Beretning for Herning Ishockey Klub 2013 / 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for Herning Ishockey Klub 2013 / 2014"

Transkript

1 Beretning for Herning Ishockey Klub 2013 / 2014 Velkommen til generalforsamlingen for Herning Ishockeyklub og velkommen til HIK Lounge Profil Optik Wichmann. I år vil I sammen med min beretning også få et sportsligt indblik fra vores udviklingsansvarlig Lars Bach, som har ansvaret fra U13 og nedefter, samt fra Dan Jensen, som er vores talentansvarlig fra U17 og fremefter. Vores netop afsluttede sæson har været helt fantastisk fyldt med highlights og gode oplevelser. Det er ikke en nem opgave, at samle de mange events, kampe og tiltag, som sker i Herning Ishockey Klub henover en sæson, som for mange kører fra maj til april. Sæsonen startede lidt øv, hvor 2 personer som har betydet rigtig meget efter mange år valgte at tage afsked med HIK. Erik Petersen tog springet retur til Canada efter mange år i Herning og de sidste 8 sæsoner som sportslig ansvarlig i HIK. Bjarne Skou som siden tiden i Hal E har været idemand og tovholder på Far og Søn hver søndag valgte ligeledes efter egne overvejelser at sige stop for denne gang. Begge store personligheder vi har værdsat og som gennem mange år har betydet rigtig meget for HIK. Det er en naturlig proces, at kendte personer siger stop eller tager en pause, men det at vi fortsat har gode personer til at tage nye opgaver viser den styrke og DNA som findes i vores vægge og klub. Efter sidste sæson var jeg lidt kritisk efter vores sportslige og økonomiske resultater Det fik vi i fællesskab gjort noget ved og resultaterne har været rigtig gode, selvom der med jysk besindighed fortsat er plads til forbedringer.

2 Lars og Dan vil senere komme ind på de sportslige resultater og aktiviteter men jeg vil alligevel godt nævne nogle af de mange highlights. Vores U13 har på rigtig mange måder haft en enestående sæson, hvor de på mange områder har løftet baren. De har som hold gennemført 3 store arrangementer på KVIK Hockey Arena med et U13.2 stævne, DanHostel Cup og et ligeså fantastisk U13 DM på hjemmebane tilbage i marts, hvor de også hjemførte fortjente sølvmedaljer. Holdet har haft et stort program, hvor de også fandt plads til at være det bedste Power Breaks hold for Blue Fox i Metalligaen. U15 blev jyske mestre og fik bronze til DM i Rungsted. Holdet gennemførte også en 15.2 turnering i Herning, som kom lidt ind fra højre, men det løste teamet helt fantastisk. Vores U17 hold er en meget smal trup, som i denne sæson har fået god hjælp fra U15. De har gennem sæsonen været utrolig stabile og målrettet og hjemførte en velfortjent sølvmedalje fra DM i Aalborg. U20 fik bronze ved DM i Rødovre, hvor de var oppe mod stærke ligahold fra netop Rødovre og Odense. Vores U11 og U9 spillere har igen i år fået bygget på deres ishockeymæssige udvikling, samt haft en mindre men meget vigtig tilgang af nye spillere. På U7 og Far og Søn har vi haft en fantastisk udvikling med tilgang af nye spillere. Der er blevet gjort et kæmpe stykke arbejde, hvor vi omkring juletid oplevede op til 35 spillere på U7 træningen. En vital tilgang af nye spillere, som lover godt for de kommende årgange. Pigerne spillede med om DM og endte på en samlet 4. plads, som holdet var tilfreds med. Vores 1. division tabte til Hvidovre i den 5 kamp i semifinalen og nåede dermed ikke sæsonens mål som var en plads i finalen. En ganske god aktivitet og indsats af samtlige af vores hold i de sidste kampe i den danske turnering, som giver en forventning om ligeså gode oplevelser til den kommende sæson.

