KANDIDATERNE BRORSONPOSTEN. Skolebestyrelsesvalg Præsentationen er lavet af den enkelte kandidat. Layout : Oluf Nissen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KANDIDATERNE BRORSONPOSTEN. Skolebestyrelsesvalg 2010. Præsentationen er lavet af den enkelte kandidat. Layout : Oluf Nissen."

Transkript

1 BRORSONPOSTEN Valgekstra nr 2 april 2010 BRORSONSKOLEN, 6800 VARDE Skolebestyrelsesvalg 2010 KANDIDATERNE Afstemning til skolebestyrelsesvalget foregår i perioden Brug din stemme til at få indflydelse på sammensætningen af skolebestyrelsen i perioden Præsentationen er lavet af den enkelte kandidat. Layout : Oluf Nissen.

2 Side 2 BRORSONPOSTEN Anette Thede Mit navn er Anette Thede. Jeg er 39 år, gift med Henrik og mor til Simon i 4.B og Mads i 0.C. Familien er i vinter flyttet til Varde, hvor jeg er opvokset og har gået på Brorsonskolen, som fortsat har et godt renommé i Varde. Jeg arbejder som Kontorchef med ansvar for økonomi og sekretariat ved Jobcenter Esbjerg. Jeg har en uddannelse som cand.merc. i regnskab og økonomistyring samt en HD i organisation. Som ansat i jobcentret er det i dag meget tydeligt, at uddannelse er vejen til job for vores børn! Som medlem af skolebestyrelsen vil jeg bidrage med fokus på anvendelse af teknologiske hjælpemidler i undervisningen, organisationsforståelse og økonomisk styring af skolens ressourcer. Med venlig hilsen Anette Thede Ole Fredslund Gudmundsen Jeg er far til Fie i 2. A og Sanne i 4. B. Jobmæssigt er jeg kommunikationskoordinator ved Varde Erhvervs- og Turistråd. En del af min fritid anvender jeg på teater i 7-kanten den vestjyske amatørscene. Jeg oplever Brorsonskolen som en velfungerende skole med en dygtig stab af både lærere og pædagoger. Det giver en god fornemmelse, når børnene med glæde fortæller om deres skoledag. Det er særdeles vigtigt med et godt samspil mellem skole, elever og forældre, og den indsats vil jeg gerne bidrage til at sætte yderligere fokus på. Folkeskolen er i konstant forandring og det kræver ind imellem en høj grad af forundringsparathed. Ja, for jeg mener ikke altid, at de overordnede beslutninger, der rammer skolerne, er lige gennemtænkte, og så må man ind imellem forundres over, hvad meningen egentlig er Desto større kan udfordringerne også være for at få dagligdagen til at fungere i skolen, så både børn, lærere og pædagoger får en hverdag, de kan være tjent med. Jeg vil gerne deltage i skolebestyrelsesarbejdet og på den måde medvirke til at sikre, at Brorsonskolen fortsat kan være et godt sted at være med de mange gode værdier, som jeg mener vores skole repræsenterer.

3 VALGEKSTRA NR 2 Side 3 Anne Mette Hede Jensen Bill Watterson, 1993, Stilhed før stormen, Carlsen Comics Gør, hvad du kan, med det, du har, dér hvor du er det er vel netop det, vi gerne vil for vores børn! Give dem de bedste muligheder, så de hver især netop gør, hvad de evner og magter både fagligt, personligt og socialt. Jeg tror på, at vi ved at lære vores børn, at forskellighed og samarbejde er en styrke, at nysgerrighed og kreativitet er motiverende og at faglige udfordringer giver mange muligheder, så kan vi give dem en sund og solid ballast i skolen, hvor de trives og er glade for at lære og være. De rammer skal skolen sætte omkring vores børn og dét vil jeg gerne lægge både energi og hjerte i i skolebestyrelsesarbejdet på Brorsonskolen. Jeg vil gerne på forældrenes vegne være med til at pege på nye muligheder, tiltag og initiativer til vores børns bedste, prioritere ressourcerne og kæmpe for en velfungerende skole, som vi alle kan være glade for. Så udover at være tilhænger af gode råd fra Steens badekar er jeg 37 år og mor til Lasse i 2. klasse lillesøster Lærke går stadig i børnehave. Jeg er uddannet lærer og har et stort hjerte til folkeskolen, jeg arbejder i dag på EUC Vest i Esbjerg, som leder af uddannelserne indenfor køkken-, hotel- og restaurantbranchen med ansvar for drift, pædagogik og kvalitet. Ole Bæk Termansen Mit navn er Ole Termansen. Jeg er 42 år, er gift med Dorte og vi har 2 børn. Magnus der er 3 år og Frederik der netop er fyldt 6 år og skal begynde i børnehaveklasse efter sommerferien. Jeg er ansat i Sydbank som kundechef med ledelses- og fagligt ansvar for privatkundeområdet i region Varde. Jeg stiller op til skolebestyrelsen da jeg ønsker at bidrage til, at mine - og alle andre børn - får nogle gode, udviklende og lærerige år på Brorsonskolen. Jeg tror på, at skolegangen bidrager væsentligt i formgivningen (Fortsættes på side 4)

