemer gennem de sidste 10 år. Før Jakob kom til SIKOM A/S har han arbejdet med branddetektering og brandslukning ved Kidde A/S og senest med tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning ved ADT A/S. Den 17. november 2008 ansatte SIKOM A/S Simon Mark Schmidt som Marketingskoordinator. Simon er uddannet Markedsføringsøkonom og har siden da taget to overbygninger på Staffordshire University i England, som Bachelor i International Business Management og derefter en Master i Management. Før Simon kom til SIKOM A/S har han arbejdet som Marketingskoordinator hos havemøbel producenten ScanCom International og som Brand Manager hos a/s blumøller. Simon får til opgave at løfte marketingdelen hos SIKOM A/S. Jakob Kristensen Simon Mark Schmidt IP teknologien vinder ind Det er ikke nogen hemmelighed, at verden i stigende grad bliver digital frem for analog. IP teknologien er et godt eksempel på denne udvikling. Hvor end man kigger indenfor sikkerhedsbranchen, ser man begrebet IPbaseret sikkerhed. SIKOM A/S er med til at drive denne udvikling, da vi i flere år har leveret IP-baserede løsninger til vores kunder. Det er dog ikke alle vores sikkerhedsløsninger der indeholder IP teknologien, det er nemlig ikke alle, der har brug for en IP løsning. Har man f.eks. ikke båndbredden til at håndtere et IP-baseret sikkerhedssystem, vil belastningen på op til 6mbit pr. megapixel kamera være uhensigtsmæssig. Har man til gengæld et behov for at overvåge mange forskellige lokationer på en gang, er IP teknologien en god løsning. Der er således mange forhold, man skal sætte sig ind i, før man vælger enten en IP- eller analog løsning til sin sikkerhedsløsning. Har man båndbredden? Ønsker man hurtig og fleksibel adgang til det lagrede video? Vil man have et minimum af central administration af overvågningen? Dette er nogle af de spørgsmål man skal overveje og diskutere med os.

4 Ønsker du flere oplysninger eller en snak med SIKOM A/S omkring en IP løsning så kontakt Frank Hansen på tlf eller på mail Conference Suite er navnet på det nye software til BOSCH's DCN Next Generation konference system. Den nye DCN software pakke fra BOSCH har mange nye egenskaber, som brugeren vil sætte pris på. Udover disse nye egenskaber så har den grafiske del af softwaren også gennemgået en stor forandring. Brugerfladen er blevet løftet til et professionelt udseende, der gør softwaren behagelig at arbejde med. Den nye software, som blev lanceret i 4. kvartal af 2008, skaber flere muligheder for brugeren. Deriblandt er muligheden for at konfigurere flere brugere med forskellige rettigheder interessant, når man taler om større systemer med flere forskellige administrations niveauer. Softwaren er forberedt til de sidste nye emner indenfor konference verden nemlig touch screen betjening, trådløs kommunikation og diverse afstemningsmuligheder. Derudover skal det nævnes at Conference Suite er fuldt ud Windows Vista kompatibelt. Med et konferencesystem fra BOSCH er man godt i gang, og sikret mange år frem. BOSCH DCN Next Generation er et rent digitalt system, dette sikrer perfekt taleforståelse samt at elektronisk udstråling fra mobiltelefoner eller PC'er ikke giver støj og forstyrrelser. BOSCH DCN Next Generation har markedets mest fleksible og bredeste udvalg af komponenter og tilbehør. Det er muligt at starte med få mikrofoner for efterfølgende at udbygge systemet med flere mikrofoner, tolkefunktion, kamerastyring og streaming til Internettet. For yderligere information kontakt Frank Hansen på Du kan også finde mere information på vores hjemmeside hvor du også kan downloade brochure materiale. REG-SENTRY er Derwent's nye intelligente adgangskontrol system til genkendelse af nummerplader på motorkøretøjer Systemet består af en REG-SENTRY kontrol boks med indlejret processor, Derwent's REG nummerplade genkendelseskamera og det let anvendelige SENTRY- VIEWER software program. Systemet bliver tilsammen en brugervenlig og fleksibel ANPR løsning, med mulighed for tilslutning af flere adgangskontrol applikationer.