3 Vi har en stor og sund økonomi, som vi værner om og tager et stort ansvar overfor. Vi er i en udvikling, hvor vi søger en balance mellem samlere og spredere, hvilket vi i bestyrelsen anser som et vigtigt fundament for fremtiden. Det er vores hold og spillere, som driver udgifterne, men det er også vores hold og spillere / forældre som i højere grad driver vores indtægter. En god udvikling når vi tænker på, at en ishockeyspiller i HIK koster omkring 7500,00 og i gennemsnit betaler 2500,00 i kontingent. Vi har afsluttet vores sæson pr med et ærgerligt underskud. Vi har iværksat nogle nye tiltag for den kommende sæson, som medføre at vi kan holde det aktivitetsniveau vi ønsker, samtidig med at vi har styr på vores samlede driftsresultat. Aktivitetsniveauet på KVIK Hockey Arena har som de tidligere år været på et højt niveau. Vores HIK Hockey School i uge 32 var ikke fuldt booket, selvom vi havde sat antallet ned fra 150 til 120 for at holde et sportsligt højt niveau. Vi fik 102 tilmeldinger, som alle fik en fantastisk god uge i Herning målt på de tilbagemeldinger vi fik fra vores gæster og egne spillere og hjælpere. Hockey skolen er en vigtig uge for HIK både med hensyn til den sportslige udvikling, men også som en indtægtsgivende aktivitet, selvom deltagerne får meget for deres betaling i Herning. Stor tak til de frivillige som gør, at vi kan afvikle ugen med tilfredse deltagere og en stor tak til vores Blue Fox og gamle Herning drenge, som stiller op til stor glæde for de unge drenge og piger. DanHostel cuppen blev afviklet henover juledagene, og vi havde igen besøg af vores norske venner fra Stavanger. En god turnering, som denne gang kun var for U13 spillere. Det lykkes os ikke, at samle nok hold til en tilsvarende turnering for U15.

4 KVIK Hockey Arena lagde også i denne sæson is og faciliteter til en U18 landsholdssamling og 2 DIU samlinger for U15/16, som er placeret i de samme perioder, hvor vi også selv gerne vil benytte isen, men det er utrolig lærerigt for os som klub, at have besøg af de forskellige landshold og DIU. Stor tak til vores udvalg for at håndtere vores gæster på bedste vis. Vores TIK- og Kraftcenter har været et stort tema i denne sæson. Der skulle findes en ny træner i stedet for vores mangeårige træner Erik Petersen. Aftalen med Adam Wozninski har været en god løsning for drengene på istræningerne gennem sæsonen, og vi arbejder på en bedre løsning på off ice træningen fra april til sommerferien. Lubus Pisar har været tilknyttet vores målmænd på mandagstræningen, som har været en utrolig positiv historie for alle parter. Dan Jensen har som de tidligere år haft hovedansvaret for Kraftcenter træningen, hvor Dan havde besøg af nogle lands- og ungdomstrænere indenfor håndbolden, som søgte noget erfaringsudveksling og inspiration i hvordan vi som klub udvikler unge spillere til det næste niveau. Vi havde omkring juletid nogle fælles udfordringer fordi Herning Elite lavede nogle strukturelle omprioriteringer, men de er på plads nu og vi har fået nogle virkelige positive tilbagemeldinger fra den nye elitekoordinator Søren Baadsgaard. Samme positive tilbagemeldinger har vi også modtaget fra Team Denmark og DIU omkring vores arbejde med Kraftcenteret. A Landshold 8 Herning spillere, hvor der blev sorteret 3 fra efter sidste træningskamp og endnu 4 kunne have været med. Heraf kommer de 3 fra vores Kraftcenter. U20 8 fra Herning U18 3 fra Herning U17 4 fra Herning U16 2 fra Herning