4 Side 4 BRORSONPOSTEN (Fortsat fra side 3) af vores børn. En god skole vil forme gode børn. En god skole skabes af mange forskellige elementer. Nogle af disse elementer er: gode rammer for både elever og lærere, engagerede forældre, en god dialog mellem alle parter. En god sammenhæng i de mange forskellige elementer skaber trivsel for både elever, lærere og forældre - og trivsel er nødvendig, for at vore børn kan tilegne sig ny viden og udvikle sig til helstøbte voksne. Det er mere end 25 år siden jeg selv forlod folkeskolen, og jeg har sidenhen ikke haft berøring med folkeskolen og meget er sikkert ændret de seneste 25 år. Jeg har ingen faglige pædagogiske evner hvorfor jeg indledningsvist givet vil kunne stille en række dumme spørgsmål og eksempelvis spørge: Hvorfor gør vi sådan? Jeg tror endvidere på, at jeg kan anvende min økonomiske erhvervserfaring i skolebestyrelsen. Der er nok ofte besparelser på dagsordenen (grundet de kommunale budgetter) og jeg frygter, at disse besparelser bevirker, at vore børns grunduddannelse beror på et princip om laveste fællesnævner. Jeg har, som udenforstående, hørt meget godt om Brorsonskolen, og jeg vil med mit kandidatur gerne bidrage til at skolen fortsat udvikler sig - til gavn for vores børn! Rikke Schlüter Mit navn er Rikke Schlüter. Jeg er 36 år, gift med Arne, og mor til Mikkeline i 0.A. og Bolette på 4 år, der går i Smørhullet. Noget af fritiden bruger jeg sammen med resten af familien i Varde BMX-klub, hvor jeg pt. sidder i bestyrelsen. Derudover er jeg også en del af Smørhullets Venner. Til daglig arbejder jeg på Billum Skole, hvor jeg er lærer i indskolingen. Sidste år videreuddannede jeg mig til læsevejleder, som nu er en vigtig del af min lærergerning. I rygsækken har jeg lærerens hverdag, men vil også meget gerne bidrage ad forældre-vejen, idet jeg gerne vil engagere mig i mine børns hverdag. Jeg mener, vores børn har krav på at være i trygge rammer, hvor de trives og hvor der er plads til alle. At trives er en forudsætning for læring og udvikling. Jeg synes, det kunne være spændende at gøre indflydelse på vores børns skolegang. Pr. 1. august 2010, står vi overfor en ny spændende begyndelse HELHEDSSKO- LEN. Et interessant og meget spændende område, som jeg meget gerne vil bidrage til, at det i den sidste ende kommer til at blive et gode for vores børn vores fremtid. Jeg synes, vil har en god skole og vil gerne give mit til, at det fortsat kan være et godt sted for vores børns hverdag og fremtid. Vh. Rikke Schlüter

5 VALGEKSTRA NR 2 Side 5 Pia Jæger Kehlet Pia Jæger Kehlet, 40 år, gift med Jørn, mor til Sigurd, som går i 1. G på Varde Gymnasium, Sidse, som går i Vestervangsskolens Eliteidrætsklasse på 7. årgang i Esbjerg og Kalle, som går i 6.C her på Brorsonskolen. Jeg er til daglig leder i Børnehaven Smørhullet i Varde. I min fritid underviser jeg udviklingshæmmede voksne i sang og musik gennem AOF i Brørup, følger mine børn i deres sports-, musik- og fritidsaktiviteter og prøver at dyrke lidt sport på motionsplan og at være en aktiv del af lokalområdet. Jeg har valgt at stille mit kandidatur til rådighed i skolebestyrelsen igen, da jeg meget gerne vil fortsætte med at være en del af Brorsonskolens positive udvikling i samarbejde med andre forældre, lærere og skolens ledelse. Jeg synes, vi har en super god skole, som vi alle, lærere, pædagoger, børn og forældre kan være stolte af. Det kræver en indsats, ikke kun af dem, som arbejder på skolen, men også af os forældre. Derfor vil jeg gerne, at vi for eksempel bliver ved med at arbejde for et åbent og ærligt forældresamarbejde til gavn for vores børns lærings- og udviklingsmiljø. Jeg tror, det er vigtigt for børn at opleve et mangfoldigt miljø med mange forskellige mennesker, som repræsenterer forskellige kulturer og måder at gøre tingene på. Jeg oplever det som en styrke, at Brorsonskolen formår at gøre en positiv forskel både for de børn, som har det svært og for de børn, som kræver andre og større udfordringer end deres kammerater. Dette er en del af grunden til, at jeg genopstiller og håber på at blive valgt til endnu en periode i bestyrelsen. Ernst Skovgaard Olsen Ernst Skovgaard Olsen Mit navn er Ernst Skovgaard Olsen. Jeg er gift med Asta og far til Lasse der går i 3.c og Maria der går i 7.a. Jeg er uddannet ergoterapeut og arbejder til daglig som visitator i Sundhed og Omsorg i Esbjerg Kommune. Jeg har siddet i skolebestyrelsen i 4 år og ønsker hermed at genopstille. Jeg har i de 4 år fået en god viden om skolebestyrelsens arbejde, herunder hvilke spilleregler og muligheder der er. Med den viden som ballast ønsker jeg at arbejde videre på at skabe en endnu bedre skole for vores børn. Udover de ting, som skolebestyrelsen fra politisk side bliver bedt om at forholde sig til, vil jeg i skolebestyrelsen arbejde (Fortsættes på side 6)