5 Systemet er designet til enten at være "stand alone" eller integreret i det nuværende adgangskontrolsystem. REG- SENTRY kan konfigureres til at give adgang eller afvise adgang for køretøjer, som vil ind på det sikrede område. REG-SENTRY systemet fungerer således at brugeren uploader nummerplade data til SENTRY-VIEWER softwaren på en PCer og kan derefter konfigureres til at give adgang eller til ikke at give adgang for hver enkelt af en listes nummerplader. Derefter er systemet selvkørende, således at det selv åbner porten for dem der har tilladelse eller forbliver lukket for dem som ikke har tilladelse til at passere. Integrationsmuligheder er der nok af. REG-SENTRY kan integreres med en bred vifte af applikationer så som bil parkering, flere indgangsområder, fabrikker, varehuse, kontorer, skoler og universiteter. Hvis du vil vide mere om REG-SENTRY, kan du kontakte Frank Hansen på tlf eller på e- mail fbh@sikom-as.dk. BOSCH Security Systems introducerer en ny firmware til Divar XF digital video optager. Med firmware 1.2, kan virksomheder tage endnu et vigtigt skridt videre i forbedringerne af den nuværende billedkvalitet. Med forbedringerne bliver billeder taget fra scener med hurtigt bevægende objekter meget tydeligere end tidligere set. "Brugen af H.264, den nye standard inden for video kompression, giver os det perfekte værktøj til at sætte mere fokus på billedkvalitet. H.264 kræver mindre båndbredde og følgende mindre lagring", siger Vincent Bos, som er produktchef for Digital Optager produkter i BOSCH. Foruden betydelige forbedringer af billedkvaliteten tilbyder den nye Divar XF firmware også forbedret funktion gennem netværk med lav båndbredde. Det kører mere gnidningsfrit på mindre kraftfulde PC og har yderligere optimeret supporten til Windows Vista. Divar XF er først og fremmest beregnet fra mellemstore op til store systemer i for eksempel indkøbscentre, banker, finansielle institutioner, bycentre, kasinoer og hoteller. For yderligere information kontakt Frank Hansen på

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE INTEGREREDE SIKKERHEDSLØSNINGER SIKOM A/S udvikler og leverer integrerede sikkerhedssystemer til kunder, hvor kvalitet, driftsikkerhed og funktionalitet har høj prioritet.

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

STANLEY ONE PASSER PÅ DIN VIRKSOMHED

STANLEY ONE PASSER PÅ DIN VIRKSOMHED STANLEY ONE PASSER PÅ DIN VIRKSOMHED STANLEY Security er den største og mest betroede leverandør af elektronisk sikkerhed i Europa. Som en del af STANLEY Black & Decker én af de 500 største børsnoterede

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS 1 1 Hvad har videoinstallatøren brug for? Inden vi udviklede vores nye IP-kameraer, lyttede vi til andre. Vi ville gerne vide, hvad der er vigtigst for dig,

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Seminar. Din personlige invitation

Seminar. Din personlige invitation Seminar Din personlige invitation Program VITANI Seminar - 12. Juni 8.30-9.00 Indskrivning og let morgenmad 9.00-9.15 Indledning og velkomst 9.15-10.00 Lancering af nye produkter - Nedap AEOS 3.0 - sikring

Læs mere

Kommune seminar 13. oktober SCANVIEW A/S byder velkommen til en spændende dag!

Kommune seminar 13. oktober SCANVIEW A/S byder velkommen til en spændende dag! SCANVIEW A/S byder velkommen til en spændende dag! Agenda: 09.30-10.00 Morgenmad 10.00-10.15 Velkomst og præsentation 10.15-10.45 TV Overvågning og forsikring, Lars Jespersen, Contea 10.45-11.30 Overvågning

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Med en effektiv ny softwarepakke! DCN NG DCN NG kongressystemer: Et samlet system til konferencer af alle størrelser og typer DCN-systemet kan tilpasses, så

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6 Indhold 1 Introduktion 3 1.1 Funktioner 3 2 Kom godt i gang 4 2.1 Pakkens indhold 4 2.2 Oversigt over kameraet 5 3 Installation 6 3.2 Tilføj IP116 Smart kameraet i App 6 3.3 Tilgå IP116 Smart kameraet

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

Online via USB med ATS8500. Revision 02

Online via USB med ATS8500. Revision 02 Online via USB med ATS8500 ATS8500 - Opstart Programmet startes op ATS8500 - Opstart Ved første tilslutning af central via USB vil PC skulle installere driver for denne. Vælg Ja, kun denne gang & Installere

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

PROFESSIONEL VIDEOOVERVÅGNING

PROFESSIONEL VIDEOOVERVÅGNING Næstved Kommune Afd. Center for trafik og ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved Att.: Birgit Flinch Melsen Projekt: Videoovervågning i nyt parkeringshus bag ved Næstved Station Dato: 15.03.2018 Kontaktperson:

Læs mere

Det Selvbetjente Bibliotek

Det Selvbetjente Bibliotek Det Selvbetjente Bibliotek Self Operated Library (SOL) Cordura A/S har udviklet en række software- og hardwareprodukter, der tilsammen gør det muligt for mindre biblioteksfilialer at have åbent uden fysisk

Læs mere

Conference phones for every situation

Conference phones for every situation Conference phones for every situation Møder via mobiltelefon Tilslut din mobiltelefon til Konftel, med kabel eller trådløst via Bluetooth. Web-møde Taler du med kunder og kolleger via Skype, Microsoft

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

PROFESSIONEL VIDEOOVERVÅGNING

PROFESSIONEL VIDEOOVERVÅGNING Næstved Kommune Afd. Center for trafik og ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved Att.: Birgit Flinch Melsen Projekt: Videoovervågning i nyt parkeringshus bag ved Næstved Station Dato: 17.04.2018 Kontaktperson:

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

PROFESSIONEL VIDEOOVERVÅGNING

PROFESSIONEL VIDEOOVERVÅGNING DSB Ejendomme Telegade 2 2630 Høje Taastrup Att.: John Heldal Projekt: Videoovervågning i nyt parkeringshus bag ved Næstved Station Dato: 07.02.2018 Kontaktperson: Torsten Ussing Tel: +45 20661894 Mail:

Læs mere

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE 29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE SIKKERHED VÆKSTER Digitalisering, globalisering og nye trusler kræver, at sikkerhedsbranchen konstant er i arbejdstøjet for at sikre tidsvarende løsninger. Både

Læs mere

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Trådløse teknologier kommer buldrende Nye trådløse teknologier introduceres i et tempo som aldrig før Trådløse teknologier gør installation meget enklere.

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,-

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,- INTERNET HASTIGHED SIDE 1/2 SIKKERHEDSPAKKE GARANTERET HASTIGHED Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Hastighed Mindstepris i 6 mdr.: Pris

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Infrastruktur i hjemmet og begreber

Infrastruktur i hjemmet og begreber Infrastruktur i hjemmet og begreber Indholdsfortegnelse Ordliste... 2 Accesspoint... 2 DHCP... 2 DSL... 2 Ethernet... 2 Firewall... 2 Flatrate... 2 Hub... 3 IP... 3 IP-adresse... 3 IP-filtrering... 3 IP-forwarding...

Læs mere

Personsikringssystem fra Bosch

Personsikringssystem fra Bosch Personsikringssystem fra Bosch Ñ Håndtering af trusler og detektering af nødsituationer Ñ Personbeskyttelse: ulykker og risiko for aggressiv adfærd Ñ Manuel og automatisk alarm med lokationsoplysninger

Læs mere

SEAMON net access system

SEAMON net access system SEAMON net access system Local Network Monitoring Services SEAMON Business Network Monitoring System SNMS Log in skærm via SSL krypteret forbindelse til monitorering af lokationens gæstenetværk SNMS interface

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Mere end 100 års erfaring inden for brandsikring og sikringssystemer VI

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR NYHED Komfort og Sikkerhed med COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper eller bil KAMERA SYSTEMER og MOBILE PC er COMFORT-VIDEO : KAMERA

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Ondisplay - Digitalt informationssystem

Ondisplay - Digitalt informationssystem Ondisplay - Digitalt informationssystem Instore TV, Infoskærme eller digital skitning Instore TV blev fra den spæde begyndelse i USA introduceret som en ny mediekanal primært i detailforretninger. Et faktum

Læs mere

Video Management Software. Produktbrochure

Video Management Software. Produktbrochure Video Management Software Produktbrochure Fleksibel, effektiv og intelligent Video Management Software forsyner brugeren med effektiv og avanceret videoovervågningssoftware, der er nem at bruge. I kombination

Læs mere

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Virksomhedens IT afdeling TNM it TNM it er stiftet af Thomas Nejsum Madsen og Peter Søby i 2003. Vi baserer os på et indgående kendskab til landbruget

Læs mere

PROTECTGLOBAL.COM EN TÅGEKANON FRA PROTECT. sikrer værdierne på sekunder og gør det umuligt for tyven at stjæle noget!

PROTECTGLOBAL.COM EN TÅGEKANON FRA PROTECT. sikrer værdierne på sekunder og gør det umuligt for tyven at stjæle noget! PROTECTGLOBAL.COM EN TÅGEKANON FRA PROTECT sikrer værdierne på sekunder og gør det umuligt for tyven at stjæle noget! EKSPERTERNE I SIKKERHEDSTÅGE PROTECT er verdens største producent af tågekanoner til

Læs mere

PROTECTGLOBAL.COM EN TÅGEKANON FRA PROTECT TM. sikrer værdierne på sekunder og gør det umuligt for tyven at stjæle noget!