5 Herning Wall of Fame har i denne sæson fået tilgang af Nicklas Jensen og Patrick Bjorkstrand, som begge har klaret sig fantastisk i denne sæson og begge er med på A landsholdet for Danmark i Minsk. Thomas Spilling er også kvalificeret til WOF med hans præstationer for Rögle i SHL. Thomas er også et produkt af Kraftcenteret og med til A VM i Minsk og vi ser frem til at byde Thomas velkommen på WOF i den kommende sæson. Husker i highlights fra 14. marts, hvor Nicklas, Peter og Frans scorede og hvor Frederik samme aften stod på mål i NHL helt outstanding. 15. april hvor Blue Fox med flest Herning spillere på holdet vandt kamp 6 i finalen i sæsonens sidste hjemmekamp over Sønderjyske på Kvik Hockey Arena. Vi har mange frivillige og vi skal passe på dem alle sammen, samtidig med at vi skal involvere nye på alle niveauer. Vi arbejder på som bestyrelse at være synlig i hverdagen og anerkende det gode arbejde omkring vores unge mennesker i nuet hvor det sker for hele tiden er være i berøring med virkeligheden. I skal derfor alle have en stor tak for jeres fantastiske indsats gennem sæsonen for I er alle en stor del af vores DNA. Vores bushold har passet og plejet vores 2 HIK busser, som traditionen tro har kørt godt 50 tusinde kilometer til nye ishockeyoplevelser. Udgifterne til vedligeholdelsen har været på meget fornuftigt niveau og har holdt sig indenfor budgettet takket være jeres tilgang til rettidig renovering og reparation. Tak til Jens, Preben, CD, Villy, 2 x Erik, Hardy og mange flere. Vores trænere, holdledere, materialemænd, buschauffører, bokspersonale, massører, læger, hockey-moms med flere, som alle gør en stor indsats i det daglige.

6 Vores kampkoordinator Pernille som fra København placerer alle vores kampe i den hjemlige turnering. Et job som ikke altid er let, men som med hjælp fra holdene alligevel er lykkes. Selvom vi har deltaget i alle kvalifikationer til DM og de afsluttende DM finaler er det lykkes Pernille at holde vores udgifter til busleje på et historisk lavt niveau. Vores webmaster Seldrup, der som altid har udviklet vores Herningik.dk som et sted hvor oplysningerne kan findes. Tak til Anders Hertzberg for rigtig mange indlæg på hjemmesiden til stor glæde for mange. Tak til Jan Lund og andre for at dele vores informationer på facebook, hvor vi kommer ud til flest mennesker med de gode budskaber fra HIK. Vores koordinator Sanne, som måned for måned har koordineret vores indsats og arbejde i forbindelse med de mange events i MCH / Boxen. Vores fælles indsats i Boxen har været rekordhøj i denne sæson og vi har allerede fået en god start på den nye fantastisk udvikling og utrolig vigtig for vores fællesskab og mulighed for nye oplevelser med ishockey. Vores forældreforening, som gennem deres arbejde i Shoppen har været igennem en turn around. De er ved en stor indsats på fode igen og klar til at servicere vores medlemmer med nyt udstyr i samarbejde med Skater Town. Sloganet: ved at støtte shoppen støtter du dig selv kan ikke være mere rigtig. Vores nye ungdomsudvalg har haft en god start med juleafslutning og er klar med et nyt setup for den nye sæson. De har indkaldt til et klubarrangement den 24. juni hvor Skater Town kommer på besøg og i samarbejde med HIK præsentere vores nye klub dragter med mere.

7 Teamet med Gitte Rabek og Benny har som tidligere år arrangeret det årlige lodseddelsalg i samarbejde med Herning Fremad en god og vigtig indtægtskilde til ungdomsarbejdet i HIK. Lavet et nyt samarbejde med Vestjylland Forsikring, Grib telefonen som blev testet af Canada holdet de fik en god hitrate spændende hvad det kan blive til fremover. Lone Jessen og de øvrige i vores rekrutteringsudvalg har fået sat nogle nye initiativer i gang med rigtig gode resultater til følge. De har afviklet løve dagen, inviteret SFO i Herning kommune til at komme og spille ishockey, været yderst aktive på Far og Søn og U7, hvor de har fået fat i mange nye kommende ishockeyspillere og deres forældre. Vores bogholder Lene har med stor dygtighed holdt styr på vores mange bilag og posteringer. Det er vigtigt, at vi i en klub af vores størrelse hele tiden har styr på økonomien så vi ikke sidder i ugerne op til regnskabsafslutningen og ikke kender resultatet vi har gennem hele sæsonen kunnet stole på tallene som har været bogført op til dato. Som tidligere nævnt har der været en omstrukturering af Herning Elite, hvor det blev lagt ind under Idrætsrådet for Herning Kommune. Morten Larsen er fortsat medlem af Herning Elite, som nu fungere som en sparringspartner for Idrætsrådet omkring Elitesporten i Herning med hver deres adskilte økonomi. Kim som sidder på vegne af HIK i Fonden for Herning Isstadion, som sammen med den siddende bestyrelse og halpersonalet arbejdede med et større renoveringsprojekt sidste sommer. Stor tak til Carsten og Brendle for deres store indsats ved opstart af isen til hal 1 og ikke mindst hal 2. Jeg tror ikke der er mange, som bemærkede, at det var ved at gå helt galt med isen, som ville have udsat vores istræning på ubestemt tid.