6 Side 6 BRORSONPOSTEN (Fortsat fra side 5) for: At skolen er et sted, hvor vores børn føler tryghed og trives, da dette er en forudsætning for, at vores børn kan opnå den optimale indlæring og udvikling. At forældre/skole samarbejdet udbygges bl.a. ved udnyttelse af forældreintra/ elektronisk kommunikation. At skolefritidsordningen også efter indførelse af helhedsskolen vil være et godt tilbud til vores børn i 0 3 klasse og at ordningen gerne udbygges med et tilbud til elever i 4. og 5. klasse. At elevernes mulighed for at købe sund mad på skolen udbygges. At skolen har den nødvendige faglige ekspertise og følger med i den teknologiske udvikling på undervisningsområdet til at kunne yde den optimale indlæring for den enkelte elev. At det enkelte barn får et godt fundament til at bygge videre på efter 9. klasse. Det vil glæde mig meget, hvis jeg får mulighed for at fortsætte mit arbejde i skolebestyrelsen. Så stem på mig! Anne Elisabeth Flensted Jeg hedder Anne Elisabeth Flensted. Jeg er 39 år og har 4 børn, Daniel som går på HHX, Sarah i 9.a, Simon i 7.c og Hannah i 5.c. Jeg arbejder som sygeplejerske på et lukket psykiatrisk afsnit for voksne. Derudover er jeg ved at tage en kandidatgrad i sygepleje på Århus Universitet og er ved at skrive mit afsluttende speciale. Jeg er interesseret i uddannelse og sundhed, og jeg mener, at det er vigtigt at medtænke bevægelse og sunde vaner i børnenes skolegang, som en forudsætning for velfungerende og glade børn. Jeg stiller op til skolebestyrelsen, fordi jeg gerne vil være med til at skabe en skole, hvor børnenes muligheder for at udvikle sig, både fagligt og menneskeligt, er det vigtigste. Jeg tænker specielt på, hvordan vi skaber en spændende skole for drengene, som ser ud til at klare sig dårligere, hvad angår den videre skolegang. Jeg mener, at det er vigtigt, at vi forsøger at tænke kreativt og anderledes, så skolen bliver at sted som drengene oplever som lærende og interessant. Jeg vil bidrage til, at Brorsonskolen bliver ved med at udvikle sig i en positiv retning og bliver en skole, som både piger og drenge vil tænke tilbage på som et fantastisk sted at have brugt så mange timer.

7 VALGEKSTRA NR 2 Side 7 Poul Bech Hansen Jeg har valgt at genopstille til skolebestyrelsen, da jeg meget gerne vil forsætte det interessante arbejde som jeg har deltaget i i de sidste 2 valgperioder. Jeg er 50 år og far til 4 børn, hvoraf de 2 mindste fortsat går på Brorsonskolen i henholdsvis 2 og 7 klasse. De 2 ældste har også gået på Brorsonskolen og går på nuværende tidspunkt på Varde gymnasium. Min interesse og personlige erfaring for skolearbejdet dækker alle årgangene fra indskolingen til overbygningen. Det er min holdning at vi som skolebestyrelse i samarbejde med skolens ledelse skal sikre - At skolen har den nødvendige faglige ekspertise i lærerstaben, så den kan anvende de nyeste tiltag indenfor uddannelse og prægning af vore børn så de bliver selvstændige individer med forståelse for og aktiv deltagelse i vort samfund og dets udvikling. At vi ser forældrenes daglige/ hyppige gang på skolen som en markant og betydende faktor for at udvikle relationer mellem forældre skolen( lærere) og dermed fremme samarbejdet om det enkelte barns opfattelse af skolen, lærere og dets skolegang og dermed skabe et trygt og godt miljø for vore børn. Kort sagt vi skal frem til at Brorsonskolen er vores skole, og ikke kun vores børns skole. At forældresamarbejdet altid vurderes højt og som en naturlig og nødvendig del af arbejdet med vore børn, også hvis noget måtte være gået galt. At skolen er i løbende forbedringer og forandringer på det faglige niveau, men samtidig søger at sikre børnenes dagligdag stabilitet med mindst mulige lærerskift, klassedelinger eller klassesammenlægninger At skolen skal være et godt og trygt værested, da jeg mener at det er en forudsætning for at kunne blive et godt lærested. At skolefritidsordningen er en naturlig del af skolens arbejde og vores børns dagligdag uden at det af den grund skal blive til en heldagsskole børn skal også være børn med mulighed for at lege. At skolen i sit arbejde altid tager udgangspunkt i elevernes behov for læring, tryghed og trivsel At der er en åben og direkte dialog mellem forældre - skolebestyrelse og skolens ledelse omkring skolen da dette er en forudsætning for forsat udvikling. En forudsætning for at skolen kan være et godt være og lære sted er efter min opfattelse, at der altid er en åben og direkte dialog omkring skolen og dens virke mellem skolens ledelse, skolebestyrelsen og forældrene. Poul Bech Hansen, Gl. Møllevej 7, 6800 Varde