PROTECTGLOBAL.COM EN TÅGEKANON FRA PROTECT TM. sikrer værdierne på sekunder og gør det umuligt for tyven at stjæle noget! PROTECTGLOBAL.COM EN TÅGEKANON FRA PROTECT TM sikrer værdierne på sekunder og gør det umuligt for tyven at stjæle noget! EKSPERTERNE I SIKKERHEDSTÅGE PROTECT TM er verdens største producent af tågekanoner

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA 2.6. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION AXIS KAMERAER Team Mobbis anbefaler AXIS som leverandør af

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

LK IHC Bolig - til dine kunder. Nemt at sælge. Nemt at installere. Til både nybyg og mindre renoveringer.

LK IHC Bolig - til dine kunder. Nemt at sælge. Nemt at installere. Til både nybyg og mindre renoveringer. LK IHC Bolig - til dine kunder Nemt at sælge. Nemt at installere. Til både nybyg og mindre renoveringer. LK IHC på en helt ny måde Med LK IHC Bolig har vi hos Lauritz Knudsen givet det kendte og populære

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

UC Partnerprofil. NetDesign A/S Gammelgårdsvej 91 3520 Farum. Profil

UC Partnerprofil. NetDesign A/S Gammelgårdsvej 91 3520 Farum. Profil NetDesign A/S Gammelgårdsvej 91 3520 Farum Profil Om os NetDesign er Danmarks største systemintegrator inden for IP-baserede kommunikationsløsninger. Vi integrerer og hoster alle former for moderne IPkommunikation

Læs mere

Overvågning i samfundet Kommunikation/IT & Samfundsfag

Overvågning i samfundet Kommunikation/IT & Samfundsfag Overvågning i samfundet Kommunikation/IT & Samfundsfag Simon Mikkelsen & Phillip Thomsen 1 Indholdsfortegnelse Introduktion: 3 Projekt- og produktmål: 3 Idé udvikling og brainstorm: 3 Afgrænsning: 3 Farver:

Læs mere

Scope Management ITU 11-09-2013 @janhmadsen #ituscpmgt

Scope Management ITU 11-09-2013 @janhmadsen #ituscpmgt Scope Management ITU 11-09-2013 @janhmadsen Dagsorden Oplægsholder Projektstyring Scope Management i en fælles kontekst Definitioner Scope Management - styring af omfang ved projektets start under projektets

Læs mere

EDB-Gruppen. Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15. Dato: 15. maj 2008. Version: 1

EDB-Gruppen. Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15. Dato: 15. maj 2008. Version: 1 EDB-Gruppen Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15 Løsningsbeskrivelse Dato: 15. maj 2008 Copyright 2008 Medianet Innovations Side 2 af 15 Bilag A - produktoversigt A.1 Medianets produkter og

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Virksomheder B-t-B B-t-C Internetbaseret samarbejde Virksomheder, der markedsfører

Virksomheder B-t-B B-t-C Internetbaseret samarbejde Virksomheder, der markedsfører 8 E-Business 227 Internettet er i dag så udbredt i forretningsmæssig sammenhæng, at det skal behandles i et kapitel for sig. Internettet kan ses som en global, elektronisk forbindelse mellem virksomheder,

Læs mere

Tågesikring og videoovervågning i intelligent samarbejde

Tågesikring og videoovervågning i intelligent samarbejde Pressemeddelelse fra Protect A/S Adm. direktør i Securitas, Tom Laursen (midtfor), ser helt nye forretningsmuligheder indenfor tågesikring med Protects nye IP-muligheder. Her sammen med teknisk direktør

Læs mere

Problemfri skiltning og visuel branding

Problemfri skiltning og visuel branding Problemfri skiltning og visuel branding Modulex gør det nemt at gennemføre komplekse projekter, der omfatter skiltning og visuel branding. Du finder vores arbejde overalt, hvor mange mennesker færdes:

Læs mere

PUBLIC ADDRESS, BAGGRUNDS MUSIK OG TALEVARSLINGS SYSTEM

PUBLIC ADDRESS, BAGGRUNDS MUSIK OG TALEVARSLINGS SYSTEM www.lda-audio.dk PUBLIC ADDRESS, BAGGRUNDS MUSIK OG TALEVARSLINGS SYSTEM HVEM SAGDE LILLE ONE er et komplet EN 54-16 certificeret public address, baggrundsmusik og talevarslingssystem der inkluderer en

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

IT Support Guide. Installation af netværksprinter (direkte IP print)