8 I samme periode fik vi også sat et nyt lysanlæg op i hal 1, som skete umiddelbart efter en større rengøring af tag og spær. Arbejdet med de nye vægge i hal 2 udsatte også vores istræning i hal 2 i godt 2 uger, selvom der blev gjort en kæmpe indsats for at minimere forsinkelsen. Et renoveringsarbejde som ikke er færdiggjort endnu med sat på standby indtil vi har nye oplysninger for den nære fremtid. Jan som sidder i bestyrelsen hos DanHostel Herning, hvor vi har indgået en ny aftale omkring fælles afvikling af ishockeyoplevelser. Til spillerne og alle jeres forældre tak for lån af de unge mennesker Jeg vil gerne sige tak for samarbejdet til Dan og Lars for det arbejde der er blevet gjort gennem sæsonen. Vi kom lidt sent i gang og nogle ting kunne have været bedre. Vi har en fælles tro på, hvor vi skal hen og det vil vi arbejde på bliver endnu bedre til den kommende sæson. Selvom intet slår den nære og oprigtige tak i nuet vil jeg på vegne af hele foreningen og bestyrelsen gerne sige tak for jeres store indsats gennem sæsonen, og jeg glæder mig til, at vi som optakt til den nye sæson ses til vores HIK Kick-Off den 28. juni hvor temaet kommer til at ligge på ishockey og træningsmiljø og nye tanker for fremtiden, hvor vi gerne vil tilbyde vores medlemmer endnu mere målrettet træning så vi kan blive fysisk stærkere, endnu bedre på skøjter og langt mere målrettet på at få den sorte puck ind i det rigtige mål og væk fra vores eget. Planen er at sætte nogle af de penge, vi fik fra Frans Nielsen i spil til nye ideer på ishockeybanen. Check lige vores nye NHL væg som bliver rigtig god, samt vores nye isbane!

9 Vi har i sæsonen haft stor glæde af vores trofaste og nye sponsorer, hvor jeg gerne vil fremhæve Linnet og Jensen, Erhvervsklubben, halsponsorerne i hal 2 og vores mange trøjesponsorer. Der har i denne sæson været rekordtegning på hal 2- og trøjesponsorer hvilket er helt outstanding. Tak for et udbytterigt samarbejde skal lyde til Herning Kommune, DanHostel Herning, BF kontoret, DIU, Halpersonalet, HSF, MCH, Idrætsrådet og Herning Elite, hvor Kent fortsat er den helt store katalysator i dette arbejde. Til mine øvrige bestyrelseskollegaer vil jeg også gerne sige tak for arbejdet gennem sæsonen, selvom møderne har været mange og nogle gange lange har vi nået et godt resultat. Vi er også enige om, at vi ikke er i mål og vi har nye spændende udfordringer foran os. I er som altid velkommen til at stille spørgsmål til beretningen eller i øvrigt, hvis der er emner, I ønsker uddybet. Tak for ordet M

Beretning for Herning Ishockey Klub 2014 / 2015

Beretning for Herning Ishockey Klub 2014 / 2015 Beretning for Herning Ishockey Klub 2014 / 2015 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge Profil Optik Wichmann. I lighed med sidste år vil I sammen med min beretning for det

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2011 / 12

Beretning for Herning Ishockey Klub 2011 / 12 Beretning for Herning Ishockey Klub 2011 / 12 Velkommen til generalforsamlingen for Herning Ishockeyklub og velkommen til HIK Lounge Profil Optik Wichmann. I år har vi valgt at dele forløbet op lidt anderledes

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2009/10

Beretning for Herning Ishockey Klub 2009/10 Beretning for Herning Ishockey Klub 2009/10 Velkommen til en generalforsamling for Herning Ishockeyklub, hvor jeg som ny formand vil gøre min beretning personlig rettet mod de rigtig mange, som gør en

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2016 / 2017

Beretning for Herning Ishockey Klub 2016 / 2017 Beretning for Herning Ishockey Klub 2016 / 2017 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge. I lighed med tidligere år vil I sammen med min beretning for sæsonen 2016/17 også få

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2015 / 2016

Beretning for Herning Ishockey Klub 2015 / 2016 Beretning for Herning Ishockey Klub 2015 / 2016 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge Optiker Wichmann Herning A/S. I lighed med sidste år vil I sammen med min beretning

Læs mere

HIK Kick Off 2015. 43 tilmeldte 24 afbud. Herning The Icehockey Capital of Denmark

HIK Kick Off 2015. 43 tilmeldte 24 afbud. Herning The Icehockey Capital of Denmark HIK Kick Off 2015 43 tilmeldte 24 afbud Dagens program: 08.50 09.15 09.45 12.00 13.30 13.45 14.30 18.00 09.10 09.45 12.00 13.30 13.45 14.15 Morgenmad HIK klubrum Opfølgning fra sidst HIK Punkter - Sportslige

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2010/11

Beretning for Herning Ishockey Klub 2010/11 Beretning for Herning Ishockey Klub 2010/11 Velkommen til endnu en generalforsamling for Herning Ishockeyklub og velkommen til HIK Lounge, hvor foreningen for de næste tre sæsoner har lavet en aftale med

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2017 / 2018

Beretning for Herning Ishockey Klub 2017 / 2018 Beretning for Herning Ishockey Klub 2017 / 2018 Velkommen til Herning Ishockey Klub s generalforsamling i HIK Lounge. I lighed med tidligere år vil I sammen med min beretning for sæsonen 2017/18 også få

Læs mere

herning ishockey klub

herning ishockey klub herning ishockey klub Fundraisers Bliv en del af Herning ishockey klub HIK en klub med lange og stolte traditioner HIK har siden starten i 1947 været omdrejningspunktet for udvikling af ishockeysporten

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Beretning for Herning Ishockey Klub 2012 / 2013

Beretning for Herning Ishockey Klub 2012 / 2013 Beretning for Herning Ishockey Klub 2012 / 2013 Velkommen til generalforsamlingen for Herning Ishockeyklub og velkommen til HIK Lounge Profil Optik Wichmann. I år har vi som ved sidste generalforsamling

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

December Flot VM udtagelse til ung ishockey keeper

December Flot VM udtagelse til ung ishockey keeper December 2016 Flot VM udtagelse til ung ishockey keeper Kæmpe tillykke til Kasper Lautrup Krog med udtagelsen til U20 VM, som afvikles i The Home of Hockey nærmere bestemt i Montreal og Toronto. Kasper

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Side 1 af 9. Ordinær generalforsamling I Herning Ishockey Klub 20. maj 2015 kl. 18:00 HIK Lounge Profiloptik Wichmann. Referent: Henrik Søgaard

Side 1 af 9. Ordinær generalforsamling I Herning Ishockey Klub 20. maj 2015 kl. 18:00 HIK Lounge Profiloptik Wichmann. Referent: Henrik Søgaard Side 1 af 9 Ordinær generalforsamling I Herning Ishockey Klub 20. maj 2015 kl. 18:00 HIK Lounge Profiloptik Wichmann. Referent: Henrik Søgaard Indhold 1. Valg af dirigent... 1 2. Beretning... 2 - Formandens

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017 BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / 2018 19. februar 2017 Ydun trænere i næste sæson Det er en glad og stolt bestyrelse, der kan melde navnene ud på de fleste trænere til den kommende sæson. Vi står med

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

INFORMATION ÆNDRINGER AF U7, U9 & U11 TURNERINGERNE FOR 2019/ august 2019

INFORMATION ÆNDRINGER AF U7, U9 & U11 TURNERINGERNE FOR 2019/ august 2019 INFORMATION ÆNDRINGER AF U7, U9 & U11 TURNERINGERNE FOR 2019/20 23. august 2019 Kære trænere, ledere og istidskoordinatorer På Ungdomsmødet i foråret vedtog vi en del større ændringer på især U9 og U11

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

CUP 2013 21. 22. september PROGRAM

CUP 2013 21. 22. september PROGRAM CUP 2013 21. 22. september PROGRAM Velkommen til GOG Cup 2013 Det er med stor glæde at GOG byder alle velkommen til GOG Cup 2013, som vi har set frem til med spænding. Fra GOG s side vil vi gøre vort yderste

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Side 1 af Valg af dirigent Beretning Formandens beretning Sportslig beretning U7 til U13 v. Lars Bach...

Side 1 af Valg af dirigent Beretning Formandens beretning Sportslig beretning U7 til U13 v. Lars Bach... Side 1 af 8 Ordinær generalforsamling I Herning Ishockey Klub 25. maj 2016 kl. 18:00 HIK Lounge Profiloptik Wichmann. Referent: Henrik Søgaard Indhold 1. Valg af dirigent... 1 2. Beretning... 2 - Formandens

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. JANUAR/ FEBRUAR 2015

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. JANUAR/ FEBRUAR 2015 KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. JANUAR/ FEBRUAR 2015 Udarbejdet 31/1, Version 3 Ændringer med rødt Søndag, d. ½ : Turneringskampe i hal C 2 : Kl. 9.30 U 9 drenge Roskilde Ajax Kl. 10.20 U 10 drenge A Roskilde

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Den røde tråd. RIK s ishockey program for alle aldre

Den røde tråd. RIK s ishockey program for alle aldre RIK s ishockey program for alle aldre Den røde tråd Indeværende dokument danner rammen om hvordan der skal spilles ishockey i vores klub, hvilke sociale værdier vi ønsker, skal opretholdes og ikke mindst

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel #2, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Så er vi netop gået i gang med anden halvdel af turneringen og det er tid til sæsonens andet nyhedsbrev. Heri forsøger vi at komme med de mest

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013

Stævneprogram. Greve d.19. 21. april 2013. Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d.19. 21. april 2013 Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2013 www.grevehaandbold.dk Kære deltager For 14. gang byder vi jer alle sammen

Læs mere

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Baggrund for konceptet: At ledelsen i Gladsaxe Ishockey har erfaret at det er svært at holde de gode talenter i sporten i gang, når de både skal

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Informationsmøde Sæson U14, U16 og U18

Informationsmøde Sæson U14, U16 og U18 Informationsmøde Sæson 2016-2017 U14, U16 og U18 Lidt praktiske info Kaffe/te Sodavand/kildevand Kan købes. THV er alle ungdomshold U14 Vi satser på 2-3 drenge og 4 pige hold U16 Vi satser på 1-2 drenge

Læs mere

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Dagsorden: 1. Holdledere c. Arbejdsopgaver a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Årgang 1: Camilla og

Læs mere

Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND

Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND Formandsberetning HUK Håndbold år 2018 Indledning Formandsberetning gennemgås

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Phone: +45 4326 2626 Fax: +45 4326 2123 www.ishockey.dk ishockey@ishockey.dk Puljespil INFORMATIONS PAKKE 1) Turneringsdata og adresser 1.1) Dato 28-29

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019

Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019 Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019 Indledning Velkommen til generalforsamling 2019 i Lyngby Tennisklub (LTK) og Lyngby Tennis- og squashcenter (LTSC). Tak til alle der er kommet.

Læs mere

Talentudvikling/ uddannelse under DIU

Talentudvikling/ uddannelse under DIU Talentudvikling/ uddannelse under DIU Flemming Green 44 år familie med tvillinger på 12 år Uddannet folkeskolelærer 12 år Udviklingschef i DIU pr. 1/9 2006 25 år som træner på alle niveauer Aldrig selv

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Sports efteruddannelse New York City

Sports efteruddannelse New York City Sports efteruddannelse New York City Baggrund og formål Initiativet til turen kom fra Frits Nielsen, tidligere ishockeyspiller og medlem af Dansk Ishockeyunions Hall of Fame samt tidligere journalist hos

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

Generelforsamling, den 26. april klokken 14.00 afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken.

Generelforsamling, den 26. april klokken 14.00 afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken. Generelforsamling, den 26. april klokken 14.00 afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken. Inden generalforsamling var der et 45 min oplæg Vejen til guldet af Kristina Søs Henriksen.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding.

DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. 2 DDBU byder velkommen til de Danske Mesterskaber i individuel keglebillard 2012/2013i Billardklubben Frem Kolding. I dagene 5 til 7. april 2013 afvikles de individuelle Danske Mesterskaber for kvinder

Læs mere