8 BRORSONPOSTEN Tommy Lange Jeg er Tommy Lange, er 45 år og gift med sygeplejerske Puk Lange. Jeg arbejder som assurandør hos Vestjylland Forsikring. Vi har 3 børn, hvoraf 2 er meget glade for deres skole, Brorsonskolen. Siw går i 5 og Emil i 1. Vi har så lille Mads der om få år også skal have fornøjelsen af, at komme på Brorsonskolen. Vi har den fornøjelse, af at have prøvet en anden skole, da Siw først er kommet til Brorson i 5. Vi er imponeret af det engagement der præger skolen og den gejst og ånd der fyldes i rammerne, med de midler der nu engang stilles til rådighed. Jeg vil gerne være med til at præge dette arbejde. Arbejdet der skal gøres er ikke nemt! Hvordan gøres noget rigtigt godt, endnu bedre og formodentligt med færre midler. Når kassen nu engang har den størrelse den har, hvordan kommer vi så helt ud i krogene og udnytter midlerne endnu bedre og får mere skole for pengene. Ja stilstand vil kunne opfattes som tilbagegang. TRIVSEL er et arbejdsredskab. TRIVSEL giver glæde, glæde giver engagement, engagement giver evnen til at kunne (lidt mere, lidt bedre) Opgaven bliver så, at sørge for, indenfor de givne rammer: at eleverne trives i dagligdagen, lokaler der gavner indlæring, mulighed for tilgang til ordentlig mad, en god tone hinanden iblandt, varierede og sjove dage med bevægende undervisning. at lærerne trives med undervisningsmaterialer, metoder og udvikling Jeg stiller mit eget engagement til rådighed i skolebestyrelsen og det skal blive sjovt, at videreudvikle Brorsonskolen som Vardes Bedste Skole. Sådan stemmer du! (yderligere oplysninger i stemmevejledningen, som udsendes sammen med dette materiale) Afstemningen foregår elektronisk via internettet. Følg vejledningen i det udleverede materiale. Sæt X ved 4 kandidater. - afstemningen er kun gyldig med 4 x-er. Ønsker du at brevstemme skal du henvende dig til skolens kontor med dit valgkort, hvorefter du får udleveret en stemmeseddel. Afstemningen slutter senest d. 12 maj kl Resultatet af afstemningen vil foreligge kort efter dette tidspunkt og offentliggøres på skolens hjemmeside, BRORSONSKOLEN, 6800 VARDE

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater Avedøre Skole Skolebestyrelsesvalg Præsentation af kandidater 1 Skolebestyrelsesvalg I anledning af nedlæggelsen af Enghøjskolen afholdes der valg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole. Der skal vælges

Læs mere

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds.

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds. Kandidater til Skolebestyrelsen 2014-2018 Kære forældre Der er kampvalg til skolebestyrelsen på Vaarst- Fjellerad Skole. Kandidaterne til det forskudte valg er listet i alfabetisk rækkefølge her: Kandidat

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg for den nye Brovst Skole April 2011 Skolebestyrelsesvalg Vi er i den heldige situation, at der har meldt sig 12 kandidater til skolebestyrelsen for den nye Brovst Skole. Den endelige

Læs mere

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Lise Ribergaard Jeg hedder Lise Ribergaard, er 47 år og mor til Rebecca i 6. klasse, Kristina i 3. klasse begge på Fællesskolens Favrdal matrikel - samt

Læs mere

Bavnehøj Skoles profil

Bavnehøj Skoles profil Bavnehøj Skoles profil Fra 2012 er Bavnehøj Skole profilskole. Vi har fokus på at sammenkoble faglig læring med fysisk aktivitet og en kreativ tilgang. Vores profil Læring i bevægelse kundskaber, krop

Læs mere

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi:

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi: Anders Matzen Barn i 2.b og 0. klasse Jeg er super optaget af, at Hareskov Skole fastholder og udvikler sit fokus på et stærkt fagligt miljø. Det er afgørende for at skolen kan forsætte med at være byens

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010 Kandidaterne præsenterer sig Belinda Uhrenholdt Rønnebærvænget 48 Mit navn er Belinda Uhrenholdt. Jeg er mor til Emma i 0.b. og Nicolai i 7.b. Er kontaktforældre

Læs mere

Trine Egeberg (formand):

Trine Egeberg (formand): Præsentation af bestyrelsesmedlemmer august 2018 Trine Egeberg (formand): Mit navn er Trine Egeberg, jeg er 47 og mange af jer kender mig sikkert fra mine snart 13 år i bestyrelsen, heraf flere perioder

Læs mere

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv.

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv. Velkommen i skole Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid. Den første skoletid er fyldt med mange

Læs mere

Mål og indhold i SFO. Supplement til Skolepolitikken i Silkeborg

Mål og indhold i SFO. Supplement til Skolepolitikken i Silkeborg Mål og indhold i SFO Supplement til Skolepolitikken i Silkeborg 2 Indledning En skole i Silkeborg Kommune består af en undervisningsdel og en fritidsdel. Skolepolitikken angiver, hvad der skal være kendetegnende

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsen:

Kandidater til skolebestyrelsen: Kandidater til skolebestyrelsen: Lindevangskolen 2014 Birgitte Nymark Mor til datter i 4. A, formand for den nuværende skolebestyrelse Hvorfor stiller jeg op? Børn der trives, lærer bedre og mere, har

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Velkommen i skole. Kære forældre

Velkommen i skole. Kære forældre Velkommen i skole Velkommen i skole Kære forældre Første skoledag er en milepæl i jeres barns liv. Den er nemlig en helt særlig dag, som alle børn ser frem til med stor spænding. Den første skoletid er

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013 Jack Tranberg Jeg er 42 år. Uddannet tømrer, arbejder pt. som faglig sekretær ved 3f Kolding. Gift med Mette Toft Tranberg. 4 Børn, hvor de 3 er hjemmeboende, Agnes Toft Tranberg som går på Højmosen/Lyngskole

Læs mere

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre Velkommen på Hældagerskolen Informationsfolder til nye forældre Kære forældre At starte i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men også for dig som forælder. Vi har derfor lavet denne folder, da

Læs mere

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole Grundlag for arbejdet på Buddinge Skole 1 I august 2004 iværksatte Buddinge Skoles daværende ledelse og bestyrelse et omfattende arbejde med en vision og et fælles grundlag for skolens virke. Man ønskede

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012 Kandidater til skolebestyrelsesvalget 2012 Navn: Betina Lau Nr.: 1 Jonathan i nuværende.c Sofie i nuværende 3.A Jeg er 38 år, uddannet jurist med speciale i familieret. Jeg er gift og har 4 børn i alderen

Læs mere

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til Skolebestyrelsesvalg RESULTATET af Skolebestyrelsesvalg 2014 De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

Læs mere

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 1 Kandidat nr. 2 Kandidat nr. 3 ANJA ALLAN BENDT Kandidat nr. 4 BRIAN Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 5 CARSTEN Kandidat nr. 6 Kandidat nr. 7 Kandidat

Læs mere

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING TARUP SKOLE ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING I en tid med forandringer omkring folkeskolen er det afgørende, at vi, som skole, har et fast fundament at bygge udviklingen og fremtiden

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Side 2 VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Børn er forskellige og de skal udfordres på forskellig måde. Det gør vi i s indskoling. Her er plads til alle, både når det gælder læring, og når det handler om at have

Læs mere

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole

Grundlag. for arbejdet. Buddinge Skole Grundlag for arbejdet på Buddinge Skole I august 2004 iværksatte Buddinge Skoles ledelse og bestyrelse arbejdet med skolens vision. Udgangspunktet var udviklingen af en skole, som alle kan være glade for

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Læring i universer Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Kære forælder Velkommen til folkeskolen i Haderslev Kommune! Den 1. august 2014 træder folkeskolereformen i kraft. Dit barns skoledag vil på mange

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018 Skab den bedste skole for dit barn Et vigtigt valg I den kommende tid skal der vælges medlemmer til skolebestyrelserne i Lemvig Kommune. I denne folder kan du læse om, hvad en skolebestyrelse er, og hvordan

Læs mere

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse Om dig 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse 1.2 Hvad er din alder? 1.3 Hvad er din højeste fuldførte uddannelse? a. Folkeskole 9. eller 10. klasse b. EFG/HG/Teknisk

Læs mere

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter.

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. Højvangskolen 2012 Valg til skolebestyrelsen Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. I dette materiale præsenterer kandidaterne

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE

VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE SOLVANG- SKOLEN VALGLISTE SKOLEBESTYRELSEN OPSTILLINGSLISTE Baseret på de indkomne kandidater foreslår valgbestyrelsen følgende opstillingsliste. 1. og 2. suppleant inviteres til skolebestyrelsesmøderne.

Læs mere

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 27. april 2015 Så er der kampvalg! Tilmelding som kandidat til skolebestyrelsen er slut og vi har fået 6 kandidater til de 4 pladser i bestyrelsen. Det betyder at

Læs mere

Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010

Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010 Valgavis til skolebestyrelsesvalget 2010 Kære forældre Hermed udsendes valgavis vedr. skolebestyrelsesvalg på Munkegård 2010. Denne valgavis beskriver de kandidater, der er opstillet. Tekst og billeder

Læs mere

Trivsel for alle. - Hvad kan du gøre?

Trivsel for alle. - Hvad kan du gøre? Trivsel for alle - Hvad kan du gøre? Hvad er SSP Samarbejde mellem: Skoler Socialforvaltning Politi Mål: At forebygge kriminalitet, misbrug og mistrivsel Hvordan sikrer vi så det? Undervisning i skoler

Læs mere

Børnehavens værdigrundlag og metoder

Børnehavens værdigrundlag og metoder Børnehavens værdigrundlag og metoder Det grundlæggende for os og basis i vores daglige pædagogiske arbejde, er at give børnene tryghed, omsorg og at være nærværende voksne. Vi prøver at skabe et trygt

Læs mere

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg

Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Elkjær-afdelingen i Grønbjerg Firkløverskolen Give Elkjær-afdeling Elkjær-afdelingen er områdets lokale folkeskole, for alle børn der går i 0.-6. årgang. Efter 6. årgang fortsættes skolegangen på Søndermarks-afdelingen

Læs mere

Vision, værdier og menneskesyn

Vision, værdier og menneskesyn Vision, værdier og menneskesyn Vision Vi vil være det bedste helhedstilbud for vores børn. Vi vil lægge vægt på børnenes alsidige udvikling og tage højde for deres forskellige sociale, faglige og følelsesmæssige

Læs mere

På valg til Skolebestyrelsen på Skolen på Herredsaasen

På valg til Skolebestyrelsen på Skolen på Herredsaasen På valg til Skolebestyrelsen på Skolen på Herredsaasen Agerhønevej 63 4400 Kalundborg 59553366 22251608 Den største begrænsning i vores liv er vores egen overbevisning om, at det ikke kan lade sig gøre

Læs mere

Det gode børneliv i vores børnehave. Vi ønsker at alle vores børn trives og har det godt i Kollerup Børnehus. Derfor arbejder vi med.

Det gode børneliv i vores børnehave. Vi ønsker at alle vores børn trives og har det godt i Kollerup Børnehus. Derfor arbejder vi med. Det gode børneliv i vores børnehave. Vi ønsker at alle vores børn trives og har det godt i Kollerup Børnehus. Derfor arbejder vi med. Mål. Hvad skal vores børn have mulighed for at opnå. Voksne der kan

Læs mere

Værdigrundlag Ishøj Skole

Værdigrundlag Ishøj Skole Værdigrundlag Ishøj Skole Ishøj Skole er skolen for alle, præget af åbenhed, gensidig tillid og respekt for hinanden. Vi ønsker, at alle til stadighed skal være i en proces, der er kendetegnet ved videns-

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Sunds-Ilskov Skoles. kerneværdier

Sunds-Ilskov Skoles. kerneværdier Sunds-Ilskov Skoles kerneværdier Faglighed På Sunds-Ilskov Skole gør vi os umage med, at fagligheden er til stede i alle aspekter af skolens virke. Faglighed forstået som den faglighed eleverne møder i

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

Velkommen til Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen til Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen til Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Velkommen til Sofiendalskolen - din skole i Aalborg SV! En ny og spændende verden åbner sig, når jeres barn skal begynde i skole. Det betyder et

Læs mere

En skole med indsigt

En skole med indsigt En skole med indsigt At vælge skole for sit barn er et vigtigt skridt. Sølystskolen er en inkluderende skole, hvor vi er vant til at se på hvilke behov, den enkelte elev har. Vi vil gerne have forældre,

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Tranegårdskolens vision og værdigrundlag

Tranegårdskolens vision og værdigrundlag Tranegårdskolens vision og værdigrundlag Visionen Tranegård vil både i skole og fritid danne og uddanne hele mennesker, som både har et højt selvværd og et højt fagligt niveau. Mennesker, som kender sig

Læs mere

VORES VÆRDIER OG DER ES BETYDNING. Dét forstår vi ved værdien: Vores værdier er:

VORES VÆRDIER OG DER ES BETYDNING. Dét forstår vi ved værdien: Vores værdier er: regelsæt for Gedsted Skole & Børnehus VORES VÆRDIER OG DER ES BETYDNING Vores værdier er: Dét forstår vi ved værdien: Læring Fællesskab Læring er tilegnelse af viden og kundskaber gennem processer, som

Læs mere

BIKVA. opsamling fra fokusgruppeinterview. Tusind tak for jeres deltagelse. Andet:

BIKVA. opsamling fra fokusgruppeinterview. Tusind tak for jeres deltagelse. Andet: Andet: Sociale medier i undervisningen fra hvornår? Evt. allerede fra 3. klasse. Computere med fra hvornår? Og hvad må de bruges til? Spilleregler. Kan skolen være en større debattør i Silkeborgs kulturliv?

Læs mere

Opsamling på strukturdrøftelser Brugerbestyrelser Den 14. marts 2016

Opsamling på strukturdrøftelser Brugerbestyrelser Den 14. marts 2016 Dato 300316 Dok.nr. 47526-16 Sagsnr. 15-7239 Ref. siko Opsamling på strukturdrøftelser Brugerbestyrelser Den 14. marts 2016 På mødet den 14. marts 2016 blev der gennem tre forskellige processer drøftet

Læs mere

En skole som har gjort det trygt for min datter at gå i skole.

En skole som har gjort det trygt for min datter at gå i skole. Høffdingsvej 14, 2500 Valby telefon 38790140 11/1-2019 Hvad siger forældrene? Super forstående skole hvor undervisningen tilpasses hver enkelt elev. Endelig en skole hvor min datter føler sig værdsat og

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Læs om Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Seminarieskolen Mylius Erichsens Vej 127 9210 Aalborg SØ Tlf. 9814 0744

Læs mere

HF Et aktivt valg! 1

HF Et aktivt valg! 1 HF Et aktivt valg! 1 HF Et aktivt valg! Kobling mellem teori og praksis VELKOMMEN TIL BRØNDERSLEV GYMNASIUM OG HF Brønderslev Gymnasium og HF lægger vægt på at flytte den enkelte elev mest muligt, skabe

Læs mere

Værdier i det pædagogiske arbejde

Værdier i det pædagogiske arbejde Værdier i det pædagogiske arbejde SFO s formål er at drive en skolefritidsordning under privatskolen Skanderborg Realskole. SFO er i sin virksomhed underlagt skolens formålsparagraf. SFO ønsker et konstruktivt

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Ishøj Kommune Børne- og Ungepolitik Børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale S 1 Velfærdspolitik Børne- og Ungepolitik Medborgerpolitik Miljøpolitik Erhvervs- og Beskæftigelsespolitik

Læs mere

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup

Maj 2013. Børneuniverset Fjelsted Harndrup Maj 2013 Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup Børneuniverset Fjelsted Harndrup er: Børnehaven Regnbuen, Fjelsted Harndrup Skole (0.-6. klasse) og SFO Valhalla med fælles ledelse

Læs mere

Brønderslev Gymnasium og HF. Ansøgning & Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF

Brønderslev Gymnasium og HF. Ansøgning & Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og HF Brønderslev Gymnasium og Islands Allé 20 Tlf.: 98 822 722 9700 Brønderslev post@brslev-gym.dk Følg os på Facebook Brønderslev Gymnasium og - Et aktivt valg! Kobling mellem teori og praksis På Brønderslev

Læs mere

Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014

Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014 Kandidater til valget til skolebestyrelsen Sjælsøskolen 2014 pr. 2. maj 2014 Helene Modeweg-Hansen Jeg hedder Helene Modeweg-Hansen, er 47 år og har 3 børn, hvor af den yngste stadig går på Sjælsøskolen.

Læs mere

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE Knudsøskolen er den ene af Ry s to folkeskoler, beliggende ved kanten af Knudsø og omgivet af store grønne arealer. Skolen har 140 elever og er 1-sporet til og med

Læs mere

Den røde tråd Strategiplan (senest rev )

Den røde tråd Strategiplan (senest rev ) Den røde tråd Strategiplan 2016-2019 (senest rev. 10.01.2017) Indledning... 2 Grundlag... 2 Strategiplanens tilblivelse... 3 Strategiplanen opererer med følgende hovedelementer:... 3 Fra vision til virkelighed...

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Velkommen til Hyllehøjskolen

Velkommen til Hyllehøjskolen Velkommen til Hyllehøjskolen Kære nye elev på Hyllehøjskolen Vi skriver til dig og dine forældre, for at byde jer velkommen til Hyllehøjskolen og for at fortælle om din første tid på skolen. Først og fremmest,

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Ishøj Kommune Børne- og Ungepolitik Børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale 1 Børne- og Ungepolitik for Ishøj Kommune Velfærdspolitik Borgmesteren har ordet I Ishøj Kommune har vi

Læs mere

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis.

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. 29. november 2016 Indhold Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved... 2 Holbæk By Skoles ambitioner... 2 Vores hverdag...

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK. Børne- og ungepolitik Børne- og ungepolitik 2018-2022 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

Lille. Værløse Skole. MOD NYE MÅL Din lokale folkeskole i Værløse midtby og Jonstrup

Lille. Værløse Skole. MOD NYE MÅL Din lokale folkeskole i Værløse midtby og Jonstrup Lille Værløse Skole MOD NYE MÅL Din lokale folkeskole i Værløse midtby og Jonstrup VELKOMMEN TIL VORES SKOLE MOD NYE MÅL FOR ELEVERNES FAGLIGE OG SOCIALE LÆRING Vores skole og FFO er i en rivende udvikling

Læs mere

Sammenhæng Mål Tegn Tiltag Evaluering. Tegn for dagtilbud Dybbøl/ Sundeved som medarbejderne handler på: Hurtig indsats til børn med særlige behov

Sammenhæng Mål Tegn Tiltag Evaluering. Tegn for dagtilbud Dybbøl/ Sundeved som medarbejderne handler på: Hurtig indsats til børn med særlige behov SMTTE på Inklusion Sammenhæng Mål Tegn Tiltag Evaluering Politisk baggrund: I Sønderborg kommune inkluderes det enkelte barn i fællesskabet. Hvorfor: Vi vil inkludere børn i Sønderborg kommune så de får

Læs mere

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik

BØRNE- OG UNGEPOLITIK UDKAST. Børne- og ungepolitik 2018-2022 Børne- og ungepolitik 1 Indledning Formålet med Rebild Kommunes Børne- og Ungepolitik er, at alle børn og unge skal have et godt liv, hvor de opbygger de kompetencer, der efterspørges i fremtidens

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Skårup Børnehus 31. maj 2015 NYHEDSBREV. Biller på Helgetur

Skårup Børnehus 31. maj 2015 NYHEDSBREV. Biller på Helgetur NYHEDSBREV Biller på Helgetur 1 Mens vi venter på, at sommeren skal komme til os her i Skårup, er her lidt nyt fra huset. Vi har haft et forår i børnehuset med mange dejlige aktiviteter og arrangementer.

Læs mere

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingens læringssyn Læring er individets bestræbelser på at forstå og mestre verden. Børn og læring ser vi som en dynamisk proces, der involvere børn og voksne.

Læs mere

Information og idebog til kontaktforældre

Information og idebog til kontaktforældre Information og idebog til kontaktforældre Dybkærskolen Arendalsvej 271 Silkeborg www.dybkaerskolen.dk www.dybkæerskolen.silkeborg.dk Kære kontaktforældre! Allerførst tak fordi I har sagt ja til at tage

Læs mere

Mere folkeskole for pengene

Mere folkeskole for pengene Skolereform Politisk mål Mere folkeskole for pengene Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater En længere og mere varieret

Læs mere

Inklusion. Præsentation, AKT-konsulent, ISC, heidisp@htk.dk. Begrundelser for inklusion. Forståelser af inklusion. Inklusion i praksis

Inklusion. Præsentation, AKT-konsulent, ISC, heidisp@htk.dk. Begrundelser for inklusion. Forståelser af inklusion. Inklusion i praksis Inklusion Præsentation, AKT-konsulent, ISC, heidisp@htk.dk Begrundelser for inklusion Forståelser af inklusion Inklusion i praksis Sidemandsopgave, 2 minutter til hver: 1. Fortæl: Hvorfor blev du pædagog/medhjælper/leder?

Læs mere

Informationsfolder om ny model for 0. årgang på Overlund Skole. Skoleåret

Informationsfolder om ny model for 0. årgang på Overlund Skole. Skoleåret Informationsfolder om ny model for 0. årgang på Overlund Skole Skoleåret 2014-2015 Baggrund for den nye model. Skolen har i mange år haft et tæt og konstruktivt samarbejde med børnehaverne i forbindelse

Læs mere

Skolestart på BillundSkolen

Skolestart på BillundSkolen Skolestart på BillundSkolen Formålet med børnehaveklassen er: 1. At lægge fundamentet for skolens arbejde med elevernes alsidige udvikling ved at give det enkelte barn udfordringer, der udvikler barnets

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen www.albertslund.dk/skoleroguddannelse Skolebestyrelsesvalg 2014 1 2 Skolebestyrelsesvalg 2014 FORORD

Læs mere

Antimobbestrategi Gedved Skole

Antimobbestrategi Gedved Skole Antimobbestrategi Gedved Skole Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at vedblive et miljø, hvor man kan udvikle sig, som er præget af tryghed, respekt, omsorg tolerance. Vores antimobbestrategi

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Forældreperspektiv på Folkeskolereformen

Forældreperspektiv på Folkeskolereformen Forældreperspektiv på Folkeskolereformen Oplæg v/ personalemøde på Hareskov Skole d. 23. januar 2014 Tak fordi jeg måtte komme jeg har glædet mig rigtig meget til at få mulighed for at stå her i dag. Det

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED, GOD TRIVSEL, FÆLLESSKAB OG BEVÆGELSE Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling

Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen. Information om kandidater og valghandling Skolebestyrelsesvalg på Morten Børup Skolen Information om kandidater og valghandling Kære forældre Med denne valgfolder i hænderne håber jeg, at du vil deltage i skolebestyrelsesvalget på Morten Børup

Læs mere

Forældreundersøgelse. Om dig. Fru Flora:2,11,028, 46,48,810;Fæll es Fodslag:73,82, 201,100,55;Ind

Forældreundersøgelse. Om dig. Fru Flora:2,11,028, 46,48,810;Fæll es Fodslag:73,82, 201,100,55;Ind Om dig 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse 1.2 Hvad er din alder? 1.3 Hvad er din højte fuldførte uddannelse? a. Folkkole 9. eller 10. klasse b. EFG/HG/Teknisk

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi?

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? VSON: DYBDE, BEVÆGELSE & BREDDE Hummeltofteskolen er et aktivt fællesskab, hvor elever, lærere, pædagoger og forældre bringer viden, kompetencer og relationer i

Læs mere

I Ringsteds folkeskoler har vi fokus på højt fagligt niveau, trivsel og respekt for, at ikke alle lærer ens. Ringsted Kommunes folkeskoler

I Ringsteds folkeskoler har vi fokus på højt fagligt niveau, trivsel og respekt for, at ikke alle lærer ens. Ringsted Kommunes folkeskoler I Ringsteds folkeskoler har vi fokus på højt fagligt niveau, trivsel og respekt for, at ikke alle lærer ens. Ringsted Kommunes folkeskoler Kære kommende elev og forælder i Ringsted Kommunes folkeskoler

Læs mere

Specialklasserne på Beder Skole

Specialklasserne på Beder Skole Specialklasserne på Beder Skole Det vigtige er ikke det vi er men det vi godt kunne være kan være ikke kan være endnu men kan og skal blive engang være engang Inger Christensen. Det Beder skoles værdigrundlag

Læs mere

Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag. Skolens Vision, Værdigrundlag & Målsætninger

Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag. Skolens Vision, Værdigrundlag & Målsætninger Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag Ullerup Bæk Skolen skal være en tryg og lærerig folkeskole, hvor børnenes selvværdsfølelse, fællesskab, selvstændighed, ansvarlighed, evne til at samarbejde

Læs mere