IT Support Guide. Installation af netværksprinter (direkte IP print) IT Support Guide Denne guide er hentet på www.spelling.dk Program: Microsoft Windows Vista Program sprog version: ENG (US) Guide emne: Installation af netværksprinter (direkte IP print) Publikationsnr.:

Læs mere

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET TING PÅ INTERNETTET Internet of things er et moderne begreb, som dækker over, at det ikke længere kun er computere, der er på internettet. Rigtig

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER 2.3. HSYCO/ALARMS MANAGER - INSTALLATION IONO ENHEDER IONO enheder er sensor kontrolenheder beregnet

Læs mere

Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden

Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden TruPortal 1.5 leverer brugervenlighed og flere funktioner, så den imødekommer behovene til løsningen af forskellige opgaver TruPortal 1.5 Effektiv,

Læs mere

Unispeed Blue Shield. Hotel Cafe' Camping plads Boligforening BRUGERVENLIGT FLEXIBELT SKALERBART. Hosted Lognings løsning til Netværk

Unispeed Blue Shield. Hotel Cafe' Camping plads Boligforening BRUGERVENLIGT FLEXIBELT SKALERBART. Hosted Lognings løsning til Netværk Unispeed Blue Shield Hosted Lognings løsning til Netværk Hotel Cafe' Camping plads Boligforening ETSI compliant CALEA compliant BRUGERVENLIGT FLEXIBELT SKALERBART OVERBLIK 3 SKALERBAR, MODULERET OG FREMTIDSSIKRET

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning

Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning Milestone Kundehistorie November 2009 Arbejdernes Landsbank sikrer kunder og medarbejdere: Arbejdernes Landsbank fejrer 10 år med digital overvågning Det hele begyndte i den lokale filial i Hillerød for

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Fjernstyring af intelligente vandingssystemer Vanding af golfbaner og andre græsarealer via en GPRS/Web løsning Crysbergs udviklingsingeniører blev sat på en spændende opgave, da en af vores samarbejdspartnerne

Læs mere

Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation

Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation Mobilsikring Flytbart og genanvendeligt sikringskoncept med hurtig installation SIKRING MOBI SIKRING.C Mobilporten Kan leveres komplet med: 40 fods container med skydeport. Fåes også i 0 fods. Mobilhegn

Læs mere

NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk

NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk BRUG DIT IP-NETVÆRK Nedap AEOS er markedets mest IP-orienterede sikringssystem og er

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

IT Connect. IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning

IT Connect. IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning IT Connect IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning Fremtiden Der er fornuft i at eje sit eget netværk, hvis man ønsker at være uafhængig af ydre omstændigheder Vi er på forkant med nettet Internettet med de

Læs mere

Udvikling af en fælles PLC og SRO standard i forsyningsvirksomhed. Morten C. Jørgensen

Udvikling af en fælles PLC og SRO standard i forsyningsvirksomhed. Morten C. Jørgensen Udvikling af en fælles PLC og SRO standard i forsyningsvirksomhed Morten C. Jørgensen Agenda Præsentation Proces ny standard Teknisk løsning Udvikling og vedligeholdelse Programmeringseksempler Hvem er

Læs mere

Oversigt over produktfamilier. InspectorP64x Konfigurerbar. Programmerbar. Økonomisk. Hurtig. 2D-VISION

Oversigt over produktfamilier. InspectorP64x Konfigurerbar. Programmerbar. Økonomisk. Hurtig. 2D-VISION Oversigt over produktfamilier InspectorP64x Konfigurerbar. Programmerbar. Økonomisk. Hurtig. Fordele A ERBAR. PROGRAMMERBAR. ØKOURTIG. B C D E Udvid 2D-vision-sensorne InspectorP6xx s funktioner med SensorApps

Læs mere

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Væsentlige iagttagelser: Hvad driver moderne virksomheder til at gennemgå en digital transformation? Hvordan kan BPM-værktøjer hjælpe digitale

Læs mere

MagniLink PRO. for en tilgængelig arbejdsplads

MagniLink PRO. for en tilgængelig arbejdsplads MagniLink PRO for en tilgængelig arbejdsplads MagniLink Pro PRO Til alle professionelle MagniLink PRO er udviklet med ambition om at blive det ultimative system for alle professionelle, uanset hvad de

Læs mere

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 HPA VÆRKSTEDSUDSTYR Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Generel karakteristik Ny 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale

Læs mere

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale kameraer så maksimum præcision er sikret. Automatisering af procedurer samt brug af kvalitets

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

Nokia Nseries PC Suite udgave

Nokia Nseries PC Suite udgave Nokia Nseries PC Suite 2.1 1. udgave 2008 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Nokia

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere